ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
 Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους)
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 10
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/11/2003, 03:16:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σας φίλοι μου, ασχολούμαι με την Βιοενέργεια πολλά χρόνια τώρα και πραγματικά έχω δει πολλά Θαυματουργά αποτελέσματα.
Η Βιοενέρεια, όπως εξάλλου δηλώνει και η ίδια η λέξη είναι ανθρώπινη ενέργεια που όλοι μας κατέχουμε και απο αυτήν αποτελούμαστε.
Στην Εποχή του Φωτός οι ενεργειακές θεραπείες θα είναι κάτι πάρα πολύ συνηθισμένο όπως άλλωστε ήταν και στην αρχαία Ελλάδα, στην αρχαία Αίγυπτο και αλλού.
Ωστόσο σήμερα υπάρχει μια προσπάθεια εκμετάλλευσης των συμπαντικών ενργειών προς προσωπικό όφελος. Αυτό, είναι ένα μεγάλο καρμικό λάθος διότι την συμπαντίκή ενέργεια δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει κανείς εις βάρος των άλλων.
Οι βιοθεραπευτές που κάνουν θαύματα δεν είναι άνθρωποι γεννημένοι θεραπευτές, είναι απλά μέθοδοι τεχνικών που ο κάθε άνθρωπος μπορεί να μάθει και να εφαρμόσει.
Δεν είναι λοιπόν δυνατόν να παίρνουν τέτοια τεράστια χρηματικά ποσά μόνο και μόνο γιατί "αυτοί κάνουν θαύματα"!!!

Παρακάτω θα σας δείξω ένα πάρα πολύ απλό τρόπο εφαρμογής της Βιοενέργειας. Ξέρω οτι σε πολλούς απο σας μπορεί να σας φανεί τόσο απλό ώστε να την απορρίψετε. Εξάλλου μας έχουν μάθει ότι όλα είναι πολύπλοκα και οτι είναι για τους "εκλεκτούς". Εγώ λοιπόν απλά σας παρακαλώ και σας προκαλώ ταυτόχρονα να την δοκιμάσετε!!!

Η τεχνική είναι η εξής:

1 τρίβετε τα δυό σας χέρια αρκετά γρήγορα και δυνατά μέχρι να τα νιώσετε να ζεματίζονται.

2 τοποθετείτε σε απόσταση 5 - 10 εκατοστών το αριστερό σας χέρι με την παλάμη να βλέπει πάνω απο το προβληματικό σημείο και το δεξί σας το στρέφετε προς τον ουρανό!

Κατά την διαδικασία αυτή το αριστερό χέρι απορροφά αρνητική ενέργεια, την μεταδίδει στο δεξί (μιας και γινόμαστε αγωγοί ενέργειας) και το δεξί χέρι εκπέμπει αυτήν την ενέργεια στον ουρανό. Σε ένα χρονικό διάστημα περίπου 10 - 15 λεπτών, ο πόνος θα έχει ανακουφιστεί και καθώς θα απορροφάτε την αρνητική ενέργεια πιθανόν να νιώθετε το χέρι σας για παράδειγμα πάνω σε μια πληγή να μουδιάζει. Αυτό σημαίνει οτι τα καταφέρνετε πολύ καλά!!!
Όσο θα εξασκείτε την τεχνική αυτή θα γίνεστε όλο και πιο ευαίσθητοι και θα νιώθετε όλο και περισσότερα πράγματα. Θα παρατηρήσετε ίσως οτι όταν ο πόνος θα αρχίζει να ανακουφίζεται το χέρι σας θα ξεμουδιάζει και θα νιώθετε μια αίσθηση δροσιάς, αυτό σημαίνει οτι η αρνητική ενέργεια που έπρεπε να φύγει εκείνη τη στιγμή έφυγε.
Όσο πάντως θα το νιώθετε μουδιασμένο συνεχίστε να τραβάτε αυτήν την ενέργεια όση ώρα χρειαστεί.
Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να ξανατρίψετε τα χέρια σας για να ξαναμαζέψετε ενέργεια εάν η θεραπεία διαρκεί πολύ ώρα.

3 αφού τελειώσει η πρώτη φάση και το χέρι σας δεν φαίνεται να απορροφά άλλο ενέργεια τότε τινάζετε τα χέρια σας προς το πάτωμα και τα ξανατρίβεται μέχρι να ζεσταθούν πάλι. Τώρα την παλάμη του αριστερού σας χεριού θα την στρέψετε προς τον ουρανό και με το δεξί θα εκπέμπετε ενέργεια στο τραυματισμένο σημείο.

Ουσιαστικά αυτό που κάνετε τώρα είναι να ελκύετε συμπαντική θετική ενέργεια και να την εκπέμπεται στο προβληματικό σημείο του σώματος. Αυτό βοηθάει να επουλωθεί η πληγή πιο γρήγορα.

4 Όταν νιώσετε οτι πλέον δεν ελκύετε πια συμπαντική ενέργεια τότε σταματήστε την θεραπεία, πλύνετε τα χέρια σας και πιείτε ένα ποτήρι νερό!!!

Θα ήθελα βέβαια να κάνω μερικές διευκρινήσεις, η βιοενέργεια είναι μια πολύ χονδροειδής ενέργεια με ιδιαίτερα θεραπευτικά χαρακτηριστικά. Στην αρχή καλό είναι να πειρμαατιστείτε πάνω σας και αφού το κάνετε μερικές φορές πάνω σας, τότε δοκιμάστε το σε άλλους.
Οφείλω να σας προειδοποιήσω όμως οτι κατά την διάρκεια της θεραπείας με βιοενέργεια μπορεί να περαστούν στον θεραπευτή αρνητικές ενέργειες του δέκτη οι οποίες δεν έχουν φύγει απο το σώμα του ακόμα. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να πλένετε τα χέρια σας μετά την θεραπεία ιδιαίτερα όταν κάνετε σε κάποιον άλλον και να πίνετε νερό. Επίσης μην το δοκιμάσετε να το κάνετε σε ανθρώπους με σοβαρές παθήσεις γιατί μπορεί να σας προκληθεί βλάβη. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν ειδικές ενεργειακές προστασίες τις οποίες όμως δεν θα αναφέρω τώρα.

Τέλος, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος εξαρτάται και η ποσότητα αλλά και η συχνότητα που θα κάνετε τις θεραπείες πάνω σας ή σε κάποιον άλλον.
Δοκιμάστε το... εξάλλου ο τοολμών νικά.
Υψηλότερης συχνότητας ενέργειας απο την Βιοενέργεια είναι το Ρέικι, η Ιώχρους Φλόγα, μέθοδος Dazira και Johrei.

Παρακαλώ ρωτήστε με για οποιαδήποτε απορία σας, ή διευκρίνηση.

Ευχαριστώ πολύ!!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Edited by - Μορφέας on 14/02/2004 00:45:04

Crystal_tear
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
250 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/12/2003, 19:21:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Crystal_tear  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Μορφέα πολύ ενδιαφέροντα αυτά που μασ είπες
Εγώ σε ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/12/2003, 01:15:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα φίλε Crystal, ευχριστώ κι εγώ που το διάβασες και εαν θέλεις κάτι ακόμα ανώτερο όπως το Ρέικι, υπάρχει άλλο ένα θέμα για έναν δάσκαλο που μαθαίνει δωρεάν.

Καλή θεραπεία...

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Crystal_tear
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
250 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2003, 11:18:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Crystal_tear  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεία σου Μορφέα,
Εχω μια απορία αν θέλω να κάνω Ρείκι πρέπει να είμαι σε εξωτερίκο χώρο, αν το κάνω στο σπίτι θα το γεμισω αρνιτικη ενέργια?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katia
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
629 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2003, 12:29:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΟΡΦΕΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

iasonas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
231 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2003, 23:01:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους iasonas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μορφέα, δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η μέθοδος που αναφέρεις μπορεί να έχει αποτελέσματα, για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να θεραπευτεί από κάτι με τον τρόπο αυτό, δεν το έχω προσπαθήσει ποτέ και δεν το έχω δει να συμβαίνει αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το απορρίπτω ή ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο ως γεγονός.
Από την εξήγηση της τεχνικής που μας αναφέρεις, μου ήρθε στο μυαλό η σκηνή στο καράτε κιντ με τον Μιγιάγκι να θεραπεύει το κτύπημα που είχε ο μαθητής του, κάτι τέτοιο που αναφέρεις έκανε, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ή όχι με αυτό που μας αναφέρεις.
Θα ήθελα να μας πεις, αν μπορείς, περισσότερα πράγματα για αυτές τις τεχνικές.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2003, 01:31:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σας φίλοι μου,

quote:
[Εχω μια απορία αν θέλω να κάνω Ρείκι πρέπει να είμαι σε εξωτερίκο χώρο, αν το κάνω στο σπίτι θα το γεμισω αρνιτικη ενέργια?/quote]

Φίλη μου crystal tear, το Ρέικι είναι πολύ ηψυλής συχνότητας ενέργειας και δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι ο χώρος σου. Μπορείς με πολύ μεγάλη ασφάλεια να το κάνεις σπίτι σου και οπουδήποτε θέλεις. Και μιας και το ανέφερες μπορείς να κάνεις Ρέικι ακόμα και στο σπίτι σου ή σε αντικείμενα τα οποία θα ήθελες να τα καθαρίσεις ενεργειακά, όπως κρύσταλλοι ή και κοσμήματα που γενικά απορροφούν ιδιαίτερα τις διάφορες ενέργειες γύρω τους.

quote:
ΜΟΡΦΕΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Κάτια, πιστεύω πως η νέα εποχή, η εποχή του φωτός είναι η εποχή της άπλετης γνώσης και του φωτός στην ανθρωπότητας. Διαφωνώ κάθετα με τις τεχνικές μυστικισμού και αποκρυφισμού, νομίζω οτι ανήκουν στην εποψή του μεσαίωνα.
Μια γνώση που δεν διαδίδεται εξάλλου είναι μια στείρα άχρηστη γνώση.

[quote]Μορφέα, δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η μέθοδος που αναφέρεις μπορεί να έχει αποτελέσματα, για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να θεραπευτεί από κάτι με τον τρόπο αυτό, δεν το έχω προσπαθήσει ποτέ και δεν το έχω δει να συμβαίνει αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το απορρίπτω ή ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο ως γεγονός.
Από την εξήγηση της τεχνικής που μας αναφέρεις, μου ήρθε στο μυαλό η σκηνή στο καράτε κιντ με τον Μιγιάγκι να θεραπεύει το κτύπημα που είχε ο μαθητής του, κάτι τέτοιο που αναφέρεις έκανε, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ή όχι με αυτό που μας αναφέρεις.
Θα ήθελα να μας πεις, αν μπορείς, περισσότερα πράγματα για αυτές τις τεχνικές.


Φίλε Ιάσονα δεν θυμάμαι την ταινία γιατί την έχω αρκετά χρόνια πριν αλλά είναι πολύ πιθανόν να έκανε βιοενέργεια, εξάλλου στην ανατολή είναι πολύ γνωστή.

Σίγουρα έχεις αμφιβολίες και νομίζω οτι αυτό είναι ιδιαίτερα υγιές γιτί ο άνθρωπος εξελίσσεται μέσω της αμφιβολίας. Πάντως δεν έχεις να χάσεις τίποτα εαν το εφαρμόσεις, το πολύ πολύ θα νομίσεις οτι λέω μπούρδες. Εσύ πάντως δεν θα χάσεις τίποτα.

Κοίταξε, τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια, τα πάντα είναι ρευστά και τα πάντα ρει όπως είπε και ο Ηράκλειτος. Τίποτα δεν μένει σταθερό γιατί τίποτα δεν είναι στερεό. Όλα είναι ενέργειες. Ο ΄΄ανθρωπος λοιπόν αποτελείται και ο ίδιος απο μια πολύ πικνή ενέργεια, το σώμα του. Ωστόσο έχει ένα ενεργειακό πεδίο γύρω του το οποίο είναι μια μορφή πιο εκλεπτυσμένης ενέργειας. Ο άνθρωπος λοιπόν είναι κανάλι όλων των ειδών των ενεργειών αυτών, είτε λιγότερο είτε περισσότερο πυκνές. Υπάρχουν κάποιες ενέργειες που είναι πάρα πολύ εκλεπτυσμένες οι οποίες όμως είναι δύσκολο ο άνθρωπος να τισ χρησιμοποιήσει. Όσο πιο εκλεπτυσμένη είναι μια ενέργεια, τόσο πιο υψηλής συχνότητας είναι και τόσο πιο πολύ έχει την δυνατότητα της θεραπείας (μεταξύ των άλλων). Εαν όμως μπορέσεις να γίνεις κανάλι αυτών των ενεργειών μπορείς να τις εκμεταλλευτείς και να τις χρησιμοποιήσεις για θεραπείες, πνευματική εξέλιξη κ.λ.π.

Στην βιοενέργεια αυτό που κάνεις είναι να επικαλείσαι μια συγκεκριμένης συχνότητας ενέργειας η οποία ανακατεύεται με την δική σου ενέργεια και μπορείς να θεραπεύσεις είτε τον εαυτό σου διοχετεύοντας την πάνω σου είτε να βοηθήσεις κάποιον συνάνθρωπό σου.

Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά είδη ενέργειας που μπορεί να επικαλεστεί ο άνθρωπος, όπως το Ρέικι, την μέθοδο Dasira Narada, Johrei, Ιώχρουν Πυρ, και πολλά άλλα. Αυτές οι ενέργειες λοιπόν υπάρχουν παντού στο σύμπαν αλλά δεν μπορούμε να τις έλξουμε παρά μόνο αν γίνουμε κανάλια τους. Η κάθε μία απο αυτές τις ενέργεις έχει την δική της συχνότητα και είναι λιγότερο ή περισσότερο θεραπευτίκό (μεταηξύ των άλλων πάντα) απο άλλες.

Ελπίζω κάπως να σε ικανοποίησε η απάντηση μου αν και είναι γενική αλλά για να γράψω συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την κάθε μία είναι σχεδόν αδύνατον για τον χρόνο που έχω.

Φιλικά

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2003, 01:33:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγνώμη αλλά μάλλον έχω κάνει κάποιo λάθος με το quote

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2003, 04:50:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
πολυ καλη κινηση Μορφεα....
( ο τροπος που εθεσες τα πργμτ..)
αυτο που παντα ηθελα, ηταν να φτασω στο σημειο να θεραπευω ...
-χωρις ομως να πληρωνομαι γι'αυτο-
-ειμαι ακομη στην αρχη με το ρεικι ....δεν εχω "master" ακομη!-νομιζω ομως πως η ικανοτητα ...ηταν.. παντα εδω μα ηθελα καποιον να μου πιστοποιησει τη σωστη διαδρομη..
-σωστη καθοδηγηση -


αναρρωτιεμαι ...
αριστεροχειρας που λειτουργει ως δεξιοχειρας..
-ιδια ομως ικανοτητα +στα δυο χερια/
εναρμονηση, το λεω, των ημισφαιριων αυτο-
μιλω γαι μενα τωρα/ αλλα οχι μονο..)
.....τι κανει
σε αυτην την περιπτωση...;
πως χρησιμοποιει τα χερια...για να δωσει και να λαβει ενεγεια...


χμ;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

reptilesalonica
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1849 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2003, 05:43:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους reptilesalonica  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αυτο-
μιλω γαι μενα τωρα/ αλλα οχι μονο..)

Xμ!...την ίδια απορία έχω κι εγώ ο δεξιόχειρ αριστερόχειρας ή αριστερόχειρ δεξιόχειρας

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Crystal_tear
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
250 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2003, 19:46:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Crystal_tear  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια και παλη,

Φιλε Μωρφεα θελω να ρωτησω και κατι αλο, πρεπει να ειναι κανεισ μυημενοσ για να μπορει να θεραπευει με Ρεικι ?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

iasonas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
231 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2003, 13:53:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους iasonas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Μορφέα συμφωνώ με όσα λες, όπως σου είπα και στα άλλο μήνυμα μου, ότι δεν το απορρίπτω και δεν λέω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο ως γεγονός. Για να έχει αποτελέσματα η μέθοδος αυτή δεν θα πρέπει να την πιστεύεις; Δηλαδή κάποιος που είναι αρνητικός και δεν την πιστεύει, μπορεί ή όχι κάνοντας χρήση της να θεραπευτεί; Αυτή η μέθοδος θεραπεύει τι ακριβώς, ότι έχει σχέση με το σώμα, εξωτερικά και εσωτερικά;

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2004, 01:28:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
(...ακομη περιμεν-ω(-ουμε) απαντηση...)


...the soul of the rose...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2004, 00:05:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλησπέρα σας, πολύ πολύ συγνώμη που δεν σας απάντησα νωρίτερα.

quote:
αναρρωτιεμαι ...
αριστεροχειρας που λειτουργει ως δεξιοχειρας..
-ιδια ομως ικανοτητα +στα δυο χερια/
εναρμονηση, το λεω, των ημισφαιριων αυτο-
μιλω γαι μενα τωρα/ αλλα οχι μονο..)
.....τι κανει
σε αυτην την περιπτωση...;
πως χρησιμοποιει τα χερια...για να δωσει και να λαβει ενεγεια...

Φίλη Άτμα, δεν έχει καμιά σημασία εάν κάποιος είναι αριστερόχειρας γιατί αυτό έχει να κάνει με τους ενεργειακούς μεσημβρινούς του σώματος που είναι οι ίδιοι σε όλους. Το αν είναι κάποιος αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας εξαρτάται καθαρά απο το ποιό ημισφαίρο του εγκεφάλου λειτουργεί.

quote:
Φιλε Μωρφεα θελω να ρωτησω και κατι αλο, πρεπει να ειναι κανεισ μυημενοσ για να μπορει να θεραπευει με Ρεικι ?

Φίλη Crystal είναι απόλυτα απαραίτητο να είναι κάποιος μυημένος για να δώσει Ρέικι, αλλίως πολύ απλά κάνει βιοενέργεια χωρίς τεχνική αυτοκαθαρισμού που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

quote:
Για να έχει αποτελέσματα η μέθοδος αυτή δεν θα πρέπει να την πιστεύεις; Δηλαδή κάποιος που είναι αρνητικός και δεν την πιστεύει, μπορεί ή όχι κάνοντας χρήση της να θεραπευτεί; Αυτή η μέθοδος θεραπεύει τι ακριβώς, ότι έχει σχέση με το σώμα, εξωτερικά και εσωτερικά;

όχι φίλε Ιάσονα, δεν έχει καμιά σημασία αν ο άλλος πιστεύει ή όχι για να γίνει η θεραπεία. Είναι σαν να λέμε οτι εάν κάποιος άνθρωπος δεν πιστεύει οτι αν πηδήξει απο το 8ο δεν θα πέσει στο κενό, ότι δεν θα πέσει. Είναι ενέργεια φίλε μου και είναι απόλυτα ορατή με κιρίλιαν φωτογραφική. Απλά αν πιστεύεις βοηθάει ακόμα πιο πολύ την δεκτικότητά σου. Εξάλλου όλοι μας, στην αρχή δεν πιστεύαμε, είδαμε αποτελέσματα και τότε πιστέψαμε. Η βιοενέργεια θεραπεύει κυριώς σωματικά προβλήματα

quote:
(...ακομη περιμεν-ω(-ουμε) απαντηση...)

Άτμα συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν το είχα δει καθόλου το θέμα τελευταία

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2004, 00:08:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πείτε μου σας παρακαλώ, το δοκίμασε κάποιος και εαν ναι σε τι περίπτωση και εαν είχε αποτελέσματα

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

selected
Νέο Μέλος

Greece
25 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 13:55:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους selected  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΟΡΦΕΑ,ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ,ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Η βιοθεραπεια ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Η ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ Η ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
_
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
379 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2004, 23:04:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους _  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΟΛΥ ΩΡΕΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο έρωτας θεραπεύεται?

Κάτω ΠάυλαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2004, 01:38:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σας και συγνώμη για την αργοπορία αλλά υπάρχει πρόβλημα με την σύνδεσή μου και θα αργώ να μπαίνω μέχρι να κάνω την επιδιόρθωση.

quote:
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Η ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ Η ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!

Βασικά selected, η βιοενεέργεια είναι η μόνη εναλλακτική θεραπεία η οποία είναι πλήρως αποδεκτή απο την επιστήμη. Οι άλλες εναλλακτικές θεραπείες όπως Johrei, Reiki κ.λ.π. είναι εν μέρη έως και καθόλου αποδεκτές. Η βιοενέργεια με αυτόν τον απλό τρόπο στην αρχή και αργότερα με έναν άλλο τρόπο που θα σου ειπωθεί απο κάποιον άλλο όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή είναι η αρχή της θεραπείας. Στην πραγματικότητα όμως είναι η πιο χονδροειδής ενέργεια που υπάρχει και έχει κυρίως σωματική επίδραση. Αν δοκιμάσεις την τεχνική που αναφέρω θα δεις πολύ σύντομα ... θαύματα! Το έκανα 8 ολόκληρα χρόνια!

quote:
ο έρωτας θεραπεύεται?

χμμμ, φίλε _ από όσο ξέρω όχι, μάλλον είσαι ανέλπιστος σε αυτή τη περίπτωση.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

_
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
379 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2004, 18:33:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους _  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

χμμμ, φίλε _ από όσο ξέρω όχι, μάλλον είσαι ανέλπιστος σε αυτή τη περίπτωση.

Τότε λέτε βλακείες, δεν πιστεύω τίποτα ρε γρρ δεν πιστεύω, έπρεπε να θεραπεύει και τον έρωτα γρρρ δεν σας πιστεύω ρε!

Κάτω ΠάυλαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katia
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
629 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2004, 19:40:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΟΡΦΕΑ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?`Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

dancing verum
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/02/2004, 00:27:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dancing verum  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Mορφέα μου,καλέ μου άνθρωπε και ευλογημένε,

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τη μετάδοση της γνώσης σου σε όλα τα μέλη.Πραγματικά με τις πληροφορίες σου εκτός του οτι βοηθάς, δείχνεις και την ποιότητα του χαρακτήρα σου,ένα άτομο με το οποίο αξίζει να μιλήσει έστω και για μια φορά κανείς.Δεν κολακεύω ποτέ-το σιχαίνομαι.Είμαι στη ζωή μου ειλικρινής.
Θα το εφαρμόσω στον εαυτό μου και σύντομα θα σου πω τα αποτελέσματα.Εύχομαι καλή επιτυχία και σε οποιον αλλο θελήσει να το κάνει.
Βρίσκομαι σε μία περίοδο εξετάσεων για το Παν/μιο.Λόγω αυτων διέκοψα για 1,5 μήνες το χορό μου,ο οποίος μου λείπει όσο τίποτε αλλο στη ζωή μου αυτή τη στιγμή.Δυστυχώς δε μπορω να κανω κατι γι'αυτο,μέχρι να τελειώσει η βεβαρυμένη μου εξεταστική.Ομως μου είναι δύσκολο να συγκεντρωθω στη μελέτη μου,γιατι αισθανομαι οτι δε ζω-ειμαι ανελεύθερος μέσα σε ένα καλούπι,χωρίς να εχω επιλογή.Θα μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό?να εφαρμόσω την τεχνική αυτή σε καποιο συγκεκριμένο σημείο,ίσως της κεφαλής?
Ευχαριστω εκ των πρωτερων,
κι αφιερώνω σε όλους...

Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/02/2004, 23:35:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΜΟΡΦΕΑ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?`Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ?

Δεν έχει καμιά σημασία Κάτια σε τι χώρο ή σε τι περιβάλλον γίνεται, είναι παντού το ίδιο, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην διοχέτευση μεγαλύτερης ποσότητας ενέργειας, όπως το να ακούς χαλαρή μουσική και φυσικά εντάξει μπορείς να βάλεις και αιθέρια έλαια κ.λ.π. Αλλά τίποτα απο αυτά δεν είναι απαραίτητο για την διοχέτευση της ενέργειας. Απλά μετά απο κάθε θεραπεία καλό είναι να πίνεις κι εσύ και ο δέκτης ένα ποτηράκι νερό (εμφιαλωμένο κατά προτίμηση)


quote:
ΜΟΡΦΕΑ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?`Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ?

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου dancing verum για τα καλά σου λόγια, χορευτής ε; Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το ίδιο είχα πάθει εγώ ότν είχα αφήσει για 6 μήνες τις πολεμικές τέχνες που έκανα. Είναι πολύ σκληρό.
Ο άνθρωπος είναι γεννημένος θεραπευτής, απλά δεν ξέρει αυτές του τις δυνατότητες. Κάποιοι λοιπόν που το ανακάλυψα αυτό θέλουν να το κρατούν για τον εαυτούλη τους για να τα οικονομούν... με το παραπάνω!
Διαφωνώ απόλυτα με αυτήν την τακτική και επειδή κάνω βιοενέργεια 8 χρόνια τώρα πάντα ήθελα να την διαδώσω αυτήν την μέθοδο σε όσους περισσότερους μπορούσα γιατί έχω δει τόσα θαύματα με αυτήν την ενέργεια που είναι έγκλημα να μην την ξέρουμε όλοι μας. Εξάλλου η γνώση μας δίνεται για να την δίνουμε. Εγώ θα σας παρακαλούσα όποιος θέλει και δει αποτέλέσματα με την τεχνική αυτή να την διαδώσει και σε άλλους.
Δεν θέλω με κανέναν τρόπο να φανώ... ο ήρωας, ο αλτρουιστής γιατί κι εγώ έχω τα δικά μου πιστεύω και ίσως έχω τους προσωπικούς μου λόγους που το κάνω. Πιστεύω πως είναι μια υπηρεσία στην ανθρωπότητα και πιστεύω πολύ στον νόμο της ανταποδοτικής δικαιοσύνης.


quote:
Ομως μου είναι δύσκολο να συγκεντρωθω στη μελέτη μου,γιατι αισθανομαι οτι δε ζω-ειμαι ανελεύθερος μέσα σε ένα καλούπι,χωρίς να εχω επιλογή.Θα μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό?να εφαρμόσω την τεχνική αυτή σε καποιο συγκεκριμένο σημείο,ίσως της κεφαλής?

Όσο γι αυτό, το καλύτερο σημείο που θα μπορούσες να κάνεις βιοενέργεια σια να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στη συγκέντρωση, είναι το μέτωπο, πάνω απο τα μάτια. Ειδικά έάν διοχετεύεις θετική ενέργεια σε εκείνο ακριβώς το σημείο. Θα έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα αλλά θέλει λίγο επιμονή. Κανά 15 λεπτο κάθε φορά που νιώθεις νοητική κόπωση.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/02/2004, 00:51:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Επίσης μην το δοκιμάσετε να το κάνετε σε ανθρώπους με σοβαρές παθήσεις γιατί μπορεί να σας προκληθεί βλάβη. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν ειδικές ενεργειακές προστασίες τις οποίες όμως δεν θα αναφέρω τώρα.

φίλε μου σε παρακαλώ αν μπορείς στείλε μου παραπάνω πληροφορίες στο yianniskall@yahoo.gr, θα χρησιμεύσουν πολύ!!
Ευχαριστώ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΒΙΚΗ
Νέο Μέλος


22 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/02/2004, 21:06:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΒΙΚΗ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ...
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! ...ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ;;;
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ MAIL ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΦΙΛΙΚΑ ΒΙΚΗ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vasiliki
Νέο Μέλος


18 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2004, 11:57:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Vasiliki  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Μορφέα είναι αλήθεια ότι κάποιες τροφές/ ουσίες εμποδίζουν την ροή της βιοενέργειας και κατα συνέπεια την θεραπεία μέσω αυτής; Θυμάμαι μία φορά είχα πιεί ένα ποτήρι κρασί και έπειτα όταν προσπάθησα να διοχετεύσω βιοενέργεια σε ένα πονεμένο μέλος δεν ένιωθα τίποτα. Είναι αλήθεια ότι αλκοόλ και τσιγάρο (ίσως και καφές) αποδυναμώνουν το ενεργειακό πεδίο; Και ποιές άλλες τροφές / ουσίες;
Ελπίζω να μην σε κουράζω και σ' ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που δίνεις.
φιλικά
Βασιλική

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

yahoo
Νέο Μέλος

Greece
13 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2004, 19:27:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους yahoo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
gia se olous
eimai neo melos kai tha ithela na rotiso an kapios apo esas to dokimase kai as mou pi an petixe h an etixe

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matrx
Μέλος 2ης Βαθμίδας


286 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/03/2004, 02:24:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matrx  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
gia se olous
eimai neo melos kai tha ithela na rotiso an kapios apo esas to dokimase kai as mou pi an petixe h an etixeΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΓΙΑΧΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.
Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΙ.
Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΝΤΟΣ 2 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΟΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΘΕΡΑΠΕΥΣΑ ΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ.
ΕΩΣ ΤΩΡΑ,ΠΥΡΕΤΟ,ΣΥΝΑΧΙ,ΠΟΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΕΣ,ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ Η ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/03/2004, 12:48:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
εγω ασχολούμαι με το ρεικι αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα με την βιοενέργεια, μπορείτε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

yahoo
Νέο Μέλος

Greece
13 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/03/2004, 15:08:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους yahoo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΓΙΑΧΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.
Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΙ.
Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΝΤΟΣ 2 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΟΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΘΕΡΑΠΕΥΣΑ ΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ.
ΕΩΣ ΤΩΡΑ,ΠΥΡΕΤΟ,ΣΥΝΑΧΙ,ΠΟΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΕΣ,ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ Η ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ


file matrix poso kero asxolise me tin bioenergia kai mporeses na kanis ola ta parapano

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matrx
Μέλος 2ης Βαθμίδας


286 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/03/2004, 18:45:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matrx  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΓΙΑΧΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.
Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΙ.
Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΝΤΟΣ 2 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΟΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΘΕΡΑΠΕΥΣΑ ΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ.
ΕΩΣ ΤΩΡΑ,ΠΥΡΕΤΟ,ΣΥΝΑΧΙ,ΠΟΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΕΣ,ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ Η ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ

--------------------------------------------------------------------------------


file matrix poso kero asxolise me tin bioenergia kai mporeses na kanis ola ta parapano


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΦΙΛΕ ΓΙΑΧΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/03/2004, 16:41:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φιλε δώσε λεπτομερειακά οδηγίες πως το κάνεις...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 10 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy