ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Σολομωνική
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 26
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/06/2006, 14:50:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
εγω απορω: ειναι δυνατον να "τραβαει" ζορι ο οποιοσδηποτε μαζι του???

Προφανώς κάποιοι τραβάνε ζόρι...άγνωστο γιατί...
Τπ μόνο σίγουρο ότι τέτοιες "τακτικές" είναι καταδικαστέες από τα μέλη...


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/06/2006, 14:53:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

και μιας και βρεθηκα στο τοπικ, ας προσφερω το κατιτις μου

μια ισχυρη επικληση απο την Αποκρυφη Σολωμονικη της κυριας Βεφας:


αμα θες δαιμόνους τωρα

εντεκα οκτω κι ογδοντα


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
magister
Μέλος 1ης Βαθμίδας


51 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/06/2006, 17:18:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους magister  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απάντηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων:
Το http://www.freeimages.gr/ είναι ένα site με άλλους σκοπούς και ήθη, (Adult site με εικόνες και παιχνίδια) στο οποίο απλά τυγχάνει να έχω όντως σπέσιαλ πρόσβαση. Ήταν ένα εργαλείο που απλά την κατάλληλη στιγμή δεν δίστασα να το χρησιμοποιήσω. Φυσικά και δεν το συστήνω, ούτε τα περιεχόμενά του, και ευχαριστώ τον συντονιστή για το εναλλακτικό link που προσέφερε.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Yngwie
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
194 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/06/2006, 17:21:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yngwie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια ακόμη απορία:
To oξύμωρο της επίκλησης "κακών" πνευμάτων στη Θεουργία.
Στη Μαύρη Μαγεία είναι απόλυτα κατανοητό αλλά στη Λευκή
Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η Θεουργία είναι Λευκή Μαγεία...

Αγαπητή φίλη Avalon στο FORUM Η ΓΝΩΣΗ και στο τόπικ περί Σολομωνικής Ετυμολογίας είχα γράψει πρίν λίγες ημέρες το παρακάτω σχόλιο το οποίο πιθανόν να σου λύσει κάποιες απορίες.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4109&whichpage=2&ARCHIVE=

Ο Λευκός μυημένος (ή της Δεξιάς Ατραπού κατ' άλλους) δεν έχει λόγο να καλέσει δαίμονες παρά μονο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Τα flying rolls της Golden Dawn π.χ ήταν έγγραφα με οδηγίες πρός τους εσωτερικά εργαζόμενους μαθητές του Inner Order (καθως το Outer Order ήταν πιο πολύ θεωρητικό για τον πολύ κόσμο και τους νεόφοιτους).
Σε κάποιο λοιπόν τέτοιο έγγραφο αναφερόταν ότι δεν θα έπρεπε να καλεί κάποιος ποτέ ένα δαίμονα απο περιέργεια ή καπρίτσιο καθώς και αυτοί είναι πλάσματα κάτω απο τη σκέπη της θείας δημιουργίας.
Το κατα πόσο είναι και αυτοί σημαντικά τμήματα για την όλη λειτουργία του σύμπαντος συνοψίζεται στη φράση του Αρχάγγελου Μιχαήλ ο οποίος δεν επιτέθηκε στον Σατανά αλλά του είπε ας σε επιτιμήσει ο Κύριος (Τhe Lord rebuke thee) σύμφωνα με τις οδηγίες που φαίνονται στο τελετουργικό του Πεντάγραμμου στο σχετικό link.

http://www.angelfire.com/ab6/imuhtuk/gdmans/rpent/rpent.htm

Οι εργαζόμενοι με μαύρο τρόπο (ή της Αριστερής Ατραπού κατ άλλους) συχνά για να γίνει το εγωιστικό τους συμφέρον π.χ δέσιμο κάποιου ατόμου, ή κάποια κατάρα η οποία με αυτόν τον τρόπο κρατάει γενεές ολόκληρες, ασχολούνται με την επίκληση δαιμονικών οντοτήτων.

Εκεί εάν φτάσει η υπόθεση στα χέρια κάποιου λευκού μυημένου εάν η υπόθεση δεν έχει καρμική ρίζα , αφού το ψάξει ο λευκός τότε πρέπει να αποκατασταθεί η ισορροπία (καθώς ο λευκός μόνο σε αυτό μπορεί να ενεργήσει, πάντοτε για την διατήρηση της ισσοροπίας και της σπειροειδούς φυσιολογικής εξέλιξης του ανθρώπινου γένους0.

Εκεί λοιπόν πρέπει να σπάσει τα δεσμά που έχει δομήσει ο μαύρος μάγος και αστρικά παίζεται μάχη βαριά η οποία μπορεί να έχει και απώλειες. Σοφά έγραφε η Fortune ότι δεν είναι εύκολο να σώσεις μία ψυχή απο τα χέρια ενός μαύρου μάγου καθώς είναι σαν να προσπαθείς να σώσεις μία γάτα απο τα σαγόνια ενός σκύλου. Στην προσπάθεια της να ξεμπλεχτεί η γάτα μπορεί να σε γρατζουνίσει.

Για να σπάσει λοιπόν τα δεσμά πρέπει να βρεί την φύση και την ιεραρχία της οντότητας την οποία χρησιμοποίησε ο μαύρος μάγος για να βλάψει το άλλο άτομο ή να παραβιάσει τη βούληση του , και αυτό είναι συχνά δύσκολο.

Πρέπει κατά τη γνώμη μου να ψάξει την ψυχή της προσωπικότητας του θύματος στο Αστρικό, να δεί την σφραγίδα του δαίμονα στην αύρα του και να συνεχίσει μετά με την επίκληση του δαίμονα ώστε να σπάσει το συμβόλαιο του μαύρου μάγου. Η εύρεση της σφραγίδας και απο ποιό σύστημα προήρθε (Σολομωνικό, Φάουστ,Νεκρονομικόν, Αμπραμελίν, άλλο) είναι σχετικά δύσκολο και απαιτεί πείρα.

Ενας άλλος τρόπος είναι να χαλάσεις τη δομή των συνδέσμων του μαύρου με την οντότητα στο Αστρικό πεδίο αλλά πάνω σε αυτό δεν θέλω να πώ περισσότερα.

Τώρα όσον αφορά υλικά θέματα (στα οποία παίζουν μπάλα οι δαίμονες καθώς ο Πρίγκηπας του σκότους είχε πεί στον Ιησού στο όρος των ελαιών ότι εγω είμαι ο βασιλιάς του κόσμου τούτου και εννοούσε σαφώς τον υλικό κόσμο) και αφού ο Λευκός έχει εξαντλήσει κάθε άλλη πιθανότητα για κάποιο θέμα (π.χ εύρεση εργασίας), εάν δεν υπάρχουν καρμικοί λόγοι, τότε (κατ' άλλους)θα μπορούσε να γκριζάρει λίγο και να καλέσει κάποια απο αυτές τις ακατέργαστες μορφές ενέργειας του υποσυνειδήτου του.

Σε αυτό έχω αντίθετη άποψη και συμφωνώ με την άποψη του Γουικανού Raymond Buckland ο οποίος έλεγε ότι είναι ηλίθιο να καλέσεις με evocation ένα δαίμονα να κάνεις την δουλειά σου τη στιγμή που θα μπορούσες να το κάνεις απλά με Μαγεία κεριών. θα ήταν λέει σαν να ήθελες να λειτουργήσεις ένα ραδιόφωνο με ένα καλώδιο χιλιάδων Βόλτ βιομηχανικού ρέυματος.

Ελπίζω να σε κάλυψα λίγο φίλη Avallon.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yngwie
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
194 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/06/2006, 17:51:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yngwie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου τον φίλο Dying Incubus για την πληροφορία του.
Επίσης τους φίλους Gonzalez, Hendrix, meteor για τη συμπαρα΄σταση τους στο τόπικ.

Οσον αφορά τον φίλο creta farm που ανέφερε ο φίλος johnniebegood νομίζω ότι απο την πλευρά μου ζήτησα συγνώμη για την συμπεριφορά μου όσον αφορά τη χρήση της μαντινάδας (κάτι το οποίο δεν μου επιτρέπεται,λόγω των προδιαγραφών του μονοπατιού που θέλω να περπατώ και δώ βγήκα φάουλ και το αναγνωρίζω).

Οταν λοιπόν μπήκα κάποια στιγμή ξανά στο φόρουμ και στο συγκεκριμένο τόπικ είδα ότι κάποιος κάτι είχε γράψει και διαγράφηκε. Δεν ξέρω εάν ήταν ο φίλος creta farm ή άλλος και ειλικρινά μου δημιουργήθηκε η απορία ποιός είχε γράψει τι, και γιατί.

Οπως ανέφερα και πρίν σέβομαι ανθρώπους εδώ μέσα για το λόγο τους , το έργο τους (όπως π.χ η καλοδουλεμένη εργασία του johnniebegood στο σάιτ του και την εργασία του για το σπήλαιο της Πεντέλης) αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω δεν μπορεί να υπάρχει διάλογος και αντιρρήσεις με φυσιολογικό τρόπο. Θα πρεπε δηαλδή ο καθένας που δεν πιστεύει κάτι να το διακωμωδεί μέχρι εσχάτων, πιστεύοντας ότι οι άλλοι που έχουν κάνει τόσο κάματο σε κάποιον άλλο τομέα είναι κίβδηλοι,υπερφίαλοι και μ@@@@@ες, αντί να εκφράσει την όποια διαφωνία του κόσμια.

Επίσης η κάθε διαφωνία θα πρεπε να έχει και κάποια στατιστικά στοιχεία, έτσι δεν είναι.

Προσωπικά εάν κάποιος γείτονας μου ή φίλος μου είχε ασχοληθεί μία ώρα την εβδομάδα με την 'σολομωνική' ή οποιαδήποτε άλλη "μαγική' ή εσωτερική τέχνη , είναι σίγουρο ότι δεν θα είχε αποτελέσματα και άν εγώ ασχολούμουν π.χ με το φτέρωμα της πέρδικας, θα έλεγα: Α μα@@@ίες, δεν γίνονται τέτοια πράγματα κτλ κτλ. και εγώ δεν μπορώ π.χ να αποδείξω τίποτα απο αυτά που κάνω απτά καθώς δεν είναι το ίδιο εύκολο με το να βάλω μία φωτό απο κάτι που δεν φαίνεται παρά μόνο αστρικά, ειδάλλως μία καλή δουλειά στο φυσικό επίπεδο όπως αυτή του φίλου Βρίλ που κατέβηκε με την παρέα του στο Εφτάστομο (μπράβο σας παιδιά, σας εύχομαι ότι καλύτερο στις αναζητήσεις σας και το λέω με αγάπη) φαίνεται με υλικό τρόπο (π.χ φωτό).

Δυστυχώς όμως πιστεύω ότι είναι κρίμα να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.

παρ' όλα αυτά για το φίλο creta farm άν και δεν ξέρω τι έγραψε εύχομαι οι operators να το ξαναδούν το θέμα και να του επιτρέψουν την πρόσβαση αν μη τι άλλο. Επειδή θα σας ξαναδώ σε δύο τρείς μέρες εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα και πάντοτεμε αγάπη.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/06/2006, 18:24:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

Οσον αφορά τον φίλο creta farm που ανέφερε ο φίλος johnniebegood νομίζω ότι απο την πλευρά μου ζήτησα συγνώμη για την συμπεριφορά μου όσον αφορά τη χρήση της μαντινάδας (κάτι το οποίο δεν μου επιτρέπεται,λόγω των προδιαγραφών του μονοπατιού που θέλω να περπατώ και δώ βγήκα φάουλ και το αναγνωρίζω).φιλε Yngwie μην βιαζεσαι να αναλαβεις ευθυνες που δεν σου αναλογουν

δεν εφταιξες σε τιποτα - ο ριζιτης εχει χιουμορ!

καποια παρεξηγηση πρεπει να εχει συμβει και θα λυθει, ειμαι σιγουρος


quote:

Οπως ανέφερα και πρίν σέβομαι ανθρώπους εδώ μέσα για το λόγο τους , το έργο τους (όπως π.χ η καλοδουλεμένη εργασία του johnniebegood στο σάιτ του και την εργασία του για το σπήλαιο της Πεντέλης) αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω δεν μπορεί να υπάρχει διάλογος και αντιρρήσεις με φυσιολογικό τρόπο. Θα πρεπε δηαλδή ο καθένας που δεν πιστεύει κάτι να το διακωμωδεί μέχρι εσχάτων, πιστεύοντας ότι οι άλλοι που έχουν κάνει τόσο κάματο σε κάποιον άλλο τομέα είναι κίβδηλοι,υπερφίαλοι και μ@@@@@ες, αντί να εκφράσει την όποια διαφωνία του κόσμια.


εγραψες: "Ο Λευκός μυημένος (ή της Δεξιάς Ατραπού κατ' άλλους) δεν έχει λόγο να καλέσει δαίμονες παρά μονο σε εξαιρετικές περιπτώσεις."


και εγραψα:

"μια ισχυρη επικληση απο την Αποκρυφη Σολωμονικη της κυριας Βεφας:


αμα θες δαιμόνους τωρα

εντεκα οκτω κι ογδοντα"


δεν δεχεσαι τον κυνισμο ως τροπο μεταδοσης?

εγω διακωμωδω τον ιδιο μου τον εαυτο προκειμενου να μεταδωσω κατι


οι λεξεις πρεπει να ειναι καρφια ειπε χτες ο Ανευλαβης στον Μητσικωστα και φυσικα συμφωνω


ετσι διδαχθηκα, με τον σκληρο αμεσο βιωματικο τροπο, ετσι εξακολουθω να διδασκομαι και ετσι μεταδιδω

μην κοιτας την πρωτη αναγνωση σ αυτα που γραφω, απλα γελα - μετα κοιτα σε δευτερο και τριτο επιπεδο...


quote:

παρ' όλα αυτά για το φίλο creta farm άν και δεν ξέρω τι έγραψε εύχομαι οι operators να το ξαναδούν το θέμα και να του επιτρέψουν την πρόσβαση αν μη τι άλλο. Επειδή θα σας ξαναδώ σε δύο τρείς μέρες εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα και πάντοτεμε αγάπη.ετσι θα λυθει πιστευω, με Αγαπη

νασαι καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/06/2006, 18:31:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


επισης επιμενω οτι το όποιο τελετουργικο χρησιμευει μονο για την συγκεντρωση των "αρχαριων" (οι οποιοι καλο ειναι να φορανε καφε παντελονια )

ειτε παιξεις με σολομωνικες ειτε παιξεις μια παρτιδα ταβλι, το ιδιο ειναι (το ταβλι μαλιστα προσφερει πορτες και φευγα )


σημασια εχει η συγκεντρωση


οσον αφορα τους δαιμονες, εγω λεω οτι το πρωτο πραγμα που αντιμετωπιζεις στο Αγνωστο ειναι ο εαυτος σου

και απο τα δικα σου "φιλτρα" εξαρταται πως θα βιωσεις αυτο που θα αντλησεις απο την θαλασσα του Θειου

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
FRODO
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
176 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/06/2006, 01:16:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους FRODO  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξερει κανεις την συνταγη για δαιμονα στιφαδο;
Επιασα κατα τυχη εναν εχθες...

www.sotiris.forumup.grΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/06/2006, 09:01:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ωρε jbg όλοι αρχάριοι είμαστε, ξέρεις κανέναν που να παίζει τάβλι και να συγκεντρώνεται τόσο αποτελεσματικά?

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι βλέπεις διαφορά ανάμεσα στην μόνο συγκέντρωση και στην χρήση επικλήσεων. Άλλο πράγμα να είσαι μόνος σου και άλλο να χρησιμοποιείς την ενέργεια ατέλειωτων αναζητητών. Για να πω την αλήθεια φαντάζομαι ότι είναι έτσι βάζοντας την λογική μου, δεν ξέρω τίποτα απ΄όλα αυτά.

Ynqwie αυτό που είπες για τον μυστικισμό δεν είναι λίγο υπερβολικό? Είναι δυνατόν κάποιος να κάνει σταυρούς και μετάνοιες και να λέγεται μυστικιστής? Ένας τέτοιος άνθρωπος έχει πιάσει επιφανειακά μόνο τα μυστήρια, δεν νομίζω ότι μπορεί να οδηγηθεί κάπου παραμένοντας εκεί. Θα ήταν πιό σωστό, πιθανόν, να πούμε ότι μπορούμε να κατατάξουμε τον Χριστιανισμό στον μυστικισμό και να το σταματήσουμε εκεί.

Ένα ίδιο πράγμα είναι και με τους αποκρυφιστές, δεν θα χαρακτήριζες κάποιον αποκρυφιστή επειδή όταν κάθεται σπίτι του ανάβει μερικά κεριά και φαντάζεται ότι δίνει μάχες στο αστρικό, άντε το πολύ να μάχεται με τα μαξιλάρια του καναπέ του.

Είδα που έγραψες για το συναίσθημα και την Γνώση. Πιστεύω ότι και οι δύο χρησιμοποιούν το συναίσθημα και οι δύο έχουν ανάγκη, για την πορεία τους, την Γνώση.

Πάντως με ικανοποιεί η εξήγηση ότι ο μυστικιστής ενδιαφέρεται κατά κύριο λόγο για την πορεία του και ο αποκρυφιστής κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει και τους υπόλοιπους ή να τους καταποντίσει, αναλόγως επιλογών.

Έγραψες ότι πολλές φορές φτιάχνεις αστρικά μπαλάκια και παίζεις με την γάτα της φίλης σου, θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν τα βλέπεις αυτά τα μπαλάκια? Και εάν τα βλέπεις μπορείς να δώσεις μιά περιγραφή?
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nst
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2538 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/06/2006, 09:22:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nst  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα Pyramid. Σε διαβάζω και χαίρομαι .Σαν δροσερό αεράκι είσαι.

quote:
οι λεξεις πρεπει να ειναι καρφια ειπε χτες ο Ανευλαβης στον Μητσικωστα και φυσικα συμφωνω

Απόλυτη θέση jonniebegood, όσο για τον αυτόν που την είχε....
Αν ήταν χρώμα θα ήταν βαθύ κόκκινο ανακατεμένο με γκρί, αν ήταν σχήμα θα έλλειπε το περίγραμμα...

ΧαιρετώΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

another star
Μέλος 3ης Βαθμίδας


518 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/06/2006, 13:07:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους another star  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ξερει κανεις την συνταγη για δαιμονα στιφαδο;
Επιασα κατα τυχη εναν εχθες...

www.vefa.gr
να προσέξεις το κρέας μην είναι σκληρό, θα απαιτήσει να μείνει στο ξύδι όλο το βράδυ. τη δάφνη και τη μαυροδάφνη να μη ξεχάσεις

quote:
Είναι δυνατόν κάποιος να κάνει σταυρούς και μετάνοιες και να λέγεται μυστικιστής?

αγαπητή pyramid, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να κολλάμε στους τίτλους, αλλά και να κολλάμε γιατί να μη λέγεται? ξέρεις μέσα του τι γίνεται στη ψυχή του? αν η μετάνοια του είναι ΄χωρίς εγωισμό και κακία, τότε αφού τα έχει αποβάλει και έχει προχωρήσει στην εξέλιξή του, γιατί να μη του αποδίδεται αυτός ο τίτλος έστω και αν το κάνει ασυνείδητα??

ευχαριστώ


**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/06/2006, 16:25:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Περί δέσμευσης μηνυμάτων και απενεργοποίησης λογαριασμών - ο λόγος...
____________________________________________________________


jonniebegood:

quote:
ελαβα αυτο το μηνυμα απο τον φιλο μου τον ριζιτη (τον αποκαλω με το παλιο γνωστο του νικ) και προβληματιστηκα...

απ ο,τι γνωριζω ΠΟΤΕ δεν εβρισε ή προσβαλλε καποιον!

και επειδη ειναι απο τα ατομα που σεβομαι γι αυτο που ειναι, με χαρα μου του εκπληρωνω την επιθυμια

Από: "GIANNIS A" <giannisa4@hotmail.com>
Θέμα:
Ημερομηνία: Tue, 06 Jun 2006 05:10:06 +0300

Αδερφέ μου Γιάννη.

Τώρα θέλω μια μεγάλη χάρη από εσένα.

Μόλις φτιάξω λογαριασμό στο esoterica μου τον κλειδώνουν και μου διαγράφουν το ποστ. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε με την πάρτι μου και δεν με πολυενδιαφέρει, απλά προσπάθησα να ανοίξω ένα διάλογο με κάποιον στο τόπικ «σολομωνική» και αμέσως μου διέγραψαν τον λογαριασμό και το ποστ. Χωρίς να υπάρχει κάτι το κακό στο ποστ μου.

Αν θέλεις λοιπόν κάνε ένα ποστ στο συγκεκριμένο τόπικ και γράψε ότι στο έστειλα με mail για τους παραπάνω λόγους .

Αν το κάνεις λοιπόν βάλε αυτό:

« δεν ξέρω γιατί δεν μου επιτρέπουν να γράψω σε αυτό το τόπικ , αλλά θέλω να ξέρουν όλοι ότι δεν έβρισα κανέναν και δεν έγραψα τίποτα το μεμπτό.

Σέβομαι τις απόψεις όλων άσχετα αν διαφωνώ και αν αγωνίζομαι καμιά φορά να αποδείξω το λάθος τους σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια.

Επειδή μου διέγραψαν ένα μήνυμα με φασιστικό τρόπο αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τους φίλους που διαφώνησα σε αυτό το τόπικ ότι δεν υπήρχε τίποτα που να έθιγε κάποιον μέσα στο ποστ.

Απλά πρότεινα να γίνει ανοικτός διάλογος με επιχειρήματα πάνω στην «Σολομωνική».

Το μήνυμα έτσι όπως σβήστηκε μπορεί να υποθέσει ο κάθε ένας ότι θέλει, εγώ απλά θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου ότι δεν πρόσβαλα κανένα από τους συνομιλητές μου…»


αυτα απ τον ριζιτη


εγω απορω: ειναι δυνατον να "τραβαει" ζορι ο οποιοσδηποτε μαζι του???jonniebegood:
quote:
φιλε Yngwie μην βιαζεσαι να αναλαβεις ευθυνες που δεν σου αναλογουν

δεν εφταιξες σε τιποτα - ο ριζιτης εχει χιουμορ!

καποια παρεξηγηση πρεπει να εχει συμβει και θα λυθει, ειμαι σιγουρος


Οι λέξεις απενεργοποίηση και δέσμευση είναι τονισμένες στην αρχή του μηνύματος αυτού.

Κι αυτό διότι, όπως πολλές φορές έχουμε γράψει στα forum, ακόμα και τα μηνύματα που απομακρύνονται από ένα θέμα και μεταφέρονται σε δεσμευμένο χώρο, δε διαγράφονται, παρά κρατούνται αυτούσια στη μορφή που αρχικά στάλθηκαν, μαζί με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μπορούν να χρειαστούν, για να λειτουργήσουν και ως ένας τρόπος διαφύλαξης της "ιστορίας", αλλά και για να επατοποθετηθούν στο χώρο από τον οποίο αρχικά αποσπάστηκαν, εάν ποτέ υπάρξει μια τέτοια αναγκαιότητα.
Παρομοίως δε, ακόμα και για τους λογαριασμούς εκείνους, που αντικαθιστούνται με αστεράκια και που στο πεδίο του username υπάρχει η ένδειξη Διαγραμμένος Λογαριασμός, έχουν κρατηθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία που τους συνδέουν με την ιστορία της εμφάνισης και παραμονής τους στα forums.
Παρά το γεγονός, ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το φαίνεσθαι των ενεργειών μας, να συνάδει με το είναι, είναι αρκετές οι φορές που κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν είναι κατανοητό από μερικά μέλη.
Παρακαλώ λοιπόν όσους το κάνουν, μην ερμηνεύετε τα λεγόμενά μας με διαφορετικό τρόπο, από αυτόν που δηλώνεται στο περιεχόμενό τους.

Σχετικά με την απενεργοποίηση των λογαριασμών creta_farm και rizitiss:
Θεωρούμε καθήκον μας ως ομάδα υπευθύνων των forums του ESOTERICA, να προφυλάξουμε κάθε μέλος από οποιαδήποτε προσπάθεια διαστρέβλωσης των πραγμάτων, όπως θα μπορούσε να συμβεί εάν κάποιος οικειοποιηθεί το username κάποιου άλλου μέλους, προσπαθώντας να δόσει την εντύπωση πως είναι το μέλος το οποίο προσπαθεί να παραστήσει. Τέτοιες περιπτώσεις έχουν συμβεί στο παρελθόν (π.χ. με τη χρήση του ονόματος του μέλους "livia" από κάποιο άλλο μέλος στο θέμα Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες, πράγμα το οποίο διευθετήθηκε, αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή μας).
Επιπλέον, μέσα στον χρόνο που μας πέρασε, είναι αρκετοί από εμάς μάρτυρες μίας κατάστασης, όπου μέλη που είχε απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός τους, χρησιμοποίησαν λογαριασμούς που τους είχαν διαθέσει άλλα μέλη, ή άλλες παρόμοιες προσπάθειες διαστρέβλωσης της ταυτότητας των γραφόντων, ακόμα και οικειοποίηση ονόματος δημοσίου προσώπου, που έφτανε στο σημείο να μη γνωρίζουμε τελικά με ποιο μέλος συνομιλούμε...

Λαμβάνοντας υπόψην τα παραπάνω,
αλλά και το αυτονόητο - θα έλεγα, πως εάν κάποιο μέλος θέλει να γίνει κάποια τροποποίηση στον λογαριασμό του ή ενδεχομένως να σταματήσει να γράφει με τον υπάρχοντα λογαριασμό και να μπει με κάποιον καινούργιο, μπορεί να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του forum, για να ζητήσει βοήθεια ή απλώς να γνωστοποιήσει την οποιαδήποτε αλλαγή,
περαιτέρω δε, το γεγονός ότι ο αρχικός λογαριασμός του μέλους rizitis δεν έχει απενεργοποιηθεί,
θεωρώ πως πριν αποτανθούν κατηγορίες για "φασιστικούς" τρόπους αντιμετώπισης στην ομάδα των υπευθύνων, αλλά και πριν καν δημιουργηθεί ένας νέος λογαριασμός από μέλος το οποίο δεν είναι απενεργοποιημένο - ασχέτως εάν για τους οποιουσδήποτε λόγους του επέλεξε να σταματήσει να χρησιμοποιεί τον παλιότερο λογαριασμό του - θα έπρεπε να υπάρξει μια επικοινωνία μαζί μας.

Ευτυχώς
και "κάλλιο αργά παρά ποτέ"
μετά από τη δημοσίευση του πιο πάνω email του μέλους rizitis από τον jonniebegood, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε ξανά με το μέλος rizitis,
στον οποίο είχε αποσταλεί, πριν από 2 εβδομάδες περίπου, email από εμένα, που τον ρωτούσα εάν ο λογαριασμός creta_farm ήταν δικός του (το οποίο όμως λόγω ατυχών συγκυριών δεν έλαβε κι έτσι ούτε εμείς λάβαμε κάποια απάντηση περί του ανθρώπου που έγραφε με το username creta_farm...)

Η υπόθεση λοιπόν αυτή βαίνει ομαλά προς την επίλυσή της.


Avallon:

quote:
quote:
εγω απορω: ειναι δυνατον να "τραβαει" ζορι ο οποιοσδηποτε μαζι του???

Προφανώς κάποιοι τραβάνε ζόρι...άγνωστο γιατί...
Τo μόνο σίγουρο ότι τέτοιες "τακτικές" είναι καταδικαστέες από τα μέλη...


Avallon,
το λιγότερο που θα μπορούσα να πω είναι,
πως η τάση κάποιου να βγάζει εύκολα και χωρίς βάσιμη στήριξη συμπεράσματα, δεν είναι γνώρισμα σοφίας.
Πολύ περισσότερο, το να θεωρεί εαυτόν ως αντιπρόσωπο πάνω από 13.000 ανθρώπων (αναφέρομαι στο σύνολο των μελών του ESOTERICA), χωρίς καν να τους έχει ρωτήσει, είναι τουλάχιστον μία αστεία δήλωση.


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/06/2006, 21:46:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σου nst μου, υπέροχα τα παραμύθια του Τριβιζά, αυτό με τα παρκόμετρα θα χρησίμευε πολλαπλά στο αστρικό.

Καλή μου another star το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι οι τίτλοι και βεβαίως δεν είναι δική μου δουλειά να πω σε κάποιον ότι κάνει ή δεν κάνει κάτι με τις πράξεις του ή τις σκέψεις του. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να καταγράψω τις απόψεις μου και ο καθένας εάν βρει το ελάχιστο σε αυτές που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει ας το κρατήσει.

Σίγουρα δεν μπορώ να γνωρίζω τι γίνεται στην ψυχή του καθενός, εδώ καλά καλά δεν ξέρω τι γίνεται στην δική μου, μπορώ μόνο να έχω κάποιες ενδείξεις από την συμπεριφορά του στα εδώ, τα γήινα.

Πιστεύω ότι είναι βασικό για την εξέλιξή μας το να γίνονται οι όποιες πράξεις μας συνειδητά, μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Σκέφτομαι τώρα πως γίνεται κάποιος να έχει ελέγξει τα συναισθήματά του εάν δεν τα έχει αντιληφθεί, δηλαδή πως να ελέγξω τον εγωισμό μου εάν δεν έχω αναγνωρίσει ότι τον έχω? Κάτι τέτοιο κατάλαβα με το ασυνείδητα που ανέφερες εκτός εάν παρανόησα οπότε μου εξηγείς για να επανατοποθετηθώ.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

another star
Μέλος 3ης Βαθμίδας


518 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/06/2006, 22:27:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους another star  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Πιστεύω ότι είναι βασικό για την εξέλιξή μας το να γίνονται οι όποιες πράξεις μας συνειδητά, μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Σκέφτομαι τώρα πως γίνεται κάποιος να έχει ελέγξει τα συναισθήματά του εάν δεν τα έχει αντιληφθεί, δηλαδή πως να ελέγξω τον εγωισμό μου εάν δεν έχω αναγνωρίσει ότι τον έχω? Κάτι τέτοιο κατάλαβα με το ασυνείδητα που ανέφερες εκτός εάν παρανόησα οπότε μου εξηγείς για να επανατοποθετηθώ.

συμφωνώ απόλυτα. πρέπει οπωσδήποτε να ξέρουμε τι έχουμε. μου θυμίζει τον ισολογισμό και τον προϋπολογισμό μίας εταιρίας. πρέπει να κάνεις τον ισολογισμό σου , να ξέρεις τι έχεις, και να προϋπολογίσεις τι θα κάνεις στη συνέχεια και πως. κάτι ανάλογο νομίζω πρέπει να συμβαίνει και μέσα μας
το ασυνείδητα που είπα, εννοούσα πως κάποιος με την καθαρή απλή του πίστη, χωρίς ιδιαίτερα ψαξίματα και γνώση, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.


Ευχαριστώ**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
nst
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2538 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2006, 14:10:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nst  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαίρομαι που σου άρεσε Pyramid μου. Είναι ένα απο τα παραμύθια, απόσπασμα του οποίου υπαγόρευα στο γιό μου για ορθογραφία και με ενθουσιάσε.

Παρκόμετρα ε? Μέτρο ναι αλλά πάντα απο εμας τους ίδιους, όχι επιβολή απο άλλους.

quote:
να πω σε κάποιον ότι κάνει ή δεν κάνει κάτι με τις πράξεις του ή τις σκέψεις του.

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας είναι αυτά που ουσιαστικά μας προσδιορίζουν, οι πράξεις είναι μια ένδειξη που μπορεί να αλλάξει.

quote:
Πιστεύω ότι είναι βασικό για την εξέλιξή μας το να γίνονται οι όποιες πράξεις μας συνειδητά, μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Σκέφτομαι τώρα πως γίνεται κάποιος να έχει ελέγξει τα συναισθήματά του εάν δεν τα έχει αντιληφθεί, δηλαδή πως να ελέγξω τον εγωισμό μου εάν δεν έχω αναγνωρίσει ότι τον έχω?

Σύμφωνα με την άποψη μου και οι πράξεις και οι σκέψεις πρέπει να γίνονται συνηδειτά. Οπωσδήποτε για να αλλάξουμε κάτι πρέπει να το αντιληφθούμε μόνοι μας, και να το διαχωρίσουμε με σαφήνια όσον αφορά την προέλευση, την πρόθεση και τον σκοπό.

ΦιλικάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2006, 14:50:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

pyramid

Ωρε jbg όλοι αρχάριοι είμαστε, ξέρεις κανέναν που να παίζει τάβλι και να συγκεντρώνεται τόσο αποτελεσματικά?για να καλεσει δαιμονες?

οχι γλυκεια μου δεν ξερω, γι αυτο συνιστω το ταβλι...

ειπα παραπανω: "οσον αφορα τους δαιμονες, εγω λεω οτι το πρωτο πραγμα που αντιμετωπιζεις στο Αγνωστο ειναι ο εαυτος σου

και απο τα δικα σου "φιλτρα" εξαρταται πως θα βιωσεις αυτο που θα αντλησεις απο την θαλασσα του Θειου"


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2006, 15:02:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

quote:
οι λεξεις πρεπει να ειναι καρφια ειπε χτες ο Ανευλαβης στον Μητσικωστα και φυσικα συμφωνω

nst

Απόλυτη θέση jonniebegood, όσο για τον αυτόν που την είχε....φιλε nst η αληθεια ειναι παντα σκληρη, γι αυτο την αποφευγουν οι περισσοτεροι ανθρωποι

το χιουμορ, ειναι ενας τροπος να την ακουσουν την αληθεια - το κυνικο μαλιστα, διαπερνα τα υποσυνειδητα φραγματα ευκολοτερα

quote:

Αν ήταν χρώμα θα ήταν βαθύ κόκκινο ανακατεμένο με γκρί, αν ήταν σχήμα θα έλλειπε το περίγραμμα...κατι σαν καρβουνο που σιγοκαιει ακομη, ε?


νασαι καλα


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Western Sahara
732 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2006, 20:17:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θέλω να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους για το μπέρδεμα το οποίο έγινε.
Το πιθανότερο είναι ότι αν είχε φτάσει στον προορισμό του το mail που αναφέρει η amalia τίποτα από όλα αυτά δεν είχαν συμβεί.
Δυστυχώς ακόμα δεν έχει έρθει και σε αυτό η ευθύνη είναι ακέραια δική μου.

Μετά από διάλογο ο οποίος έγινε με το επιτελείο του esoterica.gr ο λογαριασμός που θα χρησιμοποιώ είναι αυτός του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ.
Αυτό διότι ο λογαριασμός creta farm είναι πιθανόν να έχει νομικά κωλύματα από την μία , ενώ από την άλλη ο λογαριασμός rizitis δεν είναι επιθυμία μου να συνεχίσει την ύπαρξη του.

Επειδή δεν αντέχω τις μεγάλες συγκινήσεις κλείνω το post με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παλιάνθρωπο με το emental που ακούει στο όνομα Γιάννης…

Αγαπητέ Yngwie

Σε προσκαλώ αν επιθυμείς σε ένα δημόσιο διάλογο χωρίς όρους και κανόνες .
Ένα διάλογο στον οποίο θα μπορούμε να ρωτάμε ο ένας τον άλλο ελεύθερα ότι επιθυμούμε.
Η πρώτη ερώτηση φίλε μου θέλω να γίνει από εσένα, και αυτό διότι είναι δικαίωμα σου να μην συμφωνήσεις σε διάλογο μαζί μου οπότε εγώ οφείλω να το σεβαστό…

quote:
παρ' όλα αυτά για το φίλο creta farm άν και δεν ξέρω τι έγραψε εύχομαι οι operators να το ξαναδούν το θέμα και να του επιτρέψουν την πρόσβαση αν μη τι άλλο. Επειδή θα σας ξαναδώ σε δύο τρείς μέρες εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα και πάντοτεμε αγάπη.

Φίλε μου το post μου υπάρχει, έχει κρατηθεί όπως με ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι.
Δεν γνωρίζω αν είναι εύκολο σε αυτούς να το αναδημοσιεύσουν αλλά σε ενημερώνω ότι ήταν και πάλι μια πρόσκληση σου σε διάλογο από εμένα, πράγμα που μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι διαχειριστές του forum.

Ο χριστιανισμός φίλε μου και φίλη pyramid δεν είναι σταυροκοπήματα, κεριά και λιβάνια. Είναι μια λέξη μόνο : «ΑΓΑΠΗ» .

Όσο για την μεταφυσική υπόσταση του ή την μυστικιστική του , μπορούμε κάλλιστα να ανοίξουμε έναν διάλογο…
Το θέμα πιο είναι όμως; Ότι πηγές διαλόγου θα είναι εμπειρίες και βιώματα !
Από την άλλη όμως και στην ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ πάλι σε εμπειρίες και προσωπικά βιώματα αναφέρεστε…..
Μόνο μην ξεχνάτε ότι η προσευχή σύμφωνα με τα δικά μου βιβλία έχει δύναμη…
Όπως δύναμη έχει προφανώς και η μαγεία, το θέμα είναι όμως γιατί να επιλέξω την προσευχή και όχι την μαγεία για εμένα!

Αυτό θα μπορούσαμε άνετα να το συζητήσουμε αν θέλετε αλλά και πολλά άλλα…


Ευχαριστώ.


ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2006, 21:22:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΚΚΛΗΣΗ

Αυτό το τόπικ ονομάζεται "ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ".
Κατά συνέπεια, κάποιος επιλέγει να κάνει κλικ σ' αυτό για να δει μια συζήτηση σχετικά με τη ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ, και καταπώς φαίνεται για την επιφανέστερη των σολομωνικών γριμορίων GOETIA.
Ούτε για κυνικό χιούμορ.
Ούτε για τη δικαίωση αδικημένων μελών.
Ούτε
Ούτε
Ούτε
Ίσως δε, ούτε και για τη μαγεία γενικά.
Οι πληροφορίες που σχετίζονται πράγματι με την πρακτική ή τη θεωρία των επικλήσεων έχουν γίνει ιδιαίτερα δυσεύρετες στις προηγούμενες 10 (!) σελίδες. Κρίμα δεν είναι?

Προτείνω να ανοίξουμε τόπικ, ή να "κάνουμε αίτηση" για τη δημιουργία κοτζάμ κατηγορίας στο φόρουμ, για την τελετουργική μαγεία και θεουργία. Όμως το προαναφερθέν είναι μόνο η σημαντικότερη και πλέον χρήσιμη των παρεκβάσεων, ζωτικής σημασίας πιστεύω για τη διατήρηση μιας κάποιας ποιότητας στο φόρουμ. Αλλά τί να πει κανείς για τα ποστ που αποτελούνται από τις "συνταγές της Βέφας" και το μακροκοντό του καθενός, με το συμπάθειο? ΕΛΕΟΣ! Let's stay on topic!

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2006, 22:54:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και για του λόγου το αληθές:

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πάντως θα πρέπει να διαφωνήσω έντονα με την τακτική του να μη δίνει κανείς επαρκείς πληροφορίες "για να προστατευθούν από κινδύνους οι αμύητοι".
Αν ο Κρόουλι δεν είχε δημοσιεύσει τα τυπικά σπάζοντας τους όρκους του, ούτε ΛΒΡΠ δε θα ξέραμε να κάνουμε, πόσο μάλλον πιο εξειδικευμένες τελετουργίες, παρά μόνο μετά από δυνατότητα άμεσης άντλησης πληροφοριών από τα εσώτερα πεδία, κάτι που έρχεται ΠΟΛΥΥΥΥ αργότερα. Σκοπός είναι να "τερματίσουμε" σε όσες λιγότερες ενσαρκώσεις γίνεται.
Α, και ο Κρόουλι ΔΕΝ ίδρυσε το Ο.Τ.Ο., αλλά πήρε την αρχηγία του κάποια στιγμή.
Και ΦΥΣΙΚΑ πέθανε φτωχός. Οι μύστες του Δεξιού μονοπατιού δε συνηθίζουν να πεθαίνουν ζάμπλουτοι.
(no offence)

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2006, 23:27:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ
Θα μοιραστώ μια δική μου εμπειρία με τη Σολομωνική.

Δυστυχώς δεν έχω δουλέψει όσο θα'πρεπε στις αστρικές μου αισθήσεις, κάτι που θα καταστεί άλλωστε πρόδηλο στη συνέχεια.
Πέρυσι έκανα ένα καλά προετοιμασμένο, αλλά αρκετά "χύμα στο κύμα" τελετουργικό για την επίκληση του Forneus (τον οποίο θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω δημόσια, καθώς και το δαίμονα 369, για τις υπηρεσίες τους παρά την απαγορευτική απειρία μου). Πληροφορίες για τον συγκεκριμένο δαίμονα Forneus βρίσκει κανείς με αξιομνημόνευτη ευκολία στο google, μεγάλη η χάρη του κι αλήθεια λέγω. Το τελετουργικό απετελείτο από:
-στοιχειώδη φυσικό καθαρισμό του χώρου
-ντουσάκι & ρόμπα "Asperges me etc. etc." & "For pure will etc. etc."
-θυμίαμα
-ξύλινο τρίγωνο (of which I'm very proud indeed), κύκλο με αναμμένα κεράκια ρεσώ.
-σφραγίδα του δαίμονα σε ασημένιο πλακίδιο (το οποίο εξεπατώθην να βρω μα βρήκα εν τέλει στην οδό Λέκκα) στο τρίγωνο
-LBRP
-ΒRH
-Middle Pillar
-IBRP
-IRH
-Πάτερ ημών (το συνιστά άλλωστε και ο Samael Aun Weor) κ προσευχή στον Αγαπημένο HGA
-ξανα-σχεδίασμα αστρικού κύκλου με μάντραμ
-ένα πολύ άτσαλο Liber Samekh, δυστυχώς πάρα πολύ άτσαλο, με διάβασμα από εκτυπώσεις κλπ. Συμπέρασμα: τα τυπικά ΜΟΝΟ τα μαθαίνουμε απ'έξω!
(όλα τα παραπάνω χωρίς να βγαίνει κιχ, με εσωτερικό βιμπράρισμα.)
-απαγγελία επίκλησης, και ξανά και ξανά και ξανά...

Τίποτα δε φάνηκε να συμβαίνει. Κάποια στιγμή άρχισε ένας εσωτερικός διάλογος, μα τότε δεν είχα τα μέσα να γνωρίζω αν αυτός ήταν ουσιαστικά εσωτερικός μονόλογος και βαυκαλιζόμουν ή πράγματι διάλογος με τον Forneus. Εν πάσει περιπτώσει, μου έταξε
-την βοήθεια στην εκμάθηση Λατινικών, Γερμανικών, Αγγλικών και Αρχαίων Ελληνικών
-bonus κοινωνική αναγνώριση.
-και ένα υφιστάμενό του πνεύμα, με το οποίο θα διατηρούσα επαφή για όλα τα παραπάνω, ένα "οικείο πνεύμα" αν θέλετε, το όνομα του οποίου, όπως διαπιστωσα εκ των υστέρων, πράγματι σχετίζεται καββαλιστικά με τον Forneus, αφού αριθμεί σε 369, δηλαδή 9(Σελήνη/Ασήμι)*41.

Δεδομένης της αμφίβολης έκβασης, θεώρησα (και κατέγραψα ως) το πείραμα αποτυχία.

Μακροπρόθεσμα όμως, όπως διαπίστωσα μέσα στους τελευταίους 4-5 μήνες,
->έγινα στο λύκειό μου δημοφιλής σε βαθμό να είναι αυτό ενοχλητικό, από 'κει που με είχαν για "περίεργο" (γιατί άραγε?!?) και αρκούντως αντικοινωνικό, καθώς και απροσπέλαστα κλειστό,
->βγήκα πρόεδρος του 15μελούς, παρά τη νοθεία που βοηθούσε τους υπολοίπους, η οποία μεταστροφή στη δημοτικότητά μου που οδήγησε σ' αυτό είναι πολύ-πολύ-πολύ-κι όταν λέω πολύ εννοώ πολύ-ανεξήγητη.
->Παράλληλα, από 'κει που λόγω των εξωσχολικών δραστηριοτήτων μου βεβαίως βεβαίως οι καθηγητές με είχαν για "έξυπνο παιδί, αλλά δε δουλεύει/ θα περάσει άραγε στις ιχθυοκαλλιέργειες???" και οι συμμαθητές για τουρίστα ολκής, απ'ότι φαίνεται παρά τη σίγουρα ανεπαρκή δουλειά για κάτι τέτοιο (για διάβασμα δεν ξενύχτησα ΠΟΤΕ) έχω γράψει έτσι ούτως ώστε να περνάω Νομική Αθήνας, που όταν τα πρωτοπαλλήκαρα των καθηγητών μου παθαίναν υπερκόπωση από την αυπνία εγώ διάβαζα "Το παιδί του φεγγαριού".
[Απροπό, ο καθηγητής αρχαίων μου επαναλάμβανε συχνότατα ότι αν πάρω πάνω από 15-16 στα αρχαία θα σκίσει το πτυχίο του. Εγώ και ο 369 περιμένουμε εναγωνίως τη συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που θα διεκπεραιωθεί αυτή η δέσμευση.]

Όλα αυτά δε στερούνται αντικειμενικότητας. Και ο πρώτος που (σταδιακά) εξεπλάγη ήμουν εγώ.

Απ'όσο ξέρω, δεν έχω χάσει την ψυχή μου ακόμη επειδή με βοήθησε δαίμων!
.
..
...
Μετέπειτα σκέψη: Δεδομένου του πρακτικού επιπέδου μου τότε, και οι δύο δαίμονες θα μπορούσαν κάλλιστα να με είχαν ξεσκίσει σα μικρή γαλή, αργά η γρήγορα. Γιατί άραγε δε συνέβη αυτό, αλλά διεκπεραίωσαν μακροπρόθεσμα μα με το παραπάνω τις αποστολές τους, χωρίς επιθέσεις ή "ύπουλες" παρερμηνεύσεις των αποστολών τους??? Πραγματικά, δεν έχω ιδέα.

Συμπεράσματα:
1) Ναι, η σολομωνική δουλεύει, είτε οι δαίμονες είναι μακροκοσμικοί/αντικειμενικά υπαρκτοί είτε μικροκοσμικοί/μέρη του υποσυνειδήτου είτε συνδυασμός των δύο προηρημένων (αυτό πρεσβεύω), το ψητό είναι ότι ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
2) ΟΧΙ, δεν σου παίρνουν την ψυχή. ΟΜΩΣ πρέπει να ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ (καλύτερα απ'ότι ήξερα εγώ τότε), αλλιώς μάθε να τηγανίζεις πατάτες πρώτα.
3) Άμα θες να "παίξεις", οι προαιώνιες οντότητες απίστευτης δύναμης, ναι, θα το πάρουν χαμπάρι και θα πράξουν αναλόγως.
4) Σε πολλές περιπτώσεις, ο κίνδυνος να σε μαζέψει η αστυνομία για σατανιστή, ειδικά αν τελετουργείς με άλλους, είναι μεγαλύτερος από τους ίδιους τους δαίμονες (βασικά αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά να λαμβάνουμε υπόψη μας μη μας κάνουν και τσακωτούς με κεριά, ραβδιά, ρόμοες, ξίφη και ψαλμούς σε παράξενες γλώσσες).
5) Άκου τους "μεγαλύτερους" (vide Yngwie & Theosophicus) και διάβαζε τους ακόμα μεγαλύτερους.
6) Σκέψου γιατί θες να το κάνεις.

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2006, 23:43:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Παραθέτω μια δική μου απόδοση στα ελληνικά του Samekh για το Esoterica, για την καλύτερη απομνημόνευση και χρήση στα ελληνικά, με κάποιες μικρές αλλαγές δικές μου, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΠΥΡΟ όπως αυτός παρατίθεται στα editorial notes του Liber ABA μου φαίνεται.
Για το κανονικό Samekh στα αγγλικά, ψάξτε εδώ: www.hermetic.com/crowley
-------------------------------
~
LIBER
SAMEKH
THEVRGIA GOËTIA SVMMA
(CONGRESSVS CVM DÆMONE)
SVB FIGVRA
DCCC
~
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ
~
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ
~

[Α.] Ο Όρκος
1. Σε καλώ τον αγέννητον,
2. Σε, τον κτίσαντα γην και ουρανόν
3. Σε, τον κτίσαντα νύκτα και ημέραν
4. Σε, τον κτίσαντα φως και σκότος
5. Συ ει HERU-RA-HA, εμαυτός τελειοποιημένος, ον ουδείς είδε πώποτε,
6. Συ ει IA-BESZ, η αλήθεια εν τη ύλη,
7. Συ ει IA-APOPHRASZ, η αλήθεια εν τη λ κινήσει.
8. Συ διέκρινας το δίκαιον και το άδικον,
9. Συ εποίησας θήλυ και άρρεν,
10. Συ έδειξας σποράν και καρπούς,
11. Συ εποίησας τους ανθρώπους αλληλοφιλείν και αλληλομισείν.


[Αα.]

1. Εγώ ειμί ____________ ο προφήτης σου, ω παρέδοκας τα μυστήρια σου τα συντελούμενα υπό το ΘΕΛΗΜΑ.
2. Συ έδειξας υγρόν και ξηρόν και παν τρέφον ό,τι ζων.
3. Άκουσόν με, εγώ γαρ ειμί άγγελος του NU, άγγελος του HAD, άγγελος του RA-HOOR-KHU: τούτα εισίν τα ονόματά σου τα αληθινά, τα παραδιδόμενα τοις προφήταις τοις υπό το ΘΕΛΗΜΑ των.


[Β.] Αήρ. Rending Sign of Shu
-----------------------------------------------------------------------
Άκουσόν με:
ΑR

ThIAΩ

RhEIBET

A-THELE-BER-SET

A

BELAThA

ABEU

EBEU

PhI-ThETA-SOE

IB

ThIAΩ
(Η σύλληψη «Αήρ», απαστράπτουσα, κατοικημένη από ηλιακό-φαλλικό πτηνό, το «Άγιο Πνεύμα», ερμητικής φύσεως.)

Άκουσόν με και υπόταξον μοι πάντα τα δαιμόνια, ίνα μοι ην υπήκοος πας δαίμων ουράνιος και αιθέριος και επίγειος και υπόγειος και χερσαίος και ένυδρος και ανέμου και πύρινος και πάσα επιπομπή και μάστιξ η θεού!

[C.] Πυρ. Rending Thoum-aesh-neith
-----------------------------------------------------------------------------
Επικαλούμαι σε, άγιε Ακέφαλε, τον εν τω κενω πνευματι δεινόν και αόρατον θεόν:

AR-O-GO-GO-RU-ABRAO

SOTOU

MUDORIO

PhALARThAO

OOO

AEPE

(Η σύλληψη «Πυρ», απαστράπτουσα, κατοικημένη από ηλιακό-φαλλικό Λέοντα, ουράνιας φύσεως.)


Άκουσόν με και υπόταξον μοι πάντα τα δαιμόνια, ίνα μοι ην υπήκοος πας δαίμων ουράνιος και αιθέριος και επίγειος και υπόγειος και χερσαίος και ένυδρος και ανέμου και πύρινος και πάσα επιπομπή και μάστιξ η θεού!

[D.] Ύδωρ. Closing Sign of Auramooth
-----------------------------------------------------------------------------
Επάκουσόν με, ισχυρέ Ακέφαλε!

RU-ABRA-IAΩ

MARIODOM

BABALON-BAL-BIN-ABAΩΤ

ASAL-ON-AI

APhEN-IAΩ

I

PhOTETH

ABRASAX

AEOOU

ISCHURE

(Η σύλληψη «Ύδωρ», απαστράπτουσα, κατοικημένη από ηλιακό-φαλλικό Όφι-Δράκο, ποσειδώνιας φύσεως.)


Άκουσόν με και υπόταξον μοι πάντα τα δαιμόνια, ίνα μοι ην υπήκοος πας δαίμων ουράνιος και αιθέριος και επίγειος και υπόγειος και χερσαίος και ένυδρος και ανέμου και πύρινος και πάσα επιπομπή και μάστιξ η θεού!


[Ε.] Γη. Closing Sign of Set fighting
-----------------------------------------------------------------------------
Επικαλούμαι σε:


MA

BARRAIO

IOEL

KOThA

AThOR-E-BAL-O

ABRAΩΤ

(Η σύλληψη «Γαία», απαστράπτουσα, κατοικημένη από ηλιακό-φαλλικό Ιπποπόταμο, αφροδίσιας φύσεως.)


Άκουσόν με και υπόταξον μοι πάντα τα δαιμόνια, ίνα μοι ην υπήκοος πας δαίμων ουράνιος και αιθέριος και επίγειος και υπόγειος και χερσαίος και ένυδρος και ανέμου και πύρινος και πάσα επιπομπή και μάστιξ η θεού!


[F.] Πεμπτουσία. Rending L.V.X.
-----------------------------------------------------------------------------
Άκουσόν με!

AΩΤ

ΑΒΑΩΤ

ΒAS-AUMGN

ISAK

SA-BA-ΩΤ

ΙΑΩ

~ Η Λατρεία ~

Ούτος εστίν ο κύριος των θεών.
Ούτος εστίν ο κύριος της οικουμένης.
Ούτος εστίν, ον οι άνεμοι φοβούνται.
Ούτος εστίν ο προστάγματι εαυτόν φωνές ποιήσας
Κύριε των πάντων, βασιλεύ, δυνάστα, βοηθέ!
Άκουσόν με και υπόταξον μοι πάντα τα δαιμόνια, ίνα μοι ην υπήκοος πας δαίμων ουράνιος και αιθέριος και επίγειος και υπόγειος και χερσαίος και ένυδρος και ανέμου και πύρινος και πάσα επιπομπή και μάστιξ η θεού!


[G.] Πεμπτουσία. Closing L.V.X.
-----------------------------------------------------------------------------
Άκουσόν με:

IEOU

PUR

IOU

PUR

IAΩΤh

IAEO

IOOU

ABRASAX

SABRIAM

OO

ΩΩ

AD-ON-AI

EDE

EDU

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

ANLALA

LAI

GAIA

AEPE

DIATHANNA ThORON

~Η Επίτευξη~
Εγώ ειμί ο Ακέφαλος Δαίμων, ο εις τοις ποσίν έχων όρασιν - Ισχυρός, ο έχων το Πυρ το Αθάνατον!
Εγώ ειμί η αλήθεια, ο μισών αδικήματα γίγνεσθαι εν τω κόσμω!
Εγώ ειμί ο αστράπτων και βροντών!
Εγώ ειμί, ου εστίν ο ίδρως όμβρος επιπίπτων επί την γην ίνα οχεύη, ίνα δημιουργεί και ίνα ζωοδοτεί!
Εγώ ειμί, ου το στόμα καίεται ες αεί!
Εγώ ειμί ο γεννήτωρ και ο εν το φως απογεννών!
Εγώ ειμί η Χάρις του Αιώνος!
«Καρδιά περιζωμένη όφιν» το όνομά μου εστί!


[H.] Έξελθε και ακολούθησον, και υπόταξον μοι πάντα τα δαιμόνια, ίνα μοι ην υπήκοος πας δαίμων ουράνιος και αιθέριος και επίγειος και υπόγειος και χερσαίος και ένυδρος και ανέμου και πύρινος και πάσα επιπομπή και μάστιξ η θεού!
[J.] Η αναγγελία
IAΩ: ΣΑΒΑΩ:
Ιδού οι λέξεις!
--------------------------------------------

Στο Samekh---> Unborn
Στον πάπυρο----> Ακέφαλος, όμως αυτό είναι προσωνύμιο του Σετ και μπορεί να οδηγήσει τον εντελώς άπειρο σε ανεπιθύμητα μονοπάτια, οπότε το αποδίδω Αγέννητος. Κάτι θα'ξεραν που το μετέφρασαν στα αγγλικά έτσι.

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
magister
Μέλος 1ης Βαθμίδας


51 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2006, 23:57:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους magister  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το Ο.Τ.Ο (Ordo Templi Orientis) ιδρύθηκε από τους Carl Kellner και Dr. Franz Hartmann το1885. Ήταν όμως απλά ένα αποτυχημένο τάγμα των Ελευθεροτεκτόνων, εως τον ερχομό του Crowley. Άλλωστε η άποψη που θεωρεί τον Crowley ως ουσιαστικό ιδρυτή τους, είναι η δική τους:
"Although officially founded at the beginning of the 20th century e.v., O.T.O. represents a surfacing and confluence of the divergent streams of esoteric wisdom and knowledge which were originally divided and driven underground by political and religious intolerance during the dark ages. It draws from the traditions of the Freemasonic, Rosicrucian and Illuminist movements of the 18th and 19th centuries, the crusading Knights Templars of the middle ages and early Christian Gnosticism and the Pagan Mystery Schools. Its symbolism contains a reunification of the hidden traditions of the East and the West, and its resolution of these traditions has enabled it to recognize the true value of Aleister Crowley's revelation of The Book of the Law."
(Απόσπασμα από την κεφαλίδα του επίσημου site)
Όσο για την άποψη ότι ο Crowley "to mega therion" ήταν Μύστης του Δεξιού Μονοπατιού, την θεωρώ απλά ανάξια σχολιασμού. Θα σου πρότεινα
να ψάξεις όμως και να βρεις σε βιβλία ή διαδίκτυο, τις φωτογραφίες με την τελετουργική βάφτιση και σταυρωση του βατράχου με την οποία υποτίθεται ότι θα κατέστρεφε την επίδραση του χριστιανισμού στον κόσμο.
Φιλικά
MagisterΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2006, 23:57:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Avallon,
το λιγότερο που θα μπορούσα να πω είναι,
πως η τάση κάποιου να βγάζει εύκολα και χωρίς βάσιμη στήριξη συμπεράσματα, δεν είναι γνώρισμα σοφίας.
Πολύ περισσότερο, το να θεωρεί εαυτόν ως αντιπρόσωπο πάνω από 13.000 ανθρώπων (αναφέρομαι στο σύνολο των μελών του ESOTERICA), χωρίς καν να τους έχει ρωτήσει, είναι τουλάχιστον μία αστεία δήλωση.

Mπορεί και να είναι έτσι αγαπητή μου...
Εξίσου όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ να επαναλαμβάνει κανείς τα ίδια λάθη και τακτικές αυτοκαταστροφής... και αυτό ΔΕΝ είναι αστεία δήλωση... είναι απαύγασμα εμπειριών 4 ετών εδώ μέσα!...

Ο YHVH όμως επανέφερε το θέμα με ένα "ζουμερό" ποστ και νομίζω ότι αξίζει να σταθούμε σε αυτό... δε συμφωνείς?


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
magister
Μέλος 1ης Βαθμίδας


51 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2006, 01:09:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους magister  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και μιας και ο Φ@@νέας σου έμαθε λατινικά, δεν κάνεις έναν κόπο να μας μεταφράσεις αυτό:
Omnis enim motus de extremo per medium fit ad extremum: vbi vero nullum est medium: immediata iam sunt extrema & proxima. ac propter hoc immobilia. Intellectus aût humanus quasi tenebroso in carcere positus quandiu retinet~ in corpore. sensu & ratione mouetur ad intelligendum. quamuis confuse & imperfecte nimis: atque propterea medium inter se patitur & deum quem diximus angelicum maximum portans corpus destinate perfectionis impedimentum: sicut quidam sapientie amator dixit. Corpus quod corrumpitur aggrauat animam et deprimit terrena inhabitatio sensum multa cogitantem. Deum igitur nobis credere potius q~ue scire vel intelligere omnino necessarium fuit: porpterea que penitus impossibile sit illam super diuinam & incircumscriptibilem maiestatem comprehendi a nobis qui nihil intelligimus sine ministerio sensuum & discursu rationis. Deus aût longe supra omnem positionem existens. nec sensibus mortalium nec rationi manet subiectus. quemadmodum ad mosen dixisse legitur.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2006, 02:11:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ταδε εφη YHVH

ΕΚΚΛΗΣΗ

Αυτό το τόπικ ονομάζεται "ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ".
Κατά συνέπεια, κάποιος επιλέγει να κάνει κλικ σ' αυτό για να δει μια συζήτηση σχετικά με τη ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ, και καταπώς φαίνεται για την επιφανέστερη των σολομωνικών γριμορίων GOETIA.που ησουν δασκαλε να μας διαφωτισεις???

quote:


Ούτε για κυνικό χιούμορ.εχεις δικιο, δεν το αντεχουν ουτε οι δαιμονες...

quote:

Οι πληροφορίες που σχετίζονται πράγματι με την πρακτική ή τη θεωρία των επικλήσεων έχουν γίνει ιδιαίτερα δυσεύρετες στις προηγούμενες 10 (!) σελίδες. Κρίμα δεν είναι?μα εσενα περιμεναμε!

quote:

ζωτικής σημασίας πιστεύω για τη διατήρηση μιας κάποιας ποιότητας στο φόρουμ.εγραψες!!!


quote:

Αλλά τί να πει κανείς για τα ποστ που αποτελούνται από τις "συνταγές της Βέφας" και το μακροκοντό του καθενός, με το συμπάθειο?αυτες δεν μπορεις ακομη να τις κατανοησεις μικρε μου...


θελεις να σου δειξω μια επικληση?


ποιον δαιμονα θελεις να καλεσω (παντα με αποκρυφη συνταγη της Βεφας ), τον ντιμ.καρ ή τον κακιστο βριλη???


φοβαμαι μην πληγωθεις...


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2006, 02:41:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

ταδε εφη YHVH

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πάντως θα πρέπει να διαφωνήσω έντονα με την τακτική του να μη δίνει κανείς επαρκείς πληροφορίες "για να προστατευθούν από κινδύνους οι αμύητοι".στο ειπα, εσενα περιμεναμε να μας μυησεις!


quote:

Αν ο Κρόουλι δεν είχε δημοσιεύσει τα τυπικά σπάζοντας τους όρκους του, ούτε ΛΒΡΠ δε θα ξέραμε να κάνουμε, πόσο μάλλον πιο εξειδικευμένες τελετουργίες,

Και ΦΥΣΙΚΑ πέθανε φτωχός. Οι μύστες του Δεξιού μονοπατιού δε συνηθίζουν να πεθαίνουν ζάμπλουτοι.παλι εγραψες!!!

quote:

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ
Δυστυχώς δεν έχω δουλέψει όσο θα'πρεπε στις αστρικές μου αισθήσεις, κάτι που θα καταστεί άλλωστε πρόδηλο στη συνέχεια.αλλά βιαζεσαι να διδαξεις!

ειναι οντως προδηλο!!!


quote:

Πέρυσι έκανα ένα καλά προετοιμασμένο, αλλά αρκετά "χύμα στο κύμα"πανε μαζι αυτα???

quote:

τελετουργικό για την επίκληση του Forneus (τον οποίο θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω δημόσια, καθώς και το δαίμονα 369, για τις υπηρεσίες τους παρά την απαγορευτική απειρία μου).πες τους να δωσουν χαιρετισματα στον H5N1

quote:

-ντουσάκι & ρόμπα "Asperges me etc. etc." & "For pure will etc. etc."χωρις μπιντε και ρομπα δεν ερχονται δηλαδη?

quote:

Τίποτα δε φάνηκε να συμβαίνει.


ελα!!!


quote:

Κάποια στιγμή άρχισε ένας εσωτερικός διάλογος, μα τότε δεν είχα τα μέσα να γνωρίζω αν αυτός ήταν ουσιαστικά εσωτερικός μονόλογος και βαυκαλιζόμουν ή πράγματι διάλογος με τον Forneus.


σπανιο πραγμα ο εσωτερικος διαλογος...

τωρα εχεις τα μεσα να διακρινεις αν μιλας μονος σου ή με τον δαιμονα?

θαταν χρησιμο...


quote:

Εν πάσει περιπτώσει, μου έταξε
-την βοήθεια στην εκμάθηση Λατινικών, Γερμανικών, Αγγλικών και Αρχαίων Ελληνικών
-bonus κοινωνική αναγνώριση.
-και ένα υφιστάμενό του πνεύμα,σοβαρα πραγματα σου εταξε - σε ζηλευω!

quote:

Δεδομένης της αμφίβολης έκβασης, θεώρησα (και κατέγραψα ως) το πείραμα αποτυχία.αυτη η αμφιβολια βασανιζει ολους τους σολωμονιστες...


quote:

Όλα αυτά δε στερούνται αντικειμενικότητας.αυτη η φραση πρεπει να μπει στην ιστορια του φορουμ!!!


quote:

Μετέπειτα σκέψη: Δεδομένου του πρακτικού επιπέδου μου τότε, και οι δύο δαίμονες θα μπορούσαν κάλλιστα να με είχαν ξεσκίσει σα μικρή γαλή, αργά η γρήγορα.κατεληξες δηλαδη στο συμπερασμα οτι ηρθαν...

τι αλλο κακο να σου κανουν περα απ αυτο που ηδη σου εκαναν στον εγκεφαλο?

quote:

2) ΟΧΙ, δεν σου παίρνουν την ψυχή. ΟΜΩΣ πρέπει να ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ (καλύτερα απ'ότι ήξερα εγώ τότε), αλλιώς μάθε να τηγανίζεις πατάτες πρώτα.οπως εσυ, που ξερεις...

και μιας και ηρθες στα της αποκρυφης μαγειρικης, για πες μου πως λεει η Βεφα να τηγανιζουμε τις πατατες?

quote:

3) Άμα θες να "παίξεις", οι προαιώνιες οντότητες απίστευτης δύναμης, ναι, θα το πάρουν χαμπάρι και θα πράξουν αναλόγως.ενω εσυ το επραξες στα σοβαρα, το εμπεδωσαμε


quote:


4) Σε πολλές περιπτώσεις, ο κίνδυνος να σε μαζέψει η αστυνομία για σατανιστή, ειδικά αν τελετουργείς με άλλους, είναι μεγαλύτερος από τους ίδιους τους δαίμονες (βασικά αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά να λαμβάνουμε υπόψη μας μη μας κάνουν και τσακωτούς με κεριά, ραβδιά, ρόμοες, ξίφη και ψαλμούς σε παράξενες γλώσσες).ε ρε και να σας πετυχαιναμε στο βουνο κανα βραδυ γελια και χαρες που θα καναμεεε!!!

quote:

5) Άκου τους "μεγαλύτερους" (vide Yngwie & Theosophicus) και διάβαζε τους ακόμα μεγαλύτερους.ακου εναν μεγαλυτερο λοιπον - εστειλες ενα απο τα πιο διασκεδαστικα ποστ που εχω διαβασει


quote:

6) Σκέψου γιατί θες να το κάνεις.


σκεψου...


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
cavafys
Νέο Μέλος

Zimbabwe (Rhodesia)
29 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2006, 05:16:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cavafys  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2006, 05:32:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο λογαριασμός cavafys απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2006, 14:31:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ CΕ, ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑ ADMIN...."

Μου φαίνεται ότι το ποστ δεν πρόκειται στις σελίδες 11, 12, 13 +++ να προσφέρει και πολλά στο θέμα "σολομωνική", δε βλέπω διάθεση. Δε συμφωνείτε???

Παραθέτω την "Αρχική τοποθέτηση", όπως λέει στην οθόνη μου.

quote:
παρακαλω μπορει καποιος να με ενημερωσει για την σολωμονικη?

Ή στραβός ειν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Τελικά μας αξίζει να δουλεύουν καλά μόνο τα ξένα φόρουμς. Η πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων στα πλαίσια και στα όρια συγκεκριμένου θέματος χωρίς περιττά πράγματα, γνωστά και ως περιττώματα, δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία του νεοέλληνα.

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 26 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2177734
Maintained by Digital Alchemy