ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Εμπρηστική προσπάθεια κατά του Χριστιανισμού
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 4
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Schwabe
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5715 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 14:52:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μέρες που είναι, και παρακολουθώντας όλη την φιέστα γύρω από τον Χριστό, τα Χριστούγεννα, τους συμβολισμούς και μη, είναι απορίας άξιον το όλο αποτέλεσμα.

Γνωρίζουμε καλά ότι «γέννηση» στις 25 Δεκεμβρίου (είτε με το «παλαιό» είτε με το «καινούργιο»..) δεν υπήρξε. Γνωρίζουμε επίσης καλά ότι ιστορικά, ευρύτερα, καμία «γέννηση» δεν προκύπτει η οποία να δένει με ιστορικά στοιχεία ή ιστορικούς συσχετισμούς/παραλληλισμούς.

Γνωρίζουμε συνάμα ότι ο Μιθραϊσμός είχε ως εορτή την 25η Δεκεμβρίου στην Ρώμη. Γνωρίζουμε επίσης ότι αυτή η ημερομηνία απλά μετονομάστηκε.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η πρώτη γραπτή αναφορά σε εορτασμό των «Χριστουγέννων» είναι το 336μ.χ.

Όμως, με κατάνυξη και εορτασμούς, αναγνώσεις και συμβολισμούς (τουλάχιστον ως επικλήσεις..) οι απανταχού Χριστιανοί εορτάζουν..
Θα πει κανείς: «Μα, η θεολογία δεν είναι επιστήμη για να χρειάζεται να αποδείξει τα γεγονότα της γέννησης του Χριστού».

Σωστά. Η θεολογία είναι μια παραδοχή άνευ ανοχών. Είναι πίστη, μια υπόθεση για την σιωπή που μας περιβάλει.

Η πίστη βέβαια, είναι μια επικίνδυνη τσουλήθρα καθώς ο νόμος της ζωής είναι η πίστη. Η πίστη του καθενός, είναι η σκέψη που επικρατεί στον νου του. Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι συγγραφείς των (γνωστών..) Ευαγγελίων. Όποιοι και να ήσαν αυτοί.

«Το εάν δύνασαι να πιστεύσης, πάντα είναι δυνατά εις τον πιστέυοντα» (Κατά Μάρκον)

Και άντε τώρα εσύ να εξηγήσεις ότι σε τελική ανάλυση, δεν είναι αυτό που πιστεύουμε που μας κάνει ή θα μας κάνει κακό, αλλά είναι η πίστη ή η σκέψη που υπάρχει μέσα μας που επιφέρει το κακό αποτέλεσμα. Και αυτό διότι αυτό το οποίο μας έμαθαν να πιστεύουμε, π.χ. ο «θεάνθρωπος Ιησούς», είναι απλά ένα σύμβολο, μια έννοια, και ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..

Τα Χριστούγεννα, είναι η μεγαλύτερη ντροπή για τον Χριστό, και αυτό διότι ο Χριστιανισμός είναι το μεγαλύτερο φιάσκο περί του Χριστού.

Έχω γράψει πολύ παλαιότερα ότι κατά την γνώμη μου, και ερμηνεύοντας από την μια την ιστορική ανυπαρξία της Κ.Δ. και από την άλλη το σύνολο των Ευαγγελίων (όχι απλά των «Κανονικών»), ο Χριστός ήταν ένας φιλόσοφος.

Τη φιλοσοφία του όμως την εποχή που την άσκησε την προσδιόρισε ως θεϊκής προελεύσεως επειδή το καλό δεν μπορεί παρά να το συνοδεύει πάντα το Θείο, το ουράνιο.

Τον χριστιανισμό που γνωρίζουμε, με τις ατελείωτες αιρέσεις εντός του δόγματος, με τις λατρευτικές ακρότητες και την ειδωλολατρία, με την συμβίωση του ράσου και του χρήματος, με τα ατελείωτα καθάρματα και ανώμαλους που ανακηρύχθηκαν «Άγιοι», είναι ένα θεατρικό εργαλείο με χρήση του Χριστού.

Έτσι λοιπόν, καλά Χριστούγεννα..

diego
Μέλος 1ης Βαθμίδας


79 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 18:02:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απέχω μετά βδελυγμίας να γράφω στο συγκεκριμένο φόρουμ για τους γνωστούς λόγους που έχουνε κατανοήσει όλοι και είναι απόντες.

Δεν θα σχολιάσω τίποτα απο τα λεγόμενα του Σβάμπε επειδή ο άνθρωπος εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη ατζέντα όπως και αρκετοί του εν' λόγω φόρουμ.

Σκεφτείτε μόνο για ποιο λόγο ο οποιοσδήποτε να μπει στον κόπο να κάνει έγγραφη σε ένα φόρουμ εσωτερισμού και να συμμετέχει ενεργά κιόλας με πλήθος μηνυματων ;

Το λογικότερο είναι να έχει κάποιες ανάγκες απάντησης προσωπικών ερωτημάτων, για βιώματα, για μεταφυσικές εμπειρίες, για ανεξήγητα φαινόμενα κλπ

Αυτή είναι η κοινή λογική, ακόμη και ένας άθεος αν και οξύμωρο για ένα τέτοιου είδους φόρουμ θα μπορούσε να είχε περιέργια να ακούσει απόψεις και εμπειρίες απο την αντίπερα όχθη και αυτό να το δεχτώ.

Φανταστείτε ένα μέλος όμως όπως ο Σβάμπε με 5705 μηνύματα απο τα οποία
και τα 5705 βρίσκονται προς την ίδια κατεύθυνση, δηλαδή χλεύη, ύβρι και ειρωνία κατά του Χριστιανισμού.

Τα περισσότερα θέματα είναι επαναλήψεις παλιότερων θεμάτων, χιλιοαπαντημένα και τα οποια μας ξαναφέρνουνε ως ξαναζεσταμένο φαγητό προκειμένου να καλύψουνε την μεγάλη ανάγκη τους.

Ποιά είναι αυτή η ανάγκη τους που αναφέρω άραγε ;
Κάτα μια περιέργη σύμπτωση όλα αυτά τα μέλη υποστηρίζουνε, γλυκοκοιτάνε, συμπαθούνε βλέπουνε με ενα στοργικό βλέμμα την νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής αυγής.

Και ενώ στην κοινωνία μας είναι ένα 10%, στο εσωτέρικα είναι 90% αυτά φένει το χάιδεμα και προδέρμ των συντονιστών και της διαχείρισης που τους σιγοκλείνει το μάτι βλέπετε.

Αν νομίζετε ότι Σβάμπε, μασεντόν, σεσοστρίς και λοιποί έχουνε αφιερώσει τόσο χρόνο απο την ζωή τους επειδή τους ενδιαφέρει αν είναι τα Ευαγγέλια αληθινά, ψεύτικα ή πλαστογραφημένα ή αν έχουνε αντιφάσεις ή αν ο Ιησούς υπήρχε... τρίχες κατσαρές τίποτα απο όλα αυτά.

Αυτό που ικανοποιούνε στην πραγματικότητα είναι η ανάγκη τους να εξωτερικεύουνε το φυλετικό μίσος μέσω της συγκεκριμένης θρησκείας η οποία πηγάζει απο το Ισραήλ και τους Εβραίους.

Να είστε βέβαιοι(οι αναγνώστες) ότι εάν ο Χριστιανισμός προερχότανε απο την Ελλάδα και ο Ιησούς ήτανε Έλληνας οι ίδιοι συγκεκριμένοι τύποι όχι μόνο θα δηλώνανε πιστοί άλλα θα ήτανε και Βασιλικότεροι του Βασιλέως, κάτι σαν ζηλωτές της πίστεως. Εδώ είναι έτοιμοι να αποδεχτούνε ακόμα τα πιο παράλογα θέματα αρκεί να πληρούνε μια προυπόθεση, να εξάγωνται απο την Ελλάδα. Τι να λέμε τώρα ;

Ελπίζω να συνεχίζει να μην απαντά κανένας Χριστιανός στα θέματα και να πάνε άπατα.

Ελπίζω οι φασίστες που κατακλύσανε το εν'λόγω φόρουμ να παραμείνουνε ανικανοποίητοι, η μεγάλη ανάγκη τους να παράγουνε φυλετικό μίσος να μείνει στο κενό.

Και προσοχή δεν πηγαίνουνε όλα αυτά σε αυθεντικούς άθεους που απλά διαφωνούνε με τον Χριστιανισμό, άλλα σε φασίστες παλαίας κοπής οι οποιοί μπορεί ταχα μου οι ευαισθητούληδες να ενδιαφέρονται για την Υπάτια άλλα παράλληλα σε άλλο θέμα μπορεί να θεωρούνε ίνδαλμα τον Φύρερ και να μην αναγνωρίζουνε την γενοκτονία εκατομμυρίων Εβραίων.


Ελα πες μας Σβάμπε για τα ζώα τους υποανάπτυκτους Ασιάτες, για τους γιδοβοσκούς του Ισραήλ ; Παρήγαγε μίσος, εκτονώσου, μην σε πιάνουνε ντροπές..


Α,ξέχασα την ατάκα για κλείσιμο, είμαστε Έλληνες εθνικιστές, έτσι το λένε τώρα ;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΜΥΘΗΡΑ
Προσωρινά Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
878 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 19:33:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΜΥΘΗΡΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
σχολιο 1


περι χριστιανικου αυθεντικου κινηματος και κατεστημενου αυτοκρατορικου χριστιανισμου

.......ο χριστιανισμος και γενικοτερα το μεσσιανικο κινημα παιδια δε εχει πεθανει ακομη αλλα βρισκεται σε μια φαση αθορυβης προς το παρον αναγεννησης και επαναστατικης ανασυστασης σε νεα βαση ..

...μιλαμε για το θρησκευτικο φιλοσοφικο συστημα πολυ πιο αρχαιο απο την ιστορικη παρουσια καποιου Ναζωραιου τρεχα γυρευε ,,,
που εχει σχεση με τους ορφικους και τους πυθαγορειους αλλα και με αλλα κινηματα διαλογιστικα και εσωτερικα στην ινδουιστικη και ταοιστικη ανατολη ,,συνεχεια του οποιου βεβαια ειναι το αυθεντικο ισλαμικο κινημα μακραν του κατεστημενου σουνιτικου ισλαμισμου του κατακτητικου και εκβιαστικου των λαων ...

...μιλαμε βεβαια οχι για το σατανοπληκτο προσκυνημενο κατεστημενο χριστιανισμο τον ποτισμενο απο το αυτοκρατορικο ρωμαικο και βυζαντινο σατουρναλιο μαζικοποιημενο πνευμα ..αλλα για το μυσταγωγικο εσωτερικο χριστιανισμο τον κατατρεγμενο της κοσμικης εξουσιας,, κεντρικο ανθρωπολογικο δογμα του οποιου ηταν η εσχατολογικη ανυψωση και λυτρωση του ανθρωπου η προγεγραμμνεη αποθεωση του και εξομοιωση του με τη θεοτητα γεγονος που εγγυαται η αναδυση ανακαλυψη του χρισμαστος του φωτος εντος του η ""γεννηση"" του εσωτερικου χρισματικου κου πνευματος ,,,

,,και βεβεια μιλαμε για το χριστιανισμο που ως βασικο κοινωνιολογικο δογμα του ειχε την ελευση μια κοινωνιας δικαιου αναδιανεμητικης κοινοχτησιακης-κοινοβιακης κι αληθινα παραδεισιας ...λυτρωμενης απο τα σκληρα διαβιωτικα δεσμα...

.. ο κατεστημενος σατανοπληκτος χριστιανισμος και οι μεγαλες αιρεσεις του οι εκκοσμικευμενεςς και αυτοκρατορικεςς στρατοκρατορικεςς και εκβιαστικεςς οι ευλογητες και προωθητες κατακτητικων πολεμων , οικολογικων εγκληματων και πολεμικης βιας εξανδραποδισμου των λαων που λειτουργησαν ως μηχανισμος καθυποταξης πολιστισμων αυτος ο νοθευμενος στο συνολο του καταχρηστικος χριστιανισμος ο σατανοπληκτος και σατανικος ,, αιωνια αντιστρατευεται και πολεμα το αυθεντικο πηγαιο κι αρχαιο χριστιανικο πνευμα το οικουμενικο ..

...τα τελευαταια 50 χρονια ο πολεμος εναντια στο χριστιανικο αυτο πνευμα που βεβεια στο αντιποδα του βρισκεται τα καταχρηστικο σατανικο συστημα παγκοσμιοποιημενης εξουσιας και σκληρης κεφαλαιοκρατιας αποικιοκρατιας ..εχει παρει πολλαπλες διαστασεις κι εξειδικευμενες εκφορες ...περα απο την κυριαρχη πλατφορμα του που ειναι η υπερκαταναλωτικη μαζικοποιημενη τεχνοκρατουμενη κουλτουρα
Η ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΗ ΚΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ...

-ενα μετωπο πολεμου αυτου ειναι ο στειρος και τυφλωμενος θετικισμος και επιστημονισμος του τιποτε ,της σχετικοτητα3 και αβεβαιοτητας της γνωσης
- αλλο μετωπο ειναι ο σχετικισμος , ο μηδενισμος ,χαοτισμος, ο αθεισμος ,
- ενα αλλο μετωπο ειναι η αναβίωση των αρχαιων παγανιστικων θρησκειων που κι αυτες με την σειρα τους θολωνουν και σπιλωνουν ασυδωτα κια τυφλωμενα το ανακαινιστικο αρχαιο χριστιανικο πνευμα
( χωρις να διακρινουν τον αυθεντικο απο το απαλλοτρωμενο χριστιανισμο )και αποτελουν ενα αγονο πισωγυρισμα φυσιολατρικο ατερμονο κι αδιεξοδο αποπροσανατολιστικο κια φατριαστικο ,,

- ενα αλλο σκληρο μετωπο στο οποιο πολεμιεται το χριστιανικο πνευμα το οικουμενικο ειναι αυτο της ενισχυσης των εθνικιστικων χωριστικων και εθνοφατριαστικων μισαλλοδοξων κινηματων που αποτελουν παγκοσμιο φαινομενο ,,,

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΒΟΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΙΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ..

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΚΜΑΥΛΣΤΙΚΟΥ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΤΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΛΥΟ ΧΡΙΤΙΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

ΤΟ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΤΕΡΗ ΕΚΠΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΚΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΥ ΚΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΚΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΗ ΔΑΔΑ ΚΑΙ ΚΙΒΩΤΟ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΒΥΣΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ,ΕΜΑΥΛΙΣΤΙΚΟΣ ,ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΣ , ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ !!!!

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 26/12/2013 19:40:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 20:12:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Να είστε βέβαιοι(οι αναγνώστες) ότι εάν ο Χριστιανισμός προερχότανε απο την Ελλάδα και ο Ιησούς ήτανε Έλληνας οι ίδιοι συγκεκριμένοι τύποι όχι μόνο θα δηλώνανε πιστοί άλλα θα ήτανε και Βασιλικότεροι του Βασιλέως, κάτι σαν ζηλωτές της πίστεως. Εδώ είναι έτοιμοι να αποδεχτούνε ακόμα τα πιο παράλογα θέματα αρκεί να πληρούνε μια προυπόθεση, να εξάγωνται απο την Ελλάδα. Τι να λέμε τώρα ;


Μπορεί να μην συμφωνώ με κάποια πράγματα που λες αλλά στο παραπάνω έχεις δίκιο!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 20:52:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Να είστε βέβαιοι(οι αναγνώστες) ότι εάν ο Χριστιανισμός προερχότανε απο την Ελλάδα και ο Ιησούς ήτανε Έλληνας οι ίδιοι συγκεκριμένοι τύποι όχι μόνο θα δηλώνανε πιστοί άλλα θα ήτανε και Βασιλικότεροι του Βασιλέως, κάτι σαν ζηλωτές της πίστεως. Εδώ είναι έτοιμοι να αποδεχτούνε ακόμα τα πιο παράλογα θέματα αρκεί να πληρούνε μια προυπόθεση, να εξάγωνται απο την Ελλάδα. Τι να λέμε τώρα ;


Μπορεί να μην συμφωνώ με κάποια πράγματα που λες αλλά στο παραπάνω έχεις δίκιο!Κοστ,ισχυει και το αντιθετο ομως.Αν ο χριστιανισμος προερχοτανε απο την ελλαδα,καποιοι σαν τον παραπανω θα ηταν φανατικοι πολεμιοι του.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
diego
Μέλος 1ης Βαθμίδας


79 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 21:41:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Κοστ,ισχυει και το αντιθετο ομως.Αν ο χριστιανισμος προερχοτανε απο την ελλαδα,καποιοι σαν τον παραπανω θα ηταν φανατικοι πολεμιοι του.

Εσύ πρέπει να έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου ότι όποιος δεν έχει κάρτα μέλους της Χρυσής αυγής είναι ανθέλληνας και θέλει το κακό μας.

Με τέτοια συγκέντρωση απο εθνογκαγκά εδώ μέσα τι περιμένεις;

Μήπως νιώθεις και εσύ Σκαρτάδε ένα απαλό σκίρτημα στο στήθος όταν βλέπεις μια φωτογραφία του Φύρερ ; Έλα μην ντρέπεσαι..

Όχι δεν θα ήμουνα πολέμιος, όπως δεν είμαι πολέμιος σήμερα με αυτούς που πιστεύουνε στο δωδεκάθεο άλλα είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι και δεν βρίζουνε τα δίκα μου πιστεύω. Όπως δεν έχω πρόβλημα και με τους σοβαρούς άθεους και αλλόθρησκους που δεν προκαλούνε. Αυτό λέγεται πολιτισμός.

Ο Σβάμπε με αυτό το εμετικό νήμα, βρίζει το 1/3 της ανθρωπότητας ξεκάθαρα λόγω φυλετικού μίσους.

Καταλήγει να κρίνει θρησκείες, ιδεολογίες και τους συνανθρώπους του κατ΄επέκτασιν, βάσει φυλετικής προέλευσης!

Για αυτό το λόγο ένας φασίστας μόνο μισάνθρωπος μπορεί να είναι και τίποτα παραπάνω.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 21:45:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κοστ,ισχυει και το αντιθετο ομως.Αν ο χριστιανισμος προερχοτανε απο την ελλαδα,καποιοι σαν τον παραπανω θα ηταν φανατικοι πολεμιοι του.

Τι να σου πω, δεν το ξέρω αυτό...ας τον ρωτήσουμε. Diego θεωρείς τον εαυτό σου πολέμιο της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και θεολογίας;

Θα πρέπει να παραδεχτείς πάντως skartado πως η εμμονή κάποιων μελών ενάντια στον χριστιανισμό είναι όντως ενοχλητική...όταν δηλαδή ο αποκλειστικός σκοπός για να γράφει κάποιος σε ένα φόρουμ είναι το να μειώνει τον χριστιανισμό τότε εκτός από ενοχλητικά προκατειλημένος είναι και τυφλωμένος στο να αποκτήσει αληθινή γνώση, έτσι δεν είναι;

Και μη μου απαντήσεις ότι "και οι άλλοι το ίδιο κάνουν"...για τους μεν λέμε τώρα...


Άσε που προσωπικά δεν βλέπω και ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ των μεν και των δε...αν τους αλλάξεις τα "ρούχα" δεν βλέπεις παρά ελάχιστες διαφορές...η ίδια εμπάθεια και το ίδιο μένος...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 21:52:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Όχι δεν θα ήμουνα πολέμιος, όπως δεν είμαι πολέμιος σήμερα με αυτούς που πιστεύουνε στο δωδεκάθεο άλλα είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι και δεν βρίζουνε τα δίκα μου πιστεύω. Όπως δεν έχω πρόβλημα και με τους σοβαρούς άθεους και αλλόθρησκους που δεν προκαλούνε. Αυτό λέγεται πολιτισμός.

Οκ, με αυτό απάντησε ο diego στο ερώτημά μου...Να σε ρωτήσω όμως diego κάποια πράγματα.
1) αρνείσαι ότι υπάρχουν και χριστιανοί με ακροδεξιές ιδεολογίες?

Και 2) σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αρκετοί Χριστιανοί εδώ μέσα, εκτός από τα μπινελίκια και τις προσβολές που κατα καιρούς ρίχνουν κάνουν και κάτι άλλο απαράδεκτο?...έμμεσα πλην σαφώς (και μερικές φορές και άμεσα) κηρύσσουν ότι μονάχα οι χριστιανοί είναι οι ελκεκτοί αυτής της γης, και ότι μονάχα η αληθινή πίστη στον Χριστό είναι που μπορεί να σώσει τον άνθρωπο από την ποταπή του ύπαρξη...έχεις σκεφτεί ποτέ diego ότι αυτές είναι ξεκάθαρα ρατσιστικές απόψεις οι οποίες απορρίπτουν ως υποδεέστερους όσους δεν έχουν καμία σχέση με την χριστιανική πίστη; Δηλαδή το 70% του πλανήτη με άλλα λόγια...


Ένας αληθινός χριστιανός θα έπρεπε να λέει ότι "παιδιά, αδέρφια είμαστε όλοι...δεν χρειάζται να πιστεύετε στον Χριστό, αρκεί να ακούτε την καρδιά σας και να είστε καλοί και δίκαιοι!"...ειλικρινά, τόσο καιρό εδώ δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάποιον χριστιανό να μιλάει έτσι...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 21:53:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σημασία έχει η λογική του ατόμου και όχι η προέλευση της θρησκείας-ιδέας-φιλοσοφίας.
Δεν θεωρώ πως έχει να κάνει με τον τόπο, αλλά με την νοημοσύνη.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

diego
Μέλος 1ης Βαθμίδας


79 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 22:22:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
1) αρνείσαι ότι υπάρχουν και χριστιανοί με ακροδεξιές ιδεολογίες?

Φυσικά και υπάρχουνε, απλά αυτοί δεν έχουνε ιδέα το τι σημαίνει πραγματικά Χριστιανισμός.

quote:

Και 2) σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αρκετοί Χριστιανοί εδώ μέσα, εκτός από τα μπινελίκια και τις προσβολές που κατα καιρούς ρίχνουν κάνουν και κάτι άλλο απαράδεκτο?...έμμεσα πλην σαφώς (και μερικές φορές και άμεσα) κηρύσσουν ότι μονάχα οι χριστιανοί είναι οι ελκεκτοί αυτής της γης, και ότι μονάχα η αληθινή πίστη στον Χριστό είναι που μπορεί να σώσει τον άνθρωπο από την ποταπή του ύπαρξη...έχεις σκεφτεί ποτέ diego ότι αυτές είναι ξεκάθαρα ρατσιστικές απόψεις οι οποίες απορρίπτουν ως υποδεέστερους όσους δεν έχουν καμία σχέση με την χριστιανική πίστη; Δηλαδή το 70% του πλανήτη με άλλα λόγια...

Ο καθένας αλλόθρησκος μπορεί να ισχύριζεται για την δικιά του πίστη ότι είναι αληθινή, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός μας να το πιστεύει και δεν έχει εμπεριέχει κάτι το άσχημο.

Αντίθετα το να πιστεύεις ότι ο Θεός θα χαντακώσει καποιον επειδή έτυχε να γεννηθεί σε μια Χώρα που τελικά θα αποδειχτεί ότι έχει λαθεμένη πίστη(βάζω και τις Χριστιανικές μέσα), αυτό αγγίζει τα όρια της παράνοιας.

quote:

Ένας αληθινός χριστιανός θα έπρεπε να λέει ότι "παιδιά, αδέρφια είμαστε όλοι...δεν χρειάζται να πιστεύετε στον Χριστό, αρκεί να ακούτε την καρδιά σας και να είστε καλοί και δίκαιοι!"...ειλικρινά, τόσο καιρό εδώ δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάποιον χριστιανό να μιλάει έτσι...

Και γιατί νομίζεις ότι ένας τέτοιος Χριστιανός θα μπει στην διαδικασία να γράψει σε ένα φόρουμ που μαζεύτηκαν νεοναζιστές και βρίζουνε την θρησκεία του ;

Τι θα του προσφέρει αυτό;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 22:41:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Απέχω μετά βδελυγμίας να γράφω στο συγκεκριμένο φόρουμ για τους γνωστούς λόγους που έχουνε κατανοήσει όλοι και είναι απόντες.

Τότε γιατί χαλάς τη ζαχαρένια σου χρονιάρες μέρες?
Η χολή είτε βγαίνει απο Χριστιανό είτε απο Άθεο, Δωδεκαθειστη, Μουσουλμάνο, Μηδενιστή, Άθρησκο παραμένει χολή.

Οι φέροντες παρωπίδες, με όποια πίστη κι αν έχουν ταχθεί, δεν είναι και οι καλύτεροι των συνομιλητών
που θα ήθελε κάποιος να έχει απέναντι του.
Και έχουν περάσει πολλοί απο εδω, αυτό είναι αλήθεια, απο Μουσουλμάνους που θελαν (προσωπικά)
το κεφάλι μου επι πίνακι, μέχρι Χριστιανούς που μετά την Κοινωνία της Κυριακής, εκτόξευαν κατάρες...
(αλλα οκ, με ενα "θεέ μου συγχωράμε" καθαρίσαμε)

Αυτοί βέβαια οι κομιστές, συμπεριφέρονται ως "κομήτες",
περνούν... και όταν δεν τα βγάζουν πέρα ή τελειώνουν τα επιχειρήματα τους,
αποχωρούν ή σκηνοθετούν την διαγραφή τους.

Αν και αποφεύγω τέτοιου είδους συζητήσεις (ως μέλος)
πολύ θα ήθελα να δω την αντίδραση του 90% της Χιτλερικής γιάφκας...
Αφήνοντας βέβαια απ'εξω το 10% τύπου Χριστος Ελ, που "απλά" ψήφισε και θα ψηφίζει ΧΑnot asked to learn how deep the secrets ... there are no
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 22:48:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αφήνοντας βέβαια απ'εξω το 10% τύπου Χριστος Ελ, που "απλά" ψήφισε και θα ψηφίζει ΧΑ

Τώρα, γιατί γίνεσαι εσύ κακός βρε Αιθέρα?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 22:51:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Και έχουν περάσει πολλοί απο εδω, αυτό είναι αλήθεια, απο Μουσουλμάνους που θελαν (προσωπικά)
το κεφάλι μου επι πίνακι

Για πότε λες Αιθεροβάμμονα; Τι είχε συμβεί με Μουσουλμάνους;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

diego
Μέλος 1ης Βαθμίδας


79 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 23:16:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Τότε γιατί χαλάς τη ζαχαρένια σου χρονιάρες μέρες?
Η χολή είτε βγαίνει απο Χριστιανό είτε απο Άθεο, Δωδεκαθειστη, Μουσουλμάνο, Μηδενιστή, Άθρησκο παραμένει χολή.

Είμαι σχεδόν 3-4 χρόνια εγγεγραμμένο μέλος και έχω γράψει 72 μηνύματα.
Αν αυτό σου λέει κάτι για το πόσες φορές χάλασα την ζαχαρένια μου..

quote:
Οι φέροντες παρωπίδες, με όποια πίστη κι αν έχουν ταχθεί, δεν είναι και οι καλύτεροι των συνομιλητών
που θα ήθελε κάποιος να έχει απέναντι του.
Και έχουν περάσει πολλοί απο εδω, αυτό είναι αλήθεια, απο Μουσουλμάνους που θελαν (προσωπικά)
το κεφάλι μου επι πίνακι, μέχρι Χριστιανούς που μετά την Κοινωνία της Κυριακής, εκτόξευαν κατάρες...
(αλλα οκ, με ενα "θεέ μου συγχωράμε" καθαρίσαμε)

Αυτοί βέβαια οι κομιστές, συμπεριφέρονται ως "κομήτες",
περνούν... και όταν δεν τα βγάζουν πέρα ή τελειώνουν τα επιχειρήματα τους,
αποχωρούν ή σκηνοθετούν την διαγραφή τους.


Για να υπάρχει διάλογος χρειάζεται να ισχύουνε κάποιοι στοιχειώδεις κανόνες λειτουργίας σε ένα φόρουμ,ακόμα και αν οι συνομιλητές δεν έρχονται για διάλογο άλλα για να ξεχαρμανιάσουνε.

Κάπου εκεί παρεμβαίνει η Διαχείριση, η οποία σημειωτέον η ανοχή που επιδεικνύει σε τέτοια φαινόμενα είναι όντως περιέργη..

Όσο για μένα μην ανησυχείς, δεν έχω σκοπό να χαλάσω πολύ μελάνι ακόμη
εδώ..

quote:
Αν και αποφεύγω τέτοιου είδους συζητήσεις (ως μέλος)
πολύ θα ήθελα να δω την αντίδραση του 90% της Χιτλερικής γιάφκας...
Αφήνοντας βέβαια απ'εξω το 10% τύπου Χριστος Ελ, που "απλά" ψήφισε και θα ψηφίζει ΧΑ

Αν διάβαζες το προήγουμενο μήνυμα δεν θα με ρωτούσες για τον Χρίστος Ελ. Χειρότερος και απο τους υπόλοιπους, εκτός απο φασίστας έχει και πλήρη άγνοια του Χριστιανισμού τον οποίο και καλά εκπροσωπεί.

Εσύ θα έπρεπε να αναρωτηθείς, αν το εν'λόγω φόρουμ έχει πλέον καμιά σχέση με εσωτερισμό(!) ή έχει καταντήσει γίαφκα Χιτλερικών που ξεχαρμανιάζουνε τα βράδυα τους εξυβρίζοντας συνανθρώπους τους;

Φόρουμ εσωτερισμού, χωρίς εσωτεριστές πρώτη φορά βλέπω!

Τι ήρθατε να γράψετε εδώ μετά ρε παλικάρια; Ε,Σβάμπε;

Γιατί κάνατε εγγραφή άραγε;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 23:30:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έχω ένα τεράστιο θέμα Kost με το Ισλάμ
όλους τους οπαδούς οποιαδήποτε θρησκείας, τους βλέπω με συμπάθεια και κατανόηση (και δεν ειρωνεύομαι)
Οι συγκεκριμένοι όμως αντιτίθενται στον όποιο πολιτισμό μου.
(απο την άποψη οτι δέχονται αμάσητα οτι διδάσκονται,
καλα κάνουν, καλά κάνω και διαφωνώ)

Ετσι και κάποια στιγμή είχαν πλακώσει κι εδω μερικοί, και εμφανισθεί κάποια στιγμή κάποιος
ο οποίος (αυτοαποκαλούμενος) ως "αξιωματούχος" της ελληνικής κοινότητας,
απειλούσε με e-mails οτι θα απευθύνει στη δικαιοσύνη γιατί προσέβαλα την πίστη του.

Τον παρότρυνα βέβαια να το κάνει... και τότε εξαφανίστηκε.

Τότε βέβαια (η Ελληνική νομοθεσία) ήταν Δημοκρατική,
και δεν ποινικοποιούσε απόψεις (αύριο δεν ξέρουμε).

edit:

quote:
Αν διάβαζες το προήγουμενο μήνυμα δεν θα με ρωτούσες για τον Χρίστος Ελ. Χειρότερος και απο τους υπόλοιπους, εκτός απο φασίστας έχει και πλήρη άγνοια του Χριστιανισμού τον οποίο και καλά εκπροσωπεί.

Εγω που εχω πάνω απο 10 χρόνια εδω μέσα,
σε πληροφορώ οτι μόνο τέτοιοι περιφέρονται... αν αυτό σου λέει κάτι.
Ειναι οι ίδιοι που ωθούν στα άκρα μέλη (τύπου Macedon)
οι οποίοι πως να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο "διαβασμένοι"
Επίσης, θα ήθελα να σημειώσω, οτι εχεις χάσει ομηρικές μάχες
του παρελθόντος, με "τέρατα" γνώσεων και απο τις δυο πλευρές.
Ξερεις κατι(?) αυτα ειπώθηκαν παει τωρα ... τέλος
δεδομένου οτι δεν έχει αλλάξει κατι τα τελευταία 2013 χρόνια,
τι αλλο να συζητηθει?
Μας ειχε δώσει μια ελπίδα ο ΧΟ οτι θα έρθει ο αντίχριστος να ταράξει τα νερά... αλλά ΑΝΘΡΑΚΕΣ .
not asked to learn how deep the secrets ... there are no

Edited by - AitheroVamon on 26/12/2013 23:41:40Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4907 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2013, 23:46:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
diego
Απέχω μετά βδελυγμίας να γράφω στο συγκεκριμένο φόρουμ για τους γνωστούς λόγους που έχουνε κατανοήσει όλοι και είναι απόντες.

Δεν θα σχολιάσω τίποτα απο τα λεγόμενα του Σβάμπε επειδή ο άνθρωπος εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη ατζέντα όπως και αρκετοί του εν' λόγω φόρουμ.

Σκεφτείτε μόνο για ποιο λόγο ο οποιοσδήποτε να μπει στον κόπο να κάνει έγγραφη σε ένα φόρουμ εσωτερισμού και να συμμετέχει ενεργά κιόλας με πλήθος μηνυματων ;

Το λογικότερο είναι να έχει κάποιες ανάγκες απάντησης προσωπικών ερωτημάτων, για βιώματα, για μεταφυσικές εμπειρίες, για ανεξήγητα φαινόμενα κλπΓια να σχολιάσης πρώτα απ' όλα αυτά που γράφει κάποιος, θα πρέπη να έχης και τις πειστικές απαντήσεις που τεκμηριώνουν αυτά που γράφεις. Όσο για τον σκοπό συμμετοχής των μελών σ' ένα φόρουμ ελεύθερης διακινήσης ιδεών, είναι για να καταθέσουν τις απόψεις τους με κόσμιο τρόπο, άσχετα αν αυτές ενοχλούν κάποιους, οι οποίοι όμως έχουν κι αυτοί το δικαίωμα να τις αντικρούσουν καταθέτοντας τις δικές τους απόψεις, και όχι με υστερικές κραυγές.
quote:
diego
Ποιά είναι αυτή η ανάγκη τους που αναφέρω άραγε ;
Κάτα μια περιέργη σύμπτωση όλα αυτά τα μέλη υποστηρίζουνε, γλυκοκοιτάνε, συμπαθούνε βλέπουνε με ενα στοργικό βλέμμα την νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής αυγής.

Και ενώ στην κοινωνία μας είναι ένα 10%, στο εσωτέρικα είναι 90% αυτά φένει το χάιδεμα και προδέρμ των συντονιστών και της διαχείρισης που τους σιγοκλείνει το μάτι βλέπετε.

Αν νομίζετε ότι Σβάμπε, μασεντόν, σεσοστρίς και λοιποί έχουνε αφιερώσει τόσο χρόνο απο την ζωή τους επειδή τους ενδιαφέρει αν είναι τα Ευαγγέλια αληθινά, ψεύτικα ή πλαστογραφημένα ή αν έχουνε αντιφάσεις ή αν ο Ιησούς υπήρχε... τρίχες κατσαρές τίποτα απο όλα αυτά.Αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθής, είναι ότι ανεξαιρέτως όλες οι θρησκείες, και ειδικότερα οι τρεις εξ αποκαλύψεως, έχουν δύο όψεις. Την θεολογική-μεταφυσική, με τα θαύματα και τις υπερβολές προκειμένου να εντυπωσιάζουν τους πιστούς, και την καθαρά ιστορική, που εξετάζει τα γεγονότα μέσα από την καταγεγραμμένη ιστορία. Το ότι λοιπόν ο Schwabe και οι προαναφερθέντες μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεις κι εμένα εξετάζουμε τις θρησκείες από την καθαρά ιστορική τους όψη, αυτό δεν μας κατατάσσει αυτόματα στους Χρυσαυγίτες, ούτε στα χαϊδεμένα παιδιά των συντονιστών, από τους οποίους κρινόμαστε όλοι ανεξαιρέτως για την συμπεριφορά μας, και αν ψάξης στο φόρουμ θα δης ότι πολλές φορές σε ορισμένους έχουν γίνει και παρατηρήσεις, και προσωρινές απενεργοποιήσεις λογαριασμών. Όσο για το ποσοστό μας στην κοινωνία, αυτό δεν μπορείς να το προσδιορίσης από το κύκλο των γνωριμιών σου, ούτε να προσμετρήσης στο ποσοστό των πιστών χριστιανών αυτούς που θα πάνε μια φορά το χρόνο στην ανάσταση για το έθιμο.
quote:
diego
Αυτό που ικανοποιούνε στην πραγματικότητα είναι η ανάγκη τους να εξωτερικεύουνε το φυλετικό μίσος μέσω της συγκεκριμένης θρησκείας η οποία πηγάζει απο το Ισραήλ και τους Εβραίους.

Αν κάποιοι μισούν τους Εβραίους , αυτοί είναι οι φανατικοί χριστιανοί. Οι χριστιανοί δεν είναι αυτοί που οργάνωσαν τους διωγμούς των Εβραίων στο Βυζάντιο; Οι χριστιανοί στις μέρες μας δεν καίνε τον Εβραίο μετά την ανάσταση; Στα τροπάρια της μεγάλης εβδομάδας δες χαρακτηρίζονται οι Εβραίοι άνομοι; Καλό είναι λοιπόν πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να πληκτρολογής, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
quote:
diego
Να είστε βέβαιοι(οι αναγνώστες) ότι εάν ο Χριστιανισμός προερχότανε απο την Ελλάδα και ο Ιησούς ήτανε Έλληνας οι ίδιοι συγκεκριμένοι τύποι όχι μόνο θα δηλώνανε πιστοί άλλα θα ήτανε και Βασιλικότεροι του Βασιλέως, κάτι σαν ζηλωτές της πίστεως. Εδώ είναι έτοιμοι να αποδεχτούνε ακόμα τα πιο παράλογα θέματα αρκεί να πληρούνε μια προυπόθεση, να εξάγωνται απο την Ελλάδα. Τι να λέμε τώρα ;

Γιατί σου είπε κανένας ότι πιστεύουμε στα παραμύθια της "Θεογονίας" και το "Δωδεκάθεο";
quote:
diego
Ελπίζω οι φασίστες που κατακλύσανε το εν'λόγω φόρουμ να παραμείνουνε ανικανοποίητοι, η μεγάλη ανάγκη τους να παράγουνε φυλετικό μίσος να μείνει στο κενό.

Τον λίβελο που έγραψες κατά συντονιστών και αντιφρονούντων αντί για σχόλιο, τον θεωρείς δημοκρατικό;


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 00:22:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εσύ πρέπει να έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου ότι όποιος δεν έχει κάρτα μέλους της Χρυσής αυγής είναι ανθέλληνας και θέλει το κακό μας.
Θα σε δειξω μεσα απο τα δικα σου γραπτα ντιεγκο,τι σημαινει πλυση εγκεφαλου και παντελης ελειψη κρισης.Γραφεις πρωτα αυτο
quote:
Να είστε βέβαιοι(οι αναγνώστες) ότι εάν ο Χριστιανισμός προερχότανε απο την Ελλάδα και ο Ιησούς ήτανε Έλληνας οι ίδιοι συγκεκριμένοι τύποι όχι μόνο θα δηλώνανε πιστοί άλλα θα ήτανε και Βασιλικότεροι του Βασιλέως, κάτι σαν ζηλωτές της πίστεως. Εδώ είναι έτοιμοι να αποδεχτούνε ακόμα τα πιο παράλογα θέματα αρκεί να πληρούνε μια προυπόθεση, να εξάγωνται απο την Ελλάδα. Τι να λέμε τώρα ;

και στη συνεχεια αυτοαναιρεισαι γραφοντας αυτο
quote:
Ελπίζω οι φασίστες που κατακλύσανε το εν'λόγω φόρουμ να παραμείνουνε ανικανοποίητοι, η μεγάλη ανάγκη τους να παράγουνε φυλετικό μίσος να μείνει στο κενό.

και δεν μπορεις να καταλαβεις το εξης απλο.Αν ισχυε το πρωτο που λες,αυτοι οι ανθρωποι,δεν θα ηταν φασιστες,αλλα δημοκρατες,μιας και η δημοκρατια ειναι το σημα κατατεθεν της Ελληνικης σκεψης.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 00:38:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Έχω ένα τεράστιο θέμα Kost με το Ισλάμ
όλους τους οπαδούς οποιαδήποτε θρησκείας, τους βλέπω με συμπάθεια και κατανόηση (και δεν ειρωνεύομαι)
Οι συγκεκριμένοι όμως αντιτίθενται στον όποιο πολιτισμό μου.
(απο την άποψη οτι δέχονται αμάσητα οτι διδάσκονται,
καλα κάνουν, καλά κάνω και διαφωνώ)
Ετσι και κάποια στιγμή είχαν πλακώσει κι εδω μερικοί, και εμφανισθεί κάποια στιγμή κάποιος
ο οποίος (αυτοαποκαλούμενος) ως "αξιωματούχος" της ελληνικής κοινότητας,
απειλούσε με e-mails οτι θα απευθύνει στη δικαιοσύνη γιατί προσέβαλα την πίστη του.


Καλά, η ευθιξία τους δεν έχει όμοιό της...ακόμα και οι πορωμένοι χριστιανοί και ελληνοκεντρικοί φαίνονται διαλλακτικότατοι μπροστά τους...με αυτούς δεν μπορεί να γίνει καν συζήτηση, και δεν υπάρχει και λόγος. Είναι βέβαια τεράστιο θέμα και πρόβλημα η όλο και μεγαλύτερη επέκταση του Ισλάμ στον δυτικό κόσμο, αλλά αυτό είναι για άλλη φορά...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

diego
Μέλος 1ης Βαθμίδας


79 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 00:49:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Εγω που εχω πάνω απο 10 χρόνια εδω μέσα,
σε πληροφορώ οτι μόνο τέτοιοι περιφέρονται... αν αυτό σου λέει κάτι.
Ειναι οι ίδιοι που ωθούν στα άκρα μέλη (τύπου Macedon)
οι οποίοι πως να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο "διαβασμένοι"
Επίσης, θα ήθελα να σημειώσω, οτι εχεις χάσει ομηρικές μάχες
του παρελθόντος, με "τέρατα" γνώσεων και απο τις δυο πλευρές.
Ξερεις κατι(?) αυτα ειπώθηκαν παει τωρα ... τέλος
δεδομένου οτι δεν έχει αλλάξει κατι τα τελευταία 2013 χρόνια,
τι αλλο να συζητηθει?
Μας ειχε δώσει μια ελπίδα ο ΧΟ οτι θα έρθει ο αντίχριστος να ταράξει τα νερά... αλλά ΑΝΘΡΑΚΕΣ .

Περιφέρονται τέτοιοι, επειδή τέτοιο είναι το επίπεδο του φόρουμ.

Ο macedon ο ''διαβασμένος'' είναι εκείνος που ήτανε στα ιδρυτικά στελέχη της ΧΑ ή κάποιων άλλων φασιστικών οργανώσεων αν θυμάμαι καλά την δεκαετία του 80.Σαν να λέμε αρχιφασίστας με την βούλα!Και μετά παριστάνουνε τους έξυπνους σε κάτι καμμένες περιπτώσεις που μαζεύει ο
συγκεκριμένος χώρος όπως ο ψευτοΧΟ της κακιάς ώρας.

Μα το μέλι έχετε και τους μαζεύεται όλους εδώ μέσα;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

diego
Μέλος 1ης Βαθμίδας


79 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 01:04:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Για να σχολιάσης πρώτα απ' όλα αυτά που γράφει κάποιος, θα πρέπη να έχης και τις πειστικές απαντήσεις που τεκμηριώνουν αυτά που γράφεις. Όσο για τον σκοπό συμμετοχής των μελών σ' ένα φόρουμ ελεύθερης διακινήσης ιδεών, είναι για να καταθέσουν τις απόψεις τους με κόσμιο τρόπο, άσχετα αν αυτές ενοχλούν κάποιους, οι οποίοι όμως έχουν κι αυτοί το δικαίωμα να τις αντικρούσουν καταθέτοντας τις δικές τους απόψεις, και όχι με υστερικές κραυγές.
quote:

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

Αυτό είναι θέμα για συζήτηση με κόσμιο τρόπο;

Εγώ το λέω εξύβριση της πίστης των άλλων με κόσμιο τρόπο.

quote:

Αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθής, είναι ότι ανεξαιρέτως όλες οι θρησκείες, και ειδικότερα οι τρεις εξ αποκαλύψεως, έχουν δύο όψεις. Την θεολογική-μεταφυσική, με τα θαύματα και τις υπερβολές προκειμένου να εντυπωσιάζουν τους πιστούς, και την καθαρά ιστορική, που εξετάζει τα γεγονότα μέσα από την καταγεγραμμένη ιστορία. Το ότι λοιπόν ο Schwabe και οι προαναφερθέντες μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεις κι εμένα εξετάζουμε τις θρησκείες από την καθαρά ιστορική τους όψη, αυτό δεν μας κατατάσσει αυτόματα στους Χρυσαυγίτες, ούτε στα χαϊδεμένα παιδιά των συντονιστών, από τους οποίους κρινόμαστε όλοι ανεξαιρέτως για την συμπεριφορά μας, και αν ψάξης στο φόρουμ θα δης ότι πολλές φορές σε ορισμένους έχουν γίνει και παρατηρήσεις, και προσωρινές απενεργοποιήσεις λογαριασμών. Όσο για το ποσοστό μας στην κοινωνία, αυτό δεν μπορείς να το προσδιορίσης από το κύκλο των γνωριμιών σου, ούτε να προσμετρήσης στο ποσοστό των πιστών χριστιανών αυτούς που θα πάνε μια φορά το χρόνο στην ανάσταση για το έθιμο.

Απο ιστορικής άποψης θα ήθελα να μάθω και εγώ αν έχεις γράψει κατα
σύμπτωση 4000 μηνύματα κατα του Χριστιανισμού ;

θίχτηκε ο κρυφοφασίστας τώρα και προσπαθεί να τα μπαλώσει.

quote:

Αν κάποιοι μισούν τους Εβραίους , αυτοί είναι οι φανατικοί χριστιανοί. Οι χριστιανοί δεν είναι αυτοί που οργάνωσαν τους διωγμούς των Εβραίων στο Βυζάντιο; Οι χριστιανοί στις μέρες μας δεν καίνε τον Εβραίο μετά την ανάσταση; Στα τροπάρια της μεγάλης εβδομάδας δες χαρακτηρίζονται οι Εβραίοι άνομοι; Καλό είναι λοιπόν πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να πληκτρολογής, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Πονηρέ κρυφοφασίστα, ολοι οι διωγμοί δεν κρύβουνε φασιστικά χαρακτηριστικά απο πίσω, όταν ο Φύρερ σου κυνηγούσε τους Εβραίους το έκανε με φασιστικά κίνητρα, ξέρεις εσύ απο αυτά.

quote:

Γιατί σου είπε κανένας ότι πιστεύουμε στα παραμύθια της "Θεογονίας" και το "Δωδεκάθεο";

Γιατί σε κατηγόρησε κανένας ότι έγραψες 4000 μηνύματα κατά της Θεογονίας και του δωδεκάθεου;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

diego
Μέλος 1ης Βαθμίδας


79 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 01:14:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

και δεν μπορεις να καταλαβεις το εξης απλο.Αν ισχυε το πρωτο που λες,αυτοι οι ανθρωποι,δεν θα ηταν φασιστες,αλλα δημοκρατες,μιας και η δημοκρατια ειναι το σημα κατατεθεν της Ελληνικης σκεψης.....

Σιγα μην ήτανε και το σήμα κατατεθέν Χώρας προέλευσης όπως η Φέτα.

Πουλά αλλού την πραγμάτεια σου Ελλαδέμπορα Σκαρτάδε, όχι σε εμένα τέτοιες ανοησίες περι αποκλειστικής Ελληνικής σκέψης.

Ο Μεταξάς και ο Γ.Παπαδόπουλος ήτανε το σήμα κατατεθέν της..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 01:22:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι αρκετά απλούστερα από όσο φανταζόμαστε. Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στις αντιφάσεις που ενγενώς παράγει η ίδια η ιστορία. Αλλά η ιστορία, ως καταγραφή και αξιολόγηση ανθρωπίνων πράξεων, υπόκειται στην αντιφατικότητα των χαρακτήρων που περιγράφει, αλλά και σε αυτή των καταγραφέων και αναλυτών της.

Μερικά παραδείγματα.

Η αθηναική δημοκρατία δεν ήταν ένα πολιτικό σύστημα που μπορούσε να περιλάβει τον όποιο ελληνικό χώρο γενικά. Ήταν στενά συνδεμένη και περιχαρακωμένη εντός των δημοτικών ορίων της Πόλης. Δεν αφορούσε ούτε καν στους κατά καιρούς και συνθήκη σύμμαχους των Αθηναίων, πολύ δε περισσότερο, δεν αφορούσε στο σύνολο των κατοίκων της Πόλης, ούτε καν δε σε σημαντικό μέρος της χρονικής της διαδρομής ως δομής.
Ήταν ένα από τα πολλά συστήματα που μπορούσε κάποιος να συναντήσει, περιορισμένη χρονικά, χωρικά και ανθρωποκοινωνικά.

Η αίσθηση που αποκομίζουμε οι περισσότεροι από εμάς, είναι εντελώς διάφορη, όχι μόνο από αυτό που πραγματικά μπορεί να συνέβαινε, αλλά ακόμα και από αυτό που σωστά ή λάθος παραδέχεται η επιστημονική κοινότητα, ως κοινό τόπο.

Η διαφορά μεταξύ του συνήθους επιπέδου επίγνωσης πάνω στο αντικείμενο, με την επιστημονικά αποδεκτή, αλλά ακόμα χειρότερα, με την ουσιαστικά εμπεδωμένη κατάσταση εκείνης της εποχής, οδηγεί σε τεράστιες αντιφάσεις κατά την όποια συζήτηση.

Η συναίσθηση της ελληνικότητας. Πολύ πονεμένη υπόθεση. Πότε εμφανίστηκε? Που ακριβώς εμφανίστηκε? Είναι πράγματι οι μηδικοί πόλεμοι ορόσημο και ιστορική κοιτίδα της ελληνικής εθνικής συνείδησης? Αν δεν είναι, και στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ακόμα παλαιότερη υπόθεση, ποιό ήταν το εφαλτήριο, αλλά και ο κεντρικός πυρήνας μιας τέτοιας συνειδητής ταυτότητας?

Πόσο ελληνικό ήταν το Βυζάντιο? Είναι στα αλήθεια πολύ τιμητικό το γεγονός πως μόνο κάνα δυό αυτοκράτορες είχαν ελληνικές ρίζες? Το πολιτικό σύστημα του Βυζαντίου, είχε σχέση και αναφορές σε ένα οποιοδήποτε γηγενές αντίστοιχο του παρελθόντος? Από που προκύπτει πως το ομόθρησκο, το οποίο εν πολλοίς δια της πολιτικής επιβλήθηκε, αποτελεί ουσιαστικό θεμελιακό στοιχείο στη συγκρότηση της πριν, αλλά και εκ των υστέρων, ελληνικότητας?

Και μην πει κανείς πως «ιστορικά» το ομόθρησκο είναι αυτοτελές και δομικό στοιχείο του εθνικού μας προσδιορισμού, γιατί τα μεταφυσικά συστήματα της αρχαιότητας, μόνο κοινά δεν ήταν, ακόμα και στις περιόδους πολιτικής και πολεμικής ομόνοιας, πέρα από το γεγονός πως ως ειλικρινής λόγος, ουδέποτε υπήρξαν αιτία σύρραξης ή συμμαχίας.

Δεν ψάχνω αν κάτι είναι καλό ή κακό, δίκαιο ή άδικο, ορθό ή λάθος. Αναρωτιέμαι πόσο αυτονόητα είναι όσα θεωρούμε αυτονόητα, κι αυτό όχι για να γίνω Ρεπούση στη θέση της Ρεπούση, αλλά γιατί αισθάνομαι πως ο αχταρμάς στον οποίο έχουμε εμπλακεί, κυρίως λόγω αμορφωσιάς, ευκολίας και τσαπατσουλιάς, μας έχει οδηγήσει να κάνουμε λάθη εκεί που πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να δικαιωνόμαστε και να θεμελιώνουμε ουσιαστικά ερείσματα απέναντι στον κάθε καραγκιόζη.

Στις μέρες μας, τί είναι, ή και τί θα πρέπει να είναι πιό ισχυρός συγκολλητικός παράγοντας μεταξύ μας? Η όποια θρησκεία? Η όποια πολιτική? Η όποια φιλοσοφία? Τίποτα από αυτά?

Θεωρητικά είναι αδύνατο να είναι κάποιος φασίστας και χριστιανός συγχρόνως. Κομμουνιστής και όποιου τύπου πιστός, εξίσου. Στην πράξη όμως, έχουμε από χριστιανούς άπιστους, μέχρι φασίστες κομμουνιστές. Γιατί? Αν όλα αυτά δεν μπουν μία σειρά που να αντέχει κριτικής, πως μπορούμε να αναμένουμε συνεννόηση μεταξύ μας?


There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Edited by - DSM on 27/12/2013 01:29:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 01:34:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
diego
Ο macedon ο ''διαβασμένος'' είναι εκείνος που ήτανε στα ιδρυτικά στελέχη της ΧΑ ή κάποιων άλλων φασιστικών οργανώσεων αν θυμάμαι καλά την δεκαετία του 80.Σαν να λέμε αρχιφασίστας με την βούλα!Και μετά παριστάνουνε τους έξυπνους σε κάτι καμμένες περιπτώσεις που μαζεύει ο
συγκεκριμένος χώρος όπως ο ψευτοΧΟ της κακιάς ώρας.

Μα το μέλι έχετε και τους μαζεύεται όλους εδώ μέσα;Και θέλεις μετά να συνομιλήσουμε σοβαρά ?
Προσωπικά δεν θα σε ακολουθήσω.not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gewkwn
Μέλος 3ης Βαθμίδας


566 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 02:48:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Απέχω μετά βδελυγμίας να γράφω στο συγκεκριμένο φόρουμ για τους γνωστούς λόγους που έχουνε κατανοήσει όλοι και είναι απόντες.

Δεν θα σχολιάσω τίποτα απο τα λεγόμενα του Σβάμπε επειδή ο άνθρωπος εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη ατζέντα όπως και αρκετοί του εν' λόγω φόρουμ.

Σκεφτείτε μόνο για ποιο λόγο ο οποιοσδήποτε να μπει στον κόπο να κάνει έγγραφη σε ένα φόρουμ εσωτερισμού και να συμμετέχει ενεργά κιόλας με πλήθος μηνυματων ;

Το λογικότερο είναι να έχει κάποιες ανάγκες απάντησης προσωπικών ερωτημάτων, για βιώματα, για μεταφυσικές εμπειρίες, για ανεξήγητα φαινόμενα κλπ

Αυτή είναι η κοινή λογική, ακόμη και ένας άθεος αν και οξύμωρο για ένα τέτοιου είδους φόρουμ θα μπορούσε να είχε περιέργια να ακούσει απόψεις και εμπειρίες απο την αντίπερα όχθη και αυτό να το δεχτώ.

Φανταστείτε ένα μέλος όμως όπως ο Σβάμπε με 5705 μηνύματα απο τα οποία
και τα 5705 βρίσκονται προς την ίδια κατεύθυνση, δηλαδή χλεύη, ύβρι και ειρωνία κατά του Χριστιανισμού.

Τα περισσότερα θέματα είναι επαναλήψεις παλιότερων θεμάτων, χιλιοαπαντημένα και τα οποια μας ξαναφέρνουνε ως ξαναζεσταμένο φαγητό προκειμένου να καλύψουνε την μεγάλη ανάγκη τους.

Ποιά είναι αυτή η ανάγκη τους που αναφέρω άραγε ;
Κάτα μια περιέργη σύμπτωση όλα αυτά τα μέλη υποστηρίζουνε, γλυκοκοιτάνε, συμπαθούνε βλέπουνε με ενα στοργικό βλέμμα την νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής αυγής.

Και ενώ στην κοινωνία μας είναι ένα 10%, στο εσωτέρικα είναι 90% αυτά φένει το χάιδεμα και προδέρμ των συντονιστών και της διαχείρισης που τους σιγοκλείνει το μάτι βλέπετε.

Αν νομίζετε ότι Σβάμπε, μασεντόν, σεσοστρίς και λοιποί έχουνε αφιερώσει τόσο χρόνο απο την ζωή τους επειδή τους ενδιαφέρει αν είναι τα Ευαγγέλια αληθινά, ψεύτικα ή πλαστογραφημένα ή αν έχουνε αντιφάσεις ή αν ο Ιησούς υπήρχε... τρίχες κατσαρές τίποτα απο όλα αυτά.

Αυτό που ικανοποιούνε στην πραγματικότητα είναι η ανάγκη τους να εξωτερικεύουνε το φυλετικό μίσος μέσω της συγκεκριμένης θρησκείας η οποία πηγάζει απο το Ισραήλ και τους Εβραίους.

Να είστε βέβαιοι(οι αναγνώστες) ότι εάν ο Χριστιανισμός προερχότανε απο την Ελλάδα και ο Ιησούς ήτανε Έλληνας οι ίδιοι συγκεκριμένοι τύποι όχι μόνο θα δηλώνανε πιστοί άλλα θα ήτανε και Βασιλικότεροι του Βασιλέως, κάτι σαν ζηλωτές της πίστεως. Εδώ είναι έτοιμοι να αποδεχτούνε ακόμα τα πιο παράλογα θέματα αρκεί να πληρούνε μια προυπόθεση, να εξάγωνται απο την Ελλάδα. Τι να λέμε τώρα ;

Ελπίζω να συνεχίζει να μην απαντά κανένας Χριστιανός στα θέματα και να πάνε άπατα.

Ελπίζω οι φασίστες που κατακλύσανε το εν'λόγω φόρουμ να παραμείνουνε ανικανοποίητοι, η μεγάλη ανάγκη τους να παράγουνε φυλετικό μίσος να μείνει στο κενό.

Και προσοχή δεν πηγαίνουνε όλα αυτά σε αυθεντικούς άθεους που απλά διαφωνούνε με τον Χριστιανισμό, άλλα σε φασίστες παλαίας κοπής οι οποιοί μπορεί ταχα μου οι ευαισθητούληδες να ενδιαφέρονται για την Υπάτια άλλα παράλληλα σε άλλο θέμα μπορεί να θεωρούνε ίνδαλμα τον Φύρερ και να μην αναγνωρίζουνε την γενοκτονία εκατομμυρίων Εβραίων.


Ελα πες μας Σβάμπε για τα ζώα τους υποανάπτυκτους Ασιάτες, για τους γιδοβοσκούς του Ισραήλ ; Παρήγαγε μίσος, εκτονώσου, μην σε πιάνουνε ντροπές..


Α,ξέχασα την ατάκα για κλείσιμο, είμαστε Έλληνες εθνικιστές, έτσι το λένε τώρα ;


Απο αυτα που αναφερει ο Schwabe
εχει κατι να αντικρουσεις ;

Δεν ειναι ιστορικα στοιχεια που ισχυουν;

Οποιοι γνωριζουν και αναδικνηουν ιστορικα
Στοιχεια που δεν σου αρεσουν ειναι φασιστες;

Το γεγομνος οτι αποκαλεις φασιστες οσους
εχουν την προσθεση να μαθουν οτι ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
Να γραφεται πως σε χαρακτιριζει σαν ατομο;

Και στην τελικη σε συ εσυ που δεν εχεις προθεση να σχολιασεις
γιατι προκαλεις με χαρακτιρισμους;

Εαν "αγορι" μου φορας παντελονια αντικρουεις τα
γραφωμενα του Schwabe
ολα τα αλλα που γραφεις ειναι "χαζομαρες"
και εχουν σκοπο μονο να
ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Μια τακτικη πολυ διαδεδομενη σε λογικες
"πολεμιων" .

Λυπαμαι που αντι να ασχολουμαστε με την ορθοτητα
των γραφωμενων του Schwabe ασχολουμαστε
με τις "χαζομαρες" σου.

Επειδη λοιπον εγω γνωριζω την εγκυρωτητα αυτων που εχει
ο Schwabe σε προκαλω να τα αντικρουσεις σαν ψευτικα
αλιως ειναι συνετο να σωπασεις .

Το γεγονος βεβαια οτι δεν εχεις εκτεθει σαν ανθρωπος
(μικρος αριθμος μυνηματων) για να σε γνωριζουμε εδω
στο φορουμ δειχνει ποσο προστατευμενος θελεις να εισαι...
(εαν με πιανεις).

Τελειωνοντας πρεπει να σου γραψω οτι το φορουμ
εχει λογικη ελευθερης διακινιση ιδεων και ειναι
λογικο καποιες απο αυτες αν σε εχουν ενοχλησει
αυτο ομως αποτελει προβλημα σου ,
μιας που οτι αντιδρας ετσι δεινχει οτι δεν εχεις
διαθεση για συζητηση , αλλα για να "την πεις "
στον Schwabe , απευθυνωμενος σε αλλα μελη
του φορουμ για να μειωσεις τον ιδιο και οσους γνωριζουν
τα κακως κειμενα της θρησκειας σου σαν Φασιστες
αποφευγωντας να αντικρουσεις τις αποψεις του στα ισια.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν σε χαρακτιριζει καποιο
γνωμικο σαν το "η ταν η επι τας".

Εαν με καταλαβαινεις ....__________________________________________________
Εαν γινω καπου πιστος μου μενουν ολες οι κολασεις
εκτος απο μια . Ποσα κοματια να γινω για να τις προλαβω ολες;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 03:10:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αμβρόσιος για Χρυσή Αυγή: Μπορείτε να γίνετε η γλυκιά ελπίδα του λαού

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος: "Μαύρισε ο τόπος"

Λυπάμαι Diego αν σου χαλάω τη "συνταγή" της καραμέλας που πιπιλάς στην πλειοψηφία των μηνυμάτων σου στο παρόν θέμα, αλλά πολλοί Χριστιανοί όπως φαίνεται, δεν θα συμφωνούσαν με την ταύτιση που κάνεις μεταξύ αντιχριστιανισμού και χρυσής αυγής.

Κατά τα άλλα,
ο τίτλος του παρόντος θέματος είναι εμπρηστικός και μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικός για πολλούς Χριστιανούς, ιδιαίτερα μάλιστα λόγω των ημερών. Για τον λόγο αυτό αλλάζει από:
Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
στο ακριβέστερο:
Εμπρηστική προσπάθεια κατά του Χριστιανισμού

και επιφυλασσόμεθα για μελλοντικές επεμβάσεις στην περίπτωση που χρειαστεί, καθώς και για την εν γένει πορεία του θέματος (αν π.χ. παραμείνει ενεργό).
Επίσης συνιστούμε, μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκράτηση προς όλες τις πλευρές.

Schwabe
έχεις τόσο καιρό να εμφανιστείς και ξαφνικά ανοίγεις μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ένα θέμα με προφανή σκοπό να ενοχλήσεις τους Χριστιανούς!
Χωρίς μάλιστα και κάποια πρωτοτυπία εφόσον αυτά που αναφέρεις είναι χιλιοειπωμένα στα forums!
Για ποιον λόγο χρησιμοποιείς τη δική μας φιλοξενία και την (δικαιολογημένη) οργή μελών των forums που ασπάζονται τη χριστιανική θρησκεία;
Είναι κάποιου τύπου "διασκέδαση" αυτό;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΜΥΘΗΡΑ
Προσωρινά Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
878 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 07:07:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΜΥΘΗΡΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΧΟΛΙΟ 2

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

.......χριστιανος ανθρωπος εινα η ανωτερη ταξη εξελιγμενων ανθρωπων ..ειναι οι αμνοι αυτοι που θα ειναι οι τελικο εγκατοικοι του κoσμου τουτου οπως γινεται με καθε κοσμο που περνα στα χρυσοκιτρινα γαλαξιακα πεδια ..

...οι χριστιανοι δεν ειναι οι πιστοι-προσκυνηταδες της παραφθαρμενης κατεστημενης χριστιανοσυνης της νεκρολαγνικης και αυτοκρατορικης ,,,,αλλα εκεινοι που θεωρουν αλοβητο κι αναπαλλοτριωτο μεσα τους το φως το πυρηνικο ,, αυτο το χρισματικο φως ειναι το εχεγγυο της ανωτεροτητας τους ...αρα χριστιανους θα βρουμε σε ολες τις θρησκειες της γης !!!!

...στον αντιοποδα εχουμε τον σατανικο ανθρωπο τον ηδονιστη τον χαοτιστη, τον μπερδο ορθολογιστη , τον σχετικιστη αγνωστικιστη κια μηδενιστη τον μη σοφο δηλαδη ανθρωπο με την περπλοκη αλλα μπερδεμενη και συσκοτιμενη γνωση την τιποτενια κι ακαρπα ανακυκλωτικη και αναλωτικη του πνευματος ......εξελιγμενος μεν και αυτος αλλα οχι κληρονομος ενος παραδεισιου κοσμου σαν αυτο που θα γινει ο κοσμο μας ..

...ο σατανικος ανθρωπος βεβαια ανελισσεται κι αυτος αλλα με πολυ αργους ρυθμους και πολλα παλινδρομηματα εκπτωσεις και πισωγυρισματα και βρισκεται σε αλλη εξελικτικη σκαλα πολυ σκληροτραχηλη ....

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ,, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΟΣ ΟΜΟΤΑΞΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ..

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΝΟΣ
Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΙΦΙΟ ..

Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΟΤΑΞΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΨΥΧΩΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΦΑΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ ΕΞΑΓΝΙΣΜΕΝΑ .. ΑΡΑ ΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ ΚΙΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΝΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ...

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟΦΥΣΙΚΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ... ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ !!!..

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,,,ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ !!!!

ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΤΙΣΑΤΤΒΕΣ ΚΙ ΑΒΑΤΑΡΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΖΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΖΑΙΝ ...
ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ...ΝΑΙ ΚΑΙ <<ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ>> !!!!!!!!!!!!

ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η<<ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ>> ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
( ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΙΛΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ ΨΥΧΕΣ )ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΕΙΡΗΜΕΝΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ...ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΑΤΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ..ΓΑΚ???????

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11704
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...

================
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/12/2013 07:10:10

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/12/2013 07:10:46

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/12/2013 07:14:57

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/12/2013 07:15:49Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΜΥΘΗΡΑ
Προσωρινά Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
878 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 08:04:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΜΥΘΗΡΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι αρκετά απλούστερα από όσο φανταζόμαστε. Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στις αντιφάσεις που ενγενώς παράγει η ίδια η ιστορία. Αλλά η ιστορία, ως καταγραφή και αξιολόγηση ανθρωπίνων πράξεων, υπόκειται στην αντιφατικότητα των χαρακτήρων που περιγράφει, αλλά και σε αυτή των καταγραφέων και αναλυτών της.

Μερικά παραδείγματα.

Η αθηναική δημοκρατία δεν ήταν ένα πολιτικό σύστημα που μπορούσε να περιλάβει τον όποιο ελληνικό χώρο γενικά. Ήταν στενά συνδεμένη και περιχαρακωμένη εντός των δημοτικών ορίων της Πόλης. Δεν αφορούσε ούτε καν στους κατά καιρούς και συνθήκη σύμμαχους των Αθηναίων, πολύ δε περισσότερο, δεν αφορούσε στο σύνολο των κατοίκων της Πόλης, ούτε καν δε σε σημαντικό μέρος της χρονικής της διαδρομής ως δομής.
Ήταν ένα από τα πολλά συστήματα που μπορούσε κάποιος να συναντήσει, περιορισμένη χρονικά, χωρικά και ανθρωποκοινωνικά.

Η αίσθηση που αποκομίζουμε οι περισσότεροι από εμάς, είναι εντελώς διάφορη, όχι μόνο από αυτό που πραγματικά μπορεί να συνέβαινε, αλλά ακόμα και από αυτό που σωστά ή λάθος παραδέχεται η επιστημονική κοινότητα, ως κοινό τόπο.

Η διαφορά μεταξύ του συνήθους επιπέδου επίγνωσης πάνω στο αντικείμενο, με την επιστημονικά αποδεκτή, αλλά ακόμα χειρότερα, με την ουσιαστικά εμπεδωμένη κατάσταση εκείνης της εποχής, οδηγεί σε τεράστιες αντιφάσεις κατά την όποια συζήτηση.

Η συναίσθηση της ελληνικότητας. Πολύ πονεμένη υπόθεση. Πότε εμφανίστηκε? Που ακριβώς εμφανίστηκε? Είναι πράγματι οι μηδικοί πόλεμοι ορόσημο και ιστορική κοιτίδα της ελληνικής εθνικής συνείδησης? Αν δεν είναι, και στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ακόμα παλαιότερη υπόθεση, ποιό ήταν το εφαλτήριο, αλλά και ο κεντρικός πυρήνας μιας τέτοιας συνειδητής ταυτότητας?

Πόσο ελληνικό ήταν το Βυζάντιο? Είναι στα αλήθεια πολύ τιμητικό το γεγονός πως μόνο κάνα δυό αυτοκράτορες είχαν ελληνικές ρίζες? Το πολιτικό σύστημα του Βυζαντίου, είχε σχέση και αναφορές σε ένα οποιοδήποτε γηγενές αντίστοιχο του παρελθόντος? Από που προκύπτει πως το ομόθρησκο, το οποίο εν πολλοίς δια της πολιτικής επιβλήθηκε, αποτελεί ουσιαστικό θεμελιακό στοιχείο στη συγκρότηση της πριν, αλλά και εκ των υστέρων, ελληνικότητας?

Και μην πει κανείς πως «ιστορικά» το ομόθρησκο είναι αυτοτελές και δομικό στοιχείο του εθνικού μας προσδιορισμού, γιατί τα μεταφυσικά συστήματα της αρχαιότητας, μόνο κοινά δεν ήταν, ακόμα και στις περιόδους πολιτικής και πολεμικής ομόνοιας, πέρα από το γεγονός πως ως ειλικρινής λόγος, ουδέποτε υπήρξαν αιτία σύρραξης ή συμμαχίας.

Δεν ψάχνω αν κάτι είναι καλό ή κακό, δίκαιο ή άδικο, ορθό ή λάθος. Αναρωτιέμαι πόσο αυτονόητα είναι όσα θεωρούμε αυτονόητα, κι αυτό όχι για να γίνω Ρεπούση στη θέση της Ρεπούση, αλλά γιατί αισθάνομαι πως ο αχταρμάς στον οποίο έχουμε εμπλακεί, κυρίως λόγω αμορφωσιάς, ευκολίας και τσαπατσουλιάς, μας έχει οδηγήσει να κάνουμε λάθη εκεί που πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να δικαιωνόμαστε και να θεμελιώνουμε ουσιαστικά ερείσματα απέναντι στον κάθε καραγκιόζη.

Στις μέρες μας, τί είναι, ή και τί θα πρέπει να είναι πιό ισχυρός συγκολλητικός παράγοντας μεταξύ μας? Η όποια θρησκεία? Η όποια πολιτική? Η όποια φιλοσοφία? Τίποτα από αυτά?

Θεωρητικά είναι αδύνατο να είναι κάποιος φασίστας και χριστιανός συγχρόνως. Κομμουνιστής και όποιου τύπου πιστός, εξίσου. Στην πράξη όμως, έχουμε από χριστιανούς άπιστους, μέχρι φασίστες κομμουνιστές. Γιατί? Αν όλα αυτά δεν μπουν μία σειρά που να αντέχει κριτικής, πως μπορούμε να αναμένουμε συνεννόηση μεταξύ μας?


There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Edited by - DSM on 27/12/2013 01:29:14σχολιο 3

τωρα που εβαλες κια συ τα καλα σου ρουχαλακια κι εκφερεις την ευπρεπη σου γνωμη ... πανω στο βημα .. εχω κι εγω μια ανσγκη να σε εκμηδενισω κατουρωντας σε.. οοοοχι με δικο μου κατουρο αλλα με δικο σου ..

να παρτα στ ανατποδιδω !!!!τα κατουρα σο ειναι.. στα ανταποδιδω για να δεις παραδειγματικα ποσο ασχημο ειναι οταν μιλας σοβαρα και με τα καλα σου ρουχαλακια να ερχεται καποιος και να σε λερωνει ανανδρα .. λοιπον παρτα τα !!...στα μουτρα σου κατουρλιαρη τα κατουρα σου ...εριφιε !!!

quote:
Όποιος έχει έστω ακροθιγώς ασχοληθεί με τη φρουδική ανάλυση των σταδίων ανάπτυξης του ανθρώπου, αυτά που λες τα γνωρίζει πολύ καλά.

Τίποτα καινοφανές και ρηξικέλευθο δεν υπάρχει στα λόγια σου. Όλα όσα προσπαθείς να περιγράψεις ως πρωτότυπες και προσωπικές σου σκέψεις, έχουν ειπωθεί και τεκμηριωθεί εδώ και έναν αιώνα.

Αλλά δεν σου φτάνει αυτό, η απύθμενη και επικίνδυνη, όπως φαίνεται πλέον, βλακεία και ημιμάθειά σου, σε οδηγούν σε απίστευτα λάθη, εκτός ορίων, εκτός πραγματικότητας, εκτός ήθους, εκτός συμβατότητας και λειτουργικότητας.

Το χειρότερο από όλα, είναι πως κατά δικό σου ισχυρισμό, που καμία διάθεση δεν έχω να αμφισβητήσω, ψωμίζεσαι ως εκπαιδευτικός.


ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/12/2013 08:06:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 12:01:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΗΘΥΡΑ

Την εκτεταμένη προσήλωσή σου στο πρωκτικό στάδιο, την έχω αντιληφθεί εδώ και καιρό. Τον ανηλεή τρόπο εκδήλωσής της, τον διαπιστώνω συν τω χρόνω.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 12:53:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

και δεν μπορεις να καταλαβεις το εξης απλο.Αν ισχυε το πρωτο που λες,αυτοι οι ανθρωποι,δεν θα ηταν φασιστες,αλλα δημοκρατες,μιας και η δημοκρατια ειναι το σημα κατατεθεν της Ελληνικης σκεψης.....

Σιγα μην ήτανε και το σήμα κατατεθέν Χώρας προέλευσης όπως η Φέτα.

Πουλά αλλού την πραγμάτεια σου Ελλαδέμπορα Σκαρτάδε, όχι σε εμένα τέτοιες ανοησίες περι αποκλειστικής Ελληνικής σκέψης.

Ο Μεταξάς και ο Γ.Παπαδόπουλος ήτανε το σήμα κατατεθέν της..
Οχι τιποτα αλλο,για να καταλαβεις σε τι αδιεξοδο εφτασες,υποστηριζεις οτι ο φασισμος ειναι ελληνικο προιον ενω η δημοκρατια οχι.Αλλη φορα να εισαι πιο προσεκτικος,να μην γινεσαι τοσο ευκολα ρεζιλι.Αντε καλοφαγωτα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΜΥΘΗΡΑ
Προσωρινά Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
878 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 13:35:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΜΥΘΗΡΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΜΗΘΥΡΑ

Την εκτεταμένη προσήλωσή σου στο πρωκτικό στάδιο, την έχω αντιληφθεί εδώ και καιρό. Τον ανηλεή τρόπο εκδήλωσής της, τον διαπιστώνω συν τω χρόνω.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


σχολιο 3

...πιφ κατουρλιαρη ..κοιτα μη κατουρας αλλη φορα εκει που γραφω !!...και να μην με ξαναενοχλησεις ..πιφ εριφιε !!αλλιως τα ιδια σου τα κατουρα θα βρισκω ευκαιρεια να τα χυνω πανω σου !!..ειδε ς τι ασχημο που ειναι ???σου λερωνει τα καλα σου ρουχα -λογια εκει που θες να δειξεις ενα σοβαρο υφος ... γκα??


ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2013, 13:37:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μ' αρέσεις...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 4 Σελίδες:
  1  2  3  4
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy