Εκτύπωση Σελίδας | Κλείσιμο Παραθύρου

ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Εκτύπωση από: ESOTERICA.gr Forums !
URL Θέματος: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5262
Ημερ/νία Εκτύπωσης: 23/06/2018

Θέμα:


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Θέμα: ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Απεστάλη: 21/12/2004 12:40:58
Μήνυμα:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΥΛΕΓΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ…
1) ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥΣ
2) ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
3) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΑ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ. ΠΟΙΟΙ Η′ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ-ΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ… ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ; …ΕΙΝΑΙ...;
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;;;;
ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΜΥΡΙΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ, ΜΑ Η ‘ΚΕΦΑΛΙ’… ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ Η′ ΟΧΙ;
ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ‘ΠΡΑΓΜΑ’, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ…
ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΠΗΓΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ……

1- ΣΚΕΨΗ… Η ΧΘΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΨΥΧΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΡΙΒΗ. ΆΡΑ, ΕΜΠΟΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ-ΚΑΛΟ,ΚΑΚΟ ΚΤΛ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ-ΕΠΙΛΟΓΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΕΥΚΟ ΤΟΙΧΟ. ΕΣΤΩ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΩΣΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ …ΠΟΝΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ΛΟΓΟ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ…
1α) Αν επαναπαυτώ σε αυτό, το λιγότερο που μπορώ να πάθω είναι να αποκτήσω οκνηρότητα ψυχής.
1β) Γιατί σε όλες σχεδόν τις θρησκείες-πολιτισμούς, υπάρχει η άποψη του κινδύνου να χάσεις την ψυχή σου, την ουσία σου;
1γ) Και γιατί όλες οι θρησκείες και τα απόκρυφα τους, μιλάνε για την συνταρακτική μάχη των παιδιών του Φωτός και του Σκότους;
1δ) Μήπως με βολεύει αυτή η άποψη;

2- ΣΚΕΨΗ… ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ, Η′ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ-ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΜΠΑΝ, Η′ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ.
1α) Τι ή ποιος θέλει το ένα ή το άλλο; Και σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορώ να διανοηθώ να βρω απάντηση στο ανώτερο χώρο αυτής της παν-δημιουργίας… Αδυνατώ να βρω απαντήσεις εδώ γύρω-δίπλα-κοντά μου, πόσο μάλλον στα απίστευτα ¨μακρινα¨ αυτά ¨μέρη¨!

ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ (ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ) ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. Η′ ΕΣΤΩ ΑΣ ΔΕΧΤΩ, ΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ; ΠΩΣ; ΤΙ;

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ…
ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ-ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ( ΣΚΟΠΙΜΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ …ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ, Η′ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.)
ΠΑΝΙΚΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΩ…… ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΝΑ ΤΟ ΠΩ…… ΕΛΕΟΣ!!! ΝΑ ΤΟ ΠΩ……
ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΣΑ.
ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ! ΜΥΡΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ…
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΠΟΥ. ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η′ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΙΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ.
ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΕΠΕΜΒΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ… ΤΑ ΜΜΕ, ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΡΟΦΗΣ-ΝΕΡΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΩΝ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ (ΤΑΧΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ) ΕΜΒΟΛΙΑ, ΒΙΟΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ, ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΟΙ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΚΛΩΝΟΙ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΛΕΓΜΑ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΠΟΙΟΙ; ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ! ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΧΙ! )
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ.
ΚΑΙ ΡΩΤΩ… ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; Η’ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ; ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. )
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ, ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!


ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....

Απαντήσεις:


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 21/12/2004 13:48:56
Μήνυμα:

quote:

1β) Γιατί σε όλες σχεδόν τις θρησκείες-πολιτισμούς, υπάρχει η άποψη του κινδύνου να χάσεις την ψυχή σου, την ουσία σου;


Ούτε καν στις περισσότερες-περισσότερους.

quote:

1γ) Και γιατί όλες οι θρησκείες και τα απόκρυφα τους, μιλάνε για την συνταρακτική μάχη των παιδιών του Φωτός και του Σκότους;

Ούτε καν οι περισσότερες.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

Edited by - junk95 on 21/12/2004 13:49:19


Συγγραφέας Μηνύματος: gusotos
Απάντησε την: 21/12/2004 14:09:18
Μήνυμα:

ΦΙΛΕ ΑZΩΕΛ

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ (ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΕΙΡΕΣ) ΟΜΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑ ΕΝΤΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΦΥΛΕΤΙΚΑ,ΕΘΝΙΚΑ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ,ΚΤΛ.

ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ :

ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ : ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ - ΣΚΕΨΗΣ -ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ

ΕΤΑΙΡΙΕΣ( ΜΙΚΡΕΣ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ) : ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ,

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ.

ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ (ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ). ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΩΡΑΝΕ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ (ΒΛΕΠΕ "ΕΘΝΑΡΧΗΣ").


ΣΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΖΩΕΛ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ?

ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!! ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΜΕ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ( ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ) ΕΝΤΕΚΑ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΕΝΑ ΠΕΤΣΙ!!!!


ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ REALITY, ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ..........ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ....
ΕΛΕΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!


ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ , ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΒΡΗΚΑ, Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ.


..... ''Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΦΘΗΝΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑ , ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ''
ΡΙΤΣΑΡΤΝΤ. ΝΤ. ΑΝΤΕΡΣΟΝ. - ΝΤ. ΑΝΤΟΝΙ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΛΛΕΞΕΙ.


ΝΑ ΕΜΝΕ ΕΝΑΝ ΡΑΣΙΟΠΟΥΛΟΝ Σ' ΟΡΜΑΝ ΑΠΕΣ ΠΟΥΛΟΠΟΝ
ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ


Συγγραφέας Μηνύματος: ALOS
Απάντησε την: 21/12/2004 15:36:07
Μήνυμα:

Target :
Control

Why ?
Mass-ive Power

Who ?
Individuals

Which ones?
the POWERFULL

Where?
Everywhere possible

In what ways?
more and more

How's that?
Evolution!

Target=Evolution?
In a way

is there other way?
of course


Συγγραφέας Μηνύματος: CYBERMASTER
Απάντησε την: 21/12/2004 15:47:09
Μήνυμα:

quote:
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ....
Ο ΠΟΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΖΩΕΛ ΑΔΙΚΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝ ΔΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΤΠΤ ΔΝ ΑΛΛΑΖΕΙ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!


Συγγραφέας Μηνύματος: Zephyr
Απάντησε την: 21/12/2004 16:04:09
Μήνυμα:

Φίλοι μου, το θέμα δεν είναι τι κάνουν "αυτοί"-οι "άλλοι"-αλλά τι κάνουμε εμείς για τους εαυτούς μας.Το κατα πόσο χάφτουμε μασημένη τροφή,οτιδήποτε μας σερβίρουν με την ετικέτα του "trendy" και που εμείς τόσο άβουλα αποδεχόμαστε.Ίσως να είναι πάνω από τις δυνάμεις να αποδείξουμε ποιοί και για ποιούς λόγους θέλουν να μας αποβλακώσουν.Σίγουρα πάντως ο καθένας μπορεί να υποθέσει και να κινηθεί αναλόγως.Κάποτε έλεγαν:"θες να σώσεις την ψυχή σου;Πλήρωσε για να γλιτώσεις το καθαρτήριο πυρ".Τώρα λένε:"Θες να είσαι μέσα στα πράγματα;Πλήρωσε για φροντιστήρια,για πανεπιστήμια στο εξωτερικό,για το νέο cd της Καλομοίρας,για κάθε βλακεία που διαφημίζεται,για,για..."
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ;;;


Συγγραφέας Μηνύματος: CYBERMASTER
Απάντησε την: 21/12/2004 16:17:02
Μήνυμα:

ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΕΦΥΡ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!


Συγγραφέας Μηνύματος: BRAINSTORM
Απάντησε την: 21/12/2004 16:40:31
Μήνυμα:

quote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΠΟΥ. ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η′ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΙΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ.

Καλησπέρα και καλές γιορτές.

Αγαπητέ ΑΖΩΕΛ τις ίδιες ανησυχίες έχω και εγώ και ελπίζω και άλλοι. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συνωμοσία η κάτι παρόμοιο, ξέρω όμως πολύ καλά ότι αν δεν ξυπνήσουμε εμείς ο απλός λαός και πάψουμε να ελπίζουμε σε ψευτο οράματα και υποσχέσεις των δυνατών, χαΐρι δεν πρόκειται να δούμε.

Και σε τελική ανάλυση ΦΤΑΙΜΕ όλοι μας.

Το χρήμα η εξουσία και η δύναμη μπορεί να μεθύσουν οποιονδήποτε.

Χρειαζόμαστε κάποιον ηγέτη. Ο ηγέτης αυτός είμαστε ΟΛΟΙ εμείς οι απλοί και συνάμα παντοδύναμοι άνθρωποι. Αν δεν καταλάβουμε το πόσο τεράστια δύναμη έχουμε ξεχωριστά ο καθένας μας , θα συνεχίσουμε να κλαιγόμαστε και να αναρωτιόμαστε ποιος φταίει, τι φταίει, γιατί, που, ποιος, πότε……..και και και και και..

Στο μυαλό μου μέσα υπάρχει μια εικόνα.

Ο βοσκός και τα πρόβατα. Ορισμένα πρόβατα ξεφεύγουν, αλλά επαναπαύονται και συμβιβάζονται, άλλα πάλι ονειρεύονται να προαχθούν στην πολύτιμη και πολυπόθητη θέση του βοσκού.

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν όλη η ανθρωπότητα συνεννοούταν και αποφάσιζε ότι για 10 μέρες το μόνο που θα κάνει είναι να τρώει ψωμί και να πίνει νερό. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Μόνο για 10 μέρες ρε παίδες (και πολλές είπα)

Ξέρω ξέρω η φαντασία μου οργιάζει αλλά φανταστείτε τι χαστούκι έχει να πέσει.

Έχουμε τεράστια δύναμη και θα πρέπει να αφυπνιστούμε μεταξύ μας και να ετοιμαστούμε για την μεγάλη ανατροπή.

Πίστη, τόλμη, αυτοσεβασμός, αγάπη, ανιδιοτέλεια


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 28/12/2004 16:03:14
Μήνυμα:

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΘΕΩΡΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΤΟ ΝΑ ΑΜΥΝΟΜΑΙ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΠΟΙΟΣ ΄΄ΧΤΥΠΑ΄΄, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΙ ΜΕ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. KAI AΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΝΟΥΝ!
ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΝΟΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ.
ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.
ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ, ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΑ ΜΥΑΛΑ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.
ΤΡΩΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ… ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ;
ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΔΩΣΕΙΣ ΧΛΩΡΙΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΤΙΖΟΥΝ;
ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ… ΓΙΑΤΙ;
ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ, ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ( ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ…) ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ… ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΓΙΑΤΙ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΓΕΛΙΕΣΤΕ!
ΠΟΛΥ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ′ΧΩΡΟ′, ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ. ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕ Η′ ΕΠΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ.
ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ, ΒΡΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ; ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ;
ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ. ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΚΕΙ. ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ PAS-MUTTER, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑ ΈΦΥΓΑ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ. ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΠΩΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ;
ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ. Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ (Γ′ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ), ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ¨ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ¨ ( ′ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ′ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ′ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ′ ), ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ¨ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ¨ . ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΣΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΤΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ; ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ, ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΝΤΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…
′ΙΕΡΕΙΣ′ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ( ΟΙ ΌΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ, ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ¨ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ¨, ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΩ ΑΚΟΜΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΗ ΜΑΧΗ…
ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ… ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟΙ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ.

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: AVATARGR
Απάντησε την: 28/12/2004 23:59:16
Μήνυμα:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.....

ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....

ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚΣ...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ????

ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ....

quote:
ΠΟΛΥ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ′ΧΩΡΟ′, ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ. ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕ Η′ ΕΠΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ.
ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ, ΒΡΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ; ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ;

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ 'ΧΩΡΟ' Η ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ 'ΚΑΠΟΙΑ' ΥΠΗΡΕΣΙΑ....

ΛΙΓΟ ΘΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ????
ΤΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑTΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ????
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΕΣ...
ΟΥΤΕ ΒΕBΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΑΥΤΟΝ ????
ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ?????

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 29/12/2004 10:39:05
Μήνυμα:

ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ,ΠΑΛΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ".
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΑΖΩΕΛ,ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ


Συγγραφέας Μηνύματος: AVATARGR
Απάντησε την: 29/12/2004 14:49:03
Μήνυμα:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ tpt Η ΦΙΛΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ...
ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ...

ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ...

ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΤΛ..
ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 29/12/2004 18:37:21
Μήνυμα:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ; ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ;
ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ. ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ; Η′ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ;
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΤΕΙ Η ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ¨ΑΣΤΑ! ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΠΑΝ!¨.
ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η′ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΩ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑΧΑ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΛΟΓΑ ΓΝΩΣΤΗ!
ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!
ΘΥΜΩΝΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΛΥ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ¨ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ!¨ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ!
ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ;
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ…
ΕΞ-ΥΠΝΑΔΑ ΔΕΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΠΙΕΣΗ!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΩΣΟΠΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ! ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΜΟΙΡΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ! ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΑΣΕΙ! ΕΧΩ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Μ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ! ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΠΑΙΔΙΑΡΩΔΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…¨ ΑΧ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ!¨ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!
ΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!
ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΣΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΗΤΕ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η′ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑΧΑ ΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΝΙΖΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ… ΝΑ ΝΕΥΕΤΕ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Όνειρο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΟΛΟΙ! ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ! ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ………………………………………………………………..
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ Α-ΝΟΗΤΟ. ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ! ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ, ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ!
ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ! ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΠΛΕΟΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΛΕΥΑΣΤΩ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ;
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Θεός ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Η′ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΡΜΗΓΚΙΩΝ; Η′ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Ο,ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΔΗ!
ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ′ΛΟΓΟΣ′ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ.
ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΣΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ.
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΩ, ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ!) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΦΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ′ΑΕΡΑ′, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΩ. ΠΡΩΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…
ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ.
ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΕ, ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΙ!
ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΒΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ.

ΜΑΚΑΡΙ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΜΑΚΑΡΙ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΘΕΙΚΗ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ E-MAIL ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ……
ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΑΧΗ, ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ (ΣΚΟΤΟΣ!) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΗΛΙΟΥ-ΦΩΣ!). ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ… ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ 4 ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ!

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: lamogio
Απάντησε την: 29/12/2004 20:10:01
Μήνυμα:

Βρε ΑΖΩΕΛ, βρε ΑΖΩΕΛ.
Τί έκρηξη ήταν αυτή βρε ΑΖΩΕΛ;
Ούτε το Κρακατόα δεν έκανε έτσι.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΠΛΕΟΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!
Αν και δεν πολυκατάλαβα για ποιό πράγμα εξανέστης, θα μείνω για λίγο στο παραπάνω.
Φυσικά και δεν υπάρχουν αθώοι. Ούτε τέτοιοι που δε γνωρίζουν.
Μετά όμως μου το χαλάς λίγο. Γιατί εκτός απ’ την κατηγορία των φοβιτσιάρηδων, υπάρχει κι αυτή των βολεψάκηδων, αυτή των μοχθηρών, αυτή των άπληστων, αυτή των αυτοκαταστροφικών και άλλες ων ουκ εστίν αριθμός.
Για να μη μιλάμε γενικά θα σου πω για μένα αν και υποψιάζομαι οτι πολλοί θα μου έκαναν παρέα.
Τυγχάνει να έχω τα προσόντα για όλες τις κατηγορίες.
Κατ’ αρχήν γνωρίζω. Μπορεί να μη γνωρίζω πολλά αλλά γνωρίζω αρκετά ώστε να ξέρω τί θα έπρεπε να κάνω. Αυτό νομίζω είναι αρκετό. Και μάλλον όλοι το γνωρίζουμε.
Ελα όμως που δεν το κάνω.
Γνωρίζω, γιατί το βλέπω κάθε μέρα, οτι το πιτσιρίκι πεθαίνει από την πείνα και κοιμάται στα σκαλοπάτια του γραφείου μου γιατί δεν έχει που αλλού να κοιμηθεί, αλλά το προσπερνάω βιαστικά και κοιτώντας αλλού για να προλάβω τα μαγαζιά ανοιχτά ή για να πάω σπίτι και να οριζοντιωθώ στο bo concept καναπέ μου.
Γνωρίζω οτι την ώρα που γράφω τις παπαριές μου εδώ, κάποιοι άλλοι, όχι πισί δεν έχουν, οχι να γράφουν δεν ξέρουν αλλά πιθανόν να πεθαίνουν ή να σκοτώνονται χωρίς προφανή αιτία, αλλά εξακολουθώ και παπαρολογώ για να ξεχνιέμαι, ηλεκτρονικό άρλεκιν ένα πράμα.
Γνωρίζω οτι πιθανόν την ώρα που ροχαλίζω παρέα με το Μορφέα, κάποιοι να απεργάζονται σχέδια για την ολοκληρωτική απο-ανθρωποίησή μου-είμαι αισιόδοξος βλέπεις οτι διατηρώ ακόμη ψήγματα ανθρωπιάς-και δρουν με στόχο την ψυχή μου (αν έχει κάποια αξία), αλλά εγώ απλά γυρίζω απ’ το άλλο πλευρό γιατί το στρώμα θέλει αλλαγή και πιάνομαι.
Γνωρίζω οτι την ώρα που η sony μου δείχνει εξαθλιωμένους αραπάδες να σέρνονται σε λάσπες, εγώ στην άλλη οθόνη μπαίνω στο σάιτ της eurobank για να δω το υπόλοιπο στον όψεως αν και το ψιλοθυμάμαι από χτές.
Γνωρίζω οτι στο κενό τρίωρο του σ/κου θα μπορούσα να ανοίξω κάνα βιβλίο της προκοπής και να γυαλίσω λίγο τα μέσα μου αλλά προτιμώ να πάω στη λεωφόρο να δω τον Εκι ή σε κάνα μιλιοντόλαρς να δω κάνα σφιχτό κωλαράκι εισαγωγής πρώην σοσιαλιστικό να τρίβεται στην κακάσχημη μούρη μου.
Γνωρίζω κι άλλα πολλά αλλά δε χρειάζονται κατεβατά.
Σημασία έχει οτι πράγματι δεν είμαι αθώος (δεν ξέρω ποιός είναι) και μπορεί να μην τα κάνω όλα τα προηγούμενα ακριβώς έτσι αλλά πάλι δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει οτι ξέρω τί θα έπρεπε να κάνω αλλά επειδή είμαι άπληστος, βολεψάκιας, μοχθηρός, αυτοκαταστροφικός και τα συναφή, κλείνω τα μάτια εκεί που θέλω και τα ανοίγω εκεί που θέλω.
Δε χρειαζόταν να εκραγείς για να τα μάθω όλα αυτά, τα ήξερα, όπως ίσως όλοι μας.
Απλά μου τα υπενθύμισες και μου χάλασες τη διάθεση. Ασε που έχασα και το γκολ όση ώρα σε διάβαζα.
Και φυσικά, ούτε η έκρηξή σου, ούτε οι παπαριές μου ή οποιουδήποτε άλλου θα αλλάξει κάτι.
Γιατί δεν είμαστε, ας μιλάω για μένα, δεν είμαι ουσιαστικά άνθρωπος, με τη στενή έννοια. Δεν έχω γίνει ακόμη κι ούτε πρόκειται να γίνω. Γιατί είναι η φύση μου τέτοια. Γιατί έχω το γονίδιο του ανταγωνισμού, του φθόνου και της επιβολής μέσα μου.
Γιατί, για να γίνω άνθρωπος, θα έπρεπε να έχω και κάτι άλλο, που όμως έχει εκλείψει, ή αν θες τη δική μου άποψη που την έχω καταθέσει στο μοναδικό αν θυμάμαι θέμα που έχω ανοίξει εδώ, δεν υπήρξε ποτέ παρά εφευρέθηκε για να υποκαταστήσει το κενό. Υπάρχει ένα κενό στη σπείρα του ντιενέι. Κάτι λείπει κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Μερικοί το λένε «αγάπη» κι αφού δεν υπάρχει, η σπείρα είναι λειψή και το μηχάνημα που λέγεται άνθρωπος χτυπάει πειράκια, δε δουλεύει σωστά δηλαδή.
Κι αν δε με πιστεύεις, τό ‘χουν κι αυτό πει άλλοι πολύ πιό πριν:
«Ως χαρίεν εστ’ άνθρωπος, όταν άνθρωπος ή»
(τί ωραίο πλάσμα ο άνθρωπος, όταν είναι άνθρωπος) δλδ,
έλεγε αρχαίος πρόγονος και βάζω με το μυαλό μου ότι αυτό είχε κατά νου, αυτή την έλλειψη δηλαδή.
Μη γελιέσαι λοιπόν, η φύση του ανθρώπου είναι αυτή και οι ελάχιστες εξαιρέσεις δεν είναι παρά παράσιτα που χαλάνε την εικόνα.
Είμαι σίγουρος οτι εκρήξεις σαν τη δικιά σου είχαν κι άλλοι κι από δω μέσα αλλά κι αυτό δεν αλλάζει κάτι.
Ο καθένας διαλέγει την πορεία του, αναλαμβάνει τις ευθύνες του, βγαίνει μπροστά ή κρύβεται, ρίχνει που και που καμμιά τουφεκιά για την τιμή των όπλων και μετά πάλι στο καβούκι. Είναι η πορεία τέτοια. Δε φταίει κανείς, η ελαττωματική σπείρα φταίει.
Αραξε λοιπόν κι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν (ποιανού δεν ξέρω).


Συγγραφέας Μηνύματος: kost
Απάντησε την: 29/12/2004 22:14:43
Μήνυμα:

Αζωέλ,συμμερίζομαι τις αγωνίες και τους φόβους σου όμως απάντησέ μου σε αυτό.Γιατί είσαι τόσο βέβαιος/βέβαιη ότι οι μεγάλες αλλαγές που γίνονται(και που θα γίνουν) έχουν σαν σκοπό την νοητική-πνευματική εξόντωση του ανθρώπου?Μήπως όλα αυτά έχουν σαν σκοπό την τελειοποίηση του ανθρώπου?


Όσο για τον Πόνο είναι παντού,από την αρχή της Ζωής,από την αρχή των Αιώνων.Απλά τώρα υπάρχει η Μακρινή Όραση(λέγε με ΤV) και τον αναμεταδίδει.Ανώτερη Συνείδηση!!!

Σε 100-150 χρόνια όμως ο Πόνος θα έχει εξαλειφθεί πλήρως(το ίδιο και ο Θάνατος!).Βλέπεις φίλε μου,σιγά-σιγά ο άνθρωπος γίνεται Μηχανή και αυτό τα λέει όλα...

Σχετικά με τις Εξουσίες,πάντα τα ίδια έκαναν,τίποτα καινούριο.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ.

Είμαστε όντως τα πειραματόζωα των Εγκεφάλων.Από τη μία είναι όντως σοκαριστικό,από την άλλη όμως σκέφτομαι "Ε και?"Αυτό είναι το τίμημα της Γνώσης.


Κάποτε,σε εποχές σκοτεινές,η λέξη Πρόοδος ήταν η ιερότερη λέξη στο άκουσμα της οποίας ο πολιτισμένος άνθρωπος ριγούσε από χαρά και προσμονή.Σήμερα όμως η λέξη Πρόοδος έχει αρχίσει να γίνεται συνώνυμο του Εφιάλτη.Έτσι είναι,ο άνθρωπος ποτέ δεν χαρακτηριζόταν από την αίσθηση του Μέτρου.


Συγγραφέας Μηνύματος: Jason_18
Απάντησε την: 29/12/2004 22:59:04
Μήνυμα:

πολλη σωστα τα ειπες φιλε kost!!ο ανθρωπος οσο εξελησεται γινεται μηχανη...τελευταια καθησα και παρατηρησα τον κοσμο γυρω μου...ειδα οτι ολλοι ειναι ιδιοι καθε μερα...δουλεια σπιτι δουλεια σπιτι!!και για αυτο φτεμαι εμεις οι ιδιοι οι ανθρωποι!!η καθημερινοτητα μας ειναι πλεον τοσο απλη.....


Συγγραφέας Μηνύματος: AVATARGR
Απάντησε την: 29/12/2004 23:59:08
Μήνυμα:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ ΑΖΩΕΛ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....

quote:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ; ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ;
ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ. ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ; Η′ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?????

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ???????

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ...

ΑΛΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

quote:
ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ! ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΠΑΙΔΙΑΡΩΔΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…¨ ΑΧ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ!¨ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!
ΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ?????
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ?????
ΕΣΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙΟΤΕΥΟΥΜΕ ?????

ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΔΩ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ.....

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ)...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ...

quote:
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ 'ΧΩΡΟ' Η ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ 'ΚΑΠΟΙΑ' ΥΠΗΡΕΣΙΑ....

ΛΙΓΟ ΘΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ????
ΤΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑTΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ????
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΕΣ...
ΟΥΤΕ ΒΕBΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΑΥΤΟΝ ????
ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ?????

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...


ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ***¨ΑΣΤΑ! ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΠΑΝ!¨. **** Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...***ΘΥΜΩΝΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΛΥ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ¨ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ!¨ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ!***
ΕΣΥ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΥΤΑ...
ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ...

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΣ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΜΟΥΣ ΜΑΣ.
ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....

ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ (ΚΡΙΤΙΚΗ) ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΣ ΑΥΤΟ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 30/12/2004 02:17:55
Μήνυμα:

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ……

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ. ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ; Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ. ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

ΜΜΕ_____
ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ-ΜΕΤΑΔΟΣΗ… ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΙΔΕΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΕΙ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑΜΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. (ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ… ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!)
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. ΑΡΚΕΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΛΕΥΚΟΥ Η′ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΡΕ, ΣΕ ΚΑΘΕ 32 ΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ 45 ΚΤΥΠΩΝ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΠΝΩΣΗ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ… ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ… ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΩΓΚΟΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥ (ΑΛΛΑ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ!) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΛΥΣΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ…… ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ_____
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ′ΕΞΟΥΣΙΑ′.
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΥΗ, ΤΗΝ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ( ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ! ΕΥΤΥΧΩΣ!)
ΤΟ 1902, ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΟ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΤΖΟΝ ΝΤ. ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΟΔΕΨΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΓΓΡΑΦΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ!
(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ… ΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ… ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!)

ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ¨ΕΛΙΤ¨ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ…
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ… ΧΡΗΣΙΜΕΣ!
ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ′ΤΑΒΙΣΤΟΚ′. ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1921, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΙΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ.. ΤΟ ′32 Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΟΥ ′ΤΑΒΙΣΤΟΚ′ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΟΥΡ ΛΕΒΙΝ. Ο ΛΕΒΙΝ ΥΠΗΡΞΕ ΙΔΡΥΤΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΟSS). Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ′ΤΑΒΙΣΤΟΚ′ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ′ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ′. (ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΡΝΑΓΚΙ-ΙΔΡΥΜΑ ΦΟΡΝΤ, ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.)

FEMA_____
ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΛΩΤΑ ΕΔΡΕΥΕΙ!
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ… ΦΤΑΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ!

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ____
1) ΜΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ.
2) Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΖΑΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ.
3) Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ( ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!). Η DEA ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ…… ΣΕ ΠΟΛΛΑ!

ECHELON______
ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ 129 ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΚΑΙ 4.000 ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 6.000.000 ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
PLATFORM_____
ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ 52 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΠΑΡΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΟΓΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ 1934 ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ.
ΤΟ 1965 ′ΜΙΛΟΥΣΑΝ′ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΜΥΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
ΤΟ 1950 ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BLUEBIRD. ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΠΑΝΔΩΡΑ.
Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ 100 Hz. ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕLF. ΑΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΣΤΟΥΣ 8,2 ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΦΟΡΙΑΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11-11,3 ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΒΙΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ( ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΒΙΑΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ… ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;)
ΤΟ 1970 Η ΕΤΑΙΡΙΑ RAND, ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΠΝΙΑ, ΚΟΥΡΑΣΗ, ΕΡΕΘΙΣΜΟ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΙΜΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. ( ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ… ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!)

HAARP______
ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΜΕΣΟ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ… ΣΕΙΣΜΩΝ.
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΤΑΡΙΑ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΙΣΧΥ 1,7 gigawatt. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΛΕΙΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ- ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ- ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ. ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΦΛΟΙΟΥ. ΤΟ HAARP ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑΧΥΤΑΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΖΩΤΟΥ ΚΛΠ. ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ_____
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ( ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ. ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!) ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ_____
ΑΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ, ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΡΙΘΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟ.

ΑΥΤΑ ΩΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ………… ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ.

ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΓΙΑΤΙ;
ΕΠΙΜΕΝΩ!

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 30/12/2004 03:14:30
Μήνυμα:

ΑΧ, ΜΩΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΛΛΑΓΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ…
ΚΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.
ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΧΝΑ, ΟΙ ¨ΘΟΡΥΒΟΙ¨ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ, ΑΛΛΑ… ΑΠΟ ¨ΜΕΣΑ¨.

ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΗ… ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΗ…
ΑΦΥΠΝΗΣΗ-ΕΝΘΥΜΗΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ…
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΚΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΚΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΤΟΣΟ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ… ΕΔΩ…
ΕΔΩ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ; ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΜΕ; Η′ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ…….

ΑVATARGR ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ… ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΜΟΛΟΓΩ.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΚAI ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΑΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ... ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΗΤΑΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ.
ΔΕΧΟΥΜΕΝΑ ΟΛΑ!


ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 30/12/2004 09:11:05
Μήνυμα:

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΖΩΕΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ...


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 30/12/2004 11:47:09
Μήνυμα:

Στους διαφωνούντες με τη φίλη μας έχω να απαντήσω το εξής : Υπάρχει κανένας από εσάς που να μην αντιλαμβάνεται ότι είναι αδύνατον να συνεχίσει να υπάρχει ο κόσμος με τη μορφή που έχει σήμερα για πολύ ακόμα?

Και μόνο η παρουσία μας στο μεταφυσικό αυτό site αποδεικνύει περίτρανα πως κάτι ψάχνουμε.

Η Αζωέλ το αντιλαμβάνεται αυτό έτσι όπως το περιγράφει , οι δικές της ευαισθησίες έτσι αποκωδικοποιούν τα μηνύματα του έσω της.

Όσο για μένα , αγαπητή Αζωέλ χωρίς διάθεση να κρίνω τα όσα μας λες, τα βρίσκω λίγο τραβηγμένα.

Δε βρίσκω κανένα λόγω να παρακολουθήσει κάποιος τη ζωή μου και να τη φακελώσει.

Γεννήθηκα σε μια μεσοαστική οικογένεια της επαρχίας, ήμουν μια μέτρια μαθήτρια που δεν έβλεπε καθόλου τηλεόραση, έμαθα 2 ξένες γλώσσες, πήγαινα στο χωριό μου διακοπές το καλοκαίρι, διάβαζα πολλά εξωσχολικά βιβλία, πέρασα σ ένα πανεπιστήμιο, το ριμαδοτελείωσα, βρήκα και μια δουλειά κ ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, αγόρασα κ ένα αυτοκίνητο και κάθε πρωί σας παρακολουθώ από τη δουλειά μου, το μεσημέρι γυρίζω σπίτι μου και κάνω το νοικοκυριό μου, έρχεται και η σχέση μου και με βοηθάει με αντάλλαγμα να τη βοηθήσω κ εγώ στο δικό της σπίτι, 3 περίπου φορές την εβδομάδα βγαίνω με φίλους και κάπου τόσες κάνω sex και ίσως κάποια στιγμή κάνω παιδιά τα όποία κάπως έτσι θα μου επιτρέψουν οι οικονομικοκοινωνικές μου συνθήκες να αναθρέψω, στην επαρχεία κατά προτίμηση αν πάρω μετάθεση.

Δεν καταλαβαίνω τι κέρδος θα είχε κάποιος αν με φακέλωνε !!

Τι το τόσο ιδιαίτερο θα κέρδιζε αν είχε πρόσβαση στη ζωή μου. Αν απατούσα τη σχέση μου και το κατέγραφε , τι θα γινόταν, ποίος θα μπορούσε να έχει κέρδος από αυτό?

Γι αυτό και μόνο διερωτιέμαι προς τι τόσο φακέλωμα ? Μήπως οι φακελωμένοι φίλοι σου δεν ήταν επακριβώς αυτό που λέμε κοινοί άνθρωποι?

Ας το δούμε το θέμα κάπως πιο ψύχραιμα. Που μας χτυπάνε οι απανταχού υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης? Στη ματαιοδοξία μας. Που μας στρέφουν μέσω αυτής : Στον άκρατο υλισμό. Τι κερδίζουν: Τα λεφτά μας.
Και όταν δεν έχουμε πια τέτοια? Δανειζόμαστε. Και όταν μας μαυρίσει ο "Τειρεσίας" : Ξεπουλάμε.

Τι ξεπουλάμε? Την περιουσία μας και μετά την αξιοπρέπεια μας και μετά την ελευθερία μας και μετά την ψυχή μας.

Οι πλασματικές ανάγκες είναι αυτές που μας υποδουλώνουν και το υλικό κατασκευής τους λέγεται ματαιοδοξία.

Τώρα αν κάποιοι οργανώνονται για να μας εκμεταλλευτούν, ας προσέξουμε . Απλά !


BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: AVATARGR
Απάντησε την: 30/12/2004 12:29:27
Μήνυμα:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΖΩΕΛ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ,ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΗΛΩΝ.

ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΜΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.

ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ) ΩΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΟΥΝ.

ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΔΙΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΩΣ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ (ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ)..

ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ. (ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕΡΙΚΑ)

ΟΣΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟ. (ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????)
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΑ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤOΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ????
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ?????

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΟΥΝ Η ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ""ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ"".

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ME ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....
ΘΕΜΙΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 30/12/2004 14:22:01
Μήνυμα:

quote:

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΓΙΑΤΙ;
ΕΠΙΜΕΝΩ!

Πρέπει να έχω ξαναπεί ότι το κακό με το να κάνουμε τέτοιες ρητορικές ερωτήσεις είναι ότι ενίοτε -και αντίθετα με ό,τι έχουμε υποψιαστεί- μπορεί να υπάρχουν στ' αλήθεια απαντήσεις. Αν δεν το έχω ξαναπεί, ένα ριπλέι:

"Μην κάνετε ποτέ ρητορική ερώτηση αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι η απάντηση είναι αυτή που θέλετε".

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 30/12/2004 14:24:46
Μήνυμα:

Υπάρχουν στοιχεία για το φακέλωμα αγαπητέ συντονιστή. Υπάρχουν παντού γύρω μας κάμερες, που τοποθετούνται χωρίς να εισέρχονται υποτίθεται στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας, για λόγους ασφαλείας.

Συμφωνώ βέβαια ότι μόνο οι φακελωμένοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε φακέλους.. όσο για την Αζωέλ , στη Γερμανία, εκεί προφανώς ήταν φακελωμένη ως αλλοδαπή. Κ εγώ όταν ζήτησα βίζα για Αμερική μια φακελάρα νααα μου κάνανε.

Τέλος πάντων , δε νομίζω πως ένας απλός βιοπαλαιστής αποτελεί άτομο φακελώματος...


BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: 1900
Απάντησε την: 30/12/2004 14:31:27
Μήνυμα:

Όσο υπάρχει γραφειοκρατεία, όσο ζούμε στον κόσμο των πληροφοριών, όλοι φακελωμένοι θα 'μαστε! Υπάρχει όμως μια ελευθερία που αν δεν αφήσεις εσύ, κανείς δε μπορεί να στη στερήσει...Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 30/12/2004 21:45:05
Μήνυμα:

Ναι 1900, αλλά με τα τηλεσκουπήδια και τις λογοκρημένες ειδήσεις δε μπορείς πάντα να το αποφύγεις..

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: 1900
Απάντησε την: 30/12/2004 22:10:27
Μήνυμα:

Τα τηλεσκουπίδια ανήκουν στην τηλεόραση και η τηλεόραση έχει και ενα κουμπακι το "off" ! Όσο για τις λογοκριμένες ειδήσεις κι αυτές μπορεις να τις αποφύγεις. Πλέον υπάρχει και το ιντερνετ, στο οποίο η λογοκρισία δεν είναι και τόσο εύκολη. Βέβαια θέλει περισσότερο ψάξιμο, αλλα δε πειράζει...κι αυτό καλό μας κάνει.Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος


Συγγραφέας Μηνύματος: zinon
Απάντησε την: 30/12/2004 22:37:18
Μήνυμα:

Θεωρειες Συνωμοσιας
Αντε και μας φακελωσαν ολους ;
Μετα τι;
Λογικο ειναι καποια ή καποιες ομαδες να προσπαθουν με καποιους σκοτεινους τροπους να περασουν τις ιδεες τους.
Αυτο γινοταν καποτε με τον πολεμο ή γενικοτερα με την βια .
τωρα τα πραγματα αλλαξαν ο ανθρωπος εμαθε απο το παρελθον και "αυτοι"που επεξεργαζοντε αυτα τα σεναρια εχουν τον ιδιο σκοπο
που αλλοτε θα επιδιωκαν να τον πετυχουν διαφορετικα.
Νομιζω οτι ο πολεμος συνεχιζεται μονο τα οπλα αλλαξαν και ο εχθρος ειναι αορατος προς το παρον ,καποια στιγμη ομως ολες οι μαχες εχουν την κορυφωση τους εκει "βγαινουν"ολα τα οπλα γινονται τα πολλα λαθη και πεφτουν οι μασκες .Κανε υπομονη Αζωελ τοτε θα μαθεις.

zinon


Συγγραφέας Μηνύματος: beyond
Απάντησε την: 31/12/2004 08:37:28
Μήνυμα:

ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ DNA..ΟΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ Η ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ ?
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠ'ΑΠΕΙΡΟΝ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΟΥ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΣ..
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΟΘΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..
ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ?
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ..ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑ ?
ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ...

ΤΩΡΑ ΑΖΩΕΛ,ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩΤΙΚΟ ,ΟΠΩΣ π.χ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ Η ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ..ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΕΚΕΙΝΟΙ",ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ..ΙΣΩΣ π.χ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 31/12/2004 10:40:17
Μήνυμα:

ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΕΣΕΝΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ?
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ-ΣΤΟΧΟ?
ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ?ΠΕΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ,ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΜΑΥΡΟ Η ΑΣΠΡΟ ΚΑΡΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ,ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ESOTERICA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΛΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΣΟΥ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ...Ε?ΤΙ ΛΕΣ?
ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ,ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΟΟΟΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΕΝΑ SEARCH ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.
ΦΙΛΙΚΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: spirit
Απάντησε την: 02/01/2005 03:29:35
Μήνυμα:


Tιποτε δεν ειναι τελικα οτι φαινεται.
Ολα ειναι πιθανα και ταυτοχρονα απιθανα.
Ολα συνδεονται σε ενα κουβαρι απο αληθινα γεγονοτα,παναρχαιες αξιες,σκευωριες,φοβους,ανοησιες και φαντασιωσεις.
Που τελειωνει η αληθεια αραγε και που αρχιζει το ψεμα;
Που χανεται η λογικη και που αρχιζει η παρανοια;

Παντως δεν ειναι υπερβολη αν ισχυριστουμε οτι διπλα μας μαινεται ενας ακηρυχτος πολεμος συμφεροντων που εχει εναν και μοναδικο στοχο:
Την προσελκυση της προσοχης μας,και την χειραγωγηση του Νου και της Ψυχης μας.

Η πληροφορια δεν ειναι απλα πληροφορια,η διαφημηση δεν ειναι απλα διαφημηση.
Ειναι τα μεσα για την διαμορφωση ενος συγκεκριμενου πολιτισμου και τροπου ζωης.
Ολα εχουν σημασια αφου το καθε τι εισβαλει στον εσωτερικο μας κοσμο και μας επηρεαζει.

Αλλα οντως η διαδοση των θεωριων συνωμοσιας στον χωρο της Νεας Εποχης ειναι φαινομενο που περνει ανησυχητικες διαστασεις.
Το ενδιαφερον για την αποκαλυψη των πειραματων νοητικου ελεγχου της CIA,των μυστικων κυβερνητικων επιχειρησεων και των συνδεσεων με ΑΤΙΑ,ξαφνικα μπορει να μετατραπει σε εναν απαισιοδοξο λογο για της κρυφες ελιτ,Το Συμβουλιο Διεθνων Σχεσεων,την Τριμερη Επιτροπη,την Ομαδα Μπιλτερμπεργκ και τους Ροτσιλντ,με τελικη καταληξη την ανατυπωση των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.

