ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 38
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/09/2011, 17:39:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Agnostic

quote:
Κι άλλη μία περίπτωση είναι η σφαγη της Jedwabne στην κατεχόμενη Πολωνία οπου πάνω από 200 Εβραίοι (άντρες, γυναίκες και παιδιά) κάηκαν ζωντανοί σ'έναν αχυρώνα τον Ιούλιο του 1941.

’ρα μιλάμε για το ολοκαύτωμα της Jedwabne και όχι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων... Επειδή από την όλη συζήτηση μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αναφέρεσαι σε ολοκαύτωμα των Εβραίων γενικά...

quote:
Αν και τα στοιχεία που έχουμε είναι αρκετά για να κατανοήσουμε τι συνέβη, ιδού ένα θαμμένο γράμμα κρατούμενου από το 1944 που αναφέρεται στην καταστροφή (και το σχεδιασμό της) των κρεματορίων του ’ουσβιτς.

1. Με τα πρωτογενή στοιχεία δεν κατανοούμε τι συνέβη. Το γνωρίζουμε!

2. Το γράμμα του κρατούμενου δεν είναι πρωτογενές στοιχείο. Μη με απογοητεύεις, θεώρησα ότι γνωρίζεις τι είναι "πρωτογενή στοιχεία."

quote:
Πάντως όχι για να ανατινάξουν τα κρεματόρια και τους θαλάμους αερίων και να τα παρουσιάσουν ερειπωμένα.

Καμιά ιδέα τότε γιατί το έκαναν;

quote:
Κατ' αρχήν οποιαδήποτε ανακαίνιση δεν συνεπάγεται και πιθανή απάτη.

Όταν κλείνεις άμεσα ένα χώρο υποτιθέμενων εγκλημάτων πολέμου χωρίς λόγο και μετά από 10 χρόνια τον ανοίγεις για να παρουσιάσεις τα "κρεματόρια" (τα οποία υπήρχαν σε κάθε γερμανική πόλη με πάνω από 5.000 κατοίκους) και τους "θαλάμους αερίων" θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι έκλεισες τα στρατόπεδα ακριβώς για να τα κατασκευάσεις!

Εσύ έχεις καμιά ιδέα γιατί τα έκλεισαν;

quote:
Ορίστε μια φωτογραφία(που έχω ξαναβάλει στο topic) που δημοσιεύτηκε στον Αγγλικό τύπο το 1944 δείχνοτας κτίριο θαλάμου αερίων με άνοιγμα στην οροφή απ' όπου διοχέτευαν το Zyklon B στο στρατόπεδο Majdanek.

Οι λογικοί ακροβατισμοί που επιχειρείς είναι αντάξιοι των ακροβατισμών των "ερμηνευτών" της ΚΔ.

Ρε Δημήτρη, σύνελθε. Αυτό που δείχνει η φωτογραφία είναι ένας αεραγωγός σε μια στέγη ο οποίος έχει καπάκι. Πού βλέπεις εσύ στη φωτογραφία Zyklon-B και θάλαμο αερίων;

quote:
Τα κτίρια αυτά εχουν προσδιοριστεί από τους ερευνητές που ασχολούνται με το ζήτημα.

Λάθος έκφραση. Τα κτίρια αυτά έχουν "βαφτιστεί" από τους "ερευνητές" που "κατασκεύασαν" το ζήτημα.

quote:
Έχει προσδιοριστεί η θέση τους από αεροφωτογραφίες, από μάρτυρες, από έρευνα του χώρου ενώ στα ερείπιά του βρέθηκαν ίχνη υδροκυάνιου (που το περιέχει το Zyklon B)

Όχι μόνον δεν βρέθηκε κυάνιο στις έρευνες αλλά για να καλύψουν τις ανοησίες περί "θαλάμων αερίων", διατυπώθηκε η άποψη ότι "το κυάνιο το ξέπλυνε η όξινη βροχή της Πολωνίας", παρ' όλο που το Zyklon-B είναι τόσο σταθερή σύνθεση που θα παρέμενε για εκατοντάδες χρόνια, όπως κατέθεσαν οι υπεύθυνοι μιας από τις μεγαλύτερες χημικές εταιρίες στον κόσμο.

quote:
Και έκανε μια τρύπα στο νερό. (διάβαζε βρε Κώστα και τις απαντήσεις που του δόθηκαν).

Εγώ διαπίστωσα ότι κονιορτοποίησε όλα τα "επιχειρήματα" των "μαρτύρων". Ένα προς ένα.

Και, βέβαια, διαβάζω πολύ προσεκτικά Δημήτρη και διαπιστώνω ότι μάλλον βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις, ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή όχι. Με άλλα λόγια, θέλεις να το πιστέψεις.

quote:
Αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι λιγάκι δύσκολο να ισχύει από τη στιγμή που και οι ναζί συμφωνούν με τους κρατούμενους.

Οι ναζί θα συμφωνούσαν ακόμη κι ότι αυτοί σκότωσαν τον Κέννεντυ, δεδομένων των μεθόδων "ανάκρισης".

quote:
Ε τότε προφανώς δεν θα δούλευε στις ομάδες των Sonderkommando.

Γιατί, είπα εγώ ότι δούλευε; Είπα ότι είναι Εβραίος, ο πατέρας του ήταν κρατούμενος στο ’ουσβιτς και αυτός έχει αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών.

Α, ναι! Ο πατέρας του δεν είχε δει θάλαμο αερίων εκεί πέρα...

quote:
Γιατί ο ελληνοπερσικός πόλεμος να μην είναι μαζική παραίσθηση των Ελλήνων?

Γιατί μέχρι τώρα κανείς δεν αμφισβήτησε αυτό το ιστορικό γεγονός. Αντίθετα, χιλιάδες έχουν αμφισβητήσει τα διάφορα ιστορικά παραμύθια.

quote:
Γιατί θα πρέπει οι μαρτυρίες που έφτασαν στους ιστορικούς να είναι αξιόπιστες?

Τώρα, άμα συγκρίνεις τον Ηρόδοτο με τους Sonderkommando, πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένος.

quote:
’ρα δεν λαμβάνεις υπόψη το συσσωρευτικό βάρος όλων των υπόλοιπων δεδομένων.

Όσο και να θέλω, δεν μπορώ να προσδώσω κανένα "βάρος" σε αντικρουόμενα, αλληλοαναιρούμενα και στερουμένων οποιασδήποτε αποδεικτικής ισχύος "υπόλοιπα δεδομένα".


IndustrialAngel

quote:
Macedon ο ζιπ έχει δίκιο.

Γιώργο, ο zip δεν ξέρει τι του γίνεται... Απλά τρολλάρει για να δημιουργεί εντυπώσεις και μπορεί να γράψει 3 σελίδες και να ρωτάει τα αυτονόητα.

quote:
Προηγουμένως έλεγε ο sculphead ότι 30000 δε φτάνουν για Ολοκαύτωμα και τώρα εσύ λες ότι γίνεται με 30....

Φυσικά γίνεται. Το ολοκαύτωμα δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των θυμάτων αλλά με την ίδια την πράξη. Όσο για τη λέξη "εκατόμβη" που έφερες σαν παράδειγμα, είναι φανερό πως χρησιμοποιείται μεταφορικά, σε αντίθεση με τη λέξη "ολοκαύτωμα" που στην εβραϊκή παραφιλολογία χρησιμοποιείται "κυριολεκτικά".


macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 07:13:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
IndustrialAngel
Το ότι το έχεις χάσει είναι γνωστό από καιρό. Τόσο φιλοναζισμό δεν περίμενα όμως.

Aκριβώς για κάτι τέτοια σχόλια που πηγάζουν από μια περίεργη λογική, την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια από το topic για να μη ξεκινήσω το ποτό

IndustrialAngel δεν υπάρχει απαραίτητα άσπρο μαύρο παντού π.χ. τύπου αν κατηγορείς τον Ολυμπιακό θα είσαι Παναθηναΐκός ή κάποια άλλη ομάδα (μπορεί και να μην ασχολείσαι καθόλου με ομάδες και να τις αντιμετωπίζεις ως κοινωνικό φαινόμενο), αν κατηγορείς το Πασόκ θα είσαι Ν.Δ. ή δεξιό κόμμα (μπορεί απλά να μην υποστηρίζεις κανένα κόμμα και στις εκλογές απλά να πρέπει να προτιμήσεις κάποιο), αν συμφωνείς με βουλευτή του ΛΑΟΣ είσαι ΛΑΟΣ, αν ξινίζεις με τους λαθρομετανάστες είσαι ρατσιστής αν τους δίνεις κέρματα φιλάνθρωπος κ.λ.

Και στο δικό μας θέμα δεν υπάρχουν >απαραίτητα< πλευρές αντίθετες π.χ. φιλοεβραίων και φιλοναζιστών, αντριρρησιών ή αμφισβητιών (όσον αφορά την ιστορία) και ειμαιεδωγιαναβαλωστηθεσητουςτουςαντιρρησιες...

Υπάρχει η πλευρά του Ντετέκτιβ, του ερευνητή...γιατί πολύ απλά αν είσαι ψαγμένος και κάτσεις μπροστά στην TV ή στο δάσκαλο στο σχολείο μπορείς άνετα να γίνεις ο τύπος που θα λέει "ωπ! κι άλλη μαλακία!" "ωπ! κι άλλο ψέμα" με εκνευριστική συχνότητα, αλλά δικαιολογημένα. (Αλλά δεν είμαστε ψαγμένοι ως πιτσιρίκια τότε που μας σέρβιραν μπούρδες στο σχολείο για το πολυτεχνείο, την εξέγερση του λαού a.k.a. CIA.)

Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει και η πλευρά "είμαι πολύ κεφάλας για να δω μία κομπίνα ακόμα και αν χορεύει γυμνή μπροστά μου":

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 11:37:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
RedArrowZ

Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει και η πλευρά "είμαι πολύ κεφάλας για να δω μία κομπίνα ακόμα και αν χορεύει γυμνή μπροστά μου"


RedArrowZ, προσωπικά δεν αμφιβάλλω γι' αυτό που λες, ούτε αμφιβάλλω για την εικόνα που παραθέτεις και την εξέλιξη των γεγονότων από το 1946 έως και το 2000. Καμιά αντίρρηση.

Πραγματικά όμως πιστεύεις πως ένα τέτοιο γεγονός, όπως το "Ολοκαύτωμα των Εβραίων", μπορεί να ήταν εξ' ολοκλήρου κι αυτό κομπίνα ; Συνήθως, λέγεται δηλ, πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 15:04:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ζιπ

Θα σου κάνω μια υποθετική ερώτηση και εσυ κάνε συσχετισμούς με το θέμα.

Αν οι Κούρδοι σήμερα,ενας λαός 20.000.000,είχαν την ευκαιρία δημιουργίας ανεξάρτητου κράτους και τους διδόταν να επιλέξουν:Α} να μην κάνουν ποτέ κράτος.Β} να κάνουν κράτος αλλά να θυσιάσουν 5.000.000 απο τον πληθυσμό τους.Τι νομίζεις θα διάλεγαν?

Αν διάλεγαν το Β:
α]Θα θυσίαζαν πράγματι 5.000.000
β]Θα θυσίαζαν 1.000.000 και εντέχνως θα το παρουσίαζαν ώς 5.000.000.

Τι θα έκαναν?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 15:38:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
zip
quote:
RedArrowZ

Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει και η πλευρά "είμαι πολύ κεφάλας για να δω μία κομπίνα ακόμα και αν χορεύει γυμνή μπροστά μου"


RedArrowZ, προσωπικά δεν αμφιβάλλω γι' αυτό που λες, ούτε αμφιβάλλω για την εικόνα που παραθέτεις και την εξέλιξη των γεγονότων από το 1946 έως και το 2000. Καμιά αντίρρηση.

Πραγματικά όμως πιστεύεις πως ένα τέτοιο γεγονός, όπως το "Ολοκαύτωμα των Εβραίων", μπορεί να ήταν εξ' ολοκλήρου κι αυτό κομπίνα ; Συνήθως, λέγεται δηλ, πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση ...


Ωραία λοιπόν. Αφού βλέπεις και εσύ την κομπίνα της εικόνας και δεν αμφιβάλλεις, να υποθέσω ότι συμφωνείς ότι οι τραπεζίτες-χρηματοδότες του Β' παγκοσμίου πολέμου είχαν ως σκοπό την ίδρυση του παράνομου κράτους του Ισραήλ; Και ότι όλος ο χαμός έγινε τελικά για αυτόν το σκοπό;

Και αν συμφωνείς, δε νομίζεις ότι αν αυτός ήταν ο σκοπός τους τότε θα έπρεπε να γεμίσουν το Ισραήλ με κάποιο πληθυσμό αντί να κυνηγάνε να θερίσουν τον πληθυσμό με τον οποίο τελικά το γεμίσανε;

Εξαρτάται πως θεωρείς εσύ το ολοκαύτωμα. Με την κυριολεκτική έννοια (δεν θα έπρεπε να υπάρχει άλλη έννοια, αλλά κάποιοι φρόντισαν να δημιουργήσουν σύγχυση μέχρι και μέσω των λεξικών), ναι πιστεύω ότι ήταν κομπίνα. Αν μιλάμε για απώλειες/δολοφονίες Εβραίων, τότε ναι, σίγουρα υπήρξαν.

Δεν κατηγορώ την εβραΐκή φυλή στο σύνολό της για την κομπίνα. Οι σκηνοθέτες του WW2 τους χρησιμοποίησαν και εκείνους για την επίτευξη του στόχου τους. Τους κυνηγούσαν για να τους μαζέψουν και να τους στείλουν στο Ισραήλ και παράλληλα έκαναν αφόρητη τη ζωή τους στην Ευρώπη ώστε να μεταναστεύσουν σε ένα καλύτερο μέρος. Οπότε, αρκετοί πέθαναν επειδή αντιστάθηκαν ή επειδή προσπάθησαν να το σκάσουν, άλλοι από τύφο κ.λ. αρρώστιες, άλλοι ήταν παράπλευρες απώλειες κ.λ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 15:42:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ζιπ

Θα σου κάνω μια υποθετική ερώτηση και εσυ κάνε συσχετισμούς με το θέμα.

Αν οι Κούρδοι σήμερα,ενας λαός 20.000.000,είχαν την ευκαιρία δημιουργίας ανεξάρτητου κράτους και τους διδόταν να επιλέξουν:Α} να μην κάνουν ποτέ κράτος.Β} να κάνουν κράτος αλλά να θυσιάσουν 5.000.000 απο τον πληθυσμό τους.Τι νομίζεις θα διάλεγαν?

Αν διάλεγαν το Β:
α]Θα θυσίαζαν πράγματι 5.000.000
β]Θα θυσίαζαν 1.000.000 και εντέχνως θα το παρουσίαζαν ώς 5.000.000.

Τι θα έκαναν?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Καλησπέρα,
Μου επιτρέπετε να κάνω και εγώ μια υποθετική ερώτηση;
Αν οι Τούρκοι, ξεκινούσαν "εκκαθαρίσεις" των Κούρδων, και φτάναμε στο σημείο να έχουμε από πλευράς Κούρδων, 1.000.000 νεκρούς... θα το εκμεταλεύονταν αυτό οι Κούρδοι, και θα "φούσκωναν" τα νούμερα, ώστε να βρούν "πάτημα" για την δημιουργία δικού τους αυτόνομου κράτους ή θα έκαναν το κορόιδο;

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 15:45:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σταν

Σαφώς και θα το χρησιμοποιούσαν υπέρ τους.
Και το 1μ θα γινόταν 5μ.
Στον αιώνα της προπαγάνδας...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 15:54:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Σταν

Σαφώς και θα το χρησιμοποιούσαν υπέρ τους.
Και το 1μ θα γινόταν 5μ.
Στον αιώνα της προπαγάνδας...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Αυτό όμως δεν απαλλάσει τους Τούρκους,από τον θάνατο 1.000.000 ψυχών... έτσι δεν είναι;
Το ίδιο λοιπόν λέμε και για την περίπτωση των Ναζί με τους Εβραίους.
Μπορεί λοιπόν, τα νούμερα να έχουν "φουσκώσει", το έγκλημα όμως παραμένει... Είναι σαν την περίπτωση με τον Μπρέιβικ, που είχα αναφέρει πολλές σελίδες πρίν... οτι δηλαδή, το γεγονός οτι σκότωσε περίπου 70 και όχι 90 όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί από την αστυνομία, δεν τον κάνει λιγότερο ένοχο.

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 16:02:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σταν

Σωστά μέχρις εδω,όπως τα λές είναι.
Ομως δεν εχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για ολοκαύτωμα.Εκεί είναι η ουσία της όλης συζήτησης.Εγιναν εγκλήματα,απεχθή,ειδεχθή και τα τοιαύτα.Οπως σε κάθε πόλεμο.Ολοκαύτωμα έγινε?Αυτο είναι το ερώτημα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 16:09:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Σταν

Σωστά μέχρις εδω,όπως τα λές είναι.
Ομως δεν εχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για ολοκαύτωμα.Εκεί είναι η ουσία της όλης συζήτησης.Εγιναν εγκλήματα,απεχθή,ειδεχθή και τα τοιαύτα.Οπως σε κάθε πόλεμο.Ολοκαύτωμα έγινε?Αυτο είναι το ερώτημα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Νομίζω πως, κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος... Έχουμε κολλήσει σε μία λέξη, και την αρχική ή μετέπειτα ερμηνία της... Αν λοιπόν ΔΕΝ την πούμε "Ολοκαύτωμα" και την πούμε... "Γενοκτονια" ή "Εκατόμβη" ή όπως αλλιώς θέλουμε να την πούμε... και πάλι με τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων δεν θα έχει να κάνει; Η ουσία δεν είναι ο θάνατος; ή μήπως περνάμε έτσι στα ψιλά την αξία της ανθρώπινης ζωής και λέμε... "έλα μωρέ... τί είναι ο θάνατος 100 200 , 1.000.000 Εβραίων"...

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 16:29:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
stanfromgreece

Καλησπέρα,
Μου επιτρέπετε να κάνω και εγώ μια υποθετική ερώτηση;
Αν οι Τούρκοι, ξεκινούσαν "εκκαθαρίσεις" των Κούρδων, και φτάναμε στο σημείο να έχουμε από πλευράς Κούρδων, 1.000.000 νεκρούς... θα το εκμεταλεύονταν αυτό οι Κούρδοι, και θα "φούσκωναν" τα νούμερα, ώστε να βρούν "πάτημα" για την δημιουργία δικού τους αυτόνομου κράτους ή θα έκαναν το κορόιδο;

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ


Αν μου επιτρέπεις, να κάνω με τη σειρά μου μία υποθετική ερώτηση πάνω στη δική σου υποθετική ερώτηση;

Αν οι Τούρκοι έκαναν ό,τι λες και οι Κούρδοι υποστήριζαν ό,τι λες, θα έσπευδαν τα Ηνωμένα Έθνη (U.N.) να τους δημιουργήσουν δικό τους κράτος;


quote:
stanfromgreece

Αυτό όμως δεν απαλλάσει τους Τούρκους,από τον θάνατο 1.000.000 ψυχών... έτσι δεν είναι;
Το ίδιο λοιπόν λέμε και για την περίπτωση των Ναζί με τους Εβραίους.
Μπορεί λοιπόν, τα νούμερα να έχουν "φουσκώσει", το έγκλημα όμως παραμένει... Είναι σαν την περίπτωση με τον Μπρέιβικ, που είχα αναφέρει πολλές σελίδες πρίν... οτι δηλαδή, το γεγονός οτι σκότωσε περίπου 70 και όχι 90 όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί από την αστυνομία, δεν τον κάνει λιγότερο ένοχο.


Όχι, δεν τους απαλλάσει. Πώς όμως πηδάς στο "ίδιο"; Ο Β' παγκόσμιος πόλεμος είχε χρηματοδότες, ενώ οι Τούρκοι 'δούλευαν' για δικό τους λογαριασμό. Πάμπλουτους χρηματοδότες λοιπόν, οι οποίοι δεν χρηματοδοτούσαν μόνο την πλευρά του Χίτλερ :) . Για όποιον λόγο και αν έγινε ο πόλεμος, πιστεύεις ότι απέτυχαν στο σκοπό τους (δες την εικόνα λίγο πιο πάνω);

Όπως έγραψα παραπάνω, η γνώμη μου είναι η εξής: "Δεν κατηγορώ την εβραΐκή φυλή στο σύνολό της για την κομπίνα. Οι σκηνοθέτες του WW2 τους χρησιμοποίησαν και εκείνους για την επίτευξη του στόχου τους. Τους κυνηγούσαν για να τους μαζέψουν και να τους στείλουν στο Ισραήλ και παράλληλα έκαναν αφόρητη τη ζωή τους στην Ευρώπη ώστε να μεταναστεύσουν σε ένα καλύτερο μέρος. Οπότε, αρκετοί πέθαναν επειδή αντιστάθηκαν ή επειδή προσπάθησαν να το σκάσουν, άλλοι από τύφο κ.λ. αρρώστιες, άλλοι ήταν παράπλευρες απώλειες κ.λ."

Αν το δήθεν έγκλημα έγινε με σκοπό την δημιουργία του Ισραήλ τότε δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη για τη δημιουργία κράτους (π.χ. τούρκικο μίσος/μένος), αφού το έγκλημα και το μίσος ήταν σχεδιασμένο εξ' αρχής με σκοπό τη δημιουργία του. Δεν ήταν πρόβλημα που δημιούργησε ο κόσμος, αλλά οι κυβερνώντες:

“Naturally the common people don't want war; neither in Russia, nor in England, nor in America, nor in Germany. That is understood. But after all, it is the leaders of the country who determine policy, and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or a parliament, or a communist dictatorship. Voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is to tell them they are being attacked, and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same in any country.” — Hermann Goering

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 16:36:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγνώμη RedArrowZ για να καταλάβω... το πάς ακόμα παραπέρα, και εννοείς πως όλος ο Β'ΠΠ , έγινε με σκοπό την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ; Είναι σαν να λες, πως ότι έγινε, από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν προαποφασισμένα και σκηνοθετημένα. Γιατί, συμφωνα με τα γραφόμενά σου, αν δεν ήταν όλα προσχεδιασμένα, τότε, πώς θα ήταν δυνατόν αυτοί που πίεζαν για την δημιουργία του Ισραήλ, να πάρουν όλο αυτό το ρίσκο, μή γνωρίζοντας ότι στο τέλος οι ναζί θα έχαναν τον πόλεμο;

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 16:40:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν το πάω πολύ παραπέρα. Το πάω εκεί ακριβώς που κατέληξε ο Β'ΠΠ (ξανά, δες την εικόνα πιο πάνω...=1000 λέξεις).

Ναι, αυτό ακριβώς λέω. Ποιο ρίσκο πήραν και τι τους ενδιαφέρει αν οι ναζί θα έχαναν στο τέλος; Ο στόχος ήταν η δημιουργία του Ισραήλ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 16:45:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Δεν το πάω πολύ παραπέρα. Το πάω εκεί ακριβώς που κατέληξε ο Β'ΠΠ (ξανά, δες την εικόνα πιο πάνω...=1000 λέξεις).

Ναι, αυτό ακριβώς λέω. Ποιο ρίσκο πήραν και τι τους ενδιαφέρει αν οι ναζί θα έχαναν στο τέλος; Ο στόχος ήταν η δημιουργία του Ισραήλ.
Δυστυχώς, δεν μπορώ να δω εικόνες στον υπολογιστή που βρίσκομαι τώρα, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω για ποιά εικόνα μου γράφεις. Αν οι ναζί, κέρδιζαν τον πόλεμο, πώς θα ήταν δυνατή η δημιουργία του Ισραήλ;

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 16:59:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εννοείται πως δεν θα κέρδιζαν τον πόλεμο οι ναζί - το όνομα των οποίων αμφιβάλλω ότι το εμπνεύστηκαν από το "Nationalsozialismus" ή το National Socialism, αλλά πιστεύω ότι βγήκε από το Ashkenazi.

Η χρήση τους ήταν η δημιουργία του πολέμου και τελικά του Ισραήλ, όπως και η χρησιμότητα της δικτατορίας στην Ελλάδα ήταν η εισβολή στην Κύπρο.


Edit: Αν θέλεις να σου εξηγήσω γιατί δεν θα κέρδιζαν οι ναζί, θα το κάνω. Ξεκινώντας από έναν βασικό εχθρό τους, την Αγγλία, η οποία είναι και ήταν στα χέρια ανθρώπων που μόνο τυχαίοι δεν είναι...

Edited by - RedArrowZ on 29/09/2011 17:00:16

Edited by - RedArrowZ on 29/09/2011 18:20:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 18:50:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Χ

Ενώ παραδόξως οι υπόλοιποι ψευδόπτες αγνοούν κάτι τόσο βασικό.


Για κάτσε δηλαδή τώρα θες και παραπάνω από έναν μάρτυρα για κάθε τι? Το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλοι (έστω και λίγοι) που αναφέρουν το μηχανισμό γενικά, δεν μετράει σαν στοιχείο? Τώρα θες να μας πεις ότι έναν τόσο ειδικό συρμάτινο μηχανισμό τον φαντάστηκαν 4-5 μάρτυρες? Μα τι διαβολική σύμπτωση ρε παιδάκι μου να φαντάζονται 3 σειρές συρμάτων για την εισαγωγή του zyklon B από την οροφή...

Ναι μεν ήταν βασικό για τον τρόπο εκτέλεσης αλλά δεν ήταν κάτι που βρισκόταν σε κοινή θέα και παραείναι τεχνική λεπτομέρεια για να την εντοπίσει κάποιος κρατούμενος ή να ασχοληθούν πολλοί με αυτήν.

quote:
X

Δεν αναφέρεται τέτοιο πράγμα δύστυχε γρασαδόρε. Πρώτον όπως ήδη είπα αυτός ο κατάλογος αφορά το Υπόγειο 2 του Κρεματορίου ΙΙ όπου ήταν τα αποδυτήρια, όχι το Υπόγειο 1 (ο θάλαμος αερίων).

Δεύτερον, η επίμαχη λέξη (Drahtnetzeinschiebevorrichtung) έχει γραφτεί με το χέρι, άγνωστο από ποιόν, και η μετάφραση είναι κάτι σαν "συρμάτινος μηχανισμός ώθησης" (wire mesh push-in device). H λέξη "schieben" περιγράφει οριζόντια κίνηση, όπως ενός συρταριού, όχι έναν στύλο όπου ρίχνεις μέσα κάτι. Μ' άλλα λόγια αυτός ο όρος δεν βγάζει κάν νόημα.


Πρώτον, το ότι περιλαμβάνεται στα αποδυτήρια δεν λέει τίποτα και φυσικά δεν έχει νόημα μια τέτοια συσκευή για αποδυτήρια. Τι θα την έκαναν δηλαδή όταν γδύνονταν? Αντιθέτως έχει νόημα για χώρο εκτελέσεων μέσω της μεθόδου που έχει περιγραφεί. ’ρα μάλλον ο συντάκτης του καταλόγου έχει βάλει στην δεύτερη σειρά τον αριθμό της συσκευής κατά λάθος.

Δεύτερον, τι πρόβλημα υπάρχει που έχει γραφτεί με το χέρι? Δεν έχεις δει ποτε άλαλ χαρτιά, π.χ. δελτία παραγγελίας να γραφονται με αυτό τον τρόπο?

Λάθος είναι κι αυτό που γράφεις για την αποκλειστικά οριζόντια κίνηση αναφορικά με τη σημασία λέξης schieben. Η λέξη δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε οριζόντια κίνηση αλλά περιλαμβάνει πολλών τύπων "κινήσεις" ακόμα και ανοδικές.
http://dict.tu-chemnitz.de/dings.cgi?lang=en&service=deen&opterrors=0&optpro=0&query=schieben&iservice=&comment=&email=

Και πιο ειδικά για ανοδική και καθοδική κίνηση από το παραπάνω λεξικό:

Bildschirminhalt nach oben verschieben = to scroll upward (κυλώ προς τα πάνω)

Bildschirminhalt nach unten schieben = to scroll downward(κυλώ προς τα κάτω)

Γιατί αφήνεις να σε κοροϊδεύουν τόσο απροκάλυπτα οι αρνητές?

Τέλος η λέξη μπορεί να μεταφραστεί και ως "συρμάτινη συσκευή εισαγωγής".

quote:
Χ

Επιπλέον οτιδήποτε κατασκευαζόταν στο στρατόπεδο καταγραφόταν σε σχετικά έγγραφα τα οποία περιελάμβαναν την αίτηση κατασκευής και το δελτίο εργασίας στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων ο αριθμός της σχετικής διαταγής, το όνομα του εργάτη, το χρονικό διάστημα, καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Σε όλα τα παραπάνω αυτοί οι συρμάτινοι στύλοι δεν εμφανίζονται πουθενά, διότι ουδέποτε κατασκευάστηκαν.


Αποδείξεις γι' αυτό έχουμε? Τίποτα δεν ξεφεύγει από τον "κανόνα" που παρουσιάζεις? Εχεις αντιληφθεί ότι μιλάμε για ένα στρατόπεδο που κατέστρεφαν δεδομένα και ντοκουμέντα όταν έσφιγγε ο κλοιός φτάνοντας στο σημείο να ανατινάζουν και τα κτίριά τους? Είσαι σίγουρος ότι αν αρχίσω να σε ρωτάω για τα ναζιστικά στρατόπεδα θα βρίσκεις την παραπάνω ακολουθία?

quote:
Χ

Αυτό που σου εξήγησα είναι οτι οι μάσκες δεν σε καθιστούν άτρωτο. Δεν αρκεί ένας ολιγόλεπτος εξαερισμός για να μπεις σ' έναν θάλαμο αερίων (ακόμη και με μάσκα) και ν' αρχίσεις το κουβάλημα.


Μα δεν ήθελαν να τους κάνουν άτρωτους του ανθρώπους που προορίζονταν για εξόντωση στην πελιοψηφία τους. Εσύ το καταλαβαίνεις αυτό πριν αρχίσεις να μιλάς με άσχετες εικασίες για τις οποίες αδυνατείς να παρουσιάσεις στοιχεία ακλόνητα.?

quote:
Χ

Σ' αυτή την ηλιθιότητα απάντησα ήδη και δεν περίμενα να την ξαναχρησιμοποιήσεις. Μεγάλο τελικά το πατατράκ...


Για ξαναθύμισέ μου τι απάντησες και ήταν τόσο συγκλονιστικό ώστε να μην το επαναφέρουμε?

quote:
Χ

Για την πρωτοπόρο λοιπόν γερμανική τεχνογνωσία ήταν μεγάλο πρόβλημα η εγκατάσταση ενός συστήματος εξαερισμού και έπρεπε να καταφύγει σε "διαρρύθμιση πορτών". Τι να σχολιάσεις σ' αυτές τις γελοιότητες;

Υπ' όψιν οτι στους εν λόγω θαλάμους δεν υπήρχε καν τρόπος εισαγωγής του Zyklon B, το οποίο όπως επισημάνθηκε θα χρειαζόταν ώρες για ν' αδειάσει.


Υπήρχε και γράμμα που προέβλεπε την εγκατάσταση ενός συστήματος εξαερισμού αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκε.
http://www.holocaust-history.org/auschwitz/pressac/technique-and-operation/pressac0389.shtml

Τώρα το τι και πότε θα χρειάζονταν οι Γερμανοί να εγκαταστήσουν ή βολεύονταν με πιο απλές μεθόδους είναι κάτι που δεν μπορείς να το ξέρεις με σιγουριά οπότε άσε τις ειρωνίες. Στους εν λόγω θαλάμους το Zyklon B διοχετευόταν από πλαϊνά ανοίγματα.
Ούτε χρειαζόταν ώρες για να αδειάσει όπως αποδεικνύεται από το άρθρο του holocaust-history.

quote:
Χ

Αν εννοείς τις πανηλίθιες ασυναρτησίες του χιμπατζίπ, ο ξεπεσμός σου είναι απόλυτος.


quote:
Χ

’σε τα παχιά λόγια γρασαδόρε. Όπου η βλακεία χτυπάει κόκκινο απλώς απαξιώ να σχολιάσω.


Δυστυχώς για εσένα η αδυναμία σου δεν καλύπτεται με αστείες δικαιολογίες περί "ασυναρτησιών" και υποτιμητικών χαρακτηρισμών απέναντι σε όσους σε έφεραν σε δύσκολη θέση. Τα γραπτά μένουν ξέρεις και οι προκλήσεις είναι αναρτημένες. Εκτίθεσαι...έτσι απλά...

quote:
Χ

Οι πραγματικοί λοιπόν θάλαμοι αερίων είναι διαφορετικά πράγματα. Η απελπισία στο απόγειό της...


Ετσι, έτσι, κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις μετά το φιάσκο...

quote:
Χ

Νάτες πάλι οι ασυναρτησίες με τα "πειράματα"...

Δεν χρειάζεται κανένας "υπολογισμός" ή "πείραμα" γρασαδόρε. Η επίδραση του κυανίου στον άνθρωπο είναι γνωστή, για όποιον μπαίνει στον κόπο να διαβάσει και κάτι άλλο εκτός από το ημερολόγιο της ’ννας Φράνκ.


Στοιχεία δεν βλέπω όμως. Τι θα πάθαινε ο Sonderkommando αν έπιανε τα πτώματα και πώς ξέρεις με τι τα έπιανε? Πόση ποσότητα κυανίου είχε απορροφήσει το κάθε πτώματα στο δέρμα?

quote:
Χ

Αυτές οι έρευνες ήταν απάτη. Δεν βρέθηκαν σημαντικά ίχνη κυανίου.


Ο Χ μας λέει ότι οι έρευνες του Εγκληματολογικού Ινστιτούτου της Κρακοβίας ήταν απάτη. Χ εναντίον αρμόδιων επιστημόνων...ρε συ πλάκα κάνεις τώρα? Με "δηλώσεις" πας να την βγάλεις καθαρή? Τι θα πει δεν βρέθηκαν σημαντικά ίχνη κυανίου? Κατ' αρχήν γιατί βρέθηκαν εκεί που οι μαρτυρίες τοποθετούν τις εκτελέσεις σε θαλάμους αερίων? Επίσης κατά πόσο είσαι σε θέση να υπολογίσεις την επίδραση της μακροχρόνιας έκθεσης στα ατμοσφαιρικά στοιχεία στα ευρήματα? Είσαι σε θέση να κάνεις το ίδιο και για την επίδραση του εξαερισμού όταν αυτός γινόταν?

quote:
Χ

Και φυσικά το καταβρόχθισες αμέσως. Αυτό άσχετε δεν είναι άνοιγμα για διοχέτευση Zyklon B αλλά αεραγωγός στεγνωτηρίου.


Κι από πού το διαπίστωσες αυτό?

quote:
Χ

Εδώ βλέπουμε τους "θαλάμους αερίων" του Μαϊντάνεκ, με τις "πόρτες ασφαλείας" από τιτάνιο, οι οποίες μπορούσαν να συγκρατήσουν εκατοντάδες πανικόβλητα άτομα.


Ναι γιατί όχι? Επειδή εσύ θες να πιστεύεις ότι είναι στεγνωτήριο?

quote:
Χ

Και η αναπαράσταση του "γεγονότος" από δύο Ρώσους. Όπως βλέπουμε, για να είναι αεροστεγής ο θάλαμος, σφράγιζαν τις πόρτες με... λάσπη.

Γερμανική τεχνογνωσία, όχι αστεία!!!


Και τι μας νοιάζει τι αναπαραστάσεις έκαναν δύο Ρώσοι? Αλλάζει αυτό την ύπαρξη των θαλάμων?

quote:
Χ

Ώστε ο Βενέτσια "είδε" κόκκινα πτώματα; Καταπληκτικό! Και πανηγυρίζει ο δύστυχος γρασαδόρος που μόλις αυτοδιαψεύστηκε!

Αφού έτρεξε στον κάθε τσαρλατάνο τύπου Πρόβαν για να μας πείσει οτι οι ψευδόπτες δεν έκαναν λάθος όταν είδαν μπλε πτώματα, τώρα μας αμολάει φαρδιά πλατιά μια μαρτυρία η οποία διαψεύδει όλες τις προηγούμενες, μιας και ο Βενέτσια δεν λέει απλώς κόκκινα πτώματα αλλά κατακόκκινα!


Πανικός ε? Τι μπαρουφίτσα είναι αυτό που λες πάλι περί αναίρεσης? Αφού σου ξανάβαλα αναφορά για κόκκινα πτώματα από το Ζαξενχάουζεν. Απλά τώρα έβαλα και μία από ένα πιο ξακουστό στρατόπεδο και δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι ο μάρτυρας το ήξερε επειδή ήταν χημικός. Φυσικά η αναφορά του δεν αναιρεί τίποτα απ' όσα επιστημονικά άρθρα κατέθεσα αφού όλα τα προαναφερθέντα χρώματα ανήκουν στη γκάμα των περιπτώσεων και τα οποία περιγράφουν οι μάρτυρες. Κάτσε τώρα και μείνε στις εκφράσεις "κατακόκκινο" και όχι απλώς "κόκκινο" ή "σαν κεράσι κόκκινο/ροζ" μπας και ξαλαφρώσεις τη συνείδησή σου μετά την ηχηρή φάπα του Σλόμο..

Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Σλόμο άνοιξε ένα εγχειρίδιο ιατροδικαστικής πριν γράψει τη μαρτυρία του...ώστε να ξεγελάσει τον αναγνώστη, και να αιτιολογούνται οι αποζημιώσεις προς τους Εβραίους. Γουστάρεις καμιά τέτοια conspiracy theory? Να σκεφτώ κι άλλες άμα είναι να μου πανικοβάλλεσαι έτσι βρε.

quote:
Χ

Παρατηρήσεις:

1. Αν μια μαρτυρία περιέχει κάτι σωστό δεν γίνεται αυτομάτως αξιόπιστη. Πρέπει να εξεταστεί στο σύνολό της. Ενδεικτικά λοιπόν ο Βενέτσια:


Ούτε αν περιέχει κάτι λάθος είναι αυτομάτως αναξιόπιστη. Αυτό όμως δεν το λες...

quote:
Χ

Παπαγαλίζει το παραμύθι με το συσσωρευμένο λίπος.


Δεν έχει αποδειχτεί ότι είναι παραμύθι, οπότε κάνεις μια τρύπα στο νερό.

quote:
Χ

Διαψεύδει τα περί χρήσης μασκών στους θαλάμους.


Ανακριβές. Λέει μόνο ότι αυτός δεν είδε στο δικό του κρεματόριο αλλά είχε ακούσει σε άλλα να είχαν.

quote:
Χ

# Ενώ ο θάλαμος στο Κρεματόριο ΙΙΙ έπρεπε να εξαεριστεί για 20 λεπτά, ο θάλαμος στο λεγόμενο Bunker 2 ο οποίος δεν διέθετε εξαερισμό, άνοιγε αμέσως!


Ε άνοιγε για να εξαεριστεί. Πού το πρόβλημα?

quote:
Χ

Οι κλίβανοι στο Κρεματόριο ΙΙΙ λειτουργούσαν 24 ώρες το 24ωρο και αποτέφρωναν μέχρι και 3240 πτώματα την ημέρα!


Όχι ακριβώς. Λέει ότι "δε νομίζω ότι η μηχανή σταμάτησε ποτέ να δουλεύει" καθώς κι ότι δύο μέρες αναγκάστηκαν να σταματήσουν να δουλεύουν λόγω προβλήματος με την καμινάδα. Όσο για τον αριθμό βρήκα ότι αναφέρεται σε 1800 πτώματα. Όπως και να'χει η ένστασή σου είναι αέρας κοπανιστός όπως και οι περισσότερες για τους μάρτυρες. Οι εκτιμήσεις σε αριθμό πτωμάτων ,εκτελσθέντων κλπ είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να αποκλίνει σε οποιαδήποτε μαρτυρία για οποιοδήποτε ιστορικό ή κοινωνικοπολιτικό θέμα.

quote:
Χ

2. Η μαρτυρία του Βενέτσια έχει μικρή αξία, διότι ανήκει σ' εκείνους που δεν είχαν βγάλει άχνα για 50 χρόνια (το εν λόγω βιβλίο είναι του 2011 ενώ το πρώτο κυκλοφόρησε το 2007). Σ' όλο αυτό το διάστημα μπορούσε εύκολα να κάνει το "homework" του (την ίδια τακτική ακολούθησαν και άλλοι).


quote:
Χ

Και πράγματι η εξέταση της μαρτυρίας του, δείχνει οτι αυτό ακριβώς έκανε, και έχουμε να κάνουμε με άλλον έναν ψευδόπτη ο οποίος παπαγαλίζει κυρίως δηλώσεις άλλων, ανακατεύοντάς τις με δικές του φαντασιώσεις.


Και τώρα αυτοαναιρείσαι. Δηλαδή φαντάζεσαι ότι έκανε "homework" για 50 χρόνια αλλά δεν διάβασε τις σωστές απαντήσεις πάνω στα θέματα που θίγεις. Λες κι εσύ λαμβάνεις υπόψη τη χρονολογία που γράφτηκε. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Η προκατάληψή σου είναι ίδια είτε ο μάρτυρας γράψει το 1945 είτε το 2007.

quote:
Χ

Οπότε όντως γρασαδόρε, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!


Βρε τι ηχηρή που ήταν η φάπα του Σλόμο με τα κόκκινα πτώματα.
Φιλάκια στο nazigassings.com που σε κορόιδεψε αγαπούλα

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 19:00:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
macedon

’ρα μιλάμε για το ολοκαύτωμα της Jedwabne και όχι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων... Επειδή από την όλη συζήτηση μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αναφέρεσαι σε ολοκαύτωμα των Εβραίων γενικά...


Απλώς ανέφερα άλλη μια περίπτωση σαν κι αυτή που ζήτησε ο zip. Στο υπόλοιπο μέρος της συζήτησης αναφέρομαι στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων γενικά.

quote:
macedon

1. Με τα πρωτογενή στοιχεία δεν κατανοούμε τι συνέβη. Το γνωρίζουμε!

2. Το γράμμα του κρατούμενου δεν είναι πρωτογενές στοιχείο. Μη με απογοητεύεις, θεώρησα ότι γνωρίζεις τι είναι "πρωτογενή στοιχεία."


Τα γράμματα, τα ημερολόγια και οποιεσδήποτε έγγραφες μαρτυρίες(και όχι μόνο) από την ίδια την εποχή των εξεταζόμενων γεγονότων ανήκουν στις λεγόμενες "πρωτογενείς πηγές".

http://www.lib.umd.edu/guides/primary-sources.html
http://www.ithacalibrary.com/sp/subjects/primary
http://www-public.jcu.edu.au/libcomp/assist/guides/azguides/JCUPRD_030412

Κάλλιστα λοιπόν μπορεί να θεωρηθεί πρωτογενές στοιχείο ή πηγή το γράμμα του κρατούμενου (που δεν είναι το μόνο) και μάλιστα καραμπινάτη, μιας και βρέθηκε στον ίδιο τον χώρο εξέλιξης των γεγονότων, εκεί που αναφέρονται οι μαζικές εξολοθρεύσεις...

Στις πρωτογενείς πηγές ανήκουν φυσικά και τα υλικά ευρήματα της εποχής. Να λοιπόν κάποια ευρήματα που δεν είχα εντοπίσει ως τώρα.

Κατ' αρχήν στις έρευνες του Εγκληματολογικού Ινστιτούτου της Κρακοβίας το 1945 βρέθηκαν απομεινάρια σχαρών του συστήματος εξαερισμού με ίχνη κυάνιου στα ερείπια του Κρεματορίου ΙΙ. Η αναφορά, γραμμένη στις 15 Δεκέμβρη 1945 υπογράφτηκε από τον Dr. Jan Z. Robel και διαβιβάστηκε στον δικαστή Jan Sehn.

http://www.holocaust-history.org/auschwitz/chemistry/#iv

Toxicological analysis were carried out in 1945 by the Cracow Forensic Institute (7 Copernicus street) on 4 complete plates and 2 damaged ventilation orifices found in the ruins of Krematorium II. After scraping the white substance that covered these objects back to the metal, 7.2 grammes of scrapings were collected and subjected to two qualitative analysis, which established the presence of cyanide compounds. The report, signed by Dr. Jan Z. Robel, was written on 15th December, 1945 and transmitted to the Examining Judge, Jan Sehn.

Επίσης έχουν βρεθεί ίχνη πρωσικού οξέως (το βασικό συστατικό του Zyklon B) σε μαλλιά από το στρατόπεδο καθώς και σε αντικείμενα που βρέθηκαν στα μαλλιά (καρφίτσες, θήκη γυαλιών).

In 1945, an examination by the Institute of Judicial Expertise in Krakow of a sample of hair found in Auschwitz revealed the presence of compounds of prussic acid, the basic component of Zyklon B gas used in the gas chambers of Auschwitz. Traces of the acid were also found in metal objects found in the hair, such as pins, clasps, and gold-plated spectacle holders.

Πάμε τώρα να δούμε και μερικά υλικά ευρήματα που εντοπίστηκαν στο χώρο των κρεματορίων ΙΙ και ΙΙΙ(μιας και ζητάς πρωτογενή στοιχεία).

http://en.auschwitz.org.pl/m/index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=8

Τμήμα σχάρας του συστήματος εξαερισμού.

Φίλτρο μάσκας.

Κεφαλή από ντους.

Μιλούν οι μάρτυρες για σύστημα εξαερισμού? Ναι!
Μιλούν οι μάρτυρες για χρήση μασκών (έστω και περιπτωσιακά)? Ναι!
Μιλούν οι μάρτυρες για τοποθέτηση ντους στους θαλάμους αερίων ως μέσο εξαπάτησης των θυμάτων (και καλά ότι τους πάνε για μπάνιο)? Ναι!

Έχουμε λοιπόν μια θαυμάσια σύγκλιση μαρτυριών και υλικών ευρημάτων που δεν μπορεί να είναι τυχαία! Φυσικά και τα ίχνη κυάνιου που εντοπίστηκαν στα ίδια ερείπια επιβεβαιώνουν τους μάρτυρες για τις θανατώσεις με Zyklon B. Ουσιαστικά λοιπόν επιβεβαιώνεται μετά από όλα αυτά η mainstream ιστοριογραφία πάνω στο θέμα.

quote:
macedon

Όταν κλείνεις άμεσα ένα χώρο υποτιθέμενων εγκλημάτων πολέμου χωρίς λόγο και μετά από 10 χρόνια τον ανοίγεις για να παρουσιάσεις τα "κρεματόρια" (τα οποία υπήρχαν σε κάθε γερμανική πόλη με πάνω από 5.000 κατοίκους) και τους "θαλάμους αερίων" θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι έκλεισες τα στρατόπεδα ακριβώς για να τα κατασκευάσεις!

Εσύ έχεις καμιά ιδέα γιατί τα έκλεισαν;


Μια στιγμή. Αυτό το 10ετές κλείσιμο (και μάλιστα άμεσο) από ποιες πηγές προκύπτει? Διότι εγώ βρίσκω ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά απ' ό,τι ισχυρίζεσαι. Ας πάρω για παράδειγμα το ’ουσβιτς.

Από την ιστοσελίδα του Μουσείου του μαθαίνουμε ότι:

Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια επισκέπτες επισκέφτηκαν το Μουσείο τα πρώτα 10 χρόνια της λειτουργίας του. 170.000 επισκέπτες το 1947, και μεταξύ 200 και 225 χιλιάδες στο διάστημα 1948-1951. Από εκεί μέχρι το 1953 οι επισκέπτες ήταν 127.000. Μετά ο αριθμός ανέβηκε τα επόμενα χρόνια σε 166 χιλιάδες και ύστερα σε 414.000.
http://en.auschwitz.org.pl/m/index.php?option=com_content&task=view&id=228&Itemid=13&limit=1&limitstart=3

Πώς είναι δυνατόν να έκλεισαν άμεσα το στρατόπεδο μετά την απελευθέρωση αλλά να επέτρεπαν την κοσμοσυρροή στο Μουσείο που κατασκευάστηκε εντός τους στρατοπέδου το 1947 καλύπτοντας μάλιστα μια μεγάλη έκταση??
http://en.wikipedia.org/wiki/Auschwitz-Birkenau_State_Museum

Είναι γνωστό επίσης ότι ο ίδιος ο διοικητής του ’ουσβιτς Ρούντολφ Ες εκτελέστηκε με απαγχονισμό μπροστά σε κοινό πρώην κρατούμενων, αξιωματικών και δικαστών το 1947.
http://en.auschwitz.org.pl/m/index.php?Itemid=8&id=481&option=com_content&task=view

Ακόμη γνωρίζουμε ότι οι ντόπιοι χωρικοί μάζευαν τούβλα και υλικά από τα ερείπια του ’ουσβιτς μετά την επελευθέρωση.
http://en.wikipedia.org/wiki/Auschwitz_concentration_camp#After_the_war

Δεν βλέπω πώς προκύπτει αυτό το κλείσιμο...

Πάμε τώρα σ' ένα άλλο ναζιστικό στρατόπεδο που απελευθέρωσαν οι Σοβιετικοί. Μαϊντάνεκ.

Αμέσως μετά την απελευθέρωση ενθάρρυναν τον κόσμο να δει το στρατόπεδο και τα κρεματόρια (όπου κείτονταν σωροί καμμένων πτωμάτων).
http://www.scrapbookpages.com/poland/majdanek/Majdanek.html


Οπως βλέπεις τα κρεματόρια υπήρχαν από τότε, δεν ανέμεναν κάποιο δεκαετές κλείσιμο για να τα κατασκευάσουν!
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fotothek_df_pk_0000125_003.jpg

Το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους θαλάμους αερίων. ’λλο ζήτημα οι μεταγενέστερες ανακαινίσεις και επιδιορθώσεις των χώρων και άλλο μια υποτιθέμενη κατασκευή εξαρχής ύστερα από ένα ατεκμηρίωτο άμεσο κλείσιμο.

Τι λέει εδώ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Majdanek_concentration_camp#Aftermath

Εκαναν το στρατόπεδο μουσείο το 1944? Χμμμ...

quote:
macedon

Ρε Δημήτρη, σύνελθε. Αυτό που δείχνει η φωτογραφία είναι ένας αεραγωγός σε μια στέγη ο οποίος έχει καπάκι. Πού βλέπεις εσύ στη φωτογραφία Zyklon-B και θάλαμο αερίων;


Έτσι το ερμηνεύεις εσύ χωρίς να ήσουν παρών στην απελευθέρωση του στρατοπέδου. Οπότε θα μου επιτρέψεις να εμπιστευτώ καλύτερα αυτούς που ήταν παρόντες. Δεν σου φαίνεται απίθανο να σκαρφάλωσε ο στρατιώτης στην οροφή απλά για να παίξει με το καπάκι ενός απλού αεραγωγού? Λογικότερο είναι να υπήρχε σοβαρότερος λόγος ώστε να προβεί σε αυτή την ενέργεια. Και δεν ξέρω να έχει διαψευστεί αυτή η φωτογραφία για αυτό που δείχνει από κανέναν? Ξέρεις εσύ μήπως?

Το εσωτερικό το βλέπουμε από άλλες φωτογραφίες.
http://fcit.usf.edu/holocaust/GALL36R/PTMAJ028.htm

Δηλαδή τι περίμενες? Να γράφει "θάλαμος αερίων" κάπου στη στέγη? Το άλλο που λες για το Zyklon B τί είναι? Περίμενες να έχουν τα κουτιά παραταγμένα στη στέγη ώστε να στα δείξω κι εγώ?

Αυτά τα κρατούσαν στην αποθήκη όπου και (μάντεψε) βρέθηκαν κι αυτά κατά την απελευθέρωση!

http://www.majdanek.eu/articles.php?aid=28

....μαζί με μάσκες!
http://history1900s.about.com/library/holocaust/blmajdanek4.htm

...και αμέτρητα παπούτσια κρατούμενων!
http://history1900s.about.com/library/holocaust/blmajdanek5.htm

(δεν αναρωτιέσαι γιατί δεν τα ζητάνε οι ιδιοκτήτες τους???)

Συνοπτικά...
Εχουμε τις ιστορικές μαρτυρίες να υποστηρίζουν τις θανατωσεις με Zyklon Β στο Μαϊντάνεκ, έχουμε τα υλικά ευρήματα ήδη από το 1944 (πρωτογενή στοιχεία δηλαδή!)...τι άλλο θες για να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως διατυμπανίζουν οι αρνητές? Βίντεο?

quote:
macedon

Λάθος έκφραση. Τα κτίρια αυτά έχουν "βαφτιστεί" από τους "ερευνητές" που "κατασκεύασαν" το ζήτημα.


Τα στοιχεία που έχω βάλει δείχνουν το αντίθετο.

quote:
macedon

Όχι μόνον δεν βρέθηκε κυάνιο στις έρευνες αλλά για να καλύψουν τις ανοησίες περί "θαλάμων αερίων", διατυπώθηκε η άποψη ότι "το κυάνιο το ξέπλυνε η όξινη βροχή της Πολωνίας", παρ' όλο που το Zyklon-B είναι τόσο σταθερή σύνθεση που θα παρέμενε για εκατοντάδες χρόνια, όπως κατέθεσαν οι υπεύθυνοι μιας από τις μεγαλύτερες χημικές εταιρίες στον κόσμο.


Εγώ σου βάζω τις έρευνες του Εγκληματολογικού Ινστιτούτου της Κρακοβίας κι εσύ μου λες τι υποτίθεται είπε μια χημική εταιρεία χωρίς καμία πηγή για να εξετάσουμε αναλυτικά τον ισχυρισμό.

quote:
macedon

Εγώ διαπίστωσα ότι κονιορτοποίησε όλα τα "επιχειρήματα" των "μαρτύρων". Ένα προς ένα.

Και, βέβαια, διαβάζω πολύ προσεκτικά Δημήτρη και διαπιστώνω ότι μάλλον βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις, ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή όχι. Με άλλα λόγια, θέλεις να το πιστέψεις.


Μάλλον εσύ Κώστα θέλεις να πιστέψεις ότι δηλώσεις του στιλ "και πώς επέζησε" συνιστούν κονιορτοποίηση. Καλά, για τα ασχολίαστα είναι αυτονόητο ότι δεν υπήρξε καμία κονιορτοποίηση...

quote:
macedon

Οι ναζί θα συμφωνούσαν ακόμη κι ότι αυτοί σκότωσαν τον Κέννεντυ, δεδομένων των μεθόδων "ανάκρισης".


Περιμένω τις αποδείξεις σου. Διότι αυτά που έγραψες αρχικά, αντικρούστηκαν από εμένα στη σελίδα 23.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=23&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10751
(Απεστάλη: 08/08/2011, 04:13:54)

quote:
macedon

Γιατί, είπα εγώ ότι δούλευε; Είπα ότι είναι Εβραίος, ο πατέρας του ήταν κρατούμενος στο ’ουσβιτς και αυτός έχει αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών.

Α, ναι! Ο πατέρας του δεν είχε δει θάλαμο αερίων εκεί πέρα...


Κάτι μου είπες τώρα βρε Κώστα. Μα δεν έβλεπαν όλοι οι κρατούμενοι τους θαλάμους αερίων. Αυτό εξαρτιόταν από το πόστο που θα τους έβαζαν να εργαστούν (αν ανήκαν σε αυτούς φυσικά που δεν οδηγούνταν κατευθείαν στους θαλάμους αερίων).

quote:
macedon

Γιατί μέχρι τώρα κανείς δεν αμφισβήτησε αυτό το ιστορικό γεγονός. Αντίθετα, χιλιάδες έχουν αμφισβητήσει τα διάφορα ιστορικά παραμύθια.


Ποιοι χιλιάδες αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα? Λίγοι είναι κι από πίσω ακολουθεί ένα περιορισμένο σχετικά target group που τους διαβάζει.

Κι αυτός είναι τώρα ο λόγος? Δηλαδή αν βγουν μελλοντικά 2-3 τρελαμένοι και αμφισβητήσουν τον ελληνοπερσικό πόλεμο θα τρέχει κάτι?
Αλλά για τσέκαρε λίγο και τη "Σφαγή του Βερντέν" που κάποιοι όντως την έχουν αμφισβητήσει. Παρ'ολα αυτά δεν είχες ιδιαίτερο πρόβλημα να εντάξεις τον αποκεφαλισμό 4500 Σαξόνων στο εισαγωγικό σου μήνυμα για τη βίαιη επικράτηση του χριστιανισμού. Πέρα από "χρονικά" έχεις καμιά υλική απόδειξη 4500 πτωμάτων τα οποία ξέρουμε κιόλας πού εκτελέστηκαν? Νομίζω όχι...

Εδώ λοιπόν αναρωτιέμαι πως ξεχωρίζεις το ιστορικό παραμύθι από την ιστορική αλήθεια...

quote:
macedon

Τώρα, άμα συγκρίνεις τον Ηρόδοτο με τους Sonderkommando, πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένος.


Γιατί? Μαρτυρίες προσφέρουν και οι δύο φορείς.


Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 19:13:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
X

Αυτές οι έρευνες ήταν απάτη. Δεν βρέθηκαν σημαντικά ίχνη κυανίου.


quote:
macedon

Όχι μόνον δεν βρέθηκε κυάνιο στις έρευνες...


Ρε παιδιά, βρείτε τα μεταξύ σας πρώτα και μετά βλέπουμε

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2011, 23:03:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@Agnostic, σε παρακαλώ αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις φωτογραφίες από τη wikipedia να το κάνεις μόνο όταν και αν πρόκειται να τις χρησιμοποιείς κατά και όχι υπέρ του "ολοκαυτώματος", αλλιώς δεν έχει νόημα που τις παραθέτεις.

Η άρνηση του "ολοκαυτώματος" έχει ποινικοποιηθεί και θα ήταν έγκλημα να υπάρχει στη wikipedia άρθρο που το αμφισβητεί.


Λοιπόν...

The Problem of the Crematoriums

At the Auschwitz I camp there were only 6 crematory ovens. At the hospital in Auschwitz II there are 46 single cremators. In the Lubin camp there were only 6. THAT'S ALL! In these three camps 3 to 4 million Jews were supposed to have been exterminated and their bodies cremated. Furthermore, these cremation ovens were very small with only 18' doors and required from 4 to 6 hours to burn each body using a large amount of coal. Cremation was used in the camps for those who passed away in order to prevent epidemics. No large supplies of coal were ever stored at the camps for cremations. A VERY INTERESTING NOTE appears only in the German edition of William L. Shirer's book, "The Rise and Fall of the Third Reich." It seems the Didler-Werke Company, which built the crematory ovens, sued Shirer who previously wrote that millions of people were gassed and then burned in this company's ovens. In an out-of-court settlement of the suit Shirer agreed to add the following footnote on page 972 of the German edition: "The Didler-Werke have raised objection to the name of their firm appearing in the chapter concerning the extermination camps. Dr. S. Trastel, a professor of engineering in a statement of August 1961 established that the measurements are those which are standard for a crematory oven of not very modern design intended for small cemeteries and would be unsuitable for mass burning." WHY IS THIS DELETED FROM THE ENGLISH EDITION???

On the question of cremating 6,000,000 people - this would leave 15,000 tons of ashes! Such gigantic piles of ashes created over the short 2 1/2 year period the holocaust supposedly took place would have been very difficult to dispose of. No one has ever come forward to report seeing such huge piles of tons of ashes. It was not until 1960 that the Soviets opened the Auschwitz camp to tourists and independent investigators. No gas chamber could be found. The official answer was that it was "taken to another camp for gassings and then later went into oblivion!"

(πηγή: http://www.biblebelievers.org.au/wasthere.htm)


Όσες πηγές μπορείς να βρεις υπέρ του "ολοκαυτώματος", άλλες τόσες θα βρεις κατά...μόνο που τους αντιρρησίες δεν θα τους βρεις στα μεγάλα media γιατί είναι παράνομο να αρνηθείς αυτό το ιστορικό γεγονός. Τις άλλες γενοκτονίες μπορείς να τις αρνηθείς άνετα.

Λοιπόν, ο συγγραφέας του από πάνω αγγλικού κειμένου υποστηρίζει ότι οι φούρνοι ήταν 58 όλοι κι όλοι και πολύ μικροί και ότι για κάθε σώμα θα χρειάζονταν 4-6 ώρες για να καεί, χρησιμοποιώντας μεγάλες ποσότητες κάρβουνου - που τα στρατόπεδα δεν θα μπορούσαν να έχουν γιατί δεν αποθήκευαν τόσο μεγάλες προμήθειες - και ότι η καύση εκατομμυρίων θα είχε ως αποτέλεσμα τόνους και λόφους από στάχτη που κανείς δεν έχει αναφέρει ότι είδε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2011, 10:12:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καγκελάριε Κουραφεξαλέσκου,
quote:
Για κάτσε δηλαδή τώρα θες και παραπάνω από έναν μάρτυρα για κάθε τι? Το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλοι (έστω και λίγοι) που αναφέρουν το μηχανισμό γενικά, δεν μετράει σαν στοιχείο?
Φυσικά και δεν μετράει, διότι η όλη ουσία είναι η απομάκρυνση του Zyklon B, την οποία όλοι σχεδόν αγνοούν.
quote:
Bildschirminhalt nach oben verschieben = to scroll upward (κυλώ προς τα πάνω)
Η ερμηνεία που παραπλανητικά βάζεις είναι από σύνθετη έκφραση, ενώ το λεξικό παραπάνω μεταφράζει σαφώς: to push/to thrust.
quote:
Τίποτα δεν ξεφεύγει από τον "κανόνα" που παρουσιάζεις?
Φυσικά και τίποτα. Αυτές οι "συσκευές" δεν υπάρχουν σε κανένα έγγραφο, ούτε υπάρχει άλλο στοιχείο για την ύπαρξή τους.

Βέβαια η συζήτηση περί αυτών είναι τελείως άσκοπη, διότι στα άλλα κρεματόρια δεν υπήρξαν τέτοια πράγματα.

quote:
Για ξαναθύμισέ μου τι απάντησες και ήταν τόσο συγκλονιστικό ώστε να μην το επαναφέρουμε?
Όχι δεν σου θυμίζω. Μερικά μηνύματα προηγουμένως ήταν, να ψάξεις να το βρεις.
quote:
Τώρα το τι και πότε θα χρειάζονταν οι Γερμανοί να εγκαταστήσουν ή βολεύονταν με πιο απλές μεθόδους είναι κάτι που δεν μπορείς να το ξέρεις με σιγουριά οπότε άσε τις ειρωνίες.
Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά άσχετε είναι οτι οι Γερμανοί δεν ενδιαφέρονταν για "απλές" μεθόδους αλλά για αποτελεσματικές.

Χιλιάδες νεκροί σε θαλάμους αερίων χωρίς εξαερισμό είναι ηλιθιότητες που ουδείς λογικός παίρνει στα σοβαρά.

quote:
Στους εν λόγω θαλάμους το Zyklon B διοχετευόταν από πλαϊνά ανοίγματα.
Μόνο που:

1. Αυτά τα παράθυρα με άνοιγμα 20x30 εκ. απείχαν 1,7 μέτρα από το έδαφος, οπότε οι έγκλειστοι θα μπορούσαν εύκολα να εμποδίσουν την εισαγωγή του Zyklon B.

2. Ακόμη χειρότερα τα παράθυρα είχαν γρίλιες, μέσα από τις οποίες τα χοντρά κουτιά του Zyklon B (με διάμετρο 15,4 εκ.) δεν χωρούσαν.

quote:
Ούτε χρειαζόταν ώρες για να αδειάσει όπως αποδεικνύεται από το άρθρο του holocaust-history.
Το Zyklon B χρειαζόταν ώρες για ν' αδειάσει διότι έτσι ήταν φτιαγμένο. Τίποτα δεν απέδειξαν οι τσαρλατάνοι του ΗΗ.
quote:
Τα γραπτά μένουν ξέρεις και οι προκλήσεις είναι αναρτημένες. Εκτίθεσαι...έτσι απλά...
Επιστρέφεται.
quote:
Ετσι, έτσι, κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις μετά το φιάσκο...
...στην φαντασία σου.
quote:
Στοιχεία δεν βλέπω όμως.
Είπαμε βγάλε το κεφάλι απ' την άμμο. Πάνε οι εποχές που έγραφα 10 φορές τα ίδια και τα ίδια.
quote:
Χ εναντίον αρμόδιων επιστημόνων... ρε συ πλάκα κάνεις τώρα?
Δεν σου φταίω εγώ αν είσαι άσχετος γρασαδόρε. Εν συντομία για να το καταλάβουν όλοι:

Αυτό το ινστιτούτο διενήργησε κάποιες έρευνες για να εξακριβώσει τις συγκεντρώσεις κυανίου στους "θαλάμους αερίων" και στους θαλάμους απολύμανσης. Επικεφαλής "αρμόδιος" ήταν κάποιος Δρ. Μάρκεβιτς ο οποίος δεν ήταν χημικός αλλά "Technical Testing Specialist". (;)

Αυτοί οι κύριοι χρησιμοποίησαν μια ακατάλληλη μέθοδο ανίχνευσης ενώσεων του κυανίου διότι κατά δική τους ομολογία δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς σχηματίζεται το Πρωσικό Μπλέ στους τοίχους, ούτε ποιές είναι οι χημικές διεργασίες όταν το κυάνιο απορροφάται από τα τοιχώματα, παρ' όλο που ο Γκ. Ρούντολφ (τον οποίο προσπαθούσαν ν' αντικρούσουν) τα εξηγούσε όλα στην διατριβή του.

Έτσι με μια μέθοδο που δεν μπορούσε να εντοπίσει σταθερές κυανιούχες ενώσεις, κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι τόσο στους θαλάμους αερίων όσο και στους θαλάμους απολύμανσης τα επίπεδα κυανίου ήταν περίπου ίδια. Μόνο που έτσι οι θάλαμοι απολύμανσης παρουσίαζαν ισχνές ποσότητες κυανίου, αντί για τεράστιες.

Μ' άλλα λόγια, αυτοί οι κύριοι πήγαν στην παραλία, γέμισαν έναν κουβά νερό και (surprise, surprise!) δεν είχε ψάρια.

quote:
Κι από πού το διαπίστωσες αυτό?
Από τις εγκαταστάσεις που είχε το στρατόπεδο, οι οποίες καταγράφονται και σε σχετικά έγγραφα.
quote:
Και τι μας νοιάζει τι αναπαραστάσεις έκαναν δύο Ρώσοι? Αλλάζει αυτό την ύπαρξη των θαλάμων?
Μας δείχνει τι γελοιότητες μας ζητάνε να πιστέψουμε.
quote:
Αφού σου ξανάβαλα αναφορά για κόκκινα πτώματα από το Ζαξενχάουζεν.
Στο οποίο δεν υπήρξαν θάλαμοι αερίων.
quote:
Απλά τώρα έβαλα και μία από ένα πιο ξακουστό στρατόπεδο και δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι ο μάρτυρας το ήξερε επειδή ήταν χημικός.
Μπορώ όμως να ισχυριστώ οτι το έμαθε εκ των υστέρων. Και αυτό που δεν καταλαβαίνεις γρασαδόρε είναι οτι μια τέτοια μαρτυρία κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα, αφού διαψεύδει όλους τους υπόλοιπους μάρτυρες οι οποίοι δεν αφήνουν ούτε υπαινιγμό για κόκκινα πτώματα.
quote:
Δεν έχει αποδειχτεί ότι είναι παραμύθι, οπότε κάνεις μια τρύπα στο νερό.
Ο σουβλατζής παρακάτω ακόμη γελάει...
quote:
Ανακριβές. Λέει μόνο ότι αυτός δεν είδε στο δικό του κρεματόριο αλλά είχε ακούσει σε άλλα να είχαν.
Οτι μπορεί να είχαν.
quote:
Ε άνοιγε για να εξαεριστεί. Πού το πρόβλημα?
Οτι έμπαιναν αμέσως για να βγάλουν τα πτώματα.

Βέβαια η περιγραφή για το Κρεματόριο ΙΙΙ δεν είναι λιγότερο γελοία. Ο εξαερισμός λειτουργεί μόλις 20 λεπτά με... ανοιχτή την πόρτα!

quote:
Όχι ακριβώς. Λέει ότι "δε νομίζω ότι η μηχανή σταμάτησε ποτέ να δουλεύει" καθώς κι ότι δύο μέρες αναγκάστηκαν να σταματήσουν να δουλεύουν λόγω προβλήματος με την καμινάδα. Όσο για τον αριθμό βρήκα ότι αναφέρεται σε 1800 πτώματα.
Ο αριθμός που είπα και η συνεχής λειτουργία είναι από συνεντεύξεις του. Ο Βενέτσια έχει στην πραγματικότητα δώσει 3 διαφορετικούς αριθμούς αποτεφρώσεων (3240, 550-600, 1800), ενώ συγκρατούμενοι του δίνουν άλλους αριθμούς (2880, 6500, 3600).

Φυσικά από τεχνικής άποψης όλοι οι αριθμοί είναι παλαβομάρες.

quote:
Και τώρα αυτοαναιρείσαι. Δηλαδή φαντάζεσαι ότι έκανε "homework" για 50 χρόνια αλλά δεν διάβασε τις σωστές απαντήσεις πάνω στα θέματα που θίγεις.
Όταν λέω homework γρασαδόρε μην φαντάζεσαι και επιστημονικές διατριβές ή ψάξιμο σε αρχεία.

Τώρα το οτι η αξιοπιστία του εν λόγω είναι μηδενική φαίνεται από τις διάφορες ανοησίες που υπάρχουν στο βιβλίο του, όπως και απ' τους πίνακες του Ολέρ (το βιβλίο είναι γεμάτο απ' αυτούς), με τον Βενέτσια να παρουσιάζει ως βιώματά του αυτά που βλέπει στους πίνακες !

Το οτι αυτοί οι πίνακες είναι προϊόν φαντασίας δεν έχει σημασία...

quote:
Βρε τι ηχηρή που ήταν η φάπα του Σλόμο με τα κόκκινα πτώματα.
Όταν φέρνεις αναφορά για κόκκινα πτώματα απατεώνα σημαίνει οτι αποδέχεσαι τα ιατρικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν, και όπως καταλαβαίνουμε είναι αδύνατον τα κόκκινα πτώματα να τα είδε μόνον ένα άτομο, το οποίο μάλιστα δεν είχε βγάλει άχνα για 50 χρόνια.

Και ασφαλώς αυτά δεν αναιρούν τις υπόλοιπες ανακρίβειες και μπούρδες του βιβλίου το οποίο είναι προϊόν συρραφής άλλων μαρτυριών, όπως του Ολέρ και του Μύλερ. Οι φάπες λοιπόν γρασαδόρε ήταν και παραμένουν δικές σου.


RedArrowZ,

Τώρα είμαστε στους θαλάμους αερίων, μην αρχίζεις με τα κρεματόρια. Αν μη τι άλλο θα εισπράξουμε περισσότερα γρασομπουρδολογήματα.

Edited by - Χ on 30/09/2011 10:47:52Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2011, 11:25:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
RedArrowZ

Ωραία λοιπόν. Αφού βλέπεις και εσύ την κομπίνα της εικόνας και δεν αμφιβάλλεις, να υποθέσω ότι συμφωνείς ότι οι τραπεζίτες-χρηματοδότες του Β' παγκοσμίου πολέμου είχαν ως σκοπό την ίδρυση του παράνομου κράτους του Ισραήλ; Και ότι όλος ο χαμός έγινε τελικά για αυτόν το σκοπό; [ Ναι, ΚΑΠΟΙΟΙ από τους τραπεζίτες / χρηματοδότες, ναι, συμφωνώ, μπορεί να είχαν ως απώτερο σκοπό τους την ίδρυση ενός κράτους. Είναι γνωστό πως η οικονομική δύναμη των Εβραίων ήταν και είναι μεγάλη. Από την άλλη όμως η ίδρυση ενός κράτους δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, όσο χρήμα και να έχει κάποιος. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ο Β' Παγκόσμιος έγινε μόνο και μόνο για να φτιάξουν κράτος οι Εβραίοι. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο δηλ. ρε φίλε ... ]

Και αν συμφωνείς, δε νομίζεις ότι αν αυτός ήταν ο σκοπός τους τότε θα έπρεπε να γεμίσουν το Ισραήλ με κάποιο πληθυσμό αντί να κυνηγάνε να θερίσουν τον πληθυσμό με τον οποίο τελικά το γεμίσανε; [ Και πάλι συμφωνώ. Λογικά ναι, θα έπρεπε να αρχίσουν να στέλνουν κόσμο εκεί. Να διώχνουν κόσμο, να μεταφέρουν κόσμο. Γιατί όμως δεν φτιάξανε ένα νόμο που να απαγορεύει π.χ την παραμονή των Εβραίων στην Γερμανία και φτιάξανε νόμο που να απαγορεύει τους γάμους μεταξύ Εβραίων και μη Εβραίων ; Θέλω να πω δηλ. πως ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ να φύγουν οι Εβραίοι από την Γερμανία, η πολιτική τους θα ήταν διαφορετική, έτσι δεν είναι ; ]

Εξαρτάται πως θεωρείς εσύ το ολοκαύτωμα. Με την κυριολεκτική έννοια (δεν θα έπρεπε να υπάρχει άλλη έννοια, αλλά κάποιοι φρόντισαν να δημιουργήσουν σύγχυση μέχρι και μέσω των λεξικών), ναι πιστεύω ότι ήταν κομπίνα. Αν μιλάμε για απώλειες/δολοφονίες Εβραίων, τότε ναι, σίγουρα υπήρξαν. [ Εγώ είπα και πριν : Δεν κολλάω στη λέξη "Ολοκαύτωμα". ’λλοι πήγαν να την ερμηνεύσουν και 'πέσαν οι ίδιοι μέσα στο λάκκο τους. Και να σου πω και κάτι άλλο ; Δεν θεωρώ τους Εβραίους αθώους στην όλη ιστορία. Ούτε όμως θεωρώ αθώους και τους Ναζί. Όπως λες κι εσύ, πραγματικά υπήρξαν απώλειες και δολοφονίες Εβραίων. ]

Δεν κατηγορώ την εβραΐκή φυλή στο σύνολό της για την κομπίνα. Οι σκηνοθέτες του WW2 τους χρησιμοποίησαν και εκείνους για την επίτευξη του στόχου τους. Τους κυνηγούσαν για να τους μαζέψουν και να τους στείλουν στο Ισραήλ και παράλληλα έκαναν αφόρητη τη ζωή τους στην Ευρώπη ώστε να μεταναστεύσουν σε ένα καλύτερο μέρος. Οπότε, αρκετοί πέθαναν επειδή αντιστάθηκαν ή επειδή προσπάθησαν να το σκάσουν, άλλοι από τύφο κ.λ. αρρώστιες, άλλοι ήταν παράπλευρες απώλειες κ.λ. [ Συμφωνώ και νομίζω πως είναι μια σωστή προσέγγιση αυτή που κάνεις. ]

Αν οι Τούρκοι έκαναν ό,τι λες και οι Κούρδοι υποστήριζαν ό,τι λες, θα έσπευδαν τα Ηνωμένα Έθνη (U.N.) να τους δημιουργήσουν δικό τους κράτος;

[ Δεν το ξέρουμε αυτό. Μπορεί ναι, μπορεί όμως και όχι. Οι Κούρδοι δεν έχουν τραπεζίτες, ούτε ελέγχουν τράπεζες, ούτε έχουν χρηματιστές, ούτε τίποτε. Η οικονομική τους ισχύ είναι σχεδόν ανύπαρκτη μπροστά στην οικονομική ισχύ που είχαν οι Εβραίοι. ]

Η χρήση τους ήταν η δημιουργία του πολέμου και τελικά του Ισραήλ, όπως και η χρησιμότητα της δικτατορίας στην Ελλάδα ήταν η εισβολή στην Κύπρο.

[ Τι να πω ... αν όντως έγινε έτσι, τότε ... τι να πω ... "πιαστήκαμε κορόϊδα". Όμως εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες ... ]


quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Ζιπ

Θα σου κάνω μια υποθετική ερώτηση και εσυ κάνε συσχετισμούς με το θέμα.

Αν οι Κούρδοι σήμερα,ενας λαός 20.000.000,είχαν την ευκαιρία δημιουργίας ανεξάρτητου κράτους και τους διδόταν να επιλέξουν:Α} να μην κάνουν ποτέ κράτος.Β} να κάνουν κράτος αλλά να θυσιάσουν 5.000.000 απο τον πληθυσμό τους.Τι νομίζεις θα διάλεγαν?

Αν διάλεγαν το Β:
α]Θα θυσίαζαν πράγματι 5.000.000
β]Θα θυσίαζαν 1.000.000 και εντέχνως θα το παρουσίαζαν ώς 5.000.000.

Τι θα έκαναν?

[ ΝΙΚΟΜΑΧΕ, εδώ νομίζω πως υπερ-απλουστεύεις λίγο τα πράγματα. Η δημιουργία ενός κράτους δεν είναι μόνο θέμα "πληθυσμιακών αριθμών", δηλ. άϊντε, είμαστε 20.000.000, προκειμένου να φτιάξουμε κράτος, έλα μωρέ, ας θυσιάσουμε 5.000.000 έτσι ... χαλαρά. Είναι λίγο "μπακαλίστικο" όλο αυτό. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. ]


quote:
stanfromgreece

Αν οι Τούρκοι, ξεκινούσαν "εκκαθαρίσεις" των Κούρδων, και φτάναμε στο σημείο να έχουμε από πλευράς Κούρδων, 1.000.000 νεκρούς... θα το εκμεταλεύονταν αυτό οι Κούρδοι, και θα "φούσκωναν" τα νούμερα, ώστε να βρούν "πάτημα" για την δημιουργία δικού τους αυτόνομου κράτους ή θα έκαναν το κορόιδο;

[ Πολύ πιθανόν. Δεν αποκλείεται. Αλλά και πάλι, η δημιουργία ένος κράτους δεν γίνεται από την μια μέρα στη άλλη. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως πίσω απ' όλο αυτό υπάρχει ένας Παγκόσμιος Πόλεμος. Δεν φτάνουν δηλ. μερικές "εκκαθαρίσεις" για να δημιουργηθούν όλοι εκείνοι οι παράγοντες που θα επιτρέψουν σε κάποιους να φτιάξουν κράτος. Οι Κούρδοι είναι πάμφτωχοι, ούτε τράπεζες ελέγχουν, ούτε χρηματιστές έχουν, ούτε τίποτε. ]

Αυτό όμως δεν απαλλάσει τους Τούρκους,από τον θάνατο 1.000.000 ψυχών... έτσι δεν είναι;

[ Ναι, σωστό είναι αυτό. ]


Μία από τις διαφωνίες μου αφορά την ερμηνεία των μαρτυριών. Π.χ ο X στην σελ. 8 παραθέτει μια μαρτυρία του Eddie Weinstein.

quote:
από http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=8&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10751

X

Σε μια διάλεξη που έδωσε σε κάποια τάξη περιέγραψε τις εμπειρίες του. Ανάμεσα στα γνωστά περί θαλάμων αερίων κλπ διαβάζουμε το εξής:

"After 3 and half days with no water, Weinstein and other Jewish men were finally given water. But the scene became chaotic, and the Germans started shooting. Weinstein was shot in the right side of his chest, piercing his lung. His brother hid him between packages in a building in the camp. Weinstein waited 3 days until he went outside. He helped drag bodies and received water as a reward for doing the deed."

3 μέρες αφυδάτωση, σφαίρα στον πνεύμονα, καμμία περίθαλψη, περδίκι σε 3 μέρες.


Σ' αυτήν την ερμηνεία, ο Χ αφήνει να εννοηθεί πως η σφαίρα που δέχτηκε ο Weinstein παρέμεινε στον πνεύμονά του, ενώ ο Weinstein λέει πως η σφαίρα "pierced his lung", δηλ. διαπέρασε τον πνεύμονά του. To "piercing" προέρχεται από το ρήμα "pierce" που σημαίνει "διαπερνώ". [ Π.χ το "piercing" που κάνουν οι πιτσιρικάδες σε διάφορα σημεία του σώματός τους ].

Υπάρχουν όμως εκαντοντάδες περιπτώσεις ανθρώπων [ το internet είναι γεμάτο απ' αυτές ] που δέχτηκαν σφαίρες στο στήθος και επέζησαν. Η περίπτωση του Weinstein δεν είναι "θαύμα". Θα μπορούσε να είχε συμβεί, δηλ. ο Weinstein θα μπορούσε να είχε επιζήσει μετά από ένα τέτοιο τραύμα, γιατί η θνησιμότητα από ένα τέτοιο τραύμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, π.χ το σημείο εισόδου της σφαίρας, την απόσταση, την τροχιά, το αν η σφαίρα πείραξε ζωτικές αρτηρίες ή όχι, κ.α, παράγοντες δηλ. που μας είναι άγνωστοι. Δεν αποκλείεται δηλ. ένας άνθρωπος να επιζήσει από ένα τραύμα στο στήθος, από μια διάτρηση πνεύμονα δηλ. Αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που όσοι ερμηνεύουν αυτήν την μαρτυρία, το αποκλείουν χωρίς ούτε καν να το εξετάσουν. Όμως σαν ενδεχόμενο, εξακολουθεί να ισχύει.

Παρατηρώ λοιπόν μια προχειρότητα στην ερμηνεία αυτών των μαρτυριών και η διαφωνία μου βρίσκεται ακριβώς σ' αυτό το σημείο δηλ. που αφορά αυτές τις μαρτυρίες.

Edited by - zip on 30/09/2011 11:57:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2011, 13:35:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μακεδων,κατα πως μας τα λες,θα επρεπε να λεμε ας πουμε,οτι ειχαμε ολοκαυτωμα μονο για οσους εβραιους εκαψαν οι ναζι και για τους υπολοιπους να λεμε γεννοκτονια,κατι που φυσικα ειναι αστειο....

Η με την ιδια λογικη να πω εγω,οτι εφοσον καποιοι ελληνες καηκαν ζωντανοι στη φωτια της σμυρνης ειχαμε ολοκαυτωμα και για τους υπολοιπους γεννοκτονια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2011, 13:48:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας πω ακομα 2-3 πραγματακια και εγω.
1ον,υπηρχε εκμεταλευση του ολοκαυτωματος απο τους εβραιους;
Σαφως και υπηρχε.Το θεμα ειναι ποσο ποσοστο αυτου ανταποκρινεται στην αληθεια και ποσο κατασκευαστηκε για να εξυπηρετησει συγκεκριμενους στοχους.
2ον,υπηρχε σαλτσα στις μαρτυριες.
Σαφως και υπηρχε,οχι μονο σαλτσα αλλα και ενα ποιηματακι που επρεπε να μαθουν απεξω.Εγω κοβω τον τεραστιο φαλο μου,οτι ολοι απο ενα σημειο και μετα,πριν μιλησουν επαιρναν οδηγιες.

3ον,ο χιτλερ γνωριζε για αυτα τα θεματα.Απο οτι φαινεται οχι.

4ον,σκοτωθηκαν χιλιαδες εβραιοι απο πογκρομ των ντοπιων σε χωρες τις οποιες οι ναζι κατεκτησαν;Σαφωςμε χαρακτηριστικο παραδειγμα την ουκρανια.


Και πολλα αλλα μπορω να πω,ισως αλλη φορα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2011, 13:53:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να πω επισης,οτι το πιο αστειο απο ολα,ειναι οχι μονο η απαγορευση της αρνησης του ολοκαυτωατος,αλλα και του φυλετισμου;Απο ποιους;Απο τους πιο ρατσιστες του κομου,οι οποιοι εκτος ισραηλ το παιζουν διεθνιστες και εντος ειναι οι πιο εθνικιστες.
Ο φυλετισμος δεν ειναι υπευθυνος για περισσοτερα εγκληματα απο οτι ο χριστιανισμος,ο σοσιαλισμος,ο ισλαμισμος κ.τ.λ.Ως κοσμοθεωρια,φυσικα πρεπει να αμφισβητηθει με επιχειρηματα,δεν δυναται ομως να απαγορευτει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2011, 16:08:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δημοσίευμα του <<Ελεύθερου Τύπου>> σήμερα 30-09-2011.

Ανοιξε και λειτουργεί στο Αριστοτέλειο έκθεση για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Την χρηματοδοτεί ο Σπίλμπεργκ!!!!
Απο τα έσοδα της ταινίας<<Η λίστα του Σίντλερ>>.

υπάρχουν 52.000 μαρτυρίες επιζώντων,φωτό και σχετικό υλικό.

Τι λέτε για αυτό?
Για μένα είναι εβραϊκή προπαγάνδα για να μην ξεχνιόμαστε!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2011, 17:44:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
zip
quote:
RedArrowZ

Ωραία λοιπόν. Αφού βλέπεις και εσύ την κομπίνα της εικόνας και δεν αμφιβάλλεις, να υποθέσω ότι συμφωνείς ότι οι τραπεζίτες-χρηματοδότες του Β' παγκοσμίου πολέμου είχαν ως σκοπό την ίδρυση του παράνομου κράτους του Ισραήλ; Και ότι όλος ο χαμός έγινε τελικά για αυτόν το σκοπό; [ Ναι, ΚΑΠΟΙΟΙ από τους τραπεζίτες / χρηματοδότες, ναι, συμφωνώ, μπορεί να είχαν ως απώτερο σκοπό τους την ίδρυση ενός κράτους. Είναι γνωστό πως η οικονομική δύναμη των Εβραίων ήταν και είναι μεγάλη. Από την άλλη όμως η ίδρυση ενός κράτους δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, όσο χρήμα και να έχει κάποιος. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ο Β' Παγκόσμιος έγινε μόνο και μόνο για να φτιάξουν κράτος οι Εβραίοι. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο δηλ. ρε φίλε ... ]

Και αν συμφωνείς, δε νομίζεις ότι αν αυτός ήταν ο σκοπός τους τότε θα έπρεπε να γεμίσουν το Ισραήλ με κάποιο πληθυσμό αντί να κυνηγάνε να θερίσουν τον πληθυσμό με τον οποίο τελικά το γεμίσανε; [ Και πάλι συμφωνώ. Λογικά ναι, θα έπρεπε να αρχίσουν να στέλνουν κόσμο εκεί. Να διώχνουν κόσμο, να μεταφέρουν κόσμο. Γιατί όμως δεν φτιάξανε ένα νόμο που να απαγορεύει π.χ την παραμονή των Εβραίων στην Γερμανία και φτιάξανε νόμο που να απαγορεύει τους γάμους μεταξύ Εβραίων και μη Εβραίων ; Θέλω να πω δηλ. πως ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ να φύγουν οι Εβραίοι από την Γερμανία, η πολιτική τους θα ήταν διαφορετική, έτσι δεν είναι ; ]

Εξαρτάται πως θεωρείς εσύ το ολοκαύτωμα. Με την κυριολεκτική έννοια (δεν θα έπρεπε να υπάρχει άλλη έννοια, αλλά κάποιοι φρόντισαν να δημιουργήσουν σύγχυση μέχρι και μέσω των λεξικών), ναι πιστεύω ότι ήταν κομπίνα. Αν μιλάμε για απώλειες/δολοφονίες Εβραίων, τότε ναι, σίγουρα υπήρξαν. [ Εγώ είπα και πριν : Δεν κολλάω στη λέξη "Ολοκαύτωμα". ’λλοι πήγαν να την ερμηνεύσουν και 'πέσαν οι ίδιοι μέσα στο λάκκο τους. Και να σου πω και κάτι άλλο ; Δεν θεωρώ τους Εβραίους αθώους στην όλη ιστορία. Ούτε όμως θεωρώ αθώους και τους Ναζί. Όπως λες κι εσύ, πραγματικά υπήρξαν απώλειες και δολοφονίες Εβραίων. ]

Δεν κατηγορώ την εβραΐκή φυλή στο σύνολό της για την κομπίνα. Οι σκηνοθέτες του WW2 τους χρησιμοποίησαν και εκείνους για την επίτευξη του στόχου τους. Τους κυνηγούσαν για να τους μαζέψουν και να τους στείλουν στο Ισραήλ και παράλληλα έκαναν αφόρητη τη ζωή τους στην Ευρώπη ώστε να μεταναστεύσουν σε ένα καλύτερο μέρος. Οπότε, αρκετοί πέθαναν επειδή αντιστάθηκαν ή επειδή προσπάθησαν να το σκάσουν, άλλοι από τύφο κ.λ. αρρώστιες, άλλοι ήταν παράπλευρες απώλειες κ.λ. [ Συμφωνώ και νομίζω πως είναι μια σωστή προσέγγιση αυτή που κάνεις. ]

Αν οι Τούρκοι έκαναν ό,τι λες και οι Κούρδοι υποστήριζαν ό,τι λες, θα έσπευδαν τα Ηνωμένα Έθνη (U.N.) να τους δημιουργήσουν δικό τους κράτος;

[ Δεν το ξέρουμε αυτό. Μπορεί ναι, μπορεί όμως και όχι. Οι Κούρδοι δεν έχουν τραπεζίτες, ούτε ελέγχουν τράπεζες, ούτε έχουν χρηματιστές, ούτε τίποτε. Η οικονομική τους ισχύ είναι σχεδόν ανύπαρκτη μπροστά στην οικονομική ισχύ που είχαν οι Εβραίοι. ]

Η χρήση τους ήταν η δημιουργία του πολέμου και τελικά του Ισραήλ, όπως και η χρησιμότητα της δικτατορίας στην Ελλάδα ήταν η εισβολή στην Κύπρο.

[ Τι να πω ... αν όντως έγινε έτσι, τότε ... τι να πω ... "πιαστήκαμε κορόϊδα". Όμως εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες ... ]1) Λέγεται ότι οι Rothschild χρηματοδότησαν το Χίτλερ. ’λλωστε, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος δηλ. την ίδρυση του Ισραήλ, καταλαβαίνουμε ότι πίσω από την ιστορία κρύβονται Σιωνιστές.

Αν το δεχτούμε αυτό λοιπόν - εκτός αν εσύ ή κάποιος άλλος έχει άλλη άποψη ως προς το ποιοι ήταν οι χρηματοδότες - ας πάμε να εξετάσουμε την αφοσίωση της Αγγλίας, σημαντική δύναμη των συμμάχων. Κυκλοφορεί πολύ τα τελευταία χρόνια η ιστορία για το πως οι Rothschild και συγκεκριμένα ο Nathan Rothschild (με τη βοήθεια των αδερφών του στην Ευρώπη), αγόρασε την Αγγλία το 19ο αιώνα εκμεταλλευόμενος την έκβαση της μάχης του Βατερλώ. Μεταξύ άλλων επιχειρήσεων λοιπόν, όταν ξετίναξε το χρηματιστήριο του Λονδίνου, αγόρασε και τις μετοχές της κεντρικής τράπεζας της Αγγλίας.

Και από τότε ανήκει στους Rothschild, οι οποίοι έχουν ακουστεί ελάχιστες φορές στην ελληνική επικαιρότητα. Χαρακτηριστικά, ο Κ. Βελόπουλος στην "1η διαδικτυακή συνέντευξή του" από το anti-ntp blog, είπε ότι αυτοί στους οποίους χρωστάμε έχουν ονόματα ("Δεν χρωστάμε στον φούφουτο!" ή κάπως έτσι το έθεσε, δε θυμάμαι...) και στη συνέχεια πρόσθεσε "Rothschild", "Rockefeller"...

Επιπλέον, θα βρεις διάφορες ιντερνετικές πηγές που υποστηρίζουν ότι το Federal Reserve (κεντρική τράπεζα των Η.Π.Α.) πλήρωσε την ανοικοδόμηση, τα χρέη, και την μεταπολεμική ανάπτυξη της Γερμανίας με τα χρήματα του αμερικανικού λαού, αφού η Γερμανία αποτέλεσε την αφετηρία της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild, μεγαλομετόχων του FED. ’λλοι μικρότεροι μεγαλομέτοχοι του FED είναι η Goldman Sachs, "ο οικονομικός δολοφόνος" (έγιναν μερικές συζητήσεις στα κανάλια και παίχτηκε και κάτι λίγο από βουλή για την Goldman ε;)

Οπότε καταλαβαίνεις που το πάω...αν τα ίδια άτομα είναι πίσω από ναζί αλλά και συμμάχους παύει να φαίνεται τραβηγμένο το σενάριο και ξεκαθαρίζει το τοπίο...

Για να μην επεκταθώ και σε ένα άλλο μεγάλο θέμα που αφορά την εσωτερική πόλη του Λονδίνου η οποία δεν ανήκει ούτε στο Λονδίνο ούτε στην Αγγλία και έχει - όπως και το Βατικανό - δική της σημαιά, δική της δικαστική εξουσία, δική της αστυνομία και δεν πληρώνει φόρους στο κράτος που την περιβάλλει. Και ανήκει φυσικά στους Ρότσιλντ.

2) Η ίδρυση του Ισραήλ δεν ήταν ο μοναδικός στόχος τους. Θέλανε να διαμορφώσουνε την εικόνα της Ευρώπης (παγκοσμιοποιημένη και ενωμένη!), γι' αυτό και ένα άλλο μεταπολεμικό αποτέλεσμα ήταν η ΕΟΚ και αργότερα η Ευρωπαΐκή Ένωση και η Ευρωπαΐκή κεντρική τράπεζα! One to rule them all central banks
Έπρεπε να γίνει κάτι σοκαριστικό για τα μάτια του κόσμου (όπως πάντα), κάτι που να μας ταρακουνήσει.
Λοιπόν, εάν έκαναν νόμο που να απαγορεύει την παραμονή των Εβραίων στην Γερμανία τότε πού θα μετανάστευαν αφού δεν θα υπήρχε Ισραήλ; ’σε που χάρη στον Β'ΠΠ μετανάστευσαν και Εβραίοι από την υπόλοιπη Ευρώπη.


3) Κακώς δεν κολλάς, γιατί οι σκηνοθέτες του πολέμου κολλάνε ;)
4) Οι Κούρδοι είναι πλέμπα. Σιγά μην τους δημιουργούσε κράτος η οργάνωση.
5) Δεν θα ήταν η πρώτη φορά, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2011, 18:55:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
1) Λέγεται ότι οι Rothschild χρηματοδότησαν το Χίτλερ. ’λλωστε, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος δηλ. την ίδρυση του Ισραήλ, καταλαβαίνουμε ότι πίσω από την ιστορία κρύβονται Σιωνιστές.

Αν το δεχτούμε αυτό λοιπόν - εκτός αν εσύ ή κάποιος άλλος έχει άλλη άποψη ως προς το ποιοι ήταν οι χρηματοδότες - ας πάμε να εξετάσουμε την αφοσίωση της Αγγλίας, σημαντική δύναμη των συμμάχων. Κυκλοφορεί πολύ τα τελευταία χρόνια η ιστορία για το πως οι Rothschild και συγκεκριμένα ο Nathan Rothschild (με τη βοήθεια των αδερφών του στην Ευρώπη), αγόρασε την Αγγλία το 19ο αιώνα εκμεταλλευόμενος την έκβαση της μάχης του Βατερλώ. Μεταξύ άλλων επιχειρήσεων λοιπόν, όταν ξετίναξε το χρηματιστήριο του Λονδίνου, αγόρασε και τις μετοχές της κεντρικής τράπεζας της Αγγλίας.

Και από τότε ανήκει στους Rothschild, οι οποίοι έχουν ακουστεί ελάχιστες φορές στην ελληνική επικαιρότητα. Χαρακτηριστικά, ο Κ. Βελόπουλος στην "1η διαδικτυακή συνέντευξή του" από το anti-ntp blog, είπε ότι αυτοί στους οποίους χρωστάμε έχουν ονόματα ("Δεν χρωστάμε στον φούφουτο!" ή κάπως έτσι το έθεσε, δε θυμάμαι...) και στη συνέχεια πρόσθεσε "Rothschild", "Rockefeller"...

Επιπλέον, θα βρεις διάφορες ιντερνετικές πηγές που υποστηρίζουν ότι το Federal Reserve (κεντρική τράπεζα των Η.Π.Α.) πλήρωσε την ανοικοδόμηση, τα χρέη, και την μεταπολεμική ανάπτυξη της Γερμανίας με τα χρήματα του αμερικανικού λαού, αφού η Γερμανία αποτέλεσε την αφετηρία της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild, μεγαλομετόχων του FED. ’λλοι μικρότεροι μεγαλομέτοχοι του FED είναι η Goldman Sachs, "ο οικονομικός δολοφόνος" (έγιναν μερικές συζητήσεις στα κανάλια και παίχτηκε και κάτι λίγο από βουλή για την Goldman ε;)

Οπότε καταλαβαίνεις που το πάω...αν τα ίδια άτομα είναι πίσω από ναζί αλλά και συμμάχους παύει να φαίνεται τραβηγμένο το σενάριο και ξεκαθαρίζει το τοπίο...

Για να μην επεκταθώ και σε ένα άλλο μεγάλο θέμα που αφορά την εσωτερική πόλη του Λονδίνου η οποία δεν ανήκει ούτε στο Λονδίνο ούτε στην Αγγλία και έχει - όπως και το Βατικανό - δική της σημαιά, δική της δικαστική εξουσία, δική της αστυνομία και δεν πληρώνει φόρους στο κράτος που την περιβάλλει. Και ανήκει φυσικά στους Ρότσιλντ.

2) Η ίδρυση του Ισραήλ δεν ήταν ο μοναδικός στόχος τους. Θέλανε να διαμορφώσουνε την εικόνα της Ευρώπης (παγκοσμιοποιημένη και ενωμένη!), γι' αυτό και ένα άλλο μεταπολεμικό αποτέλεσμα ήταν η ΕΟΚ και αργότερα η Ευρωπαΐκή Ένωση και η Ευρωπαΐκή κεντρική τράπεζα! One to rule them all central banks
Έπρεπε να γίνει κάτι σοκαριστικό για τα μάτια του κόσμου (όπως πάντα), κάτι που να μας ταρακουνήσει.
Λοιπόν, εάν έκαναν νόμο που να απαγορεύει την παραμονή των Εβραίων στην Γερμανία τότε πού θα μετανάστευαν αφού δεν θα υπήρχε Ισραήλ; ’σε που χάρη στον Β'ΠΠ μετανάστευσαν και Εβραίοι από την υπόλοιπη Ευρώπη.


3) Κακώς δεν κολλάς, γιατί οι σκηνοθέτες του πολέμου κολλάνε ;)
4) Οι Κούρδοι είναι πλέμπα. Σιγά μην τους δημιουργούσε κράτος η οργάνωση.
5) Δεν θα ήταν η πρώτη φορά, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα.


RedArrowZ,μήπως έχεις κάποια συγκεκριμένη πηγή για όλα αυτά?Η τουλάχιστον πάνω κάτω για την γενική ιδέα.Το όνομα "Rockefeller" είναι πολύ γνωστό στους κύκλους των συνωμοσιολόγων.


Edited by - alex22 on 30/09/2011 18:57:12Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2011, 02:04:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
alex22, έχω πολλές και για όλα όσα ανέφερα. Θέλεις για κάτι συγκεκριμένο για να μην αρχίσω να πετάω πηγές ή τουλάχιστον να πετάξω 5-6 για το ίδιο θέμα;

Το "Rockefeller" το έχουν χρησιμοποιήσει και βουλευτές μας. Τι να πω - και αυτοί με Dan Brown τη βρίσκουν τα βράδια; Να ένα παραδειγμα: http://youtu.be/uUGWI297UCY?t=13m9s

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2011, 09:21:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
RedArrowZ

quote:
Θέλεις για κάτι συγκεκριμένο για να μην αρχίσω να πετάω πηγές ή τουλάχιστον να πετάξω 5-6 για το ίδιο θέμα;

Οτι θέλεις εσύ,πάντως όσες περισσότερες έχουμε τόσο το καλύτερο.

quote:
Το "Rockefeller" το έχουν χρησιμοποιήσει και βουλευτές μας. Τι να πω - και αυτοί με Dan Brown τη βρίσκουν τα βράδια;

Προσωπικά αυτό το όνομα το έχω ακούσει και απο τον david icke,(τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση) αλλα ακόμα και απο το ντοκιμαντέρ zeitgeist!Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει τεράστια δύναμη στον έλεγχο του χρήματος ανα την ιστορία.

Πιστεύω οτι δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτί όλες οι θεωρίες συνομωσίας εμπλέκουν μέσα τους εβραίους,κάτι λέει αυτό.Αυτό απο μόνο του θα έπρεπε να μας κάνει πιό επιφυλακτικούς για την υπόθεση του ολοκαυτόματος.Αυτό που μας πλασάρουν ως ιστορία ποτέ δεν είναι ακριβώς όπως μας την πλασάρουν. Μας την παρουσιάζουν με ελεγχόμενο τρόπο.Πράγμα απόλυτως λογικό αν το σκεφτεί κανείς.

Ισως και οι δύο πλευρές να έχουν δίκιο,το ολοκαύτωμα μπορεί όντως να έγινε,αλλα οι πραγματικοί σκοποί ίσως να είναι διαφορετικοί απο ότι η επίσημη ιστορία μας διδάσκει.


Edited by - alex22 on 01/10/2011 09:25:49Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2011, 10:30:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
alex22, για να μην ξεφύγουμε από το θέμα ορίστε δύο βίντεο με απαραίτητες γνώσεις http://www.youtube.com/watch?v=X5DYw1HZXH0 και http://www.youtube.com/watch?v=4w-A54h_GQ8 και σου συνιστώ να ακούσεις αυτά που έχει να πει ο βουλευτής στο προηγούμενο link που σου είπα. Επίσης, είχα πιάσει το θέμα στο πρώτο μου topic εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11097 και έχω στείλει αρκετές πηγές.

Για τον David Icke προσωπικά δεν έχω αποφανθεί όμως μη βιάζεσαι να εμπιστευτείς έναν γνωστό truth seeker. Το zeitgeist είναι στη μαύρη λίστα μου μαζί με τον Alex Jones...


Τέλος πάντων, δε μπορεί να έχουν δίκιο όλοι, γιατί αν ο πραγματικός τους σκοπός ήταν όντως η δημιουργία του Ισραήλ, το να κυνηγάνε τους Εβραίους και να σκοτώσουνε τόσους πολλούς φαίνεται παράλογο...αν ήταν μερικές εκατοντάδες για τα μάτια του κόσμου αυτό μπορώ να το καταλάβω...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 38 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2971191
Maintained by Digital Alchemy