ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Άτλαντες - Τί λένε οι παραδόσεις.
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Theo
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/01/2002, 13:01:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Theo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο πυρήνας αυτής της φυλής άρχισε να σχηματίζεται περίπου πριν από 8.000.000 χρόνια, όταν εξελίσσονταν η 4η υποφυλή της 3ης φυλής, μετά την καταστροφή της Λεμουρίας, η οποία είχε βυθιστεί κάπου 2.000.000 χρόνια νωρίτερα. Η Ατλαντίδα, σαν ήπειρο, διαμορφώθηκε περίπου πριν από 1.000.000 χρόνια, οπότε οι Άτλαντες που μέχρι τότε ζούσαν σε άλλα μέρη μαζί με λεμούριους λαούς, μετανάστευσαν εκεί και ίδρυσαν τους λαμπρούς πολιτισμούς για τους οποίους μιλούν οι παραδόσεις.
Ανέπτυξαν τον προφορικό λόγο, χωρίς όμως τα φωνήεντα -ας θυμηθούμε ότι το φοινικικό αλφάβητο μας ήρθε με 22 σύμφωνα και η σημερινή του διαμόρφωση οφείλεται στους Έλληνες- ενώ ο γραπτός λόγος ήταν η γλώσσα των συμβόλων, μυστικό των Μυητικών Κέντρων. Από την ακκαδική υποφυλή άρχισαν να χρησιμοποιούν φωνήεντα στον προφορικό λόγο, ενώ η γραφή χρησιμοποιείται πια και έξω από τους ναούς.
Τα χαρακτηριστικά τους είναι πια εντελώς ανθρώπινα, το χρώμα του δέρματος σκούρο μαύρο στους Ραμοαχάτλ, το οποίο άνοιγε σταδιακά, ερυθρό στις επόμενες, για να φτάσει στο κίτρινο, ο τρόπος αναπαραγωγής απόλυτα σεξουαλικός με διαχωρισμένα πλήρως τα δύο φύλα και το ανάστημα μεγάλο, από 3,5 μέτρα στους Ραμοαχάτλ μέχρι το δικό μας και μικρότερο στους σημερινούς κίτρινους λαούς.
Οι Τλαβάτλι, η 2η υποφυλή τους, είναι οι πρώτοι που έμαθαν να λατρεύουν τα άστρα και ανέπτυξαν υποτυπώδης αστρονομικές και αστρολογικές γνώσεις, κατασκευάζοντας μεγαλιθικά αστεροσκοπεία, κατάλοιπα των οποίων υπάρχουν σήμερα σε πολλά μέρη της Ευρώπης. Ήταν πολύ καλοί κυνηγοί, δρομείς και τεχνίτες και η θρησκεία τους ήταν περισσότερο ηλιακή παρά σεληνιακή, όπως στους περισσότερους ατλάντιους λαούς.
Οι Τολτέκα, η 3η υποφυλή τους, ήταν, ξεκάθαρα πια, ερυθρόδερμοι, ψηλοί ως τα 2,5 μέτρα και η γενετική τους υποδομή ήταν τόσο ισχυρή που ακόμα και σήμερα (δηλ. πριν από 5-6 αιώνες) οι απόγονοί τους στην Αμερική διατηρούσαν τα γενικά φυλετικά τους χαρακτηριστικά και τα πολιτικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά τους συστήματα σχεδόν ακέραια.
Έφτασαν σε πολύ υψηλό επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο, και σε μερικούς τομείς υψηλότερο από τον σημερινό δικό μας πολιτισμό, όπως στη χημεία και τη γενετική. Οι παραδόσεις αναφέρουν πως τα θαλάσσια θηλαστικά, οι μπανάνες, ευρύτατα διαδεδομένες στον πλανήτη και το καλαμπόκι, είναι προϊόν ανθρώπινης παρέμβασης και όχι αποτέλεσμα μιας φυσικής διεργασίας.
Η υποφυλή αυτή σχηματίστηκε περίπου πριν από 1.000.000 χρόνια, τότε που άρχισε να σχηματίζεται ο πρώτος πυρήνας της 5ης φυλής. Εδώ υπάρχει μια επιτάχυνση του σχεδίου της εξέλιξης της ανθρωπότητας επειδή οι λαμπροί πολιτισμοί των Τολτέκα έδωσαν γνώσεις και πόρους που αξιοποιήθηκαν για εγωιστικούς σκοπούς.
Οι Τουράνιοι, η 4η υποφυλή τους, είναι η πρώτη από τις κίτρινες υποφυλές των Ατλάντων. Όπως και οι Τολτέκα, λάτρευαν τις στοιχειακές δυνάμεις της φύσης και καλλιεργούσαν τη μαύρη μαγεία, τη γοητεία και τις μαγγανίες. Λάτρευαν τη φυσική φωτιά με ένα τυπικό αστρολογικού-πλανητικού τύπου και επικαλούνταν τα πλανητικά πνεύματα. Οι γλώσσες του ουραλοαλταϊκού τόξου είναι απόγονοι της τουρανικής γλώσσας.
Οι Πρωτοσημίτες, η 5η υποφυλή τους, εξαπλώθηκαν σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο. Μαζί τους, περίπου πριν από 100.000 χρόνια, μετανάστευσε στην έρημο Γκόμπι και ένας επίλεκτος πυρήνας που είχε αρχίσει να σχηματίζεται 1.000.000 χρόνια νωρίτερα μαζί με τους Τολτέκα. Αυτός ο πυρήνας ίδρυσε το πρώτο άρειο βασίλειο, την λεγόμενη Αρυαβάρτα. Σημερινά υπολείματά τους είναι οι Εβραίοι και οι Καββίλες.
Οι Ακκάδιοι, η 6η υποφυλή τους, ανέπτυξαν τον προφορικό λόγο, με κλίσεις και χρήση των φωνηέντων και άρχισαν να χρησιμοποιούν τη γραφή σε χρήσεις καθημερινές και όχι μόνο ιερές. Οι πρώτοι Ετρούσκοι της Μ. Ασίας, οι Φοίνικες, οι Ακκάδιοι και οι Βάσκοι είναι κλάδοι αυτής της υποφυλής.
Οι Μογγόλοι, η 7η υποφυλή τους, τελείωσαν τις μεταναστεύσεις τους περίπου πριν από 1.000 χρόνια και δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ζενίθ τους.


theo_

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/01/2002, 23:48:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Theo, θα ήταν καλό να μας γράφεις τις πηγές απο όπου αντλείς τις όποιες πληροφορίες σου. Με αυτό το τρόπο θα μπορούμε ίσως να έχουμε και εμείς πρόσβαση στα βιβλία ώστε να συγκρίνουμε το περιέχόμενό τους με άλλα παρόμοιου θέματος.
Καταρχάς το κείμενό σου είναι ένα κείμενο Θεοσοφικής απόψεων περί της Ανθρωπογονίας. Το πλήρες θέμα το αναπτύσει η Ελένη Π.Μπλαβάτσκυ στον 2ο τόμο της Αγγλικής έκδοσης του μνημειώδους έργου της, "Μυστικό Δόγμα". Στήν Ελληνική έκδοση απο τον Πνευματικό 'Ηλιο, το θέμα της Ανθρωπογονίας αναπτύσεται στους 3 & 4 τόμους.
Παρόλα αυτά μιλάς για κάποιο "Φοινικό Αλφάβητο" 22 γραμμάτων χωρίς φωνήεντα και μας λές ότι "οι Φοίνηκες" ήταν αυτοί που μας το έφεραν για να το "αναπτύξουμε" !!!!
Ομολογώ ότι με μπέρδεψες. Καταρχάς λόγος ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ δεν υπήρξε, απο όσο γνωρίζω (μπορεί να κάνω και λάθος), ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗΕΝΤΑ. Οι Εβραίοι που λές χρησημοποιούν τα φωνήεντα στον ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ αλλά, στον γραπτό λόγο τα χρησημοποιούν ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. Εκεί κρύβεται και ο μύθος του 'Αγνωστου Λόγου, του "'Αγνωστου Ονοματος του Κυρίου".
Για τους φοίνηκες θα μιλησω σε άλλο άρθρο

Περιμένω τις "πηγές σου" για την περετέρω ανάλυση

Κέλσος


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

el.elyon
Πλήρες Μέλος


1310 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2007, 22:07:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους el.elyon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Kelsos: Καταρχάς το κείμενό σου είναι ένα κείμενο Θεοσοφικής απόψεων περί της Ανθρωπογονίας. Το πλήρες θέμα το αναπτύσει η Ελένη Π.Μπλαβάτσκυ

Ενδιαφέρον η Ελένη αλλά γιατί δεν προχώρησε το θέμα?


quote:
Οι Πρωτοσημίτες, η 5η υποφυλή τους, εξαπλώθηκαν σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο. Μαζί τους, περίπου πριν από 100.000 χρόνια, μετανάστευσε στην έρημο Γκόμπι και ένας επίλεκτος πυρήνας που είχε αρχίσει να σχηματίζεται 1.000.000 χρόνια νωρίτερα μαζί με τους Τολτέκα. Αυτός ο πυρήνας ίδρυσε το πρώτο άρειο βασίλειο, την λεγόμενη Αρυαβάρτα. Σημερινά υπολείματά τους είναι οι Εβραίοι και οι Καββίλες.

Γιατί να είναι υπολείμματα οι Εβραίοι και όχι απόγονοι? Ο Χίτλερ είχε διαβάζει αυτά τα κείμενα?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
9.399414E-02
Maintained by Digital Alchemy