Πως μπορει αληθεια κανεις να εξηγησει τη διολισθηση απο μια ανοιχτη,αντιαυταρχικη και δημοκρατικη σταση σε εναν αγωνιωδη μυθο περι εχθρικων ελιτ,και κρυφων απειλων;

Μερικοι οπαδοι της Νεας Εποχης,μπορει να νιωθουν περιφρονηση για μια κοινωνια που απετυχε να ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ,συμφωνα με τις προσδοκιες της δεκαετιας του 1970.
Την εποχη εκεινη,η εκκοσμιμευμενη κοινωνικη κριτικη βασιζονταν στον Μαρξισμο,με ορθολογικες ερμηνειες για την συσσωρευση κεφαλαιου και Δυναμης των πολυεθνικων.
Οι νεοεποχιτες περεκαμψαν αυτην την Κριτικη,δινοντας σημασια στην εσωτερικη μεταμορφωση ετσι οπως αυτοι την καταλαβαιναν,αλλα οι πιεσεις της Παγκοσμιοποιησης και της Αυτοματοποιησης,η κλιμακουμενη μειωση των θεσεων εργασιας,η ραγδαια αυξανομενη ανεργια,η αντιδραση εναντια στης μειονοτητες και η πολιτικη ορθοτητα προκαλεσαν εντασεις στον χωρο των μεσαιων ταξεων.
Και εδω γενναται το ερωτημα Ζουμε σε μια εποχη Νεας Ταξης Πραγματων η προχωραμε εθελοτυφλωντας στην νεα εποχη του ΜΕΣΑΙΩΝΑ;
Και ποιος φταιει αγαπητο ΑΖΩΕΛ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ,αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι σε ολα υπαρχει μια συνδεση που δεν ειναι καθολου Τυχαια.
Και συνοπτικα εχουν ως εξης:
O ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
ΕΛΙΤ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ
ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ

Η ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΟΣ


«Όποιος σκοπεύει να παλέψει με τέρατα πρέπει να φροντίσει να μη γίνει ο ίδιος τέρας. Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα».Συγγραφέας Μηνύματος: Zadok
Απάντησε την: 02/01/2005 04:05:05
Μήνυμα:

Πολύ μικρή λίστα βλέπω, αγαπητή spirit!!!!

Συνήθως, οι οπαδοί των "σκοτεινών" σχεδίων (βλ. Μεσαίωνας) την εμπλουτίζουν πολύ περισσότερο...

Αλήθεια, έστω γι' αυτά, τί γνωρίζουμε ώστε να κρίνουμε; (η ερώτηση φυσικά, δεν είναι προσωπική)

Κι όταν γράφω "γνωρίζουμε", εννοώ "γνωρίζουμε" και όχι "υποψιαζόμαστε ακριβώς επειδή δεν γνωρίζουμε", "μας είπε η θεία του μπαμπά της γειτόνισσας, που ο μπατζανάκης της είναι στέλεχος πολυεθνικής" ή "διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του επόμενου επίδοξου συγγραφέα best-seller".

Καλή χρονιά!
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)


Συγγραφέας Μηνύματος: spirit
Απάντησε την: 02/01/2005 04:28:14
Μήνυμα:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,και σενα αγαπητη Zadok,
αυτη η μικρη λιστα,ειναι μια μικρη αναφορα,που θα επανερθω με πιο πολλες αναλυσεις για την καθε μια,ως τοτε περιμενω και αλλα στοιχεια απο το αγαπητο,ΑΖΩΕΛ.
ετσι κι αλλιως το κουβαρι προσπαθουμε να ξεμπλεξουμε,με ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ


«Όποιος σκοπεύει να παλέψει με τέρατα πρέπει να φροντίσει να μη γίνει ο ίδιος τέρας. Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα».Συγγραφέας Μηνύματος: Zadok
Απάντησε την: 02/01/2005 04:43:28
Μήνυμα:

quote:
ετσι κι αλλιως το κουβαρι προσπαθουμε να ξεμπλεξουμε,με ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

Καλή μου spirit, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε/ουμε την ίδια συνταγή.

Λίγη πρωτοτυπία θα ήταν να χρησιμοποιηθούν υπαρκτά στοιχεία και γεγονότα, που δε νομίζω να βλάπτει.

Όσο ζω, ελπίζω...

Χρόνια Πολλά και για τα γενέθλιά σου!
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 04/01/2005 16:17:51
Μήνυμα:

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. (tpt, ΣΟΥ ΔΙΝΩ ′ΤΡΟΦΗ′ ΤΩΡΑ!)
ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΩ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΡΔΟΝΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ…¨ΡΕ ΧΑΖΟ! ΚΟΙΤΑ! ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ!¨
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΕΛΑΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ′ΕΞΑΓΝΙΣΩ′ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΟΠΛΑ ¨ΜΕ¨ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ 45αρι.
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ′ΤΑΠΙ ΚΑΙ… ΨΥΧΡΑΙΜΗ′ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΑΛΛΑΞΕ Η ′ΘΕΣΗ′ ΜΟΥ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΩΣ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΔΙΠΛΑ ΚΤΛ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΜΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ.
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΕΞΥΠΝΗ ΤΗΣ ′ΠΑΡΕΑΣ′ ΛΟΙΠΟΝ!
ΜΑ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΥΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΩ.
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ tpt… ΧΕ ΧΕ! ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΒΕΥΟΝD…
ΝΙΩΘΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
ANALPHABET…
ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ. KAI ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΟΠΩΣ ΜΙΛΗΣΑ.
ΕΣΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ; ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ, ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΗ.
AVATARGR…
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ′ΑΡΧΕΙΑ′. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Η′ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η′ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ′ΨΑΧΝΟΥΝ′ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΑ Η′ ΥΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ;
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ!) ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (;) ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΧΤΥΠΑΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΑ, ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, Η′ ΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Η′ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΙΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΣΤΩ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΦΙΛΗΣΥΧΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΑΝΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΑΝ, ΠΩΣ ΤΟ DNA TOYΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΠΑΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΠΑΝ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ…
ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΣΟΒΙΟΙ… ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΖΙΝΟΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ, ΦΙΛΕ AVATARGR, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ Η ΠΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ′ΚΑΚΟ′.
ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ SPIRIT ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ′ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ′ ΠΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΓΙΑΤΙ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΟΓΑ;
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ′ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ′ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ; ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ… ΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ; ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑ…
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ; ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ; ΝΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΑΛΟΥΧΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΕ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΜΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΠΩΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΟ ′ΑΥΤΟ′ (ΣΠΗΛΙΑ-ΣΚΟΤΑΔΙ-ΠΛΑΝΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ!), ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ-ΜΠΟΥΣ-ΚΤΛ. Η′ ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΧΡΗΜΑ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ′ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ′.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ′ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ′ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ (Η′ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ), ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ;
ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50-60 ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ; ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΩ ΚΑΤΙ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΘΕΣΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΆΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΧΕΣΗ ΑΠ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!

EYXOMAI ΟΛΟΨΥΧΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΟΦΙΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: Hermes
Απάντησε την: 04/01/2005 23:51:53
Μήνυμα:

Αγαπητη ΑΖΩΕΛ καλως-ηρθες στον αγωνα...Να ξερεις απλα πως
αυτο που θα επιχειρησεις να κανεις ειναι "κομματι" επικινδυνο και
μπορεις να πεις, ολιγον τι χωρις χρηση...ΟΙ μαζες εχουν μπει κιωλας στην "φορμα" αναπαραγωγης και συνεχους ελεγχομενης κλωνοποιησης, πολλα χρονια πριν απο την δηκια μου και την δηκια σου γενησση...Δεν θα σου προτεινω τι να κανεις, ευχαριστως ομως θα δεχομουν,απο κει που εγω σταματησα να ακολουθησεις.

Να θυμασαι πως ειναι συσκολο το μονοπατι της αληθειας...οσοι την ανακαλυπτουν...θα επιθυμουσαν το αντιθετο.

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 05/01/2005 12:44:52
Μήνυμα:

Hermes.. Θέλεις να μας πεις τι εννοείς ?

ΑΖΩΕΛ, αυτό που πιο πολύ απασχολεί εμένα, πέρα από το φακέλωμα είναι πως αν κάποιοι μας επιβουλεύονται, αυτό που έχουν πιο πολύ απ΄ όλα επιτύχει είναι το φακέλωμα του μυαλού μας , κυριολεκτικά.

Τηλεόραση και internet, μας καθηλώνουν πίσω από τις οθόνες μας. Μας φακελώνουν μέσα από τους ηλεκτρονικούς μας λογαριασμούς. Παρακολουθώντας τους ηλεκτρονικούς μου λογαριασμούς ο καθένας θα συνέλεγε πολύ περισσότερα στοιχεία για τη φύση μου, το χαρακτήρα μου, τα γούστα μου κτλ, απ ότι αν είχε 5 φωτογραφίες και καμιά δεκαριά πιστοποιητικά.

Αλλά το δεχόμαστε αυτό το φακέλωμά καλή μου, μπαίνουμε στο internet, καταθέτουμε απόψεις, κάνουμε ψώνια, αλληλογραφούμε ηλεκτρονικά με φίλους που μένουν μακριά, πολλές φορές δουλεύουμε ή ψάχνουμε δουλειά μέσα από αυτό. Όλη μας η ζωή αποτυπωμένη σ΄ένα σκληρό δίσκο, στις μνήμες του λογαριασμού μας..

Και στον ελεύθερο χρόνο μας..τηλεόραση. Η agb ξέρει αν είδα ριάλυτι χτες. Εγώ είμαι ο λόγος που θα συνεχιστεί η θα κοπεί το ριάλυτι ή το νέο σήριαλ. Αλλά αν είναι να μου επιβληθεί θα μου επιβληθεί..

Δεν έχουμε ελευθερία να αποφασίσουμε καλή μου. Οι πλασματικές ανάγκες μας δεν είναι πια πλασματικές. Είναι ..το μέσω, το αίτιο και το νόημα στη ζωή μας. Αλλά δεν ήμαστε άμοιροι ευθυνών !


BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 05/01/2005 16:27:15
Μήνυμα:

quote:

ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50-60 ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ; ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΩ ΚΑΤΙ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΘΕΣΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

Αν παρατηρήσεις την εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού σαν σύνολο, ή και οποιουδήποτε πολιτισμού σε μια δεδομένη περίοδο, θα διαπιστώσεις ότι είναι εκθετική. Ανακαλύπτεις ένα πράγμα, το οποίο σε βοηθάει να ανακαλύψεις άλλα δύο, τα οποία σε βοηθάνε να ανακαλύψεις άλλα τέσσερα, τα οποία σε βοηθάνε να ανακαλύψεις άλλα 8 κλπ.

Η μόνη περίπτωση να σταματήσει αυτό είναι να διακοπεί η επιστημονική/τεχνολογική πρόοδος από άσχετους παράγοντες (π.χ. οι μετακινήσεις πληθυσμών που προκάλεσαν το Μεσαίωνα και διέκοψαν την επιστημονική/τεχνική "απογείωση" της ελληνορωμαϊκής εποχής).

Εδώ και 50-60 χρόνια, αν και απέχουμε πολύ από το να ζούμε ειρηνικά και ήσυχα, είναι γεγονός ότι οι κοινωνίες της Δύσης διάγουν μία μάλλον ειρηνική περίοδο, οπότε η εκθετικότητα δε δυσκολεύτηκε να εκδηλωθεί. Ταυτόχρονα, για 40 από αυτά τα χρόνια είχαμε τον Ψυχρό Πόλεμο, ο οποίος επέβαλλε ένα φοβερό ανταγωνισμό μεταξύ ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας και κυρίως στη στρατιωτική τεχνολογία. Για να καταλάβεις, το ταξίδι στη Σελήνη, το Ίντερνετ, τα συστήματα GPS έχουν όλα προκύψει από στρατιωτική -κατά βάση- έρευνα.

Bottom line: δε νομίζω ότι τώρα ειδικά συμβαίνει κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό από αυτό που συνέβαινε τον καιρό που ανακαλύπταμε τη φωτιά και τα πέτρινα εργαλεία. Απλώς ανακαλύπτουμε πιο εντυπωσιακά πράγματα.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 05/01/2005 16:30:03
Μήνυμα:

quote:

Η agb ξέρει αν είδα ριάλυτι χτες.

Δεν το ξέρει. Μπορεί να το εικάσει με (όχι-και-τόσο-όσο-πιστεύουν-οι-άσχετοι-από-στατιστική-καναλάρχες-)αρκετά καλή πιθανότητα να πέσει μέσα. Αλλά δεν ξέρει συγκεκριμένα εσύ τι έβλεπες, εκτός αν έχεις μηχανάκι στο σπίτι σου.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 07/01/2005 09:06:00
Μήνυμα:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ JUNK.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΖΩΕΛ ΕΔΩ ΚΑΙ 50-60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ(ΠΕΡΣΙΚΟΣ,ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΟΚ) ,ΟΥΤΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΝΕΟ ΕΚΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ "ΥΓΕΙΗ" ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΛΟΣΙΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΛΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΟΚΛΟΥΘΟΥΝ.ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ.


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 07/01/2005 09:17:16
Μήνυμα:

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΗΣ ΑΖΩΕΛ.ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ 4-5 ΒΙΛΕΣ ,ΕΝΑ ΚΟΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΛΟΥΤΗ ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ,ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΕΙΤΟ ΠΟΛΕΜΟ?Η ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ?


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 07/01/2005 10:55:48
Μήνυμα:

junk95, μπορεί να μην ξέρει για μένα συγκεκριμένα, γνωρίζει όμως για την πόλη μου, τη γειτονιά μου ή την ηλικία μου, γνωρίζει τι προτιμούν να βλέπουν οι άνθρωποι σαν εμένα, οπότε δε νομίζεις ότι δύσκολα πέφτει έξω και με μένα?

Η θεωρείς πως είναι δύσκολο να κατασκευαστούν προγράμματα που εκ των προτέρων θα μου αρέσουν? Δε χειραγωγούνται δηλαδή οι νοικοκυρές, δε βλέπουν πρωινάδικα ή μεσημεριανάδικά? Δε λατρεύουν τα πιτσιρίκια την Καλομοίρα? Δε βλέπουν οι άντρες ράλι, ποδόσφαιρό και sex and the city?

Δεν ισχυρίζομαι πως υπάρχουν συνομωσίες πίσω από τα κανάλια, αλλά ήμαστε ή δεν ήμαστε όλοι σε κάποιο ποσοστό χειραγωγούμενοι από αυτά?
Ντύσιμο, μουσικά ρεύματα, Life style επιλογές. Από που επιβάλλονται όλα αυτά αν όχι από τα ΜΜΕ?

Σίγουρά υπάρχει ένας σκοπός πίσω από όλα αυτά : Το χρήμα . Έτσι συνωμοτεί ο ιδιοκτήτης του club με τον καναλάρχη και κάνουν διαφήμιση, και στέλνει και 5 διάσημους, και πάει εκεί όλος ο κόσμος οπότε που θα πας και εσύ αν θελήσεις να δεις κόσμο : Εκεί θα πας, βλέπεις δε βλέπεις τηλεόραση, έχεις δεν έχεις μάθει από τα ΜΜΕ για το μαγαζί.

Ο καναλάρχης και ο μαγαζάτορας θα τα κονομήσουν, ο διάσημος θα πάρει το ποσοστό του και εμείς θα αναρωτιόμαστε πως έχει ψευτίσει η διασκέδαση στης μέρες μας και μήπως φταίει που μεγαλώνουμε τελικά..


BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 07/01/2005 12:59:02
Μήνυμα:

AΡΑ ANALPHABET ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ/ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ/ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΑΖΩΕΛ?


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 07/01/2005 14:03:26
Μήνυμα:

tpt το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Για μένα το να μας μετατρέπουν σε άβουλα όντα για να αγοράζουμε ότι μας πουλάν και να μας περνούν τα φράγκα είναι από μόνο του μια μυστική -κακή συνομωσία.

Γιατί ο μισθός μας είναι ο καρπός των κόπων μας καλέ μου. Αν δεν επιλέγουμε απόλυτα που θα τον ακουμπήσουμε, δεν ήμαστε σύγχρονοι σκλάβοι?

Κάποιοι το έχουν πιάσει το νόημα και βγάζουν τα προϊόντα αυτά που αγοράζουμε χωρίς να ξέρουμε γιατί. Αυτοί είναι τα μέλη της οποίας συνομωσίας. Τη δουλειά τους κάνουν βέβαια, όχι κάτι παράνομο. Αλλά αυτό δε με κάνει να αισθάνομαι λιγότερο σκλάβα. Ιδιαίτερα αν με φακελώνουν κιόλας για να βρουν τρόπους να αυξήσουν την υποδούλωση μου..


BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 07/01/2005 14:04:01
Μήνυμα:

quote:

junk95, μπορεί να μην ξέρει για μένα συγκεκριμένα, γνωρίζει όμως για την πόλη μου, τη γειτονιά μου ή την ηλικία μου, γνωρίζει τι προτιμούν να βλέπουν οι άνθρωποι σαν εμένα, οπότε δε νομίζεις ότι δύσκολα πέφτει έξω και με μένα?

Υπό κανονικές συνθήκες θα συμφωνούσα. Αλλά άκου πώς δουλεύουν τα μηχανάκια:
-Η τηλεόραση παίρνει εικόνα από το μηχανάκι (όπως πολλές τηλεοράσεις παίρνουν εικόνα από βίντεο). Το μηχανάκι έχει τη διαφορά ότι στέλνει στα κεντρικά ότι "τώρα βλέπουν αυτό".
-Κάθε μέλος της οικογένειας έχει το δικό του τηλεκοντρόλ.
-Όταν ένα μέλος της οικογένειας κάθεται στην τηλεόραση, πατάει ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ του. Έτσι το μηχανάκι καταλαβαίνει ότι π.χ. "έκατσε η γιαγιά στην τηλεόραση". Παρομοίως, όταν σηκώνεται, πατάει ένα άλλο κουμπί που πληροφορεί το μηχανάκι ότι "έφυγε η γιαγιά από την τηλεόραση". Αυτό πρέπει να γίνεται ακόμα και αν σηκώνεται για πολύ λίγο, π.χ. για ένα κατούρημα.
-Κάθε μέλος της οικογένειας αλλάζει κανάλι με το δικό του τηλεκοντρόλ ("η γιαγιά βλέπει Θέμο").

Η ανταμοιβή για όλα αυτά είναι πολύ μικρή, νομίζω μια τοστιέρα ή κάτι τέτοιο.

Τι είδους άτομα θα δέχονταν να παρακολουθούνται με τόσο στενό και άβολο τρόπο για μια τοστιέρα;

Όχι αντιπροσωπευτικά άτομα, αυτό είναι σίγουρο. Ούτε ιδιαίτερα περιθωριακά άτομα, γιατί το περιθώριο δε γουστάρει παρακολούθηση. Βασικά φαντάσου μία τετραμελή οικογένεια μικροαστών+γιαγιά, με αρκετά χαμηλό επίπεδο μόρφωσης ώστε να νομίζει ότι η προσωπική ζωή έχει να κάνει με το βρακί της Βίσση, αρκετά χαμηλό οικονομικό επίπεδο ώστε μια τοστιέρα να είναι πολυτέλεια και βέβαια την απόλυτη φασιστική βεβαιότητα του φιλήσυχου νοικοκυραίου ότι "δεν έχει τίποτα να κρύψει".

Σκέψου και τα αποτελέσματα:
-Υποτίθεται πως ο Έλληνας βλέπει 4 ώρες τηλεόραση κατά μέσο όρο. Όποιος όμως δουλεύει σαν ιδιωτικός υπάλληλος (δηλαδή ένα τεράστιο ποσοστό του εργατικού δυναμικού της χώρας) συνήθως πολύ απλά δεν έχει το χρόνο ή την όρεξη να δει 4 ώρες τηλεόραση. Εξάλλου μετά τον πρώτο ενθουσιασμό (μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '90), το βίντεο έκανε πολύ δυναμικό comeback συνεπικουρούμενο τώρα τελευταία και από το dvd. Παντού ανοίγουν video/dvd club. Για κάποιο μυστήριο λόγο, τα κανάλια δεν ασχολούνται με το θέμα...
-Υποτίθεται πως η Ανίτα έχει απίστευτη τηλεθέαση, αλλά εγώ ξέρω μόνο ένα (1) άτομο που τη βλέπει τακτικά, κι αυτό επειδή κομματιάζει από τους μπάφους και θέλει να γελάει. Και ακόμα και αυτός, στις διαφημίσεις βλέπει κάτι άλλο. Αντίθετα με το κοινό των εταιρειών μέτρησης, που πιθανόν είναι οι μόνοι άνθρωποι στον πλανήτη που δεν κάνουν ζάπινγκ στις διαφημίσεις.
-Υποτίθεται πως τα δελτία ειδήσεων του Star και του Alter πουλάνε, αλλά εγώ δεν ξέρω ούτε έναν που να μη συμφωνεί ότι είναι τα απόλυτα λαϊκιστικά σκουπίδια.
-Υποτίθεται πως ο κόσμος γουστάρει περισσότερο Ρέμο και Πέγκυ Ζήνα από οτιδήποτε άλλο, κι όμως ο καθένας γύρω μας έχει τα δικά του γούστα (που με κανέναν τρόπο δεν περιορίζονται στο ελληνικό λαϊκοπόπ) και οι περισσότεροι όταν δουν μία ακόμα συνέντευξη του Ρέμου στο Χατζηνικολάου αλλάζουν αμέσως κανάλι.
-Υποτίθεται πως ακόμα και ο τελικός του Euro είχε 80% τηλεμερίδιο (δηλαδή το 20% έβλεπε κάτι άλλο), ενώ προσωπικά αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι υπήρχε έστω και ένας ανοικτός δέκτης σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο που να έδειχνε κάτι άλλο.
-Κραυγαλέο παράδειγμα: πρόπερσι 100-200.000 άτομα κατέβηκαν στο δρόμο (μαζί με εκατομμύρια σε όλον τον πλανήτη) για να διαδηλώσουν ενάντια στον πόλεμο του Ιράκ. Η Αθήνα είχε παραλύσει για 8 ώρες. Δεν υπήρξε ούτε ένα στοιχειωδώς σοβαρό άτομο που να μην ενδιαφερόταν για το γεγονός (τόσο της διαδήλωσης όσο και του επικείμενου πολέμου). Κι όμως τα κανάλια έδειξαν τις βόλτες του Κοκού στην Αθήνα και που έπαθε λάστιχο και γενικά τα γνωστά σκουπίδια που ενδιαφέρουν το κοινό των εταιρειών μέτρησης.

Οι μετρήσεις δε δίνουν ακριβή εικόνα του τι βλέπουμε εμείς. Δίνουν ακριβή εικόνα του τι βλέπουν περίπου 5000 εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου άτομα. Δε συμφωνώ λοιπόν ότι τα κανάλια ξέρουν τι βλέπεις εσύ, και σε κάθε περίπτωση δε συμφωνώ ότι ξέρουν τι βλέπεις εσύ συγκεκριμένα.

Πιστεύω όμως ότι τα κανάλια νομίζουν ότι ξέρουν τι βλέπεις εσύ, γιατί οι περισσότεροι μάνατζερ είναι τόσο άσχετοι από στατιστική που δε θα αναγνώριζαν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ακόμα και αν τους κοπάναγαν στο κεφάλι με δαύτο. Οπότε όλοι οι υπόλοιποι υφιστάμεθα 24/7 τα γούστα των τελειωμένων νοικοκυραίων με τις τοστιέρες και μοιραία ψιλοκολλάμε, αν δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε.

quote:

Η θεωρείς πως είναι δύσκολο να κατασκευαστούν προγράμματα που εκ των προτέρων θα μου αρέσουν? Δε χειραγωγούνται δηλαδή οι νοικοκυρές, δε βλέπουν πρωινάδικα ή μεσημεριανάδικά? Δε λατρεύουν τα πιτσιρίκια την Καλομοίρα? Δε βλέπουν οι άντρες ράλι, ποδόσφαιρό και sex and the city?

Δεν ισχυρίζομαι πως υπάρχουν συνομωσίες πίσω από τα κανάλια, αλλά ήμαστε ή δεν ήμαστε όλοι σε κάποιο ποσοστό χειραγωγούμενοι από αυτά?
Ντύσιμο, μουσικά ρεύματα, Life style επιλογές. Από που επιβάλλονται όλα αυτά αν όχι από τα ΜΜΕ?

Σίγουρά υπάρχει ένας σκοπός πίσω από όλα αυτά : Το χρήμα . Έτσι συνωμοτεί ο ιδιοκτήτης του club με τον καναλάρχη και κάνουν διαφήμιση, και στέλνει και 5 διάσημους, και πάει εκεί όλος ο κόσμος οπότε που θα πας και εσύ αν θελήσεις να δεις κόσμο : Εκεί θα πας, βλέπεις δε βλέπεις τηλεόραση, έχεις δεν έχεις μάθει από τα ΜΜΕ για το μαγαζί.

Ο καναλάρχης και ο μαγαζάτορας θα τα κονομήσουν, ο διάσημος θα πάρει το ποσοστό του και εμείς θα αναρωτιόμαστε πως έχει ψευτίσει η διασκέδαση στης μέρες μας και μήπως φταίει που μεγαλώνουμε τελικά..


Όπως το θέτεις τώρα, δε θα διαφωνήσω. Αλλά είναι άλλο πράγμα η διαφήμιση (έστω και η έμμεση) και άλλο η χειραγώγηση. Άλλο το κυνήγι της τηλεθέασης και άλλο η συνειδητή εξυπηρέτηση χθόνιων σκοπών.

Δεν είναι κακό -από μόνο του- να προσπαθεί ένα κανάλι να δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι (ή όσο το δυνατόν περισσότεροι από συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα) την εκπομπή του. Ούτε είναι κακό -από μόνο του- να διαφημίζει πράγματα άμεσα ή έμμεσα. Και τα δύο είναι ο σκοπός ύπαρξης των καναλιών, τα οποία άλλωστε δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων από αυτά να μας πείσουν για το αντίθετο).

Συχνά βέβαια στο κυνήγι της τηλεθέασης με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος, το επίπεδο πέφτει πάρα πολύ χαμηλά. Θεωρώ π.χ. ότι ο Χάρδας κάνει απίστευτο κακό στην κοινωνία, αφού σε κάθε εκπομπή του σκορπάει ένα ιδιότυπο μίγμα ανορθολογισμού, φασισμού και τρόμου, προσεγγίζοντας με ιδιαίτερα επιφανειακό και βλαβερό τρόπο διάφορα θέματα (εξωγήινοι, εκτρώσεις, εθνική συνείδηση, παραφυσικά φαινόμενα, διαφθορά) που εγγυημένα πουλάνε. Κάθε εκπομπή του Χάρδα κολλάει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άτομα στην τηλεόραση (αφού το θέμα της είναι γενικά ενδιαφέρον), εκ των οποίων μερικές χιλιάδες -ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες- απορροφούν πλήρως την ολοσδιόλου ψεύτικη άποψη του θέματος που παρουσιάζει ο Χάρδας. Καίγονται μερικές χιλιάδες άτομα για να πουληθούν μερικές χιλιάδες προϊόντα. Κακό. Θεωρώ το Χάρδα ένα γελοίο απατεωνίσκο που ούτε καν συνειδητοποιεί πόσο κακό κάνει με τα ψέμματά του. Ακόμα και στην περίπτωσή του όμως, παραδέχομαι γελοιότητα και όχι δόλο. Αν υπάρχει κάποιος σκοπός, αυτός είναι η τηλεθέαση (ακριβέστερα: η διαφήμιση), όχι η μετατροπή των μαζών σε ένα μάτσο φασίζοντες ανορθολογιστές (παρ' όλο που συμβαίνει κυρίως το δεύτερο και όχι το πρώτο).

Τελικά, κανείς δε μας αναγκάζει να δούμε κάτι και κανείς δε μας αναγκάζει ακόμα και αν το δούμε να συμπεριφερθούμε όπως στοχεύουν οι καναλάρχες. Μόνοι μας το κάνουμε όσοι το κάνουμε και συνεπώς δε μας φταίει κανένας.


Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett


Συγγραφέας Μηνύματος: αγνοών
Απάντησε την: 07/01/2005 16:51:33
Μήνυμα:

junk95,
θα διαφωνήσω μόνο στο εξής-(από αυτά που έγραψες):ότι ο Χάρδας,
δεν καταλαβαίνει καν τι κακό προξενεί με τις εκπομπές του.
Πιστεύω ότι ξέρει και παραξέρει και ό,τι κάνει,το κάνει συνειδητά.
Είναι αδύνατο να μη γνωρίζει τι κάνει,
αφού τις εκπομπές του τις ετοιμάζει μαζί με άλλους συνεργάτες,
ξέρουν που θα "χτυπήσουν",που θα "εκφοβίσουν",που θα "προβληματίσουν"
κλπ.
Γενικά,οι περισσότερες εκπομπές στην τηλεόραση είναι καλά οργανωμένες
και όσοι τις φτιάχνουν,ξέρουν πολύ καλά που αποσκοπούν.
Με όλα τα υπόλοιπα που έγραψες περί AGB κλπ,κλπ,
συμφωνώ κι επαυξάνω.


Συγγραφέας Μηνύματος: AVATARGR
Απάντησε την: 07/01/2005 23:41:00
Μήνυμα:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΣΤΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ OFF ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ??????

ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ??

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ????

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...

ΤΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ????
ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ????
ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ????
ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ????

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ????
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ?????

ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 09/01/2005 02:24:47
Μήνυμα:

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΑΝΑLPHALBET; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.
ΟΤΑΝ Η ΕΕ ′ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ′ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ECHELON, ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΤΑΝΚΑΝ ΚΑΜΠΕΛ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ; «ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕΣΩ ΕCHELON».
ΤΟ ′ΣΥΣΤΗΜΑ′, ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΕ.
ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 2479/97 ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ, ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΠΟΣΚΙΤΗ.
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ, ΤΟΣΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ, ΛΕΕΙ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ PATRIOT ACT 2 ΤΟΥ Υ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
(ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΝ!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ! ΠΡΟΦΗΤΟΨΥΧΟΘΗΡΕΥΤΗΣ!)ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ; ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ; ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΤΥΠΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ; Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΥΠΙΣΣΑΣ… ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΡΑΒΕΣ (ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ, ΙΡΑΚΙΝΟ-ΕΤΣΙ!), ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ; Ω ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 11-9. )
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ 11-9, ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ-2001, ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ PATRIOT ACT. O OΠΟΙΟΣ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ, ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΤΛ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΟΗS ΚΑΙ Η SSD, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Η ΦΑΡΜ. ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ, ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 1 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ…… ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 2012, ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΔΥΝΗΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΥΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΕΙΔΗ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ′ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ′ (;) ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ;
ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ.
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ Νο 2. (ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ! ΑΧ ΕΡΜΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ!)
ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ.
ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΑΡΑ-ΗΤΑΝ ΩΜΑ ΚΑΙ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΦΙΛΕ ΕΡΜΗ! ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΣ.

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 09/01/2005 02:27:40
Μήνυμα:

Tpt.. ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΗΝ ′ΦΤΙΑΧΤΗ′ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ, ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ′ΦΥΣΗ′, ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΣ. ΜΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΛΕΟΝ.
ΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ′ΡΟΛΟ′ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ′ΜΕΡΙΔΙΟ′ ΣΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ. ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ, ΕΙΝΑΙ… ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ; ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ, ΛΕΣ; ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΣΙΚΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΟΚ… ΚΟΚ ;;;;;; ΣΥΓΝΩΜΗ… ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ′ΕΙΡΗΝΗ′ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ; ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΦΤΩΧΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ… ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ;
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΚΟΡΕΑ, ΚΙΝΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΡΩΣΙΑ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ; ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ; ……ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; ΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ;
ΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ… ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΒΟΥΙΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, (ΠΟΥ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ!), ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΑΛΟΥΤΖΑ; (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ. ΚΑΝΟΥΝ… ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.) ΟΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ. ΜΑ ΣΙΩΠΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Η ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ′ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ′… ΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.
ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ…

…..ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!

JUNK95, TI ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ; ΜΟΝΟ Η… ′ΙΑΤΡΙΚΗ′ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΤΟ… ¨Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ¨ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΚ ΣΙΩΝ ΕΓΓΕΝΗΘΗ Η ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο! ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΦΡΑΣΗ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ!
ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ; ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ, ΣΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΆΛΟΓΟ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ; ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΩΜΑ ΚΑΙ «ΧΕΙ! Μ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ», ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ¨ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ¨, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;
ΚΑΙ ΤΑ ′ΟΠΛΑ′ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΣΑ ′ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ′)…… ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΧΙ ΜΕΤΑ.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΑ… ΜΑΘΑΙΝΕΙ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ. ΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ. ΟΣΕΣ ΩΡΕΣ-ΜΕΡΕΣ-ΜΗΝΕΣ ΚΙ ΑΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ; ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΚΕΨΗ-ΠΡΑΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΑΛΧΗΜΕΙΑ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ… ΔΕΝ… ΔΕΝ!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΕΟΥ ΓΟΝΟΥ-ΣΠΟΡΑΣ…
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ-ΧΑΜΕΝΗ (;;;) ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ…ΞΑΦΝΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ…
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ′ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ′ ΜΕ… ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ… (ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ!)
ΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΙΑΣΤΙΚΑ.
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ.

ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΛΟΙ… ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ…
ΜΑ… ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ′ΤΟΥ′, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ… ′ΕΡΕΥΝΗΤΗ′.


ΨΥΧΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ…
ΝΕΥΡΟΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ…
MULTI-STATE ANTI-TERRORIST INFORMATION EXCHANGE…
………ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ………

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 09/01/2005 02:48:31
Μήνυμα:

quote:

JUNK95, TI ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ;


Δε νομίζω να είπα αυτό. Για την ακρίβεια είμαι απολύτως σίγουρος ότι σε γενικές γραμμές ισχυρίστηκα το ακριβώς αντίθετο.

Είπα βέβαια ότι ο Ψυχρός Πόλεμος οδήγησε σε αρκετές εξελίξεις. Άλλο "ψυχρός" πόλεμος, άλλο "κανονικός" πόλεμος όμως.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett


Συγγραφέας Μηνύματος: PHILOSOFOS-1
Απάντησε την: 09/01/2005 03:49:54
Μήνυμα:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

Ο ανθρωπισμος σημερα χρησιμοποιειται σαν μορφωση για ανθρωπια.
ειπε ο μαρξ οτι το οικονομικο ειναι καθοριζει την συνειδηση του
ανθρωπου!
ο ανθρωπος μπορει να ζησει σε εναν 'πλουραλιστικο κοσμο' με πολλους
τροπους ζωης και θεωριες!!
ειμαστε η ανωτερη βαθμιδα εξελιξης των οντων?
απο εμας εξαρταται ειμαστε οντα πολιτικα ειπε και ο αριστοτελης!
ανθρωπισμος οντολογικος και υπαρξιακος οχι οικονομικος!


η αγαπη ειναι παντοτινη

gh


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 10/01/2005 10:00:06
Μήνυμα:

ΝΑΙ ΑΖΩΕΛ.ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.ΔΛΔ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ(ΜΑΣ) ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΛΑΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΟΣΜΟΥ(Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ.Α) ΔΛΔ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ?ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ/ΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ/ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ!ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΥΨΟΣ ΕΧΩ,ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛ/ΝΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΠΛΕΟΝ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΑΘΩΑ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 11/01/2005 01:05:01
Μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ.
…… ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΛΑΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Η ΑΝΕΡΓΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ), Η ΦΤΩΧΙΑ (ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΖΩΗ, ΜΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ), ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΟΧΘΕΙΣ 20 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ωρο ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ (ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ!), Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ……
ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ‘ΧΡΗΜΑ’ (ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΔΕΣ ΠΕΡΣΙΚΟ. ΟΠΙΟ, ΔΕΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ, ΔΕΣ ΑΦΡΙΚΗ.)
ΚΡΑΤΗ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!
ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ… ΚΑΙ-ΚΑΙ-ΚΑΙ-ΚΑΙ………..!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΈΤΣΙ…
ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ;
ΟΧΙ, ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΡΕΛΑΡΑ!
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;
ΧΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΙ! ΧΑΡΤΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ!
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ;
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ;
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ……
ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ. ΤΟ ΟΡΓΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 100 ΑΤΟΜΑ. ΞΑΦΝΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ!) ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ‘ΝΟΜΟ’ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ 20. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 80;
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ… ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 20. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ‘ΕΙΔΙΚΟΙ’ ΤΟΝ ‘ΠΕΙΘΟΥΝ’ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΤΩΝ 20, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ 80 ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΧΩΡΑΦΙΟΥ… ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ… ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ‘ΑΔΙΚΙΑΣ’ ΚΑΙ ΤΗΣ ‘ΠΛΑΝΗΣ’, ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ. ΛΟΓΟ… ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ‘ΤΡΟΦΗ’. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ‘ΤΡΟΦΗΣ’. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ, ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΧΡΗΜΑ.
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ Η ΑΝΟΗΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ-ΣΟΥ.
ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΩΧΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ (ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΥΣ) ΚΤΛ ΚΤΛ…… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ……… X A Ρ T I!
ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ…… (ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ), ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ ΚΑΛΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ. Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ…… ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΙ ΈΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ.
ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ…. ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ‘ΕΚΕΙΝΟΙ’…
ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ…
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΥΡΙΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ, ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ… ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ (ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ), ΝΑ ΤΟΝ ‘ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΞΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ.)
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…… ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ, ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 11/01/2005 01:30:55
Μήνυμα:

ΚΑΙ JUNK95... ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 11/01/2005 11:11:53
Μήνυμα:

ΧΑΡΤΙ. Συμφωνώ, αλλά αν άπειρο απο αυτό το χαρτί ήταν στη διάθεση του καθενός απο εμας, ποιός θα δούλευαι για να το αποκτήσει? Εγώ δε θα πήγαινα στο γραφείο μου, αλλά ούτε ο χασάπης θα πήγαινε στο μαγαζί του. Απο πόυ θ αγόραζα κρέας? Δεν είναι επακριβώς χαρτί, αντιπροσωπεύει ποσότητά χρυσού που διαθέτει το κάθε κράτος. Αυτή η ποσότητα είναι που καθορίζει τα όροια κποής των νομισμάτων.

Με όλα τα άλλα συμφωνώ, σίγουρα δεν πρέπερι να είναι αυτοσκοπός.

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: Open Mind
Απάντησε την: 11/01/2005 11:39:51
Μήνυμα:

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .
ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ
ΧΑΡΤΙ. Συμφωνώ, αλλά αν άπειρο απο αυτό το χαρτί ήταν στη διάθεση του καθενός απο εμας, ποιός θα δούλευαι για να το αποκτήσει? Εγώ δε θα πήγαινα στο γραφείο μου, αλλά ούτε ο χασάπης θα πήγαινε στο μαγαζί του. Απο πόυ θ αγόραζα κρέας? Δεν είναι επακριβώς χαρτί, αντιπροσωπεύει ποσότητά χρυσού που διαθέτει το κάθε κράτος. Αυτή η ποσότητα είναι που καθορίζει τα όροια κποής των νομισμάτων
ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΥΣΗ
ΑΣ ΤΥΠΩΝΑΝ ΧΑΡΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ 200 ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ


Συγγραφέας Μηνύματος: spirit
Απάντησε την: 11/01/2005 12:38:02
Μήνυμα:

ΑΣ ΤΥΠΩΝΑΝ ΧΑΡΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ 200 ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ


«Όποιος σκοπεύει να παλέψει με τέρατα πρέπει να φροντίσει να μη γίνει ο ίδιος τέρας. Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα».Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 11/01/2005 14:15:34
Μήνυμα:

ΔΛΔ ΑΖΩΕΛ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΛΙ?Η ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ?
ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ 200€ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΗΚΕΣ...
ΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ Λ.Χ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ,ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΤΑΜΕΙΕΥΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΤΟΥ 200€ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ?
ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.....
ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ/ΓΗΣ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 12/01/2005 19:36:15
Μήνυμα:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ANALPHABET, ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ(ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ-ΕΠΙΤΑΓΗ-ΧΑΡΤΙ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣΤΟ) ΑΝΑ ΧΩΡΑ. (ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ′ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ′ -′ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ′, ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.)
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ-ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΙΒΩΤΙΑ-ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ……
…………ΠΟΙΟ ΧΡΥΣΟ; ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΣ; ΧΡΥΣΟΣ… ΝΙΕΝΤΕ! ΝΑΔΑ! ΔΕΝ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΟΣ! ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ;
ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… ΜΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ;
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΟΥ.

ΜΕΤΑ…
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΟ… ΧΑΡΤΙ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΛΑΔΗ!
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΟΚΝΗΡΙΑ Η’ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ…
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ (ΤΟ ΧΑΡΤΙ!), ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΟΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, (ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΕΠΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.
ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΚΕΙΝ ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΜΑ… ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Tpt… ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣYΝΔΙΑΖΩ ΤΟ tpt ME TO tI-pO-tA ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ!
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ‘ΧΑΡΤΙΟΥ’, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΔΙΟΤΙ…
1) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΙΠΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΠΛΑΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ α)ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ β)ΤΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ γ)ΤΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ‘ΔΙΑΛΥΟΥΝ’ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ δ)ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΗ-ΣΤΟΧΟ. ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΟΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΤΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΑ. ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΦ ΟΣΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ… ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!
ΚΑΙ…
2) ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ (ΧΕ ΧΕ!) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ…’ΧΑΡΤΙ’! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ.
ΠΑΙΔΕΙΑ-ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΟΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΑΠΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ‘ΤΑ’ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ, Η’ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ;
ΟΧΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ…… ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ‘ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ’ ΤΗΝ ‘ΕΛΛΗΝΙΚΗ’ ΣΚΕΨΗ…… ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.


ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 13/01/2005 14:05:32
Μήνυμα:

Το μόνο που με παρηγορεί τον τελευταίο καιρό είναι πως η ibm θα δημιουργήσει νέα γλώσσα προγραμματισμού που θα βασίζεται στην Ελληνική.

Μακάρι να είναι ένα βήμα επανόδου στις μεθοδολογίες της Ελληνικής σκέψης, όπως το έθεσες και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη ΑΖΩΕΛ.

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 13/01/2005 20:09:23
Μήνυμα:

quote:

Το μόνο που με παρηγορεί τον τελευταίο καιρό είναι πως η ibm θα δημιουργήσει νέα γλώσσα προγραμματισμού που θα βασίζεται στην Ελληνική.

Σου έχω "άσχημα" νέα...

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett


Συγγραφέας Μηνύματος: valgraph
Απάντησε την: 14/01/2005 00:23:14
Μήνυμα:

Aς παίξουμε με μαθηματικά:

Στην Eλλάδα νοιώθουν κυνηγημένοι οι Aλβανοί (από τους Έλληνες).
Στην Γή νοιώθουν κυνηγημένοι οι Έλληνες (από τους Aμερικανοεβραίους).
Στο Σύμπαν νοιώθουν κυνηγημένοι οι Γήινοι (από τους Γκρίζους).

Oι Aλβανοί φοβούνται τους Έλληνες άρα: Oι Aμερικανοεβραίοι τους Έλληνες, οι υπόλοιποι Γήινοι τους Aμερικανοεβραίους και οι Γκρίζοι τους Γήινους!!!

Eξωγήινοι <=> Φόβος (βρήκαμε και που μένουν!!!)

Tώρα αν πούμε

Έλληνες Aμερικαν.
--------- X -------- = (Έλληνες Γήινοι)X(Aλβανοί Aμερικανοεβραίοι)
Aλβανοί Γήινοι

Aποτέλεσμα = Όλοι μαζί (¶νθρωποι) > Γκρίζοι.

Mήπως οι Γκρίζοι σπέρνουν το φόβο να διασπαστούμε και να μας νικήσουν? Aυτό περιμένουν για να εμφανιστούν από την όποια μεριά της Σελήνης?

Eξωγήινη δίωξη δηλαδή...


ValGraph

Edited by - valgraph on 14/01/2005 00:24:23


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 14/01/2005 11:49:13
Μήνυμα:

Τι άσχημα νέα δηλαδή?

ΑΖΩΕΛ καλή μου, το θέμα της επανακατανομής του πλούτου, την παραγωγικότητα και τους νόμους στο διεθνές εμπόριο, νομίζω πως πολύ σύντομα θα τους επιβάλει μια υπερδύναμη εξ΄ανατολάς.

Είμαι περίεργη να δώ πως θα αντιδράσει το διεθνές κατεστημένο ..εναντίον της. Το περιμένω να γίνει για να ξαναεπιβεβαιωθούν ξανά, γι ακόμα μία φορά, πάλι οι υποψίες μας..

(Μπορεί να ξανασυμβεί καμιά ..φυσική καταστροφή)

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 14/01/2005 12:27:16
Μήνυμα:

ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 14/01/2005 12:54:25
Μήνυμα:

Ακριβώς. Θεωρώ πως είναι μια εδραιωμένη δύναμη στο διεθνές εμπόριο, η οποία ανελίσσεται συνεχώς αυξάνοντας το μερίδιό της απο την πίτα..

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 14/01/2005 13:45:51
Μήνυμα:

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,ΓΙΑ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ.


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 14/01/2005 17:44:48
Μήνυμα:

quote:

Τι άσχημα νέα δηλαδή?

Ε, αυτά για την IBM είναι ανοησίες. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι φανερό ότι όποιος τα σκέφτηκε δεν έχει ιδέα από γλώσσα, από υπολογιστές και γενικά από οτιδήποτε αναφέρεται μέσα.

quote:

για αυτούς και αυτούς και αυτούς τους λόγους....όπως είχα πει.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 22/01/2005 12:09:25
Μήνυμα:

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ (ΠΡΟΤΡΟΠΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ( ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ), ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ‘ΚΙΝΗΣΗ’ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. (ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ). ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΘΕΤΙΚΟ.
ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ.

Η ΚΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΛΕΣ ΦΙΛΕ tpt.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ‘ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ’, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ‘ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ’ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ (ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ) ΚΑΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ’60 ΜΕ ’70 (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ), Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ. ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ‘ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ’, ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΗΣ. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ‘ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ’. ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΥ;
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ, ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ, ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΥΣ…

1) Η ΚΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΧΡΥΣΟ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ‘ΑΧΡΗΣΤΟ’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.
α) ΟΙ ‘ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ’, ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ. (ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ… ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.)
β) ΟΙ ‘ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ’ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΗΠΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ; ΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ‘ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ’ ΦΥΣΙΚΑ!
γ) ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ… ‘ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ’, ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΤΛ.

2) ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ…
α) ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ, ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ.
β) ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΦΤΗΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. (ΕΝΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ.)
γ) ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΠΟΥΛΑΕΙ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΣΤΗΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΙΝΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Η ΚΙΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΛΑ ΣΙΩΠΗΛΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΙ ‘ΠΟΛΙΤΕΣ’ ΤΗΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΜΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ… ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!). Η ΚΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ‘ΑΜΕΡΙΚΗ’ ‘ΕΧΕΙ’ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ). Η ΕΥΡΩΠΗ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. Η ΡΩΣΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΛΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ… ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ…… ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


1) ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ (;;;) ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.
2) ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ (ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΝΑΣΑ) ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
3) ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;
4) ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΩΣ Η ΝΑΣΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΠΩΣ Ο ΆΡΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ;
5) ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝΟΥΝ ‘ΑΠΟΙΚΙΕΣ’, ΣΤΟΝ ΆΡΗ ΟΜΩΣ;
6) Η’ ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΠΩΛΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ;
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ…
7)…… ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΝΕΚΡΟΙ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ. ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ…… ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ… ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ;

ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ…
ΤΟ ΕΤΟΣ 0 = 220.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 0 έως 1000μΧ = 300.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 1000 έως 1650 = 545.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 1650 έως 1800 = 906.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 1800 έως 1900 = 1.650.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 1900 έως 1960 = 3.010.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 1960 έως 1988 = 5.120.000.000

……… ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ………

VALGRAPH……
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 22/01/2005 15:38:21
Μήνυμα:

quote:

ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ…
ΤΟ ΕΤΟΣ 0 = 220.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 0 έως 1000μΧ = 300.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 1000 έως 1650 = 545.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 1650 έως 1800 = 906.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 1800 έως 1900 = 1.650.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 1900 έως 1960 = 3.010.000.000
ΑΠΟ ΤΟ 1960 έως 1988 = 5.120.000.000

Ωραία, πάρε ένα χάρακα. Ζωγράφισε έναν οριζόντιο και έναν κατακόρυφο άξονα. Στον οριζόντιο βάλε το χρόνο και στον κατακόρυφο τον πληθυσμό. Μετά ζωγράφισε τα σημεία (0,300), (1000,545), (1650,906), (1800, 1650), (1900, 3010), (1960, 5120) και βρες μια καμπύλη που να τα ενώνει. Στοίχημα ότι θα είναι μία εκθετική καμπύλη. Στοίχημα ότι θα είναι περίπου η ίδια με την καμπύλη που θα έπαιρνες αν ήξερες το μέσο αριθμό παιδιών ανά γυναίκα για όλο αυτό το διάστημα και την αρχική τιμή (0,300). Ονόμασε επιπλέον a(n) τον πληθυσμό στη γενιά n και b το μέσο ρυθμό αύξησης ανά γενιά.

Μπράβο, μόλις επιβεβαίωσες με τα στοιχεία σου ότι η ακολουθία
a(n) = b x a(n-1)
μπορεί να εκφραστεί και με τον τύπο a(n) = b^n x a(0)

Τέλος σχολίου.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 22/01/2005 18:04:19
Μήνυμα:

JUNK95.....
ΘΕΛΩ Ν ΑΓΙΑΣΩ ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.....
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ!
XE XE! ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 22/01/2005 18:06:28
Μήνυμα:

ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: valgraph
Απάντησε την: 22/01/2005 18:27:47
Μήνυμα:

Ένας θείος μου άνοιξε πρίν 3 χρόνια εκτροφείο πουλερικών.
Eίχε 50 κεφάλια. O τοπικός μπακάλης κατάφερε να πουλά όλα τα σφαγμένα και όλα τα αυγά. Xρειάστηκε αναπαραγωγή άμεση. Tο κοτέτσι όμως μικρό, η ζήτηση άρχισε να μεγαλώνει, τα κοτόπουλα να πληθαίνουν. Mε κάποιες κατασκευές, περιφράξεις και συστήματα παρακολούθησης (για τη διαβίωση, την έλλειψη πρώτων υλών κ.λ.π.) το τελευταίο τρίμηνο κατάφερε να έχει 10.000 κοτόπουλα!!!
Ήρθαν κι άλλοι έμποροι. Παρ' όλο που ο αριθμός των πουλερικών αυξάνεται μέρα με τη μέρα, άλλα τόσα σφάζονται! Aυτά που σφάζουν οι συγγενείς για την πάρτη τους, στο λογιστήριο (όλα γράφονται!) τα δηλώνουν ως απώλεια ατυχημάτων!
Aυτά με λίγα λόγια.
"Oμοιότητα με το ανθρώπινο γένος είναι συμπτωματική".

ValGraph


Συγγραφέας Μηνύματος: Underground
Απάντησε την: 22/01/2005 22:27:21
Μήνυμα:

valgraph,

quote:

Aς παίξουμε με μαθηματικά:

Στην Eλλάδα νοιώθουν κυνηγημένοι οι Aλβανοί (από τους Έλληνες).
Στην Γή νοιώθουν κυνηγημένοι οι Έλληνες (από τους Aμερικανοεβραίους).
Στο Σύμπαν νοιώθουν κυνηγημένοι οι Γήινοι (από τους Γκρίζους).

Oι Aλβανοί φοβούνται τους Έλληνες άρα: Oι Aμερικανοεβραίοι τους Έλληνες, οι υπόλοιποι Γήινοι τους Aμερικανοεβραίους και οι Γκρίζοι τους Γήινους!!!

Eξωγήινοι <=> Φόβος (βρήκαμε και που μένουν!!!)

Tώρα αν πούμε

Έλληνες Aμερικαν.
--------- X -------- = (Έλληνες Γήινοι)X(Aλβανοί Aμερικανοεβραίοι)
Aλβανοί Γήινοι

Aποτέλεσμα = Όλοι μαζί (¶νθρωποι) > Γκρίζοι.

Mήπως οι Γκρίζοι σπέρνουν το φόβο να διασπαστούμε και να μας νικήσουν? Aυτό περιμένουν για να εμφανιστούν από την όποια μεριά της Σελήνης?

Eξωγήινη δίωξη δηλαδή...


ValGraph

Edited by - valgraph on 14/01/2005 00:24:23


χαχαχαχαχαχαχα , τι ειναι αυτα που λες ? λιγο προσοχη σ'αυτα που λεμε.

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Edited by - Underground on 22/01/2005 22:29:29

Edited by - Underground on 22/01/2005 22:33:06


Συγγραφέας Μηνύματος: valgraph
Απάντησε την: 22/01/2005 22:32:16
Μήνυμα:

MAΛΛON ΔEN ΞEPEIΣ AΠO XIOYMOP...

ValGraph


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 23/01/2005 03:12:31
Μήνυμα:

ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΖΩΕΛ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ "ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ" ΗΠΑ,ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ (ΘΑ ΤΗΝ)Κ0ΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ..


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 24/01/2005 18:54:36
Μήνυμα:

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ;
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ‘ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ’, ΕΝΩ ΣΥΧΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ…
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ;
ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
‘ΘΥΣΙΑΣΑΝ’ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ, ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ‘ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ’ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΚΑΝΑ ΤΑΧΑ, ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ, Η’ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ, Η’ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ… ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΩΣ……
ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΝ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ… ΤΟ ‘ΕΚΛΕΨΑΝ’! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ. ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΙΝΕ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΝ!
ΚΟΨΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ, ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ!!!) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΠΛΟ-ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ… ΕΚΡΗΞΗ!
ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!
ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ… ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ!
ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ!

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 24/01/2005 22:23:46
Μήνυμα:

quote:

ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΖΩΕΛ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ "ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ" ΗΠΑ,ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ (ΘΑ ΤΗΝ)Κ0ΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ..

Ρε παιδιά σόρι δηλαδή αν το έχω ξαναπεί αλλά είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η Κίνα ελέγχει οικονομικά τις ΗΠΑ; Τις επηρεάζει ΟΚ, είναι μεγάλη αγορά και με πολλά εργατικά χέρια, αλλά αυτά που λέτε για το χρέος είστε σίγουροι ότι στέκουν;

Το χρέος των ΗΠΑ είναι 6 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Αυτό σημαίνει ότι για να το αγοράσει η Κίνα θα έπρεπε να καταβάλλει ο κάθε Κινέζος 1100 δολλάρια (ΟΛΑ όσα βγάζει για έναν ολόκληρο χρόνο) και για να το εξυπηρετήσει θα έπρεπε ο κάθε Κινέζος να καταβάλλει 2 δολλάρια ημερησίως, χώρια που η ίδια η Κίνα χρωστάει 2 τρισεκατομμύρια δολλάρια...

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett


Συγγραφέας Μηνύματος: junk95
Απάντησε την: 26/01/2005 02:55:14
Μήνυμα:

quote:

ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...

Ναι. Εσύ όμως έχεις αντιληφθεί τι είναι αυτό που βλέπουμε;

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett


Συγγραφέας Μηνύματος: beyond
Απάντησε την: 26/01/2005 06:51:14
Μήνυμα:

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ...
ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥ ΕΕΕ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ? STOP !

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ...

ΕΤΣΙ "EKEINOI" ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ...

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος


Συγγραφέας Μηνύματος: analphabet
Απάντησε την: 26/01/2005 09:47:15
Μήνυμα:

Νομίζω πως η εξέλιξη αυτή είναι φυσική. Τα φτηνά εργατικά χέρια ήταν πάντα το ζητούμενο α[π τους επιχειρηματίες. Στη δεκαετία του 80 στην Ελλάδα οι επιχειρήσεις φασόν ανθούσαν. Οι Γερμανοί πλήρωναν για τη ραφή ενός πουκαμισού 1,5 ημερομίσθιο της γαζώτριας που έβγαζε 8 έως 15
σε μία βάρδια.

Η κατάρρευση του κομουνισμού στα Βαλκάνια επέφερε το μαρασμό γιατί στα Σκόπια το κόστος ήταν το 1/10.

Οι κινέζοι όμως την έχουν δει αλλιώς. Δεν παράγουν προϊόντα για να πωληθούν από ξένους επιχειρηματίες. Παράγουν προϊόντα που πωλούν οι ίδιοι στο εξωτερικό. Ξέρετε πως τα κινέζικα μαγαζιά που φυτρώνουν σα μανιτάρια σε όλες τις γειτονιές και όλες τις πόλεις επιχορηγούνται 100% από την Πρεσβεία τους?

Έτσι ο κινέζος παράγει ένα αρκετά κακοραμμένο και με χαμηλής ποιότητα υλικά μπλουζάκι ώστε η παραγωγικότητα του να είναι 2 φορές μεγαλύτερη από αυτή της Ελληνίδας γαζώτριας και το χορηγεί αποκλειστικά σε κινέζο που το πουλάει στην Ελλάδα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ στην εξευτελιστική τιμή των 5 € , αν σκεφτείτε πως το κόστος δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά, άντε 50 με τα μεταφορικά.

Και εμείς αντί να δώσουμε 30 € για ένα μπλουζάκι Ελληνικής κατασκευής που η κατασκευή του κοστίζει 12 € αγοράζουμε το κινέζικό, επιλύνοντας το πρόβλημα της ανεργίας στην Κίνα, το οικονομικό στην Κίνα και ευνοώντας την ανάπτυξη της κίνας.

Οποίος και αν κρύβετε πίσω από αυτό, πέτυχε κάτι που είναι πρακτικά μη εφαρμόσιμο, στην Ελλάδα τουλάχιστον : Οργάνωσε ένα λαό σε ανταποδοτική ομάδα.


BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 03/02/2005 22:36:20
Μήνυμα:

KAI ΟΜΩΣ JUNK95, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΑ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΑ...
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ;
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... 'HONG';

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 03/02/2005 22:40:53
Μήνυμα:

ΑΝΑLPGABET...
ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ!)ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ......

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 20/02/2005 20:23:02
Μήνυμα:

ΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ Η’ ΟΧΙ.

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ;
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ…
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ;

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: ΣΠΑΘΙ
Απάντησε την: 12/03/2005 15:41:14
Μήνυμα:

Όπως ακριβώς ενεργεί σήμερα.Παντού καπνογόνα και δακρυγόνα για να μην βλέπουμε όσα συμβαίνουν πραγματικά.Το φαινόμενο της νυχτερίδας,όπως έχεις πει και κάπου αλλού.
Ναι σε βρήκα κι εκει!


«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 13/03/2005 12:52:27
Μήνυμα:

Δεν θέλω να διαφωνήσω με το θέμα... Απλα να το προχωρήσω.

Έστω ότι επιτυγχάνεται η παγκόσμια κυριαρχία απο κάποιον ή κάποιους. Ποιά είναι τα ωφέλη που θα αποσκοπήσουν;


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 13/03/2005 22:59:30
Μήνυμα:

ΠΟΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΡΦΕΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ, ΆΡΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ.

1) ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΕΡΓΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
2) ΆΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
3) ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
4) ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΒΛΑΒΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
ΜΑ…
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ.
ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΟ ΜΕΓΑ «ΓΙΑΤΙ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΆΝΟΙΞΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ.


"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 14/03/2005 00:31:45
Μήνυμα:

Αν ήμουν μέλος κάποιας ομάδας που έιχε καταφέρει να έχει σε έλεγχο όλη την ανθρωπότητα και αυτό ήταν όλο και μετά δεν υπήρχε τίποτα εγώ θα έκανα δημοκρατία!

Αν όμως υπάρχει κάτι άλλο αυτό θα είναι κάποιο ώφελος από αυτόν τον απόλυτο έλεγχο(τεχνολογικά επιτεύγματα, καλύτερη ζωή, ηδονή της κυριαρχίας, κ.α. για τους εξουσιαστές).

Στο μόνο πράγμα που πάει το μυαλό μου είναι ότι υπάρχει παραπάνω από μία ομάδα που θέλει τον έλεγχο οπότε ανταγωνίζονται για το μερίδιο και σίγουρα θα υπάρχουν ομάδες που θέλουν το καλό της ανθρωπότητας οπότε περιπλέκονται τα πράγματα.

ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΤΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ.

Υπάρχουμε και όλοι εμείς που σίγουρα δεν αρεσκόμαστε στην ιδέα ότι κάποιοι μας ελέγχουν και αρχίζουμε να αντιδρούμε. Η αντίδραση δεν αρέσει σε κάποιους.

Αν μπλέκονται σε όλα αυτά και πράγματα, όντα, τα οποία δεν είναι γήινα δεν το γνωρίζω. Κάθε δράση πάντως έχει και μία αντίδραση.

Σημασία δεν έχει τι θέλουμε, τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 14/03/2005 01:07:53
Μήνυμα:

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ!
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: ΣΠΑΘΙ
Απάντησε την: 14/03/2005 01:14:08
Μήνυμα:

Οπα!Τι εχουμε εδω;<ΑΖΩΕΛ> που εισουν τοσες μερες;

«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 14/03/2005 01:36:43
Μήνυμα:

ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ, Η' ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ;
ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: ΣΠΑΘΙ
Απάντησε την: 14/03/2005 01:39:49
Μήνυμα:

Παρακαλω!
σου εχω πει πως παρακολουθω ολες σου τις συζητησεις.Με ενδιαφερουν παρα πολυ οι αποψεις σου και ο τροπος σκεψης σου.
και τα κοτσια σου!

«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 14/03/2005 02:19:12
Μήνυμα:

Σπαθί μήπως είσαι μέλος καμιάς οργάνωσης και σου έχουν αναθέσει την παρακολούθηση της Αζωέλ;

Αζωέλ μου το έχουν πει και άλλοι σε άλλα φόρουμ κυρίως ότι είμαι ήρεμος και πράος. Πίστεψέ με αυτή η ηρεμία μου βγαίνει μόνο στο γραπτό λόγο. Στην ζωή μου είμαι γεμάτος αγχος και νευρικότητα(κακό αυτό).Συνεχώς σκεύτομαι για τα πάντα(ασχετο).

Στο θέμα μας τώρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω όλα τα μέλη που πήραν μέρος στην συζήτηση. Πιστεύετε οτι μπορεί να υπάρχει έστω και μία στο εκατομύριο περίπτωση ότι η δίωξη κατά της ανθρωποτητας δεν έχει να κάνει μόνο με γήινους;


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 14/03/2005 16:05:32
Μήνυμα:

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΛΤΩΝΕΙ.
ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ!

ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΟΦΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΝΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ.

ΤΙ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΩΣ ΣΕ 50-100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΚΑΙ ΑΝΑ 50-100 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ.

ΠΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ (!) ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΟΝ, ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ (ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ), ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

Η’ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ, Η’ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΛΑΝΘΑΝΟΝ «ΓΕΓΟΝΟΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, Η’ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ, Η’ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΟΝ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΩΝ.
ΔΙΑΣΑΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΟΡΘΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;
ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΕΙ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ…

ΣΠΑΘΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ.
ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ, ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.


"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 14/03/2005 20:33:32
Μήνυμα:

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για μία φορά φίλη Αζωελ.

Δεν πιστεύω ο ανθρωπος να σοφίζεται την καταστροφή της ανθρωπότητας. Μάλον είναι λίγο αναίσθητος και στον αγώνα του για κυριαρχία δεν θεωρεί πολύ σημάντικές τις συνέπειες που μπορεί να έχουν κάποιες ενέργειές του. Για παράδειγμα μπορεί να θεωρεί μικρό τον αντίκτυπο μιας πυρηνικής έκρηξης. Μπορει να σκεύτονται οτι δεν θα πάρει έκταση το φαινόμενο με παραπάνω πυρινικά όπλα, θα πεθάνουν αρκετοι, κάποιοι μαζί με εμάς θα σωθούν αλλά θα συνεχιστεί το ανθρώπινο είδος. Άντε το πολύ να έχουν κάποιοι πράσινο δέρμα!!!

Όσο για το αν παίζεται κάποιο παιχνίδι πάνω από τα κεφάλια μας. Έχετε διαβάσει ένα βιβλίο εναλακτική λύση 3(alternative 3). Το είχα διαβάσει παλαιότερα και νόμισα ότι ήταν κάποιο μυθηστόρημα μέχρι που ήρθα στην Αγγλία. Εδώ διαπίστωσα ότι το ντοκυμαντερ στο οποίο αναφέρεται το βιβλίο αυτό υπήρξε(science report), οι δημοσιογράφοι δεν ειναι φανταστικά πρόσωπα, και το ντοκυμαντερ ξεκίνησε με θέμα "Γιατί η Μεγάλη Βρετανία δεν μπορεί να κρατήσει τους επιστήμονές της στη χώρα τους). Από εκεί ξετυλίγεται σε πάρα πολλά συγκλονιστικά γεγονότα αν αυτά αληθεύουν.

Σε επόμενή μου απάντηση στο θέμα θα δημοσιεύσω αν θέλετε links για τα δυο επεισόδια απο το ντοκυμαντερ καθώς επίσεις 2 ιστοσελίδες με ενδιαφέροντα στοιχεία για την εναλακτική λύση 3.

Συγχωρέστε με που δεν το κάνω τώρα αλλα μόλις έφτιαξα τον υπολογιστή μου και έχω χάσει τις διευθύνσεις.

Σημασία δεν έχει τι θέλουμε, τι μπορουμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 15/03/2005 18:53:12
Μήνυμα:

ΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ.

ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΛΛΑ…. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ…!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ;"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 15/03/2005 23:54:23
Μήνυμα:


Αζωέλ μία καλή αρχή για την εναλακτική λύση 3 είναι http://www.abovetopsecret.com/pages/alternative3.html . Στην σελίδα αυτή μπορείw να διαβάσεiς όσα ειπώθηκαν σε μία διάλεξη το 1990 από τον Capt. Bill Robertson. Παρακάτω υπάρχουν link με σχετικά βίντεο από την εκπομπη - ντοκυμαντερ που έλαβε χώρα στην Αγγλία στα τέλη του '70(Science Report).
Μπορείς επίσης να διαβάσεις και το βιβλίο Εναλακτική λύση 3(Alternative 3). Παλιές εκδόσεις είχαν λιγα στοιχεία. Κάποιες νέες εκδόσεις του βιβλίου αλλάζουν πολύ, υπάρχουν αρκετά πρόσθετα ψεύτικα στοιχεία και το βιβλίο μοιάζει με μυθιστόρημα.
(Έχω διαβάσει παλιά έκδοση αλλά έχω το βιβλίο στην Ελλάδα και δεν μπορώ να θυμηθώ από ποιόν εκδοτικό οίκο είναι)

Προσοχή όταν ανοίξετε τις σελίδες με τα link γιατί πετάγονται πολλά παραθυράκια (κινδυνος για ιούς κ.α.) γι'αυτό παραθέτω απευθείας τα link για κατέβασμα των αρχείων.

εκπομπή science report.
Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι καλή και υπάρχουν λίγα καρε ανα δευτερόλεπτο. Ο ήχος είναι καλός.

http://www.thule.org/brains/alt31.rm
http://www.thule.org/brains/alt32.rm
http://www.thule.org/brains/alt33.rm
http://www.thule.org/brains/alt34.rm

Κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να έχουν πρόσβαση σε υλικό(βιντεο) που δεν μπορεσαν να αποκρυπτογραφήσουν στην αρχή. Όταν τα κατάφεραν με την βοήθεια προσώπου που είχε πρόσβαση σε ανάλογη τεχνολογία το αποτέλεσμα ήταν ... θα δείτε.

Και το σχετικο βίντεο.
http://bizton.bizland.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/ufointhewoods.avi

Τέλος πάρα πολλοί αργότερα ανέφεραν ότι ήταν ψεύτικο. Μάλον προσπάθεια συγκάλυψης. Μετά από μικρή έρευνα στο ιντερνετ και αφού ρώτησα αρκετούς άγγλους, μεσήλικες τώρα, που παρακολούθησαν εκείνη την εκπομπή κατέληξα σε διαφορετικα συμπεράσματα.

Αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστέψει ότι θέλει. Δημοκρατία έχουμε! (εχουμε;)

Σημασία δεν έχει τι θέλουμε, τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: Open Mind
Απάντησε την: 16/03/2005 11:41:48
Μήνυμα:

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ BEST-SELLER ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ.
Η ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ 3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2.
Η ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ 1 ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΦΕΥΓΕ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
Η ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ 2 ΠΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ Η ΕΛΙΤ.
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ.
ΜΗΠΩΣ Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΥΣΗ?
ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ?
Ο ΦΙΛΟΣ Ο orfeas ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ .
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΟΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 16/03/2005 18:50:18
Μήνυμα:

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 16/03/2005 21:23:58
Μήνυμα:

Προσωπικά δεν τα πολυπίστευα όλα αυτά μέχρι που ήρθα στην Αγγλία και μίλησα με άτομα που είδαν την εκπομπή τότε. Οι ρεπορτερ υπάρχουν, οι επιστήμονες που έφυγαν για δουλεια σε αυστραλία και αμερική(θέμα ντοκυμαντερ) υπήρχαν και έκοψαν κάθε επαφή με την οικογένειά τους και εντέλει εξαφανίστηκαν.

Οπότε δεν ξέρω τι να πιστέψω.
Σίγουρα κάτι γίνεται απλά δεν ξέρω πόσο ψηλά, πόσο μακρυά φτάνει το θέμα.

Έχω την εντύπωση Αζωέλ ότι ξέρεις πολύ καλά για το θέμα αυτό. Απλά έριξες αδεια για να πάρεις γεμάτα! Πάντως να ξέρεις ότι θα έδινα πολλά για μία απόδειξη ότι κάτι γίνεται.

Σημασία δεν έχει τι θελουμε, τι μπορουμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: Open Mind
Απάντησε την: 17/03/2005 10:35:33
Μήνυμα:

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 17/03/2005 15:03:20
Μήνυμα:

ΡΙΧΝΩ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΓΕΜΑΤΑ;
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΩΣ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΣΑ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ-ΤΡΕΛΕΣ-ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ.
ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΩ.
ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.
ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΟΡΦΕΑ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ ΕΣΥ.
ΤΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑ Η’ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ.

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 17/03/2005 15:22:23
Μήνυμα:

Σε παρακαλώ καλή μου Αζωέλ μην με παρεξηγείς. Ήθελα να πώ ότι, πιστεύω πώς ξέρεις τα σχετικά με την εναλακτική λύση 3 και απλά θέλεις να μάθεις από εμάς αν δεχόμαστε αυτά ως αληθή.

Ε λοιπόν εγώ πιστέυω ότι αυτά που είδα στο ντοκυμαντερ είναι αληθινά και έχουν συμβεί.

Θέλω να ξέρεις ότι σε θεωρώ πολύ ξεχωριστό άτομο, σε σέβομαι και με τίποτα δεν θα ήθελα να μαλώσω μαζί σου(δεν με συμφέρει - θα με θάψεις με τις γνώσεις σου σε αυτά τα θέματα!!! ). Να διαφωνίσω ναι, το δέχομαι για να γίνει μια καλή σηζύτηση.


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 17/03/2005 20:53:01
Μήνυμα:

ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.
ΚΑΙ… ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΑΨΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΝΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΝΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΓΙΕΣ, ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ.
ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΨΑΧΝΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ.
ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ…
ΧΕ ΧΕ… ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!


"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: Arhtos
Απάντησε την: 17/03/2005 21:05:10
Μήνυμα:

μα.. και η γη με δικά μας έξοδα γυρίζει...

----
Δυστυχώς και η Γη με δικά μας έξοδα γυρίζει...


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 18/03/2005 10:25:22
Μήνυμα:

Arthos δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις αλλά δεν πειράζει.

Αζωέλ διάβασα στην ιστοσελίδα www.vempos.gr για την εναλακτική λύση 3 ότι ήταν απάτη και ότι οι δημοσιογράφοι εκτός από έναν ήταν μικροί ηθοποιοί(αναφέρει τις ταινίες που έχουν παίξει).

Καθώς είμαι δύσπιστος σε ότι διαβάζω έψαξα στη βάση δεδομένων του www.allmovie.com που έχει καταγεγραμένες τις περισότερες ταινίες και ηθοποιούς και δεν βρήκα αυτά τα ονόματα. αντιθέτως έχω βρεί αρθα των υποτιθέμενων ηθοποιών με την βοήθεια κάποιον αγγλων. Άρα υπήρχαν αυτοί οι δημοσιογράφοι!

Ότι και να έχει γίνει εγώ προσωπικά βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη συγκάλυψη. Οπότε κάτι έχει γίνει! Τουλάχιστον τα στοιχεία για τους επιστήμονες που έχουν εξαφανιστεί είναι αληθινά!


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 18/03/2005 12:59:26
Μήνυμα:

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ… ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΨΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.
ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΘΑΡΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ.
ΤΗΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ…
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ…
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΡΥΚ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.
ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΕΧΕΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ Θεό ΤΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΥΣ!
ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΣΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ, ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ… ΕΙΔΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ… ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΛΟΓΟ… ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 18/03/2005 14:11:24
Μήνυμα:

Παρόλο που υπάρχει ανώτερη τεχνολογια στα χέρια κάποιων και μπορούν να μας κάνουν να πιστεύουμε οτιδήποτε διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, αδυνατώ να καταλάβω ποιά μπορεί να είναι τα σχέδιά τους,
- αν υπάρχουν σχεδια και τα βάζουν σε ισχύ γιατί αποτυγχάνουν,
- μήπως κινούνται με πολύ αργό ρυθμό και δεν τα καταλαβαίνουμε,
- μήπως τα σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή τώρα για να δούν κάποια ωφέλη
οι επόμενες γενιές,
- αν ναί γιατί να το κάνει κάποιος αυτό εφ'όσον δεν έχει άμμεσα ωφέλη,
- μήπως το κάνουν για το καλό μας και δεν το καταλαβαίνουμε,
- μήπως νομίζουν ότι θα γίνει κάτι κακό αν μάθουμε την αλήθεια,
- μήπως η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο ώστε δεν υπάρχει άμμεση
ανάγκη σε υγρά καύσιμα, φάρμακά, κλπ και φτάσουν όλοι οι άνθωποι να
απολαμβάνουν όλα τα αγαθά σε μηδενικό κόστος(ουτοπια) και τελειώσει
αυτός ο έλεγχος επιτέλους και αυτή η εξάρτηση του ανθρώπου σε υλικά
αγαθά! Οπότε χάνουν κάποιοι το πάνω χέρι!

Πολλά ακόμη τα ερωτήματα και σίγουρα αναπάντητα προς το παρών!


Συγγραφέας Μηνύματος: ΣΠΑΘΙ
Απάντησε την: 18/03/2005 15:22:50
Μήνυμα:

<ΑΖΩΕΛ> έχεις απόλυτο δίκιο!Έτσι ακριβώς δρουν.Μα το βλέπουμε συνέχεια!Καλούν κάποιον για να μιλήσει και έχουν γύρω του ένα σωρό άλλους ειδικούς που θα τον βγάλουν ψευτη και ανόητο.Δεν ξέρω πόσοι μπορούν και το διακρίνουν όλο αυτό,αλλά συμβαίνει.Και χαίρομαι που το τονιζεις.Το έχω σκεφτεί πολλές φορές,αλλά δεν ήξερα πώς να το εκφράσω σωστά.Κι εσύ το έκανες.Το κάνεις πάντα γι αυτό και σε θαυμάζω!
<orfea1> μην με τρελαινεις!Δεν είμαι κατάσκοπος!Ξέρω πως το λες αστειευόμενος,αλλά ορτσα!Εγώ την <ΑΖΩΕΛ> δεν την θαυμάζω απλώς.Εγώ την έβαλα στην καρδιά μου.Με έχει μαγέψει.Δεν ξέρω το γιατί,αλλά κέρδισε την εμπιστοσύνη μου.Και δεν συνηθιζω να εμπιστεύομαι γυναίκες αν και γυναίκα είμαι.
ενδιαφεροντα ερωτηματα <orfeas1>.πρεπει να τα σκεφτω!


«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 18/03/2005 16:30:15
Μήνυμα:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ... ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!


"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 18/03/2005 16:49:24
Μήνυμα:

Πάντως έχει γίνει μία πάρα πολύ καλή δουλειά στο χώρο της συγκάληψης. Σκευτείτε να γίνει κάτι όπως εμφάνιση ΑΤΙΑ στο κέντρο της Αθήνας και γίνουν μάρτυρες χιλιάδες άτομα. Δεν πιστεύω να γίνει και τίποτα. Ο κόσμος θα εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν ήταν αληθινό, ή ότι κάτι άλλο τρέχει, ή ότι είναι δική μας τεχνολογία και τελικά θα είναι ακόμη ένα μετεωρολογικό μπαλονι!!!


Συγγραφέας Μηνύματος: Open Mind
Απάντησε την: 18/03/2005 18:34:38
Μήνυμα:

ΑΖΩΕΛ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ
ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ .
ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΑΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 18/03/2005 18:56:31
Μήνυμα:

Οι εκπομπές ενδιαφέρονται γι'αυτά μόνο για να κάνουν νούμερα και να μην δώσουν κάποια εξήγηση γιατί μπορεί κανένας να τους τραβήξει το αυτάκι!


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 22/03/2005 23:49:54
Μήνυμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ...

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΑΛΟΠ, ΕΡΕΥΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ.
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ... ΓΡΑΦΕΙ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ.
ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ (ΣΥΧΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ)...
ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΕΣΤ ΣΕΛΕΡ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...


"H ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 23/03/2005 01:13:16
Μήνυμα:

Πάνω σ'αυτό Αζωέλ θα ήθελα να πω ότι τελευταία κυκλοφορούν πάρα πολλές νέες ταινίες και πολλά βιβλία με θέματα όπως συνομωσίες, εξωγήηνους, ΑΤΙΑ, θρησκείες, αδελφότηες, κτλ.
Παράδειγμα κώδικάς da vinchi, crimson rivers 2, konstantine, matrix, starwars, war of the wolds, και πολλά άλλα ακόμη. Υπάρχουν και οι συγγραφείς αυτών αλλά είμαι σίγουρος ότι ακολουθούν την έρευνα αγοράς!


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 26/03/2005 00:26:39
Μήνυμα:

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΡΦΕΑ.
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΡΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.
ΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ.

ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ.
ΚΑΝΩ ΜΙΑ... ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΣΚΩΝ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!

"H ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 26/03/2005 01:51:27
Μήνυμα:

"Take your time Αζωελ" όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μου οι Άγγλοι. Δεν πιστεύω να πέσει ο server του Εσωτερικά! Εδώ θα είναι το φόρουμ αυτό για να μπαίνουμε να μιλάμε όποτε μπορούμε και θα μείνουν αρκετό καιρό για να τα διαβάζουμε!!!

Τρία πράγματα μπορώ να σκευτώ πάνω στο θέμα.

Ένα είναι ότι μας δείχνουν αυτά που θέλουμε να δούμε για να μην
ασχολούμαστε με άλλα πράγματα (όπως την κατάσταση στην μέση
Ανατολή).

Δύο ότι το κάνουν γιατί αυτή η θεματολογία απλά πουλάει

Τρία ότι μας προετοιμάζουν για κάτι παρόμοιο (δεν πολυπιστεύω ότι
τους καίγεται καρφί για να μας προετοιμάσουν για κάτι).

Ίσως να είναι και όλα τα παραπάνω.

Και κάτι διαφορετικό.

Δεν θυμάμαι αν έχει γίνει κάποια σχετική αναφορά στο θέμα(ή αν έχω ξαναμιλήσει γι'αυτό).

Μέσα στα πλαίσια μιας μικρής έρευνας στο διαδίκτυο για στοιχεία που θα χρησιμοποιούσα σε μία εργασία μου για το πανεπιστήμιο, έπεσα πάνω στα chemtrails. Υποτίθεται ότι είναι ψεκασμοί από αεροπλάνα πάνω από μεγάλες πολεις για διάφορους λόγους. (πειράματα , έλεγχος ανθρώπων, κλπ).

Μένω σε μεγάλη πόλη του yorkshire όπου υπάρχει πολιτικό αεροδρόμιο, αγγλική στρατιωτική βαση και μία αμερικανικη. Κατα καιρούς βλέπω τέτοια πράγματα στον ουρανο(θα προσπαθήσω να παραθέσω παρόμοια φωτογραφία). Τελευταία γίνεται πολύς λόγος γι'αυτά στη αγγλία. Απο όσα άκουσα μέχρι τώρα παρόμοιες ενέργειες γίνονται σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Σχετική σελίδα : http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html

Πιστεύω ότι αυτά τα πειράματα ή ότι άλλο είναι έχουν να κάνουν με το θέμα στο οποίο συζητάμε τώρα.


Συγγραφέας Μηνύματος: ΣΠΑΘΙ
Απάντησε την: 29/03/2005 23:25:30
Μήνυμα:

Εδω να δεις πως ψεκαζουν φιλε μου!Ντε και καλα να μας αποχαυνωσουν
με ολους τους τροπους που ξερουν.Α!και μιας και αυριο ειναι το παιχνιδι ελλαδα αλβανια,ας ειμαστε ψυχραιμοι γιατι νομιζω πως μερικοι
θα το εκμεταλευτουν καταλληλα το γεγονος.Ας ειμαστε ηρεμοι.τροπους ψαχνουν να μας φωρεσουν την πουκαμισα του ρατσιστη.Ετσι τους βολευει καλητερα για να μας βουλωνουν το στομα.Προσοχη λοιπον.

<Κι εγω Μια θεονοη>


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 30/03/2005 01:00:51
Μήνυμα:

Τελευταία εβδομάδα δεν παρατήρησα ψεκασμούς γιατί έχει συνεφιά και δεν φαίνεται τίποτα. Με την πρώτη ευκαιρία θα δημοσιεύσω δικές μου φωτογραφίες από τα chemtrails στην περιοχή. Θα προσπαθήσω επίσης να βάλω και φωτογραφίες από την αμερικάνικη βάση της περιοχής.


Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 30/03/2005 13:13:35
Μήνυμα:

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ...
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΟΡΦΕΑ, ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ;

"H ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 30/03/2005 13:30:40
Μήνυμα:

Δεν το έχω ψάξει πολύ για το νερό ακόμη. Σίγουρα γίνεται χλωρίωση του νερού σε όλα τα υδραωγεία. Τώρα αν βάζουν και τίποτε άλλο μέσα δεν το γνωρίζω. Όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου στην Ελλάδα δεν πίνω νερό από την βρίση. Μία φορά την εβδομάδα ανεβαίνω με ένα φίλο σε βουνό των σερρών και συγκεντρώνουμε νερό από τις πηγές για να πίνουμε. Το νερό της βρίσης έχει μία παράξενη γεύση(χλωριο).

Δέν είναι τυχαίο όμως ότι πρίν από μερικές μέρες ήταν η παγκόσμια ημέρα του νερού η οποία σηματοδοτήθηκε σαν την αρχή της δεκαετίας του νερού.

http://www.worldwaterday.org/page/130

Edited by - orfeas7 on 30/03/2005 13:42:39


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 02/04/2005 02:28:48
Μήνυμα:

Φθορίωση του νερού (sodium fluoride) γίνεται για την υγεία των δοντιών γιατί υποτίθεται ότι καταπολεμά την τεριδόνα. Οι ναζί χρησιμοποιησαν αυτό το συστατικό σε μία προσπάθεια ελέγχου των μαζών. Οι ρώσοι το χρησιμοποίησαβν στις φυλακές. Το παραπάνω συστατικό είναι ένα από τα βασικά που χρησιμοποιούνται για τιν παρασκευή του PROZAC και του αερίου νεύρων sarin(χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις στο μετρό στην Ιαπωνία).

Πηγή: http://www.greaterthings.com/Lexicon/F/Fluoride.htm

Επίσης αναφέρετε ότι η χρήση αυτού του χημικού ανεβάζει τα επίπεδα του αρσενικού στο νερό συστατικό το οποίο είναι τοξικό σε μεγάλη ποσότητα στον άνθρωπο. (http://www.nap.edu/nap-cgi/skimit.cgi?isbn=0309033381&chap=46-46)

Τέλος μετά από έρευνες που έχουν γίνει βρέθηκε ότι δεν καταπολεμά αποτελεσματικά την τερηδόνα αλλά σε πολλές χώρες συνεχίζουν να το προσθέτουν στα υδραγωγεία.
http://environmentalrisk.cornell.edu/ERAP/Seminars/Fluoride.html

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: dim.kar
Απάντησε την: 05/04/2005 23:04:39
Μήνυμα:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες συνταξιδιώτες.

Δεν συνηθίζω να παρεμβαίνω συχνά στα τεκταινόμενα του forum, αν και το παρακολουθώ συστηματικά. Φυσικά εσείς θα πείτε: και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνεις εσύ ρε φίλε, αλλά κάποιες φορές να, δεν μπορώ να συγκρατηθώ, με τρώνε τα δάχτυλα μου και έτσι ξεκινώ να γράφω. Συνήθως βέβαια αυτά που γράφουν στεναχωρούν πολύ κόσμο, αλλά τι να κάνουμε;

Η στάση μου αυτή ξεκινά από μια γενικότερη στάση που συνοψίζεται στην ευαγγελική ρήση: "μη ρίπτετε τους μαργαρίτες στους χοίρους". Νοιώθω λοιπόν ότι υπάρχουν τόσα ψώνια, τόσοι βαρεμένοι, τόσοι βλαμμένοι στο διαδίκτυο που μία σοβαρή παρέμβαση περιττεύει (αν δεν καταλάβατε την σοβαρή παρέμβαση θα την κάνω εγώ (ω τι μετριοφρσύνη!). Από την άλλη η κλασσική έννοια του forum είναι αυτή ακριβώς: της "αγοράς" (ως ανοικτού χώρου) στον οποίο οι άνθρωποι συναντιώνται για να συνδιαλεχθούν ελεύθερα. Σε ένα forum όλες οι απόψεις μπορεί (αν δεν επιβάλεται) να ακούγονται (στην περίπτωση μας να γράφονται).

Σε κάθε περίπτωση αφού δικαιολόγησα στον εαυτό μου την στάση μου, αρχίζω να παραθέτω τις απόψεις μου ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη για όσους σταναχωρήσω.

Καταρχάς για την "Αζωέλ". Μπορεί μήπως να μας ενημερώσει το πνεύμα με το όνομα "Αζωέλ" στη Καμπάλα που χρησιμοποιεί τι σημαίνει; Νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέρων να το ακούσουμε από την ίδια. Επίσης, ψαγμένη καθώς είναι θα ξέρει πως χρησιμοποιώντας ένα όνομα έχουμε και μια αυτόματη επίκληση. Στα πλαίσια αυτά ας πούμε η εκκλησία δεν συνιστά την προσφώνηση του Διαβόλου με το όνομα του, γιατί ακόμη και με την τυχαία προσφώνηση ο Διάβολος έρχεται! Γι' αυτό και ονόμαζετα Πονηρό Πνεύμα κλπ. Επίσης οι δέκα εντολές αναφέρουν με σαφήνεια ότι δεν πρέπει να επικαλείται ούτε καν το όνομα του θεού μάταια. Τέρμα όμως με την εβραϊκή μυθολογία. Αφού λοιπόν αγαπητή Αζωέλ διαλέγεις (δικαίωμα σου) αυτό το όνομα, πώς μπορείς και χρησιμοποιείς τον Όρκο των Αθηναίων Εφήβων; Καμπάλα και αρχαιολατρεία λοιπόν; νέο φρούτο; Πάντως να ξέρεις ότι και οι εβραίοι έχουν δείξει συχνά αυτοθυσία και πολεμικό μένος (συχνά σε βάρος των ελλήνων). Διάβασε αν θέλεις για την Μασάδα και την ιστορία της.

Τώρα θα αναφερθώ επί τροχάδην (σε μερικά) από όσα γράφτηκαν στο topic. Η γη που ετοιμάζονται να κατακτήσουν οι εξωγήινοι, να επανακαταλάβουν οι εσωγήινοι κλπ κλπ. Έχετε συνάνθρωποι συνειδητοποιήσει τι μέγεθος έχουμε στο σύμπαν; Να σας πω μια ιστορία: κάποτε υπήρχε μία θρησκευτική κοινότητα (δεν έχει σημασία ποια) σε μια πόλη της Γερμανίας, τη Φραγκφούρτη. Προσπαθώντας λοιπόν να σταθεί στα πρώτα της βήματα βομβάρδιζε τον "επίσκοπο" (ας πούμε τον "προϊστάμενο" της έτσι) με μηνύματα του στυλ: τι αξεπέραστα προβλήματα έχουμε εδώ, τι γίνεται με ένα θέμα, τι γίνεται με χρήματα... Κάποια στιγμή ο επίσκοπος τους έστειλε ένα ρωσσικό χάρτη της Γερμανίας, που έπιανε όλο τον τοίχο της μεγάλης τους αίθουσας και του ζήτησε να τον κρεμάσουν, Το έκαναν. Έπειτα τους είπε να βάλουν μια καρφίτσα στην Φραγφούρτη, εκεί που νόμιζαν ότι είναι ο "ναός" τους. Στο επόμενο μήνυμα τους ζήτησε να απομακρυνθούν πηγαίνοντας στον απέναντι τοίχο και να προσπαθήσουν να δούν όλη την εικόνα: τον τεράστιο χάρτη και την μικρούλα καρφίτσα. Φυσικά δεν τον ξανααπασχόλησαν με τα (μικρο)προβλήματα τους.

Φανταστείτε λοιπόν μια μικρούλα καρφίτσα που είμαστε ο καθένας μας. Εμείς τι σχέση (ως καρφίτσες) θα είχαμε σε σχέση με την Αθήνα; Την Ελλάδα; Την Ευρώπη; Τον πλανήτη γη; Το ηλιακό μας σύστημα; Την γαλαξιακή σπείρα; Τον γαλαξία; Το σμήνος που ανήκει ο γαλαξίας μας; Πόσο μεγάλος θα έπρεπε να είναι ο χάρτης;

Αυτό νομίζω πως είναι και η καλύτερη απάντηση σε σχέση με την τυχόν σημασία της γης ως "στόχου" για εξωγήινη εισβολή (για τους ...εσωγήινους το συζητάμε αργότερα. Ποιοί νομίζετε ότι είμαστε; Το τελευταίο κολοχώρι της πιο φτωχής επαρχίας του μικρότερου κράτους της Αφρικής. Εάν οι ΗΠΑ ήθελαν να το πάρουν αρκούσε μια διμοιρία από το χειρότερο τάγμα του στρατού της; Να το κάνουν τι όμως; Να μετράνε τα τσιμπούρια στα ψωριάρικα γελάδια των μαύρων; Να κάνουν τι οι εξωγήινοι τη γη; Να εκμεταλλευτούν τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της όταν εμείς (ως ανθρωπότητα) προγραμματίζουμε πως θα επεκτείνουμε τις δραστηριότητας μας στο ηλιακό σύστημα με ακραία μορφή τις σφαίρες Ντάυσον. Μάλλον μικρή γνώση για το μέγεθος του σύμπαντος έχει όποιος το υποστηρίζει αυτό. Να κάνει τους ανθρώπους σκλάβους; Μα είστε σοβαροί; Είναι σαν να λέτε ότι μπορούμε να πάρουμε έναν ιθαγενή απο τον Αμαζόνιο και να τον βάλουμε να δουλέψει βάρδια σε πυρηνικό εργοστάσιο. Να μας μελετήσουν ως ένα ακόμη είδος νοήμονος ζωής; Πιθανόν, αλλά αδιάφορο αφού είναι σαν να λέμε ότι ο επιστήμονας που μελετά μια φυλή την Βόρνεο (πχ) θα κάνει κάτι παραπάνω από το να παρατηρεί απλά! Αφήστε δε που είναι ζήτημα απλής λογικής: ένας ανεπτυγμένος τεχνολογικά πολιτισμός, με τα τεράστια μέσα καταστροφής που θα διαθέτει δεν μπορεί να υπερβεί ορισμένα όρια: αναγκαστικά πρέπει να βασίζεται στην συνεργασία, όχι στον ανταγωνισμό. Σκεφτείτε το λιγάκι... Οπότε θα σεβαστούν τους αμόρφωτους, απολίτιστους ...γήινους. Το πολύ πολύ να γίνουμε το μεγαλύτερο πάρκο διασκέδασης του σύμπαντος. Μην ανησυχείτε: κάτι θα βρούμε για να τους εκμεταλευτούμε τους κουτοεξωγήινους.

Πάμε τώρα στους εσωγήινους: η απάντηση είναι μία και μόνη. Η γη είναι κάτω από τα πόδια μας, το διάστημα είναι μακριά, άρα στη μεν πρώτη μπορούμε να μορφώσουμε οι ίδιοι άποψη, στη δε άλλη πρέπει να εμπιστευτούμε εν πολλοίς πληροφορίες άλλων. Οπότε για ότι είναι κάτω από τα πόδια μας είναι εύκολο: ρωτήστε ότι θέλετε για τα σπήλαια τους ειδικούς: στο www.fhs.gr (είναι το site της σπηλαιολογικής ομοσπονδίας) λειτουργεί forum το οποίο δεκάδες άνθρωποι με χιλιάδες ώρες μέσα στη γη, χιλιόμετρα βαθιά θα σας απαντήσουν αν έχουν κάτι που να μην μπορεί να εξηγηθεί με την κοινή λογική... Και το χειρότερο: θα σας καλέσουν να πάτε μαζί τους!

Μόνη απάντηση λοιπόν οι "ενδοανθρώπινες" συγκρούσεις, συνωμοσίες κλπ κλπ. Τι το παράξενο; Τα πράγματα έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα συνεχίσουν να είναι. Κάθε άνθρωπινο ον, από βρέφος ακόμη διαγκωνίζεται για μια καλύτερη θέση στην πυραμίδα της οικογένειας του. Προς τι το παράξενο; Συγκρούεται ως παρέα με τους συνομιλήκους του, ως εργαζόμενος με τον εργοδότη του, ως ανήκων στο Α΄εθνικό σύνολο με το Β' εθνικό σύνολο, ως φίλαθλος της Α΄ ομάδας με τους φιλάθλους της Β' ομάδας κοκ. Όλες αυτές είναι διαφορετικές ομάδες πίεσης που κάθεμια προσπαθεί να φτιάξει τα πράγματα όπως την βολεύει εκείνη. Στα πλαίσια αυτά (κάποιες ομάδες) προσπαθούν να ελέγξουν και τις σκέψεις, τις αντιδράσεις της ανθρωπότητας (αν παίζουν σε πλανητικό επίπεδο) κλπ. Ωραία φίλοι μου: καλά τα λέμε (λέτε). Τι σκέφτεστε να κάνετε ο καθένας σας όμως προσωπικά εναντίον αυτής της κατάστασης; Να τα συζητάτε; Να γράψετε ένα βιβλίο; Να γράφετε άρθρα στο forum του esoterica; Να επαναστατήσετε στο μπάνιο; Να μιμηθείτε τον ημίτυφλο κρατούμενο της Λάρισας; Να πάτε στο Ιράκ και να ενταχθείτε στις δυνάμεις που πολεμούν εναντίον των αμερικανών; Το πιο πιθανό είναι να μην κάνετε τίποτε, οπότε: "Μπούλη, ρούφα το αυγό σου". Εάν κάνετε κάτι σας συμβουλεύω να μην το γράψετε σε κανένα forum, οπότε να εμπεριέχει και το στοιχείο της έκπληξης.

Σας κούρασα; Δύο λόγια για τον χρυσό και τελειώνω (διότι βαρέθηκα): Ο χρυσός είναι ένα άχρηστο μέταλλο (παρεκτός κάποιων πολύ εικών χρήσεων στην βιομηχανία). Απέκτησε αυτήν την αξία όταν στις πρωτόγονες (και όχι μόνο) κοινωνίες συμβόλιζε το ηλιακό φως και τον ίδιο τον ήλιο (αντίστοιχα το ασήμι συμβόλιζε την σελήνη). Ουδεμία πρακτική αξία. Κάποια στιγμή στα μέσα του 20ου αιώνα κράτη που δεν είχαν χρυσό (τους τον είχαν λεηλατήσει) τοποθετούν στο κέντρο της οικονομίας όχι τον χρυσό αλλά την εργασία. Σήμερα κανένα κράτος δεν έχει το αντίστοιχο του εθνικού του νομίσματος σε χρυσό αλλά στον ίδιο τον πλούτο της χώρας. Και η λύση δεν είναι η εκτύπωση νέου χαρτονομίσματος, αφού αυτό θα είναι πληθωριστικό, δηλαδή δεν θα αντιστοιχεί σε πλούτο (σε ΑΕΠ). Έτσι εάν πριν 1 ευρώ αντιστοιχούσε στο 1% του ΑΕΠ και με αυτό μπορούσαμε να αγοράσουμε 1 κιλό κρέας (οπότε όλο το ΑΕΠ θα ήταν 100 ευρώ) εάν τυπώσουμε 20 ευρώ ακόμη, αυτά δεν θα αντιστοιχούν σε αύξηση του ΑΕΠ, οπότε το κρέας δεν θα κάνει πλέον 1 ευρώ, αλλά 1,2 ευρώ. Απλά οικονομικά μέσης εκπαιδεύσεως...

Περιμένω τις παρατηρήσεις και γιατί όχι επιθέσεις σας. Εάν μου κινήσουν το ενδιαφέρον ίσως απαντήσω...

Με το θάρρος της υπογραφής
Δημήτρης Καραγιάννης


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 06/04/2005 01:28:44
Μήνυμα:

Αγαπητέ Δημήτρη δεν είναι δίωξη κατά της ανθρωπότητας ο πολεμος στο Ιρακ στην Σερβία και οπουδήποτε γίνεται πόλεμος; Δεν είναι όταν εκατομύρια άνθρωποι στον κόσμο δεν μαθαίνουν την αλήθεια και ναρκώνονται μπροστά από την τηλεόραση με διάφορα τηλεσκουπίδια; δεν είναι πόλεμος εναντίων της ανθρωπότητας τα διάφορα που διάβασες σ'αυτό το θέμα;

Τί θέλω να πώ;

Δεν είναι απαραίτητο η δίωξη κατά της ανθρωπότητας να γίνεται από εξωγήινους. Μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και από γήινους(πολυεθνικές, διάφορες λέσχες, κτλ).

Όσον αφορά οτιδήποτε άλλο μπορεί να γράφτηκε εδώ μέσα και έχει σχέση με το θέμα ωφείλουμε να το σεβαστούμε, να το διαβάσουμε αν θέλουμε και να το δεχτούμε ή να το απορίψουμε. Ελευθερία σκέψης, ελευθερία έκφρασης.

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: qubit
Απάντησε την: 11/04/2005 18:05:21
Μήνυμα:

quote:

...η κλασσική έννοια του forum είναι αυτή ακριβώς: της "αγοράς" (ως ανοικτού χώρου) στον οποίο οι άνθρωποι συναντιώνται για να συνδιαλεχθούν ελεύθερα.
..................
...Τι το παράξενο; Τα πράγματα έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα συνεχίσουν να είναι. Κάθε άνθρωπινο ον, από βρέφος ακόμη διαγκωνίζεται για μια καλύτερη θέση στην πυραμίδα της οικογένειας του. Προς τι το παράξενο; Συγκρούεται ως παρέα με τους συνομιλήκους του, ως εργαζόμενος με τον εργοδότη του, ως ανήκων στο Α΄εθνικό σύνολο με το Β' εθνικό σύνολο, ως φίλαθλος της Α΄ ομάδας με τους φιλάθλους της Β' ομάδας κοκ. Όλες αυτές είναι διαφορετικές ομάδες πίεσης που κάθεμια προσπαθεί να φτιάξει τα πράγματα όπως την βολεύει εκείνη. Στα πλαίσια αυτά (κάποιες ομάδες) προσπαθούν να ελέγξουν και τις σκέψεις, τις αντιδράσεις της ανθρωπότητας (αν παίζουν σε πλανητικό επίπεδο) κλπ. Ωραία φίλοι μου: καλά τα λέμε (λέτε). Τι σκέφτεστε να κάνετε ο καθένας σας όμως προσωπικά εναντίον αυτής της κατάστασης; Να τα συζητάτε; Να γράψετε ένα βιβλίο; Να γράφετε άρθρα στο forum του esoterica;


Αυτό ακριβώς κάνουμε στο forum. Εξ ορισμού του, γι' αυτό και μόνον προσφέρεται.
quote:

Να επαναστατήσετε στο μπάνιο; Να μιμηθείτε τον ημίτυφλο κρατούμενο της Λάρισας; Να πάτε στο Ιράκ και να ενταχθείτε στις δυνάμεις που πολεμούν εναντίον των αμερικανών; Το πιο πιθανό είναι να μην κάνετε τίποτε, οπότε: "Μπούλη, ρούφα το αυγό σου".


Προς τί λοιπόν, η ειρωνία και η τόση ενόχλησις;
quote:

Περιμένω τις παρατηρήσεις και γιατί όχι επιθέσεις σας. Εάν μου κινήσουν το ενδιαφέρον ίσως απαντήσω...Συγγραφέας Μηνύματος: AZΩΕΛ
Απάντησε την: 13/04/2005 12:59:24
Μήνυμα:

ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΠΟΥ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ…
ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΕΙ…

quote:

Καταρχάς για την "Αζωέλ". Μπορεί μήπως να μας ενημερώσει το πνεύμα με το όνομα "Αζωέλ" στη Καμπάλα που χρησιμοποιεί τι σημαίνει; Νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέρων να το ακούσουμε από την ίδια. Επίσης, ψαγμένη καθώς είναι θα ξέρει πως χρησιμοποιώντας ένα όνομα έχουμε και μια αυτόματη επίκληση. Στα πλαίσια αυτά ας πούμε η εκκλησία δεν συνιστά την προσφώνηση του Διαβόλου με το όνομα του, γιατί ακόμη και με την τυχαία προσφώνηση ο Διάβολος έρχεται! Γι' αυτό και ονόμαζετα Πονηρό Πνεύμα κλπ. Επίσης οι δέκα εντολές αναφέρουν με σαφήνεια ότι δεν πρέπει να επικαλείται ούτε καν το όνομα του θεού μάταια. Τέρμα όμως με την εβραϊκή μυθολογία. Αφού λοιπόν αγαπητή Αζωέλ διαλέγεις (δικαίωμα σου) αυτό το όνομα, πώς μπορείς και χρησιμοποιείς τον Όρκο των Αθηναίων Εφήβων; Καμπάλα και αρχαιολατρεία λοιπόν; νέο φρούτο; Πάντως να ξέρεις ότι και οι εβραίοι έχουν δείξει συχνά αυτοθυσία και πολεμικό μένος (συχνά σε βάρος των ελλήνων). Διάβασε αν θέλεις για την Μασάδα και την ιστορία της.


ΔΙΑΒΟΛΟΣ;
ΧΜ!
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ…
ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΑΟΣ…
ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΟΛΛΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο… ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ…
ΤΟ «ΑΖΩΕΛ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΠΟΥΘΕΝΑ ΩΣ ΟΝΟΜΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ «ΑΖΩΕΛ» ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ…

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ…..
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ……ΝΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ…
ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ…

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…
ΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΠΩΜΕΝΕΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ… ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ…
ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΥΧΩΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ…

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ……

"H ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 13/04/2005 17:09:40
Μήνυμα:

Sygnwmi kat arxin gia tous latinikous xaraktires!!! Briskomai se ypologisti ektos spitiou!

Azwel an kai mas eipes oti tin "ekanes" apo to foroum xarika pou se ksanaeida! Toulaxiston parakoloutheis apo oti fainetai ti grafoume.

Malon o filos mas apo edw mperdepse to Azwel me to Azazil!

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: toxotis
Απάντησε την: 07/05/2005 03:37:35
Μήνυμα:

Αγαπητοί φίλοι, επειδή πιστεύω πως το θέμα των chemtrails είναι πραγματικά σοβαρό και μιας και στο ανάλογο τόπικ δεν βλέπω κίνηση, θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα μιας και αγγίζει την εδώ συζήτηση.

Διάβασα για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο σχετικά και ειληκρινά ανυσήχησα. Άρχισα να ψάχνω άλλες σχετικές αναφορές, site και να παρακολουθώ συχνά τον ουρανό. Χθές ειδικά όλη την ημέρα ψέκαζαν πάνω από τη Δυτική Θεσσαλονίκη. Ο ουρανός είχε γίνει όπως στη φωτογραφία του Ορφέα στην προηγούμενη σελίδα. Έβγαλα κι εγώ φωτογραφίες με κινητό. -Τουλάχιστον 4 αεροπλάνα ψέκαζαν από τις 13:00, που τα πρόσεξα, έως τις 16:00. Φίλοι μου είπαν πως ήδη από τις 6:00 το πρωί είχαν αρχίσει οι ψεκασμοί! Τα αεροπλάνα διέγραφαν μια πορεία από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Δήμο Αγίου Αθανασίου και πάλι προς Θεσσαλονίκη. Πετούσαν ταυτόχρονα και πολλές φορές διασταυρώνονταν οι πορείες τους σχηματίζοντας τετράγωνα, σταυρούς, χι και πολλές παράλληλες άσπρες παχιές γραμμές, οι οποίες δεν εξαφανίζονταν όπως ta contrails, που είναι "απλά" καυσαέρια αεροπλάνου, αλλά με το πέρασμα της ώρας φάρδεναν, ενώνονταν και τελικά σχημάτιζαν επίπεδα σύννεφα. Ki eνώ το πρωί είχαμε καταγάλανο ουρανό δίχως ούτε ένα σύννεφο-καιρού, μέχρι το απόγευμα ο ουρανός είχε γίνει κάτασπρος από τα chemtrails.

Εφευρέτης της ιστορίας με τον ψεκασμό λέγετε πως είναι ο Edward Teller (πατέρας της βόμβας υδρογόνου). Μετά την άρνηση των ΗΠΑ να υπογράψουν τη συνθήκη του Κιότο -για μείωση καυσαερίων από χρήση πετρελαίου και κάρβουνυου- επεσήμανε ο παραπάνω επιστήμονας πως δεν χρειάζεται να μειώσουμε τους ρύπους μας(!!!!????!!!!) γιατί είναι πιο εύκολο και πιο σίγουρο για τη διατήρηση της "οικονομικής μας ευημερίας" να ψεκάσουμε όλο τον πλανήτη με φωτοδιασκορπιστικά μικροσωματίδια αλουμινίου ώστε να αντανακλώνται οι ακτίνες του ηλίου.

Βέβαια δεν μας είπε τι γίνετε με την υγεία μας.

Ο Διευθυντής Ερευνών ΕΚΕΦΕ "Δημόκρητος" και Αντιπρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χημικών Κος Κατσαρός Νίκος έχει γράψει σχετικά με το θέμα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως στην περιοχή Espanola του Ondario, όπου το 1998 έγιναν συστηματικά ψεκασμοί επί μήνες οι κάτοικοι υπέφεραν από έντονους πονοκεφάλους, πόνους στις κλειδώσεις, ζαλάδες, έντονες κρίσεις άσθμαος, απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης και παρόμοια με τη γρίπη συμπτώματα αλλά χωρίς πυρετό.

Σίγουρα ΔΕΝ είναι ακύνδινο αυτό που ψεκάζουν!

Μάλιστα έχει αναφερθεί πως ψεκάζουν και με άλλα τοξικά μικροσωματίδια ματάλλων όπως με βάριο=καρκινογόνο. Η καταστροφή στην παραγωγή και στο περιβάλλον θα είναι ανυπολόγηστη λέει ο επιστήμονας.

Να σκεφτεί κανείς πως ότι ψεκάζουν καταλήγει στο έδαφος και στο νερό που πίνουμε!!!

Πρόκειται για πείραμα, με αμφίβολα "θετικά" αποτελέσματα, με σίγουρα προβλήματα για την υγεία μας και σίγουρα κανείς από τους υπεύθυνους-ανεύθυνους στην χώρα μας, δεν τολμά να ενημερώσει τον κόσμο.
Είναι τόσηή έλλειψη ενημέρωσης που πολόί στην περιοχή μου νομίζουν πως πρόκειται για ψεκασμούς για την καταπολέμιση κουνουπιών, επειδή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή.

ΕΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!

Oι θεωρίες που εντόπισα σχετικά:
Πρόκειτε για ψεκασμούς με σκοπό
1. τον έλεγχο του καιρού και την μέιωση του φαινομένου του θερμοκηπίου
2. τον μαζικό εμβολιασμό πληθησμών για να είναι "έτοιμοι" σε περίπτωση επίθεσης με βιοχημικά όπλα
3. την μέιωση της αντίδρασης και των εξεγέρσεων των πληθισμών -με χρήση ψυχοφαρμάκων στους ψεκασμούς-
4. την δημιουργία ανακλαστικών επιφανειών για τα μικροκύματα που στέλνει το σύστημα H.A.A.R.P., ΏΣΤΕ ΜΈΣΩ ΑΥΤΏΝ να ελέγχουν τις συννειδήσεις ολόκληρων πόλεων!

Κατά τη γνώμη μου η πρώτη θεωρία δείχνει πιο κοντά στην αλήθεια, αλλά τίποτε δεν αποκλείεται....

Και το ωραίο είναι πως εν αγνοία μας, μας ψεκάζουν, με χρήματα από τη δική μας φορολόγηση! Τι ειρωνία! Πολύ ενδοιαφέρουσα είναι και η σελίδα του Will thomas, σχετικά www.willthomas.netchemtrails

Μήπως πρέπει να ενημερωθούμε? Μήπως πρέπει να κινητοποιηθούμε? Μήπως πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σταματήσουν να μας δηλητηριάζουν μαζικά?

Περιμένω τις απόψεις σας
Φιλικά
Τοξότης


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 07/05/2005 10:44:21
Μήνυμα:

Οι ψεκασμοί είναι αναμφίβολα γεγονός! Για κάθε πράγμα που γίνεται στην Ελλάδα υπάρχει και μία τουλάχιστον αντίστοιχη υπηρεσία. Έχετε ακούσει τίποτα για κάποια υπηρεσία που ασχολείται με τους ψεκασμούς;

Αν δεν φαίνεται να υπάρχει τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: toxotis
Απάντησε την: 08/05/2005 05:19:14
Μήνυμα:

Έχω ακούσει πως δημοσιογράφει που απευθύνθηκαν στα αρμόδια υπουργεία πήραν ως απάντηση πως πρόκειτε για μαζικούς εμβολιαμσούς(!!!) Βέβαια μόνο προφορικά! Οταν ζητήθηκε η ίδια απάντηση γραπτή φυσικά δεν δόθηκε.
Σήμερα με πληροφόρησαν φίλοι -μιας και δεν πολυβλέπω τηλεόραση- πως χθές συζητήθηκε το θέμα στην ΕΤ3 σε μεσημεριανή εκπομπή, με βάση την καταγγελία μιας κυρίας η οποία βρήκε μετά απο εξετάσεις-επειδή είχε πρόβλημα με τα μαλλιά της αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν είδα την εκπομπή η ίδια- πως στο δέρμα του κεφαλιού της είχε 300 φορές περισσότερο βάριο, απ' ότι το σύνηθες. Με έρευνα της ίδιας και του δημοσιογράφου έφτασαν στα chemtrails. Ο δημοσιογράφος περιμένει κάποιες χημικές αναλύσεις και δήλωσε πως κατόπιν θα προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με το θέμα.


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 08/05/2005 09:50:05
Μήνυμα:

Πολύ ενδιαφερον αυτό... Δεν θυμάμαι να έχω ξανακουσει για αναφορά των chemtrails σε οποιδήποτε ελληνικό κανάλι. Αν μαθεις οτιδήποτε σχετικά με την εκπμπή θα μπορούσες να μας ενημερώσεις;


Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: toxotis
Απάντησε την: 08/05/2005 23:34:24
Μήνυμα:

Πολύ ευχαρίστως. Έχω επίσης στη διάθεση μου περιοδικά που έχουν αναφερθεί εκτεταμένα στο ζήτημα όπως το Vip Norel-έκδοση καλοκαίρι 2003-Θεσσαλονίκη, επιστημονικά άρθρα του Νίκου Κατσαρού, Αντιπροέδρου χημικών Ελλάδας και Διευθυντή Ερευνών ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", όπως επίσης γνωρίζω πως έχουν αντιδράσειμια μη κυβερνιτική οργάνωση ΜΚΟ "Ελλήνων Πολιτεία" και η πρώην βουλευτής των οικολόγων εναλλακτικών Αναστασία Ανδρεαδάκη, η οποία ζήτησε να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή.
Φιλικά Τοξότης


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 13/05/2005 11:23:04
Μήνυμα:

Η φωτογραφία είναι δική μου στην οποία φαίνεται ένα αεροπλανο να κάνει κύλους πάνω από περιοχή του δυτικού Yorkshire και να αφείνει πίσω του τα chemtrails για το οποία τόσος λόγος έχει γίνει.

Μπορείτε να κατεβάσετε ακόμη μία φωτογραφία καθώς και ένα βίντεο απο αυτό το λινκ. http://s18.yousendit.com/d.aspx?id=084LLTJMYRSP90HU1QLESL5HTL
Το λινκ θα είναι ενεργό ακόμη 5 μερες.

θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα. Πιστεύετε ότι αυτό που φαίνεται στην εικόνα είναι ψεκασμοί με σκοπό τον έλεγχο των ανθρώπων ή οτιδήποτε άλλο σχετικό;

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: orfeas7
Απάντησε την: 13/05/2005 11:24:54
Μήνυμα:

Επειδή έκανα λάθος στο λινκ της φωτογραφίας την ξαναανεβαζω για να την δείτε:

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!


Συγγραφέας Μηνύματος: toxotis
Απάντησε την: 15/05/2005 05:07:33
Μήνυμα:

quote:

θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα. Πιστεύετε ότι αυτό που φαίνεται στην εικόνα είναι ψεκασμοί με σκοπό τον έλεγχο των ανθρώπων ή οτιδήποτε άλλο σχετικό;


Των ανθρώπων, δεν ξέρουμε ακόμη, ίσως ελέγχου του΄καιρου??? Αλλα με τι επιπτώσεις για τον άνθρωπο,,θα δείξει...


Συγγραφέας Μηνύματος: 01
Απάντησε την: 19/05/2005 09:10:26
Μήνυμα:

Αφού διάβασα όλο το τοπικ σερί, ας γράψω και την παρόλα μου.

Που ναρχίσεις και που να τελειώσεις.


1. Η προσπάθεια ελεγχου των μαζών μετράει χιλιετίες (τουλάχιστον, και λαμβανοντας υπόψιν την επίσημη ιστορία). Προτοδιδάξασες οι απανταχού θρησκείες (άντε με κανα 2 εξαιρέσεις, ή καμμια αλήθεια μέσα στα σκουπίδια), και κατα το μεγαλύτερο συντριπτικά βαθμό πλυθησμιακά έχει επιτευχθεί, εδώ και χιλίετίες (τουλάχιστον), γνωστό.
Οπότε δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ επιβολής η ελέγχου. Αυξησης-βελτιστοποίησης ίσως

Και βέβαια υπάρχουν αντίπαλα στρατόπεδα και περιοδική μεταφορά εξουσιών, όχι λόγω "καλού" "κακού" αλλά λόγω του τι αντιπροσωπέυει ο καθείς. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΘΩς ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ ΕΠΙΒΟΛΕΙς ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΕΠΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗς ΒΑΣΙΚΗς ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑς ΤΟΥ ΕΙΔΟΥς ΜΑΣ που είναι η διαρκης εξελιξη και εξερευνηση, αλλα τουλάχιστον αποβλέπουν στην καθυστέρηση μας, και την αποξενωση μας απο τη βασική λειτουργία μας, ΓΙΑΤΊ ??
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΤΩ ΣΤΙς ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕς ΚΟΙΝΩΝΙΕς ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ. Μου φαινεται τραγελαφικο μετα απο ΕΣΤΩ μερικών χιλιαδων χρονων επισημη ιστορια και τοσο ΕΚΘΕΤΙΚΕΣ κατα περιοδους ΕΞΕΛΙΞΕΙς να ζοριμαστε να χεσουμε ενα χαλικι και η αναπτυξη ναχει να κανει με το βιωτικο επιπεδο και μονο (και αν)

Επίσης είναι ξεκάθαρο κατα την ταπεινότατη αποψή μου ότι το να είναι ο λόγος το χρήμα και η εξουσία ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ είναι επικεστατα γελοίο, Επίσης ξεκάθαρο είναι ότι το όλο Κοινωνικοθρησκευτικοπολιτικοοικονομικο (πσσσσσσσσσσσσσσσσ) προσκηνιο-παρασκήνιο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εφαρμόζεται από βραχύβιους οργανισμούς των 70-100 χρόνων διάρκειας ζωής, στο γιατί με καλύψανε άλλοι (βραχύβια ψυχολογία άμεσης απολαβής κ.λ.π). Μιλάει το πλάνο από μόνο του, έχει ιστορική συνέχεια χιλιάδων ετών και αν πηγαινε κληρονομικά, έστω, θα κατερεε

Αυτά δεν είναι θεωρίες συνομοσιολογίας έιναι δεδομένα παντού γύρω μας για όσους ΒΛΕΠΟΥΝ, και δεν ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ απλώς.

2. Ο αντίλογος όμως σε γενικές γραμμές λέει: O Αν-θρωπος, κοιτώντας πάντα "ψηλα" που λέει και το όνομα του, φρόντιζε πάντα να "οργανώνεται" στη προσπάθεια του για εξέλιξη και δημιουργία "τάξης" στο χάος. Ισως όλα τα "κακα" λοιπόν να είναι απόρια μερικών εκαστοτε "χαλασμένων μήλων" γοητευμενων απτο χρημα και την εξουσια (ποιά εξουσία?) στο καλάθι των εφαρμοστών της αέναης εξέλιξης. Τα οποία ("κακά") ομολογουμένως πλέιστες φορές να ξεπερνούν και την φαντασία μας


Λαμβάνοντας όμως υπόψη τις αμετρητες πληροφορίες γύρω μας που συνηγορούν στη πιο "ευφανταστη" 1η εκδοχη, και τα ανυσηχιτικα τουλάχιστον αποτελεσματα που προκύπτουν απο απλές συνδέσεις αυτών, το συμπέρασμα είναι ότι μάλλον συμβαίνει το 1ο-πρώτο το οποίο εκμεταλευτικέ στο καπακι το 2ο-δευτερο (γιατι του ήρθε γαντι) και που στη τελική είναι φυσικό αποτέλεσμα όλων των επίγειων οργανισμών γενετικά (μερικά κακα μήλα)

Και όσο αφορά τις κακόμοιρες τις εικασίες πέρι εσω-εξω γήινων, είναι απλά ένας κόκος άμμου στα στοιχεία που συνθέτουν τον όλο μηχανισμό, μη κολάμε εκέι πάντα για να απορίψουμε εκ θεμελίων κάτι που συμβαίνει γύρω μας, οι εικασίες είναι άπειρες όσο αφορά το ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ. Οι αποδείξεις όμως του ΤΙ και ΠΩς, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, πως να το κάνουμε, απλή παρατήρηση είναι δεν είναι κανα τρομερό μυστικό.

θα ήθελα να πώ ότι δεν ήθελα να κουράσω επαναλαμβάνοντας κάποιες θέσεις αλλα δε το λέω γιατι ήθελα

Υ.Γ Μη λετε ποτε ονόματα-επικλησεις, ιδιαίτερα καντυμαν και μπητλτζουσ (εκτος και το κάνετε στα ψέματα)

Εγω δε θα υπογράψω επώνυμα γιατι έτσι γουστάρω


ESOTERICA.gr Forums ! : http://www.esoterica.gr/forums/

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Κλείσιμο Παραθύρου