ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Το σύμπαν μας είναι ένας εικονικός κόσμος
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2019, 11:54:59  Εμφάνιση Προφίλ
Και φαινόμενα αντίληψης χρόνου, είναι παραπάνω από ξεκάθαρα όταν συμβαίνουν. Μπορεί στη σπηλιά στην Πάρνηθα να χάνουμε τον χρόνο, αλλά κανένας δεν απέδειξε αν αυτό το χάσιμο το ακολουθούν και τα ρολόγια. Έξω έχουν περάσει 4 ώρες ενώ μέσα μόνο μια; Μπήκα στις δυο το μεσημέρι και όταν βγήκα έξω το ρολόι ΜΟΥ έδειχνε τρεις, ενώ ήταν έξι; Ή έχασα την αίσθηση του χρόνου; Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Για την χαμένη ΑΙΣΘΗΣΗ του χρόνου μιλάμε, όχι για σχετικιστικά φαινόμενα. Αν έχεις βιώσει τέτοια, πρέπει να έχεις και αποδείξεις για αυτά, όχι νόμισα, μου φάνηκε, θεώρησα κλπ. Αυτά κάνει όποιος το λιγότερο θέλει να αυτοαποκαλείται ερευνητής και όχι παπαρολόγος.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2019, 15:20:14  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε heretic κι για όλους σπεύδω να σας απαντήσω σε όσα περισσότερα μπορώ .

Είπες ότι όλα αυτά είναι μέσα στο μυαλό μου κι ότι μάλλον χρειάζομαι κάποιον ειδικό . Όχι φίλε μου δεν είναι στο μυαλό μου γιατί τότε όλα αυτά θα ίσχυαν μόνον για μένα κι ποτέ κι σε καμία περίπτωση για άλλον άνθρωπο.
Τώρα οφείλω να σου πω ότι υπάρχουν πάρα πολλά άτομα τα οποία στην αρχή είδαν τα λεγόμενα μου με δυσπιστία αλλά στην συνέχεια όταν βίωσαν την όψη του οντοτικού χρόνου κι του αναιτιου ή της κατάρρευσης αιτίου κι αιτιατού δεν θα τα χαλάσουμε τώρα για αυτό απλά άλλαξαν γνώμη εντελώς κι σήμερα αυτά τα άτομα αν όχι όλα είναι στην δική μου θέση όπου εκείνοι γνωρίζουν κι ο κόσμος γύρω τους είναι δύσπιστος...

Ανέφερες ότι ο χρόνος είναι αντιληπτός από κάθε άνθρωπο διαφορετικά κι εννοείται ότι συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες όμως ισχύει μόνον για τον γενικό ή τον φυσικό χρόνο κι δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αγγίζει τον οντοτικό χρόνο ούτε τους υπόλοιπους .

Όλος ο κόσμος νομίζει ότι ο χρόνος είναι μόνον ένα πράγμα . Όχι βέβαια όπως κι η διάσταση χωρος έχει ένα κάρο κατευθύνσεις που νοούνται διάσταση χώρος έτσι κι ο χρόνος έχει πολλές μορφές χρόνου κι φυσικά νοούνται διάσταση χρόνος .

Υπάρχουν πολλές μορφές χρόνου που ο κόσμος δεν γνωρίζει κι αν κάποιος γνωρίζει δεν λέει ...εγώ δεν ανήκω σε αυτούς . Άπαξ κι κάτι το γνωρίζω το λέω .

Δυστυχώς φίλε μου heretic γνωρίζω ότι αυτά που λέω ξενίζουν τον οποίο αναγνώστη όμως είναι αλήθεια !

Μπορεί να μην τα γράφω όμορφα , μπορεί να μην τα λέω με επιστημονικούς όρους άλλωστε ακόμα δεν υπάρχουν επιστημονικοί όροι για αυτά τα νεοφερμενα αλλά δεν παύει ότι λέω να είναι πέραν για πέραν αληθινό κι απόλυτα αποδεδειγμένο πάρα πολλές φορές σε πάρα πολλά άτομα που κάποτε υπήρξαν κι αυτοί δύσπιστοι ...

Τώρα όσον αφορά ότι είναι βολικό να λέω ότι είναι κανόνες της φύσης για να καλύψω τις αποτυχίες μου έχω να σου πω ότι ποτέ κι για κανέναν λόγο δεν θα επετρεπα στον εαυτό μου να σφαιτεριστει ως δικό του κάτι που ούτως ή άλλως ανήκει στην φύση .
Εξάλλου το ότι υπάρχει ένα όνομα κάποιου που μάθαμε στα σχολικά βιβλία για κάθε νομό δεν σημαίνει ότι ο νόμος αυτός είναι κι αυτού του ερευνητή ! Σημαίνει όμως ότι αυτός το ανακάλυψε παρότι προϋπήρξε σαν νόμος στην φύση .

Άρα θεωρώ σωστό κι τίμιο τον εαυτό μου να λέω ότι δεν είναι δικά μου αυτά εγώ απλά τα ανακάλυψα τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο .

Κι μην ξεχνάμε ότι πριν ανακαλυφθεί η πχ βαρύτητα ο κόσμος δεν πετούσε στον αέρα ούτε καν αιωρουταν ...πάντα στην γη πατούσε κι πριν κι μετά την ανακάλυψη της βαρύτητας !

Έτσι είναι κι με αυτά που έχω ανακαλύψει κι εγώ . Δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει ούτως ή άλλως είναι κάτι που πάντα συνέβαινε απλως ο άνθρωπος ακόμα δεν το έχει στις βασικές του γνώσεις όπως όλα τα υπόλοιπα .

Τώρα το αν υπάρχουν αποτυχίες επί δικής μου ευθύνης έχω το σθένος κι την σοβαρότητα να δεχτώ την ευθύνη αυτή κι όχι να την επιρηψω οπουδήποτε αλλού .

Πάμε τώρα σε ένα άλλο θέμα .

Είπες ότι δεν είμαστε για φαντασιώσεις...όμως φίλε μου η φαντασία είναι το μόνο εργαλείο που μπορεί ο άνθρωπος να κάνει άπειρους υπολογισμούς πριν αυτοί να γίνουν πράξη .
Αν δεν υπήρξε η φαντασία που δεν κάνει πράξη αυτά που σκεφτόμαστε τότε η σκέψη θα ήταν ίση με την πράξη κι αυτό δεν είναι κι τόσο καλό ...γιατί πολύ απλά αν ίσχυε αυτό τότε ο άνθρωπος ακόμα θα ήταν ουγκ κι δεν θα μπορούσε ποτέ κι σε καμία περίπτωση να εξελίξει το οτι ή να εξελιχθεί ο ίδιος αφού ότι κι αν σκεφτόταν άμεσα θα γινόταν πράξη .

Άρα εύλογα ζητώ από εσάς να φανταστείτε το παράδειγμα με τα ποτήρια γιατί μόνον αυτό το εργαλείο υπάρχει για να υπολογίσετε τις όψεις οντοτικού χρόνου άντε κι άλλο ένα να γράψετε κάπου τα στοιχεία αλλά κι πάλι πιο πριν υπάρχει το κομμάτι της φαντασίας για το πώς θα το γράψετε κι που .

Λογικό λοιπόν είναι να σας λέω φανταστείτε ότι έχετε δύο ποτήρια ...κι όλα τα υπόλοιπα που λέω γιατί αν δεν ζητούσα να φανταστείτε τότε θα έπρεπε να πράξετε τον οντοτικό χρόνο κι όπως είπα ο οντοτικος χρόνος ΔΕΝ είναι κάτι που μπορείτε να πράξετε ούτε εσείς ούτε εγώ . Είναι κανόνας της φύσης κι ναι υπάρχουν συνθήκες που μπορούν να τον κάνουν αισθητό κι ορατό κι απόλυτα βιώσιμο για όποιον ή όποια το επιθυμεί !
Μάλιστα παλεύω καθημερινά να φτιάξω κι μετρητή οντοτικού χρόνου υλικό στα χέρια οποίου ... Αν καταφέρω να φτιάξω κάτι που να μετρά τον οντοτικό τότε σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξω κι κάτι ( gadget ) που να μπορεί να πράττει τον οντοτικό χρόνο !

Ακόμα δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να φτιάξω ούτε τον μετρητή ούτε αυτό που θα πράττει τον οντοτικό χρόνο όμως είμαι πάρα πολύ κοντά στο να το καταφέρω !

Όσο για την εφεύρεση αυτή υπάρχει ήδη !
Αυτή όμως δεν πράττει με οντοτικό χρόνο αλλά με διάσταση ύπαρξης όπου αλλάζει την φυσική όψη των ήδη υπαρχόντων πραγμάτων στην ζωή !

Όπως είπα υπάρχει κι μια εταιρεία που πέραν όλων των άλλων κάνει κι αυτό , δηλαδή αλλάζει τον τρόπο ζωής !

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό έχει αποδειχθεί σε χιλιάδες πειράματα που έχουν γίνει κι όντως αλλάζουν πράγματα φυσικής ύλης κι εννοιών στην ζωή αυτού που το επιθυμεί .

Εννοείται ότι δεν είναι μηχανή επιθυμιών ΠΟΤΕ ΚΙ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ! Αν ήταν μηχανή επιθυμιών τώρα δεν θα καθόμουν να γράφω ...θα είχα ότι επιθυμούσα . Όμως όπως είπα ΔΕΝ είναι μηχανη επιθυμιών απλά αλλάζει τον τρόπο ζωής από απόλυτα μονής υπόστασης ( μονουποστατικο ) για αρχή σε αντί μονουποστατικο κι κατ επέκταση σε πολύ υποστατικό της ίδιας υπόστασης .
Αυτό γίνεται έχοντας κάνει μια χαρτογράφηση ζωής για να μπορούμε να ξέρουμε που θα επέλθει η αλλαγή κι τι όψη περίπου θα έχει !

Εννοείται ότι η έρευνα αυτή συνεχίζεται κι προστίθενται κι άλλα στοιχεία καθημερινά για την καλύτερη λειτουργία κι πιο καλά αποτελέσματα .

Η εφεύρεση αυτή υπάρχει από το 2006 κι κάθε λίγο γίνονται τροποποιήσεις .

Αυτά τα λέω για αυτόν που λέει ότι δεν υπάρχει εφεύρεση αλλά ...δεν πειράζει άλλωστε όπως είπα δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν τους αφήνω να πειστούν από μόνοι τους κι έτσι είναι κι πιο ισχυρή η πίστη τους μετά στην έρευνα κι στους άγνωστους προς το παρόν νόμους της φύσης .

Τώρα το πώς εσείς εκλαμβάνετε το κάθε τι είναι καθαρά στην δική σας ιδιοσυγκρασία .

Μπορείτε απλά να λέτε ότι οκ όλα είναι βλακείες γιατί δεν εμπίπτουν στα δικά σας γνωσιακά στοιχεία αν κι κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα αλλά αυτό το αφήνω στο εγώ σας κι στον εαυτό σας που δυστυχώς ή ευτυχώς είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα...
Μπορείτε επίσης να πείτε ότι μέχρι ενός σημείου φαίνονται να ισχύουν αλλά σίγουρα δεν έχετε δει την αλήθεια των λεγόμενων μου ενώ εγώ κι αρκετοί ακόμα ( πρώην δύσπιστοι ) κι τώρα γνώστες που την έχουμε δει γνωρίζουμε ότι λειτουργεί εις το έπακρον .

Μπορείτε επίσης να κάνετε την " τρέλα " στα κρυφά κι να ακολουθήσετε τα βήματα που σας έδωσα κι να ξαναπαραγετε τις συνθήκες κι να φτάσετε να βιώσετε έναν οντοτικό χρόνο με μια εκ των όψεων αυτού ή κι περισσότερες ... Σας είπα δεν θα ξέρει κανένας αν το κάνατε οπότε προς τι ο φόβος ; ή μήπως απλά το εγώ σας ως παντογνώστης ξέρει ότι αυτά δεν ισχύουν οπότε απλά δεν θα δοκιμάσετε καν ...

Τι ψυχή έχει λίγος χρόνος για έρευνα αν είστε όντως ερευνητής ; Μόνον αυτό χρειάζεται λίγος χρόνος έρευνας κι μάλιστα χωρίς καν να το ξέρει κανείς ότι ακολουθήσατε τα χνάρια ενός τρελού εφευρέτη ...

Κι τώρα άλλο ένα θέμα που κάποιος ανέφερε .

Σίγουρα εφόσων όλα όσα λέω ισχύουν , θα υπάρχουν κι άτομα που εκ του πονηρού θα δράσουν μιας κι όπως είπατε η ζωή δεν έχει happy end ... Το ξέρω έχει συμβεί κι άλλες φορές κι έχουν φτάσει σε παρακολουθήσεις ή σε μικροαπειλες αλλά οκ αυτά δυστυχώς στην εποχή που ζούμε είναι συνυφασμένα με την αληθινά πρωτοποριακή έρευνα .

Είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω ακόμα κι αυτό γιατί ξέρω ότι όλα αυτά που έχω ζήσει όντως μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής του ανθρώπου . Υπάρχει βέβαια κι ένα ευτυχές γεγονός σε όλο αυτό...τα όσα σας λέω δεν μπορούν να οπλοποιηθουν αφού η πολύ υποστατική μορφή ζωής δεν είναι όπως η μονό υποστατική όπου μια πραγματικότητα κερδίσει κάθε φορά ...έτσι το να δοκιμάσει κάποιος να οπλοποιησει αυτούς τους νόμους της φύσης είναι απλά πεζό μικρό κι πρακτικά αληθινά ανούσιο ...αλλά κανείς δεν ξέρει τι χάος επικρατεί στο μυαλό των αρχολαγνων ...
Εν κατακλείδι ναι όντως φοβάμαι την οποία κακή εξέλιξη με τους μαυροτζιπαδες κι άλλους κακόβουλους αλλά αυτό δεν μπορεί να με κάνει να κρύψω την αλήθεια που γνωρίζω ακόμα κι αν αυτή μου στοιχίσει ακριβά !

Κι κάτι που θυμήθηκα στα σχόλια .

Είπατε ότι δεν μετριούνται όλα με αποστάσεις κι διάφορες γιατί δεν ειναι Lego .

Δυστυχώς όμως όταν μια ύλη είναι πχ σταθερή σε μια θέση κι ξαφνικά αλλάξει θέση αναίτια ή με πτώση αιτίου κι αιτιατού όπως λέτε κι εσείς μπορεί να μετρηθεί με την μέθοδο της απόστασης κι μόνον με αυτήν είτε σε χώρο είτε σε χρόνο είτε σε ύπαρξη .

Τώρα αν μια ύλη που έχει Α μορφή ξαφνικά κι αναίτια βρεθεί να έχει Β μορφή παρότι μένει στον ίδιο χώρο κι χρόνο τότε αυτήν την αλλαγή μπορείς να την μετρήσεις μόνον ως αλλαγή στην όψη ή την υφή ή το μέγεθος ή το χρώμα κοκ ...

Οπότε αν όχι σε όλα τα φαινόμενα που αφορούν αυτούς τους κανόνες της φύσης που σας παρουσιάζω τότε στα περισσότερα η αλλαγή μετριέται με αποστάσεις ή διάφορες !

Μπορεί στο μέλλον της έρευνας να βρω κι άλλους τρόπους μέτρησης αλλά μέχρι σήμερα μόνον αυτοί οι δύο υπάρχουν για να μπορέσει ο εγκέφαλος του ανθρώπου να μετρήσει ένα τέτοιου είδους βιωματικό φαινόμενο !

Νομίζω ότι απάντησα σε όλα αν κάποιο μου διέφυγε ζητώ συγνώμη .


Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2019, 15:34:33  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Και φαινόμενα αντίληψης χρόνου, είναι παραπάνω από ξεκάθαρα όταν συμβαίνουν. Μπορεί στη σπηλιά στην Πάρνηθα να χάνουμε τον χρόνο, αλλά κανένας δεν απέδειξε αν αυτό το χάσιμο το ακολουθούν και τα ρολόγια. Έξω έχουν περάσει 4 ώρες ενώ μέσα μόνο μια; Μπήκα στις δυο το μεσημέρι και όταν βγήκα έξω το ρολόι ΜΟΥ έδειχνε τρεις, ενώ ήταν έξι; Ή έχασα την αίσθηση του χρόνου; Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Για την χαμένη ΑΙΣΘΗΣΗ του χρόνου μιλάμε, όχι για σχετικιστικά φαινόμενα. Αν έχεις βιώσει τέτοια, πρέπει να έχεις και αποδείξεις για αυτά, όχι νόμισα, μου φάνηκε, θεώρησα κλπ. Αυτά κάνει όποιος το λιγότερο θέλει να αυτοαποκαλείται ερευνητής και όχι παπαρολόγος.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)


Δεν μίλησα πουθενά για αίσθηση χρόνου !

Είπα ξεκάθαρα ότι γυρνάει πίσω ο οντοτικος χρόνος με απόλυτα υλικά στοιχεία κι αποδείξεις απτές σε αυτόν που το βίωσε !

Όχι λοιπόν δεν παρουσιάζω τέτοιες βιωματικές εμπειρίες αλλά καθόλα υλικές κι βιωματικές όχι νόμισα , ίσως , μπορεί κλπ... Έχω κι εμπειρίες αισθητής αλλαγής χρόνου κι μέσα από την σπηλιά του Νταβέλη αλλά κι σε πολλά άλλα μέρη μαζί με άλλα άτομα αλλά ΔΕΝ μιλάω για αυτές ακριβώς επειδή ΔΕΝ μπορούν να αποδειχτούν .

Οπότε ξεκάθαρα λέω ότι οι βιωματικές εμπειρίες που έχω ή ακόμα κι αυτή που αν ακολουθήσετε αυτά που σας λέω θα έχει απόδειξη απόλυτα ίσης ύλης με το εδώ στα δικά σας μάτια κι σε αυτών που θα είναι μαζί σας όταν βιώσετε το φαινόμενο .

Για παράδειγμα ...θα έχετε αγοράσει ένα μπλε αυτοκίνητο κι ενώ θα το γνωρίζετε ότι όντως αγοράσατε μπλε το αυτοκίνητο γιατί το είχατε παραγγείλει στο αγαπημένο σας χρωμα αναίτια θα βρίσκεται να είναι πχ κόκκινο ...
Αυτό είναι αλλαγή υπαρξιακής απόστασης !
Άλλο που αφορά τον οντοτικό χρόνο .
Θα έχετε αγοράσει ένα ρούχο με 100 ευρώ που είχατε στην τσέπη σας κι ΔΕΝ ΕΊΧΑΤΕ ΑΛΛΑ ΧΡΉΜΑΤΑ κι ξαφνικά θα γυρίζει πχ ο πίσω οντοτικος χρόνος στην τσέπη κι ενώ θα έχετε το ρούχο θα βρείτε κι τα 100 ευρώ στην τσέπη γνωρίζοντας ότι δεν είχατε ούτε ευρώ ...

Αυτά ...δεν είναι νόμιζα , μπορεί, ίσως , κάπου μπερδεύτηκα κλπ...!!!

Έτσι θα μοιάζουν τα φαινόμενα όταν τα βιώσετε !

Όταν λοιπόν φτάσετε να τα βιώσετε τότε αν μπορείτε βγάλτε ψεύτη εσάς τον ίδιο ...

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2019, 18:51:51  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Όσο για την εφεύρεση αυτή υπάρχει ήδη !
Αυτή όμως δεν πράττει με οντοτικό χρόνο αλλά με διάσταση ύπαρξης όπου αλλάζει την φυσική όψη των ήδη υπαρχόντων πραγμάτων στην ζωή !

Όπως είπα υπάρχει κι μια εταιρεία που πέραν όλων των άλλων κάνει κι αυτό , δηλαδή αλλάζει τον τρόπο ζωής !

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό έχει αποδειχθεί σε χιλιάδες πειράματα που έχουν γίνει κι όντως αλλάζουν πράγματα φυσικής ύλης κι εννοιών στην ζωή αυτού που το επιθυμεί .


Ποια είναι αυτή η εταιρία που κάνει τα πειράματα της "διάστασης ύπαρξης";

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λουκάς Αυγερινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας


290 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2019, 20:55:05  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Και φαινόμενα αντίληψης χρόνου, είναι παραπάνω από ξεκάθαρα όταν συμβαίνουν. Μπορεί στη σπηλιά στην Πάρνηθα να χάνουμε τον χρόνο, αλλά κανένας δεν απέδειξε αν αυτό το χάσιμο το ακολουθούν και τα ρολόγια. Έξω έχουν περάσει 4 ώρες ενώ μέσα μόνο μια; Μπήκα στις δυο το μεσημέρι και όταν βγήκα έξω το ρολόι ΜΟΥ έδειχνε τρεις, ενώ ήταν έξι; Ή έχασα την αίσθηση του χρόνου; Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Για την χαμένη ΑΙΣΘΗΣΗ του χρόνου μιλάμε, όχι για σχετικιστικά φαινόμενα. Αν έχεις βιώσει τέτοια, πρέπει να έχεις και αποδείξεις για αυτά, όχι νόμισα, μου φάνηκε, θεώρησα κλπ. Αυτά κάνει όποιος το λιγότερο θέλει να αυτοαποκαλείται ερευνητής και όχι παπαρολόγος.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)


Ο Μπαλάνος δεν είχε γράψει κάτι τέτοιο στα πρωτα βιβλια για την Πεντελη ή σε αρθρο (δε θυμαμαι ακριβως); Ότι έμεινε το ρολόι πίσω. Έχει σημασία βεβαια τι ρολόι ειναι αυτο που καθυστερει. Ηλεκτρονικο ή μηχανικό; Είναι άλλα τα αίτια που μπορει να επιδρουν σε κάθε μια περίπτωση. Και επίσης είναι αλλο η αναστροφη που λέει ο εφευρετης και αλλο η καθυστερηση ροης. Για την "αναστροφη ροή οντοτικού χρόνου" ειναι σαφες τι εννοεί. Ο οντοτικός χρόνος που λέει είναι η προηγούμενη κατασταση του συγκεκριμενου όντος (ποτηριού μπλε, ή κόκκινου ή του νερού). Αυτή εφοσον αφορα και αλλο ον σωστα λέει ότι θα δουμε το νερό και στα δυο ποτηρια αν μπορούσε να παει πίσω στο χρονο το μπλε τη στιγμη που το νερό έχει πάει το κοκκινο. Όμως αυτη η διαδικασία ΥΠΟΘΕΤΕΙ ότι η πίσω ροή είναι εφικτή μόνο για το μπλέ μεμονωμενα κάτι που ειναι αδυνατο κατα τη γνωμη μου. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Για τις αποδείξεις τις υλικες θα ήθελα να δω περισσότερα. Οι θεωρίες αφθονούν. Αλλά έχουν ατελειες που τις κάνουν ανεπαρκεις. Θα προσπαθησω να διαβασω όσα λες Εφευρετη. Δε λες κάτι περισσότερο ανυπόστατο από το ταξίδι στο χρόνο. Αλλά θέτεις άλλη ορολογία και ίσως δεν λες κάτι τελειως ανυπόστατο.
μὴ ἔλεγχε κακούς, ἵνα μὴ μισήσωσί σε· ἔλεγχε σοφόν, καὶ ἀγαπήσει σε.

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 12/08/2019 20:58:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2019, 00:33:07  Εμφάνιση Προφίλ

Ποια είναι αυτή η εταιρία που κάνει τα πειράματα της "διάστασης ύπαρξης";

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
[/quote]

Φίλε heretic αν θέλεις μπορώ να σου δώσω στοιχεία για την εταιρεία αλλά όχι έτσι απροκάλυπτα μέσα στο φόρουμ πρώτων γιατί δεν είναι καθόλου πρέπων να κάνω διαφήμιση της εταιρείας μου μέσα από το φόρουμ κι δεύτερων γιατί δεν μπορώ να αποκαλύψω ανοικτά κι απροκάλυπτα το όνομα αυτής !

Αν όμως επιθυμείς τότε στείλε μου στο email που έχω δώσει στο φόρουμ ένα μύνημα με ένα δικό σου email κι τότε πολύ ευχαρίστως να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία .

Αν δεν έχεις πρόσβαση στο email που έχω δώσει στο φόρουμ γράψε μου στο μύνημα κι θα σου στείλω ένα άλλο email για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε .

Καλή συνέχεια !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2019, 00:58:44  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε Λουκά Αυγερινέ χαίρομαι ιδιαίτερα που κατάλαβες τι εννοώ .

Όντως δεν μιλάω για καθυστέρηση ροής χρόνου ούτε οπισθοδρόμηση σε αυτήν επί γενικού χρόνου γιατί τότε θα ήταν σαν να γύριζε η ταινία πίσω όπως ακριβώς ήταν αδιαίρετη πάντα .

Ο οντοτικος χρόνος μπορεί κι διαιρεί τον χρόνο ή όπως εμείς τα λέμε βήματα στο κάθε στοιχείο ξεχωριστά πάντα .

Μπορεί λοιπόν να μετρήσει τα βήματα πράξης ή βίου αν μιλάμε για κάτι έμβιο ξεχωριστά για το κάθε τι κι έτσι να βρίσκει πχ ότι το μπλέ ποτήρι έχει 20 ( τα νούμερα είναι υποθετικά στο παράδειγμα που τώρα γράφω ) βήματα , ενώ το κόκκινο ποτήρι να έχει μόνον 12 βήματα , ενώ το νερό να έχει μόνον 2 βήματα πχ . Τώρα αν καταλάβεις την ξεχωριστή μέτρηση βημάτων αυτών των τριών ( αν κι υπάρχουν κι άλλα στοιχεία στο παράδειγμα με τα ποτήρια που έχουν αλλά βήματα σε αριθμό ) μπορείς πλέον να έχεις μια μονάδα μέτρησης ( όχι ακριβείας αλλά δεν μας νοιάζει αυτό ακόμα ) κι να ξέρεις πως θα επιλέξεις να κινήσεις τον οποίο οντοτικό χρόνο του οποιου στοιχείου .

Έτσι πλέον ξέρεις ότι αν γυρίσει του μπλε ποτηριού η όψη θα δείχνει το νερό κι στα δύο ποτήρια ως υπαρκτό ... βέβαια μετά γεννιόνται ερωτήματα όπως που βρέθηκε το παραπάνω νερό αλλά δεν πειράζει υπάρχει απάντηση κι σε αυτό πιο μετά όμως δεν είναι της παρούσης .

Τώρα μπορείς να γνωρίζεις κι τις εταιρίες όψεις οντοτικού χρόνου απλά πρέπει να υπολογίσεις κι τα υπόλοιπα στοιχεία όπως ο παρατηρητής , η θέση του κάθε ποτηριού , το δικαίωμα μνήμης του παρατηρητή κλπ...

Όπως είπα δεν είναι μόνον θεωρία αλλά γίνεται κι στην πράξη !

Δεν είναι διακόπτης on off ή τουλάχιστον όχι ακόμα αλλά ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ με αποδείξεις πολλές μην πω πάρα πολλές μέχρι στιγμής .

Βέβαια ακόμα κι αν σας έφερνα μια καθόλα υλική απόδειξη που είχε συμβεί με οντοτικό χρόνο σε εμάς ΔΕΝ θα μπορώ να αποδείξω ότι είναι αλήθεια . Για αυτόν τον λόγο πρέπει να σας φέρω στο σημείο να το βιώσετε εσείς κι να έχετε δικές σας ατρανταχτες αποδείξεις .

Επίσης θέλω να προσθέσω ότι ο οντοτικος χρόνος είναι πολύ μικρότερης σημασίας από την διάσταση ύπαρξης όμως σε πολύ υψηλά κλιμάκια αγγίζει κι οντοτικος χρόνος την διάσταση ύπαρξης .

Καλή συνέχεια κι υπάρχει κι πιο καλός τρόπος αν κι εφόσον κάποιος επιθυμεί να μάθει κι κατ επέκταση να βιωσει φαινόμενα κι αυτός είναι να βρεθούμε από κοντά χωρίς ψευδονημα κι κακή ορθογραφία που σας έχω ταράξει .

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2019, 01:35:47  Εμφάνιση Προφίλ
Επειδη (διαχρονικά) νιώθουμε την ίδια αλλεργια σε ανθρώπους που αναζητούν ακροατήριο εκτός φόρουμ ή θέλουν να "πουλήσουν" την όποια πραμάτεια τους
και διακρίνοντας μια επίμονη για "συναντήσεις"
θα πω για πρώτη και τελευταια φορά οτι τέτοιου είδους τακτικές ακόμα και την καλύτερη των προθέσεων να έχουν δεν είναι αποδεκτές σε τούτο το χώρο
την επόμενη φορά που θα ζητηθεί κάτι τέτοιο ο λογαριασμος θα απενεργοποιηθει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/08/2019, 03:44:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Επειδη (διαχρονικά) νιώθουμε την ίδια μια αλλεργια σε ανθρώπους που αναζητούν ακροατήριο εκτός φόρουμ ή θέλουν να "πουλήσουν" την όποια πραμάτεια τους
και διακρίνοντας μια επίμονη για "συναντήσεις"
θα πω για πρώτη και τελευταια φορά οτι τέτοιου είδους τακτικές ακόμα και την καλύτερη των προθέσεων να έχουν δεν είναι αποδεκτές σε τούτο το χώρο
την επόμενη φορά που θα ζητηθεί κάτι τέτοιο ο λογαριασμος θα απενεργοποιηθει.Συγνώμη δεν είχα κακη πρόθεση ούτε προσπαθώ να πουλήσω κάτι προς θεού !

Ο λόγος που το έγραψα ήταν γιατί θεώρησα ότι αυτό θα διευκόλυνε την συζήτηση κι θα εδρεωνε την εμπιστοσύνη !

Προφανώς δεν υπολόγισα σωστά κι σαν κύριος που είμαι ζητώ συγνώμη δημόσια στο φόρουμ κι τους αναγνώστες του !

Ειλικρινά η πρόθεση μου ήταν ακριβώς αυτή που γράφω κι τίποτα άλλο . Όμως μάλλον δεν είναι πρέπων οπότε αποσύρω την πρόταση να βρεθούμε !

Ευχαριστώ για την υπόδειξη Aiterovamon !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2019, 02:46:38  Εμφάνιση Προφίλ
Και για να μην πάει τελείως μουγκή η ημέρα... Θα σας δώσω κάποια στοιχεία για όποιον ή όποια επιθυμεί να ερευνήσει .

Όπως αναφέρθηκε κι σε προηγούμενο μήνυμα ο χρόνος ναι μεν είναι διάσταση αλλά δεν είναι ένα αδιαίρετο πράγμα .

Η διαφορά μεταξύ φυσικού χρόνου κι οντοτικού είναι τεράστια κι αισθητή από όλους όσους αναζητήσουν αυτές τις διαφορές.

Για να δώσω μια περίπου όψη του φυσικού χρόνου με μια ίσως πεζή εξήγηση θα έπρεπε να φανταστώ ότι τα πάντα μα τα πάντα στον κόσμο μας είναι επάνω σε έναν διάδρομο κυλιόμενο σαν αυτόν σε εργοστάσια ο οποίος κινείται με μια σχετικά σταθερή ταχύτητα εννοείται εντελώς ασυσχετιστη με το οποίο ρολόι που υποδεικνύει μέσω αντίληψης ( λήψης αντ αυτού ) τον χρόνο ενώ στην πραγματικότητα δεν τον μέτρα όπως όλος ο κόσμος πιστεύει ! Μέτρα μεν αλλά ένα είδος χρόνου όπως το κατανοεί ο άνθρωπος κι όχι τον φυσικό χρόνο .

Όπως είπα όλα μα όλα τα στοιχεία όπως έννοιες πάντως είδους από ιδεατες έως μνήμες ή έμπνευση για γραφή ενός βιβλίου , αντικείμενα υλικά πάντως είδους , όψης , μεγέθους , μάζας κλπ συν φυσικά όλα τα συμβατά έμβια όντα είτε μιλάμε για κάποιο ζώο είτε για άνθρωπο είτε αυτός είναι συναισθηματικός , είτε είναι πνευματοδης , είτε είναι απόλυτα γήινος στα πιστεύω του , είτε είναι αλαφροισκιοτος , είτε είναι χαζός ή πανεξηπνος κοκ για όλους κι για όλα υπάρχει ο ίδιος φυσικός χρόνος .

Έτσι όλα τα άνωθεν κι άλλα τόσα ... Εφάπτονται μόνιμα στον κυλιόμενο διάδρομο κι " ζουν κι υπάρχουν " πάντα συνιφασμενα με την κεκτημένη ταχύτητα που ούτως ή άλλως έχει ο διάδρομος αυτός . Είπα πεζά θα το παρουσιάσω μην με κατηγορήσετε .

Έτσι λοιπόν όντας τα πάντα πάνω στον διάδρομο κι με σχετικά σταθερή την κεκτημένη ταχύτητα του διαδρόμου βιώνουν την αντίληψη του χρόνου όπως την ξέρουμε σήμερα .

Αν λοιπόν τώρα κάνουμε μια σχετικά μικρή παραλλαγή ( άλλωστε σκέψεις είναι κι οι σκέψεις είναι πάντα ελεύθερες ) κι παρουσιάσουμε τον φυσικό χρόνο ως ειπώθηκε τοτε αυτόματα αν αυτό το μεταφράσαμε για λόγους σκεπτικης επεξεργασίας σε όψη χώρου τότε αυτόματα μεταφράζεται σε μονής διάστασης χώρο πχ από Α προς Β .

Τι θα γινόταν λοιπόν αν υποθετικά μιλώντας βάζαμε στον διάδρομο αυτόν έναν άνθρωπο όπως τον ξέρουμε σήμερα με κανονικό σώμα που να μπορούσε να ακούσει αυτά που του λέμε κι να τα πράξει ; για χαρην παντα της σκεπτικης μας έρευνας .

Ας δούμε λοιπόν το που θα μας οδηγήσει το πείραμα .

Λέμε λοιπόν στον άνθρωπο να σηκωθεί όρθιος με όποιον τρόπο μπορεί κι να αρχίσει να παρατηρεί γύρω του να μας πει τι βλέπει ... Λογικά το πάνω μέρος του σώματος θα έχει απειροελάχιστη διάφορα ταχύτητας από το κάτω αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα γίνει αντιληπτό από τον άνθρωπο αυτόν .
Επίσης λογικά θα αποκτούσε μια " ικανότητα " να βλέπει λίγο πιο μακριά στο μέλλον από ότι ο οποίος άλλος άνθρωπος που είναι ξαπλωτος στον διάδρομο . Αυτό νομίζω ότι αποδεικνύεται σαν θεωρία από το ότι όσο πιο ψηλά είναι κάποιος τόσο καλύτερη ή πιο σωστά μεγαλύτερη θέα έχει στον " χώρο " αλλά χάνει από την καθαρότητα που έχουν όσοι είναι πιο χαμηλά που βλέπουν πιο κοντά ... Άρα λογικά ο κύριος αυτός θα βλέπει κι πιο μακριά στο μέλλον κι πιο μακριά στο παρελθόν . Αυτό σε μια πιο συμβατή όψη θα έμοιαζε με κάποιον που άγνωστο πώς θυμάται σκηνές από παλαιά ζωή κι φυσικά έχει κι την ανάλογη εμπειρία πχ αν ήταν γλύπτης τότε ...θα ξέρει να κάνει γλυπτική κι στο τώρα γνωρίζοντας όμως ότι ποτέ δεν ασχολήθηκε κι ποτέ δεν έκατσε να μάθει . Επίσης θα έμοιαζε στον αντίποδα ότι μπορεί να δει εικόνες από το μέλλον σχετικά κοντινό αλλά όχι απλά το αύριο . Βέβαια όπως είπα όταν έχει κάποιος μεγαλύτερη όψη θέας αυτόματα χάνει στην ευκρίνεια ...οπότε οι μελλοντικές εικόνες που θα βλέπει θα έχουν κάποια σχετική απόκλιση από την πραγματικότητα .

Οκ πάει το πρώτο !

Πάμε τώρα στο επόμενο " παράγγελμα " στον κύριο αυτόν .

Του ζητάμε πλέον αφού είναι όρθιος να κάνει το πιο απλό πράγμα ...να πηδήξει στον αέρα όσο μπορεί αναλόγως την χρονική δύναμη της βαρύτητας . Αν λοιπόν πούμε για χαρην του παραδείγματος ότι όντως τα κατάφερε κι πήδηξε για λίγο όπως ακριβώς θα πηδούσε κάποιος ψηλά εδώ στην γη κι ένα δευτερόλεπτο περίπου μετά θα επέστρεφε κι πάλι στο έδαφος τότε αυτό που θα συνέβαινε θα έμοιαζε εξωπραγματικό ! Όλοι οι ξαπλωτοι άνθρωποι στον διάδρομο θα έβλεπαν αναίτια τον εν λόγο κύριο να εξαφανίζεται τώρα ...κι να εμφανίζεται μερικά δευτερόλεπτα ξανά είτε στην ίδια θέση αν ήταν από πρην επί χώρου σε ακινησία , είτε σε άλλο σημείο στον χώρο αν ο κύριος πχ περπατούσε στο εδώ . Άρα ο κόσμος του εδώ θα έβλεπε τον κύριο αυτόν να εξαφανίζεται κι να επανεμφανίζεται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στην ίδια θέση ή θα έβλεπε τον κύριο να εξαφανίζεται από το σημείο Α κι να επανεμφανίζεται στο σημείο Β πριν φυσικά το τελικό σημείο που αυτός κατευθυνόταν . Άρα στα μάτια του κόσμου θα μοιάζει στην πρώτη περίπτωση σαν να έκανε απουλοποιηση κι μετά ξανά υλοποιήθηκε μετά από λίγο ή θα έμοιαζε με λάθος τηλεμεταφορά του κυρίου αυτού αφού ΔΕΝ βρέθηκε στο τελικό σημείο που ήταν να πάει .

Πάει κι το δεύτερο !

Πάμε τώρα στο τρίτο παράγγελμα !

Του ζητάμε του κυρίου αυτού να προσπαθήσει με οποιο τρόπο να κινηθεί πλάι .

Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο περίεργα ... Εδώ έξω στον κόσμο του χώρου 3 διαστάσεων αν ο κύριος αυτός ήταν με μια παρέα πχ 4 ατομων κι επί χρόνου ή πιο σωστά επί χωροχρόνου οι 4 φίλοι του κάνουν πχ 12 βήματα στην ιδια κατεύθυνση μήκους στον χωροχρόνο όχι στον χώρο κι ο κύριος αυτός έκανε 11 βήματα στο μήκος κι ένα σε πλάτος τότε θα συνέβαινε το εξής παράδοξο : οι 4 φίλοι ΔΕΝ θα έχαναν τον φίλο τους αλλά όμως σίγουρα θα ήταν με άλλον δηλαδή αυτόν που " εκ λάθους λογικής " θα είχε κάνει κι αυτός 12 βήματα σε μήκος χωροχρόνου ! Αυτό γίνεται γιατί ο κύριος αυτός δεν έχει κατανοήσει την απόσταση που έκανε κι την αλλαγή όψης κι κυρίως που υπηρξε αλλαγή όψης . Ενώ ο κύριος που έκανε 11 βήματα σε μήκος κι ένα σε πλάτος πάλι ΔΕΝ θα δει καμία αλλαγή όμως θα είναι πλέον παρέα με αυτούς που έχουν κάνει ναι μεν 12 βήματα αλλά όχι στη ίδια λωρίδα πλάτους από όπου ο ίδιος είχε ξεκινήσει .Άρα κι αυτός θα βρίσκεται με 4 άλλους φίλους που μπορεί να είναι πανομοιοι αλλά σίγουρα δεν είναι οι ίδιοι ...

Τώρα γιατί σας λέω όλα αυτά τα πράγματα ...
Είναι απλό ! Σας μίλησα για βήματα ως μονάδα μέτρησης στον οντοτικό χρόνο αλλά δεν σας έδειξα τρόπο κατανόησης αυτών κι φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω . Μου αρέσει πάντα να ανοίγω τα στοιχεία κι να δείχνω κι το πού βρίσκονται αυτά ώστε να μπορέσει όποιος θέλει να τα ερευνήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο !

Υπάρχουν κι άλλα είδη παραγγελματων που θα μπορούσαμε να δώσουμε στον κύριο για χάρη του παραδείγματος όμως δεν θέλω να σας μπερδέψω με πάρα πολλά στοιχεία που ναι μεν είναι ουσιώδη αλλά όχι επί της παρούσης .

Τώρα λοιπόν έχετε κι το από πού προέρχεται η όψη του οντοτικού χρόνου κι το γιατί μετριέται με βήματα κι γιατί σε πολύ υψηλά επίπεδα αγγίζει την διάσταση ύπαρξης !

Το μόνο πράγμα που έκανα ήταν ένα !

Ανέβασα σε προσομοίωση χώρου την διάσταση χρόνου κι από πρώτη διάσταση μετεφρασα αυτήν στις 3 διαστάσεις μήκους , ύψους ,πλάτους αλλά του χρόνου ...κι έτσι βάζοντας το εργαλείο φαντασία έκανα τους υπολογισμούς . Βέβαια εδώ πρέπει να σας πω ότι πλέον αυτά έχουν γίνει πλήρως αποδειξημα στα μάτια των συνεργατών μου αλλά κι στα δικά μου κι έτσι πλέον δεν αποτελούν έναν φανταστικό υπολογισμό αλλά μια καθόλα αληθινή αξία κανόνα .

Τώρα μένει να τα φανταστείτε εσείς κι σιγά σιγά να φτάσετε να τα αποδείξετε κι στην πράξη από μόνοι σας !

Τώρα κάπου εδώ ...αρχίζει μόνιμα η ίδια ερώτηση για αυτό κι σας προλαβαίνω ...

Μα καλά όλα αυτά είναι σκεψουλες στο μυαλό σου ! Πώς θέλεις να σε πιστέψω ;

Απαντώ ( για αυτούς που μπορεί να σκεφτούν να κάνουν την ερώτηση ) . Τα πάντα όλα μα όλα είναι πρώτα σκέψεις ή σκεψουλες κι μετά φτάνουν να πραγματωθουν στο εδώ είτε με απόλυτα φυσικό τρόπο είτε με επίσης απόλυτα φυσικό τρόπο που όμως δεν είναι ακόμα γνωστός στον άνθρωπο .

Κι επίσης δεν θέλω να με πιστέψει κάνεις σας αφού κι να με πιστέψει δεν κερδίζω κάτι ούτε βέβαια κι εσείς . Οπότε προτιμώ να ερευνήσετε τα στοιχεία κι να φτάσετε να βιώσετε την όψη αυτών που σας λέω κι να πείσετε εσείς εσάς . Κι έτσι κι εσείς θα έχετε κερδίσει κι εγώ γιατί όντας κύριος απέναντι σας κατάφερα να κερδίσω με την υπομονή μου κι την εμπειρία μου την εμπιστοσύνη σας ! Νομίζω ότι αυτό είναι πιο καλό !

Καλό βραδάκι σε όλους κι καλους υπολογισμούς για οποιον ή όποια θέλει να κάνει υπολογισμούς .Για όποιον ή όποια δεν επιθυμεί δεν πειράζει καλή καρδιά κι καλή σας νύχτα !!!

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ilias1990
Μέλος 2ης Βαθμίδας


319 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2019, 10:28:11  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Κι επίσης δεν θέλω να με πιστέψει κάνεις σας αφού κι να με πιστέψει δεν κερδίζω κάτι ούτε βέβαια κι εσείς . Οπότε προτιμώ να ερευνήσετε τα στοιχεία κι να φτάσετε να βιώσετε την όψη αυτών που σας λέω κι να πείσετε εσείς εσάς . Κι έτσι κι εσείς θα έχετε κερδίσει κι εγώ γιατί όντας κύριος απέναντι σας κατάφερα να κερδίσω με την υπομονή μου κι την εμπειρία μου την εμπιστοσύνη σας ! Νομίζω ότι αυτό είναι πιο καλό !

Καλό βραδάκι σε όλους κι καλους υπολογισμούς για οποιον ή όποια θέλει να κάνει υπολογισμούς .Για όποιον ή όποια δεν επιθυμεί δεν πειράζει καλή καρδιά κι καλή σας νύχτα !!!

Ένας τρελός εφευρέτης


Αρχικά, οφείλω να αναγνωρίσω το λάθος μου που σε ταύτισα με ένα συγκεκριμένο τρολ.
Πάμε στα πιο σημαντικά τώρα: Δεν έχεις κερδίσει κανενός την εμπιστοσύνη και όλα αυτά τα δήθεν και η συμπεριφορά τύπου : "Ήρθα να προσφέρω απλόχερα γνώση, χωρίς καμία ιδιοτέλεια", δεν πιάνουν. Μην αναφέρω τις άκρως ανησυχητικές προτάσεις για να βρεθούμε δια ζώσης, σχεδόν με το καλημέρα.

Οπότε είτε θα μας πεις τον πραγματικό λόγο της συμμετοχής σου στο συγκεκριμένο φόρουμ, είτε θα το μάθουμε εμείς, εν καιρώ και εφόσον συνεχίσεις να γράφεις. Ο χρόνος θα δείξει ...

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2019, 14:16:21  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε ilias 1990 είναι απλό ! Ειλικρινά απλό !

Μπήκα σε ένα φόρουμ να γράψω σε ένα θέμα που αφορούσε το Μάτριξ κι σας έγραψα ότι μπορεί να είναι βιολογικό κι όχι ψηφιακό μέσα σε ένα κομπιούτερ .

Τα λόγια όμως είναι αέρας ...οπότε έπρεπε να σας δείξω κι τα επιχειρήματα με τα οποία στηρίζω τον λόγο μου κι όχι να πετάω ένα ναι το Μάτριξ είναι μια προσομοίωση κόσμου σε έναν υπολογιστή κι ναι καπου εκεί έξω είναι η αλήθεια !

Δεν μου αρέσει να φερεφωνιζω πράγματα για τα οποία δεν έχω επιχειρήματα να στηρίξω !

Όλοι όσοι ακούσουν την λέξη Μάτριξ θεωρούν αυτόματα ότι ξέρουν τι είναι κι αναλόγως ασχολούνται να πουν αυτά που έχουν ακούσει ή απλά απομακρύνονται γιατί τους είναι αδιάφορο.

Σίγουρα όμως κανένας δεν μπήκε στον κόπο να ερευνήσει το τι είναι αυτό που σήμερα έχει πάρει το όνομα Μάτριξ , πιο παλιά λεγόταν σύστημα πριν την ταινία από αυτούς που γνώριζαν κι ακόμα πιο παλιά λεγόταν σπήλαιο του Πλάτωνα όμως όλα αυτά ήταν κι είναι κι θα είναι το ίδιο πράγμα !

Θα μπορούσα να σας πω ότι οι έρευνες μου έφτασαν σε σημείο να σπάνε έστω κι μερικώς το Μάτριξ όμως αυτό θα ήταν ψέμα κι όχι γιατί δεν υπάρχει αποτέλεσμα αλλαγής πραγματικότητας αλλά γιατί όλα όσα έχουμε κάνει κι με πειράματα κι με θεωρίες κι με ότι άλλο ...δεν εμπεριείχαν ποτέ τον κώδικα 0 κι 1 κι ποτέ μα ποτέ δεν επιρεασαν ένα πρόγραμμα κάποιου υπερυπολογιστή ... Ποτέ όμως !
Κι επειδή εγώ ψεύτης δεν είμαι ούτε μου αρέσει να λέω της οποίες φανφάρες μου έτσι χύμα χωρίς καν λόγο ύπαρξης κι χωρίς καν κάποια επιχειρήματα που να μπορούν να στηρίξουν αυτά που λέω , ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΊΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΜΆΤΡΙΞ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΆΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΌ !

Από την πρώτη κι όλας κουβέντα που σας έγραψα σας έκανα ερώτηση μήπως εν τέλει δεν είναι ψηφιακό το Μάτριξ κι είναι απλά βιολογικό ;

Μετά άρχισα να σας δίνω στοιχεία από την έρευνα μου χωρίς να σας αναγκάζω να κάνετε κάτι αν εσείς δεν το θέλετε !

Τα στοιχεία που σας παραθέτω με τον καιρό μπορούν να σας οδηγήσουν να βιώσετε εσείς οι ίδιοι ένα φαινόμενο οντοτικού χρόνου !

Έτσι θα δείτε από μόνοι σας ότι το Μάτριξ δεν είναι ψηφιακό ούτε βρίσκεται ως κάποιο πρόγραμμα σε υπερυπολογιστή , παραταύτα θα έχετε βιώσει την απελευθέρωση από το καθημερινό τρόπο ζωής που ζει ο άνθρωπος όλα τα χρόνια της ζωής του .

Τώρα ανέφερες ότι δεν έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη κανενός κι αυτό το γνωρίζω καθότι ο μόνος τρόπος να υπάρξει εμπιστοσύνη είναι να βιώσετε εσείς οι ίδιοι το φαινόμενο . Τότε θα ξέρετε ότι αν μη τι άλλο ότι σας έχω πει αλήθεια .

Τώρα όσο για το λάθος που έκανα ως προς το φόρουμ να ζητήσω διαζωσης επικοινωνία νομίζω ότι εξήγησα στον φίλο κι διαχειριστή AtheroVamon ότι το έκανα με καλό σκοπό ώστε να βοηθήσει στην εδρεωση της εμπιστοσύνης αφού θα ήταν όλα πιο ξεκάθαρα. Όμως παρεβηκα τους νόμους του φόρουμ που απαιτούν ανωνυμία κι απρόσωπη επικοινωνία κι για αυτό είχα το σθένος να ζητήσω δημόσια συγνώμη κι φυσικά να αποσύρω την πρόταση μου !

Οπότε κάτι τέτοιο από εμένα ΔΕΝ θα ξαναειπωθει στο φόρουμ μην σε ανησυχεί φίλε ilias 1990 !

Τώρα για να μην σε κουράζω με το γιατί σας δίνω όλα αυτά κι ποιος ο σκοπός μου θα στο αποσαφινησω μια κι καλή ώστε να μην υπάρχουν πουθενά υπόνοιες ούτε σκοτεινά σημεία ...!

Έχοντας κάνει τόσα χρόνια έρευνα έχω βρει κάποιους κανόνες της φύσης που αν έρθουν κι σωστές συνθήκες τότε γίνεται αυτόματα αισθητό το φαινόμενο του οντοτικού χρόνου αλλά κυρίως του αναιτιου !

Αυτό που κατονοναζω ως αναιτιο είναι κάτι που γίνεται κυριολεκτικά σε δύο κλάσματα του δευτερολέπτου πάντα ! Κάνει την πράξη του με έναν τρόπο μη κατανοητό για την λογική μας κι το αποτέλεσμα που φέρει είναι εντελώς ανεξήγητο πλιν αληθινό !

Θέλω λοιπόν να δώσω σε εσάς κι σε όποιον έρθει στον δρόμο μου το δικαίωμα να γνωρίσει από μόνος του την όψη του αναιτιου για αρχή κι κατ επέκταση την όψη του οντοτικού χρόνου γιατί αυτό σε όσα περισσότερα άτομα γνωστοποιηθεί ως βίωμα τόσο ανοίγουν αναγκαστικά κι οι ορίζοντες κατανόησης στην ανθρωπότητα μέσω ( αν γνωρίζετε ) το πλέγμα του ανθρώπου σαν φύση ! Το είδος εξέλιξης που θα έχει ο άνθρωπος αν αποκτήσει ποσότητα κι δεν μείνει σε μια δυο δεκάδες άτομα τότε αρχίζει κι γίνεται αισθητό στο πλέγμα της ανθρώπινης φύσης !

Έτσι αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ανοίξω το εύρος κατανόησης του ανθρώπου όσο περισσότερο μπορώ γιατί αυτό θα αλλάξει κι τον τρόπο ζωής του ανθρώπου !

Δεν με καίει όσο περίεργο κι αν σου φανεί να γίνει γνωστό το όνομα μου είτε να πουν για μένα αφού όλα αυτά είναι απλά εφήμερα... Για αυτόν τον λόγο κι δεν προσπάθησα να διαφυλάξω τα πνευματικά δικαιώματα της φράσης <<διαστάσεις λογικής>> αν κι είναι κατοχυρωμένη ήδη από εμένα , από τον κύριο που την " δανείστηκε " την φράση αυτή .
Στο τέλος αυτό που θα μείνει θα είναι ένας διαφορετικός τρόπος ζωής αν βέβαια τόσο εγώ όσο κι οποίοι άλλοι προσπαθήσουμε για αυτό τελικά τα καταφέρουμε !

Αν όχι ...τότε σίγουρα θα αφήσουμε ένα μικρό μονοπάτι για αυτούς που θα ερευνήσουν το ίδιο πράγμα αύριο ...κι ίσως αυτοί εν τέλη καταφέρουν να το κάνουν το μονοπάτι λεωφόρο .

Τώρα για να γίνω πιο κατανοητός θα σου δείξω ένα απλό " τύπου " παράδειγμα που σαν κανόνας στην φύση αναιρεί την ύπαρξη της ιδιοδυναμης φόβος ...

Ο κανόνας λέει ότι σε έναν καθόλα μονό υποστατικό κόσμο που ζούμε υπάρχει φόβος μην γίνει κάτι που δεν θέλουμε γιατί δυστυχώς δεν μπορεί να αναιρεθεί ή μην χάσουμε ή μας πάρουν κάτι που ισχύει ήδη γιατί κι αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να αναιρεθεί !

Με βάση τον οντοτικό χρόνο αν υποθέσουμε ότι υποστεικαμε κάτι άσχημο εμείς ή καποιος δικός μας ή σε κάτι δικό μας ή χάσουμε κάτι που είχαμε , ότι κι αν ήταν αυτό ακόμα κι ένα σπίτι ή την υγεία μας ή ότι , ευτυχώς μπορεί να αναιρεθεί !

Αφού λοιπόν υπάρχει νόμος που επιτρέπει να μπορούν να αναιρεθούν οι άσχημες καταστάσεις που τώρα μας προκαλούν φόβο ...μόλις φτάσουμε να κατανοήσουμε εμείς από μόνοι μας κι όχι να μας πει κάποιος πχ λογακια όπως τώρα φαίνομαι εγώ ...αυτόματα σημαίνει κι την άρση πασάς μορφής φόβου !

Όσο παράξενο κι να ακούγεται αυτό ,όσο αδύνατον κι ουτοπικό κι αν μοιάζει στα μάτια σας κι στα αφτιά σας τώρα που το διαβάζετε , γίνεται !

Όπως είπα το να με πιστέψετε θα ήταν λάθος ! Το να ερευνήσετε όμως τα λεγόμενα μου κι να φτάσετε κάποια στιγμή να βιώσετε τον οντοτικό χρόνο κι κυρίως το αναιτιο θα ήταν σωστό !

Μετά απλά σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα εκεί έξω ...!

Μπορείτε να θεωρήσετε ελεύθερα ότι λέω ασυναρτησίες είναι αναφθεραιτο δικαίωμα σας , μπορείτε ελεύθερα να πείτε ότι απλά αυτά δεν γίνονται κι είναι απλά μια τρελή θεωρία όμορφη μεν αλλά θεοτρελη δε , μπορείτε όμως επίσης να δοκιμάσετε να ερευνήσετε σε βάθος τα λεγόμενα μου άλλωστε ΔΕΝ στοιχίζει κάτι κι να φτάσετε οπότε μπορείτε αναλόγως τον χρόνο που διαθέτετε να βιώσετε εσείς το φαινόμενο κι τότε θα δείτε γιατί σας γράφω με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό τόσο που μπορεί τα γραπτά μου να κουράζουν ... λυπάμαι για αυτό αλλά όπως είπα κι σε προηγούμενο μήνυμα το έχω παντρευτεί μέχρι να υποστεί την αλλαγή κι αυτό όταν κι εάν στοχευτει από τον οντοτικό χρόνο αφού δεν μπορώ να στοχεύσω ακόμα όπου θέλω μόνον σε ότι νοιάζομαι κι αυτά είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα δυστυχώς ή ευτυχώς !

Άρα φίλε ilias 1990 νομίζω σου παρέθεσα κι τον σκοπό που έχω κι γράφω όλα αυτά που γράφω ξεκάθαρα . Οπότε δεν έχω κανένα κλειστό χαρτί γιατί πολύ απλά δεν έχω πονηρούς σκοπούς πίσω από τα όσα λέω !

Άλλωστε σε ένα φόρουμ γράφω δεν με ξέρετε ούτε σας ξέρω οπότε σε τι μπορώ να σας " βλάψω " ας μου επιτραπεί η έκφραση από μια τέτοιου είδους απόσταση ; Σε τίποτα πέραν λίγης κούρασης για την ανάγνωση των γραπτών μου για την οποία ζητάω προκαταβολικά συγνώμη !

Καλή συνέχεια !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2019, 14:45:25  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Για αυτόν τον λόγο κι δεν προσπάθησα να διαφυλάξω τα πνευματικά δικαιώματα της φράσης <<διαστάσεις λογικής>> αν κι είναι κατοχυρωμένη ήδη από εμένα , από τον κύριο που την " δανείστηκε " την φράση αυτή.

Δεν μπορεί να κατοχυρωθεί μια φράση. "Διάσταση λογικής" δεν σημαίνει απολύτως τίποτε, είναι ένα παιχνίδι με τις λέξεις. Μπορεί να έχει γραφτεί σε δεκάδες άσχετα λογοτεχνικά βιβλία πριν από εσένα. Πως μπορεί να σου την κλέψει κάποιος λοιπόν; Ήσασταν συνεργάτες και σε έριξε με κάποιον τρόπο; Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει τίποτα από όλα αυτά που έχεις γράψει και θεωρώ πως έχω μια γνώση του χώρου αυτού (της Ελληνικής Εναλλακτικής σκηνής, ας το πούμε έτσι). Ξέρω τι κυκλοφορεί, τουλάχιστον επιγραμματικά.

Για την ώρα αυτό που παρατηρώ δεν είναι ακριβώς το ότι γράφεις ασυναρτησίες, αλλά δεν καταλαβαίνει κανένας τι ακριβώς θέλεις να πεις. Υπάρχει μια αντιφατική ασάφεια, παρά μόνο υπόνοιες για διάφορα, οι οποίες παραπέμπουν στο ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά τίποτε παρά αέρας κοπανιστός παρά το ότι δεν θέλεις να διαφημίσεις κάτι. Προσωπικά δεν θα με πείραζε ακόμα και να βγει κάποιος δημόσια στο φόρουμ και να διαφημίσει κάτι, στα όρια του ειλικρινώς ανεκτού. Γεια σας, δηλαδή, είμαι αυτός και έχω αυτές τις υπηρεσίες ή ζητάω οικονομική ενίσχυση για τούτο το λόγο. Προφανώς όποιος συμμετέχει σε τέτοια, αναλαμβάνει και τις ευθύνες του μετά. Πιστεύω πως απευθυνόμαστε σε σώφρονες ενήλικες.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2019, 15:41:41  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Για αυτόν τον λόγο κι δεν προσπάθησα να διαφυλάξω τα πνευματικά δικαιώματα της φράσης <<διαστάσεις λογικής>> αν κι είναι κατοχυρωμένη ήδη από εμένα , από τον κύριο που την " δανείστηκε " την φράση αυτή.

Δεν μπορεί να κατοχυρωθεί μια φράση. "Διάσταση λογικής" δεν σημαίνει απολύτως τίποτε, είναι ένα παιχνίδι με τις λέξεις. Μπορεί να έχει γραφτεί σε δεκάδες άσχετα λογοτεχνικά βιβλία πριν από εσένα. Πως μπορεί να σου την κλέψει κάποιος λοιπόν; Ήσασταν συνεργάτες και σε έριξε με κάποιον τρόπο; Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει τίποτα από όλα αυτά που έχεις γράψει και θεωρώ πως έχω μια γνώση του χώρου αυτού (της Ελληνικής Εναλλακτικής σκηνής, ας το πούμε έτσι). Ξέρω τι κυκλοφορεί, τουλάχιστον επιγραμματικά.

Για την ώρα αυτό που παρατηρώ δεν είναι ακριβώς το ότι γράφεις ασυναρτησίες, αλλά δεν καταλαβαίνει κανένας τι ακριβώς θέλεις να πεις. Υπάρχει μια αντιφατική ασάφεια, παρά μόνο υπόνοιες για διάφορα, οι οποίες παραπέμπουν στο ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά τίποτε παρά αέρας κοπανιστός παρά το ότι δεν θέλεις να διαφημίσεις κάτι. Προσωπικά δεν θα με πείραζε ακόμα και να βγει κάποιος δημόσια στο φόρουμ και να διαφημίσει κάτι, στα όρια του ειλικρινώς ανεκτού. Γεια σας, δηλαδή, είμαι αυτός και έχω αυτές τις υπηρεσίες ή ζητάω οικονομική ενίσχυση για τούτο το λόγο. Προφανώς όποιος συμμετέχει σε τέτοια, αναλαμβάνει και τις ευθύνες του μετά. Πιστεύω πως απευθυνόμαστε σε σώφρονες ενήλικες.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)


Καλησπέρα φίλε heretic !

Η φράση έχει κατοχυρωθεί όπως μου υπέδειξαν τότε κι δεν είναι σκέτη αλλά έχει κι την ακριβής εξήγηση αυτής που κι σε τι αυτή αντιστοιχεί ! Σύμφωνα με δικηγόρο τότε μου είπε ότι κι αυτό κι κάποια άλλα πράγματα έχουν κατοχυρωθεί νόμιμα !

Τώρα πια δεν με καίει κι τόσο σιγά , για αυτό κι δεν είπα έκλεψε είπα δανείστηκε !

Τώρα όσο για το θέμα διαφήμισης σαφώς κι δεν θα το έκανα μέσα από έναν χώρο που με φιλοξενεί γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν κατάχρηση της φιλοξενίας κι εγώ δεν κάνω τέτοια !

Σαν ερευνητής κι σαφώς στην ψάθα... Όντως θα ήθελα κι έχω ήδη ψαξει κι συνεχίζω να ψάχνω για κάποιον που θα χρηματοδοτήσει την έρευνα αυτην αλλά ακόμα δεν έχω βρει ! Εννοείται ότι δεν περιμένω να βρω χρηματοδοτη της έρευνας μέσα από φόρουμ καθότι όπως είπες κι συμφωνώ απόλυτα είμαστε σώφρονες ενήλικοι άνθρωποι !

Για αυτό δεν έχω να διαφημισω κάτι !

Τώρα όσο για τα περίεργα που λέω έχουν σειρά δεν είναι έτσι χύμα στο κύμα !

Η σειρά είναι να καταλάβετε τις όψεις που μπορεί να έχει ένα φαινόμενο .

Μετά να κάνετε έρευνα να βρείτε κι άλλες όψεις τόσο στο παράδειγμα με τα ποτήρια οσο κι στην καθημερινή ζωή σας .

Μετά λογικά θα έχετε βρει κι κάποια άλλα στοιχεία κατά την έρευνα σας που αυτά περιμένω να μου πείτε κι τότε θα ξέρω ότι έχετε όντως ερευνήσει τα λεγόμενα μου !

Μετά θα σας δώσω τα επόμενα στοιχεία αν έως τότε ακόμα ο οντοτικος χρόνος δεν σας χαμογέλασε .

Θέλει υπομονή κι έρευνα ! Δεν γίνεται να καμφθούν οι κανόνες της φύσης όπως τους ξέρουμε χρόνια μέσα σε μερικά λεπτά. Αυτό είναι βέβαιο !

Δώστε χρόνο στην έρευνα σας κι θα δείτε αποτελέσματα όπως όλοι όσοι έδωσαν χρόνο κι ερεύνησαν τα λεγόμενα μου που τώρα μοιάζουν ακαταλαβηστικα!

Καλή συνέχεια σε όλους κι σε εσένα φίλε heretic μιας κι σε αυτό το μήνυμα απαντώ στα δικά σου λεγόμενα !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ilias1990
Μέλος 2ης Βαθμίδας


319 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2019, 22:39:39  Εμφάνιση Προφίλ
Τρελέ εφευρέτη, ειλικρινά, δεν μπορώ να ακολουθήσω το συλλογισμό σου. Επειδή -όπως είπες κι εσύ- τα γραπτά σου ενδεχομένως να κουράζουν, μπορείς να 'get to the point' ρε αδερφέ; Συνοπτικά και περιεκτικά,δηλαδή, μπορείς να μας πεις τον λόγο που ήρθες να γράψεις στο φόρουμ;

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν


Edited by - ilias1990 on 14/08/2019 22:40:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2019, 06:27:50  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Τρελέ εφευρέτη, ειλικρινά, δεν μπορώ να ακολουθήσω το συλλογισμό σου. Επειδή -όπως είπες κι εσύ- τα γραπτά σου ενδεχομένως να κουράζουν, μπορείς να 'get to the point' ρε αδερφέ; Συνοπτικά και περιεκτικά,δηλαδή, μπορείς να μας πεις τον λόγο που ήρθες να γράψεις στο φόρουμ;

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν


Edited by - ilias1990 on 14/08/2019 22:40:10


Φιλε ilias 1990 αν όντως διαβάσεις τρία μηνύματα πριν σου έχω παραθέσει ένα ολόκληρο κατεβατο με πλήρη εξήγηση του γιατί έγραψα εξ αρχής στο φόρουμ αυτό !

Σου έχω ήδη εξηγήσει ακριβώς και τον λόγο που γράφω ως επίσης κι τι σημαίνει αυτός κι ακόμα έχω δώσει κι παράδειγμα είδους εξέλιξης κόσμου ( όταν εάν κι εφόσον φτάσει μια ποσότητα ατόμων που να ενεργοποιήσει το πλέγμα της ανθρωπότητας ) !
Νομίζω τα έδωσα αρκετά αναλυτικά ακριβώς για να τα διαβάσει όποιος θέλει κι να ξέρει γιατί όντως γράφω στο φόρουμ κι βγάζω δωρεάν στο σφυρί την έρευνα χρόνων που για μένα είναι το παιδί μου στην κυριολεξία κι ας έχω ακούσει ένα κάρο άσχετα πράγματα εδώ μέσα που λέγονται χωρίς καν να μπείτε στον κόπο να ερευνήσετε αυτά που σας λέω !

Προφανώς φίλε ilias 1990 δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις το μύνημα που έγραψα ακριβώς για να σας πω γιατί γράφω εδώ σε αυτό το φόρουμ κι αυτό φαίνεται από το ότι για μια ακόμα φορά με """" κατηγορείς """"ότι δεν σας λέω γιατί ήρθα στο φόρουμ να γράψω ενώ ήδη έχω δώσει την απάντηση αυτή .

Κι έτσι για το φραμπαλα μια ερώτηση ...

Έχει κανείς άλλος πει τον λόγο που γράφει οτιδήποτε είτε σε αυτό το θέμα είτε σε όποιο άλλο ?

Όχι βέβαια !

Εγώ σας έχω δώσει ένα κάρο στοιχεία που δείχνουν την καθαρότητα κι την ευθύτητα που με διακατέχει κι για να ακριβολογουμε νομίζω ότι έχω δώσει ότι ακριβώς μου ζητήθηκε κι επιπλέον άλλο ένα κάρο στοιχεία που σας οδηγούν στο να βιώσετε εσείς το φαινόμενο κι όμως δεν σας φτάνει ... Είναι δυνατών όλοι στα φόρουμ γενικώς να γράφουν ότι τους καπνίσει χωρίς κανένα επιχείρημα να στηρίξουν τον λόγο τους κι όλα είναι οκ κι εγώ που σας έχω ανοίξει όλα μου τα χαρτιά να πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας ....εεε ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΓΆΛΕΤΕ ΕΛΈΦΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ !

Άσε δε που σίγουρα το εγώ σας ( κι το γενικεύω επίτηδες για να μην είναι προσωπικό ) τις περισσότερες φορές δεν σας άφησε ούτε καν να διαβάσετε αυτά που γράφω κι αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές ! Το δε πρόσχημα ...τα γραπτά σου κουράζουν !

Το ξέρω μου το είπατε ήδη σας το είπα κι εγώ σας έχω ζητήσει επανειλημμένα συγνώμη οκ το εμπεδωσαμε τίποτα άλλο δεν βλέπετε μόνον αυτό ;

Σας δείχνω όχι δάσος , πλανήτη κι κοιτάτε μόνον τι θα βρείτε να μου πείτε σαν ατέλεια ... Οκ το ξέρουμε όλοι ότι ουδης τέλειος κάθε άνθρωπος έχει κι τις δικές του ατέλειες μικρές ή μεγάλες αλλά κανείς δεν έχει μόνον ατέλειες !

Τι γίνεται τελικά σε αυτόν τον κόσμο ?

Κάτι αληθινό υπάρχει ή όλα έχουν γίνει φλατ κι διθεν κι απόλυτα εγωικα ?

Δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρετε ?

Όπως εγώ είχα κι έχω το σθένος να πω περιφανα ότι ναι αυτό ΔΕΝ το ξέρω οπότε δεν έχω γνώμη να εκφέρω όμως...θα το ερευνήσω ! Αλλιώς τι κάνουμε σε τούτο τον κόσμο ερχόμαστε να δείξουμε το μπόι κι να φαγωνωμαστε μεταξύ μας ?

Θέλω να έχω ζωντανή την ελπίδα ότι δεν είμαστε τόσο αθεράπευτα μικροί κι λίγοι για τον κόσμο αυτόν !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ilias1990
Μέλος 2ης Βαθμίδας


319 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2019, 07:14:28  Εμφάνιση Προφίλ
Προφανώς και θα θέλουμε να μάθουμε τα κίνητρα κάποιου που έρχεται και προτείνει συναντήσεις σε αγνώστους, με περισσή ευκολία. Και εννοείται ότι δεν έχεις αποκαλύψει ακόμα τα πραγματικά σου κίνητρα (αν και έγραψες κάποια ενδιαφέροντα για εύρεση χρηματοδότη), άλλα όπως σου ξαναέγραψα, ο χρόνος θα δείξει τι ρόλο βαράς.

Και η τελευταία (για την ώρα) συμβολή μου στο θέμα θα είναι μια αυτονόητη συμβουλή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να διαβάζει: Μην δίνετε προσωπικά σας στοιχεία σε κανένα και μην κανονίζετε συναντήσεις με άγνωστα άτομα από το διαδίκτυο...

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2019, 10:25:34  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Μετά θα σας δώσω τα επόμενα στοιχεία αν έως τότε ακόμα ο οντοτικος χρόνος δεν σας χαμογέλασε .

Θέλει υπομονή κι έρευνα ! Δεν γίνεται να καμφθούν οι κανόνες της φύσης όπως τους ξέρουμε χρόνια μέσα σε μερικά λεπτά. Αυτό είναι βέβαιο !

Δώστε χρόνο στην έρευνα σας κι θα δείτε αποτελέσματα όπως όλοι όσοι έδωσαν χρόνο κι ερεύνησαν τα λεγόμενα μου που τώρα μοιάζουν ακαταλαβηστικα!


Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Κάτσε και σκέψου τη λίγο και μου απαντάς μόνο όταν είσαι σίγουρος ότι την κατάλαβες. Τόσοι άνθρωποι που έχουν περάσει από αυτόν το κόσμο, δισεκατομμύρια, και δεν έχουν αναφέρει κάτι που έστω και να μοιάζει με αυτό που προσπαθείς να πεις. Σε σένα μόνο συμβαίνουν όλα αυτά τα εξωφρενικά; Δεν το καταλαβαίνεις ότι η ιστορία αυτή που έχεις στήσει μπάζει από παντού. Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρει κανένας στα σοβαρά;

Ότι αυτά που αναφέρεις δεν γίνονται ούτε στις ταινίες; Ότι δεν πρόκειται κανένας να συναντηθεί μαζί σου γιατί με όλα αυτά που γράφεις παραπέμπεις από την καλύτερη σε κάποιο τρολ ή φαρσέρ μέχρι απατεώνα ή ψυχοπαθή; Και αυτές οι υπόνοιες για χρηματοδότη, δεν καταλαβαίνεις ότι δίνεις την εντύπωση ενός τύπου που ψάχνει για τα κλασικά "κορόιδα της τράπουλας" για να τους φάει λεφτά;

Να απαντήσω μόνος μου. Δεν το καταλαβαίνεις, διαφορετικά δεν θα το έκανες. Είδες φως και μπήκες, θα σκέφτηκες εδώ μέσα θα είναι μαζεμένα μπόλικα κουτορνίθια, ας τους πετάξω μερικές φόλες. Εν μέρει έχεις κάποιο δίκιο. Προσωπικά έχω σταματήσει εδώ και λίγο καιρό να ενδιαφέρομαι για το ποιος θα την πατήσει. Βλέπω κάποιον να ψάχνει για μλκες. Έχω σταματήσει να το παίρνω προσωπικά. Ας πάει να τους βρει. Εγώ θα σώσω τον κόσμο; Όποιος ψηθεί από τέτοιες παπάντζες είναι άξιος της τύχης του. Από τη στιγμή που το φόρουμ αυτό απέδειξε εμπράκτως ότι τελικά μπορεί να αυτορυθμιστεί και να αποβάλλει τα διάφορα αισχρά, αρχίζει να με απασχολεί μόνο η δική μου στάση εδώ μέσα και όχι των άλλων. Ας φροντίσουν οι άλλοι γι αυτό.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2019, 16:36:38  Εμφάνιση Προφίλ
Κάνεις τεράστιο λάθος heretic !

Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλά άτομα στον κόσμο μας που βιώνουν τέτοιου είδους φαινόμενα . Δεν είμαι ο μόνος !

Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ κανένας από εσάς δεν έψαξε να δει αν υπάρχουν κι άλλοι ...

Μπήκες έστω κι σαν σκέψη στη διαδικασία να ψάξεις , να ρωτήσεις , να ενδιαφερθεις ακόμα κι στο γύρω κοντινό σου περιβάλλον αν υπάρχουν άτομα με τέτοια βιώματα ; ΟΧΙ δεν βαριέσαι λες εγώ ξέρω !

Άνοιξε λίγο τα μάτια κι το μυαλό σου κι ρώτησε μάθε αν υπάρχουν άλλοι εκεί όχι στον κόσμο...στο δικό σου περιβάλλον μάνα , πατέρας ,φίλος , φίλος φίλου ή συγγενείς αυτού μην πας μακριά πολλοί έχουν τέτοια βιώματα ! Απλά βλέποντας ότι εσύ δεν τους αφήνεις ούτε 1/1.000.000 να μιλήσουν ειλικρινά κι αυτό γιατί ξέρουν ότι όταν σου πουν κάτι τέτοιο αυτόματα θα τους βγάλεις τρελούς κι αυτό δυστυχώς είναι κάτι που ισχύει παντού ! Δυστυχώς δεν υπάρχουν αφτιά να ακούσουν το αληθινό βίωμα του διπλανού τους γιατί βλέπεις αυτά τα πράγματα υπάρχουν μόνον στις ταινίες ...

Κι όμως αν όντως ήσουν κι γενικώς ήσασταν ερευνητές αληθινοί τότε θα είχατε ήδη βρει κι μιλήσει με άτομα που έχουν βιώσει τέτοιου είδους φαινόμενα !

Εγώ έχω συναντήσει παρά πολλά άτομα εκεί έξω κι σε συγγενικό περιβάλλον αλλά κι σε αγνώστους που έχουν βιώσει τέτοια φαινόμενα αλλά ως σύνηθες φοβούνται να μιλήσουν ακόμα κι στα πιο κοντινά άτομα τους ακριβώς γιατί θα υποστούν την κοροϊδία !

Τα άτομα αυτά δε να σου πω εδώ ότι δεν ασχολούνται με περίεργα ούτε καν με έρευνα απλά ζουν την ζωή τους κανονικά όπως όλος ο κόσμος κι κάπου εκεί στο άσχετο ...βιώνουν ΠΑΘΗΤΙΚΆ ένα φαινόμενο αναιτιου !

Οπότε αν όντως έβγαινες λιγο παραεξω ...θα συναντούσες αρκετά άτομα που έχουν βιώματα σαν αυτά που σας έχω δείξει ...αλλά ...το υπερφιαλο εγώ κι αυτή η κτητική γνώση που όλα πια τα υπαρκτά κι τα επιστητα οφείλουν να είναι όπως εσείς τα ξέρετε δεν σας αφήνει να δείτε ούτε καν ένα χιλιοστό πιο κει .

Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών κι εμένα είναι ότι τα άτομα αυτά έχουν πχ βιώσει δέκα βιώματα παθητικά κι δεν έχουν ερευνήσει τίποτα απολύτως κι ή το λένε κατάρα ή το λένε χάρισμα ή απλά το τρέμουν ποτέ κι που κι με ποιον τρόπο θα τους χτυπήσει κι πάλι ...
Εμένα κι των συνεργατών μου πάλι τα φαινόμενα αγγίζουν αστρονομικό ποσό κι ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφακι αν το δέχεστε ή όχι άλλωστε εγώ κι εκείνοι τα υποστεικαμε κι όχι εσείς οπότε αφήστε εμένα κι αυτούς να ξέρουν καλύτερα ...
Επίσης εμείς ΔΕΝ το θεωρούμε ούτε χάρισμα ούτε ικανότητα ούτε ότι είμαστε θεοί...γι'αυτό κι σπεύδουμε να το δείξουμε εις όποιον ή όποια επιθυμουντα !

Κι τώρα ένα άλλο θέμα !

Που ακριβώς άφησα έστω κι υπονοούμενο ότι θα σας χρεώσω για κάτι ? Προς τι η άλογη επίθεση ότι ξέρεις έχω στημένη τράπουλα για να σας φάω λεφτά ? Που το είδες γραμμένο αυτό ? ΠΟΥΘΕΝΆ !!!

Άρα με ποια δικαιοδοσία με κατηγορείς ή αφήνεις υπονοούμενα κατηγορίας προς το άτομο μου ότι ήρθα για να σας φάω λεφτά κι ότι είμαι απατεώνας ? Δεν νομίζω να έδωσα πουθενά τέτοιο δικαίωμα σε κανέναν σας κι δια αυτό ζητώ να ανακαλεσεις την ταμπέλα που μου έβαλες όπως είχα κι εγώ το σθένος να ζητήσω δημόσια συγνώμη από όλους όταν παρεβηκα τους κανόνες του φόρουμ !

Υπερβείς το μέτρο !

Τώρα άλλη μια ριμάδα ερώτηση !

Που στον κόρακα είδες ότι έγραψα ότι ήρθα να σώσω τον κόσμο ? Είπα εγώ πουθενά ότι ήρθα ως άλλος Χριστός ή Βούδας ή Δίας ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο να σώσω τον κόσμο ?

ΟΧΙ ΒΈΒΑΙΑ !

Προφανώς ακόμα νομίζεις ότι ο άνθρωπος έρχεται εδώ εν ζωή έτσι απλά για να πιει καφέ κι να βρει ένα τερι να πει δυο φανφάρες να αμολησει κι δύο κουτσουβελα κι ένταξη μωρέ έζησα την ζωή μου ...

Αν ήταν έτσι ...τότε πως ακριβώς θεωρείς ότι υπάρχει αυτό το φόρουμ για να γράψεις ?

Μήπως λέω μήπως γιατί κάποιος ανακάλυψε πχ τον υπολογιστή , ανακάλυψε το ίντερνετ κι φυσικά του ήρθε κι η φαινη ιδέα να ανακαλύψει κι την κατασκευή φόρουμ έτσι λέω εγώ τώρα... Δηλαδή αυτοί όλοι δεν ήρθαν εδώ να ζήσουν ?
Αλλά βέβαια στην ανάλογη εποχή τους είχαν κι αυτοί τον κυνηγό τους που απλά ήταν πάντα δύσπιστος κι κυρίως φώναζε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες ! Βέβαια θα μου πείτε δεν υπήρχαν ταινίες τότε αλλά οκ αλλάζω έκφραση ...αυτά δεν γίνονται ούτε στα θέατρα !
Κι όμως κόντρα στο τότε ρέμα ο κάθε ερευνητής πασάς μορφής κι πασάς φύσης κατάφερε να βάλει το μικρό , απειροελάχιστο λιθαράκι του στην εξέλιξη αυτού του κόσμου !

Μη νομίσεις ούτε για μια στιγμή ότι αν πήγαινες εσύ ο τώρα γνώστης σε εκείνη την εποχή κι μιλούσες με έναν Tesla ή με έναν bell ή όποιον από τους τότε ερευνητές κι εφευρέτες ότι θα σε καταλάβαιναν ! Όχι δεν θα σε καταλάβαινε κανένας κι σε καμία περίπτωση ! Όμως να είσαι σίγουρος ότι θα ερευνούσαν οι άνωθεν κύριοι τα λεγόμενα σου ! Ενώ όποιος άλλος εκεί έξω ίσως κι αν μπορούσε θα σε στιγμάτιζε σε όποιον υπαρκτό εκεί ως μωρό κι χαζό κι αλλοπαρμενο κι γιατί όχι κι απατεώνα ...θα ήσουν ?

Αλλά τι λέω ...ξέρεις ότι δεν θα ήσουν βλέπεις εκεί έχει να κάνει με εσένα κι όχι κάποιον άλλο ...

Άρα συνοψίζοντας λέω !

Οπότε σωτήρας κόσμου ΟΧΙ δεν είμαι δυστυχώς ! Μακάρι να μπορούσα αλλά δεν είμαι ! Όμως το να κάνω το χρέος μου σαν οντότητα εδώ κάτω...αυτό ναι θα το κάνω ! Θα βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι μικρό ίσως απειροελάχιστο , ίσος ένας μόνον κόκκος της άμμου αλλά ναι ! Έχω το σθένος να το βάλω !

Τώρα εσείς αν θέλετε να συνταχθειτε με την αλλαγή αυτή οκ αν όχι πάλι οκ πιείτε το καφεδάκι σας βρείτε το τερι σας κάντε κι δύο κουτσουβελα κι τα λέμε ξανά στην επόμενη ζωή αφού θα έχετε μείνει μετεξεταστεος στο μάθημα του λόγου ύπαρξης ζωής ανθρώπου.. !

Από αυτό όμως μέχρι την οποία κατηγορία ότι είμαι απατεώνας κι σκιτζης κι δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο απέχει άπειρα έτη φωτός !

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν κάνατε ούτε καν το αυτονόητο ! Να ρωτήσετε να μάθετε υπάρχουν άλλοι εκεί έξω κάπου κοντά σας που έχουν τέτοιου είδους βιώματα ?

Φυσικά κι πάλι χωρίς καν να ψάξετε θα πείτε εγώ ξέρω τους γύρω μου κι κανένας δεν έχει βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο ! Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα δικό μου σαν φωτεινός παντογνώστης να δίνω απαντήσεις για εσάς αλλά βγαίνει μονο του σαν πόρισμα από τα γραφόμενα σας !

Αν όμως αν λέω εγώ τώρα... ψάχνατε κι βρίσκατε κι άλλα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τέτοια θέματα κι φυσικά δεν με ξέρουν καν ...τότε τι θα γινόταν ?

Υπάρχουν δύο τινά !

Πρώτων : Θα το κρυβατε κάτω από το χαλακι με μεγάλη προσοχή μην σας δουν κι βγει παρά έξω !

Δεύτερων : Θα βάζατε το μυαλό σας να σκεφτεί ότι ίσως λέω τώρα ίσως να έχει δίκιο ο τρελός εφευρέτης τελικά αλλά μετά τι θα κάνατε άραγε ...μένει να το δούμε .

Επίσης έχεις σφαλλει σε άλλο ένα σημείο !

Λες ότι θα δώσεις μόνος σου την απάντηση ως παντογνώστης φωστήρας κι όλα όσα είπες από εκεί κι μετά είναι μα την Παναγία που γιορτάζει σήμερα π@παριες !
Λες ότι βρήκα φως κι μπήκα γιατί είδα μαζεμένα κουτορνηθια κι άλλες πατάτες άσχετες κι ότι εγώ ψάχνω για μ@λ@κες εδώ μέσα κι ούτω καθεξής ... Από πού ορμώμενος λες ότι σου έρθει στο κεφάλι ?

Πρώτων προσβάλεις εμένα που δεν έχω πει ούτε δείξει ούτε καν αφήσει υπονοούμενο ότι ισχύει αυτό που λες !
Κι δεύτερων προσβάλεις τον κάθε αναγνώστη κι ομιλητή μέσα στο θέμα σε αυτό το φόρουμ κατονομάζοντας τον έτσι όπως εσύ το βλέπεις το όλον θέμα !

Ο κάθε αναγνώστης κι ομιλητής σε αυτό το θέμα κι το φόρουμ γενικώς έχει δική του κρίση να κρίνει το ότι ! Το να φορμαρεις με το έτσι θέλω στα δικά μου λεγόμενα κι στο ότι γράφω ότι σονι κι ντε εκλαμβάνω όλους όσους είναι αναγνώστες κι ομιλητές με αυτό το κακό κοσμητικό επίθετο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ !


Ότι έχω δώσει εδώ μέσα ήταν κι είναι πρώτων ΔΩΡΕΆΝ άρα δεν προσπαθώ να κερδίσω κάτι από το φόρουμ που σχετίζεται με χρήματα ή ότι υλικά επιούσιο ! Κι δεύτερον ΑΠΌΛΥΤΑ ΑΛΗΘΈΣ κάτι που όποιος μπει στην διαδικασία να ερευνήσει τα γραφόμενα θα το καταλάβει αφού σε ένα εύλογο μικρό χρονικό διάστημα ανάλογο του χρόνου που παρέθεσε στην έρευνα του ή της θα φτάσει να βιώσει το αναιτιο !

Όσο για την χρηματοδότηση...αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις αληθινά τα όσα έγραψα κι όχι όσα βλέπει η τυφλή πεθερά , θα έβλεπες ότι μόνος μου λέω κι αποσαφινησω ότι ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΚΑΘΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΕΝΉΛΙΚΑΣ ΚΙ ΣΏΦΡΟΝ !
Άρα όπως είπα κι στο τότε μήνυμα ανέφερα ότι ψάχνω χρηματοδότηση όχι όμως γιατί θεώρησα έστω κι για μια στιγμή ότι θα με χρηματοδοτησετε εσείς αλλά γιατί όντως ψάχνω χρηματοδότηση για να προχωρήσω την έρευνα μου ασχέτως το αν εσείς το δέχεστε ή όχι !

Δεν θυμάμαι να σας ζήτησα πουθενά να χρηματοδοτησετε εσείς κάτι δικό μου ...!!! Εντούτοις έτσι όπως το γράφεις αφήνεις υπονοούμενο ότι όντως εποφθαλμιω με δόλο τα χρήματα σας ! Εννοείται πως ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΎΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΖΉΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ! ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΖΩ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΞΈΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΉΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΜΑΣ !

Λυπάμαι για τον λαυρο λόγο μου αλλά όταν μου βάζουν λόγια που δεν έχω πει στο στόμα κι όταν με κατηγορούν για κάτι που ειλικρινά απεχθάνομαι ότι ήρθα για να σας κοροϊδέψω ή να σας φάω τα λεφτά σας εκεί απλά βγαίνω εκτός εαυτού !

Όπως είπα θεωρώ ότι σε αυτό το φόρουμ έχω να κάνω με σώφρονες ενήλικες κι κυρίως ερευνητές !

Αν έχω καταλάβει λάθος κι αν τελικά πίσω από τα ψευδονημα σας κρύβονται παιδιά ηλικίας 16~20 ετών τότε ζήτω συγνώμη δεν το κατεννοησα κι αν κι εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο ζητώ την πλήρη διαγραφή όλων των μηνυμάτων μου από την πρώτη κι όλας ημέρα καθότι δεν μπορούν να κατανοηθουν τα λεγόμενα μου από παιδιά κι ΔΕΝ απευθύνομαι σε παιδιά !

Αν πάλι είστε όντως μεγάλοι τότε δεν αφήνουμε τα πουρνάρια να πάμε στον γάμο ρε παίδες έλεος όμως αυτή είναι συμπεριφορά μικρών παιδιών ειλικρινά από οποία σκοπιά κι αν το δει κάποιος ενήλικας αυτό θα καταλάβει !

Κι για να ευθυμησουμε κι λίγο ...

Η ελπίδα είναι αθάνατη κι αν ποτέ πέθαινε τότε αυτό θα σήμαινε ότι κι εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ κι ότι η ελπίδα είναι ακόμα σε αντιλυψιακο στάδιο ...

Δικό μου κι αυτό μουστάκια χαχα ( από ταινία ελληνική ) μη κατηγορηθώ κι για τον μουστάκια σας έχει φοβηθεί το μάτι μου !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2019, 21:52:42  Εμφάνιση Προφίλ
Μάλιστα. Αργά ή γρήγορα θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Ο ρόλος του highlander φαίνεται πως πέφτει σε μένα τελικά, οπότε θα βγάλω το Κατάνα από τη θήκη και η συνέχεια γνωστή, για όσους γνωρίζουν.

Αγαπητέ κ. Εφευρέτα. Τώρα πρέπει να σου εκμυστηρευτώ κι εγώ ορισμένα πράγματα. Οι άλλοι τα ξέρουν εδώ, οπότε θα το κάνω δημόσια. Είμαι και εγώ ερευνητής. Τι έρευνα κάνω; Ξεσκεπάζω τους απατεώνες του μεταφυσικού. Ποιοι είναι αυτοί θα μου πεις; Και ποιοι δεν είναι. Οι 99% απατεώνες είναι. Κατά βάθος ψάχνουμε το 1% για να συνεννοηθούμε. Απλά εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς. Αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρο. Πάμε παρακάτω.

Τώρα όλα αυτά που γράφεις από εδώ και πέρα, δεν πρόκειται να τα διαβάσω. Γιατί είναι ολα μλκίες. Ιστορίες για αγρίους που έχεις βγάλει μέσα από το κεφάλι σου, κακοφτιαγμένες και κακογραμμένες. Ούτε ένα εφηβικό διήγημα επιστημονικής φαντασίας δεν μπορείς να γράψεις βρε καημένε; Έχεις ανακατέψει ότι μάζεψες από δω και από κει και ήρθες να μας φλομώσεις με αυτά; Τι το πέρασες εδώ μωρέ; Ότι κυκλοφορούν τίποτα αγράμματοι με IQ ροδάκινου;

Πετάς ένα "ιδιοδύναμη". Τι είναι τούτο μωρέ που τσίμπησες, για περιέγραψε μας το. Τι κάνει μια δύναμη, ιδιοδύναμη;
Γιατί ιδιοδύναμη και όχι ετεροδύναμη; Τι είναι η ιδιοανάλυση ξέρεις; Eigenanalysis Αγγλιστί.

Θα σου πω πάντως τι χρειάζεται να ξέρεις. Τη σημασία της έκφρασης con artist. Confidence artist στο Αγγλιστί είναι ο απατεώνας στο Ελληνιστί. Του κοινού ποινικού δικαίου ενίοτε. Πήγαινε να μάθεις μερικά Αγγλικά και μετά έρχεσαι για τα ρέστα. Πρόσεξε μόνο γιατί υπάρχει ένα όριο, που η πλάκα σταματάει και μετά σοβαρεύει το θέμα. Μετά αρχίζουν τα νομικά, του ποινικού δικαίου συγκεκριμένα.

Το λοιπόν κ. Εφευρέτα, καλοκαίρι είναι, βασικά την πλάκα μας κάνουμε, φιλοξενούμενος μας Ρωμαίος είσαι, οφείλουμε να σε προσέξουμε και να σου πούμε ότι όλα αυτά ήταν το καλωσόρισμα. Η συνέχεια συνήθως πέφτει βαριά και ακυρώνουν την κράτηση νωρίς. Από κριτικές πάντως στο booking.com μας έχουν μαυρίσει. Για να μην λες ότι δεν στα είπαμε.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)


Edited by - Heretic on 15/08/2019 22:20:05Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Πλήρες Μέλος

Christmas Island
843 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2019, 22:33:15  Εμφάνιση Προφίλ
Τρελοεφευρέτη στα ξαναείπα αλλα λέω να κάνω άλλη μια προσπάθεια.

Η επιστήμη προϋποθέτει σαφήνεια!
Δεν είσαι σαφής και πλατειάζεις!
Μας ρίχνεις ένα σεντόνι που δεν λέει τίποτα και δεν προωθεί την συζήτηση.

Μιλάς για επιστημονικά πειράματα και δεν δίνεις μαθηματικούς τύπους.

Μιλάς για αεικίνητα! Υπονοείς ότι υπάρχουν αεικίνητα και παραγωγή ενέργειας απο το μηδέν! Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε προβληματίσει.
Δεν γίνεται να υπάρχουν αεικίνητα στο σύμπαν, ούτε απεριόριστη ενέργεια.

Μιλάς για νέους νόμους που καταρρίπτουν νόμους που πειραματικά έχουν αποδειχθεί ότι ισχύουν στις κλίμακες του κόσμου που κινούμαστε.
Αντιλαμβάνεσαι ότι σε τέτοια περίπτωση δεν κάνουν οι πρότεροι νόμοι το λάθος αλλα ο εισηγητής των νέων!
Όταν μου λές μες στα μούτρα μου ότι η Αρχή Διατήρησης της Ενέργειας στο σύμπαν δεν ισχύει, αποπειράσαι να διαλύσεις όλη την επιστημονική γνώση που έχουμε από την εποχή της Αναγέννησης και μετά χωρίς να παρέχεις καμία αντικατάσταση ή εναλλακτική λύση.

Τέλος για το κερασάκι στην τούρτα να σε ρωτήσω κάτι γιατί δεν κατάλαβα: Τί σχέση έχει μια συσκευή διατάραξης της ροής του χρόνου με το αν το σύμπαν μας είναι ένας εικονικός κόσμος;;;;;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2019, 22:50:08  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Τέλος για το κερασάκι στην τούρτα να σε ρωτήσω κάτι γιατί δεν κατάλαβα: Τί σχέση έχει μια συσκευή διατάραξης της ροής του χρόνου με το αν το σύμπαν μας είναι ένας εικονικός κόσμος;;;;;


Μα καημένε, δεν κατάλαβες κι εσύ; Χάκεψε το Matrix, τι άλλο;
Βάζει δυο ποτήρια δίπλα δίπλα, ρίχνει το νερό από το ένα στο άλλο και μετά διαλέγει αν θα έχουν και τα δυο νερό ή κανένα από αυτά. Ξέρεις γιατί; Έφτιαξε μηχανή που το κάνει. Έχει μόνο ένα πρόβλημα η μηχανή του. Βάζει ένα 50€ μέσα σε ένα κουτί, στο καπάκι το βγάζει και το τσεπώνει. Πάει τον οντοτικό χρόνο του κουτιού πίσω και -ω συμφορά- το 50ρικο δεν επανέρχεται. Οπότε πως θα εμφανιστεί νέο 50ρικο; Θα βγούμε στη γύρα για σπόνσορες.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 01:31:15  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Μάλιστα. Αργά ή γρήγορα θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Ο ρόλος του highlander φαίνεται πως πέφτει σε μένα τελικά, οπότε θα βγάλω το Κατάνα από τη θήκη και η συνέχεια γνωστή, για όσους γνωρίζουν.

Αγαπητέ κ. Εφευρέτα. Τώρα πρέπει να σου εκμυστηρευτώ κι εγώ ορισμένα πράγματα. Οι άλλοι τα ξέρουν εδώ, οπότε θα το κάνω δημόσια. Είμαι και εγώ ερευνητής. Τι έρευνα κάνω; Ξεσκεπάζω τους απατεώνες του μεταφυσικού. Ποιοι είναι αυτοί θα μου πεις; Και ποιοι δεν είναι. Οι 99% απατεώνες είναι. Κατά βάθος ψάχνουμε το 1% για να συνεννοηθούμε. Απλά εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς. Αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρο. Πάμε παρακάτω.

Τώρα όλα αυτά που γράφεις από εδώ και πέρα, δεν πρόκειται να τα διαβάσω. Γιατί είναι ολα μλκίες. Ιστορίες για αγρίους που έχεις βγάλει μέσα από το κεφάλι σου, κακοφτιαγμένες και κακογραμμένες. Ούτε ένα εφηβικό διήγημα επιστημονικής φαντασίας δεν μπορείς να γράψεις βρε καημένε; Έχεις ανακατέψει ότι μάζεψες από δω και από κει και ήρθες να μας φλομώσεις με αυτά; Τι το πέρασες εδώ μωρέ; Ότι κυκλοφορούν τίποτα αγράμματοι με IQ ροδάκινου;

Πετάς ένα "ιδιοδύναμη". Τι είναι τούτο μωρέ που τσίμπησες, για περιέγραψε μας το. Τι κάνει μια δύναμη, ιδιοδύναμη;
Γιατί ιδιοδύναμη και όχι ετεροδύναμη; Τι είναι η ιδιοανάλυση ξέρεις; Eigenanalysis Αγγλιστί.

Θα σου πω πάντως τι χρειάζεται να ξέρεις. Τη σημασία της έκφρασης con artist. Confidence artist στο Αγγλιστί είναι ο απατεώνας στο Ελληνιστί. Του κοινού ποινικού δικαίου ενίοτε. Πήγαινε να μάθεις μερικά Αγγλικά και μετά έρχεσαι για τα ρέστα. Πρόσεξε μόνο γιατί υπάρχει ένα όριο, που η πλάκα σταματάει και μετά σοβαρεύει το θέμα. Μετά αρχίζουν τα νομικά, του ποινικού δικαίου συγκεκριμένα.

Το λοιπόν κ. Εφευρέτα, καλοκαίρι είναι, βασικά την πλάκα μας κάνουμε, φιλοξενούμενος μας Ρωμαίος είσαι, οφείλουμε να σε προσέξουμε και να σου πούμε ότι όλα αυτά ήταν το καλωσόρισμα. Η συνέχεια συνήθως πέφτει βαριά και ακυρώνουν την κράτηση νωρίς. Από κριτικές πάντως στο booking.com μας έχουν μαυρίσει. Για να μην λες ότι δεν στα είπαμε.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)


Edited by - Heretic on 15/08/2019 22:20:05


Αν ξεσκεπάζεις τους απατεώνες ...τότε πρώτον κι καλύτερο έπρεπε να ξεσκεπασεις τον εαυτό σου heretic !

Κομπάζεις τώρα ως ο κρυφός ερευνητής αλλά αυτό που μόλις κατονομασες ότι κάνεις δεν είναι έρευνα αλλά μπατσιλικι ...κάνεις τον μπάτσο για να βρεις τον απατεώνα αλλά πάλι απεττυχες παταγωδώς !

Λυπάμαι που θα σε λυπησω αλλά δεν είμαι απατεώνας ούτε κι θα γίνω ποτέ !

Επίσης έκανες άλλο ένα λάθος !!!

Χρωστάς μια συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που προσδίδεις έτσι γιατί σου σκάσε στο κεφάλι !

Δεν σου έδωσα ποτέ ούτε το δικαίωμα ούτε την λαβή για να με κατονομασεις απατεώνα κι ότι άλλο κατεβάζει η γκλάβα σου !

Το δε χειρότερο είναι ότι λες κι απροκάλυπτα ότι δεν διαβάζεις αυτά που γράφω γιατί είναι μαλακίες !

Αν λοιπόν κοντόφθαλμε heretic δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω μην τα διαβάζεις είναι αναφθεραιτο δικαίωμα σου ως επίσης κι μην απαντάς !

Αυτές οι παπαριες για κατανες κι άλλες κατινιες είναι παιδιού 16 χρωνων κι εγώ έχω απείρως πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ από το να γράφω σε κάποιον καταφαντασιαν ronnin με κατανα ...

Τώρα αφού έγραψες όλα τα πικροχολα σχόλια σου κι απέδειξες ότι εν τελη εσύ ποιεις τον ρόλο του τρολ τελικά , αφού ποτέ δεν μπήκες στην διαδικασία να διαβάσεις αληθινά το ότι έγραψα παρά απλά απαντούσες με απίστευτα τρισθεορατο εγώ πάντα όμως, νομίζω ότι μόνος σου κέρδισες τον ρόλο του τρολ επάξια ! Μπράβο κι εύγε σου heretic !

Άιντε πήγαινε για κάνα μπανάκι τώρα που είναι καλοκαιράκι κι μη δίνεις άλλη σημασία άλλωστε τι μπορεί να υπάρχει εκεί έξω που να μην το ξέρεις εσύ ο παντογνώστης heretic !

Χρωστάς μια συγνώμη αντρικια όπως το έκανα εγώ όταν υπερβεί τους κανόνες του φόρουμ !

Αν δεν την δώσεις τότε φίλε μου ειλικρινά δεν είσαι άξιος να ασχολουμε μαζί σου προφανώς γιατί ξέρεις τα πάντα κι φυσικά έχεις το αλάθητο του Πάπα ...μα τι λέω ο heretic έχει άλλο level αγγλιστί του αλάθητου ποιος πάπας τώρα ...

Το λοιπόν για να τελειώνουμε όμορφα κι ωραία !

Δεν ασχολείσαι άλλο με χαρακτηρισμούς !

Αν έχεις όντως τα κοτσια ακολούθησε αυτά που έδωσα κι μετά μίλησε μου ξανά !

Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι κι σε εσένα κι όντως μετα τα πράγματα βαραίνουν μπορεί εν τέλη να μην είναι για σένα αυτή η γνώση άλλωστε δεν είναι όλα για όλους !

Κι αν ανοιγες τα ματάκια σου που πας πάντα στα τυφλά ...θα έβλεπες ότι εγραψα με κεφαλαία γράμματα ότι δεν ζήτησα ποτέ λεφτά ούτε κάτι άλλο πέραν από την έρευνα των λεγόμενων μου αλλά ...στα τυφλά εσύ ...πρόσεχε φίλε υπάρχουν πολλά εμπόδια στην ζωή κι σίγουρα κάπου θα χτυπήσεις επάνω τους αν συνεχίσεις να πηγαίνεις στην ζωή σου στα τυφλά ! Φιλική συμβουλή είναι αν δεν την θες απλά πες ότι δεν την είπα ποτέ !

Πρώτα διαβάζουμε ...μετά απαντάμε έτσι μάθαμε όλοι μας στο σχολειο εσύ κοπάνα εκείνη την ημέρα ?

Οπότε ούτε τα σχόλια περί νομικό δίκαιο ή ότι άλλο ευσταθούν γιατί δεν έχεις να μου προσαψεις τίποτα απολύτως ! Όλα μα όλα όσα λες είναι στο μυαλό σου πουθενά γραμμένα από εμένα οπότε με ποια δικαιωδοσια εμεσα μεν με απειλεις δε ...?

Φρόντισε αυτή τη φορά να τα διαβάσεις αλλιώς μην απαντήσεις δεν υπάρχει λόγος ούτως ή άλλος θα είσαι εντελώς εκτός θέματος κύριε ερευνητα των απατεώνων !

Γνωρίζεις πόλους απατεώνες που δίνουν αληθινά στοιχεία ?

Μην το συνεχίσουμε τσάμπα χαλάμε το καλοκαίρι μας άστο ! Δεν σε αφορά είναι για άλλους αυτά που γράφω ...!

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 02:13:24  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Τρελοεφευρέτη στα ξαναείπα αλλα λέω να κάνω άλλη μια προσπάθεια.

Η επιστήμη προϋποθέτει σαφήνεια!
Δεν είσαι σαφής και πλατειάζεις!
Μας ρίχνεις ένα σεντόνι που δεν λέει τίποτα και δεν προωθεί την συζήτηση.

Μιλάς για επιστημονικά πειράματα και δεν δίνεις μαθηματικούς τύπους.

Μιλάς για αεικίνητα! Υπονοείς ότι υπάρχουν αεικίνητα και παραγωγή ενέργειας απο το μηδέν! Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε προβληματίσει.
Δεν γίνεται να υπάρχουν αεικίνητα στο σύμπαν, ούτε απεριόριστη ενέργεια.

Μιλάς για νέους νόμους που καταρρίπτουν νόμους που πειραματικά έχουν αποδειχθεί ότι ισχύουν στις κλίμακες του κόσμου που κινούμαστε.
Αντιλαμβάνεσαι ότι σε τέτοια περίπτωση δεν κάνουν οι πρότεροι νόμοι το λάθος αλλα ο εισηγητής των νέων!
Όταν μου λές μες στα μούτρα μου ότι η Αρχή Διατήρησης της Ενέργειας στο σύμπαν δεν ισχύει, αποπειράσαι να διαλύσεις όλη την επιστημονική γνώση που έχουμε από την εποχή της Αναγέννησης και μετά χωρίς να παρέχεις καμία αντικατάσταση ή εναλλακτική λύση.

Τέλος για το κερασάκι στην τούρτα να σε ρωτήσω κάτι γιατί δεν κατάλαβα: Τί σχέση έχει μια συσκευή διατάραξης της ροής του χρόνου με το αν το σύμπαν μας είναι ένας εικονικός κόσμος;;;;;Φίλε peronospore σπεύδω να σου απαντήσω !

Σίγουρα έχεις δίκιο ότι πρέπει να με προβληματίζει όλο αυτό αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τον σκόπελο αυτον τον πέρασα πριν χρόνια όταν άρχισα να αποδεικνύω ότι όντως υπάρχει αναιτιο κι όντως μπορεί να γυρίσει οντοτικος χρόνος κάτι που δυστυχώς ακόμα δεν μπορεί να γίνει μέσα σε ένα εργαστήριο έτσι μέσα σε λίγα λεπτά ! Προϋποθέτει να υπαρχουν συγκεκριμένες συνθήκες που να φτάσουν να ακουμπήσουν τον οντοτικό χρόνο ή το αναιτιο ! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποδειχτεί ακόμα κι σε κάποιον δύσπιστο ! Άλλωστε έχει ξαναγίνει αρκετές φορές μια ακόμα δεν λέει κάτι !

Για αυτόν τον λόγο διευκρίνισα ότι ΔΕΝ θέλω να με πιστέψετε αλλά να ερευνήσετε αυτά που σας γράφω !

Κι τώρα ας σοβαρευτούμε !

Ξέρω ότι ακούγεται τρελό να μπορούν να καμφθούν όλοι οι νόμοι της φύσης κι ότι έτσι φαίνεται σαν να ακυρώνεται όλη η έως τώρα επιστήμη αλλά , δεν ακυρώνεται εννοείται πως όχι ! Απλά εξελίσεται κι μεγαλώνει σε στοιχεία που πλέον δεν έχουν να κάνουν με μόνο υποστατικό κόσμο μόνον αλλά κι με πολύ υποστατικό κόσμο .

Όλοι οι νόμοι που έχουν έως τώρα ανακαλυφθεί εφαρμόζουν στον μόνο υποστατικό κόσμο κι σαφώς κανείς δεν μπορεί ούτε κι πρόκειται να τους αμφισβητήσει .
Τώρα όλα αυτά που γράφω εγώ εφαρμόζουν σε πολύ υποστατικό κόσμο κι όχι σε μονό υποστατικό κόσμο που τώρα γνωρίζει ο άνθρωπος .

Όσο λοιπόν παράξενο , παράταιρο κι δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο φαίνεται το ότι γράφω δυστυχώς ισχύει ! Αυτό μπορεί κάποιος να το κατανοήσει μόνον εάν κι εφόσον το ζήσει ο ίδιος κι όχι του το αναφέρει κάποιος άλλος .

Έχοντας λοιπόν ζήσει παρά μα πάρα πολλές φορές το αναιτιο κι τον πίσω οντοτικό χρόνο τόσο εγώ όσο κι οι συνεργάτες μου όσο κι άλλα άτομα που δεν ασχολούνται με την έρευνα καθόλου δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να πω ψέματα ότι το αεικίνητο όπως το ονομάζεις δεν υπάρχει ! Δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να πείσει κανέναν ότι δεν ισχύουν αυτά όταν ο ίδιος το έχει ζήσει κι το έχει φάει στο πετσί του στην κυριολεξία !
Τώρα ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται κάπως όμως πως θα μπορούσες να δείξεις κάτι που εσύ βίωσες κι άλλοι μαζί σου επίσης βίωσαν όμως σε αυτόν που το λες δεν το έχει βιώσει ακόμα ?

Ο μόνος τρόπος είναι να του δείξεις από πριν το βιώσει την όψη πως θα μοιάζει αυτού που θα βιώσει για να είναι γνώστης αυτής κι να μπορεί να την δεχτεί κι να την μετρήσει όταν φτάσει στο σημείο να την βιώσει .

Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος τουλάχιστον τώρα αυτήν τη στιγμή !

Ο επόμενος είναι ο καθαρά πρακτικός τρόπος όπου θα υπάρχει κάτι ..ότι ένα πχ gadget που να μπορείς να δείξεις στον συνομιλητή κι ενδιαφερόμενο ότι αυτό που λες ισχύει !

Ακόμα τέτοιο gadget για τον οντοτικό χρόνο δυστυχώς δεν υπάρχει !

Αυτό που υπάρχει είναι κάτι που κάνει ένα είδος κλησης σε άλλη ζωή όμοια με την δική σου σαν κινητό τηλ μόνον που τώρα ακόμα είναι τεράστιο ακόμα κι σταθερό !

Αυτό λειτουργεί καθόλα σαν κινητό τηλ όπου μπορεί κι μεταφέρει έννοιες κι αντικείμενα από αλλού σε αυτην τη ζωή ή ευθυγράμμο όπως το λέμε εμείς αλλά ακόμα δεν φέρνει κατ επιθυμία αλλά random σχεδόν ...

Μην τα μπερδεύεις λοιπόν δεν υπάρχει gadget για τον οντοτικό χρόνο ακόμα τουλάχιστον όμως ειλικρινά προσπαθώ να φτιάξω κι είμαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο !

Μηχάνημα υπάρχει για την υπαρξιακή διάσταση για κλήσεις μεταξύ ευθυγραμμων ζωής του ίδιου ατόμου εξού κι η πολύ υποστατική ζωή !

Για το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν θέλω να μιλήσω στο φόρουμ !

Τον οντοτικό χρόνο όμως κι το αναιτιο τα παρουσιάζω εντελώς δωρεάν !

Τώρα εις απάντηση του τι σχέση έχει ο οντοτικος με τον εικονικό κόσμο , έχω να απαντήσω ότι ο οντοτικος χρόνος έχει την απεριόριστη ικανότητα να επιρεαζει σε φυσική ύλη τον " εικονικό κόσμο " που όπως είπα δεν είναι ψηφιακός αλλά βιολογικός εξού κι γιατί φτάσαμε στον οντοτικό χρόνο κι στο αναιτιο σαν μηνύματα οπότε ναι έχει απόλυτη σχέση ο οντοτικος χρόνος με τον εικονικό κόσμο φίλε peronospore !

Τώρα μπορεί να μην μπορώ να σας τα πω με απόλυτα επιστημονικούς όρους άλλωστε ακόμα δεν έχουν κατασκευαστεί τέτοιοι όροι για τον πολύ υποστατικό κόσμο οπότε συμπαθατε με σας τα παρουσιάζω όσο καλύτερα μπορώ ειλικρινά !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 07:58:45  Εμφάνιση Προφίλ
Και ξέρετε ποιο μπορεί να είναι το πιο τραγικό απ' όλα;
Ο παραπάνω τύπος να τα πιστεύει όλα αυτά που γράφει.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elias@48
Νέο Μέλος

Greece
19 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 09:24:53  Εμφάνιση Προφίλ
το μηχάνημα για να το δει κάποιος δεν είναι δωρεάν λοιπόν ...

ΗΚΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ilias1990
Μέλος 2ης Βαθμίδας


319 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 09:55:47  Εμφάνιση Προφίλ
Έτσι δουλεύουν κύριε εφευρέτα:

https://m.luben.tv/nerdcult/cultureclub/25317

Εσύ το μόνο που καταφέρνεις με τον οντοτικό χρόνο και το κινητό που κάνει κλήσεις σε άλλες διαστάσεις (τι άλλο θα ακούσουμε) είναι να μας κάνεις να γελάμε

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 10:27:57  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αν κάποιος είχε πάρει μια κολα Α4 κι την είχε βαλει το 2000 σε ένα χρηματοκιβώτιο για 5 χρόνια ακριβώς άρα το 2005 ίδια μερα άνοιγε το χρηματοκιβώτιο κι έβαζε φωτιά στο χαρτί Α4 κι το έκλεινε μέχρι κι σήμερα πάλι στο χρηματοκιβώτιο τότε ο γενικός - φυσικός χρόνος θα ήταν 19 χρόνια παραμονής του χαρτιού στο χρηματοκιβώτιο ! Αν τώρα κάποιος προσπαθούσε να βρεθεί σε ημέρα ή σημείο χρόνου με γενικό χρόνο ( αν τα κατάφερνε ποτέ )... που το χαρτί δεν είχε καεί ακόμα τότε λογικά θα βρισκόταν σε μια χρονική ζώνη από το 2005 μέχρι κι το 2000 ! Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι ταξίδεψε στο παρελθόν !

Δεν χρειάστηκε να διαβάσω τίποτε άλλο, το παραπάνω φτάνει. Μία λέξη : Τρίχες!

Πληροφοριακά : ο χρόνος δεν είναι φυσικό μέγεθος. Φυσικά μεγέθη* είναι μόνο η δύναμη (F) - may the force be with you !!! χε,χε,χε - και το μήκος (L).

*Φυσικό μέγεθος = μέγεθος που υπάρχει στην φύση (περιβάλλον, κόσμος, σύμπαν), αυτούσιο, αυθύπαρκτο.

Ο χρόνος λοιπόν είναι ένα μη φυσικό μέγεθος που δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο λόγω της ανάγκης να ερμηνευθούν μαθηματικά τα φυσικά φαινόμενα και να έχουν νόημα οι μαθηματικές εξισώσεις που περιγράφουν και αναλύουν αυτά. Στην ουσία, ο χρόνος είναι κίνηση και τον αντιλαμβανόμαστε μόνο μέσω αυτής. Είναι η μεταβολή της κινητικής ενέργειας ενός σώματος όταν σ' αυτό ασκηθεί μία δύναμη (f).

Στο παραπάνω "παράδειγμα" με το χαρτί : Η καύση του χαρτιού εξαρτάται από το είδος του χρηματοκιβωτίου και την ποσότητα του οξυγόνου που υπάρχει μέσα του, όπως επίσης και από το αν το χρηματοκιβώτιο κλείνει αεροστεγώς ή όχι. Αν μιλάμε για ένα μικρού μεγέθους χρηματοκιβώτιο, σαν αυτά που πωλούνται στα καταστήματα, τα φορητά ή σαν αυτά που τοποθετούνται σε εσοχές στους τοίχους, τότε το χαρτί πολύ απλά ΔΕΝ θα είχε καεί γιατί δεν θα επαρκούσε το οξυγόνο για να συντηρηθεί η καύση. Η φλόγα θα είχε καταναλώσει το λιγοστό οξυγόνο και θα είχε σβήσει προτού κάψει το χαρτί.

Από αυτό που λέω παραπάνω, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως σε κάθε περίπτωση τα φαινόμενα εξετάζονται με βάση το σύστημα αναφοράς τους. Το ίδιο συμβαίνει και όταν εξετάζουμε χρονικά φαινόμενα. Αν π.χ το χρηματοκιβώτιο βρισκόταν σε ένα μέσο που ταξίδευε με την ταχύτητα του φωτός ή με ταχύτητα που πλησίαζε την ταχύτητα του φωτός, ο χρόνος θα λειτουργούσε εντελώς διαφορετικά και η διαφορά 2000 με 2005, δηλ. τα 5 χρόνια, δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα.

Τα υπόλοιπα που λες φίλε Ένας τρελός εφευρέτης είναι φαντασίες και ανοησίες.

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 11:16:01  Εμφάνιση Προφίλ
Εννοείται επίσης, πως δεν υπάρχει "οντοτικός" χρόνος. Αυτό είναι μια δική σου ερμηνεία - ανοησία, προφανώς γιατί σου αρέσει να φαντασιώνεσαι πράγματα. Η έννοια του χρόνου καθιερώθηκε ως "φυσικό μέγεθος" γιατί στον ανθρώπινο μαθηματικό λογισμό και στην επιστήμη είναι απαραίτητη μεταβλητή για να ερμηνευθούν τα φαινόμενα. Στην φύση όμως χρόνος δεν υπάρχει και το σύμπαν είναι άχρονο, αν θέλεις να μιλήσουμε για "πραγματικότητα". Ο Αϊνστάιν στην σχετικότητά του διατύπωσε την άποψη ότι ο χρόνος είναι η 4η διάσταση. Τι σημαίνει όμως "διάσταση" ; Ποιο είναι το νόημα της, αν δεν εισάγεις στην ερμηνεία του όρου το μήκος [L] ; Κανένα. Διάσταση σημαίνει "άλλος κόσμος" ; Διάσταση σημαίνει απόσταση δύο σημείων. Η κίνηση από το ένα σημείο (αρχή) μέχρι το άλλο (τέλος) γίνεται μέσα σε ορισμένο χρόνο. Στην ουσία του λοιπόν ο χρόνος είναι κίνηση, μεταβολή. Τίποτε άλλο. Δεν είναι χωρική διάσταση.

Πάρε ένα χαρτί κι ένα μολύβι. Η κίνηση της γραφίδας από το ένα σημείο στο άλλο όταν σχηματίζεις μια γραμμή, αυτό είναι ο χρόνος.

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 11:28:07  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Φανταστείτε ότι έχετε δύο ποτήρια ένα μπλε κι ένα κόκκινο κι στο μπλε έχει νερό όπου εσείς με απόλυτα φυσικό τρόπο ρίξετε το νερό από το μπλε στο κόκκινο ποτήρι όπου αυτό είναι πάντα το σημείο έναρξης του παραδείγματος ! Τώρα αν γυρίσει ένας πίσω οντοτικος χρόνος στο του μπλε ποτηριού αυτό που θα δείτε είναι να έχει κι το μπλε αλλά κι το κόκκινο ποτήρι νερό !
Αν γύριζε πίσω οντοτικος χρόνος στο κόκκινο ποτήρι τότε αυτό που θα βλέπατε θα ήταν κι τα δύο ποτήρια χωρίς νερό !
Αν γύριζε πίσω οντοτικος χρόνος στο νερό τότε αυτό που θα βλέπατε είναι το νερό αναίτια να φαίνεται κι πάλι στο μπλε ποτήρι σαν να μην το ρίξατε ποτέ στο κόκκινο πλιν όμως εσείς θα το θυμάστε !

Τέρατα βαμμένα πορφυρά / με φτερούγες γλάρων στο κεφάλι


"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2340088
Maintained by Digital Alchemy