ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Το σύμπαν μας είναι ένας εικονικός κόσμος
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2019, 02:32:37  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Craven, δυο απτά υποδειγματικά παραδείγματα κατάθεσης βιωματικής εμπειρίας έγινε στο θέμα για την Παρνηθα: Απο τους Σεκλέτης και Ιταλός. Αμεσότητα χωρις έπαρση, σαφήνεια στο λόγο, αξιοπρεπής στάση και χωρίς πόλωση ή προσπάθεια εκβιασμού συμπερασμάτων ή εκβιαστικής μετάδοσης συναισθημάτων. Για κάτι τέτοια πρέπει να υπάρχει αυτο το φόρουμ. Νομιζω οτι μεγαλωσαμε αρκετά ολοι για να ασχολουμαστε -τουλάχιστον οχι εκτενώς ;) - με τα τρολ και τη μιζέρια τους.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)


Heretic γιατί με πολεμάς τόσο πολύ δεν μπορώ να καταλάβω !

Προφανώς αυτός ο sismic ή όπως τον έλεγαν έκανε ζημιά κι τώρα περιέργως κι αναίτια έχω γίνει εγώ σάκος του μποξ για χάρη αυτού του τύπου που ούτε τον ξέρω ούτε κι θέλω να τον μάθω !

Όπως κι να χει όμως όλον αυτό τον καιρό προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας...κι προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να το αποδείξω γιατί δεν μπορείς ποτέ κι για κανέναν λόγο να πάψεις έστω για ένα λεπτό τον εγωισμό σου κι το ότι τα ξέρεις όλα ειδικά ότι ξέρεις ότι είμαι αυτός που λες σονι κι ντε !

Δεν ξέρω τι σου έκανε ο τύπος όμως ξέρω ότι έδωσα πολλά διαπιστευτήρια ότι δεν είμαι αυτός ούτε αυτό που λες !

Σε ότι κι αν ερωτηθηκα ή έστω εκ παραδρομής ήταν για εμένα σχόλιο απάντησα με ευγένεια κι χωρίς κανέναν χαρακτηρισμό προς κανέναν ούτε καν εσένα που με κινηγας ανεφ λόγου κι αιτίας !

Σίγουρα αν καθήσεις λίγο να σκεφτείς θα δεις ότι κανένας δεν είναι τόσο χαζός που να επιλέγει να φανεί χωρίς καμία μάσκα διαζωσης προκειμένου να φύγουν οι υποψίες οποίες κι αν είναι αυτές !

Σίγουρα αν καθήσεις λίγο να σκεφτείς θα δεις ότι κανένας δεν θα είχε δικό του φόρουμ που να περιγράφονται εντός αυτού ακριβώς βιωματικά φαινόμενα όπως ακριβώς σας έχω πει από την αρχή !

Σίγουρα αν κάτσεις να σκεφτείς θα δεις ότι από την πρώτη κι όλας μέρα που έγραψα δεν επιτέθηκα σε κανέναν ούτε άρχισα χαρακτηρισμούς κι κακοτροπα λόγια ! Ήμουν κι είμαι ευγενικός κι κύριος πρώτα από όλα για καθαρά ιδεολογικούς λόγους δεν μου επιτρέπω να παρεκτραπω κι να αρχίσω να βρίζω ή να θυγω καταστάσεις κι άτομα !


Σίγουρα αν κάτσεις να σκεφτείς έδωσα στοιχεία που όπως είπα κατά κόσμον είναι καινοτόμα κι κατ επέκταση σίγουρα μη γνώριμα οπότε λογικό είναι να φαίνονται κάπως στο διάβασμα τους !

Σίγουρα αν κάτσεις να σκεφτείς θα δεις ότι ποτέ μα ποτέ εδώ μέσα ΔΕΝ περιεγραψα βιωματική εμπειρία μου αντιθέτως είπα ότι θα δώσω ένα παράδειγμα αυτών που έχω βιώσει χωρίς περετερω στοιχεία κι χωρίς περιγραφή του τι έζησα κι αυτό για λόγους μελλοντικής κατανόησης ! Σε καμία περίπτωση κι κανένας απολύτως δεν μπορεί να πει πως θα έπρεπε να περιγραφεί ένα βιωματικό γεγονός - φαινόμενο γιατί ο κάθε ένας άνθρωπος που θα το ζήσει σίγουρα θα το περιγράψει με τον δικό του τρόπο !

Δυστυχώς δεν έχω την τύχη να γνωρίσω την περιγραφή των ατόμων που έγραψες με το βιωματικό φαινόμενο στην Πάρνηθα αν έχεις την καλοσύνη οδήγησε με προς αυτό καθότι όπως είπα είμαι 41 χρονών αλλά δεν έχω κι πολύ καλή σχέση με φόρουμ πέραν όπως προείπα το δικό μου που όμως μου έδειξαν τι και πως αυτό λειτουργεί ! Οπότε ειλικρινά δυστυχώς δεν ξέρω από μόνος μου να βρω αυτό το θέμα με τα βιωματικά φαινόμενα στην Πάρνηθα !

Τέλος πάντων αν ακόμα ειλικρινά θέλεις να συνεχίσεις να με προσβάλεις μπορείς ελεύθερα ούτως ή άλλως θεωρητικά όλος ο κόσμος είναι ελεύθερος !

Όσα κι αν μου προσαψεις κι εσύ αλλά κι όποιος άλλος ΔΕΝ μπορείτε να μου αλλάξετε γνώμη για αυτά που έχω βιώσει κι ερευνήσει όλα αυτά τα χρόνια οπότε από εμένα έχετε το ελεύθερο να πείτε όσα θέλετε κι όπως τα θέλετε ! Σίγουρα θα προσπαθήσω να απενοχοποίησω εμένα αλλά θα προσπαθήσω με οσο πιο ομαλό τρόπο να το κάνω αυτό !

Μπορείς αν θες να μου κάνεις κι ερωτήσεις που να εμπίπτουν στα στοιχεία που έχω δώσει κι ευχαρίστως θα απαντήσω κι θα προσπαθήσω να δώσω κι άλλα στοιχεία !

Τι μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρχει ανοικτό μυαλό κι αληθινή διάθεση να ερευνήσει ο οποιος ! Αν αυτό το έχει τότε τα στοιχεία θα τον ή την οδηγήσουν κι στα επόμενα κι στα επόμενα κοκ !

Καμία φορά φίλοι μου καλό είναι να μην πηγαίνουμε ακριβώς όπου πάτησαν κι οι προηγούμενοι γιατί έτσι δεν θα φέρουμε τίποτα καινούργιο στον κόσμο ! Χρειάζεται λοιπόν να ξεφεύγουμε από την πεπατημένη πορεία που έχει ήδη ακολουθηθεί ΠΆΝΤΑ ΌΜΩΣ ΣΕΒΌΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΚΆΛΥΨΑΝ ! Πέραν όμως αυτών υπάρχουν μοιριαδες πράγματα κι νόμοι της φύσης πχ που δεν έχουν ανακαλυφθεί ! Ποτέ ειλικρινά δεν καταλαβα γιατί μέχρι ένα σημείο - εποχή υπήρξαν ανακαλύψεις για νέους νόμους της φύσης κι μετά υπήρξαν ανακαλύψεις μόνον σε σχέση με στοιχεία όπου όντως νοούνται κι είναι ανακαλύψεις όμως όχι νέων κανόνων - νόμων της φύσης ! Δηλαδή όντως δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του σημερινού ανθρώπου ότι ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΊ ΟΛΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ γιατί πολύ απλά είναι άπειρα ? Ποτέ κανένας δεν τον ξενησε η ιστορία που λέει Χ συγκεκριμένα ονόματα που ανακάλυψαν τότε νόμους της φύσης ότι ξαφνικά δεν κινείται τίποτα ? Δηλαδή όντως τώρα πιστεύει ο κόσμος ότι ότι ήταν να ανακαλυφθεί έχει ήδη ανακαλυφθεί ?

Όχι φίλοι μου δεν έχουν γίνει όλες οι ανακαλύψεις των νόμων της φύσης ! Υπάρχουν άπειροι ακόμα νόμοι κι όπως είπα η φύση είναι ανοικτοχερα σε όποιον δεν κοιτάζει ποιος είναι κι από πουθε κρατάει η σκούφια του απλά ξεδιπλώνει τα μυστικά της σε άτομα ανά καιρούς κι μετά "περιμένει" αν κι κατά πόσον το εν λόγο άτομο αυτό θα ερευνήσει περετερω ή απλά θα τι αναφέρει ως κάτι περίεργο...!

Κι κάτι ενημερωτικής μορφής !

Τον νόμο της φύσης που κατονομασα οντοτικό χρόνο τον έχουν βιώσει παρά πολλοί άνθρωποι κατά καιρούς κι τώρα κι στο μακρινό παρελθόν κι φυσικά θα το βιώσουν κι άλλοι στο μέλλον κοντινό κι μακρυνό !

Ας σας δωσω άλλο ένα στοιχείο λοιπόν !

Κάθε φαινόμενο πρέπει από πριν να γνωρίζει ο άνθρωπος την όψη που θα έχει ( δηλαδή να ξέρει από πριν τι θα βιώσει ) ούτως ώστε ο εγκέφαλος του να μπορεί να το αναγνωρίσει κρατώντας κι τις δύο πραγματικότητες δηλαδή την αλήθεια για να μπορεί να έχει τρόπο μέτρησης απόστασης ή διαφοράς ! Μόνον έτσι μπορεί να το βιώσει ! Εκτός αν η ίδια η φύση αποφασίσει ή τύχει όπως θέλετε πείτε το να το φανερώσει σε κάποιον !

Άρα εγώ σας έχω δώσει την όψη του οντοτικού χρόνου που μπορεί κι μέτρα ατόφια τον δικό του χρόνο το κάθε τι !

Τώρα βάλτε ΑΝ θέλετε κι ένα λίγο διαφορετικό παράδειγμα αφού γνωρίζεται την όψη του οντοτικού χρόνου υπολογίστε ΑΝ θέλετε όπως είπα κι πριν τι όψη θα δείτε αν συμβεί μπροστά σας !

Φανταστείτε ότι έχετε δύο ποτήρια ένα μπλε κι ένα κόκκινο κι στο μπλε έχει νερό όπου εσείς με απόλυτα φυσικό τρόπο ρίξετε το νερό από το μπλε στο κόκκινο ποτήρι όπου αυτό είναι πάντα το σημείο έναρξης του παραδείγματος ! Τώρα αν γυρίσει ένας πίσω οντοτικος χρόνος στο του μπλε ποτηριού αυτό που θα δείτε είναι να έχει κι το μπλε αλλά κι το κόκκινο ποτήρι νερό !
Αν γύριζε πίσω οντοτικος χρόνος στο κόκκινο ποτήρι τότε αυτό που θα βλέπατε θα ήταν κι τα δύο ποτήρια χωρίς νερό !
Αν γύριζε πίσω οντοτικος χρόνος στο νερό τότε αυτό που θα βλέπατε είναι το νερό αναίτια να φαίνεται κι πάλι στο μπλε ποτήρι σαν να μην το ρίξατε ποτέ στο κόκκινο πλιν όμως εσείς θα το θυμάστε !

Φυσικά κι υπάρχουν πολλές ακόμα όψεις του πίσω οντοτικού χρόνου στο παράδειγμα με τα ποτήρια ...σας αφήνω να το ερευνήσετε από μόνοι σας ! Τώρα ίσως μέσα από την προσπάθεια σας να βρείτε κι άλλες όψεις οντοτικού χρόνου να τύχει κι να βιώσετε κι εσείς έναν οντοτικό χρόνο ! Βασική κι απαραίτητη συνθήκη είναι ότι αλλάξει να αλλάξει αναίτια χωρίς να έχει κάνει κάποιος άλλος πχ φυσική κίνηση !

Όπως βλέπετε είμαι τόσο ανοικτός που σας δίνω κι τρόπο να βιώσετε τον οντοτικό χρόνο έστω την αίγλη του αναιτιου ...! Δεν το παράγω εγώ ούτε σας έχω δώσει όλη την τροφή μασημένη γιατί πολύ απλά μπορεί κάποιος να μην το θέλει να το βιώσει οπότε εγώ ΔΕΝ έχω το δικαίωμα να του το ορίσω με το ζόρι ! Γι'αυτό οποίος ή όποια όντως επιθυμεί να βιώσει το αναιτιου του οντοτικού χρόνου δεν έχει παρά να ψάξει μόνος ή μόνη της κι να καταλάβει την όψη ή τις όψεις που έχει ο οντοτικος χρόνος κι τότε να είστε σίγουροι ότι θα βιώσετε τον οντοτικό χρόνο ! Δεν θα τον προκαλέσετε εσείς ούτε εγώ υπάρχει ήδη κι προκαλείται από την ίδια την φύση του κόσμου μας !

Τώρα μπορεί να μου πείτε ότι πάλι σας εξαναγκαζω με όποιον τρόπο όμως διαβάστε προσεκτικά τι λέω ! ΔΕΝ έχω το δικαίωμα να ορίσω πχ ένα φαινόμενο να το βιώσει κάποιος που δεν το επιθυμεί ! Εγώ κύριοι κι κυρίες του φόρουμ απλά δίνω στοιχεία από την έρευνα μου ! Εσείς είστε αυτοί που θα κρίνετε αν κι εφόσον θέλετε ή όχι να βιώσετε κάτι τέτοιο !

Άλλωστε μπορεί κάλλιστα να το κάνετε χωρίς να μάθει κανείς ότι παρεκτραπεικατε κι ακολουθήσατε την σκέψη ενός τρελού εφευρέτη !
Αν κι όταν κι εφόσον το βιώσετε εσείς κι το δείτε με τα δικά σας μάτια τότε μπορείτε αν θέλετε να το πείτε αν όχι μπορείτε να ρωτήσετε περετερω πληροφορίες κι στοιχεία κι εγώ θα σας τα δώσω μέχρι εκεί φυσικά που το απρόσωπο του ίντερνετ επιτρέπει !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2019, 08:31:41  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Heretic γιατί με πολεμάς τόσο πολύ δεν μπορώ να καταλάβω !


Χα χα...

Ψίτ, τυπάκο; Δεν την παλευεις.
Αναζητησε άμεσα επαγγελματική βοήθεια!

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ilias1990
Μέλος 2ης Βαθμίδας


319 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2019, 11:07:23  Εμφάνιση Προφίλ
Μέχρι τώρα πάντως, ο τρελός εφευρέτης μας εκδικείται μέσω των γραπτών του. Η επιτηδευμένη ασυνταξία και ανορθογραφία σε συνδυασμό με το παρανοϊκό περιεχόμενο δημιουργεί εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ανάγνωσής τους...

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2019, 13:17:11  Εμφάνιση Προφίλ
Μπορείτε πάντα να βλέπετε κι λίγο πιο πέρα από το δάχτυλο όταν κάποιος σας δείχνει το δάσος .. δεν είναι κακό να το προσπαθήσετε !
Από όλα αυτά που σας έχω γράψει συνεχίζεται να βλέπετε μόνον ορθογραφικά κι ίσως συντακτικά λάθη ? Οκ ουδης τέλειος αυτό είναι πασίγνωστο ! Ούτε νομίζω είπα ποτέ ότι έχω το αλάθητο του Πάπα !
Θεωρώ ότι ήδη σας έχω αναφέρει ότι γράφω από το κινητό τηλ κι ότι όντως θα υπάρξουν λάθη όμως πέραν αυτών δεν κολλιομαι να παραδεχτώ ότι κάνω ορθογραφικά λάθη κι εφόσον το πληκτρολόγιο στο κινητό τηλ τα δέχεται δεν τα διορθώνω !

Όμως γιατί κοιτάτε μόνον την επιφάνεια κι όχι το νόημα αυτών που γράφω ?

Ειλικρινά συνεχώς επιδεικνύετε ένα υπερφιαλο εγώ που σας έχει πάρει τα ηνία της ζωής σας ! Όλα είναι δικά σας ...εσείς είστε πάντα οι σωστοί ! Δεν έχετε ποτέ λάθος κι ακόμα κι αν έχετε δεν το παραδέχεστε ! Κι τέλος προσπαθείτε με πάσα τρόπο να αποδιοργανωσετε την κουβέντα κι να την πάτε κι πάλι σε χαρακτηρισμούς κι κουβέντες κι συμπεριφορές 15 χρονών παιδιών !

Υποτίθεται ότι εδώ ερχόμαστε να μιλήσουμε με βάση το πνεύμα μας κι την εξέλιξη αυτού κι εσείς συνεχώς τροχοπεδειτε την πνευματική συζήτηση κι φέρνετε μόνον την εγωικη συζήτηση στο προσκήνιο !

Προφανώς δεν έχετε την δύναμη να το σωπασετε το εγώ σας κι την υπέρ του δεόντως κτητικότητα σας ! Βλέπετε κι τονίζετε μόνον τα λάθη του άλλου για να ταισετε το δικό σας εγώ !

Δοκιμάστε να σωπασετε για λίγο το εγώ σας κι θα δείτε ότι το πνευματικό σας θα ανέλθει κι πάλι στην θέση που του αρμόζει !

Αν αυτό το θέμα αντιμετωπίζεται με το εγώ τότε ζήτω που καικαμε...

Αφήστε την γνώση να ρεύσει ελεύθερα μην την φιμωνενε με το εγώ σας !
Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να πείτε που δεν προέρχεται από το εγώ σας αλλά από το πνευματικό σας υπόβαθρο πείτε το κι ίσως έτσι καταφέρουμε να φέρουμε επιτέλους την συζήτηση στα σωστά μέτρα κι σταθμά κι όχι σε αυτά που οι αντιδράσεις βγαίνουν λες κι είμαστε ουγκ τυπακια κι όλο μας το είναι δεν είναι τίποτα άλλο από το εγώ μας !

Αα κι μια διευκρίνιση εδώ κι φιλική συμβουλή ! Το εγώ σας δεν είστε εσείς το είναι σας είναι εσείς κομμάτι του όμως όχι ολόκληρου ! Μετά από το είναι υπάρχει ο εαυτός κι ο αυτός κι τέλος κάτω κάτω υπάρχει το εγώ ! Διαλέξτε λοιπόν από πιο ύψος θέλετε να μιλήσετε κι κυρίως ποιος θέλετε να ζει την ζωή σας ...εσείς ή το εγώ σας ...!

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες θέσεις για όλα τα αναστήματα κι όλες σας τις διαθέσεις αλλά σας παρουσίασα τα πιο γνωστά κατά κόσμον !

Αα κι ένα γνωμικο μιας κι δεν ξέρω να βάλω στο κάτω μέρος κι προσοχή δεν είναι κάποιου άλλου αλλά δικό μου !

Πριν το καλό κι το κακό ...υπήρξε πάντα ο λόγος ύπαρξης αυτού !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2019, 14:33:37  Εμφάνιση Προφίλ
Ούτε ο master sunday έπιασε, ούτε ο Κύρος Γρανάζης. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, σκέψου κάτι πραγματικά πρωτότυπο!

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2019, 17:19:30  Εμφάνιση Προφίλ
Ούτε τον muster Sunday γνωρίζω ούτε τον κυρο γρανάζι πέραν από το miky mouse !

Αν δεν είναι πρωτότυπο να μπορείς να αλλάξεις την δική σου ζωή έστω κι με μικρές αλλαγές στην αρχή κι μεγαλύτερες όσο περνάει ο καιρός τότε τι είναι πρωτότυπο ?

Αν δεν είναι πρωτότυπο ότι τις αλλαγές αυτές θα της ζήσεις εσύ κι θα είναι απόλυτα αποδειξημες στα δικά σου μάτια για αρχή κι μετά στων υπολοίπων γύρω σου τότε τι είναι πρωτότυπο ?

Αν δεν είναι πρωτότυπο μέσω αυτών που εσύ θα βιώσεις κι κανένα βιβλίο ή ίντερνετ δεν θα σου πουν ότι έγινε παρά μόνον η δική σου εμπειρία κι τα δικά σου βιώματα τότε τι είναι πρωτότυπο ?

Αν δεν είναι πρωτότυπο να μπορείς να αλλάξεις τρόπο ζωής ενώ ο άνθρωπος τόσα εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια χρόνια ζει μόνιμα με τον ίδιο τρόπο τότε τι είναι πρωτότυπο ?

Αν δεν είναι πρωτότυπο να ζεις αληθινά ελεύθερος δηλαδή να μπορείς να αλλάξεις πράγματα κι καταστάσεις στην ζωή σου ακόμα κι αν αυτά έχουν ήδη τελεστεί κι έχει παρέλθει ο χρόνος τέλεσης τους κι όχι κατά μέρος ελεύθερος να μπορείς να πεις απλά την γνώμη σου ή να μπορείς να διαλέξεις αν θα φας πίτσα ή σουβλάκι τότε τι είναι πρωτότυπο ?

Αν δεν είναι πρωτότυπο που για πρώτη φορά ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να χτίσει με αλήθεια την ζωή του κι όχι με πραγματικότητα επιπλαστη τότε τι είναι πρωτότυπο ?

Αν δεν είναι πρωτότυπο το δικαίωμα στον άνθρωπο να επιλέξει τρόπο ζωής κι για πρώτη φορά να μην είναι υποχρεωμένος να ζήσει ότι του λάχει τότε τι είναι πρωτότυπο ?

Κι το κυριότερο ! Δεν θα σου πει κάποιος πως είναι να ζεις ...εσύ ο ίδιος θα ζεις κι θα έχεις κι την ικανότητα να κρίνεις τον το είδος ζωής σου κι να το αλλάζεις έστω κι μερικώς στην αρχή κι όσο πάει κι περισσότερο !

Μέχρι στιγμής ο άνθρωπος ζει με ότι του έχουν πει ότι έχουν ζήσει άλλοι άγνωστο πώς θα αντιδρούσε αν το ζούσε ο ίδιος ...!

Μέχρι στιγμής εν έτη 2019 δυστυχώς η ζωή του ανθρώπου είναι απλά ένας απόηχος της ζωής άλλων που δεν ξέρουμε καν αν αυτά που λένε όντως τα βίωσαν κι έτσι ! Μπορεί να βίωσαν διαφορετικά το κάθε τι ή να βίωσαν κι άλλα τόσα εκατομμύρια πράγματα που όμως σήμερα λείπουν κι από τα βιβλία κι από την παιδιά που υποτίθεται ότι έχουμε σαν κόσμος κι φυσικά λείπουν ακόμα κι από το πιο μεγάλο σχολείο αυτό της ζωής !

Σίγουρα όλα αυτά που λέω μπορεί να σας ξενίζουν αλλά τι θα γινόταν αν όντως είχα δίκιο κι όντως αυτό γινόταν αισθητά αποδειξημο στα δικά σας μάτια ?

Δεν θα ήταν μια πολύ μεγάλη πρωτοτυπία ?

Δεν θα ψάχνατε όλοι μαζί κι μαζί σας κι εγώ πως να το κάνουμε ακόμα πιο αισθητό κι πως να το κάνουμε αληθινό τρόπο ζωής ?

Όταν κάποιος βιώνει αφ' εαυτού του κάτι τότε αυτό το κάτι γίνεται συνείδηση ενώ όταν απλά το άκουσε ότι το έζησε κάποιος τότε αυτό γίνεται είδηση κι αυτά τα δύο απέχουν έτη φωτός μεταξύ των !

Για αυτό κι δεν σας έχω κάνει καμία περιγραφή βιωματικού φαινομένου που έζησα γιατί για εσάς θα είναι μια απλή είδηση που κάλλιστα με τεράστια ευκολία θα την κατονονασετε ψευδή είδηση ενώ για εμένα είναι μια καθόλα αληθινή συνείδηση ( συνδιασμός είδησης στον ίδιο χρονικό βρόγχο ) κι έτσι παρότι θα σας έχω πει την πάσα αλήθεια εσείς θα βλέπετε μόνον ένα ψέμα ! Για αυτόν το λόγο δεν έχω προβεί σε περιγραφή βιωματικής εμπειρίας μου !

Είναι προτιμότερο να βιώσετε και εσείς μια βιωματική εμπειρία που θα είναι συνείδηση κι μετά να μιλήσουμε κι για τις δικές μου αλλιώς εγώ ή που θα είμαι τρελός ή που θα είμαι κακος κι πονυρος ή που θα είμαι ένας άγνωστος που λέει μπαρουφες !

Για αυτό λοιπόν σας δίνω συνέχεια στοιχεία για να τα ερευνήσετε κι να φτάσετε να βιώσετε το πρώτο σας βιωματικό φαινόμενο !

Τότε σίγουρα θα μιλήσουμε με περισσότερη σοβαρότητα κι λιγότερο παλιμπαιδισμο...!

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Πλήρες Μέλος

Christmas Island
843 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2019, 21:34:11  Εμφάνιση Προφίλ
Καλή η τρολιά δεν λέω αλλα να σοβαρευτούμε κιόλας!
Από την στιγμή που δέχεται ο οποιοσδήποτε ότι γίνεται να υπάρχει η ύλη σε δύο σημεία την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει επιστήμη.
Καταργεί την έννοια της διατήρησης της (υλο)ενέργειας στο σύμπαν που είναι θεμέλιος λίθος της επιστήμης είτε φυσικής, είτε χημείας, είτε βιολογίας.

Δεν μας ενδιαφέρει η άποψή σου για τον χρόνο και τον χώρο στην παρούσα φάση. Απέδειξέ το με πείραμα (καλή τύχη γιατί δεν πρόκειται) και θα τα ξαναπούμε. Μέχρι τότε θα σε εκλαμβάνουμε ως ένα απλό τρόλ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λουκάς Αυγερινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας


290 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 01:17:10  Εμφάνιση Προφίλ
Αγαπητέ "τρελός εφευρέτης" φαίνεται είναι σύστημα εδώ να προσβάλουν και να σε θεωρούν τρολ ταυτιζόμενο με άλλους. Μέχρι να καταλάβουν και να σταματήσουν χωρίς όμως καμιά συγνώμη.Ίσως να σε ταυτίζουν και με μένα.Σου μιλάω ως παθών. Δεν πρόλαβα να δω τι γράφεις με λεπτομέρειες. Θα επανέλθω.Σε γενικές γραμμές λες ήδη διατυπωμένα πράγματα εκτός από κάποια ιδιαίτερα σημεία που χρειάζονται σχολιασμό και ανάλυση ίσως.μὴ ἔλεγχε κακούς, ἵνα μὴ μισήσωσί σε· ἔλεγχε σοφόν, καὶ ἀγαπήσει σε.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 01:35:06  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε μου υπάρχουν για όλα νόμοι !

Ο νόμος που θεμελιώνει το να υπάρχει ύλη σε δύο σημεία ταυτόχρονα λέγεται παραδοξότητα !

Οι νόμοι της παραδοξότητας είναι ότι αν υπάρχουν δύο ίδια ή διαφορετικά στοιχεία ύλης στην ίδια θέση στον ίδιο χρονικό βρόγχο τότε υπάρχει παραδοξότητα !
Κι αν υπάρχουν δύο ίδια στοιχεία ύλης που να είναι εν την ουσία τους ίδια στην ίδια θέση στον ίδιο χρονικό βρόγχο τότε υπάρχει παραδοξότητα !

Άρα δεν σταματά να υπάρχει επιστήμη όπως λες ! Το ότι δεν γνωρίζεις πέραν της απτής κι κατακοσμον πιο γνωστής επιστήμης κάτι άλλο αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνει κι η επιστήμη εκεί !

Η επιστήμη ήταν είναι κι θα είναι εις αϊ άπειρη κι ατελείωτη είτε αυτό το δέχεται ο άνθρωπος είτε όχι !

Ο οντοτικος χρόνος σε πιο υψηλά κλιμάκια όντως αγγίζει την παραδοξότητα σε όλο της το μεγαλείο ! Το ίδιο κι η διάσταση της ύπαρξης κι μάλιστα πολύ πιο εύκολα !

Τώρα ως προς την προτροπή σου να αποδείξω αυτά που λέω σου απαντώ :

Πρώτων αν όντως διάβαζες τα μυνήματα μου θα έβλεπες ότι πουθενά δεν είπα ότι εγώ ή το εγώ μου μπορεί ...

Δεύτερων αν όντως διάβαζες τα μηνύματα μου θα έβλεπες ότι πουθενά δεν με κατοχύρωσα σαν μάγο , χαρισματικό , παιδί indigo , κρυστάλλινο παιδί μήτε κι θεό ! Είπα ξεκάθαρα αφού είναι εκεί να το διαβάσει όποιος θέλει σε παρελθοντικο μου μήνυμα ότι είμαι ένας απλός κοινός θνητός που έτυχε ή έπρεπε κανείς δεν μπορεί να ξέρει ...να δει με τα μάτια του κι να βιώσει κανόνες της φύσης που όμως κατά κόσμον είναι άγνωστοι !

Τρίτων αν διάβαζες τα μηνύματα μου θα έβλεπες ότι κατονοναζω ακριβώς σε ποιον ανήκουν αυτά τα φαινόμενα ! Στην μητέρα φύση κι στους δικούς της κανόνες που αν μη τι άλλο είναι η αρχική κι μητριαρχική κατάσταση επιστήμης πριν όποια άλλη ονομαστεί επιστήμη !

Τετάρτων αν διάβαζες τα μηνύματα μου θα έβλεπες ότι έχω δώσει στοιχεία προς έρευνα σε όποιον επιθυμουντα για να αρχίσει να κατανοεί τους άγνωστους νόμους της φύσης κι ναι είπα σε προηγούμενο μήνυμα ότι ΔΕΝ έχω το δικαίωμα να το περάσω με το ζόρι σε κάποιον γιατί τότε απλά θα ήμουν ένας ακόμα τύπος που δεν τον νοιάζει τίποτα στο διάβα του αρκεί να φτάσει εκεί που θέλει ...κι εγώ ή ακόμα κι το εγώ μου... δεν είμαι τέτοιος τύπος !
Αν λοιπόν είχες αληθινά κι με ανοικτό μυαλό διαβάσει τα όσα γράφω τότε απλά θα ήξερες ότι έδωσα τα στοιχεία προς έρευνα κι είπα μάλιστα τι πρέπει να κάνετε για να βιώσετε κάποιο φαινόμενο αναίτια οντοτικού χρόνου !

Προς υπενθύμιση σου λέω φίλε μου ότι σου έδωσα κι την πρώτη θεμελιώδη αρχή του πως να βιώσεις το φαινόμενο του οντοτικού χρόνου κι αυτό όπως είπα κι σε προηγούμενο μήνυμα γίνεται με το να γνωρίζεις την όψη του κάθε οντοτικού ( βλέπε παράδειγμα με τα ποτήρια ) από πριν έχοντας στην ουσία γνωστοποιήσει ταυτόχρονα κι στον εγκέφαλο σου πως μοιάζει ο οντοτικος χρόνος ώστε όταν βιώσεις αυτόν να γνωρίζεις επιτόπου τι βιώνεις εξολοκλήρου !
Επίσης έδωσα κι τον δεύτερο θεμελιώδη κανόνα του οντοτικού που λέει ότι η όψη του οφείλει πάντα μα πάντα να έρχεται αναίτια ( κοινός με παραδοξότητα ) !
Σας έδωσα ακόμα κι μερικές όψεις οντοτικού χρόνου επί του παραδείγματος με τα ποτήρια κι τέλος σας είπα κι πως θα φτάσετε να ζήσετε έναν οντοτικό χρόνο στην καθημερινότητα σας αναίτια κι αυτό μπορείτε να το κάνετε με το να ερευνήσετε τις υπόλοιπες που είναι πάρα πολλές όψεις οντοτικού χρόνου στο παράδειγμα με τα ποτήρια !

Τέλος αν διάβαζες φίλε μου τα μηνύματα μου θα έβλεπες ότι δεν έχω διάθεση να παίξω με κανέναν σας λέγοντας μόνον κάποιες ειδήσεις εδώ μέσα ...έγραψα ξεκάθαρα ότι θέλω να σας βοηθήσω να βιώσετε ένα φαινόμενο οντοτικού χρόνου έτσι για να έχετε κι εσείς συνείδηση κι όχι μόνον μία είδηση από έναν καθόλα άγνωστο τρελό εφευρέτη !

Προφανώς όμως το εγώ σου δεν σε άφησε να διαβάσεις τα μηνύματα μου γιατί βλέπεις ξέρει τα πάντα για τα πάντα ...μόνον που δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή πως ότι ξέρει είναι έργο καποιων άλλων που μόχθησαν για να το κάνουν κατανοητό στον κόσμο πριν πολλά χρόνια ! Άσχετο αν σήμερα εσύ απλά θεωρείς ότι μόνον αυτή η γνώση υπάρχει κι τίποτα άλλο πέραν αυτής ...!

Η γνώση ειν αστείρευτη κι δεν γνωρίζει τέλος ούτε όρια είτε αυτά είναι υλικά είτε αυτά είναι ηθικά είτε αυτά είναι εύρους κατανόησης ! Άλλο ένα γνωμικο δικό μου κι αυτό ..χαχα βλέπεις ούτε καν γνωμικά ξένα δεν χρησιμοποιώ ...πρέπει να είμαι πολύ παραδοξογονο τρολ τελικά ... Όπως εσύ πιστεύεις !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 02:06:55  Εμφάνιση Προφίλ
Αγαπητέ φίλε Λουκά Αυγερινέ δυστυχώς όπως είπα είμαι λίγο ανεπιδεκτος μαθήσεως στα φορουμς κι ακόμα κι στο δικό μου όπως είπα έκατσα κι μου έδειξαν πολλές φορές πως να το χειριστώ ! Ένας λόγος που δεν κατάφερα να το συντηρήσω είναι κι ότι σαν moderator ή όπως τέλος πάντων λεγομουν έπρεπε συνέχεια να κάνω πράγματα μέσα από το πρόγραμμα του φόρουμ ( δεν ξέρω πως λέγεται ) κι αυτό για μένα ήταν κουραστικό γιατί δεν το καταλάβαινα ! Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω αφιερώσει την ζωή μου στην έρευνα κι έτσι δεν είμαι κι τόσο καλός στα πιο καθημερινά !

Όλο αυτό στο γράφω γιατί δεν ξέρω πως να βρω τα μηνύματα που έχουν πει παρεμφερή πράγματα κι στοιχεία με αυτά που έχω γράψει κι εγώ κι έτσι δεν ξέρω δυστυχώς δεν έχω εικόνα αυτών !

Πέραν αυτών όμως είμαι στην διάθεση σου για οποία διευκρίνιση επιθυμείς ευχόμενος πάντα να είμαι σε θέση να γνωρίζω την απάντηση ! Αν δεν γνωρίζω την απάντηση έχω το σθένος κι το θάρρος να σου πω ότι δυστυχώς φίλε μου δεν γνωρίζω για αυτό !

Τώρα όσο για το τρολ ...δεν βαριέσαι πιθανών μέχρι ενός σημείου να έχουν κι δίκιο ! Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι μπορεί να έχουν τραβήξει μέσα στο φόρουμ από κάποιους κακοτροπους που δυστυχώς δεν έχουν τι να κάνουν κι απλά μπαίνουν σε σοβαρές συζητήσεις μονον κι μονον για να τις μοιάσουν κι να τις βρομησουν !

Μπορώ λοιπόν έως ένα βαθμό να τους δικαιολογήσω !

Για αυτον τον λόγο κι για να τους γλυτώσω από νεύρα ( λόγο ύπαρξης τρολ μέσα στο φόρουμ τους ) κι ότι άλλο έδωσα στοιχεία που μπορούν να δείξουν την καθαρότητα του προσώπου κι φυσικά κι των προθέσεων μου ως προς το φόρουμ !

Παρέθεσα ένα δικό μου φόρουμ που το έχω ανοίξει απο το 2012 δηλαδή 7 χρόνια πριν γράψω ως " τρολ " εδώ μέσα το οποίο έχει εντός του μηνύματα από βιώματα ατόμων κι δικά μου αληθινά βιώματα όχι άσχετα αφού όλους τους γνωρίζω προσωπικά πλέον !

Παρέθεσα μια ευκαιρία για ζωντανή συνάντηση όπου δεν θα υπάρξουν μάσκες κι ψευδονημα !

Παρέθεσα στοιχεία που οποίος τα έχει μέχρι στιγμής ακολουθήσει έχει βιώσει φαινόμενο !

Παρέθεσα ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ είμαι κάτι μαγικό ή θεϊκό ή ότι άλλο είναι απλά ένας κοινός θνητός όπως όλοι μας απλώς είμαι κι ερευνητής κι δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους κι τρελός εφευρέτης ...!

Νομιζω ότι μόνον ένα πράγμα όμως μπορεί να τους πείσει ... Να βιώσουν φαινόμενο ! Μόνον που για να το βιωσουν θα πρέπει να ερευνήσουν τα στοιχεία του οντοτικού χρόνου στο παράδειγμα με τα ποτήρια !

Αα μην φανταστείτε ότι θα γίνει σε ποτήρια εε ! Μπορεί να γίνει σε ότι μέσα στην καθημερινότητα σας !

Φίλε Λουκά διάβασε τα μηνύματα κι μην κοιτάξεις την σίγουρα λαθεμένη ορθογραφία μου ούτε την σύνταξη του κειμένου αλλά το αληθινό νόημα αυτών ! Απέφυγε τα άσχετα που γράφω ως απάντηση ότι δεν είμαι τρολ είναι απλά άσχετα μηνύματα από αυτά που δίνω στοιχεία εκτός αν δεν κάνω λάθος από ένα μήνυμα ! Τέλος πάντων κατάλαβες τι εννοώ περνά στο fast forward όλα τα άσχετα !

Καλή συνέχεια !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λουκάς Αυγερινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας


290 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 02:15:04  Εμφάνιση Προφίλ
Ωραία φαίνονται όσα λες. Δεν βρίσκω σε όσα είδα που παρέθεσες το φόρουμ κλπ. το δικό σου και όσα λες. Τα κβαντικά θέματα είναι ατελείωτα. Χάσιμο στη μετάφραση περισσότερο ...Επιφυλάσσομαι ...μὴ ἔλεγχε κακούς, ἵνα μὴ μισήσωσί σε· ἔλεγχε σοφόν, καὶ ἀγαπήσει σε.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 02:24:20  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Ωραία φαίνονται όσα λες. Δεν βρίσκω σε όσα είδα που παρέθεσες το φόρουμ κλπ. το δικό σου και όσα λες. Τα κβαντικά θέματα είναι ατελείωτα. Χάσιμο στη μετάφραση περισσότερο ...Επιφυλάσσομαι ...μὴ ἔλεγχε κακούς, ἵνα μὴ μισήσωσί σε· ἔλεγχε σοφόν, καὶ ἀγαπήσει σε.


Το φόρουμ το έχω δώσει στην πρώτη σελίδα 9/8 17:33 αν θυμάμαι καλά !

Δεν θέλω να το ξαναστειλω γιατί δεν θέλω να κατηγορηθώ για διαφήμιση του φόρουμ του δικού μου καθότι ούτε σωστό είναι ούτε πρέπον κι ακόμα πιο πολύ δεν πρόκειται να το συντηρήσω ως ενεργό απλά μένει εκεί για όποιον επιθυμεί να το δει !

Κάνε έναν κόπο φίλε μου κι πήγαινε στην πρώτη σελίδα κι θα το βρεις αν θέλεις !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 09:33:30  Εμφάνιση Προφίλ
Αν κατάλαβα καλά κ. εφευρέτα, είσαι ο john_art και είσαι admin στο εν λόγω φόρουμ, μαζί με τον babis_tsa, ο οποίος προφανώς είναι φίλος ή γνωστός σου. Δεν θα μείνω σε αυτά τα ευφυολογήματα που έχεις γεμίσει τις σελίδες, γιατί είναι μια από τα ίδια με αυτά που έγραψες, όσο στην ανησυχητική ομοιότητα του ύφους και στιλ των δυο admin. Φαίνεται να γράφετε τα ίδια πράγματα, όχι επειδή είστε ομοϊδεάτες ή έχετε επηρεάσει ο ένας τον άλλον, αλλά επειδή είστε το ίδιο πρόσωπο. Ας το παραβλέψω αυτό για την ώρα *.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων πάντως, άμα θέλεις φυσικά, μπορείς να γράψεις κάτι καινούργιο σχόλιο σε κάποιο θέμα στο φόρουμ σας σαν john_art, για να πιστοποιήσουμε ότι είσαι όντως εσύ αυτός και δεν έκλεψες την ταυτότητα κάποιου άλλου. Μετά θα σου απαντήσω συνολικά σε αυτό το νήμα, πάνω στο θέμα του, αν ο κόσμος μας είναι εικονικός και σε όλα αυτά που αναφέρεις αναλυτικά.

* Δεν πρέπει να δυσανασχετείς αν κάποιος σε αποκαλέσει τρολ. Το 95% των ψευδωνύμων που δημιουργούνται εδώ μέσα, είναι μονά, διπλά, τριπλά ή πολλαπλά διαφόρων (προβληματικών) τύπων που έρχονται για να γράψουν τρολιές και παλαβομάρες, να βγάλουν το αχι τους ή τα σπασμένα της ζωής τους πάνω στους άλλους. Αν γίνονται αρχικά τέτοια σχόλια, είμαι επειδή υπάρχει μια -ομολογουμένως- υγιής δυσπιστία, ειδικά όταν ο θεματοθέτης αρχίζει να γράφει ασυναρτησίες με το "καλημέρα σας".

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Πλήρες Μέλος

Christmas Island
843 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 10:05:57  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Φίλε μου υπάρχουν για όλα νόμοι !

Ο νόμος που θεμελιώνει το να υπάρχει ύλη σε δύο σημεία ταυτόχρονα λέγεται παραδοξότητα !

Οι νόμοι της παραδοξότητας είναι ότι αν υπάρχουν δύο ίδια ή διαφορετικά στοιχεία ύλης στην ίδια θέση στον ίδιο χρονικό βρόγχο τότε υπάρχει παραδοξότητα !
Κι αν υπάρχουν δύο ίδια στοιχεία ύλης που να είναι εν την ουσία τους ίδια στην ίδια θέση στον ίδιο χρονικό βρόγχο τότε υπάρχει παραδοξότητα !

Άρα δεν σταματά να υπάρχει επιστήμη όπως λες ! Το ότι δεν γνωρίζεις πέραν της απτής κι κατακοσμον πιο γνωστής επιστήμης κάτι άλλο αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνει κι η επιστήμη εκεί !

Η επιστήμη ήταν είναι κι θα είναι εις αϊ άπειρη κι ατελείωτη είτε αυτό το δέχεται ο άνθρωπος είτε όχι !Όλα αυτά είναι κοτσάνες.
Η επιστήμη είναι κάτι συγκεκριμένο και οι νόμοι της φύσης στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ πρέπει να εκφράζονται μαθηματικά.
Είδαμε κάτι τέτοιο μέχρι τώρα; Όχι.

Συνεπώς συνεχίστε τις τρολιές σας μαζί το έτερο τρολ του φόρουμ κάπου αλλού.
Όταν έχεις κάποια απτά παραδείγματα πειραμάτων και όχι ασυναρτησίες θα τα ξαναπούμε. Και μην βιαστείς να μας παρουσιάσεις παρατηρήσεις, γιατί είμαι σίγουρος ότι από τα γραφόμενά σου δεν είσαι σε θέση να σχεδιάσεις πείραμα για να αποδείξεις αυτά που λες.

Και όσο για το φόρουμ, έχει 18 μέλη.... 2 είναι οι συντονιστές. Ούτε ποδόσφαιρο δεν θα μπορείτε να παίξετε...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elias@48
Νέο Μέλος

Greece
19 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 11:48:02  Εμφάνιση Προφίλ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2061

ΗΚΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 16:51:02  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2061

ΗΚ


Σε ευχαριστώ πολύ elias@48 για το link που μου παρειχες !

Διάβασα τις 27 σελίδες του τοπικ κι σίγουρα με ταξίδεψαν στις ομορφιές της Πάρνηθας κι γιατί όχι κι της Πεντέλης !

Έχω πάει πάρα πολλές φορές εκεί δυστυχώς όμως για εντελώς λάθος λόγους ! Φυσικά οι λόγοι αυτοί δεν ήταν επιζημιοι για την φύση κι τις ομορφιές της Πάρνηθας !

Δεν γνωρίζω όλα αυτά τα άπειρα ονόματα σημείων που έχουν δώσει όλα αυτά τα άτομα μέσα στο τοπικ όμως σίγουρα πολλά από αυτά τα έχω επισκευτεί ιδιαίτερα σε μικρότερη ηλικία κι όντως εξ όσων θυμάμαι ήταν αληθινά μαγευτικά κι όμορφα !

Ναι έχω δει πολλές φορές κι τα ελαφάκια εκεί κι έχω ανέβει με το τελεφερίκ μόνον μία φορά ευτυχώς γιατί με ζαλίζει η διαδρομή ...!

Τα βιωματικά φαινόμενα που εντόπισα έχοντας διαβάσει όλα αυτά ...ήταν τα εξής

Η κυρά της πηγής

Ο πάτερ ( σκιά ) που έκλεισε την πόρτα

Το ασωμστο κεφάλι

Κι τέλος οι αλυσίδες κι τα βήματα που έφτασαν μέχρι τα κάγκελα

Όντως είναι όλα πολύ ωραίες βιωματικές εμπειρίες όμως είναι σχετικά συνήθης αφού στο μεγαλύτερο βαθμό αυτά τα φαινόμενα είναι ή εικόνες κλεισμένες στον χωροχρόνο ή κάποιο είδους πνεύμα ή όπως αλλιώς λέγεται που τρυγιριζει στον χώρο ή στο γεγονός !

Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι είναι κάτι μικρό σαν βίωμα προς θεού !

Λέω μόνον ότι δεν ομοιάζουν με τις όψεις βιωματικών εμπειριών που έχω βιώσει εγώ κι οι γύρω μου κατά καιρούς !

Όπως κι να χει ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου έστειλες το link για να μπορώ να έχω μια εικόνα για το θέμα της Πάρνηθας !

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ταξίδι που έζησα μέσα από τα αναγραφόμενα όλων των φίλων του τοπικ για την Πάρνηθα !

Να είστε πάντα καλά να μπορείτε να πηγαίνετε στην Πάρνηθα κι να βλέπετε κι να βιώνετε τις απίστευτες ομορφιές της !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 17:03:38  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Αν κατάλαβα καλά κ. εφευρέτα, είσαι ο john_art και είσαι admin στο εν λόγω φόρουμ, μαζί με τον babis_tsa, ο οποίος προφανώς είναι φίλος ή γνωστός σου. Δεν θα μείνω σε αυτά τα ευφυολογήματα που έχεις γεμίσει τις σελίδες, γιατί είναι μια από τα ίδια με αυτά που έγραψες, όσο στην ανησυχητική ομοιότητα του ύφους και στιλ των δυο admin. Φαίνεται να γράφετε τα ίδια πράγματα, όχι επειδή είστε ομοϊδεάτες ή έχετε επηρεάσει ο ένας τον άλλον, αλλά επειδή είστε το ίδιο πρόσωπο. Ας το παραβλέψω αυτό για την ώρα *.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων πάντως, άμα θέλεις φυσικά, μπορείς να γράψεις κάτι καινούργιο σχόλιο σε κάποιο θέμα στο φόρουμ σας σαν john_art, για να πιστοποιήσουμε ότι είσαι όντως εσύ αυτός και δεν έκλεψες την ταυτότητα κάποιου άλλου. Μετά θα σου απαντήσω συνολικά σε αυτό το νήμα, πάνω στο θέμα του, αν ο κόσμος μας είναι εικονικός και σε όλα αυτά που αναφέρεις αναλυτικά.

* Δεν πρέπει να δυσανασχετείς αν κάποιος σε αποκαλέσει τρολ. Το 95% των ψευδωνύμων που δημιουργούνται εδώ μέσα, είναι μονά, διπλά, τριπλά ή πολλαπλά διαφόρων (προβληματικών) τύπων που έρχονται για να γράψουν τρολιές και παλαβομάρες, να βγάλουν το αχι τους ή τα σπασμένα της ζωής τους πάνω στους άλλους. Αν γίνονται αρχικά τέτοια σχόλια, είμαι επειδή υπάρχει μια -ομολογουμένως- υγιής δυσπιστία, ειδικά όταν ο θεματοθέτης αρχίζει να γράφει ασυναρτησίες με το "καλημέρα σας".

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)


Φίλε heretic χαίρομαι που για λίγο σταμάτησες το κινηγητο χαχα...

Θα γράψω τώρα ένα μύνημα στο φόρουμ μου αλλά απλά θα λέει ότι τώρα γράφω ως ένας τρελός εφευρέτης στο φόρουμ esoterica !

Θεωρώ ότι αυτό φτάνει ως απόδειξη άλλωστε δεν πρόκειται ως είπα να ξαναλειτουργησω το φόρουμ αυτό γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω την δουλειά του moderator ή όπως αλλιώς λέγεται !

Θα γράψω λοιπόν στην πρώτη ενότητα κι το μήνυμα θα λέγεται esoterica !

Δώσε μου λίγο χρόνο κι μετά μπες να το δεις !

Επίσης ο babis_tsa δεν είναι εγώ ! Είναι συνεργάτης φίλος συγκενης κι ομοϊδεάτης !

Ο μόνος λόγος που μοιάζουν τα γραπτά μας είναι ότι τα εν λόγο φαινόμενα που γράφουμε τα περισσότερα ειμασταν μαζί όταν τα βιώσαμε ! Ίσως αυτό να σε παραξενεβει !

Πάντως σε διαβεβαιώνω ότι είναι υπαρκτό κανονικό πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από εμένα !

Αν τυχών οι συγκυρίες τα φέρουν έτσι ούτως ώστε να βρεθούμε διαζωσης τότε θα του ζητήσω να είναι κι αυτός παρόν !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 17:11:39  Εμφάνιση Προφίλ
Προς heretic αποστολή εξετελεσθει !

Μπορείς να μπεις στο φόρουμ το δικό μου κι να το ελέγξεις !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 17:22:47  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Φίλε μου υπάρχουν για όλα νόμοι !

Ο νόμος που θεμελιώνει το να υπάρχει ύλη σε δύο σημεία ταυτόχρονα λέγεται παραδοξότητα !

Οι νόμοι της παραδοξότητας είναι ότι αν υπάρχουν δύο ίδια ή διαφορετικά στοιχεία ύλης στην ίδια θέση στον ίδιο χρονικό βρόγχο τότε υπάρχει παραδοξότητα !
Κι αν υπάρχουν δύο ίδια στοιχεία ύλης που να είναι εν την ουσία τους ίδια στην ίδια θέση στον ίδιο χρονικό βρόγχο τότε υπάρχει παραδοξότητα !

Άρα δεν σταματά να υπάρχει επιστήμη όπως λες ! Το ότι δεν γνωρίζεις πέραν της απτής κι κατακοσμον πιο γνωστής επιστήμης κάτι άλλο αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνει κι η επιστήμη εκεί !

Η επιστήμη ήταν είναι κι θα είναι εις αϊ άπειρη κι ατελείωτη είτε αυτό το δέχεται ο άνθρωπος είτε όχι !Όλα αυτά είναι κοτσάνες.
Η επιστήμη είναι κάτι συγκεκριμένο και οι νόμοι της φύσης στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ πρέπει να εκφράζονται μαθηματικά.
Είδαμε κάτι τέτοιο μέχρι τώρα; Όχι.

Συνεπώς συνεχίστε τις τρολιές σας μαζί το έτερο τρολ του φόρουμ κάπου αλλού.
Όταν έχεις κάποια απτά παραδείγματα πειραμάτων και όχι ασυναρτησίες θα τα ξαναπούμε. Και μην βιαστείς να μας παρουσιάσεις παρατηρήσεις, γιατί είμαι σίγουρος ότι από τα γραφόμενά σου δεν είσαι σε θέση να σχεδιάσεις πείραμα για να αποδείξεις αυτά που λες.

Και όσο για το φόρουμ, έχει 18 μέλη.... 2 είναι οι συντονιστές. Ούτε ποδόσφαιρο δεν θα μπορείτε να παίξετε...Φίλε peronospore σίγουρα δεν είμαι σε θέση να κάνω κάτι τέτοιο γιατί χρειάζεται χρόνος να μπουν όλες οι συνθήκες στην θέση τους !

Δεν είπα ποτέ ότι μπορώ να κάνω το τάδε ή το τάδε ...είπα ότι μπορώ να σας οδηγήσω να το βιώσετε από μόνοι σας δεν είπα ελάτε να σας κάνω επίδειξη ΠΟΥΘΕΝΆ !!!

Επίσης η επιστήμη δεν εξηγείται μόνον με τα μαθηματικά αλλά κι με την λογική που αν εκλυψει τότε τα μαθηματικά πήγαν περίπατο αφού δεν θα μπορούν να κατανοήσουν ...κι πέραν της λογικής μοιριαδες άλλα πράγματα έχουν την ικανότητα να στηρίξουν την φυσική κι την επιστήμη κι σαφώς κι τα μαθηματικά ! Όμως όχι μόνον αυτά !

Αν εν τέλη μπήκες στο φόρουμ κι διάβασες καλό είναι να γνωρίζεις ότι όσα διάβασες έγιναν στα αλήθεια πράξη ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ κι όπως είπα για κάποιον που δεν έχει ζήσει αφ' εαυτού του κάτι τέτοιο όλα αυτά αποτελούν μια είδηση που πολύ εύκολα ο κάθε ένας μπορεί να την κατονομάσει ψευδή !

Να πεις ότι δεν τα είπα ? Τα είπα ο χριστιανός ! Όχι μία πολλές φορές μέσα στα μυνήματα μου !

Open your mind κύριος με το εγώ δεν πας πολύ μακριά ...

Με κάθε σεβασμό στο λέω κι όχι για να σε κοροϊδέψω προς θεού !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 17:30:20  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Προς heretic αποστολή εξετελεσθει !

Μπορείς να μπεις στο φόρουμ το δικό μου κι να το ελέγξεις !

Ένας τρελός εφευρέτης


Ευχαριστώ πολύ Εφευρέτη. Είσαι όντως αυτός που λες ότι είσαι, καμιά σχέση με τον Λ.Α παραπάνω. Τώρα για να γίνει μια απόπειρα σοβαρής συζήτησης επί κάποιων επιλεγμένων θεμάτων, μήπως θα μπορούσες να γράφεις και λίγο πιο σοβαρά;

Όπως για παράδειγμα να μην τελειώνεις κάθε σου πρόταση με θαυμαστικό; Αν πάλι, θέλεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί η λάθος χρήση των σημείων στίξης επιβαρύνει ένα κείμενο. Δεν του προσφέρει προφορικότητα, αν αυτό σε απασχολεί. Είναι γενικά λάθος να το κάνεις.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)

Edited by - Heretic on 11/08/2019 17:32:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 17:40:37  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:

Προς heretic αποστολή εξετελεσθει !

Μπορείς να μπεις στο φόρουμ το δικό μου κι να το ελέγξεις !

Ένας τρελός εφευρέτης


Ευχαριστώ πολύ Εφευρέτη. Είσαι όντως αυτός που λες ότι είσαι, καμιά σχέση με τον Λ.Α παραπάνω. Τώρα για να γίνει μια απόπειρα σοβαρής συζήτησης επί κάποιων επιλεγμένων θεμάτων, μήπως θα μπορούσες να γράφεις και λίγο πιο σοβαρά;

Όπως για παράδειγμα να μην τελειώνεις κάθε σου πρόταση με θαυμαστικό; Αν πάλι, θέλεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί η λάθος χρήση των σημείων στίξης επιβαρύνει ένα κείμενο. Δεν του προσφέρει προφορικότητα, αν αυτό σε απασχολεί. Είναι γενικά λάθος να το κάνεις.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)

Edited by - Heretic on 11/08/2019 17:32:28


Συγνώμη είναι η δύναμη της συνήθειας φίλε μου να βάζω θαυμαστικό στο τέλος της κάθε πρότασης να ξεχνάω σημεία στίξης όλα αυτά τα χρόνια είτε γραπτά σε χαρτί είτε σε κινητό είτε σε υπολογιστή δυστυχώς το κάνω χωρίς καν να το καταλάβω . Κάποια πράγματα καλώς ή κακώς τα παντρεύεσαι με τον καιρό παναθεμα τα !

Πάντως ειλικρινά δεν το κάνω επί σκοπού απλός βγαίνει αυθόρμητα θα προσπαθήσω να βάζω τέλεια αντί για θαυμαστικό .

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Πλήρες Μέλος

Christmas Island
843 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 17:52:42  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Επίσης η επιστήμη δεν εξηγείται μόνον με τα μαθηματικά αλλά κι με την λογική που αν εκλυψει τότε τα μαθηματικά πήγαν περίπατο αφού δεν θα μπορούν να κατανοήσουν ...κι πέραν της λογικής μοιριαδες άλλα πράγματα έχουν την ικανότητα να στηρίξουν την φυσική κι την επιστήμη κι σαφώς κι τα μαθηματικά ! Όμως όχι μόνον αυτά !

Λυπάμαι αλλα αυτό δεν ισχύει. Η σύγχρονη επιστήμη είναι συνδεδεμένη με τα μαθηματικά. Οπότε ή μιλάς για μαθηματικά ή δεν μιλάς για επιστήμη όπως την ορίζουμε στον σύγχρονο κόσμο.

quote:
Αν εν τέλη μπήκες στο φόρουμ κι διάβασες καλό είναι να γνωρίζεις ότι όσα διάβασες έγιναν στα αλήθεια πράξη ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ κι όπως είπα για κάποιον που δεν έχει ζήσει αφ' εαυτού του κάτι τέτοιο όλα αυτά αποτελούν μια είδηση που πολύ εύκολα ο κάθε ένας μπορεί να την κατονομάσει ψευδή !

Δεν μπήκα. Το τί έχει βιώσει κάποιος δεν έχει άμεση σύνδεση με μένα αν δεν μπορεί να αναπαραχθεί. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και όσο και αν ακούγεται κάπως, γιατί μιλάω για επιστήμες παραπάνω, ο καθένας κινείται σε διαφορετικά επίπεδα της πραγματικότητας.

Εσύ άφησες να εννοηθεί ότι είσαι σε θέση να ελέγχεις το φαινόμενο ή να πας πίσω στον χρόνο. Στις ανατολικές παραδόσεις υποτίθεται ότι γίνεται (υπάρχουν κάποιες παραδόσεις σύμφωνα με τις οποίες, ο Βούδας έκανε κάποια θαύματα που σχετίζονται με τηλεμεταφορά ή ύπαρξη σε δύο σημεία ταυτόχρονα κτλ) αλλα δεν μπορεί να το κάνει ο άνθρωπος που δεν έχει εξασκηθεί ποτέ.
Φυσικά τα παραπάνω τα αφήνω στην κρίση του αναγνώστη κατά πόσο θα τα αποδεχθεί ή όχι ως έμμεσες μαρτυρίες. Προσωπικά δεν εκφέρω άποψη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 19:16:50  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:

Επίσης η επιστήμη δεν εξηγείται μόνον με τα μαθηματικά αλλά κι με την λογική που αν εκλυψει τότε τα μαθηματικά πήγαν περίπατο αφού δεν θα μπορούν να κατανοήσουν ...κι πέραν της λογικής μοιριαδες άλλα πράγματα έχουν την ικανότητα να στηρίξουν την φυσική κι την επιστήμη κι σαφώς κι τα μαθηματικά ! Όμως όχι μόνον αυτά !

Λυπάμαι αλλα αυτό δεν ισχύει. Η σύγχρονη επιστήμη είναι συνδεδεμένη με τα μαθηματικά. Οπότε ή μιλάς για μαθηματικά ή δεν μιλάς για επιστήμη όπως την ορίζουμε στον σύγχρονο κόσμο.

quote:
Αν εν τέλη μπήκες στο φόρουμ κι διάβασες καλό είναι να γνωρίζεις ότι όσα διάβασες έγιναν στα αλήθεια πράξη ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ κι όπως είπα για κάποιον που δεν έχει ζήσει αφ' εαυτού του κάτι τέτοιο όλα αυτά αποτελούν μια είδηση που πολύ εύκολα ο κάθε ένας μπορεί να την κατονομάσει ψευδή !

Δεν μπήκα. Το τί έχει βιώσει κάποιος δεν έχει άμεση σύνδεση με μένα αν δεν μπορεί να αναπαραχθεί. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και όσο και αν ακούγεται κάπως, γιατί μιλάω για επιστήμες παραπάνω, ο καθένας κινείται σε διαφορετικά επίπεδα της πραγματικότητας.

Εσύ άφησες να εννοηθεί ότι είσαι σε θέση να ελέγχεις το φαινόμενο ή να πας πίσω στον χρόνο. Στις ανατολικές παραδόσεις υποτίθεται ότι γίνεται (υπάρχουν κάποιες παραδόσεις σύμφωνα με τις οποίες, ο Βούδας έκανε κάποια θαύματα που σχετίζονται με τηλεμεταφορά ή ύπαρξη σε δύο σημεία ταυτόχρονα κτλ) αλλα δεν μπορεί να το κάνει ο άνθρωπος που δεν έχει εξασκηθεί ποτέ.
Φυσικά τα παραπάνω τα αφήνω στην κρίση του αναγνώστη κατά πόσο θα τα αποδεχθεί ή όχι ως έμμεσες μαρτυρίες. Προσωπικά δεν εκφέρω άποψη.Φίλε μου για πως είπα εγώ είμαι ερευνητής δεν είπα ούτε ότι ριμα μάγος ούτε Βούδας ή όποιος άλλος .

Αυτό που είπα εξ αρχής είναι ότι όλα είναι νόμοι κι κανόνες της φύσης κι ότι αν επαναληφθούν οι συνθήκες που όντως είναι αρκετές τότε το φαινόμενο επαναλβανεται .

Έχω αναπαράγει πολλές φορές τις συνθήκες καθότι τις περισσότερες αν όχι όλες τις γνωρίζω κι είναι κι σχετικά απλές δεν είναι τίποτα το εξωπραγματικό απλά χρειάζεται να γνωρίζεις εξ αρχής την όψη που θα έχει το φαινόμενο , χρειάζεσαι το δικαίωμα της αλήθεια για να κρατάς κι τις δύο όψεις πραγματικότητας ενεργες στην μνήμη σου κι όχι η προηγούμενη να περνά στην λήθη κάτι που για να γίνει θα πρέπει να γνωρίζεις να διαιρεις το είναι από το σώμα ( κι όχι με τους γνωστούς τρόπους πχ εξωσωματικο ή αστροπροβολη κλπ ) , χρειάζεται να σεταρεις το μυαλό σου σε ένα έτερο μέγεθος κι όχι όπως είναι τώρα σεταρισμενος κι κατ επέκταση να ανεβάσεις τις διαστάσεις λογικής σου ( κάτι που σαν έκφραση κάποιος γνωστός την "δανείστηκε" χωρίς την δική μου έγκριση το 2010 κι τώρα το χρησιμοποιεί σε κάποιες εκπομπές στην tv ως δική του έκφραση αλλά δεν έχει ιδέα τι σημαίνει...)

Δεν θα αναφέρω όνομα δεν χρειάζεται άλλωστε κάποια στιγμή θα ξαναβρεθώ με τον κύριο αυτόν κι θα μιλήσουμε για πιο σοβαρά θέματα από ότι είχαμε μιλήσει τότε .

Κι μετά περνάμε στην τελική συνθήκη που λέει ότι ο πειραματιζόμενος οφειλει γνωρίζει τον τρόπο μέτρησης της οποίας απόστασης ή διαφοράς αλλιώς θα του είναι αδύνατον να μπορέσει να γνωρίζει ότι βίωσε το φαινόμενο μέχρι φυσικά αυτό που γνωρίζει ο ίδιος να έρθει σε αντιδιαστολή με την τώρα πραγματικότητα που φυσικά ως προς αυτό που άλλαξε δεν είναι ποτέ ίδια !

Αναγνωριστικό αυτού του φαινομένου αν δεν έχει καταφέρει να το καταλάβει επί της στιγμής που έγινε το φαινόμενο ο πειραματιζόμενος είναι η χαρακτηριστική φράση που λέει πάντα ο κόσμος γύρω από αυτόν που υπέστει το φαινόμενο ... <<Ήταν πάντοτε έτσι δεν υπήρξε ποτέ>> . Αυτή είναι η φράση που θα ακούσει ο πειραματιζόμενος αν ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να μετρήσει την απόσταση ή την διαφορά σε αυτό που άλλαξε !

Όσων αφορά την εφεύρεση αυτή λειτουργεί ακόμα πιο περίεργα αλλά χρειάζεται να γίνει μια " χαρτογράφηση της όψης ζωής " για να μπορέσουμε να πούμε που κι τι όψη θα έχει η αλλαγή !

Όπως κι να χει όμως όλα όσα σας παρουσιάζω λειτουργούν καθόλα ! Δεν είναι ένας διακόπτης κάπου που πατάμε on κι off φυσικά εννοείται αυτό ! Θέλει τον χρόνο κι τις συνθήκες του για να γίνει όπως ακριβώς κάθε λογής φυσικό φαινόμενο ακόμα κι μια απλή βροχή ...

Έχω ήδη δώσει κάποια στοιχεία που αν τα ακολουθήσετε ( άλλωστε δεν έχετε να χάσετε τίποτα απολύτως αφού κανένας δεν θα σας καταλάβει ότι τα ακολουθήσατε αν δεν θέλετε εσείς ) τότε θα βρείτε κι άλλα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στο να βιώσετε ένα φαινόμενο !

Θυμηθείτε τις όψεις του παραδείγματος ποτηριών !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elias@48
Νέο Μέλος

Greece
19 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 20:14:16  Εμφάνιση Προφίλ
Ένα μέλος ή πρώην μέλος της ένωσης Ελλήνων φυσικών εννοείς;

ΗΚΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/08/2019, 20:51:12  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Ένα μέλος ή πρώην μέλος της ένωσης Ελλήνων φυσικών εννοείς;

ΗΚ


Όχι από όσο ξέρω συνεχίζει να είναι επιστήμων κι πολύ καλός στην δουλειά του από όσο μου έχουν πει !

Εγώ κι οι συνεργάτες μου τον είχαμε φωνάξει το 2010 στο τότε γραφείο ερευνών που είχαμε κι κάναμε μια πολύ καλή κι επικοδομιτικη συζήτηση !

Τότε του παρουσιάσαμε τις διαστάσεις λογικής κι είχαμε σκοπό να του δείξουμε και τύπους κι κανόνες που αποδεικνύονται σε χαρτί , πίνακα κοκ αλλά δυστυχώς η όλη διαδικασία ήταν μια παρουσίαση κοντά 15 ωρών που έπρεπε να γίνει ώστε να καταλάβει ι άνθρωπος όμως έπρεπε να τις συμπτιξουμε σε 4 ώρες κι αυτές ψιλό κουτσες...

Όταν έφτασε η ώρα να φύγει είπαμε δύο πράγματα ! Πρώτων να το μεταφράσουμε αυτό που έχουμε σε σχήμα .
Κι δεύτερων να ξαναβρεθούμε όταν θα το έχουμε έτοιμο !

Το σχήμα το κάναμε . Όμως δεν θέλω ακόμα να βρεθούμε θέλω να έχω στα χέρια μου κάτι πολύ συγκεκριμένο όταν βρεθούμε .

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2019, 02:41:47  Εμφάνιση Προφίλ
Μια και δεν εχω παρακολουθήσει επισταμένα την συζήτηση, θα μπορούσε κάποιος να μου πει η εφεύρεση ποια είναι ?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Craven
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
583 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2019, 09:48:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Craven
Ας μιλήσουμε λοιπόν σοβαρά εφόσον δυστυχώς είσαι αυτός που λες ότι είσαι.
Απ αυτό και μόνο το "να μπορείς να αλλάξεις την δική σου ζωή έστω κι με μικρές αλλαγές στην αρχή κι μεγαλύτερες όσο περνάει ο καιρός" εγώ θεωρώ ασόβαρα τα λεγόμενα σου.
Ήταν χίλιες φορές να καλύτερα να ήσουν άλλο ένα τρολ γιατί η παραπάνω σου ανάλυση μου δείχνει πως απλά έχεις μια φαντασίωση που ούτε καν καλά καλά την έχεις αναπτύξει σωστά και που κακώς της έχουμε δώσει τόσο σημασία και στην θρέφουμε.

Δεν συζητάω καν κάποιος να τα έλεγε αυτά και να ίσχυαν. Πέρα απ το ότι θα τον θεωρούσα εγκληματία άσχετα απ το "που κάνει τι", αν έκανε το λάθος να έλεγε ποιος είναι τότε θεωρώ πως όχι απλά οι "άντρες με τα μαύρα" αλλά όλοι μας θα τον κυνηγούσαμε.

Δεν βρισκόμαστε σε ταινίες και δεν υπάρχει happy end στην πραγματική ζωή.

Ευτυχώς όμως αυτά, για πολλούς και διάφορους λόγους, μπορούν να είναι μόνο στην (αρρωστημένη κατ' εμε, εφόσον μιλάμε για μια εγκληματική θεωρία) φαντασία κάποιου.


Edited by - Craven on 12/08/2019 10:24:50Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Πλήρες Μέλος

Christmas Island
843 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2019, 10:49:58  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Μια και δεν εχω παρακολουθήσει επισταμένα την συζήτηση, θα μπορούσε κάποιος να μου πει η εφεύρεση ποια είναι ?Αυτή που κατάλαβες!

Δεν την ανάφερε στο νήμα αυτό. Ανάθεμα και αν κατάλαβα τί ακριβώς λέει για το πως θα το "βιώσουμε" και εμείς. Τρικυμία εν κρανίω....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Craven
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
583 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2019, 11:03:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Craven
quote:

θα μπορούσε κάποιος να μου πει η εφεύρεση ποια είναι ?

Θέλεις και την εφεύρεση εσύ... :)
Κάτσε να βάλουμε σε τάξη την θεωρία πρώτα που μπάζει απο παντού και βλέπουμε.

Edited by - Craven on 12/08/2019 11:04:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2019, 11:36:30  Εμφάνιση Προφίλ
Κ. Εφευρέτα, ας πιάσουμε λοιπόν κάτι που αναφέρεις:

--Τον νόμο της φύσης που κατονομασα οντοτικό χρόνο τον έχουν βιώσει παρά πολλοί άνθρωποι κατά καιρούς κι τώρα κι στο μακρινό παρελθόν κι φυσικά θα το βιώσουν κι άλλοι στο μέλλον κοντινό κι μακρυνό !

Δεν υπάρχει τέτοιος νόμος. Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ του χρόνου είναι σαφώς ατομική υπόθεση του καθενός, ο δε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ χρόνος κυλάει αμείλικτα και αυτό το αποδεικνύουν τα ρολόγια και τα ημερολόγια. Μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αντίληψη της πραγματικότητας που έχεις εσύ. Αν σου συμβαίνει γενικευμένα, ξαναγυρίζω στην παραίνεση για βοήθεια από επαγγελματία.

--Κάθε φαινόμενο πρέπει από πριν να γνωρίζει ο άνθρωπος την όψη που θα έχει ( δηλαδή να ξέρει από πριν τι θα βιώσει ) ούτως ώστε ο εγκέφαλος του να μπορεί να το αναγνωρίσει κρατώντας κι τις δύο πραγματικότητες δηλαδή την αλήθεια για να μπορεί να έχει τρόπο μέτρησης απόστασης ή διαφοράς !

Πρώτον, δεν ανάγονται όλα τα φαινόμενα σε μέτρηση απόστασης ή διαφοράς. Εκτός κι αν κάθεσαι να παίζεις με Lego. Η "όψη" του κάθε φαινομένου ανάγεται στη φυσιολογία του ανθρώπου. Όσο έχουμε όλοι κοινή φυσιολογία (επειδή ήμαστε άνθρωποι), θα αντιλαμβανόμαστε τα ίδια ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ από τα φυσικά φαινόμενα. Αν εσύ αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά, ίσως κάτι δεν πάει καλά σε σένα. Βρίσκεσαι δηλαδή σε κατάσταση αλλοιωμένης συνείδησης. Αυτό δεν είναι τόσο καλό όσο ακούγεται, γιατί τα αποτελέσματα που αναφέρεις φαίνεται να βρισκονται αποκλειστικά μέσα στο μυαλό σου, δεν είναι απτά από κανέναν άλλον. Οπότε δεν έχεις εσύ κάτι παραπάνω από τους άλλους, αλλά μάλλον κάτι σου λείπει. Η κοινή λογική;

--Μόνον έτσι μπορεί να το βιώσει ! Εκτός αν η ίδια η φύση αποφασίσει ή τύχει όπως θέλετε πείτε το να το φανερώσει σε κάποιον

Α, μάλιστα. Τώρα αποφασίζει η φύση. Αμα δεν μας κάτσει η επανάληψη των πειραμάτων που κάνεις εσύ πριβε, θα φταίει η φύση. Πολύ βολικό, δεν νομίζεις;

--Τώρα βάλτε ΑΝ θέλετε κι ένα λίγο διαφορετικό παράδειγμα αφού γνωρίζεται την όψη του οντοτικού χρόνου υπολογίστε ΑΝ θέλετε όπως είπα κι πριν τι όψη θα δείτε αν συμβεί μπροστά σας !

Ένα μεγάλο τίποτα με μπόλικο καθόλου, ως γνωστόν...

--Φανταστείτε ότι έχετε δύο ποτήρια ένα μπλε κι ένα κόκκινο κι στο μπλε έχει νερό όπου εσείς με απόλυτα φυσικό τρόπο ρίξετε το νερό από το μπλε στο κόκκινο ποτήρι όπου αυτό είναι πάντα το σημείο έναρξης του παραδείγματος ! Τώρα αν γυρίσει ένας πίσω οντοτικος χρόνος στο του μπλε ποτηριού αυτό που θα δείτε είναι να έχει κι το μπλε αλλά κι το κόκκινο ποτήρι νερό !
Αν γύριζε πίσω οντοτικος χρόνος στο κόκκινο ποτήρι τότε αυτό που θα βλέπατε θα ήταν κι τα δύο ποτήρια χωρίς νερό !
Αν γύριζε πίσω οντοτικος χρόνος στο νερό τότε αυτό που θα βλέπατε είναι το νερό αναίτια να φαίνεται κι πάλι στο μπλε ποτήρι σαν να μην το ρίξατε ποτέ στο κόκκινο πλιν όμως εσείς θα το θυμάστε !

Ολο αυτό το κατεβατό που αράδιασες, με τα εμφανή προβλήματα σύνταξης του γραπτού λόγου που παραπέμπουν σε άλλα προβλήματα, είναι απλά μια φαντασίωση. Δεν έχει κανένα στοιχείο πειράματος και απόδειξης. Σε τέτοια πετάς την ώρα σου;

--Φυσικά κι υπάρχουν πολλές ακόμα όψεις του πίσω οντοτικού χρόνου στο παράδειγμα με τα ποτήρια ...σας αφήνω να το ερευνήσετε από μόνοι σας ! Τώρα ίσως μέσα από την προσπάθεια σας να βρείτε κι άλλες όψεις οντοτικού χρόνου να τύχει κι να βιώσετε κι εσείς έναν οντοτικό χρόνο ! Βασική κι απαραίτητη συνθήκη είναι ότι αλλάξει να αλλάξει αναίτια χωρίς να έχει κάνει κάποιος άλλος πχ φυσική κίνηση !

Απο φαντασιώσεις πήξαμε. Δεν είμαστε όμως ροζ σελίδα και κάπου άρχισε να κουράζει το θέμα...

--Όπως βλέπετε είμαι τόσο ανοικτός που σας δίνω κι τρόπο να βιώσετε τον οντοτικό χρόνο έστω την αίγλη του αναιτιου ...! Δεν το παράγω εγώ ούτε σας έχω δώσει όλη την τροφή μασημένη γιατί πολύ απλά μπορεί κάποιος να μην το θέλει να το βιώσει οπότε εγώ ΔΕΝ έχω το δικαίωμα να του το ορίσω με το ζόρι ! Γι'αυτό οποίος ή όποια όντως επιθυμεί να βιώσει το αναιτιου του οντοτικού χρόνου δεν έχει παρά να ψάξει μόνος ή μόνη της κι να καταλάβει την όψη ή τις όψεις που έχει ο οντοτικος χρόνος κι τότε να είστε σίγουροι ότι θα βιώσετε τον οντοτικό χρόνο ! Δεν θα τον προκαλέσετε εσείς ούτε εγώ υπάρχει ήδη κι προκαλείται από την ίδια την φύση του κόσμου μας !

Δεν υπάρχει κανένα "αναίτιο", κατάρρευση σχέσης αιτίου-αιτιατού θα εννοείς, γιατί δεν υπάρχει φαινόμενο, γεγονός, πες το όπως θέλεις. Το μόνο που βλέπω είναι ακατάσχετη γραπτή φλυαρία που περιγράφει σε κακά Ελληνικά φαντασιώσεις. Λυπάμαι...

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy