ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΜΚ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 9
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
teiher
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2005, 15:03:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους teiher  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απλά ο άνθρωπος είναι ετοιμοθάνατος. Δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να έχει πει στην οικογένειά του ή στα άτομα με τα οποία "συνεργάστηκε".

Όσο για την κεντρική είσοδο της σπηλιάς, όπως γράφω και πιο πάνω, έχει σφραγιστεί με τσιμέντο από το 1962. Το θέμα είναι αν υπάρχει ΑΛΛΗ είσοδος σε αυτήν ή αν σε κάποια άλλη από τις εκατοντάδες σπηλιές υπάρχουν σημαντικά ευρήματα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

end
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2005, 15:24:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους end  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όπως καταλαβαίνεις φίλε-η analphabet πρέπει για την ιστορία αυτή να ενδιαφερθούν κάποια "μεγάλα κεφάλια" και παρά τις κατα καιρούς προσπάθειες του οικισμού δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό.
Για μία σωστή έρευνα χρειάζονται άτομα με σχετικές γνώσεις (ερευνητές, σπηλαιολόγοι κτλ) και φυσικά με κατάλληλα μέσα - εξοπλισμό, δεν είναι δυνατόν μεμονωμένα κάποια άτομα να βρουν ή να κάνουν τίποτα όταν πίσω από όλα αυτά κρύβονται τέτοιες "φήμες".
Αν όμως βρεθεί κάποιος που θα ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα και έχοντας τις παραπάνω ιδιότητες πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλοί εθελοντές που θα ήθελαν να βοηθήσουν να έρθουν στην επιφάνεια τέτοια ευρήματα κάτι που δεν μπορεί κανένας να κάνει μόνος του μεμονωμένα και χωρίς καμία στήριξη.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
analphabet
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
321 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2005, 20:41:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους analphabet  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσατε αγαπητοί κρητικοί, απλώς διατυπώνω την αποροία αυτή γιατί συνήθως η (παρα)φιλολογία για ένα μέρος αυξάνει την περιέργεια των ανθρώπων (κυρίως των νεαρών) και αποτολμούν τέτοιες εξερευνήσεις.

Αλλά μιας και δε γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μπορεί να είναι όντως αδύνατη η σύσταση τέτοιας συμμορίας.

Ζητώ συγνώμη αν είπα (έγραψα) κάτι που σας πείραξε!

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

teiher
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2005, 19:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους teiher  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ασφαλώς και δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, αγαπητΉ analphabet. Τοπικές συμμορίες σίγουρα υπάρχουν ακόμα και σήμερα και κάνουν λαθρανασκαφές, αλλά με πολύ πιο μικρούς ρυθμούς απ'ότι παλιά. Οι δύο καινούργιοι ασφάλτινοι δρόμοι έχουν κάνει ευκολότερη την αστυνόμευση ακόμα και το χειμώνα.

Το πρόβλημα που εμποδίζει την οργανωμένη ανασκαφή είναι καθαρά οικονομικό. Το ΥΠ.ΠΟ. 20 χρόνια τώρα δεν έχει δείξει την παραμικρή πρόθεση να βοηθήσει. Το ίδιο και το Μουσείο Ηρακλείου (ΚΓ' Εφορεία Αρχαιοτήτων). Καθόμουν πριν από 5-6 χρόνια σε ένα σουβλατζίδικο της περιοχής με το γνωστό αρχαιολόγο Κο Α.Βασιλάκη. Όταν τον ρώτησα γιατί έγιναν οι συγκεκριμένες ανασκαφές (στον ελληνιστικό οικισμό και στο νεκροταφείο) και όχι βαθύτερα στο φαράγγι ή στο σπήλαιο, μου είπε επί λέξει : "Αν γίνει γνωστό στους επιστημονικούς κύκλους ότι σκορπάω τα λεφτά των φορολογούμενων για να βρω ιπτάμενους δίσκους, θα με περάσουν για γραφικό".
Προφανώς εννοούσε : "Αν είχα συγκεκριμένες πληροφορίες πού να ψάξω ή μία καλή ιδιωτική χρηματοδότηση, όμως, θα μπορούσα."
Το ερώτημα είναι : ΠΟΙΟΣ ιδιώτης ή εταιρία είναι αρκετά έμπιστοι και έχουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να χρηματοδοτήσουν κάτι τέτοιο ;; Γιατί σίγουρα εθελοντές για να βοηθήσουν μία οργανωμένη προσπάθεια υπάρχουν πολλοί και εγώ είμαι πρώτος από όλους.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2005, 01:50:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Το ερώτημα είναι : ΠΟΙΟΣ ιδιώτης ή εταιρία είναι αρκετά έμπιστοι και έχουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να χρηματοδοτήσουν κάτι τέτοιο ;;


Οι εψιλον ίσως;

Σοβαρά τώρα, οι πληροφορίες που δίνετε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Οσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάποιο παραπάνω στοιχείο, οπότε αν δεν γίνει κάποια στιγμή συστηματική έρευνα στην περιοχή μάλλον θα μείνουμε στα υπάρχονται στοιχεία και τις φήμες...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2005, 14:47:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάμε μια βόλτα στο τσουτσουρο να δούμε με τα μάτια μας.
Να αφήσουμε και κανά ευρω να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία.

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

prometheas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
260 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2005, 12:51:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους prometheas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Some things are better left alone....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
analphabet
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
321 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2005, 11:09:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους analphabet  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λίγο απλοϊκή αυτή η προσέγγιση καλέ μου φίλε. Left alone ακόμα κ αν κάποιοι καπιλεύονται την ιστορία μας ?

Θεωρώ πως έτσι τους λέμε Δράστε ανενόχλητοι παιδιά, εμείσ σεβόμαστε τα αρχαία που εσεις ξεπουλάτε..

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

prometheas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
260 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2005, 12:51:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους prometheas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Λίγο απλοϊκή αυτή η προσέγγιση καλέ μου φίλε. Left alone ακόμα κ αν κάποιοι καπιλεύονται την ιστορία μας ?

Θεωρώ πως έτσι τους λέμε Δράστε ανενόχλητοι παιδιά, εμείσ σεβόμαστε τα αρχαία που εσεις ξεπουλάτε..

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!Πόση αλήθεια μπορείς να αντέξεις ? Ξερεις τι θα βρείς εκει --- >> ?
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Θεομήστωρ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
83 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/03/2005, 00:09:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Θεομήστωρ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Θεομήστωρ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Θεομήστωρ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος Θεομήστωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ'' ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΑΡΑΓΑ,ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ(ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΙΟΛΑΣ)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ.ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΣΚΑΦΗ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΠΥΕΣ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
analphabet
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
321 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/03/2005, 14:10:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους analphabet  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ξέρω τι θα βρούν, όχι εγώ, αλλά το κράτος το οποίο με φορολογεί για να προασπίζει τα δικά μου συμφέροντα, τη δική μου ιστορία..

Δεν ξέρω αν μπορώ ν αντέξω την αλήθεια. Ξέρω οτι δεν ανέχομαι την κοροϊδία. Τι πιστευεις εσύ ότι έκρυψαν εκεί οι προγονοί μας κ είναι τόσο τρομερό ΄ωστε να ξεπεράσει τις αντοχές μας?

Και που στηρίζεις τις πεποιθήσεις σου αγαπητέ μου?

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Θεομήστωρ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
83 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/03/2005, 22:50:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Θεομήστωρ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Θεομήστωρ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Θεομήστωρ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος Θεομήστωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Θεομήστωρ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
83 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/03/2005, 22:52:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Θεομήστωρ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Θεομήστωρ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Θεομήστωρ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος Θεομήστωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΗ.ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ,ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΙ;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
analphabet
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
321 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2005, 13:35:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους analphabet  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νομίζω πως τώρα πια το χάσαμε το μπαλάκι. Αν διεκδικήσουμε κάτι θα μας τραβήξουν το αυτή.

Προμηθέα περιμένω..

Ελπίζω ότι ο λόγος σου δεν είναι απο τα μυστήρια που κρύβουν πίσω τους μεγάλο ..κενό.

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

teiher
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2005, 16:19:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους teiher  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδιά, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να πιέσουμε το ΥΠ.ΠΟ. για να ενεργοποιηθεί. Στείλτε e-mail σε περιοδικά (και αν βλέπουν οι υπεύθυνοι από το "Ανεξήγητο" ας το κάνουν θέμα) και ΜΜΕ να ερευνήσουν το θέμα και πάνω απ'όλα, να ρωτήσουν το Υπουργείο Πολιτισμού γιατί δεν κάνει κάτι για να γίνουν οργανωμένες ανασκαφές. Αυτό είναι το σημείο-κλειδί. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος δεν έχει καταφέρει να κάνει πολλά, κυρίως γιατί δεν έχει πρόσβαση σε τέτοια ΜΜΕ ώστε να πιέσει τους πολιτικούς. Απλά έχει αποσπάσει ψεύτικες υποσχέσεις. Τους φέρονται σαν να είναι "ιθαγενείς".

