ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 38
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
mdiamant
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
270 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2010, 20:35:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΥΝΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΜΥΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2010, 16:15:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"The Wolf Girl"


Περιμένοντας το πότε (και αν) θα φιλοτιμηθεί ο απαίσιος Μάσεντον να μαζέψει εκείνα τα $%#*^@!στοιχεία ας δούμε κάτι άλλο.

Όπως είπαμε το ολοκαύτωμα στηρίζεται κυρίως σε "μαρτυρίες" επιζώντων. Οι περισσότερες όμως, αν όχι όλες, είναι τόσο εξωπραγματικές που ακόμα και οι επίσημοι ιστορικοί τις περιγράφουν ως "miraculous". Aς δούμε ένα πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα, αν και όχι τόσο σχετικό.

Μisha Defonseca. Μάλλον δεν σας λέει κάτι το όνομα. Η κυρία αυτή εξέδωσε το 1997 την αυτοβιογραφία της με τίτλο Misha: A Memoire of the Holocaust Years. Επανεξεδόθη το 2005 με τίτλο Surviving with Wolves. Eκεί μαθαίνουμε εν συντομία τα εξής:

- Η μικρή Μίσα το σκάει σε ηλικία 7 ετών απ' την ανάδοχη οικογένεια της για να βρει τους πραγματικούς γονείς της.
- Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια περιπλανιέται μόνη σε Γερμανία, Πολωνία, Ουκρανία και άλλες χώρες ζώντας στα δάση.
- Κατά τις περιπλανήσεις την βοηθάνε αγέλες λύκων ενώ μεταξύ άλλων σκοτώνει σε αυτοάμυνα έναν Ναζί με σουγιά.
- Τελικά με το τέλος του πολέμου βρίσκει το σπίτι της.

Το βιβλίο μεταφράστηκε σε 18 γλώσσες και έγινε ταινία με τίτλο Survivre avec les Loups.

Όμως ακόμα και πριν την έκδοση του βιβλίου, διατυπώθηκαν αμφιβολίες για την αλήθεια της ιστορίας, ακόμα και από "ορθόδοξους" ιστορικούς. Χρειάστηκε να περάσουν έντεκα χρόνια για να έρθει η ομολογία. Η αυτοβιογραφία ήταν κατασκευασμένη ενώ το πραγματικό όνομα της Defonseca ήταν Monique de Wael και οι γονείς της δεν ήταν καν Εβραίοι αλλά Βέλγοι Καθολικοί.

http://www.boston.com/ae/books/articles/2008/02/29/author_admits_making_up_memoir_of_surviving_holocaust/

Όπως είπα αυτή η περίπτωση δεν είναι τόσο σχετική διότι τελικά δεν επρόκειτο για μαρτυρία κάποιου που είχε τουλάχιστον ζήσει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Είναι όμως ένα θλιβερό παράδειγμα του τι είναι ικανοί να πιστέψουν οι άνθρωποι όταν κρίνουν με το συναίσθημα και όχι με την λογική. Ειδικά στο "Ολοκαύτωμα", όπου κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες το συναίσθημα και οι υπερασπιστές της λογικής βαφτίζονται Ναζί, αντισημίτες κλπ φαίνεται οτι το μόνον που κάηκε ήταν η αλήθεια.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2010, 19:57:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ολοκαύτωμα, ένα πολύ ωραίο παραμύθι που σκοπό είχε
1)να στρέψει εναντίων τον χαμένων την κοινή γνώμη
2)να ξεχαστούν τα εγκλήματα που έκαναν οι σύμμαχοι
3)να φτιάξουν πατρίδα οι εβραίοι

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/11/2010, 01:13:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ιστορία με την Μisha Defonseca έτσι όπως διατυπώνεται κάνει μπαμ ότι θα ήταν απάτη.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να ακυρωθούν όλες οι ιστορίες αποδράσεων και επιζήσαντων, ακόμα κι αν μπορεί να περιέχουν μερικές φαινομενικές υπερβολές.

Περισσότερα εν καιρώ...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/11/2010, 16:47:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Η ιστορία με την Μisha Defonseca έτσι όπως διατυπώνεται κάνει μπαμ ότι θα ήταν απάτη.

Πριτς! Δεν υπάρχουν "μπάμ" όταν πρόκειται για το ολοκαύτωμα. Είπαμε, τα "μπάμ" είναι για τους λογικούς. Και υπάρχουν πολλά άλλα μπάμ σ' αυτήν την ιστορία που θεωρούνται αδιάψευστες αλήθειες.
quote:

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να ακυρωθούν όλες οι ιστορίες αποδράσεων και επιζήσαντων, ακόμα κι αν μπορεί να περιέχουν μερικές φαινομενικές υπερβολές.

Μακάρι να ήταν "φαινομενικές"...
quote:

Περισσότερα εν καιρώ...

Πρόσεξε τι θα βάλεις...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/11/2010, 20:19:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Η ιστορία με την Μisha Defonseca έτσι όπως διατυπώνεται κάνει μπαμ ότι θα ήταν απάτη.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να ακυρωθούν όλες οι ιστορίες αποδράσεων και επιζήσαντων, ακόμα κι αν μπορεί να περιέχουν μερικές φαινομενικές υπερβολές.

Περισσότερα εν καιρώ...

Lost in Necropolis


Πάντως αγαπητέ Agnostic,πέραν της απάτης
η ταινία είναι πολύ ωραία και συγκινητική!!!
Εννοείται για το κομμάτι εκείνο που
βιώνει η μικρή στο δάσος!!!

Εμένα μου άρεσε γιατί εδώ βλέπεις αυτό που
λένε: "Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα"!!!ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 15/11/2010 20:23:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gilgamesh
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
210 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/11/2010, 02:31:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι ΗΠΑ έδωσαν μετά τον πόλεμο εν γνώσει τους ασφαλές καταφύγιο σε Ναζί

Ουάσινγκτον

Περισσότερες λεπτομέρειες για την σκοτεινή ιστορία της μεταφοράς εκατοντάδων επιστημόνων από τη ναζιστική Γερμανία στις ΗΠΑ και την παροχή ασφαλούς καταφυγίου σε αυτούς αμέσως μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου φέρνει στο φως ογκώδης έκθεση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Καταγράφονται ακόμη και οι προσπάθειες για να εντοπιστούν και όσοι ζούσαν με πλαστή ταυτότητα.

Η έκθεση, που αποκάλυψαν οι New York Times, είχε συνταχτεί το 2006 αλλά αποκαλύφτηκε μόλις τώρα. Κατά το υπουργείο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και περιέχει αρκετά λάθη, αν δεν διευκρίνισε ποια είναι αυτά.

Μέρος της έκθεσης καλύπτει τις προσπάθειες ειδικού γραφείου το οποίο συστήθηκε το 1979 στο υπουργείο Δικαιοσύνης για τον εντοπισμό πρώην στελεχών του ναζιστικού καθεστώτος. Πάνω από 300 εντοπίστηκαν να ζουν στις ΗΠΑ και τους αφαιρέθηκε η ιθαγένεια ή τους εμποδίστηκε η είσοδος.

Ωστόσο, η έκθεση εξετάζει και την συνεργασία των ΗΠΑ με πρώην Ναζί και τις προσπάθειες να κρατηθεί μακριά από τη δημοσιότητα το παρελθόν των ανθρώπων αυτών.

Αμέσως μετά τη λήξη του πολέμου και την κατάκτηση της Γερμανίας, οι ΗΠΑ και σε μικρότερο βαθμό και η ΕΣΣΔ διαγκωνίστηκαν για το ποια θα πάρει υπό τον έλεγχό της επιστήμονες του ναζιστικού καθεστώτος. Μήλον της έριδας ήταν όσοι εργάστηκαν στην πολεμική βιομηχανία (στην αεροναυπηγική και την πυραυλική τεχνολογία), χημικοί και φυσικοί αλλά και οι εργαζόμενοι στο πυρηνικό πρόγραμμα. Επιπλέον οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αναζήτησαν και εντόπισαν στελέχη των Ναζί που θα μπορούσαν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, γράφει η έκθεση, εν γνώσει της έδωσε άδεια εισόδου σε πολλούς πρώην Γερμανούς αν και το παρελθόν τους ήταν γνωστό στις αμερικανικές Αρχές. Συνολικά μερικές χιλιάδες Ναζί έφτασαν με αυτόν τον τρόπο στις ΗΠΑ, σίγουρα πάντως πολύ λιγότεροι από 10.000, αριθμός που έχει αναφερθεί στο παρελθόν.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Ότο φον Μπόλσβινγκ που είχε συνεισφέρει στην ολοκλήρωση των σχεδίων για την «απαλλαγή της Γερμανίας από τους Εβραίους». Μεταπολεμικά εργάστηκε για τη CIA ενώ οι αμερικανικές Αρχές στην εσωτερική αλληλογραφία τους προβληματίζονταν για το τι θα πρέπει να γίνει αν ο φον Μπόλσβινγκ ερωτηθεί για το παρελθόν του: θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τους Ναζί ή «θα δικαιολογήσει τον εαυτό του αναφέροντας ελαφρυντικά»;

Στην έκθεση αναφέρεται ακόμη ότι οι ΗΠΑ προσπαθούσαν για χρόνια να εντοπίσουν τα ίχνη του διαβόητου Γιόζεφ Μένγκελε», ο οποίος χρησιμοποίησε εκατοντάδες κρατούμενους στο στρατόπεδο θανάτου του ’ουσβιτς. Καθοριστικό στοιχείο για την εξακρίβωση ότι ο Μένγκελε πέθανε ήταν ένα τμήμα του τριχωτού της κεφαλής που έστειλαν οι Αρχές της Βραζιλίας. Ο Μένγκελε έζησε μετά το πόλεμο στη Νότια Αμερική και πέθανε στη Βραζιλία το 1979 χωρίς ποτέ να εντοπιστεί και να δικαστεί.

Πηγή:http://news.in.gr/world/article/?aid=1231067552

Το παραπάνω άρθρο δεν έχει άμεση σχέση με το θέμα της συζήτησης αλλά επειδή, η είδηση, εμφανίστηκε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θεώρησα σκόπιμο να την αναρτήσω εδώ.

Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speakingΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/11/2010, 02:08:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας πάρουμε το θέμα του ολοκαυτώματος από την αρχή και μεθοδικά για να δούμε τι ακριβώς έχουμε σε στοιχεία και τι μας μένει σε προπαγάνδα και παραφιλολογία που ουσιαστικά είναι τα μόνα που στηρίζουν τη θεωρία αυτή.

Η θεωρία λέει ότι "6.000.000 Εβραίοι δολοφονήθηκαν σε θαλάμους αερίων των στρατοπέδων συγκέντρωσης, βάσει οργανωμένου σχεδίου εξόντωσης του Γερμανικού Ράιχ".

Επέκταση της θεωρίας αυτής, είναι η θέση "Οι Γερμανοί δικάστηκαν στη Νυρεμβέργη και καταδικάστηκαν για αυτά τα εγκλήματα πολέμου"

Η θεωρία του ολοκαυτώματος, όπως παρουσιάζεται έχει πολλά επιμέρους στοιχεία:

1. Ο αριθμός των Εβραίων
2. Ο εγκλεισμός τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης
3. Οι θάλαμοι αερίων και τα κρεματόρια
4. Το οργανωμένο σχέδιο εξόντωσής τους
5. Η δίκη της Νυρεμβέργης

και πολλά ακόμη...

Ας ξεκινήσουμε από το πρώτο στοιχείο που είναι ο αριθμός των 6.000.000 θυμάτων:

Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια "Chambers", ο αριθμός των Εβραίων που ζούσαν στην προ-πολεμική Ευρώπη άγγιζε τα 6.500.000. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει πως εξολοθρεύτηκε ολόκληρος ο πληθυσμός των Εβραίων της Ευρώπης. Κι επειδή πολλοί δεν θα έχουν πρόβλημα να το πιστέψουν, ας δούμε μερικά ακόμη στοιχεία:

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Εβραίου δημοσιογράφου Μπρούνο Μπλάου στην Εβραϊκή εφημερίδα Aufbau της Νέας Υόρκης, χρησιμοποιώντας σαν πηγή την ελβετική έκδοση Baseler Nachrichten, 1.500.000 Εβραίοι είχαν μετακινηθεί από την Ευρώπη προς Βρετανία, Σουηδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστραλία, Κίνα, Ινδία, Παλαιστίνη και ΗΠΑ μεταξύ 1933 και 1945 (Aufbau, 13 Αυγούστου 1948). Απ'αυτούς 400.000 προέρχονταν από τη Γερμανία, σύμφωνα με τα στοιχεία του "Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου", όπως δημοσιεύτηκαν στο επίσημο έντυπό του "Unity in Dispersion", το οποίο επίσης σημειώνει:

"Η πλειοψηφία των Εβραίων της Γερμανίας, μετακινήθηκε από τη Γερμανία πριν ξεσπάσει ο πόλεμος" (Unity in Dispersion", 1948, σελ. 377)

Για να μην παραθέτουμε αναλυτικούς αριθμούς που ενδεχομένως να κουράζουν (και που πάντως είναι διαθέσιμοι σε όποιον θέλει) να σημειώσουμε πως μετά από τις μαζικές μετακινήσεις των Εβραίων από τα ευρωπαϊκά κράτη, είτε προς τη Σοβιετική Ένωση είτε προς ουδέτερες χώρες είτε προς χώρες που δεν κατέκτησαν οι Γερμανοί, έχουμε έναν πληθυσμό Εβραίων στις Γερμανοκρατούμενες περιοχές κάτω από 2 εκατομμύρια! (Μόνον προς τη Σοβιετική Ένωση μετακινήθηκαν 2,2 εκατομμύρια Εβραίοι μετά το 1939) (περιοδικό "Colliers" 9 Ιουνίου 1945)

’ρα, για να αληθεύει το πρώτο στοιχείο της θεωρίας περί 6.000.000 Εβραίων του ολοκαυτώματος, θα πρέπει οι Γερμανοί να σκότωναν κάθε Εβραίο δύο με τρεις φορές, για να φτάσουν στον αριθμό των 6 εκατομμυρίων.

Ταυτόχρονα, υπάρχει και μία άλλη πλευρά του θέματος, που έχει να κάνει με τον υποτιθέμενο αριθμό των θυμάτων:

Σύμφωνα με το "World Almanac", έκδοση 1938, οι Εβραίοι σε όλον τον κόσμο ήταν περίπου 15,7 εκατομμύρια. Το 1948, οι New York Times σε έρευνα που δημοσιεύουν, υπολογίζουν τον αριθμό των Εβραίων ανά τον κόσμο στα 18,7 εκατομμύρια (New York Times, 22 Φεβρουαρίου 1948, σελ. ΒR28)

Από τα 15,7 εκατομμύρια που ήταν το 1938, αφαιρούμε τα 6 που ήταν τα θύματα και μας μένουν 9.300.000. Σε λιγότερο από 10 χρόνια (1938-1947), με βάση τη θεωρία του ολοκαυτώματος, οι Εβραίοι καταφέρνουν να υπερδιπλασιάσουν τον πληθυσμό τους, ανεβαίνοντας από τα 9,3 στα 18,7 εκατομμύρια! Τέτοιος ρυθμός αύξησης πληθυσμού δεν έχει παρατηρηθεί σε κανένα σημείο του κόσμου, ποτέ! Για να δώσουμε μια ιδέα, αν ίσχυε αυτός ο ρυθμός γεννήσεων, σήμερα ο πληθυσμός των Εβραίων θα ξεπερνούσε το 1,3 δισεκατομμύριο ανθρώπους!

Είτε λοιπόν θα πρέπει να δεχτούμε ότι οι Εβραίοι διπλασίαζαν τον πληθυσμό τους κάθε 10 χρόνια είτε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την άποψη για 6.000.000 νεκρούς...


macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/11/2010, 06:42:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας δούμε λίγο και τα στατιστικά στοιχεία από την Αγγλο-Αμερικανική επιτροπή.

http://avalon.law.yale.edu/20th_century/angap03.asp

Το 1939 υπολογίζεται ότι στην Ευρώπη κατοικούν 9.946.200 Εβραίοι
Το 1946 οι Εβραίοι της Ευρώπης υπολογίζονται σε 4,224,600.

’ρα μας λείπουν 5.721.600 Εβραίοι.
Πού να πήγαν όλοι αυτοί άραγε?

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/11/2010, 09:21:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Agnostic

Φίλε Agnostic
Η αναφορά αυτή, που σαν σκοπό έχει την εξέταση και προώθηση της ιδέας της δημιουργίας εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη, περιέχει στοιχεία σχετικά με τον πληθυσμό των Εβραίων στην Ευρώπη τα οποία όμως παρουσιάζουν τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Δεν μνημονεύεται καμία πηγή.
2. Αγνοούνται στοιχεία από τις ίδιες τις εβραϊκές πηγές, που κυρίως είχαν αναλάβει τη διαδικασία της μετακίνησης των Εβραίων προς τρίτες χώρες, καθώς και στοιχεία από παγκόσμιους ανεξάρτητους οργανισμούς, όπως ο ελβετικός "Ερυθρός Σταυρός".
3. Δεν εξηγεί πώς κατάφεραν οι Εβραίοι, έχοντας 6 εκατομμύρια θύματα, να υπερδιπλασιάσουν τον πληθυσμό τους σε λιγότερο από 10 χρόνια.

Η παραπάνω έκθεση της επιτροπής προς το Κογκρέσο είναι πολύ γνωστή, όπως γνωστοί είναι και οι λόγοι που δημιουργήθηκε η εν λόγω επιτροπή. Αν θέλεις, ας δούμε μερικά στοιχεία που παρουσιάζονται στην έκθεση:

"Στην Πολωνία (σύμφωνα με τον πίνακα που παρουσιάζεις) το 1939 ζούσαν 3,351,000 Εβραίοι, ενώ το 1946 ζούσαν 80.000". Αυτό αυτόματα δημιουργεί ένα έλλειμα 3.270.000 Εβραίων που σε κάνει να αναρωτιέσαι "πού πήγαν αυτοί";

Ας δούμε και τα επίσημα στοιχεία για την Πολωνία:
Σύμφωνα με την απογραφή του 1931, στην Πολωνία ζούσαν 2.732.000 Εβραίοι. Απ'αυτούς, το 1939 ζούσαν 1.170.000 στο ρωσικό τομέα της χώρας (που δημιουργήθηκε με το σύμφωνο Μολότωφ-Ρίμπεντροπ) οι οποίοι μετακινήθηκαν σχεδόν μαζικά (πάνω από 1 εκατομμύριο) προς τα Ουράλια με την εισβολή της Γερμανίας το 1941.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το "Ινστιτούτο Μελέτης Σύγχρονης Ιστορίας", ο συνολικός αριθμός των Εβραίων που ζούσαν στην Πολωνία κατά τη Γερμανική κατοχή δεν ξεπερνούσε το 1.100.000 Εβραίους (Μελέτη του "Ινστιτούτου Μελέτης Σύγχρονης Ιστορίας", Μόναχο, 1956, σελ.80).

Όπως βλέπεις, μόνο για την Πολωνία έχουμε διαφορά 2 εκατομμυρίων Εβραίων.

"Καλά", θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος, "και οι πηγές των στοιχείων της Επιτροπής του Κογκρέσου για την Πολωνία... ποιές είναι;"

Το πώς η επιτροπή "συγκέντρωσε" τα στοιχεία για τον αντισημιτισμό στην Πολωνία, αναφέρεται μέσα στην έκθεση, όπου με σαφήνεια περιγράφεται η ... πηγή:

"Λάβαμε αντικρουόμενες πληροφορίες (από ποιούς; τι έλεγαν;) για την έκταση του ενεργητικού αντισημιτισμού στην Πολωνία πριν τον πόλεμο" (Παράρτημα 2 άρθρο 14)

Παρακάτω:

"Ένα έγγραφο που μας παραδόθηκε από έναν Εβραϊκό οργανισμό εντούτοις, δείχνει ότι..."

Τι έγγραφο ήταν αυτό; Ποιός ήταν αυτός ο οργανισμός;

"Λάβαμε έναν αριθμό αναφορών για τη συμμετοχή των Πολωνών στη γερμανική εκστρατεία εξολόθρευσης" (ό.π., παρ. 15)

Αναφορά... από ποιούς; Τι έλεγαν οι αναφορές αυτές; Πόσο αξιόπιστες ήταν;

Ο αντικειμενικός σκοπός της έκθεσης προς το Κογκρέσο είναι να δημιουργήσει αισθήματα συμπάθειας προς τους Εβραίους, ώστε να προωθηθεί το θέμα της δημιουργίας Εβραϊκού Κράτους. Τα στοιχεία που παρέχονται σχετικά με τους αριθμούς των Εβραίων στην Ευρώπη προέρχονται από πηγές της μορφής "σύμφωνα με κάποιους", "μας είπαν κάποιοι", "ένας οργανισμός μας είπε", "ρώτησα τους γείτονες...", κτλ.

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/11/2010, 09:42:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επιτέλους αποφάσισε να εμφανιστεί ο Σαταναζιστής. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
quote:

Το 1939 υπολογίζεται ότι στην Ευρώπη κατοικούν 9.946.200 Εβραίοι
Το 1946 οι Εβραίοι της Ευρώπης υπολογίζονται σε 4,224,600.

’ρα μας λείπουν 5.721.600 Εβραίοι.
Πού να πήγαν όλοι αυτοί άραγε?Έλα ρε Αγνώστικ δεν μπορούσες να βρεις τίποτα καλύτερο;;; Γράφεις σαν να μην διαβάζεις τις άλλες αναρτήσεις. Πού θες να πήγαν; Οι περισσότεροι είχαν ήδη μεταναστεύσει πρό του πολέμου. Ποιές στατιστικές και πράσινα άλογα; Ξέρεις πόσες κυκλοφορούν; Η κάθε μία λέει τα δικά της, π.χ το Word Almanac που αναφέρει ο Σαταναζιστής. Όσο για τον αριθμό των νεκρών Εβραίων ξεκινούν από τις 600.000 και φτάνουν ακόμη και τα 6, 7, 8 ή άγνωστο πόσα εκατομμύρια. Βάλε και τους μή Εβραίους και έχουμε περί τα 12 εκατομμύρια νεκρών μόνον σε στρατόπεδα συγκέντρωσης !!

Ασφαλώς ουδέποτε βρέθηκαν οι μαζικοί τάφοι όλων αυτών.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/11/2010, 12:29:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"The Crucifixion of Jews"


Eνώ είμαστε στα περί 6.000.0000 ας δούμε και αυτό:

Ημερομηνία: 31 Οκτωβρίου 1919

Μεταξύ άλλων διαβάζουμε:

- "From across the sea six million men and women call to us for help, and eight hundred thousand little children cry for bread."

- "In this catastrophe, when six million human beings are being whirled toward the grave by a cruel and relentless fate, only the most idealistic promptings of human nature should sway the heart and move the hand."

- "Six million men and women are dying from lack of the necessaries of life;"

- "In this threatened holocaust of human life, forgotten are the niceties of philosophical distinction, forgotten are the differences of historical interpretation;"

Εν έτει 1919 λοιπόν, 6.000.000 άντρες και γυναίκες πεθαίνουν, ενώ απειλείται ολοκαύτωμα. Τι μου θυμίζει αυτό;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/11/2010, 04:11:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
X

Εν έτει 1919 λοιπόν, 6.000.000 άντρες και γυναίκες πεθαίνουν, ενώ απειλείται ολοκαύτωμα. Τι μου θυμίζει αυτό;


Απλά στο εν λόγω δημοσίευμα ο Αμερικανός πολιτικός Martin Henry Glynn οδύρεται για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των Εβραίων μετά των Α Παγκόσμιο Πόλεμο. Επειδή κατά τις εκτιμήσεις του αναφερεται ο αριθμός 6.000.000 και χρησιμοποιεί για την δυσάρεστη αυτή κατάσταση τη λέξη "ολοκαύτωμα" εμφατικώς, μερικοί αναζητούν από μία (προσεκτικά επιλεγμένη) σύμπτωση αριθμού και λέξης ένα συνωμοσιολογικό "κατασκευασμένο" δήθεν υπόβαθρο για το μεταγενέστερο ιστορικό γεγονός του Β Παγκοσμίου Πολέμου που συμβατικά ονομάστηκε "Ολοκαύτωμα". Από μια πληθώρα άρθρων και δημοσιευμάτων που θα υπήρχαν εκείνη την περίοδο, κάποια πονηρά "τσακάλια" αλίευσαν το πιο ταιριαστό για παραγωγή συνωμοσιολογίας περιφέροντάς το στο διαδίκτυο. Ας μην παρασυρθούμε σε παραλογισμούς και εύκολους εντυπωσιασμούς φίλε Χ

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/11/2010, 06:30:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε macedon μερικές επισημάνσεις πάνω σ'αυτά που ανέφερες...

Εκ πρώτης όψεως ο αριθμός 6.500.000 Εβραίων που αναφέρει η εγκυκλοπαίδεια Chambers για την Ευρώπη μου φαίνεται μικρός. Σύμφωνα με το American Jewish Yearbook o εβραϊκός πληθυσμός της Ευρώπης ήταν περίπου 9.500.000 γύρω στo 1933 με σημαντικό αριθμό Εβραίων σε περιοχές που κατέκτησαν οι Ναζί ή στων οποίων τα εδάφη πραγματοποίησαν εκτεταμένες πολεμικές επιχειρήσεις(π.χ. Σοβιετική Ενωση).

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/jewpop.html

Η American Jewish Joint Distribution Committee υπολογίζει τον αριθμό των Εβραίων παγκοσμίως σε 16.600.000 περίπου το 1939 ενώ το 1946 ο αριθμός τους έχει μειωθεί σε περίπου 11.000.000 αποδίδοντάς αυτή την πληθυσμιακή κάμψη των πάνω από 5,5 εκατομμυρίων Εβραίων στην εξολόθρευση από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του πολέμου.

http://www.ajcarchives.org/AJC_DATA/Files/1946_1947_13_Statistics.pdf

Η ίδια πηγή εκτιμά τον εβραϊκό πληθυσμό της Ευρώπης σε 9.740.000 πριν τον πόλεμο ενώ μετά απ' αυτόν ο πληθυσμός τους έχει μειωθεί σε 3.642.000 ανθρώπους.

Τα νούμερα αυτά είναι συμβατά με τα στοιχεία της Αγγλο-Αμερικανικής επιτροπής και με τις εκτιμήσεις των ιστορικών του Ολοκαυτώματος για πάνω από 5.000.000 ή γύρω στα 6.000.000 νεκρούς Εβραίους την επίμαχη περίοδο.

Ο αριθμός Εβραίων στην Πολωνία το 1939 είναι σύμφωνα με την ίδια πηγή 3.250.000 περίπου(κι όχι μόνο στο ρωσικό τομέα).
Και πάλι ο αριθμός είναι αξιοπρόσεκτα κοντινός σε αυτόν της Αγγλο-Αμερικανικής επιτροπής.

Σχετικά με τον σκοπό της επιτροπής προς το Κογκρέσο όπως τον παρουσίασες θα έλεγα ότι είναι μάλλον δική σου εκτίμηση/ερμηνεία. Μπορεί να είναι σωστή αλλά δε νομίζω ότι προκύπτει από χειροπιαστά στοιχεία.

Γενικά πάντως δεν ισχυρίζομαι ότι τα στατιστικά στοιχεία που φέρνω είναι πιο αξιόπιστα και σωστότερα, απλά επισημαίνω κάποιες αξιοπρόσεκτες αποκλίσεις σε σχέση με τα δικά σου οι οποίες θα έλεγα μας προϊδεάζουν για την πολυπλοκότητα του όλου ζητήματος. Πολλές από τις πηγές σου εξάλλου δεν τις έχω στη κατοχή μου, οπότε δεν μπορώ να τις αξιολογήσω, να τις συγκρίνω με άλλες που κατέχω και να εξάγω περαιτέρω συμπεράσματα.

Ωστόσο κάποια ερωτήματα που θέτεις σχετικά με τις στατιστικές μελέτες όπως το "πόσο αξιόπιστες είναι" μπορούν να εκφραστούν για όλες τις πηγές που φέρνουμε. Πόσο αξιόπιστο είναι για παράδειγμα το περιοδικό Colliers? Πόσο οι New York Times? Αυτά τα ερωτήματα μπορούν να τίθενται σε ατέρμονη βάση χωρίς να καταλήγουμε πουθενά.

Τέλος δεν μπορούμε να αποδίδουμε όλες τις πληθυσμιακές μειώσεις των Εβραίων σε μεταναστεύσεις, διότι οι καταγραφές και μαρτυρίες τόσο των ίδιων των Ναζί όσο και των επιζήσαντων, επιβεβαιώνουν ότι λάμβαναν χώρα εκείνο το διάστημα εκτεταμένες θηριωδίες εις βάρος αμάχων Εβραίων των οποίων ο βαθμός μπορεί να είναι συζητήσιμος, αλλά οπωσδήποτε όχι αμελητέος για να τον αγνοήσουμε παντελώς.


Lost in Necropolis

La ville de la mort


Edited by - Agnostic on 20/11/2010 06:37:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/11/2010, 09:42:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Από μια πληθώρα άρθρων και δημοσιευμάτων που θα υπήρχαν εκείνη την περίοδο, κάποια πονηρά "τσακάλια" αλίευσαν το πιο ταιριαστό για παραγωγή συνωμοσιολογίας περιφέροντάς το στο διαδίκτυο. Ας μην παρασυρθούμε σε παραλογισμούς και εύκολους εντυπωσιασμούς φίλε Χ


Καλά Αγνώστικ από δικαιολογίες άλλο τίποτα. Ώστε κάποια τσακάλια έψαξαν "πληθώρα" άρθρων. Φυσικά η πιο λογική εξήγηση είναι οτι ο αριθμός των 6.000.000 είναι συμβολικός και είχε χρησιμοποιηθεί πριν τον Β΄ παγκόσμιο. Το εν λόγω δημοσίευμα είναι μόνον κερασάκι στην τούρτα.
quote:

Σύμφωνα με το American Jewish Yearbook o εβραϊκός πληθυσμός της Ευρώπης ήταν περίπου 9.500.000 γύρω στo 1933


American Jewish Yearbook; Αυτό που στον τόμο 43, σελ. 666 λέει οτι υπό Γερμανική κατοχή υπήρχαν 3.310.722 Εβραίοι;
quote:
Η American Jewish Joint Distribution Committee υπολογίζει τον αριθμό των Εβραίων παγκοσμίως σε 16.600.000 περίπου το 1939 ενώ το 1946 ο αριθμός τους έχει μειωθεί σε περίπου 11.000.000 αποδίδοντάς αυτή την πληθυσμιακή κάμψη των πάνω από 5,5 εκατομμυρίων Εβραίων στην εξολόθρευση από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Eίπαμε οι στατιστικές τελειωμό δεν έχουν και η κάθε μία λέει τα δικά της. Το λες και μόνος σου:
quote:

Γενικά πάντως δεν ισχυρίζομαι ότι τα στατιστικά στοιχεία που φέρνω είναι πιο αξιόπιστα και σωστότερα, απλά επισημαίνω κάποιες αξιοπρόσεκτες αποκλίσεις σε σχέση με τα δικά σου οι οποίες θα έλεγα μας προϊδεάζουν για την πολυπλοκότητα του όλου ζητήματος.


Ακριβώς. Αυτές οι "αποκλίσεις" δεν αποδεικνύουν φυσικά ολοκαύτωμα αλλά αναξιοπιστία των στοιχείων.
quote:

Πόσο αξιόπιστο είναι για παράδειγμα το περιοδικό Colliers? Πόσο οι New York Times? Αυτά τα ερωτήματα μπορούν να τίθενται σε ατέρμονη βάση χωρίς να καταλήγουμε πουθενά.


Πάλι ακριβώς. Διότι οι στατιστικές είναι απλώς μελάνι σε χαρτί και όχι απτές αποδείξεις. Δεν γίνεται λοιπόν να μας λένε για εκατομμύρια νεκρών και να μην έχουν αφήσει ίχνη όλοι αυτοί.
quote:

Τέλος δεν μπορούμε να αποδίδουμε όλες τις πληθυσμιακές μειώσεις των Εβραίων σε μεταναστεύσεις, διότι οι καταγραφές και μαρτυρίες τόσο των ίδιων των Ναζί όσο και των επιζήσαντων, επιβεβαιώνουν ότι λάμβαναν χώρα εκείνο το διάστημα εκτεταμένες θηριωδίες εις βάρος αμάχων Εβραίων των οποίων ο βαθμός μπορεί να είναι συζητήσιμος, αλλά οπωσδήποτε όχι αμελητέος για να τον αγνοήσουμε παντελώς.


Eνώ το πήγαινες καλά μέχρι τώρα στο τέλος έχυσες την καρδάρα με το γάλα.

Καταγραφές και μαρτυρίες επιζήσαντων;; Τύπου... Surviving with wolves;
Επιβεβαιώνουν εκτεταμένες θηριωδίες;; Όπως τα περί σαπουνιών;

Περίμενε να πιάσουμε και αυτές τις "μαρτυρίες" και θα διαπιστώσεις πόσο συζητήσιμος είναι ο "βαθμός".


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/11/2010, 00:01:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση.

Πόσοι ΑΚΡΙΒΩΣ σκοτώθηκαν στο Β' παγκόσμιο πόλεμο. Αν δε μου δώσετε ακριβές νούμερο αυτό σημαίνει (με τη δική σας λογική) ότι δεν έγινε πόλεμος


Επίσης θέλω να μου πείτε πόσοι ΑΚΡΙΒΩΣ σκοτώθηκαν από την ατομική βόμβα στο Ναγκασάκι. Αν δεν το καταφέρετε τότε (σύμφωνα με τη δική σας λογική πάντα) η βόμβα δεν έπεσε...

Όσο για μαρτυρίες...Εχμ οι απολογίες των εκτελεσμένων στη Νυρεμβέργη σου κάνουν φίλε Χ; Ή θα μας πεις ότι ο Ναζί ήταν ΤΟΣΟ ηλίθιοι που ομολογούσαν εγκλήματα που δεν έκαναν;;;;;;;;;;;;;

Edited by - IndustrialAngel on 21/11/2010 00:04:15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/11/2010, 01:24:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
IndustrialAngel

quote:
Πόσοι ΑΚΡΙΒΩΣ σκοτώθηκαν στο Β' παγκόσμιο πόλεμο. Αν δε μου δώσετε ακριβές νούμερο αυτό σημαίνει (με τη δική σας λογική) ότι δεν έγινε πόλεμος

Η δική μου λογική λέει πως δεν μπορείς να εξοντώσεις 6 εκατομμύρια Εβραίους από έναν πληθυσμό κάτω των 3 εκατομμυρίων και να έχεις και επιζώντες απ'αυτούς.

quote:
Επίσης θέλω να μου πείτε πόσοι ΑΚΡΙΒΩΣ σκοτώθηκαν από την ατομική βόμβα στο Ναγκασάκι. Αν δεν το καταφέρετε τότε (σύμφωνα με τη δική σας λογική πάντα) η βόμβα δεν έπεσε...

39.000

quote:
Όσο για μαρτυρίες...Εχμ οι απολογίες των εκτελεσμένων στη Νυρεμβέργη σου κάνουν φίλε Χ;

Ας δούμε και τις μαρτυρίες των καταδικασθέντων στη Νυρεμβέργη ή μάλλον τον τρόπο που επιτεύχθηκαν αυτές οι μαρτυρίες.

Σύμφωνα με έκθεση του Αμερικανού Γερουσιαστή Joseph McArthy, την οποία παρουσίασε σε συνέντευξη που έδωσε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η ανάκριση που οδήγησε στην επίτευξη των ομολογιών που αναφέρεις, σε ορισμένες από τις οποίες ήταν παρών:

"Στη φυλακή του Swabisch Hall, αξιωματικοί των SS μαστιγώθηκαν μέχρι να κολυμπήσουν στο αίμα. Κατόπιν τα γεννητικά τους όργανα ποδοπατήθηκαν καθώς βρισκόταν ξαπλωμένοι.

Στην ανάκριση των στρατιωτών που υπηρετούσαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι στρατιώτες κρεμιούνταν στον αέρα και τους χτυπούσαν με λάστιχο του ποτίσματος μέχρι να υπογράψουν την "ομολογία" που ήθελαν.

Τον στρατηγό Oswald Pohl, οικονομικό διευθυντή των στρατοπέδων συγκέντρωσης, του έτριψαν το πρόσωπο με ανθρώπινα περιττώματα ενώ ταυτόχρονα τον χτυπούσαν μέχρι να υπογράψει την "ομολογία"

Αφού μίλησε και για τα υπόλοιπα βασανιστήρια που είχε δει, έκλεισε τη συνέντευξή του ως εξής:

"Έχω δει στοιχεία και έχω διαβάσει αναφορές που αποδεικνύουν πως οι κατηγορούμενοι ξυλοκοπήθηκαν, κακοποιήθηκαν και βασανίστηκαν με μεθόδους που μόνον άρρωστοι εγκέφαλοι θα γεννούσαν. Υπέστησαν εικονικές καταδίκες και εικονικές εκτελέσεις ενώ τους απειλούσαν πως θα αφαιρούσαν από τις οικογένειές τους τα δελτία σίτισης. Όλα αυτά τα πρωτόγνωρα βασανιστήρια τελούσαν υπό την έγκριση του Δημόσιου Κατήγορου με σκοπό να εξασφαλιστεί η απαραίτητη ψυχολογική ατμόσφαιρα για την υπογραφή των απαιτούμενων ομολογιών"

Πολύ διαφωτιστική ήταν επίσης η έκθεση του Αμερικανού Δικαστή Edward Roden, μέλος της τριμελούς επιτροπής "Simpson", η οποία δημιουργήθηκε για την διερεύνηση των περιπτώσεων βασανισμού των κατηγορουμένων στη δίκη της Νυρεμβέργης. Η έκθεση δημοσιεύτηκε στον αμερικανικό τύπο (εφημερίδα Washington Daily News, 9 Ιανουαρίου 1949) καθώς και στον αγγλικό (εφημερίδα "Sunday Pictorial", 23 Ιανουαρίου 1949)

Ο Αμερικανός δικαστής περιέγραψε τα αποτελέσματα από 139 υποθέσεις βασανισμού κατηγορουμένων ως εξής:

"Βασανίζανε τους κατηγορούμενους Γερμανούς με αναμμένα σπίρτα που έχωναν κάτω από τα νύχια τους. Τους έσπαζαν τα δόντια και τα σαγόνια χτυπώντας τους με σιδερένια εργαλεία. Τους κρατούσαν σε απομόνωση χωρίς φαγητό μέχρι να φτάσουν κοντά στο θάνατο"

και αναφερόμενος στις "ομολογίες" που αναφέρεις, είπε:

"Οι "ομολογίες" που κατατέθηκαν σαν αποδεικτικά στοιχεία, αποσπάστηκαν από ανθρώπους που είχαν μείνει στην απομόνωση 4 και 5 μήνες... ΟΙ ανακριτές τοποθετούσαν μια μαύρη κουκούλα στο κεφάλι των κατηγορουμένων και τους χτυπούσαν στο πρόσωπο με σιδερογροθιές, τους κλωτσούσαν και τους μαστίγωναν με το λάστιχο του ποτίσματος.

Από τις 139 περιπτώσεις που εξετάσαμε, στους 137 οι ανακριτές είχαν καταστρέψει τα γεννητικά τους όργανα. Αυτή ήταν η τυπική διαδικασία με τους Αμερικανούς ανακριτές μας"

Έτσι, φίλε IndustrialAngel αποσπάστηκαν οι "ομολογίες" για τα υποτιθέμενα εγκλήματα.

Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε πως οι υπεύθυνοι για την ανάκριση ήταν ο Αντισυνταγματάρχης Burton F. Ellis (αρχηγός της Επιτροπής Εγκλημάτων Πολέμου) και οι βοηθοί του Λοχαγός Raphael Shumacker, Υπολοχαγός Robert Byrne, Υπολοχαγός William Perl, ο Morris Ellowitz, ο Harry Thon, και ο Kirschbaum ενώ ο νομικός σύμβουλος του δικαστηρίου ήταν ο συνταγματάρχης A. H. Rosenfeld.

Oι Ellis, Schumacker, Kirschbaum και Rosenfeld ήταν Εβραίοι και αυτό εξηγεί τόσο τις "μεθόδους ανάκρισης" όσο και την "αξιοπιστία" του περιεχομένου των ομολογιών, καθώς επίσης και το αδέκαστο της δίκης (φυσικά, σε κανέναν απ'αυτούς δεν έπρεπε να επιτραπεί να έχει καμία ανάμιξη στη δίκη, λόγω συμφέροντος, αλλά αυτά είναι μάλλον λεπτομέρειες).

Αλλά, για τη δίκη της Νυρεμβέργης θα τα πούμε αργότερα, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι εκεί δικάστηκαν οι Γερμανοί γιατί διέπραξαν "εγκλήματα πολέμου"... μια αιτίαση που κρύβει την πραγματική αιτία της δίκης: Οι Γερμανοί δικάστηκαν γιατί απλά έχασαν τον πόλεμο...

Ή για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. H.F. Stone "Οι δίκες της Νυρεμβέργης ήταν μια καθαρή απάτη" (H.F. Stone, "Pillar of the Law", Νέα Υόρκη 1956). Το γιατί θα το δούμε παρακάτω...

macedon


Edited by - macedon on 21/11/2010 01:52:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Philolaos
Μέλος 1ης Βαθμίδας


122 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/11/2010, 02:59:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Philolaos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παρακολουθω και εγω μερες το θεμα. Μεχρι στιγμης ομως δεν ανεφερε κανεις και τον αριθμο θυματων λοιπων ομαδων (Ρωσσοι, Πολωνοι, Αντιστασιακοι, Κομμουνιστες, Ρομα, Ομοφυλοφιλοι κ.α), που συμβατικες πηγες αναφερουν οτι αγγιζει επισης τα 5- 6.000.000 νεκρους, ετσι ωστε πηγες να μιλουν για συνολικα 12.000.000 θυματα των γερμανικων στρατ. συγκεντρ.. Π.χ. θυμαμαι καλα το νουμερο αυτο στο βιβλιο ιστοριας της Β' η Γ' Λυκειου.
Παρεπιπτοντως διαβαζω κατα καιρους στο διαδικτυο και για καποιες χιλιαδες νεκρων Μασονων, τους οποιους (και καλα) δεν χωνευε το Γ' Ραιχ!(... τι προπαγανδα κι αυτη, μασονοι-σατανιστες να θελουν να εξαφανισουν αλλους μασονους). Στις συνηθεις συμβατικες πηγες για το ολοκαυτωμα θα ελεγα οτι δεν γινεται και καμια σπουδαια αναφορα στα υπολοιπα 6.000.000 ανθρωπων. Γιατι λοιπον δεν ακουμε συχνοτερα για 12 παρα μονο για 6?
Μηπως λοιπον συχνα πυκνα συγκινειται ο κοσμος με το δραμα του Ολοκαυτ. των Εβραιων, βλεποντας βουνα πτωματων που εντελει ειναι πολυ πιθανων να ανηκουν σε μη εβραιους. Ποσοι και ποσοι απο μας δεν θα χουν ταυτισει αυτα τα βουνα πτωματων με το ολοκ. των εβραιων και μονο?
Θελω να πω οτι μεσα στο συνοθυλεμα στατιστικων που κυμαινονται απο 5-12.000.000 νεκρων, θα μπορουσαν ωραιοτατα τα 6.000.000 νεκρων διαφορων ομαδων, να εχουν "βαπτισθει" Εβραιοι" απ αυτους που...μπορουν να το κανουν.
Δεν αμφισβητω βλεπετε ουτε την υπαρξη εκατομμυριων θυματων, ουτε τους παμπολους Εβραιους κρατουμενους, απ τους οποιους ομως ισως πεθαναν μονο καποιες εκατονταδες χιλιαδες απο διαφορες κακουχιες και εκτελεσεις, των οποιων ο αριθμος μεγενθυνθηκε επικινδυνα, και δικαιολογηθηκε ωραιοτατα με φωτογραφικα ντοκουμεντα που απεικονιζουν κυριως μη Εβραιους.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/11/2010, 03:52:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Philolaos

quote:
Μηπως λοιπον συχνα πυκνα συγκινειται ο κοσμος με το δραμα του Ολοκαυτ. των Εβραιων

Η όλη ιστορία έγινε για συγκεκριμένους σκοπούς και τα προϊόντα της εκμετάλλευσης αυτής ήταν πολλαπλά: Από τη δημιουργία του Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη (παρ'όλο που είχαν προβλεφθεί ήδη από τη δεκαετία του '30 τα προβλήματα που θα δημιουργούσε μια τέτοια εξέλιξη) μέχρι τις πολεμικές αποζημιώσεις (Το Ισραήλ ήταν το μόνο κράτος που πήρε πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία. Η ΕΣΣΔ με 8.000.000 νεκρούς δεν πήρε φράγκο).

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/11/2010, 06:10:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
X

Ασφαλώς ουδέποτε βρέθηκαν οι μαζικοί τάφοι όλων αυτών.


quote:
X

Ούτε απομεινάρια, ούτε λείψανα ούτε τίποτα άλλο υπάρχει που να επιβεβαιώνει τους εξωφρενικούς αριθμούς που αναφέρονται.


quote:
X

Δυστυχώς και αλλού να είχε αποτεθεί ένα μέρος αυτών, πάλι θα υπήρχαν υπεραρκετά ευρήματα στα στρατόπεδα.


http://www.holocaustresearchproject.org/ar/modern/archreview.html

The archaeological investigations confirm by overwhelming evidence that mass murder was committed here on an unprecedented scale and that there was a determined attempt to conceal the enormity of the crime. In this the Nazis failed. The material unearthed at Bełżec not only confirmed the crime but enabled, by scientific analysis, the historians to re-construct for the first time the probable layout of the camp in the first and second phases.

Κι αυτό μόνο για το στρατόπεδο εξόντωσης Belzec.

Περισσότερα στοιχεία από την ανασκαφική και αρχαιολογική έρευνα στα στρατόπεδα εξόντωσης Belzec, Chelmno, Sobibor και Treblinka μπορούμε να βρούμε στον παρακάτω δεσμό:

http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/05/mass-graves-at-nazi-extermination-camps.html

Συνοπτικά η έρευνα αποκάλυψε πλήθος μαζικών τάφων, οστών (θρυμματισμένων ή μη), λίπους, σταχτών, τέφρας, κάρβουνου, προσωπικών αντικειμένων των εκτελεσθέντων και γενικά όλα αυτά που θα περιμέναμε αν οι εν λόγω χώροι είχαν λειτουργήσει ως στρατόπεδα εξόντωσης. Συνεπώς διαπιστώνουμε ότι η θεωρία του Ολοκαυτώματος δεν στηρίζεται μόνο από μαρτυρίες ή καταθέσεις αλλά έχει και σοβαρή υλική-αρχαιολογική στήριξη.

Απ'ότι διάβασα στο ανωτέρω link προκύπτει πρόβλημα μερικές φορές για τις ανασκαφές εξαιτίας των μνημείων που χτίστηκαν για τα θύματα και λόγω της "ιερότητας" των χώρων για τους Εβραίους. Αυτοί οι παράγοντες έχουν δυσκολέψει την ανασκαφική έρευνα, αλλά ίσως να υπάρχει περιθώριο για μελλοντικές έρευνες. Anyway ας ελπίσουμε μελλοντικά να ξεπεραστούν αυτού του είδους τα εμπόδια για να διαφωτιστεί περισσότερο το ζήτημα.

quote:
X

Τα οποία λένε για μεταφορές και όχι για θαλάμους αερίων.


Είναι δηλάδή ένα προστάδιο για να βρεθούν οι Εβραίοι σε χώρους όπου εκτελούνταν μαζικά. Εσύ δεν αναρωτιέσαι γιατί τα ίχνη των περισσότερων που μεταφέρονταν στα στρατόπεδα αυτά χάνονταν μυστηριωδώς? Η γιατί δεν τους ξανασυναντούσαν οι συγγενείς τους?

quote:
X

Oι οποίες είναι πλήρεις αντιφάσεων και τερατολογιών.


Ολες όμως κινούνται γύρω από έναν κοινό άξονα -τη μαζική εκτέλεση Εβραίων- ο οποίος δεν μπορεί να αγνοηθεί. Τώρα αντιφάσεις περιφερειακού χαρακτήρα είναι αναμενόμενο να υπάρχουν αλλά δεν στέκονται ικανές να ακυρώσουν ολοκληρωτικά το ιστορικό γεγονός του Ολοκαυτώματος. Δηλαδή αν ένας μάρτυρας έδωσε λάθος θέση για μια βίδα ενός κρεματορίου, αν ανέφερε διαφορετικό χρονικό διάστημα εξόντωσης στο θάλαμο αερίων από αυτό που ανέφεραν άλλοι μάρτυρες ή δίνει διαφορετικό αριθμό θυμάτων, δεν σημαίνει πώς απουσιάζει αληθής πηρύνας στην περιγραφή του.

Αντιφάσεις συναντώνται σε μαρτυρίες για ποικίλα γεγονότα κι όχι μόνο για αυτό που συζητάμε. Αν αύριο λόγου χάρη πραγματοποιηθεί μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με εκτεταμένα επεισόδια, διαφορετικές εκτιμήσεις αριθμών θα παρουσιάσουν οι μάρτυρες, διαφορετικές εκδοχές για την αιτία των επεισοδίων, διαφορετικές για την έκταση των ζημιών κλπ. Πόσο λογικό θα ήταν όμως να αρνηθούμε ότι παραγματοποιήθηκε μια βίαιη διαδήλωση επειδή οι μαρτυρίες παρουσιάζουν "αντιφάσεις" και αποκλίσεις? Δεν θα ήταν καθόλου λογικό....

quote:
X

Και σου επαναλαμβάνω οτι η αλήθεια δεν καθορίζεται από πλειοψηφίες. Υπάρχουν και ερευνητές-ιστορικοί που έχουν διαφωνίες για διάφορα θέματα. Οι απελπιστικές προσπάθειες να τους κλείσουν το στόμα θα έπρεπε να σε προβληματίζουν.


Δεν είπα ότι καθορίζεται από πλειοψηφίες αλλά όταν διαπιστώνουμε ότι η πλειοψηφία των αρμόδιων που ασχολούνται με το ζήτημα έχοντας εξετάσει επισταμένα τα στοιχεία αποδέχονται την ύπαρξή του, τότε μάλλον πρέπει να αρχίσουν να προβληματίζονται οι αρνητές. Οι προσπάθειες για να τους "κλείσουν το στόμα" δεν με προβληματίζουν διότι όταν ένα θέμα διαθέτει ισχρυά τεκμήρια, τότε αργά ή γρήγορα θα επικρατήσει υπερνικόντας νομοθετικούς φραγμούς.

quote:
X

2. Ίσως το καταλαβαίνεις αλλά να το επισημάνω. Με τέτοιες δικαιολογίες απλώς γελοιοποιείσαι. Ώστε ο τάφος έχει "μόλις αρχίσει ν' ανοίγεται". Και τα μαδέρια και οι σαβούρες τι δουλειά έχουν μέσα; Μήπως είναι γεωμετρικά όργανα;


Δεν βλέπω το λόγο να ασχοληθώ με ασήμαντες λεπτομέρειες. Λες και μπορώ να ξέρω τους λόγους που βρέθηκαν μερικά ξύλα εκεί...

quote:
X

Ο κάθε λογικός νους καταλαβαίνει οτι αν υπήρχαν μακάβριες δραστηριότητες δεν θα έπαιρναν καν φωτογραφίες.


Μερικές για το αρχείο τους θα μπορούσαν να έχουν πάρει. Κι αν τα πράγματα στράβωναν θα κατέστρεφαν το υλικό, με την ελπίδα ότι δεν θα ξεχαστεί κάτι...που δυστυχώς για τους Ναζί φαίνεται ότι ξεχάστηκε...

quote:
X

’λλο ένα καλό παράδειγμα των υπεκφυγών και δικαιολογιών των "πιστών". Από την μία βασίζονται κατά 95% στις "μαρτυρίες", αλλά από την άλλη, αν ζοριστούν, τότε ίσως οι αυτόπτες να μήν τα λένε και τόσο καλά! Όσο για την εν λόγω δικαιολογία είναι επιεικώς αστεία. Δεν βλέπω πώς θα διέφευγαν της προσοχής των κρατουμένων ολόκληρα καμιόνια με στάχτες και οστά. Εκτός και αν οι Ναζί τα έκρυβαν στις τσέπες τους.


Αναφερόμουν σε κρατούμενους που μέσα από τα παραπήγματά τους δεν θα μπορούσαν να παρατηρήσουν τις δραστηριότητες των Ναζί. Εν πάση περιπτώσει...

quote:
X

Τι κρίμα που οι αυτόπτες λένε άλλα.


Ορισμένα σημειωματάρια και ημερολόγια που βρέθηκαν θαμμένα στο Μπιρκεναου αναφέρουν και ρίψη υπολειμμάτων οστών και σταχτών σε ποτάμια.

quote:
X

Τα προφανώς τα συνέχισες και τώρα. Εξαντλητική εργασία είναι λογικό να υπήρχε λόγω πολέμου. Αυτό δεν είναι "ολοκαύτωμα".


Η εξαντλητική εργασία κάτω από άθλιες συνθήκες (πενιχρό φαγητό και συνθηκες υγιεινής κλπ) είναι ένας τρόπος εξόντωσης όπως τον γνωρίζουμε και από άλλα ιστορικά παραδείγματα (π.χ. Αμελέ Ταμπουρού). Απλώς τα θύματα συμβάλλουν στην παραγωγή του θύτη πριν ξεψυχήσουν. Επομένως πρέπει να συμπεριληφθεί στο ποσοστό θυμάτων του Ολοκαυτώματος αφού κατ' αυτό τον τρόπο πέθαναν πολλοί Εβραίοι.

quote:
X

Τα καφάσια με το χώμα εννοείς; Αυτό έλειπε, να λάβουμε σοβαρά υπ'όψιν τέτοιες γελοιότητες.


Αφού αποφάσισες να τα δεις ως "καφάσια με χώμα" δεν μπορώ να σε πείσω εγώ για κάτι διαφορετικό.

Ισως αν δεν ήταν ασπόμαυρη η φωτογραφία και είχε λίγο καλύτερη ποιότητα να σχημάτιζες άλλη άποψη...

quote:
X

Πρώτη φωτογραφία:

Mας λές οτι είναι απ' το ίδιο στρατόπεδο. Πού το ξέρεις; Εγώ μόνο το έδαφος βλέπω. Επίσης βλέπουμε και λίγα οστά (Μπα; Εγώ νόμιζα είχαν εξαφανιστεί τα στοιχεία). Αυτό αποδεικνύει 900.000 νεκρούς; Αφού τα οστά προεξέχουν απ' το έδαφος, πού είναι τέλος πάντων αυτός ο τάφος;


Κοίτα φίλε μου...με αυτή την ισοπεδωτική λογική μπορούμε να βγάλουμε σκάρτη οποιαδήποτε φωτογραφία σχετικά με το πού τραβήχτηκε, τι δείχνει κλπ...
Υποτίθεται πρέπει να υπάρχει και μια στοιχειώδης εμπιστοσύνη σε πηγές με αντικείμενο το Ολοκαύτωμα για το ότι οι φωτογραφίες που μας δείχνουν είναι από τα στρατόπεδα που περιγράφονται στο υπόλοιπο κείμενο ή στη λεζάντα.

Δεν ισχυρίζομαι ότι αποδεικνύει 900.000 νεκρούς αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώνει μέσω εικόνας ότι εκεί θανατώθηκε και θάφτηκε κόσμος όπως προκύπτει και από τις μαρτυρίες. Δεν γίνεται να σου δείξω φωτογραφία με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς για ευνόητους λόγους. Ποια φωτογραφία είναι δυνατόν να χωρέσει ένα τόσο μεγάλο ποσό? Θα περίμενες να παρατάξουν 700.000 πτώματα στη σειρά και να τα φωτογραφήσουν από ψηλά για να πείθουν μερικούς δύσπιστους το 2010? Και άμα σου τις έδειχναν θα καθόσουν να μετρήσεις πτώματα για να επιβεβαιώσεις τον αριθμό? Ας μην κοροϊδευόμαστε....

Οσο για τα οστά που προεξέχουν στο έδαφος, η απάντηση είναι ότι διασκορπίζονταν από τυχοδιώκτες ληστές που μετά την εκκένωση των στρατοπέδων ξεχύνονταν στους χώρους τους ψαχουλεύοντας για τυχόν πολύτιμα αντικείμενα κάτω από το έδαφος στα απομεινάρια των νεκρών.

quote:
X

Δεύτερη φωτογραφία:

Πάλι δεν είναι σαφές το πού τραβήχτηκε. Στο έδαφος βλέπουμε μάλλον σκουπίδια, ίσως να υπάρχουν και μερικά οστά. Βλέπω και ένα βέλος δίπλα στο δέντρο που δείχνει SN. Τι είναι αυτό; Δείχνει ταυτόχρονα Βορρά και Νότο;


Τα ίδια ισχύουν και γι'αυτήν. Δεν θυμάμαι τι έγραφε για το SN το site απ'όπου την βρήκα. Αν το ξαναβρώ και το εξηγεί, θα σου πω.

quote:
X

Αεροφωτογραφία της Τρεμπλίνκα το 1944. Δεν φαίνονται ενδείξεις ανασκαφών.


Κάποιοι άλλοι διακρίνουν τέτοιες ενδείξεις.

Βλέπε στο link
http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/05/mass-graves-at-nazi-extermination-camps.html#_Treblinka

quote:
X

Αααααα, φτάσαμε και στα "μπορεί".


Ποτέ δεν είπα ότι ο αριθμός των θυμάτων της Τρεμπλίνκα ήταν οπωσδήποτε 900.000.

quote:
X

Εγώ πάλι ούτε τάφους είδα, ούτε ναζιστές επί το έργον.


Αν δεν θες να τους δεις, τότε δεν θα τους δεις. Οσο για το Ναζί, είναι ο τύπος στα δεξιά με τη μαύρη ένδυση.

quote:
X

Ποιοτικά; Τι σημαίνει ποιοτικά; Kαι αφού σου φάνηκε φτωχό τι θα έλεγες να δεχτείς την πρόκληση; 54 χιλιάρικα είναι αυτά.


Ρε παιδί μου...καταπιάνεται με κάποιον Michael Shermer και του τα χώνει λες και αυτός είναι ο κύριος υποστηρικτής του Ολοκαυτώματος. Επίσης γράφει ότι δεν βρέθηκαν μαζικοί τάφοι στην Τρεμπλίνκα ενώ από τις πηγές που παρέθεσα πιο πάνω η ύπαρξη των τάφων είναι δεδομένη.

Βλέπε πάλι το καταπληκτικό
http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/05/mass-graves-at-nazi-extermination-camps.html#_Treblinka

αλλά και το
http://www.holocaust-history.org/Treblinka/appendixd/

...όπου οι τάφοι φωτογραφήθηκαν κατά το άνοιγμά τους κιόλας.

quote:
X

Για την Τρεμπλίνκα γνωρίζω μόνον αυτήν:

http://www.ihr.org/jhr/v19/v19n3p20_radar.html
http://www.youtube.com/watch?v=-wsxmCTScCE


Το πρόβλημα είναι ότι ο συγκεκριμένος κύριος που υποτίθεται έκανε την έρευνα είναι άσχετος από χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος ενώ δεν διέθετε το κατάλληλα ειδικευμένο επιστημονικό συνεργείο για μια τέτοια έρευνα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Krege
http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/05/mass-graves-at-nazi-extermination-camps.html#_Treblinka

It is apparent that this guy either does not know anything of GPR, or at the very least does not know how to process it. To really do a good job, the data need to be put into a 3-D cube of reflections and processed in a batch, including ALL the profiles collected. If you really wanted to get to the bottom of this you either need to get his data and let someone else process it, or re-collect it all and re-process your own data. This is NOT a scientific or representive study of the ground by any stretch.

Από το 1999/2000 έχουμε κανά νέο του ή τα παράτησε το παλληκάρι?

Τέλος πάντων...φαίνεται ότι ο κύριος Krege είναι αναξιόπιστος όπως και τα πορίσματα της έρευνάς του...

quote:
X

Προσπαθείς μετά μανίας να βγάλεις από την μύγα ξίγκι. Τα πράγματα είναι απλά. Αν ένα στρατόπεδο ανεφοδιάζεται, οι κρατούμενοι τρώνε. Αν δεν ανεφοδιάζεται, δεν τρώνε. Οι SS δεν μπορούσαν να γεννήσουν φαγητό.


Ελα όμως που οι SS του στρατοπέδου τρώγανε καλά ενώ και το πολιτικό προσωπικό ενίοτε έκλεβε από το στρατόπεδο τρόφιμα για να πάρει σπίτι του. Και δεν πάω να βγάλω κανένα ξίγκι. Λέω κάτι λογικότατο. Αν δεν μπορείς να ταϊσεις τους αιχμαλώτους δεν τους αφήνεις να πεθάνουν σαν πεινασμένα σκυλιά διατηρώντας τους στο στρατόπεδο αλλά προσπαθείς να λύσεις το πρόβλημα (μη μου πεις ότι δεν μπορούσαν να βρουν μια λύση). Διαφορετικά ήταν εγκληματίες που ενώ γνώριζαν το υποτιθέμενο πρόβλημα άφησαν τόσο κόσμο να πεθάνει με αυτό τον τρόπο. Γενικότερα πάντως η δικαιολογία αυτή δεν με πείθει αφού οι Εβραίοι ακόμα και πριν την κατάσταση αυτή, περνούσαν τα πάνδεινα στα στρατόπεδα αυτά. Ξυλοδαρμοί, μαστιγώματα, φτωχή διατροφή, έκθεση σε στοιχεία της φύσης, θανατηφόρα πειράματα, βασανιστήρια και λοιπές φρικαλεότητες διαπράττονταν καθημερινά εις βάρος τους (και άλλων πληθυσμιακών ομάδων βέβαια).

Μέχρι και πλαστογραφημένα πιστοποιητικά θανάτου κατασκευάζονταν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί. Δολοφονούσαν κάποιον φουκαρά με ενέσεις φαινόλης ή τουφεκισμό και το πιστοποιητικό έγραφε "καρδιακή ανακοπή/φυσικά αίτια, διάρροια" και άλλα τραγελαφικά.

http://www.holocaust-history.org/auschwitz/body-disposal/
(απόσπασμα - The Typhus Myth)

Δεν ήταν λοιπόν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης/εξόντωσης ο τόπος που αν δεν βομβαρδίζονταν οι γερμανικές πόλεις θα γλίτωναν οι Εβραίοι.

quote:
X

Τα έγγραφα/κείμενα/μαρτυρίες ούτε συμφωνούν ούτε αποδεικνύουν αυτά που σου λένε.


Ολα συμφωνούν για το γενικότερο φαινόμενο. Οταν έχουμε έναν τόσο σημαντικό αριθμό τέτοιας φύσης μαρτυριών, καταλαβαίνουμε ότι κάτι σοβαρό παίζει. Δεν μπορεί όλοια αυτοί οι μάρτυρες να έπαθαν ομαδική παράκρουση.

quote:
X

Να σημειώσω οτι το πρόβλημα δεν είναι μόνον η ανυπαρξία των τάφων, αλλά και το τεχνικώς και λογικώς αδύνατον των μαρτυριών.

Περισσότερα στην ταινία που παρέθεσε ο Μάρτε:

http://video.google.com/videoplay?docid=-353398236087827211&hl=el#

http://video.google.com/videoplay?docid=-7317867358016009692&hl=el#

http://video.google.com/videoplay?docid=-7317867358016009692&hl=el#docid=1378187046558909857


Αυτά τα βιντεάκια θα μου πάρουν πολύ χρόνο για να τα παρακολουθήσω διότι απ'ότι βλέπω είναι γύρω στις 4 ώρες συνολικά. Οπότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να σου πω την γνώμη μου.
Ωστόσο οφείλω να κάνω ορισμένες βασικές ερωτήσεις για τον δημιουργό του ντοκιμαντέρ. Ποιος είναι ο επιστημονικός του τίτλος? Εχει παρουσιάσει τα πορίσματα της έρευνάς τους σε αρμόδιους ερευνητές/επιστήμονες κι αν ναι με τι αναγνώριση? Εχει πραγματοποιήσει επιτόπιες έρευνες στα στρατόπεδα που περιλαμβάνει στο ντοκιμαντέρ του?

quote:
X

Καλά Αγνώστικ από δικαιολογίες άλλο τίποτα. Ώστε κάποια τσακάλια έψαξαν "πληθώρα" άρθρων. Φυσικά η πιο λογική εξήγηση είναι οτι ο αριθμός των 6.000.000 είναι συμβολικός και είχε χρησιμοποιηθεί πριν τον Β΄ παγκόσμιο. Το εν λόγω δημοσίευμα είναι μόνον κερασάκι στην τούρτα.


Τι συμβολίζει δηλαδή? Το ότι μερικοί ερευνητές κατέληξαν σε διαφορετικό αριθμό θυμάτων όπως τα 5,1 εκατομμύρια του Hillberg δεν σε προβληματίζει? Μάλλον κάποιοι πραγματικά προσπάθησαν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι εκμεταλλευόμενοι μια συμπτωση από 1 σελίδα(!) δίνοντας τροφή στη συνωμοσιολογία...

quote:
X

American Jewish Yearbook; Αυτό που στον τόμο 43, σελ. 666 λέει οτι υπό Γερμανική κατοχή υπήρχαν 3.310.722 Εβραίοι;


Και πάνω από 4,5 εκατομμύρια στα Σοβιετικά εδάφη όπου όλοι γνωρίζουμε τις θηριωδίες διέπραξαν οι Ναζί. Αναφέρει στοιχεία μέχρι το 1941. Πού το πρόβλημα?

quote:
X

Πάλι ακριβώς. Διότι οι στατιστικές είναι απλώς μελάνι σε χαρτί και όχι απτές αποδείξεις.


