ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Σολομωνική
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 26
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Western Sahara
732 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/06/2006, 19:36:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ok!
sorry!
http://www.magician.gr/


ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 18/06/2006 19:59:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yngwie
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
194 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/06/2006, 21:40:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yngwie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Ynqwie

Οι οντότητες αυτές όπως είπαμε είναι άμορφες ενέργειες που αναπαρίστανται στο εσωτερικό μας μάτι σύμφωνα με την θρησκεία ή φύση μας. Ο Κινέζος βλέπει τους αγγέλους του σχιστομάτηδες.εφοσον συμφωνουμε οτι οι εκφανσεις του Θειου μορφοποιουνται απο τα φιλτρα μας, τι μας λεει οτι και η "θετικη" ή "αρνητικη" φυση τους δεν εξαρταται απο αυτα?

δηλαδη απο εμας?


ο καθενας δημιουργει την πραγματικοτητα του - ειναι ελευθερος να την γεμισει δαιμονες ή αγγελους

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.grΑγαπητέ φίλε jbg έχεις ένα point εδώ αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και μερικές περαιτέρω επεξηγήσεις.

Σε οποιοδήποτε θρησκευτικό σύστημα υπάρχει σχεδόν πάντα μία μορφή έκφρασης των διαφόρων πλευρών ή εκφάνσεων του Θείου. Ο άνθρωπος ανέκαθεν ήθελε να ονοματίσει, αναπαραστήσει, οραματιστεί ή λατρέψει αυτές τις εκφάνσεις. Ετσι λοιπόν ο αρχαιος έλληνας θα ταύτιζε τη Δήμητρα με την τάδε όψη του Θείου, την Εκάτη με την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης κ.ο.κ Το ίδιο επίσης γινόταν και στο Ιουδαικο-Χριστιανικό concept. O Αγιος Φανούριος ή η Αγία Βαρβάρα επικαλούνταν να συνδράμουν ώς όψεις του Θείου, π.χ Αγιε μου Φανούρη φανέρωσε μου αυτό και εγώ κτλ κτλ (Επικλητική τελετουργία με δωράκι-τάμα στην οντότητα-Αγιο Φανούρη κάτι το οποίο αντιμετωπίζουν ακριβώς έτσι και οι τελετουργοί που εξασκούν την Goetia και εκεί επίσης ισχύει το Μην τάξεις του Αγιου σου κερί και του παιδιού κουλούρι).

Ποιά λοιπόν η διαφορά του παραπάνω επικαλούμενου απο έναν π.χ λευκό μυημένο ο οποίος επικαλείται την όψη της θεραπείας απο τον Αρχάγγελο Ραφαήλ??? Ουσιαστικά σχεδόν καμία , καθώς υπάρχουν τα εξής κοινά.

1)Και οι δύο επικαλούνται κάποια όψη του Θείου κατά το δικό τους concept, όπου ο μεσολαβητής προς το Θείο είναι είτε ο Αγιος είτε ο Αρχάγγελος σαν ενδιάμεσο σκαλοπάτι.
2)Και οι δύο θα ανάψουν κεράκι ή και κάποιο θυμίαμα (ειδικά ο τελετουργός με το σκεπτικό ότι το θυμίαμα και η σχετική του αιθερική ενέργεια ευφραίνει τον επικαλούμενο Αγγελο
3) Ο οραματισμός (εδώ ο τελετουργός ενδέχεται να έχει το πλεονέκτημα ότι θα χτίσει μια σχετική σκεπτομορφή, με περισσή φροντίδα περιμένοντας να κατοικήσει εντός της μέρος της κοσμικής ακτίνας που αναφέρεται συμπαντικά στα χαρακτηριστικά του Αρχάγγελου Ραφαήλ, καθώς ο Μάγος έχει ως τέχνη την δημιουργία μορφών στο Αστρικό).

Αυτό που θα με διαφοροποιήσει ελαφρά απο σένα όσον αφορά την άποψη σου φίλε jbg, είναι ότι η οντότητα Αγιος Φανούριος σε αρχική φάση θα μορφοποιηθεί απο τα φίλτρα αυτών που θα τον χτίσουν με την πίστη τους και την εκπομπή αιθερικής ενέργειας στο Αστρικό. Δηλαδή ξεκινούμε εμείς με τις καλύτερες προθέσεις και λέμε ότι ο Αγιος π.χ των κουλουρτζήδων είναι ο τάδε, έχει μακρύ άσπρο μούσι και φορά γαλάζια ενδύματα. Δημιουργούμε και μία εικόνα και έτσι ο πιστός μπορεί να οραματιστεί άμεσα το προιόν της σκέψης του που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο Αγιο με τα δικά του φίλτρα όπως ανέφερες.

Μετά όμως απο κάποιο χρονικό διάστημα , οι συνεχείς μορφές και επικλήσεις θα εδραιώσουν την οντότητα Αγιο στο Αστρικό πεδίο ώς τον Καλό Αγιο προστάτη π.χ των κουλουρτζήδων όπως αναφέραμε, μιλάμε λοιπόν για εμψύχωση συμβόλου (η κατασκευή τεχνητού στοιχειακού κατά τον Αποκρυφιστή). Εκεί λοιπόν η οντότητα θεωρείται πιά , καλή όψη του Θείου και δεν μορφοποιείται πιά απο τα φίλτρα μας, δηλαδή και ο λιγότερο καλός άνθρωπος άν την επικαλεστεί με πίστη αυτή θα αναγκαστει (η οντότητα) να επιφέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα αφήνοντας την ενέργεια να ρεύσει απο το συλλογικό δοχείο (των προσευχηθεντων-πιστευόντων σε αυτή) πρός το υλικό πεδίο και να μιλήσει φυσικά ο πιστός για "θαύμα".
Ενας λευκός μυημένος αντίστοιχα εάν παρίστατο ανάγκη και καλούσε την μορφοποιημένη όψη λαγνείας που έχουν δώσει οι άνθρωποι παγκοσμίως με τις λάγνες σκέψεις τους (δαίμονα Λαγνιήλ π.χ) ενώ είχε νικήσει την λαγνεία στην ψυχή του (αρνητικό πρός το δαίμονα φίλτρο) θα αντεπεξερχόταν μία χαρά στον κίνδυνο του δαίμονα ο οποίος θα τον επηρέαζε με τη λαγνεία.

θα μπορούσα να περιγράψω τη διαδικασία πολύ χοντρικά ώς ένα DVD club (Θείο) με άπειρα DVD όπου ο καθένας τσιμπάει και παίρνει την αντίστοιχη ταινία. Δηλαδή εάν το φίλτρο μας είναι π.χ η βία έτσι και επιλέξουμε μία ταινία βίας συμφωνώ με αυτό που λές αλλά εάν επιλέξουμε μία κομεντί αυτό δεν αλλάζει την ουσία της κομεντί, δηλαδή υπάρχει ως ταινία ανεξάρτητα εάν εμείς βλέπουμε την ζωή μας μέσα απο τη βία.

Θα παραθέσω και πάλι, ένα τμήμα του έργου της Dion Fortune -Η εκπαίδευση και το Εργο ενός μυημένου (που το θεωρώ απαραίτητο manual στον Δυτικό αποκρυφισμό) το οποίο δίνει μερικές ακόμα πληροφορίες που αποσαφηνίζουν περισσότερο τα ως άνω.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥ

Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤOΥΡΓΙKΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ KΑΠOΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ EΣΩΤΕΡΙKΑ ΠΕΔΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΦΕΛKΥOΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ KOΣΜΙKΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ KΑKΗ Η ΔΙΑΒOΛΙKΗ , ΤΟΤΕ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ KΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ KΑKΗ ΟΨΗ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. ΑΝ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙKΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, KΑΛΗ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΩΝ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓKΕKΡΙΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.

Η ΛΕΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕ KΑΘΕ ΤΥΠΙKΟ, ΕΙΝΑΙ ΤO ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ
ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΦΗ. EKΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ KΑΙ ΣΥΜΒOΛΙKΕΣ KΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΕΤOΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΑ ΠΙΟ OΥΣΙΑΣΤΙKΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙKΑ ΑΠ' ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΑΣKΑΛOΥ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒOΛΙKΕΣ KΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠOKΡΥΣΤΑΛΛΩΝOΝΤΑΙ ΑKΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΠΟΥ KΙ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΙΣ KΡΙΣΕΙΣ ΕKΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙKΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ KΑΝOΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ KΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΑKΟΜΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ Η ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ KΑΘΑΓΙΑΣΤΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΥΛΑΧΤΟ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΕΝΙKΑ KΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤOΥΡΓΙKΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙKΛΗΣΗ KΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠOKΕΙΜΕΝΙKΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟ KΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ
ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ KΑΤΙ ΤΕΤOΙΟ. KΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕKΦΕΡOΥΝ ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΕKΕΙΝOΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΧΤΙKΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, KΑΤΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΗ KΑΘOΔΗΓΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΕΝΙKΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΛKΥOΝΤΑΙ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ KΑΙ ΟΤΙ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡOKΑΛΕΣOΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ. .

ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΣΕ KΑΠOΙO ΑΥΤOKΙΝΗΤO ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΡEΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΝ KΑΤΑΛΛΗΛΗ ΙΔΙOΣΥΓKΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΡΑΛΛΥ. ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙKΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΑΥΤOKΙΝΗΤOΒΙOΜΗΧΑΝΙΑ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕKΑΝΑΝ ΕΙΔΙKΑ ΕKΠΑΙΔΕΥΜΕΝOΙ ΟΔΗΓΟΙ, ΠΟΥ ΕΣΠΑΖΑΝ KΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕKΟΡ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡOΣΕΧΤΙKΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗKΕΣ.

ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤOKΙΝΗΤO ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 600 ΙΠΠΟΥΣ (Σ.Τ.Μ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤOΕKΔΟΘΗKΕ ΤΟ 1930) ΕΙΝΑΙ
KΑΤΑΛΛΗΛO ΓΙΑ ΤΟΥΣ KOΙΝOΥΣ ΑΥΤOKΙΝΗΤΟΔΡOΜOΥΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΑΥΤOKΙΝΗΤΩΝ KΑΤΩ ΑΠΟ ΕΙΔΙKΕΣ ΣΥΝΘΗKΕΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙAΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ KΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙKΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΖΗΛΩΤΗ, Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ KΑΙ ΤΑ ΑΥΤOKΙΝΗΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΔΗΓΟ. Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ.


Υ.Γ Θα απαντήσω και στους υπόλοιπους φίλους, ελπίζοντας ότι δεν θα ξεφύγουμε απο τα πλαίσια του τόπικ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/06/2006, 23:41:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Yngwie θα ήθελα να σου κάνω 2 ερωτήσεις:

- Για ποιό λόγο στην τελετουργική μαγεία φορούν μαύρα ρούχα και
- Ασχετο αλλά με τρώει η περιέργεια και δεν μπορώ: Σημαίνει κάτι το nickname σου?

quote:
έτσι και η Αριστερή Ατραπος ίσως θέλει την Αυγουστίνα της.
Σωστός!

quote:
οι Αυγουστίνες, όταν επισέρχονται στην Δεξιά Ατραπο υπάρχουν πολλές παρενέργειες...

Πολλές παρενέργειες ... όπως


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Yngwie
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
194 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 02:48:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yngwie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αγαπητέ Yngwie θα ήθελα να σου κάνω 2 ερωτήσεις:

- Για ποιό λόγο στην τελετουργική μαγεία φορούν μαύρα ρούχα και
- Ασχετο αλλά με τρώει η περιέργεια και δεν μπορώ: Σημαίνει κάτι το nickname σου?


1) Η μαύρη ρόμπα χρησιμοποιείται στη θαυματουργία ενώ η άσπρη είναι κατάλληλη για Θεουργία. Το μαύρο χρώμα όπως ξέρουμε απο τη φυσική απορροφά όλα τα μήκη κύματος ακτινοβολιών ενώ το άσπρο τα αντανακλά όλα κάτι που φαίνεται εύκολα άν μπούμε σε δύο αυτοκίνητα παρατημένα στον ήλιο των ανωτέρω χρωμάτων. Σιγουρα το μαύρο θα είναι φούρνος.

Τώρα εάν δούμε π.χ μία επιφάνεια ως κόκκινη αυτό σημαίνει ότι απορροφά όλα τα μήκη κύματος και αντανακλά το κόκκινο έτσι ώστε να γίνει αντιληπτό απο το μάτι μας.
Αυτό είχε γίνει εμπειρικά αντιληπτό απο πολύ παλιά και όταν χρειάζεται συλλογή λεπτοφυών ρευστών απο τους τελετουργούς χρησιμοποιούν την μαύρου χρώματος ρόμπα για να συλλέξουν ενω για να αντανακλάσει κάποιος πρός το Θείο χρησιμοποιεί την άσπρη ρόμπα.

