ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Πήγαμε ή Δεν πήγαμε τελικά στο Φεγγάρι
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 6
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 09:28:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί συν-forum-ήτες
αν και καινούριος στο forum παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και τις διαφωνίες σας σχετικά με το θέμα. Επίσης βλέπω ότι όλοι υποστηρίζετε με θέρμη τις απόψεις σας. Αυτό που μου έχει μάθει η ζωή μέχρι τώρα είναι να μην είμαι απόλυτος σε τίποτα. Πάντα μπορεί να βρεθεί κάτι που μπορεί να με κάνει να αλλάξω άποψη... οπότε τα "κολλημένα" μυαλά ,είναι ότι χειρότερο για την επιστήμη! Δεν έχω να πώ κάτι με σιγουριά ή όχι για το αν έχει πάει ο άνθρωπος στην Σελήνη, ούτε για το άν οι φωτογραφίες και τα video είναι αληθινά ή ψεύτικα. Εχετε όμως σκεφτεί ότι μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα? Δηλ. τί ενοώ... ότι και ο άνθρωπος να πήγε στην Σελήνη αλλά και ψεύτικα video ή φωτογραφίες να υπάρχουν (ίσως για να εντυπωσιάσουν περισσότερο τον κόσμο της τότε εποχής). Σαν απλό παράδειγμα θα σας πώ κάτι που μου είπε ένας φίλος που κάποτε έκανε videoσκοπήσεις γάμων! (είναι λίγο αστείο βέβαια!). Κάποτε είχε γίνει ένας γάμος που τον videoσκοπούσαν με 2 κάμερες. Η μία ήταν σταθερή και έδειχνε το μυστήριο (δηλ. μόνο παπά,ζευγάρι,κουμπάρους κτλ) και η άλλη έδειχνε την εκκλησία και τον κόσμο.Δυστυχως... το film της πρώτης κάμερας "καηκε" οπότε τί έκαναν... ξαναβρήκαν τον παπά μία άλλη μέρα και έκαναν μόνο τα "γυρίσματα" του μυστηρίου!!! τραβηγμένο??? αληθινό όμως... ο γάμος λοιπός έγινε... το video ήταν ψεύτικο... μήπως κάτι ανάλογο έγινε και με την Σελήνη??? μία απλή υπόθεση κάνω... όχι οτι πιστεύω οτι μπορεί να έγινε έτσι...
φιλικά
ΣταμάτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
dim.kar
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
709 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 09:34:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dim.kar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημέρα σε όλες και όλους!

Αντιγράφω από το http://www.jsc.nasa.gov/Bios/htmlbios/aldrin-b.html:

quote:
Buzz Aldrin, Ph.D. (Colonel, USAF, Ret.)

Tαγματάρχης ε;....

quote:
EDUCATION: Graduated from Montclair High School, Montclair, New Jersey; received a bachelor of science degree in 1951 from the United States Military Academy at West Point, New York, graduating third in his class; and a doctorate of science in Astronautics from Massachusetts Institute of Technology, Cambridge. His thesis was "Guidance for Manned Orbital Rendezvous." Aldrin has honorary degrees from six colleges and universities

Και τρίτος στην τάξη του απόφοιτος στην αμερικανική στρατιωτική ακαδημία...

Μάλλον λίγες έφαγε ο Bart...

Δημήτρης

______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

dim.kar
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
709 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 10:12:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dim.kar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τον βρήκα και σε φωτογραφία:

Πολύ κακός έτσι;

Αλλά εδώ, ακόμη περισσότερο...

Και από μια πρόχειρη δουλειά μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία:

Παρακαλώ μην ασχοληθείτε με τη σημαία: ο αστροναύτης φοράει σορτσάκι!!!

Πέρα από τη πλάκα:

Η ανερχόμενη δύναμη παγκοσμίως είναι η Κίνα... Ήδη προγραμματίζει τις δικές της πτήσεις στη σελήνη.

Φανταστείτε τι ρόμπα θα γίνουν οι αμερικάνοι αν αποδειχθούν όλα ψέμματα...

Γι' αυτό και αποκλείεται να το έκαναν...

Άλλωστε μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά ποτέ πολλούς και για πολύ...

To esoterica είναι άλλωστε ζωντανή απόδειξη της μεγάλης αυτής αλήθειας!!!

Δημήτρης

______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

dim.kar
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
709 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 11:07:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dim.kar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αντιγράφω από το http://www.geocities.com/e_telescope/Greek/Files/LLH/LLH_2.htm

quote:
Όμως το βασικότερο αντεπιχείρημα είναι η ίδια η ουσία των προσσεληνώσεων. Έχει ήδη αναφερθεί ότι το πρόγραμμα Apollo ήταν ουσιαστικά μια πολιτική κίνηση γοήτρου στον αγώνα των δύο υπερδυνάμεων. Οι τεχνολογικές δυνατότητες του 1969 επέτρεπαν στη Σοβιετική Ένωση να παρακολουθεί, με μεγάλη ευκολία, τόσο την πορεία του πυραύλου-φορέα κατά τη διάρκεια της απογείωσης όσο και της κάψουλας επανόδου κατά τη διάρκεια της επιστροφής, κυρίως όμως τις ραδιοεπικοινωνίες σε όλες τις φάσεις των αποστολών. Ο προσδιορισμός της πηγής μιας εκπομπής (ήχου ή εικόνας) ήταν, από πολύ νωρίτερα (2ος ΠΠ), το κυριότερο όπλο συλλογής ηλεκτρονικών πληροφοριών (ELectronic Intelligence – ELINT). Εάν υπήρχε η παραμικρή υποψία ή αμφιβολία για την προέλευση των εκπομπών των αστροναυτών ή γενικότερα για οποιοδήποτε άλλη παράμετρο που έθετε υπό αμφισβήτηση τη γνησιότητα των προσσεληνώσεων του προγράμματος Apollo, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι πρώτοι που θα έσπευδαν να την εκμεταλλευτούν, να την αναπαράγουν και να την τεκμηριώσουν θα ήταν οι Σοβιετικοί. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για μια σειρά άλλων χωρών και ανεξάρτητων ερευνητικών-αστρονομικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο.

Διότι βαριέμαι να τα γράφω ο ίδιος...

______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΗλίαςΡ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


220 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 19:42:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΗλίαςΡ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
stanfromgreece 1+1 πόσο κάνει; Μήπως 2; Ετσι λέω και εγώ... Φαντάζομαι και εσύ συμφωνείς, ή μήπως κρατάς και πισινή για να μην είσαι απόλυτος...

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Όσο "απολυτη" και "κολλημένη" είναι η αντιμετώπιση του θέματος από πλευράς μου (δε θέλω να μιλήσω για άλλους), άλλο τόσο κολλημένη βρίσκω την άποψη που λέει "να κρατάμε και μια πισινή..."

Φυσικά και να κρατάμε μια πισινή. Πότε όμως; Πάντα; Όχι βέβαια. Εδώ δε μιλάμε απλώς για μια άποψη την οποία υποστηρίζουμε επειδή ακούγεται πιο λογική και συμβατική. Αν το μόνο επιχείρημά μας είναι πως "ε, αυτή είναι η πιο πιθανη πραγματικοτητα", τοτε ας κρατήσουμε μια πισινη.

Η διαφορά όμως είναι πως υποστηρίζω αυτή την άποψη με θέρμη γιατί υπάρχουν ένα κάρο επιχειρήματα υπέρ της άποψης αυτής. Επιπλέον, κάθε επιχείρημα για το αντίθετο έχει καταρριφθεί. Γιατί λοιπον να μην είμαι απολυτος σε αυτή την περιπτωση; Τόσο κακο είναι επιτέλους να καταλήγουμε σε ένα συμπερασμα;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

A. Kircher
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

USA
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 00:18:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους A. Kircher  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε dim.kar
καλές η φωτογραφίες του Όλντριν από το West Point που σημειωτέον είναι η πιο παλιά και πιο αναγνωρισμένου κύρους στρατιωτική ακαδημία των αμερικανών.
Η τρίτη φωτογραφία όμως με το σορτσάκι δεν εμφανίζεται. Μήπως μπορείς να την ανεβάσεις ξανά για να δω και 'γω περί τίνος πρόκειται;

quote:
Η ανερχόμενη δύναμη παγκοσμίως είναι η Κίνα... Ήδη προγραμματίζει τις δικές της πτήσεις στη σελήνη.

Συμφωνώ. Οι κινέζοι προγραμματίζουν να έχουν ολοκληρώσει επίσκεψη και εξερεύνηση της σελήνης μέχρι το 2024.

http://www.space.com/news/060620_china_moonwalk.html

Οι αμερικάνοι στοχεύουν να τους προλάβουν για ευνόητους λόγους και να ξαναπάνε μέχρι το 2018, αν και η ΝΑΣΑ έχει σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

http://www.space.com/news/050920_nasa_moon_response.html

quote:
Άλλωστε μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά ποτέ πολλούς και για πολύ...

To esoterica είναι άλλωστε ζωντανή απόδειξη της μεγάλης αυτής αλήθειας!!!


Infinitum Finitum ProducitΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

radioactive toy
Νέο Μέλος


33 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 05:13:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους radioactive toy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητε stanfromgreece, γραψαμε σελιδες στο τοπικ με επιχειρηματα που δινουν πειστικες απαντησεις εκτος των αλλων ειδικα στο θεμα fake φωτογραφιες-video .
Τι σου φανηκε τοσο περιεργο και ανεξηγητο δηλαδη πανω στο θεμα ωστε να ποσταρεις παλι κατι που να εμπεριεχει το συνομωσιολογικο στοιχειο?
Γιατι παραβλεπεις ολα αυτα που εξηγηθηκαν και συγκρινεις το προγραμμα Απολλο με εναν... γαμο!!!!?

Γιατι δεν σε προβληματιζει ας πουμε,οτι οι συνομωσιολογοι παρουσιαζουν διαφορετικες και μεταβαλλομενες αποψεις πανω στο θεμα για παραδειγμα λενε δεν ειχαμε την τεχνολογια ,οταν καταρριφθει το επιχειρημα συνεχιζουν ,ναι μπορει λενε αλλα δεν θα αντεχαμε την ακτινοβολια,οταν καταρριφθει το επιχειρημα ,ενταξει μπορει να πηγαμε αλλα τα βιντεο και οι φωτος ειναι ψευτικα γιατι οι Αμερικανοι βρηκαν στο φεγγαρι βασεις εξωγηινων ,βρηκαν βασεις των Ναζι, ισως και την Τουρκαλα την Ναζλι...

Κατα βαθος ολοι οι συνομωσιολογοι βασιζονται στην αμαθεια των πολλων, ντυνουν με καποια στοιχεια και γλωσσα που μοιαζει επιστημονικη αλλα δεν ειναι τις θεωριες τους για να γινουν ακομη πιο πιστευτοι και επειδη στο κοσμο αρεσει τελικα το παραμυθι θησαυριζουν πουλωντας φυκια για μεταξωτες κορδελλες.
Αυτο ισχυει για ολους αυτους τους απατεωνες που προσπαθουν να μας πεισουν για οτιδηποτε απιθανο τους κατεβει οπως πχ την κουφια Γη,κατι τυπους που ισχυριζονται με το αζημιωτο βεβαια για στοες που οδηγουν απο Πεντελη στους Δελφους η δεν ξερω εγω που αλλου κτλπ.
Αλλα βρισκουν καιτα κανουν...
Λιγη σοβαροτητα ρε παιδια.

Edited by - radioactive toy on 31/08/2006 06:39:45Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 08:11:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλημέρα σας και πάλι
Βρέ παιδιά,ψυχραιμία... ακόμα δεν μπήκα στο forum και αμέσως βρε να με φάτε...χαχα...Λοιπόν... εγώ ποτέ δεν μίλησα για συνομοσίες,ούτε είπα οτι 1+1 δεν κάνει 2.Αλλο είπα αλλά δεν με καταλάβατε. Δεν σύγκρινα κανένα γάμο με κανένα διαστημικό πρόγραμμα. Απλά έδωσα ένα μικρό παράδειγμα για το πως μπορεί να ισχύουν 2 διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.Θα μπορούσα αντί για αυτό,να είχα δώσει για παράδειγμα μια ταινία που είχε γυριστεί πριν μερικά χρόνια (δεν θυμάμαι τον τίτλο) σχετικά με έναν πόλεμο που έκανε η Αμερική με μία άλλη χώρα,ότι έδειχναν όμως ήταν γυρισμένο στο Hollywood (wag the dog νομίζω την έλεγαν). Ούτε υποστήριξα την μία ή την άλλη άποψη για το άν έχουμε πάει ή όχι στην Σελήνη, (αλήθεια,εσείς τί πιστεύετε ότι εγώ νομίζω?).Πάντως ΔΕΝ είμαι με κανέναν συνομοσιολόγο,έτσι και αλλώς ξέρω ότι σε τέτοιους τύπους,ότι εξήγηση και αν τους δώσεις,εκείνοι θα επιμένουν στο "δικό" τους δημιουργόντας καινούρια επιχειρήματα.
Εσύ βρε Ηλία... είπα κάτι για σένα συγκεκριμένα και θίχτηκες με το "κολλημένες απόψεις". Αν σε πρόσβαλα έγινε κατα λάθος και ζητώ συγνώμη. Δεν μπικα εδώ για να αντιπαρατεθώ με κανέναν. Απλά ήθελα να δώ τί σκέψεις και προβληματισμοί υπάρχουν σχετικά με το θέμα, και το τί υποστηρίζουν οι δύο πλευρές.
Ευχαριστώ πολύ
ΣταμάτηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
dim.kar
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
709 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 09:43:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dim.kar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλήμέρα σε όλες και όλους!

Η επιθυμία σας διαταγή!

Τη φωτό έχω πάρει από εδώ http://photos1.blogger.com/blogger/2586/2414/400/145757LQsp_w.jpg και την ξανανέβασα εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/download/544632 .

Πιστεύω να γίνεται δουλειά τώρα!

Δημήτρης

______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

radioactive toy
Νέο Μέλος


33 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 10:25:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους radioactive toy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

καλημέρα σας και πάλι
Βρέ παιδιά,ψυχραιμία... ακόμα δεν μπήκα στο forum και αμέσως βρε να με φάτε...χαχα...Λοιπόν... εγώ ποτέ δεν μίλησα για συνομοσίες,ούτε είπα οτι 1+1 δεν κάνει 2.Αλλο είπα αλλά δεν με καταλάβατε. Δεν σύγκρινα κανένα γάμο με κανένα διαστημικό πρόγραμμα. Απλά έδωσα ένα μικρό παράδειγμα για το πως μπορεί να ισχύουν 2 διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.Θα μπορούσα αντί για αυτό,να είχα δώσει για παράδειγμα μια ταινία που είχε γυριστεί πριν μερικά χρόνια (δεν θυμάμαι τον τίτλο) σχετικά με έναν πόλεμο που έκανε η Αμερική με μία άλλη χώρα,ότι έδειχναν όμως ήταν γυρισμένο στο Hollywood (wag the dog νομίζω την έλεγαν). Ούτε υποστήριξα την μία ή την άλλη άποψη για το άν έχουμε πάει ή όχι στην Σελήνη, (αλήθεια,εσείς τί πιστεύετε ότι εγώ νομίζω?).Πάντως ΔΕΝ είμαι με κανέναν συνομοσιολόγο,έτσι και αλλώς ξέρω ότι σε τέτοιους τύπους,ότι εξήγηση και αν τους δώσεις,εκείνοι θα επιμένουν στο "δικό" τους δημιουργόντας καινούρια επιχειρήματα.
Εσύ βρε Ηλία... είπα κάτι για σένα συγκεκριμένα και θίχτηκες με το "κολλημένες απόψεις". Αν σε πρόσβαλα έγινε κατα λάθος και ζητώ συγνώμη. Δεν μπικα εδώ για να αντιπαρατεθώ με κανέναν. Απλά ήθελα να δώ τί σκέψεις και προβληματισμοί υπάρχουν σχετικά με το θέμα, και το τί υποστηρίζουν οι δύο πλευρές.
Ευχαριστώ πολύ
Σταμάτης

Σταματη καλημερα ,εδω μεσα δεν τρωμε κανεναν ουτε ειμαστε ανθρωποφαγοι -ακομα τουλαχιστον εγω -αλλα καλυτερα ειναι να κραταμε και μια "πισινη" γιατι ποτε δεν ξερεις...

Το τι ηθελες να πεις το καταλαβα ,αν σκεφτεις λιγο περισσοτερο ομως θα δεις οτι η απαντηση και σε αυτο το σεναριο εμπεριεχεται σε αυτα που εχουμε πει ηδη ,καμια χωρα δεν θα εθετε σε κινδυνο οποιοδηποποτε σημειο μιας τετοιας σοβαρης αποστολης για να καλυψει ενα υποτιθεμενο ατυχημα και μερικα κατεστραμενα φιλμς,θετοντας σε κινδυνο ολοκληρη την αξιοπιστια της .Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα ...

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ τωρα που χαθηκαν τα βιντεος δεν θα εβγαινε τιποτα στην επιφανεια αλλα θα γυριζαν καινουργια και ουτε γατα ουτε ζημια εξαλλου υπαρχουν εξηγησεις λογικες στις φωτογραφιες που οι συνομωσιολογοι παρουσιαζουν οτι συμβαινει κατι "το περιεργο",ποσες φορες αυτο θα πρεπει να λεχθει?

Edited by - radioactive toy on 31/08/2006 11:11:35Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

radioactive toy
Νέο Μέλος


33 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 10:40:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους radioactive toy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Καλήμέρα σε όλες και όλους!

Η επιθυμία σας διαταγή!

Τη φωτό έχω πάρει από εδώ http://photos1.blogger.com/blogger/2586/2414/400/145757LQsp_w.jpg και την ξανανέβασα εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/download/544632 .

Πιστεύω να γίνεται δουλειά τώρα!

Δημήτρης

______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;Μπορει να φοραμε βερμουδακι αλλα απο "σκιες" σκιζουμε!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 11:03:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε radioactive toy έχεις απόλυτο δίκιο. Ειδικά την εποχή εκείνη δεν μπορούσαν να ρισκάρουν κάτι τέτοιο με την Σοβιετική Ενωση να παραμονεύει στην "γωνία" για την παραμικρή γκάφα.Απλά...ξέρεις, υπάρχουν γενικά "αμφισβητίες" στον κόσμο αυτό.Ξέρεις... ίσως να φταίει και οτι η NASA είναι Αμερικάνικη... ,είμαι σίγουρος ότι αν οι Ρώσσοι τελικά είχαν φτάσει στην Σελήνη πρώτοι... μάλλον οι αμφισβητίες θα ήταν λιγότεροι... Το βλέπουμε καθημερινά αυτό σε ότι έχει να κάνει με οτιδήποτε έχει προέλευση τις ΗΠΑ. Ετσι δεν είναι? (προς θεού δεν είμαι Αμερικανόφιλος...μόνο Ελληνόφιλος είμαι... μην με φάει και κανένας ταλιμπάν... και βαρυστομαχιάσει...χιχιχιχι)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 11:25:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Α! και επειδή το ξέχασα πρίν... άψογη η γαμπίτσα του αστροναύτη ε? Ούτε ο Σαραβάκος στα ντουζένια του δεν είχε τέτοιο πόδι!!! Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΗλίαςΡ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


220 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 16:37:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΗλίαςΡ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
stanfromgreece δε θίχτηκα, απλά σχολίασα αυτό που έγραψες... Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω τι θεωρώ κολλημένη άποψη και τι όχι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 18:36:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Α! και επειδή το ξέχασα πρίν... άψογη η γαμπίτσα του αστροναύτη ε? Ούτε ο Σαραβάκος στα ντουζένια του δεν είχε τέτοιο πόδι!!!

Δεν σου ξεφεύγει τίποτα!!!

Προσπαθώ να δω τη σκιά που αφήνει (ή μάλλον που θα έπρεπε να αφήνει ο ιστός της σημαίας) αλλά δεν τη βλέπω (αλλά ούτε και τη σκιά της σημαίας βλέπω)!

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;;

Edited by - Ψηλός on 31/08/2006 18:38:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΗλίαςΡ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


220 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 20:35:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΗλίαςΡ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τη σκιά του ιστού μπορεί να μην τη βλέπεις για τρεις λόγους (δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός):

1) Γιατί ο ιστός είναι πολύ λεπτος οπότε λόγω περίθλασης και πολλών ανακλάσεων στο έδαφος η σκιά του είναι αμυδρή και μη ορατή στη φωτό
2) Γιατί λόγω του αναγλύφου του εδαφους, η σκιάς ίσως είναι καλυμμένη πίσω απο βουναλάκια και δεν φαινεται
3) Συνδυασμός των 1,2

Για το τι είναι περίθλαση, εδω:

http://www.spin.gr/static/sections/applets/singleslit/index.html
http://ww2010.atmos.uiuc.edu/(Gh)/guides/mtr/opt/mch/diff.rxml

+ πολλα αλλα λινκς μέσω γκουγκλ

Τώρα γιατί η σκια της σημαίας δεν είναι ορατη; Η απαντηση εδώ είναι πιο απλή. Για το λόγο και που η σκιά του κεφαλιού του αστροναυτη δεν είναι ορατη... Ο Ήλιος είναι χαμηλα στον ορίζοντα και οι σκιες είναι αρκετά "τραβηγμένες". Η σκια της σημαίας, όπως και του κεφαλιού του Ολντριν, είναι εκτος πεδίου της φωτό, κάπου προς τα δεξια (ελπιζω) Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2006, 07:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα παίδες και καλο μήνα!!!

Και μην ξεχνάμε...σήμερα περιμένουμε από την εθνικάρα μας να νικήσει στο μπάσκετ την Αμερικη... για να μας στείλει και εμάς στα αστέρια!!!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2006, 13:31:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ Η' ΟΧΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ... ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΥΑ... ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
A. Kircher
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

USA
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2006, 14:43:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους A. Kircher  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλό μήνα σε όλους!

Πραγματικά μεγάλη η νίκη της Εθνικής μας!

Αντιγράφω από το flash.gr

"Όσοι ήταν τυχεροί και είδαν την έκφραση στο πρόσωπο του Μάικ Σιζέφσκι όταν έδινε το χέρι του στον Παναγιώτη Γιαννάκη, καταλαβαίνουν στο απόλυτο αυτό τον μεγαλοπρεπή θρίαμβο."

Infinitum Finitum ProducitΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ευστράτιος
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
785 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2006, 17:52:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ευστράτιος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΛΛΑΔΑ - USA = 101 - 95

Οι Ε επέστρεψαν !!!!!!!!!

Άντε και θρύλος στο τελικό του Champions league.
Τώρα που είναι ακόμη εδώ δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία.

Πέρα από την πλάκα, συγχαρητήρια στην εθνική για την τεράστια επιτυχία της. Μπράβο σε όλη την ομάδα !!!!
Ευτυχώς που έχουμε και τον αθλητισμό και σηκώνουμε κεφάλι που και που.


Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
VIKING
Πλήρες Μέλος

Germany
1034 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2006, 21:59:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους VIKING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΕΛΛΑΔΑ - USA = 101 - 95

[


Παντως η Αμερικη δεν ειναι dream team ειναι συντριμteam.

Εχει μεγαλη πτωση το μπασκετ παγκοσμιως κακα τα ψεμματα,καποτε υπηρχε ο Τζορνταν και βλεπαμε τελικους με φοβερους μαγους του μπασκετ και τωρα βλεπουμε τελικους με παπαλουκαδες και μπαρμπαχοσας.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν ειναι μεγαλη επιτυχια αυτο που εκανε η Ελλαδα στο μπασκετ.

Edited by - VIKING on 01/09/2006 22:01:39Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

james_hetfield
Νέο Μέλος


44 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2006, 01:33:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους james_hetfield  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το αγαπημένο μου θέμα

Το ψάχνω 2 βδομάδες συνέχεια παιδιά

Για να μην πλατιάσω 8α σας πω τα συμπεράσματά μου εν τάχει

Όλα τα ντοκιμανταίρ που παίζουν στην αγορά και υποστηρίζουν ότι δεν πήγαμε στην Σελήνη(Was it only a paper moon?,a funny thing happend on the way to the moon,κλπ)καθώς επίσης και τα περισσότερα site επιχειρηματολογούν με:τις φωτοσκιάσεις,την ραδιενέργεια που θα μας κάψει μέχρι να πάμε,την μη ύπαρξη τεχνολογίας το 1969,την σημαία που κυματίζει ενώ δεν υπάρχει ατμόσφαιρα κλπ)

Όλα αυτά τα έχει μαζέψει ένας τύπος και τα καταρρίπτει ένα ένα εδώ:
http://www.redzero.demon.co.uk/moonhoax/

Τι σημαίνει αυτό?

Όχι ότι δεν πήγαμε αλλά ότι δεν υπάρχουν αληθινά επιχερήματα για το ότι δεν πήγαμε(Έχει διαφορά)

Αντιθέτως η ΝΑΣΑ κλπ δεν κρύβεται αλλά έχει site με όλες τις αποστολές που πάτησαν στην σελήνη με video-audio-photο:
http://www.hq.nasa.gov/alsj/
http://images.jsc.nasa.gov/luceneweb/browse.jsp

Ακόμα αν θέλετε ΟΛΕΣ τις photo των Apollo μπήτε εδώ:
http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/catalog/70mm/
και δείτε ΟΛΟ το microfilm που τράβηξαν οι τύποι εκει πάνω

Τι σημαίνει αυτό?
Όχι ότι πήγαμε αλλά ότι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ πήγαμε

Αφού λοιπόν δεν έχουμε απόδειξη για το ότι δεν πατήσαμε αλλά αντιθέτως ενδείξεις για το ότι πήγαμε,εγώ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ κρατάω το τελευταίο και λέω ότι ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΑΜΕ αλλά ότι εκεί

α)οι αστροναύτες της αποστολής Apollo 11 είδαν ufo καθ'οδόν προς την σελήνη και το λένε έμεσσα
(O Buzz Aldrin στο παρακάτω video:
http://www.youtube.com/watch?v=XlkV1ybBnHI)

και

β)Είδαν ufo και όσο ήταν πάνω στην επιφάνεια της σελήνης.[το παρακάτω site έχει ηχητικό ντοκουμέντο της κομμένης συνομιλίας τους με το Houston(αμφιβόλου όμως γνησιότητας αλλά πολλύ ενδιαφέρον):
http://www.edicolaweb.net/nonsoloufo/voic_a11.htm]

Τέλος το ποιό παράξενο απ'όλα είναι ότι ο Buzz Aldrin της πρώτης αποστολής που πάτησε στην σελήνη ήταν μασώνος!!!

:http://tl2k.org/astronauts.htm

και οι τέκτονες έχουν και στοά στο σημείο που προσεληνώθηκαν(θάλασσα της γαλήνης)!!!!

:http://www.tranquilitylodge2000.org/

(Όπως βλέπετε τα δύο τελευταία τα παραδέχεται στο site τους η Μεγάλη στοά του Texas)

Καλό ε??Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

A. Kircher
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

USA
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2006, 03:29:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους A. Kircher  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Όχι ότι πήγαμε αλλά ότι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ πήγαμε

Γειά σου φίλε james hetfield,
(άσχετο, γιατί ρε παιδί μου αυτό το νικ και όχι Cliff Burton;)

Πάντως θεωρώ ότι το ζήτημα δεν έχει να κάνει με πιθανότητες. Υπάρχουν αποδείξεις σωρό για το ταξίδι στην σελήνη. Και από κει και πέρα ζούμε σε ένα κόσμο όπου ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του ελεύθερα και να αμφισβητεί ότι θέλει. Για τα επιστημονικά δεδομένα όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αυτά ισχύουν είτε τα αμφισβητούμε είτε όχι.

quote:
και οι τέκτονες έχουν και στοά στο σημείο που προσεληνώθηκαν(θάλασσα της γαλήνης)!!!!

Κουφό έως κουφότατο! Από το site δεν κατάλαβα αν όντως πιστεύουνε ότι έχουνε στοά πάνω στην σελήνη ή αν το χρησιμοποιούν ως παράδειγμα για τα επιτεύματα των αδερφών μασόνων.
Ενδιαφέρον πάντως.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

james_hetfield
Νέο Μέλος


44 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2006, 04:04:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους james_hetfield  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Hail!

Βασικά φιλε το site είναι μπερδεμένο αλλά αυτό που λέει είναι ότι

α)θέλουν να πρoωθήσουν τον τεκτονισμό και στο φεγγάρι!!!(To commemorate this historic event, and to further solidify and establish Texas Freemasonry on the Moon, it is proposed that a charter be issued to a new Lodge, to be known as Tranquility Lodge No. 2000)-από το μενού History του site-

και

β)ότι η θέση της ανήκει στο φεγγάρι αλλά προς το παρόν την λειτουργούν στο Texas(Tranquility Lodge No. 2000, whose see is in the Sea of Tranquility on the Moon of the planet Earth, now setting in Waco, Texas)-από το μενού law του site-

Και γώ όταν είχα προτοακούσει γιάυτό είχα βάλει τα γέλια και κορόιδευα και έλεγα"καλά το παρατραβήξανε όλοι αυτοί..."

Τι το θελα όμως το search στην google???

*Δεν ψάχνω την αλήθεια αλλά το ψέμα*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Italos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1829 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/08/2014, 01:14:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βασικά το θέμα είναι αρχαίο, και δεν έχω καμία ιδέα από φωτογραφία, αλλά θα ήθελα να σχολιασω μια πιθανότητα για τα crosshairs, αν μη τι άλλο επειδή δεν την είδα ως πιθανότητα πουθενά, και αφετέρου επειδή κάποτε έφτιαχνα της πλάκα adventure παιχνίδια και το θυμήθηκα.

Δεν θα ήταν δυνατό να είχαμε το landscape έτοιμο, και να κοτσάραμε τα αντικείμενα που είναι μπροστά στα crosshairs μετά; Δηλαδή να χαμε τις φωτό, από όπου είναι το φεγγάρι ή τη χονολουλού, και να βάζαμε πχ τη σεληνάκατο μετά εκεί; Από τη στιγμή που τα crosshairs είναι της πρώτης φωτό, θα ήταν λογικό να κρύβονται μετά το πείραγμα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

troll_10
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός και troll


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/08/2014, 03:25:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους troll_10  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Υπαρχουν πολλα βιντεο στο youtube για αποδειξη οτι το ολο πραγμα ειναι 100% σκηνοθετημενο.
Και once again υπαρχει γυαλινο διαφανες τοιχωμα με παγο σε αυτο(παγωνει οτιδηποτε αεριο ανεβαινει προς τα πανω και ολοενα αναλυεται και αποκτα μικροτερο βαρος.

Και για να χρησιμοποιησω τους στιχους του hotel california

Mirrors on the ceiling
The pink champagne on ice
and she said
''we are all just prisoners here of our
own device.

Yπαρχει τοιχωμα που μας εμποδιζει να φτασουμε τον Ηλιο και τη Σεληνη σε αυτη τη φυσικη κατασταση υπαρξης.
Μονο με αστρικη προβολη και ενοραση μπορει να κατευθυνθει κανεις εκει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/08/2014, 04:36:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
lydios1

Παίχτωνε λίγο, μωρέ! Μην το κάνεις για σένα. Για την κακομοίρα τη μάνα σου κάντο. Και για μας τους υποδέλοιποι, που δεν σε σπείραμε κιόλας...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/08/2014, 04:45:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
lydios1, soon to be lydios2

Δεν είναι, που ήντουνε αρκετό να συνομιλείς με μαλάκες, είναι που η νέα έκδοσις, αφορά μαλάκες που δεν τονε παίζουνε κιόλας! Γαμώ τις κέντες μου, γαμώ!

Υ.Γ. Και δεν παίζω χαρτιά. Παίχτον να τελειώνουμε, τελοσπάντων...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/08/2014, 05:01:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και που είσαι, ρε lydios1, soon to be lydios2

Δεν ρωτάς τον φίλο σου τον Χρίστοςςςςςςςςς Ελ, που την κατέχει και τη κιθαρωδική, μήπως να το γυρίσεις σε frygian ή ionian?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/08/2014, 05:56:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και για να απαντήσω και στο μακράν ξεχασμένο θέματο, επήγαμεν οπωσδήποτα:

https://www.youtube.com/watch?v=LsHhrXpKhKc

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 6 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1560001
Maintained by Digital Alchemy