ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Το σύμπαν μας είναι ένας εικονικός κόσμος
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ammophila
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
99 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 15:40:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ammophila
Για να δούμε.. είμαι της γνώμης ότι είναι απολύτως συμπτωματικό.

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ammophila
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
99 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 15:56:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ammophila
quote:

quote:

Έτσι ακριβώς. Το θέμα είναι πως σε καμία από αυτές της μηχανικές (κλασική μηχανική και μηχανική των κβάντων, κβαντομηχανική δηλ) δεν ερμηνεύεται το φαινόμενο της κίνησης. Τι είναι η κίνηση ; Ποια η ουσία της δηλ. Όλες περιγράφουν την κίνηση με την απαραίτητη μεταβλητή του χρόνου, το (t) δηλ. αλλά δεν λένε τι είναι η κίνηση. Υπάρχει και μία άλλη μηχανική ως θεωρία. Η Άχρονη Μηχανική. Εκεί δίνεται μια ερμηνεία της κίνησης χωρίς την μεταβλητή χρόνος. Είναι ενός καθηγητή, γυμνασιάρχη, ονόματι Γκόσδας. Τα ρολόγια μας μετράνε κίνηση. Ρολόι χωρίς κίνηση δεν έχει εφευρεθεί μέχρι τώρα.

βλ. https://www.politeianet.gr/books/9789608763500-gkosdas-i-naoum-enosi-ellinon-fusikon-eniaia-achroni-michaniki-8808


Σίγουρα είναι πολύ σοβαρή δουλειά+ και ομολογώ ότι τον έμαθα από σένα, το είχες αναφέρει παλαιότερα στο γνωστό επικό θέμα* :-D

Δεν μπορώ όμως να την κρίνω μιας και δεν την έχω διαβάσει, το θέμα όμως είναι πως για να προσεγγίσεις αυτές τις εργασίες της θεωρητικής φυσικής πρέπει να έχεις ένα καλό γενικό υπόβαθρο στη φυσική, κάτι το οποίο δεν το έχω.

* http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=2&TOPIC_ID=10933

+ https://www.lefkiselida.gr/library/images/9789609745185_pdf.pdf

Για να μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα, κάπου αναφέρει ο ποιητής ότι το σύμπαν δεν είναι εικονικό, όπως έγραψε ο θεματοθέτης (αλήθεια, ποιος είναι αυτός ο Notopoulou με το εμπνευσμένο nick; )
αλλά βιολογικό.

Εξαιρετικά εμπνευσμένο ευφυολόγημα και αυτό. Ας τσουλήσουμε λίγο αυτό τον συλλογισμό παρακάτω. Τι εννοεί ο ποιητής με τον όρο βιολογικό; Ζούμε τάχατες μέσα σε κάποιον οργανισμό και δεν το έχουμε καταλάβει; Πως μπορεί να γίνεται αυτό; Ποιους βιολογικούς οργανισμούς, πέραν της βιόσφαιρας της Γης, έχει υπόψη του ο ποιητής και αμολάει τέτοιον συλλογισμό; Πως θα μπορούσε να γενεί αυτό, ποιες είναι οι ενδείξεις που έχει. Μήπως βιώματα πάλι; Ποτήρια με νερά και καμένες Α4 σε γραμματοκιβώτια ή τίποτις παραπέρα, πολύ βαθύ για να το εννοήσουμε, εμείς οι φτωχοί πλην τίμιοι παπαγάλοι; Ας δεήσει να μας πει λοιπόν τη γνώμη του.

quote:
Πάντως για ενημέρωση σου ένα λάθος ρολόι με δείκτες δείχνει την σωστή ώρα δυο φορές τη μερα

Πολύ σωστό κι αυτό.


Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)


Edited by - Heretic on 16/08/2019 15:40:22


Αστεία αστεία το ρολογακι του φόρουμ πάει Μια ώρα πίσω, όχι ότι έχει και καμία σημασία

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 16:13:22  Εμφάνιση Προφίλ
Αυτό

quote:
Σε αντιδιαστολή με τον γενικό χρόνο θα σας δείξω άλλον έναν τον οντοτικό χρόνο ! Έτσι τον ονομάζω εγώ κι μπορεί να μετρήσει έναν χρόνο σε μέτρηση βημάτων διαφοράς εικόνας κι θέσης κλπ. του κάθε τι κι του κάθε ενός ή μια !

+

αυτό

quote:
Δυστυχώς ο χρόνος είναι διάσταση ( διαιρω κι τάσσομαι ) κι είναι χωρος όπως ο κλασικός που γνωρίζετε αλλά όχι για το φυσικό σώμα .

σημαίνει ένα πράγμα : Ότι ο οντοτικός χρόνος είναι μία διάσταση, ένας χώρος στον οποίο ζουν οντότητες που μπορεί κάποιος να τις δει όχι με το φυσικό του σώμα, με την φυσική του όραση. Σημαίνει δηλ ... μια ακόμη περίπτωση ενός ψυχολογικά διαταραγμένου ανθρώπου με προβληματική συμπεριφορά και προσωπικότητα.

quote:
Ας τσουλήσουμε λίγο αυτό τον συλλογισμό παρακάτω. Τι εννοεί ο ποιητής με τον όρο βιολογικό; Ζούμε τάχατες μέσα σε κάποιον οργανισμό και δεν το έχουμε καταλάβει; Πως μπορεί να γίνεται αυτό; Ποιους βιολογικούς οργανισμούς, πέραν της βιόσφαιρας της Γης, έχει υπόψη του ο ποιητής και αμολάει τέτοιον συλλογισμό; Πως θα μπορούσε να γενεί αυτό, ποιες είναι οι ενδείξεις που έχει. Μήπως βιώματα πάλι; Ποτήρια με νερά και καμένες Α4 σε γραμματοκιβώτια ή τίποτις παραπέρα, πολύ βαθύ για να το εννοήσουμε, εμείς οι φτωχοί πλην τίμιοι παπαγάλοι; Ας δεήσει να μας πει λοιπόν τη γνώμη του.

Μην τον προκαλείς. Δε το 'χει σε τίποτε να γεμίσει το θέμα με σεντόνια ανοησίας και ασυναρτησίας ...

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"

Edited by - kangaro on 16/08/2019 16:17:49Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 16:28:04  Εμφάνιση Προφίλ
Προς τους επιτιθέμενους κι μόνον !

Λυπάμαι κύριοι αλλά η ζωή εμένα δεν με πήγε όπως εσάς που είχατε τα λουσα κι γενικώς τον τρόπο να σπουδάσετε κι να γίνεται επιφανής επιστήμονες κι ειδικοί στο ότι ...

Εγώ δουλεύω από τα 13 μου κι είμαι 41 έχω βγάλει μόνον μία μικρή νυχτερινή σχολή κι ίσως στα μάτια σας αυτό να με κάνει αγράμματο !

Έλα όμως που είχα το σθένος κι την παλικαριά να ερευνω παράλληλα με ότι άλλο έπρεπε να κάνω κι δυστυχώς δεν είχα κανέναν απολύτως να με βοηθήσει βλέπεις τότε ούτε καν στον θείο google δεν μπορούσα να μπω για να μαζέψω ότι πληροφορία χρειαζομουν !

Έφτασα όμως εδώ με το σπαθί μου κι δεν είναι μια απλή ξεχασμένη σκουριασμένη κατάνα από το Μοναστηράκι αλλά ένα σπαθί που φτιάχτηκε από όσα έπρεπε να αντιμετωπίσω !

Ο λόγος μου διορθώθηκε σε τεράστιο βαθμό χωρίς να έχω κάνει πανεπιστημία κι ανώτατες σχολές κι όμως έχω πολύ καλό λόγο σε σχέση με την παιδεία που είχα από μικρός !

Το πνεύμα μου ( εννοώ ο τρόπος σκέψης ) έχει κάνει τεράστια άλματα αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είχα την παιδεία που εσείς έχετε ή είχατε !

Τι να κάνουμε όλα είναι όπως μας σερβηριστηκαν σε αυτήν τη ζωή ή τουλάχιστον έτσι είναι ακόμα ...ευελπιστώ να αλλάξει αυτό !

Εσείς που έχετε παιδεία κι είστε ως λέτε σώφρονες ενώ εγώ βγήκα ξαφνικά παράφρων ...γιατί δεν κοιτάτε ακριβώς τι γράφω κι απαντάτε σε ότι να νε ?

Δεν απαξίωσα πουθενά κανέναν επιστήμονα λέγοντας ότι πριν την οποία επιστήμη που ο άνθρωπος ανακάλυψε υπήρχαν οι νόμοι της φύσης ! Όποιος δεν το πιστεύει αυτό είναι απλά ουγκ...

Επίσης αν ...διαβάζατε λίγο θα βλέπατε ότι έχω ήδη πει ότι όλες οι επιστήμες είναι καθόλα σωστές πλιν ημιτελής κι αυτό είναι σωστό γιατί αλλιώς η κάθε επιστήμη θα ήταν βράχος ακλόνητος κι δεν θα επιδεχοταν καμία εξέλιξη !

Είπα επίσης ότι όλες αυτές οι επιστήμες έχουν να κάνουν με τον μονουποστατικο κόσμο κι έδωσα κι τα στοιχεία τι είναι το κάθε " κλιμάκιο " υπόστασης αλλά όπως δίπλα ακριβώς έγραψα δεν θα το διαβάζατε γιατί είστε οι φωτεινοί παντογνώστες !

Εδώ πρέπει να σας πω κι κάτι ακόμα που δυστυχώς το μυαλουδακι σας δεν το χωρά με τίποτα !

Όλα όσα ο κοινώς κόσμος ( συμπεριλαμβανομένου εννοείται κι εμένα ) γνωρίζει για οποία επιστήμη κι όποιον κανόνα της φύσης είναι μόνον το 1% αυτών που αληθινά γνωρίζουν κάποιοι καρεκλοκενταυροι κι χρησιμοποιούν εναντίων μας δυστυχώς !

Το υπόλοιπο 99% το κατέχουν αυτοί οι κύριοι που σήμερα με άνεση διαχειρίζονται τον κόσμο κι φυσικά κι εμάς !

Η διαφορά μεταξύ εμένα κι εσάς είναι μια !
Παρότι κι οι δυο μας γνωρίζουμε μόνον το 1% από την αληθινή επιστήμη εσείς θεωρείτε ότι αυτό το 1% είναι 100% ενώ εγώ απλά γνωρίζω ότι είναι μόνον το 1% κι παλεύω να ερευνήσω κι να βρω το υπόλοιπο κρυμμένο 99% που τώρα είναι στα χέρια των δυστυχώς κακόβουλων κοσμοκρατωρων !

Οπότε ναι μπορεί για τα δικά σας δεδομένα να είμαι αγράμματος κι η παιδεία μου να είναι τόση δα ...αλλά για τα δικά μου δεδομένα το πνεύμα σας κι η σκεπτική σας ελευθερία δυστυχώς είναι ανύπαρκτη !

Ο λόγος ? Το τεράστιο εγώ σας !

Κι φίλε heretic γιατί όπως λες εδώ απλά ερχόμαστε για να γράψουμε κι όχι να τσακωθούμε γιατί θα ήταν παιδιάστικο από μέρους μας σε αυτό που χρωστάς συγνώμη είναι που από το δικό σου κεφάλι κι την δική σου σκοπιά θεωρησες ότι είμαι απατεώνας!

Δεν έχω δώσει πουθενά τέτοιο δικαίωμα κι σε κανέναν !

Το τι θες εσύ να πιστεύεις είναι αναφθεραιτο δικαίωμα σου ! Το να το πλασάρεις όμως έξω στο φόρουμ έτσι γιατί εσύ μπορείς δεν είναι καν ανθρωπινως αποδεκτό ! Σε αυτό οφείλεις την συγνώμη κι στο λάθος πόρισμα που συνεχώς διαλαλας σαν άλλος τελάλης ότι εγώ ζητάω χρήματα ή κάτι πέραν της έρευνας των γραφομενων μου !

Αα κι κάτι ακόμα ! Το όνομα παραμένει τρελός εφευρέτης κι όχι αυτό που σου είπα στο mail κι χωρίς την άδεια μου το έγραψες καθότι μετά ξέρεις υπάρχει κι το GDPR που δεν είναι αστείο ...

Τα προσωπικά δεδομένα που σου έδωσα γιατί βλέπεις εγώ είχα το σθένος να σου δώσω αληθινά στοιχεία κι όχι παπατζες ενώ εσύ κρύβεις τα πάντα επιμελώς ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να τα βγάζεις στο φόρουμ !!!

Τα πάμε τα συμφωνήσαμε !

Αα κι μια ακόμα ερώτηση που δεν μου απάντησες ρε heretic !

Ξέρεις πολλούς απατεώνες που δίνουν αληθινά στοιχεία ?

Έτσι για τρωφη στην σκέψη το λέω ...

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ammophila
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
99 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 16:35:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ammophila
quote:

Προς τους επιτιθέμενους κι μόνον !

Λυπάμαι κύριοι αλλά η ζωή εμένα δεν με πήγε όπως εσάς που είχατε τα λουσα κι γενικώς τον τρόπο να σπουδάσετε κι να γίνεται επιφανής επιστήμονες κι ειδικοί στο ότι ...

Εγώ δουλεύω από τα 13 μου κι είμαι 41 έχω βγάλει μόνον μία μικρή νυχτερινή σχολή κι ίσως στα μάτια σας αυτό να με κάνει αγράμματο !

Έλα όμως που είχα το σθένος κι την παλικαριά να ερευνω παράλληλα με ότι άλλο έπρεπε να κάνω κι δυστυχώς δεν είχα κανέναν απολύτως να με βοηθήσει βλέπεις τότε ούτε καν στον θείο google δεν μπορούσα να μπω για να μαζέψω ότι πληροφορία χρειαζομουν !

Έφτασα όμως εδώ με το σπαθί μου κι δεν είναι μια απλή ξεχασμένη σκουριασμένη κατάνα από το Μοναστηράκι αλλά ένα σπαθί που φτιάχτηκε από όσα έπρεπε να αντιμετωπίσω !

Ο λόγος μου διορθώθηκε σε τεράστιο βαθμό χωρίς να έχω κάνει πανεπιστημία κι ανώτατες σχολές κι όμως έχω πολύ καλό λόγο σε σχέση με την παιδεία που είχα από μικρός !

Το πνεύμα μου ( εννοώ ο τρόπος σκέψης ) έχει κάνει τεράστια άλματα αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είχα την παιδεία που εσείς έχετε ή είχατε !

Τι να κάνουμε όλα είναι όπως μας σερβηριστηκαν σε αυτήν τη ζωή ή τουλάχιστον έτσι είναι ακόμα ...ευελπιστώ να αλλάξει αυτό !

Εσείς που έχετε παιδεία κι είστε ως λέτε σώφρονες ενώ εγώ βγήκα ξαφνικά παράφρων ...γιατί δεν κοιτάτε ακριβώς τι γράφω κι απαντάτε σε ότι να νε ?

Δεν απαξίωσα πουθενά κανέναν επιστήμονα λέγοντας ότι πριν την οποία επιστήμη που ο άνθρωπος ανακάλυψε υπήρχαν οι νόμοι της φύσης ! Όποιος δεν το πιστεύει αυτό είναι απλά ουγκ...

Επίσης αν ...διαβάζατε λίγο θα βλέπατε ότι έχω ήδη πει ότι όλες οι επιστήμες είναι καθόλα σωστές πλιν ημιτελής κι αυτό είναι σωστό γιατί αλλιώς η κάθε επιστήμη θα ήταν βράχος ακλόνητος κι δεν θα επιδεχοταν καμία εξέλιξη !

Είπα επίσης ότι όλες αυτές οι επιστήμες έχουν να κάνουν με τον μονουποστατικο κόσμο κι έδωσα κι τα στοιχεία τι είναι το κάθε " κλιμάκιο " υπόστασης αλλά όπως δίπλα ακριβώς έγραψα δεν θα το διαβάζατε γιατί είστε οι φωτεινοί παντογνώστες !

Εδώ πρέπει να σας πω κι κάτι ακόμα που δυστυχώς το μυαλουδακι σας δεν το χωρά με τίποτα !

Όλα όσα ο κοινώς κόσμος ( συμπεριλαμβανομένου εννοείται κι εμένα ) γνωρίζει για οποία επιστήμη κι όποιον κανόνα της φύσης είναι μόνον το 1% αυτών που αληθινά γνωρίζουν κάποιοι καρεκλοκενταυροι κι χρησιμοποιούν εναντίων μας δυστυχώς !

Το υπόλοιπο 99% το κατέχουν αυτοί οι κύριοι που σήμερα με άνεση διαχειρίζονται τον κόσμο κι φυσικά κι εμάς !

Η διαφορά μεταξύ εμένα κι εσάς είναι μια !
Παρότι κι οι δυο μας γνωρίζουμε μόνον το 1% από την αληθινή επιστήμη εσείς θεωρείτε ότι αυτό το 1% είναι 100% ενώ εγώ απλά γνωρίζω ότι είναι μόνον το 1% κι παλεύω να ερευνήσω κι να βρω το υπόλοιπο κρυμμένο 99% που τώρα είναι στα χέρια των δυστυχώς κακόβουλων κοσμοκρατωρων !

Οπότε ναι μπορεί για τα δικά σας δεδομένα να είμαι αγράμματος κι η παιδεία μου να είναι τόση δα ...αλλά για τα δικά μου δεδομένα το πνεύμα σας κι η σκεπτική σας ελευθερία δυστυχώς είναι ανύπαρκτη !

Ο λόγος ? Το τεράστιο εγώ σας !

Κι φίλε heretic γιατί όπως λες εδώ απλά ερχόμαστε για να γράψουμε κι όχι να τσακωθούμε γιατί θα ήταν παιδιάστικο από μέρους μας σε αυτό που χρωστάς συγνώμη είναι που από το δικό σου κεφάλι κι την δική σου σκοπιά θεωρησες ότι είμαι απατεώνας!

Δεν έχω δώσει πουθενά τέτοιο δικαίωμα κι σε κανέναν !

Το τι θες εσύ να πιστεύεις είναι αναφθεραιτο δικαίωμα σου ! Το να το πλασάρεις όμως έξω στο φόρουμ έτσι γιατί εσύ μπορείς δεν είναι καν ανθρωπινως αποδεκτό ! Σε αυτό οφείλεις την συγνώμη κι στο λάθος πόρισμα που συνεχώς διαλαλας σαν άλλος τελάλης ότι εγώ ζητάω χρήματα ή κάτι πέραν της έρευνας των γραφομενων μου !

Αα κι κάτι ακόμα ! Το όνομα παραμένει τρελός εφευρέτης κι όχι αυτό που σου είπα στο mail κι χωρίς την άδεια μου το έγραψες καθότι μετά ξέρεις υπάρχει κι το GDPR που δεν είναι αστείο ...

Τα προσωπικά δεδομένα που σου έδωσα γιατί βλέπεις εγώ είχα το σθένος να σου δώσω αληθινά στοιχεία κι όχι παπατζες ενώ εσύ κρύβεις τα πάντα επιμελώς ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να τα βγάζεις στο φόρουμ !!!

Τα πάμε τα συμφωνήσαμε !

Αα κι μια ακόμα ερώτηση που δεν μου απάντησες ρε heretic !

Ξέρεις πολλούς απατεώνες που δίνουν αληθινά στοιχεία ?

Έτσι για τρωφη στην σκέψη το λέω ...

Ένας τρελός εφευρέτηςΤούτος ο heretic πάντως είχε κάποια εποχή το οναομα του φορά παρτιδα,ποιος ξέρει τι χαλασμένοι του την ειπανε και το αφαίρεσε έτσι για τρωφή

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 16:58:06  Εμφάνιση Προφίλ
Ναι ammophila δυστυχώς του έδωσα αληθινά στοιχεία για ειλικρινά ευνόητους λόγους να πάψει να θεωρεί ότι ήρθα εδώ σαν κάποιος που κρύβεται έτσι για να πετάξει δυο φανφάρες σε ένα φόρουμ !

Δυστυχώς βλέπω ότι έπραξα εντελώς λάθος όμως όπως είπα τα προσωπικά μου στοιχεία απαιτώ να παραμείνουν προσωπικά ακριβώς μέχρι εκεί που εγώ επέτρεψα κι ουχί παραεξω !

Άλλωστε αν διαρρεύσει κάτι είναι πανευκολο να βρει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μέσα από το φόρουμ ποιο καλοπαιδο έχει διαρρεύσει τα προσωπικά μου στοιχεία ως επίσης κι της εταιρείας μου !

Ήδη με δόλιο σκοπό αποκάλυψε όνομα κι επώνυμο μπας κι με τρομάξει αλλά το έκανε περίτεχνα σαν καταπληκτικός απατεώνας που είναι ...κι δεν θα το καταλάβετε γι'αυτό ακόμα διατηρω ήρεμη στάση !

Το τι λέμε μέσα στο φόρουμ μπορούν να το διαβάσουν όσοι επιθυμούν ! Το τι λέμε σε ένα mail ΔΕΝ μπορεί ούτε κι πρέπει να μοιραστεί στο φόρουμ ακόμα κι αν ο heretic είναι διαχειριστής ή ότι άλλο θέλει !

Τώρα όσο για τα γαβγισματα τι να πω κρίμα δεν έχω λιχουδιτσα να τους δώσω να ηρεμήσουν !

Άλλωστε δεν είναι όλοι όμοροι κι δεν έχουν τα ίδια πιστεύω όμως αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν να γράψει ότι αυτός πιστεύει αρκεί να μην βρίζει κι να μην προσπαθεί να εξαγοράσει έναντι κάποιο αντιτίμου αυτό που λέει !

Εγώ αυτά τα έχω ήδη αποσαφηνίσει οπότε είμαι απόλυτα κύριος !

Τώρα αν κάποιοι λόγο πιθανώς της βαθμίδας ή των σπαθολουρων που έχουν εδώ μέσα μπορούν να τρολαρουν στην κυριολεξία κάποιον που είναι με το σεις κι το σας τι να πω τότε το φόρουμ έπρεπε να είναι καθαρά κλειστό για 5~10 άτομα μόνον τους δικούς τους ! Κακώς το έχουν σε κοινή θέα !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ammophila
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
99 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 17:32:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ammophila
quote:

quote:

Ναι ammophila δυστυχώς του έδωσα αληθινά στοιχεία για ειλικρινά ευνόητους λόγους να πάψει να θεωρεί ότι ήρθα εδώ σαν κάποιος που κρύβεται έτσι για να πετάξει δυο φανφάρες σε ένα φόρουμ !

Δυστυχώς βλέπω ότι έπραξα εντελώς λάθος όμως όπως είπα τα προσωπικά μου στοιχεία απαιτώ να παραμείνουν προσωπικά ακριβώς μέχρι εκεί που εγώ επέτρεψα κι ουχί παραεξω !

Άλλωστε αν διαρρεύσει κάτι είναι πανευκολο να βρει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μέσα από το φόρουμ ποιο καλοπαιδο έχει διαρρεύσει τα προσωπικά μου στοιχεία ως επίσης κι της εταιρείας μου !

Ήδη με δόλιο σκοπό αποκάλυψε όνομα κι επώνυμο μπας κι με τρομάξει αλλά το έκανε περίτεχνα σαν καταπληκτικός απατεώνας που είναι ...κι δεν θα το καταλάβετε γι'αυτό ακόμα διατηρω ήρεμη στάση !

Το τι λέμε μέσα στο φόρουμ μπορούν να το διαβάσουν όσοι επιθυμούν ! Το τι λέμε σε ένα mail ΔΕΝ μπορεί ούτε κι πρέπει να μοιραστεί στο φόρουμ ακόμα κι αν ο heretic είναι διαχειριστής ή ότι άλλο θέλει !

Τώρα όσο για τα γαβγισματα τι να πω κρίμα δεν έχω λιχουδιτσα να τους δώσω να ηρεμήσουν !

Άλλωστε δεν είναι όλοι όμοροι κι δεν έχουν τα ίδια πιστεύω όμως αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν να γράψει ότι αυτός πιστεύει αρκεί να μην βρίζει κι να μην προσπαθεί να εξαγοράσει έναντι κάποιο αντιτίμου αυτό που λέει !

Εγώ αυτά τα έχω ήδη αποσαφηνίσει οπότε είμαι απόλυτα κύριος !

Τώρα αν κάποιοι λόγο πιθανώς της βαθμίδας ή των σπαθολουρων που έχουν εδώ μέσα μπορούν να τρολαρουν στην κυριολεξία κάποιον που είναι με το σεις κι το σας τι να πω τότε το φόρουμ έπρεπε να είναι καθαρά κλειστό για 5~10 άτομα μόνον τους δικούς τους ! Κακώς το έχουν σε κοινή θέα !

Ένας τρελός εφευρέτης


Ευτυχώς ή δυστυχώς μην με αναφέρεις επι ματαιω
Αν ήταν στο χέρι μου θα σου έλεγα που να την βάλεις την διωξη!

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν


Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 17:32:31  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:

Ναι ammophila δυστυχώς του έδωσα αληθινά στοιχεία για ειλικρινά ευνόητους λόγους να πάψει να θεωρεί ότι ήρθα εδώ σαν κάποιος που κρύβεται έτσι για να πετάξει δυο φανφάρες σε ένα φόρουμ !

Δυστυχώς βλέπω ότι έπραξα εντελώς λάθος όμως όπως είπα τα προσωπικά μου στοιχεία απαιτώ να παραμείνουν προσωπικά ακριβώς μέχρι εκεί που εγώ επέτρεψα κι ουχί παραεξω !

Άλλωστε αν διαρρεύσει κάτι είναι πανευκολο να βρει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μέσα από το φόρουμ ποιο καλοπαιδο έχει διαρρεύσει τα προσωπικά μου στοιχεία ως επίσης κι της εταιρείας μου !

Ήδη με δόλιο σκοπό αποκάλυψε όνομα κι επώνυμο μπας κι με τρομάξει αλλά το έκανε περίτεχνα σαν καταπληκτικός απατεώνας που είναι ...κι δεν θα το καταλάβετε γι'αυτό ακόμα διατηρω ήρεμη στάση !

Το τι λέμε μέσα στο φόρουμ μπορούν να το διαβάσουν όσοι επιθυμούν ! Το τι λέμε σε ένα mail ΔΕΝ μπορεί ούτε κι πρέπει να μοιραστεί στο φόρουμ ακόμα κι αν ο heretic είναι διαχειριστής ή ότι άλλο θέλει !

Τώρα όσο για τα γαβγισματα τι να πω κρίμα δεν έχω λιχουδιτσα να τους δώσω να ηρεμήσουν !

Άλλωστε δεν είναι όλοι όμοροι κι δεν έχουν τα ίδια πιστεύω όμως αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν να γράψει ότι αυτός πιστεύει αρκεί να μην βρίζει κι να μην προσπαθεί να εξαγοράσει έναντι κάποιο αντιτίμου αυτό που λέει !

Εγώ αυτά τα έχω ήδη αποσαφηνίσει οπότε είμαι απόλυτα κύριος !

Τώρα αν κάποιοι λόγο πιθανώς της βαθμίδας ή των σπαθολουρων που έχουν εδώ μέσα μπορούν να τρολαρουν στην κυριολεξία κάποιον που είναι με το σεις κι το σας τι να πω τότε το φόρουμ έπρεπε να είναι καθαρά κλειστό για 5~10 άτομα μόνον τους δικούς τους ! Κακώς το έχουν σε κοινή θέα !

Ένας τρελός εφευρέτης


Ευτυχώς ή δυστυχώς μην με αναφέρεις επι ματαιω

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν


Δεκτών κι σεβαστών εννοείται !

Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Πλήρες Μέλος

Christmas Island
843 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 18:23:21  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Ξέρω ότι ακούγεται τρελό να μπορούν να καμφθούν όλοι οι νόμοι της φύσης κι ότι έτσι φαίνεται σαν να ακυρώνεται όλη η έως τώρα επιστήμη αλλά , δεν ακυρώνεται εννοείται πως όχι ! Απλά εξελίσεται κι μεγαλώνει σε στοιχεία που πλέον δεν έχουν να κάνουν με μόνο υποστατικό κόσμο μόνον αλλά κι με πολύ υποστατικό κόσμο .

Κάνεις λάθος. Αν μου πείς ότι ΕΑρχική=/=ΕΤελική δεν χρειάζεται να πείς οτιδήποτε άλλο. Μόλις κατάστρεψες την φυσική.
Είναι σαν να ψάχνεις να βρείς το που είσαι και να σου απαντά κάποιος ότι δεν είσαι στον τελικό προορισμό σου. Είναι άχρηστο συμπέρασμα.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάνεις λάθος.
quote:
Έχοντας λοιπόν ζήσει παρά μα πάρα πολλές φορές το αναιτιο κι τον πίσω οντοτικό χρόνο τόσο εγώ όσο κι οι συνεργάτες μου όσο κι άλλα άτομα που δεν ασχολούνται με την έρευνα καθόλου δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να πω ψέματα ότι το αεικίνητο όπως το ονομάζεις δεν υπάρχει ! Δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να πείσει κανέναν ότι δεν ισχύουν αυτά όταν ο ίδιος το έχει ζήσει κι το έχει φάει στο πετσί του στην κυριολεξία !
Τώρα ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται κάπως όμως πως θα μπορούσες να δείξεις κάτι που εσύ βίωσες κι άλλοι μαζί σου επίσης βίωσαν όμως σε αυτόν που το λες δεν το έχει βιώσει ακόμα ?

Συνεχίζεις το ίδιο βιολί με την ασάφεια. Ο υποκειμενικός παρατηρητής είναι άχρηστος για την επιστήμη.
quote:
Τώρα εις απάντηση του τι σχέση έχει ο οντοτικος με τον εικονικό κόσμο , έχω να απαντήσω ότι ο οντοτικος χρόνος έχει την απεριόριστη ικανότητα να επιρεαζει σε φυσική ύλη τον " εικονικό κόσμο " που όπως είπα δεν είναι ψηφιακός αλλά βιολογικός εξού κι γιατί φτάσαμε στον οντοτικό χρόνο κι στο αναιτιο σαν μηνύματα οπότε ναι έχει απόλυτη σχέση ο οντοτικος χρόνος με τον εικονικό κόσμο φίλε peronospore !

Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Επιμένεις να χρησιμοποιείς μη συμβατικές και ανούσιες έννοιες όπως "οντοτικός χρόνος" και για "ψηφιακούς και βιολογικούς κόσμους".

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 18:26:24  Εμφάνιση Προφίλ
Παράδειγμα φαινομένου matrix (αποσύνθεση ύλης)

Τύπος που εργάζεται σε εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ξεκινά να παραδώσει ένα δέμα σε κάποιον πελάτη του. Ο πελάτης του βρίσκεται σε ένα κτίριο το οποίο καταλαμβάνει χώρο ενός οικοδομικού τετραγώνου, είναι δηλ. ένα πολύ μεγάλο κτίριο (στο original post δίνεται και η οδός). Ο courier μας, πλησιάζοντας στον προορισμό του βλέπει στην αριστερή μεριά του το κτίριο. Βρίσκεται όμως στην δεξιά λωρίδα και πρέπει να κάνει αναστροφή. Με το που κάνει όμως αναστροφή, το κτίριο, αυτό που πιάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο, εξαφανίζεται μυστηριωδώς και στην θέση του εμφανίζεται μια μάντρα αυτοκινήτων (πάλι καλά που δεν εμφανίσθηκε η μεγάλη πυραμίδα του Χέοπα). Ταραγμένος τηλεφωνεί στον πελάτη του αλλά ο πελάτης του δεν απαντά στις κλήσεις του (αυτό έλειπε, να απαντούσε ...). Ο courier μας, αποφασίζει να φύγει και να εξυπηρετήσει τους άλλους πελάτες του. Γυρίζοντας στο γραφείο του, τηλεφωνεί ξανά στον πελάτη με το εξαφανισμένο κτίριο και φυσικά ... ο πελάτης απαντά.

Πως ερμηνεύεται το παραπάνω φαινόμενο ;

*[ παρακαλώ, οι απαντήσεις σας να είναι διαφορετικές από την προφανής απάντηση ότι ο courier μπέρδεψε τον δρόμο και χάθηκε ... ]

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"

Edited by - kangaro on 16/08/2019 18:31:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ammophila
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
99 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 18:30:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ammophila
quote:

Παράδειγμα φαινομένου matrix (αποσύνθεση ύλης)

Τύπος που εργάζεται σε εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ξεκινά να παραδώσει ένα δέμα σε κάποιον πελάτη του. Ο πελάτης του βρίσκεται σε ένα κτίριο το οποίο καταλαμβάνει χώρο ενός οικοδομικού τετραγώνου, είναι δηλ. ένα πολύ μεγάλο κτίριο (στο original post δίνεται και η οδός). Ο courier μας, πλησιάζοντας στον προορισμό του βλέπει στην αριστερή μεριά του το κτίριο. Βρίσκεται όμως στην δεξιά λωρίδα και πρέπει να κάνει αναστροφή. Με το που κάνει όμως αναστροφή, το κτίριο, αυτό που πιάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο, εξαφανίζεται μυστηριωδώς και στην θέση του εμφανίζεται μια μάντρα αυτοκινήτων (πάλι καλά που δεν εμφανίσθηκε η μεγάλη πυραμίδα του Χέοπα). Ταραγμένος τηλεφωνεί στον πελάτη του αλλά ο πελάτης του δεν απαντά στις κλήσεις του (αυτό έλειπε, να απαντούσε ...). Ο courier μας, αποφασίζει να φύγει και να εξυπηρετήσει τους άλλους πελάτες του. Γυρίζοντας στο γραφείο του, τηλεφωνεί ξανά στον πελάτη με το εξαφανισμένο κτίριο και φυσικά ... ο πελάτης απαντά.

Πως ερμηνεύεται το παραπάνω φαινόμενο ;

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"Ο οδηγός είναι αποφλοιωμένος, δεν έχει νεοχιτώνιο. Το φάγανε σφιγγγες , βέβαια λογικά δεν θα είχε ικανότητες οδήγησης αυτοκινούμενων οχημάτων , άτοπο. Ποιος το έφερε το παραπάνω παράδειγμα;

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 18:35:54  Εμφάνιση Προφίλ
Είναι "προσωπικό βίωμα" ενός τύπου που είναι μέλος στο φόρουμ που μας έδωσε στην 1η σελ. του θέματος ο Τ.Ε.

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ammophila
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
99 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 18:45:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ammophila
quote:

Είναι "προσωπικό βίωμα" ενός τύπου που είναι μέλος στο φόρουμ που μας έδωσε στην 1η σελ. του θέματος ο Τ.Ε.

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"Εννοείς στο μπλογκ του; κάποιος το ανέφερε στο μπλογκ του; Έχεις διαβάσει τι έχουν γρ´αψει εδώ μέσα; εν τόπο χλοερό; Να ξέρεις πάντως αν είναι θετική η απαντηση ότι ηπιο Μυρωδάτη γαρδένιες που έχω δει ,όχι μυρίσει, φύτρωνε σε ένα λοφάκι από γουρουνόσκατα

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν

Edited by - ammophila on 16/08/2019 18:46:33

Edited by - ammophila on 16/08/2019 18:47:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2019, 19:10:26  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Προς τους επιτιθέμενους κι μόνον !

Στη φαντασία σου βρίσκονται, όπως και όλα τα υπόλοιπα που γράφεις

quote:
Λυπάμαι κύριοι αλλά η ζωή εμένα δεν με πήγε όπως εσάς που είχατε τα λουσα κι γενικώς τον τρόπο να σπουδάσετε κι να γίνεται επιφανής επιστήμονες κι ειδικοί στο ότι ...

Εγώ δουλεύω από τα 13 μου κι είμαι 41 έχω βγάλει μόνον μία μικρή νυχτερινή σχολή κι ίσως στα μάτια σας αυτό να με κάνει αγράμματο !


Ωπα ρε Παπαμιχαήλ... το πρωί στο γιαπί το βράδυ στο νυχτερινό... Και άλλοι δίπλα στον πατέρα τους, μέσα στις οικοδομές μεγάλωσαν και πήραν δίπλωμα πολιτικού μηχανικού από το Μετσόβιο. Θέλεις να σου πω και ονόματα; Ένας τέτοιος ήταν ο ξάδερφός μου.

Να σου πω και λίγα για μένα; Δουλεύω από τα 15 μου, όταν ξεκίνησα να κάνω τον κλητήρα στο γραφείο του νονού μου και σήμερα στα 50+ μου βρίσκομαι στο 3ο βασικό πτυχίο. Με κανονική δουλειά από τα 25 μου και πάνω σε αυτά που σπούδασα. Γιατί αυτό με ενδιέφερε να κάνω και αυτό κάνω.

Πουλάω εφέ μήπως; Θέλεις να συζητήσουμε για θέματα ειδικότητας, από αυτά που δεν τα βρίσκεις με σερφαρισμα στο νετ, όπως έχω αποδείξει σε μερικούς παπαρο-ξερόλες εδώ μέσα; Άστο, εσένα δεν σε παίρνει, εκτός κι αν θέλεις να μιλήσουμε για πατατάκια και γκοφρέτες.


Μήπως, λέω, μήπως δεν τα έπαιρνες τα γράμματα τελικά; Και όλη αυτή η κλάψα είναι εφέ για να κρύψεις την ανεπάρκειά σου;

quote:
Έλα όμως που είχα το σθένος κι την παλικαριά να ερευνω παράλληλα με ότι άλλο έπρεπε να κάνω κι δυστυχώς δεν είχα κανέναν απολύτως να με βοηθήσει βλέπεις τότε ούτε καν στον θείο google δεν μπορούσα να μπω για να μαζέψω ότι πληροφορία χρειαζομουν !


Τι ερευνάς βρε κακομοίρη, αυτές οι μλκιες του κ@λου τα 9μερα που αραδιάζεις, έρευνα τα αποκαλείς αυτά; Ξέρεις μερικούς Έλληνες πραγματικούς ερευνητές στο χώρο αυτό που αναφέρεις, να μου τους πεις;

quote:
Έφτασα όμως εδώ με το σπαθί μου κι δεν είναι μια απλή ξεχασμένη σκουριασμένη κατάνα από το Μοναστηράκι αλλά ένα σπαθί που φτιάχτηκε από όσα έπρεπε να αντιμετωπίσω !

Που έφτασες δηλαδή; Να βγαίνεις στα φόρουμ και να σερβίρεις πίπες;

quote:
Ο λόγος μου διορθώθηκε σε τεράστιο βαθμό χωρίς να έχω κάνει πανεπιστημία κι ανώτατες σχολές κι όμως έχω πολύ καλό λόγο σε σχέση με την παιδεία που είχα από μικρός !

Το πνεύμα μου ( εννοώ ο τρόπος σκέψης ) έχει κάνει τεράστια άλματα αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είχα την παιδεία που εσείς έχετε ή είχατε !


Α, σοβαρά ρε; Ξέρω μπαρμπάδες σε χωριά, γεωργούς-κτηνοτρόφους που ίσα που έβγαλαν το δημοτικό με πραγματική παιδεία. Εσένα ο λόγος σου και το πνεύμα σου είναι κολλημένο στο επίπεδο ενός κακομαθημένου εφήβου με σαφείς μαθησιακές δυσχέρειες. Τις οποίες φυσικά δεν απευθύνθηκες σε κανέναν ειδικό να σε βοηθήσει αν και ενήλικας πια και στα 40+ όπως ισχυρίζεσαι αλλά βούτηξες μέσα στην παράνοια με το κεφάλι.


quote:
Εσείς που έχετε παιδεία κι είστε ως λέτε σώφρονες ενώ εγώ βγήκα ξαφνικά παράφρων γιατί δεν κοιτάτε ακριβώς τι γράφω κι απαντάτε σε ότι να νε ?

Μα αυτό κοιτάμε ρε μάνα μου. Κάθε τι νέο που γράφεις είναι χειρότερο απ' το προηγούμενο...

quote:
Δεν απαξίωσα πουθενά κανέναν επιστήμονα λέγοντας ότι πριν την οποία επιστήμη που ο άνθρωπος ανακάλυψε υπήρχαν οι νόμοι της φύσης ! Όποιος δεν το πιστεύει αυτό είναι απλά ουγκ...

Επίσης αν ...διαβάζατε λίγο θα βλέπατε ότι έχω ήδη πει ότι όλες οι επιστήμες είναι καθόλα σωστές πλιν ημιτελής κι αυτό είναι σωστό γιατί αλλιώς η κάθε επιστήμη θα ήταν βράχος ακλόνητος κι δεν θα επιδεχοταν καμία εξέλιξη !


Φυσικό είναι. Δημόκριτος, Νεύτωνας, Αϊνστάιν και Μαστρογιάννης. Καλά τα λέω; Εσένα περίμενε η ανθρώπινη γνώση να την πας παρακάτω

quote:
Είπα επίσης ότι όλες αυτές οι επιστήμες έχουν να κάνουν με τον μονουποστατικο κόσμο κι έδωσα κι τα στοιχεία τι είναι το κάθε " κλιμάκιο " υπόστασης αλλά όπως δίπλα ακριβώς έγραψα δεν θα το διαβάζατε γιατί είστε οι φωτεινοί παντογνώστες !
Εδώ πρέπει να σας πω κι κάτι ακόμα που δυστυχώς το μυαλουδακι σας δεν το χωρά με τίποτα !

Εσένα το μυαλουδάκι σου δεν χωράει ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι εδώ μέσα την απύθμενη βλακεία που σε δέρνει και σου λέμε ότι έγινες κουραστικός και ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε; Αυτές οι υποστάσεις ρε μάστορα πως προέκυψαν; Επειδή το λες εσύ φυσικά, έτσι; Μα τι λέω… ολόκληρος εφευρέτης το γράφει, είναι δυνατόν να μην είναι έτσι;

quote:
Όλα όσα ο κοινώς κόσμος ( συμπεριλαμβανομένου εννοείται κι εμένα ) γνωρίζει για οποία επιστήμη κι όποιον κανόνα της φύσης είναι μόνον το 1% αυτών που αληθινά γνωρίζουν κάποιοι καρεκλοκενταυροι κι χρησιμοποιούν εναντίων μας δυστυχώς !

Το υπόλοιπο 99% το κατέχουν αυτοί οι κύριοι που σήμερα με άνεση διαχειρίζονται τον κόσμο κι φυσικά κι εμάς !Ωπα... να τες και οι γνωστές θεωρίες συνωμοσίας. Η κρυφή γνώση που ξέρουν κάποιοι και το χρησιμοποιούν σε βάρος μας. Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι εκεί θα κατέληγαν όλα.

quote:
Η διαφορά μεταξύ εμένα κι εσάς είναι μια !
Παρότι κι οι δυο μας γνωρίζουμε μόνον το 1% από την αληθινή επιστήμη εσείς θεωρείτε ότι αυτό το 1% είναι 100% ενώ εγώ απλά γνωρίζω ότι είναι μόνον το 1% κι παλεύω να ερευνήσω κι να βρω το υπόλοιπο κρυμμένο 99% που τώρα είναι στα χέρια των δυστυχώς κακόβουλων κοσμοκρατωρων !

Μα τι λες τώρα ρε φίλε... συγκλονιστικό. Αφού ξέρεις και τα ποσοστά... υποκλίνομαι. Πως τα έβγαλες αυτά τα ποσοστά; Σου τα είπε κάποιος που ξέρει το 100% μήπως; Επικοινωνείς με το Θεό μήπως;

quote:
Οπότε ναι μπορεί για τα δικά σας δεδομένα να είμαι αγράμματος κι η παιδεία μου να είναι τόση δα ...αλλά για τα δικά μου δεδομένα το πνεύμα σας κι η σκεπτική σας ελευθερία δυστυχώς είναι ανύπαρκτη !

Ο λόγος ? Το τεράστιο εγώ σας !


Εδω υποκλίνομαι. Μόλις μας έγινε κριτική από τον άνθρωπο με το μηδενικό εγώ. Βρίσκεσαι ήδη στη Νιρβάνα... namaste

quote:
Κι φίλε heretic γιατί όπως λες εδώ απλά ερχόμαστε για να γράψουμε κι όχι να τσακωθούμε γιατί θα ήταν παιδιάστικο από μέρους μας σε αυτό που χρωστάς συγνώμη είναι που από το δικό σου κεφάλι κι την δική σου σκοπιά θεωρησες ότι είμαι απατεώνας!

Όχι ακριβώς απατεώνας. Συζητάμε την περίπτωση μεταξύ τρολ και φαρσέρ έως παράφρονα και απατεώνα. Έχει πολλές αποχρώσεις το παράλογο που βλέπουμε.

quote:
Δεν έχω δώσει πουθενά τέτοιο δικαίωμα κι σε κανέναν !

Με το καλημέρα τα αμόλησες εδώ!

quote:
Το τι θες εσύ να πιστεύεις είναι αναφθεραιτο δικαίωμα σου ! Το να το πλασάρεις όμως έξω στο φόρουμ έτσι γιατί εσύ μπορείς δεν είναι καν ανθρωπινως αποδεκτό ! Σε αυτό οφείλεις την συγνώμη κι στο λάθος πόρισμα που συνεχώς διαλαλας σαν άλλος τελάλης ότι εγώ ζητάω χρήματα ή κάτι πέραν της έρευνας των γραφομενων μου !

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ψάχνεις πελατεία-σπόνσορες, μεταξύ άλλων

quote:
Αα κι κάτι ακόμα ! Το όνομα παραμένει τρελός εφευρέτης κι όχι αυτό που σου είπα στο mail κι χωρίς την άδεια μου το έγραψες καθότι μετά ξέρεις υπάρχει κι το GDPR που δεν είναι αστείο ...

Ωπα ρε Μαστρογιάννη, που έμαθες και το GDPR. Δυο σελίδες παραπίσω δεν μας είπες ότι είσαι ο john_art στο φόρουμ που έδωσες; Διαχειριστής παρέα με τον babis_tsa; Τι έβγαλα στη φόρα ακριβώς; Κι εμένα Γιάννη με λένε και τη μισή Ελλάδα επίσης. Φωνάζεις Γιάννη στο δρόμο και γυρίζουν 2-3. Αυτό σε κόφτει;

quote:
Τα προσωπικά δεδομένα που σου έδωσα γιατί βλέπεις εγώ είχα το σθένος να σου δώσω αληθινά στοιχεία κι όχι παπατζες ενώ εσύ κρύβεις τα πάντα επιμελώς ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να τα βγάζεις στο φόρουμ !!!

Πρόσεχε μη μου συγχύζεσαι μόνο.

quote:
Αα κι μια ακόμα ερώτηση που δεν μου απάντησες ρε heretic !

Ξέρεις πολλούς απατεώνες που δίνουν αληθινά στοιχεία ?


Ποιος μίλησε για αληθινά στοιχεία. Με ποιο τρόπο είναι αληθινά τα στοιχεία σου; Μήπως το επιβεβαίωσα κάπως; Με λένε Γιάννη Παπαδόπουλο και είμαι υπεύθυνος στη μηχανογράφηση της Eurobank. Άντε πες πως υπάρχει αυτό το πρόσωπο. Ποιος σας εγγυάται πως είμαι αυτός;

(τυχαίο το παράδειγμα)

Έτσι για τροφή στην σκέψη το λέω κι εγώ...

Και τώρα μπαίνουμε στα καλά:

quote:
Άλλωστε αν διαρρεύσει κάτι είναι πανευκολο να βρει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μέσα από το φόρουμ ποιο καλοπαιδο έχει διαρρεύσει τα προσωπικά μου στοιχεία ως επίσης κι της εταιρείας μου !

Πρόσεξε γιατί αν πας στη δίωξη θα αντιμετωπίσεις κάποιο άλλο πρόβλημα. «Ένοχος, ένοχον ου ποιεί» το λένε οι νομικοί.

quote:
Ήδη με δόλιο σκοπό αποκάλυψε όνομα κι επώνυμο μπας κι με τρομάξει αλλά το έκανε περίτεχνα σαν καταπληκτικός απατεώνας που είναι ...κι δεν θα το καταλάβετε γι'αυτό ακόμα διατηρω ήρεμη στάση !

Λοιπόν, μέχρι εδώ ήταν μάστορα οι πίπες σου. Η πλάκα τελείωσε. Δείξε μας τώρα ακριβώς το σημείο στο οποίο αποκαλύπτω το όνομα και το επώνυμο σου. Και γρήγορα έτσι. Μη καθυστερείς γιατί βιάζομαι.


Μας φλομώνεις στα φούμαρα ότι υπάρχει εταιρία από πίσω η οποία έχει κατασκευάσει κάποιο προϊόν και ότι είσαι μέσα σε αυτή.


quote:
Αν ψάξετε λίγο πιο σοβαρά θα βρείτε ότι υπάρχει εταιρία που κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα κι όχι δεν ανήκει κάπου σε κάποιον τύπου Rockefeller ή Rothschild είναι καθόλα Ελληνική κι είμαι μέσα σε αυτήν !

Οπότε όπως είπα ...δεν είμαι τρολ απλά κάποιος ερευνητής που αληθινά παλεύει να προχωρήσει την έρευνα του κι για αυτόν τον λόγο έχει ήδη βγάλει τον κόπο μιας ζωής στο σφυρί για να μπορέσει να την φτάσει να γίνει γνωστή στον κόσμο !


Ποια εταιρία βρε κατακαημένη Ρούμελη... σου στέλνω email για να μάθω ποια είναι η εταιρία αυτή. Για να δω τι κατηγορίας λαμόγιο είσαι φυσικά, μη φανταστείς τίποτε άλλο. Περίμενα Εταιρία ψυχικών ερευνών, έστω παπαρολογίας τύπου Π. Ζωγράφου. Και μου πετάς στη μάπα μια επωνυμία εταιρίας, την οποία με ένα απλό γκουγκλάρισμα αποδεικνύεται ότι είναι ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ. Ω ναι ρε μάγκες. Ο τύπος είναι περιπτεράς και μάλιστα σε νοίκι! :-D

Το οποίο το παραδέχεσαι και εσύ και μετά με φλομώνεις στη παπαριά ότι έχετε και καλά κι ένα περίπτερο για τα προς το ζην; Για ξέπλυμα χρήματος μήπως; Ασε, δεν σε κόβω για τόσο μάγκα. Η οποία μάλιστα έπεσε έξω και την πουλάτε κιόλας; Βρε κακομοίρη, εδώ ούτε ένα περίπτερο δεν μπορείτε να κουμαντάρετε, και έρχεσαι και μας κουνιέσαι για εφευρέσεις και ιστορίες για αγρίους;

Αναρωτιέμαι στ' αλήθεια σε ποια κατηγορία να σε εντάξω, θέλουμε όμως και άλλα στοιχεία για αυτό, οπότε περιμένω με αγωνία την απάντησή σου.


Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)


Edited by - Heretic on 16/08/2019 19:30:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ένας τρελός εφευρέτης
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 02:57:47  Εμφάνιση Προφίλ
Κι από ποτέ ρε heretic το ότι έχω κι περίπτερο είναι έγκλημα κι το παρουσιάζεις κι έτσι ?

Μήπως έπρεπε να σου ζητήσω την άδεια ?

Άκου πονυρε κι χαιρεκακε άνθρωπε !

Έγκλημα δεν είναι το να έχω περίπτερο ούτε το να γράφω αυτά που εγώ πιστεύω ως σωστά !

Έγκλημα είναι αυτό που κάνεις εσύ που βγάζεις πράγματα κι στοιχεία στην φόρα που ΔΕΝ σου ανήκουν ούτε κι έχεις πάρει το οκ από τον κάτοχο τους !

Μα τι εξυπνάδα κι τι εφυια κι τι τεράστιο iq ειλικρινά ροδάκινου πρέπει να έχεις για να καταλάβεις ότι είσαι απλά λάθος !

Τώρα που είσαι λάθος !

Απλό !
Έχεις έναν τύπο όποιον ...που χωρίς να στην λέει κι χωρίς να σε έχει βρίσει κι χωρίς να σου έχει κάνει καμία απόλυτος ζημιά , εσύ με το καλημέρα σας άρχισες τα είσαι τρολ είσαι τρολ κι ολοένα κολλημένη η βελόνα ! Το μόνο που έπρεπε να κάνεις αν ήσουν σωστά ηθικά άτομο , ήταν να πεις φίλε τρελέ εφευρέτη δεν μπορώ να σε καταλάβω ή δεν ενδιαφέρομαι εγώ προσωπικά για αυτά που λες ή ακόμα κι να μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις ποτέ !

Όλα αυτά θα ήταν σωστά !

Εσύ όμως δείχνοντας εξαρχής ότι είσαι χαιρεκακος άνθρωπος άρχισες επιθέσεις κάργα χωρίς λόγο κι χωρίς αιτία έτσι απλά για τα μάτια του κόσμου !

Αυτό heretic είναι βαμπιρισμος !

Θεωρείς τον κάθε άνθρωπο τραπέζι για να φας . Εις απόδειξη αυτού όταν είδες ότι δεν τρως από εμένα πλέον έκανες άλλη μια κίνηση εντελώς φάουλ να βγάλεις προσωπικά μου στοιχεία στην φορά ...κι επειδή δεν σου έφτανε αυτό πήρες κυριολεκτικά κλέβοντας το... μια συζήτηση από το δικό μου φόρουμ κι την πέταξες στην βορά των λύκων φυσικά γιατί είσαι μάγκας εννοείται !

Κι να φανταστεί κανείς ότι υποτίθεται υπάρχει κι διαχειριστής του φόρουμ που όφειλε να έχει εξαφανησει όλα αυτά τα φάουλ σου από το φόρουμ του , αλλά μάλλον είναι διακοπές !

Έχω ήδη καταλήξει πάντως σε δύο συμπεράσματα για το τι επικρατεί εκεί στο φόρουμ !

1) ότι το έχετε για μάσα μπούκα μια αρμάδα από Νεφελίμ εκεί μέσα κι μόλις κάποιος πει καλημέρα εσείς αρχίζετε την αφαίμαξη !

2) υπάρχει μια περίπτωση όλο αυτό να γίνεται κατόπιν πληρωμής κάτι που με τον τρόπο σας μόνοι σας οδηγείται τον οποίον μπει να το σκεφτεί αφού ενώ απλά μπορείτε ακόμα κι να μην πείτε τίποτα κι να τελειώσουν όλα έτσι ήρεμα κι ανθρώπινα εσείς αρχίζετε το φαγωποτι από την πρώτη κι όλας συζήτηση !

Αν κύριοι διαχειριστές του φόρουμ ΔΕΝ επιθυμείτε να μπαίνει ελεύθερα κόσμος για να γράψει αυτά που ο ίδιος πιστεύει αδιάφορο αν εσείς τα πιστεύετε ή όχι τότε , κι από την στιγμή που ο ομιλητής απλά γράφει τα πιστεύω του κι δεν βρίζει , δεν σας αμαυρώνει κάτι κοκ τότε ΜΗΝ το έχετε ελεύθερο κι σε κοινή θέα τόσο απλό είναι !

Όταν υπάρχει ελευθερία ακριβώς μέχρι τα όρια της ελευθερίας των υπολοίπων τότε κύριοι ο κάθε ένας μπορεί ελεύθερα να γράψει τα πιστεύω του !
Τώρα το ότι υπάρχουν άτομα που ειλικρινά είναι το φαι τους να κάνουν ζημιά σε όποιον ή ακόμα κι σε προσωπικό επιπεδο στον οποίον αποφασίσει εκ λάθους να γράψει εδώ ...αυτόματα σημαίνει ότι ή στο φόρουμ κάτι δεν πάει καλά κι προφανώς είναι ψυχολογικού τομέα ή ότι είστε πολύ ελαστικοί σαν διαχειριστές εκτός βέβαια αν όντως είσαι κι εσύ διαχείριστης heretic οπότε έτσι εξηγούνται όλα .. ή απλά πληρώνεστε για να κάνετε γνωστό μόνον ότι ήταν ήδη εκ του παρελθόντος γνωστό κάτι που ειλικρινά δεν θέλω να το πιστέψω !

Τώρα για να τελειώνουμε γιατί εγώ βορα στα δόντια βαμπίρ δεν γίνομαι για κανέναν λόγο !

Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε στο μήνυμα μου δεν χρειάζεται !

Εγώ ήρθα κύριος κι φεύγω κύριος όχι γιατί φοβήθηκα το σκουριασμένο κατάνα που μόνον κατάνα δεν είναι μάλλον μπαντανα με ζωγραφισμένη κατανα είναι αλλά οκ φεύγω ως είπα γιατί θεωρώ ότι ήρθα να μιλήσω με ανθρώπους στην φύση κι όχι με Νεφελίμ που απλά τα έχει ταράξει η ενεργειακή πείνα !

Άσε που δεν ξέρω να μιλάω την γλώσσα Νεφελίμ αυτό που το πας...

Εγώ κύριοι ήρθα να κάνω συζήτηση κι όχι να μπω σε ρινγκ για να τσακώνομαι με όλους αυτούς που γράφουν εδώ μέσα !

Όλα όσα σας είπα είναι αλήθεια !

Δεν υπάρχει τρόπος να μπορέσετε να με πείσετε ότι δεν τα έχω βιώσει ... Επίσης είναι εκεί για όποιον θέλει να τα ερευνήσει αν θέλει αν δεν θέλει καλή καρδιά !

Τα σχόλια τύπου θελει να σας φάει λεφτά είναι απλά στο μυαλό του κυρίου που ειλικρινά πιστεύει ότι όντως έπιασε τον απατεώνα ! Μόνον εκεί όμως !

Εγώ κύριοι σας έδωσα το πώς θα μοιάζει όταν το δείτε κι όπως είπα σας το έδωσα ως δώρο δηλαδή χάρισμα κι όχι επί οποίας πληρωμής οποιου είδους !

Όταν κάποια στιγμή αναπόφευκτα δείτε την όψη φαινομένου τουλάχιστον θα ξέρετε τι είναι κι δεν θα χάσετε την γη κάτω από τα πόδια σας όπως παθαίνουν όλα τα άτομα ανά τον κόσμο που βιώνουν αυτά τα φαινόμενα χωρίς καν να ξέρουν τι είναι αυτά !

Οπότε κατά μίαν έννοια η αποστολή εξετελεσθει με απόλυτη επιτυχία αφού τώρα ξέρετε πως θα μοιάζει το φαινόμενο !

Να λοιπόν σενιορ heretic τι σημαίνει να είσαι κύριος !

Όπως είπα μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε σε εμένα !
Μπορείτε όμως ελεύθερα να τρολαρετε τα γραφόμενα μου στο φόρουμ , σας δίνω την άδεια !

Τώρα τα στοιχεία που αφορούν το φόρουμ το δικό μου ως επίσης κι συζητήσεις που έχουν γίνει σε αυτό κι το τι πραγματεύεται μαζί με ότι άλλο η εταιρία μου νομίζω ότι δεν σας χρειάζονται οπότε κύριε διαχειριστή του φόρουμ απέσυρε τα συγκεκριμένα στοιχεία από την κοινή θέα καθότι αυτά είναι προσωπικά μου στοιχεία κι δεν εμπίπτουν στο παιχνιδάκι των παιδιών που τώρα παίζουν ανεξέλεγκτα !

Καλό υπόλοιπο στην ζωή σας κύριοι κι λυπάμαι αν σας ξύπνησα από τον ύπνο σας νόμιζα ότι είστε όντως έξυπνοι ( εκτός ύπνου ) !

Τα σέβη μου εις όλους κι αν σας κούρασα συγνώμη δεν το έκανα από πρόθεση αλλά από μεγάλο ενθουσιασμό από αυτα που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια κι την ίσως άμετρη λαχτάρα να σας τα μεταφέρω προς έρευνα !

Φεύγω κύριοι ...veni vidi vici αυτό ισχύει κι για εσάς κι για εμένα οπότε όλοι είμαστε ευχαριστημένοι !


Αα εννοείται ότι όλα όσα είπα που μοιάζουν άσχημα ισχύουν μόνον για αυτούς που πλάκωσαν να φάνε ...όλοι οι άλλοι εξερουντε !

Καλό καλοκαίρι κι κακίες έχω μάθει να μην κρατώ γιατί το εγώ μου το έχω τιθασευμενο κι το είναι μου ζει σε ευρύ χώρο κι δύσκολα στενοχωριεται !

Χαχα κι αυτό δικό μου μουστάκια !!!


Ένας τρελός εφευρέτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Πλήρες Μέλος

Christmas Island
843 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 07:56:24  Εμφάνιση Προφίλ
Αν δεν το κατάλαβες:

  • Παραθέτεις ψευδή στοιχεία για την μορφή της εταιρίας που υποτίθεται οτι κάνει την έρευνα.
  • Έχεις φτιάξει μια συσκευή που δεν μπορείς να εξηγήσεις πως δουλεύει και φυσικά ούτε ΆΝ δουλεύει.
  • Δεν παραθέτεις κανένα ουσιαστικό στοιχείο για την φύση του φαινομένου και το κυριότερο, καμία επιστημονική τεκμηρίωση παρότι μιλάς σε κάθε post για επιστήμη.

Όχι κύριε john_art ή όπως στο καλό σε λένε! Δεν μας νοιάζει η πατέντα σου μεχρι να αποδείξεις οτι λειτουργεί.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


634 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 08:39:30  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Έχεις φτιάξει μια συσκευή που δεν μπορείς να εξηγήσεις πως δουλεύει και φυσικά ούτε ΆΝ δουλεύει.

Σιγά να μην έχει φτιάξει και συσκευή ... Αμφιβάλλω κι ένα αυγό αν μπορεί να βράσει για να φάει ...

Στο καλό να πάει.

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 09:30:15  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Κι από ποτέ ρε heretic το ότι έχω κι περίπτερο είναι έγκλημα κι το παρουσιάζεις κι έτσι ?

Μήπως έπρεπε να σου ζητήσω την άδεια ?

Άκου πονυρε κι χαιρεκακε άνθρωπε !

Έγκλημα δεν είναι το να έχω περίπτερο ούτε το να γράφω αυτά που εγώ πιστεύω ως σωστά !Πωωω ρε φίλε... ομολογώ ότι έδωσες νέα διάσταση στην έκφραση "ζητάω και τα ρέστα". Θα σου έχει μείνει από το περίπτερο φαντάζομαι. Πρέπει να είσαι ξετσίπωτος πέρα για πέρα, έτσι δεν είναι; Ήρθες και μας φλόμωσες στη μούφα με το καλημέρα για μια υποτιθέμενη εφεύρεση, μιας υποτιθέμενης εταιρίας, που υποτίθεται πως κάνει όχι κάτι απλά εξωφρενικό. Παραπάνω από το "πετάει ο ελέφαντας". Και σου ζητάω παραπάνω στοιχεία και αποδεικνύεται ότι η εταιρία σου αυτή είναι ένα περίπτερο; Είσαι σοβαρός ρε μαστροΓιάννη; Καλά, για πόσο βλάκες πρέπει να μας περνάς τελικά;

Να ξανααπαντήσω: σίγουρα περισσότερο από εσένα. Δυστυχώς δεν πάει παρακάτω, εσύ το έχεις τερματίσει.

quote:
Θεωρείς τον κάθε άνθρωπο τραπέζι για να φας . Εις απόδειξη αυτού όταν είδες ότι δεν τρως από εμένα πλέον έκανες άλλη μια κίνηση εντελώς φάουλ να βγάλεις προσωπικά μου στοιχεία στην φορά ...κι επειδή δεν σου έφτανε αυτό πήρες κυριολεκτικά κλέβοντας το... μια συζήτηση από το δικό μου φόρουμ κι την πέταξες στην βορά των λύκων φυσικά γιατί είσαι μάγκας εννοείται !

Μάλλον εσύ κατάλαβες ότι δεν θα φας από εμάς, ότι δεν υπάρχουν θύματα εδώ μέσα για να αρμέξεις για "οικονομική ενίσχυση" για την υποτιθέμενη εφεύρεσή σου. Μη με προκαλείς άλλο γιατί θα βγούνε και άλλες γαργαλιστικές λεπτομέρειες από αυτά που μου έγραψες.

Και ποια συζήτηση σου έκλεψα βρε καρνάβαλε, που έχεις χάσει το φως σου από τη λαχτάρα που πήρες και μπερδεύεις τον έναν με τον άλλο εδώ; Εκτός κι αν θεωρείς ότι εγώ και ο Kangaro είμαστε το ίδιο πρόσωπο.

Για να σε διευκολύνω: φυσικά και είμαστε. Το heretic είναι υπηρεσιακό ψευδώνυμο, όπως ήδη έχει αποδειχτεί από ένα άλλο τρολ. heretic, dsm, nikomaxos, ilias, robespierre και kangaro είναι μερικά υπηρεσιακά ψευδώνυμα, ανθελλήνων πρακτόρων σε μυστική -μάλλον φανερή πια- αποστολή. Καταστρέφουν τα έργα Ελλήνων εφευρετών. Την πάτησες σαν καλό κορόιδο που ήσουν, την επόμενη φορά θα μάθεις να μην τα βάζεις με τα Νεφελίμ.

quote:
Έγκλημα είναι αυτό που κάνεις εσύ που βγάζεις πράγματα κι στοιχεία στην φόρα που ΔΕΝ σου ανήκουν ούτε κι έχεις πάρει το οκ από τον κάτοχο τους !

Την πάτησες κ. Εφευρέτα και τώρα το φυσάς και δεν κρυώνει, ε; Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έβγαλα κανένα απολύτως προσωπικό στοιχείο σου στη φόρα, όπως σου ξεκαθάρισα εξ' αρχής. Αυτά όλα που έχω αναφέρει, είναι ακόμα και σε επίπεδο αστικού δικαίου και GDPR ψαγμένα ότι δεν μπορούν να σε ταυτοποιήσουν σε καμία περίπτωση.

Ξέρεις τι ζημιά πραγματικά σου έκανα; Δεν μπορείς να πουλήσεις φούμαρα σε κανέναν από δω και πέρα. Γιατί όποιος διαβάσει όλα αυτά που προηγήθηκαν και για κακή του τύχη πέσει ή έχει ήδη πέσει επάνω σου, έχει όλο το ιστορικό της απάτης που πήγες να στήσεις. Ένας κομπιναδόρος της κακιάς ώρας, αυτό είσαι μαστροΓιάννη.

quote:
Κι να φανταστεί κανείς ότι υποτίθεται υπάρχει κι διαχειριστής του φόρουμ που όφειλε να έχει εξαφανησει όλα αυτά τα φάουλ σου από το φόρουμ του , αλλά μάλλον είναι διακοπές !

Για αυτό να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι. Ο διαχειριστής είναι απολύτως ενήμερος για όλο το ιστορικό σου και παρακολουθεί το θέμα, όπως όλους μας εδώ μέσα. Θα ήθελες πάρα πολύ να εξαφανίσει τα τεκμήρια που άφησες, έτσι; Μάλλον ας πρόσεχες!

quote:
Έχω ήδη καταλήξει πάντως σε δύο συμπεράσματα για το τι επικρατεί εκεί στο φόρουμ !

υπάρχει μια περίπτωση όλο αυτό να γίνεται κατόπιν πληρωμής κάτι που με τον τρόπο σας μόνοι σας οδηγείται τον οποίον μπει να το σκεφτεί αφού ενώ απλά μπορείτε ακόμα κι να μην πείτε τίποτα κι να τελειώσουν όλα έτσι ήρεμα κι ανθρώπινα εσείς αρχίζετε το φαγωποτι από την πρώτη κι όλας συζήτηση !


Άντε μπράβο, άργησες αλλά τελικά το κατάλαβες. Αμοιβόμαστε από σιωνιστικούς κύκλους, για να μην αφήνουμε το ελληνικό πνεύμα να θριαμβεύσει. Πράκτορες είπαμε πως είμαστε βρε καημένε, τι δεν καταλαβαίνεις;

quote:
Άσε που δεν ξέρω να μιλάω την γλώσσα Νεφελίμ αυτό που το πας...

Αλήθεια, ποια γλώσσα μιλάς; Από την αρχή κατάλαβα ότι δεν είναι ακριβώς ελληνικά αυτά που γράφεις και ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι η ακριβής διάλεκτος.

quote:
Τώρα τα στοιχεία που αφορούν το φόρουμ το δικό μου ως επίσης κι συζητήσεις που έχουν γίνει σε αυτό κι το τι πραγματεύεται μαζί με ότι άλλο η εταιρία μου νομίζω ότι δεν σας χρειάζονται οπότε κύριε διαχειριστή του φόρουμ απέσυρε τα συγκεκριμένα στοιχεία από την κοινή θέα καθότι αυτά είναι προσωπικά μου στοιχεία κι δεν εμπίπτουν στο παιχνιδάκι των παιδιών που τώρα παίζουν ανεξέλεγκτα !

Πω πω καημός να εξαφανιστούν τα στοιχεία σου... τι μας λες ρε φίλε; Μας χρειάζονται και πάρα πολύ μάλιστα. Είναι η απόδειξη για το debunking που έπαθες. Και σε σένα θα κάνει καλό. Υπάρχει μια αμυδρή περίπτωση να παρατήσεις τις μλκιες και να αρχίσεις να ασχολείσαι με σοβαρά πράγματα. Όπως να σταματήσεις να δουλεύεις τον κόσμο και να επιδιώξεις την πραγματική μόρφωση και καλλιέργεια. Λιγάκι δύσκολο, αλλά πες πως από αυτή η "μικρή ατυχία" που είχες εδώ μέσα είναι το "εναρκτήριο λάκτισμα" !

quote:
Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε στο μήνυμα μου δεν χρειάζεται !

Αντιθέτως χρειάζεται!


quote:
Εγώ ήρθα κύριος κι φεύγω κύριος

Όλα όσα σας είπα είναι αλήθεια !

Να λοιπόν σενιορ heretic τι σημαίνει να είσαι κύριος !

Φεύγω κύριοι ...veni vidi vici αυτό ισχύει κι για εσάς κι για εμένα οπότε όλοι είμαστε ευχαριστημένοι !


Εϊ κύριος; Στάσου που πας; Μη φεύγεις!
Έχω μύγδαλα!

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ilias1990
Μέλος 2ης Βαθμίδας


319 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 11:19:37  Εμφάνιση Προφίλ
Εναλλακτικός τίτλος για το (επικό) θέμα:

'Οι αναπάντητες κλήσεις του εξωδιαστατικού περιπτερά σε μονοϋποστατικό χρόνο, η εμπλοκή των πρακτορίσκων της ΝΤΠ και ο ρόλος της Νοτοπούλου'

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 11:42:55  Εμφάνιση Προφίλ
Ηλία, είναι πιο απλό. Αυτή η καταραμένη ταινία, το Matrix, φταίει για όλα. Αν την έχει δει πρόσφατα ή την θυμάσαι:

--Ο Μορφέας προσφέρει μπλέ ή κόκκινο χάπι στον Νέο, μπλέ και κόκκινα ποτήρια βρήκε ο άλλος για να μας πείσει.

--Τον Νέο και τους υπολοίπους βγάζουν από το Matrix με τηλεφωνικές κλήσεις. Τηλεφωνήματα κινητών σε άλλη διάσταση κάνει ο άλλος για να ενεργοποιήσει τον οντοτικό χρόνο.

Έχουμε τελικά ένα κατά βάθος παιδάκι που δεν μεγάλωσε ποτέ.
Θεραπεία σοκ, η μόνη λύση.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ammophila
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
99 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 12:11:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ammophila
Πάντα είμαι της γνώμης ότι ανθρώποι σαν τουτονα .άσχετοι παρεισφρήσαντες παράγοντες Είναι πάντα χρήσιμοι σαν αντίστιξη , σαν δίορθωση σε κάτι που γέρνει υπερβολικά προς μια μεριά, νομίζω έιναι λ´αθος να τους προγκάτε και μάλιστα μ τ´οσο οξύτονα. Το πρ´οβλημα βέβαια έγκειται όταν γ´ινουν πλειοψηφεί α , και ΑΥΤΟ είναι δυσεξ´ηγητο.! Ααα αιρετικέ με το ματρ´ικιο είχα κατουρήθέι στο γέλιο όταν το πρωτόδα

Γαμω το διορθωτη μου μέσα γαμώ!

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν

Edited by - ammophila on 17/08/2019 12:12:51

Edited by - ammophila on 17/08/2019 12:13:41

Edited by - ammophila on 17/08/2019 12:15:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 12:19:13  Εμφάνιση Προφίλ
Δυστυχώς ammophila δεν γέρνει η πλάστιγγα στη μια μεριά, στη μεριά μας. Ποτέ δεν έγειρε. Σχεδόν τέρμα πάτο είναι στη μεριά τους. Και αυτό με ανησυχεί. Στο ότι είναι χρήσιμοι. Με τον τρόπο τους γίνονται χρήσιμοι σε αυτούς που υποτίθεται πως αντιτίθενται. Αντί να ψαχτούν να βρουν ποια είναι η πραγματική κατάσταση των πραγμάτων, φαντασιώνονται φούμαρα. Ο άνθρωπος όμως που είδε πέντε πράγματα και έρθει να καταθέσει εδώ, θα πέσει πάνω στα φούμαρα και θα φύγει. Σιγά μη κάτσει γράψει εκεί που ευδοκιμούν οι ήρωες της Φρουτοπίας. Θεραπεία σοκ, η μόνη λύση. Σκέψου το.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ammophila
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
99 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 12:29:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ammophila
quote:

Δυστυχώς ammophila δεν γέρνει η πλάστιγγα στη μια μεριά, στη μεριά μας. Ποτέ δεν έγειρε. Σχεδόν τέρμα πάτο είναι στη μεριά τους. Και αυτό με ανησυχεί. Στο ότι είναι χρήσιμοι. Με τον τρόπο τους γίνονται χρήσιμοι σε αυτούς που υποτίθεται πως αντιτίθενται. Αντί να ψαχτούν να βρουν ποια είναι η πραγματική κατάσταση των πραγμάτων, φαντασιώνονται φούμαρα. Ο άνθρωπος όμως που είδε πέντε πράγματα και έρθει να καταθέσει εδώ, θα πέσει πάνω στα φούμαρα και θα φύγει. Σιγά μη κάτσει γράψει εκεί που ευδοκιμούν οι ήρωες της Φρουτοπίας. Θεραπεία σοκ, η μόνη λύση. Σκέψου το.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Όλη η ανθρωπότητα είναι αυτοδίδακτη και έτσι πάντα ήτανε ο Καζαμίας παρέα με το principia mathematica σου ξανάπα τα πιο μυρωδικ´α λουλούδια φυτρώνουν σε σκατά , το μαργαριτάρι έιναι ένα έκκριμα, έτσι για αμολυσω κάτι
Α ναι αυτός που είδε πέντε πράγματα, βίωσε πέντε πράγματα.

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν

Edited by - ammophila on 17/08/2019 12:33:13

Edited by - ammophila on 17/08/2019 12:35:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 13:02:57  Εμφάνιση Προφίλ
Ναι, συμβαίνει κι αυτό. Μόνο που αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι αυτοδίδακτοι. Πάτησαν πάνω στις πλάτες γιγάντων για να φτάσουν όπου έφτασαν. Όσο ταλέντο κι αν είχε ο Ραμανούτζαν, αν δεν κάθιζε δίπλα στον Χάρντι, δεν θα έκανε τίποτα. Κι ο Χάρντι, δεν τον έβαλε να κάνει υποκύψεις στο Trinity College. Να μάθει τα εργαλεία και τη δουλειά άλλων που προηγήθηκαν τον δίδαξε και να εκφράζεται σωστά, με λογικό τρόπο. Να αποδεικνύει αυτά που έβρισκε μέσα στο κεφάλι του, είτε τα σκεφτόταν μόνος του, είτε του τα φύτευε η θεά του, όπως ισχυριζόταν. Βλέπεις εσύ τέτοια περίπτωση εδώ μέσα;

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ammophila
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
99 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 13:06:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ammophila
quote:

Ναι, συμβαίνει κι αυτό. Μόνο που αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι αυτοδίδακτοι. Πάτησαν πάνω στις πλάτες γιγάντων για να φτάσουν όπου έφτασαν. Όσο ταλέντο κι αν είχε ο Ραμανούτζαν, αν δεν κάθιζε δίπλα στον Χάρντι, δεν θα έκανε τίποτα. Κι ο Χάρντι, δεν τον έβαλε να κάνει υποκύψεις στο Trinity College. Να μάθει τα εργαλεία και τη δουλειά άλλων που προηγήθηκαν τον δίδαξε και να εκφράζεται σωστά, με λογικό τρόπο. Να αποδεικνύει αυτά που έβρισκε μέσα στο κεφάλι του, είτε τα σκεφτόταν μόνος του, είτε του τα φύτευε η θεά του, όπως ισχυριζόταν. Βλέπεις εσύ τέτοια περίπτωση εδώ μέσα;

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)


Κρίμα κανείς επίδειξη γνώσεων όπως εσυ καταλάβαινεις τη γνώση , ποιος τη έχει πιο μεγάλη , περίμενα κάτι καλύτερο I dismiss , σπάω.

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν

Edited by - ammophila on 17/08/2019 13:08:39

Edited by - ammophila on 17/08/2019 13:09:32Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ilias1990
Μέλος 2ης Βαθμίδας


319 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 13:16:42  Εμφάνιση Προφίλ
Το θέμα σου ammophila είναι απλό, περιορισμένη (ή και διατρεβλωμένη) αντίληψη της πραγματικότητας λέγεται, τουλάχιστον όσον αφορά στα κίνητρα των άλλων.

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ammophila
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Greece
99 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 13:20:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ammophila
quote:

quote:

Το θέμα σου ammophila είναι απλό, περιορισμένη (ή και διατρεβλωμένη) αντίληψη της πραγματικότητας λέγεται, τουλάχιστον όσον αφορά στα κίνητρα των άλλων.
Μάλιστα, καλό ξημέρωμα

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίλκολν


Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν


Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 13:29:56  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Κρίμα κανείς επίδειξη γνώσεων όπως εσυ καταλάβαινεις τη γνώση , ποιος τη έχει πιο μεγάλη , περίμενα κάτι καλύτερο I dismiss , σπάω.


Και όπως την καταλαβαίνουν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτοί που θέλουν να καταλάβουν βασικά και δεν αρέσκονται σε ευφυολογήματα.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 13:36:20  Εμφάνιση Προφίλ
Θεωρώ πως το νήμα δεν έχει πια λόγο ύπαρξης.
Άλλη μια (δυστυχώς δυσάρεστη) παρένθεση κλείνει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2019, 13:36:45  Εμφάνιση Προφίλ
Και τον Ραμανούτζαν τον έμαθα όταν είδα αυτή την ταινία:

https://www.imdb.com/title/tt0787524/

Πρόσφατα. Όχι όταν έμαθα για ακολουθίες και σειρές. Φιγούρα κι αυτό.
Τουλάχιστον δείτε και καμιά ταινία της προκοπής για έμπνευση. Όχι μόνο τα αμερικάνικα σκουπίδια.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2177734
Maintained by Digital Alchemy