Γενικά η ρόμπα είναι ένα απλό μνημονικό βοήθημα για να μπορεί ο μάγος να αλλάζει συνείδηση βγαζοντας τα καθημερινά του ρούχα (και να μπεί στο mood του στύλ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΓΓΕΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΚΑΝΤΑΛΦ), ένα ψυχολογικό τρίκ δηλαδή, στην πορεία ομως η ρόμπα, όπως και το ράσο ενός ασκητή αποκτά μεγάλη ενεργειακή ποιότητα και γίνεται άμεσα αντιληπτή απο ένα άτομο με ψυχικές δυνάμεις, κυριολεκτικά φέγγει στην αστρική του όραση.

Τα υπόλοιπα παραφερνάλια που στολίζουν την ρόμπα έχουν να κάνουν με τα διάσημα του βαθμού των τελετουργών, τα οποια σε σοβαρά τάγματα αντιπροσωπεύουν και ιεραρχία όχι μόνο κατ έννοιαν αλλα και κατ ουσίαν απο πλευράς πνευματικής ποιότητος,δυνάμεων κτλ Βέβαια υπάρχουν και τάγματα που οι βαθμοί θυμίζουν παρτίδες απο τάβλι και τους πέρνει ο καθένας με το καλημέρα,ακομα και ο Crowley τους τελευταίους τους απέδωσε στον εαυτό του μόνος του.

Στα Αιγυπτιακά Μυστήρια ο νεόφοιτος αντίκρυζε στα 5 μέτρα μία χάλκινη ασπίδα η οποία έγραφε κάτι απο πίσω που δεν μπορούσε να το δεί με τα φυσικά του μάτια. Εάν δεν το έβλεπε σε λίγη ώρα με την αστρική του όραση οι δάσκαλοι τον έστελναν σπίτι του να παίξει Αιγυπτιακή πρέφα με τα αδέρφια του.
Εν έτει 2006 όμως η μαγική εκπαίδευση ερχεται ως συνειρμός στο μέσο Νού με τα κινηματογραφικά έργα με θέμα το Χάρυ Πότερ και το κουλούρι της Χάιδως. Ωιμέ τι καθέλιξη των Μυστηρίων.

2)Εχοντας πολλά χρόνια ψώνιο με το να παίζω ηλεκτρική κιθάρα και ειδικά με το neoclassical (είδος μελωδικού heavy metal με σόλο κιθάρας απο κλασσικό ρεπερτόριο πιάνου,βιολιού και σχετικών θεμάτων απο Bach,Beethoven,Paganini κτλ) θα ήταν κρίμα να μην έκανα την κίνηση ως φόρο τιμής, να πάρω ως δανεικό nick το όνομα του βιρτουόζου Σουηδού που θεωρείται ο 3ος γρηγορότερος ρόκ κιθαρίστας στον κόσμο.Το Yngwie είναι παραφθορά του Yngvi που θεωρειται ο ιδρυτής της πρώτης Σουηδικής Δυναστείας.

Ασχετο nick για το φόρουμ , έ τι λές??

http://en.wikipedia.org/wiki/Yngwie_Malmsteen

Edited by - Yngwie on 19/06/2006 02:55:32

Edited by - Yngwie on 19/06/2006 02:59:17Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 11:10:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
να πάρω ως δανεικό nick το όνομα του βιρτουόζου Σουηδού που θεωρείται ο 3ος γρηγορότερος ρόκ κιθαρίστας στον κόσμο.Το Yngwie είναι παραφθορά του Yngvi που θεωρειται ο ιδρυτής της πρώτης Σουηδικής Δυναστείας.

Hμουν σίγουρη.


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 11:47:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
να πάρω ως δανεικό nick το όνομα του βιρτουόζου Σουηδού που θεωρείται ο 3ος γρηγορότερος ρόκ κιθαρίστας στον κόσμο.Το Yngwie είναι παραφθορά του Yngvi που θεωρειται ο ιδρυτής της πρώτης Σουηδικής Δυναστείας.

--------------------------------------------------------------------------------


Hμουν σίγουρη.Δικό μας παιδι Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

b_m_life
Νέο Μέλος


11 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 14:12:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους b_m_life  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
χμ...! ενδιαφέρουσα η φωτογραφία του κυρίου Ααρόν με τα μαύρα...


όπως επίσης πολύ ενδιαφέρον και το site του...


αλλά πολύ Lucifer ρε παιδί μου....
why????Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yngwie
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
194 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 14:39:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yngwie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

χμ...! ενδιαφέρουσα η φωτογραφία του κυρίου Ααρόν με τα μαύρα...

όπως επίσης πολύ ενδιαφέρον και το site του...
αλλά πολύ Lucifer ρε παιδί μου....
why????

H φωτό μπήκε για την στάση του Ταυ όπου ο τελετουργός εόναι απόλυτα ακίνητος, δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με τις θεωρίες του κυρίου. Εχει τόση σχέση όσο και μία φωτό ενός Μίνι Κούπερ με το ποιόν του Αλεκ Ισιγόνη που το σχεδίασε.

Παρ' όλα αυτά ο Ααρον είναι απο τους δυνατότερους remote viewers αλλά αυτό μπορεί όπως είπαμε να έχει σχέση με το ποιόν του αλλά να είναι έμφυτο ή προιόν εκπαίδευσηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 14:52:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

pyramid

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ οι αναφορές σου είναι ενδιαφέρουσες και θα μπορούσαμε να κάνουμε μιά εξαιρετική συζήτηση αλλά όχι σε αυτό το θέμα, ο τίτλος είναι ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ και όχι ΜΑΓΕΙΑ-ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ.
Με το να γίνεται εδώ η συζήτηση βγαίνει εντελώς το topic από την πορεία του και δεν συμμετέχουν πιθανόν και όσα άτομα ενδιαφέρονται για όσα θίγεις. Δεν μπαίνουν όλοι σε όλα τα θέματα ανεξαρτήτως τίτλου, υπάρχουν και άτομα που κάνουν κλικ σε ότι τους ενδιαφέρει.γλυκεια μου pyramid, μονο ο ελαχιστος μιλα για την μαγεια?

οι υπολοιποι τι κανουν? (και μαλιστα σε μεταγενεστερα ποστ απο το δικο σου)


η σολομωνικη τι ειναι?

δεν ειναι μια μορφη μαγειας εφοσον επικαλειται δαιμονες?


εχω την εντυπωση οτι ο ελαχιστος δεν ειναι εκτος θεματος - εκτος θεματος ειναι οσοι πιστευουν οτι με τελετουργικα τυπου σολομωνικης θα λυσουν τα προβληματα τους...

γιατι μαγεια ειναι η Ζωη, η Φυση, το Συμπαν


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 15:14:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ακομα και ο Crowley τους τελευταίους τους απέδωσε στον εαυτό του μόνος του.

Όλα κι όλα, το σύστημά του είχε συγκεκριμένους στόχους για κάθε βαθμό (κάτι το οποίο διασφαλίζει το τάγμα από αυθαιρεσίες βαθμών, που έφαγαν λάχανο τη Golden Dawn- γενικά, το σύστημα του Κρόουλι στοχεύει στο να εκμηδενιστούν οι αδυναμίες που μπορεί να προκαλέσει ο ανθρώπινος παράγοντας σε ένα τάγμα.). Όταν έβλεπε ότι είχε επιτυχία σ’αυτούς τους στόχους (υποκειμενικό θα μπορούσε να πει κανείς, αυτό εξαρτάται από τη bona fides του καθενός), κατά συνέπεια έπαιρνε και τον αντίστοιχο βαθμό. Άλλωστε, για να πάρει το βαθμό 9=2 έπρεπε να βρει κάποιον 10=1 να του τον δώσει, πού να βρεις Ιpsissimus, στις αγγελίες??? ‘ε μπαίζει. Άποψή μου βέβαια.


-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 15:16:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

magister

Όσο για το ερώτημα αν αποσπάται η προσοχή του τελετουργού, η απάντηση είναι ότι :
Μακάρι να αποσπάται!!φιλτατε magister διαβαζω απ την αρχη τα ποστ σου και δειχνεις "ευρεως φασματος" στην αναζητηση

τον προτιμας τον τροπο της αποσπασης? (σουφι, ζεν, σαμανισμος)

και εγω


αλλα συναδει η αποσπαση με την σολομωνικη?


quote:

Όλες οι τεχνικές διαλογισμού σκοπεύουν σε αυτό. Όχι στην συγκέντρωση, αλλά στην απόσπαση του μυαλού από τον φυσικό κόσμο, και την ενατένιση του κόσμου των Ιδεών. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο, είτε επιτυγχάνεται με τους μοντέρνους θαλάμους στέρησης των αισθήσεων, είτε με την οφθαλμοσκόπηση του μοναχού.

Σαφώς και προκύπτουν αποτελέσματα και με την συνεχή συγκέντρωση στην ιδέα. Δεν είναι τίποτε άλλο όμως πέρα από illusions και σκεπτομορφές.υπαρχουν δυο τροποι διαλογισμου, ο συγκεντρωτικος (γιογκα, μανταλες, μαντραμ, κτλ) και ο αφαιρετικος

αποτελεσματα εχουν και οι δυο - το θεμα ειναι τι ταιριαζει στον καθενα

ο συγκεντρωτικος διαλογισμος ταιριαζει σε αυτο που ειπες περι κοσμου των ιδεων - και οντως στο πρωτο σταδιο σταματηματος του εσωτερικου διαλογου παρουσιαζονται σκεπτομορφες τις οποιες οι δασκαλοι προτεινουν τον μαθητη να ξεπερασει ως δημιουργηματα του μυαλου του

μετα ερχεται η ταυτιση με το Ολον


ο αφαιρετικος προσβλεπει αμεσα στην εναρμονισμενη ροη με την Φυση, (Θειον, Ταο, συγχρονικοτητα, πες τε το οπως θελετε)


quote:

Παρόλα αυτά ο Μιρτσέα Ελιάντε στο έργο του «σαμανισμός», σημειώνει ότι η χρήση τέτοιων βοηθημάτων (εκεί του μανιταριού αμανίτη) είναι μεταγενέστερη κατάσταση ,και ότι οι αρχαίοι μάγοι τα κατάφερναν άνετα και χωρίς τέτοια δεκανίκια.και μονο που τοχεις διαβασει μ εφτιαξε!

θα συμπληρωσω απλως οτι μετα απο τοτε που το εγραψε παρουσιαστηκε η θεωρια καποιων αναγνωρισμενων εθνοβοτανολογων, που υποστηριζει την πιθανοτητα να αναπτυχθηκε η θρησκευτικη αντιληψη οταν καποιος πεινασμενος πρωτανθρωπος εφαγε κατα λαθος μια αμανιτα μουσκαρια...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 15:26:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

quote:

εφοσον συμφωνουμε οτι οι εκφανσεις του Θειου μορφοποιουνται απο τα φιλτρα μας, τι μας λεει οτι και η "θετικη" ή "αρνητικη" φυση τους δεν εξαρταται απο αυτα?

δηλαδη απο εμας?


ο καθενας δημιουργει την πραγματικοτητα του - ειναι ελευθερος να την γεμισει δαιμονες ή αγγελους


Yngwie

Αγαπητέ φίλε jbg έχεις ένα point εδώ αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και μερικές περαιτέρω επεξηγήσεις.φιλτατε Yngwie, δεν νομιζω οτι χρειαζονται επεξηγησεις


αυτο νομιζω τα λεει ολα: "ο καθενας δημιουργει την πραγματικοτητα του - ειναι ελευθερος να την γεμισει δαιμονες ή αγγελους"


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 15:35:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

Yngwie

Η μαύρη ρόμπα χρησιμοποιείται στη θαυματουργία ενώ η άσπρη είναι κατάλληλη για Θεουργία.εγω που προτιμω παντελονι (παντα καφε ) και πουκαμισο (διαφορων χρωματων) τι ειμαι?

αριστερος ή δεξιος?

θαυματουργος ή Θεουργος?

αποκρυφιστης ή μυστικιστης?


βοηθηστε με γιατι περναω κριση ταυτοτητας...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 15:48:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


να το φιλοσοφησουμε λιγακι?

τι ειναι αυτο που αναζητα ο ανθρωπος της γνωσης?

την ταυτιση με το Ολον!

για να το πετυχει πρεπει να ξεπερασει τον ισχυροτερο εχθρο του, το ΕΓΩ του

πως η επικληση δαιμονων βοηθα στην φωτιση, εφοσον το κινητρο για να πιασεις μια σολομωνικη και να τους καλεσεις (πες τε μου αν ερθουν) ειναι η επιτευξη υλικων στοχων, αρα ο εγωισμος?

παραβλεπω τους δαιμονοπληκτους που στοχο εχουν να βλαψουν καποιον αλλο, γιατι σ αυτη την περιπτωση ο Εγωισμος ειναι εμφανεστατος, οπως και η ζηλεια, το μισος, η ελλειψη αυτοεκτιμησης και η βλακεια

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gigenis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2759 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 16:38:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gigenis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
μια απορια

αφου σκοπος της αναζητησης ειναι το εγωτου να ενωθει με το ολον
πως θα πολεμησει το εγωτου που τον εμποδιζει να ενωσει το εγωτου με το ολον;;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι τουΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 18:15:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έχεις δίκιο John δεν μιλά μόνο ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ για μαγεία όλοι οι συμμετέχοντες για μαγεία μιλάμε, ας μιλάμε όμως μόνο για την Σολομωνική όπως είναι ο τίτλος, όχι γενικώς.
Απευθύνθηκα στον ΕΛΑΧΙΣΤΟ γιατί με τις αναφορές του θα μπορούσε να ξεκινήσει μιά άλλη συζήτηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Καλέ μου δεν έχω ιδέα τι είναι η Σολομωνική, για να το λες φαντάζομαι ότι κάτι θα ξέρεις παραπάνω από εμένα.

Ας πούμε ότι εγώ ψάχνω στα βιβλιοπωλεία παίρνω την Σολομωνική κάνω α, β πρακτικές και πείθομαι ότι με εξυπηρετεί/δουλεύει/με διευκολύνει κ.λ.π. εσύ μου λες αυτό με τους δαίμονες και για να το τεκμηριώσεις μου γράφεις μαγεία είναι η φύση, η ζωή, το σύμπαν με στοιχεία που υποστηρίζουν αυτά τα τρία, τι νομίζεις ότι θα κάνω εγώ?

-θα πετάξω την Σολομωνική και θα ασχοληθώ με την δική σου θεωρία
-θα συνεχίσω να ασχολούμαι με την Σολομωνική
-θα τα πετάξω όλα και θα τηγανίζω πατάτες

Για σένα εξαιρετικό είναι τα (α), δεν γίνεται όμως έτσι, πρέπει να μου αποδείξεις ότι έχω λάθος γράφοντας επί της Σολομωνικής. Πρώτα πρέπει να σε ακούσω πραγματικά και αφού σε ακούσω πιθανόν να ακολουθήσω τον δρόμο που προτείνεις, πιθανόν και όχι, αλλά τουλάχιστον εσύ θα ξέρεις ότι έκανες ότι περνάει από το χέρι σου. Δεν είναι απαραίτητο να μου απαντήσεις πάνω σε αυτό σημασία έχει να το διαβάσεις, εσύ και όποιος άλλος ενδιαφέρεται. Πιθανόν να κάνω λάθος αλλά δεν χάνουμε και τίποτα να το σκεφτούμε.

John γιατί δεν συνάδει η απόσπαση με την Σολομωνική?

-------------------------------------------

YHVH θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το πρώτο σου μήνυμα.
Εάν αποτύχεις να περάσεις Νομική Αθήνας, δεν μάθεις τις γλώσσες που σου υποσχέθηκε η οντότητα που κάλεσες και ξαφνικά χαθεί η κοινωνική αναγνώριση που σου είχε τάξει ως bonus, τι θα σκεφτείς?
Ότι δεν δουλεύει η Σολομωνική, ότι δεν έκανες σωστά το πείραμα ή ότι κάτι άλλο πιό δυνατό εμπόδισε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα για λόγους που εσύ δεν μπορείς ακόμα να δεις? Μπορεί βέβαια να απαντήσεις και κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα είπα που πιθανόν να μην μου έρχεται τώρα στο μυαλό.

-------------------------------------------

Ynqwie στο κομμάτι που αντέγραψες από την Fortune, αναφέρεται το εξής
«ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ KΑKΗ Η ΔΙΑΒOΛΙKΗ , ΤΟΤΕ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ KΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ KΑKΗ ΟΨΗ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.»

Ο jbg έγραψε ότι η Σολομωνική έχει επικλήσεις δαιμονικών οντοτήτων άρα όσοι την χρησιμοποιούν πραγματοποιούν μαύρες τελετουργίες?

-------------------------------------------

Και μιά ερώτηση για όλους, ποιός έχει καταφέρει την απόσπαση του μυαλού από τον φυσικό κόσμο χωρίς βοηθήματα, ποιόν τρόπο χρησιμοποίησε και μετά από πόσο χρονικό διάστημα εκπαίδευσης το έκανε?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 19:03:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

gigenis

μια απορια

αφου σκοπος της αναζητησης ειναι το εγωτου να ενωθει με το ολον
πως θα πολεμησει το εγωτου που τον εμποδιζει να ενωσει το εγωτου με το ολον;;φιλε γηγενη το εγω μας δεν ειναι ο εαυτος μας

πιστεψε με, η αντιληψη εξακολουθει να υπαρχει και χωρις το εγω


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2006, 19:26:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

pyramid

Καλέ μου δεν έχω ιδέα τι είναι η Σολομωνική, για να το λες φαντάζομαι ότι κάτι θα ξέρεις παραπάνω από εμένα.εγω γλυκεια μου ξερω απο σολωμονικη...

quote:

Ας πούμε ότι εγώ ψάχνω στα βιβλιοπωλεία παίρνω την Σολομωνική κάνω α, β πρακτικές και πείθομαι ότι με εξυπηρετεί/δουλεύει/με διευκολύνει κ.λ.π.μπορω να ρωτησω σε τι ακριβως σε εξυπηρετεί/δουλεύει/διευκολύνει κ.λ.π.?

ξερει κανεις?


quote:

εσύ μου λες αυτό με τους δαίμονες και για να το τεκμηριώσεις μου γράφεις μαγεία είναι η φύση, η ζωή, το σύμπαν με στοιχεία που υποστηρίζουν αυτά τα τρία, τι νομίζεις ότι θα κάνω εγώ?

-θα πετάξω την Σολομωνική και θα ασχοληθώ με την δική σου θεωρία
-θα συνεχίσω να ασχολούμαι με την Σολομωνική
-θα τα πετάξω όλα και θα τηγανίζω πατάτεςη δικη μου "θεωρια" υποστηριζει οτι μπορεις να βρεις την φωτιση τηγανιζοντας πατατες

οσο για τους δαιμονες, για να μην παρεξηγουμαι, εγω θεωρω το καθετι στην φυση περιεχον πνευμα

θελετε να σας δειξω αληθινους δαιμονες και δαιμονισμενους?

παμε μια βολτα στην πλατεια Βαθης ή σε όποιο κοντινο στεκι τοξικομανων σας βολευει

τον δαιμονα της εξαρτησης τον βλεπω, οπως και το πνευμα της ηρωινης να εχει υπο κατοχην ενα σωρο ανθρωπους - οι δαιμονες της σολομωνικης που ειναι ρε παιδια?


quote:

Για σένα εξαιρετικό είναι τα (α), δεν γίνεται όμως έτσι, πρέπει να μου αποδείξεις ότι έχω λάθος γράφοντας επί της Σολομωνικής.επειδη με γνωρισες απο κοντα πρεπει να καταλαβες οτι δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για τιποτα - το γυαλι των τεχνητων πραγματικοτητων προσπαθω να ραγισω, αλλά δεν για μενα δεν εχει σημασια αν θα συμβει σε καποιον - αυτον ενδιαφερει


οσο για την σολομωνικη, ας μας αποδειξουν αυτοι που την χρησιμοποιουν για την αξια της - εγω την θεωρω μουφα


quote:

Δεν είναι απαραίτητο να μου απαντήσεις πάνω σε αυτό σημασία έχει να το διαβάσεις, εσύ και όποιος άλλος ενδιαφέρεται.παντα διαβαζω ολο το κειμενο των αλλων - κατι που συνιστω να κανουν ολοι


quote:

John γιατί δεν συνάδει η απόσπαση με την Σολομωνική?αποσπαση σημαινει αφαιρεση, αδειασμα, αφημα στην ροη

η σολομωνικη εφοσον εχει τοσο ανεπτυγμενο τελετουργικο ανηκει στους "τροπους" συγκεντρωσης

θα προτιμουσα φυσικα να ασκησω οποιονδηποτε αλλον τροπο συγκεντρωσης (αυτοσυγκεντρωση, γιογκα, μαντραμ, χορο, τηγανισμα πατατων, κτλ) που δεν εχει σχεση με επικλησεις δαιμονων

quote:

Και μιά ερώτηση για όλους, ποιός έχει καταφέρει την απόσπαση του μυαλού από τον φυσικό κόσμο χωρίς βοηθήματα, ποιόν τρόπο χρησιμοποίησε και μετά από πόσο χρονικό διάστημα εκπαίδευσης το έκανε?μα το ζητημα δεν ειναι η αποσπαση απο τον φυσικο κοσμο - το αντιθετο!

πρεπει να αφεθεις να ρευσεις με τον φυσικο κοσμο - να γινεις καθρεπτης που αντανακλα τα παντα


"μην το αποζητας, μην προσκολλασαι"


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/06/2006, 00:45:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
εσύ μου λες αυτό με τους δαίμονες και για να το τεκμηριώσεις μου γράφεις μαγεία είναι η φύση, η ζωή, το σύμπαν με στοιχεία που υποστηρίζουν αυτά τα τρία, τι νομίζεις ότι θα κάνω εγώ?

-θα πετάξω την Σολομωνική και θα ασχοληθώ με την δική σου θεωρία
-θα συνεχίσω να ασχολούμαι με την Σολομωνική
-θα τα πετάξω όλα και θα τηγανίζω πατάτες


Eγώ θα παρω την κουρτίνα Νο3...
Πατατούλα κανείς?


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
magister
Μέλος 1ης Βαθμίδας


51 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/06/2006, 01:16:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους magister  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αποφάσισα επιτέλους και μετέφρασα το απόσπασμα του Meyrink .
Jbg θα σου απαντήσω αργότερα, αν πρώτα δεν με διαγράψει ο συντονιστής για το μακροσκελές post.

“Για χίλια και παραπάνω χρόνια οι άνθρωποι έμαθαν να καταλαβαίνουν τους νόμους της φύσης και να τους θέτουν στην υπηρεσία τους. Ευτυχισμένοι αυτοί που έχουν καταλάβει το Νόημα αυτής της εργασίας που όνομα έχει ότι οι πνευματικοί νόμοι είναι οι ίδιοι με τους φυσικούς νόμους, παρά μόνο μια οκτάβα πιο ψηλά, γιατί αυτοί θα απολαύσουν τους καρπούς της εργασίας τους, ενώ οι άλλοι θα συνεχίσουν να μοχθούν, με τα πρόσωπά τους στραμμένα προς τη γη.
Το κλειδί για την δύναμη πάνω στην πνευματική φύση σκουριάζει από τις μέρες του κατακλυσμού. Είναι το εξής: Να αγρυπνάς.
Το παν είναι να αγρυπνάς.
Ο άνθρωπος φαντάζεται τον εαυτό του ασφαλή με την πίστη του ότι είναι σε εγρήγορση, κι όμως στην αλήθεια, είναι πιασμένος σε ένα δίχτυ που έχει υφάνει από ύπνο και όνειρα. Όσο πιο πολύ μπλέκεται στο δίχτυ, τόσο δυναμώνει η δύναμη του ύπνου. Αυτοί που είναι πιασμένοι σε αυτό, είναι αυτοί που κοιμούνται και βαδίζουν στη ζωή σαν τα αρνιά στον σφαγέα, χωρίς να γνωρίζουν, χωρίς να νοιάζονται, χωρίς να σκέφτονται.
Οι ονειρευτές μεταξύ τους βλέπουν τον κόσμο να χωρίζεται σε τμήματα από τα κενά ανάμεσα στο δίχτυ, όμως όλα που βλέπουν είναι τα απατηλά κομμάτια, και αυτοί ενεργούν πάνω τους χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτές οι εικόνες είναι απλά και μόνο ασήμαντα κομμάτια του πανίσχυρου Όλου. Αυτοί οι ονειρευτές δεν είναι, όπως πιθανώς θα σκέφτεσαι, οι ποιητές και οραματιστές, αλλά οι ενεργοί της γης, αυτοί που ποτέ δεν τεμπελιάζουν, ποτέ δεν ξεκουράζονται, τρωγόμενοι από το σκουλήκι της εργατικότητας. Είναι σαν εργατικά, άσχημα σκαθάρια που σκαρφαλώνουν σε έναν λείο σωλήνα. Όταν φτάνουν την κορυφή, πέφτουν ξανά μέσα.
Σκέφτονται ότι είναι ξύπνιοι, αλλά στην πραγματικότητα η ζωή τους είναι όλη ένα όνειρο, ένα όνειρο προαποφασισμένο έως και το τελευταίο γιώτα , και δεν μπορούν να την επηρεάσουν καθόλου.
Υπήρχαν, και υπάρχουν ακόμη, μερικοί ανάμεσα στους ανθρώπους που Ήξεραν πολύ καλά ότι ονειρεύονται , Πρωτοπόροι που προσέγγισαν τα οχυρά ,πίσω από τα οποία το αιώνια άγρυπνο πνεύμα είναι κρυμμένο. Οραματιστές σαν τον Γκαίτε, τον Σοπενάουερ και τον Κάντ. Αλλά δεν κατείχαν τα κατάλληλα όπλα για την έφοδο στο οχυρό, και το πολεμικό τους σάλπισμα δεν ξύπνησε τους κοιμισμένους.
Το παν είναι να αγρυπνάς.
Το πρώτο βήμα προς αυτό είναι τόσο απλό που το κάθε παιδί μπορεί να το κάνει. Μόνο οι πολύ-μορφωμένοι έχουν ξεχάσει πώς να περπατούν και είναι παράλυτοι και από τα δυο πόδια επειδή αρνούνται να αφήσουν τα δεκανίκια που έχουν κληρονομήσει από τους προγόνους τους.
Το παν είναι να αγρυπνάς.
Να είσαι σε εγρήγορση σε όλα όσα κάνεις. Μην σκέφτεσαι ότι είσαι ήδη έτσι. Όχι, είσαι κοιμισμένος και ονειρεύεσαι.
Στάσου σταθερά, μάζεψε τις σκέψεις σου και πίεσε τον εαυτό σου για μια και μόνο στιγμή να στείλει μια αίσθηση που θα σε περιτρέξει μέσα από κάθε ίνα του κορμιού σου, «τώρα ξυπνάω».
Αν καταφέρεις να χειριστείς αυτό το αίσθημα, μετά θα καταλάβεις ότι πριν ήσουν ναρκωμένος και κοιμόσουν.
Αυτό είναι το πρώτο, διστακτικό βήμα στο μακρύ δρόμο από τη σκλαβιά στην παντοδυναμία.
Είναι ο δρόμος που πήρες και κάθε νέο ξύπνημα σε πάει ακόμα πιο μπροστά.
Σου δίνει δύναμη πάνω σε όλες τις σκέψεις που σε τυρρανούσαν. Μένουν πίσω και δεν μπορούν να σε φτάσουν. Υπερέχεις πάνω τους, όπως το στέμμα των δέντρων υπερίπταται πάνω από το θαμνότοπο γύρω από τον κορμό του.
Όταν φτάσεις το στάδιο που η αφύπνιση του σώματος παίρνει μέρος επίσης, τότε ο πόνος θα πέσει μακριά σου σαν μαραμένο φύλλο.
Τα παγωμένα μπάνια των Ιουδαίων και των Βραχμάνων, οι ολονύχτιες αγρυπνίες και παρακλήσεις των Βουδιστών και Χριστιανών ασκητών, τα βασανιστήρια των Ινδών φακίρηδων είχαν απώτερο σκοπό να μη τους αφήσουν να κοιμηθούν. Είναι όλα εξωτερικευμένες τελετές. Σαν θραύσματα από κολώνες, λένε στον αναζητητή: εδώ στο θολό και απόμακρο παρελθόν στέκεται ένας μυστηριώδης ναός της αφύπνισης.
Διάβασε τα ιερά βιβλία των ανθρώπων της γης: σαν μια φλέβα τα διατρέχει η κρυμμένη διδασκαλία της αφύπνισης. Είναι η σκάλα του Ιακώβ, που παλεύει για όλη τη «νύχτα» με τον Άγγελο του Κυρίου έως ότου η «μέρα» θα έρθει να αλλάξει τα σχήματα στα σύννεφα.
Μόνο όταν έχεις καθαρίσει το σώμα σου από όλα τα ίχνη της νέκρωσης θα μπορείς να πεις: «Τώρα ο ύπνος με άφησε για πάντα.
Έπειτα το θαύμα θα ολοκληρωθεί αυτό που οι άνθρωποι δεν πιστεύουν, γιατί έχουν εξαπατηθεί από τις αισθήσεις τους και δεν καταλαβαίνουν ότι η αιτία και η δράση είναι το ίδιο. Το θαύμα είναι τέτοιο που ακόμα και να ταφείς δεν θα υπάρχει πτώμα στο φέρετρο.
Μόνο τότε, και όχι πριν, θα είσαι ικανός να διαχωρίσεις τι είναι από την ουσία, και τη από την εμφάνιση. Οποιονδήποτε συναντάς τότε μπορεί να είναι μόνο κάποιος που πήρε το μονοπάτι πριν από σένα. Όλοι οι άλλοι θα γίνουν σκιές.
Μέχρι τότε σε κάθε βήμα θα είναι αναμφίβολο αν θα γίνεις ο πιο ευτυχής ή ο πιο δυστυχής από τα όντα. Αλλά μην φοβηθείς, κανείς από αυτούς που βάδισαν το μονοπάτι της αφύπνισης δεν εγκαταλείφθηκε από τους οδηγούς, ακόμη κι αν το βάδισαν κατά λάθος.
Υπάρχει ένα σημάδι που θα σου δώσω με το οποίο θα ξέρεις αν μια οπτασία που έχεις είναι από την ουσία ή από την εξαπάτηση: αν σου εμφανίζεται και το μυαλό σου θολώνει, και τα πράγματα του φυσικού κόσμου μοιάζουν θολά ή αόρατα, τότε μην την εμπιστεύεσαι. Θέσου σε επιφυλακή. Είναι μέρος από σένα. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη μεταφορική της σημασία, τότε είναι μόνο ένα φάντασμα χωρίς περιεχόμενο, ένας κλέφτης που ρουφά ζωή από σένα. Οι κλέφτες που κλέβουν τη δύναμη από την ψυχή σου είναι χειρότεροι από τους κλέφτες της γης. Σαν αντικατοπτρισμοί σε καλούν στους βάλτους της απατηλούς ελπίδας, για να σε αφήσουν πίσω στο σκοτάδι και να εξαφανιστούν για πάντα.
Μην αφήνεις τον εαυτό σου να τυφλωθεί, ούτε από όποιο θαύμα εμφανίζονται να εκτελέσουν για σένα, ούτε από όποιο ιερό όνομα σου προσφέρουν, ούτε από όποια προφητεία προφέρουν, ούτε ακόμη και αν τα εκπληρώσουν. Είναι οι θανάσιμοι εχθροί σου, ξερασμένοι από την κόλαση του σώματός σου, και παλεύεις μαζί τους για την κυριαρχία. Μάθε τώρα πως οι θαυμαστές δυνάμεις που κατέχουν είναι οι δικές σου, τις οποίες έχουν αιχμαλωτίσει από σένα για να σε κρατήσουν σκλαβωμένο. Μπορούν να ζήσουν μόνο λυμαίνοντας τη ζωή σου, αλλά αν μπορέσεις να τις κατακτήσεις, θα μειωθούν πάλι στη σιωπή, υπάκουα εργαλεία, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατά τη θέληση σου.
Αμέτρητα είναι τα θύματα τα οποία έχουν αποκτήσει μεταξύ των ανθρώπων. Κοίτα στην ιστορία των οραματιστών και των σεκτών, και θα δεις ότι το μονοπάτι του αυτοελέγχου που ακολουθείς είναι σπαρμένο με κρανία.
Αγνοώντας τι έκανε, η ανθρωπότητα έχτισε ένα τοίχος για να κρατήσει αυτές τις οπτασίες έξω: τον υλισμό. Αυτό το τοίχος είναι μια απόρθητη άμυνα. Είναι φτιαγμένος στην εικόνα του σώματος, αλλά είναι επίσης ένας τοίχος φυλακής ο οποίος εμποδίζει τη θέα του έξω.
Σήμερα, καθώς αυτός ο τοίχος σιγά σιγά κομματιάζεται, επιτρέποντας στην εσωτερική μας ζωή να ανυψωθεί, πάνω σε νέα φτερά σαν ένας φοίνικας από τις στάχτες του ,στις οποίες για χρόνια ήταν ξαπλωμένος σαν νεκρός, τα αρπακτικά ενός άλλου κόσμου επίσης τεντώνουν τα φτερά τους. Άρα, πρόσεχε. Μόνο η ζυγαριά με την οποία ζυγίζεις στο μυαλό σου, μπορεί να σου πει αν οι οπτασίες που βλέπεις είναι αυτές που μπορεί να εμπιστευθείς. Όσο πιο αφυπνισμένη είναι, τόσο πιο πολλές κλίμακες θα προστίθενται στη χάρη σου.
Αν ένας οδηγός, ένας βοηθός ή ένας αδελφός από τον πνευματικό κόσμο επιθυμεί να εμφανισθεί σε σένα, πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει χωρίς να σου κλείσει τα μάτια του μυαλού σου όπως κάνουν οι άλλοι. Σαν τον Άπιστο Θωμά μπορείς να εμπιστευθείς το χέρι σου στο πλευρό του.
Θα είναι εύκολο να αποφύγεις τις οπτασίες και τους κινδύνους τους, όλο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι σαν ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Αλλά ποιο είναι το πλεονέκτημα από αυτό; Θα παραμείνεις κρατούμενος στη φυλακή του σώματος σου, εως ότου ο Θάνατος, ο εκτελεστής, θα σε τραβήξει στο ικρίωμα. Η επιθυμία των θνητών να δούν ουράνια πράγματα σε ορατή μορφή, είναι μια κραυγή που επίσης ξυπνά τα φαντάσματα του εξώκοσμου, επειδή αυτή η επιθυμία δεν είναι αγνή, είναι απληστία όχι επιθυμία, γιατί με τον ένα ή άλλο τρόπο θέλει να «πάρει», αντί να κραυγάσει για να μάθει να «δίνει». Όποιος νιώθει ότι η γη είναι μια φυλακή, και κάθε μεγάλη ψυχή που επιθυμεί την απελευθέρωση, ασυνείδητα, καλεί τον κόσμο τον φαντασμάτων.
Κάνε όπως επιθυμείς. Αλλά με συνείδηση!
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο αόρατο χέρι που βοηθά όλους αυτούς που καλούν τα φαντάσματα ασυνείδητα, με το να διαμορφώνουν για αυτά νησιά στους βάλτους που βρίσκονται. Δεν το αμφισβητώ, αλλά αμφιβάλλω.
Όταν στο μονοπάτι της αφύπνισης, περάσεις από το βασίλειο των φαντασμάτων, σταδιακά θα δεις ότι δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από σκέψεις, οι οποίες έχουν γίνει ξαφνικά ορατές στη ματιά σου. Αυτός είναι ο λόγος που τις βλέπεις σαν όντα, και επίσης γιατί φαίνονται παράξενα, γιατί η γλώσσα των μορφών είναι διαφορετική από τη γλώσσα του μυαλού.
Αυτή είναι η ώρα που θα συμβεί η πιο περίεργη μεταμόρφωση σε σένα. Οι άνθρωποι γύρω σου θα γίνουν φαντάσματα. Όλα όσα αγάπησες θα γίνουν φαντάσματα, και το σώμα σου επίσης. Είναι η πιο τρομακτική μοναξιά. Ένα ταξίδι προσκυνήματος διαμέσω της ερήμου, και με τον καθένα που δεν βρίσκει την πηγή της ζωής, να πεθαίνει από δίψα.”

Translated by Magister

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gigenis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2759 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/06/2006, 02:27:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gigenis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
φιλε γηγενη το εγω μας δεν ειναι ο εαυτος μας

πιστεψε με, η αντιληψη εξακολουθει να υπαρχει και χωρις το εγω


αν σκοπος μας ειναι η ενωση με το ολον και να καταπατησουμε το εγω μας το κανουμε με σκοπο την ενωση με το ολον που και αυτος ο σκοπος ειναι παρα πολυ εγωιστικος

θελω να πω οτι οταν κανουμε κατι οτι και να ειναι αυτο με σκοπο να εχουμε απολαβη ειναι εγωιστικο τρεφει το εγω μας

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι τουΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yngwie
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
194 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/06/2006, 03:13:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yngwie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
πως η επικληση δαιμονων βοηθα στην φωτιση, εφοσον το κινητρο για να πιασεις μια σολομωνικη και να τους καλεσεις (πες τε μου αν ερθουν) ειναι η επιτευξη υλικων στοχων, αρα ο εγωισμος?

Στεκόμενος στην άποψη του φίλου jbg θα προσπαθήσω να δώσω και μία αλλη νότα στην όλη κατάσταση, εξηγώντας τι πραγματικά παιζει αλλά και πώς ο άνθρωπος που θα ασχοληθεί με την πανάρχαια αυτή Τέχνη (άν το θεωρεί αναγκαίο ή το επιθυμεί γενικά)θα έχει αποτελέσματα.

Καταρχήν θα ήθελα να πώ, φαντασία ξεφαντασία, (ο καθενας μπορεί να λέει ότι θέλει άπαξ και δεν έχει βιωματική εμπειρία) η τεχνική αυτή δουλεύει όπως ξεκαθαρίστηκε και πρίν απο λίγες σελίδες στο παρόν τόπικ στο απόσπασμα απο τον Lon Milo Duquette, οι δαίμονες ή τμήματα του εγκεφάλου μας κατ άλλους , θα πιεστούν και θα τελέσουν το θέλημα του Μάγου προκαλώντας μία σωρεία καταστάσεων που ο οποιοσδήποτε θα νομίσει αρχικά ότι είναι σύμπτωση. Ειδικά σε υλικά θέματα ή θέματα εκδίκησης οι Μαύροι Μάγοι την έχουν αυτή τη μέθοδο ψωμοτύρι,χωρίς να ξέρουν όμως ότι θα γίνουν σιγά σιγά υποχείρια των δαιμόνων και όχι μόνο σε αυτή τη ζωή αλλά και αρκετους αιώνες στο Αστρικό, χώρια την πιθανότητα συμβολαίων και αυτο είναι ένα τεράστιο θέμα. Εγωισμός και υλικοί στόχοι όπως είπε και ο jbg , επίσης έργα εκδίκησης. Οι υλικοί στόχοι παίζουν και απο τους Γκρίζους οι οποίοι απο τη μία Θεουργούν και για χάρη της ισσοροπίας λένε ας ρίξουν και την γκόμενα της διπλανής πόρτας όπως και ο Αγιος Κυπριανός με την Ιουστίνη.

Πιστεύω ότι απο τα προηγούμενα πόστ , ότι θα έχει γίνει αντιληπτό ότι για τους αποκρυφιστές (ακόμα και άν είναι το παρακάτω προιόν της φαντασίας τους όπως ισχυρίστηκε και ο φίλος jbg ότι ο καθείς φτιάχνει την πραγματικότητα του, κάτι στο οποίο δεν συμφωνω) η επίκληση πνευμάτων πέραν της Σολομωνικής είναι μία πραγματικότητα. Αυτά που δεν καλούν οι αποκρυφιστές της Λευκής Πλευράς ή δεξιάς Ατραπού κατ άλλους είναι οι εξής κατηγορίες κατά τη γνώμη μου, απ ότι έχω διαβάσει, συζητήσει με πρακτικά ενασχολούμενους απ όλο τον κόσμο, και βιώσει.

1)Ψυχές νεκρών ή αστρικά κελύφη αυτών (πολύ σπάνια και σε πολύ ειδικές περιπτώσεις)
2) Δαίμονες παντός είδους, ειδικά αυτούς της Σολομωνικής (σπάνια και υπο ειδικές συνθήκες, πάντως οχι για καπρίτσιο,περιέργεια ή για να ζητήσουν εξυπηρετήσεις).

Μπορούν όμως και καλούν καλόβουλες ενέργειες όπως Αγγελους,Αρχάγγελους κτλ κάποιες στοιχειακές δυνάμεις της φύσης (Γνώμες,Συλφίδες,Σαλαμάνδρες,Γοργονες ή νύμφες του Νερού κτλ ,πλανητικές οντότητες,ολυμπιακές οντότητες,Δωδεκαθεικές,σάτυρους,μαινάδες,νύμφες και ότι επιτρέπει το σύστημα με το οποίο εργάζονται (Καββαλιστές,Δρυίδες,Αιγυπτιακο΄,Αρχαιοελληνικό-Δωδεκαθεικό,Ινδιάνικο κτλ κτλ)

Επειδή η περίπτωση 1 δεν μας ενδιαφέρει την αφήνουμε και πάμε στην 2.

Πότε ένας Λευκός αποκρυφιστής θα καλέσει δαίμονες ??? Σε λίγες περιπτώσεις τις οποίες θα πούμε εν συντομία.

1η) Για να λυθεί η κατάληψη κάποιου ανθρώπου απο την οντότητα δαίμονα, όταν αυτή έχει σταλεί ως προιόν βούλησης κάποιου Μαύρου Μάγου ο οποίος προτιμά να σπάσει το πόδι του του εχθρου του, εξ αποστάσεως και με ασφάλεια (αγγούρια ασφάλεια καθώς οι δαίμονες θα του πιούν το ζουμί αργότερα) χωρίς να του βάλει τρικλοποδιά στα σκαλιά. Εάν η οντότητα καταλάβει το θύμα άμεσα και μόνη χωρίς να έχει εμπλεχτεί ο Μαύρος εκεί σε αυτή τη φάση απαιτείται εξορκισμός ο οποίος είναι άλλη διαδικασία.

2η) Σπανιότατα για τη συσσώρευση πείρας μέσω εκπαιδευτικής διαδικασίας έτσι ώστε ο μυημένος να αντιληφθεί ότι αυτές οι οντοτητες είναι πλάσματα υπαρκτά, κινούν νήματα, ανήκουν κάτω απο τη θεία σκέπη, σε αυτά οφείλονται οι κακές αστρικές εικόνες και εφιαλτες ιδιαίτερου τύπου και να ακούσουν απο τις ίδιες τις οντότητες με ποιό τρόπο μηχανεύονται τα απεχθή σχέδια τους για να προκαλέσουν άσχημες καταστάσεις. Αυτές οι φάσεις είναι εκπαιδευτικές παρουσία δασκάλου και δεν ζητείται τίποτα ως εξυπηρέτηση απο τις οντότητες.

2η) Για να εξισσοροπήσει τη σφαίρα λειτουργίας του. Γνωρίζοντας ότι τα πάντα κινουνται ως δίπολα στην τελική τους μορφή ο μυημένος θα πρέπει με καποιο τρόπο να εξισσοροπήσει τους δικούς του κραδασμούς και να νικήσει όχι μόνο τις δικές του κακές όψεις του χαρακτήρα (μικροκοσμικές) αλλά να υποτάξει και τις κακές μακροκοσμικές όψεις (δαίμονες) κυριαρχώντας σε όλο το φάσμα του εαυτού του και του Συμπαντος αφού προσπαθεί να γίνει Ενα με το Ολον.

Αλλά άς αφήσω μία αυθεντία των ΔΥΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ να μιλήσει και πιστεύω ότι μετά το παρακάτω κείμενο θα μειωθούν αρκετά οι απορίες σας. Είχα την ευτυχία (η την δυστυχία γιατί θα με γλίτωνε άν το ξερα πιό πρίν απο πολλά λάθη)να βιώσω καταστάσεις που συνέπιπταν με τα γραφόμενα της που τα διάβασα πολύ αργότερα για αυτό και εκτίμησα και το έργο της απεριοριστα που πουλάει ακόμα σχεδόν ένα αιώνα μετά.


ΨΥΧΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – DION FORTUNE-Οι κίνδυνοι της Τελετουργικής μαγείας

Τώρα βλέπουμε την απάντηση στο αιώνιο αίνιγμα γιατί ο Θεός ανέχεται το Κακό. Ο Διάβολος είναι το έδρανο και το Ορνεο των Θεών. Αυτή ακριβώς η όψη του κακού δίνεται με πιό λεπτομερή συμβολισμό στό πάνθεο τών άλλων θρησκειών καί άπεικονίζεται στά πρόσωπα του Σίβα καί της Κάλι. η του Πλoύτωvα καί της 'Εκάτης. Μπορουμε vά καταλάβουμε τώρα γιατί αυτές οι άντιδραστικές καί καταστροφικές δυνάμεις
θεωρούνται θεοί κι όχι δαίμονες. Αυτό γιατί είvαι άvτιδράσεις σύμφωνα μέ τόν κοσμικό νόμο κι όχι άναρχικές η χαώδεις δυνάμεις.

'Ερχόμαστε τώρα στό πρόβλημα του θετικου Κακου. Κι αυτό διαθέτει πάλι μιά «άρνητική» καί μιά «θετική» όψη. 'Η «άρνητική» όψη του είvαι τό καθαρό χάος, ή άδιαμόρφωτη ουσία καί ή άσυντόνιστη δύvαμη. Εχει ταιριαστά άποκληθεί τό Κοσμικό Εκτρωμα. Τό vά περιπλανηθεί κανείς στή σφαίρα του «άρνητικου θετικου Κακου είvαι σάν vά πέφτει σέ έναν ψυχικό βούρκο.

Είμαστε έτoιμoι τώρα να εξετάσουμε τή σφαίρα του «θετικου» θετικού Κακου, τούς ίδιους τούς δαίμονες, τά Κλιππόθ, όπως λέγovται στήν Καμπάλα. Προκειμέvoυ να καταλάβουμε τή σημασία τους πρέπει vά προχωρήσουμε πιό βαθιά στήν καμπαλιστική φιλoσοφία.
'Ο Δημιουργός άπεικονίζεται εδώ σάν v' άποκαλύπτει τό σύμπαν μέσω μιας σειράς θείων 'Εκπορεύσεων. δέκα τόν άριθμό. Αυτές όνομάζονται τα Δέκα Ιερά Σεφιρόθ καί παριστά¬νoνται τοποθετημένα μέ συγκεκριμένη διάταξη σ' εvα διάγραμμα.
Αυτό είvαι τό περίφημο Δέντρο της Ζωης, τό κλειδί όλων τών Συμβολισμών.

Τά Σεφιρόθ δέν Εκπορεύτηκαν άνεξάρτητα. τό Kαθένα χωριστά άπό τή Θεία' Αρχή, άλλά βγηκαν τό εvα μέσα άπό τό άλλο. Μόλις μία Σεφίρα εκπορευθεί άπό μία άλλη, οι δυό τους λέγεται ότι βρίσκονται σέ. Ισορροπία, γιατί η μία άντισταθμίζει την άλλη. 'Όμως, ύπάρχει μιά περίοδος στή διάρκεια της Εκπόρευσης κάθε Σεφίρας, όταν ή δύναμη δέ βρίσκεται άκόμη σέ Ισορροπία, άλλά σπρώχνεται πρός τά εξω χωρίς ύποστήριγμα, σάν μιά μισοχτισμένη άψίδα.

Τούτη ή χωρίς άντιστάθμισμα δύναμη πού εκπορεύεται στήν περίοδο άνισορροπίας, καί πού ποτέ στή συνέχεια δέν άπορροφαται μετά τήν εδραίωση της νέας σφαίρας, είvαι πού συνθέτει τό θετικό Κακό. 'Υπάρχουν συνεπώς δέκα είδη θετικου Κακου, όπως άκριβώς ύπάρχουν καί Δέκα' Εκπορεύσεις.

Στiς σφαίρες αυτές καταλήγουν, άνάλoγα μέ τό είδος τους, όλες οι κακές σκέψεις της καρδιας του άνθρώπου πού δέν εξουδετερώvovται άπό τή μετάvoια η πού δέν άvτισταθμίζoνται άπό το περίσσευμα του καλου στά άλλα μέλη της ίδιας συλλoγικής ψυχής.

Στό σημείο αυτό ύπάρχει μιά άπόκρυφη διδασκαλία μέ βαθύ περιεχόμενο, πού δέν μπορουμε v' αναλύσουμε τώρα. 'Ο άναγνώστης θά πρέπει v' άρκεστεί στή δογματική άvάλυση. της Kαμπαλιστικής άvτίληψης τών Κλιππόθ. Οταν συλλογιστούμε όλα τά κακά πού θά πρέπει vά έχουν συγκεvτρωθεί σ' αυτά τά δοχεία της ανομίας, άπό τίς μέρες της Aτλάvτειας Μαγείας καi σέ όλη τή διάρκεια της παρακμής της Βαβυλώvας καΙ της Ρώμης ώς τό Μεγάλο Πόλεμο, μπορουμε vά καταλάβουμε τι θά ξεχύνεται άπο μέσα όταν σπάσουν οι σφραγίδες τους.

Δέν είναι μόνο οι κακές επιδράσεις πού εκπορεύονται άπό αυτά, οι όποίες βάζουν σέ πειρασμό καί διαφθείρουν ψυχές άνάλoγα μέ τήν Επιδεκτικότητα της καθεμιας,αλλά καί ό ίδιος χρόνος βοήθησε στό σχηματιστουν μέσα τους κακά όντα.

Αυτά πιθανόν νά γεννήθηκαν χάρη στίς πράξεις Μαύρης Μαγείας, ή όποία πήρε τή βασική κακή ουσία καί τή διαμόρφωσε γιά τους δικούς της σκοπούς. Τά πλάσματα πού σχηματίστηκαν ετσι άπόκτησαν μιά άνεξάρτητη ύπαρξη, άvαπτύχθηκαv καί πολλαπλασίασαν τό είδος τους. 'Eμφανίζovται σάν όνειρα καί παραισθήσεις καί μπορούν να προκαλέσουν εvα μεγάλο άριθμό άπό ύλικά φαινόμεvα, δπως θορύβους, λεκέδες βλένvας και αίματος, φωτεινές σφαίρες καί, πάνω άπ' όλα, μυρωδιές απίστευτης δυσωδίας.

Οι Δέκα Θείες 'Εκπορεύσεις πρoσωποιούνται σάν 'Αρχάγγελοι και οι Δέκα Καταχθόνιες 'Εκπορεύσεις προσωπόποιουνται σάν 'Αρχιδαίμονες. Eίvαι αυτοι πού άποτελούν τά Ονόματα Δύvαμης στή Μαγεία. Τό κάθε Σεφίρα, λοιπόν, εχει τήν άρνητική όψη του στόν άντίστοιχο Κλιπποθικό δαίμovα.

Ο μυημένος άποκρυφιστής πάvτα άποκτά τόν ελεγχo της δαιμονικης δύvαμης προτου έπιχειρήσει να χρησιμοποιήσει τήν άγγελική δύναμη μέ τήν όποία, μέ τά κατάλληλα μέσα, μπορεί νά ερθεί σ' Επαφή στό κάθε Σεφίρα. Αν δέν τό κάνει αυτό, θά ερθει σ' Επαφή καί μέ τις δυό δυνάμεις ταυτόχρoνα. 'Επιπλέον,οι πλανητες, τά στοιχεία καί τά ζωδιακά σύμβολα συνδέονται μέ τά Σεφιρόθ, γιατί είναι ταξινoμημέvα στό Δέντρο της Ζωης μέ διάταξη γνωστή μόνο στούς μύστες.

Ο μυημένος άποκρυφιστής προσέχει εξαιρετικά τί κάνει όταν εργάζεται μέ αύτές τίς δυνάμεις γιατί ξέρει ότι πάντα πίσω άπ' όλα παραμονεύουν τά Κλιππόθ.

Ο άμύητος άποκρυφιστής προχωρεί άνέμελα, παίζοντας μέ τά τυχόν Ονόματα Δύναμης πού βρηκε στ' αναρίθμητα σχετικά βιβλία πού προσφέρονται τώρα στόν κοινό άναγνώστη, νομίζοντας ότι άν δέν καλέσει τούς δαίμονες δέ θά του ερθουν.

Ξεχνά πώς ό κάθε πλανήτης είναι κάτι σάν Τζέκυλλ καί Χάυντ. Ετσι, ή τελετουργική μαγεία εχει όποκτήσει κακό ονομα γιατί πολύ συχνά εχει δυσάρεστα όποτελέσματα, όπως άκριβώς είχε κακό ονομα καί ή χειρουργική πρίν άπό τήν Εποχή Τοϋ Λίστερ. Αίτία τοϋ κακού είvαι ή ατελής τεχνική.

Κάποτε εκανα κάποια πειραματιστική δουλειά μέ τή γεωμαντεία, ή όποία είναι μιά μέθοδος μαντείας πού άνήκει στό Στοιχείο της Γης. Τώρα, κάθε μορφή μαντείας, όταν γίνεται σύμφωνα μέ τόν εσωτερικό τύπο της, αρχίζει πάντοτε μέ μιά επίκληση στό φύλακα πνεϋμα πού προίσταται της συγκεκριμένης τελετής.
Οι φύλακες πνεύματα της γεωμαντείας δέν είναι πολύ ύψηλού επιπέδου. Δέν ημουν τέλεια γνώστης της μεθόδου καί προσπα¬θοϋσα vά φτιάξω τό στικτό μου ομοίωμα σ' ένα κομμάτι χαρτί,αντί να χρησιμοποιήσω ένα δίσκο μέ ύγρή άμμο, όπως οφειλα να κάνω. Τά πράγματα άρχισαν νά μήν πηγαίνουν καλά καί τό δωμάτιο γέμισε άπό τήν πιό φοβερή μπόχα ύπονόμων.
Αμέσως εγινε ή κατάλληλη τελετή εξορκισμοϋ καί ό άέρας καθάρισε.

Αλλά δέν ύπηρχαν καί πολλές άμφιβολίες γιά τήν άντικειμενικότητα τοϋ φαινομένου όση ώρα κράτησε.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yngwie
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
194 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/06/2006, 03:18:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yngwie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αποφάσισα επιτέλους και μετέφρασα το απόσπασμα του Meyrink .
Jbg θα σου απαντήσω αργότερα, αν πρώτα δεν με διαγράψει ο συντονιστής για το μακροσκελές post.

Να σαι καλά φίλε magister, να σαι πάντα καλά. Ηταν υπέροχες οι σελίδες του Gustav (με βλέπω να το παίρνω άν υπάρχει)που έβαλες και τις ρούφηξα στην κυριολεξία γιατί ο άνθρωπος τα χει βιώσει αυτά που λέει και φαίνεται. Οσο για το μακροσκελές πόστ μάλλον εμένα θα διαγράψει πρώτα ο συντονιστής. Χα χαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/06/2006, 00:37:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
YHVH θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το πρώτο σου μήνυμα.
Εάν αποτύχεις να περάσεις Νομική Αθήνας

Νομική Αθήνας??? Δεν ξέρω γιατί αυτή μου η προκατάληψη, αλλά αν δω επιτυχημένο δικηγόρο να τελετουργεί θα μπορέσω πλέον ελεύθερα και χωρίς τύψεις να γενώ βοσκός εις τα όρη. Όχι, δε με ενδιαφέρει η νομική σχολή - άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν αντιφατικό για κάποιον με την οπτική γωνία ημών των εκκολαπτομένων αποκρυφιστών.

quote:
δεν μάθεις τις γλώσσες που σου υποσχέθηκε η οντότητα που κάλεσες και ξαφνικά χαθεί η κοινωνική αναγνώριση που σου είχε τάξει ως bonus, τι θα σκεφτείς?
(1) Ότι δεν δουλεύει η Σολομωνική,
(2) ότι δεν έκανες σωστά το πείραμα ή
(3) ότι κάτι άλλο πιό δυνατό εμπόδισε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα για λόγους που εσύ δεν μπορείς ακόμα να δεις? Μπορεί βέβαια να απαντήσεις και κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα είπα που πιθανόν να μην μου έρχεται τώρα στο μυαλό.

Πρώτα απ'όλα, ας ξαναπώ όπως έγραψα στο πρώτο μήνυμα ότι μετά την τέλεση του πειράματος το κατέγραψα ως αποτυχία, πολύ αργότερα άλλαξα άποψη λόγω κάποιων γεγονότων που παρατήρησα να συμβαίνουν. Οπότε αυτά έχουν ήδη συμβεί.

(Παρεμπιπτόντως, επαναλαμβάνω όπως έγραψα και κάπου παραπάνω ότι αναφέρομαι σε ξεκάθαρη "ενίσχυση" στην π.χ. εκμάθηση, όχι σε download!)

Εν πάσει περιπτώσει, τώρα αν σε κάποιο άλλο πείραμα δε συνέβαιναν τα αποτελέσματα που περίμενα,

σχετικά με το (1): ΟΧΙ, διότι η αποτελεσματικότητα άλλων μεθόδων που βασίζονται στις ίδιες αρχές μου δείχνει ότι, καθαρά από άποψη λογικής, η Σ. δε μπορεί να'ναι άχρηστη. Ο ανθρώπινος παράγοντας πρέπει να οφείλεται. Πώς το λένε, άμα δουλεύει το μέσο στιλό PILOT αναγκαστικά θα δουλεύει και το BIC, αφού λειτουργεί με τον ίδιο περίπου τρόπο. Τώρα, το ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ δουλεύουν είναι άλλο ζήτημα- προς το παρόν, το ψωμί είναι ότι δουλεύουν.

(2) ΝΑΙ, κι αυτό έχει δύο υποπεριπτώσεις στη δική μου περίπτωση:
α-είτε το όλο πείραμα είναι αποτυχία, οπότε δεν έχουν αναπτυχθεί οι ικανότητες του υποκειμένου στο απαραίτητο επίπεδο
β-είτε το πείραμα βαίνει καλώς, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται, οπότε το υποκείμενο κάπου τα ψιλοσκάτωσε στη διαδικασία και άφησε loopholes. Πολύς κόσμος καταφέρνει να μην αποκτήσει αποτελέσματα, όμως να αποκτήσει έναν οικόσιτο δαίμονα που του απομυζεί ενέργεια. Χαρωπό.

(3) Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε καρμικούς λόγους για να ΜΗ γίνει κάτι. Προσωπικά, δεν έχω μέχρι στιγμής προσπαθήσει κάτι αρκετά σοβαρό ώστε να μπορεί να υπάρξει "καρμικό βέτο", οπότε δεν έχω ιδέα.
Από την άλλη, αν πράγματι συνέβαινε κάτι τέτοιο, πράγματι δε θα μπορούσα ακόμα να δω τους λόγους. Όποιος όμως έχει προχωρήσει στοιχειωδώς στο μυητικό μονοπάτι υποθέτω πως θα μπορεί να πληροφορηθεί για τους λόγους που του ασκείται "βέτο". Ηθικό δίδαγμα: Ας προχωρήσουμε στο μυητικό μονοπάτι!

-----------

quote:

Ynqwie στο κομμάτι που αντέγραψες από την Fortune, αναφέρεται το εξής
«ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ KΑKΗ Η ΔΙΑΒOΛΙKΗ , ΤΟΤΕ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ KΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ KΑKΗ ΟΨΗ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.»

Ο jbg έγραψε ότι η Σολομωνική έχει επικλήσεις δαιμονικών οντοτήτων άρα όσοι την χρησιμοποιούν πραγματοποιούν μαύρες τελετουργίες?


Πάντως ας ειπωθεί ότι οι τύποι της σολομωνικής δε θεωρούνται δαίμονες με τη βαρβάτη έννοια, βλέπε κλιφοθικοί κτλ, αλλά μόνο με την ευρύτερη έννοια, όπως δηλαδή αναφερόμαστε σε κάθε οντότητα που μας φαίνεται "μαύρη". Ας πούμε, ο Konstantinos (αλλά πάλι, σιγά την αυθεντία) δεν τους κατατάσσει (τους γκοετικούς) στους "δαίμονες", λέει πως δεν τους θεωρεί τέτοιους. Άλλωστε, άποψή μου βέβαια, για να επικαλεστεί κάποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δαίμονα, Θαουμιελ και πάει λέγοντας, πρέπει να έχει πολύ μεγαλύτερο κάλο στον εγκέφαλο απ' ότι για να επικαλεστεί γκοετικό (ε ναι λοιπόν, παραδέχομαι ότι ο εγκεφαλικός κάλος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασκηθεί κάποιος στη Σολομωνική όταν υπάρχουν τόσες ωραίες οντοτητούλες, και υπερηφανεύομαι ότι αυτόν τον κάλο εγώ τον κατέχω).


Αυτά. Ψιλοπεινάω τώρα. Τί να έχει το ψυγ

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula

Edited by - YHVH on 21/06/2006 00:42:31Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yngwie
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
194 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/06/2006, 03:33:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yngwie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σιγά σιγα καθώς μπαίνουμε και στο θέμα,καλό θα ήταν να πούμε μερικά πράγματα τα οποία θα τοποθετήσουν το θεμα στις πραγματικές του διαστάσεις.

Τα φαινόμενα που περιέγραψε παραπάνω πρίν απο αρκετά πόστ ο μικρός μας φίλος YH@H(το μικρός δεν το λέω για να το διακωμωδησω)έτσι δουλεύουν όπως τα λέει, μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα υπάρχουν απτά φαινόμενα στον υλικό κόσμο, τα οποία όμως δουλεύουν συνήθως σε ανώτερα πεδία.Τι εννοούμε λοιπόν με αυτό??

Εστω λοιπόν ότι ο Χ ή Υ Μάγος ή πειραματιζόμενος καλεί ένα πνεύμα ή οντότητα απο κάποιο βιβλίο Σολομωνικής και εστω ότι δεν δεί τίποτα με την διόραση του στην όλη διαδικασία, απλά βάλει συναίσθημα,πίστη και θέληση.Παλιά αλλά και σήμερα υπάηρχαν ζευγάρια μάγων όπου ο ένας έκανε τον επικλητή και έλεγε τα λόγια και ο άλλος κοιτούσε στον καθρέπτη ή το κρύσταλλο και έβλεπε και έλεγε το τι απαντά το πνεύμα, κάτι όπως το κλασσικό ζευγάρι του Δόκτορα Ντή και του Εντουαρντ Κέλλυ.
Ο άνθρωπος ως εικόνα και ομοίωση του Θεού πιστεύεται ότι μπορεί και διοικεί αν θελήσει όλα τα πλάσματα της Δημιουργίας και εκεί πατούσαν οι Αρχαιοι Μαγοι , αλλά με σεβασμό και φόβο Θεού έως ότου ξεφύτρωσαν και οι μαιντανοί (μαύροιμάγοι,νεκρομάντεις,μαγγανευτές,γητευτές κτλ).

Εστω λοιπόν ότι κάποιος σαν το φίλο μας κατορθώσει ,όπως και έκανε και καλέσει την Χ οντότητα. Αφού την εξουσιάσει κατά κάποιο τρόπο θα της πεί π.χ θέλω να γίνει η τάδε δουλειά, π.χ να παρω στο διαγώνισμα της Φυσικής άριστα , και θέλω να γίνει έως τότε και η ανταμοιβή σου θα είναι αυτή και εάν δεν το κάνεις θα βασανίσω και σένα και τη σφραγίδα σου και εκεί αρχίζει το παζάρι. Πως θα επιτευχθεί αυτό????

Η οντότητα ή τμήμα του εγκεφάλου κατ άλλους θα ενεργοποιηθεί στο δοθεν διάστημα και άν η απαίτηση δεν είναι παράλογη θα την πραγματοποιήσει και συχνά με διάφορους τρόπους.

Κατ αρχήν να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει οντότητα που να χει μεγαλύτερη δύναμη απο έναν άνθρωπο, απλα ο μέσος άνθρωπος δεν έχει τη γνώση να κινηθεί στα αόρατα πεδία ως Θεός.Επι του προκειμένου θα δώσω περιγραφικά και απο την πείρα πολλών μερικές πιθανές λύσεις απο τη μεριά της οντοτητας έτσι ώστε να πετύχει κάποιος στο διαγώνισμα.

1)Η οντότητα μπορεί να διεγείρει την λογική πλευρά του εγκεφαλου ή κσι την δεξιά διαισθητική και την ώρα που γράφει διαγώνισμα ο φίλος μας, να τσιμπάει τις απαντήσεις των θεμάτων απο τον καθηγητή και τους γύρω μαθητές.

2)Το μέτριο γραπτό να το βλέπουν τρεις καθηγητές και όλοι να το βγαζουν σωστό και άς ειναι και μάπα. Μόνο ένας αποκρυφιστής ή πολύ θεοσεβούμενος άνθρωπος μπορεί να απέφευγε την αλλοίωση των αισθήσεων που προκαλεί η οντότητα και να παιρνε μυρουδια το χάλια γραπτό.

3)Η οντότητα θα μπορούσε να βάλει το μαθητή-εκκολαπτόμενο μάγο στην πρίζα και να διαβάζει συνεχώς φυσική, με ταυτόχρονη διέγερση των αισθήσεων του ώστε π.χ να πάρει γνώση απο τον κόσμο των ιδεών.

Και φυσικά υπάρχουν και άλλες παραλλαγές ή συνδυασμός των παραπάνω , συνήθως σε νοητικό ή αστρικό επίπεδο έως ότου πραγματωθεί κάτι στο φυσικό.

Σε κάθε περίπτωση η οντότητα κάνει energy saving πάντοτε και κάνει τη δουλειά που της έχουν αναθέσει με το συντομότερο τρόπο. εκεί λοιπόν εάν κάποιος την καλέσει και της πεί θέλω χρήματα χωρίς να θίξει στο τυπικό τη φράση χωρίς να βλαφθεί άνθρωπος ή ζώο επιτακτικά θα μπορούσε να δέι το πρωί τους γονείς του νεκρούς και να πάρει τα χρήματα απο κληρονομιά καθώς η οντότητα χωρίς συναίσθημα θα εβρισκε ευκολότερο να πεθάνει τους γονείς παρά να "ψήσει για αύξηση" ένα αφεντικό το οποίο θα είχε τέτοιο κάλο στο κεφάλι και ακράδαντη σκρούτζικη θέληση που θα προτιμούσε να σου πιεί το αίμα ως εργαζόμενο για ακόμα ένα κάμπριο, ακόμα ένα εξοχικό, ακόμα 2 ρωσιδάκια, ακόμα 2 μπουκαλάκια στον Πλουταρχο κ.ο.κ

Οι περισσότεροι οι οποίοι κατ άλλους θεωρούνται αδαεις , αντί να σκανάρουν τον αστρικό κόσμο, να αποκτήσουν επαφές με πηγές πληροφόρησης και φίλους, προστάτες,μέντορες και συμβουλάτορες και αντί να επικαλεστούν αυτές τις οντότητες (άπαξ και το έχουν αποφασίσει ότι θελουν να το κάνουν) και να μάθουν την φύση τους και το πώς εργάζονται είτε για κακό είτε για καλό είτε για οτιδήποτε άλλο, απλά τις επικαλούνται και ζητούν να γίνει η δουλειά τους.

Πιεσμένες οι οντότητες απο τα ιερά ονόματα , κάτι σαν απεριόριστης ισχύός διαβατήρια για τις σκληρές πόρτες του αστρικού κόσμου άς πούμε, αναγκάζονται να κάνουν το θέλημα του επικαλούμενου με μούτρα και του την στήνουν στη γωνία, και άν αθετήσει κάποιος και τη συμφωνία εκεί μπορουν να σου κάνουν τη ζωή πολύ δύσκολη και πολύ μαύρη.

Οταν λοιπόν κάποιος σιγά σιγά και σταδιακά μάθει τη φύση τους και το πώς εργάζονται τότε και αφού έχει χτίσει μία υπέρλαμπρη αύρα με αρετές και αγάπη και σοφία Θεού, τότε μπορεί με ασφάλεια να αντιμετωπίσει την υπνωτική και ακατέργαστη τους δύναμη, για να πάρει κανονάκι για την επόμενη βαθμίδα της αγγελικής επίκλησης με ασφάλεια και να ξανοιχτεί στην σφαίρα του επόμενου πλανήτη και κάτι τέτοιο ακούγεται απλό αλλά μπορεί να μην φτασουν τρείς ζωές.

Σε ένα φόρουμ του εξωτερικού ένα αμερικανάκι με θάρρος και θράσος υπεραμύνεται της τελετής επίκλησης του άγγελου Zachriel, και ισχυρίζεται ότι πρίν τον καλέσει έπαιρνε στα μαθηματικά Β και Γ ενώ τώρα μετά την επίκληση αυτού του αγγέλου ο οποίος βελτιωνει την μνημη σύμφωνα με τα παλαιά γραπτά, πήρε Α στα μαθηματικά. Επίσης υπεραμύνεται ότι δεν εφτιαξε τα παρακάτω βιντεάκια για μούρη αλλά μετά απο παρακληση πολλών ατόμων που ήθελαν να δούν τα βασικά.
Το πόστ του βρισκεται σε αυτή τη διεύθυνση

http://209.123.15.53/showthread.php?t=24152&page=3

Το βιντεάκι της επίκλησης του άγγελου Zachriel υπάρχει στην παρακάτω διεύθυνση, δεν συμφωνώ απόλυτα αλλά το όλο σκεπτικό έχει τη βάση του και είναι διαφωτιστικό για τους αρχάριους στην τέχνη αλλά είναι καθαρά εκπαιδευτικό φαντάζομαι καθώς είναι ηλίθιο κατ εμέ να στήσεις βωμό και μπροστά σου να χεις κολλημένα πόστερς απο συγκροτήματα. Αμερικανιά το κόβω αλλά τουλάχιστον έχει κότσια ο πιτσιρικάς.


http://www.necronomicon.sacred-magick.com/VideoFootage.html

Εύχομαι καλό θερινό ηλιοστάσιο σε όλους και κυρίως στους πρακτικά ενασχολούμενους οι οποίοι φαντάζομαι ότι θα χουν μπόλικη δουλειά.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

magister
Μέλος 1ης Βαθμίδας


51 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/06/2006, 15:35:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους magister  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ jbg. Δηλώνω απλά… αναζητητής. Το «ευρέως φάσματος» αντικατοπτρίζει δυστυχώς τα χίλια μύρια κύματα, που πρέπει να περάσει κάποιος στο χώρο της αναζήτησης, περνώντας από τη μια θεωρία στην άλλη. Συχνά καταλήγεις να γίνεις «ειδικός» ακόμη και σε πράγματα για τα οποία αδιαφορείς. Είμαι πρακτικός άνθρωπος και σέβομαι τις δυνάμεις της τελετουργίας γιατί τις είδα να λειτουργούν. Από την άλλη παραδέχομαι την αγνότητα της αναζήτησης μέσω του Ζεν και τον σαμανισμό. Εκτιμώ το έργο σου σαν ερευνητή (βλέπε Πεντέλη), αντίθετα με τους ερευνητές που ψάχνουν από τη σιγουριά του γραφείου τους.
Πάντοτε υπήρχαν αμφιβολίες για την αντικειμενική φύση των γεγονότων που σχετίζονται με το θείο. Ακόμη και ο Όμηρος περιέγραψε τον ήρωα του Διομήδη να ξιφουλκεί κατά των θεών στη μάχη, ενώ ήταν γνωστή και η πίστη τους για τη θνητότητα των δαιμόνων. Σε έναν τέτοιο λοιπόν κυκεώνα αντιλήψεων, ο καθένας συνήθως πιάνει ένα δόγμα και το ακολουθεί τυφλά. Η γνώση παίζει ρόλο, αλλά όχι μεγάλο. Σε τι υπολείπεται ας πούμε ο Άγιος Ιωάννης του σταυρού, συγγραφέας της Σκοτεινής Νύχτας της Ψυχής, από τον καβαλιστή αντίστοιχό του; Κατά τη γνώμη μου σε τίποτα. Το κείμενο του Meyrink που παραθέτω παραπάνω, εκφράζει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις μου, αν και παρέλειψα την σκοτεινή του αρχή και το εριστικό του τέλος (αρκετές διαφωνίες υπάρχουν ήδη στο εσοτέρικα). Πάντως μια και αναφέραμε τον αμανίτη, θα πρέπει να σου πω ότι σε ένα άλλο φυτό, αυτό της ντάτουρα (φυτρώνει άφθονη στην ελληνική ύπαιφρο) υπάρχουν ταυτόσημες εμπειρίες χρηστών ακόμη και σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Θα πρέπει να παραδεχτούμε λοιπόν, ότι αυτό αντανακλά αν όχι σε αντικειμενικότητα, τουλάχιστον σε μια κοινή αρχέτυπη φύση.
Με εκτίμηση
magister
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/06/2006, 17:02:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

magister

Αγαπητέ jbg. Δηλώνω απλά… αναζητητής.εγω φιλτατε δηλωνω εξισου απλα... παρατηρητης


quote:

Το «ευρέως φάσματος» αντικατοπτρίζει δυστυχώς τα χίλια μύρια κύματα, που πρέπει να περάσει κάποιος στο χώρο της αναζήτησης, περνώντας από τη μια θεωρία στην άλλη.ή διευρυμενη αντιληψη...

quote:

Συχνά καταλήγεις να γίνεις «ειδικός» ακόμη και σε πράγματα για τα οποία αδιαφορείς.παγανιστη λατρη της επιστημονικης ερευνας εχεις γνωρισει?

εγω!


quote:

Είμαι πρακτικός άνθρωπος και σέβομαι τις δυνάμεις της τελετουργίας γιατί τις είδα να λειτουργούν.ολα τα τελετουργικα λειτουργουν, αν τα κανει ανθρωπος με πιστη


χτες ειδα ενα καταπληκτικο ντοκυμαντερ για την λατρεια βουντου - αποκαλυψε αυτο που ηδη γνωριζα: καμια σχεση με οσα διαβαζει ο κοσμος στα περιοδικα

δεν υπαρχουν καλα και κακα πνευματα, υπαρχουν πνευματα

πχ ο αρχοντας των νεκρων καταλαμβανει καποιον και κανει θεραπειες

ειναι δυσκολο να το κατανοησουμε οι δυτικοι, αλλά τα πνευματα υπαρχουν στον φυσικο κοσμο για αυτους, και τα βιωνουν αμεσα

η ασθενεια ή το όποιο κακο προερχονται απο την αμελεια της φροντιδας των πνευματων

και φυσικα το καλο ή το κακο εξαρταται απο τον ανθρωπο (τα φιλτρα που ανεφερα καπου παραπανω) οχι απο τα πνευματα


στην σολομωνικη διαχωριζονται αν δεν κανω λαθος τα πνευματα σε καλα και κακα, κατι με το οποιο διαφωνω καθετα (και οριζοντια) γιατι προσθετουν φιλτρα στην αντιληψη του ανθρωπου για το Αγνωστο


αλλά να σου πω την αληθεια, μου φαινεται και υπερβολικα περιπλοκη και ειμαι υπερ της απλοτητας


quote:

Από την άλλη παραδέχομαι την αγνότητα της αναζήτησης μέσω του Ζεν και τον σαμανισμό.απλοτητα και ροη με την Φυση θαλεγα

η αναζητηση γινεται μη αναζητηση

quote:

Εκτιμώ το έργο σου σαν ερευνητή (βλέπε Πεντέλη), αντίθετα με τους ερευνητές που ψάχνουν από τη σιγουριά του γραφείου τους.χαιρομαι φιλε μου - στο δευτερο μερος θα σε εκπληξω ευχαριστα ελπιζω γιατι θα αναφερεται στην Νοηση, στην επικοινωνια της με τους ανθρωπους, αλλά και σε μιαν αρνητικοτητα που διαπιστωσα και φυσικα προερχεται απο ανθρωπους

εκει θα μιλησω για πνευματα, αλλά και γιατι τα μορφοποιουμε διαφορετικα ο καθενας


quote:

Πάντοτε υπήρχαν αμφιβολίες για την αντικειμενική φύση των γεγονότων που σχετίζονται με το θείο. Ακόμη και ο Όμηρος περιέγραψε τον ήρωα του Διομήδη να ξιφουλκεί κατά των θεών στη μάχη, ενώ ήταν γνωστή και η πίστη τους για τη θνητότητα των δαιμόνων.δαιμων ονομαζοταν ο γνωστης στην αρχαια Ελλαδα

οι Θεοι ηταν εκφανσεις του Θειου, οπως και καθετι στο συμπαν

και ναι, τα πνευματα μπορουν να πεθανουν αν εξαφανιστει η τρισδιαστατη τους εκφανση - αν καουν ολα τα πευκα, θα χαθει και το πνευμα του πευκου

οπως χαθηκε το πνευμα του ντοντο...


quote:

Σε έναν τέτοιο λοιπόν κυκεώνα αντιλήψεων, ο καθένας συνήθως πιάνει ένα δόγμα και το ακολουθεί τυφλά.να πω την γνωμη μου?

λαθος τροπος...


quote:

Η γνώση παίζει ρόλο, αλλά όχι μεγάλο.ου μαθειν δει τους μυστας αλλά παθειν


συμφωνουμε!

quote:

Σε τι υπολείπεται ας πούμε ο Άγιος Ιωάννης του σταυρού, συγγραφέας της Σκοτεινής Νύχτας της Ψυχής, από τον καβαλιστή αντίστοιχό του; Κατά τη γνώμη μου σε τίποτα.δεν γνωριζω κανεναν απο τους κυριους

quote:

Το κείμενο του Meyrink που παραθέτω παραπάνω, εκφράζει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις μου, αν και παρέλειψα την σκοτεινή του αρχή και το εριστικό του τέλος (αρκετές διαφωνίες υπάρχουν ήδη στο εσοτέρικα).τα διαβασα τα κειμενα αλλά θα σχολιασω οταν βρω λιγο χρονο (καντε ρε παιδια μια επικληση να τρεχει το εσωτερικα - ενα τεταρτο η σελιδα μου παει αυτες τις μερες )


quote:

Πάντως μια και αναφέραμε τον αμανίτη, θα πρέπει να σου πω ότι σε ένα άλλο φυτό, αυτό της ντάτουρα (φυτρώνει άφθονη στην ελληνική ύπαιφρο) υπάρχουν ταυτόσημες εμπειρίες χρηστών ακόμη και σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Θα πρέπει να παραδεχτούμε λοιπόν, ότι αυτό αντανακλά αν όχι σε αντικειμενικότητα, τουλάχιστον σε μια κοινή αρχέτυπη φύση.μιλαμε για το βοτανο των μαγων

των μαγων με την εννοια της διαμορφωσης της πραγματικοτητας συμφωνα με την θεληση τους

των μαγων που επιθυμουν να μεταμορφωθουν σε καποιο ζωο ή να πεταξουν (γι αυτο ηταν γυμνες οι ιπταμενες μαγισες του μεσαιωνα καβαλα στο κονταρι της σκουπας τους - το κονταρι εφερνε σε διαρκη επαφη την αλοιφη της ντατουρας με τα γεννητικα τους οργανα)

των μαγων που επιθυμουν να εντυπωσιασουν μερικους αγραμματους ινδιανους πηδωντας στην κορυφη ενος δεντρου, οπως ειπε ο δον Χουαν


το πνευμα της ντατουρας εκδηλωνει πολλα αρνητικα της γυναικειας φυσης - ειναι κτητικη, ζηλιαρα, παραμυθατζου και εκδικητικη


αυτα για τους σαμανιζοντες σοβαρα - οι υπολοιποι μακρια της!!! (το μονο πνευμα απο τα ενθεογενη που δεν ελεγχεται την ωρα που σε κατεχει)


quote:

Με εκτίμησηαμοιβαια η εκτιμηση φιλε μου


εκτιμησα εξ αρχης το οτι καταλαβες τι εννοουσα σε πρωτο επιπεδο με την αποκρυφη μαγειρικη της Βεφας

σε δευτερο επιπεδο, το εννοω οτι και απο την Βεφα παιρνεις απαντησεις

παραδειγμα: καποτε με ρωτησε ο πρωην δηθεν εκδοτης μου αν ενας καλος μου φιλος ειχε αρνητικη ή θετικη ενεργεια

εκεινη την ωρα βρισκομασταν στην κουζινα και η τηλεοραση επαιζε Βεφα χωρις φωνη

του ειπα θα μας απαντησει η Βεφα - και παρα την απορια και την εκπληξη του, η Βεφα απαντησε

μολις δυναμωσα τον ηχο η Βεφα ειπε: "σημερα θα φτιαξουμε μηλοπιτα - θα χρειαστουμε μηλα, ειτε πρασινα, ειτε κιτρινα, ειτε κοκκινα"


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/06/2006, 18:25:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αμερικανιά το κόβω αλλά τουλάχιστον έχει κότσια ο πιτσιρικάς.

Aπό πότε η ηλιθιότητα λέγεται "κότσια"


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Yngwie
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
194 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/06/2006, 00:44:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yngwie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Αμερικανιά το κόβω αλλά τουλάχιστον έχει κότσια ο πιτσιρικάς.

Aπό πότε η ηλιθιότητα λέγεται "κότσια"[


Φίλη Avallon φυσικά και έχεις δίκιο, η ηλιθιότητα δεν συσχετίζεται με τα κότσια άν και συχνά πάνε χέρι χέρι.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, εάν δεί κάποιος το video ο συγκεκριμένος Αμερικάνος πιτσιρικάς κάθισε και έραψε ρόμπες, έφτιαξε,σμίλεψε,σκάλισε και καθαγίασε εργαλεία, έφτιαξε ημερολόγιο,διάβασε και έμαθε κάποια conjurations απέξω, η κατασκευή της σφραγίδας έμαθε να προβάλει την ενέργεια του στον κύκλο προστασίας του
και αρκετά άλλα πράγματα που σημαίνουν αρκετή δουλειά χώρια ότι η ικανοποιητική (τηρουμένων των αναλογιών) τεχνική του κατάρτιση φαίνεται.

Σε σύγκριση όμως με έναν λόγιο "εσωτεριστή" ο οποίος βιώνει πράγματα μέσα απο την καρεκλίτσα του, καλύτερος είναι ο πιτσιρικάς κατά τη γνώμη μου καθώς θα έχει βιωματική εμπειρία κάτι σπανιο στην εποχή μας σε αυτά τα θέματα, όπου ο καθείς μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει κι ας μην το έχει βιώσει ποτέ.

Ο λόγιος π.χ θα ήταν πολύ καλός να σου πεί τι διαφορά έχει η Εβραική Σολομωνική Mafteah Salomoh απο το Clavicula Salomonis ,αλλά δεν θα μπορούσε να πεί και πολλά για την φύση των οντοτήτων που περιγράφονται π.χ στο βιβλίο γιατί εκεί πέφτουμε στη σφαίρα του Πρακτικού Εσωτερισμού που είναι τελείως διαφορετικός συχνά απο τον Θεωρητικό ο οποίος είναι αχανής.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

magister
Μέλος 1ης Βαθμίδας


51 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/06/2006, 10:49:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους magister  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους. Οι υποχρεώσεις και ανάγκες του ιδιωτικού μου βίου με κράτησαν μακριά από το site για λίγο. Βλέπω όμως ότι δεν έχει κινηθεί σχεδόν τίποτα όσο έλειπα. Γιατί αυτή η δυστοκία ρε παιδιά; Αν και βλέπω ότι έχετε γράψει σε άλλα τοπικ. Αλήθεια τι έγινε με τον Yh@h; Ρωτάω απλά από ενδιαφέρον (χωρίς ειρωνεία μιας και τα έχω περάσει), γιατί είδα στην τηλεόραση για μεγάλη αποτυχία των υποψηφίων.
John, νομίζω ότι δεν απάντησες πλήρως στην ερώτηση μου. Λοιπόν επαναλαμβάνω αναλυτικότερα:
Χρήστες της ντάτουρα σε διαφορετικές εποχές και τόπους, έχουν περιγράψει την μορφή της όπως την περιγράφεις, (ζηλιάρα, εκδικητική, κτητική κ.τ.λ) αλλά πάντα γυναίκα. Όταν λοιπόν εμπειρίες τόσο διαφορετικών ανθρώπων ταυτίζονται, αυτό για μένα πιστοποιεί την αντικειμενική υπόσταση του πνεύματος.
Τέτοια πνεύματα είναι κοινά και στον δυτικό αποκρυφισμό, π.χ ο Agrippa περιγράφει αρκετά με τη μορφή φυτών και ζώων, ταυτίζονται δε συνήθως με τα κατώτερα στοιχειακά πνεύματα. Έτσι μοιάζει, σαν με τους σαμανικούς τρόπους επίκλησης, να στοχεύουμε απλά στο κατώτερο στοιχειακό βασίλειο. Πράγματι θυμάμαι όταν διάβαζα τα πρώτα βιβλία το Καστανέντα, ότι γελούσα με τον τρόπο που αυτός και ο δάσκαλός του το έβαζαν στα πόδια και έτρεχαν (κυριολεκτικά), όταν τα έβρισκαν σκούρα. Οποιοσδήποτε αρχάριος δυτικός αποκρυφιστής, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτή την απειλή εύκολα, μέσα στον κύκλο του.
Δεν ξέρω, και θα ήθελα να με ενημερώσεις, αν με τον σαμανικό τρόπο μπορεί κάποιος να ανεβεί και να γνωρίσει πνεύματα πάνω από το στοιχειακό βασίλειο. Γνωρίζω ότι αυτό γίνεται όπου υπήρχε η αντίστοιχη «μυθολογία» π.χ στην εβραϊκή μέρκαμπα, και την γραμματεία των ανακτόρων, αλλά αναρωτιέμαι τι γίνεται σήμερα στον μοντέρνο κόσμο.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων τονίζω ότι ούτε εγώ δεν συστήνω την χρήση της ντάτουρα μιας και πρόκειται για φυτό του οποίου η δηλητηριώδης δόση είναι πολύ κοντά σε αυτή που χρησιμοποιείται για έκσταση (άσε που έχει και απαίσια γεύση). Απλά την χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα λόγω των πολλών καταγεγραμμένων εμπειριών με αυτή.
Yngwie, νομίζω ότι θα συμφωνήσω με την Άβαλλον στα περί ηλιθιότητας. Μου θυμίζει φωτογραφίες με παιδάκια που κρατούν όπλα, μπροστά στους περήφανους χαζομπαμπάδες τους. Εσύ ίσως και να γνωρίζεις την μιδρασική ιστορία, για το παιδί που κατενόησε την έννοια του χασμάλ με αποτέλεσμα να αυτοπυρποληθεί.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 26 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2489929
Maintained by Digital Alchemy