ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 38
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
betelgeuse
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


22 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/06/2016, 21:15:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους betelgeuse  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
το μελος Χ, υποστηριζει κατι πραγματα!!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2330 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2016, 10:08:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ορεξη πού'χεις κι εσύ ρε Βετελγκέζη,

από όλο το πανηγύρι
πήγες και ξέθαψες .....ένα θέμα του 2013
.....για να μας πεις αυτό...

quote:
το μελος Χ, υποστηριζει κατι πραγματα!!!!


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

betelgeuse
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


22 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2016, 15:35:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους betelgeuse  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ορεξη πού'χεις κι εσύ ρε Βετελγκέζη,

από όλο το πανηγύρι
πήγες και ξέθαψες .....ένα θέμα του 2013
.....για να μας πεις αυτό...

quote:
το μελος Χ, υποστηριζει κατι πραγματα!!!!
Αν περιμένεις κάτι απο κάποιον για να σου φτιάξει τη μέρα, αυτος σίγουρα δεν είμαι εγώ.
Μην προτρέχεις, ακόμη διαβάζω!
Το υλικό που έχει εδώ...ούτε σε σαϊτ χρυσαυγιτών δε το βρίσκεις!
Strange!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

betelgeuse
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


22 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2016, 18:30:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους betelgeuse  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σου λέω και αυτό:
<<Ελλάδα:
Το μοναδικό νομοθέτημα για την καταπολέμηση των φυλετικών διακρίσεων στην Ελλάδα είναι ο ποινικού χαρακτήρα Νόμος 927/1979 (ΦΕΚ Α', 139) «Περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών αποσκοπουσών εις φυλετικάς διακρίσεις», τον οποίο τροποποίησαν το άρθρο 24 του Νόμου 1419/1984 (ΦΕΚ Α' 28) και το άρθρο 39 παρ 4 του Ν 2910/2001 (ΦΕΚ Α' 91). Ο Ν. 927/1979 περιέχει και περιορίζεται σε τρεις ουσιαστικές ποινικές διατάξεις όπου γίνεται προσπάθεια τυποποίησης και τιμωρίας φυλετικών διακρίσεων στην Ελλάδα.[79] Το 2011 έγινε προσπάθεια ανανέωσης αυτής της νομοθεσίας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο έθεσε σε δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου υπό τον τίτλο «Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου»[80] Στην αιτιολογική έκθεση που συνόδευσε το σχέδιο νόμου, αναφέρονταν, μεταξύ άλλων: [81] "Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αντίκεινται ευθέως στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών, καθώς και του κράτους δικαίου, αρχές στις οποίες θεμελιώνεται η Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι κοινές στα κράτη μέλη.", "Οι ρατσιστικές και ξενοφοβικές εκδηλώσεις συνιστούν απειλή για τις ομάδες και τα πρόσωπα, που γίνονται στόχος τους, γι’ αυτό απαιτείται η παροχή από το κράτος αυξημένου βαθμού προστασίας με τη λήψη ποικίλων μέτρων χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, και τα μέσα του ποινικού δικαίου, ώστε να επιβάλλονται αποτελεσματικές, αναλογικές και αποτρεπτικές κυρώσεις τόσο κατά των φυσικών προσώπων τα οποία διαπράττουν τέτοια εγκλήματα όσο και κατά των νομικών προσώπων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε αυτά", "Στο άρθρο 4 προβλέπεται ειδικότερα η ποινικοποίηση των ξενόφοβων και ρατσιστικών συμπεριφορών που εκδηλώνονται με αφορμή τον εγκωμιασμό ή την άρνηση ή την εκμηδένιση της σημασίας των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου".>>

Κοίτα τις ημερομηνίες των νόμων, είναι προ του 2013!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

betelgeuse
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


22 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2016, 19:38:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους betelgeuse  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
kost
Αλλά το να αμφισβητεί κάποιος τις μαζικές εκτελέσεις Εβραίων σε μία περίοδο που οι μαζικές εκτελέσεις γενικότερα ήταν καθαρή υπόθεσης ρουτίνας και συνοπτικών διαδικασιών ε αυτό είναι φαιδρό.


Δεν υπάρχει αμφισβήτηση οτι έγιναν εκτελέσεις εβραίων.

Η αμφισβήτηση αφορά τη αποδοχή του <ολοκαυτώματος>,ώς πραγματικό γεγονός.

οφείλω να ομολογήσω οτι ήμουν απο τους υποστηρικτές του ολοκαυτώματος και πίστευα οτι πράγματι οι Εβραίοι ήταν κατά εκατομμύρια εκτλεσθέντες με βάναυσους τρόπους.

Ομως άλλαξα γνώμη,παρακολουθώντας προσεκτικά την <διαμάχη> μεταξύ Χ και agnostic.Οι σκληρές τους αντιπαραθέσεις με επιχειρήματα,ντοκουμέντα,φωτογραφικό υλικό,αναλύσεις και μαρτυρίες,με έπεισαν,οτι το ολοκάυτωμα ποτέ δεν έγινε.

Και τώρα ξέρω γιατί δεν έγινε.Πρίν δεχόμουν αδιαμαρτύρητα την γνώμη των πολλών και αυτό διότι το θέμα δεν με ενδιέφερε και πολύ.


χ-agnostic 1-0

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσε να σε κάνει να ξαναλλάξεις γνώμη!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

psyche
Νέο Μέλος


21 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/06/2016, 22:42:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κατά κοινή ομολογία οι επίσημοι αριθμοί είναι μεγαλύτεροι σε σχέση με την πραγματικότητα, όμως αυτό δεν δικαιολογεί επ ουδενί το ρεβιζιονισμό

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sakis14
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2019, 20:11:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ορεξη πού'χεις κι εσύ ρε Βετελγκέζη,

από όλο το πανηγύρι
πήγες και ξέθαψες .....ένα θέμα του 2013
.....για να μας πεις αυτό...


Να με συγχωρείτε κύριέ μου αλλά ένα τέτοιο θέμα αφενός παραμένει διαχρονικό και αφετέρου απασχολεί, και θα απασχολεί, αρκετούς ανθρώπους. Τέτοιου είδους αστεϊσμοί θεωρούνται επιπέδου νηπιαγωγείου.

Μόλις τελείωσα την ανάγνωση όλων των σελίδων και ας μου επιτραπούν μερικές επισημάνσεις. Χωρίς να έχω πολυψάξει το θέμα, διατηρούσα πάντα ισχυρές αμφιβολίες για τον τρόπο που έχει παρουσιαστεί η επίσημη "ιστορία". Όχι μόνο για τούτο, αλλά όπως επίσης και για πολλά άλλα όπου όποιος αμφισβητεί την επίσημη εκδοχή είναι "παρανοϊκός", "συνωμοσιολόγος", "ψεκασμένος" κλπ. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι οι Δίδυμοι Πύργοι.

Θεωρώ πως ένας λογικός -και σκεπτόμενος- άνθρωπος, δεν θα πρέπει ποτέ να είναι αγκυλωμένος σε πεποιθήσεις του τύπου "Αφού έτσι μας τα είπανε, έτσι θα είναι" και όλη του η επιχειρηματολογία να πηγάζει απ' αυτό. Αντιθέτως, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός ανοιχτόμυαλου ανθρώπου, είναι να προσαρμόζει τη σκέψη του σε ότι καινούργιο δεδομένο εμφανίζεται. Ο ορθός τρόπος σκέψης υπαγορεύει πως επεξεργαζόμαστε τα διαθέσιμα στοιχεία και κατόπιν εξάγουμε το συμπέρασμα. Αυτό αποτελεί θεμελιώδες αξίωμα της Επιστήμης, και η Ιστορία ανήκει στις επιστήμες. Όχι: έχουμε δεδομένο το συμπέρασμα και κατόπιν αξιολογούμε ή προσαρμόζουμε τα διαθέσιμα στοιχεία. Αυτό αποτελεί Θρησκεία.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, έστω κι αν έχει περάσει τόσος καιρός, θα ήθελα να ευχαριστήσω το χρήστη Χ για αυτά που παρουσίασε. Παρακολουθούσα με ενδιαφέρον τη συζήτηση με τον Agnostic, μέχρι το σημείο που ο Agnostic ανέφερε πως "Είχε δύο διαφορετικούς χαρακτήρες γραφής η Άννα Φρανκ". Εκεί πραγματικά απογοητεύθηκα και άρχισα να σκέφτομαι πως ίσως είναι είτε α) "θρησκόληπτος", που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα πάντα είτε β) εγκάθετος, που η δουλειά του είναι να αποπροανατολίζει και να ρίχνει φωτοβολίδες. Μετά την ανάγνωση όλων, τείνω προς το β. Και κατέληξα σε αυτό διότι ο Zip λ.χ. ενώ αρχικά είχε παρόμοια συμπεριφορά, στο τέλος έδειξε ένα ορθολογιστικό πρόσωπο, το οποίο κατά την άποψή μου είναι η ενδεδειγμένη συμπεριφορά σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Επίσης, θέλω να μνημονεύσω και το χρήστη RedArrowZ, καθώς οι λίγες, αλλά ουσιαστικές, τοποθετήσεις του στο θέμα, μ' έκαναν να συνειδητοποιήσω πως έτσι ακριβώς είναι κι ο δικός μου τρόπος σκέψης. Δεν απορρίπτω τίποτα, είτε είναι άσπρο είτε μαύρο, και προσπαθώ μέσω μιάς ολοκληρωμένης έρευνας από όλες τις μεριές, να καταλήξω στο τί συνέβη, γιατί συνέβη, και μιά πολύ σημαντική, αν όχι η κυριότερη πτυχή: Ποιός θα είχε συμφέρον από κάτι τέτοιο και ποιός τελικά επωφελήθηκε. Το οποίο και υποδεικνύει τους ηθικούς αυτουργούς ενός εγκλήματος. Απλή δικονομική διαδικασία.

Για το τέλος θα αφήσω τον Macedon, το ύφος του οποίου μου ήταν πάρα πολύ γνώριμο μέχρι που σε κάποιο άλλο θέμα είδα πως το όνομα με το οποίο υπογράφει είναι Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης. Εύγε κύριέ μου για το βιβλίο σας με τα "ευαγγέλια". Στη χώρα που δίδαξε τον πολιτισμό στον κόσμο, όπου στις αρχαίες εκκλησίες του Δήμου ακούγονταν όλες οι απόψεις, κάτι τέτοιο θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία. Εξάλλου συχνά-πυκνά ακούμε από πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες πως "δεν είμαστε στο μεσαίωνα" και "έχουμε Δημοκρατία". Ή μήπως όχι;

Υ.Γ προς Macedon: Στο σημείο με το "τί τα ήθελε 80 κιλά μύρο", έσκασα στα γέλια...

Υ.Γ2 Και σαφέστατα, η αλήθεια αυτή καθαυτή δεν χρειάζεται ουδεμία νομική προστασία για να λάμψει, είναι ελεύθερη προς εξερεύνηση. Αντίθετα, η επιβολή νόμων σε ιδέες και σκέψεις, όχι μόνο είναι αποθαρρυντικά σε όσους τα αναζητούν την αλήθεια, αλλά παραπέμπουν και σε Οργουελικές κοινωνίες. Και δε νομίζω δα να είμαστε και τόσο μακριά...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2019, 15:37:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δε μου λες sakis14, τα στοιχεία τα οποία αναγράφουν σαν επιχειρήματα οι παραπάνω (αρνητές του οκλοκαυτώματος) τα έλεγξες αν ειναι αξιόπιστα; Μηπως είναι εφευρήματα αντισημιτικών και νεοναζιστικών κύκλών, για παράδειγμα; Απο το ημερολογιο της Αννας Φράνκ περιμένεις να βγάλουμε συμπερασματα ή απο πχ τη Θεσσαλονίκη που άδειασε απο την Εβραική κοινότητα μετα τον Β' Π.Π. Που πήγαν ολοι αυτοί; Διακοπές;


Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2019, 15:44:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δεν απορρίπτω τίποτα, είτε είναι άσπρο είτε μαύρο, και προσπαθώ μέσω μιάς ολοκληρωμένης έρευνας από όλες τις μεριές, να καταλήξω στο τί συνέβη, γιατί συνέβη, και μιά πολύ σημαντική, αν όχι η κυριότερη πτυχή: Ποιός θα είχε συμφέρον από κάτι τέτοιο και ποιός τελικά επωφελήθηκε. Το οποίο και υποδεικνύει τους ηθικούς αυτουργούς ενός εγκλήματος. Απλή δικονομική διαδικασία.

Κατά την γνώμη μου, δεν νομίζω πως μπορούμε - ή θα μπορέσουμε - ποτέ να μιλάμε για μια "ολοκληρωμένη" έρευνα. Η έκταση του γεγονότος είναι τέτοια που μας το απαγορεύει. Ωστόσο, αν όπως είπες διάβασες όλο το θέμα, θα διαπίστωσες πως υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. O macedon είναι ένας άνθρωπος ευφυής. Είναι όμως και δικηγόρος (έχει σπουδάσει δηλ. νομική), κατά συνέπεια έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να θέτει αλλά και να υπο-θέτει ερωτήματα, να αντιστρέφει θέσεις ή να αφήνει να εννοηθούν προβληματισμοί (δεν λέω σε καμία περίπτωση πως αυτό είναι κακό, έτσι ; Ίσα ίσα, χαίρεσαι να συνομιλείς με έναν τέτοιον άνθρωπο, οξυδερκή και πολυπράγμων). Εν τούτις, δεν απάντησε ποτέ σε συγκεκριμένα ερωτήματα που του έγιναν τόσο από μένα (kangaro τώρα, zip τότε), όσο και από τον Agnostic. Όσον αφορά τον Χ, λέει κάποια πράγματα, αλλά ο τρόπος που απευθύνεται στους συνομιλητές του, είναι απαράδεκτος κι έτσι οι λίγες φορές που προσπάθησα να συνομιλήσω μαζί του, το ύφος μου ήταν σαν το δικό του.

Π.χ σε κάποια στιγμή, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, εμφανίζεται ο προβληματισμός αν η λέξη "ολοκαύτωμα", όντως πρέπει να χρησιμοποιείται για να περιγράψει το γεγονός ή αν είναι ακόμη κι αυτός ο όρος υπερβολικός και εσφαλμένος (σελ.33)

"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."

Edited by - kangaro on 30/05/2019 16:17:58Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2019, 19:55:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εδώ λοιπόν, ο ίδιος ο macedon στην ερώτηση "πότε ένα γεγονός μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ολοκαύτωμα ;", απαντάει ως εξής :

quote:
macedon
Ολοκαύτωμα μπορείς να έχεις και με 30 άτομα και με 300 άτομα και με 3.000.000 άτομα.

Από την απάντησή του φαίνεται πως για τον ίδιο δεν παίζει ρόλο ο αριθμός. Μπορεί να είναι και 30, μπορεί και 300, μπορεί και 3.000.000. Τι παίζει ρόλο ; Και πάλι ο ίδιος απαντάει :

quote:
macedon
Το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου δεν ονομάστηκε έτσι επειδή έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία, αλλά επειδή κάηκαν όλοι ζωντανοί.

Κατά συνέπεια, ολοκαύτωμα έχουμε όταν ένας αριθμός ανθρώπων (για τον macedon > 30), καούν ζωντανοί. Και του απαντώ, γκέτο της Βαρσοβίας. Και συμπληρώνει και ο Agnostic

quote:
Κι άλλη μία περίπτωση είναι η σφαγη της Jedwabne στην κατεχόμενη Πολωνία οπου πάνω από 200 Εβραίοι (άντρες, γυναίκες και παιδιά) κάηκαν ζωντανοί σ'έναν αχυρώνα τον Ιούλιο του 1941.

Κατά συνέπεια, η λέξη "ολοκαύτωμα" ορθώς χρησιμοποιείται. Το ίδιο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και η τραγωδία στο Μάτι : Ολοκαύτωμα.

"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2019, 21:08:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όταν ασκείς μάχιμη δικηγορία, μια βασική αρχή που χρησιμοποιείται στις αίθουσες των δικαστηρίων είναι η εξής : όταν ο αντίδικος δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο από αυτό που λες, τότε ισχύει αυτό που λες.

Στην περίπτωση λοιπόν του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, ο όρος "ολοκαύτωμα" χρησιμοποιείται καταχρηστικά όσον αφορά την γενική "των Εβραίων". Για τον macedon, θα έπρεπε να χρησιμοποιείται ειδικώς ως "Ολοκαύτωμα της Jedwabne", "Ολοκαύτωμα του γκέτο της Βαρσοβίας", "Ολοκαύτωμα στο Μάτι" κ.ο.κ.

Το ίδιο ισχύει και για τον αριθμό των νεκρών. Το γεγονός είναι πως είναι φύση αδύνατο να προσδιορισθεί ένας τέτοιος αριθμός ενός γεγονότος τέτοιας κλίμακας. Αυτό το γνωρίζουν οι αρνητές. Δεν μπορεί κανένας να αποδείξει το αντίθετο.

Επίσης, για τον macedon ισχύει πως για να ευσταθεί το ολοκαύτωμα των Εβραίων πρέπει

quote:
Το "Ολοκαύτωμα" προϋποθέτει δύο παράγοντες:

1. Τη μαζική εξόντωση άμαχου πληθυσμού
2. Την πολιτική βούληση για την εξόντωση αυτή


Στο ερώτημα : μα είναι ποτέ δυνατόν να υπάρξει πολιτική βούληση για μια εξόντωση ενός άμαχου πληθυσμού ;;; - δεν απαντάει. Είναι σαν να λέει πως για να δεχθούμε πως υπάρχει Ολοκαύτωμα των Εβραίων, θα έπρεπε αυτό να είχε ενσωματωθεί π.χ ως άρθρο στο Σύνταγμα του Γ' Ράϊχ (αν είχε δηλ. Σύνταγμα η Ναζιστική Γερμανία) ή να περιλαμβανόταν σε μια νομοθετική διάταξη του τύπου "Εξοντώστε όλους τους Εβραίους!". Εφ' όσον κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, δεν υπάρχει και Ολοκαύτωμα. Αστεία πράγματα.

Η επιχειρηματολογία του σε ορισμένα σημεία μπάζει, όπως επίσης και του X στο σημείο των θαλάμων αερίων. Εικασίες μπορούν να γίνουν άπειρες. Όταν όμως η κουβέντα πηγαίνει στην αναζήτηση των πραγματικών στοιχείων ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα

quote:
α) Διαστάσεις θαλάμου αερίων. [ Αυτό θα μας βοηθήσει να υπολογίσουμε τα m3 αέρα που υπάρχουν στον θάλαμο αλλά και πάλι θα πρέπει να ξέρουμε αν ο θάλαμος αερίζεται και πόσο αερίζεται ή να υποθέσουμε πως δεν αερίζεται επαρκώς ]

β) Την συγκέντρωση του υδροκυανίου στα παραπάνω m3 αέρα. [ Yδροκυάνιο σε συγκέντρωση 300mg/m3 αέρα σκοτώνει άνθρωπο σε περίπου 10 mins. Υδροκυάνιο σε συγκέντρωση 3200mg/m3 αέρα σκοτώνει άνθρωπο σε μόλις 1 min! ]

γ) Το ρυθμό εισπνοής/εκπνοής των θυμάτων. [ Αυτό σαν δεδομένο, είναι αδύνατο να το γνωρίζουμε, όμως ο ρυθμός εισπνοής/εκπνοής δείχνει την ποσότητα αέρα που εισπνέεται/εκπνέεται από έναν άνθρωπο και είναι πολύ σημαντικός για να δούμε πόσο αέρα (δηλ. δηλητηριώδης αέριο στην περίπτωσή μας) καταναλώνει το υποψήφιο θύμα ανά 1min. Ο ρυθμός αυτός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως είναι π.χ η ανατομία των πνευμώνων, η φυσική κατάσταση κτλ. ]


τότε ... σιγή ιχθύος.

Αυτά, φίλε sakis14 ...Δεν ξέρω κατά πόσο θες να το προχωρήσουμε το θέμα. Εγώ πάντως, σ' αυτήν την "ολοκληρωμένη" έρευνα έχω συμπεριλάβει τον τελευταίο χρόνο και ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο με τίτλο "Ο νεαρός Χίτλερ, Πώς τα πρώτα χρόνια της ζωής του διαμόρφωσαν τον Φύρερ", Paul Ham, εκδ. Διόπτρα. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον βιβλίο γιατί δίνει πολλά και άκρως αποκαλυπτικά στοιχεία για τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου και το "μίσος" που έτρεφε για τους Εβραίους. Και βάζω την λέξη "μίσος" μέσα σε εισαγωγικά, γιατί μου φαίνεται πολύ μικρή, πολύ λίγη για να περιγράψει το συνονθύλευμα των αρνητικών αισθημάτων, σκέψεων και ορμών που έκρυβε αυτός ο άνθρωπος μέσα του για τους Εβραίους, στοιχεία που εμφανίσθηκαν σταδιακά μέσα του κυρίως μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και την ατιμωτική ήττα που υπέστη η Γερμανία.

"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."

Edited by - kangaro on 30/05/2019 21:25:12Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2019, 21:30:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Zip (θα μου επιτρέψεις να σε λέω έτσι, για εμάς είσαι o zip forever), τα επιχειρήματα του macedon δεν είναι αστεία. Αστεία είναι αυτά που αραδιάζουν μερικοί, κάπου ανάμεσα σε ποια κεντρική τράπεζα έχει μείνει που δεν ανήκει στους Ρότσιλντ και στα Πρωτόκολλα. Ο macedon σέρβιρε συστηματικά δικολαβίστικα επιχειρήματα, που απευθύνονταν στο κοινό της σελίδας. Ήταν δηλαδή ένας θεωρητικός, με παιδεία και κατάρτιση, που ήξερε που μίλαγε, μάλλον που έγραφε.

Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν προσοχή για δυο λόγους. Πρώτον, αν ανοίξεις συζήτηση μαζί τους και είσαι ημιμαθής θα ξεφτιλιστείς. Δεύτερον, επειδή όλα γίνονται για τη δημιουργία εντυπώσεων, εγώ θα έκοβα την πρόσβαση χωρίς δεύτερη κουβέντα, γιατί πρόκειται για αρνητές του ολοκαυτώματος.- Αλλά εγώ είμαι εγώ, δεν είσαι εσύ ή ο άλλος, οπότε όταν κάποτε τα είδα αυτά, επέλεξα να μην τοποθετηθώ γιατί θα γινόταν γήπεδο.

Σε γενικές γραμμές η συζήτηση αυτή βρισκόταν πάνω από το επίπεδο κάποιου τυπικού συγγραφέα του esoterica, που διάβασε ένα βιβλίο (το οποίο δεν είχες διαβάσει εσύ) και σου αράδιαζε με περισπούδαστο ύφος αυτά που έλεγε άλλος, ενώ εσύ για να απαντήσεις έπρεπε να κάτσεις να χάσεις κάτι βδομάδες από τη ζωή σου. Υπήρχε σαφής άποψη, η οποία όμως (πλέον) κινείται στο όριο του ποινικού. Ομως, επειδή υποπτεύομαι ότι ο νέος φίλος μας ήρθε για προεκλογική τσάρκα, θα περιμένω να δω αν θα ξαναεμφανιστεί και τι θα γράψει.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2019, 21:51:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όχι, ούτε κι εγώ ισχυρίζομαι πως τα επιχειρήματά του ήταν αστεία. Απλώς, είχαν κενά του τύπου "αφού δεν μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο από αυτό που λέω, τότε ισχύει αυτό που λέω". Ο macedon ήταν πολύ προσεκτικός με τις λέξεις. Εμένα προσωπικά μ' αρέσει αυτό.

Σε κάποια φάση λέει :

quote:
macedon

Μάθαμε ότι το "ολοκαύτωμα" δεν αποδεικνύεται, επειδή υπήρχε απλά εκφρασμένη θέση εναντίον των Εβραίων.


του σβήνω το "εκφρασμένη θέση", το αντικαθιστώ με το "πολιτική βούληση" και του λέω, πες το έτσι, τι ; ντρέπεσαι ;

Είχε πλάκα ...

quote:
Ομως, επειδή υποπτεύομαι ότι ο νέος φίλος μας ήρθε για προεκλογική τσάρκα, θα περιμένω να δω αν θα ξαναεμφανιστεί και τι θα γράψει.

Θα δείξει ...

"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2019, 22:32:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εύγε κύριέ μου για το βιβλίο σας με τα "ευαγγέλια". Στη χώρα που δίδαξε τον πολιτισμό στον κόσμο, όπου στις αρχαίες εκκλησίες του Δήμου ακούγονταν όλες οι απόψεις, κάτι τέτοιο θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία.

Σε ποιες ακριβώς τάξεις θεωρείς ;

Γιατί εγώ νομίζω πως δεν θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία. Και επειδή το βιβλίο του macedon το έχω, και το έχω διαβάσει, θα σου πω αργότερα γιατί το λέω αυτό. Ο macedon, από δω και στο εξής συγγραφέας, εκθέτει στο βιβλίο αυτό μία άποψη. Τεκμηριωμένη μεν, άποψη δε. Ωστόσο, στο βιβλίο υπάρχουν αρκετά κενά όσον αφορά την επιχειρηματολογία. Θα σου φέρω ένα παράδειγμα :

Οι ευαγγελιστές λένε πως ο Καϊάφας διαρρηγνύει τα ιμάτιά του. Ο συγγραφέας διερωτάται : Μα καλά, ο Καϊάφας έπρεπε να γνωρίζει πως ο νόμος απαγόρευε στον αρχιερέα να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του. Δεν το γνώριζε ; Εφ' όσον το έκανε (μας λένε δηλ. ότι το έκανε), οι περιγραφές των ευαγγελιστών είναι φανταστικές. Τα ενδεχόμενα α) να ΜΗΝ το γνώριζε πραγματικά ή β) να το γνώριζε αλλά να έγραψε τον νόμο στα μέζεά του εκείνη την στιγμή, δεν εξετάζονται διόλου. Ωστόσο, ο αναγνώστης "γοητεύεται" με την "καινούργια" γνώση που του δίνει ο συγγραφέας : "ο Καϊάφας έπρεπε να γνωρίζει πως ο νόμος απαγόρευε στον αρχιερέα να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του". Αυτό, το διαβάζει για πρώτη φορά. Όντως, είναι κάτι που ισχύει και αυτό έχει προκύψει από την "έρευνα" του συγγραφέα : υπήρχε νόμος που απαγόρευε στον αρχιερέα να κάνει κάτι τέτοιο (Λευιτ. 21:10). Ε, αφού οι περιγραφές λένε πως το έκανε, τότε λένε ψέμματα, συμπεραίνει και ο ίδιος.

Σε πολλές περιπτώσεις, η επιχειρηματολογία του συγγραφέα είναι αυτού του τύπου : αλά καρτ και καθοδηγητικής φύσεως. Στέκεται - καλώς κάνει, έτσι ; έχει έναν σκοπό, δεν θα βγάλει σκάρτο ο ίδιος το βιβλίο του, αλίμονο δηλ. - σε μία παράμετρο χωρίς να εξετάζει κάποιες άλλες, εξίσου πιθανές να συμβαίνουν.

"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."

Edited by - kangaro on 30/05/2019 22:51:20Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2330 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/06/2019, 22:08:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εχει ζουμί εδώ, θα μπω αργότερα...


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αναθεωρητής
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2020, 17:32:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Αναθεωρητής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας. Αν βρήκατε το παρόν θέμα ενδιαφέρον, ίσως θέλετε να δείτε μια πιο ολοκληρωμένη έρευνα.

***********
Ευχαριστώ.


___________________________
Έγινε επέμβαση στο μήνυμα
απόκρυψη διαφημισης
23/04/20
___________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αναθεωρητής
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2020, 16:56:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Αναθεωρητής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επειδή υπήρξε επέμβαση στο μήνυμά μου διάβασα πάλι τους κανονισμούς αλλά δεν είδα να απαγορεύονται οι "διαφημίσεις".

Ας είναι, άνοιξα θέμα στα βιβλία.

Edited by - Αναθεωρητής on 27/04/2020 17:26:16Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2020, 18:49:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητό μέλος Αναθεωρητής

Σε ένα φόρουμ διαλόγου/συζήτησης η παράθεση και μόνο ενός link (προς αγορά βιβλίου)
πόσο μάλλον η "επιμονή" σε αυτό!
Χωρίς βέβαια κατάθεση προσωπικών απόψεων και διάθεση διαλόγου
το καθιστά διαφήμιση και μάλιστα μη αποδεκτή.

(Το νέο σας θέμα θα μεταφερθεί σε δεσμευμένο χώρο)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αναθεωρητής
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2020, 21:06:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Αναθεωρητής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τι σημαίνει δεσμευμένος χώρος;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αναθεωρητής
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/04/2020, 09:06:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Αναθεωρητής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λογοκρισία λοιπόν. Θερμά συγχαρητήρια.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/04/2020, 12:55:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εκφράσατε κάποιου είδους αποψη κύριε η οποία λογοκρίθηκε;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αναθεωρητής
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/04/2020, 20:31:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Αναθεωρητής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εμφανίστηκες; Για πες μας τι είναι ο δεσμευμένος χώρος και τι δουλειά έχει εκεί το θέμα μου;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αναθεωρητής
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/04/2020, 20:32:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Αναθεωρητής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Διπλό ποστ

Edited by - Αναθεωρητής on 30/04/2020 20:38:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/04/2020, 23:08:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Α)Για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε
καλό θα ήταν να αλλάξεις τον τρόπο σου...
Β)Δεσμευμένος χώρος του φόρουμ μη ορατός στους επισκέπτες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αναθεωρητής
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2020, 07:35:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Αναθεωρητής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο τρόπος μου προσαρμόζεται σε αυτά που εισπράττω τα οποία μέχρι στιγμής δεν σε τιμούν καθόλου. Και πάλι απέφυγες την ερώτηση.

Χώρος μη ορατός σημαίνει απλά λογοκρισία εκτός και αν πρόκειται για χώρο... service.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2020, 09:36:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ισως θα άξιζε να παρατεθεί το επίμαχο βιβλίο, να δούμε κι εμείς περί τίνος πρόκειται. Προκύπτουν δυο ερωτήματα: Πρωτον, ο χρήστης "Αναθεωρητής" είναι ο συγγραφέας του βιβίλου αυτού; Δευτερον, το θέμα του είναι η γνωστή "άρνηση του ολοκαυτώματος"; Στη δεύτερη περίπτωση, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, και δεν τίθεται θέμα ακόμα και λογοκρισίας, αλλά εγκληματικής ενέργειας.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2020, 09:57:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αναθεωρητής στο λέω για τελευταια φορά, γιατί αισθάνομαι οτι το έχουμε κουράσει ήδη αρκετά.
Μπήκες (και συνεχίζεις) με λάθος τρόπο!
Όταν κάποιος αποφασίζει να συμμετέχει σε ενα φόρουμ, προφανώς το κάνει γιατί θέλει να καταθέσει την αποψη του σε καποιο θέμα,
και οχι απο το πρώτο, αλλα και τα επόμενα οκτώ (8) μηνύματα του να ασχολείται με τον αν θα του επιτρέψει το φόρουμ να κάνει διαφήμιση!
Παραπομπές σε βιβλία είναι απαραίτητες! για να στηρίξει κάποιος τις θέσεις/απόψεις του (αν τις δούμε ποτέ)
παραπομπές όμως , και όχι διαφήμιση!
Γι αυτό λοιπον, θα σε παρακαλούσα, αν θέλεις να συμμετάσχει σε μια συζήτηση για το θέμα και να καταθέσεις τις απόψεις σου... έχει καλώς

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αναθεωρητής
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2020, 22:26:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Αναθεωρητής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αναθεωρητής
Ελληνική λέξη είναι. Βάλε και μια κλητική.

quote:
Όταν κάποιος αποφασίζει να συμμετέχει σε ενα φόρουμ, προφανώς το κάνει γιατί θέλει να καταθέσει την αποψη του σε καποιο θέμα
Μπορεί και να θέλει να σου πει μόνο καλή χρονιά. Όποιος και αν είναι ο λόγος που το κάνει, από την στιγμή που τηρεί τους κανονισμούς μπορεί να γράψει ό,τι θέλει.

Ένα μέλος λοιπόν ανοίγει ένα καθ' όλα θεμιτό θέμα στα ΒΙΒΛΙΑ (δηλαδή αυτό που είναι γεμάτο με παρόμοια θέματα και μάλιστα από μέλη που δεν ξαναεμφανίστηκαν) και το θέμα του διαγράφεται χωρίς λόγο.

Τώρα ασχέτως αν το συγκεκριμένο μέλος καταθέσει τις απόψεις του σε ΑΛΛΟ θέμα, η διαγραφή αυτή συνιστά ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. Τέλος.

quote:
Στη δεύτερη περίπτωση, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, και δεν τίθεται θέμα ακόμα και λογοκρισίας, αλλά εγκληματικής ενέργειας.
Εδώ γελάνε. Τότε μην σε απασχολεί καν το βιβλίο. Στείλε γρήγορα και το παρόν θέμα στον "δεσμευμένο χώρο".


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2020, 22:36:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε συ AitheroVamon, γιατί μπαίνεις στην διαδικασία να δικαιολογήσεις μια πράξη σου ; (ειδικά σε έναν τέτοιον τύπο δηλ.) Έχεις αμφιβολίες ή τύψεις που του έκοψες την διαφήμιση ; Ή φοβάσαι ας πούμε, μη σε πει "φασίστα" ο φασίστας ; Sorry, αλλά δεν το χειρίστηκες καλά. Με το που είπε ότι τον λογοκρίνεις έπρεπε να του πεις "Ναι, σε λογοκρίνω. Σάλτα και γ@μήσου τώρα" και τέλος. Τι κάθεσαι τώρα και μιλάς ; Σε ποιον ;

Αν πάλι δεν μπορείς ή δεν θέλεις να μιλήσεις έτσι γιατί ας πούμε, θα σε "κακολογήσουν" κάποιοι (που δεν τίθεται τέτοιο θέμα δηλ. γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουμε τι άνθρωπος είσαι), τότε κακώς που του έκοψες εξ' αρχής την διαφημισούλα του. Μην του την κόβεις. Άσ' τον τον ανθρωπάκο να κάνει το κομμάτι του. Ένα βιβλίο είναι. Τι κακό μπορεί να κάνει σε έναν σκεπτόμενο αναγνώστη ; Κανένα. Ήρθε τώρα να μας πει για το βιβλίο του. - Μπράβο μεγάλε μου, ωραία, πόσο το πουλάς ; Α, 'νταξει, ευχαριστούμε, να 'σαι καλά, δεν θα πάρουμε. Ή κάποιος άλλος ας πούμε, μπορεί να πει "ω, τι έγραψε το άτομο, μπράβο, θα το πάρω".

Τι μπαίνεις δηλ. στο τριπάκι του ; Αυτός αυτό επιδιώκει. Σας πέταξε ένα τυράκι εκεί, ότι λογοκρίνεται ο καημένος, (όχι εσύ δηλ. το φόρουμ τον λογοκρίνει) και τσιμπήσατε σαν πρωτάρες (κι εσύ κι ο Heretic).

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"

Edited by - kangaro on 01/05/2020 23:02:58Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2020, 01:11:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Στη δεύτερη περίπτωση, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, και δεν τίθεται θέμα ακόμα και λογοκρισίας, αλλά εγκληματικής ενέργειας.

Τότε μην σε απασχολεί καν το βιβλίο. Στείλε γρήγορα και το παρόν θέμα στον "δεσμευμένο χώρο".


Εδω είναι που κάποιος σου εξηγεί οτι ο heretic είναι διαφορετικό πρόσωπο απο τον AitheroVamon.


quote:
και τσιμπήσατε σαν πρωτάρες (κι εσύ κι ο Heretic).

Δεν τσιμπησαμε καρντια μου, δωσε φαση που βιάζεσαι....


quote:
Εδώ γελάνε.

Το λοιπόν Αναθεωρητής (προσοχή στο 'ς', σε αποκαλώ με το ψευδώνυμο που δηλώνεις, όχι με την ιδιότητα που υπαινίσσεσαι), η ποινική δίωξη της άρνηση του Ολοκαυτώματος (θα ειναι κακούργημα), όπου να ναι ενσωματώνεται στην Ελληνική δικαιοσύνη. Για πολλούς λόγους συμβαίνει αυτό, κυρίως ΟΧΙ για γλύψιμο των Ισραηλινών. Δεν είναι της ώρας να σου εξηγήσω το γιατί.

Οπότε πούλα το βιβλίο σου όσο μπορείς τώρα, γιατι μετά θα έχει την τύχη των βιβλίων που "απέσυρε" το Reich. Και θα σου ταίριαζε κάτι σε στυλ κοινωνική εργασία για κανένα χρόνο, "προσωπικό καθαριότητας σε hot-spot" θα πρότεινα αν ήμουν εισαγγελέας. Να στρώσεις χαρακτήρα και να δεις από πρώτο χέρι τι σημαίνει arbeit macht frei.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 38 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1879883
Maintained by Digital Alchemy