Προς Θεομήστωρ : Κληρονόμοι είμαστε όλοι. Η κοιλάδα Νάζκα ανήκει στους Περουβιανούς; Οι πυραμίδες στο ακρωτήριο του Γιουκατάν ανήκουν στους Μεξικανούς; Το Σινικό Τείχος ανήκει στους Κινέζους;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

teiher
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2005, 16:34:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους teiher  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τροφή για σκέψη :

- Ο Αστέριος Ζεύς έδωσε την Ευρώπη σύζυγο στον Αστερίωνα, βασιλιά της Κρήτης. Επόμενος βασιλιάς της Κρήτης ήταν ο Μίνωας, γιος του Δία και υιοθετημένος από τον Αστερίωνα και διάδοχός του Μίνωα ο Ανδρόγεως (Άνδρας της Γης !!!).

- Τα διαστημόπλοια ονομάζονται "ταχύονες" / τα σωματίδια που κινούνται γρηγορότερα από το φως ονομάζονται ταχυόνια.

- Ο Ανδρόγεως ήταν πρωταθλητής της δισκοβολίας. Αλήθεια, έχει ερευνήσει κανείς την αρχαία προέλευση της δισκοβολίας;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

orfeas7
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
322 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2005, 17:04:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους orfeas7  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το κράτος και οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν ξοδέψει πολλά εκατομύρια ευρώ σε άσκοπα έργα, σε μίζες, σε κομπίνες κ.α. Δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Δεν πιστεύω να το κάνει κάποιος για μία αρχαιολογική ανασκαφή που μακροπρόθεσμα θα ενισχύσει την τοπική οικονομία του Τσούτσουρου και της Κρήτης.

Δεν πιστεύω να υπάρχει τρόπος να κουνήσουμε κανένα υπουργό πολιτισμού από την καρέκλα του. Ο μόνος τρόπος για να κινηθεί το ενδιαφέρον κάποιου προς την περιοχή είναι με ένα γεγονός το οποίο θα καλυφθεί από τα ΜΜΕ και θα παρουσιαστεί σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

- Γιατί έχουν φράξει την είσοδο της σπηλιάς;
- Γιατί υπάρχουν ευρήματα αξίας.
- Γιατί δεν κάνουν τότε μια αρχαιολογική ανασκαφή;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

prometheas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
260 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2005, 10:36:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους prometheas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Νομίζω πως τώρα πια το χάσαμε το μπαλάκι. Αν διεκδικήσουμε κάτι θα μας τραβήξουν το αυτή.

Προμηθέα περιμένω..

Ελπίζω ότι ο λόγος σου δεν είναι απο τα μυστήρια που κρύβουν πίσω τους μεγάλο ..κενό.

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!Keep searching
Τιποτα αλλο προς το παρόν..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

analphabet
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
321 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2005, 12:40:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους analphabet  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγνώμη Προμηθέα αλλά μετά από αυτή σου την απάντηση οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως πίσω από τα λόγια σου υπάρχει το απόλυτο κενό κ πως απλά προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Λυπάμαι πολύ που πίστεψα πως όντως είχες κάτι να πεις. Σε παρακαλώ στο μέλλον να μη σχολιάσεις τα όσα λέω κ γράφω με εξυπνάδες του τύπου "Πόση από την αλήθεια μπορείς ν αντέξεις?" αλλά κ γενικότερα σε παρακαλώ να μη μου απευθυνθείς ποτέ ξανά με στειρότητες σε περιτύλιγμα μυστηρίου.

Σε ότι αφορά το Υπουργείο Πολιτισμού κ τις ανασκαφές θα σας πω το εξής : Στο βιβλίο του Γεωργίου Γ. Αυφαντή, "Άνθρωπος κ Επιστήμη" ο συγγραφέας αναφέρει πως από συγκεκριμένη θέση του Υμηττού ο βράχος της Ακροπόλεως φαινόταν ως μεγαλιθική προτομή του Διογένη.

Τράβηξε φωτογραφίες κ τις απέστειλε σε εφημερίδες καθώς κ στο υπουργείο πολιτισμού. Η τότε υπουργός που είχε συγκλονίσει για τις προσπάθειες της προκειμένου να επιστραφούν τα μάρμαρα του Παρθενώνα, ένα μήνα μετά άρχισε τις διαδικασίες αποκατάστασης του ναού με αποτέλεσμα την καταστροφή του αγάλματος για τις ανάγκες των εργασιών υποστύλωσης !!!

Καμία εφημερίδα δε δημοσίευσε τις φωτογραφίες.

Αυτά.


BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vril
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2321 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/03/2005, 23:11:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Vril  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

από συγκεκριμένη θέση του Υμηττού ο βράχος της Ακροπόλεως φαινόταν ως μεγαλιθική προτομή του Διογένη.

Τράβηξε φωτογραφίες κ τις απέστειλε σε εφημερίδες καθώς κ στο υπουργείο πολιτισμού. Η τότε υπουργός που είχε συγκλονίσει για τις προσπάθειες της προκειμένου να επιστραφούν τα μάρμαρα του Παρθενώνα, ένα μήνα μετά άρχισε τις διαδικασίες αποκατάστασης του ναού με αποτέλεσμα την καταστροφή του αγάλματος για τις ανάγκες των εργασιών υποστύλωσης !!!

Καμία εφημερίδα δε δημοσίευσε τις φωτογραφίες.

Αυτά.


BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!


Ενδιαφέρον !

Μπορείς να μας πείς κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό ????


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

GRIGORIANOS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
445 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/03/2005, 13:41:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GRIGORIANOS  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ.
ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ TEIHER KAI END ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΘΕΣΑΝ.
ΦΙΛΕ TEIHER (ΤΕΪΤΖΗΣ Ε?) ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΕΝΑΝ GAYGER?
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΦΟΙΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ?).
ΤΟΥΣ GAYGER ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΙ (ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2,30 ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ)

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
---MCMSGR@HOTMAIL.COM---
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.
ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

.............ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ................Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

illuminatus
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/03/2005, 17:46:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους illuminatus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σε όλους..
για τις περίεργες ιστορίες της Κρήτης σχετικά με τα διαστημόπλοια του Μίνωα ρίξτε μια ματιά στο βιβλίο "Η Κρήτη είναι η χαμένη Ατλαντίδα;" του Γ. Παναγιωτάκη. Είναι ένα από τα πιό περίεργα και κακογραμμένα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ, αλλά είναι και ένας ποταμός πληροφοριών από έναν άνθρωπο που ισχυρίζεται ιδία γνώση και όχι "κάτι που άκουσε".
Φαντάζομαι ότι στην Κρήτη μπορεί κανείς να το βρεί ακόμα, παρόλο που ο συγγραφέας του τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ που σχεδόν το αποκύρυξε.
Οσο για οστά γιγάντων, πολλοί ολόκληροι σκελετοί βρίσκονται θαμμένοι κάτω από την άσφαλτο στον δρόμο που οδηγεί στην Χώρα Σφακίων (αν δεν κάνω λάθος), όπως μου υπέδειξε ο άνθρωπος που τους έθαψε με τον εκσκαφέα όταν έστρωναν τον δρόμο τη δεκαετία του 70.. Δυστυχώς μόνο κάποιος που μένει Κρητη μπορεί να ερευνήσει..

Everything you know is wrong!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wendigo
Μέλος 3ης Βαθμίδας


561 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/03/2005, 18:31:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wendigo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε illuminatus μήπως γνωρίζεις αν αληθεύει η φήμη πως κάποιοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τις έρευνες του Γ. Παναγιωτάκη;

No Method, No Guru, No TeacherΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

illuminatus
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/03/2005, 18:59:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους illuminatus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φίλε illuminatus μήπως γνωρίζεις αν αληθεύει η φήμη πως κάποιοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τις έρευνες του Γ. Παναγιωτάκη;

No Method, No Guru, No Teacher


Οταν του μίλησα πριν από δέκα χρόνια περίπου προσπαθώντας να κλείσω μια συνάντηση μαζί του, μου είπε τρομοκρατημένος ότι μέσα στην εβδομάδα του είχαν σπάσει το αμάξι, τον είχαν απειλήσει τηλεφωνικά να σταματήσει να ασχολείται και του είχαν διαρρήξει το σπίτι αρπάζοντας μόνο τα ευρήματα που επιβεβαίωναν τις θεωρίες του. Κάποια από αυτά ήταν "αρχαίες μηχανές" άγνωστης χρήσης, που όμως λειτουργούσαν ακόμα (!) . Τελικά δεν κατάφερα να τον συναντήσω, καθώς ήταν αμετάπειστος στην απομόνωσή του.
Θα ήθελα πολύ να μάθω τι λέει τώρα για όλα αυτά, αν ζει βέβαια...

Everything you know is wrong!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

teiher
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2005, 17:35:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους teiher  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Προς φίλο Grigorianos.
Ασφαλώς και δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω. Είμαι λίγο μεγαλύτερος από όσο νομίζεις, οπότε όχι, ουσιαστικά δεν είμαι σπουδαστής στο ΤΕΙ (τυπικά χρωστάω μόνο πτυχιακή για το δεύτερο πτυχίο μου). Η ειδικότητά μου σαν ηλεκτρολόγος είναι βιομηχανικός αυτοματισμός. Θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι ο μετρητής geyger θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί με κάποιο άλλο μηχάνημα από κάποιον που δεν ξέρει. Επίσης, οι περίεργοι άντρες που είδες αποκλείεται να ήταν μυστικοί πράκτορες ή αρχαιοκάπηλοι, γιατί με τίποτα δε θα κατέβαιναν στον Τσούτσουρο τη συγκεκριμένη ημέρα, σαββατοκύριακο και μάλιστα του Αγ.Πνεύματος.
Αυτά ακριβώς τα πράγματα εννοούσα.

Edited by - teiher on 17/03/2005 17:37:26Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

GRIGORIANOS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
445 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2005, 07:43:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GRIGORIANOS  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ.
ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ TEIHER ΟΤΙ
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ GAYGER ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΧΩ
ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΩ.

.....

ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΦΕΡΕ ΚΑΡΠΟΥΣ.....
ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΔΙ
ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΨΑΧΝΑ...
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ,(ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ
ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ), ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΝ
ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΟΥ
ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΥΧΝΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ ΤΟ
ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΣΕ
ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ.
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ NASA.
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ
ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ
ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ.
ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΕΝΔΟΙΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΞΕΡΩ.
ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
ΕΓΩ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΑΝ ΘΑ
ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ.
ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΕΛΥΣΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ROSWELL
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.
ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ.
ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
ΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ INTERNET?
ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΕΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΟ ESOTERICA.
ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ.
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΦΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ "ΕΙΣΑΙ Ο
GRIGORIANOS Ε?"
ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ
ΜΟΥ ΕΔΩ.
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ SITES ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ Ο ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ ΑΠΟ
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΜΕΣΩΣ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΑΡΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ
ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ.
.....
....
...
..
.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

orfeas7
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
322 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2005, 10:27:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους orfeas7  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενδιαφέροντα αυτά που αναφέρεις μέχρι τώρα...

Θα ήθελα να μάθω την συνέχεια!

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

MELETHTHS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1561 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2005, 10:45:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους MELETHTHS  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ

ΦΙΛΕ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΝΕΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 2000 π.Χ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ
ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΧΑ - ΩΡΟΥ ΙΙ
ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΒΑΣΙΛΕΨΕ ΣΑΝ ΜΙΝΩΑΣ Α', ΕΝΩ Ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ.
ΝΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
Ο ΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΡΑΪΜ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΧΑΜ-ΚΡΟΝΟΥ.
ΟΛΗ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΜΑΣΗ ΕΤΣΙ
ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ
ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΑ Ο ΘΕΟΣ
ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.


ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 210 - 5707000, 5707852, 5707077
ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΩΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ.
ΤΟ E-MAIL του ειναι: atheatos.cosmos@alter.gr

ΦΙΛΙΚΑ

MELETHTHSΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2005, 12:01:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για λέγε, για λέγε...


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2005, 12:50:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ

ΦΙΛΕ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΝΕΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 2000 π.Χ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ
MELETHTHSΠέρασε πια η μόδα της αιγυπτιομανιας που προσπαθούσε να εξηγήσει τον Μίνωα με τον Μενές ,Μενής ,Μηνά ,(αιγυπτιακά Μενά ή Μενί ) που έζησε δυο χιλιάδες χρόνια πριν τον άρχοντα της Κρήτης.
Θα σου πρότεινα να αγοράσεις καινούργια εγκυκλοπαίδεια για να αντλείς.
Αυτή που έχεις ξεπεράστηκε πια…..

-----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 9 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy