ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 38
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2011, 16:31:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για τελειώνουμε με τις γελοιότητες και τα σοφίσματα:


Η ιατρική του θανάτου έχει αναπτυχθεί ΕΛΑΧΙΣΤΑ από το μεσαίωνα. Το μόνο κομμάτι που είναι αρκετά μελετημένο είναι αυτό που μελετάει και προσδιορίζει χρόνο και αιτία θανάτου (για δικαστικούς/αστυνομικούς λόγους). Κανένας δεν έχει μπει στη διαδικασία να μελετήσει εκτεταμένα τη χημική(το χρώμα για παράδειγμα είναι αποτέλεσμα χημικών διεργασιών) και φυσική συμπεριφορά (οι θερμοδυναμικές ιδιότητες πχ) ενός νεκρού ανθρώπινου σώματος. Κανένας δεν έχει μπει στη διαδικασία να κάνει σοβαρά πειράματα με καύση πολλών νεκρών σωμάτων ή να δει στατιστικά τι χρώμα παίρνουν όταν δηλητηριάζονται. Και φυσικά όλα αυτά είναι ρευστά γιατί ένα νεκρό σώμα έχει πολύ διαφορετικές ιδιότητες ανάλογα με το στάδιο αποσύνθεσης στο οποίο βρίσκεται.


Το να δογματίζεις,Χ, ΣΑΝ να ξέρεις πράγματα καλύτερα και από ιατροδικαστή μόνο την ασχετοσύνη σου αναδεικνύει

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2011, 21:21:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και ... ρε καλόπαιδα, ας μου εξηγήσει κάποιος επιτέλους τι σημαίνει η παρακάτω φράση του Αδόλφου :

quote:
The end is not only the end of the freedom of the peoples oppressed by the Jew, but also the end of this parasite upon the nations. After the death of his victim, the vampire sooner or later dies too.

Mein Kampf, Chapter XI: Nation and Race


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2011, 21:34:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κι όπως λέει και ο Γρίβας, ο Χίτλερ μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά πράγματα. Για ένα όμως δεν μπορεί να κατηγορηθεί : Για την σαφέστατη προειδοποίησή του προς τον κόσμο σχετικά με το τι θα συνέβαινε όταν θα αναλάμβανε την εξουσία. Γι' αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανένας ... Τους είχε προειδοποιήσει όλους.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 00:35:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δυστυχώς Χ αν και έχουν γίνει στο παρελθόν επαναλαμβανόμενες παρατηρήσεις από τους υπεύθυνους των φόρουμ του Esoterica, αλλά και από μέλη που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο τόπικ για τις υποτιμητικές λεκτικές σου εκφράσεις και ειρωνείες που χρησιμοποιείς στους συνομιλητές σου προσπαθώντας κάθε φορά με αυτόν τον τρόπο που είναι απαράδεκτος να χειραγωγήσεις τον διάλογο και να κερδίσεις τις εντυπώσεις αποδίδοντας χαρακτηρισμούς στους συνομιλητές σου όπως (γρασαδόρος, απατεώνας, σκεπτικιστής της δεκάρας, μπουρδολόγος, διαστρεβλωτή απατεώνα, στόκε, κλπ…) συνεχίζεις ακόμα την ίδια τακτική κάθε φορά που κάποιο μέλος σου παρουσιάζει την προσωπική του έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και που έχει διαφορετική άποψη από την δικιά σου, φυσικά δεν χρειάζεται να δώσω με quote το που υπάρχουν αυτά τα μηνύματα, γιατί είναι πολύ εύκολο να βρεθούν, βλέπεις από τα 10 μηνύματα σου τα 8 περιέχουν αυτά που αναφέρω.

Και βέβαια όλη αυτή η συμπεριφορά σου δεν έχει να κάνει (όπως έχεις γράψει σε παλιό σου μήνυμα) με το ότι υπερασπίζεσαι την «νοημοσύνη των άλλων»….(αναφέρομαι σε αυτό το μήνυμα σου: Απεστάλη: 06/12/2010, 10:40:43)…, αλλά ότι δεν έχεις μάθει σε ένα σοβαρό διάλογο όπου θα απέχει ο φανατισμός και η κατά επιλογή άρνηση σε κάθε προσωπική άποψη ή προσωπική έρευνα που σου παρουσιάζεται και διαφέρει από τα κλειστά στερεότυπα που έχεις χτίσει γύρω σου…!!!

Επίσης καλό θα ήταν να κατανοήσεις πως κάθε μέλος που γράφει ή διαβάζει τα φόρουμ και ιδιαίτερα το συγκεκριμένο τόπικ που είναι “σημείο αναφοράς” στο διαδίκτυο (από πλευρά προσεκτικής έρευνας και πληροφορίας που προσφέρει) έχει την νοημοσύνη να κατανοήσει από μόνος του αυτά που τον ενδιαφέρουν και δεν χρειάζεται κάποιον καθοδηγητή που θα του ανοίξει τα μάτια και ιδιαίτερα ένας χώρος όπως τα φόρουμ του Esoterica όπου δεν χρειάστηκαν και ούτε θα χρειαστούν ποτέ καθοδηγητές που θα «νοιάζονται και θα στεναχωριούνται» για την νοημοσύνη των άλλων …

Οπότε Χ ανεξάρτητα ότι θα γίνει ξανά επέμβαση στα μηνύματα σου, για τελευταία φορά, ελπίζω, θέλω να πιστεύω, πως από εδώ και πέρα στο διάλογο που θα έχεις με κάθε μέλος που συμμετέχει στα φόρουμ, θα λείπει κάθε μορφή ύβρεις, ειρωνείας και άσχημης συμπεριφοράς που θα έχει αντίθετη άποψη από την δική σου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 00:40:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
X

Η θερμοκρασία ανεβαίνει ταχύτατα και ξεπερνάει κατά πολύ το σημείο αυτανάφλεξης. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να τρέξει το λίπος άσχετε!


Δυστυχώς για 'σένα το είδαν να τρέχει ποτάμι οι λευκοί στρατιώτες στην Αμερική.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=23&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10751
(ποστ: Απεστάλη: 01/08/2011, 12:51:27)

Ψήσε τώρα μπριζόλες με τον Mattogno

quote:
X

Και αν η γιαγιά μου είχε όρχεις θα ήταν παππούς.


Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο. Εγώ σου εξηγώ μέσω ποιας διαδικασίας θα μπορούσε να φτάσει στους λάκκους συλλογής κι εσύ απαντάς με στιλ μικρού παιδιού.

quote:
X

Λάθος απατεώνα. Δεν άφησε το λίπος να πέσει στο τηγάνι, το είχε από την αρχή εκεί. Μόλις άναψε η φωτιά, η ακτινοβολία προκάλεσε την ανάφλεξή του.

Λίπος που θα έρρεε από ένα πτώμα ήδη στην φωτιά, θα αναφλεγόταν πολύ εύκολα προτού καν φτάσει στον πάτο ή στα λεγόμενα κανάλια.

Και όπως είπα η ρίψη λίπους σ' ένα τέτοιο φουρνέλο θα ήταν και επικίνδυνη και άσκοπη! Αυτές οι ηλίθιες ιστορίες επινοήθηκαν από άσχετους για να τις πιστεύουν άλλοι άσχετοι.


Και ποιος σου είπε ότι κάθε ποσότητα λίπους θα έρρεε στη φωτιά? Είσαι σε θέση να προσδιορίσεις πόσα πτώματα καίγονταν σε κάθε χρονική στιγμή και σε ποιο σημείο του σωρού? Οχι! Δείξε λοιπόν λίγη αυτοσυγκράτηση προτού αποδεχτείς το απλοϊκό πείραμα του Mattogno ο οποίος δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει πως ήταν ο σχηματισμός στην περίπτωση που μιλάμε. Οπως και να' χει το γεγονός ότι άφησε το λίπος στο τηγάνι χωρίς επικλινείς διόδους υποδηλώνει έλλειψη κατανόησης και αντικεμενικότητας. Ούτε είναι δυνατόν ένα τέτοιο πρόχειρο πείραμα να αποτελέσει ιδανική αναλογία για τις μαζικές αποτεφρώσεις των λάκκων του Άουσβιτς.

Η συλλογή γινόταν από τους κρατούμενους οπότε δεν έχει σημασία ο κίνδυνος της διαδικασίας. Η ρίψη επίσης είναι κατανοητή αφού εινίσχυε την ένταση της φωτιάς.

quote:
X

Η περιγραφή του λέει τα ακριβώς ανάποδα απατεώνα.

Και από πού προκύπτουν ανθρώπινα λείψανα σε έδαφος που δεν προσεγγίστηκε; Επειδή έτσι σε συμφέρει εσένα;


Η περιγραφή δεν λέει πουθενά ότι εξέτασε όλα τα κρανία που υπήρχαν. Το δεύτερο που ρωτάς προκύπτει από μαρτυρία του Karol Ogrodowczyk (μέλος αντιπροσωπείας της Βαρσοβίας) ο οποίος βρήκε λάκκους με απομεινάρια σε βάθος10 μέτρων, παραπάνω από τα 7,5 που έσκαψε ο δικαστής. Άρα μάλλον κάποια ξέφυγαν του δικαστή.

http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/05/mass-graves-at-nazi-extermination-camps.html#_Treblinka

quote:
X

Εγώ δεν φαντάζομαι τίποτα απατεώνα, κρίνω από τα διαθέσιμα στοιχεία. Και τα στοιχεία δείχνουν οτι δεν υπήρξε εκτενής κοπή πλησίον του στρατοπέδου ούτε μεταφορά ξυλείας.


Κατ' αρχήν έφερες ελλιπή στοιχεία και πενιχρές αξιολογήσεις χαρτών/φωτογραφιών οπότε δεν λες τίποτα και πάλι.
Τώρα ποιος σου είπες ότι θα έπρεπε να καταγράφουν κάθε ξυλεία που έφτανε στο στρατόπεδο? Επειδή το θες εσύ? Για κάθε πράξη δεν υπάρχει και από ένα έγγραφο από πίσω. Μια απλή εντολή ενός διοικητή στους οδηγούς του να πάνε να φέρουν ξυλεία από τη γύρω περιοχή στα πλαίσια ενός έκτακτου σκοπού δεν χρειάζεται γραπτή αναφορά. Ή ποιος σου είπε ότι αν κατέγραφαν τέτοιες μεταφορές δεν θα κατάστρεφαν και αυτά τα έγγραφα? Μια αδικαιολόγητα μεγάλη μεταφορά ξυλείας προς ένα στρατόπεδο όπου οι μαρτυρίες μιλούν για μαζικές εξοντώσεις και αποτεφρώσεις νεκρών θα ήταν αρκετά ενοχοποιητική για τους ναζί.

quote:
X

Η πηγή σου δίνει την μείωση δασών σε μια περίοδο 150 ετών, συνεπώς είναι τελείως άχρηστη. Τα υπόλοιπα είναι όντως να 'χουμε να λέμε.


Αυτό να το πεις αν γνωρίζεις τι ποσοστό κόπηκε πριν τον Β ΠΠ και τι πιο πριν. Είσαι σε θέση να το προσδιορίσεις? Εγώ πιστεύω πως όχι και απλά απαξιώνεις βιαστικά άλλη μια ενοχλητική για τις ιδέες σου πηγή.

quote:
X

Στην πρώτη εκτέλεση αναφέρονται απατεώνα. Απλώς η ιστορία ήταν στα πρώτα στάδια και δεν είχε καθοριστεί ακόμη η τελική εκδοχή.


Δεν μου το απέδειξες, απλά το δηλώνεις.

quote:
X

Δεν έγινε τίποτα τέτοιο απατεώνα. Αυτά είναι δικά σου σαχλά σενάρια για να βγεις από την δύσκολη θέση. Η εκτέλεση έγινε αμέσως.

Το μόνο φυσικά που αποδεικνύεις είναι οτι έχεις μαύρα μεσάνυχτα γύρω απ' το θέμα.


Ποιος μας δίνει όλη τη διαδικασία με χρονικές λεπτομέρειες θύμισέ μου?

quote:
X

Η εκτέλεση έγινε το βράδυ και σε μία φάση. Τα υπόλοιπα περί κλεισίματος παραθύρων κλπ είναι απλώς γελοιότητες.

Η εκτέλεση στο κτίριο 11 είναι μια προπαγανδιστική ιστορία που την πιστεύουν μόνον όσοι θέλουν να την πιστέψουν.

Ένα κελί δεν μετατρέπεται σε θάλαμο αερίων σφραγίζοντας απλώς το παράθυρο (το δε σφράγισμα με χώμα προδίδει την επινόηση της ιστορίας από άσχετους). Ακόμα και για την εκτέλεση ενός ατόμου θα έπρεπε να γίνουν εκτενείς μετατροπές οι οποίες φυσικά ουδέποτε έγιναν.


Το σφράγισμα με το χώμα ήταν απλά γρήγορη μέθοδος. Δεν ξέρεις εσύ τι βιασύνη μπορεί να είχαν που θα τους εμπόδιζε να ξοδεύουν πολύ χρόνο σε εκτενείς μετατροπές. Και μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη εκτέλεση ήταν πειραματική άρα ατέλειες και προχειρότητες επιτρέπονται. Θα αναμένω τις πηγές σου για το χρονικό ξεκαθάρισμα με λεπτομέρειες...

quote:
X

Το δε αποκορύφωμα της ανοησίας είναι οι επιζώντες την επόμενη μέρα. Κάποιοι φυσικά μπορεί να φαντάζονται οτι οι έγκλειστοι ανέπνεαν από την κλειδαρότρυπα, ή οτι άνοιξαν δίοδο στο χώμα και ανέπνεαν με καλαμάκι, ή οτι κράτησαν την αναπνοή τους για 8 ώρες, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν τους λογικούς να γελάνε.


Θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος όταν τα στοιχεία δεν είναι λεπτομερή και ειδικά όταν βρίσκεσαι τόσο μακριά από μια διαδικασία που έγινε πριν από 70 χρόνια.

quote:
X

Φυσικά καταλαβαίνουμε οτι χωρίς την πρώτη τάχα πειραματική εκτέλεση, ούτε οι επόμενες υπήρξαν. Όπως είπα, Game Over.


Αυτό κι αν είναι προβληματικό συμπέρασμα. Δηλαδή αν έχουμε προβληματικές και αντικρουόμενες αναφορές για τις πρώτες εκστρατείες ενός στρατηλάτη, πάει να πει ότι δεν έγιναν όλες οι επόμενες? Αν συμβαίνει το ίδιο με το ζήτημα της εισαγωγής των γραμμάτων στην Ελλάδα (π.χ. οι αρχαίες πηγές αντιφάσκουν για το ποιος ήταν ο "εφευρέτης" και ποιοι τα χρησιμοποίησαν πρώτοι) σημαίνει ότι δεν συνεχίστηκε η διάδοση της γραφής μεταξύ των Ελλήνων και στη συνέχεια ξένων λαών? Αδυνατείς να μπεις στο κλίμα της σοβαρής ιστορικής έρευνας και αναλώνεσαι σε ερασιτεχνικές δουλειές του ποδαριού. Ακόμα και στην πρώτη εκτέλεση με αέρια τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο προσπαθείς να τα παρουσιάσεις εφευρίσκοντας αχρείαστες αντιφάσεις.

quote:
X
Δεν υπάρχει κανένα ντοκουμέντο ούτε για θαλάμους αερίων, ούτε για φορτηγά αερίων, ούτε για θερμοσίφωνες αερίων, ούτε για τοστιέρες αερίων.

Μιας και για τους θαλάμους έχω ήδη βάλει στοιχεία, πάρε τώρα και για τα φορτηγά αερίων μερικά γραμματάκια...
http://fcit.usf.edu/holocaust/RESOURCE/DOCUMENT/DOCGASVN.HTM

Και να πω ότι δεν είχα βάλει έγγραφο λίγες σελίδες πιο πριν...

quote:
X

Δεν είναι δυνατόν να υπήρξαν τόσοι νεκροί και να μην πρόσεξε κανείς το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα, παρά μόνον μερικές μελανιές εδώ και εκεί.

Οι μάρτυρες αποδεικνύονται ξεκάθαρα ψεύτες.


Ασε τους τόσους νεκρούς και προσπάθησε να καταλάβεις τη θέση των ελάχιστων μαρτύρων. Δεν διεξάγουν ιατροδικαστική έρευνα για να επιβάλλεται η αναφορά σε δευτερεύουσας σημασίας ζητήματα όπως ο χρωματισμός των πτωμάτων. Οι απειροελάχιστοι που κάνουν αναφορά σε χρώματα δικαιολογούνται από όσα στοιχεία παρουσιάστηκαν να αποκλίνουν από το κόκκινωπό χρώμα.

quote:
X

Δεν μας ενδιαφέρει αν θα διατηρηθεί κάποιο γαλαζωπό χρώμα, αλλά τι χρώμα έχει γενικά ένα πτώμα μετά θάνατον.


Μα και το γαλαζωπό ισχύει μετά θάνατον πώς να το κάνουμε δηλαδή.

quote:
Χ

Το πόσο κόκκινο είναι απατεώνα το διαπιστώνουμε κοιτάζοντας την ίδια φωτογραφία και όχι άλλες τελείως άσχετες!

Συγκρίνοντας το χρώμα του προσώπου με το χρώμα του στήθους ο κόκκινος χρωματισμός είναι εμφανέστατος.


Α χα(που λες κι εσύ). Ο χρωματισμός είναι τόσο light που δεν προκαλεί καμία ισχυρή εντύπωση για να τη μνηνονεύει απαραίτητα ένα ελάχιστο δείγμα μαρτύρων που είχαν σοβαρότερες εμπειρίες να περιγράψουν. 2-3 ωρίτσες να κάτσεις στον ήλιο γίνεσαι σαν τον τυπά στην φωτογραφία. Σιγά το πράγμα.

quote:
Χ

Βεβαίως. Μόνο που αυτές οι περιπτώσεις είναι η εξαίρεση, ενώ ο μάρτυρας μιλάει γενικά.


"Εξαίρεση" επιθυμείς να τις βαφτίσεις εσύ αγνοώντας πολλές λεπτομέρειες και παραβλέποντας τα αντίθετα στοιχεία που παρουσιάστηκαν.

quote:
Χ

Διότι απλούστατα το 9% είναι πολύ μικρό ποσοστό και αφορά κάποια κυάνωση, όχι ένα πλήρως μπλε πτώμα.


Ας αφήσουμε τα παιχνίδια με τις λέξεις. "Μπλε" μπορεί να αποκαλέσει και μια πιο ελαφριά γαλαζωπή απόχρωση ένας μάρτυρας.
Και το 9% άνετα μπορεί να εκτιναχθεί στο 50% μέσα στις ασφυκτικές συνθήκες ενός θαλάμου αερίων.

quote:
Χ

Το επιχείρημα της αναιμίας έχει επιστημονική μεν βάση αλλά όχι λογική και δεν στηρίζεται σε συγκεκριμένα στοιχεία.

Οι Γερμανοί υποτίθεται οτι σκότωσαν με αέρια μερικά εκατομμύρια Εβραίους και μερικά εκατομμύρια μη Εβραίων τους οποίους μάζεψαν απ' όλη την Ευρώπη.

Όλοι αυτοί έπασχαν από αναιμία; Ή μήπως οι Γερμανοί μάζευαν μόνον τους αναιμικούς; Οι αιχμάλωτοι πολέμου στο κτίριο 11 ήταν γέροι ή σκελετωμένοι;


Σε τι στοιχεία δηλαδή να στηρίζεται? Θα έπρεπε να τους έχουν κάνει ιατρικά τεστ να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται και να μας τα δημοσιοποιούν για όλα τα θύματα? Ποιοι να το έκαναν δηλαδή? Οι ναζί κατακτητές τους? Είχαν μήπως τα θύματα την ευχέρια να προβούν σε εξετάσεις κλεισμένα στα γκέτο? Ακόμα και για όσους τις έκαναν θα πρέπει να ερευνηθεί το ιστορικό του καθενός ξεχωριστά πράγμα πολύ δύσκολο και αν έχουν σωθεί οι εξετάσεις μετά τις καταστροφές και τις αναδιατάξεις του πολέμου. Φυσικά δεν θα είχαν όλοι αναιμία (αρκετοί θα είχαν σίγουρα λαμβάνοντας υπόψη τις άθλιες συνθήκες των γκέτο) αλλά από την άλλη υπάρχουν πρόσθετοι λόγοι να μην κυριαρχεί ένα έντονο κοκκινωπό χρώμα όπως προβλήματα με την καρδιά και τους πνεύμονες που θα καθιστούσαν τα θύματα ευάλωτα σε μικρότερη θανάσιμη ποσότητα CO ώστε αυτή να μην συγκεντρώνεται στο βαθμό που απαιτεί το κοκκίνισμα. Επιπλέον το κοκκινωπό χρώμα να μην ήταν τόσο ευδιάκριτο όπως συμβαίνει και στην έρευνα του Findlay.

Επίσης η φάση livor mortis κατά την οποία εκδηλώνεται ο αποχρωματισμός δεν συμβαίνει αμέσως αλλά 20 λεπτά μέχρι και 3 ώρες μετά το θάνατο και φτάνει σε μέγιστα επίπεδα (όπου το χρώμα θα φαινόταν πιο έντονο) σε διάστημα 6-12 ωρών. Οι μάρτυρες σε αυτό το διάστημα είχαν ήδη ξεφορτωθεί πολλά πτώματα ρίχοντας τα σε τάφους προτού εμφανιστούν ευδιάκριτοι χρωματισμοί στη φάη livor mortis.

http://en.wikipedia.org/wiki/Livor_mortis

Από το ίδιο link μαθαίνουμε ότι ο αποχρωματισμός στη φάση livor mortis συμβαίνει εκεί που το πτώμα δεν συμπιέζεται από κανένα άλλο αντικείμενο ή στέρεη επιφάνεια τέλος πάντων.

This discoloration does not occur in the areas of the body that are in contact with the ground or another object, as the capillaries are compressed.

Δηλαδή τα πτώματα σ'έναν θάλαμο αερίων και αργότερα σ' έναν μαζικό τάφο, ευρισκόμενα το ένα πάνω στο άλλο άφηναν λίγες επιφάνειες ακάλυπτες άρα αυτά που θα αποχρωματίζονταν θα ήταν σχετικά λίγα και κυρίως από τα ανώτερα στρώματα.

Ακόμα και το χρώμα του δέρματος παίζει ρόλο έγραφε μία από τις επιστημονικές πηγές. Αυτό ως κερασάκι σ' ένα πολυσύνθετο ζήτημα όπου κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος για τίποτα.

quote:
X

Τι χμμμ ρε άσχετε. Η πηγή σου αφορά την πρόληψη της έκθεσης σε CO, όχι νεκρούς.


Αναφέρεται και στο χρώμα που παίρνουν τα θύματα καθώς και στην μεγαλύτερη επικινδυνότητα για τα παιδιά (κοίτα προς το τέλος). Μήπως μπορείς να προσδιορίσεις πόσο απέχει ένας δηλητηριασμένος από το θάνατο?

quote:
Χ

Για κοίτα τι άλλο λέει αυτή η έρευνα:

"In 98.4% of unintentional carbon monoxide-related deaths livor mortis were clearly cherry-pink."

"In summary, we have shown that coroners should be able to recognize unintentional carbon monoxide-related deaths immediately at the death-scene, because fresh corpses with carboxyhemoglobin levels greater than 31% show a clear cherry-pink coloring of livor mortis."

Όλα τα επιστημονικά δεδομένα συμφωνούν. Οι νεκροί από CO ή κυάνιο γίνονται γενικά κόκκινοι και όχι μπλε.


Μη βιάζεσαι. Η ουσία είναι ότι η έρευνα εξηγεί την σημασία του επιπέδου καρβοξυαιμοσφαιρίνης καθώς και την κατάσταση υγείας των θυμάτων σε σχέση με τον μεταθανάτιο αποχρωματισμό. Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι τα θύματα του Ολοκαυτώματος χρειάζονταν τόσο μεγάλες ποσότητες CO για να πεθάνουν. Ασε λοιπόν τα επιστημονικά δεδομένα που "συμφωνούν" διότι απ' όσα παρατέθηκαν το μόνο σίγουρο είναι η πολυπλοκότητα και η απροβλεψιμότητα του ζητήματος.

quote:
Χ

Το γεγονός οτι όλοι οι μάρτυρες (ασχέτως στρατοπέδου) που παίρνουν την πρωτοβουλία να μας περιγράψουν τα πτώματα δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά είναι αρκετό για να μας βάλει σε υποψίες.

Αν οι μαρτυρίες του Ολοκαυτώματος δεν ήταν ψευδείς, η λέξη "κόκκινο" θα εμφανιζόταν συχνά στις περιγραφές των νεκρών.

Αντιθέτως η εκκωφαντική απουσία της είναι απλώς άλλο ένα καρφί στο φέρετρο του μύθου των θαλάμων αερίων.


Το ότι δεν τα καταφέρνουν καλά στην περιγραφή των πτωμάτων είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα. Εχουν κατατεθεί αρκετοί λόγοι που αιτιολογούν τις περιγραφές των μαρτύρων. Η "εκκωφαντική απουσία" είναι προϊόν αφενός της ελλιπούς έρευνάς σου, αφετέρου της λανθασμένης προσέγγισής σου στο ζήτημα (οι αυτόπτες δεν καταθέτουν τη μαρτυρία τους με κεντρικό θέμα την εξέταση πτωμάτων).


Lost in Necropolis

La ville de la mort


Edited by - Agnostic on 20/09/2011 01:07:02Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sculphead
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 04:48:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Διαβάζω αυτό το θέμα από τότε που ξεκίνησε δίχως να έχω τη δυνατότητα να συνεισφέρω κάτι ουσιαστικό. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κυρίως των X, macedon και Agnostic, παρατηρώ ότι διάφοροι κατά καιρούς έχουν εκτρέψει το θέμα.

Φτάνοντας όμως στην απαράδεκτη κατά την εκτίμηση μου επέμβαση και εκτροπή του θέματος από έναν συντονιστή "αναγκάζομαι" ως αναγνώστης του θέματος να εγγραφώ στο forum και να παρέμβω συντελώντας και εγώ με τη σειρά μου μετά λύπης μου σε περαιτέρω εκτροπή του θέματος (χωρίς τουλάχιστον να είμαι συντονιστής).

elo

quote:
για τις υποτιμητικές λεκτικές σου εκφράσεις και ειρωνείες που χρησιμοποιείς στους συνομιλητές σου προσπαθώντας κάθε φορά με αυτόν τον τρόπο που είναι απαράδεκτος να χειραγωγήσεις τον διάλογο και να κερδίσεις τις εντυπώσεις αποδίδοντας χαρακτηρισμούς στους συνομιλητές σου όπως (γρασαδόρος, απατεώνας, σκεπτικιστής της δεκάρας, μπουρδολόγος, διαστρεβλωτή απατεώνα, στόκε, κλπ…) συνεχίζεις ακόμα την ίδια τακτική κάθε φορά που κάποιο μέλος σου παρουσιάζει την προσωπική του έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και που έχει διαφορετική άποψη από τη δικιά σου

Βασικά εσύ ως συντονιστής πράττεις αυτό για το οποίο κατηγορείς τον Χ. Αρπάζεσαι από αστειότητες που δεν σχετίζονται με το θέμα προσπαθώντας να καταδείξεις τη δήθεν χειραγώγηση που φαντάζεσαι. Φυσικά με αυτόν τον τρόπο προσπαθείς στην πραγματικότητα εσύ να χειραγωγήσεις τους αναγνώστες (και όχι μόνο τους συνομιλητές) ώστε να τους στρέψεις εναντίον του Χ ή/και εναντίον των στοιχείων που φέρνει και των συμπερασμάτων που έχει εξαγάγει μέχρι τώρα. Ακόμα χειρότερο είναι ότι επιχειρείς να λογοκρίνεις έναν από τους χρήστες που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ουσιαστική ανάπτυξη του θέματος.

Ένα χαρακτηρισμός, ακόμα και αν μας φαίνεται σκληρός, προσβλητικός, ειρωνικός ή ότι άλλο, εκφράζει συγκεκριμένη άποψη. Όλοι οι χαρακτηρισμοί που έχει χρησιμοποιήσει ο Χ συνδέονται άμεσα με το πώς ο ίδιος κρίνει τα λεγόμενα των συνομιλητών του και όχι τα ίδια τα άτομα. Επί παραδείγματι είναι προφανές ότι ο χαρακτηρισμός "μπουρδολόγος" δεν έχει σκοπό να προσβάλλει τον συνομιλητή ούτε να τον χαρακτηρίσει γενικά ως άτομο. Είναι πολύ απλά η άποψη του Χ για αυτά που διάβασε τα οποία και σχολιάζει εκτενώς αιτιολογώντας με αυτόν τον τρόπο και τον χαρακτηρισμό που δίνει.

Φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να απαντήσει (και να σχολιάσει) στον οποιοδήποτε χαρακτηρισμό/άποψη και κυρίως στα επιχειρήματα που συνοδεύουν τους χαρακτηρισμούς/απόψεις. Σαφώς ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει όλα τα επιχειρήματα/πορίσματα από οποιονδήποτε συνομιλητή και αν προέρχονται. Το να ζητάς όμως από κάποιον να αλλάξει άποψη ή τρόπο γραφής επειδή σε κάποιον δεν αρέσει είναι φαιδρό όταν υποτίθεται ότι το forum αυτό προάγει το διάλογο.

quote:
φυσικά δεν χρειάζεται να δώσω με quote το που υπάρχουν αυτά τα μηνύματα, γιατί είναι πολύ εύκολο να βρεθούν, βλέπεις από τα 10 μηνύματα σου τα 8 περιέχουν αυτά που αναφέρω.

Είναι προφανές ότι ξέχασες εσκεμμένα να αναφέρεις ότι 99% των μηνυμάτων του ίδιου χρήστη προάγουν και αναπτύσσουν το θέμα που είναι και η ουσία του πράγματος.

quote:
δεν έχεις μάθει σε ένα σοβαρό διάλογο όπου θα απέχει ο φανατισμός και η κατά επιλογή άρνηση σε κάθε προσωπική άποψη ή προσωπική έρευνα που σου παρουσιάζεται και διαφέρει από τα κλειστά στερεότυπα που έχεις χτίσει γύρω σου…!!!

Κατά την προσωπική μου αξιολόγηση είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ο άνθρωπος είναι φανερό ότι και σοβαρό διάλογο κάνει, και στοιχεία φέρνει για να αιτιολογήσει τα όσα λέει και όλα τα υπόλοιπα είναι στην κρίση του αναγνώστη. Μάλιστα είχε την υπομονή να απαντά ορισμένες φορές σε ανοησίες και άσχετα με το θέμα μηνύματα. Να σημειώσω ότι και μόνο η παράθεση επιχειρημάτων, αντεπιχειρημάτων και λογικών συλλογισμών δεν είναι χαρακτηριστικό του πραγματικού φανατισμού.

quote:
Επίσης καλό θα ήταν να κατανοήσεις πως κάθε μέλος που γράφει ή διαβάζει τα φόρουμ και ιδιαίτερα το συγκεκριμένο τόπικ που είναι “σημείο αναφοράς” στο διαδίκτυο (από πλευρά προσεκτικής έρευνας και πληροφορίας που προσφέρει) έχει την νοημοσύνη να κατανοήσει από μόνος του αυτά που τον ενδιαφέρουν και δεν χρειάζεται κάποιον καθοδηγητή που θα του ανοίξει τα μάτια και ιδιαίτερα ένας χώρος όπως τα φόρουμ του Esoterica όπου δεν χρειάστηκαν και ούτε θα χρειαστούν ποτέ καθοδηγητές που θα «νοιάζονται και θα στεναχωριούνται» για την νοημοσύνη των άλλων

Εγώ πάλι μόνο εσένα βλέπω να έχεις την επιθυμία να μας καθοδηγήσεις, προσπαθώντας και να το πράξεις. Εν πάση περιπτώσει δεν σου πέφτει κανένας απολύτως λόγος για το αν κάποιος νοιάζεται ή όχι για την νοημοσύνη των άλλων.

Να υποθέσω ότι η χρήση εισαγωγικών εν προκειμένω σημαίνει ειρωνεία για την οποία θέλεις να στερήσεις το δικαίωμα της χρήσης από άλλους, αλλά για τον εαυτό σου "έτυχε" και το ξέχασες.

quote:
Οπότε Χ ανεξάρτητα ότι θα γίνει ξανά επέμβαση στα μηνύματα σου, για τελευταία φορά, ελπίζω, θέλω να πιστεύω, πως από εδώ και πέρα στο διάλογο που θα έχεις με κάθε μέλος που συμμετέχει στα φόρουμ, θα λείπει κάθε μορφή ύβρεις, ειρωνείας και άσχημης συμπεριφοράς που θα έχει αντίθετη άποψη από τη δική σου.

Η λογοκρισία είναι λοιπόν ο δρόμος… και ο νοών νοείτω.

Edited by - sculphead on 20/09/2011 04:50:20

Edited by - sculphead on 20/09/2011 04:51:56

Edited by - sculphead on 20/09/2011 04:57:56Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 09:09:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Industrialiar,

Το έχουμε καταλάβει οτι δεν ξέρεις να διαβάζεις, οπότε απ' τα νέα σου μηνύματα σου συμπεραίνω οτι έχεις τάση προς την αυτογελοιοποίηση.

quote:
http://emedicine.medscape.com/article/819987-clinical#a0217
"Carbon Monoxide Toxicity in Emergency Medicine Clinical Presentation."

Το άρθρο αφορά εξέταση ασθενών, όχι νεκρών.

quote:
Carbon monoxide (CO) poisoning typically causes so-called cherry-red livor of the skin and viscera. The authors report a case of CO poisoning in which cherry-red livor did not develop.
Δηλαδή οι νεκροί από CO παρουσιάζουν γενικά κόκκινο χρώμα. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις οι οποίες όπως διαβάζουμε στο ίδιο άρθρο χαρακτηρίζονται "curious".

Τώρα το πώς οι εξαιρέσεις αντικρούουν τα όσα έχουν λεχθεί το ξέρουν μόνον οι θρησκόληπτοι πιστοί μας.

quote:
Instead, the victim’s skin will be pink or pale with bright red lips.
Για να δούμε όλη την φράση:

"Severe Carbon Monoxide poisoning makes the body turn a cherry-red colour. Unlike a lack of oxygen due to choking for example, the body does not turn blue. Instead, the victim’s skin will be pink or pale with bright red lips."

Δηλαδή το σώμα γίνεται ροδοκόκκινο και όχι μπλε, όπως μας βεβαιώνουν οι ψευδόπτες. Και αυτό παρουσιάζει ως αντίκρουση ο δύστυχος πιστός μας επειδή αναφέρεται και η λέξη "χλωμός". Ουδέν σχόλιον...

quote:
Πριν εμπιστευθείς τον κάθε ψευδεπιστήμονα "ιστορικό" καλό είναι να ψάχνεις μόνος τι ακριβώς παίζει.
Επιστρέφεται. Αυτό ακριβώς κάνω άσχετο πιτσιρίκι. Δεν έφερα στοιχεία από τον "κάθε τυπά" όπως ψευδώς γράφεις, αλλά από επίσημες ιατρικές πηγές.

Φυσικά αν δεν διαστρέβλωνες τα λεγόμενά μου δεν θα είχες τι να γράψεις.

quote:
Κανένας δεν έχει μπει στη διαδικασία να μελετήσει εκτεταμένα τη χημική (το χρώμα για παράδειγμα είναι αποτέλεσμα χημικών διεργασιών) και φυσική συμπεριφορά (οι θερμοδυναμικές ιδιότητες πχ) ενός νεκρού ανθρώπινου σώματος.
Ιατροδικαστικές έρευνες και έχουν γίνει και παρατέθηκαν κάποιες εξ αυτών. Προφανώς ο πιτσιρίκος δεν καταλαβαίνει τι γράφουμε.
quote:
Το να δογματίζεις, Χ, ΣΑΝ να ξέρεις πράγματα καλύτερα και από ιατροδικαστή μόνο την ασχετοσύνη σου αναδεικνύει.
Μάθαμε λοιπόν οτι η παράθεση στοιχείων από την ιατρική βιβλιογραφία είναι δογματισμός. Oh, well...

Ευχαριστούμε τον Industrialiar για τα επιπλέον στοιχεία και την νέα του γελοιοποίηση.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 09:38:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
elo,

Απ' οτι φαίνεται (σ' αυτό τουλάχιστον το θέμα) η διαστρέβλωση είναι κολλητική.

quote:
Δυστυχώς Χ αν και έχουν γίνει στο παρελθόν επαναλαμβανόμενες παρατηρήσεις από τους υπεύθυνους των φόρουμ του Esoterica, αλλά και από μέλη που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο τόπικ για τις υποτιμητικές λεκτικές σου εκφράσεις και ειρωνείες που χρησιμοποιείς στους συνομιλητές σου προσπαθώντας κάθε φορά με αυτόν τον τρόπο που είναι απαράδεκτος να χειραγωγήσεις τον διάλογο και να κερδίσεις τις εντυπώσεις αποδίδοντας χαρακτηρισμούς στους συνομιλητές σου όπως (γρασαδόρος, απατεώνας, σκεπτικιστής της δεκάρας, μπουρδολόγος, διαστρεβλωτή απατεώνα, στόκε, κλπ…)
Πρώτον αγαπητέ μου, με τις ασυναρτησίες που έχω διαβάσει οι εκφράσεις μου είναι και παραμένουν ηπιότατες.

Δεύτερον δεν προσπαθώ να χειραγωγήσω τίποτα. Παραθέτω στοιχεία και εισπράττω συνεχώς βλακείες.

Τρίτον έχω εκθέσει κατ' επανάληψη τον χρήστη που υπερασπίζεσαι ως απατεώνα, διαστρεβλωτή και μπουρδολόγο. Εσύ φυσικά στέκεσαι μόνον στα επίθετα και όχι στην ουσία.

quote:
συνεχίζεις ακόμα την ίδια τακτική κάθε φορά που κάποιο μέλος σου παρουσιάζει την προσωπική του έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και που έχει διαφορετική άποψη από την δικιά σου,
Λάθος. Η "έρευνα" του καθενός δεν με ενοχλεί καθόλου. Η υποτίμηση της νοημοσύνης όλων εδώ μέσα με ενοχλεί και θα την στηλιτεύω όσο και αν δεν σου αρέσει.
quote:
φυσικά δεν χρειάζεται να δώσω με quote το που υπάρχουν αυτά τα μηνύματα, γιατί είναι πολύ εύκολο να βρεθούν, βλέπεις από τα 10 μηνύματα σου τα 8 περιέχουν αυτά που αναφέρω.
Και εγώ δεν χρειάζεται να δώσω quote για μηνύματα στην Θρησκειολογία όπου υπάρχουν παρόμοιοι ή και χειρότεροι χαρακτηρισμοί, όπου φυσικά ουδεμία επέμβαση υπήρξε.
quote:
Και βέβαια όλη αυτή η συμπεριφορά σου δεν έχει να κάνει με το ότι υπερασπίζεσαι την «νοημοσύνη των άλλων»… αλλά ότι δεν έχεις μάθει σε ένα σοβαρό διάλογο όπου θα απέχει ο φανατισμός και η κατά επιλογή άρνηση σε κάθε προσωπική άποψη ή προσωπική έρευνα που σου παρουσιάζεται και διαφέρει από τα κλειστά στερεότυπα που έχεις χτίσει γύρω σου…!!!
Αυτά που τόνισα να τα πείς στον γρασαδόρο.

Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει οτι ο σοβαρός διάλογος δεν χαρακτηρίζεται από καθωσπρεπισμούς αλλά από την τεκμηρίωση των γραφομένων. Όταν λοιπόν κάποιος αντί να παραδεχτεί την άγνοιά του και την σαφώς εσφαλμένη θέση του, καταφεύγει σε ασυναρτησίες, τότε φυσικά δεν έχουμε σοβαρό διάλογο αλλά μπουρδολόγημα.

Αλλά αυτό δεν ενοχλεί κανέναν συντονιστή. Τον ενοχλεί μόνον αν επισημάνεις οτι είναι μπουρδολόγημα.

quote:
Οπότε Χ ανεξάρτητα ότι θα γίνει ξανά επέμβαση στα μηνύματα σου, για τελευταία φορά, ελπίζω, θέλω να πιστεύω, πως από εδώ και πέρα στο διάλογο που θα έχεις με κάθε μέλος που συμμετέχει στα φόρουμ, θα λείπει κάθε μορφή ύβρεις, ειρωνείας και άσχημης συμπεριφοράς που θα έχει αντίθετη άποψη από την δική σου.
Όπως σίγουρα έχουν διαπιστώσει όλοι, οι "ύβρεις" δεν οφείλονταν στην αντίθετη άποψη, αλλά στα μπουρδολογήματα και τις διαστρεβλώσεις.

Φυσικά δεν έχω αυταπάτες οτι θα επιληφθούν αυτού του ζητήματος οι "υπέρμαχοι του σοβαρού διαλόγου".

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 10:54:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μισέλ Φαφλατινί,
quote:
Δυστυχώς για 'σένα το είδαν να τρέχει ποτάμι οι λευκοί στρατιώτες στην Αμερική.
Να ρέει ίσως. Να μαζεύεται όχι. Την μπριζολίτσα την θες άπαχη ή να σου κρατήσουμε το λίπος;
quote:
Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο. Εγώ σου εξηγώ μέσω ποιας διαδικασίας θα μπορούσε να φτάσει στους λάκκους συλλογής κι εσύ απαντάς με στιλ μικρού παιδιού.
Εσύ σκαρφίζεσαι γελοία σενάρια που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και εγώ (αφού έχω απαντήσει πολλάκις σοβαρά) σου δίνω μπουχτισμένος την απάντηση που σου αρμόζει.

Το επίπεδο δεν το ρίχνουν όσοι αθυροστομούν (και μάλιστα δικαιολογημένα) αλλά όσοι μπουρδολογούν (και μάλιστα σκόπιμα).

quote:
Και ποιος σου είπε ότι κάθε ποσότητα λίπους θα έρρεε στη φωτιά?
Αλλά τι θα έκανε; Παράκαμψη μέσω Λαμίας;
quote:
Η ρίψη επίσης είναι κατανοητή αφού ενίσχυε την ένταση της φωτιάς.
Δεν ενισχύει καμμία ένταση άσχετε. Το λίπος θα καιγόταν αμέσως (και ίσως και αυτοί που το έριχναν) χωρίς να επιτύχει τίποτα ουσιαστικό.

Είπαμε, κάτσε εσύ στην χαρτούρα και άσε την πραγματικότητα στους άλλους.

quote:
Η περιγραφή δεν λέει πουθενά ότι εξέτασε όλα τα κρανία που υπήρχαν.
Εξέτασε όσα βρήκε. Τέλος της ιστορίας.
quote:
Το δεύτερο που ρωτάς προκύπτει από μαρτυρία του Karol Ogrodowczyk (μέλος αντιπροσωπείας της Βαρσοβίας) ο οποίος βρήκε λάκκους με απομεινάρια σε βάθος 10 μέτρων, παραπάνω από τα 7,5 που έσκαψε ο δικαστής. Άρα μάλλον κάποια ξέφυγαν του δικαστή.
Άντε πάλι με τους γκιόζηδες. Τα 10 μέτρα είναι αυθαίρετη εκτίμηση του εν λόγω, και φυσικά δεν αναφέρεται τίποτα που δεν είχε ήδη βρεθεί.
quote:
Κατ' αρχήν έφερες ελλιπή στοιχεία και πενιχρές αξιολογήσεις χαρτών/φωτογραφιών οπότε δεν λες τίποτα και πάλι.
Τα στοιχεία μου ήταν σαφέστατα και απλούστατα. Το οτι εσύ κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις είναι δικό σου πρόβλημα. Η δε έλλειψη ξυλείας δεν φαίνεται μόνον από αυτά αλλά και απ' τους ίδιους τους μάρτυρες.

Φράσεις του τύπου:

"In Treblinka we learned that little children burn better than grown men. All it takes is a match to light them." (E. Rosenberg)

"Once the bodies caught fire they would continue burning by themselves." (S. Waszawski)

"Accordingly, the bodies of women were used for kindling the fires." (Υ. Wiernik)

"Blood, too, was found to be first-class combustion material." (R. Auerbach) (!!!!!!)

"There were fire-resistant [bodies] as well as such that caught fire easily. The trick was to use the good ones to burn the bad." (J. F. Steiner)

"By means of a special process which Wirth had invented, they were burned in the open air without the use of fuel." (K. Morgen)

... αποδεικνύουν όχι μόνον οτι οι μάρτυρες αγνοούν τις απαιτούμενες ποσότητες αλλά και οτι τα περί μαζικών αποτεφρώσεων είναι παραμύθια της χαλιμάς. Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι καύσιμο, ασχέτως του τι θα ήθελαν να φαντάζονται οι άσχετοι ψευδόπτες.

quote:
Αυτό να το πεις αν γνωρίζεις τι ποσοστό κόπηκε πριν τον Β ΠΠ και τι πιο πριν. Είσαι σε θέση να το προσδιορίσεις?
Εσύ να μας το πεις αυτό!!! Και μετά να το χρησιμοποιήσεις ως στοιχείο.
quote:
Δεν μου το απέδειξες, απλά το δηλώνεις.
Δεν θες απόδειξη απλώς υπεκφεύγεις. Είναι σαφές οτι αναφέρονται στην πρώτη εκτέλεση, εκτός και αν υπήρξαν πολλές πρώτες εκτελέσεις που αγνοεί η ιστορία.
quote:
Ποιος μας δίνει όλη τη διαδικασία με χρονικές λεπτομέρειες θύμισέ μου?
Οι ψευδόπτες, όπως αυτός που επικαλέστηκες.
quote:
Δεν ξέρεις εσύ τι βιασύνη μπορεί να είχαν που θα τους εμπόδιζε να ξοδεύουν πολύ χρόνο σε εκτενείς μετατροπές. Και μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη εκτέλεση ήταν πειραματική άρα ατέλειες και προχειρότητες επιτρέπονται.
Ποιά βιασύνη ρε απατεώνα;;; Επειδή ακριβώς αυτό το πείραμα αφορούσε ένα τεράστιο εγχείρημα έπρεπε να γίνει με την μεγίστη προσοχή!

Άκου προχειρότητες στην χρήση δηλητηριωδών αερίων! Και μάλιστα από Γερμανούς !!

quote:
Θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος όταν τα στοιχεία δεν είναι λεπτομερή και ειδικά όταν βρίσκεσαι τόσο μακριά από μια διαδικασία που έγινε πριν από 70 χρόνια.
Τα στοιχεία είναι υπέραρκετά. Οι τραγελαφικές δικαιολογίες σου απλώς δείχνουν την απελπισία σου.

Εσύ φυσικά όταν διαβάζεις για συλλογές λίπους και λοιπές μπαρούφες δεν σε συγκρατούν ούτε ελλιπή στοιχεία, ούτε χρονικές αποστάσεις.

Καταβροχθίζεις επί τόπου.

quote:
Μιας και για τους θαλάμους έχω ήδη βάλει στοιχεία, πάρε τώρα και για τα φορτηγά αερίων μερικά γραμματάκια...
Τους θαλάμους αερίων θα τους δούμε (εκτός απροόπτου) με τις απαραίτητες λεπτομέρειες, και τότε θα διαπιστώσεις πόσο θα σε βοηθήσουν τα εκάστοτε μπακαλόχαρτα.
quote:
Οι απειροελάχιστοι που κάνουν αναφορά σε χρώματα δικαιολογούνται από όσα στοιχεία παρουσιάστηκαν να αποκλίνουν από το κόκκινωπό χρώμα.
Δεν δικαιολογούνται καθόλου δύστυχε γρασαδόρε. Οι αποκλίσεις αφορούν εξαιρέσεις και τίποτα περισσότερο.
quote:
"Εξαίρεση" επιθυμείς να τις βαφτίσεις εσύ αγνοώντας πολλές λεπτομέρειες και παραβλέποντας τα αντίθετα στοιχεία που παρουσιάστηκαν.
Εξαίρεση τις βαφτίζει η ιατρική βιβλιογραφία όχι εγώ. Τα δήθεν αντίθετα στοιχεία επιβεβαίωσαν αυτά που είπα.
quote:
Ας αφήσουμε τα παιχνίδια με τις λέξεις. "Μπλε" μπορεί να αποκαλέσει και μια πιο ελαφριά γαλαζωπή απόχρωση ένας μάρτυρας.
Άλλο όμως μια απόχρωση, και άλλο ένα πλήρως μπλε πτώμα.
quote:
Επίσης η φάση livor mortis κατά την οποία εκδηλώνεται ο αποχρωματισμός δεν συμβαίνει αμέσως αλλά 20 λεπτά μέχρι και 3 ώρες μετά το θάνατο και φτάνει σε μέγιστα επίπεδα (όπου το χρώμα θα φαινόταν πιο έντονο) σε διάστημα 6-12 ωρών.
Απλά δεν ισχύει. Ο χρωματισμός αρχίζει να εμφανίζεται (όπως είδαμε με περιπτώσεις ασθενών) πριν τον θάνατο, και είναι ενδεικτικός την στιγμή του θανάτου όπως τεκμηριώνουν οι έρευνες (Risser).
quote:
Σε τι στοιχεία δηλαδή να στηρίζεται?
Σε στοιχεία όπως αυτά που παρουσιάζονται στην έρευνα που έγινε στο γκέτο της Βαρσοβίας με τίτλο "Hunger Disease - Studies by the Jewish Physicians in the Warsaw Ghetto" μεταξύ των ετών 1940-1942.

Σε 492 νεκροψίες σε θύματα ασιτίας, αναιμία παρουσίαζε μόλις το 5,5%. Αυτό δείχνει οτι ακόμα και υπό τέτοιες δύσκολες συνθήκες η αναιμία κάθε άλλο παρά κυριαρχούσε. Όπως και να 'χει παραμένει τελείως παράλογη η υπόθεση οτι τόσοι πολλοί άνθρωποι από τόσα μέρη θα έπασχαν από αναιμία αρκετά βαρειά ώστε να εμποδίσει τον κόκκινο χρωματισμό.

quote:
Το ότι δεν τα καταφέρνουν καλά στην περιγραφή των πτωμάτων είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα.
Συμπέρασμα που βασίζεται σε σαφέστατες δηλώσεις κάθε άλλο παρά αυθαίρετο είναι. Αλλά τι να περιμένουμε από έναν διαστρεβλωτή;
quote:
Εχουν κατατεθεί αρκετοί λόγοι που αιτιολογούν τις περιγραφές των μαρτύρων.
Οι οποίοι αντικρούστηκαν πλήρως.
quote:
Η "εκκωφαντική απουσία" είναι προϊόν αφενός της ελλιπούς έρευνάς σου, αφετέρου της λανθασμένης προσέγγισής σου στο ζήτημα (οι αυτόπτες δεν καταθέτουν τη μαρτυρία τους με κεντρικό θέμα την εξέταση πτωμάτων).
Η εκκωφαντική απουσία είναι γεγονός όσο και αν δεν σου αρέσει, εκτός και αν οι "αυτόπτες" ήταν δυσλεκτικοί ή τυφλοί.

Και ούτε χρειαζόταν το "κεντρικό θέμα" να είναι η εξέταση πτωμάτων. Αλλά χωρίς τέτοιες χαζομάρες πώς θα ξεφύγεις;

Edited by - Χ on 20/09/2011 11:27:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 13:08:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αδόλφε*,

τι θα γίνει ; θα μου εξηγήσεις ρε ταγματασφαλίτη τι σημαίνει η παρακάτω φράση :

quote:
The end is not only the end of the freedom of the peoples oppressed by the Jew, but also the end of this parasite upon the nations. After the death of his victim, the vampire sooner or later dies too.

Mein Kampf, Chapter XI: Nation and Race

*[ αφού θες να παίξουμε με χαρακτηρισμούς, ας παίξουμε ρε πεταμένε ... ]

Τουμπεκί ψιλοκομμένο γι' αυτή την φράση του κολλητού σου, ε ;

Edited by - zip on 20/09/2011 13:15:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 13:14:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
zip βάλε όλη την παράγραφο γιατί έτσι δεν βγάζει νόημα

το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι ο χίτλερ παρομοιάζει τους εβραίους ως βρικόλακες-παράσιτα που πεθαίνουν όταν έχουν πεθάνει όλα τα θύματα τους και δεν έχουν να τραφούν


“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 13:20:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αθεος

zip βάλε όλη την παράγραφο γιατί έτσι δεν βγάζει νόημα


quote:
από το http://www.hitler.org/writings/Mein_Kampf/mkv1ch11.html

(e) Now begins the great last revolution. In gaining political power the Jew casts off the few cloaks that he still wears. The democratic people's Jew becomes the blood-Jew and tyrant over peoples. In a few years he tries to exterminate the national intelligentsia and by robbing the peoples of their natural intellectual leadership makes them ripe for the slave's lot of permanent subjugation.

The most frightful example of this kind is offered by Russia, where he killed or starved about thirty million people with positively fanatical savagery, in part amid inhuman tortures, in order to give a gang of Jewish journalists and stock exchange bandits domination over a great people.

The end is not only the end of the freedom of the peoples oppressed by the Jew, but also the end of this parasite upon the nations. After the death of his victim, the vampire sooner or later dies too.


Είναι από μόνη της ξεχωριστή παράγραφος άθεε ...

quote:
αθεος

το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι ο χίτλερ παρομοιάζει τους εβραίους ως βρικόλακες-παράσιτα που πεθαίνουν όταν έχουν πεθάνει όλα τα θύματα τους και δεν έχουν να τραφούν


Δεν παρομοιάζει απλώς ... μιλάει για ... "The end", για το τέλος δηλ. Ποιο τέλος ; ... Μιλάει για το τέλος των Εβραίων, και για να ακριβολογώ, προλέγει το τέλος των Εβραίων, προδιαγράφει το τέλος των Εβραίων, ή αν θες, "προφητεύει" το τέλος των Εβραίων. Ασφαλώς, δεν θα περίμενε κανείς να πει "Θα σφάξω τους Εβραίους". Όποιος το πιστεύει αυτό [ ότι δηλ. θα μπορούσε να υπάρξει μια τέτοια δήλωση ] είναι το λιγότερο αφελής. Μιλώντας όμως για το τέλος, κάνει μία προδήλωση.

Αν έχεις κάποια άλλη εξήγηση εσύ σ' αυτό, ορίστε να την διαβάσουμε ...

Edited by - zip on 20/09/2011 13:37:16Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 13:37:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλά ρε zip μας δουλεύεις; εδώ λέει για το ότι ο εβραίος με την συμπεριφορά του κατακτά και υποδουλώνει τους λαούς μέσω οικονομικών μονοπατιών και καταφέρνει να φτάσει στην εξαθλίωση τους λαούς απομυζώντας και την τελευταία ρανίδα αίματος από τους δούλους όπως κάνουν οι βρικόλακες-παράσιτα και το τέλος όλης αυτής της πρακτικής είναι να πεθαίνει και ο δούλος και μετά και το παράσιτο μην έχοντας να πιει άλλο αίμα

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 13:38:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αθεος

καλά ρε zip μας δουλεύεις; εδώ λέει για το ότι ο εβραίος με την συμπεριφορά του κατακτά και υποδουλώνει τους λαούς μέσω οικονομικών μονοπατιών και καταφέρνει να φτάσει στην εξαθλίωση τους λαούς απομυζώντας και την τελευταία ρανίδα αίματος από τους δούλους όπως κάνουν οι βρικόλακες-παράσιτα και το τέλος όλης αυτής της πρακτικής είναι να πεθαίνει και ο δούλος και μετά και το παράσιτο μην έχοντας να πιει άλλο αίμα


Σε ποιο τέλος αναφέρεται ; Στο τέλος αυτής της πρακτικής ; Και πως θα έρθει αυτό το τέλος αυτής της πρακτικής ; Μάλλον εσύ μας δουλεύεις ...

Μήπως είσαι τόσο αφελής να πιστεύεις πως θα έλεγε "Θα σφάξω τους Εβραίους" ; Περιμένεις δηλ. να διαβάσεις μια τέτοια φράση για να καταλάβεις τι πρόκειται να επακολουθήσει με τους Εβραίους ; Πλάκα μας κάνεις ;

Ο Χίτλερ εδώ, "βγάζει μάτι" τι σκοπεύει να κάνει αγαπητέ μου. Κι όποιος δεν το βλέπει, απλά ... εθελοτυφλεί.

Edited by - zip on 20/09/2011 13:47:15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 13:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Σε ποιο τέλος αναφέρεται ; Στο τέλος αυτής της πρακτικής ; Μάλλον εσύ μας δουλεύεις ...

κοίτα η ροή του λόγου του εκεί σε οδηγεί, στο τέλος της πρακτικής που ακολουθούν οι εβραίοι, τώρα αν εσύ θες να βλέπεις άλλα σενάρια είναι δικαίωμα σου, οι παράγραφοι υπάρχουν και μπορεί όποιος έχει στοιχειώδη κριτική σκέψη να καταλάβει τι λέει

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 13:48:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αθεος

κοίτα η ροή του λόγου του εκεί σε οδηγεί, στο τέλος της πρακτικής που ακολουθούν οι εβραίοι, τώρα αν εσύ θες να βλέπεις άλλα σενάρια είναι δικαίωμα σου, οι παράγραφοι υπάρχουν και μπορεί όποιος έχει στοιχειώδη κριτική σκέψη να καταλάβει τι λέει


Και πως θα έρθει το τέλος αυτής της πρακτικής ; ... για πες μας ...

"Το τέλος δεν είναι μόνο το τέλος της ελευθερίας των ανθρώπων των οποίων ο Εβραίος καταδυναστεύει, αλλά και το τέλος αυτού του παράσιτου [ του Εβραίου δηλ. ] στα έθνη. Μετά τον θάνατο του θύματός του, ο βρυκόλακας αργά ή γρήγορα πεθαίνει κι αυτός. "

"το τέλος αυτού του παράσιτου", λέει. Δεν λέει "το τέλος αυτής της πρακτικής" ...

'Ντάξει ρε αθεε, έγινε ... τα λέμε ...

Edited by - zip on 20/09/2011 13:55:44Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 13:55:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τι πως θα έρθει το τέλος αυτής της πρακτικής; τα πάντα έχουν αρχή μέση τέλος, σου λέει ότι με την πρακτική που ακολουθούν οι εβραίοι στο τέλος πεθαίνουν εκτός από τους εκμεταλλευόμενους και οι εκμεταλλευτές γιατί δεν έχουν που να παρασιτήσουν

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 13:57:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Το τέλος αυτού του παράσιτου", λέει φίλε ... γενικά ... το τέλος, όχι ειδικά το τέλος αυτής της πρακτικής του παράσιτου ...

quote:
αθεος

τι πως θα έρθει το τέλος αυτής της πρακτικής; τα πάντα έχουν αρχή μέση τέλος, σου λέει ότι με την πρακτική που ακολουθούν οι εβραίοι στο τέλος πεθαίνουν εκτός από τους εκμεταλλευόμενους και οι εκμεταλλευτές γιατί δεν έχουν που να παρασιτήσουν


Πως πεθαίνουν ; Από μόνοι τους, ε ; [ Επειδή είναι παράσιτα, ε ; ] Ξέρεις πόσα παράσιτα ΔΕΝ πεθαίνουν αλλά συνεχίζουν να ζουν σε βάρος κάποιων οργανισμών ; Γιατί δηλ. ο Εβραίος, το παράσιτο, θα πεθάνει ;

Edited by - zip on 20/09/2011 14:04:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:03:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
"το τέλος αυτού του παράσιτου", λέει. Δεν λέει "το τέλος αυτής της πρακτικής" ...

άντε να κάνουμε ανάλυση της φράσης

ξεκινάει ο χίτλερ με το ότι οι εβραίοι κάνουν αυτό εκείνο το άλλο που έχει ως αποτέλεσμα να φέρνουν τους λαούς σε σημείο οικονομικής εξαθλίωσης και ότι αυτοί(εβραίοι) παρασιτούν από τους λαούς
το τέλος αυτής της πρακτικής δεν είναι μόνο το χάσιμο της ελευθερίας των λαών άλλα και ο θάνατος τους και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον θάνατο και του παράσιτου

αν πάλι δεν το κατάλαβες θα το κάνω ακόμη πιο απλό

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:05:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
Πως πεθαίνουν ; Από μόνοι τους, ε ; [ Επειδή είναι παράσιτα, ε ; ]

το παράσιτο πεθαίνει όταν πεθάνει ο ξενιστής του

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:08:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αθεος

το παράσιτο πεθαίνει όταν πεθάνει ο ξενιστής του


Κι εγώ σου λέω. Υπάρχουν παράσιτα που ΔΕΝ πεθαίνουν και συνεχίζουν να ζουν εις βάρος κάποιων οργανισμών. Μπορεί να ζουν παρασιτικά, ναι, αλλά συνεχίζουν να ζουν. Γιατί ειδικά το παράσιτο που λέγεται Εβραίος να πεθάνει δηλ. ; Γιατί να έρθει το τέλος του ; Γιατί να πεθάνει ο "ξενιστής" του παράσιτου δηλ. ;

Θες να το γυρίσουμε τώρα στη μικροβιολογία ; Θες να κάτσω και να ψάξω να βρω παράσιτα που συνεχίζουν να ζουν στους "ξενιστές" τους ; Τι άλλο θα μας πείτε ; Τι άλλο θα μας πείτε ; Τι ;;;

Edited by - zip on 20/09/2011 14:13:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:12:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ρε zip έλεος, ο χίτλερ εδώ θέλει να πει ότι οι εβραίοι έτσι όπως λειτουργούν καταστρέφουν εκτός από τους άλλους και τους εαυτούς στους τρανό παράδειγμα η παγκόσμια κρίση που ξεκίνησε από την αμερική πριν 3 χρόνια, κατάφεραν οι τραπεζίτες μεσώ των στεγαστικών στο τέλος να αυτοκαταστραφούν

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:15:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
δες για παράδειγμα τι λέει ο σμιθ στον νιο στο ματριχ

quote:
«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί
σου μια αποκάλυψη, την οποία είχα καθώς προσπαθούσα να ταξινομήσω το είδος
σας: συνειδητοποίησα πως στην πραγματικότητα δεν είστε θηλαστικά. Όλα τα
θηλαστικά του πλανήτη ενστικτωδώς αναπτύσσουν μια φυσική ισορροπία με το
περιβάλλον τους. Εσείς οι άνθρωποι, όμως, δεν το κάνετε. Καταλαμβάνετε μια
περιοχή και πολλαπλασιάζεστε έως ότου κάθε φυσικός πόρος εξαντληθεί. Ο μόνος
τρόπος που έχετε τότε ώστε να επιβιώσετε, είναι να εξαπλωθείτε σε μια άλλη
περιοχή. Υπάρχει ένα ακόμη είδος στον πλανήτη που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.
Ξέρεις ποιο; Οι ιοί. Οι άνθρωποι είναι το νόσημα, ο καρκίνος του πλανήτη».

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:15:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αθεος

ρε zip έλεος, ο χίτλερ εδώ θέλει να πει ότι οι εβραίοι έτσι όπως λειτουργούν καταστρέφουν εκτός από τους άλλους και τους εαυτούς στους τρανό παράδειγμα η παγκόσμια κρίση που ξεκίνησε από την αμερική πριν 3 χρόνια, κατάφεραν οι τραπεζίτες μεσώ των στεγαστικών στο τέλος να αυτοκαταστραφούν


Κοίτα, άθεε, εγώ περίμενα μια τέτοια απάντηση. Δηλ. σε στυλ, "Ο Χίτλερ θέλει να πει". 'Ντάξει, ok, αφού θέλει να πει αυτό, ok φίλε, κανένα πρόβλημα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:19:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ενώ εσύ που πιάστηκες από την λέξη τέλος και έφτιαξες ολόκληρο σενάριο με δράκους ιππότες παρθένες πριγκιποπούλες και λοιπές αρλούμπες είσαι σωστός

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:20:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλά, αυτό που λες τώρα για το MATRIX δηλ.

quote:
«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου μια αποκάλυψη, την οποία είχα καθώς προσπαθούσα να ταξινομήσω το είδος σας: συνειδητοποίησα πως στην πραγματικότητα δεν είστε θηλαστικά. Όλα τα θηλαστικά του πλανήτη ενστικτωδώς αναπτύσσουν μια φυσική ισορροπία με το περιβάλλον τους. Εσείς οι άνθρωποι, όμως, δεν το κάνετε. Καταλαμβάνετε μια περιοχή και πολλαπλασιάζεστε έως ότου κάθε φυσικός πόρος εξαντληθεί. Ο μόνος τρόπος που έχετε τότε ώστε να επιβιώσετε, είναι να εξαπλωθείτε σε μια άλλη περιοχή. Υπάρχει ένα ακόμη είδος στον πλανήτη που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Ξέρεις ποιο; Οι ιοί. Οι άνθρωποι είναι το νόσημα, ο καρκίνος του πλανήτη».

βασικά, είχα σκεφτεί να το παραθέσω κι εγώ. Και τι σημαίνει αυτό ; Ότι οι άνθρωποι είναι ιοί γι' αυτό και θέλει να τους εξοντώσει ; Kατ' αρχήν, υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά εδώ. Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα επιλογής, αγαπητέ μου. Τέτοιο δικαίωμα δεν έχουν ούτε οι ιοί, ούτε τα παράσιτα.

Και μου φέρνεις αυτό το παράδειγμα, για να δικαιολογήσεις τι ; Τα λόγια του Χίτλερ ;;;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:26:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μην προσπαθείς ποτέ να τα βάλεις με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας

I rest my case

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Edited by - αθεος on 20/09/2011 14:27:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:31:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αθεος

ενώ εσύ που πιάστηκες από την λέξη τέλος και έφτιαξες ολόκληρο σενάριο με δράκους ιππότες παρθένες πριγκιποπούλες και λοιπές αρλούμπες είσαι σωστός


Εγώ δεν έφτιαξα κανένα σενάριο φίλε μου. Η Ιστορία το έχει φτιάξει το σενάριο. Ο Χίτλερ είχε προειδοποιήσει. Πεντακάθαρα, είχε προειδοποιήσει τι θα συνέβαινε στους Εβραίους μόλις αναλάμβανε την εξουσία. Και σ' αυτό ειδικά το θέμα, της προειδοποίησης δηλ. δεν μπορεί να τον κατηγορίσει κανένας. Κάποιος θα έλεγε "Μπράβο του που όλα όσα έλεγε, τα έκανε πράξη".

Στα τέλη του Ιανουαρίου του 1933 ο Έριχ Λούντεντορφ, ο οποίος, δέκα χρόνια πριν υποστήριξε τον Χίτλερ στο πραξικόπημά του (1923), έγραψε τα εξής σε επιστολή προς τον Χίντενμπουργκ: "Παραδώσατε την πατρίδα μας σε έναν από τους μεγαλύτερους δημαγωγούς όλων των εποχών. Σας δηλώνω επισήμως ότι ο ολέθριος αυτός άνθρωπος θα ρίξει το Ράιχ σε γκρεμό και θα φέρει την δυστυχία για το έθνος μας. Μέλλουσες γενιές θα καταραστούν τον τάφο σας για την πράξη αυτή."

Edited by - zip on 20/09/2011 14:42:43Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:32:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αθεος

Μην προσπαθείς ποτέ να τα βάλεις με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας [ Πολύ κλισέ, καθυστερημένε ... βρες τίποτε άλλο ]

I rest my case


Έτσι μπράβο ... τουμπέκα!

Περιμένω να μου εξηγήσει την φράση ο ταγματασφαλίτης ...

Edited by - zip on 20/09/2011 14:37:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2011, 14:36:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Έτσι μπράβο ... τουμπέκα!

εδώ ταιριάζει το "όλοι γελούν μαζί μου και εγώ ξεκαρδίζομαι"

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 38 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.25
Maintained by Digital Alchemy