Δεν είναι απτές αποδείξεις αλλά ρεαλιστικές προσεγγίσεις μιας πραγματικότητας. Αντανακλούν ανθρώπους με λίγα λόγια και δεν είναι ορθό να τις υποβιβάζουμε ως "μελάνι σε χαρτί" έτσι απλά...
Οποιες αντιφάσεις και αποκλίσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι στατιστικές μπορούν να συνεισφέρουν ως ένα κομμάτι του παζλ στο όλο ζήτημα που μπορεί να μην είναι το σημαντικότερο αλλά οπωσδήποτε όχι κι αχρηστο όπως το παρουσιάζεις. Η ανθρωπότητα από κάποιες ανάγκες δημιούργησε τις στατιστικές.

quote:
X

Καταγραφές και μαρτυρίες επιζήσαντων;; Τύπου... Surviving with wolves;
Επιβεβαιώνουν εκτεταμένες θηριωδίες;; Όπως τα περί σαπουνιών;


Οχι δεν μιλάω για τέτοιου τύπου μαρτυρίες και θηριωδίες. Εχω υπόψη μου πιο σοβαρές και επίσημες. Υπομονή όμως...δεν είναι εύκολη η σύντομη συλλογή του απαραίτητου υλικού.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/11/2010, 15:19:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγνώστικ απ' οτι βλέπω σε είχα παρεξηγήσει. Νόμιζα είχες "τάση για περαιτέρω έρευνα" αλλά μάλλον έχεις τάση για περαιτέρω προπαγάνδα και μάλιστα κρύα.
quote:

http://www.holocaustresearchproject.org/ar/modern/archreview.html

Κι αυτό μόνο για το στρατόπεδο εξόντωσης Belzec.Μπέλζεκ ε; Λοιπόν ο Αγνώστικ μας παραπέμπει σε μια σελίδα που παρουσιάζει κυρίως την "έρευνα" του Andrzej Kola ο οποίος ισχυρίζεται οτι ανακάλυψε 33 "μαζικούς τάφους" στο στρατόπεδο Μπέλζεκ.

Οι "τάφοι" φαίνονται αριθμημένοι παρακάτω:

Στο Μπέλζεκ θανατώθηκαν (επίσημη εκδοχή) 600.000 άνθρωποι. Σύμφωνα με τους βασικούς "μάρτυρες" Kurt Gerstein και Rudolf Reder (επιζών) ανοίχτηκαν ορθογώνιοι τάφοι διαστάσεων (σε μέτρα) 100 x 25 x 15 τους οποίους βλέπουμε εδώ:Παρατηρούμε οτι οι "τάφοι" του Κόλα είναι τελείως "χύμα" ως προς το σχήμα, την θέση και τις διαστάσεις και δεν επιβεβαιώνουν καθόλου τις μαρτυρίες. Ο μεγαλύτερος τάφος του Κόλα έχει διαστάσεις 40 x 12 x 4,8. Αλλά ας το προσπεράσουμε και ας πάμε στην ουσία.

Πόσα πτώματα περιέχουν οι "τάφοι" αυτοί; Επιβεβαιώνουν την επίσημη θέση; Προσέξτε οτι και πάλι δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία των "ευρημάτων". Τελικά μας δείχνουν την ακόλουθη φωτογραφία:

Και μας λένε: "Mass grave identified circa 2004"

Όποιος βλέπει κάπου τάφο να μου τον δείξει και εμένα. To αστείο είναι αυτό που γράφει δίπλα: "At least a dozen graves still contain today un-burnt, partially mummified or decomposing corpses."

Μουμιοποιημένα σώματα. Μάλιστα. Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν αυτό αλλά πάλι ούτε μία φωτογραφία; Αλλεργία έχουν;

Το άρθρο κλείνει με αυτό: "According to SS testimonies, at least 500,000 corpses were cremated on these two pyres between November 1942 - March 1943."

500.000 αποτεφρώσεις σε 5 μήνες δηλαδή περίπου 3333 ημερησίως !!! ’σε που θα έπρεπε να ξυρίσουν όλο το γειτονικό δάσος για την απαραίτητη ξυλεία.

Ενδεχόμενα:

1. Οι Ναζί ήταν μάγοι.
2. Οι Ναζί είχαν τεχνολογία Στάρ Τρέκ.
3. Παραμύθια της Χαλιμάς.

Διαλέγετε και παίρνετε. Περισσότερα για την καταγέλαστη έρευνα του Κόλα (αλλά και εν γένει για το στρατόπεδο Μπέλζεκ) στο κεφάλαιο IV, σελ. 71 της έρευνας του Carlo Mattogno.

quote:

Περισσότερα στοιχεία από την ανασκαφική και αρχαιολογική έρευνα στα στρατόπεδα εξόντωσης Belzec, Chelmno, Sobibor και Treblinka μπορούμε να βρούμε στον παρακάτω δεσμό:

http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/05/mass-graves-at-nazi-extermination-camps.htmlΜια από τα ίδια. Τάφοι, οστά, στάχτες κλπ που διαβάζουμε αλλά δεν βλέπουμε.
quote:
Είναι δηλαδή ένα προστάδιο για να βρεθούν οι Εβραίοι σε χώρους όπου εκτελούνταν μαζικά.

Το "προστάδιο" είναι να βρεθούν μακριά από τα πόδια των Γερμανών και μετά τον πόλεμο να εκδιωχθούν από την Γερμανία.
quote:

Εσύ δεν αναρωτιέσαι γιατί τα ίχνη των περισσότερων που μεταφέρονταν στα στρατόπεδα αυτά χάνονταν μυστηριωδώς? Η γιατί δεν τους ξανασυναντούσαν οι συγγενείς τους?


Μάλλον εσύ πρέπει να αναρωτιέσαι. ’λλο πράγμα ο αγνοούμενος και άλλο ο νεκρός. Ξέρεις πόσοι νεκροί "αναστήθηκαν" αργότερα; Ή μετανάστευσαν σε μακρινές χώρες και δεν ξέρουν καν οτι "πέθαναν" στο ’ουσβιτς;
quote:
Ολες όμως κινούνται γύρω από έναν κοινό άξονα -τη μαζική εκτέλεση Εβραίων- ο οποίος δεν μπορεί να αγνοηθεί.


Φοβερή δικαιολογία. Αφού όλες κινούνται γύρω από τον ίδιο άξονα (αυτό έλειπε) δεν χρειάζεται να προβληματιζόμαστε.
quote:

Τώρα αντιφάσεις περιφερειακού χαρακτήρα είναι αναμενόμενο να υπάρχουν αλλά δεν στέκονται ικανές να ακυρώσουν ολοκληρωτικά το ιστορικό γεγονός του Ολοκαυτώματος. Δηλαδή αν ένας μάρτυρας έδωσε λάθος θέση για μια βίδα ενός κρεματορίου, αν ανέφερε διαφορετικό χρονικό διάστημα εξόντωσης στο θάλαμο αερίων από αυτό που ανέφεραν άλλοι μάρτυρες ή δίνει διαφορετικό αριθμό θυμάτων, δεν σημαίνει πώς απουσιάζει αληθής πηρύνας στην περιγραφή του.

Δυστυχώς οι αντιφάσεις δεν είναι "περιφερειακού" χαρακτήρα αλλά πολύ πιο ουσιαστικές. Και αυτά που αναφέρουν οι μάρτυρες δεν είναι για "βίδες κρεματορίων" αλλά για τεχνικώς και λογικώς αδύνατα περιστατικά όπως την αποτέφρωση χιλιάδων σωμάτων ημερησίως λες και είναι χαρτομάντιλα.
quote:

Πόσο λογικό θα ήταν όμως να αρνηθούμε ότι παραγματοποιήθηκε μια βίαιη διαδήλωση επειδή οι μαρτυρίες παρουσιάζουν "αντιφάσεις" και αποκλίσεις? Δεν θα ήταν καθόλου λογικό....


Αυτό δεν είναι επιχείρημα υπέρ σου αλλά εναντίον σου. Μια βίαιη διαδήλωση δεν είναι δυνατόν να αποκρυβεί και ουδείς θα την αρνηθεί. Και αν υπάρχουν αντιφατικές μαρτυρίες τις εξετάζουμε και διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τις μούφες. Το ίδιο ισχύει και εδώ.
quote:

Δεν είπα ότι καθορίζεται από πλειοψηφίες αλλά όταν διαπιστώνουμε ότι η πλειοψηφία των αρμόδιων που ασχολούνται με το ζήτημα έχοντας εξετάσει επισταμένα τα στοιχεία αποδέχονται την ύπαρξή του, τότε μάλλον πρέπει να αρχίσουν να προβληματίζονται οι αρνητές.

Πρώτον o όρος δεν είναι αρνητές αλλά αναθεωρητές. Και δεν προβληματίζονται διότι ξέρουν γιατί γίνεται αυτό. Διότι η "πλειοψηφία" ξέρει τις συνέπειες που περιμένουν τους αμφισβητίες.
quote:

Οι προσπάθειες για να τους "κλείσουν το στόμα" δεν με προβληματίζουν διότι όταν ένα θέμα διαθέτει ισχρυά τεκμήρια, τότε αργά ή γρήγορα θα επικρατήσει υπερνικόντας νομοθετικούς φραγμούς.

Να σε πληροφορήσω οτι αυτοαναιρέθηκες. Αν υπάρχουν ισχυρά τεκμήρια τι χρειάζονται οι νομοθετικοί φραγμοί;
quote:

Δεν βλέπω το λόγο να ασχοληθώ με ασήμαντες λεπτομέρειες. Λες και μπορώ να ξέρω τους λόγους που βρέθηκαν μερικά ξύλα εκεί...


Όσοι είχαν την απορία πόσο τραγελαφικές μπορούν να γίνουν οι δικαιολογίες των "πιστών" τώρα έχουν την απάντηση.
quote:

Μερικές για το αρχείο τους θα μπορούσαν να έχουν πάρει.


Ναι, απόρρητο πρόγραμμα εξολόθρευσης αλλά ίσως ήθελαν μερικές για το οικογενειακό τους άλμπουμ.
quote:

Κι αν τα πράγματα στράβωναν θα κατέστρεφαν το υλικό, με την ελπίδα ότι δεν θα ξεχαστεί κάτι...που δυστυχώς για τους Ναζί φαίνεται ότι ξεχάστηκε...


Θα κατέστρεφαν το υλικό αλλά δεν θα τους πείραζαν οι τόνοι οστών, σταχτών κλπ από τις δολοφονίες διότι... τους είχαν θάψει.
quote:

Ορισμένα σημειωματάρια και ημερολόγια που βρέθηκαν θαμμένα στο Μπιρκεναου αναφέρουν και ρίψη υπολειμμάτων οστών και σταχτών σε ποτάμια.

Μας έπεισαν.
quote:

Η εξαντλητική εργασία κάτω από άθλιες συνθήκες (πενιχρό φαγητό και συνθηκες υγιεινής κλπ) είναι ένας τρόπος εξόντωσης όπως τον γνωρίζουμε και από άλλα ιστορικά παραδείγματα (π.χ. Αμελέ Ταμπουρού). Απλώς τα θύματα συμβάλλουν στην παραγωγή του θύτη πριν ξεψυχήσουν. Επομένως πρέπει να συμπεριληφθεί στο ποσοστό θυμάτων του Ολοκαυτώματος αφού κατ' αυτό τον τρόπο πέθαναν πολλοί Εβραίοι.


Να σου θυμίσω τον ορισμό του Ολοκαυτώματος: "6.000.000 νεκροί Εβραίοι σε θαλάμους αερίων βάσει οργανωμένου σχεδίου". Αν δεν τα έχεις αυτά λυπάμαι, αλλά οι νεκροί από εξάντληση κλπ δεν συνιστούν ολοκαύτωμα.
quote:

Αφού αποφάσισες να τα δεις ως "καφάσια με χώμα" δεν μπορώ να σε πείσω εγώ για κάτι διαφορετικό.

Δεν "αποφάσισα". Αυτό βλέπω.
quote:

Ισως αν δεν ήταν ασπρόμαυρη η φωτογραφία και είχε λίγο καλύτερη ποιότητα να σχημάτιζες άλλη άποψη...

Εντάξει, δεν με πειράζει αν εσύ χρειάζεσαι έγχρωμη φωτογραφία για να ξεχωρίσεις το χώμα.
quote:

Κοίτα φίλε μου...με αυτή την ισοπεδωτική λογική μπορούμε να βγάλουμε σκάρτη οποιαδήποτε φωτογραφία σχετικά με το πού τραβήχτηκε, τι δείχνει κλπ...

Δυστυχώς κ. σκεπτικιστά η λογική είναι εξ ορισμού ολίγον ισοπεδωτική. 1+1=2, τα γαϊδούρια δεν πετάνε κλπ.
quote:

Υποτίθεται πρέπει να υπάρχει και μια στοιχειώδης εμπιστοσύνη σε πηγές με αντικείμενο το Ολοκαύτωμα για το ότι οι φωτογραφίες που μας δείχνουν είναι από τα στρατόπεδα που περιγράφονται στο υπόλοιπο κείμενο ή στη λεζάντα.

Θαυμάστε λόγια "σκεπτικιστή". Υποτίθεται οτι πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη;;;; Από πού και ως πού υποτίθεται;;; Ίσα-ίσα λόγω των πλαστογραφιών, αντιφάσεων, ανακριβειών κλπ δεν πρέπει να υπάρχει καμμία εμπιστοσύνη μέχρι την πλήρη εξακρίβωση της εγκυρότητας του οποιουδήποτε στοιχείου.
quote:

Δεν ισχυρίζομαι ότι αποδεικνύει 900.000 νεκρούς αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώνει μέσω εικόνας ότι εκεί θανατώθηκε και θάφτηκε κόσμος όπως προκύπτει και από τις μαρτυρίες.

Ρε τι τραβάμε...Πώς το επιβεβαιώνει αυτό η εικόνα ρε σύντεκνε όταν δεν ξέρεις κάν από πού είναι;;;
quote:

Δεν γίνεται να σου δείξω φωτογραφία με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς για ευνόητους λόγους. Ποια φωτογραφία είναι δυνατόν να χωρέσει ένα τόσο μεγάλο ποσό?

Κανένας δεν περιμένει να υπάρχει τέτοια φωτογραφία. Περιμένει να υπάρχουν οι τεράστιοι τάφοι όλων αυτών.
quote:

Κάποιοι άλλοι διακρίνουν τέτοιες ενδείξεις.

Έξι βέλη που δείχνουν στο πουθενά. Έτσι "διέκριναν" και τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα.
quote:

Ποτέ δεν είπα ότι ο αριθμός των θυμάτων της Τρεμπλίνκα ήταν οπωσδήποτε 900.000.

Εσύ δεν το λές, το λέει η επίσημη εκδοχή.
quote:

Ρε παιδί μου...καταπιάνεται με κάποιον Michael Shermer και του τα χώνει λες και αυτός είναι ο κύριος υποστηρικτής του Ολοκαυτώματος.

Ο Shermer είναι ένας αυτοαποκαλούμενος "σκεπτικιστής" και μάλλον ανήκει στην ίδια σχολή που ανήκεις και εσύ. Υποστηρίζει οτι πήγε στην Τρεμπλίνκα και απέδειξε την επίσημη εκδοχή του ολοκαυτώματος. Ακόμα περιμένουμε να δημοσιεύσει τα ευρήματά του.
quote:

Επίσης γράφει ότι δεν βρέθηκαν μαζικοί τάφοι στην Τρεμπλίνκα ενώ από τις πηγές που παρέθεσα πιο πάνω η ύπαρξη των τάφων είναι δεδομένη.

Στην φαντασία κάποιων πολλά πράγματα είναι δεδομένα.
quote:

http://www.holocaust-history.org/Treblinka/appendixd/

...όπου οι τάφοι φωτογραφήθηκαν κατά το άνοιγμά τους κιόλας.Με τα ΑΤΜ (Αγνώστου Ταυτότητας Μαδέρια) μέσα.
quote:

Το πρόβλημα είναι ότι ο συγκεκριμένος κύριος που υποτίθεται έκανε την έρευνα είναι άσχετος από χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος ενώ δεν διέθετε το κατάλληλα ειδικευμένο επιστημονικό συνεργείο για μια τέτοια έρευνα.

Γνωστές δικαιολογίες. Ας πάνε λοιπόν αυτοί που "ξέρουν" να δουλεύουν το εργαλείο και να μας πούνε τι βρήκαν.
quote:

Αν δεν μπορείς να ταϊσεις τους αιχμαλώτους δεν τους αφήνεις να πεθάνουν σαν πεινασμένα σκυλιά


Αλλά τι κάνεις; Γεννάς φαγητό; Φωνάζεις τον Χάρυ Πότερ να κάνει ξόρκια; Ή ήθελες να τους αφήσουν ελεύθερους εν μέσω πολέμου; Για να πάνε πού; Να μαζέψουν κεράσια και βατόμουρα;
quote:

Γενικότερα πάντως η δικαιολογία αυτή δεν με πείθει αφού οι Εβραίοι ακόμα και πριν την κατάσταση αυτή, περνούσαν τα πάνδεινα στα στρατόπεδα αυτά. Ξυλοδαρμοί, μαστιγώματα, φτωχή διατροφή, έκθεση σε στοιχεία της φύσης, θανατηφόρα πειράματα, βασανιστήρια και λοιπές φρικαλεότητες διαπράττονταν καθημερινά εις βάρος τους

Ναι ως γνωστόν τους έκαναν σαπούνι, έφτιαχναν φωτιστικά από το δέρμα τους, τους έκοβαν τα κεφάλια και τα συρρίκνωναν, και λοιπά παραμύθια για χαζούς.
quote:

Μέχρι και πλαστογραφημένα πιστοποιητικά θανάτου κατασκευάζονταν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί. Δολοφονούσαν κάποιον φουκαρά με ενέσεις φαινόλης ή τουφεκισμό και το πιστοποιητικό έγραφε "καρδιακή ανακοπή/φυσικά αίτια, διάρροια" και άλλα τραγελαφικά.

Το μόνο τραγελαφικό εδώ είναι οτι πιστεύεις ό, τι και αν διαβάσεις. Ώστε πλαστογραφούσαν πιστοποιητικά θανάτου. Για να κοροϊδέψουν ποιόν; Γιατί να μπουν κάν στον κόπο να φτιάξουν τέτοια;
quote:

Ολα συμφωνούν για το γενικότερο φαινόμενο. Οταν έχουμε έναν τόσο σημαντικό αριθμό τέτοιας φύσης μαρτυριών, καταλαβαίνουμε ότι κάτι σοβαρό παίζει. Δεν μπορεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες να έπαθαν ομαδική παράκρουση.

Ο "σκεπτικιστής" Αγνώστικ μας βεβαιώνει οτι συμφωνούν μαρτυρίες που δεν ξέρει τι λένε, ενώ έχει απλώς μια "γενική ιδέα" περί του θέματος. Όχι αγαπητέ μου δεν έπαθαν οι μάρτυρες ομαδική παράκρουση, απλώς είτε ψεύδονται, είτε αναπαράγουν φήμες και ράδιο αρβύλα.
quote:

Αυτά τα βιντεάκια θα μου πάρουν πολύ χρόνο για να τα παρακολουθήσω διότι απ'ότι βλέπω είναι γύρω στις 4 ώρες συνολικά. Οπότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να σου πω την γνώμη μου.

Καλά θα κάνεις να τα δεις με προσοχή, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες. Θα τρέχεις ν' αντιγράφεις πάλι κοτσάνες από τις "απολογητικές" ιστοσελίδες.
quote:

Το ότι μερικοί ερευνητές κατέληξαν σε διαφορετικό αριθμό θυμάτων όπως τα 5,1 εκατομμύρια του Hillberg δεν σε προβληματίζει;


Όχι. Είπαμε η κάθε στατιστική λέει τα δικά της.
quote:

Μάλλον κάποιοι πραγματικά προσπάθησαν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι εκμεταλλευόμενοι μια συμπτωση από 1 σελίδα(!) δίνοντας τροφή στη συνωμοσιολογία...

Ξαναλέω οτι αυτή η σελίδα είναι κερασάκι και όχι ακλόνητο στοιχείο.
quote:

Και πάνω από 4,5 εκατομμύρια στα Σοβιετικά εδάφη όπου όλοι γνωρίζουμε τις θηριωδίες διέπραξαν οι Ναζί. Αναφέρει στοιχεία μέχρι το 1941. Πού το πρόβλημα?

Θα μας τρελάνει αυτός. Για τους Εβραίους υπό Γερμανική κατοχή του λές για την Σοβιετική Ένωση σου λέει. Το πρόβλημα είναι οτι για 6.000.000 νεκρούς χρειάζεσαι παραπάνω από τόσους στα εδάφη που κατέκτησαν οι Γερμανοί.
quote:

Δεν είναι απτές αποδείξεις αλλά ρεαλιστικές προσεγγίσεις μιας πραγματικότητας. Αντανακλούν ανθρώπους με λίγα λόγια και δεν είναι ορθό να τις υποβιβάζουμε ως "μελάνι σε χαρτί" έτσι απλά...

Στην λογοτεχνία βλέπω τα πας καλύτερα απ' οτι στην λογική. "Ρεαλιστικές προσεγγίσεις μιας πραγματικότητας". Βεεεεεβαια.
quote:

Οποιες αντιφάσεις και αποκλίσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι στατιστικές μπορούν να συνεισφέρουν ως ένα κομμάτι του παζλ στο όλο ζήτημα που μπορεί να μην είναι το σημαντικότερο αλλά οπωσδήποτε όχι κι αχρηστο όπως το παρουσιάζεις. Η ανθρωπότητα από κάποιες ανάγκες δημιούργησε τις στατιστικές.

Οι στατιστικές συνεισφέρουν αλλά οι αντιφάσεις μπορούν να αγνοηθούν μέχρι ενός σημείου και για συγκεκριμένους λόγους. Πέραν αυτού του σημείου οι στατιστικές έχουν ιστορική αξία κοκκινοσκουφίτσας.
quote:

Οχι δεν μιλάω για τέτοιου τύπου μαρτυρίες και θηριωδίες. Εχω υπόψη μου πιο σοβαρές και επίσημες.

’ντε και να δούμε ποιές είναι οι "επίσημες".


Edited by - Χ on 21/11/2010 15:21:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/11/2010, 17:56:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε παιδιά τί είναι όλα αυτά τα κατεβατά?Δεν βαριέστε να γράφετε?Εύγε.Ερευνητικό πνεύμα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Philolaos
Μέλος 1ης Βαθμίδας


122 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/11/2010, 02:10:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Philolaos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τα βιντεο του Μαρτε ειναι πολυ σχετικα μ αυτα που ηδη λετε, και συνιστω σε ολους να δωσουν ακομα και 3 ωρες για να τα δουν. Διαθετουν και ελληνικους υποτιτλους, και κυκλοφορουν τμηματικα και στο youtube. Μεταξυ αλλων νομιζω στο 2ο γινεται αναφορα στα σχεδια του Kola για το Belzek με τους 33 σκορπιους ομ. ταφους τα οποια αντιφασκουν με τα προηγουμενα σχεδια των ψευδομαρτυρων που δηθεν επεζησαν. Αλλα σχεδιαζει ο ενας αλλα ο αλλος...

Παντως προς χαρην των "πιστων" του Ολοκ. αυτα που ειπε μαλλον ο Αgnostik για ημερολογια Ναζιστων ειναι ηδη γνωστα, αν αποδεικνυονταν η γνησιοτητα των ημερολογιων, οτι ανηκουν σε ναζιστες δηλαδη, θα ειχε η προπαγανδα μεγαλο ασο στο μανικι της: Πχ ο Rudolf Höss (να μην ξεχνιομαστε, καμια σχεση με το Rudolf Es) διοικητης του Αουσβιτς γραφει στο ημερολογιο του (αν ειναι δικο του) οτι οι σταχτες του Μπιρκεναου μεταφερονταν με τσουβαλια και πετιουνταν στο Βιστουλα, επεπλεαν λιγο, και μετα εξαφανιζονταν.

Παρεπιπτοντως για τα του Αουσβιτς λεγεται στο ντοκυμανταιρ του Μαρτε, οτι οι ερευνητες Fred Leuchter και Germar Rudolf (ενας ελευθερος ερευνητης και ενας επιστημων) πηραν δειγματα απο θαλαμο αεριων του Αουσβιτς (προφανως του Μπιρκεναου)και μετα απο αναλυση βγηκαν καθαρα, χωρις ιχνη κυανιου...
Αληθεια, ξερει κανεις μηπως ποιος απ τους 4 θαλαμους αεριων-κρεματορια ανακατασκευαστηκε (η μηπως κατασκευαστηκε...), γιατι ψαχνω για φωτος και βρισκω μονο θεμελια κτιριων...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/11/2010, 06:45:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Χ

Στο Μπέλζεκ θανατώθηκαν (επίσημη εκδοχή) 600.000 άνθρωποι. Σύμφωνα με τους βασικούς "μάρτυρες" Kurt Gerstein και Rudolf Reder (επιζών) ανοίχτηκαν ορθογώνιοι τάφοι διαστάσεων (σε μέτρα) 100 x 25 x 15 τους οποίους βλέπουμε εδώ:


quote:
Χ

Παρατηρούμε οτι οι "τάφοι" του Κόλα είναι τελείως "χύμα" ως προς το σχήμα, την θέση και τις διαστάσεις και δεν επιβεβαιώνουν καθόλου τις μαρτυρίες. Ο μεγαλύτερος τάφος του Κόλα έχει διαστάσεις 40 x 12 x 4,8. Αλλά ας το προσπεράσουμε και ας πάμε στην ουσία.


Iσχύει αυτό που σου'λεγα λοιπόν. Μπορεί σε μαρτυρίες ή καταθέσεις να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά δεδομένα αλλά ο ιστορικός πυρηνας του ζητήματος εγκυροποείται και είναι αναντίρρητος.

Εσύ τώρα φίλε Χ βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος.
Είχαμε αναφορές για το συγκεκριμένο στρατόπεδο εξόντωσης από μάρτυρες? Είχαμε.
Είχαμε αναφορές για μαζικούς τάφους και καμμένα πτώματα εντός αυτού? Είχαμε.
Ερχεται τώρα η αρχαιολογική σκαπάνη και ανακαλύπτει στην ίδια ακριβώς περιοχή μαζικούς τάφους με ανθρώπινα οστά, στάχτες, κάρβουνο και όλα τα σχετικά με τη διαδικασία αποτέφρωσης πτωμάτων.

Το πρόβλημα σου δηλαδή είναι στις ακριβείς διαστάσεις και στο σχήμα?
Οι διαστάσεις μπορεί να έχουν αλλοιωθεί λόγω ποικίλων αιτιών, π.χ. να κατέρρευσαν τα χωμάτινα πλαϊνά ορισμένων τάφων, να αλλοιώθηκαν από τους επίδοξους ληστές που έσκαβαν το χώρο για πολύτιμα αντικείμενα μετά την εκκένωση ή ακόμα και από δριαστηριότητες των Ναζί κατά το ξεφόρτωμα των σταχτών ή όταν κατέστρεφαν το στρατόπεδο και του άλλαζαν τη μορφή (προσπάθησαν να το κάνουν να μοιάζει με φάρμα!) για να αποκρύψουν τα εγκλήματά τους.

Περισσότερα εδώ
http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2006/05/carlo-mattogno-on-belzec_23.html

Να σημειώσω ότι οι ανασκαφές του καθηγηή Kola αποκάλυψαν και ορθογώνιους τάφους, και όχι μόνο ακανόνιστων σχημάτων.

Επί παραδείγματι

Επίσης πρέπει να ληφθεί υπόψη σε όλα αυτά ότι ο Kola δεν έκανε και την πιο εξονυχιστική και βαθύτερη έρευνα για λόγους ηθικούς, σεβασμού προς τα θαμμένα θύματα(ότι έχεις απομείνει τέλος πάντων) και της ιερότητας του χώρου. Οι διαμαρτυρίες Εβραίων κληρικών κάθε φορά που η αρχαιολογική έρευνα θεωρείται ότι ξεπερνούσε ορισμένα ηθικά μέτρα, δυχεραιναν μια ολοκληρωτική σε βάθος έρευνα. Οχι ότι έχεις ιδιαίτερη σημασία αφού από το ανακαλυφθέν υλικό καταλαβαίνει κανείς τι είναι αναμενόμενο να βρεθεί επιπλέον. Ο,τι και μέχρι τώρα(οστά, στάχτες κλπ)

quote:
Χ

Πόσα πτώματα περιέχουν οι "τάφοι" αυτοί; Επιβεβαιώνουν την επίσημη θέση; Προσέξτε οτι και πάλι δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία των "ευρημάτων".


quote:
Χ

Μουμιοποιημένα σώματα. Μάλιστα. Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν αυτό αλλά πάλι ούτε μία φωτογραφία; Αλλεργία έχουν;


Στο συγκεκριμένο site που παρέπεμψα, ναι δεν υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες. Οποιος καίγεται για τέτοιες φωτογραφίες ας απευθυνθεί στην αρμόδια αρχαιολογική ομάδα ή σε αρμόδιες αρχαιολογικές υπηρεσίες της περιοχής.
Αλλά γιατί τόση μανία με τις φωτογραφίες? Αφού εσύ μέχρι τώρα σε κάθε φωτογραφία προβάλλεις τις ίδιες ανούσιες ενστάσεις. Αν σου έδειχναν περισσότερες φωτογραφιες, "πώς θα ήξερες ότι είναι από το ίδιο στρατόπεδο?", "πώς θα ήξερες ότι αφορούν οστά Εβραίων", "πώς θα ήξερες ότι δεν είναι στάχτη από αλλού?" κλπ, κλπ...

Η άμεση απόρριψη φωτογραφιών εκ μέρους σου κουτουλάει με την έντονη θέληση να σου δείξουν φωτογραφικό υλικό της έρευνας. Μάλλον φίλε μου θα πρέπει να αποφασίσεις τι είδους στοιχεία αποδέχεσαι για το συγκεκριμένο θέμα....

quote:
Χ

500.000 αποτεφρώσεις σε 5 μήνες δηλαδή περίπου 3333 ημερησίως !!! ’σε που θα έπρεπε να ξυρίσουν όλο το γειτονικό δάσος για την απαραίτητη ξυλεία.

Ενδεχόμενα:

1. Οι Ναζί ήταν μάγοι.
2. Οι Ναζί είχαν τεχνολογία Στάρ Τρέκ.
3. Παραμύθια της Χαλιμάς.

Διαλέγετε και παίρνετε. Περισσότερα για την καταγέλαστη έρευνα του Κόλα (αλλά και εν γένει για το στρατόπεδο Μπέλζεκ) στο κεφάλαιο IV, σελ. 71 της έρευνας του Carlo Mattogno.


Να υποθέσω ότι κατέληξες στην παραπάνω διαπίστωση μετά από εποπτεία του γειτονικού δάσους και της ευρύτερης περιοχής?
Μια χαρά τεχνολογία για το μακάβριο αυτό εργο διέθεταν οι Γερμανοί, δεν χρειάζεται να επινοούμε αντιφάσεις "τεχνικής φύσης". Λες και δεν μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί πρόσθετη ξυλεία από αλλού...

Οσο για τον Carlo Mattogno...είναι αναρμόδιος να κρίνει το έργο του καθηγητή Kola αφού δεν είναι αρχαιολόγος και δεν έχει πραγματοποιήσει έρευνες παρόμοιας φύσης στην περιοχή.

Εκτεταμένες απαντήσεις στις ενστάσεις του αναθεωρητή Mattogno μπορούμε να βρούμε στο παρακάτω link:

http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2006/05/carlo-mattogno-on-belzec.html

Και ειδικότερα για τις καύσεις των πτωμάτων και την ξυλεία εδώ:
http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2006/05/carlo-mattogno-on-belzec_28.html

quote:
Χ

Και μας λένε: "Mass grave identified circa 2004"

Όποιος βλέπει κάπου τάφο να μου τον δείξει και εμένα.


Ο τάφος αυτός ανιχνεύτηκε αργότερα στο 2004, ίσως με τα σύγχρονα τεχνολογικά μεσα ανίχνευσης του εδάφους. Επειδή δεν τον δείχνουν ανασκαμμένο δεν σημαίνει ότι δεν έχει εντοπιστεί από τους αρμόδιους επιστήμονες.
Ομως ακόμα κι αν στον έδειχναν πώς θα ήξερες ότι είναι από τον ίδιο χώρο?

quote:
Χ

Το "προστάδιο" είναι να βρεθούν μακριά από τα πόδια των Γερμανών και μετά τον πόλεμο να εκδιωχθούν από την Γερμανία.


Sorry αλλά η ιστορία έχει καταγράψει την τύχη τους ή μάλλον...ατυχία τους.
Οι μαρτυρίες που έχουμε για το Ολοκαύτωμα είναι τόσο πολλές και συγκλίνουσες ως προς τον κεντρικό του κορμό που θα τις ζήλευαν οι ιστορικοί ερευνητές πολλών άλλων ιστορικών θεμάτων.

quote:
Χ

Μάλλον εσύ πρέπει να αναρωτιέσαι. ’λλο πράγμα ο αγνοούμενος και άλλο ο νεκρός. Ξέρεις πόσοι νεκροί "αναστήθηκαν" αργότερα; Ή μετανάστευσαν σε μακρινές χώρες και δεν ξέρουν καν οτι "πέθαναν" στο ’ουσβιτς;


Ε, εντάξει είναι αναμενόμενο μαζί με τα σωστά,γνήσια και σοβαρά στοιχεία να εμφανίζονται και μερικά λανθασμένα ή σκάρτα...π.χ. κάποιοι ματαιόδοξοι που θα ήθελαν να παραστήσουν τους επιζήσαντες, κάποιες λάθος εκτιμήσεις για άτομα που για διάφορους λόγους εντοπίστηκαν καθυστερημένα κλπ. Δεν αρκούν τέτοιες λεπτομέρειες για να ακυρώσουν ολοκληρωτικά ένα ιστορικό γεγονός μαρτυρημένο από πολλαπλές πηγές.

quote:
Χ

Δυστυχώς οι αντιφάσεις δεν είναι "περιφερειακού" χαρακτήρα αλλά πολύ πιο ουσιαστικές. Και αυτά που αναφέρουν οι μάρτυρες δεν είναι για "βίδες κρεματορίων" αλλά για τεχνικώς και λογικώς αδύνατα περιστατικά όπως την αποτέφρωση χιλιάδων σωμάτων ημερησίως λες και είναι χαρτομάντιλα.


Ας υποθέσουμε ότι εμείς που δεν έχουμε πειραματιστεί με τέτοια δεδομένα, δεν είμαστε ικανοί να κρίνουμε τις λεπτομέρειες της αποτεφρωσης. Εσύ τι προτείνεις για τις πολυάριθμες αναφορές που περιγράφουν την διαδιακασία αυτή? Τις έβγαλαν οι αξιωματικοί των Ναζί από το κεφάλι τους αλλά και ανεξάρτητοι επιζήσαντες? Και οι "νικητές της ιστορίας" που προφανώς στο δυναμικό τους θα διέθεταν και ειδικούς στο θέμα των αποτεφρώσεων, επινόησαν μια τόσο εύκολα απορριπτέα ιστορία απαλλαγής χιλιαδων πτωμάτων για να μπορούν οι μελλοντικοί αρνητές/αναθεωρητές να τους απομυθοποιούν τόσο εύκολα?

quote:
Χ

Αυτό δεν είναι επιχείρημα υπέρ σου αλλά εναντίον σου. Μια βίαιη διαδήλωση δεν είναι δυνατόν να αποκρυβεί και ουδείς θα την αρνηθεί. Και αν υπάρχουν αντιφατικές μαρτυρίες τις εξετάζουμε και διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τις μούφες. Το ίδιο ισχύει και εδώ.


Ναι αλλά και στο θέμα μας έχουν διαχωριστεί αληθείς από ανακριβείς μαρτυρίες.

quote:
Χ

Φοβερή δικαιολογία. Αφού όλες κινούνται γύρω από τον ίδιο άξονα (αυτό έλειπε) δεν χρειάζεται να προβληματιζόμαστε.


Βεβαίως. Το περίεργο θα ήταν οι μισές να έλεγαν ότι δεν υπήρξε Ολοκαύτωμα...

quote:
Χ

Να σε πληροφορήσω οτι αυτοαναιρέθηκες. Αν υπάρχουν ισχυρά τεκμήρια τι χρειάζονται οι νομοθετικοί φραγμοί;


Δεν έχω ασχοληθεί με την νομική πλευρά του ζητήματος και τις προεκτάσεις της σε ζητήματα ηθικής για να σε διαφωτίσω. Αλλά ρε παιδί μου υπάρχουν εκατοντάδες χώρες στις οποιές δεν ισχύουν τέτοιοι νόμοι. Ας πάνε οι αναθεωρητές να αποδείξουν τις θεωρίες τους εκεί και να κριθούν από ειδικούς. Μέχρι τότε δεν αποτελεί σοβαρή δικαιολογία η νομοθεσία. Πάντως αυτός ο Mattogno απ'ότι είδα έχει κυκλοφορήσει άφθονο βιβλιογραφικό υλικό. Δεν πρέπει να είναι και τόσο αυστηρά τα μέτρα καταστολής τελικά...

quote:
Χ

Ναι, απόρρητο πρόγραμμα εξολόθρευσης αλλά ίσως ήθελαν μερικές για το οικογενειακό τους άλμπουμ.


Με τους Ναζί όλα να τα περιμένεις. Αρρωστημένη ιδεολογία είχαν, αρρωστημένη αντίληψη του κόσμου και των φυλών, αρρωστημένα ήταν τα πειράματά τους...ε δε νομίζω να ντρεπόντουσταν για μερικές special φωτογραφίες από ορισμένους.

quote:
Χ

Θα κατέστρεφαν το υλικό αλλά δεν θα τους πείραζαν οι τόνοι οστών, σταχτών κλπ από τις δολοφονίες διότι... τους είχαν θάψει.


Ακόμα κι ο προνοητικότερος δολοφόνος πάντα αφήνει από απροσεξία κάποιο ίχνος για κακή του τύχη...

quote:
Χ

Να σου θυμίσω τον ορισμό του Ολοκαυτώματος: "6.000.000 νεκροί Εβραίοι σε θαλάμους αερίων βάσει οργανωμένου σχεδίου". Αν δεν τα έχεις αυτά λυπάμαι, αλλά οι νεκροί από εξάντληση κλπ δεν συνιστούν ολοκαύτωμα.


Ο όρος "ολοκαύτωμα" αναφέρεται στη συστηματική, προγραμματική, και κρατική πολιτική πρακτική διώξεων και εξόντωσης(σ.σ. των Εβραίων).

Εγκυκλοπαίδεια Ολοκαυτώματος
Τώρα αν αποδειχτεί ότι ήταν 5 ή 4 εκατομμύρια δεν θα αλλάξει κάτι ως προς την ορολογία πιστεύω.

quote:
Χ

Αλλά τι κάνεις; Γεννάς φαγητό; Φωνάζεις τον Χάρυ Πότερ να κάνει ξόρκια; Ή ήθελες να τους αφήσουν ελεύθερους εν μέσω πολέμου; Για να πάνε πού; Να μαζέψουν κεράσια και βατόμουρα;


Ας τους ελευθέρωναν αφήνοντάς τους να αναζητήσουν οι ίδιοι την τύχη τους. Ας ανεφεραν το πρόβλημα στην κεντρική διοίκηση που ήδη διαφαινόταν ότι έχανε τον πόλεμο για να συνθηκολογήσουν νωρίτερα πριν συμβεί το μακελειό. Μία λύση σίγουρα θα μπορούσε να βρει η καλοκουρδισμένη γερμανική μηχανή. Βέβαια αν τους απελευθέρωναν ήξερνα καλά ότι θα γνωστοποιείτο το έγκλημά τους, οπότε κάτι ξέρανε τα τσακάλια.

Και φυσικά τα "σκελετωμένα" από την πείνα SS που κατέστρεψαν μεγάλες εγκαταστάσεις των στρατοπέδων μπόρεσαν να γυρίσουν στη μαμά πατρίδα φορτωμένα με τον εξοπλισμό τους παρά την τρομερή πείνα που τα είχε θερίσει στα στρατόπεδα. Κατά τ'άλλα δεν είχαν φαγητό αφού οι ανεφοδιασμοί είχαν σταματήσει...

quote:
Χ

Το μόνο τραγελαφικό εδώ είναι οτι πιστεύεις ό, τι και αν διαβάσεις. Ώστε πλαστογραφούσαν πιστοποιητικά θανάτου. Για να κοροϊδέψουν ποιόν; Γιατί να μπουν κάν στον κόπο να φτιάξουν τέτοια;


Για οποιονδήποτε θα τους αναζητούσε μελλοντικά (π.χ. συγγενικά πρόσωπα) ή σε περίπτωση που ανεπιθύμητα στοιχεία (π.χ. Σύμμαχοι) μπούκαραν στο στρατόπεδο...

quote:
Χ

Ο "σκεπτικιστής" Αγνώστικ μας βεβαιώνει οτι συμφωνούν μαρτυρίες που δεν ξέρει τι λένε, ενώ έχει απλώς μια "γενική ιδέα" περί του θέματος. Όχι αγαπητέ μου δεν έπαθαν οι μάρτυρες ομαδική παράκρουση, απλώς είτε ψεύδονται, είτε αναπαράγουν φήμες και ράδιο αρβύλα.


Οσες γνωρίζω και συνεχίζω να βρίσκω σε έργα σοβαρών ερευνητών όλο περισσότερο με πείθουν για την εγκυρότητα του όλου ζητήματος. Φυσικά είναι εύκολο για κάποιον αναθεωρητή να ακυρώσει μονομιάς οποιαδήποτε μαρτυρία με τη δικαιολογία ότι ψεύδεται ο μάρτυρας ή αναπαράγει ράδιο αρβύλα (όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις).

quote:
Χ

Θα μας τρελάνει αυτός. Για τους Εβραίους υπό Γερμανική κατοχή του λές για την Σοβιετική Ένωση σου λέει. Το πρόβλημα είναι οτι για 6.000.000 νεκρούς χρειάζεσαι παραπάνω από τόσους στα εδάφη που κατέκτησαν οι Γερμανοί.


Σου λέει για τους Εβραίους υπό γερμανική κατοχή το 1941. Τα στοιχεία για τη Σοβιετική Ενωση από τον ίδιο πίνακα τα ανέφερα διότι είναι γνωστοί οι χιλιάδες νεκροί Εβραίοι από τα Einsatzgruppen και όχι μόνο, άρα σχετίζονται με το θέμα μας. Επίσης η στατιστική αναφέρει και τους 750.000 Εβραίους της Ουγγαρίας που γνωρίζουμε ότι πάνω από 400.000 χιλιάδες εξολοθρεύτηκαν στο Αουσβιτς. Τώρα αν δεν βγαίνει ακριβώς στα 6.000.000 η σούμα δεν αλλάζει και κάτι, τουλάχιστον ως προς τη δική μου αξιολόγηση του γεγονότος. Πάλι έχουμε μαζικές δολοφονίες Εβραίων σε τεράστια νούμερα.

quote:
Χ

Οι στατιστικές συνεισφέρουν αλλά οι αντιφάσεις μπορούν να αγνοηθούν μέχρι ενός σημείου και για συγκεκριμένους λόγους. Πέραν αυτού του σημείου οι στατιστικές έχουν ιστορική αξία κοκκινοσκουφίτσας.


Και το σημείο ποιος το ορίζει? Τέλος πάντων καλό είναι να αναφέρονται για όποιον ενδιαφερόμενο...

Lost in Necropolis

La ville de la mort


Edited by - Agnostic on 22/11/2010 06:48:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/11/2010, 06:59:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Philolaos

Παντως προς χαρην των "πιστων" του Ολοκ. αυτα που ειπε μαλλον ο Αgnostik για ημερολογια Ναζιστων ειναι ηδη γνωστα, αν αποδεικνυονταν η γνησιοτητα των ημερολογιων, οτι ανηκουν σε ναζιστες δηλαδη, θα ειχε η προπαγανδα μεγαλο ασο στο μανικι της: Πχ ο Rudolf Höss (να μην ξεχνιομαστε, καμια σχεση με το Rudolf Es) διοικητης του Αουσβιτς γραφει στο ημερολογιο του (αν ειναι δικο του) οτι οι σταχτες του Μπιρκεναου μεταφερονταν με τσουβαλια και πετιουνταν στο Βιστουλα, επεπλεαν λιγο, και μετα εξαφανιζονταν.


Μια χαρά δικό του είναι το ημερολόγιο φίλε Philolaos. Και συνιστά σοβαρότατο στοιχείο για την έρευνα.

quote:
Philolaos

Παρεπιπτοντως για τα του Αουσβιτς λεγεται στο ντοκυμανταιρ του Μαρτε, οτι οι ερευνητες Fred Leuchter και Germar Rudolf (ενας ελευθερος ερευνητης και ενας επιστημων) πηραν δειγματα απο θαλαμο αεριων του Αουσβιτς (προφανως του Μπιρκεναου)και μετα απο αναλυση βγηκαν καθαρα, χωρις ιχνη κυανιου...


Οι έρευνες των κυρίων αυτών αποδείχτηκαν εσφαλμένες. Αργότερα έγιναν νέες έρευνες από αρμόδιους επιστήμονες με σωστή μεθοδολογία και βρέθηκαν ίχνη κυανίου στην περιοχή των θαλάμων.

Περισσότερα για τις έρευνες που αναίρεσαν τις "έρευνες" των κύριων Leuchter και Rudolf εδώ:
http://www.holocaust-history.org/auschwitz/chemistry/iffr/report.shtml

http://www.holocaust-history.org/auschwitz/chemistry/iffr/

Ωχ...πήρα μια πρόωρη γεύση από τις μπαγιάτικες πληροφορίες που περιέχονται στο ντοκιμαντέρ που ο φίλος Χ μου πρότεινε να δω

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/11/2010, 15:25:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εντάξει Αγνώστικ, απ' το τελευταίο μήνυμα βλέπω οτι κλείδωσες οριστικά τον εγκέφαλο σου στην σοφίτα και τρέχεις να σε σώσει ο Muehlenkamp. Μου παίρνει πολλή ώρα να απαντήσω με προσοχή και δεν μπορώ να ασχολούμαι με στόκους.
quote:

Iσχύει αυτό που σου'λεγα λοιπόν. Μπορεί σε μαρτυρίες ή καταθέσεις να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά δεδομένα αλλά ο ιστορικός πυρηνας του ζητήματος εγκυροποείται και είναι αναντίρρητος.

Αυτά γίνονται με τον εγκέφαλο στο OFF. Ενώ η "έρευνα" δεν συμφωνεί πουθενά με τις μαρτυρίες, για τον "πιστό" o ιστορικός πυρήνας είναι αναντίρρητος!
quote:

Ερχεται τώρα η αρχαιολογική σκαπάνη και ανακαλύπτει στην ίδια ακριβώς περιοχή μαζικούς τάφους με ανθρώπινα οστά, στάχτες, κάρβουνο και όλα τα σχετικά με τη διαδικασία αποτέφρωσης πτωμάτων.

Τρίχες. Φυσικά η "αρχαιολογική σκαπάνη" δεν βρήκε τους μαζικούς τάφους που λένε οι σαφέστατες μαρτυρίες:

"The graves were all dug to the same dimensions and measured 100 m in length, 25 m in width and 15 m in depth."

Ούτε στην "ίδια ακριβώς περιοχή", ούτε με το μέγεθος που θα έπρεπε να έχουν, αλλά κυρίως ούτε με (έστω κατά προσέγγιση) 600.000 νεκρούς. Λεπτομέρειες....

quote:

Οι διαστάσεις μπορεί να έχουν αλλοιωθεί λόγω ποικίλων αιτιών, π.χ. να κατέρρευσαν τα χωμάτινα πλαϊνά ορισμένων τάφων[...]

Ναι, μπορεί να ήρθαν και από τον Σείριο να φυτέψουν ραδίκια. Πάντως δύσκολο το βλέπω να μετακινήθηκαν κιόλας.

quote:

Να σημειώσω ότι οι ανασκαφές του καθηγητή Kola αποκάλυψαν και ορθογώνιους τάφους, και όχι μόνο ακανόνιστων σχημάτων.

Ε ναι, λες και οι 1, 4, 5, 6 στον πρώτο χάρτη είχαν σχήμα οβάλ.
quote:

Επίσης πρέπει να ληφθεί υπόψη σε όλα αυτά ότι ο Kola δεν έκανε και την πιο εξονυχιστική και βαθύτερη έρευνα για λόγους ηθικούς, σεβασμού προς τα θαμμένα θύματα(ότι έχει απομείνει τέλος πάντων) και της ιερότητας του χώρου. Οι διαμαρτυρίες Εβραίων κληρικών κάθε φορά που η αρχαιολογική έρευνα θεωρείται ότι ξεπερνούσε ορισμένα ηθικά μέτρα, δυσχεραιναν μια ολοκληρωτική σε βάθος έρευνα.

Επειδή ο Αγνώστικ έχει βγάλει απ' την πρίζα τον εγκέφαλο του να επισημάνουμε τα εξής:

1. Από ηθικής απόψεως, ένας χώρος που έχουν γίνει δολοφονίες και μάλιστα μαζικές δεν είναι "ιερός".

2. Απο ιστορικής απόψεως, οι "διαμαρτυρίες" σκοπό έχουν να αποτρέψουν τις έρευνες, μην τυχόν και διαπιστωθούν οι πραγματικές διαστάσεις των τάφων (αν και όσων υπάρχουν) και τινάξουν την επίσημη ιστορία στην άερα.

quote:

Αλλά γιατί τόση μανία με τις φωτογραφίες?

Δεν το πιστεύω οτι χρειάζεσαι και γι' αυτό εξήγηση. Ολόκληρη έρευνα στην οποία μας λένε οτι βρήκαν μέχρι και μουμιοποιημένα σώματα (άρα έγιναν στοιχειώδεις ανασκαφές) και δεν έβγαλαν μία φωτογραφία; Kαι πού είναι τώρα αυτά τα σώματα; Τα ξαναέθαψαν; Τα πήγαν σε μουσείο; Ή μας δουλεύουν;
quote:
Αφού εσύ μέχρι τώρα σε κάθε φωτογραφία προβάλλεις τις ίδιες ανούσιες ενστάσεις.

Ξέρεις πολύ καλά οτι δεν υπήρξε καμμία "ανούσια ένσταση". Για την ακρίβεια ούτε καν ένσταση, αφού απλώς επεσήμανα τι πραγματικά βλέπαμε στις φωτογραφίες και όχι τι θέλει η προπαγάνδα να δούμε.
quote:

Η άμεση απόρριψη φωτογραφιών εκ μέρους σου κουτουλάει με την έντονη θέληση να σου δείξουν φωτογραφικό υλικό της έρευνας.

Ουδεμία "άμεση" απόρριψη. Πρώτα εξέταση, μετά απόρριψη/αποδοχή.
quote:

Μάλλον φίλε μου θα πρέπει να αποφασίσεις τι είδους στοιχεία αποδέχεσαι για το συγκεκριμένο θέμα....

Μια καλή αρχή θα ήταν εκτεταμένες ανασκαφές, καταγραφή αυτών με όλα τα μέσα (21ο αιώνα είμαστε), καθορισμός διαστάσεων, πυκνότητας, περιεχομένου τάφων από ανεξάρτητους ειδικούς, για να διαπιστωθεί επιτέλους η αξιοπιστία των μαρτυριών. Δυστυχώς μας εμποδίζει η "ιερότητα" του χώρου.
quote:

Μια χαρά τεχνολογία για το μακάβριο αυτό εργο διέθεταν οι Γερμανοί, δεν χρειάζεται να επινοούμε αντιφάσεις "τεχνικής φύσης". Λες και δεν μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί πρόσθετη ξυλεία από αλλού...


Υπ' όψιν αυτά δεν τα λέει ο Αγνώστικ αλλά η προπαγάνδα. Έχει γίνει γραμμόφωνο και αρνείται να σκεφτεί για το παραμικρό. Φυσικά οι Γερμανοί δεν διέθεταν κάποια ιδιαίτερη τεχνολογία αποτεφρώσεων, ούτε ειδικές εγκαταστάσεις, ούτε γιγάντιες αποθήκες ξυλείας κλπ
quote:
Οσο για τον Carlo Mattogno...είναι αναρμόδιος να κρίνει το έργο του καθηγητή Kola αφού δεν είναι αρχαιολόγος και δεν έχει πραγματοποιήσει έρευνες παρόμοιας φύσης στην περιοχή.

Ενώ αρμόδιος είναι ο... Muehlenkamp. Και ο Mattogno δεν "έκρινε" την έρευνα του Κόλα. Εξετάζει τα ευρήματα που παραθέτει ο Κόλα και κατά πόσο συμφωνούν με την επίσημη ιστορία.
quote:

Εκτεταμένες απαντήσεις στις ενστάσεις του αναθεωρητή Mattogno μπορούμε να βρούμε στο παρακάτω link:

http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2006/05/carlo-mattogno-on-belzec.html


O φουκαράς ο Αγνώστικ βρήκε το blog του Muehlenkamp και νομίζει οτι ανακάλυψε χρυσωρυχείο. Όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει τις εκτεταμένες απαντήσεις του Mattogno στις μπουρδολογίες του Muehlenkamp.

quote:

Επειδή δεν τον δείχνουν ανασκαμμένο δεν σημαίνει ότι δεν έχει εντοπιστεί από τους αρμόδιους επιστήμονες.

Α έτσι. Και πόσους έχει μέσα;
quote:
Ομως ακόμα κι αν στον έδειχναν πώς θα ήξερες ότι είναι από τον ίδιο χώρο?

Δεν είμαστε στην εποχή του πολέμου τώρα. Διαπιστώνουμε αργά ή γρήγορα τι παίζει.
quote:

Οι μαρτυρίες που έχουμε για το Ολοκαύτωμα είναι τόσο πολλές και συγκλίνουσες ως προς τον κεντρικό του κορμό που θα τις ζήλευαν οι ιστορικοί ερευνητές πολλών άλλων ιστορικών θεμάτων.

Πού είσαι ρε διεστραμμένε σαταναζιστή Μάσεντον, θα με τρελάνει αυτός με τις "συγκλίνουσες" μαρτυρίες του.
quote:

Ας υποθέσουμε ότι εμείς που δεν έχουμε πειραματιστεί με τέτοια δεδομένα, δεν είμαστε ικανοί να κρίνουμε τις λεπτομέρειες της αποτεφρωσης.


Χμμμ, άρχισε να ζορίζεται ο σκεπτικιστής.
quote:

Εσύ τι προτείνεις για τις πολυάριθμες αναφορές που περιγράφουν την διαδικασία αυτή?

Τι προτείνω για την θανάτωση και αποτέφρωση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων ημερησίως χωρίς ν' αφήσουν ίχνη; Παραμύθια της Χαλιμάς.
quote:

Και οι "νικητές της ιστορίας" που προφανώς στο δυναμικό τους θα διέθεταν και ειδικούς στο θέμα των αποτεφρώσεων, επινόησαν μια τόσο εύκολα απορριπτέα ιστορία απαλλαγής χιλιαδων πτωμάτων για να μπορούν οι μελλοντικοί αρνητές/αναθεωρητές να τους απομυθοποιούν τόσο εύκολα?

Και ποιός σου είπε οτι αυτή η ιστορία επινοήθηκε από "ειδικούς";;; Η προπαγάνδα, οι φήμες και το ράδιο αρβύλα δεν απαιτούν ειδικούς.
quote:

Ναι αλλά και στο θέμα μας έχουν διαχωριστεί αληθείς από ανακριβείς μαρτυρίες.


Όντως, από τους αναθεωρητές. Τους οποίους αγνοείς.
quote:

Δεν έχω ασχοληθεί με την νομική πλευρά του ζητήματος και τις προεκτάσεις της σε ζητήματα ηθικής για να σε διαφωτίσω. Αλλά ρε παιδί μου υπάρχουν εκατοντάδες χώρες στις οποιές δεν ισχύουν τέτοιοι νόμοι.


Απλό είναι. Σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης, και νομίζω στον Καναδά, η αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος μπορεί να σε στείλει πίσω από τα σίδερα. Κάτι που κατά δήλωση σου, δεν σε προβληματίζει. Σε άλλες χώρες όπως στην Αμερική δεν υπάρχουν τέτοιοι νόμοι αν και προσπαθούν να τους περάσουν.

Ερώτημα: Γιατί ένα αδιάψευστο, τεκμηριωμένο κλπ γεγονός χρειάζεται νομική προστασία;

Αφού οι αναθεωρητές λένε τρίχες θα είναι παιχνιδάκι να αντικρουστούν. Ο λόγος είναι οτι, όπως απέδειξε τελικά η ιστορία, αυτά που λένε οι αναθεωρητές έχουν βάση ενώ πολλά από αυτά που μας έλεγε η επίσημη εκδοχή είναι τρίχες.

quote:
Με τους Ναζί όλα να τα περιμένεις. Αρρωστημένη ιδεολογία είχαν, αρρωστημένη αντίληψη του κόσμου και των φυλών, αρρωστημένα ήταν τα πειράματά τους...ε δε νομίζω να ντρεπόντουσαν για μερικές special φωτογραφίες από ορισμένους.


Προσέξτε το παραπάνω, είναι ουσιαστικό. Έτσι έχει κάνει τους πάντες να σκέφτονται η πολυετής προπαγάνδα. Οι Ναζί ήταν ικανοί για όλα. Τελεία και παύλα. Ακόμα και να καταργούν τους φυσικούς νόμους. Επειδή ήταν οι Ναζί.

Αποτέλεσμα: Επί δεκαετίες απίθανα παραμύθια και τερατολογίες (σαπούνια κλπ) έχουν γίνει δεκτά ως ακλόνητες αλήθειες.

quote:

Ο όρος "ολοκαύτωμα" αναφέρεται στη συστηματική, προγραμματική, και κρατική πολιτική πρακτική διώξεων και εξόντωσης(σ.σ. των Εβραίων).


Αρχίσαμε τα παιχνίδια με τους ορισμούς τώρα. Ο ορισμός που παραθέτεις είναι ατελής (γιατί άραγε;). Δεν έχεις ολοκαύτωμα χωρίς πρωτίστως θαλάμους αερίων και 6.000.000 νεκρούς.
quote:

Ας τους ελευθέρωναν αφήνοντάς τους να αναζητήσουν οι ίδιοι την τύχη τους.quote:

Για οποιονδήποτε θα τους αναζητούσε μελλοντικά (π.χ. συγγενικά πρόσωπα) ή σε περίπτωση που ανεπιθύμητα στοιχεία (π.χ. Σύμμαχοι) μπούκαραν στο στρατόπεδο...


Φανταστήτε σενάριο: Μπουκάρουν Σύμμαχοι στο στρατόπεδο, βλέπουν θαλάμους αερίων, εκτελέσεις, πτώματα, κακό:

Σύμμαχοι: "Τι γίνεται εδώ;; Εκτελείτε εν ψυχρώ αμάχους;"

Ναζί: "Μα τι λέτε, ασθένειες είναι τα αίτια θανάτου. Ελάτε στο γραφείο μου, έχω τα πιστοποιητικά."

quote:

Οσες γνωρίζω και συνεχίζω να βρίσκω σε έργα σοβαρών ερευνητών όλο περισσότερο με πείθουν για την εγκυρότητα του όλου ζητήματος.


Αυτός πάει γυρεύοντας. Ρε σκεπτικιστή του γλυκού νερού, μέχρι προχθές είχες μια "γενική ιδέα" για το θέμα (δηλ. μαύρα μεσάνυχτα) και τώρα βρήκες μαρτυρίες σε έργα "σοβαρών ερευνητών" που σ' έπεισαν κιόλας!

Δεν αντέχω άλλο, δεν το γλιτώνω το εγκεφαλικό. Πού είναι αυτός ο διεστραμμένος Μάσεντον;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/11/2010, 15:43:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
λοιπόν ας δούμε λίγα πράγματα για την αποτέφρωση

το ακόλουθο είναι αναφορά για αποτέφρωση σε κλίβανο
http://www.parembasis.gr/2006/06_03_01.htm

quote:
Συνήθως θέτουν το νεκρό σώμα μέσα σε ένα ξύλινο κουτί σε ειδικούς κλιβάνους-φούρνους-κρεματόρια. Η αποτέφρωση γίνεται σε υψηλή θερμοκρασία μεταξύ 760-1150 C0. Η διαδικασία, με παλαιότερους κλιβάνους, διαρκούσε 3-5 ώρες, αλλά με τους νέους κλιβάνους, στους οποίους ανεβάζουν τις θερμοκρασίες και έχουν και απευθείας φλόγα, η καύση μπορεί να ολοκληρωθή έως και σε 1 ½ ώρα. Σύμφωνα με εργοστασιακές οδηγίες δεν πρέπει να γίνωνται πάνω από τρεις καύσεις την ημέρα στον ίδιο κλίβανο.

Επειδή, όμως, δεν αποτεφρώνονται όλα τα στοιχεία του σώματος, γι' αυτό και υπάρχει ειδικό μηχάνημα που τα θρυμματίζει-αλέθει. Δηλαδή, τα υπολείμματα από τα οστά που μένουν από τον κλίβανο κονιορτοποιούνται με ειδικό μηχάνημα, αφού αφαιρεθούν όλα τα μεταλλικά υλικά. Αυτό που μένει δεν έχει την μορφή της γνωστής στάχτης, αλλά είναι κάτι σαν χονδρή άμμος ελαφρού η σκούρου γκρι χρώματος.τώρα φανταστείτε ότι στα στρατόπεδα δεν γινόταν η αποτέφρωση σε κλιβάνους, αλλά έξω στην ύπαιθρο και τότε μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση του ψέματος που έχει με το στανιό καθιερωθεί σαν αλήθεια

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/11/2010, 15:53:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για να πω και κάτι εδώ:
quote:
Οι έρευνες των κυρίων αυτών αποδείχτηκαν εσφαλμένες. Αργότερα έγιναν νέες έρευνες από αρμόδιους επιστήμονες με σωστή μεθοδολογία και βρέθηκαν ίχνη κυανίου στην περιοχή των θαλάμων.


Ο Germar Rudolf είναι χημικός (με τα σχετικά διπλώματα) ο οποίος με τις έρευνες του έχει καταδείξει μεταξύ άλλων τα προβλήματα με τους "θαλάμους αερίων".

Για τις ιδέες του έχει χάσει την δουλειά του, τον έχουν διώξει από το διαμέρισμα του, του αρνήθηκαν την συμμετοχή στις εξετάσεις για το PhD ενώ στις 15 Μαρτίου 2007 βρέθηκε για 30 μήνες στην φυλακή. Επειδή τόλμησε να έχει διαφορετική άποψη. Έτσι για να παίρνετε μια ιδέα για το τι έχουν υποστεί τόσα χρόνια αυτοί οι άνθρωποι. Περισσότερα στο σύντομο βιογραφικό στην σελίδα του.

Φυσικά η έρευνα του δεν αποδείχτηκε εσφαλμένη από "αρμόδιους" (δηλ. τι αρμόδιους;) όπως μας λένε οι προπαγανδιστές της κακιάς ώρας που ανακαλύπτουν μαζικούς τάφους σε λάκκους με μαδέρια.

quote:

Ωχ...πήρα μια πρόωρη γεύση από τις μπαγιάτικες πληροφορίες που περιέχονται στο ντοκιμαντέρ που ο φίλος Χ μου πρότεινε να δω


Μην νομίζεις οτι εντυπωσιάζεις κανέναν με τα "ωχ" ή τις "μπαγιάτικες πληροφορίες". Δεν με νοιάζει να υποτιμάς την δική μου νοημοσύνη, όχι όμως και των υπολοίπων.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Philolaos
Μέλος 1ης Βαθμίδας


122 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/11/2010, 16:20:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Philolaos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στο βιντεο που προτεινε ο Χ, αναφερονται επισης το θαψιμο, ξεθαψιμο και αποτεφρωση σε σχαρες, 700.000 πτωματων στην Τρεμπλινκα μεσα σε μερικους μηνες οπως γραφει ο εβραιος ψευτοιστορικος Αραντ,με χρηση μερικων ξυλων για προσαναμμα οπως λεει. Τα πτωματα σχηματιζαν στιβες υψους 1,5 μετρων τουλαχιστον και εκτιθονταν σε ανεμους και χαμηλες θερμοκρασιες οπως λεει ενω καιγονταν (????).Αφου ειχαν καει, ειδικη ομαδα εβαζε τα αποκαϊδια (προφανως δεν εμενε τιποτα ακαυτο) πανω σε φυλλα αλουμινιου και τα θρυματιζε. Στο ντοκυμανταιρ ωστοσο επιχειρηθηκε το καψιμο μονο ενος μπουτιου απο αρνι, με χρηση πολλων κιλων ξυλειας, περιλουσμενο με μπολικη βενζινη, εκτεθιμενο στον αερα μιας ακτης, για αρκετη ωρα. Εφοσον δοθηκε αρκετος χρονος και πολλα ξυλα στο αρνι για να καει, ο θρυμμτισμος του δεν ηταν τελειος εφικτος, διοτι υπηρχαν ακομα ακαυτα κομματια κρεατος!!
Πως καταφεραν λοιπον μια ομαδα κρατουμενων να καψει, οπως λεει ο Αραντ 750.000 πτωματα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα??
Ειναι και το αλλο. Στην Τρεμπλινκα, οπως καιστο Μπελζεκ, δεν υπαρχει διολου αρκετος χωρος, ουτε για την ταφη 750.000 πτωματων, ουτε για το θρυμματισμο τοσων υπολλειματων, ουτε χωρος φιλοξενιας τοσων εργατων. Στο βιντεο γινονται εξονυχιστικοι μαθηματικοι υπολογισμοι! Εντουτοις σε κανενα απ τα δυο στρατοπεδα δεν υπαρχει ουτε μια αποθηκη για τονους ξυλων που θα χρειαζονταν στην καυση!
Χμμμ. Οσο προετοιμασμενη ηταν η προπαγανδα με τους διδυμους πυργους, αλλο τοσο ειναι και με τα δυο (τουλαχιστον) στρατοπεδα!.

Δειτε το ολο το ντοκυμανταιρ και ολοι, δεν ειναι τοσο μπαγιατικο Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
511 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/11/2010, 16:24:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Στο βιντεο που προτεινε ο Χ


Με πρόλαβε ο Marte, μην του κλέβουμε την δόξα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 38 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.4210205
Maintained by Digital Alchemy