ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 38
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2011, 06:59:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ...ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


(γυαλιά θυμάτων από το ’ουσβιτς)

Στις 26 Σεπτεμβρίου 1942 ο SS August Frank, ένας από τους επικεφαλής του Κεντρικού Γραφείου Οικονομίας και Διοίκησης υπέβαλλε μια οδηγία στο επιτελείο της Επιχείρησης Reinhard στο Λιούμπλιν της Πολωνίας και στον διοικητή του ’ουσβιτς στην οποία δίνονταν κατευθυντήριες γραμμές πάνω στη διαχείριση και την διανομή των αντικειμένων προερχόμενων από την εκκένωση των Εβραίων.
http://en.wikipedia.org/wiki/August_Frank_memorandum

Υπάρχουν όμως μερικές περίεργες και ενοχοποιητικές περιγραφές στην αναφορά που υποδηλώνουν ότι η λέξη «εκκένωση» έχει μοιραίο περιεχόμενο και σχετίζεται με τη θανάτωση των Εβραίων. Για παράδειγμα στην οδηγία υπ’ αριθμόν 2 αναφέρεται σε χρυσό από δόντια μαζί με άλλα πολύτιμα αντικείμενα που πρέπει να μεταφερθούν στο WVHA (Κεντρικό Γραφείο Οικονομικών και Διοίκησης των SS). Γνωρίζουμε από πολλές μαρτυρίες ότι τα χρυσά δόντια αφαιρούνταν από τα θύματα μετά τη θανάτωσή τους. Εξάλλου θα ήταν παράλογο να υποθέσουμε ότι οι Εβραίοι απλά μεταφέρονταν αλλού και τους έβγαζαν τα χρυσά δόντια πριν την αναχώρησή τους, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν μαρτυρίες που θα στήριζαν τέτοιο ενδεχόμενο.
Μία ακόμα οδηγία από την αναφορά του Frank που ενισχύει τη σχέση της λέξης «εκκένωση» με τη θανάτωση είναι η τελευταία στην οποία τονίζεται πως πρέπει να γίνεται έλεγχος ώστε όλα τα Εβραϊκά αστέρια να αφαιρούνται από τα ρούχα των Εβραίων πριν αποσταλλούν αλλού (σ.σ. τα ρούχα) καθώς και να ελέγχονται για κρυμμένα και ραμμένα αντικείμενα αξίας προτού μεταφερθούν σε μέρη όπου οριζόταν. Γνωρίζουμε από πολλές φωτογραφίες ότι οι Εβραίοι που προορίζονταν για τα στρατόπεδα της Επιχείρησης Reinhard και το ’ουσβιτς (και άλλων στρατοπέδων) μεταφέρονταν εκεί με τα ρούχα πάνω στα οποία ήταν ραμμένο το Εβραϊκό άστρο.
Για παράδειγμα...

’ουσβιτς

Χέλμνο

Σόμπιμπορ

Επομένως τα συγκεκριμένα ρούχα στα οποία αναφέρεται η οδηγία του Frank προέρχονται από τα στρατόπεδα (άλλωστε σε στρατόπεδα απευθύνεται) που σύσσωμη η ιστοριογραφία (και οι μαρτυρίες) ταυτίζει με τις μαζικές θανατώσεις των Εβραίων. Αναρωτιέται κανείς γιατί αν οι ναζί σκόπευαν να ξαποστείλουν τους Εβραίους εκτός Ευρώπης μετά τον πόλεμο (και όχι να τους εξοντώσουν) όπως υποστηρίζουν αρκετοί αρνητές, θα έπρεπε να τους αποσπάσουν μια και καλή τα ρούχα τους μετατρέποντάς τα σε λεία του Ράιχ; Μήπως σκόπευαν να τους δώσουν άλλα ρούχα αργότερα; Θα ήταν αχρείαστος κόπος ειδικά για τόσο μεγάλoυς αριθμούς Εβραίων που στέλνονταν στα εν λόγω στρατόπεδα. Μήπως θα τους έστελναν με τις φόρμες των κρατούμενων; Ανόητο και μόνο σαν σκέψη. Εξάλλου η αναφορά κάνει λόγο και για αποστολή παπουτσιών, γυαλιών, εσώρουχων, χειραποσκευών, χρημάτων, ξυριστικών και λοιπών αντικειμένων που φυσιολογικά παίρνουν μαζί τους οι μεταφερόμενοι σε νέο τόπο και οι μαρτυρίες από τα στρατόπεδα επιβεβαιώνουν την έλευση των συγκεκριμένων ειδών. Η πρόδηλη άνεση με την οποία όλα αυτά τα αντικείμενα πρέπει να αποδίδονται στην περιουσία του Ράιχ και ο όγκος των ιστορικών μαρτυριών υποδεικνύουν ότι τα στρατόπεδα αυτά ήταν ο τελικός προορισμός των Εβραίων και ότι δεν θα ξαναχρειάζονταν τα υπάρχοντά τους.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την απόδοση του πλούτου των εξοντωμένων Εβραίων στο Ράιχ επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο στρατάρχης του Ράιχ και βασικός οργανωτής της εβραϊκής γενοκτονίας, Χάινριχ Χίμλερ στον ανατριχιαστικό λόγο του στο Posen της Πολωνίας στις 4 Οκτωβρίου 1943.
http://www.holocaust-history.org/himmler-poznan/speech-text.shtml
«Έχουμε πάρει τα πλούτη τους και έδωσα αυστηρή διαταγή την οποία εκτέλεσε ο Obergruppenführer Pohl (σ.σ. επικεφαλής του Κεντρικού Γραφείου Οικονομικών και Διοίκησης των SS) να παραδοθούν αποκλειστικά στο Ράιχ, στο Κράτος».
Και στη συνέχεια απειλεί όσους SS τολμήσουν να εκμεταλλευτούν για τον εαυτό τους αυτά τα πλούτη...

Ακόμα και τα υπόλοιπα πολύτιμα αντικείμενα όμως όπως διαμάντια, πετράδια, κοσμήματα κλπ ήταν πράγματα που οι Εβραίοι έπαιρναν μαζί τους όταν μάθαιναν ότι θα τους μετέφεραν αλλού (π.χ. σε στρατόπεδα εργασίας, σε γκέτο) διότι ήλπιζαν ότι θα εξασφάλιζαν την επιβίωσή τους αφού θα μπορούσαν να τα ανταλλάξουν για τρόφιμα και άλλα απαραίτητα είδη επιβίωσης ή και να εξαγοράσουν φρουρούς.

Γνωρίζουμε ότι στα εβραϊκά γκέτο γίνονταν τέτοιες συναλλαγές, με τους Εβραίους να ανταλλάσουν πολύτιμα αντικείμενα ή να ξοδεύουν υπερβολικά μεγάλα χρηματικά ποσά για να αγοράσουν μια φέτα ψωμί από «προμηθευτές» εκτός του γκέτο. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του Εβραίου Jacob Zylberstein ο οποίος ήταν κλεισμένος στο γκέτο του Λουτζ και διενεργούσε τέτοιες ανταλλαγές μ’ έναν Πολωνό που βρισκόταν έξω από το γκέτο, Ο Πολωνός του πέταγε ένα πακέτο ψωμί, ο Jacob έτρωγε το μισό, πουλούσε το υπόλοιπο και έδινε τα λεφτά που έβγαζε στον Πολωνό ο οποίος είχε αποκομίσει μεγάλα κέρδη: «Μας βοήθησε για δύο μήνες..[..]..Τον έπιασαν και τον σκότωσαν γι’ αυτό που έκανε Αλλά δύο μήνες είναι πολύς καιρός».
’λλοι Εβραίοι αναγκάζονταν να πουλήσουν τα διαμαντένια δαχτυλίδια τους ή άλλα κοσμήματα για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους. Το αποτέλεσμα ήταν οι Πολωνοί και οι μετανάστες Γερμανοί που ζούσαν έξω από το γκέτο να κάνουν μια ολόκληρη περιουσία. Ο Egon Zielke, ένας επαναπατρισθείς Γερμανός που ζούσε στο Λουτζ, παραδέχτηκε ότι κέρδισε πολλά από τις συναλλαγές του με τους κατοίκους του γκέτο: «Οι Εβραίοι δεν μπορούσαν να φάνε ένα δαχτυλίδι, αλλά αν κατάφερναν να το ανταλλάξουν για ένα κομμάτι ψωμί θα επιβίωναν για μια δυο μέρες. Δε χρειάζεται να είσαι έμπορος – έτσι είναι η ζωή».

’λλη μια μαρτυρία για το πολύτιμα αντικείμενα ή και λιγότερο πολύτιμα όπως ρολόγια που έπαιρναν οι Εβραίοι μαζί τους στο ταξίδι νομίζοντας ότι τους πάνε να εργαστούν σε κάποια περιοχή της Ευρώπης προέρχεται από τον Έλληνα Εβραίο Ιάκωβο Χαντάλι. Στη διάρκεια της μεταφοράς των Εβραίων της Θεσσαλονίκης στο ’ουσβιτς μας περιγράφει περιστατικά όπως το εξής: «Καμιά φορά, κατά την ώρα του ταξιδιού, οι Γερμανοί φρουροί άνοιγαν την πόρτα του βαγονιού και αφαιρούσαν από τα χέρια των ανθρώπων κοσμήματα ή οτιδήποτε άλλο μπορούσαν να αρπάξουν: ρολόγια ή δαχτυλίδια. Ό,τι μπορούσε να αφαιρεθεί εύκολα, το έπαιρναν. ‘Δεν θα τα χρειαστείτε αυτά’, έλεγαν οι Γερμανοί χαμογελώντας. Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι δεν πηγαίναμε εκεί όπου μας είχαν υποσχεθεί.»
Προσέξτε την «προφητική» φράση των Γερμανων φρουρών για το ότι δεν θα χρειαστούν τα αντικείμενα αυτά στο νέο προορισμό τους. Χμμμ...

Μαρτυρίες που ακολουθούν επιβεβαιώνουν τις τεράστιες ποσότητες αντικειμένων που έπαιρναν μαζί τους οι Εβραίοι στα στρατόπεδα εξόντωσης.

Η τακτοποίηση των αντικειμένων των εκτελεσθέντων Εβραίων γινόταν από τους κρατούμενους των στρατοπέδων υπό την εποπτεία των SS. Έπρεπε να ψάχνουν για πολύτιμα αντικείμενα ή χρήματα στα ρούχα των θυμάτων καθώς και να αφαιρούν τα κίτρινα αστέρια, οποιαδήποτε έγγραφα ή πράγματα που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν ότι ανήκαν σε Εβραίο. Οι διαταγές ήταν αυτηρότατες και οι κρατούμενοι που δεν τις τηρούσαν κινδύνευαν να εκτελεστούν. Μεγάλη ήταν και η ευθύνη των SS που επόπτευαν τη διαδικασία. Ο SS Heinrich Unverhau καταθέτει σχετικά: Ο SS Sturmbannfuhrer Hering με κατηγόρησε για σαμποτέρ επειδή κατά τη διάρκεια της ταξινόμησης των ρούχων που στέλνονταν για χρήση στη Γερμανία, βρήκε ένα κίτρινο αστέρι. Μερικά χρήματα βρέθηκαν επίσης στα ρούχα. Αυτά τα ρούχα ανήκαν σε Εβραίους που είχαν δολοφονηθεί στο Μπέλζεκ.

Ο Jan Piwonski, ένας Πολωνός εργάτης στο σταθμό του Σόμπιμπορ καταθέτει: Είδα τους Γερμανούς να καίνε όσα αγαθά τους ήταν άχρηστα. Τα υπόλοιπα φορτώνονταν σε βαγόνια τρένων και στέλνονταν στη Γερμανία. Τέτοιες μεταφορές με αντικείμενα και ρούχα αναχωρούσαν δύο φορές το μήνα. Αντικείμενα αξίας, χρυσός και χρήματα πακετάρονταν σε μεταλλικά κουτιά και στέλνονταν στο Βερολίνο δύο φορές τη βδομάδα. Εγώ προσωπικά είδα αυτά τα κουτιά. Οι Ουκρανοί φρουροί έλεγαν ότι μέσα σε αυτά τα κουτιά υήρχε χρυσό, χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ο Oscar Strawczinski, ένας Εβραίος κρατούμενος στην Τρεμπλίνκα που εργαζόταν στην τακτοποίηση των αντικειμένων αναφέρει: Στις κουβέρτες και στα τραπεζομάντηλα που απλώθηκαν στο έδαφος είχαν συγκεντρωθεί σε σωρό όλα τα είδη ενδυμάτων, από εισαγόμενα υλικά και ακριβά κουστούμια μέχρι και απλά κουρέλια....Από τις αποσκευές αφαιρούσαμε μικροπράγματα, καλλυντικά, σαπούνι, σπίρτα, φάρμακα. Δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα εδώ που να μην αφαιρούμε σ ποσότητες-όλα τα είδη, από τον πιο ακριβό κασσίτερο μέχρι τις λίγες πατάτες που έφεραν οι φτωχοί Εβραίοι μαζί τους. Τα ταξινομημένα ενδύματα μεταφέρονται στην άκρη της αυλής, όπου και σχηματίζουν ολοένα και μεγαλύτερους σωρούς. Οι αποσκευές με τα τιμαλφή φιλοξενούνται σε ειδικό μέρος. Μέσα σ’ αυτές υπάρχουν πράγματα φτιαγμένα από χρυσάφι, ρολόγια, δαχτυλίδια, διαμάντια. Οι βέρες γάμου αποτελούν τη μεγαλύτερη ποσότητα πολύτιμων αντικειμένων. Υπάρχουν επίσης μεγάλες ποσότητες ξένων νομισμάτων, δολάρια σε χαρτονομίσματα και κέρματα, στερλίνες και χρυσά ρωσικά νομίσματα. Τα πολωνικά χρήματα συγκεντρώνονται σε μεγάλους σωρούς...[...]...ολόκληρη η αυλή δίνει την εντύπωση αγοράς. Υπάρχει ένα ειδικό μέρος για τα είδη κουζίνας και τα μπουκάλια. Στα είδη κουζίνας υπάρχουν μαγειρικά σκεύη από το πιο ακριβό νικέλιο ή αλουμίνιο καθώς και παλιές σπασμένες κατσαρόλες. Εργάζομαι σε μια ομάδα 20 ατόμων. Μας βάζουν να τακτοποιούμε πακέτα από ύστερα από μεταφορά Εβραίων της Τσεχοσλοβακίας. Ανοίγω ένα πακέτο και βρίσκω εσώρουχα, κουστούμια, παπούτσια, μικροπράγματα κλπ.

Ο Abraham Kszepicki, κρατούμενος στην Τρεμπλίνκα αναφέρει: Μερικοί από τους Γερμανούς απολάμβαναν να συλλέγουν όλα τα είδη αντικειμένων. Δεν έκαναν καμία προσπάθεια να το κρύψουν από μας, αλλά ήταν πολύ προσεκτικοί με τους συναδέλφους τους. Θα έρχονταν από πάνω μας και θα άρπαζαν ένα ωραίο χρυσό ρολόι το οποίο θα το πήγαιναν αμέσως σε έναν από τους ρολογάδες μας για να το επεξεργαστεί. Ή θα έπαιρναν ένα ασυνήθιστο δαχτυλίδι ή κάποιο άλλο αντικείμενο από τα γυναικεία κοσμήματα, για να το δωρίσουν χωρίς αμφιβολία στην αγαπημένη τους στην Γερμανία. Όλοι αυτοί, Γερμανοί και Ουκρανοί φρουροί, απέκτησαν τόσα πολλά χρήματα που δεν έμπαιναν στον κόπο να τα ακουμπήσουν. Νομίζω ότι όλοι έγιναν εκατομμυριούχοι στην Τρεμπλίνκα.

Όπως φαίνεται όχι μόνο οι Γερμανοί αλλά και οι Ουκρανοί φρουροί πλούτισαν από την ασύστολη λαφυραγωγία εις βάρος των περιουσιών των θυμάτων. Ενδεικτική είναι η μαρτυρία του Jerzy Krolikowski, ενός Πολωνού μηχανικού που εργαζόταν στην περιοχή της Τρεμπλίνκα: Τα γεγονότα που έχω περιγράψει [η εξόντωση των Εβραίων στην Τρεμπλίνκα] προκάλεσαν αληθινή επανάσταση στην περιοχή της Τρεμπλίνκα. Οι φτωχές περιοχές της Podlassia (σ.σ. περιοχή της Πολωνίας ανατολικά της Τρεμπλίνκα) πλημμύρισαν από χρυσάφι, και συρφετός απ’ όλη τη χώρα έφτασε εδώ για να αποκτήσει πλούτη γρήγορα και εύκολα. Ακόμα και μεταξύ του ντόπιου πληθυσμού υπήρχε δυστυχώς μια συγκεκριμένη ομάδα που επιθυμούσε να κάνει περιουσία από την τραγωγία των Εβραίων με κάθε κόστος...[...]...Απέρριψα τις συχνές προσφορές που μου έκαναν για να αγοράσω σχεδόν τσάμπα ρολόγια, χρυσά νομίσματα και ποικίλα ενδύματα. Οι Ουκρανοί φασίστες που επάνδρωναν το στρατόπεδο θανάτου ήταν αυτοί που έφερναν χρυσά νομίσματα, τιμαλφή, και χρήματα από το στρατόπεδο. Αρχικά δεν ήταν πλήρως ενημερωμένοι για την πραγματική αξία των ενδυμάτων, και κάποιος μπορούσε να αγοράσει όλα τα είδη σε εξευτελιστικά αντίτιμα. Τα αντρικά ρολόγια πουλήθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα και οι ντόπιοι αγρότες κρατούσαν μεγάλες ποσότητες από αυτά σε καλάθια αβγών για να τα πουλήσουν μετά. Οι Ουκρανοί φασίστες που ήταν ολοκληρωτικά διαβρωμένοι από τον πλούτο που απέκτησαν χωρίς κόπο, περιφρονούσαν την αξία του. Για παράδειγμα θα κέρναγαν ένα ποτό χωρίς καν να μετρήσουν τον λογαριασμό...[...]...Στα χωριά κοντά στο στρατόπεδο οι Ουκρανοί φασίστες καλωσορίζονταν από μερικούς αγρότες. Οι κόρες τους, όπως όλοι γνώριζαν, έγιναν φιλενάδες των δολοφόνων και απολάμβαναν τα οφέλη των γενναιόδωρων καρδιών τους. Δεν είναι άξιο απορίας, που ακόμα και σε περίοδο πολέμου, μπορούσες να δεις στα γειτονικά χωριά εκτεταμένες κατασκευές στις φάρμες και τις γυναίκες του χωριού να φορούν γούνες και ενδύματα ακριβών υλικών των οποίων η πηγή ήταν καλά γνωστή...

Η μανιώδης λαφυραγωγία των ναζί επιβεβαιώνεται και από μαρτυρίες των ίδιων των SS.

Επί παραδείγματι ο SS Gustav Munzberger που υπηρέτησε στην Τρεμπλίνκα καταθέτει: Ξέρω ότι ο Matthes [που ήταν υπεύθυνος του τομέα ΙΙΙ του στρατοπέδου], στο τέλος της μέρας όταν έφτανε μια αποστολή (σ.σ. Εβραίων) συνήθιζε να παίρνει το χρυσάφι στο κάτω μέρος του στρατοπέδου. Το χρυσό αυτό αφορούσε χρυσά δόντια και χρυσά αντικείμενα που είχαν βρεθεί στα πτώματα. Αυτό το χρυσάφι μεταφερόταν σε μια μικρή θήκη.

Ο διοικητής του ’ουσβιτς Ρούντολφ Ες έγραψε στην αυτοβιογραφία του: «Επιχείρηση Ράινχαρντ». Ο όρος αυτός ήταν μια κρυπτογραφική ονομασία επιχείρησης συλλογής, διαλογής και εκποίησης όλων των πραγμάτων που συγκεντρώνονταν με την άφιξη των εβραϊκών αποστολών και από την εξόντωσή τους...[...]...Τεράστιος πλούτος εκλάπη από μέλη των SS και αστυνομικούς, πολιτικούς υπάλληλους, εργάτες και σιδηροδρομικούς...[...]...Ανάμεσα στα αντικείμενα αξίας υπήρχαν τιμαλφή εξαιρετικά ακριβά, ιδίως σε φορτία Εβραίων από τη Δύση: Πολύτιμοι λίθοι αξίας εκατομμυρίων, ανεκτίμητα ρολόγια, χρυσά ή πλατινένια με μπριλάντια, δαχτυλίδια, σουλαρίκια και περιδέραια πανάκριβα καθώς ήταν μοναδικά κομμάτια...[...]...Τα χρυσά δόντια τα ξανάχυναν στο νοσοκομείο οι επιτελικοί οδοντίατροι και τα έστελναν κάθε μήνα στη Γενική Διεύθυνση Υγιεινής...[...]...Απ’ αφορμή τα τιμαλφή των Εβραίων δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο μια δύσκολη κατάσταση, που δεν έγινε πια ποτέ δυνατό να αντιμετωπιστεί καίρια. Η υπόθεση αυτή επιδρούσε εκμαυλιστικά στα μέλη των SS που δεν είχαν πάντα τη δύναμη να καταπολεμήσουν τον πειρασμό του εύκολου πλουτισμού με τα αντικείμενα αξίας των Εβραίων. Συνηθέστατα οι ποινές στέρησης της ελευθερίας, ακόμη και οι θανατικές καταδίκες δεν έφεραν το αναγκαίο εκφοβιστικό αποτέλεσμα. Για τους κρατούμενους τα πολύτιμα αντικείμενα των Εβραίων άνοιξαν απροσδόκητες ευκαιρίες. Ένας μέρος των αποδράσεων πρέπει να συσχετιστεί μ’ αυτό. Με εύκολα αποκτώμενα χρήματα, ρολόγια, δαχτυλίδια κλπ οι κρατούμενοι αγόραζαν από μέλη των SS και πολίτες-εργάτες οινόπνευμα, καπνό, τρόφιμα, πλαστά ντοκουμέντα, όπλα και πυρομαχικά...[...]...Το χρυσάφι των Εβραίων έγινε η κατάρα του στρατοπέδου.

Ο SS Oskar Groening δεκανέας στο ’ουσβιτς και εργαζόμενος στη διοικηση του στρατοπέδου σε γραφείο όπου ξεχώριζε, φύλαγε και έστελνε τα αντικείμενα των Εβραίων στο Βερολίνο αναφέρει: «Οι άνθρωποι εκεί (σ.σ. που εργάζονταν στους θαλάμους) μας είπαν ότι δεν επιστρέφονταν όλα τα χρήματα στους αιχμαλώτους. Οι Εβραίοι που μεταφέρονταν στο στρατόπεδο αντιμετωπίζονταν διαφορετικά. Τους έπαιρναν τα χρήματα και δεν τους τα έδιναν πίσω». Ο Groening ρώτησε έναν συνάδελφό του αν αυτό είχε σχέση με μια χτεσινοβραδινή άφιξη και αυτός του απάντησε: «Ξέρεις κάτι; Έτσι γίνεται εδώ. Έρχονται οι αποστολές με τους Εβραίους κι αν δεν μπορούν να δουλέψουν τους ξεφορτωνόμαστε.» Ο Groening στη συνέχεια δήλωσε ότι «Δεν μπορούσα καν να το φανταστώ. Το συνειδητοποίησα όμως όταν βρέθηκα να φυλάω τα πολύτιμα αντικείμενα και τις βαλίτσες κατά τη διαλογή
Και αναφερόμενος στις αποστολές Εβραίων της Ελλάδας: «Όταν υπήρχε πολύ ούζο δεν θα μπορούσε παρά να έχει έρθει από την Ελλάδα».

Από την πλευρά του Κεντρικού Γραφείου Οικονομίας και Διοίκησης, ο επικεφαλής Όσβαλντ Πολ δήλωσε σε συνέντευξή του στον ψυχολόγο Λίον Γκόλντενσον στη Νυρεμβέργη: Τι μπορούσα να κάνω; Εγώ δεν διέταξα ποτέ να αφαιρεθούν τα χρυσά δόντια. Δεν ήταν δική μου ευθύνη. Δεν ζήτησα να τα στείλουν στο γραφείο μου. Τα έφερναν όμως κι εγώ είχα την υποχρέωση να τα καταθέτω στη Ράιχσμπανκ, κι αυτό έκανα...[...]...Πραγματικά δεν θυμάμαι πότε ήταν η πρώτη φορά που έφτασαν αυτά τα είδη στο γραφείο μου. Νομίζω πως την πρώτη φορά τα συνόδευε κάποιος από το στρατόπεδο συγκέντρωσης απ’ όπου προέρχονταν αλλά εγώ δεν ασχολιόμουν με τέτοιες λεπτομέρειες επειδή είχα πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να ξεφορτώνω σάκους από ένα φορτηγό και να ελέγχω τι έχουν μέσα. Είχα ειδικούς ανθρώπους να κάνουν αυτή τη δουλειά...[...]...Το ότι προέρχονταν από Εβραίους που είχαν εκτελεστεί το ήξερα, όπως το ήξεραν όλοι. Δεν το άγγιξα όμως ποτέ. Απλώς περνούσε από το γραφείο μου με διαταγή του Χίμλερ και κατόπιν συμφωνίας του Φουνκ με τον Σβέριν φον Κρόσιγκ για να κατατεθεί στη Ράιχσμπανκ».

Ένας άλλος SS, o Ernst Gollak που εργαζόταν για 3 χρόνια στα εργαστήρια ενδυμάτων των SS από το Γενάρη του 1942 κι έπειτα, κατέθεσε σχετικά: ...Από το Μάιο ή τον ιούνιο του 1942, σε αυτό το εργαστήριο ραπτικής του Λιούμπλιν, γούνες και παλτά των Εβραίων που βρίσκονταν στα στρατόπεδα εξόντωσης του Μπέλζεκ, της Τρεμπλίνκα και του Σόμπιμπορ, απολυμαίνονταν και στέλνονταν στη Γερμανία. Αυτά τα αγαθά μεταφέρονταν με τρένα, ξεφορτώνονταν από τους Ουκρανούς βοηθούς και αργότερα από τους εργαζόμενους Εβραίους, απολυμαίνονταν και φορτώνονταν ξανά στα βαγόνια. Ήμουν επικεφαλής μιας ομάδας 20-30 Εβραίων γυναικών εκπαιδευμένων στην απολύμανση. Τα ενδύματα χωρίζονταν σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά. Μετά υποδιαρούνταν και πάλι σε εξωτερικά ρούχα και εσώρουχα, παπούτσια κλπ..Πού τα πήγαιναν ακριβώς δεν γνωρίζω. Μια φορά είδα στα βαγόνια τα ονόματα των σταθμών Βερολίνο, Glogau, Βρότλαβ και Hirshberg...(Σωροί παπουτσιών από το στρατόπεδο εξόντωσης Μπέλζεκ)

Ο τεράστιος όγκος των αντικειμένων των Εβραίων που μεταφερόταν με τα τρένα δεν πέρασε απαρατήρητος από τους ντόπιους. Στον σταθμό της Τρεμπλίνκα, ο Πολωνός σταθμάρχης Franciszek Zabecki ανέφερε ότι σύμφωνα με το αρχείο που κρατούσε, περισσότερα από 1000 βαγόνια γεμάτα με πράγματα των θυμάτων πέρασαν από το σταθμό. Διάφορα έγγραφα που έχουν έρθει στην κατοχή μας από τη Gedob (Γενική Διεύθυνση Ανατολικών Σιδηροδρόμων) επιβεβαιώνουν τέτοιες μεταφορές. Μόνο για διάστημα 12 ημερών του Σεπτέμβρη 1942, έχουμε 153 βαγόνια γεμάτα με ενδύματα των θυμάτων. Συγκεκριμένα αναχώρησαν από την Τρεμπλίνκα 3 εμπορικά τρένα που μετέφεραν ενδύματα και που στάλθηκαν από την Τρεμπλίνκα στο Λιούμπλιν μέσω της Siedlce. Το πρώτο ήταν στις 9 Ιανουαρίου 1942 όπου αναχώρησαν 51 βαγόνια. Το δεύτερο αναχώρησε με 50 βαγόνια στις 13 Σεπτέμβρη και το τρίτο με 52 βαγόνια στις 21 Σεπτέμβρη.

Αλλά εκτός από τις μαρτυρίες υπάρχουν και μερικά πρόσθετα έγγραφα των ναζί που σχετίζονται με την οικονομική πτυχή του θέματος καταγράφοντας τις τεράστιες ποσότητες που αποκόμισαν οι Γερμανοί από τα θύματά τους.
Για παράδειγμα ο υπηρεσιακός επικεφαλής της Επιχείρησης Reinhard, Georg Wippern υπέβαλλε μια αναφορά στο επιτελείο του Χίμλερ δίνοντας λεπτομερείς πληροφορίες για την εβραική περιουσία που συλλέχθηκε για παράδοση μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 1943. Στο τέλος της αναφοράς συνοψίζεται το τελικό ποσό σε γερμανικά μάρκα (Reichsmarks ή RM):

1. Μετρητά και υπόλοιπο μετρητών που παραδόθηκε: RM 53,013,133.51
2. Ξένο νόμισμα σε σε χαρτονομίσματα: 1,452,904.65
3. Ξένο νόμισμα σε χρυσά νομίσματα: 843,802.75
4. Πολύτιμα μέταλλα: 5,353,943.00
5. Ποικίλα αντικείμενα: 26,089,800.00
6. Υφάσματα: 13,294,400.00
.....RM 100,047983.91

http://www.deathcamps.org/reinhard/arloot.htm

Ο Όσβαλντ Πολ, επικεφαλής του Κεντρικού Γραφείου Οικονομικών και Διοίκησης των SS, συνέταξε μια αναφορά στις 6 Φεβρουαρίου 1943 σχετικά με την «Χρήση των υφασμάτων προερχόμενων από την μέχρι τώρα εκκένωση των Εβραίων». Στην αναφορά αυτή περιλαμβάνονται τα υφάσματα που προωθήθηκαν από το ’ουσβιτς και από την Επιχείρηση Reinhard και στον οποίο υποβλήθηκαν. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη αναφορά το Υπουργείο Οικονομικών του Ράιχ έλαβε 262,000 ολόκληρες αντρικές και γυναικείες ενδυμασίες και πάνω από 2.7 εκατομμύρια κιλά κουρέλια, 270,000 κιλά από πούπουλα κρεβατιών και 3000 κιλά γυναικεία μαλλιά, όλα μεταφερόμενα σε 570 σιδηροδρομικά βαγόνια. Ο γερμανικός οργανισμός Volksdeutsche Mittelstelle (VoMi – οργανισμός των SS με στόχο την παροχή βοήθειας προς τους Γερμανούς που ζούσαν στις κατακτημένες περιοχές του Ράιχ) έλαβε 211 βαγόνια γεμάτα αντρικά, γυναικεία και παιδικά ενδύματα. Η Reichsiugendfuhrung (διοίκηση των νέων του Ράιχ), η βιομηχανία IG Farben, ο Οργανισμός Todt, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ο Γενικός Επιθεωρητής των Μεταφορών έλαβαν συνολικά 44 επιπλέον βαγόνια γεμάτα ενδύματα. Το σύνολο ήταν 825 βαγόνια που περιείχαν υφάσματα.


(Δεμάτια από μαλλιά στο ’ουσβιτς)

Στις 5 Ιανουαρίου 1944, ο επικεφαλής της Επιχείρησης Reinhard Odilo Globocnik υπέβαλλε μια αναφορά στον Χίμλερ συνοψίζοντας τα χρήματα, το χρυσό και τα πολύτιμα αντικείμενα που προήλθαν από τους Εβραίους της Επιχείρησης Reinhard. Η σύνοψη γινόταν σε γερμανικά μάρκα της εποχής (RM) όπως είδαμε και προηγουμένως. Περιλάμβανε χρήματα από 48 χώρες. Χρυσά νομίσματα από 34 χώρες, 2910 κιλά σε μπάρες χρυσού, 18.734 κιλά σε μπάρες ασημιού, 16.000 καράτια διαμαντιών και πολλά ακόμα. Η συνολική αξία όλων των πολύτιμων ειδών (χρήματα, τιμαλφή και υπάρχοντα) που αποσπάστηκαν από τους Εβραίους από το επιτελείο της Επιχείρησης Reinhard περιλαμβανόταν επίσης στην σύνοψη της αναφοράς:

-Χρήματα σε zlotys (σ.σ. πολωνικό νόμισμα) και Γερμανικά μάρκα:RM 73,852,080.74
-Πολύτιμα μέταλλα: 8,973,651.60
-Ξένο νόμισμα σε χαρτονομίσματα: 4,521,224.13
-Ξένο νόμισμα σε χρυσό: 1,736,554.12
-Πολύτιμα πετράδια και άλλα αντικείμενα αξίας: 43,662,450.00
-Υφασμα: 46,000,000.00
Σύνολο σε γερμανικά μάρκα: 178,745,960.59

http://www.deathcamps.org/reinhard/arloot.htm

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί και ένα ακόμη συγκλονιστικό ντοκουμέντο από πλευράς των ναζί για τη λαφυραγωγία εις βάρος των εκτελεσθέντων Εβραίων και συγκεκριμένα η «Αναφορά για τη Λύση του Εβραϊκού προβλήματος στη Γαλικία» (ιστορική περιοχή που καταλαμβάνει εκτάσεις της νοτιοανατολικής Πολωνίας και της δυτικής Ουκρανίας). Η αναφορά αυτή συντάχτηκε στις 30 Ιουνίου 1943 από τον SS Fritz Katzman, αρχηγό της Αστυνομίας στην περιοχή της Γαλικίας και περιγράφει τα μέτρα που πάρθηκαν κατά των Εβραίων ύστερα από την αποτυχημένη προσπάθεια ένταξής τους σε στρατόπεδα εργασίας καθώς και τη λεία που αποκομίστηκε από την όλη επιχείρηση. Και αυτή η αναφορά είναι αξιοσημείωτη από την άποψη ότι η λέξη «εκκένωση» σχετίζεται με την εξόντωση των Εβραίων. Για παράδειγμα χρησιμοποιείται η φράση «Ειδική Μεταχείριση» για τη μοίρα των Εβραίων συλληφθέντων η οποία αφορούσε κατά τα λεγόμενα των ίδιων των ναζί τη βιολογική εξόντωση των Εβραίων. ’λλο στοιχείο είναι ότι στη λεία της επιχείρησης καταγράφονται 11.730 χρυσά δόντια και γέφυρες.
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/galicia.html

’ξιοι!

ΠΗΓΕΣ:
Yithzak Arad: Belzec, Sobibor, Treblinka – The Operation Reinhard Death Camps, σελ. 154-164, Indianna University Press
Laurence Rees: ’ουσβιτς – Οι Ναζί και η Τελική Λύση, σελ.96-97, σελ. 159-185 εκδ. ΠΑΤΑΚΗ
Ιάκωβος Χαντάλι: Από το Λευκό Πύργο στις πύλες τους ’ουσβιτς, σελ.79, εκδ. Παρατηρητής.
Leon Goldensohn: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-Το ψυχογράφημα των ανθρώπων που αιματοκύλησαν τον κόσμο, σελ. 509-510, εκδ. ΚΕΔΡΟΣ

http://www.deathcamps.org/reinhard/arloot.htm
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/galicia.html
http://en.wikipedia.org/wiki/August_Frank_memorandum
http://www.holocaust-history.org/himmler-poznan/speech-text.shtml
http://www.holocaustresearchproject.org/revolt/zabecki.html
http://www.theage.com.au/news/World/Auschwitz-guards-life-of-lingering-nightmares/2005/01/26/1106415663534.html
http://www.spiegel.de/international/spiegel/0,1518,355188,00.html


Lost in Necropolis

La ville de la mort


Edited by - Agnostic on 04/10/2011 07:41:26Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2011, 07:05:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και λίγα προσωπικά σχόλια τώρα...
Παρατηρούμε από όλα τα παραπάνω στοιχεία ότι υπάρχει μια θαυμάσια σύγκλιση μεταξύ μαρτυριών και γραπτών αναφορών/εκθέσεων των ναζί. Δηλαδή οι μάρτυρες από 3 διαφορετικά πόστα (SS, κρατούμενοι, τρίτοι όπως σταθμάρχες, ντόπιοι χωρικοί κλπ) καταθέτουν παρόμοιες πάνω κάτω εμπειρίες σχετικά με την εκμετάλλευση του πλούτου των Εβραίων και οι γραπτές αναφορές την περίοδο των εκτελέσεων πράγματι καταγράφουν αυτόν τον εύκολα κερδισμένο πλούτο. Οι Εβραίοι φτάνουν στα στρατόπεδα, οι περισσότεροι εξοντώνονται και εν συνεχεία οι SS, οι Ουκρανοί φρουροί αλλά και ντόπιοι των γύρω περιοχών αποσπούν τα υπάρχοντα των νεκρών. Θα ήταν υπερβολικό να υποθέσουμε ότι και σε αυτή την περίπτωση (όπως νομίζουν για τις μαζικές θανατώσεις των Εβραίων οι αρνητές) οι πολυάριθμοι μάρτυρες φαντάστηκαν αυτή την εκμετάλλευση πλούτου από τα θύματα. Κάποια στιγμή νομίζω θα πρέπει ορισμένοι να απαγκιστρωθούν από την απύθμενη αλαζονεία τους και να πάψουν να νομίζουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι της εποχής φαντάζονται γεγονότα ενώ οι σημερινοί "διαφωτιστές-αναλυτές" (που τότε ίσως και να μην είχαν γεννηθεί ακόμα) ανακάλυψαν τη "μεγάλη αλήθεια" που μας κρύβει το κατεστημένο.

Ισως τα οικονομικά στοιχεία να μην θεωρούνται από μόνα τους απόδειξη της εξόντωσης των Εβραίων αποτελούν όμως σοβαρότατη ένδειξη για την εμφάνιση και εύκολη αξιοποίηση τεραστίων ποσοτήτων αντικειμένων, πολλά από τα οποία προέρχονταν από τα στρατόπεδα εξόντωσης. Οπωσδήποτε τέτοιες αναφορές χρήζουν επεξήγησης απ' όποιον πιστέυει ότι ασχολείται σοβαρά με το θέμα. Θα μπορούσε να υποστηρίξει ένας αρνητής ότι π.χ. ναι μεν οι ναζί άρπαξαν αυτές τις τεράστιες ποσότητες αντικειμένων από τους Εβραίους αλλά οι Εβραίοι βρίσκονταν στα στρατόπεδα σώοι. Όμως αυτή η προσέγγιση παραβλέπει τον υπόλοιπο όγκο στοιχείων (μαρτυρίες για εξοντώσεις, πληθυσμιακή μείωση των Εβραίων στις στατιστικές) και καθίσταται ελλιπής ως ερμηνεία που θα εξηγούσε πλήρως το φαινόμενο χωρίς κενά. Θα μπορούσε να αιτιολογήσει την κατάσταση βγάζοντας από το τσεπάκι μια άλλη συνηθισμένη δικαιολογία των αρνητών όπως του θανάτου από τύφο? Δύσκολα θα έστεκε αυτή η εξήγηση για τόσο μεγάλα μεγέθη που μιλάμε και αντιφάσκει τόσο με τις περισσότερες μαρτυρίες που μιλούν για εξοντώσεις όσο και με τις γραπτές αναφορές και οδηγίες που μιλούν για απόκτηση και αξιοποίηση πλούτου ύστερα από επιχειρήσεις "εκκένωσης" των Εβραίων. Εξάλλου οι ίδιοι οι αρνητές δεν υποστηρίζουν ότι οι θάλαμοι αερίων ήταν απλά θάλαμοι απολύμανσης και ότι οι συνθήκες υγιεινής στο ’ουσβιτς ήταν καλές (με νοσοκομείο, με σάουνες απολύμανσης ρούχων κλπ)?ε Τι είδους τύφος εξαπλωνόταν ήδη από τον Σεπτέμβρη του 1942 στα ναζιστικά στρατόπεδα όταν ο August Frank συνέταξε την κατευθυντήρια αναφορά του για την αξιοποίηση των υπαρχόντων των "εκκενωμένων" Εβραίων και δεν τον ξέρει κανείς? Και φυσικά θα ήταν ερμηνευτική υπεραπλούστευση να αποδίδαμε την νεοαποκτηθείσα λεία μόνο σε νεκρούς από τύφο. Ενώ με τις λέξεις "εκκένωση" και "ειδική μεταχείριση" των γραπτών αναφορών που είδαμε μπορεί να αποτυπωθεί συγκαλυμμένα η έννοια της δολοφονίας, σίγουρα ένας θάνατος Εβραίων από κάποια ασθένεια στο context της μαρτυρημένης αντιμετώπισής τους από τους ναζί προφανώς δεν μπορεί.

Η πιο εύλογη εξήγηση του τεράστιου αυτού πλούτου που αποκομίστηκε από το Ράιχ εκείνη την κρίσιμη περίοδο και που θα συνυπολόγιζε τον υπόλοιπο όγκο στοιχείων διαφορετικής φύσεως είναι να προήλθε από τη μαζική εξόντωση των Εβραίων, κυρίως στα γνωστά στρατόπεδα όπως την γνωρίζουμε από την κοινά παραδεκτή ιστοριογραφία. Αν οι Εβραίοι εξοντώνονταν με τον τρόπο που γνωρίζουμε, δηλαδή με εκτοπισμό τους σε συγκεκριμένα στρατόπεδα ύστερα από ψευδή ενημέρωση ότι τους πήγαιναν για εργασία σε κάποιο στρατόπεδο ή σε νέο τόπο εγκατάστασης, τότε το επόμενο λογικό βήμα μετά από τις εκτελέσεις τους θα ήταν η αξιοποίηση από τους διώκτες των αντικειμένων που κουβάλαγαν μαζί τους τα θύματα. Τέτοια αντικείμενα ασφαλώς θα τα χρειάζονταν και θα τα αξιοποιούσαν εν καιρώ πολέμου οι ναζι.


Lost in Necropolis

La ville de la mort


Edited by - Agnostic on 04/10/2011 07:19:36Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2011, 10:54:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σεΐχη του Προπαγανδιστάν,

Το θέμα τράβηξε αρκετά οπότε μερικά τελευταία σχόλια.

quote:
Οι υπέργειοι των IV και V εξαερίζονταν φυσικά και οι προορισμένοι να θανατωθουν εργάτες φορούσαν μάσκες. Κανένα σοβαρό πρόβλημα ούτε εδώ.
Ο εξαερισμός θα διαρκούσε ώρες, ίσως και μέρες, και οι μάσκες δεν θα αρκούσαν.
quote:
Αυτό που έχει σημασία ήταν να περάσουν οι μικροσκοπικοί κρύσταλλοι κι όχι όλο το κουτί και σίγουρα αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα με μερικά κάγκελα στο παράθυρο.
Για να περάσουν οι κόκκοι άσχετε θα έπρεπε ο Γερμανός να περάσει το χέρι του μέσα από τα σίδερα για να αδειάσει ή να ρίξει απλώς το κουτί (αν δεν τον εμπόδιζαν οι έγκλειστοι). Το δε άνοιγμα ήταν τόσο μικρό που ακόμη και 2 σίδερα θα ήταν αρκετά για να εμποδίσουν την εισαγωγή του Zyklon B.

Και όπως καταλαβαίνουμε ένας πραγματικός θάλαμος αερίων θα ήταν έτσι φτιαγμένος ώστε να μην αφήνει περιθώρια σαν τα παραπάνω.

quote:
Ακατάλληλη μέθοδος? Κάποιο λάθος κάνεις.
Καθόλου. Οι ίδιοι το δηλώνουν οτι χρησιμοποίησαν αυτή την μέθοδο με την δικαιολογία οτι δεν μπορούσαν να κατανοήσουν ένα χημικό φαινόμενο (το οποίο όπως είπα εξηγούσε ο Γκ. Ρούντολφ). Έτσι καταλαβαίνουν την επιστήμη οι "αρμόδιοι".
quote:
Στους χώρους απολύμανσης ρούχων βρέθηκαν ποσοστά κυανιδίου της τάξης των 900,840,880,840,792,840 kg ενώ το μεγαλύτερο που βλέπω για τα κρεματόρια είναι ένα 640 στο ΙΙ.
Αυτές οι συγκεντρώσεις που παρουσιάζονται τεχνηέντως ως υψηλές είναι σε μg ανά κιλό ενώ θα έπρεπε να είναι σε mg ανά κιλό.

Αυτό σημαίνει οτι στους θαλάμους απολύμανσης βρέθηκαν το πολύ 0,9 mg/kg κυανίου και στους "θαλάμους αερίων" 0,64 mg/kg, συγκεντρώσεις οι οποίες είναι πρακτικά μηδέν και κάτω από το διεθνές επίπεδο ανίχνευσης (1mg/kg) που χρησιμοποιούν τα αναλυτικά εργαστήρια παγκοσμίως.

Στην πραγματικότητα οι συγκεντρώσεις στους θαλάμους απολύμανσης ήταν από 1000-13.000 mg/kg ενώ στους "θαλάμους αερίων" από 0-7 mg/kg, δηλαδή συγκεντρώσεις συγκρίσιμες μ' αυτές στους στρατώνες (0-2,7 mg/kg).

quote:
Και φυσικά έχουμε και τις έρευνες του 1945 που απέδειξαν την ύπαρξη κυανίου στους χώρους εξόντωσης των κρεματορίων.
Παραμύθια. Δεν εξετάστηκαν οι σχετικοί χώροι τότε.
quote:
Δε μου αρκεί αυτή η αόριστη απάντηση για να εξηγήσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία.
Η απάντηση ήταν συγκεκριμένη και εξηγούσε πολύ καλύτερα την φωτογραφία.

Εσένα φυσικά και αχυροκαλύβα να σου δείχνανε θα πίστευες οτι ήταν θάλαμος αερίων.

quote:
Δηλαδή αν καταγράφεται στεγνωτήριο δεν μπορεί να υπάρχει άλλος χώρος για εκτελέσεις με αέρια?
Αλλού ίσως. Ένας αεραγωγός πάντως δεν είναι θάλαμος αερίων.
quote:
Αρα δεν διαψεύδει τη χρήση των μασκών στους θάλαμους όπως δήλωσες.
Όταν λέει οτι μπήκε στον θάλαμο και δεν μπορούσε να ξεχωρίσει την μυρωδιά του αερίου (!) από την μυρωδιά των πτωμάτων την διαψεύδει ή όχι;

Ή δεν το πρόσεξες αυτό;

quote:
Η δήλωση ότι όλα αυτά τα νούμερα είναι παλαβομάρες από "τεχνικής απόψεως" από κάποιον που δεν έχει την παραμικρή εμπειρία στο θέμα ισοδυναμεί με αέρα κοπανιστό.
Ενώ εσύ που έχεις πολύχρονη εμπειρία στο θέμα μας βεβαιώνεις οτι όλα αυτά είναι αληθή.
quote:
Υποθετικός είναι και ο ισχυρισμός ότι τα σκίτσα του Ολέρ είναι προϊόν φαντασίας. Γιατί? Επειδή εσύ αρνείσαι το Ολοκαύτωμα?
Όχι, επειδή πολύ απλά δεν συμφωνούν με την πραγματικότητα. Δεν θα κάτσω τώρα ν' αναλύσω πόσες ανακρίβειες περιέχει κάθε πίνακας. Αυτός που έβαλα πριν είναι αρκετός. Και το τι συνέβαινε γενικά στο κεφάλι του Ολέρ το διαπιστώνουμε απ' αυτόν τον αποκρουστικό πίνακα.

Α ναι, και σύμφωνα με τον Ολέρ οι Γερμανοί έφτιαχναν λουκάνικα από ανθρώπινο κρέας...

quote:
Το τρικ με τα 50 χρόνια σιωπής με το οποίο προσπαθείς να καλλιεργήσεις σπόρους αμφιβολίας στο μυαλό του αναγνώστη είναι αδύναμο.
Το τρικ είναι μόνο στην φαντασία σου απατεώνα (όπως και πολλά άλλα). Το βιβλίο του Βενέτσια διαφημίζεται ως "μοναδική μαρτυρία" αλλά από την ανάγνωσή του δεν προκύπτει τίποτα τέτοιο! Κανένα νέο στοιχείο, καμμία άγνωστη πτυχή, τίποτα απολύτως που δεν ήταν γνωστό.

Πρόκειται απλώς για αναμάσημα άλλων μαρτυριών με νέο κάλυμμα, που αποσκοπεί να γεμίσει τσέπες και να διαιωνίσει το παραμύθι.

Edited by - Χ on 04/10/2011 12:51:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2011, 11:07:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και τα υπόλοιπα.
quote:
Εν τέλει τι μας λες εδώ?
Εάν οι αναθυμιάσεις από ένα πτώμα ήταν αρκετές για να στείλουν 9 άτομα στο νοσοκομείο, καταλαβαίνουμε τι θα μπορούσαν να πετύχουν εκατοντάδες στοιβαγμένα πτώματα.
quote:
Η ποσότητα του Zyklon B που θα χρειαζόταν για να πεθάνουν οι άνθρωποι δεν ήταν μεγάλη και εφόσον γινόταν εξαερισμός (ακόμα και 20λεπτος κι όχι απαραίτητα λίγων λεπτών όπως γράφεις) οποιεσδήποτε αναθυμιάσεις από τα πτώματα θα απομακρύνονταν σύντομα, τουλάχιστον στο βαθμό που θα μπορούσαν να εισέλθουν οι Sonderkommando για να μεταφέρουν τα πτώματα.
Όπως εξήγησα γρασαδόρε το Zyklon B χρειάζεται ώρες για ν' αδειάσει, ενώ ο οποιοσδήποτε εξαερισμός θα απομάκρυνε απλώς το αέριο στην ατμόσφαιρα. Και όπως είδαμε, κάποιοι ψευδόπτες όπως ο Σταρκ και ο Μαντς δεν αφήνουν καν περιθώριο για εξαερισμό.

Τα πτώματα θα παρέμεναν "μούσκεμα" στο υδροκυάνιο και η μεταφορά τους θα ήταν απλώς αδύνατη χωρίς στολές και μάσκες.

quote:
Προσθέτω ότι έχουμε αναφορές από τον ίδιο τον Σλόμο Βενέτσια ότι μερικοί κρατούμενοι χρησιμοποιούσαν πανί στο χέρι τους, άλλοι ζώνες και άλλοι μπαστούνια για τη μεταφορά πτωμάτων που θα μείωναν οποιονδήποτε κίνδυνο.
Τα περί πανιών κλπ είναι απλώς καταγέλαστες γελοιότητες. Ο δε Βενέτσια βάζει τον εξαερισμό στο Κρεματόριο ΙΙΙ να λειτουργεί με ανοιχτή την πόρτα ενώ στο Bunker 2 μπαίνει αμέσως μετά την εκτέλεση.
quote:
Επίσης η επαφή με το δέρμα δεν είναι απαραίτητα θανάσιμη. Να τι λένε οι οδηγίες για το πρωσικό οξύ, το βασικό συστατικό του Zyklon B.
Ο απελπισμένος γρασαδόρος παίζει με την νοημοσύνη μας παραθέτοντας τα συμπτώματα ελαφράς δηλητηρίασης σε διαδικασίες απολύμανσης.

Ο θάλαμος αερίων φυσικά είναι τελείως άλλη ιστορία.

quote:
Και μιλάμε για περιπτώσεις θανατώσεων εντόμων με κυκλώνιο τα οποία απαιτούν πολύ πιο μεγάλη δόση για να πεθάνουν απ'ότι ο άνθρωπος.
Αυτό είναι άλλη μια απατεωνιά των προπαγανδιστών, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Λένε λοιπόν οτι η απαιτούμενη συγκέντρωση για την εντομοκτονία είναι πολύ υψηλότερη από αυτή για την θανάτωση ανθρώπων.

Μόνο που η συγκέντρωση στην πρώτη περίπτωση αφορά την θανάτωση όλων των εντόμων και των αυγών τους, ενώ η συγκέντρωση στην δεύτερη περίπτωση αφορά την θανάτωση ενός ατόμου. Υπ' όψιν οτι στους πραγματικούς θαλάμους αερίων, για να επιτύχουν μια γρήγορη εκτέλεση χρησιμοποιούν 10 φορές περισσότερη συγκέντρωση από την θανάσιμη για να εκτελέσουν ένα άτομο.

Όσο για τα περί "οικονομικής λεηλασίας" καταλαβαίνουμε οτι δεν έχουν καμμία σχέση με εξοντώσεις. Το νέο σεντόνι του γρασαδόρου είναι άλλη μια παραπλανητική τακτική των true believers, οι οποίοι ελλείψει αποδείξεων, προσπαθούν να φέρουν από δέκα βρύσες νερό, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσουν τις ιδεοληψίες τους.

Δυστυχώς γι' αυτούς, οι μαρτυρίες περί θαλάμων αερίων (δηλ. η ουσία του ζητήματος) είναι κραυγαλέα ψευδείς και δεν αντέχουν στην παραμικρή κριτική.

***

Να μην παραλείψω να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες που παρέμειναν μέχρι τέλους.

Η διαδρομή, τουλάχιστον για μένα, ήταν σίγουρα μεγάλη και κουραστική.

Edited by - Χ on 04/10/2011 11:29:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2011, 13:29:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θέμα τελείωσε!

Σαν αναγνώστης που δεν είχε ασχοληθεί επισταμένα με την αλήθεια ή οχι του ολοκαυτώματος,έβγαλα τα συμπεράσματά μου,απο την παράθεση των στοιχείων.Και του Χ και του Agnostic και των λοιπών συνδίκτυων.

Λάθος ή σωστό,κατέληξα στο συμπέρασμα οτι το Ολοκαύτωμα δεν υπήρξε.
Τουλάχιστον όχι στην έκταση που το παρουσιάζουν οι επωφεληθέντες απο αυτό.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2011, 14:15:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Επίσης υπάρχει και μία γραπτή αναφορά του Χίμλερ προς τον Χίτλερ ενημερώνοντάς τον για τα "κατορθώματά" των εκτελεστικών ομάδων Einsatzgruppen που εξόντωναν Εβραίους στη Σοβιετική Ενωση - ήτοι 363.211 εκτελσθέντες Εβραίοι στο διάστημα Αυγούστου-Νοεμβρίου 1942.Ρε δημητρη,μας δουλευεις;Ξερεις ποσες τετοιες εκτελεσεις ελληνων ειχαμε με τη δικαιολογια για αντισταση η για αντιποινα;Τι σχεση εχουν αυτα με το ολοκαυτωμα μεσα σε στρατοπεδα και αν γνωριζε ο χιτλερ για αυτα;Αν αυτο θεωρεις ολοκαυτωμα,τοτε εχουμε και ελληνικο-σερβικο κ.τ.λ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2011, 14:26:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δεν υπάρχει κάποιο "συμφέρον" για εμένα καρντάσι μου. Δε με πληρώνουν από την...πρεσβεία.
Aγγελακο,δεν ειναι οτι εχεις συμφερον αγορινα μου,ειναι κατι χειροτερο,ιδεοληψια.

Εχεις φαει τον παπα,οτι αρνηση εστω εν μερει του ολοκαυτωματος,αυτοματα σημαινει ταυτιση με ακροδεξιες και φυλετικες θεωρησεις....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2011, 18:53:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
RedArrowz,


Αν θεωρείς ότι το χρηματικό πρόστιμο που επιβάλλεται στο Βέλγιο είναι τόσο τρομερή ποινή που θα αποθαρρύνει κάποιον να γράψει κατά του Ολοκαυτώματος φοβούμενος τον...μπελά που θα βρει, δεν μπορώ να κάνω κάτι για την περιπτωσή σου. Πληφοριακά, στη συγκεκριμένη χώρα μεγαλύτερο μπελά θα βρεις αν παραβιάσεις ερυθρό σηματοδότη.


Επαναλαμβάνω για νιοστή φορά το Ολοκαύτωμα, με τη στενή έννοια της γενοκτονίας των Εβραίων από τους Ναζί ρητά διώκεται σε 3 χώρες, με αυστηρές ποινές.

quote:
Ναι τέτοια ζημιά θα κάνεις. Όχι μόνος σου, αλλά μαζί με όλους τους άλλους. Είσαι μόνο μέρος της φωνής. Αποτέλεσμα; Στο μέλλον θα λένε "όλοι το λένε" άρα έτσι θα έγινε.

Μόνο που δεν είναι θέμα κοινής γνώμης η ιστορία και η επιστήμη γενικά.


quote:
Έχεις να σχολιάσεις κάτι από αυτά που έγραψε ο Χ λίγο πιο πάνω για το κυάνιο ή μήπως δυσκολεύεσαι;


Θα σου συνέστηνα να διαβάσεις λίγο τοξικολογία εσύ και να μου πεις ΕΣΥ με βάση αυτά που διάβασες αν όντως έχει δίκιο ο Χ.

Το γεγονός ότι ουρλιάζει σε προηγούμενα ποστ ότι η θανάτωση με Ζύκλον Β είναι αναποτελεσματική και μετά φέρνει ειδησεογραφικό άρθρο που λέει ότι το υδροκυάνιο ήταν ΤΟΣΟ δραστικό που κινδύνεψε ακόμα και η ζωή των νοσοκόμων που μπήκαν για λίγο στο χώρο, πώς σου φαίνεται;


Τελικά εσύ έχεις καταλάβει, το υδροκυάνιο είναι γρήγορο δηλητήριο;


quote:
Επίσης, στρατόπεδα συγκέντρωσης <> στρατόπεδα εκτέλεσης...

Είπαμε, τους συγκέντρωναν για να τους στείλουν στο Ισραήλ


Οι Ναζί ε; Κατ'εντολήν των Νεφελίμ;


σκαρτάδος

quote:
Ρε δημητρη,μας δουλευεις;Ξερεις ποσες τετοιες εκτελεσεις ελληνων ειχαμε με τη δικαιολογια για αντισταση η για αντιποινα;Τι σχεση εχουν αυτα με το ολοκαυτωμα μεσα σε στρατοπεδα και αν γνωριζε ο χιτλερ για αυτα;Αν αυτο θεωρεις ολοκαυτωμα,τοτε εχουμε και ελληνικο-σερβικο κ.τ.λ.

Ρε καρντάσι, ποιος σου είπε ότι δεν τα μετράνε ΚΑΙ αυτά κάποιοι; Υπάρχουν ιστορικοί με βάζουν ΟΛΟΥΣ τους άμαχους νεκρούς και αναβάζουν τα θύματα του Ολοκαυτώματος στα 15 000 000.


quote:
Aγγελακο,δεν ειναι οτι εχεις συμφερον αγορινα μου,ειναι κατι χειροτερο,ιδεοληψια.


Ιδεοληψία είναι να μην πιστεύω ότι οι Σοβιετικοί έκτισαν στρατόπεδα συγκέντρωσης-βιτρίνα (κάτι σαν Ντίσνεϋλαντ);;

Ιδεοληψία είναι να μην πιστεύω ότι ΕΝΑΣ, έστω ΕΝΑΣ από τους κατηγορούμενους στη Νυρεμβέργη θα το είχε πει για να υπερασπιστεί τη ζωή του;


quote:
Εχεις φαει τον παπα,οτι αρνηση εστω εν μερει του ολοκαυτωματος,αυτοματα σημαινει ταυτιση με ακροδεξιες και φυλετικες θεωρησεις....


Για ποιον συζητάμε; Για τον Χ; Αν μιλάμε για αυτόν:

Η άρνηση του δεν είναι μερική αλλά πλήρης και ολοκληρωτική.
Η ιδεολογία του είναι προφανής αν και την αποκρύπτει έντεχνα. Αν παρατήρησες όταν τον κατηγόρησα για φιλοναζισμό ΔΕΝ αρνήθηκε τίποτα, ενώ γενικά είναι μαχητικότατος. Εξάλλου σε ένα άλλο θέμα έλεγε κάτι αρλούμπες για "ελληνικό αίμα" και άλλα τέτοια.
Εξάλλου αν πιστεύεις ότι τον αδικώ μπορείς να το ρωτήσεις. Η' για να σε βγάλω από τον κόπο τον ρωτάω εγώ.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2011, 23:05:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
IndustrialAngel
RedArrowz,


Αν θεωρείς ότι το χρηματικό πρόστιμο που επιβάλλεται στο Βέλγιο είναι τόσο τρομερή ποινή που θα αποθαρρύνει κάποιον να γράψει κατά του Ολοκαυτώματος φοβούμενος τον...μπελά που θα βρει, δεν μπορώ να κάνω κάτι για την περιπτωσή σου. Πληφοριακά, στη συγκεκριμένη χώρα μεγαλύτερο μπελά θα βρεις αν παραβιάσεις ερυθρό σηματοδότη.


Επαναλαμβάνω για νιοστή φορά το Ολοκαύτωμα, με τη στενή έννοια της γενοκτονίας των Εβραίων από τους Ναζί ρητά διώκεται σε 3 χώρες, με αυστηρές ποινές.Υποθέτεις ότι η ποινή είναι χρηματικό πρόστιμο ή είσαι σίγουρος;

Από wikipedia λοιπόν και αν δεν αμφισβητείς το ότι ο συγγραφέας έχει αντιγράψει αυτά που λέει ο νόμος σωστά - καθώς δεν υπάρχει και κάτι άλλο να κρίνεις για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου κειμένου - βλέπουμε τα εξής:

"Holocaust denial was made illegal in Belgium in 1995.

Negationism Law (1995, amendments of 1999)

Article 1 Whoever, in the circumstances given in article 444 of the Penal Code denies, grossly minimises, attempts to justify, or approves the genocide committed by the German National Socialist Regime during the Second World War shall be punished by a prison sentence of eight days to one year, and by a fine of twenty six francs to five thousand francs. For the application of the previous paragraph, the term genocide is meant in the sense of article 2 of the International Treaty of 9 December 1948 on preventing and combating genocide. In the event of repetitions, the guilty party may in addition have his civic rights suspended in accordance with article 33 of the Penal Code.

Art.2 In the event of a conviction on account of a violation under this Act, it may be ordered that the judgement, in its entity or an excerpt of it, is published in one of more newspapers, and is displayed, to the charge of the guilty party.

Art.3. Chapter VII of the First Book of the Penal Code and Article 85 of the same Code are also applicable to this Act.

Art. 4. The Centre for Equal Opportunities and Opposition to Racism, as well as any association that at the time of the facts had a legal personality for at least five years, and which, on the grounds of its statutes, has the objective of defending moral interests and the honour of the resistance or the deported, may act in law in all legal disputes arising from the application of this Act.

(Παρατίθεται και πηγή στα γαλλικά στο site http://www.juridat.be/ , αλλά το link προς το νόμο δε φαίνεται να λειτουργεί πια.)

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη δική σου περίπτωση αν νομίζεις ότι δεν είναι αποθαρρυντικό το χρηματικό πρόστιμο και οι υπόλοιποι μπελάδες.


Εγώ με τη σειρά μου, επαναλαμβάνω ότι έχεις γράψει μαλακία και τώρα κοιτάς να τη διορθώσεις και επαναλαμβάνω επίσης ότι αν εσύ λες ότι σε 3 χώρες είναι παράνομο να αρνηθείς το "Ολοκαύτωμα" εγώ σου έδωσα παραπάνω χώρες και αν δεν σου κάνει το Βέλγιο ή η Τσεχία να σου δώσω κάποιες άλλες. Σταμάτησα στις 4 χώρες (με τη Γερμανία σου είναι 5) επειδή έγραψες ότι "Μύθος. Μόνο σε 3 χώρες.".


Π.Σ.: Πρόσεξα ποιες χώρες έγραψα για να μη μπορέσεις να πεις ότι δε γνωρίζω τη διαφορά του explicitly με το implicitly

quote:
IndustrialAngel
quote:
Ναι τέτοια ζημιά θα κάνεις. Όχι μόνος σου, αλλά μαζί με όλους τους άλλους. Είσαι μόνο μέρος της φωνής. Αποτέλεσμα; Στο μέλλον θα λένε "όλοι το λένε" άρα έτσι θα έγινε.

Μόνο που δεν είναι θέμα κοινής γνώμης η ιστορία και η επιστήμη γενικά.


Φυσικά και είναι και θέμα κοινής γνώμης, ακόμη περισσότερο σε ιστορικά γεγονότα που έχουν και πολιτικό χαρακτήρα.

quote:
IndustrialAngel
quote:
Έχεις να σχολιάσεις κάτι από αυτά που έγραψε ο Χ λίγο πιο πάνω για το κυάνιο ή μήπως δυσκολεύεσαι;


Θα σου συνέστηνα να διαβάσεις λίγο τοξικολογία εσύ και να μου πεις ΕΣΥ με βάση αυτά που διάβασες αν όντως έχει δίκιο ο Χ.

Το γεγονός ότι ουρλιάζει σε προηγούμενα ποστ ότι η θανάτωση με Ζύκλον Β είναι αναποτελεσματική και μετά φέρνει ειδησεογραφικό άρθρο που λέει ότι το υδροκυάνιο ήταν ΤΟΣΟ δραστικό που κινδύνεψε ακόμα και η ζωή των νοσοκόμων που μπήκαν για λίγο στο χώρο, πώς σου φαίνεται;


Τελικά εσύ έχεις καταλάβει, το υδροκυάνιο είναι γρήγορο δηλητήριο;


Εσύ έχεις διαβάσει λίγο τοξικολογία; Εμένα μου φαίνεται ότι έγραψε "hydrogen cyanide dissolves in the sweat and penetrates the body through the skin, where it causes poisoning", δηλαδή ακόμη και αν φοράς αντιαφυξιογόνα μάσκα δεν τη γλυτώνεις...και κάποιες άλλες παρατηρήσεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος, που δείχουν πόσο επικίνδυνο είναι το κυάνιο, τις οποιές καλείς εμένα να σχολιάσω - αφού πρώτα διαβάσω λιγάκι τοξικολογία - γιατί εσύ ίσως αδυνατείς να τις αντικρούσεις;

Τελικά έχω καταλάβει ότι το κυάνιο είναι κάργα αποτελεσματικό δηλητήριο και επικίνδυνο για όσους βρίσκονται στο χώρο και όχι μόνο για τους άμεσα 'ενδιαφερόμενους'. Για το αν είναι γρήγορο δηλητήριο δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια για να το κατατάξω στα γρήγορα...

quote:
IndustrialAngel
quote:
Επίσης, στρατόπεδα συγκέντρωσης <> στρατόπεδα εκτέλεσης...

Είπαμε, τους συγκέντρωναν για να τους στείλουν στο Ισραήλ


Οι Ναζί ε; Κατ'εντολήν των Νεφελίμ;Ναι, κατ' εντολήν του Χίτλερ και του συναφιού του σε μία σκηνοθετημένη παράσταση από τους χρηματοδότες του τους τραπεζίτες. Αν είναι Νεφελίμ οι κύριοι, δεν το γνωρίζω.

quote:
Agnostic
quote:
RedArrowZ

@Agnostic, σε παρακαλώ αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις φωτογραφίες από τη wikipedia να το κάνεις μόνο όταν και αν πρόκειται να τις χρησιμοποιείς κατά και όχι υπέρ του "ολοκαυτώματος", αλλιώς δεν έχει νόημα που τις παραθέτεις.


Δεν υπάρχουν φωτογραφίες "κατά του Ολοκαυτώματος" φίλε μου.


Εξαρτάται πώς το εννοείς. Μπορεί να πλασάρονται υπέρ του "Ολοκαυτώματος", αλλά επειδή τέλειο ψέμα δεν υπάρχει, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις κατά του "Ολοκαυτώματος", επειδή είδες κάτι στη φωτογραφία που δεν κολλάει στην όλη ιστορία.


quote:
Agnostic
quote:
RedArrowZ

Όσες πηγές μπορείς να βρεις υπέρ του "ολοκαυτώματος", άλλες τόσες θα βρεις κατά...μόνο που τους αντιρρησίες δεν θα τους βρεις στα μεγάλα media γιατί είναι παράνομο να αρνηθείς αυτό το ιστορικό γεγονός. Τις άλλες γενοκτονίες μπορείς να τις αρνηθείς άνετα.


Αδιάφορο αν υπάρχουν και διαδικτυακές πηγές που είναι κατά του Ολοκαυτώματος. Σημασία δεν έχει η ύπαρξή τους αλλά η ποιότητα των στοιχείων τους και της επιχειρηματολογίας. Αυτό με τα μεγάλα media τι είναι πάλι? Εφόσον τις πηγές των αρνητών τις βρίσκεις εύκολα όποως φαίνεται από το απόσπασμά που εύκολα βρήκες και παρέθεσες, το όλο παράπονο πάει περίπατο.


Είναι άδικο μέτρο η ποιότητα στην υπόθεση αυτή. Υπερ του "Ολοκαυτώματος" θα βρεις ονομαστούς ιστορικούς (=ποιότητα;) και γνωστά ονόματα από άλλους χώρους. Δεν είναι εύκολο να βρεις "ποιότητα" κατά...επειδή συνήθως βρίσκεις τον μπελά σου αν γράψεις βιβλίο κατά του "Ολοκαυτώματος" ή αν βγεις στην τηλεόραση να το αρνηθείς (στα μασωνοκρατούμενα κανάλια της Ελλάδας μάλλον δε θα σε καλέσουν αν ξέρουν ότι είσαι τέτοιο κουμάσι :P).

Τι εννοείς τι είναι αυτό με τα μεγάλα media; Σημασία δεν έχει ότι βρίσκεις πηγές αλλά και που τις βρίσκεις και πόσο μεγάλο κοινό έχουν. Μπορεί να τις βρεις σε "underground" συζητήσεις ή π.χ. σε κάποια σελίδα του facebook η οποία αν μαζέψει χιλιάδες μέλη - δηλαδή αν ανέβει η επιρροή της σε σημείο που αξίζει να ασχοληθούν εναντίον της - να είσαι σίγουρος ότι θα φύγει από την μέση. Δε θα δεις media που έχουν μεγάλη επιρροή ή κοινό να είναι κατά.

Πολύ απλά υπάρχει ό,τι υπάρχει γιατί δεν μπορούν να ασχοληθούν με χιλιάδες αμφισβητίες οι οποίοι στο κάτω κάτω δεν προξενούν σημαντική ζημιά στο παραμύθι τους. Θα κινητοποιηθούν εναντίον τους μόνο αν ανέβει σημαντικά η επιρροή τους. Απλά πράγματα. Ο Χ εδώ στο esoterica που κουράζεται να εξηγήσει κάποια απλά πράγματα αποτελεί απειλή; Δεν θα ασχοληθούν μαζί του, γιατί λίγοι τον διάβασαν και επηρεάστηκαν. Ο υπόλοιπος κόσμος πιστεύει ακόμα ότι έκαναν σαπούνια από Εβραίους και ότι η Pamela Anderson είναι παρθένα.

quote:
Agnostic
quote:
RedArrowZ

Λοιπόν, ο συγγραφέας του από πάνω αγγλικού κειμένου υποστηρίζει ότι οι φούρνοι ήταν 58 όλοι κι όλοι και πολύ μικροί και ότι για κάθε σώμα θα χρειάζονταν 4-6 ώρες για να καεί, χρησιμοποιώντας μεγάλες ποσότητες κάρβουνου - που τα στρατόπεδα δεν θα μπορούσαν να έχουν γιατί δεν αποθήκευαν τόσο μεγάλες προμήθειες - και ότι η καύση εκατομμυρίων θα είχε ως αποτέλεσμα τόνους και λόφους από στάχτη που κανείς δεν έχει αναφέρει ότι είδε.


Ο συγγραφέας θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι τα πτώματα που αποτεφρώνονταν αφορούσαν και πολλά παιδιά και βρέφη και να προσκομίσει στοιχεία για τα σωματικά μεγέθη των ενηλίκων που θανατώνονταν προτού καταφύγει σε απόλυτα συμπεράσματα για τη σχέση μεγέθους πτωμάτων και φούρνων. Αέρας κοπανιστός είναι και αυτό που λέει για τη μη αποθήκευση μεγάλων προμηθειών κάρβουνου αφού δεν έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχει πλήρες αρχείο ντοκουμέντων με τέτοιες λεπτομέρειες αλλά όπως και να'χει τα ορυχεία κάρβουνου ήταν άφθονα στη γύρω περιοχή καθώς και τα εργατικά χέρια των κρατούμενων.
http://www.wsg-hist.uni-linz.ac.at/auschwitz/html/Aussenlager.html

Επιπλέον οι φούρνοι του ’ουσβιτς ήταν κατάλληλα φτιαγμένοι για να αξιοποιούν την θερμική ενέργεια από τις προηγούμενες αποτεφρώσεις και στα επόμενα πτώματα που έβαζαν μέσα και δεν χρειαζόταν συνεχή τροφοδοσία με πολύ κάρβουνο. Σε κανά μισάωρο μπορούσε να αποτεφρωθεί ένα πτώμα.
http://www.nizkor.org/features/qar/qar42.html


Τέλος ο συγγραφέας θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι όταν τα κρεματόρια δεν επαρκούσαν σκάφτηκαν λάκκοι όπου τα πτώματα αποτεφρώνονταν εκεί. Όσο για τις στάχτες αν διαβάσεις μερικά απομνημονεύματα επιζώντων θα διαπιστώσεις πολύ εύκολα ότι αναφέρονται και σε αυτές ως απομεινάρι των αποτεφρώσεων.


Δεν ξέρω σε πόσην ώρα θα καιγόταν ένα πτώμα για να είμαι ειλικρινής, οπότε ίσως να έχει άδικο ο συγγραφέας και εσύ δίκιο - εσύ όμως υποστηρίζεις ότι "Σε κανά μισάωρο μπορούσε να αποτεφρωθεί ένα πτώμα." επειδή σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η πηγή που βρήκες. Στην ίδια παράγραφο λέει επίσης ότι "The crematoriums that were eventually installed at Auschwitz-Birkenau were massive." ...

...ο συγγραφέας που βρήκα εγώ λέει ότι είναι μικροί. Καλά ας πούμε ότι αυτό είναι μπούρδα και ότι έχει άδικο (δεν λέω ότι έχει...ας πούμε...). Λέει όμως ότι οι φούρνοι ήταν 58 όλοι κι όλοι:

"At the Auschwitz I camp there were only 6 crematory ovens. At the hospital in Auschwitz II there are 46 single cremators. In the Lubin camp there were only 6. THAT'S ALL! In these three camps 3 to 4 million Jews were supposed to have been exterminated and their bodies cremated."

Ας υπήρχαν και παιδιά στα εκατομμύρια των Εβραίων, αυτό δεν αλλάζει το πρόβλημα. Λίγοι οι φούρνοι...Και όσον αφορά το κάρβουνο πιστεύω θίγει τις προδιαγραφές των στρατοπέδων για την αποθήκευση αρκετά μεγάλης ποσότητας κάρβουνου. Ορυχεία με άφθονο κάρβουνο ας υπήρχαν, οι εγκαταστάσεις φανερώνουν όμως την αναγκαιότητα που είχαν τα στρατόπεδα σε κάρβουνο είτε υπάρχει πλήρες αρχείο για τις προμήθεις είτε όχι.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 08:57:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
RedArrowZ,

Πρώτον, μην χάνεις τον χρόνο σου με δυσλεκτικούς ή αναλφάβητους.

Δεύτερον, το θέμα για μένα έχει κλείσει οπότε δεν θα κάτσω να σου αναλύσω λεπτομερώς πόσο μπούρδες είναι οι ισχυρισμοί των προπαγανδιστών ως προς τα κρεματόρια. Πληροφοριακά ήταν σχεδιασμένα να αποτεφρώνουν ένα πτώμα ανά ώρα. Ακόμη και τα σημερινά κρεματόρια δεν τα καταφέρνουν καλύτερα, π.χ. το κρεματόριο Newton χρειάζεται 70 λεπτά.

Επειδή όμως είχα έτοιμα τα παρακάτω θα σου τα θέσω υπ' όψιν για να πάρεις μια ιδέα τι αρλούμπες γράφονται από τους "αρμόδιους".

1. Ο εισαγγελέας στην δίκη του ’ιχμαν, Γκίντεον Χάουζνερ, έγραψε ένα σχετικό βιβλίο 5 χρόνια μετά την δίκη. Στην εισαγωγή του βιβλίου, γραμμένη από κάποια Μπάρμπαρα Τάουχμαν, διαβάζουμε:

"....five trains loaded with 14,000 people were arriving at Auschwitz daily, more than the camps four crematoria, comprising 46 ovens with a total capacity of 500 bodies an hour, could handle." (G. Hausner, Justice in Jerusalem, σελ. xvii)

Δηλαδή είτε 1 πτώμα αποτεφρωνόταν σε 6 λεπτά, είτε 4-5 μαζί σε μισή ώρα, σε κλιβάνους όπως αυτός:


2. Όσο για τα ανυπόγραφα άρθρα των τσαρλατάνων του Νίζκορ στο άρθρο για τα κρεματόρια διαβάζουμε:

"The whole complex had forty-six retorts, each with the capacity for three to five persons. The burning in a retort lasted about half an hour. It took an hour a day to clean them out. Thus it was theoretically possible to cremate about 12,000 corpses in twenty four hours or 4,380,000 a year."

α. Κατ' αρχάς με αυτές τις παραδοχές είναι απορίας άξιον πώς προέκυψαν οι 12.000 και τα 4.380.000. Πρώτον με 5 σώματα ανά μισάωρο σε 46 κλιβάνους έχουμε 460 αποτεφρώσεις την ώρα, ή 460 x 23 = 10.580 ημερησίως (μείον 1 ώρα καθάρισμα).

Δεύτερον 12.000 x 30 x 12 = 4.320.000. Δεν ξέρουν πολλαπλασιασμό οι κύριοι του Νίζκορ ή νομίζουν οτι δεν θα το ελέγξουμε;

β. Ένας κλίβανος μετά βίας χωρούσε 2 πτώματα και κάποια στιγμή που προσπάθησαν να αποτεφρώσουν 2 μαζί, ο φούρνος δεν άντεχε τον φόρτο.

γ. Και το καλύτερο:

"In August the total cremation reached a peak one day of 24,000, but still a bottleneck occurred."

Δηλαδή "μια μέρα του Αυγούστου" οι αποτεφρώσεις έφτασαν τις 24.000, ή το διπλάσιο του... θεωρητικού μεγίστου !!!

Και αυτό είναι μόνον ένα δείγμα των απαντήσεων του φοβερού και τρομερού Νίζκορ.

Ας μην γεμίσει λοιπόν το θέμα με ανακρίβειες και άσκοπες συζητήσεις.

Edited by - Χ on 05/10/2011 09:02:01Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 11:32:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ρε καρντάσι, ποιος σου είπε ότι δεν τα μετράνε ΚΑΙ αυτά κάποιοι; Υπάρχουν ιστορικοί με βάζουν ΟΛΟΥΣ τους άμαχους νεκρούς και αναβάζουν τα θύματα του Ολοκαυτώματος στα 15 000 000.
Ε καλα τοτε,ετσι και εγω λεω οτι οι ελληνες νεκροι στη μικρασια ηταν 8 δις.

Τωρα ,εγω νομιζα οτι μιλαμε για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης.Αν μιλαμε για τις εκτελεσεις σε διαφορες χωρες,τοτε το πραγμα αλλαζει.

Θα σε πει ο φιλος σου ο σκαρταδος κατι.Παρα πολλες εκτελεσεις και πογκρομ κατα των εβραιων σε κατακτημενες χωρες,εγιναν απο τους ντοπιους.Εγιναν μαλιστα με τοση αγριοτητα που αφησαν αφωνους και τους ναζι.Οι λογοι ,δεν ηταν ουτε φυλετικοι,ουε θρησκευτικοι,αλλα καθαρα οικονομικοι ,ταξικοι.Αλλωστε οι ναζι δεν ηταν οι πρωτοι που τους κυνηγησαν.Στη συνεχεια,αυτες οι χωρες,θελησαν να κρυψουν αυτα τα εγκληματα κατω απο το χαλακι,η μαλλον τα φορτωσαν ολα στους ναζι και τα στρατοπεδα και καθαρισαν με απαγορευσεις της αρνησης κ.τ.λ. τερτιπια.


Ειμαι απο τους λιγους που εχω μιλησει τετ α τετ με ανθρωπο που ηταν σε στρατοπεδο,εβραιος και κομμουνιστης.Στη συνεχεια πολεμησε και στη παλαιστινη κατα τη διαρκεια του πολεμου για την ιδρυση του ισραηλ.Δεν θα πω τι με ειπε,αλλα το συμπερασμα ειναι ενα.Διεθνιστες στους αλλους.εθνικιστες μεσα.Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο,που αυτη τη στιγμη,το ισραηλ ειναι το κρατος εθνος προτυπο,των απανταχου εθνικιστων,οσο και αν καποιους απο αυτους τους δημιουργει μια αντιφατικοτητα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 15:24:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Υποθέτεις ότι η ποινή είναι χρηματικό πρόστιμο ή είσαι σίγουρος;


Μόνος σου το έγραψες... 26-5000 φράγκα, και αν θυμάμαι καλά η ιστοτιμία ευρώ βελγικό φράγκο είναι 1:40 δηλαδή από λιγότερο του 1 ευρώ ως 125 ευρώ. ΛΙΓΟΤΕΡΟ από πρόστιμο της τροχαίας δηλαδή. Η δε φυλάκιση είναι 8 μέρες-1 χρόνος (χωρίς να λέει αν είναι εξαγοράσιμη ή με αναστολή, δηλαδή 0).

Στο ενδεχόμενο ΕΠΑΝΗΛΗΨΕΩΝ(πληθυντικός, πολλές φορές) στερείσαι τα πολιτικά σου δικαιώματα.


Για σύγκρινέ το με τη Γερμανία που τρως 5 χρονάκια φυλάκα ΧΩΡΙΣ αναστολή και μετά το συζητάμε για το πού "διώκεται".

quote:
Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη δική σου περίπτωση αν νομίζεις ότι δεν είναι αποθαρρυντικό το χρηματικό πρόστιμο και οι υπόλοιποι μπελάδες.

Με 50 ευρώ αποθαρρύνεσαι εσύ από την υπεράσπιση της αλήθειας; Σε πολύ τσιφούτη πέσαμε... Ρε φίλε άμα γράψεις βιβλίο κατά του Ολοκαυτώματος, το κέρδος από τα πρώτα 3 αντίτυπα καλύπτουν το πρόστιμο και μετά τα βάζεις στην τσέπη.Πλάκα με κάνεις;

quote:
Φυσικά και είναι και θέμα κοινής γνώμης, ακόμη περισσότερο σε ιστορικά γεγονότα που έχουν και πολιτικό χαρακτήρα.


Φυσικά και δεν είναι. Αν ήταν θα πιστεύαμε ακόμα ότι η γη είναι επίπεδη.

quote:
Εσύ έχεις διαβάσει λίγο τοξικολογία;

Και χημεία και μαθηματικά και φυσική. Και έχω καταλήξει ότι κάνει λάθος ο Χ για καθαρά ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ λόγους.

quote:
; Εμένα μου φαίνεται ότι έγραψε "hydrogen cyanide dissolves in the sweat and penetrates the body through the skin, where it causes poisoning", δηλαδή ακόμη και αν φοράς αντιαφυξιογόνα μάσκα δεν τη γλυτώνεις...και κάποιες άλλες παρατηρήσεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος, που δείχουν πόσο επικίνδυνο είναι το κυάνιο

Η πρώτη αντίφαση είναι ότι από τη μία το ΥΔΡΟκυάνιο στη "θεωρία" του Χ είναι ΤΟΣΟ αποτελεσματικό ώστε να σκοτώνει ακόμα και αυτούς που μπαίνουν μετά ΑΛΛΑ όχι τόσο ώστε να σκοτώσει αυτούς που είναι ήδη μέσα, σε εύλογο χρονικό διάστημα. Με λίγα λόγια ΤΡΙΧΕΣ.


quote:
τις οποιές καλείς εμένα να σχολιάσω - αφού πρώτα διαβάσω λιγάκι τοξικολογία - γιατί εσύ ίσως αδυνατείς να τις αντικρούσεις;


Γιατί αν διαβάσεις τοξικολογία ή έστω λίγη χημεία θα καταλήξεις ΠΟΣΟ χοντρό λάθος κάνει στο συγκεκριμένο σημείο. Εκεί κατέληξα και εγώ.


Το ερώτημα είναι αυτό: Σε ενδιαφέρει να αντικρύσεις και να ψάξεις την αλήθεια ή θες να συνεχίσεις να "αυνανίζεσαι" ιδεολογικά με τα ποστ του Χ που επιβεβαιώνουν την κοσμοθεωρία σου; Δε σου συστήνω να διαβάσεις ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό της μιας ή της άλλης άποψης. Σου συστήνω να διαβάσεις κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ ουδέτερο. Θέλεις να το ψάξεις ή να συνεχίσεις αυτό που κάνεις τώρα;


quote:
Τελικά έχω καταλάβει ότι το κυάνιο είναι κάργα αποτελεσματικό δηλητήριο και επικίνδυνο για όσους βρίσκονται στο χώρο και όχι μόνο για τους άμεσα 'ενδιαφερόμενους'. Για το αν είναι γρήγορο δηλητήριο δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια για να το κατατάξω στα γρήγορα...


Ο χ έλεγε προηγουμένως ότι το ζύκλον Β θέλει κάτι ΜΕΡΕΣ για να δουλέψει...

quote:
Ναι, κατ' εντολήν του Χίτλερ και του συναφιού του σε μία σκηνοθετημένη παράσταση από τους χρηματοδότες του τους τραπεζίτες. Αν είναι Νεφελίμ οι κύριοι, δεν το γνωρίζω.


I rest my case.

quote:
Τωρα ,εγω νομιζα οτι μιλαμε για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης.Αν μιλαμε για τις εκτελεσεις σε διαφορες χωρες,τοτε το πραγμα αλλαζει.

βρε καρντάσι, ποιος διαχώρισε "ποιότητες" και "κατηγορίες" νεκρών; Όταν λέμε για συστηματική εξόντωση των Εβραίων από τη μεριά του κράτους των Ναζί σε ποιο σημείο επιβάλλεται αποκλειστικά και μόνο η χρήση στρατοπέδων;


quote:
Παρα πολλες εκτελεσεις και πογκρομ κατα των εβραιων σε κατακτημενες χωρες,εγιναν απο τους ντοπιους.Εγιναν μαλιστα με τοση αγριοτητα που αφησαν αφωνους και τους ναζι.Οι λογοι ,δεν ηταν ουτε φυλετικοι,ουε θρησκευτικοι,αλλα καθαρα οικονομικοι ,ταξικοι.Αλλωστε οι ναζι δεν ηταν οι πρωτοι που τους κυνηγησαν.Στη συνεχεια,αυτες οι χωρες,θελησαν να κρυψουν αυτα τα εγκληματα κατω απο το χαλακι,η μαλλον τα φορτωσαν ολα στους ναζι και τα στρατοπεδα και καθαρισαν με απαγορευσεις της αρνησης κ.τ.λ. τερτιπια.Δηλαδή εσύ τι μου λες; Ότι το Ολοκαύτωμα έγινε αλλά δεν το έκαναν μόνοι τους οι Ναζί; Τραβηγμένο αλλά πού το πας;


quote:
Ειμαι απο τους λιγους που εχω μιλησει τετ α τετ με ανθρωπο που ηταν σε στρατοπεδο,εβραιος και κομμουνιστης.Στη συνεχεια πολεμησε και στη παλαιστινη κατα τη διαρκεια του πολεμου για την ιδρυση του ισραηλ.Δεν θα πω τι με ειπε,αλλα το συμπερασμα ειναι ενα.Διεθνιστες στους αλλους.εθνικιστες μεσα.Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο,που αυτη τη στιγμη,το ισραηλ ειναι το κρατος εθνος προτυπο,των απανταχου εθνικιστων,οσο και αν καποιους απο αυτους τους δημιουργει μια αντιφατικοτητα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

άρα;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 17:38:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
IndustrialAngel,

Επειδή αισθάνομαι ότι απευθύνομαι σε εξωγήινο, τα γράφω συνοπτικά και την κάνω και εγώ από το topic:

1. Επειδή έγραψες ότι η ποινή είναι χρηματικό πρόστιμο, εγώ σου έδωσα το νόμο που λέει ότι όχι μόνο υπάρχει χρηματικό πρόστιμο αλλά και άλλες ποινές. Οπότε, εγώ δεν έγραψα ότι η ποινή είναι σίγουρα χρηματικό πρόστιμο. Έγραψα ότι η ποινή μπορεί να είναι χρηματικό πρόστιμο, φυλάκιση, αφαίρεση των πολιτικών σου δικαιωμάτων όταν επαναλαμβάνεις το αδίκημα, μπορεί να είναι μία ποινή που αναφέρεται στο "Chapter VII of the First Book of the Penal Code and Article 85 of the same Code" και τέλος μπορούν να σε κάνουν ρόμπα σε κάποια εφημερίδα (ή εφημερίδες). Και αν παραβιάσεις την αναστολή δεν ξέρω τι ποινές ισχύουν έπειτα.

Οπότε προφανώς δε με αποθαρρύνει μόνο το χρηματικό πρόστιμο (τσιφούτης;;; 125 ευρώ είναι 1/5 μισθού για αρκετούς Έλληνες...αν θα αποθάρρυνε έναν Βέλγο δεν ξέρω, αλλά γενικά οι ευρωπαίοι είναι σπάγγοι σε σύγκριση με εμάς :P) αλλά όλοι οι μπελάδες και κυρίως οι μήνες φυλάκισης.

Και γιατί να το συγκρίνω με τη Γερμανία; Το Βέλγιο είναι ένα παράδειγμα από 4 χώρες που σου έδωσα. Αν θεωρείς ότι οι ποινές εκεί δεν είναι σπουδαίες, είπαμε, να το αντικαταστήσω με κάποια άλλη χώρα. Χώρες υπάρχουν!!! Η ουσία είναι η διάσταση της απαγόρευσης. Ότι δεν απαγορεύεται δηλ. η άρνηση του "Ολοκαυτώματος" μόνο σε 3 χώρες όπως λες και που ενώ έχεις καταλάβει ότι έγραψες μαλακία συνεχίζεις να κάνεις τον 'Κινέζο'. Δεν είχες κάτι να πεις πάνω σε αυτό αυτή τη φορά ε; Ε; :)

2.

quote:
quote:
Φυσικά και είναι και θέμα κοινής γνώμης, ακόμη περισσότερο σε ιστορικά γεγονότα που έχουν και πολιτικό χαρακτήρα.

Φυσικά και δεν είναι. Αν ήταν θα πιστεύαμε ακόμα ότι η γη είναι επίπεδη.

Επειδή λοιπόν είσαι από άλλο πλανήτη, να σου δώσω το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα επιρροής της κοινής γνώμης και απουσίας της επιστήμης. Θρησκείες λοιπόν! Μας βαπτίζουν σε μικρή ηλικία οι γονείς μας - γιατί έτσι είθισται, γιατί όλοι το λένε, ο Μπάμπης ο Σουγιάς κ.α.... - χωρίς καν να έχουμε χρόνο να διαμορφώσουμε θρησκευτική αντίληψη. Το να αμφισβητήσεις τη θρησκεία που επικρατεί στην κοινωνία δεν είναι εύκολο, γιατί αρκετοί θα σε κοιτάξουν με μισό μάτι ή δεν θα ενδιαφερθούν για το αν έχεις δίκιο ή άδικο. Στην ελληνική κοινωνία είναι ευτυχώς χαλαρά τα πράγματα, σε μερικές γειτονικές χώρες όμως είναι αυστηρά... Αν μάλιστα γεννήθηκες μουσουλμάνος, καλύτερα να το βουλώσεις αν δε θες να σε αποκληρώσουν οι δικοί σου :P

Επιπλέον, η επιστήμη δε μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη των προσώπων π.χ. της Παλαιάς Διαθήκης, τουλάχιστον όχι έτσι όπως παρουσιάζονται στη Βίβλο και φυσικά αν έχουν δίκιο κάποιοι άλλοι για αυτά τα πρόσωπα π.χ. κάποιοι αιγυπτιολόγοι που υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν με επιστημονικές μεθόδους και ανασκαφές ότι ο Αβραάμ και άλλα βιβλικά πρόσωπα ήταν Εβραίοι στη θέση Φαραώ της Αιγύπτου και ότι ο Χριστός ήταν γιος της Κλεοπάτρας και ότι πέρασε τα χαμένα του χρόνια στην Ινδία - αυτά που η επιστήμη και κανένας άλλος και ακόμα και η Βίβλος δε μπορεί να εξηγήσει που στο καλό τα έζησε - τότε γκρεμίζονται τα θεμέλια της θρησκείας. Αλλά εδώ βλέπεις ισχύει το τι λέει ο άγιος Πάπας, ο ναΐτης και άγιος Ιγνάντιος ντε Λογιόλα που ίδρυσε τους Ιησουΐτες, ο άγιος εκείνος ο άγιος ο άλλος και μια μεγάλη μάζα επηρεασμένων ανθρώπων. Εδώ κολλάει το "όλοι το λένε". Εκτός από την επιστήμη.

Δε σου άρεσε το θρησκευτικό παράδειγμα; Να σου δώσω και κάποιο πολιτικό; "Όλοι το λένε" ότι το Πολυτεχνείο ήταν εξέγερση του λαού ή μάλλον δεν το λένε όλοι, απλά εκείνοι που το λένε (συνήθως αριστεροί με δεξιές τσέπες) φωνάζουν πολύ. Και επειδή "όλοι το λένε" στο σχολείο και στήνουν ακόμη και γιορτή και τολμάνε να πούνε ακόμα και ότι η "εξέγερση" έδιωξε τη χούντα, αυτή η αντίληψη μένει (σα να "λένε όλοι" ή καλύτερα τα κανάλια στις μέρες μας ότι οι αγανακτισμένοι/ψυχολογικά διαλυμένοι ασκούν πίεση στην κυβέρνηση), ενώ ο Παπαδόπουλος στην πραγματικότητα βγήκε από τη μέση από τους ίδιους - ναι CIA - που τον έβαλαν αρχικά στη μέση και μετά τον αντικατέστησαν.

Προσγειώθηκες ακόμα στη Γη;

3.

quote:
Το ερώτημα είναι αυτό: Σε ενδιαφέρει να αντικρύσεις και να ψάξεις την αλήθεια ή θες να συνεχίσεις να "αυνανίζεσαι" ιδεολογικά με τα ποστ του Χ που επιβεβαιώνουν την κοσμοθεωρία σου; Δε σου συστήνω να διαβάσεις ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό της μιας ή της άλλης άποψης. Σου συστήνω να διαβάσεις κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ ουδέτερο. Θέλεις να το ψάξεις ή να συνεχίσεις αυτό που κάνεις τώρα;

Νιώθω πως εγώ έπρεπε να τα πω αυτά (εξαιρώντας την αναφορά στον Χ) σε εσένα. Ειλικρινά, το να τα γράφεις εσύ φαίνεται παράλογο

Την ίδια αλήθεια που έμαθες και εσύ έμαθα στα σχολεία. Προφανώς για να υποστηρίζω πράγματα που δεν μας έχουν πει, έχω ήδη ψάξει την αλήθεια και δεν αρκέστηκα στα έτοιμα.


Π.Σ.:Για σύστησε εντελώς ουδέτερη πηγή.

4. Red, out.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 18:11:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
RedArrowZ,
quote:
Επειδή αισθάνομαι ότι απευθύνομαι σε εξωγήινο, τα γράφω συνοπτικά και την κάνω και εγώ από το topic:
Καιρός ήταν. Αλλά να μην αδικούμε τους εξωγήινους, συγκρίνοντάς τους με τους εγκεφαλικά παράλυτους θιασώτες του Ολοκαυτώματος.

Καθώς κατέβαινα στα γρήγορα για να διαβάσω το ποστ σου έπεσε το μάτι μου στο παρακάτω:

quote:
Ο χ έλεγε προηγουμένως ότι το ζύκλον Β θέλει κάτι ΜΕΡΕΣ για να δουλέψει...
Φυσικά ο Χ ουδέποτε είπε τέτοιο πράγμα. Ο Χ είπε οτι το Zyklon B χρειάζεται μέχρι και ώρες για ν' αδειάσει, οχι μέρες για να δράσει.

Οπότε αγαπητέ RedArrowZ καταλαβαίνεις οτι έχουμε να κάνουμε είτε με μια ακόμη διαστρέβλωση, είτε με συνειδητό αναλφαβητισμό.

Σε κάθε περίπτωση είναι χάσιμο χρόνου η υπόθεση...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 18:55:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Οπότε προφανώς δε με αποθαρρύνει μόνο το χρηματικό πρόστιμο (τσιφούτης;;; 125 ευρώ είναι 1/5 μισθού για αρκετούς Έλληνες...αν θα αποθάρρυνε έναν Βέλγο δεν ξέρω, αλλά γενικά οι ευρωπαίοι είναι σπάγγοι σε σύγκριση με εμάς :P) αλλά όλοι οι μπελάδες και κυρίως οι μήνες φυλάκισης.


Είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ από την ποινή που επιβάλλεται αν παραβιάσεις ερυθρό σηματοδότη. Ελληνικά μιλάω, είναι ΑΣΤΕΙΑ ποινή.

quote:
Χώρες υπάρχουν!!! Η ουσία είναι η διάσταση της απαγόρευσης. Ότι δεν απαγορεύεται δηλ. η άρνηση του "Ολοκαυτώματος" μόνο σε 3 χώρες όπως λες και που ενώ έχεις καταλάβει ότι έγραψες μαλακία συνεχίζεις να κάνεις τον 'Κινέζο'. Δεν είχες κάτι να πεις πάνω σε αυτό αυτή τη φορά ε; Ε; :)


Εντάξει δεν είναι 3 οι χώρες είναι 3,8.

0.1 για κάθε μία της οποίας οι νόμοι γενικώς και αορίστως για εγκλήματα και γενοκτονίες των Ναζί (ή και των...κομουνιστών) ή ακόμα ευρύτερα για εγκλήματα οποιουδήποτε κατά τις ανθρωπότητας. 4 δε βγαίνουν με την καμία.

Και γενικώς όλα αυτά περί απαγορεύσεις στις εποχές του ίντερνετ είναι τρίχες. Οποιοσδήποτε άνθρωπος στον κόσμο ακόμα και στις χώρες που απαγορεύεται μπορεί να διαβάσει το βιβλίο ηλεκτρονικά ή να το παραγγείλει από το άμαζον (αν δεν πουλιέται δηλαδή, γιατί δε διώκεται το βιβλίο, διώκεται ο συγγραφέας γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί και να μπορείς να το αγοράσεις).


quote:
Επειδή λοιπόν είσαι από άλλο πλανήτη, να σου δώσω το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα επιρροής της κοινής γνώμης και απουσίας της επιστήμης. Θρησκείες λοιπόν! Μας βαπτίζουν σε μικρή ηλικία οι γονείς μας - γιατί έτσι είθισται, γιατί όλοι το λένε, ο Μπάμπης ο Σουγιάς κ.α.... - χωρίς καν να έχουμε χρόνο να διαμορφώσουμε θρησκευτική αντίληψη. Το να αμφισβητήσεις τη θρησκεία που επικρατεί στην κοινωνία δεν είναι εύκολο, γιατί αρκετοί θα σε κοιτάξουν με μισό μάτι ή δεν θα ενδιαφερθούν για το αν έχεις δίκιο ή άδικο. Στην ελληνική κοινωνία είναι ευτυχώς χαλαρά τα πράγματα, σε μερικές γειτονικές χώρες όμως είναι αυστηρά... Αν μάλιστα γεννήθηκες μουσουλμάνος, καλύτερα να το βουλώσεις αν δε θες να σε αποκληρώσουν οι δικοί σου :P

Η θρησκεία δεν έχει καμιά σχέση με την επιστήμη. ΚΑΜΙΑ. Εγώ είπα ότι δεν ισχύει το "οι πολλοί το λένε" στην επιστήμη. Και στην προκειμένη περίπτωση στην ιστορία.

quote:
Δε σου άρεσε το θρησκευτικό παράδειγμα; Να σου δώσω και κάποιο πολιτικό; "Όλοι το λένε" ότι το Πολυτεχνείο ήταν εξέγερση του λαού ή μάλλον δεν το λένε όλοι, απλά εκείνοι που το λένε (συνήθως αριστεροί με δεξιές τσέπες) φωνάζουν πολύ. Και επειδή "όλοι το λένε" στο σχολείο και στήνουν ακόμη και γιορτή και τολμάνε να πούνε ακόμα και ότι η "εξέγερση" έδιωξε τη χούντα, αυτή η αντίληψη μένει (σα να "λένε όλοι" ή καλύτερα τα κανάλια στις μέρες μας ότι οι αγανακτισμένοι/ψυχολογικά διαλυμένοι ασκούν πίεση στην κυβέρνηση), ενώ ο Παπαδόπουλος στην πραγματικότητα βγήκε από τη μέση από τους ίδιους - ναι CIA - που τον έβαλαν αρχικά στη μέση και μετά τον αντικατέστησαν.

Προσγειώθηκες ακόμα στη Γη;Για νιοστή φορά. Όπως το πυθαγόρειο θεώρημα ή οι οξειδωαναγωγικές αντιδράσεις δε χρειάζονται τη γνώμη σου ή τη γνώμη μου για να ισχύουν το ίδιο συμβαίνει και στην ιστορία.


quote:
Π.Σ.:Για σύστησε εντελώς ουδέτερη πηγή.


Εκτός αν πιστεύεις ότι ΚΑΙ τη χημεία (εκτός από την ιστορία) την έχουν φτιάξει οι Εβραίοι ώστε να τους βολεύει, οποιοδήποτε βιβλίο χημείας ή καλύτερα τοξικολογίας που αναφέρεται στο υδροκυάνιο μας κάνει.


quote:
Φυσικά ο Χ ουδέποτε είπε τέτοιο πράγμα. Ο Χ είπε οτι το Zyklon B χρειάζεται μέχρι και ώρες για ν' αδειάσει, οχι μέρες για να δράσε


Εντάξει, ο ιδεολογικός αυνανισμός είναι αμφίδρομος.

Εσύ δεν έλεγες ρε κακομοίρογλου ότι είναι ΠΟΛΥ λίγα τα 10-15 λεπτά για να πεθάνουν μέσα στο θάλαμο αερίων; Έβαλες και γελοιογραφίες.Το ξέχασες; Εσύ δεν έφερες το φοβερό και τρομερό άρθρο ότι ένας θανατοποινίτης κράταγε την αναπνοή του από κόντρα και πέθανε μετά από 15 λεπτά για να μας πείσεις; Και τώρα ξαφνικά τα αλλάζεις;


Θα μας πεις επιτέλους ΤΙ σόι δηλητήριο είναι το υδροκυάνιο;(Εκτός απο λάστιχο που το έχεις κάνει)


Σκαρτάδε βλέπεις ότι ο -κατά τα άλλα μαχητικότατος-Χ δεν μπαίνει στον κόπο να διαψεύσει αυτά που έγραψα για φιλοναζισμό.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 18:58:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ειμαι απο τους λιγους που εχω μιλησει τετ α τετ με ανθρωπο που ηταν σε στρατοπεδο,εβραιος και κομμουνιστης.Στη συνεχεια πολεμησε και στη παλαιστινη κατα τη διαρκεια του πολεμου για την ιδρυση του ισραηλ.Δεν θα πω τι με ειπε,αλλα το συμπερασμα ειναι ενα.Διεθνιστες στους αλλους.εθνικιστες μεσα.Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο,που αυτη τη στιγμη,το ισραηλ ειναι το κρατος εθνος προτυπο,των απανταχου εθνικιστων,οσο και αν καποιους απο αυτους τους δημιουργει μια αντιφατικοτητα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
--------------------------------------------------------------------------------


άρα;Το αρα αγγελε,ειναι ευκολο,πιστευα οτι θα το καταλαβεις ευκολα.
Αυτο που θελω να σε πω ειναι,καποιος που ειχε φαει τετοιο ρατσισμο-φυλετισμο στη ζωη του,σιγουρα δεν θα εξελισοταν στον πιο ρατσιστη και φυλετιστη λαο του κοσμου μετα τον πολεμο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 19:06:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Σκαρτάδε βλέπεις ότι ο -κατά τα άλλα μαχητικότατος-Χ δεν μπαίνει στον κόπο να διαψεύσει αυτά που έγραψα για φιλοναζισμό.

Ρε συ αγγελε,δεν παει να ειναι και φιλος της φιλαρμονικης;Εμενα με νοιαζει τι λεει ο καθενας,οχι τι ειναι.Απλα ο χ οταν διαβαζει στοιχεια απο τη μια και την αλλη πλευρα,τασεται υπερ των αθωων ναζι,ενω ο δημητρακης υπερ των καυμενων οβριων.Ο μονος που ειμαι αντικειμενικος ειμαι εγω.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 19:07:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
^

Καλά #@#@#@#...;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 19:10:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
LOL σόρρυ δεν πήγαινε για εσένα σκάρταδε αλλά για τον από πάνω σου :P

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2011, 21:04:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

LOL σόρρυ δεν πήγαινε για εσένα σκάρταδε αλλά για τον από πάνω σου :PTο καταλάβαμε,το καταλάβαμε!!

Πάντως μην αλληλοκατηγορείστε έτσι,νέα παιδιά.
Και ο Βιομηχανικός και ο Κόκκινο Βέλος [αλήθεια ινδιάνος,είσαι?],εχουν αρκετή κατάρτιση.

Απλά ο πρώτος είναι τρομερά σκεπτικιστής και οπαδός της mainstream επιστήμης,ενω ο δεύτερος σκέπτεται και λίγο το γιατί,το πώς και το αν.
Σωστο το δεύτερο,λάθος το πρώτο.

Ο Χ είναι κάπου στη μέση των δυό σας!

Τον agnostic,ακόμα τον...ψάχνω!!

Υ.Γ
Εγω δεν είμαι πουθενά,μην με βρίζετε!!
Σεμνός και ταπεινός!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 05/10/2011 21:06:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2011, 00:11:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί βρε με έναν αχαμνό?

Επαίτη!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2011, 01:19:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
(Από το σμήνος Red Arrows το ξεσήκωσα το nick - τους είδα πρώτη φορά σε air show to 2005 στην Τανάγρα )

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2011, 04:02:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
X

Ο εξαερισμός θα διαρκούσε ώρες, ίσως και μέρες, και οι μάσκες δεν θα αρκούσαν.


Εικασίες που δεν στηρίζονται πουθενά.

quote:
X

Για να περάσουν οι κόκκοι άσχετε θα έπρεπε ο Γερμανός να περάσει το χέρι του μέσα από τα σίδερα για να αδειάσει ή να ρίξει απλώς το κουτί (αν δεν τον εμπόδιζαν οι έγκλειστοι). Το δε άνοιγμα ήταν τόσο μικρό που ακόμη και 2 σίδερα θα ήταν αρκετά για να εμποδίσουν την εισαγωγή του Zyklon B.

Και όπως καταλαβαίνουμε ένας πραγματικός θάλαμος αερίων θα ήταν έτσι φτιαγμένος ώστε να μην αφήνει περιθώρια σαν τα παραπάνω.


Τι είναι αυτά που λες πάλι? Για κόκκους μιλάμε όχι για κοτρώνες. Πόσο άνοιγμα θα έπρεπε να υπάρχει για να περάσουν δηλαδή? Το ωραίο της υπόθεσης είναι άλλο όμως. Θεωρείς μύθο τους θαλάμους αερίων και εδώ αποδέχεσαι (υποθέτω από κάποιους μάρτυρες που δεν είναι "ψευδόπτες") ότι υπήρχαν κάγκελα και μάλιστα γνωρίζεις(!!??) και το μέγεθος των κενών μεταξύ τους. Αποφάσισε τελικά τι συμβαίνει. Αποδέχεσαι ότι υπήρξε ένας θάλαμος όπου προσπάθησαν να εξοντώσουν ανθρώπους και απλά μένει να λύσουμε το πώς θα έριχναν μέσα τους κόκκους του Zyklon B? Τα περί παρεμπόδισης από τους πανικόβλητους έγκλειστους που τη μία τους θες να τρέχουν να σπάσουν την πόρτα και την άλλη να πιάνουν στη χούφτα τους τους κόκκους του Zyklon B ισοδυναμούν με το ανέκδοτο της εβδομάδας. Βρες κάτι σοβαρότερο να πεις και επιτέλους αποφάσισε τι υπάρχει ή όχι στο κτίριο.

quote:
X

Καθόλου. Οι ίδιοι το δηλώνουν οτι χρησιμοποίησαν αυτή την μέθοδο με την δικαιολογία οτι δεν μπορούσαν να κατανοήσουν ένα χημικό φαινόμενο (το οποίο όπως είπα εξηγούσε ο Γκ. Ρούντολφ). Έτσι καταλαβαίνουν την επιστήμη οι "αρμόδιοι".


Και από πού προκύπτει ότι η "εξήγηση" του Ρούντολφ είναι απαραίτητα η σωστή? Την παρουσίασε πουθενά π.χ. σε κάποιο επιστημονικό συνέδριο όπου έγινε κοινώς αποδεκτή?

quote:
X

Αυτές οι συγκεντρώσεις που παρουσιάζονται τεχνηέντως ως υψηλές είναι σε μg ανά κιλό ενώ θα έπρεπε να είναι σε mg ανά κιλό.

Αυτό σημαίνει οτι στους θαλάμους απολύμανσης βρέθηκαν το πολύ 0,9 mg/kg κυανίου και στους "θαλάμους αερίων" 0,64 mg/kg, συγκεντρώσεις οι οποίες είναι πρακτικά μηδέν και κάτω από το διεθνές επίπεδο ανίχνευσης (1mg/kg) που χρησιμοποιούν τα αναλυτικά εργαστήρια παγκοσμίως.

Στην πραγματικότητα οι συγκεντρώσεις στους θαλάμους απολύμανσης ήταν από 1000-13.000 mg/kg ενώ στους "θαλάμους αερίων" από 0-7 mg/kg, δηλαδή συγκεντρώσεις συγκρίσιμες μ' αυτές στους στρατώνες (0-2,7 mg/kg).


Εδώ παραβλέπεις ότι οι έρευνες έγιναν μετά από μισό περίπου αιώνα οπότε ένα μεγάλο μέρος των υπολειμμάτων είχε διαλυθεί. Η ουσία είναι όμως ότι ακόμα κι έτσι βρέθηκαν έστω αυτά τα ελάχιστα ίχνη κυανίου (δεν έχει σημασία σε πια υπομονάδα θα τα δώσουν) σε μέρη που οι ιστορικές μαρτυρίες τοποθετούν τις εκτελέσεις με αέρια.

Αυτή η "πραγματικότητα" που αναφέρεις για τις συγκεντρώσεις από πού προκύπτει?

Γιατί εγώ βρίσκω και εργαστήρια να χρησιμοποιούν το μg?
http://www.docstoc.com/docs/58655991/Laboratory

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S002196739800003X

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0304394080903043

quote:
X

Παραμύθια. Δεν εξετάστηκαν οι σχετικοί χώροι τότε.


Κι άλλη δήλωση χωρίς τεκμηρίωση?
Για ξαναδιάβασε το ιστορικό των χώρων.
http://www.holocaust-history.org/auschwitz/chemistry/#iv

Και μάλιστα τα αποτελέσματα χρησιμοποιήθηκαν στη δίκη του Ρούντολφ Ες
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/biglie.html

quote:
X

Η απάντηση ήταν συγκεκριμένη και εξηγούσε πολύ καλύτερα την φωτογραφία.

Εσένα φυσικά και αχυροκαλύβα να σου δείχνανε θα πίστευες οτι ήταν θάλαμος αερίων.


Βρε τα στοιχεία σου όμως χάνονται στην αοριστία. Δεν έδωσες στοιχεία π.χ. από πηγές του στρατοπέδου. Δεν θα θεωρούσα θάλαμο αερίων όποιο κτίριο να'ναι όπως λες. Θα πρέπει να υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία γι' αυτό π.χ. επαρκείς μαρτυρίες που να το στηρίζουν.

quote:
X

Αλλού ίσως. Ένας αεραγωγός πάντως δεν είναι θάλαμος αερίων.


Ετσι σκέτα όχι. Οποιοδήποτε άνοιγμα όμως μπορεί να χρησιμεύσει και για να γίνουν εκτελέσεις με ρίψη αερίων. Εσύ τι λες? Ανέβηκε ο Σοβιετικός να παίξει με το καπάκι ενός αεραγωγού? Λογικότερο είναι να είχαν υπόψη τους περαιτέρω στοιχεία που θα τον ωθούσαν να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

quote:
X

Όταν λέει οτι μπήκε στον θάλαμο και δεν μπορούσε να ξεχωρίσει την μυρωδιά του αερίου (!) από την μυρωδιά των πτωμάτων την διαψεύδει ή όχι;

Ή δεν το πρόσεξες αυτό;Θύμισέ μου λίγο σε ποια σελίδα είναι γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να ψάχνω όλο το βιβλίο τώρα? Όπως και να'χει όμως ο Βενέτσια γράφει ξεκάθαρα ότι μπορεί στα άλλα κερματόρια να είχαν μάσκες και ότι δεν μπήκε στο IV και V για να δει τι γινόταν. Επομένως δεν διαψεύδει τίποτα.

quote:
X

Όχι, επειδή πολύ απλά δεν συμφωνούν με την πραγματικότητα. Δεν θα κάτσω τώρα ν' αναλύσω πόσες ανακρίβειες περιέχει κάθε πίνακας. Αυτός που έβαλα πριν είναι αρκετός. Και το τι συνέβαινε γενικά στο κεφάλι του Ολέρ το διαπιστώνουμε απ' αυτόν τον αποκρουστικό πίνακα.


Το ενδεχόμενο να θέλει να παρουσιάσει την κτηνώδη συμπεριφορά των Γερμανών επειδή πράγματι ήταν μάρτυρας των εκτελέσεων και λοιπών θηριδιών δεν σου περνάει από το μαυλό καν ε? Πρέπει ντε και καλά ο μάρτυρας να έχει κάποιο κόλλημα στο κεφάλι του για τους ναζί...

quote:
X

Α ναι, και σύμφωνα με τον Ολέρ οι Γερμανοί έφτιαχναν λουκάνικα από ανθρώπινο κρέας...


Και σύμφωνα με τον Ηρόδοτο λίγο πριν πλησιάσουν οι Πέρσες στους Δελφούς κάποια όπλα μετακινήθηκαν από μόνα τους. Και μόλις έφτασαν οι οχθροί, ήρθαν οι Rolling Stones και τους καταπλάκωσαν.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=22&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10751

Λοιπόν οι Πέρσες δεν επιτέθηκαν ποτέ στους Δελφούς, ούτε ο Ολέρ είδε εκτελέσεις στους θαλάμους αερίων αφού έγραψε μια υπερβολή.

quote:
X

Το τρικ είναι μόνο στην φαντασία σου απατεώνα (όπως και πολλά άλλα). Το βιβλίο του Βενέτσια διαφημίζεται ως "μοναδική μαρτυρία" αλλά από την ανάγνωσή του δεν προκύπτει τίποτα τέτοιο! Κανένα νέο στοιχείο, καμμία άγνωστη πτυχή, τίποτα απολύτως που δεν ήταν γνωστό.


Ωχου ρε παιδάκι μου κι εσύ. Μοναδική μαρτυρία με την έννοια της συγκλονιστικής μπορεί να το εννοούν. Στέκεσαι σε κάτι λεπτομέρεις εντελώς άνευς ουσίας και σημασίας...

quote:
X

Εάν οι αναθυμιάσεις από ένα πτώμα ήταν αρκετές για να στείλουν 9 άτομα στο νοσοκομείο, καταλαβαίνουμε τι θα μπορούσαν να πετύχουν εκατοντάδες στοιβαγμένα πτώματα.


Στο νοσοκομείο μπορεί και σήμερα ένας να πάει προληπτικά για ένα απλό κρυολόγημα, έναν συνηθισμένο πυρετό, έναν πονοκέφαλο και μια εν τέλιε ασήμαντη αιτία. Εφόσον στην πηγή σου δεν διευκρινίζεται η σοβαρότητα της κατάσταστασης των ατόμων που πήγαν στο νοσοκομείο δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στην διασαφήνιση της λειτουργίας των θαλάμων αερίων και της αποκομιδής των πτωμάτων. Δηλαδή μπορεί τα εν λόγω άτομα να παρουσίασαν λίγο πονοκέφαλο και ζαλάδα, άρα ακόμα κι αν δεν πήγαιναν νοσοκομείο τα συμπτώματα θα πέρναγαν από μόνα τους. Ασε που το παράδειγμά σου δεν λαμβάνει υπόψη του τον εξαερισμό των θαλάμων μετά τις εκτελέσεις.

quote:
X

Όπως εξήγησα γρασαδόρε το Zyklon B χρειάζεται ώρες για ν' αδειάσει, ενώ ο οποιοσδήποτε εξαερισμός θα απομάκρυνε απλώς το αέριο στην ατμόσφαιρα. Και όπως είδαμε, κάποιοι ψευδόπτες όπως ο Σταρκ και ο Μαντς δεν αφήνουν καν περιθώριο για εξαερισμό.

Τα πτώματα θα παρέμεναν "μούσκεμα" στο υδροκυάνιο και η μεταφορά τους θα ήταν απλώς αδύνατη χωρίς στολές και μάσκες.


Δεν εξήγησες τίποτα για το άδεισμα. Ο εξαερισμός λειτουργούσε ακόμα κι όταν είχαν μπει οι Sonderkommando για το μάζεμα των πτωμάτων χώρια που το υπόλειμμα Zyklon B μπορούσε να αποσύρεται ενίοτε.

Το πόσο μούσκεμα θα ήταν τα πτώματα στο υδροκυάνιο επίσης το αγνοείς και δεν λαμβάνεις υπόψη ότι οι Γερμανοί έχοντας ήδη αρκετή πείρα με το Zyklon B θα χρησιμοποιούσαν την κατάλληλη "δοσολογία" χωρίς υπερβολές και ότι κάποια θύματα θα είχαν πεθάνει πρόωρα χωρίς καν να λάβουν μεγάλες ή και καθόλου ποσότητες υδροκυανίου μόνο και μόνο από το ποδοπάτημα, την υπεροβλική πίεση και το ελάχιστο οξυγόνο σε έναν χώρο, συνήθως ασφυκτικά γεμάτο ανθρώπους.

Το ότι ο Stark και κάποιοι άλλοι δεν "αναφέρουν" τον εξαερισμό δεν είναι παρά μια ανούσια επισήμανση αφού για ορισμένες αυτονόητες διαδικασίες η περιγραφή τους δεν είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη. Δηλαδή αν έχεις τη μαρτυρία ενός μαγαζάτορα που θα λέει ότι "μετά τις 17:00 τέλειωσα τη δουλειά και πήγα σπίτι" θα συμπεράνεις ότι δεν υπήρχε καθόλου το μαγαζί του επειδή δεν ανέφερε ότι :1)εκανε ταμείο, 2)έκλεισε τα φώτα και τον κλιματισμό ή τη θέρμανση (ανάλογα την εποχή), 3) κλείδωσε την πόρτα, 4) κατέβασε τα ρολλά, 5)εβαλε το συναγερμό.

Αστειότητες...

quote:
X

Τα περί πανιών κλπ είναι απλώς καταγέλαστες γελοιότητες. Ο δε Βενέτσια βάζει τον εξαερισμό στο Κρεματόριο ΙΙΙ να λειτουργεί με ανοιχτή την πόρτα ενώ στο Bunker 2 μπαίνει αμέσως μετά την εκτέλεση.


Γιατί είναι καταγέλαστες γελιότητες? Πού είναι το απίθανο στην εύρεση και χρήση ενός πανιού? Πού είναι το περίεργο στη χρήση μπαστουνιών για να σύρουν πτώματα από το λαιμό δεδομένου του μεγάλου αριθμού ηλκιωμένων που έφταναν στο στρατόπεδο?

Και τι έγινε που ο Βενέτσια (δεν τον βάζει αυτός σε λειτουργία, αλλά ένας SS) αναφέρει την ανοιχτή πόρτα? μπορεί να ήταν ελάχιστα ανοιχτή και το υπόλοιπο αέριο απομακρυνόταν από το σύστημα εξαερισμού. Μήπως θα κόλλαγε ο Βενέτσια τη μούρη του στο ανοιχτό μέρος της πόρτας σε όλη αυτή τη διάρκεια?

Αυτό για το Bunker 2 sorry αλλά με μια γενική ματιά που έριξα δεν το έχω βρει? Πού ακριβώς το γράφει?

Το μόνο που βρήκα είναι να λέει ότι δεν μπήκε στο Bunker.

Αν μου διαφεύγει κάτι, διόρθωσέ με.

quote:
X

Ο απελπισμένος γρασαδόρος παίζει με την νοημοσύνη μας παραθέτοντας τα συμπτώματα ελαφράς δηλητηρίασης σε διαδικασίες απολύμανσης.

Ο θάλαμος αερίων φυσικά είναι τελείως άλλη ιστορία.


Τι θα πει άλλη ιστορία? Εδώ μιλάμε για επαφή του κυανίου με το δέρμα. Είτε η επαφή αφορά υφάσματα και ράφια που δέχτηκαν Zyklon B, είτε πτώματα που βγάζουν κυάνιο, παραμένει δηλητηρίαση μέσω απορρόφησης στο δέρμα. Είτε αναφερόμαστε σε πτώματα είτε σε άλλα είδη η επαφή με το δέρμα έχει κάποιες standard επιπτώσεις οι οποίες και καταγράφονται στο link που έδωσα. Μήπως στην απολύμανση αλλάζει η ισχύς και η φύση του Zyklon B? Έλα τώρα...

quote:
X

Μόνο που η συγκέντρωση στην πρώτη περίπτωση αφορά την θανάτωση όλων των εντόμων και των αυγών τους, ενώ η συγκέντρωση στην δεύτερη περίπτωση αφορά την θανάτωση ενός ατόμου. Υπ' όψιν οτι στους πραγματικούς θαλάμους αερίων, για να επιτύχουν μια γρήγορη εκτέλεση χρησιμοποιούν 10 φορές περισσότερη συγκέντρωση από την θανάσιμη για να εκτελέσουν ένα άτομο.


Και πόσα είναι "όλα τα έντομα και τα αβγά τους"? Από πού προκύπτει ότι αφορά μόνο ένα άτομο η χαμηλότερη συγκέντρωση υδροκυάνιου?

Όσο για την άσχετη σύγκριση με τους πραγματικούς θαλάμους αυτό που δεν λαμβάνεις υπόψη σου είναι ότι οι ναζί συνήθιζαν να παραγεμίζουν τους θαλάμους αερίων με θύματα τα οποία προέρχονταν από πολύωρο ή πολυήμερο ταξίδι χωρίς επαρκή σίτιση και έλλειψη νερού. Δηλαδή έμπαιναν στο θάλαμο μετά από εξαντλητικές συνθήκες σε έναν χώρο ασφυκτικά γεμάτο που οι συνθήκες αναπνοής ήταν δύσκολες για να μην πιάσουμε και αυτούς που πέθαιναν νωρίς από ασφυξία λόγω υπερβολικής πίεσης και ποδοπατήματος.

Δηλαδή επειδή ρίχνουν παραπάνω ποσότητα στους σημερινούς θαλάμους (σιγά τώρα μην έψαξες πού και πόσο συχνά συμβαίνει αυτό!) σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να πεθάνουν με μικρότερη τα θύματα των ναζί?

quote:
X

Όσο για τα περί "οικονομικής λεηλασίας" καταλαβαίνουμε οτι δεν έχουν καμμία σχέση με εξοντώσεις. Το νέο σεντόνι του γρασαδόρου είναι άλλη μια παραπλανητική τακτική των true believers, οι οποίοι ελλείψει αποδείξεων, προσπαθούν να φέρουν από δέκα βρύσες νερό, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσουν τις ιδεοληψίες τους.


Τι έγινε? Δυσκολευόμαστε να δώσουμε μια επαρκή εξήγηση για το φαινομένο μήπως?

quote:
Χ
Δυστυχώς γι' αυτούς, οι μαρτυρίες περί θαλάμων αερίων (δηλ. η ουσία του ζητήματος) είναι κραυγαλέα ψευδείς και δεν αντέχουν στην παραμικρή κριτική.

Στο δικό σου κόσμο που νομίζεις ότι "καταρρίπτεις" ανεμόμυλους ίσως...


Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2011, 05:09:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
X

Πληροφοριακά ήταν σχεδιασμένα να αποτεφρώνουν ένα πτώμα ανά ώρα. Ακόμη και τα σημερινά κρεματόρια δεν τα καταφέρνουν καλύτερα, π.χ. το κρεματόριο Newton χρειάζεται 70 λεπτά.


Από πού προκύπτει ότι ήταν σχεδιασμένα για ένα πτώμα ανά ώρα? Και να ήταν, σημαίνει ότι αν βάλουν άλλο ένα πτώμα ας πούμε...δεν θα καεί? Η σύγκριση με τα σημερινά κρεματόρια δεν είναι δίκαιη διότι στα περισσότερα σημερινά κρεματόρια καίγεται και το φέρετρο μαζί με το σώμα συνεπώς η όλη διαδικασία απαιτεί περισσότερη ώρα. Στο ’ουσβιτς μπορούσαν να σταματούν νωρίτερα τη διαδικασία και να συνθλίβουν τα οστά πιο νωρίς απ' ό,τι σ'ένα νορμάλ κρεματόριο που φροντίζει για καλύτερο "αποτέλεσμα".

quote:
X

1. Ο εισαγγελέας στην δίκη του ’ιχμαν, Γκίντεον Χάουζνερ, έγραψε ένα σχετικό βιβλίο 5 χρόνια μετά την δίκη. Στην εισαγωγή του βιβλίου, γραμμένη από κάποια Μπάρμπαρα Τάουχμαν, διαβάζουμε:

"....five trains loaded with 14,000 people were arriving at Auschwitz daily, more than the camps four crematoria, comprising 46 ovens with a total capacity of 500 bodies an hour, could handle." (G. Hausner, Justice in Jerusalem, σελ. xvii)

Δηλαδή είτε 1 πτώμα αποτεφρωνόταν σε 6 λεπτά, είτε 4-5 μαζί σε μισή ώρα, σε κλιβάνους όπως αυτός:


τι ειδικότητα έχει αυτή η κυρία? Κι επειδή αυτή έγραψε ένα υπερβολικό νούμερο σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψουμε όλη την ιστορία για τις μαζικές αποτεφρώσεις στα κρεματόρια του ’ουσβιτς?
Ασε που ο φούρνος της φωτογραφίας μάλλον ήταν μικρότερης δυναμικής από τους αντίστοιχους των 4 μεγάλων κρεματορίων του Μπίρκεναου. Η κατασκευή τόσο μεγάλων νέων κρεματορίων με αυξημένη δυναμική υποδηλώνει ότι κάτι μεγαλύτερο σχεδιαζόταν αναφορικά με την τύχη των αποστολών που αναμένονταν να καταφτάσουν κι όχι απλά να καλύψουν κάποιους περιστασιακούς θανάτους από άλλες αιτίες όπου θα αρκούσαν και λιγότεροι φούρνοι.

quote:
X

α. Κατ' αρχάς με αυτές τις παραδοχές είναι απορίας άξιον πώς προέκυψαν οι 12.000 και τα 4.380.000. Πρώτον με 5 σώματα ανά μισάωρο σε 46 κλιβάνους έχουμε 460 αποτεφρώσεις την ώρα, ή 460 x 23 = 10.580 ημερησίως (μείον 1 ώρα καθάρισμα).


Πιθανώς με μερικές προσθήκες βρεφών ή μικρόσωμων παιδιών που δεν θα επηρέαζαν σημαντικά τις αντοχές των κλιβάνων.

quote:
X

Δεύτερον 12.000 x 30 x 12 = 4.320.000. Δεν ξέρουν πολλαπλασιασμό οι κύριοι του Νίζκορ ή νομίζουν οτι δεν θα το ελέγξουμε;


Μάλλον βάζουν παραπάνω λόγω των μηνών που έχουν 31 μέρες.

quote:
Χ

β. Ένας κλίβανος μετά βίας χωρούσε 2 πτώματα και κάποια στιγμή που προσπάθησαν να αποτεφρώσουν 2 μαζί, ο φούρνος δεν άντεχε τον φόρτο.


Α δηλαδή αν τα πτώματα ήταν μικρόσωμα όπως παιδιών, βρεφών και μικρού αναστήματος ανθρώπων δεν θα χωρούσαν? Κάποιο λάθος κάνεις. Ποια είναι αυτή η περίπτωση στην οποία αναφέρεσαι? Διότι εγώ μπορώ να σου βρω άλλες που καίγανε πάνω από 1-2 πτώματα και δεν αναφέρεται να έπαθε κάτι ο φούρνος.

quote:
Χ

γ. Και το καλύτερο:

"In August the total cremation reached a peak one day of 24,000, but still a bottleneck occurred."

Δηλαδή "μια μέρα του Αυγούστου" οι αποτεφρώσεις έφτασαν τις 24.000, ή το διπλάσιο του... θεωρητικού μεγίστου !!!

Και αυτό είναι μόνον ένα δείγμα των απαντήσεων του φοβερού και τρομερού Νίζκορ.


Τότε έφτασαν και πολλά μικρόσωμα παιδιά άρα το θεωρητικό όριο μπορεί να μεγαλώσει.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2011, 05:29:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας δούμε και μερικά στοιχεία ακόμα μιας και συζητήθηκαν οι θάλαμοι αερίων. Μερικά έγγραφα των ίδιων των ναζί μιλάνε από μόνα τους.

Για παράδειγμα στο παρακάτω γράμμα του αρχιτέκτονα SS-Hauptsturmführer Karl Bischoff προς τον SS-Oberführer Hans Kammler σχετικά με την πρόοδο του κρεματορίου ΙΙ του ’ουσβιτς γίνεται αναφορά σε κάποιο "υπόγειο αερίων" ή "gassing cellar" (Vergasungskeller). Οι μαρτυρίες πράγματι τοποθετούν θάλαμο αερίων στο υπόγειο του κρεματορίου ΙΙ.

http://www.holocaust-history.org/auschwitz/19430129-vergasungskeller/

Σε ένα άλλο έγγραφο και συγκεκριμένα κατάλογο του κρεματορίου ΙΙΙ του ’ουσβιτς γίνεται αναφορά σε αεροστεγή πόρτα και 14 ντουζιέρες ή κεφαλές ντους για ένα δωμάτιο χωρίς όμως να υπάρχουν σωλήνες για την κυκλοφορία του νερού.

http://www.holocaust-history.org/auschwitz/19430624-inventory/

Αυτό μας θυμίζει τις μαρτυρίες για ψευδείς κεφαλές ντους που τοποθετούνταν στους θαλάμους αερίων για να ξεγελούν τα θύματα αφού τους έλεγαν ότι τους πάνε για μπάνιο (και καλά). Το γεγονός ότι και οι κεφαλές ντους και η αεροστεγής πόρτα τοποθετούνται σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο μας παραπέμπει σε θάλαμο αερίων έτσι όπως τον έχουν περιγράψει γενικά οι αναφορές.

Lost in Necropolis

La ville de la mort


Edited by - Agnostic on 06/10/2011 05:36:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2011, 08:17:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γρασομπουρδολόγε,

Δεν έκατσα καν να διαβάσω τις νέες σου ασυναρτησίες διότι έχω βαρεθεί τις ενέσεις ηλιθιοκαΐνης, και όπως είπα το θέμα προχώρησε αρκετά. Καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά οτι θέλεις να έχεις την "τελευταία λέξη" αλλοιώς δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

Τα στοιχεία γι' αυτό το θέμα είναι πάρα πολλά αλλά και μ' αυτά που παρατέθηκαν, όσοι ήταν να καταλάβουν, κατάλαβαν. Οι υπόλοιποι ακόμη και με 100 σελίδες θα συνεχίσουν το αμμόλουτρο.

Συνεπώς μένει μόνο η απονομή του διπλώματός σου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RedArrowZ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2011, 04:17:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ (έχει και μέρος δεύτερο http://www.youtube.com/watch?v=hatt06Ppka0)


"Ο Αδόλφος Χίτλερ, όργανο του παγκοσμίου Σιωνισμού ήταν και χρηματοδοτήθηκε από την περίφημη οικογένεια Ρότσιλντ, με μοναδικό σκοπό να πείσει τους Εβραίους να φύγουν από τας περιοχάς της Ευρώπης και να κατεβούν στο Ισραήλ για να συστήσουν την νέα αυτοκρατορία."

Όποιος έχει υπομονή ας προσπαθίσει να αγνοήσει τους δύο κόπανους, Οικονομέα και Καμπουράκη που η αθλιότητά τους είναι εξοργιστική, και ας δει όλο το βίντεο - είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Αν και έχει κλείσει το θέμα, ήθελα να το παραθέσω αυτό το βίντεο, γιατί είναι σημαντικό όταν οι επιβεβαιώσεις έρχονται και μέσα από την ελληνική πραγματικότητα ενώ τα φασιστοmedia μας παραμυθιάζουν καθημερινά. Μη νομίζετε ότι δεν υπήρξαν αντιδράσεις π.χ. απ' ότι διάβασα σε ένα forum http://remaliaclub.gr/forum/showthread.php?t=8742 και αντισημιτικό και απαράδεκτο και φανατικό τον χαρακτήρισαν, ενώ ο άνθρωπος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάτι με τους Εβραίους και δεν κατηγορεί ανθρώπους αλλά συστήματα και στην προκειμένη περίπτωση το Σιωνισμό...αλλά έμπλεξε με τον κόπανο τον Οικονομέα που από τη μία του λέει ότι είναι ο ίδιος πιστός χριστιανός ορθόδοξος και από την άλλη (στο ίδιο βίντεο) τον κατηγορεί ότι ασχολείται με το μεταφυσικό και όποτε του λένε από το control πετάει και ένα "666" για να γαμ##### τη συζήτηση...

cya

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Osmosis
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


545 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2013, 12:38:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Osmosis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Το θέμα του λεγόμενου "Ολοκαυτώματος" των Εβραίων της Γερμανίας και των κατεχόμενων -αργότερα- χωρών, γεννάει μερικά εύλογα ερωτηματικά και προσκρούει πάνω σε μερικά ιστορικά και λογικά προβλήματα. Η ίδια η ποινικοποίηση της άρνησης του "Ολοκαυτώματος" σε πολλές χώρες, γεννάει σκέψεις πολιτικής επιβολής αυτής της ιδέας. Αλλά γιατί κάτι που είναι "προφανές", να χρειάζεται ποινικά μέτρα για να επιβληθεί;


Ελπίζω να καθαρίσει η Ρεπούση και γι' αυτό, αφού σύμφωνα με δήλωση της:
«Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου. Ξαναλέω ότι εγώ αυτό που δεν θέλω είναι να ποινικοποιείται η αντίθετη ιστορική άποψη».

We seldom stop to think that we are
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2487 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2013, 15:14:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

.... Το ολοκαύτωμα των Εβραίων δεν πραγματοποίηθηκε ποτέ....Ωστόσο,θα ήθελα πολύ να μοιραστούμε τις απόψεις μας επί του θέματος. Ευχαριστώ.

Αυτά είναι παλαβωμάρες, αλλά γεγονός είναι ότι υπάρχει πρόβλημα γύρω από το ολοκαύτωμα. Πρόβλημα ισορροπημένης προσέγγισης, που ίσως προκαλεί σε κάποιο βαθμό τις παλαβωμάρες πιο πάνω.
Για παράδειγμα, στο 'ολοκαύτωμα' δεν χάθηκαν μόνο Εβραίοι (πιο σωστά "Ιουδαίοι"), αλλά και Σλάβοι, γύφτοι/Ρομά, ομοφυλόφιλοι, διανοητικά καθυστερημένοι, με σωματικές ιδιαιτερότητες (πχ νανισμό). Αλλά η δημοσιότητα 'εντέχνως' φωτίζει μόνο τους ιουδαίους.

Επίπλεόν ένα γεγονός όταν πηγαίνουν να στο κατεβάσουν στο στομάχι με το ζόρι (πχ ποινικοποίηση της 'άρνησης', αλλά για τους Ιουδαίους μόνο, όχι για τους άλλους (γύφτους κτλ))και μόνον αυτό μπορεί να είναι αφορμή για παλαβωμάρες ως αντίδραση.

Edited by - panpam on 31/05/2013 15:15:29Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Osmosis
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


545 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2013, 18:35:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Osmosis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

We seldom stop to think that we are
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 38 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.34375
Maintained by Digital Alchemy