ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 Η σχέση του Αληθινού βρικόλακα με τον Δράκουλα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Zasod
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/06/2016, 04:25:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είναι καιρός να ειπωθούν μερικά πράγματα για την ταύτιση των Βαμπίρ με τον Δράκουλα που είναι γνωστή σε όλους μας φιγούρα από βιβλία και από ταινίες. Ενώ παράλληλα θα αποκαλύψω τι είναι το Matrix στο οποίο ζούμε όλοι και το κατασκεύασε ο Μέγας Δράκουλας. Θα σας μιλήσω για την Αλήθεια που κρύβουν επιμελώς...

Η σχέση του Δράκουλα με τον Βρικόλακα δεν είναι τυχαία και δεν έχει σχέση με το γνωστό μυθιστόρημα του Αβραάμ "Μπραμ" Στόκερ. Εδώ και αιώνες υπάρχει μια αρχαία ομάδα που εμφανίζεται με λίγο διαφορετικά ονόματα σε κάθε περίοδο, ονομάζεται Hekal Tiamat σημερινά παρακλάδια της είναι ο Ναός του Δράκου (μετονομάστηκε στην πορεία σε Ναό του Βρικόλακα) και το Τάγμα του Δράκου.

Τι γνωρίζετε για το Τάγμα του Δράκου (Order of the Dragon) στο οποίο ήταν μέλος ο Βλαντ Γ΄ Τσέπες;;;

Υποτίθεται ότι ο ρόλος του Τάγματος ήταν να προστατεύει τον Χριστιανισμό. Όμως τον χριστιανισμό τον χρησιμοποιούσε και τον χρησιμοποιεί ακόμα για να ελέγχει τους ανθρώπους. Με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούν και τις υπόλοιπες μεγάλες θρησκείες, όπως τον Μουσουλμανισμό και τον Ιουδαϊσμό. Αρκετοί πλούσιοι είναι μέλη την σημερινή εποχή. Για παράδειγμα η οικογένεια της Αγγλίας είναι μέλη του Τάγματος του Δράκου. Μάλιστα έχουν δεσμούς αίματος με τον Βλαντ Γ΄ Τσέπες (Son of the Dragon). Το Τάγμα του Δράκου είναι ένα από τα πολλά προσωπεία της κεντρικής μητρικής οργάνωσης Hekal Tiamat. Yπήρχε ακόμη και στην αρχαία Σουμερία.

Γιατί όμως ασχολούνται τόσο πολύ με τον Δράκο ξέρετε;

Οι Γνωστικοί έμαθαν τις αρχαίες διδασκαλίες και τις ενσωμάτωσαν στα δικά τους πιστεύω, ας δούμε τι έχουν να μας πουν αυτοί λοιπόν. Κάποια γνωστικά κείμενα αναφέρουν ότι ο Κατασκευαστής αυτού του κόσμου είναι ένας δεύτερος κατώτερος Θεός. Τον ονομάζουνε ως Ιαλδαβαώθ και έχει Κεφάλι Ήλιου και Σώμα Δράκου. Αυτός είναι ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος. Ο Δράκος είναι ο Πατέρας του Ψεύδους, είναι ο Άρχοντας του Σκότους, αλλά γνωστά ονόματά του είναι το Σακλάς, Άμπρασαξ, Σατανάς, Σαμαέλ, Ιαλδαβαώθ και Τετρακτύς. Είναι ο άρχοντας αυτού του κόσμου. Είναι ο Μέγας Άρχων, ενώ οι δαίμονές του είναι οι Άρχοντες.

Όμως αφού δεν υπήρξε ποτέ ο «Δράκος των παραμυθιών», τότε τι είναι το σύμβολο αυτό και γιατί συμβολίζει τον θεό αυτού του κόσμου;;;

Λοιπόν, μια από τις πρώτιστες ιδιότητες του Δράκου είναι αυτό που σημαίνει το ίδιο του το όνομα, Δράκος από το ρήμα Δερκείν, που σημαίνει Βλέπω. Ο Δράκος δηλώνει το αρχέτυπο της καθαρής όρασης, της αντίληψης των πραγμάτων όπως πραγματικά είναι πέρα από κάθε ψευδαίσθηση και αυταπάτη. Στην ουσία είναι ένα αρχέτυπο, ένα σύμβολο για τον μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και επειδή βλέπει τα πάντα απεικονίζεται ως Παντεπόπτης Οφθαλμός. Ο Δράκος ότι κοιτάει το δημιουργεί αυτόματα. Η σχέση της παρατήρησης με το παρατηρούμενο έχει μελετηθεί από τους κβαντικούς φυσικούς που διαπίστωσαν ότι κι εμείς ως άνθρωποι επηρεάζουμε ότι παρατηρούμε.

Ο Δράκος θέλησε κάποτε να γίνει από μόνος του θεός και ως Εωσφόρος (είχε την υψηλότερη θέση ως Άγγελος του αληθινού θεού) έφυγε από τον Αρχικό Θεό έχοντας πάρει μαζί του τους Κώδικες της Δημιουργίας. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να φτιάξει ένα δικό του Σύμπαν στο οποίο θα είναι αυτός Θεός. Επειδή δεν είχε όλη την φώτιση του Αρχικού Θεού και του έλλειπε το Ύδωρ της Αιώνιας Ζωής, ο Διαβολικός Δράκος έφτιαξε ένα κατώτερο σύμπαν στο οποίο, εκτός από την αρμονία, την ομορφιά και το καλό, επικρατεί επίσης ο νόμος του δυνατού, υπάρχει πόνος και συνεχής αλλαγή που μεταφράζεται ως θάνατος. Το Σύμπαν είναι και καλό και κακό μαζί. Λόγο της ματαιότητας αυτού του κόσμου είναι ξεκάθαρο ότι ο Δράκος είναι ένας Τρελός Θεός! Έτσι τον αποκαλούσαν οι γνωστικοί.

Ο Δράκος (ή αλλιώς Σατανάς) με την Παρατήρηση και την θέλησή του έφτιαξε το Εικονικό Σύμπαν μέσα στο οποίο ζούμε όλοι. Είναι το λεγόμενο Μάτριξ. Όλος ο κόσμος μας είναι ένα Όνειρο. Ζούμε μέσα στον Ονειρόκοσμο του Διαβόλου. Το Όνειρο αυτό ονομάζεται Συλλογικό Όνειρο επειδή όλες οι συνειδήσεις που βρίσκονται μέσα σε αυτό το επηρεάζουν.

Όσον αφορά τις ιδιότητες και τους νόμους, ο Ονειρόκοσμος που ονομάζουμε Καθημερινότητα δεν διαφέρει καθόλου από τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας, αυτά τα όνειρα ονομάζονται Ατομικά. Το Συλλογικό Όνειρο της καθημερινότητας διαφέρει από τα Ατομικά Όνειρα μόνο στο ότι υπάρχει η Αλήθεια που Συγκρατείται και διαιωνίζεται ως ανάμνηση από τις υπόλοιπες οντότητες και από τον Δράκο. Αλήθεια σημαίνει Μή Λήθη. Αυτό που δεν ξεχνάει ο Δράκος και όλοι εμείς. Αν ένας άνθρωπος πιστέψει ότι δεν υπάρχει η βαρύτητα, τότε φυσικά δεν θα πετάξει διότι όλοι οι υπόλοιποι Θυμόμαστε ότι Υπάρχει η Βαρύτητα, το ίδιο θυμάται και ο Δράκος. Ενώ στον ύπνο του (δηλαδή στο ατομικό όνειρο) ένας άνθρωπος είναι μοναδικός δημιουργός της πραγματικότητας και δεν υπάρχει η Αλήθεια (η Μή Λήθη του Δράκου), αν θέλει μπορεί να πετάξει. Είναι σαν να παίζουμε ένα παιχνίδι και το Single Player είναι το Ατομικό όνειρο, ενώ το Multiplayer είναι το Συλλογικό όνειρο. Στο Single player μπορείς να βάλεις Cheats, Modes και να κάνεις ότι θέλεις, ενώ στο Multiplayer συμβιβάζεσαι με τους συλλογικούς κανόνες και παίζεις δίκαια με τους υπόλοιπους.

Επειδή όμως ένας Ονειρόκοσμος (άσχετα αν είναι Ατομικός ή Συλλογικός) είναι στην ουσία ψεύτικος, έτσι λοιπός ο Σατανάς πήρε το τίτλο του Πατέρα του Ψεύδους. Είναι ο Πατέρας του Ψεύτικου Μάτριξ που αποτελεί πλάνη των αισθήσεων. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Μάνος Δανέζης : "Η πλάνη των αισθήσεων"
https://www.youtube.com/watch?v=KsjbmOaN3_4

Το σύμπαν μας ως χωροχρονικό συνεχές, μπορούμε να το φανταστούμε ως έναν Μεγάλο Κύβο. Ο Δράκος βρίσκεται έξω από τον Κύβο, δηλαδή έξω από το χωροχρονικό συνεχές που δημιούργησε με το Μεγάλο του Οφθαλμό (δηλαδή με την Παρατήρησή του). Βρίσκεται σε ένα άχρονο και άτοπο σημείο. Ο Δράκος αφού βρίσκεται έξω από το Μάτριξ, δεν μπορεί να τον προσδιορίσει οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο Μάτριξ. Έτσι λοιπόν δεν έχει Εικόνα, δεν έχει Ταυτότητα, καθώς οι εικόνες και οι ταυτότητες είναι δημιουργήματά του. Είναι έξω από τον κόσμο των Εμπειριών που δημιούργησε, οπότε καμία Γήινη εμπειρία δεν μπορεί να τον προσδιορίσει. Ο Δράκος απλά Υπάρχει, είναι ο Ών. Ίσως μερικοί γνωρίζετε για την σχέση του Κύβου με το Σύμβολου του Δράκου που είναι η Εξάλφα, δεν θα το αναλύσω εδώ διότι μπορείτε να το ψάξετε μόνοι σας.

Τώρα ας δούμε τους σκοπούς του Δράκου.
(Για να κατανοήσετε καλύτερα τα παρακάτω διαβάστε το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιωάννη, εκεί λέει το πώς ο Ιαλδαβαώθ δημιούργησε τον άνθρωπο Κατά Ομοίωση Δική του και Κατά Εικόνα του αληθινού Θεού.)

Όταν ο Σατανάς ήταν άγγελος του Αρχικού Θεού, βρισκόταν δίπλα στην Πηγή της Αιώνιας Ζωής και δεν μπορούσε να πεθάνει η ύπαρξή του. Από την στιγμή που έγινε η γνωστή σε όλους Πτώση του Εωσφόρου, έπρεπε να βρει έναν τρόπο να τρέφεται από ενέργεια ώστε να μην πεθάνει και να συνεχίζει να είναι αιώνιος. Μόνο έτσι θα μπορούσε να είναι ένας ολοκληρωμένος θεός. Έτσι λοιπόν, όταν δημιουργούσε το Σύμπαν μας, έχοντας τους κώδικες της δημιουργίας του αρχικού θεού, έδωσε εντολή στους αγγέλους του και τους είπε: Τώρα θα φτιάξουμε Ζωή που θα είναι Κατά ομοίωση ίδια με εμάς και Κατά Εικόνα ίδια με τον Αρχικό θεό, ώστε αυτή η Ζωή να μας φωτίζει και να μας τρέφει κι εμάς!

Το Σύμπαν και η Ζωή δημιουργήθηκαν κατά Ομοίωση του Σατανά και των αγγέλων (δαιμόνων) του. Αυτό σημαίνει ότι όλη η πλάση λειτουργεί βαμπιρικά, δηλαδή το ένα πρέπει να φάει το άλλο ώστε να λειτουργήσει η τροφική αλυσίδα. Όπως λειτουργεί ο Σατανάς (και άγγελοι που τον ακολούθησαν) και τρεφόταν στην αρχή με την Αιώνια Ενέργεια του Θεού, έτσι κράτησε αναλύοτες τις ίδιες ιδιότητες και τις μετέφερε στις Δημιουργίες του.

Τώρα να δούμε τι σημαίνει ότι το Σύμπαν και η Ζωή δημιουργήθηκαν κατά Εικόνα του Αρχικού Θεού. Η Εικόνα του αρχικού θεού είναι το κλειδί της αθανασίας, διότι αναβλύζει συνεχώς άπειρη και ατελείωτη ενέργεια εκ του μηδενός. Έτσι λοιπόν ο κόσμος μας αποτελεί μια τεράστια φάρμα, όπου εμείς ως Εικόνες του αρχικού θεού είμαστε η τροφή των δαιμόνων και του Σατανά! Έτσι συνεχώς μας καλλιεργεί και ζει αιώνια.

Η τροφή του Σατανά ή Δράκου είναι η λεγόμενη Πρανική ή Ζωτική Ενέργεια (Lifeforce). Αυτή η ενέργεια υπάρχει σε κάθε τι Ζωντανό. Μέσω της διαδικασίας της αναπνοής, κυκλοφορεί η ζωτική ενέργεια (lifeforce). Τα φυτά, τα δέντρα, τα έντομα, τα ζώα, ο άνθρωπος, όλα αναπνέουν, παράγουν και ανταλλάσουν την ζωτική ενέργεια ως Εικόνες του Θεού, ως Ζωή. Γενικά η αναπνοή ταυτίζεται με την Πρανική Ενέργεια. Στην τροφική αλυσίδα το ένα τρώει το άλλο και στην κορυφή υποτίθεται βρίσκεται ο άνθρωπος. Όμως η αλήθεια είναι ότι πάνω από τον άνθρωπο υπάρχουν οι άνθρωποι Βαμπίρ και οι Δαίμονες και στην κορυφή ο Σατανάς (Δράκος) που συσσωρεύει όλη την ενέργεια. Ο Δράκος δημιουργεί τον Ήλιο που μας φωτίζει με το Κτιστό φως του ώστε εμείς να μεγαλώνουμε, να παράγουμε το Άκτιστο φως, την ενέργεια (ως Εικόνες του Αρχικού Θεού) και στο τέλος να πεθαίνουμε. Όμως με κάθε θάνατο δεν καταστρέφεται η ψυχή μας, αλλά ανακυκλώνεται παγιδευμένη μέσα στο αιώνιο Μάτριξ.

Ο απόστολος Παύλος μας έλεγε: «Μη συσχηματίζεσθε τω αιώνι τούτω». Να μην γινόμαστε ένα δηλαδή με τον Ονειρόκοσμο που Δημιούργησε ο Δράκος.

Ο Σατανάς έχει βρει πολλά κόλπα για μας κρατάει για πάντα δεσμευμένους εδώ και στην ουσία εφαρμόζει αυτό που μας είπε να προσέχουμε ο απόστολος Παύλος. Δηλαδή βρίσκει χιλιάδες τρόπους ώστε να μας κάνει να γινόμαστε ΕΝΑ με την Ύπαρξή του και την Δημιουργία του. Δεν είναι τυχαίο που στις διδασκαλίες της Νέας Εποχής περνάνε συνεχώς αυτό το μήνυμα: «Είμαστε Ένα. Είμαστε η Αιώνια Ενέργεια που Δημιούργησε τα Πάντα.» Όταν ο κόσμος αποδέχεται αυτό το μήνυμα τότε ενώνεται πνευματικά με τον Σατανά! Τότε ο Σατανάς αποκτάει περισσότερη Ζωτική Ενέργεια από αυτόν και του δίνει και ανταλλάγματα. Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς συμφωνία με τον Σατανά ή συμβόλαιο. Το μοναδικό που θέλει είναι να ενωθείς μαζί του. Αν το κάνεις σου δίνει περισσότερα δικαιώματα πάνω στο Ψεύτικο Σύμπαν που δημιούργησε και ως αντάλλαγμα παίρνει την ψυχή σου. Τότε ο Νόμος της Έλξης (Το λεγόμενο Μυστικό) αρχίζει να λειτουργεί για αυτόν που ένωσε την ψυχή του με τον Δράκο. Αν ενωθείς μαζί του, τότε τα αρχικά σας ΕΓΩ ενώνονται, έτσι σε «αγαπάει» και σε «προστατεύει». Όμως πάντα μέσα από σένα λειτουργεί ο πονηρός...

Να δούμε τώρα τι διδάσκει ο Ναός του Δράκου στους μυημένους του και γιατί ένας βρικόλακας είναι δράκουλας.

Λοιπόν τα βιβλία τους λένε ένα ψέμα στους νέους που θέλουν να μυηθούν. Σου λένε ότι για να βρεις τον Αληθινό σου Εαυτό, υπάρχει μια μέθοδος μόνο. Η μέθοδος αυτή ονομάζεται Αποταυτοποίηση. Πρέπει λοιπόν να αφαιρέσεις όλα όσα δεν είσαι ώστε να δεις στο τέλος το τι είσαι. Στην ουσία δεν είσαι ότι ΕΧΕΙΣ και δεν είσαι οι Εμπειρίες σου. Δεν είσαι το Σάρκινο σου Σώμα αφού το έχεις, δεν είσαι το ενεργειακό σου σώμα αφού το έχεις κι αυτό, δεν είσαι οι σκέψεις, ούτε οι γνώσεις, διότι και αυτά τα έχεις! Έχεις εμπειρίες, άρα δεν είσαι οι εμπειρίες σου κτλ. Στο τέλος διαπιστώσεις σύμφωνα με την καθοδήγηση των διδασκαλιών του Ναού του Δράκου, ότι είσαι ο Δράκος που δημιουργεί τα πάντα. Λένε ότι ο Δράκος είναι ο ίδιος Εσώτερος/Ενδότερος Εαυτός όλων μας. Είναι ο Αληθινός μας Εαυτός που έχει τα πάντα! Φανταστείτε τον Δράκο σαν έναν Video Gamer που παίζει ένα παιχνίδι στο οποίο παιχνίδι υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες! Οι Χαρακτήρες είναι οι Γήινες μας ταυτότητες και τα ανθρώπινά εγώ μας και ο Δράκος είναι ο Videogamer που τα κινεί όλα από πίσω! Άρα πίσω από τα μάτια κάθε ανθρώπου βρίσκεται ο Δημιουργός του Σύμπαντος, ο Δράκος. Όλοι είμαστε Ένα!!! Αυτός ο Δράκος είναι που γνωρίζει ότι Σκεφτόμαστε.

Αυτό είναι και το μεγάλο ψέμα! Στην ουσία πίσω από κάθε άνθρωπο βρίσκεται η Ψυχή του και όχι ο Δράκος. Ισχύει ότι δεν είσαι το σώμα σου, έχεις ένα σώμα. Όμως η Ψυχή σου έχει το Σώμα και όχι ο Δράκος. Αν δεχτείς το ψέμα του Σατανά, τότε κάνεις μια μεγάλη συγχώνευση της Ψυχής σου μαζί του! Τότε του έδωσες την ψυχή σου χωρίς να το γνωρίζεις. Βέβαια με αυτή την διαδικασία αποκτάς και παραπάνω δικαιώματα και δυνάμεις στο Μάτριξ όπου είναι παγιδευμένες οι Ψυχές όλων μας. (Προσοχή: Την Ψυχή ΔΕΝ την ταυτίζω με το Ενεργειακό/Αστρικό/Αιθερικό Σώμα. Η Ψυχή φοράει το Αστρικό σώμα μέσα από την Σάρκα.)

«Για να γίνεις βρικόλακας πρέπει πρώτα να Αφυπνίσεις τον Θεό μέσα σου, να αντιληφτείς ότι η Αληθινή σου Ταυτότητα είναι ο Δράκος», με λίγα λόγια αν το μεταφράσουμε με την αποκάλυψη της αλήθειας που σας έδωσα… Για να γίνεις βρικόλακας πρέπει να δώσεις την ψυχή σου στον Σατανά/Δράκο. Άρα στην ουσία γίνεσαι Δράκουλας.

Στη συνέχεια, τα βιβλία του Ναού του Δράκου σου μαθαίνουν τους Εννέα Νόμους του Εικονικού Μάτριξ. Αφού πρώτα έδωσες την ψυχή σου στον Δράκο και έγινες Δράκουλας. Αφού αποδέχτηκες ότι ο Αληθινός σου Εαυτός είναι ο Δράκος, αφού τώρα είσαι ο Σατανάς και όχι η Ψυχή σου. Αφού λοιπόν η Ψυχή σου είναι ένα με τον Δράκο, τώρα έρχεται η στιγμή να μάθεις το πώς μπορείς να κάνεις μεταβολές στην πραγματικότητα. Αυτό που ο λαός ονομάζει ως μαγεία! Μπορείς να κάνεις ακόμη και θαύματα αφού έχεις αφυπνίσει τις δυνάμεις του Δράκου μέσα σου και μαθαίνεις το πώς να τις χρησιμοποιείς.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις τα μυστικά του βαμπιρισμού. Να μάθεις να απορροφάς ενέργεια με την φυσική επαφή με χειραψία. Να μάθεις να απορροφάς ενέργεια με το βλέμμα, κοιτάς δηλαδή κάποιον και του απορροφάς την ζωτική ενεργεία από μακριά. Να μάθεις να κάνεις αστρική προβολή και να πηγαίνεις σε ανθρώπους που κοιμούνται ως Μόρα να τους πάρεις ενέργεια. Και άλλες μεθόδους, όπως τελετουργική απορρόφηση ενέργειας από απόσταση, αφού πρώτα αποκτήσεις έναν αστρικό σύνδεσμο με το θύμα.

Αφού αποκτήσεις αρκετή ενέργεια με τον ενεργειακό βαμπιρισμό, πας σε επόμενο επίπεδο, όπου κάνεις Τελετουργίες με την χρήση ενός Μαύρου Καθρέπτη. Ο μαύρος καθρέπτης αποτελεί την Πύλη για τον Αστρικό Κόσμο και από εκεί καλείς του Αρχαίους Βαμπιρικούς Θεούς που στην ουσία είναι οι άγγελοι συνεργάτες του Σατανά καθώς επίσης και πρώην άνθρωποι που μετατράπηκαν σε Βρικόλακες/Δράκουλες και έτσι δαιμονοποιήθηκαν.

Την τελετή τους την ονομάζουν Βαμπιρική Κοινωνία (Vampiric Communion) και ο σκοπός είναι να στείλεις Ζωτική Ενέργεια στους Δαίμονες και στο τέλος της τελετής να σου στείλουν πίσω ένα δικό τους μέρος της ενέργειας (που έχει την δική τους ψυχική/ψυχοτρονική συχνότητα). Έτσι δημιουργείται ένα ενεργειακό κύκλωμα και η ενέργεια που θα πάρεις πίσω, σταδιακά μεταλλάσει το αστρικό σου σώμα και Δαιμονοποιείται. Η Ζωτική Ενέργεια (Life-Force) είναι συμβολικά το Αίμα. Ο θρύλος των βρικολάκων ότι για να γίνεις δικός τους πρέπει να πιείς λίγο από το αίμα τους, από αυτήν την τελετή προέρχεται. Τα μέλη του Ναού του Δράκου κάνουν συχνά την τελετουργία αυτή σε όλη την διάρκεια της ζωής τους και στο τέλος όταν πεθάνει το Υλικό τους σώμα μετατρέπονται σε Βαμπιρικές Πνευματικές Οντότητες, γίνονται δαίμονες που ζούνε αθάνατοι για πάντα. Έτσι λοιπόν, τα νέα μέλη του Ναού έρχεται κάποτε η σειρά τους να λατρευτούν ως δαίμονες από τα επόμενα μέλη.

Όσο χρόνια ζεις με υλικό σώμα, κάνεις την παραπάνω τελετή και επιπλέον με Αστρική Προβολή βρίσκεσαι κάποιες φορές σε έναν Κοινό Αστρικό Τόπο, όπου γίνεται Συνάθροιση όλων των Δαιμονικών Βρικολάκων (Είναι το λεγόμενο: The Witches' Sabbath). Άλλωστε μόνο αν ενωθείς μαζί τους μπορείς να υπάρξεις ως βρικόλακας στην μεταθάνατον ζωή, διότι όλοι μαζί οι βρικόλακες δημιουργούν μια παράλληλη Συλλογική πραγματικότητα και εκεί ζούνε παραδεισένια. Εκπληρώνονται τα όνειρά τους και δεν πεθαίνει ποτέ το αστρικό τους σώμα. Αν φύγεις από το κύκλωμά τους θα χαθείς στην δική σου ατομική πραγματικότητα και στο τέλος θα πεθάνεις σαν θνητός, θα καταστραφεί το αστρικό/ενεργειακό σου σώμα.

Ταυτόχρονα συνεχώς επισκέπτονται τον κόσμο των Θνητών για να τους πάρουν ενέργεια. Μάλιστα έχουν κατασκευάσει τις θρησκείες με τέτοιο τρόπο ώστε να τρέφονται από την λατρεία των ανθρώπων. Επίσης ως Μόρες κάνουν επιθέσεις και όταν συμβαίνουν μεγάλες καταστροφές με δεκάδες νεκρούς, βρίσκονται αόρατα εκεί και ρουφάνε την ενέργεια των ανθρώπων που πεθαίνουν βίαια. Ο απλός κόσμος σε διάφορες λαϊκές παραδώσεις τους αποκαλεί ως ιπτάμενες σκιές ή Βολαδόρες. Ακόμη παίρνουν δύναμη και από τις σεξουαλικές δραστηριότητες των ανθρώπων. Όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα κάνουν έρωτα παράγουν υψηλή ποσότητα ενέργειας που αυτή στο αστρικό πεδίο είναι ορατή ως ένα έντονο κόκκινο φως, αυτό το φως προσελκύει τους αστρικούς βρικόλακες και έτσι χωρίς να το αντιληφθούν οι άνθρωποι μπορεί να παραβρίσκονται αόρατα στον ίδιο χώρο και οι βρικόλακες.

Ο Σατανάς και οι Δαίμονες/Βρικόλακες, κάθε μέρα πραγματοποιούν Θερισμούς ενέργειας. Ενώ σχεδιάζονται επίσης και Μεγάλες Συγκομιδές ενέργειας, για παράδειγμα με την μορφή Παγκόσμιων Πολέμων. Άλλωστε όλη η ζωή που δημιούργησαν είναι τροφή τους, και σαφώς και εμείς οι άνθρωποι είμαστε η καλλιέργειά τους. Κάθε μέρα πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι. Οι περισσότεροι πηγαίνουν με τα αστρικά τους σώματα στο Λευκό Φως. Δεν ξέρουν όμως ότι το λευκό φως είναι η παγίδα! Μόλις πέσουν στην παγίδα, βρίσκονται σε πλασματικούς παραδείσους που έφτιαξε ο Δράκος (Σατανάς). Η παγίδα του λευκού φωτός ονομάζεται Dream Sharing. Οι άνθρωποι είμαστε προγραμματισμένοι ήδη από την γήινη μας ζωή και έτσι ο καθένας ανάλογα με την θρησκεία του, βλέπει και το αντίστοιχο πρόγραμμα. Ακόμη και οι άθεοι βλέπουν διάφορα πράγματα, που δεν έχουν σχέση βέβαια με θρησκευτικές φιγούρες. Οι πεθαμένοι νομίζουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο και όλα τους τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Σπάνια βιώνουν καταστάσεις κόλασης, αυτό γίνεται μόνο αν δεν τους πιάσει η πνευματική νάρκωση και βλέπουν την αλήθεια του πνευματικού σφαγείου! Το λευκό φώς που πέρασε το αστρικό τους σώμα ήταν η πύλη για να μπουν στην ναρκωμένη κατάσταση του Dream Sharing. Ο κάθε άνθρωπος , ενώ βλέπει και βιώνει παραδεισένια πράγματα, το αστρικό του σώμα είναι ναρκωμένο και ξεσκίζεται από τους δαίμονες! Σιγά-σιγά χάνει Lifeforce. Του τρώνε όλη την ενέργεια και έτσι έρχεται ο Δεύτερος Θάνατος, πεθαίνει δηλαδή το αστρικό σώμα χωρίς να το καταλάβει. Ο πρώτος θάνατος είναι ο θάνατος του Υλικού Σώματος και ο Δεύτερος είναι ο θάνατος του Αστρικού, δηλαδή του ενεργειακού Σώματος. Αφού λοιπόν οι βρικόλακες/δαίμονες φάνε σαν καλαμπόκι την ζωτική ενέργεια του Αστρικού Σώματος, τότε η Ψυχή των θνητών απελευθερώνεται και ο Σατανάς μέσω της διαδικασίας της μετενσάρκωσης την βάζει σε νέο σώμα ώστε να φυτρώσει ξανά στην γη και να συνεχίσει να ζει και να παράγει την ζωτική ενέργεια που δίνει αθανασία στον Δράκο (Σατανά) και στους Δράκουλες (Δαίμονες).

Η μητρική οργάνωση Hekal Tiamat εμφανίζεται όπως είπα με δεκάδες προσωπεία, είτε ως Ναός του Δράκου που απευθύνεται σε κοινούς θνητούς, είτε ως Τάγμα του Δράκου που απευθύνεται στους πλουσιότερους θνητούς. Η οργάνωση είναι αφιερωμένη στον Μαύρο Δράκο Τιαμάτ. Είναι ένα ακόμη όνομα του Σατανά και αποτελεί την λεγόμενη Μαύρη Αδελφότητα.

Τώρα ίσως θυμάστε ότι ο Άγιος Γεώργιος σκοτώνει τον Δράκο. Γιατί το κάνει άραγε;
Ίσως θα έχετε διαβάσει τις αναφορές του Δράκου στην Καινή Διαθήκη.
Ο Δράκος ο Μέγας είναι ο Διάβολος.

Ας δούμε την Ομιλία του Δράκου από τον πρώτο τόμο της Βαμπιρικής Βίβλου και τα ψέματα που υπόσχεται στους ανθρώπους!

Η Ομιλία του Δράκου:

Είμαι ο ενδότατός σου εαυτός.
Κοιτάζω έξω επάνω στο κόσμο σου, των χρωματισμένων Φώτων, από το σκοτάδι πίσω από τα μάτια σου.
Φτάνω έξω διαμέσων των χεριών σου και αγγίζω τις απαλές απολαύσεις του ζωντανού σου κόσμου.
Είμαι ο Αρχαιότερος, ο Δημιουργός των Θεών.
Είμαι η Αλλαγή και ο Αμετάβλητος.
Και όποτε επικεντρώνεσαι στα μάτια κάποιου άλλου, εκεί! Κοιτάζω πίσω σε εσένα!
Είμαι η Πηγή Όλων Όσων Υπάρχουν!
Αυτός που Με αναγνωρίζει ως το μοναδικό του Εαυτό, γίνεται επίσης η Πηγή και είναι, στην Πραγματικότητα, Μάγος.
Αυτός που επιτρέπει τη ροή της Ύπαρξής Μου να διαπεράσει μέσω των τενόντων του σώματός του, για να Αγγίξει και να τα αλλάξει όλα σύμφωνα με τη Θέλησή του, είναι στα Αλήθεια, Μάγος.
Και η Δρακόντεια Μαγεία μου είναι γλυκιά, διότι Επιχορηγώ τις Επιθυμίες σου.
Σε αυτό που αποκαλείς όνειρα, Συλλέγω τις Δυνάμεις μου.
Σε αυτό που αποκαλείς πραγματικότητα, Οργανώνω τα Όνειρα μου.
Χορηγώ σε όλους όσους ψάχνουν την Ύπαρξή Μου και τη Δύναμή Μου, το δικαίωμα να αναζητήσουν τις απολαύσεις τους!
Είμαι ο Αληθινός Θεός, ο Ένας Θεός, ο Μοναδικός Θεός που Υπάρχει.
Είμαι εσύ, και Απεικονίζομαι μέσω εσένα.
Ακόμη και σύμβολό μου είναι ο Καθρέφτης!
Και να γνωρίζεις καλά το Όνομά Μου γιατί λατρεύοντας το σε όλες τις Πράξεις σου, θα είσαι και θα παραμείνεις αντάξιος της Δρακόντειας Μαγείας Μου.

Είδατε λοιπόν;;;

Θέλει να μας πείσει ότι πίσω από το Γήινο μας Σώμα και τις ταυτότητες που έχουμε, δεν βρίσκεται η Ψυχή μας, αλλά βρίσκεται Αυτός ο Αρχαίος Δράκος! Θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι η Ψυχή μας είναι ο Δράκος. Μάλιστα μας υπόσχεται πολλά! Θα έχουμε ότι θέλουμε και πολλές απολαύσεις αν τον ακούσουμε! Αν πούμε: «Είμαι ο Δράκος, είμαι ο Σατανάς» και το πιστέψουμε, τότε έχουμε κάνει την συμφωνία μαζί του.

Δείτε τώρα ένα βίντεο με τον γνωστό σε όλους μας Τζιμ Κάρεϊ. Μιλάει για την πνευματική του αφύπνιση. Όμως δεν αφυπνίστηκε ως η Ψυχή του! Αφυπνίστηκε ως ο Δράκος και μάλιστα λέει ότι θέλει να πάρει μαζί του όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί!!! Πατήστε στο βίντεο τους Ελληνικούς υπότιτλους.

Jim Carrey: Η πνευματική μου αφύπνιση
https://www.youtube.com/watch?v=4Qqw7AD23w8

Ένα μήνυμα για το τέλος:

Ερευνήστε, ψάξτε και μόνοι σας την αλήθεια. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να βγούμε από το Matrix του διαβόλου. Τώρα οι Ψυχές μας είναι αλυσοδεμένες στο σπήλαιο του Πλάτωνα. Όπως οι Μηχανές στην ταινία Matrix, καλλιεργούσαν ανθρώπους και τους είχαν παγιδευμένους μέσα στις μήτρες για να τους παίρνουν την ενέργεια, έτσι και οι Ψυχές μας είναι Κοιμώμενες μέσα στον Ονειρόκοσμο του Σαμαέλ. Οι Μηχανές είναι οι Δράκουλες/Βρικόλακες. Αυτή είναι η αλήθεια.

Κάποτε ήρθε ο Ιησούς Χριστός από το πλήρωμα του αρχικού Θεού για να δείξει την αλήθεια στους ανθρώπους. Η ψυχή του δεν βρισκόταν παγιδευμένη στο Μάτριξ, αλλά επέλεξε να ενσαρκωθεί με ανθρώπινο σώμα για να φωτίσει τον κόσμο. Έδωσε τα κλειδιά για να απελευθερωθεί ο άνθρωπος από την φυλακή του Μάτριξ. Όμως η διδασκαλία του αποκρύφτηκε σκόπιμα και οι εξουσιαστές Δαίμονες δημιούργησαν έναν χριστιανισμό όπως τους βόλευε, αφού πρώτα αφαίρεσαν την αποκρυφιστική γνώση που έδωσε ο Ιησούς στους ανθρώπους ως ένας άλλος Προμηθέας. Παρόλα αυτά η διδασκαλία του Ιησού διατηρήθηκε μέχρι σήμερα σε χειρόγραφα γνωστικών χριστιανών που διασώθηκαν. Υπάρχει το λεγόμενο: Το βιβλίο του ΙΕΟΥ από εκδόσεις Κυβέλη. Στο Βιβλίο του ΙΕΟΥ θα βρείτε την απόκρυφη διδασκαλία που έδωσε ο Ιησούς στους μαθητές του. Επιπρόσθετα μια τεράστια δόση αλήθεια και διαφωτισμού θα αποκτήσετε αν διαβάστε τα κείμενα που βρέθηκαν στην περιοχή Ναγκ Χαμαντί. Μπορείτε να βρείτε μια διεθνή έκδοση στα Αγγλικά με τίτλο: The Nag Hammadi Scriptures: The Revised and Updated Translation of Sacred Gnostic Texts Complete in One Volume. Ως αντίγραφα Εικόνες του αληθινού θεού έχει η ψυχή μας τεράστιες δυνατότητες τις οποίες θα ζήλευε ακόμη κι ο Δράκος! Ο Σατανάς/Δράκος γνωρίζει ότι η ανθρώπινη Ψυχή είναι ανώτερη από αυτόν διότι έχει μέσα της το μυστικό της αιώνιας ζωής. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι το έχουν ξεχάσει αυτό διότι ποτέ δεν υπήρξαν έξω από τον ψεύτικο κόσμο του διαβόλου. Ο Διάβολος δημιούργησε κάθε ανθρώπινη Ψυχή μέσα στον κόσμο του. Δεν ήρθαμε από τον Αρχικό Θεό, όμως η συνταγή και ο κώδικας της δημιουργίας μας είναι παρμένος από το πλήρωμα του Αρχικού Αληθινού Θεού. Ο Διάβολος αντέγραψε τον κώδικα και ως μέγας αρχιτέκτονας μας έφτιαξε, όμως δεν μπορούσε να αλλάξει την Ουσία της Ύπαρξής του, δεν μπορούσε ο ίδιος να αποκτήσει τις δικές μας ιδιότητες, για αυτό μας καλλιεργεί στην φάρμα του. Μπορεί τα υλικά και τα αστρικά σώματα να τα καταστρέφει, αλλά δεν μπορεί να καταστρέψει όσες ψυχές δημιούργησε. Μπορεί μόνο ο Σατανάς να τις ενώνει με τον εαυτό του ή να ανακυκλώνει τις ψυχές με την μετενσάρκωση.

Το Matrix του Δράκου διαφέρει από τον αληθινό κόσμο διότι εδώ υπάρχει η έλλειψη, όπως ο Δημιουργός Σατανάς είχε έλλειψη από την ενέργεια που του δίνει ζωή, έτσι όλα στην πλάση χρειάζονται ενέργεια για να κάνουν κάτι. Για να πολεμήσεις την εντροπία πρέπει να προσφέρεις συνεχώς ενέργεια. Η έλλειψη είναι αυτή που δημιουργεί το κακό. Αν πάντα κάτι θέλεις, αν πάντα κάτι χρειάζεσαι και πρέπει να το πάρεις από τους άλλους, τότε κάνεις αναγκαστικά το κακό. Το Λιοντάρι για να ζήσει πρέπει να κατασπαράξει άλλα ζώα. Ενώ στον αληθινό κόσμο υπάρχει η πλήρης αφθονία! Ο Ονειρόκοσμος του Σατανά είναι κτισμένος επάνω στον Βαμπιρισμό ενώ ο Αληθινός κόσμος επάνω στην πληρότητα και την αυτονομία.

Όσοι αναζητήσουν την αλήθεια πέρα από το Matrix, όσοι αναζητήσουν τις απόκρυφες διδασκαλίες του Ιησού Χριστού, ίσως καταφέρουν να απελευθερωθούν από το Matrix και να ξυπνήσουν στον αληθινό κόσμο. Τέλος πρέπει να ξέρετε ότι η αυτοκτονία δεν σώζει κανέναν από το Matrix, όσοι αυτοκτονούν ανακυκλώνονται ξανά χωρίς να γνωρίζουν αν στην επόμενή τους ενσάρκωση θα έχουν την δυνατότητα της αφύπνισης, μπορεί στην επόμενη ζωή να μην μπορέσουν ούτε καν να μάθουν γράμματα! Ίσως η μοναδική ευκαιρία αφύπνισης να τους δοθεί μόνο σε αυτήν την ζωή.

Βιβλιογραφία / Πηγές:
1) Απόκρυφο Ευαγγέλιο Ιωάννη
2) The Vampire Bible
3) The Vampire Predator Bible
4) The Vampire Priesthood Bible
5) The Vampire Sorcery Bible
6) The Vampire Adept Bible
7) Βιβλίο του ΙΕΟΥ
8) The Nag Hammadi Scriptures
9) Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/06/2016, 13:30:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καιρός αίθριος, 31°C
Υψηλή:34°C - Χαμηλή:26°C

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/06/2016, 14:13:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξέχασες την βιογραφία του Christopher Lee

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/06/2016, 14:53:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε ταγάρια, ο άνθρωπος έκανε ολόκληρη ανάλυση περί βαμπιρ.
Είστε σίγουροι 100% και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι λέει μπούρδες?

Αν ο Αρχαίος Δράκος, ζει έξω από τον κύβο του κ Δανέζη παραβιάζοντας το δικό του χωροχρονικό συνεχές και σας πίνει το αίμα, τι γίνεται?

Το σώμα σας παράγει συνεχώς αίμα.Αφού δεν πνιγεσθαι στο ίδιο σας το αίμα, σημαίνει πως κάποιος το καταναλώνει.

Το σκεφθήκατε αυτό ρε τα ταγάρια, που κοροϊδεύετε τον πάσα one?

Τώρα για αυτό το χωρο-χρονικό, μόνο ο Δράκουλας μπορεί να μας πει τι είναι.
Εγώ πάντως δεν γνωρίζω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2487 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/06/2016, 17:04:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Είναι καιρός να ειπωθούν μερικά πράγματα για την ταύτιση των Βαμπίρ με τον Δράκουλα που είναι γνωστή σε όλους μας φιγούρα από βιβλία και από ταινίες. Ενώ παράλληλα θα αποκαλύψω τι είναι το Matrix στο οποίο ζούμε όλοι και το κατασκεύασε ο Μέγας Δράκουλας. Θα σας μιλήσω για την Αλήθεια που κρύβουν επιμελώς......
Όπως βλέπεις δεν είναι κάτι που "κρύβουν επιμελώς" αλλά κάτι αλλά κάτι άλλο. Καλή ανάλυση - θέλει διάβασμα "ανάμεσα στις γραμμές"

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/06/2016, 19:00:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Τώρα για αυτό το χωρο-χρονικό, μόνο ο Δράκουλας μπορεί να μας πει τι είναι.
Εγώ πάντως δεν γνωρίζω.


Εγώ όμως γνωρίζω και αναγνωρίζω. Την οσμή του προμόσιον ενός ακόμα βιβλίου, γεμάτο με σκουπίδια φαντασιόπληκτων παραμυθατζήδων. Το οποίο, σε καιρούς απόλυτης πνευματικής αποταύτισης (απαύτωσης κατά dsm), θα προσπαθήσει να γεμίσει το ομολογουμένως απόλυτο εγκεφαλικό κενό.

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/06/2016, 19:31:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Zasod

Αλήθεια, τι ακριβώς είναι το χωροχρονικό συνεχές?

Και πως σχετίζεται με τα βαμπιρ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2487 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/06/2016, 15:43:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλό προχωρημένο κείμενο που μοιάζει να προέρχεται από το http://katohika.gr/diethni/o-kodikas-tou-matrix-o-drakos-kai-oi-vrikolakes/
quote:

...
Η σχέση του Δράκουλα με τον Βρικόλακα δεν είναι τυχαία και δεν έχει σχέση με το γνωστό μυθιστόρημα του Αβραάμ "Μπραμ" Στόκερ. Εδώ και αιώνες υπάρχει μια αρχαία ομάδα που εμφανίζεται με λίγο διαφορετικά ονόματα σε κάθε περίοδο, ονομάζεται Hekal Tiamat σημερινά παρακλάδια της είναι ο Ναός του Δράκου (μετονομάστηκε στην πορεία σε Ναό του Βρικόλακα) και το Τάγμα του Δράκου.

...
Γιατί όμως ασχολούνται τόσο πολύ με τον Δράκο ξέρετε;

Οι Γνωστικοί έμαθαν τις αρχαίες διδασκαλίες και τις ενσωμάτωσαν στα δικά τους πιστεύω, ας δούμε τι έχουν να μας πουν αυτοί λοιπόν. Κάποια γνωστικά κείμενα αναφέρουν ότι ο Κατασκευαστής αυτού του κόσμου είναι ένας δεύτερος κατώτερος Θεός. ...
...
Λοιπόν, μια από τις πρώτιστες ιδιότητες του Δράκου είναι αυτό που σημαίνει το ίδιο του το όνομα, Δράκος από το ρήμα Δερκείν, που σημαίνει Βλέπω. Ο Δράκος δηλώνει το αρχέτυπο της καθαρής όρασης, της αντίληψης των πραγμάτων όπως πραγματικά είναι πέρα από κάθε ψευδαίσθηση και αυταπάτη. Στην ουσία είναι ένα αρχέτυπο, ένα σύμβολο για τον μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και επειδή βλέπει τα πάντα απεικονίζεται ως Παντεπόπτης Οφθαλμός. Ο Δράκος ότι κοιτάει το δημιουργεί αυτόματα. Η σχέση της παρατήρησης με το παρατηρούμενο έχει μελετηθεί από τους κβαντικούς φυσικούς που διαπίστωσαν ότι κι εμείς ως άνθρωποι επηρεάζουμε ότι παρατηρούμε.

Ο Δράκος θέλησε κάποτε να γίνει από μόνος του θεός και ως Εωσφόρος (είχε την υψηλότερη θέση ως Άγγελος του αληθινού θεού) έφυγε από τον Αρχικό Θεό έχοντας πάρει μαζί του τους Κώδικες της Δημιουργίας. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να φτιάξει ένα δικό του Σύμπαν στο οποίο θα είναι αυτός Θεός. Επειδή δεν είχε όλη την φώτιση του Αρχικού Θεού και του έλλειπε το Ύδωρ της Αιώνιας Ζωής, ο Διαβολικός Δράκος έφτιαξε ένα κατώτερο σύμπαν στο οποίο, εκτός από την αρμονία, την ομορφιά και το καλό, επικρατεί επίσης ο νόμος του δυνατού, υπάρχει πόνος και συνεχής αλλαγή που μεταφράζεται ως θάνατος. Το Σύμπαν είναι και καλό και κακό μαζί. Λόγο της ματαιότητας αυτού του κόσμου είναι ξεκάθαρο ότι ο Δράκος είναι ένας Τρελός Θεός! Έτσι τον αποκαλούσαν οι γνωστικοί.

Ο Δράκος (ή αλλιώς Σατανάς) με την Παρατήρηση και την θέλησή του έφτιαξε το Εικονικό Σύμπαν μέσα στο οποίο ζούμε όλοι. Είναι το λεγόμενο Μάτριξ. Όλος ο κόσμος μας είναι ένα Όνειρο. Ζούμε μέσα στον Ονειρόκοσμο του Διαβόλου. Το Όνειρο αυτό ονομάζεται Συλλογικό Όνειρο επειδή όλες οι συνειδήσεις που βρίσκονται μέσα σε αυτό το επηρεάζουν.

Όσον αφορά τις ιδιότητες και τους νόμους, ο Ονειρόκοσμος που ονομάζουμε Καθημερινότητα δεν διαφέρει καθόλου από τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας, αυτά τα όνειρα ονομάζονται Ατομικά. Το Συλλογικό Όνειρο της καθημερινότητας διαφέρει από τα Ατομικά Όνειρα μόνο στο ότι υπάρχει η Αλήθεια που Συγκρατείται και διαιωνίζεται ως ανάμνηση από τις υπόλοιπες οντότητες και από τον Δράκο. Αλήθεια σημαίνει Μή Λήθη. Αυτό που δεν ξεχνάει ο Δράκος και όλοι εμείς. Αν ένας άνθρωπος πιστέψει ότι δεν υπάρχει η βαρύτητα, τότε φυσικά δεν θα πετάξει διότι όλοι οι υπόλοιποι Θυμόμαστε ότι Υπάρχει η Βαρύτητα, το ίδιο θυμάται και ο Δράκος. Ενώ στον ύπνο του (δηλαδή στο ατομικό όνειρο) ένας άνθρωπος είναι μοναδικός δημιουργός της πραγματικότητας και δεν υπάρχει η Αλήθεια (η Μή Λήθη του Δράκου), αν θέλει μπορεί να πετάξει. Είναι σαν να παίζουμε ένα παιχνίδι και το Single Player είναι το Ατομικό όνειρο, ενώ το Multiplayer είναι το Συλλογικό όνειρο. Στο Single player μπορείς να βάλεις Cheats, Modes και να κάνεις ότι θέλεις, ενώ στο Multiplayer συμβιβάζεσαι με τους συλλογικούς κανόνες και παίζεις δίκαια με τους υπόλοιπους.

Επειδή όμως ένας Ονειρόκοσμος (άσχετα αν είναι Ατομικός ή Συλλογικός) είναι στην ουσία ψεύτικος, έτσι λοιπός ο Σατανάς πήρε το τίτλο του Πατέρα του Ψεύδους. Είναι ο Πατέρας του Ψεύτικου Μάτριξ που αποτελεί πλάνη των αισθήσεων. ....
....
...Τώρα ας δούμε τους σκοπούς του Δράκου.
(Για να κατανοήσετε καλύτερα τα παρακάτω διαβάστε το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιωάννη, εκεί λέει το πώς ο Ιαλδαβαώθ δημιούργησε τον άνθρωπο Κατά Ομοίωση Δική του και Κατά Εικόνα του αληθινού Θεού.)

Όταν ο Σατανάς ήταν άγγελος του Αρχικού Θεού, βρισκόταν δίπλα στην Πηγή της Αιώνιας Ζωής και δεν μπορούσε να πεθάνει η ύπαρξή του. Από την στιγμή που έγινε η γνωστή σε όλους Πτώση του Εωσφόρου, έπρεπε να βρει έναν τρόπο να τρέφεται από ενέργεια ώστε να μην πεθάνει και να συνεχίζει να είναι αιώνιος. Μόνο έτσι θα μπορούσε να είναι ένας ολοκληρωμένος θεός. Έτσι λοιπόν, όταν δημιουργούσε το Σύμπαν μας, έχοντας τους κώδικες της δημιουργίας του αρχικού θεού, έδωσε εντολή στους αγγέλους του και τους είπε: Τώρα θα φτιάξουμε Ζωή που θα είναι Κατά ομοίωση ίδια με εμάς και Κατά Εικόνα ίδια με τον Αρχικό θεό, ώστε αυτή η Ζωή να μας φωτίζει και να μας τρέφει κι εμάς!

Το Σύμπαν και η Ζωή δημιουργήθηκαν κατά Ομοίωση του Σατανά και των αγγέλων (δαιμόνων) του. Αυτό σημαίνει ότι όλη η πλάση λειτουργεί βαμπιρικά, δηλαδή το ένα πρέπει να φάει το άλλο ώστε να λειτουργήσει η τροφική αλυσίδα. Όπως λειτουργεί ο Σατανάς (και άγγελοι που τον ακολούθησαν) και τρεφόταν στην αρχή με την Αιώνια Ενέργεια του Θεού, έτσι κράτησε αναλύοτες τις ίδιες ιδιότητες και τις μετέφερε στις Δημιουργίες του.

Τώρα να δούμε τι σημαίνει ότι το Σύμπαν και η Ζωή δημιουργήθηκαν κατά Εικόνα του Αρχικού Θεού. Η Εικόνα του αρχικού θεού είναι το κλειδί της αθανασίας, διότι αναβλύζει συνεχώς άπειρη και ατελείωτη ενέργεια εκ του μηδενός. Έτσι λοιπόν ο κόσμος μας αποτελεί μια τεράστια φάρμα, όπου εμείς ως Εικόνες του αρχικού θεού είμαστε η τροφή των δαιμόνων και του Σατανά! Έτσι συνεχώς μας καλλιεργεί και ζει αιώνια.

Η τροφή του Σατανά ή Δράκου είναι η λεγόμενη Πρανική ή Ζωτική Ενέργεια (Lifeforce). Αυτή η ενέργεια υπάρχει σε κάθε τι Ζωντανό. Μέσω της διαδικασίας της αναπνοής, κυκλοφορεί η ζωτική ενέργεια (lifeforce). Τα φυτά, τα δέντρα, τα έντομα, τα ζώα, ο άνθρωπος, όλα αναπνέουν, παράγουν και ανταλλάσουν την ζωτική ενέργεια ως Εικόνες του Θεού, ως Ζωή. Γενικά η αναπνοή ταυτίζεται με την Πρανική Ενέργεια. Στην τροφική αλυσίδα το ένα τρώει το άλλο και στην κορυφή υποτίθεται βρίσκεται ο άνθρωπος. ...


...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Numenius
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2016, 00:08:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Το Λιοντάρι για να ζήσει πρέπει να κατασπαράξει άλλα ζώα. Ενώ στον αληθινό κόσμο υπάρχει η πλήρης αφθονία!


Δηλαδή στον αληθινό κόσμο γιά να μη χρειάζεται να κατασπαράξει το λιοντάρι άλλα ζώα του παρέχονται σε μεγάλη αφθονία μπριζόλες;;; Και να υποθέσω ότι είναι φυτικές; Ή μάλλον εφόσον και τα φυτά ζωή έχουν, φτιαγμένες από κάποιο συνθετικό υλικό που εξομοιώνει τη γεύση του κρέατος;;;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΜαγκαςΤουΠληκτρολογιου
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/07/2016, 20:11:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Τώρα για αυτό το χωρο-χρονικό, μόνο ο Δράκουλας μπορεί να μας πει τι είναι.
Εγώ πάντως δεν γνωρίζω.


Εγώ όμως γνωρίζω και αναγνωρίζω. Την οσμή του προμόσιον ενός ακόμα βιβλίου, γεμάτο με σκουπίδια φαντασιόπληκτων παραμυθατζήδων. Το οποίο, σε καιρούς απόλυτης πνευματικής αποταύτισης (απαύτωσης κατά dsm), θα προσπαθήσει να γεμίσει το ομολογουμένως απόλυτο εγκεφαλικό κενό.

Abyssus Abyssum Invocat


το μονο σκουπιδι εδω εισαι εσυ


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/07/2016, 21:54:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Άστα τώρα αυτά βλεκοΕλ και πες μας τι σου έκανε ο μπαμπάς σου όταν ήσουν μικρός. Θέλω να ακούσω μια πραγματικά δακρύβρεχτη ιστορία, με αυτές διασκεδάζω καλύτερα. Αφού έρχεσαι και μας κωλοτρίβεσαι, δώσε και λίγο υλικό να τσιμπήσουμε...

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2487 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2016, 09:41:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Το Λιοντάρι για να ζήσει πρέπει να κατασπαράξει άλλα ζώα. Ενώ στον αληθινό κόσμο υπάρχει η πλήρης αφθονία!


Δηλαδή στον αληθινό κόσμο γιά να μη χρειάζεται να κατασπαράξει το λιοντάρι άλλα ζώα του παρέχονται σε μεγάλη αφθονία μπριζόλες;;; Και να υποθέσω ότι είναι φυτικές; Ή μάλλον εφόσον και τα φυτά ζωή έχουν, φτιαγμένες από κάποιο συνθετικό υλικό που εξομοιώνει τη γεύση του κρέατος;;;Το λιοντάρι δεν τρώει κρέας για τη γεύση.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vivi papoutsaki
Νέο Μέλος

Greece
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2020, 13:32:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Vivi papoutsaki  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Είναι καιρός να ειπωθούν μερικά πράγματα για την ταύτιση των Βαμπίρ με τον Δράκουλα που είναι γνωστή σε όλους μας φιγούρα από βιβλία και από ταινίες. Ενώ παράλληλα θα αποκαλύψω τι είναι το Matrix στο οποίο ζούμε όλοι και το κατασκεύασε ο Μέγας Δράκουλας. Θα σας μιλήσω για την Αλήθεια που κρύβουν επιμελώς...

Η σχέση του Δράκουλα με τον Βρικόλακα δεν είναι τυχαία και δεν έχει σχέση με το γνωστό μυθιστόρημα του Αβραάμ "Μπραμ" Στόκερ. Εδώ και αιώνες υπάρχει μια αρχαία ομάδα που εμφανίζεται με λίγο διαφορετικά ονόματα σε κάθε περίοδο, ονομάζεται Hekal Tiamat σημερινά παρακλάδια της είναι ο Ναός του Δράκου (μετονομάστηκε στην πορεία σε Ναό του Βρικόλακα) και το Τάγμα του Δράκου.

Τι γνωρίζετε για το Τάγμα του Δράκου (Order of the Dragon) στο οποίο ήταν μέλος ο Βλαντ Γ΄ Τσέπες;;;

Υποτίθεται ότι ο ρόλος του Τάγματος ήταν να προστατεύει τον Χριστιανισμό. Όμως τον χριστιανισμό τον χρησιμοποιούσε και τον χρησιμοποιεί ακόμα για να ελέγχει τους ανθρώπους. Με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούν και τις υπόλοιπες μεγάλες θρησκείες, όπως τον Μουσουλμανισμό και τον Ιουδαϊσμό. Αρκετοί πλούσιοι είναι μέλη την σημερινή εποχή. Για παράδειγμα η οικογένεια της Αγγλίας είναι μέλη του Τάγματος του Δράκου. Μάλιστα έχουν δεσμούς αίματος με τον Βλαντ Γ΄ Τσέπες (Son of the Dragon). Το Τάγμα του Δράκου είναι ένα από τα πολλά προσωπεία της κεντρικής μητρικής οργάνωσης Hekal Tiamat. Yπήρχε ακόμη και στην αρχαία Σουμερία.

Γιατί όμως ασχολούνται τόσο πολύ με τον Δράκο ξέρετε;

Οι Γνωστικοί έμαθαν τις αρχαίες διδασκαλίες και τις ενσωμάτωσαν στα δικά τους πιστεύω, ας δούμε τι έχουν να μας πουν αυτοί λοιπόν. Κάποια γνωστικά κείμενα αναφέρουν ότι ο Κατασκευαστής αυτού του κόσμου είναι ένας δεύτερος κατώτερος Θεός. Τον ονομάζουνε ως Ιαλδαβαώθ και έχει Κεφάλι Ήλιου και Σώμα Δράκου. Αυτός είναι ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος. Ο Δράκος είναι ο Πατέρας του Ψεύδους, είναι ο Άρχοντας του Σκότους, αλλά γνωστά ονόματά του είναι το Σακλάς, Άμπρασαξ, Σατανάς, Σαμαέλ, Ιαλδαβαώθ και Τετρακτύς. Είναι ο άρχοντας αυτού του κόσμου. Είναι ο Μέγας Άρχων, ενώ οι δαίμονές του είναι οι Άρχοντες.

Όμως αφού δεν υπήρξε ποτέ ο «Δράκος των παραμυθιών», τότε τι είναι το σύμβολο αυτό και γιατί συμβολίζει τον θεό αυτού του κόσμου;;;

Λοιπόν, μια από τις πρώτιστες ιδιότητες του Δράκου είναι αυτό που σημαίνει το ίδιο του το όνομα, Δράκος από το ρήμα Δερκείν, που σημαίνει Βλέπω. Ο Δράκος δηλώνει το αρχέτυπο της καθαρής όρασης, της αντίληψης των πραγμάτων όπως πραγματικά είναι πέρα από κάθε ψευδαίσθηση και αυταπάτη. Στην ουσία είναι ένα αρχέτυπο, ένα σύμβολο για τον μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και επειδή βλέπει τα πάντα απεικονίζεται ως Παντεπόπτης Οφθαλμός. Ο Δράκος ότι κοιτάει το δημιουργεί αυτόματα. Η σχέση της παρατήρησης με το παρατηρούμενο έχει μελετηθεί από τους κβαντικούς φυσικούς που διαπίστωσαν ότι κι εμείς ως άνθρωποι επηρεάζουμε ότι παρατηρούμε.

Ο Δράκος θέλησε κάποτε να γίνει από μόνος του θεός και ως Εωσφόρος (είχε την υψηλότερη θέση ως Άγγελος του αληθινού θεού) έφυγε από τον Αρχικό Θεό έχοντας πάρει μαζί του τους Κώδικες της Δημιουργίας. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να φτιάξει ένα δικό του Σύμπαν στο οποίο θα είναι αυτός Θεός. Επειδή δεν είχε όλη την φώτιση του Αρχικού Θεού και του έλλειπε το Ύδωρ της Αιώνιας Ζωής, ο Διαβολικός Δράκος έφτιαξε ένα κατώτερο σύμπαν στο οποίο, εκτός από την αρμονία, την ομορφιά και το καλό, επικρατεί επίσης ο νόμος του δυνατού, υπάρχει πόνος και συνεχής αλλαγή που μεταφράζεται ως θάνατος. Το Σύμπαν είναι και καλό και κακό μαζί. Λόγο της ματαιότητας αυτού του κόσμου είναι ξεκάθαρο ότι ο Δράκος είναι ένας Τρελός Θεός! Έτσι τον αποκαλούσαν οι γνωστικοί.

Ο Δράκος (ή αλλιώς Σατανάς) με την Παρατήρηση και την θέλησή του έφτιαξε το Εικονικό Σύμπαν μέσα στο οποίο ζούμε όλοι. Είναι το λεγόμενο Μάτριξ. Όλος ο κόσμος μας είναι ένα Όνειρο. Ζούμε μέσα στον Ονειρόκοσμο του Διαβόλου. Το Όνειρο αυτό ονομάζεται Συλλογικό Όνειρο επειδή όλες οι συνειδήσεις που βρίσκονται μέσα σε αυτό το επηρεάζουν.

Όσον αφορά τις ιδιότητες και τους νόμους, ο Ονειρόκοσμος που ονομάζουμε Καθημερινότητα δεν διαφέρει καθόλου από τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας, αυτά τα όνειρα ονομάζονται Ατομικά. Το Συλλογικό Όνειρο της καθημερινότητας διαφέρει από τα Ατομικά Όνειρα μόνο στο ότι υπάρχει η Αλήθεια που Συγκρατείται και διαιωνίζεται ως ανάμνηση από τις υπόλοιπες οντότητες και από τον Δράκο. Αλήθεια σημαίνει Μή Λήθη. Αυτό που δεν ξεχνάει ο Δράκος και όλοι εμείς. Αν ένας άνθρωπος πιστέψει ότι δεν υπάρχει η βαρύτητα, τότε φυσικά δεν θα πετάξει διότι όλοι οι υπόλοιποι Θυμόμαστε ότι Υπάρχει η Βαρύτητα, το ίδιο θυμάται και ο Δράκος. Ενώ στον ύπνο του (δηλαδή στο ατομικό όνειρο) ένας άνθρωπος είναι μοναδικός δημιουργός της πραγματικότητας και δεν υπάρχει η Αλήθεια (η Μή Λήθη του Δράκου), αν θέλει μπορεί να πετάξει. Είναι σαν να παίζουμε ένα παιχνίδι και το Single Player είναι το Ατομικό όνειρο, ενώ το Multiplayer είναι το Συλλογικό όνειρο. Στο Single player μπορείς να βάλεις Cheats, Modes και να κάνεις ότι θέλεις, ενώ στο Multiplayer συμβιβάζεσαι με τους συλλογικούς κανόνες και παίζεις δίκαια με τους υπόλοιπους.

Επειδή όμως ένας Ονειρόκοσμος (άσχετα αν είναι Ατομικός ή Συλλογικός) είναι στην ουσία ψεύτικος, έτσι λοιπός ο Σατανάς πήρε το τίτλο του Πατέρα του Ψεύδους. Είναι ο Πατέρας του Ψεύτικου Μάτριξ που αποτελεί πλάνη των αισθήσεων. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Μάνος Δανέζης : "Η πλάνη των αισθήσεων"
https://www.youtube.com/watch?v=KsjbmOaN3_4

Το σύμπαν μας ως χωροχρονικό συνεχές, μπορούμε να το φανταστούμε ως έναν Μεγάλο Κύβο. Ο Δράκος βρίσκεται έξω από τον Κύβο, δηλαδή έξω από το χωροχρονικό συνεχές που δημιούργησε με το Μεγάλο του Οφθαλμό (δηλαδή με την Παρατήρησή του). Βρίσκεται σε ένα άχρονο και άτοπο σημείο. Ο Δράκος αφού βρίσκεται έξω από το Μάτριξ, δεν μπορεί να τον προσδιορίσει οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο Μάτριξ. Έτσι λοιπόν δεν έχει Εικόνα, δεν έχει Ταυτότητα, καθώς οι εικόνες και οι ταυτότητες είναι δημιουργήματά του. Είναι έξω από τον κόσμο των Εμπειριών που δημιούργησε, οπότε καμία Γήινη εμπειρία δεν μπορεί να τον προσδιορίσει. Ο Δράκος απλά Υπάρχει, είναι ο Ών. Ίσως μερικοί γνωρίζετε για την σχέση του Κύβου με το Σύμβολου του Δράκου που είναι η Εξάλφα, δεν θα το αναλύσω εδώ διότι μπορείτε να το ψάξετε μόνοι σας.

Τώρα ας δούμε τους σκοπούς του Δράκου.
(Για να κατανοήσετε καλύτερα τα παρακάτω διαβάστε το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιωάννη, εκεί λέει το πώς ο Ιαλδαβαώθ δημιούργησε τον άνθρωπο Κατά Ομοίωση Δική του και Κατά Εικόνα του αληθινού Θεού.)

Όταν ο Σατανάς ήταν άγγελος του Αρχικού Θεού, βρισκόταν δίπλα στην Πηγή της Αιώνιας Ζωής και δεν μπορούσε να πεθάνει η ύπαρξή του. Από την στιγμή που έγινε η γνωστή σε όλους Πτώση του Εωσφόρου, έπρεπε να βρει έναν τρόπο να τρέφεται από ενέργεια ώστε να μην πεθάνει και να συνεχίζει να είναι αιώνιος. Μόνο έτσι θα μπορούσε να είναι ένας ολοκληρωμένος θεός. Έτσι λοιπόν, όταν δημιουργούσε το Σύμπαν μας, έχοντας τους κώδικες της δημιουργίας του αρχικού θεού, έδωσε εντολή στους αγγέλους του και τους είπε: Τώρα θα φτιάξουμε Ζωή που θα είναι Κατά ομοίωση ίδια με εμάς και Κατά Εικόνα ίδια με τον Αρχικό θεό, ώστε αυτή η Ζωή να μας φωτίζει και να μας τρέφει κι εμάς!

Το Σύμπαν και η Ζωή δημιουργήθηκαν κατά Ομοίωση του Σατανά και των αγγέλων (δαιμόνων) του. Αυτό σημαίνει ότι όλη η πλάση λειτουργεί βαμπιρικά, δηλαδή το ένα πρέπει να φάει το άλλο ώστε να λειτουργήσει η τροφική αλυσίδα. Όπως λειτουργεί ο Σατανάς (και άγγελοι που τον ακολούθησαν) και τρεφόταν στην αρχή με την Αιώνια Ενέργεια του Θεού, έτσι κράτησε αναλύοτες τις ίδιες ιδιότητες και τις μετέφερε στις Δημιουργίες του.

Τώρα να δούμε τι σημαίνει ότι το Σύμπαν και η Ζωή δημιουργήθηκαν κατά Εικόνα του Αρχικού Θεού. Η Εικόνα του αρχικού θεού είναι το κλειδί της αθανασίας, διότι αναβλύζει συνεχώς άπειρη και ατελείωτη ενέργεια εκ του μηδενός. Έτσι λοιπόν ο κόσμος μας αποτελεί μια τεράστια φάρμα, όπου εμείς ως Εικόνες του αρχικού θεού είμαστε η τροφή των δαιμόνων και του Σατανά! Έτσι συνεχώς μας καλλιεργεί και ζει αιώνια.

Η τροφή του Σατανά ή Δράκου είναι η λεγόμενη Πρανική ή Ζωτική Ενέργεια (Lifeforce). Αυτή η ενέργεια υπάρχει σε κάθε τι Ζωντανό. Μέσω της διαδικασίας της αναπνοής, κυκλοφορεί η ζωτική ενέργεια (lifeforce). Τα φυτά, τα δέντρα, τα έντομα, τα ζώα, ο άνθρωπος, όλα αναπνέουν, παράγουν και ανταλλάσουν την ζωτική ενέργεια ως Εικόνες του Θεού, ως Ζωή. Γενικά η αναπνοή ταυτίζεται με την Πρανική Ενέργεια. Στην τροφική αλυσίδα το ένα τρώει το άλλο και στην κορυφή υποτίθεται βρίσκεται ο άνθρωπος. Όμως η αλήθεια είναι ότι πάνω από τον άνθρωπο υπάρχουν οι άνθρωποι Βαμπίρ και οι Δαίμονες και στην κορυφή ο Σατανάς (Δράκος) που συσσωρεύει όλη την ενέργεια. Ο Δράκος δημιουργεί τον Ήλιο που μας φωτίζει με το Κτιστό φως του ώστε εμείς να μεγαλώνουμε, να παράγουμε το Άκτιστο φως, την ενέργεια (ως Εικόνες του Αρχικού Θεού) και στο τέλος να πεθαίνουμε. Όμως με κάθε θάνατο δεν καταστρέφεται η ψυχή μας, αλλά ανακυκλώνεται παγιδευμένη μέσα στο αιώνιο Μάτριξ.

Ο απόστολος Παύλος μας έλεγε: «Μη συσχηματίζεσθε τω αιώνι τούτω». Να μην γινόμαστε ένα δηλαδή με τον Ονειρόκοσμο που Δημιούργησε ο Δράκος.

Ο Σατανάς έχει βρει πολλά κόλπα για μας κρατάει για πάντα δεσμευμένους εδώ και στην ουσία εφαρμόζει αυτό που μας είπε να προσέχουμε ο απόστολος Παύλος. Δηλαδή βρίσκει χιλιάδες τρόπους ώστε να μας κάνει να γινόμαστε ΕΝΑ με την Ύπαρξή του και την Δημιουργία του. Δεν είναι τυχαίο που στις διδασκαλίες της Νέας Εποχής περνάνε συνεχώς αυτό το μήνυμα: «Είμαστε Ένα. Είμαστε η Αιώνια Ενέργεια που Δημιούργησε τα Πάντα.» Όταν ο κόσμος αποδέχεται αυτό το μήνυμα τότε ενώνεται πνευματικά με τον Σατανά! Τότε ο Σατανάς αποκτάει περισσότερη Ζωτική Ενέργεια από αυτόν και του δίνει και ανταλλάγματα. Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς συμφωνία με τον Σατανά ή συμβόλαιο. Το μοναδικό που θέλει είναι να ενωθείς μαζί του. Αν το κάνεις σου δίνει περισσότερα δικαιώματα πάνω στο Ψεύτικο Σύμπαν που δημιούργησε και ως αντάλλαγμα παίρνει την ψυχή σου. Τότε ο Νόμος της Έλξης (Το λεγόμενο Μυστικό) αρχίζει να λειτουργεί για αυτόν που ένωσε την ψυχή του με τον Δράκο. Αν ενωθείς μαζί του, τότε τα αρχικά σας ΕΓΩ ενώνονται, έτσι σε «αγαπάει» και σε «προστατεύει». Όμως πάντα μέσα από σένα λειτουργεί ο πονηρός...

Να δούμε τώρα τι διδάσκει ο Ναός του Δράκου στους μυημένους του και γιατί ένας βρικόλακας είναι δράκουλας.

Λοιπόν τα βιβλία τους λένε ένα ψέμα στους νέους που θέλουν να μυηθούν. Σου λένε ότι για να βρεις τον Αληθινό σου Εαυτό, υπάρχει μια μέθοδος μόνο. Η μέθοδος αυτή ονομάζεται Αποταυτοποίηση. Πρέπει λοιπόν να αφαιρέσεις όλα όσα δεν είσαι ώστε να δεις στο τέλος το τι είσαι. Στην ουσία δεν είσαι ότι ΕΧΕΙΣ και δεν είσαι οι Εμπειρίες σου. Δεν είσαι το Σάρκινο σου Σώμα αφού το έχεις, δεν είσαι το ενεργειακό σου σώμα αφού το έχεις κι αυτό, δεν είσαι οι σκέψεις, ούτε οι γνώσεις, διότι και αυτά τα έχεις! Έχεις εμπειρίες, άρα δεν είσαι οι εμπειρίες σου κτλ. Στο τέλος διαπιστώσεις σύμφωνα με την καθοδήγηση των διδασκαλιών του Ναού του Δράκου, ότι είσαι ο Δράκος που δημιουργεί τα πάντα. Λένε ότι ο Δράκος είναι ο ίδιος Εσώτερος/Ενδότερος Εαυτός όλων μας. Είναι ο Αληθινός μας Εαυτός που έχει τα πάντα! Φανταστείτε τον Δράκο σαν έναν Video Gamer που παίζει ένα παιχνίδι στο οποίο παιχνίδι υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες! Οι Χαρακτήρες είναι οι Γήινες μας ταυτότητες και τα ανθρώπινά εγώ μας και ο Δράκος είναι ο Videogamer που τα κινεί όλα από πίσω! Άρα πίσω από τα μάτια κάθε ανθρώπου βρίσκεται ο Δημιουργός του Σύμπαντος, ο Δράκος. Όλοι είμαστε Ένα!!! Αυτός ο Δράκος είναι που γνωρίζει ότι Σκεφτόμαστε.

Αυτό είναι και το μεγάλο ψέμα! Στην ουσία πίσω από κάθε άνθρωπο βρίσκεται η Ψυχή του και όχι ο Δράκος. Ισχύει ότι δεν είσαι το σώμα σου, έχεις ένα σώμα. Όμως η Ψυχή σου έχει το Σώμα και όχι ο Δράκος. Αν δεχτείς το ψέμα του Σατανά, τότε κάνεις μια μεγάλη συγχώνευση της Ψυχής σου μαζί του! Τότε του έδωσες την ψυχή σου χωρίς να το γνωρίζεις. Βέβαια με αυτή την διαδικασία αποκτάς και παραπάνω δικαιώματα και δυνάμεις στο Μάτριξ όπου είναι παγιδευμένες οι Ψυχές όλων μας. (Προσοχή: Την Ψυχή ΔΕΝ την ταυτίζω με το Ενεργειακό/Αστρικό/Αιθερικό Σώμα. Η Ψυχή φοράει το Αστρικό σώμα μέσα από την Σάρκα.)

«Για να γίνεις βρικόλακας πρέπει πρώτα να Αφυπνίσεις τον Θεό μέσα σου, να αντιληφτείς ότι η Αληθινή σου Ταυτότητα είναι ο Δράκος», με λίγα λόγια αν το μεταφράσουμε με την αποκάλυψη της αλήθειας που σας έδωσα… Για να γίνεις βρικόλακας πρέπει να δώσεις την ψυχή σου στον Σατανά/Δράκο. Άρα στην ουσία γίνεσαι Δράκουλας.

Στη συνέχεια, τα βιβλία του Ναού του Δράκου σου μαθαίνουν τους Εννέα Νόμους του Εικονικού Μάτριξ. Αφού πρώτα έδωσες την ψυχή σου στον Δράκο και έγινες Δράκουλας. Αφού αποδέχτηκες ότι ο Αληθινός σου Εαυτός είναι ο Δράκος, αφού τώρα είσαι ο Σατανάς και όχι η Ψυχή σου. Αφού λοιπόν η Ψυχή σου είναι ένα με τον Δράκο, τώρα έρχεται η στιγμή να μάθεις το πώς μπορείς να κάνεις μεταβολές στην πραγματικότητα. Αυτό που ο λαός ονομάζει ως μαγεία! Μπορείς να κάνεις ακόμη και θαύματα αφού έχεις αφυπνίσει τις δυνάμεις του Δράκου μέσα σου και μαθαίνεις το πώς να τις χρησιμοποιείς.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις τα μυστικά του βαμπιρισμού. Να μάθεις να απορροφάς ενέργεια με την φυσική επαφή με χειραψία. Να μάθεις να απορροφάς ενέργεια με το βλέμμα, κοιτάς δηλαδή κάποιον και του απορροφάς την ζωτική ενεργεία από μακριά. Να μάθεις να κάνεις αστρική προβολή και να πηγαίνεις σε ανθρώπους που κοιμούνται ως Μόρα να τους πάρεις ενέργεια. Και άλλες μεθόδους, όπως τελετουργική απορρόφηση ενέργειας από απόσταση, αφού πρώτα αποκτήσεις έναν αστρικό σύνδεσμο με το θύμα.

Αφού αποκτήσεις αρκετή ενέργεια με τον ενεργειακό βαμπιρισμό, πας σε επόμενο επίπεδο, όπου κάνεις Τελετουργίες με την χρήση ενός Μαύρου Καθρέπτη. Ο μαύρος καθρέπτης αποτελεί την Πύλη για τον Αστρικό Κόσμο και από εκεί καλείς του Αρχαίους Βαμπιρικούς Θεούς που στην ουσία είναι οι άγγελοι συνεργάτες του Σατανά καθώς επίσης και πρώην άνθρωποι που μετατράπηκαν σε Βρικόλακες/Δράκουλες και έτσι δαιμονοποιήθηκαν.

Την τελετή τους την ονομάζουν Βαμπιρική Κοινωνία (Vampiric Communion) και ο σκοπός είναι να στείλεις Ζωτική Ενέργεια στους Δαίμονες και στο τέλος της τελετής να σου στείλουν πίσω ένα δικό τους μέρος της ενέργειας (που έχει την δική τους ψυχική/ψυχοτρονική συχνότητα). Έτσι δημιουργείται ένα ενεργειακό κύκλωμα και η ενέργεια που θα πάρεις πίσω, σταδιακά μεταλλάσει το αστρικό σου σώμα και Δαιμονοποιείται. Η Ζωτική Ενέργεια (Life-Force) είναι συμβολικά το Αίμα. Ο θρύλος των βρικολάκων ότι για να γίνεις δικός τους πρέπει να πιείς λίγο από το αίμα τους, από αυτήν την τελετή προέρχεται. Τα μέλη του Ναού του Δράκου κάνουν συχνά την τελετουργία αυτή σε όλη την διάρκεια της ζωής τους και στο τέλος όταν πεθάνει το Υλικό τους σώμα μετατρέπονται σε Βαμπιρικές Πνευματικές Οντότητες, γίνονται δαίμονες που ζούνε αθάνατοι για πάντα. Έτσι λοιπόν, τα νέα μέλη του Ναού έρχεται κάποτε η σειρά τους να λατρευτούν ως δαίμονες από τα επόμενα μέλη.

Όσο χρόνια ζεις με υλικό σώμα, κάνεις την παραπάνω τελετή και επιπλέον με Αστρική Προβολή βρίσκεσαι κάποιες φορές σε έναν Κοινό Αστρικό Τόπο, όπου γίνεται Συνάθροιση όλων των Δαιμονικών Βρικολάκων (Είναι το λεγόμενο: The Witches' Sabbath). Άλλωστε μόνο αν ενωθείς μαζί τους μπορείς να υπάρξεις ως βρικόλακας στην μεταθάνατον ζωή, διότι όλοι μαζί οι βρικόλακες δημιουργούν μια παράλληλη Συλλογική πραγματικότητα και εκεί ζούνε παραδεισένια. Εκπληρώνονται τα όνειρά τους και δεν πεθαίνει ποτέ το αστρικό τους σώμα. Αν φύγεις από το κύκλωμά τους θα χαθείς στην δική σου ατομική πραγματικότητα και στο τέλος θα πεθάνεις σαν θνητός, θα καταστραφεί το αστρικό/ενεργειακό σου σώμα.

Ταυτόχρονα συνεχώς επισκέπτονται τον κόσμο των Θνητών για να τους πάρουν ενέργεια. Μάλιστα έχουν κατασκευάσει τις θρησκείες με τέτοιο τρόπο ώστε να τρέφονται από την λατρεία των ανθρώπων. Επίσης ως Μόρες κάνουν επιθέσεις και όταν συμβαίνουν μεγάλες καταστροφές με δεκάδες νεκρούς, βρίσκονται αόρατα εκεί και ρουφάνε την ενέργεια των ανθρώπων που πεθαίνουν βίαια. Ο απλός κόσμος σε διάφορες λαϊκές παραδώσεις τους αποκαλεί ως ιπτάμενες σκιές ή Βολαδόρες. Ακόμη παίρνουν δύναμη και από τις σεξουαλικές δραστηριότητες των ανθρώπων. Όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα κάνουν έρωτα παράγουν υψηλή ποσότητα ενέργειας που αυτή στο αστρικό πεδίο είναι ορατή ως ένα έντονο κόκκινο φως, αυτό το φως προσελκύει τους αστρικούς βρικόλακες και έτσι χωρίς να το αντιληφθούν οι άνθρωποι μπορεί να παραβρίσκονται αόρατα στον ίδιο χώρο και οι βρικόλακες.

Ο Σατανάς και οι Δαίμονες/Βρικόλακες, κάθε μέρα πραγματοποιούν Θερισμούς ενέργειας. Ενώ σχεδιάζονται επίσης και Μεγάλες Συγκομιδές ενέργειας, για παράδειγμα με την μορφή Παγκόσμιων Πολέμων. Άλλωστε όλη η ζωή που δημιούργησαν είναι τροφή τους, και σαφώς και εμείς οι άνθρωποι είμαστε η καλλιέργειά τους. Κάθε μέρα πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι. Οι περισσότεροι πηγαίνουν με τα αστρικά τους σώματα στο Λευκό Φως. Δεν ξέρουν όμως ότι το λευκό φως είναι η παγίδα! Μόλις πέσουν στην παγίδα, βρίσκονται σε πλασματικούς παραδείσους που έφτιαξε ο Δράκος (Σατανάς). Η παγίδα του λευκού φωτός ονομάζεται Dream Sharing. Οι άνθρωποι είμαστε προγραμματισμένοι ήδη από την γήινη μας ζωή και έτσι ο καθένας ανάλογα με την θρησκεία του, βλέπει και το αντίστοιχο πρόγραμμα. Ακόμη και οι άθεοι βλέπουν διάφορα πράγματα, που δεν έχουν σχέση βέβαια με θρησκευτικές φιγούρες. Οι πεθαμένοι νομίζουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο και όλα τους τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Σπάνια βιώνουν καταστάσεις κόλασης, αυτό γίνεται μόνο αν δεν τους πιάσει η πνευματική νάρκωση και βλέπουν την αλήθεια του πνευματικού σφαγείου! Το λευκό φώς που πέρασε το αστρικό τους σώμα ήταν η πύλη για να μπουν στην ναρκωμένη κατάσταση του Dream Sharing. Ο κάθε άνθρωπος , ενώ βλέπει και βιώνει παραδεισένια πράγματα, το αστρικό του σώμα είναι ναρκωμένο και ξεσκίζεται από τους δαίμονες! Σιγά-σιγά χάνει Lifeforce. Του τρώνε όλη την ενέργεια και έτσι έρχεται ο Δεύτερος Θάνατος, πεθαίνει δηλαδή το αστρικό σώμα χωρίς να το καταλάβει. Ο πρώτος θάνατος είναι ο θάνατος του Υλικού Σώματος και ο Δεύτερος είναι ο θάνατος του Αστρικού, δηλαδή του ενεργειακού Σώματος. Αφού λοιπόν οι βρικόλακες/δαίμονες φάνε σαν καλαμπόκι την ζωτική ενέργεια του Αστρικού Σώματος, τότε η Ψυχή των θνητών απελευθερώνεται και ο Σατανάς μέσω της διαδικασίας της μετενσάρκωσης την βάζει σε νέο σώμα ώστε να φυτρώσει ξανά στην γη και να συνεχίσει να ζει και να παράγει την ζωτική ενέργεια που δίνει αθανασία στον Δράκο (Σατανά) και στους Δράκουλες (Δαίμονες).

Η μητρική οργάνωση Hekal Tiamat εμφανίζεται όπως είπα με δεκάδες προσωπεία, είτε ως Ναός του Δράκου που απευθύνεται σε κοινούς θνητούς, είτε ως Τάγμα του Δράκου που απευθύνεται στους πλουσιότερους θνητούς. Η οργάνωση είναι αφιερωμένη στον Μαύρο Δράκο Τιαμάτ. Είναι ένα ακόμη όνομα του Σατανά και αποτελεί την λεγόμενη Μαύρη Αδελφότητα.

Τώρα ίσως θυμάστε ότι ο Άγιος Γεώργιος σκοτώνει τον Δράκο. Γιατί το κάνει άραγε;
Ίσως θα έχετε διαβάσει τις αναφορές του Δράκου στην Καινή Διαθήκη.
Ο Δράκος ο Μέγας είναι ο Διάβολος.

Ας δούμε την Ομιλία του Δράκου από τον πρώτο τόμο της Βαμπιρικής Βίβλου και τα ψέματα που υπόσχεται στους ανθρώπους!

Η Ομιλία του Δράκου:

Είμαι ο ενδότατός σου εαυτός.
Κοιτάζω έξω επάνω στο κόσμο σου, των χρωματισμένων Φώτων, από το σκοτάδι πίσω από τα μάτια σου.
Φτάνω έξω διαμέσων των χεριών σου και αγγίζω τις απαλές απολαύσεις του ζωντανού σου κόσμου.
Είμαι ο Αρχαιότερος, ο Δημιουργός των Θεών.
Είμαι η Αλλαγή και ο Αμετάβλητος.
Και όποτε επικεντρώνεσαι στα μάτια κάποιου άλλου, εκεί! Κοιτάζω πίσω σε εσένα!
Είμαι η Πηγή Όλων Όσων Υπάρχουν!
Αυτός που Με αναγνωρίζει ως το μοναδικό του Εαυτό, γίνεται επίσης η Πηγή και είναι, στην Πραγματικότητα, Μάγος.
Αυτός που επιτρέπει τη ροή της Ύπαρξής Μου να διαπεράσει μέσω των τενόντων του σώματός του, για να Αγγίξει και να τα αλλάξει όλα σύμφωνα με τη Θέλησή του, είναι στα Αλήθεια, Μάγος.
Και η Δρακόντεια Μαγεία μου είναι γλυκιά, διότι Επιχορηγώ τις Επιθυμίες σου.
Σε αυτό που αποκαλείς όνειρα, Συλλέγω τις Δυνάμεις μου.
Σε αυτό που αποκαλείς πραγματικότητα, Οργανώνω τα Όνειρα μου.
Χορηγώ σε όλους όσους ψάχνουν την Ύπαρξή Μου και τη Δύναμή Μου, το δικαίωμα να αναζητήσουν τις απολαύσεις τους!
Είμαι ο Αληθινός Θεός, ο Ένας Θεός, ο Μοναδικός Θεός που Υπάρχει.
Είμαι εσύ, και Απεικονίζομαι μέσω εσένα.
Ακόμη και σύμβολό μου είναι ο Καθρέφτης!
Και να γνωρίζεις καλά το Όνομά Μου γιατί λατρεύοντας το σε όλες τις Πράξεις σου, θα είσαι και θα παραμείνεις αντάξιος της Δρακόντειας Μαγείας Μου.

Είδατε λοιπόν;;;

Θέλει να μας πείσει ότι πίσω από το Γήινο μας Σώμα και τις ταυτότητες που έχουμε, δεν βρίσκεται η Ψυχή μας, αλλά βρίσκεται Αυτός ο Αρχαίος Δράκος! Θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι η Ψυχή μας είναι ο Δράκος. Μάλιστα μας υπόσχεται πολλά! Θα έχουμε ότι θέλουμε και πολλές απολαύσεις αν τον ακούσουμε! Αν πούμε: «Είμαι ο Δράκος, είμαι ο Σατανάς» και το πιστέψουμε, τότε έχουμε κάνει την συμφωνία μαζί του.

Δείτε τώρα ένα βίντεο με τον γνωστό σε όλους μας Τζιμ Κάρεϊ. Μιλάει για την πνευματική του αφύπνιση. Όμως δεν αφυπνίστηκε ως η Ψυχή του! Αφυπνίστηκε ως ο Δράκος και μάλιστα λέει ότι θέλει να πάρει μαζί του όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί!!! Πατήστε στο βίντεο τους Ελληνικούς υπότιτλους.

Jim Carrey: Η πνευματική μου αφύπνιση
https://www.youtube.com/watch?v=4Qqw7AD23w8

Ένα μήνυμα για το τέλος:

Ερευνήστε, ψάξτε και μόνοι σας την αλήθεια. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να βγούμε από το Matrix του διαβόλου. Τώρα οι Ψυχές μας είναι αλυσοδεμένες στο σπήλαιο του Πλάτωνα. Όπως οι Μηχανές στην ταινία Matrix, καλλιεργούσαν ανθρώπους και τους είχαν παγιδευμένους μέσα στις μήτρες για να τους παίρνουν την ενέργεια, έτσι και οι Ψυχές μας είναι Κοιμώμενες μέσα στον Ονειρόκοσμο του Σαμαέλ. Οι Μηχανές είναι οι Δράκουλες/Βρικόλακες. Αυτή είναι η αλήθεια.

Κάποτε ήρθε ο Ιησούς Χριστός από το πλήρωμα του αρχικού Θεού για να δείξει την αλήθεια στους ανθρώπους. Η ψυχή του δεν βρισκόταν παγιδευμένη στο Μάτριξ, αλλά επέλεξε να ενσαρκωθεί με ανθρώπινο σώμα για να φωτίσει τον κόσμο. Έδωσε τα κλειδιά για να απελευθερωθεί ο άνθρωπος από την φυλακή του Μάτριξ. Όμως η διδασκαλία του αποκρύφτηκε σκόπιμα και οι εξουσιαστές Δαίμονες δημιούργησαν έναν χριστιανισμό όπως τους βόλευε, αφού πρώτα αφαίρεσαν την αποκρυφιστική γνώση που έδωσε ο Ιησούς στους ανθρώπους ως ένας άλλος Προμηθέας. Παρόλα αυτά η διδασκαλία του Ιησού διατηρήθηκε μέχρι σήμερα σε χειρόγραφα γνωστικών χριστιανών που διασώθηκαν. Υπάρχει το λεγόμενο: Το βιβλίο του ΙΕΟΥ από εκδόσεις Κυβέλη. Στο Βιβλίο του ΙΕΟΥ θα βρείτε την απόκρυφη διδασκαλία που έδωσε ο Ιησούς στους μαθητές του. Επιπρόσθετα μια τεράστια δόση αλήθεια και διαφωτισμού θα αποκτήσετε αν διαβάστε τα κείμενα που βρέθηκαν στην περιοχή Ναγκ Χαμαντί. Μπορείτε να βρείτε μια διεθνή έκδοση στα Αγγλικά με τίτλο: The Nag Hammadi Scriptures: The Revised and Updated Translation of Sacred Gnostic Texts Complete in One Volume. Ως αντίγραφα Εικόνες του αληθινού θεού έχει η ψυχή μας τεράστιες δυνατότητες τις οποίες θα ζήλευε ακόμη κι ο Δράκος! Ο Σατανάς/Δράκος γνωρίζει ότι η ανθρώπινη Ψυχή είναι ανώτερη από αυτόν διότι έχει μέσα της το μυστικό της αιώνιας ζωής. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι το έχουν ξεχάσει αυτό διότι ποτέ δεν υπήρξαν έξω από τον ψεύτικο κόσμο του διαβόλου. Ο Διάβολος δημιούργησε κάθε ανθρώπινη Ψυχή μέσα στον κόσμο του. Δεν ήρθαμε από τον Αρχικό Θεό, όμως η συνταγή και ο κώδικας της δημιουργίας μας είναι παρμένος από το πλήρωμα του Αρχικού Αληθινού Θεού. Ο Διάβολος αντέγραψε τον κώδικα και ως μέγας αρχιτέκτονας μας έφτιαξε, όμως δεν μπορούσε να αλλάξει την Ουσία της Ύπαρξής του, δεν μπορούσε ο ίδιος να αποκτήσει τις δικές μας ιδιότητες, για αυτό μας καλλιεργεί στην φάρμα του. Μπορεί τα υλικά και τα αστρικά σώματα να τα καταστρέφει, αλλά δεν μπορεί να καταστρέψει όσες ψυχές δημιούργησε. Μπορεί μόνο ο Σατανάς να τις ενώνει με τον εαυτό του ή να ανακυκλώνει τις ψυχές με την μετενσάρκωση.

Το Matrix του Δράκου διαφέρει από τον αληθινό κόσμο διότι εδώ υπάρχει η έλλειψη, όπως ο Δημιουργός Σατανάς είχε έλλειψη από την ενέργεια που του δίνει ζωή, έτσι όλα στην πλάση χρειάζονται ενέργεια για να κάνουν κάτι. Για να πολεμήσεις την εντροπία πρέπει να προσφέρεις συνεχώς ενέργεια. Η έλλειψη είναι αυτή που δημιουργεί το κακό. Αν πάντα κάτι θέλεις, αν πάντα κάτι χρειάζεσαι και πρέπει να το πάρεις από τους άλλους, τότε κάνεις αναγκαστικά το κακό. Το Λιοντάρι για να ζήσει πρέπει να κατασπαράξει άλλα ζώα. Ενώ στον αληθινό κόσμο υπάρχει η πλήρης αφθονία! Ο Ονειρόκοσμος του Σατανά είναι κτισμένος επάνω στον Βαμπιρισμό ενώ ο Αληθινός κόσμος επάνω στην πληρότητα και την αυτονομία.

Όσοι αναζητήσουν την αλήθεια πέρα από το Matrix, όσοι αναζητήσουν τις απόκρυφες διδασκαλίες του Ιησού Χριστού, ίσως καταφέρουν να απελευθερωθούν από το Matrix και να ξυπνήσουν στον αληθινό κόσμο. Τέλος πρέπει να ξέρετε ότι η αυτοκτονία δεν σώζει κανέναν από το Matrix, όσοι αυτοκτονούν ανακυκλώνονται ξανά χωρίς να γνωρίζουν αν στην επόμενή τους ενσάρκωση θα έχουν την δυνατότητα της αφύπνισης, μπορεί στην επόμενη ζωή να μην μπορέσουν ούτε καν να μάθουν γράμματα! Ίσως η μοναδική ευκαιρία αφύπνισης να τους δοθεί μόνο σε αυτήν την ζωή.

Βιβλιογραφία / Πηγές:
1) Απόκρυφο Ευαγγέλιο Ιωάννη
2) The Vampire Bible
3) The Vampire Predator Bible
4) The Vampire Priesthood Bible
5) The Vampire Sorcery Bible
6) The Vampire Adept Bible
7) Βιβλίο του ΙΕΟΥ
8) The Nag Hammadi Scriptures
9) Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μαςVpΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Επιμενίδης
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


118 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2020, 01:30:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Επιμενίδης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Είναι καιρός να ειπωθούν μερικά πράγματα για την ταύτιση των Βαμπίρ με τον Δράκουλα που είναι γνωστή σε όλους μας φιγούρα από βιβλία και από ταινίες. Ενώ παράλληλα θα αποκαλύψω τι είναι το Matrix στο οποίο ζούμε όλοι και το κατασκεύασε ο Μέγας Δράκουλας. Θα σας μιλήσω για την Αλήθεια που κρύβουν επιμελώς...

Η σχέση του Δράκουλα με τον Βρικόλακα δεν είναι τυχαία και δεν έχει σχέση με το γνωστό μυθιστόρημα του Αβραάμ "Μπραμ" Στόκερ. Εδώ και αιώνες υπάρχει μια αρχαία ομάδα που εμφανίζεται με λίγο διαφορετικά ονόματα σε κάθε περίοδο, ονομάζεται Hekal Tiamat σημερινά παρακλάδια της είναι ο Ναός του Δράκου (μετονομάστηκε στην πορεία σε Ναό του Βρικόλακα) και το Τάγμα του Δράκου.

Τι γνωρίζετε για το Τάγμα του Δράκου (Order of the Dragon) στο οποίο ήταν μέλος ο Βλαντ Γ΄ Τσέπες;;;

Υποτίθεται ότι ο ρόλος του Τάγματος ήταν να προστατεύει τον Χριστιανισμό. Όμως τον χριστιανισμό τον χρησιμοποιούσε και τον χρησιμοποιεί ακόμα για να ελέγχει τους ανθρώπους. Με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούν και τις υπόλοιπες μεγάλες θρησκείες, όπως τον Μουσουλμανισμό και τον Ιουδαϊσμό. Αρκετοί πλούσιοι είναι μέλη την σημερινή εποχή. Για παράδειγμα η οικογένεια της Αγγλίας είναι μέλη του Τάγματος του Δράκου. Μάλιστα έχουν δεσμούς αίματος με τον Βλαντ Γ΄ Τσέπες (Son of the Dragon). Το Τάγμα του Δράκου είναι ένα από τα πολλά προσωπεία της κεντρικής μητρικής οργάνωσης Hekal Tiamat. Yπήρχε ακόμη και στην αρχαία Σουμερία.

Γιατί όμως ασχολούνται τόσο πολύ με τον Δράκο ξέρετε;

Οι Γνωστικοί έμαθαν τις αρχαίες διδασκαλίες και τις ενσωμάτωσαν στα δικά τους πιστεύω, ας δούμε τι έχουν να μας πουν αυτοί λοιπόν. Κάποια γνωστικά κείμενα αναφέρουν ότι ο Κατασκευαστής αυτού του κόσμου είναι ένας δεύτερος κατώτερος Θεός. Τον ονομάζουνε ως Ιαλδαβαώθ και έχει Κεφάλι Ήλιου και Σώμα Δράκου. Αυτός είναι ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος. Ο Δράκος είναι ο Πατέρας του Ψεύδους, είναι ο Άρχοντας του Σκότους, αλλά γνωστά ονόματά του είναι το Σακλάς, Άμπρασαξ, Σατανάς, Σαμαέλ, Ιαλδαβαώθ και Τετρακτύς. Είναι ο άρχοντας αυτού του κόσμου. Είναι ο Μέγας Άρχων, ενώ οι δαίμονές του είναι οι Άρχοντες.

Όμως αφού δεν υπήρξε ποτέ ο «Δράκος των παραμυθιών», τότε τι είναι το σύμβολο αυτό και γιατί συμβολίζει τον θεό αυτού του κόσμου;;;

Λοιπόν, μια από τις πρώτιστες ιδιότητες του Δράκου είναι αυτό που σημαίνει το ίδιο του το όνομα, Δράκος από το ρήμα Δερκείν, που σημαίνει Βλέπω. Ο Δράκος δηλώνει το αρχέτυπο της καθαρής όρασης, της αντίληψης των πραγμάτων όπως πραγματικά είναι πέρα από κάθε ψευδαίσθηση και αυταπάτη. Στην ουσία είναι ένα αρχέτυπο, ένα σύμβολο για τον μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και επειδή βλέπει τα πάντα απεικονίζεται ως Παντεπόπτης Οφθαλμός. Ο Δράκος ότι κοιτάει το δημιουργεί αυτόματα. Η σχέση της παρατήρησης με το παρατηρούμενο έχει μελετηθεί από τους κβαντικούς φυσικούς που διαπίστωσαν ότι κι εμείς ως άνθρωποι επηρεάζουμε ότι παρατηρούμε.

Ο Δράκος θέλησε κάποτε να γίνει από μόνος του θεός και ως Εωσφόρος (είχε την υψηλότερη θέση ως Άγγελος του αληθινού θεού) έφυγε από τον Αρχικό Θεό έχοντας πάρει μαζί του τους Κώδικες της Δημιουργίας. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να φτιάξει ένα δικό του Σύμπαν στο οποίο θα είναι αυτός Θεός. Επειδή δεν είχε όλη την φώτιση του Αρχικού Θεού και του έλλειπε το Ύδωρ της Αιώνιας Ζωής, ο Διαβολικός Δράκος έφτιαξε ένα κατώτερο σύμπαν στο οποίο, εκτός από την αρμονία, την ομορφιά και το καλό, επικρατεί επίσης ο νόμος του δυνατού, υπάρχει πόνος και συνεχής αλλαγή που μεταφράζεται ως θάνατος. Το Σύμπαν είναι και καλό και κακό μαζί. Λόγο της ματαιότητας αυτού του κόσμου είναι ξεκάθαρο ότι ο Δράκος είναι ένας Τρελός Θεός! Έτσι τον αποκαλούσαν οι γνωστικοί.

Ο Δράκος (ή αλλιώς Σατανάς) με την Παρατήρηση και την θέλησή του έφτιαξε το Εικονικό Σύμπαν μέσα στο οποίο ζούμε όλοι. Είναι το λεγόμενο Μάτριξ. Όλος ο κόσμος μας είναι ένα Όνειρο. Ζούμε μέσα στον Ονειρόκοσμο του Διαβόλου. Το Όνειρο αυτό ονομάζεται Συλλογικό Όνειρο επειδή όλες οι συνειδήσεις που βρίσκονται μέσα σε αυτό το επηρεάζουν.

Όσον αφορά τις ιδιότητες και τους νόμους, ο Ονειρόκοσμος που ονομάζουμε Καθημερινότητα δεν διαφέρει καθόλου από τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας, αυτά τα όνειρα ονομάζονται Ατομικά. Το Συλλογικό Όνειρο της καθημερινότητας διαφέρει από τα Ατομικά Όνειρα μόνο στο ότι υπάρχει η Αλήθεια που Συγκρατείται και διαιωνίζεται ως ανάμνηση από τις υπόλοιπες οντότητες και από τον Δράκο. Αλήθεια σημαίνει Μή Λήθη. Αυτό που δεν ξεχνάει ο Δράκος και όλοι εμείς. Αν ένας άνθρωπος πιστέψει ότι δεν υπάρχει η βαρύτητα, τότε φυσικά δεν θα πετάξει διότι όλοι οι υπόλοιποι Θυμόμαστε ότι Υπάρχει η Βαρύτητα, το ίδιο θυμάται και ο Δράκος. Ενώ στον ύπνο του (δηλαδή στο ατομικό όνειρο) ένας άνθρωπος είναι μοναδικός δημιουργός της πραγματικότητας και δεν υπάρχει η Αλήθεια (η Μή Λήθη του Δράκου), αν θέλει μπορεί να πετάξει. Είναι σαν να παίζουμε ένα παιχνίδι και το Single Player είναι το Ατομικό όνειρο, ενώ το Multiplayer είναι το Συλλογικό όνειρο. Στο Single player μπορείς να βάλεις Cheats, Modes και να κάνεις ότι θέλεις, ενώ στο Multiplayer συμβιβάζεσαι με τους συλλογικούς κανόνες και παίζεις δίκαια με τους υπόλοιπους.

Επειδή όμως ένας Ονειρόκοσμος (άσχετα αν είναι Ατομικός ή Συλλογικός) είναι στην ουσία ψεύτικος, έτσι λοιπός ο Σατανάς πήρε το τίτλο του Πατέρα του Ψεύδους. Είναι ο Πατέρας του Ψεύτικου Μάτριξ που αποτελεί πλάνη των αισθήσεων. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Μάνος Δανέζης : "Η πλάνη των αισθήσεων"
https://www.youtube.com/watch?v=KsjbmOaN3_4

Το σύμπαν μας ως χωροχρονικό συνεχές, μπορούμε να το φανταστούμε ως έναν Μεγάλο Κύβο. Ο Δράκος βρίσκεται έξω από τον Κύβο, δηλαδή έξω από το χωροχρονικό συνεχές που δημιούργησε με το Μεγάλο του Οφθαλμό (δηλαδή με την Παρατήρησή του). Βρίσκεται σε ένα άχρονο και άτοπο σημείο. Ο Δράκος αφού βρίσκεται έξω από το Μάτριξ, δεν μπορεί να τον προσδιορίσει οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο Μάτριξ. Έτσι λοιπόν δεν έχει Εικόνα, δεν έχει Ταυτότητα, καθώς οι εικόνες και οι ταυτότητες είναι δημιουργήματά του. Είναι έξω από τον κόσμο των Εμπειριών που δημιούργησε, οπότε καμία Γήινη εμπειρία δεν μπορεί να τον προσδιορίσει. Ο Δράκος απλά Υπάρχει, είναι ο Ών. Ίσως μερικοί γνωρίζετε για την σχέση του Κύβου με το Σύμβολου του Δράκου που είναι η Εξάλφα, δεν θα το αναλύσω εδώ διότι μπορείτε να το ψάξετε μόνοι σας.

Τώρα ας δούμε τους σκοπούς του Δράκου.
(Για να κατανοήσετε καλύτερα τα παρακάτω διαβάστε το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιωάννη, εκεί λέει το πώς ο Ιαλδαβαώθ δημιούργησε τον άνθρωπο Κατά Ομοίωση Δική του και Κατά Εικόνα του αληθινού Θεού.)

Όταν ο Σατανάς ήταν άγγελος του Αρχικού Θεού, βρισκόταν δίπλα στην Πηγή της Αιώνιας Ζωής και δεν μπορούσε να πεθάνει η ύπαρξή του. Από την στιγμή που έγινε η γνωστή σε όλους Πτώση του Εωσφόρου, έπρεπε να βρει έναν τρόπο να τρέφεται από ενέργεια ώστε να μην πεθάνει και να συνεχίζει να είναι αιώνιος. Μόνο έτσι θα μπορούσε να είναι ένας ολοκληρωμένος θεός. Έτσι λοιπόν, όταν δημιουργούσε το Σύμπαν μας, έχοντας τους κώδικες της δημιουργίας του αρχικού θεού, έδωσε εντολή στους αγγέλους του και τους είπε: Τώρα θα φτιάξουμε Ζωή που θα είναι Κατά ομοίωση ίδια με εμάς και Κατά Εικόνα ίδια με τον Αρχικό θεό, ώστε αυτή η Ζωή να μας φωτίζει και να μας τρέφει κι εμάς!

Το Σύμπαν και η Ζωή δημιουργήθηκαν κατά Ομοίωση του Σατανά και των αγγέλων (δαιμόνων) του. Αυτό σημαίνει ότι όλη η πλάση λειτουργεί βαμπιρικά, δηλαδή το ένα πρέπει να φάει το άλλο ώστε να λειτουργήσει η τροφική αλυσίδα. Όπως λειτουργεί ο Σατανάς (και άγγελοι που τον ακολούθησαν) και τρεφόταν στην αρχή με την Αιώνια Ενέργεια του Θεού, έτσι κράτησε αναλύοτες τις ίδιες ιδιότητες και τις μετέφερε στις Δημιουργίες του.

Τώρα να δούμε τι σημαίνει ότι το Σύμπαν και η Ζωή δημιουργήθηκαν κατά Εικόνα του Αρχικού Θεού. Η Εικόνα του αρχικού θεού είναι το κλειδί της αθανασίας, διότι αναβλύζει συνεχώς άπειρη και ατελείωτη ενέργεια εκ του μηδενός. Έτσι λοιπόν ο κόσμος μας αποτελεί μια τεράστια φάρμα, όπου εμείς ως Εικόνες του αρχικού θεού είμαστε η τροφή των δαιμόνων και του Σατανά! Έτσι συνεχώς μας καλλιεργεί και ζει αιώνια.

Η τροφή του Σατανά ή Δράκου είναι η λεγόμενη Πρανική ή Ζωτική Ενέργεια (Lifeforce). Αυτή η ενέργεια υπάρχει σε κάθε τι Ζωντανό. Μέσω της διαδικασίας της αναπνοής, κυκλοφορεί η ζωτική ενέργεια (lifeforce). Τα φυτά, τα δέντρα, τα έντομα, τα ζώα, ο άνθρωπος, όλα αναπνέουν, παράγουν και ανταλλάσουν την ζωτική ενέργεια ως Εικόνες του Θεού, ως Ζωή. Γενικά η αναπνοή ταυτίζεται με την Πρανική Ενέργεια. Στην τροφική αλυσίδα το ένα τρώει το άλλο και στην κορυφή υποτίθεται βρίσκεται ο άνθρωπος. Όμως η αλήθεια είναι ότι πάνω από τον άνθρωπο υπάρχουν οι άνθρωποι Βαμπίρ και οι Δαίμονες και στην κορυφή ο Σατανάς (Δράκος) που συσσωρεύει όλη την ενέργεια. Ο Δράκος δημιουργεί τον Ήλιο που μας φωτίζει με το Κτιστό φως του ώστε εμείς να μεγαλώνουμε, να παράγουμε το Άκτιστο φως, την ενέργεια (ως Εικόνες του Αρχικού Θεού) και στο τέλος να πεθαίνουμε. Όμως με κάθε θάνατο δεν καταστρέφεται η ψυχή μας, αλλά ανακυκλώνεται παγιδευμένη μέσα στο αιώνιο Μάτριξ.

Ο απόστολος Παύλος μας έλεγε: «Μη συσχηματίζεσθε τω αιώνι τούτω». Να μην γινόμαστε ένα δηλαδή με τον Ονειρόκοσμο που Δημιούργησε ο Δράκος.

Ο Σατανάς έχει βρει πολλά κόλπα για μας κρατάει για πάντα δεσμευμένους εδώ και στην ουσία εφαρμόζει αυτό που μας είπε να προσέχουμε ο απόστολος Παύλος. Δηλαδή βρίσκει χιλιάδες τρόπους ώστε να μας κάνει να γινόμαστε ΕΝΑ με την Ύπαρξή του και την Δημιουργία του. Δεν είναι τυχαίο που στις διδασκαλίες της Νέας Εποχής περνάνε συνεχώς αυτό το μήνυμα: «Είμαστε Ένα. Είμαστε η Αιώνια Ενέργεια που Δημιούργησε τα Πάντα.» Όταν ο κόσμος αποδέχεται αυτό το μήνυμα τότε ενώνεται πνευματικά με τον Σατανά! Τότε ο Σατανάς αποκτάει περισσότερη Ζωτική Ενέργεια από αυτόν και του δίνει και ανταλλάγματα. Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς συμφωνία με τον Σατανά ή συμβόλαιο. Το μοναδικό που θέλει είναι να ενωθείς μαζί του. Αν το κάνεις σου δίνει περισσότερα δικαιώματα πάνω στο Ψεύτικο Σύμπαν που δημιούργησε και ως αντάλλαγμα παίρνει την ψυχή σου. Τότε ο Νόμος της Έλξης (Το λεγόμενο Μυστικό) αρχίζει να λειτουργεί για αυτόν που ένωσε την ψυχή του με τον Δράκο. Αν ενωθείς μαζί του, τότε τα αρχικά σας ΕΓΩ ενώνονται, έτσι σε «αγαπάει» και σε «προστατεύει». Όμως πάντα μέσα από σένα λειτουργεί ο πονηρός...

Να δούμε τώρα τι διδάσκει ο Ναός του Δράκου στους μυημένους του και γιατί ένας βρικόλακας είναι δράκουλας.

Λοιπόν τα βιβλία τους λένε ένα ψέμα στους νέους που θέλουν να μυηθούν. Σου λένε ότι για να βρεις τον Αληθινό σου Εαυτό, υπάρχει μια μέθοδος μόνο. Η μέθοδος αυτή ονομάζεται Αποταυτοποίηση. Πρέπει λοιπόν να αφαιρέσεις όλα όσα δεν είσαι ώστε να δεις στο τέλος το τι είσαι. Στην ουσία δεν είσαι ότι ΕΧΕΙΣ και δεν είσαι οι Εμπειρίες σου. Δεν είσαι το Σάρκινο σου Σώμα αφού το έχεις, δεν είσαι το ενεργειακό σου σώμα αφού το έχεις κι αυτό, δεν είσαι οι σκέψεις, ούτε οι γνώσεις, διότι και αυτά τα έχεις! Έχεις εμπειρίες, άρα δεν είσαι οι εμπειρίες σου κτλ. Στο τέλος διαπιστώσεις σύμφωνα με την καθοδήγηση των διδασκαλιών του Ναού του Δράκου, ότι είσαι ο Δράκος που δημιουργεί τα πάντα. Λένε ότι ο Δράκος είναι ο ίδιος Εσώτερος/Ενδότερος Εαυτός όλων μας. Είναι ο Αληθινός μας Εαυτός που έχει τα πάντα! Φανταστείτε τον Δράκο σαν έναν Video Gamer που παίζει ένα παιχνίδι στο οποίο παιχνίδι υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες! Οι Χαρακτήρες είναι οι Γήινες μας ταυτότητες και τα ανθρώπινά εγώ μας και ο Δράκος είναι ο Videogamer που τα κινεί όλα από πίσω! Άρα πίσω από τα μάτια κάθε ανθρώπου βρίσκεται ο Δημιουργός του Σύμπαντος, ο Δράκος. Όλοι είμαστε Ένα!!! Αυτός ο Δράκος είναι που γνωρίζει ότι Σκεφτόμαστε.

Αυτό είναι και το μεγάλο ψέμα! Στην ουσία πίσω από κάθε άνθρωπο βρίσκεται η Ψυχή του και όχι ο Δράκος. Ισχύει ότι δεν είσαι το σώμα σου, έχεις ένα σώμα. Όμως η Ψυχή σου έχει το Σώμα και όχι ο Δράκος. Αν δεχτείς το ψέμα του Σατανά, τότε κάνεις μια μεγάλη συγχώνευση της Ψυχής σου μαζί του! Τότε του έδωσες την ψυχή σου χωρίς να το γνωρίζεις. Βέβαια με αυτή την διαδικασία αποκτάς και παραπάνω δικαιώματα και δυνάμεις στο Μάτριξ όπου είναι παγιδευμένες οι Ψυχές όλων μας. (Προσοχή: Την Ψυχή ΔΕΝ την ταυτίζω με το Ενεργειακό/Αστρικό/Αιθερικό Σώμα. Η Ψυχή φοράει το Αστρικό σώμα μέσα από την Σάρκα.)

«Για να γίνεις βρικόλακας πρέπει πρώτα να Αφυπνίσεις τον Θεό μέσα σου, να αντιληφτείς ότι η Αληθινή σου Ταυτότητα είναι ο Δράκος», με λίγα λόγια αν το μεταφράσουμε με την αποκάλυψη της αλήθειας που σας έδωσα… Για να γίνεις βρικόλακας πρέπει να δώσεις την ψυχή σου στον Σατανά/Δράκο. Άρα στην ουσία γίνεσαι Δράκουλας.

Στη συνέχεια, τα βιβλία του Ναού του Δράκου σου μαθαίνουν τους Εννέα Νόμους του Εικονικού Μάτριξ. Αφού πρώτα έδωσες την ψυχή σου στον Δράκο και έγινες Δράκουλας. Αφού αποδέχτηκες ότι ο Αληθινός σου Εαυτός είναι ο Δράκος, αφού τώρα είσαι ο Σατανάς και όχι η Ψυχή σου. Αφού λοιπόν η Ψυχή σου είναι ένα με τον Δράκο, τώρα έρχεται η στιγμή να μάθεις το πώς μπορείς να κάνεις μεταβολές στην πραγματικότητα. Αυτό που ο λαός ονομάζει ως μαγεία! Μπορείς να κάνεις ακόμη και θαύματα αφού έχεις αφυπνίσει τις δυνάμεις του Δράκου μέσα σου και μαθαίνεις το πώς να τις χρησιμοποιείς.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις τα μυστικά του βαμπιρισμού. Να μάθεις να απορροφάς ενέργεια με την φυσική επαφή με χειραψία. Να μάθεις να απορροφάς ενέργεια με το βλέμμα, κοιτάς δηλαδή κάποιον και του απορροφάς την ζωτική ενεργεία από μακριά. Να μάθεις να κάνεις αστρική προβολή και να πηγαίνεις σε ανθρώπους που κοιμούνται ως Μόρα να τους πάρεις ενέργεια. Και άλλες μεθόδους, όπως τελετουργική απορρόφηση ενέργειας από απόσταση, αφού πρώτα αποκτήσεις έναν αστρικό σύνδεσμο με το θύμα.

Αφού αποκτήσεις αρκετή ενέργεια με τον ενεργειακό βαμπιρισμό, πας σε επόμενο επίπεδο, όπου κάνεις Τελετουργίες με την χρήση ενός Μαύρου Καθρέπτη. Ο μαύρος καθρέπτης αποτελεί την Πύλη για τον Αστρικό Κόσμο και από εκεί καλείς του Αρχαίους Βαμπιρικούς Θεούς που στην ουσία είναι οι άγγελοι συνεργάτες του Σατανά καθώς επίσης και πρώην άνθρωποι που μετατράπηκαν σε Βρικόλακες/Δράκουλες και έτσι δαιμονοποιήθηκαν.

Την τελετή τους την ονομάζουν Βαμπιρική Κοινωνία (Vampiric Communion) και ο σκοπός είναι να στείλεις Ζωτική Ενέργεια στους Δαίμονες και στο τέλος της τελετής να σου στείλουν πίσω ένα δικό τους μέρος της ενέργειας (που έχει την δική τους ψυχική/ψυχοτρονική συχνότητα). Έτσι δημιουργείται ένα ενεργειακό κύκλωμα και η ενέργεια που θα πάρεις πίσω, σταδιακά μεταλλάσει το αστρικό σου σώμα και Δαιμονοποιείται. Η Ζωτική Ενέργεια (Life-Force) είναι συμβολικά το Αίμα. Ο θρύλος των βρικολάκων ότι για να γίνεις δικός τους πρέπει να πιείς λίγο από το αίμα τους, από αυτήν την τελετή προέρχεται. Τα μέλη του Ναού του Δράκου κάνουν συχνά την τελετουργία αυτή σε όλη την διάρκεια της ζωής τους και στο τέλος όταν πεθάνει το Υλικό τους σώμα μετατρέπονται σε Βαμπιρικές Πνευματικές Οντότητες, γίνονται δαίμονες που ζούνε αθάνατοι για πάντα. Έτσι λοιπόν, τα νέα μέλη του Ναού έρχεται κάποτε η σειρά τους να λατρευτούν ως δαίμονες από τα επόμενα μέλη.

Όσο χρόνια ζεις με υλικό σώμα, κάνεις την παραπάνω τελετή και επιπλέον με Αστρική Προβολή βρίσκεσαι κάποιες φορές σε έναν Κοινό Αστρικό Τόπο, όπου γίνεται Συνάθροιση όλων των Δαιμονικών Βρικολάκων (Είναι το λεγόμενο: The Witches' Sabbath). Άλλωστε μόνο αν ενωθείς μαζί τους μπορείς να υπάρξεις ως βρικόλακας στην μεταθάνατον ζωή, διότι όλοι μαζί οι βρικόλακες δημιουργούν μια παράλληλη Συλλογική πραγματικότητα και εκεί ζούνε παραδεισένια. Εκπληρώνονται τα όνειρά τους και δεν πεθαίνει ποτέ το αστρικό τους σώμα. Αν φύγεις από το κύκλωμά τους θα χαθείς στην δική σου ατομική πραγματικότητα και στο τέλος θα πεθάνεις σαν θνητός, θα καταστραφεί το αστρικό/ενεργειακό σου σώμα.

Ταυτόχρονα συνεχώς επισκέπτονται τον κόσμο των Θνητών για να τους πάρουν ενέργεια. Μάλιστα έχουν κατασκευάσει τις θρησκείες με τέτοιο τρόπο ώστε να τρέφονται από την λατρεία των ανθρώπων. Επίσης ως Μόρες κάνουν επιθέσεις και όταν συμβαίνουν μεγάλες καταστροφές με δεκάδες νεκρούς, βρίσκονται αόρατα εκεί και ρουφάνε την ενέργεια των ανθρώπων που πεθαίνουν βίαια. Ο απλός κόσμος σε διάφορες λαϊκές παραδώσεις τους αποκαλεί ως ιπτάμενες σκιές ή Βολαδόρες. Ακόμη παίρνουν δύναμη και από τις σεξουαλικές δραστηριότητες των ανθρώπων. Όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα κάνουν έρωτα παράγουν υψηλή ποσότητα ενέργειας που αυτή στο αστρικό πεδίο είναι ορατή ως ένα έντονο κόκκινο φως, αυτό το φως προσελκύει τους αστρικούς βρικόλακες και έτσι χωρίς να το αντιληφθούν οι άνθρωποι μπορεί να παραβρίσκονται αόρατα στον ίδιο χώρο και οι βρικόλακες.

Ο Σατανάς και οι Δαίμονες/Βρικόλακες, κάθε μέρα πραγματοποιούν Θερισμούς ενέργειας. Ενώ σχεδιάζονται επίσης και Μεγάλες Συγκομιδές ενέργειας, για παράδειγμα με την μορφή Παγκόσμιων Πολέμων. Άλλωστε όλη η ζωή που δημιούργησαν είναι τροφή τους, και σαφώς και εμείς οι άνθρωποι είμαστε η καλλιέργειά τους. Κάθε μέρα πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι. Οι περισσότεροι πηγαίνουν με τα αστρικά τους σώματα στο Λευκό Φως. Δεν ξέρουν όμως ότι το λευκό φως είναι η παγίδα! Μόλις πέσουν στην παγίδα, βρίσκονται σε πλασματικούς παραδείσους που έφτιαξε ο Δράκος (Σατανάς). Η παγίδα του λευκού φωτός ονομάζεται Dream Sharing. Οι άνθρωποι είμαστε προγραμματισμένοι ήδη από την γήινη μας ζωή και έτσι ο καθένας ανάλογα με την θρησκεία του, βλέπει και το αντίστοιχο πρόγραμμα. Ακόμη και οι άθεοι βλέπουν διάφορα πράγματα, που δεν έχουν σχέση βέβαια με θρησκευτικές φιγούρες. Οι πεθαμένοι νομίζουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο και όλα τους τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Σπάνια βιώνουν καταστάσεις κόλασης, αυτό γίνεται μόνο αν δεν τους πιάσει η πνευματική νάρκωση και βλέπουν την αλήθεια του πνευματικού σφαγείου! Το λευκό φώς που πέρασε το αστρικό τους σώμα ήταν η πύλη για να μπουν στην ναρκωμένη κατάσταση του Dream Sharing. Ο κάθε άνθρωπος , ενώ βλέπει και βιώνει παραδεισένια πράγματα, το αστρικό του σώμα είναι ναρκωμένο και ξεσκίζεται από τους δαίμονες! Σιγά-σιγά χάνει Lifeforce. Του τρώνε όλη την ενέργεια και έτσι έρχεται ο Δεύτερος Θάνατος, πεθαίνει δηλαδή το αστρικό σώμα χωρίς να το καταλάβει. Ο πρώτος θάνατος είναι ο θάνατος του Υλικού Σώματος και ο Δεύτερος είναι ο θάνατος του Αστρικού, δηλαδή του ενεργειακού Σώματος. Αφού λοιπόν οι βρικόλακες/δαίμονες φάνε σαν καλαμπόκι την ζωτική ενέργεια του Αστρικού Σώματος, τότε η Ψυχή των θνητών απελευθερώνεται και ο Σατανάς μέσω της διαδικασίας της μετενσάρκωσης την βάζει σε νέο σώμα ώστε να φυτρώσει ξανά στην γη και να συνεχίσει να ζει και να παράγει την ζωτική ενέργεια που δίνει αθανασία στον Δράκο (Σατανά) και στους Δράκουλες (Δαίμονες).

Η μητρική οργάνωση Hekal Tiamat εμφανίζεται όπως είπα με δεκάδες προσωπεία, είτε ως Ναός του Δράκου που απευθύνεται σε κοινούς θνητούς, είτε ως Τάγμα του Δράκου που απευθύνεται στους πλουσιότερους θνητούς. Η οργάνωση είναι αφιερωμένη στον Μαύρο Δράκο Τιαμάτ. Είναι ένα ακόμη όνομα του Σατανά και αποτελεί την λεγόμενη Μαύρη Αδελφότητα.

Τώρα ίσως θυμάστε ότι ο Άγιος Γεώργιος σκοτώνει τον Δράκο. Γιατί το κάνει άραγε;
Ίσως θα έχετε διαβάσει τις αναφορές του Δράκου στην Καινή Διαθήκη.
Ο Δράκος ο Μέγας είναι ο Διάβολος.

Ας δούμε την Ομιλία του Δράκου από τον πρώτο τόμο της Βαμπιρικής Βίβλου και τα ψέματα που υπόσχεται στους ανθρώπους!

Η Ομιλία του Δράκου:

Είμαι ο ενδότατός σου εαυτός.
Κοιτάζω έξω επάνω στο κόσμο σου, των χρωματισμένων Φώτων, από το σκοτάδι πίσω από τα μάτια σου.
Φτάνω έξω διαμέσων των χεριών σου και αγγίζω τις απαλές απολαύσεις του ζωντανού σου κόσμου.
Είμαι ο Αρχαιότερος, ο Δημιουργός των Θεών.
Είμαι η Αλλαγή και ο Αμετάβλητος.
Και όποτε επικεντρώνεσαι στα μάτια κάποιου άλλου, εκεί! Κοιτάζω πίσω σε εσένα!
Είμαι η Πηγή Όλων Όσων Υπάρχουν!
Αυτός που Με αναγνωρίζει ως το μοναδικό του Εαυτό, γίνεται επίσης η Πηγή και είναι, στην Πραγματικότητα, Μάγος.
Αυτός που επιτρέπει τη ροή της Ύπαρξής Μου να διαπεράσει μέσω των τενόντων του σώματός του, για να Αγγίξει και να τα αλλάξει όλα σύμφωνα με τη Θέλησή του, είναι στα Αλήθεια, Μάγος.
Και η Δρακόντεια Μαγεία μου είναι γλυκιά, διότι Επιχορηγώ τις Επιθυμίες σου.
Σε αυτό που αποκαλείς όνειρα, Συλλέγω τις Δυνάμεις μου.
Σε αυτό που αποκαλείς πραγματικότητα, Οργανώνω τα Όνειρα μου.
Χορηγώ σε όλους όσους ψάχνουν την Ύπαρξή Μου και τη Δύναμή Μου, το δικαίωμα να αναζητήσουν τις απολαύσεις τους!
Είμαι ο Αληθινός Θεός, ο Ένας Θεός, ο Μοναδικός Θεός που Υπάρχει.
Είμαι εσύ, και Απεικονίζομαι μέσω εσένα.
Ακόμη και σύμβολό μου είναι ο Καθρέφτης!
Και να γνωρίζεις καλά το Όνομά Μου γιατί λατρεύοντας το σε όλες τις Πράξεις σου, θα είσαι και θα παραμείνεις αντάξιος της Δρακόντειας Μαγείας Μου.

Είδατε λοιπόν;;;

Θέλει να μας πείσει ότι πίσω από το Γήινο μας Σώμα και τις ταυτότητες που έχουμε, δεν βρίσκεται η Ψυχή μας, αλλά βρίσκεται Αυτός ο Αρχαίος Δράκος! Θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι η Ψυχή μας είναι ο Δράκος. Μάλιστα μας υπόσχεται πολλά! Θα έχουμε ότι θέλουμε και πολλές απολαύσεις αν τον ακούσουμε! Αν πούμε: «Είμαι ο Δράκος, είμαι ο Σατανάς» και το πιστέψουμε, τότε έχουμε κάνει την συμφωνία μαζί του.

Δείτε τώρα ένα βίντεο με τον γνωστό σε όλους μας Τζιμ Κάρεϊ. Μιλάει για την πνευματική του αφύπνιση. Όμως δεν αφυπνίστηκε ως η Ψυχή του! Αφυπνίστηκε ως ο Δράκος και μάλιστα λέει ότι θέλει να πάρει μαζί του όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί!!! Πατήστε στο βίντεο τους Ελληνικούς υπότιτλους.

Jim Carrey: Η πνευματική μου αφύπνιση
https://www.youtube.com/watch?v=4Qqw7AD23w8

Ένα μήνυμα για το τέλος:

Ερευνήστε, ψάξτε και μόνοι σας την αλήθεια. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να βγούμε από το Matrix του διαβόλου. Τώρα οι Ψυχές μας είναι αλυσοδεμένες στο σπήλαιο του Πλάτωνα. Όπως οι Μηχανές στην ταινία Matrix, καλλιεργούσαν ανθρώπους και τους είχαν παγιδευμένους μέσα στις μήτρες για να τους παίρνουν την ενέργεια, έτσι και οι Ψυχές μας είναι Κοιμώμενες μέσα στον Ονειρόκοσμο του Σαμαέλ. Οι Μηχανές είναι οι Δράκουλες/Βρικόλακες. Αυτή είναι η αλήθεια.

Κάποτε ήρθε ο Ιησούς Χριστός από το πλήρωμα του αρχικού Θεού για να δείξει την αλήθεια στους ανθρώπους. Η ψυχή του δεν βρισκόταν παγιδευμένη στο Μάτριξ, αλλά επέλεξε να ενσαρκωθεί με ανθρώπινο σώμα για να φωτίσει τον κόσμο. Έδωσε τα κλειδιά για να απελευθερωθεί ο άνθρωπος από την φυλακή του Μάτριξ. Όμως η διδασκαλία του αποκρύφτηκε σκόπιμα και οι εξουσιαστές Δαίμονες δημιούργησαν έναν χριστιανισμό όπως τους βόλευε, αφού πρώτα αφαίρεσαν την αποκρυφιστική γνώση που έδωσε ο Ιησούς στους ανθρώπους ως ένας άλλος Προμηθέας. Παρόλα αυτά η διδασκαλία του Ιησού διατηρήθηκε μέχρι σήμερα σε χειρόγραφα γνωστικών χριστιανών που διασώθηκαν. Υπάρχει το λεγόμενο: Το βιβλίο του ΙΕΟΥ από εκδόσεις Κυβέλη. Στο Βιβλίο του ΙΕΟΥ θα βρείτε την απόκρυφη διδασκαλία που έδωσε ο Ιησούς στους μαθητές του. Επιπρόσθετα μια τεράστια δόση αλήθεια και διαφωτισμού θα αποκτήσετε αν διαβάστε τα κείμενα που βρέθηκαν στην περιοχή Ναγκ Χαμαντί. Μπορείτε να βρείτε μια διεθνή έκδοση στα Αγγλικά με τίτλο: The Nag Hammadi Scriptures: The Revised and Updated Translation of Sacred Gnostic Texts Complete in One Volume. Ως αντίγραφα Εικόνες του αληθινού θεού έχει η ψυχή μας τεράστιες δυνατότητες τις οποίες θα ζήλευε ακόμη κι ο Δράκος! Ο Σατανάς/Δράκος γνωρίζει ότι η ανθρώπινη Ψυχή είναι ανώτερη από αυτόν διότι έχει μέσα της το μυστικό της αιώνιας ζωής. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι το έχουν ξεχάσει αυτό διότι ποτέ δεν υπήρξαν έξω από τον ψεύτικο κόσμο του διαβόλου. Ο Διάβολος δημιούργησε κάθε ανθρώπινη Ψυχή μέσα στον κόσμο του. Δεν ήρθαμε από τον Αρχικό Θεό, όμως η συνταγή και ο κώδικας της δημιουργίας μας είναι παρμένος από το πλήρωμα του Αρχικού Αληθινού Θεού. Ο Διάβολος αντέγραψε τον κώδικα και ως μέγας αρχιτέκτονας μας έφτιαξε, όμως δεν μπορούσε να αλλάξει την Ουσία της Ύπαρξής του, δεν μπορούσε ο ίδιος να αποκτήσει τις δικές μας ιδιότητες, για αυτό μας καλλιεργεί στην φάρμα του. Μπορεί τα υλικά και τα αστρικά σώματα να τα καταστρέφει, αλλά δεν μπορεί να καταστρέψει όσες ψυχές δημιούργησε. Μπορεί μόνο ο Σατανάς να τις ενώνει με τον εαυτό του ή να ανακυκλώνει τις ψυχές με την μετενσάρκωση.

Το Matrix του Δράκου διαφέρει από τον αληθινό κόσμο διότι εδώ υπάρχει η έλλειψη, όπως ο Δημιουργός Σατανάς είχε έλλειψη από την ενέργεια που του δίνει ζωή, έτσι όλα στην πλάση χρειάζονται ενέργεια για να κάνουν κάτι. Για να πολεμήσεις την εντροπία πρέπει να προσφέρεις συνεχώς ενέργεια. Η έλλειψη είναι αυτή που δημιουργεί το κακό. Αν πάντα κάτι θέλεις, αν πάντα κάτι χρειάζεσαι και πρέπει να το πάρεις από τους άλλους, τότε κάνεις αναγκαστικά το κακό. Το Λιοντάρι για να ζήσει πρέπει να κατασπαράξει άλλα ζώα. Ενώ στον αληθινό κόσμο υπάρχει η πλήρης αφθονία! Ο Ονειρόκοσμος του Σατανά είναι κτισμένος επάνω στον Βαμπιρισμό ενώ ο Αληθινός κόσμος επάνω στην πληρότητα και την αυτονομία.

Όσοι αναζητήσουν την αλήθεια πέρα από το Matrix, όσοι αναζητήσουν τις απόκρυφες διδασκαλίες του Ιησού Χριστού, ίσως καταφέρουν να απελευθερωθούν από το Matrix και να ξυπνήσουν στον αληθινό κόσμο. Τέλος πρέπει να ξέρετε ότι η αυτοκτονία δεν σώζει κανέναν από το Matrix, όσοι αυτοκτονούν ανακυκλώνονται ξανά χωρίς να γνωρίζουν αν στην επόμενή τους ενσάρκωση θα έχουν την δυνατότητα της αφύπνισης, μπορεί στην επόμενη ζωή να μην μπορέσουν ούτε καν να μάθουν γράμματα! Ίσως η μοναδική ευκαιρία αφύπνισης να τους δοθεί μόνο σε αυτήν την ζωή.

Βιβλιογραφία / Πηγές:
1) Απόκρυφο Ευαγγέλιο Ιωάννη
2) The Vampire Bible
3) The Vampire Predator Bible
4) The Vampire Priesthood Bible
5) The Vampire Sorcery Bible
6) The Vampire Adept Bible
7) Βιβλίο του ΙΕΟΥ
8) The Nag Hammadi Scriptures
9) Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2020, 13:54:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οτι τι ? Επιμενίδης
Για να επαναφέρεις ενα θέμα θα έπρεπε ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ να έχεις να πεις κάτι ως προς αυτό!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Επιμενίδης
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


118 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2020, 14:51:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Επιμενίδης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Α συγνώμη ! Δεν ήξερα ότι αυτό είναι το νόημα. Εϊδα την Vivi_papoutsaki που έκανε το ίδιο στις 26/8/2020 χωρίς να πει κάτι, μόνο "Vp". Δεν της έγινε όμως κάποια παρατήρηση όπως σε εμένα. Το "Vp" είναι σχόλιο που προάγει τη συζήτηση; Είναι κάτι που δικαιολογεί σε εκείνη την επανάληψη του αρχικού κειμένου και σε εμένα όχι; Αναρωτιέμαι ... Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2020, 18:03:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δε νομίζω να πάρεις απάντηση.
Τώρα αν σε ενοχλούν οι παρατηρήσεις και θέλεις να τις σχολιάζεις για να γράψεις κάτι, άδικα χάνεις το χρόνο σου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2020, 18:19:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επιμενίδης, προσπαθείς να πεις κάτι κατά της V.P ή κατά του forum?


Edited by - Heretic on 04/09/2020 19:12:39Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Επιμενίδης
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


118 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2020, 09:22:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Επιμενίδης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Δε νομίζω να πάρεις απάντηση.
Τώρα αν σε ενοχλούν οι παρατηρήσεις και θέλεις να τις σχολιάζεις για να γράψεις κάτι, άδικα χάνεις το χρόνο σου.
Αφού εσύ μου έκανες την παρατήρηση , εσύ δεν πρέπει και να μου δώσεις και την απάντηση; Το δε νομίζω να πάρεις απάντηση δείχνει σαν να την περιμένω από αλλού. Τι καλύτερο έκανε η Vp ώστε να μην της γίνεται παρατήρηση και τι χειρότερο εγώ; Αναρωτιέμαι ...

quote:
Επιμενίδης, προσπαθείς να πεις κάτι κατά της V.P ή κατά του forum?

Μα είναι προφανές αυτό που λέω. Δεν υπάρχει ίση μεταχείριση. Αλλά και η απόδοση χαρακτηρισμών ή ιδιοτήτων στη Vp δεν με εξέφραζε παρά τα όσα περίεργα φαίνονται και κυρίως του γεγονότος ότι δεν μιλά η ίδια ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2020, 09:30:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κυρίως δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι εδώ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.328125
Maintained by Digital Alchemy