ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά)
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 17
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2009, 12:45:36  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νοσηλεία στην εντατική
Περιστατικά «σοβαρής μορφής» της νέας γρίπης αναφέρει ο ΠΟΥ

Την καταγραφή περιστατικών μιας σοβαρής μορφής της γρίπης των χοίρων, η οποία προσβάλλει απευθείας τους πνεύμονες και χρειάζεται εντατική φροντίδα, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

«Γιατροί από όλο τον κόσμο αναφέρουν μια πολύ σοβαρή μορφή της νόσου, επίσης σε νέους και κατά τα άλλα υγιείς ανθρώπους, την οποία σπάνια βλέπουμε στην περίπτωση μόλυνσης από την εποχική γρίπη» αναφέρει ανακοίνωση του Οργανισμού την οποία αναμεταδίδει το Reuters.

«Στους ασθενείς αυτούς, ο ιός προσβάλλει απευθείας τους πνεύμονες, προκαλώντας σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια. Η σωτηρία ζωής τους εξαρτάται από εξειδικευμένη και απαιτητική περίθαλψη σε μονάδες εντατικής φροντίδας, συνήθως με παρατεταμένη και δαπανηρή νοσηλεία».

Ορισμένες χώρες αναφέρουν ότι, μεταξύ των ασθενών που εισάγονται στο νοσοκομείο λόγω της νέας γρίπης, το 15% χρειάζεται εντατική φροντίδα.

Αυξημένος ο κίνδυνος για τις μειονότητες

Οι πληθυσμιακές μειονότητες και οι αυτόχθονες πληθυσμοί φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη πιθανότητα σοβαρών συμπτωμάτων και επιπλοκών από τη γρίπη Η1Ν1.

«Σε ορισμένες μελέτες, ο κίνδυνος για αυτές τις ομάδες είναι τέσσερις με πέντε φορές μεγαλύτερος από ό,τι στον γενικό πληθυσμό» αναφέρει ο ΠΟΥ.

«Αν και οι λόγοι δεν είναι πλήρως κατανοητοί, οι πιθανές εξηγήσεις περιλαμβάνουν το κατώτερο βιοτικό επίπεδο και την κακή κατάσταση υγείας, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης συχνότητας παθήσεων όπως το άσθμα, ο διαβήτης και η υπέρταση».

Τα πρώτα εμβόλια

Οι πρώτες παρτίδες εμβολίων κατά της νέας γρίπης παραδόθηκαν την Πέμπτη στη Γαλλία και τη Βρετανία. Το βρετανικό υπουργείο υγείας παρέλαβε τις πρώτες 100.000 δόσεις, ενώ στο Παρίσι ανακοινώθηκε η άφιξη μιας «περιορισμένης ποσότητας».

Η έγκριση των εμβολίων και στις δύο χώρες δεν αναμένεται πάντως πριν από τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΠΟΥ, η πανδημία φαίνεται να υποχωρεί στο Νότιο Ημισφαίριο, όπου η περίοδος της εποχικής γρίπης τελειώνει, ενώ το Βόρειο Ημισφαίριο θα πρέπει να ετοιμαστεί για νέο κύμα κρουσμάτων.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/09/2009, 02:37:11  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενθαρρυντικές εξελίξεις
«Μια δόση αρκεί» για τα κινεζικά εμβόλια κατά της νέας γρίπης

Πεκίνο
Σε μία μόνο δόση αρκεί να χορηγούνται δύο διαφορετικά εμβόλια κατά της νέας γρίπης που αναπτύχθηκαν από φαρμακοβιομηχανίες της Κίνας και αναμένεται να εγκριθούν τις προσεχείς ημέρες από την Κρατική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της χώρας.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, έρευνα αμερικανικού πανεπιστημίου έδειξε ότι η γρίπη των χοίρων Η1Ν1 είναι μεν πιο μεταδοτική από την εποχική γρίπη, δεν είναι όμως πιθανό να συνδυαστεί με άλλους ιούς γρίπης και να δημιουργήσει πιο επικίνδυνες μορφές της ασθένειας.

Εμβόλια μιας δόσης

Η εξέλιξη που ανακοινώθηκε στο Πεκίνο είναι ενθαρρυντική, δεδομένου ότι πολλοί ειδικοί προέβλεπαν ότι ο εμβολιασμός για τη νέα γρίπη θα πρέπει να γίνεται σε δύο δόσεις.

Περίπου 40 ειδικοί συμμετείχαν στις επιτροπές που αξιολόγησαν τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών για τα εμβόλια των εταιρειών Sinovac Biotech και Hualan Biological Engineering. Περισσότερα από 3.000 άτομα, 3 έως 60 ετών, συμμετείχαν στις δοκιμές που ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο.

Η απόφαση για την έγκρισή τους αναμένεται εντός της εβδομάδας, ενώ στο μεταξύ οι επιτροπές αξιολόγησης εξετάζουν τα στοιχεία για τέσσερα ακόμα εμβόλια.

Η Sinovac Biotech ανακοίνωσε ότι έχει τη δυνατότητα να παράγει 30 εκατομμύρια δόσεις το χρόνο, ενώ η Hualan Biological Engineering 160 εκατομμύρια δόσεις.

Όσον αφορά τα εμβόλια που αναπτύσσονται από δυτικές φαρμακοβιομηχανίες, τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών αναμένονται στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Μικρό το ενδεχόμενο ανασυνδυασμού

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ που πραγματοποιήθηκε σε νυφίτσες επιβεβαιώνει ότι ο Η1Ν1 είναι πιο μεταδοτικός από άλλους υπότυπους γρίπης, ωστόσο είναι απίθανο να συνδυαστεί με άλλους ιούς και να δημιουργήσει πιο παθογόνες ποικιλίες.

Τα πειραματόζωα εκτέθηκαν ταυτόχρονα στον Η1Ν1 και σε ιούς της εποχικής γρίπης. Η γρίπη των χοίρων μόλυνε περισσότερα ζώα, αν και ορισμένα νόσησαν και με τα δύο είδη γρίπης ταυτόχρονα και παρουσίασαν πιο σοβαρά συμπτώματα.

Οι ερευνητές δεν εντόπισαν ενδείξεις ανταλλαγής γονιδίων ανάμεσα σε διαφορετικούς ιούς.

Τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι η νέα γρίπη παρουσιάζει ξεκάθαρο «βιολογικό πλεονέκτημα» έναντι της εποχικής γρίπης και είναι πλέον η κυρίαρχη μορφή της ασθένειας σε όλο τον κόσμο, όπως ήδη υποψιάζονταν οι επιστήμονες.

Παρόλα αυτά, η ταυτόχρονη μόλυνση από τον Η1Ν1 και άλλους υπότυπους γρίπης μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση των ασθενών, γι' αυτό και οι ερευνητές ζητούν να γίνει εμβολιασμός και για τις δύο μορφές της ασθένειας.

Η έρευνα δημοσιεύεται στο PLoS Currents: Influenza, ένα δικτυακό τόπο που δημιούργησε η αμερικανική Εθνική Βιβλιοθήκη Επιστήμης για να διευκολύνει την ανταλλαγή της επιστημονικής πληροφορίας για τη νέα γρίπη.

* Οι εξελίξεις για την πανδημία νέας γρίπης στην ΕΕ θα εξεταστούν σε έκακτη σύνοδο της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press


H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2009, 18:51:23  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για ομάδες υψηλού κινδύνου
Το Tamiflu κατάλληλο και για την πρόληψη της νέας γρίπης, υποστηρίζει η Roche

Το αντιιικό φάρμακο Tamiflu, το οποίο συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για την θεραπεία της νέας γρίπης Α (Η1Ν1), μπορεί να χρησιμεύσει και στην πρόληψη της νόσου, κυρίως για τις πιο εκτεθειμένες ομάδες, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Roche, η οποία το παρασκευάζει.

«Το Tamiflu είναι ένα αντιιικό φάρμακο, όχι ένα εμβόλιο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την πρόληψη όσο και τη θεραπεία της γρίπης» δήλωσε ο Ντέιβιντ Ρέντι, υπεύθυνος της «ομάδας κρούσης» κατά της πανδημίας, την οποία έχει συστήσει η Roche.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Ρέντι σημείωσε ότι η προληπτική χρήση του φαρμάκου της εταιρείας μπορεί να προταθεί κυρίως για τις «πιο εκτεθειμένες ομάδες», όπως το ιατρικό προσωπικό εν αναμονή των εμβολίων.

Ο διευθυντής του τμήματος φαρμακευτικής της Roche Ουίλιαμ Μπερνς προσέθεσε ότι η χρήση του αντιιικού αυτού φαρμάκου ως μέσου προφύλαξης μπορεί να γίνει επίσης σε μερικές ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως από τις μητέρες παιδιών που ασθενούν ή ακόμη σε οίκους ευγηρίας, όπου έχει ήδη εντοπιστεί ένα κρούσμα της νέας γρίπης.

Ο ίδιος επέμεινε ωστόσο ότι «στην πρώτη γραμμή της πρόληψης παραμένει το εμβόλιο και στην πρώτη γραμμή της θεραπείας το Tamiflu».

Πάντως, στη συνέντευξη Τύπου έγινε αναφορά και στα 13 περιστατικά γρίπης, που ήταν ανθεκτικά στη θεραπεία με Tamiflu. Η εταιρεία χαρακτήρισε τον αριθμό αυτό «πολύ χαμηλό» σε σχέση με τα περιστατικά, στα οποία έδρασε η φαρμακευτική αγωγή.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό


H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2009, 22:48:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πριν λίγο έλαβα ή καλύτερα διάβασα, ένα μήνυμα που μου εστάλει απο ένα μέλος εδώ, τον "Kissos"...Οι θέσεις του με βρίσκουν απόλυτα
'σύμφωνο και θ ήθελα να τις παραθέσω, αν και δεν ξέρω γιατί δεν το έβαλε ο ίδιος, καθότι, οι θέσεις του είναι το λιγότερο διαφωτιστικές, με νούμερα και ονόματα...

"Θέμα: πανδημία κέρδους

Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια άνθρωποι από μαλάρια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με μια κουνουπιέρα.
Οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γι’αυτό.

Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια παιδιά από διάρροια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με ένα σιρόπι των 25 σέντς.

Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γι’ αυτό.

Ιλαρά, πνευμονία, ασθένειες θεραπεύσιμες με φτηνά εμβόλια είναι υπεύθυνες για το θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως κάθε χρόνο.
Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα.

Είναι κάποια χρόνια που εμφανίστηκε η γνωστή πια γρίπη των πουλερικών.

Παγκοσμίως οι δημοσιογράφοι μας πλημμύρισαν με πληροφορίες, πανικό, σήματα κινδύνου.

Επιδημία, η πιο επικίνδυνη απ’ όλες, μια πανδημία!!!
Μιλάγανε μόνο για την τρομακτική αυτή ασθένεια των πουλερικών.
Και βέβαια, η γρίπη των πουλερικών προκάλεσε το θάνατο μόλις 250 ατόμων παγκοσμίως. 250 θάνατοι σε 10 χρόνια, δηλαδή αναλογικά 25 θάνατοι το χρόνο.

Η κοινή γρίπη σκοτώνει μισό εκατομμύριο ανθρώπων το χρόνο παγκοσμίως.

Μισό εκατομμύριο έναντι 25.

Για ένα λεπτό. Τότε γιατί τόση φασαρία με τη γρίπη των πουλερικών;

Γιατί πίσω από αυτά τα κοτόπουλα υπήρχε ένας «κόκορας», ένας κόκορας με μεγάλο λειρί.

Η διεθνής φαρμακευτική Roche με το πασίγνωστο Tamiflú της πούλησε εκατομμύρια δόσεων στις Ασιατικές χώρες.


Ακόμα και αν το Tamiflú έχει αμφίβολη αποτελεσματικότητα, η Βρετανική Κυβέρνηση αγόρασε 14 εκατομμύρια δόσεις για την πρόληψη του πληθυσμού της.


Με την γρίπη των πτηνών, η Roche και η Relenza, οι δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με αντιγριππικά, κέρδισαν χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια.


Πρώτα με τα πουλερικά και τώρα με τα χοιρινά.

Ναι, τώρα ξεκίνησε η ψύχωση της γρίπης των χοίρων. Και όλοι οι δημοσιογράφοι του κόσμου μιλάνε μόνο γι’αυτό.

Πια δεν λένε τίποτα για την οικονομική κρίση ούτε τους βασανισμένους στο Guantánamo.


Μόνο για τη γρίπη των χοίρων.


Και διερωτώμαι: αν πίσω από τα πτηνά υπήρχε ένας «κόκορας», πίσω από τα γουρουνάκια να μην υπάρχει ένα «μεγάλο γουρούνι»;


Ας δούμε τι λέει ένας υπεύθυνος των εργαστηρίων της Roche.
ROCHE: Εμάς μας απασχολεί πολύ αυτή η πανδημία, τόσος πόνος, γι’ αυτό δίνουμε στην αγορά το θαυματουργό Tamiflú.


- Και πόσο πωλείται το «θαυματουργό» Tamiflú;

- Λοιπόν, είναι 50 δολάρια το κουτί.

- 50 δολάρια το κουτί με τις κάψουλες;

- Πρέπει να καταλάβετε κυρία ότι τα θαύματα πληρώνονται ακριβά.

- Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτές οι εταιρείες βγάζουν μεγάλα κέρδη από τον δικό μας πόνο.

Η εταιρεία Gilead Sciences της Β. Αμερικής έχει την πατέντα του Tamiflú.
Ο κύριος μέτοχος αυτής της εταιρείας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσωπικότητα της πολιτικής, τον Donald Rumsfeld, γραμματέα αμύνης του George Bush, υπεύθυνο για τον πόλεμο κατά του Ιράκ.

Οι μέτοχοι των φαρμακευτικών Roche και Relenza τρίβουν τα χέρια τους, είναι ευτυχείς με τις πωλήσεις τους, που για άλλη μια φορά φέρουν εκατομμύρια, του αμφίβολου Tamiflú. Η πραγματική πανδημία είναι η απληστία, τα τεράστια κέρδη αυτών των ιδιοτελών της υγείας.

Δεν αρνούμαστε τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης που λαμβάνει η κάθε χώρα.

Αλλά αν η γρίπη των χοιρινών είναι μια φοβερή πανδημία απ’ ό,τι λένε τα μέσα ενημέρωσης, εάν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον απασχολεί τόσο πολύ αυτή η ασθένεια, γιατί δεν τη δηλώνει ως παγκόσμιο πρόβλημα της δημόσιας υγείας και να δώσει εντολή να παρασκευασθούν γενικά φάρμακα για την αντιμετώπισή της; Να απορρίψει τις πατέντες της Roche και της Relenza και να κάνει διανομή δωρεάν γενικών φαρμάκων σε όλες τις χώρες και ειδικά στις πιο φτωχές. Αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση.

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»."
Πιστεύω ότι λέει πολλά γι αυτή την νέα επιδημία, ή ότι στην πραγματικότητα είναι...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2009, 10:45:02  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
και αυτο ειναι η απαντηση στο αρθρο που παρεθεσα!

αρχικα λεγανε οτι το Ταμιφλου δεν βοηθαει... ξαφνικα ομως η Εταιρια παιρνει την ευθυνη (!) να δηλωσει (χωρις να εχει δοκιμασει ?) οτι το φαρμακο βοηθαει στην προληψη και καταπολεμιση της... ως θεραπεια!


δεν ειναι (λενε) εμβολιο, αλλα στοιχειο βοηθηματος!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2009, 19:28:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους

Παραθέτω κείμενο από email που μου απεστάλη, προς προβληματισμό. Δε γνωρίζω πόσα από τα κατωτέρω ισχύουν, αλλά σίγουρα πολλά είναι άκρως ανησυχητικά και ενδιαφέροντα :

quote:
6.7.09
Πανδημία Γρίπης. Τί δεν μας Λένε
"Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ "
James R. Shannon,τέως διευθυντής αμερικανικού εθνικού συμβουλίου υγείας.
"Tα παιδιά που εμβολιάζονται για γρίπη έχουν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτούν για γρίπη"
Children Who Get Flu Vaccine Have Three Times Risk Of Hospitalization For F…

Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνον από ελονοσία 3000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ "η πανδημία" με τα ελάχιατα θύματα μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις;

1. Κηρύσσεται πανδημία, κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145 θύματα λιγότερα απ΄ αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000. Time Magazine June 11, 2009 ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμμιά θεραπεία.
.
2. Σε Γαλλία, Αγγλία, Αμερική Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations -(και έπονται.....) μεθοδεύεται υποχρεωτικός εμβολιασμός (με κυρώσεις για όποιον επιμείνει να αυτοδιαχειριζεται το σώμα του), ενώ είναι γνωστό ότι :
.
(α) Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.Το παραδέχεται τηλεφωνικά ακόμη και ο παρασκευαστής (http://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE)
.
(β) Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα
Το 1918-19, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνον οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιασθεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν,
Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα. Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς. Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων. Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak
Από τους 145 θανάτους της σημερινής "πανδημίας οι 128 είναι στο Μεξικό στο οποίο είχε προηγηθεί δωρεάν εμβολιασμός του πληθυσμού.
.
(γ) Οι εταιρίες παρασκευής των εμβολίων έχουν ασυλία σε περίπτωση ανήκεστων βλαβών

(δ) Δες τε στο YouTube την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό των εταιριών για να προωθήσουν το εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων το 1976 (Στο τέλος της διαφήμισης δείχνει το πρόσωπο μιας γυναίκας να παίρνει τη μορφή χοίρου)
.
3. Το πολυδιαφημιζόμενο Tamiflu (εταιρίας συμφερόντων τέως αντιπροέδρου USA, Cheney) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά γιατί προκάλεσε (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνον της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμιση ημέρα εδώ.

4. Αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D η οποία ενεργοποιείται με έκθεση στον ήλιο.( η έξαρση το χειμώνα οφείλεται στην έλλειψη της βιταμίνης αυτής λόγω ανεπαρκούς έκθεσης στον ήλιο)..
.
4. Δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τι περιέχεται στα εμβόλια.
Για παράδειγμα, αυτό το Φεβρουάριο, ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων Baxter έφτιαξε εμβόλιο που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το "εμβόλιο" σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.
Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους και οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του "εμβολίου".
.
Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων και αναμένεται να το έχει έτοιμο τον Ιούλιο.
Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο "σφάλμα. και πάλι.

Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός (Ούτε στην Ελλάδα, φυσικά. Οι αρμόδιοι θεώρησαν πιο σοβαρό να ασχοληθούν με την αθώα "φραπελιά").
.
5. Πρόσφατα, Αυστραλή Δημοσιογράφος- Ερευνήτρια έχει εκφράσει κατηγορίες εναντίον ΠΟΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών
Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
24.7.09
Η Άλλη Όψη των Εμβολίων Ι

«Θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για
δημογραφική μείωση ενάντια στη θέληση των πληθυσμών.
Η μείωση των γεννήσεων έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη ή ανεπαρκής.
Θα πρέπει συνεπώς να αυξηθεί το ποσοστό θνησιμότητας.
Πώς; Με φυσικό τρόπο. Πείνα και αρρώστια
"Robert McNamara,πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ,μέλος του Προγράμματος για Διευρυμένη Ανοσοποίηση


1. Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2001/03/07/vaccine-ingredients.aspx1)

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) - συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ
2) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες
3) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β - "αντιμυκητιασικό απολυμαντικό", προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες
4) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) - τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων
5) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ - "συντηρητικό & απολυμαντικό", είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού
6) MSG - γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο
7) ΦΑΙΝΟΛΕΣ - ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό
8) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ "αντιψυκτικό"- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες
9) THYMEROSAL (Υδράργυρος) - Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.
Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67., ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.

Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς:
χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π
.
To 2001, o Jock Doubleday,διευθυντής τριών μη κερδοσκοπικών εταιριών φυσικής υγείας στην Καλιφόρνια προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον γιατρό ή στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας πιεί δημόσια ένα μείγμα που θα περιέχει τα παραπάνω έκδοχα (δεν θα περιέχονται τα κύρια συστατικά, νεκροί ή ζωντανοί ιοί ή βακτηρίδια) στις ίδιες αναλογίες μ΄αυτές στα παιδικά εμβόλια ανοιγμένες ως προς το βάρος του σώματος.
Το μίγμα θα παρασκευαστεί από τον Doubleday, τρεις επώνυμους φαρμακοποιούς και τρεις φαρμακοποιούς που θα προτείνει ο υποψήφιος.

Η προσφορά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2001 με 20.000 δολλάρια, βαθμιαία αυξανόμενη κάθε χρόνο και σήμερα είναι 200.000 δολλάρια.
.

Μέχρι σήμερα δεν έχει προσφερθεί κανείς. Γιατί? http://www.Spontaneous Creation.org


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


4.7.09
Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών Ι

Α. TO OIKONOMIKO ΣΚΑΝΔΑΛΟ
.
1. Σύγκριση κόστους συστατικών και τελικής τιμής φαρμάκων ευρείας κυκλοφορίας.
Xanax 1 mg Τιμή(100 tablets) : $136.79 Κόστος συστατικών $0.024 Ποσοστό υπερτίμησης 569.958%
Prozac 20 mg Τιμή(100 tablets): $247.47 Κόστος συστατικών : $0.11 Ποσοστό υπερτίμησης : 224.973%
Norvasec 10 mg Τιμή(100 tablets): $188.29 Κόστος συστατικών : $0.14 Ποσοστό υπερτίμησης : 134.493%
Tenormin 50 mg Τιμή(100 tablets): $104.47 Κόστος συστατικών : $0.13 Ποσοστό υπερτίμησης : 80.362%
.
2. Η υψηλή τιμή οφείλεται στο υψηλό κόστος της έρευνας ? Όχι.
Στο μεγαλύτερο μέρος τους οι έρευνες γίνονται με κρατική χρηματοδότηση. Οι φαρμακοβιομηχανίες μπορούν και παίρνουν τα αποτελέσματα από τους κρατικούς οργανισμούς έρευνας και τα πανεπιστήμια. Στην ουσία οι φαρμακοβιομηχανίες, αντίθετα απ΄ό,τι ισχυρίζονται, είναι εταιρίες παραγωγής και marketing και όχι δημιουργίας (έρευνας). Τα τρία τέταρτα του κόστους τους πηγαίνουν στo marketing Dr. Marcia Angell,
.
3, Αυξάνουν αυθαίρετα τις τιμές ακόμη και πάνω από 100%
Eρευνητές στο Πανεπιστήμιο του Minnesota. εντόπισαν π.χ. ότι η τιμή του φαρμάκου Acthar (χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σπασμών σε βρέφη) αυξήθηκε 1.424 % από $ 1.650 σε $ 23.000.
Η εξήγηση;"Άπλά φαίνεται ότι κανείς δεν τις ελέγχει" λέει ο Stephen Schondelmeyer του Πανεπιστημίου της Μινεσότα. Big Pharma Quietly Hikes Drug Prices 100 Percent or More
.
Β. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
.
1. Καταδικάζεσαι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και όταν αποφυλακίζεσαι γίνεσαι πρόεδρος της ισχυρότερης φαρμακοβιομηχανίας.
Ο Fritz ter Meer καταδικάστηκε στη Νυρεμβέργη για διενέργεια πειραμάτων σε κρατούμενους στο Άουσβιτς. Μόλις αποφυλακίζεται επτά χρόνια μετά, το 1956, γίνεται πρόεδρος της Bayer. Bayercrimes against humanity, Bayer
.
2. Προώθηση ναρκωτικών σε παιδιά
Πριν 100 χρόνια η Bayer διαφήμισε την ηρωίνη σαν ένα μη εθιστικό φάρμακο για το βήχα των παιδιών. (Το όνομα ηρωίνη προκύπτει από τη γερμανική λέξη heroisch, που σημαίνει ηρωικός ) Το απέσυρε το 1910 ενώ το Αμερικανικό κογκρέσο το 1914 επέτρεψε να συνεχίζει να συνταγογραφείται ως φάρμακο μέχρι το 1924 που το απαγόρευσε. http://en.wikipedia.org/wiki/Heroin
.
3. Προώθηση Αμφεταμινών σε Παιδιά
Σήμερα 85 χρόνια μετά, τα ναρκωτικά (αμφεταμίνες) συνεχίζουν να συνταγογραφούνται σε παιδιά για μια νέα εφευρεμένη νόσο την λεγόμενη ADHD (διαταραχή προσοχής) ενώ πρόσφατα εγκρίθηκε από την FDA να δίνονται σε παιδιά μέχρι και 10 ετών αντιψυχωτικά όπως το serequel και το Zyprexa ( τα οποία τους προκαλούν τρομακτική εμπειρία ψευδαισθήσεων).
.
4. Όλα τα ναρκωτικά έχουν παρασκευαστεί από φαρμακοβιομηχανίες www.naturalnews.com/021768_meth_heroin_drug_companies.html
.
5. Προώθηση φαρμάκων που γνωρίζουν ότι δεν δρούν,
Πρόσφατα παραδείγματα:

-Σε δίκη της εταιρίας 'Eli Lilly & Co. για οικονομικά σκάνδαλα αποκαλύφθηκε ότι προωθούσε το αντιψυχωτικό φάρμακο Zyprexa για την άνοια των ηλικιωμένων ενώ γνώριζε τα αποτελέσματα έρευνας ότι είναι αναποτελεσματικό και αυξάνει τους θανάτους. Παρά την αποκάλυψη αυτή πήρε έγκριση από την FDA (τον αμερικανικό ΕΟΦ)
.
-Η FDA ενέκρινε το αντικαταθλιπτικό Lexapro (escitalopram) της εταιρίας Forest Laboratories' για χρήση σε παιδιά και εφήβους, ενώ έχουν γίνει αγωγές 11 πολιτείες για δωροδοκία παιδιάτρων για την προώθηση του φαρμάκου και ενώ η εταιρία γνώριζε ότι το φάρμακο είναι αναποτελεσματικό για τη θεραπεία της κατάθλιψης σε παιδιά, ακόμη και αν η χρήση αυτή δεν είχε εγκριθεί από την FDA κατά το χρόνο.
.
6. Προώθηση στον λεγόμενο Τρίτο Κόσμο φαρμάκων που γνωρίζουν ότι προκαλούν Μοιραίες Ασθένειες και τα οποία έχουν απαγορευτεί στον "Πρώτο" Κόσμο.
Για παράδειγμα :
.
Η αμερικανική Bayer, πούλησε ενέσεις πήξης του αίματος αξίας εκατομμυρίων δολαρίων σε Ασία, Λατινική Αμερική, καθώς και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στα μέσα της δεκαετίας του 1980, αν και γνώριζε ότι είχαν μολυνθεί με τον ιό του AIDS και είχαν απαγορευτεί στην Αμερική.
Όχι μόνον δεν απέσυρε τα αποθέματά της αλλά συνέχισε να παράγει την ίδια μολυσμένη σειρά γιατί τη συνέφερε οικονομικά YouTube.com April 2, 2006 New York Times May 22, 2003
.
7. Απάνθρωποι Πειραματισμοί σε Αδύναμους Ανθρώπους εν αγνοία τους στο Λεγόμενο Τρίτο Κόσμο αλλά και στην Αμερική
Πειραματισμοί σε νεογέννητα στα οποία έχουν εγχυθεί ραδιενεργές ουσίες, σε ψυχικά ασθενείς εγκλεισμένους σε γιγάντια ψυγεία, σε στρατιώτες που εκτίθενται σε χημικά όπλα από την κυβέρνηση που υπηρετούν, σε παιδιά που μολύνονται με ηπατίτιδα, σε μεταλλωρύχους που τους βάζουν και πίνουν εν αγνοία τους μοιραία δηλητήρια, σε ασθενείς σε πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο που τους εκχύνεται πλουτώνιο και άλλα αδιανόητα για κάθε φαντασία.
.
8. Απάνθρωπα, απίστευτα βάναυσα πειράματα σε ζώα (πολλά για τα καλλυντικά ) GREENPAGE >> Εγκλήματα Επιστήμης
.
Γ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
.
1. Επί προεδρίας του Ρόναλντ Ρέιγκαν το 1980 ψηφίστηκαν νόμοι που τους επιτρέπουν να πατεντάρουν την έρευνα που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH). Έρευνα που πληρώνεται από το δημόσιο , δηλαδή από τους πολίτες, σφετερίζεται και πατεντάρεται από τις φαρμακοβιομηχανίες οι οποίες απολαμβάνουν σημαντικές φοροαπαλλαγές Dr. Marcia Angell
.
Σ΄αντάλλαγμα, οι φαρμακοβιομηχανίες χρηματοδοτούν τους πολιτικούς. Είναι το πιο ισχυρό λόμπυ της Αμερικής, το οποίο το 2002 απασχολούσε στην Ουάσιγκτον 675 εκπρόσωπους ειδικών συμφερόντων (συμπεριλαμβανομένων 26 πρώην μελών του Κογκρέσου), με κόστος πάνω από $ 91 εκατομμύρια. Το αποτέλεσμα ήταν κατακόρυφη αύξηση των εταιρικών κερδών. Dr. Marcia Angell, largest political lobby in Congress
.
2. Η Αμερικανική Πολιτεία λειτούργησε σχεδόν πάντα συγκαλύπτοντας τις φρικαλεότητες και τα σκάνδαλα των φαρμακοβιομηχανιών.
Παράδειγμα:
Στην περίπτωση της Bayer που αναφέρεται παραπάνω ενώ η γαλλική κυβέρνηση ανακάλυψε τη συγκάλυψη της Bayer και έστειλε στη φυλακή τους υπαλλήλους που ευθύνονταν για αυτό, στην Αμερική η Bayer δεν έχει ποτέ υποστεί επίσημη διερεύνηση (ούτε και η Βαxter με τα μολυσμένα εμβόλια βλ. Πανδημία Γρίπης πιο κάτω).Αντιθέτως κατά καιρούς ψηφίζει νόμους ασυλίας των φαρμακοβιομηχανιών.

Στην πραγματικότητα ο FDA (οργανισμός προστασίας της υγείας) επέτρεψε στις εταιρίες τις φρικαλεότητές τους και δεν έκανε τίποτα για να τις αποτρέψει.
.
Χάρη στις αλλαγές της νομοθεσίας τα τελευταία 20 περίπου χρόνια, ο FDA στην πραγματικότητα χρηματοδοτείται από τις εταιρείες που υποτίθεται ότι ελέγχει. Απ΄ό,τι φαίνεται ο πραγματικός σκοπός της FDA είναι να θέσει τη σφραγίδα της έγκρισης για τα φάρμακα ώστε οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι ασφαλείς.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ- Πολίτες κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών
Κάτι φρικτό φαίνεται πως έρχεται στη Νέα Υόρκη. Aργότερα ίσως και σε μας;

Πολίτες ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς

* Κι άλλες μηνύσεις για συνωμοσία με πρόθεση τη μαζική γενοκτονία - αυτή τη φορά στις ΗΠΑ!

* Τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων θα δοκιμαστούν στους πολίτες του Rochester, Νέας Υόρκης, ενώ συρμός από βαγόνια τρένων περιμένουν ήδη σταθμευμένα στα όρια της πόλης... Γιατί?...

* Στην Πολωνία συνέλαβαν γιατρούς που προκάλεσαν το θάνατο αστέγων, στους οποίους έκαναν τα εν λόγω εμβόλια!

* Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει τους πολίτες της."

* Ασφαλιστικά μέτρα εναντίων των εμπλεκόμενων φαρμακευτικών εταιριών

"Παραθέτω σε μετάφραση το εμπνευσμένο μήνυμα της Εlizabeth Book, που αγωνίζεται να προλάβει την τραγωδία που πάει να τυλίξει την πόλη της σε λίγες μέρες, καθώς εκεί, στο Rochester της Νέας Υόρκης, πρόκειται να γίνουν οι δοκιμές των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων σε ανθρώπους - πειραματόζωα εν προκειμένη των φαρμακευτικών καρτέλ...

Στην ουσία θα είναι οι πρώτοι που θα κινδυνέψουν από τη χρήση των επικίνδυνων σκευασμάτων...

----------

Στην Πολωνία έχουν συλληφθεί πρόσφατα αρκετοί γιατροί και νοσοκόμοι που πριν από μερικούς μήνες σκότωσαν άστεγους με αυτά τα εμβόλια-βιολογικά όπλα.

Η ίδια η εταιρεία που σχεδιάζει να εμβολιάσει εσάς και τους δικούς σας συμπεριλαμβάνεται στις εν λόγω αγωγές ως συνωμότης.

Για σκεφτείτε το για μια στιγμή παρακαλώ! Η Φαρμακοτεχνική εταιρία Baxter είναι μία μόνο από τις εταιρείες που κατονομάζονται για συνένοχη στην μηνήσεις που έχουν υποβληθεί. Υπάρχουν ορισμένες ακόμη εταιρείες που παράγουν βιολογικά όπλα και που τους καταλογίζονται επίσης ευθύνες.

Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει ακόμη και ένα μόνο από πολίτες της. Έχω ακούσει ότι έχουν "πετάξει" ακόμη και τον αμερικανό Πρέσβη! αρνούμενοι να δώσουν στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας τον πλήρη έλεγχο επί της χώρας τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Ο Υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε σήμερα πως δεν πρόκειται να γίνουν εκεί δοκιμές σε ανθρώπους και πως δεν θα χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε αδοκίμαστα εμβόλια σε κανέναν πολίτη της χώρας τους. Καλό γι 'αυτούς!

(...)

Οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι να αρχίσουν εντός των ημερών στο Ρότσεστερ. Είναι θανατηφόρα. Τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη θνησιμότητα που προκαλούν τα εμβόλια και τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των συνωμοτών οι οποίοι σχεδιάζουν τους θανάτους μας είναι επίσης δριμύτατα.

(...)

Παρακαλούμε να θυμάστε το εξής: Τα άτομα που θα δεχτούν αυτή τη θανατηφόρο ένεση με το εμβόλιο-βιολογικό όπλο (bioweaponized), θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στις κοινότητες , όπου θα μεταδίδεται για έως και δέκα ημέρες. (!) Θα μεταδίδεται εκ προθέσεως σαν τη φωτιά!

Μην κάνετε το εμβόλιο ΚΑΙ Μην αφήσετε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να το κάνει!


Μην περιμένετε μέχρι την ημέρα των εμβολιασμών. Θα πρέπει να ευαισθητοποιήσετε τους δικούς σας, πριν από τη στιγμή εκείνη.


Ξέρω ότι είναι μακροσκελές, αλλά κάντε έναν κόπο, αξίζει το χρόνο σας...

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2009, 20:03:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Kostakis, καλησπέρα,είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό
αυτο που γράφεις και θέλω να δω πόσοι θα ταραχτούν, γιατί ξέρω
ότι είναι αλήθεια και ότι αυτή η γρίπη είναι πείραμα,αλλά,
ελπίζω ότι πολλοί θα το εννοήσουν...Πολλοί ελπίζω να ενεργοποιηθούν,
γιατί αξίζει πιο πολύ απο άλλα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2009, 06:45:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αγαπητέ Kostakis, καλησπέρα,είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό
αυτο που γράφεις και θέλω να δω πόσοι θα ταραχτούν, γιατί ξέρω
ότι είναι αλήθεια και ότι αυτή η γρίπη είναι πείραμα,αλλά,
ελπίζω ότι πολλοί θα το εννοήσουν...Πολλοί ελπίζω να ενεργοποιηθούν,
γιατί αξίζει πιο πολύ απο άλλα...

Αγαποητέ trexagireve, νομίζω ότι αυτό που αναφέρεις το έχουν σκεφτεί αρκετοί άνθρωποι - τουλάχιστον απ' όσες σχετικές συζητήσεις έχω ακούσει και στις οποίες έχω συμμετάσχει - οπότε τείνει να έχει γίνει ένα "κοινό μυστικό"...
In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2009, 08:35:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους

Παραθέτω από το διαδικτυακό τόπο της Ναυτεμπορικής

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/11/1713639.htm

quote:
Περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που προκαλούνται από την πνευμονία και θα μπορούσαν εύκολα να προληφθούν με εμβόλια, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην ιατρική επιθεώρηση Lancet.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο αναφέρεται ότι κάθε χρόνο, 1,2 εκατομμύρια παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών, πεθαίνουν από τον στρεπτόκοκκο και τον αιμόφιλο της γρίπης.

Η μελέτη έδειξε ότι καταγράφονται παγκοσμίως περίπου 14,5 εκατομμύρια περιπτώσεις με ασθένειες του πνευμονιόκοκκου, όπως η πνευμονία και η μηνιγγίτιδα.

Και για τις δύο ασθένειες υπάρχουν ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια, αλλά η χρήση του εμβολίου για τον αιμόφιλο της γρίπης μόλις τα τελευταία χρόνια προωθείται στις φτωχές χώρες. Επιπλέον οι επιστήμονες τονίζουν ότι ο εμβολιασμός για τον πνευμονιόκοκκο δεν περιλαμβάνεται στα εθνικά προγράμματα εμβολιασμών σε αρκετές χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου.

"Οι διαπιστώσεις μας υπογραμμίζουν την επείγουσα ανάγκη προσπαθειών για την πρόληψη σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο", δήλωσε η Κέιτ Ο΄Μπράιαν, του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, στη Βαλτιμόρη, η οποία είναι επικεφαλής της έρευνας. "Η ανάγκη εμβολιασμών και βελτιωμένης θεραπείας ειναι ιδιαιτέρως μεγάλη στην Αφρική και στην Ασία, όπου συνολικά έχουμε το 95% των θανάτων εξαιτίας του πνευμονιόκοκκου", πρόσθεσε.


Περισσότερα από 1,2 εκατ. παιδιά το χρόνο πεθαίνουν από ασθένειες προερχόμενες από την πνευμονία. Για να δούμε λοιπόν, αν οι φωστήρες επιδημιολόγοι κάθε μορφής θα καταφέρουν να μας πείσουν ότι ενδεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων της γρίπης του ιού Η1Ν1 (και δη ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ μετά το μαζικό εμβολιασμό που πραγματοποιείται ήδη σε κάποιες χώρες) θα είναι συνάρτηση αυτού του παράγοντα, ούως ώστε να δικαιολογήσουν (πάλι) τα αδικαιολόγητα.
Α, και κάπου διάβασα ότι - και καλά, λέει - αρκεί μία δόση του ευεργετικού εμβολίου για την προστασία μας. Βέβαια η Ελληνική Κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει 2 δόσεις για τον καθένα μας, ας κρατήσουμε και μία για την επόμενη φορά. Τα λεφτά μας λείψανε;;;

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2009, 10:24:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Dying Incubus, καλημέρα,θα ήθελα να δεχτώ αυτο που λές
περι κοινού μυστικού, αλλά αυτό που με απασχολεί,ειναι πόσοι
θα λάβουν μέρος σε αυτή τη διαδικασία πειράματος και με τι κόστος....
Οπότε, το να το ξερουμε κιόλας, κάνει συνειδητή πράξη τη συμμετοχή
και στις συνέπειες σε ότι γίνεται..Πρέπει ο άνθρωπος να μπορεί να
καταλάβει πότε καταπατούνται βασικά του δικαιώματα και οδηγείται
σε λάθος ενέργειες, με τη συγκατάβαση-αποδοχή του..
Κι αυτό έχει επίσης τη σημασία του, όταν μιλάμε για άτομα,για προσωπικότητες,για πευματυικές οντότητες...Κανεις δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει τόσο πολύ, στις ζωές, τόσων πολλων ανθρώπων...
Φίλε Kostakis, θέλουν να δουν αν πιάνει ή αν κάνει τη δουλειά που
το φτιάξαν...Κι εμείς να καταλάβουμε επίσης...Θα έχουμε ζωντανές αποδειξεις σε λίγο...Ήρθαν τα εμβόλια και στα σχολεία δηλώνουν ότι
έχουν "το κατάλληλο φαρμακευτικό υλικό", χωρίς να ξέρω τι μπορεί να
σημαίνει αυτό, να χαρώ ή να αγχωθώ;
Έτσι είπε σήμερα ο διευθυντής του σχολείου, που πηγαίνει ο μεσαίος μου γιός...
Είναι καλό που είναι έτοιμοι,αλλά με ποιόν τρόπο έτοιμοι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2009, 10:51:26  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
αλλη μια "διαδικασια" για να ελεγχουν μαζικα τον πληθυσμο, και το χειροτερο: με το να μας αναγκαζουν να αγορασουμε χαπια!


Μαλιστα! αυτο ειναι... πριν μηνες φωναζαν και ελεγαν οτι το Ταμιφλου δεν κανει τιποτα για τον νεο ιο και οτι ειναι και επικινδυνο να το παρουμε! τωρα ξαφνικα εγινε ευεργετικο!


Τελικα κατι βρωμαει (και δεν ειναι οι μασχαλες τους)

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/09/2009, 14:53:24  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ανοσία σε 10 ημέρες`
Σε μια δόση αρκεί να χορηγούνται τα εμβόλια της νέας γρίπης


Καλά νέα για τη μάχη κατά της γρίπης των χοίρων: Μία και μόνο δόση του εμβολίου είναι επαρκής, και μάλιστα προσφέρει ανοσία σε διάστημα 10 ημερών, ανακοίνωσαν την Παρασκευή δύο φαρμακοβιομηχανίες.

Μέχρι σήμερα, πολλοί ειδικοί προέβλεπαν ότι τα εμβόλια θα πρέπει να χορηγούνται σε δύο δόσεις σε διάστημα ενός μήνα.

Η ελβετική Novartis αναφέρει τώρα στο New England Journal of Medicine ότι μία δόση αρκεί για το εμβόλιό της, το οποίο περιέχει 7,5 μικρογραμμάρια αντιγόνου συν μια ενισχυτική ουσία που αυξάνει την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εμβόλια κατά της γρίπης που περιέχουν ενισχυτικά χρησιμοποιούνται ευρέως στην Ευρώπη, ουδέποτε όμως έχουν λάβει έγκριση στις ΗΠΑ.

Στο ίδιο τεύχος της επιθεώρησης δημοσιεύονται τα αποτελέσματα για το εμβόλιο της αυστραλιανής φαρμακοβιομηχανίας CSL, το οποίο παρέχει επαρκή προστασία με μία δόση των 15mg.

Μια δόση αρκεί και για δύο κινέζικα εμβόλια κατά της νέας γρίπης, είχε ανακοινωθεί νωρίτερα από το Πεκίνο.

Το εμβόλιο της CSL δοκιμάστηκε σε 240 ενήλικες, οι μισοί άνω των 50 ετών. Οι παρενέργειες που καταγράφηκαν ήταν οι ίδιες με αυτές που αναφέρονται για τα εμβόλια της εποχικής γρίπης: το 45% των εθελοντών παρουσίασε ήπιες ενοχλήσεις όπως πονοκέφαλο και πόνο ή ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης.

Όπως αναφέρει το Reuters, περίπου 20 φαρμακοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο αναπτύσσουν εμβόλια κατά της γρίπης 2009 Η1Ν1.

Στις 9 Σεπτεμβρίου τα αμερικανικά Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας έδωσαν το πράσινο φως για δοκιμές των εμβολίων σε 120 εγκύους στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο της κύησης.

*Έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον στο Σιάτλ, η οποία δημοσιεύεται στο Science, εκτιμά ότι ο μέσος Αμερικανός μαθητής που κολλάει τη νέα γρίπη θα τη μεταδώσει σε δύο έως τρεις συμμαθητές του. Η εκτίμηση βασίστηκε σε στοιχεία για την εξάπλωση της γρίπης σε αμερικανικά σχολεία.

Newsroom ΔΟΛ
www.in.gr


H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2009, 10:00:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους

Παραθέτω νέο κείμενο από email που μου απεστάλη,. Δε γνωρίζω - και πάλι - πόσα από τα κατωτέρω ισχύουν, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο να διαβαστούν :

quote:
odex Alimentarius:
Το απόλυτο διατροφικό μέσο μαζικής εξόντωσης ; Η σύγχρονη παγκόσμια κοινωνική μαγεία (μαγγανεία);
Codex Alimentarius: Το απόλυτο μέσο αποπληθυσμού !
Εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να υποφέρουν από εκφυλιστικές παθήσεις, λόγω κακής διατροφής και περιορισμένης λήψης σημαντικών διατροφικών στοιχείων, εάν επιτραπεί στους ισχυρούς παγκόσμιους οργανισμούς να «ομογενοποιήσουν» τον κόσμο μέσω του νέου Κώδικα Διατροφής…
Επιμέλεια – απομαγνητοφωνηση: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
Πολύ λίγοι είναι προς το παρόν εκείνοι που έχουν ακούσει για την ύπαρξη του Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius), ενώ και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την εφιαλτική πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη αυτή εμπορική επιτροπή.
Σύμφωνα με την ανα κοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κώδικα (http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp), αποστολή του είναι να «προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών και να διασφαλίσει την τήρηση των κανονισμών του διεθνούς εμπορίου, προωθώντας παράλληλα τον συντονισμό όλων των κανονισμών που αφορούν στην παραγωγή τροφής και λαμβάνονται από διεθνείς κυβερνητι κούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς».
Η λειτουργία του Δια τροφικού Κώδικα στηρίζεται σε μία σύμπραξη ανάμεσα στον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (Food and Agriculture Organization – FAO) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό (World Health Organization – WHO).
Η ιστορία του Κώδικα αρχίζει το 1893, όταν οι επικεφαλής της Αυστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας αποφάσισαν ότι ήταν απαραί τητο να δημιουργηθεί ένα σύνολο συγκεκριμένων οδηγιών, βάσει των οποίων τα δικαστήρια θα έκριναν τις υποθέσεις που σχετίζο νταν με ζητήματα διατροφής και τροφίμων. Το όνομα που δόθηκε στις οδηγίες αυτές ήταν «Codex Alimentarius» και εφαρμόστηκε με επιτυχία έως την πτώση της αυτοκρατορίας το 1918.
Ωστόσο, εμπνευστής του διατροφικού κώδικα στη σύγχρονη -οργουελική- εκδοχή του (σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Natural Solutions Foundation, ιατρό Sp. Rima E. Lainbow., από ομι λία της στον αμερικανικό Εθνικό Οργανισμό Διατροφής – Codex and Nutricide, 2005–που θα δείτε στο αγγλόφωνο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος)
ΕΙΝΑΙ η εταιρία του DER MEER, ή IG FARBEN που παρασκεύαζε από το θανατηφόρο μείγ μα αερίων που χρησιμοποιούνταν στους περίφημους θαλάμους αερίων, μέχρι τον χάλυβα και τα πυρομαχικά των Ναζί…
Μετά τη λήξη του Πολέμου και την καταδίκη 24 από τα μελών της από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, η εταιρία «διασπάστηκε» σε τρεις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, τις γνωστές BASF, Hoechst και Bayer. Η ιδέα που εισηγήθηκε ο derMeer μετά την αποφυλάκιση του αφορούσε στον έλεγχο του πληθυσμού μέσα από την τροφή -η οποία έμελλε να υλοποιηθεί αρκετά χρόνια αργότερα.
Η επανεισαγωγή του Κώδικα Διατροφής αποφασίστηκε το 1962 σε μία συνεδρίαση του ΟΗΕ, προκειμένου «να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών». Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη για τον Κώδικα Διατροφής επιτροπή είναι επιτροπή εμπορίου χωρίς υγειονομική αρμοδιότητα, παρόλο που χρηματοδοτείται κατά το 1/3 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Από το 2002, οπότε και οι μεγάλες βιομηχανίες επέλεξαν να στη ρίξουν τον Κώδικα (παρά τις εισηγήσεις για αναίρεση του από μι σθωμένο εξωτερικό σύμβουλο αξιολόγησης), αυτός χρησιμοποιείται με την κάλυψη πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τόσο των φαρμάκων, όσο και των αγροτικών και χημι κών προϊόντων, προωθώντας την αύξηση των κερδών τους και την υλοποίηση της ατζέντας τους για έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Στην τελευταία συνεδρίαση για την προώθηση του Διατροφικού Κώδικα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία από τις 30 Ιου νίου έως τις 4 Ιουλίου 2008, αποφασίστηκε να τεθούν οι ΗΠΑ επικεφαλής χώρα της επιτροπής, με τη σταθερή υποστήριξη των συμμάχων τους (Αυστραλία, Αργεντινή, Βραζιλία, Καναδάς, Ινδονησία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μεξικό, Σιγκαπούρη και Ε.Ε.).

Συντονισμένη απειλή για την παγκόσμια υγεία
Ο Κώδικας δρα υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπο ρίου, έχοντας τη λογική των Ναπολεόντιων νόμων – αντί δηλαδή για τη συνήθη πρακτική, κατά την οποία αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία και οι ουσίες που απαγορεύονται, ο Κώδικας αναγράφει μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε διατροφικού είδους και στοιχείου δεν περιλαμβάνεται σε αυτόν.
Όπως εξηγεί η δρ. Ριμα Λέυμποου, από την 1η Ιανουαρίου 2010, οπότε η εφαρμογή του Κώδικα θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος-μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή.
Πολλοί κρατικοί οργανισμοί και υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Θεραπευτικών Αγαθών της Αυστραλίας, επιχειρούν να κατευνάσουν τις ανησυ χίες του κοινού, καταφεύγοντας σε δια βεβαιώσεις ότι οι οδηγίες του Κώδικα για την κατάργηση των βιταμινών και των μετάλλων δεν θα εφαρμοστούν στη χώρα τους. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρί ζει ποιοι άλλοι συνοδευτικοί νόμοι θα θεσπιστούν εν όψει της εναρμόνισης των κρατών-μελών του Οργανισμού με τις οδηγίες του Κώδικα.
Ορισμένες από τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από τον Διατροφικό Κώδικα, οι οποίες προτείνεται να τεθούν σε ισχύ στο προσεχές μέλλον και, θα είναι αμετάκλητες, περιλαμβάνουν τα εξής:
Ο Κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας», χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες ή δηλητήρια».
Κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα δήθεν «τοξικά» θρεπτικά στοιχεία (εκτός και αν οι καταναλωτές μπορούν να παράγουν και να καταναλώνουν την τροφή τους σε τοπικό επίπεδο).
Μία πρόγευση της εν λόγω οδηγίας είχαν οι καταναλωτές των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2008, με την υποχρεωτική υποβολή των μαρουλιών και του σπανακιού της χώρας σε μαζική επεξεργασία με ακτίνες, στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας»!!!!!!. Αν ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων έπραξε με γνώμο να την προστασία του κοινού, τότε γιατί δεν ενημερώθηκε η αμε ρικανική Κοινή Γνώμη;
Τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει «ευεργετικές» ουσίες, όπως το Φθόριο_(3,8 mg ημερη σίως), το οποίο θα συλλέγεται από βιομηχανικά απόβλητα…
Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. δι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θερα¬πευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της σημερινής συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο για κάποιον να βρίσκει τα παραπάνω στοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται. Είναι πιθανό να ανακηρυχθούν παράνομες οι συμβουλές που δίνονται για τη διατροφή και αφορούν σε βιταμίνες και μέταλλα (συμπεριλαμβανομένων των άρθρων που θα δημοσιεύονται σε περιοδικά ή στο Διαδίκτυο, καθώς και προφορικών συμβουλών σε οποιονδήποτε). Τέτοιου είδους πληροφόρηση ενδέχεται να θεωρηθεί συγκεκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και ίσως να οδηγήσει σε οικονομικές κυρώσεις για την εμπλεκόμενη χώρα.
Όλες οι αγελάδες που θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων σε όλο τον πλανήτη θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε αγωγή με τη γενετικά τροποποιημένη αυξητική ορμόνη των βοοειδών της γνωστής Μονσάντο.
Όλα τα ζώα που θα χρησιμοποιούνται για τη διατροφή θα υποβάλλονται σε αγωγή με ισχυρά αντιβιοτικά και εξωγενείς αυξητικές ορμόνες, Θα επανεισαχθεί η χρήση στη διατροφή επικίνδυνων και καρκινογόνων εντομοκτόνων συμπεριλαμβανομένων και επτά από τα θεωρούμενα ως δώδεκα χειρότερα (όπως π.χ. το DDT, το εξαχλωροβενζόλιο, το αλντρίν και το , τοξαφαίνιο), η χρήση των οποίων απαγορεύτηκε στη σύνοδο της Στοκχόλμης το 1991 από 176 χώρες (συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ).
Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι στο εξής καμία χώρα δεν θα έχει το δικαίωμα να εμποδίσει την εισαγωγή και να προβεί σε απαγόρευση της κυκλοφορίας τροφίμων που περιέχουν τα παραπάνω -χαρακτηρισμένα ως εξαιρετικά επικίνδυνα, με μόνιμες επιπτώσεις- χημικά, καθώς αυτό θα σήμαινε παραβίαση των διεθνών κανονισμών εμπορίου, οδηγώντας σε εξοντωτικές οικονομικές κυρώσεις.
Ο Κώδικας θα επιτρέπει τη συσσώρευση σε επικίνδυνα και τοξικά επίπεδα της αφλατοξίνης (0,5 ρρο) στο γάλα, Πρόκειται για τη δεύτερη ισχυρότερη καρκινογόνο ουσία (από τις μη σχετιζόμενες με ραδιενεργό ακτινοβολία), η οποία παράγεται σε ζωικές τροφές που έχουν αναπτύξει μύκητες (μούχλα) κατά την αποθήκευση τους.
Η χρήση αυξητικών ορμονών και αντιβιοτικών θα καταστεί υπο χρεωτική σε όλα τα είδη ζώων, πτηνών, πουλερικών και ψαριών που προορίζονται για την ανθρώπινη διατροφή. Θα επιβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η εισαγωγή άγνωστων και δυνητικά θανάσιμων γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών σε ζώα, ψάρια και πτηνά. Θα επιτραπούν αυξημένα επίπεδα σε κατάλοιπα από -γνωστά για τις τοξικές τους επιπτώσεις σε ανθρώπους και ζώα- εντομο κτόνα και φυτοφάρμακα.
Όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί η δρ. Ρίμα , βιταμί νες, μέταλλα, ακόμα και βότανα (όπως η εξαιρετικά ευεργετική για το ανοσοποιητικό σύστημα Εχινάτσια) πρόκειται να απαγορευτούν κατά αντίστοιχο τρόπο με τις ναρκωτικές ουσίες, αν οι πολίτες δεν αντισταθούν στην εφαρμογή των διατάξεων του νέου Διατροφικού Κώδικα.
Μαζική εξόντωση του πληθυσμού
Το γεγονός ότι, στα περισσότερα κράτη (π.χ. στις ΗΠΑ, από το 1995), ισχύουν διατάξεις που καθορίζουν ότι οι διεθνείς κανονισμοί υπερισχύουν των εγχωρίων νόμων καθιστά ουσιαστικά αδύνατη την αναίρεση του Διατροφικού Κώδικα μετά την εφαρμο γή της «εναρμονισμένης» λειτουργίας του από τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου το 2010.
Ο Κώδικας ίσως θα μπορούσε να περιγραφεί ακριβέστερα ως ένας οικονομικά επωφελής μηχανισμός ελέγχου του πληθυσμού, μέσω του οποίου οι ΗΠΑ, καθοδηγούμενες κυρίως από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, αποβλέπουν στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από τα σημερινά εκτιμώμενα 6,692 δισ., στα εκτιμώμενα 500 εκατ. – μείωση κατά περίπου 93%!
Ουσιαστικά, πρόκειται για την εφαρμογή μιας μεθοδολογίας που βρίσκεται σε αντιστοιχία με άλλες πρακτικές που ήδη τίθε νται σε εφαρμογή για τον ίδιο σκοπό, όπως π.χ. η εισαγωγή ουσιών και στοιχείων στα εμβόλια που καταστρέφουν το DΝΑ και αναστέλλουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (ακόμα και στελέχη της γρίππης των πτηνών ή του ιού του HIV), η γενικευμένη χρήση της ασπαρτάμης, η επιβολή των αεροψεκασμών, η χημειοθεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου κ.λπ.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Προϊόντων Γεωργικής Παραγωγής (ΡΑΟ)και του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (WΗΟ), από μόνη της η οδηγία για ελαχιστοποίηση της χρήσης βιταμινών και μετάλλων εκτιμάται ότι θα επιφέρει μέσα σε μια δεκαετία τον θάνατο του λάχιστον 3 δισ. ανθρώπων. Από τους θανάτους αυτούς, το 1 δισ.θα προέλθει απευθείας από τη στέρηση τροφής, ενώ τα υπόλοιπα 2 δισ. θα επέλθουν ως συνέπεια”της κακής ποιότητας διατροφής από εκφυλιστικές ασθένειες που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί, όπως είναι οι διάφορες μορφές καρκίνου, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και ο διαβήτης.
Η χορήγηση τροφής αποστραγγισμένης από κάθε είδους θρεπτι κές ουσίες, βομβαρδισμένης με ακτινοβολία και γεμάτης με τοξίνες, ορμόνες και φυτοφάρμακα-εντομοκτόνα, είναι πραγματικά ο ταχύτερος και πλέον επωφελής οικονομικά τρόπος για τη δημιουργία ενός κύματος κρουσμάτων από ασθένειες, για τις οποίες η πλέον ενδεδειγμένη δράση είναι η επίσης τοξική φαρμακευτική αγωγή.
Η παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία περίμενε την επικείμενη εναρμόνιση όλων των κρατών-μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου με τον Κοντεξ Αλιμεντάριους για χρόνια…
Αντίσταση στον Κώδικα
Η επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της δρ. Ρίμα, έχει ήδη καταθέσει αγωγές εναντίον της αμερικανικής κυβέρνη σης και αντιμάχεται την εφαρμογή του Κώδικα σε κάθε χώρα όπου πραγματοποιούνται οι τακτικές συνεδριάσεις της επιτροπής, ενημερώνοντας κοινό και εκλεγμένους αντιπροσώπους για τις ολέθριες επιπτώσεις.
Όπως φάνηκε και από τα εξαιρετικά ενθαρρυντικά αποτελέσματα της διεθνούς αντίστασης στα ίδια συμφέροντα, σχετικά με την επιβολή των μεταλλαγμένων τροφίμων στη σύγχρονη διατροφή, οι μεγάλες πολυεθνικές των τροφίμων, φαρμάκων, γεωργικών και χημικών προϊόντων δεν είναι ανίκητες.
Ο αγώνας της μαχητικής αυτής ιατρού έχει ήδη αποδώσει καρπούς, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες παγκοσμίως ενημερώνονται, αφυπνίζονται και παίρνουν θέση ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα που επιβουλεύονται το μέλλον της ανθρωπότητας…
Σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσει κανείς την βιντεοσκοπημένη ομιλία της αναφορικά με τον Κώδικα Διατροφής ή Codex Alimentarius στην ηλεκτρονική διεύθυνση :ΣΟΣ
Λάβετε θέση υπογράφοντας την διαμαρτυρία στο παραπάνω βίντεο στη θέση www.healthfreedomusa.org
1 φαξ,1 τηλεφωνημα διαμαρτυριας ή 1 εμαιλ=13000 άτομα!!!!
κάτι που τρέμουν για την επανεκλογή τους όλοι οι κυβερνώντες
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχήν σας
ΔΡ. ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑ

Ο φίλος Λιακό έλεγε "θα τα βλέπετε και δε θα τα τρώτε", βασισμένος σε κάποια "προφητεία". Δεν είμαι φανατικός οπαδός των "προφητειών" και των "προφητών" εν γένει, αλλά τέτοια ζητήματα καλό είναι να διερευνώνται και να διασταυρώνονται από όλους μας.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2009, 11:20:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ο φίλος Λιακό έλεγε "θα τα βλέπετε και δε θα τα τρώτε", βασισμένος σε κάποια "προφητεία". Δεν είμαι φανατικός οπαδός των "προφητειών" και των "προφητών" εν γένει, αλλά τέτοια ζητήματα καλό είναι να διερευνώνται και να διασταυρώνονται από όλους μας.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Βρε Κωστάκη, τι έγινε;; Τι αλλαγές είναι τούτες;;
Εσύ να μιλάς για το Λιακό;;;

Πάντως, συμφωνώ με αυτό που λες "τέτοια ζητήματα καλό είναι να διερευνώνται και να διασταυρώνονται από όλους μας."

Καλή σου μέρα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2009, 21:40:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους

Αγαπητέ Ψηλέ

quote:
Βρε Κωστάκη, τι έγινε;; Τι αλλαγές είναι τούτες;;
Εσύ να μιλάς για το Λιακό;;;

Το ότι βλέπω τα πάντα και έχω παντού ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά, δε σημαίνει ότι αποδέχομαι τα πάντα. Απλά προσπαθώ, με την κριτική ικανότητα που διαθέτω (ή έτσι νομίζω), να συνδυάζω πράγματα. Άλλωστε, δε νομίζω ότι εγώ ήμουν αυτός που απέκλεισε εντελώς το Λιακό, ούτε που τον δέχτηκε 100%. Πράγματα που αυτός έλεγε πρόπερσι, τα είχα συζητήσει 5 χρόνια πριν, άλλα είναι εντελώς υπερβολικά. Δεν είναι κακό όμως να τον ακούσει κανείς, όταν τύχει... όπως και κάθε έναν τέτοιο τύπο.

quote:
Πάντως, συμφωνώ με αυτό που λες "τέτοια ζητήματα καλό είναι να διερευνώνται και να διασταυρώνονται από όλους μας."

Καλή σου μέρα.


Πάντα το λέω και γι αυτό διαβάζω όλες τις απόψεις εδώ μέσα (όταν φυσικά προφταίνω). Από όλους έχεις να μάθεις κάτι και από το συνδυασμό των θέσεν, των γεγονότων, των γνώσεων και των πληροφοριών διαμορφώνεις τη δική σου κριτική και προβλεπτική ικανότητα.
Καλή μέρα να χεις κάθε μέρα.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2009, 22:38:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κανείς αγαπητέ μου Kostakis, δεν κατέχει αποκλειστικά
την αλήθεια, αλλά όλοι μπορούν να τη φτάσουν...Ζούμε σε μια
εποχή μεγλάης πληροφόρησης και παραπληροφόρησης, κριτήριο χρειάζεται και μυαλό..Λίγο και φτανει..Χοντρά πράγματα συμβαίνουν,δεν
συμβαίνουν λεπτά..Τουτέστιν, βλέπονται....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2009, 12:33:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σας,

Η άποψη του STRATFOR για την νέα γρίπη :

Έχουν περάσει πέντε και πλέον μήνες από τότε που ο ιός H1N1 της «νέας γρίπης» ή της «γρίπης των χοίρων» έφτασε στη κορυφή της παγκόσμιας δημοσιότητας. Με αφορμή την επερχόμενη χειμερινή περίοδο (στο βόρειο ημισφαίριο) αξίζει να ασχοληθούμε λίγο με το όλο ζήτημα.

Το βασικό στοιχείο της παρούσας ανάλυσης είναι: Το αμερικανικό Κέντρο για τον Έλεγχο και τη Πρόληψη Ασθενειών (CDC) πιστεύει πως οι δείκτες νοσηλείας καθώς και οι δείκτες θνησιμότητας για τον H1N1 είναι παρόμοιοι ή και χαμηλότεροι αυτών που συνδέονται με άλλες πιο παραδοσιακές μορφές γρίπης. Και κάτι άλλο: Σκεφτείτε πως τα στοιχεία για τη νέα γρίπη είναι ατελή και δύσκολα διασταυρώνονται, οπότε οι όποιες προβλέψεις για μαζικούς θανάτους, δεν είναι παρά αβάσιμη κινδυνολογία στερούμενη οποιωνδήποτε επιστημονικών δεδομένων. Πάμε τώρα στις λεπτομέρειες.

Ελάχιστα είναι τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τον φετινό ιό H1N1 από άλλους ιούς της γρίπης. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η δημογραφική ομάδα που συνήθως αποτελεί ομάδα αυξημένου κινδύνου, οι ηλικιωμένοι δηλαδή, δεν κινδυνεύουν από τον νέο ιό και μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα κρούσμα σε οίκο ευγηρίας κλπ. Αντιθέτως, ο ιός μάλλον προτιμά τον νεανικό πληθυσμό, με μεγαλύτερους ρυθμούς μόλυνσης από ότι είναι σύνηθες, στις ηλικίες κάτω των 24 χρόνων, ειδικά στα νήπια κάτω των δυο, αλλά και στις έγκυες γυναίκες. Αυτό το τελευταίο μπορεί να επιδράσει αρνητικά στην εργασία και την παραγωγή, καθώς οι γονείς και τα παιδιά που μολύνονται, θα πρέπει να απέχουν από τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Σαν αποτέλεσμα της διάδοσης του νέου ιού, η αμερικανική κυβέρνηση έχει αυξήσει κατά πολύ, τα προγράμματα εμβολιασμού του πληθυσμού, και αυτά που αφορούν στον H1N1 θα αρχίσουν τον Οκτώβριο.

Αυτά όμως τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που σημειώνονται, δεν είναι καθόλου ριζοσπαστικά. Αν και η μετάδοση του ιού θα αποτελέσει πρόκληση για τις κυβερνήσεις προκειμένου να εμποδίσουν την εξάπλωσή του, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα προκληθεί έστω και μέρος της αναταραχής που υστερικά υποστηρίχθηκε κατά τους τελευταίους μήνες.

Μεγάλο μέρος της υστερίας που δημιουργήθηκε, είχε να κάνει με την ανάμνηση της πανδημίας της «ισπανικής γρίπης» του 1918. Αν και τα νούμερα δεν είναι ακριβή, καθώς ήταν σε πλήρη εξέλιξη ο Α`Π.Π., πολλοί συμφωνούν ότι τα θύματα ήταν μεταξύ 50 και 100 εκατομμύρια παγκοσμίως, (500.000 Αμερικανοί). Η συγκεκριμένη γρίπη ήταν ιδιαίτερα τρομακτική, κυρίως διότι έπληττε ανθρώπους που ήταν στο άνθος της ηλικίας τους, μεταξύ 25-35 ετών, πέραν των πολύ μικρών παιδιών και των υπερήλικων. Βάσει των αριθμών, το 28% του πληθυσμού των ΗΠΑ κόλλησε τον ιό, εκ των οποίων το 1.4% με 2.3% έχασε τη ζωή του (0.39%-065% του συνολικού πληθυσμού της χώρας). Η εξάπλωση της γρίπης μεταξύ 1918-20, ήταν η μόνη φορά που ο πληθυσμός των ΗΠΑ σημείωσε μείωση.

Υπάρχουν πολλοί άγνωστοι παράγοντες που σχετίζονται με τον σημερινό ιό και κυκλοφορούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν και τα στοιχεία είναι λίγα, εν τούτοις υπάρχουν χαρακτηριστικά στοιχεία που δείχνουν την ανομοιότητα του με αυτόν του 1918. Κυριότερα εξ αυτών είναι οι δείκτες θνησιμότητας, ή μάλλον η απουσία τους. Τα παγκόσμια στοιχεία είναι ελλιπή, αλλά την 4/9/09, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε 3.199 θανάτους (παγκοσμίως) που οφείλονται στον H1N1. Στις ΗΠΑ, όπου τα στοιχεία είναι πιο αξιόπιστα, ο αριθμός των θανάτων ανέρχεται στους 593, πολύ μακριά από τους 402.000 έως 675.000 θανάτους της επιδημίας του 1918.

Μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα στοιχεία που το STRATFOR θεωρεί ως τα πλέον πλήρη, είναι αυτά που προέρχονται από τη Νέα Υόρκη, μια περιοχή που επλήγη ιδιαίτερα όταν ο ιός έκανε την εμφάνισή του τον περασμένο Απρίλιο. Οι υπηρεσίες υγείας της πόλης υπολογίζουν πως 800.00 άνθρωποι (10% του πληθυσμού) κόλλησαν τον ιό κατά τις πρώτες εβδομάδες της εξάπλωσής του. Μέχρι σήμερα όμως, μόνο 930 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευθούν και μόνο 54 πέθαναν. Συμπέρασμα: Αν και ο H1N1 μεταδίδεται εξίσου εύκολα με άλλες μορφές γρίπης, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι είναι περισσότερο θανατηφόρος. Αν πάρουμε ως βάση τα στοιχεία της Νέας Υόρκης, τότε ο δείκτης θνησιμότητας αγγίζει τα όρια του ασήμαντου (0.00675% θνησιμότητα μεταξύ των νοσούντων και 0.00064% θνησιμότητα στον γενικό πληθυσμό).

Το να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία κατ` αυτόν τον τρόπο είναι εν μέρει λάθος. Οι μέχρι στιγμής θάνατοι καλύπτουν μόνο τη περίοδο από τον Απρίλιο έως σήμερα. Δεν καλύπτουν ολόκληρο το χρόνο και ασφαλώς δεν καλύπτουν τις μελλοντικές μεταδόσεις του ιού και τα αποτελέσματά τους κατά την επερχόμενη χειμερινή περίοδο στο βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη. Τέλος, δεν καλύπτουν στοιχεία από άλλους ιούς της γρίπης.

Είναι περίπου σίγουρο πως θα ακολουθήσουν περαιτέρω μολύνσεις και θάνατοι. Υπάρχει και η ενδεχόμενη περίπτωση της μετάλλαξης του ιού σε πιο θανατηφόρο. Άλλωστε αυτό ακριβώς συνέβη με τον ιό της «ισπανικής γρίπης» το 1918. Προς το παρόν όμως, τα στοιχεία του Π.Ο.Υ. αλλά και της αμερικανικής C.D.C. δεν δείχνουν πως ο τωρινός ιός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος ή πιο επικίνδυνος από οποιαδήποτε άλλη εποχική γρίπη. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι όλες οι μορφές γρίπης προκαλούν χιλιάδες θανάτους κάθε χρόνο. Στις ΗΠΑ, ο μέσος όρος των θανάτων από τη γρίπη κάθε χρόνο είναι 36.000 (1.100 μόνο στη Νέα Υόρκη). Οι αντίστοιχοι θάνατοι παγκοσμίως, κυμαίνονται μεταξύ 250.000-500.000. Μέχρι σήμερα οι συνολικοί θάνατοι παγκοσμίως, που οφείλονται στον ιό H1N1, είναι μόλις 3.000. Οι περισσότεροι σημειώθηκαν στο νότιο ημισφαίριο που πέρασε το χειμώνα του. Από πλευράς στατιστικής , τα νούμερα των θανάτων εξαιτίας της γρίπης των χοίρων είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

http://www.antinews.gr/?p=14563Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2009, 12:47:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τελικά, ήταν μια ακόμη προσπάθεια πανικού, όπως κι οι
άλλες..Αυτό σημαίνει ότι έρχονται και νέες, σύντομα...
Αλλά για το εμβόλιο, τι έγινε ρε παιδια;
Δεν έχει σημασία, αλλά θα το κάνουμε;Δεν είναι σίγουρο, δεν χρειάζεται,αλλά παρ΄όλα αυτά θα το κάνουμε;Έχει σημασία η ερώτηση μου, όμως....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2009, 14:16:57  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μεγαλώνει το οπλοστάσιο
Ακόμα ένα εμβόλιο κατά του Η1Ν1 ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων

Το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης που παρασκευάζει η αμερικανική Baxter έγινε την Παρασκευή το τρίτο εμβόλιο που εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων (ΕΜΕΑ). Το τελικό πράσινο φως αναμένεται τις επόμενες ημέρες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία συνήθως αποδέχεται τη γνωμοδότηση της ΕΜΕΑ.

«Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων πρότεινε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δοθεί άδεια εμπορικής διάθεσης για ένα ακόμα εμβόλιο κατά της γρίπης Α(Η1Ν1), το Celvapan της Baxter» αναφέρει ανακοίνωση της ΕΜΕΑ που αναμεταδίδει το AFP.

«Η υιοθέτηση της απόφασης αδειοδότησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται σύντομα» προσθέτει.

Την περασμένη Τρίτη η Κομισιόν ενέκρινε τα αντίστοιχα εμβόλια της βρετανικής GlaxoSmithKline και της ελβετικής Novartis και ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων στην Ελλάδα προγραμματίζεται να αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου.

Newsroom ΔΟΛ
www.in.gr

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/10/2009, 20:40:25  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αναδρομική ισχύς
Το εμβόλιο της εποχικής γρίπης «προσφέρει μερική προστασία και από τον H1N1»


Ο εμβολιασμός κατά της περυσινής εποχικής γρίπης φαίνεται να προσφέρει μερική προστασία και από τη γρίπη των χοίρων και τις επιπλοκές της, ανακοίνωσαν Μεξικανοί ερευνητές, επισημαίνοντας πάντως ότι ο μαζικός εμβολιασμός κατά του Η1Ν1 πρέπει να συνεχιστεί κανονικά.

«Τα αποτελέσματά μας πρέπει να εξεταστούν με επιφυλακτικότητα και δεν υποδεικνύουν κατά κανένα τρόπο ότι ο εμβολιασμός για την εποχική γρίπη πρέπει να αντικαταστήσουν τον εμβολιασμό κατά της πανδημικής γρίπης Α/Η1Ν1» δήλωσε ο επιδημιολόγος Χοσέ Λουίς Βαλντεστίνο-Γκόμες, επικεφαλής της μελέτης.

Η έρευνα, που δημοσιεύεται στο British Medical Journal, έδειξε ότι αντιγριπικό εμβόλιο της περιόδου 2008-2009 είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη της μόλυνσης από τον Η1Ν1 στο 80% των περιπτώσεων, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η ομάδα του Βαλντεστίνο-Γκόμες στο κρατικό εργαστήριο Birmex του Μεξικού συνέκριναν τα ποσοστά των εμβολιασμένων ασθενών μεταξύ 60 ατόμων με γρίπη Η1Ν1 και μιας δεύτερης ομάδας ανθρώπων, παρόμοιων ηλικιών και άλλων χαρακτηριστικών, που παρουσίαζαν άλλα νοσήματα.

«Η μελέτη αυτή παρέχει κλινικά δεδομένα που υποδεικνύουν ότι αυτό το εμβόλιο [της εποχικής γρίπης] ενδέχεται να προσφέρει κάποια προστασία» γράφουν οι ερευνητές.

«Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν πέθανε κανένας από όσους είχαν εμβολιαστεί και είχαν νοσήσει με γρίπη Α/Η1Ν1 υποδεικνύει ότι ο εποχικός εμβολιασμός ίσως προφυλάσσει από τις πιο σοβαρές μορφές της νόσου» προσθέτουν.

Ο Βαλντεστίνο-Γκόμες και οι συνεργάτες του υποθέτουν τώρα ότι ο Η1Ν1 παρουσιάζει ομοιότητες με κάποιον προηγούμενο ιό της γρίπης.

Το εμβόλιο της περιόδου 2008-2009 περιείχε αντιγόνα από τρεις διαφορετικούς ιούς.

Newsroom ΔΟΛ
www.in.gr

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/10/2009, 20:41:35  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ανθεκτικότητα στo Tamiflu
Περιστατικό μετάλλαξης του ιού της νέας γρίπης αναφέρει η Ιαπωνία


Γενετική μετάλλαξη που προσφέρει στον ιό της νέας γρίπης ανθεκτικότητα στο Tamiflu ανιχνεύθηκε σε κορίτσι στην Ιαπωνία

Η έφηβη δεν είχε λάβει το αντι-ιικό στο παρελθόν, δήλωσε αξιωματούχος των υγειονομικών υπηρεσιών, τονίζοντας όμως ότι το περιστατικό δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί οριστικά.

Αντίστοιχα περιστατικά ανθεκτικότητας είχαν παρουσιαστεί και στο παρελθόν, ωστόσο οι μεταλλαγμένοι υπότυποι του ιού δεν κατάφεραν να εξαπλωθούν στον πληθυσμό.

Η πιθανή νέα μετάλλαξη ανιχνεύτηκε από γιατρούς στο Σαπόρο σε έφηβη που εισήχθη σε νοσοκομείο του Σαπόρο με υψηλό πυρετό περί τα τέλη Αυγούστου.

«Δεν μπορούμε να το διαψεύσουμε [. . .] αλλά δεν είμαστε ακόμα σε θέση να φθάσουμε σε αυτό το συμπέρασμα» δήλωσε ο Ιάπωνας αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι υπάρχουν στην Ιαπωνία οκτώ κρούσματα ασθενών της νέας γρίπης που δεν θεραπεύτηκαν με τη χορήγηση Tamiflu.

Η νεαρή ασθενής τελικά συνήλθε μία ημέρα μετά τη χορήγηση του αντίστοιχου αντι-ιικού Relenza.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό υπουργείο Υγείας, η μετάλλαξη ανθεκτικότητας δεν φαίνεται να αυξάνει την παθογένεια του ιού.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters


H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2009, 09:38:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους

Και η πανδημία καλπάζει... λόγω ελλείψεως πιο πρόσφατων στοιχείων, ας πάω μία εβδομάδα πίσω και ας αντιγράψω από το διαδικτυακό χώρο της Ναυτεμπορικής

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1723136

quote:
Νέα γρίπη: Πάνω από 340.000 οι προσβληθέντες - 4.100 οι νεκροί παγκοσμίως

Η νέα γρίπη Η1Ν1 έχει προκαλέσει το θάνατο περισσότερων από 4.100 ανθρώπων σε 191 χώρες από την εμφάνιση του ιού τον Μάρτιο, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ΠΟΥ επισημαίνοντας ότι η επιδημία εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τις ΗΠΑ.

Περισσότεροι από 340.000 ανθρώποι σε όλο τον κόσμο έχουν αρρωστήσει από τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1, ένας αριθμός όμως που δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα, όπως υπογραμμίζει ο ΠΟΥ, καθώς πολλές χώρες δεν καταγράφουν αυστηρά τις περιπτώσεις της γρίπης.

Μεταξύ των χωρών του βόρειου ημισφαιρίου, όπου η νέα γρίπη εξελίσσεται αυτή την στιγμή, οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει επηρεαστεί περισσότερο.

Το Μεξικό, απ' όπου ξεκίνησε ο ιός την άνοιξη, αντιμετωπίζει ένα δεύτερο κύμα κρουσμάτων.

Στην Ευρώπη, όπου η νέα γρίπη Η1Ν1 έχει προκαλέσει τουλάχιστον 176 θανάτους και περισσότερους από 56.000 ασθενείς, οι χώρες που επηρεάστηκαν περισσότερο είναι η Γαλλία, η Ιρλανδία και η βόρεια Βρετανία.


Πάμε τώρα και σε στοιχεία από τον ιστοχώρο του Π.Ο.Υ.

http://www.who.int/csr/don/2009_08_21/en/index.html

quote:
Region Cumulative total Cases* Deaths
as of 13 Aug 2009

...

Total

Over 182166 1799


Με λίγα λόγια στις 13/08/2009 υπήρχαν 182.166 κρούσματα και 1.799 απώλειες. Ομοίως, μία εβδομάδα μετά...

http://www.who.int/csr/don/2009_08_28/en/index.html

υπήρχαν 209.438 κρούσματα και 2.185 απώλειες.
Και συνεχίζουμε : στις 30/08/2009 υπήρχαν 254.206 κρούσματα και 2.837 απώλειες, στις 06/09/2009 υπήρχαν 277.607 κρούσματα και 3.205 απώλειες, στις 13/09/2009 υπήρχαν 296.471 κρούσματα και 3.486 απώλειες, στις 20/09/2009 υπήρχαν 318.925 κρούσματα και 3.917 απώλειες και στις 27/09/2009 υπήρχαν 343.298 κρούσματα και 4.108 απώλειες.
Αν κάνουμε μία βασική, χοντροκομμένη, ανάλυση των στοιχείων, θα διαπιστώσουμε ότι τον τελευταίο μήνα, η εβδομαδιαία αύξηση των κρουσμάτων είναι περίπου 22.500, ενώ αυτή των απωλειών γύρω στα 325 άτομα, ενώ κατά την περίοδο του Αυγούστου οι αριθμοί αυτοί εμφανίζονταν υψηλότεροι. Αυτό λογικά σημαίνει σταθεροποίηση σε ένα ρυθμό απωλειών, προβολικά, κάτω των 20.000 ετησίως, που ασφαλώς δε συγκρίνεται ούτε με τις ετήσιες απώλειες εξαιτίας της κοινής γρίπης. Αξίζει πάντως να επισημανθεί το υψηλό (και ανερχόμενο) ποσοστό θνησιμότητας στα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που τείνει στο 1,5%
Αναμείναμε νεώτερα στοιχεία... η ουσία είναι πάντως ότι 7 μήνες μετά το ξεκίνημα της ιστορίας, εκτεταμένη θνησιμότητα δεν έχει εμφανιστεί, εν αντιθέσει με την εκτεταμένη γριπο-τρομομανία, στην οποία έχουμε παγκοσμίως υποβληθεί.
Για να δούμε, τελικά, ποιον θα δικαιώσουν οι αριθμοί...

Φιλικά
Κωστάκης


Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

Edited by - kostakis on 09/10/2009 09:40:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2009, 10:01:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εδώ αγαπητέ μου Kostakis, θα ήθελα να συμπληρώσω, ότι και τα κρούσματα που παρουσιάζονται τελευταία, μοιάζουν έξαφνα, δεν έχουν
ιστορικό προέλευσης, πράγμα που ανησυχεί για τον τρόπο μετάδοσης της
νόσου....
Οι αριθμοί πάντως,δεν είναι ιδιατέρως ανησυχητικοι, σε σχέση με παλιότερες περιπτώσεις γριπων, που εμφανίστηκαν...Πάρτε αυτή των πουλερικών...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Masvidal
Πλήρες Μέλος

Greece
973 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/11/2009, 18:18:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Masvidal  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στο you tube μπορειτε να βρειτε μια συνεντευξη της πρωην υπουργου υγειας της Φινλανδιας Rauni Kilde απο την οποια θα εξαγετε χρησιμα συμπερασματα σχετικα με την περιφημη...γριπη και το ακομη πιο περιφημο εμβολιο.Δυστυχως δεν υπαρχουν Ελληνικοι Υποτιτλοι στο you tube.Εχω το βιντεο με ελληνικους υποτιτλους στον σκληρο μου δισκο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το επικολλησω εδω....
Μολις δειτε το βιντεο θα θεωρησετε περιττα οποιαδηποτε αλλα σχολια και συζητησεις....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/11/2009, 17:29:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το κακό είναι φίλε Masvidal, ότι όποιος και να μιλήσει, ότι και να πει,το εμβόλιο θα περάειε...Δεν πάνε να ειναι γιατροί, λοιμωξιολόγοι,
ή ότι σζετικό..Θα βγαίνει ο κάθε υπουργός και θα λέει ότι αυτός
ξέρει καλύτερα και το εμβόλιο, πρέπει να γίνει....
Αλλά, τόσο ανώδυνη γριπη και τόσος πανικός,μόνο σχεδιασμένος μοιάζει....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/11/2009, 17:34:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το κακό είναι φίλε Masvidal, ότι όποιος και να μιλήσει, ότι και να πει,το εμβόλιο θα περάσει...
Δεν πάνε να ειναι γιατροί, λοιμωξιολόγοι,ή ότι σχετικό, όσοι εναντιώνονται, θα γίνει ότι έχει αποφασιστεί,ασχέτως ανάγκης ή χρήσης..Θα βγαίνει ο κάθε υπουργός και θα λέει ότι αυτός
ξέρει καλύτερα και το εμβόλιο, πρέπει να γίνει....
Αλλά, τόσο ανώδυνη γριπη, όπως έχει αποδειχτει απο τα νούμερα και τόσος πανικός,πολύ στημένο μοιάζει....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/11/2009, 19:53:12  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
το στοιχειο του ιου Α/Η1Ν1, ειναι ακριβως το ιδιο με το στοιχειο του ιου, που το 1918 μεχρι το 1920, σκοτωσε 50.000.000 ανθρωπους και (ως συμπτωση) ηρθε απο τις ΗΠΑ στην Ευρωπη και Ασια!


το ειχαν στο εργαστηριο, και ποιος ξερει ποιος το "ελευθερωσε" και γιατι!

τοτε βεβαια, δεν ειχαν βρει το εμβολιο, καθως δεν υπηρχαν τα μεσα! αλλα, τωρα τον εχουν μελετησει τον ιο! οποτε, για αυτο βγηκε αμεσως (παρολο που δεν το δοκιμασαν ΚΑΘΟΛΟΥ-μεγαλο σφαλμα)

πιστευω οτι η υποθεση θα κρατησει επισης 2 χρονια, αλλα μακαρι να μην φθασουμε σε αυτους τους αριθμους νεκρων

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/11/2009, 21:43:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κι εγώ το διάβασα αυτό φίλε PREDATOR...Σίγουρα, όμως, τέτοιες
..ατυχίες και συμπτώσεις, δεν γίνονται...
Σε τέτοια σοβαρα θέματα....
Και φυσικα, αντί για ενόχους, κάποιοι παίρνουν ..μπονους...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/11/2009, 10:41:35  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
μα τελικα αυτη ειναι η "δουλεια" τους!


αμα παρατηρησεις, ανα 2 χρονια, να υπαρχει παντα καποιο θεμα, που θα τρομοκρατει τον κοσμο (ολοκληρο) και δεν εχει σημασια αμα θα ειναι ιατρικο (ή οχι... )

παρε παραδειγμα την "ιατρικη σειρα":

2005 - SARS (η "πνευμονια")
2007 - Α/Η5Ν1 (η γριπη των πουλερικων
2009 - Α/Η1Ν1 (η γριπη των χοιρων)

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/11/2009, 14:10:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πρώτη φορά είδα αυτή τη γωνία του θέματος αγαπητέ μου PREDATOR, με τις διετίες εννοώ και βγαινει νόημα, για τα υπολοιπα, ψεκασμούς, εμβόλια πριν.....Υπάρχει χψρονοδιάγραμμα και ακολουθία...
Υπάρχει πρόγραμμα που κάπου αποσκοπεί..Δεν είναι τυχαίες επεμβάσεις αυτές....Υπάρχει μεθοδικότητα και στόχος...
Η μείωση του πληθυσμού της γής....Τόσο φασιστικά και τόσο αρρωστημένα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 17 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2802734
Maintained by Digital Alchemy