ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "ΦΑΚΕΛΟΣ LACERTA" ,ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΨΕΜΑ ,Η ΜΙΑ ΜΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 7
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΝΙΚΟΣGR
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
285 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/04/2005, 02:47:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΝΙΚΟΣGR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΕ stemix
ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΦΙΔΙΑ" ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,Η ΛΙΒΑΝΙΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ?"ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stemix
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
630 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/04/2005, 11:22:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stemix  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ή απλά θα μπορούσα να της πω ότι είμαι μυστικός πράκτορας των Illojiim και να κόψω αντιδράσεις. Πάντως για πλάκα το είπα. Δεν είμαι καν παντρεμένος, αλλά η ιστορία (χωρίς να είναι απαραίτητο να την πιστέψεις) ήταν ωραία και καλά έκανες και μας την μετέφερες. Πέρασε ένα μισαωράκι, χωρίς να το καταλάβω.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
fantomas3004
Μέλος 1ης Βαθμίδας

USA
145 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/04/2005, 16:35:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους fantomas3004  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Mας το έπαιζε και καλή απότι είδα η κυρα φιδού
αλλά και κακή να ήταν μπάς και θα το έλεγε;;;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Eλλάνια
Νέο Μέλος

Greece
13 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 01:31:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Eλλάνια  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ NIKOGR έκανες πολύ καλά που έθεσες αυτό το θέμα κατά την ταπεινή μου άποψη (έστω κι αν κάποιοι κύριοι και κυρίες δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να χλευάζουν).
Αργία μήτηρ πάσης κακίας.
Θα ήθελα λοιπόν διαβάζοντας έστω λίγο ετεροχρονισμένα το κείμενο σου να σου αναφέρω κάποιες διαφωνίες μου και κάποιες πληροφορίες που ίσως είναι χρήσιμες, ίσως όμως και όχι.
Η πρώτη μου ένσταση είναι εκεί που λέει η Lacerta ότι τους έκαναν Θεούς, οι Αιγύπτιοι, οι Ίνκας και κτλ. Πρώτο Ψέμμα που λέει. Πουθενά μα πουθενά δεν αναφέρονται ερπετά ως θεοί. Οι περισσότεροι πολιτισμοί μιλάνε για λευκούς θεούς. Μιλάνε για το άστρο του Σειρίου, για τον Ωρίωνα και προσωπικά κατόπιν αρκετής έρευνας όλα αυτά έχουν άμεση σχέση με την καταγωγή των Ελλήνων, των Ινδιάνων, των Υπερβορείων,κτλ.(Γαλαξίας Ανδρομέδας).
Η εξωγήινη φυλή που θεοποιήθηκε λέγονται Ολύμπιοι όπως μας λέει και η μυθιστορία μας. Και τα τελευταία χρόνια έχει επιτευχθεί επικοινωνία μαζί τους από μία ομάδα ανθρώπων στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες πολλές χώρες, όπως στην Αμερική, στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας, στη Χιλή και αλλού.
(Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιος συγγραφέας ονόματι Γεράσιμος Καλογεράκης, ο οποίος έχει εκδόσει κάποια βιβλία για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και για τις επικοινωνίες αυτές.)
Η φυλή μας, η ανθρώπινη φυλή, είναι αλήθεια ότι έχει φτιαχτεί από εξωγήινους. Προσωπικά, θα συμφωνήσω με τον Πλάτωνα, ο οποίος αναφέρει στον Τίμαιο, ότι ο Δημιουργός (ή Θεός) έφτιαξε τους άλλους θεούς ή ανώτερες οντότητες και κατόπιν τους φώναξε και τους είπε ότι έπρεπε να φτιάξουν αυτοί τον άνθρωπο, γιατί αν δημιουργούσε ο ίδιος ο Δημιουργός τους ανθρώπους θα γίνονταν αθάνατοι σαν τις ανώτερες οντότητες. Και πάλι όμως σύμφωνα με τις τελευταίες επικοινωνίες με τους Ολύμπιους δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι από τους ίδιους. Δεν θα επεκταθώ όμως περαιτέρω σ' αυτό.
Όσο για το ότι ο πανέμορφος πλανήτης μας, η Γαία, ήταν δικιά τους, σύμφωνα πάντα με αυτά που μας έχουν πει κατά καιρό οι Ολύμπιοι, είναι κι αυτό ψέμμα. Οι άνθρωποι ήταν οι πρώτοι που εποίκισαν αυτόν τον πλανήτη και συγκεκριμένα οι πρώτοι που ήρθαν ήταν οι Έλληνες σαν ακόλουθοι του Διός.
Οι ερπετοειδής ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης γιατί ακριβώς δεν αντέχουν τον ήλιο. Κι άλλο ψεμματάκι της κυρίας Lacerta.
Τα περισσότερα ΑΤΙΑ είναι των Ολυμπίων ( ειδικά τα φωτεινά) και μια συμβουλή (ακόμα κι αν δεν με πιστεύετε) εάν ποτέ δείτε κάτι στείλτε σκέψεις αγάπης. Εάν αυτό που δείτε παραμείνει εκεί τότε να είστε σίγουροι ότι είναι οι Ολύμπιοι.
Οι ερπετοειδής δεν αντέχουν τα συναισθήματα αγάπης διότι είναι κάκιστα πλάσματα.
Τρώνε σάρκα? Και εγώ θα πώ όχι μόνο. θυμάστε το περιστατικό με το ατύχημα του αεροπλάνου της Κύπρου? Της ΗΛΙΟΣ? Σύμωνα λοιπόν με κάποιες δηλώσεις που είχαν γίνει στην αρχή (γιατί μετά το θάψανε) τα πτώματα βρέθηκαν χωρίς αίμα. Ναι, ξέρω σας φαίνεται τρελό (μερικοί θα με κοροιδέψετε αλλά δεν πειράζει να είστε όλοι καλά). Οι ερπετοειδής λοιπόν τρέφονται και πίνουν αίμα για να πέρνουν την ανθρώπινη μορφή τους.
Ένας ακόμα πόλεμος επίκειται. Ναι, γιατί οι ερπετοειδής γνωρίζουν ότι θα κατέβουν οι Ολύμπιοι και δεν θέλουν να χάσουν την κυριαρχία της γής. Ακόμα και αυτό που λέγεται τρομοκρατία αγαπητοί μου φίλοι αναρωτηθήκατε εάν είναι η απόλυτη κυριαρχία επάνω μας? Και που πήγε αυτό το πολύτιμο αγαθό που λέγεται ελευθερία? Αλήθεια σκέφεται κανείς από μας λίγο πιο πέρα εκτός από την καθημερινότητα που μας καταπιέζει μονίμως? Όχι φυσικά.
Αναφέρεται σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, "θα καθόσασταν στα κλουβιά σας". Αυτό λοιπόν θέλουν να κάνουν. Να είμαστε σκλάβοι τους. Και όχι οι άλλοι εξωγήινοι που λέει η κυρία Lacerta. " Οι Ολύμπιοι" δεν θέλουν να μας κάνουν σκλάβους τους, να μας βοηθήσουν θέλουν να εξελιχτούμε όπως πρέπει. Να μας ελευθερώσουν. Όχι όμως ότι δεν επωφελούνται και αυτοί. Απλά είναι φιλικότεροι προς εμάς τους ανθρώπους. Κινούνται βάσει συμπαντικού σχεδίου και με εντολές από τον Δημιουργό(ή Θεό).
Θα ήθελα να πω και άλλα, η ώρα όμως δεν με αφήνει. Θα επανέλθω δριμύτερη με περισσότερα στοιχεία, επιστημονικά και μη. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά. Και να χαμογελάτε πολύ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 02:20:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 07:49:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


Τόσο καλά είναι??? Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 10:09:06  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μετα απο ενα χρονο? Ξανα η ιδια ιστορια?


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 10:14:04  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εκτος απο τους "Ε", ειναι τωρα και οι "Ολυμπιοι"???? Αυτοι ποτε καταυθανουν? Ελπιζω πριν το 2012, γιατι μετα ειναι καπως αργα...


ΖΑΑΑΑΑΑΑΑΡΤ


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 10:18:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε μου,μετά από 2 χρόνια είναι και όχι μετά από 1
Νομίζω πως η φίλη πράκτορας των Δρακονιανών Medtech θα μπορούσε να μας κατατοπίσει...
Σωτήρες του Ελληνισμού,όχι όλοι μαζί! Ενας ένας! γιατί θα πήξουμε στους superman και θα έχουμε έντονο κυκλοφοριακό! Με την σειρά! όλοι θα μας σώσετε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 10:28:57  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι εχεις δικαιο, συγγνωμη... 2 χρονια!!! (ξεχαστηκα, 2007 εχουμε)...

Καλα, τοοοσοι σωτηρες πια! Αμαν!

Απο την αλλη, ηδη εχουμε καποιους πιο "υποστατους" "σωτηρες" και οχι μονο για την Ελλαδα, αλλα για ολον τον Πλανητη... δεν ειναι αλλοι απο τους Αμερικανους...

Αυτοι, "προσπαθουν" να "σωζουν" ολους τους αλλους... Σταματη, ειδες τι "καλοι" που ειναι? Πωωω, τοση "καλοσυνη" δεν αντεχεται... Πρεπει καποιος να τους ανταποδωσει αυτην την "καλοσυνη"...


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 10:39:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν είναι απλά καλοί βρε φίλε μου! Μας αγαπάνε! Μας αγαπάνε τόοοοσο πολύ... που θέλουν να κάνουν σε όλους μας... έρωτα
(και χωρίς προφυλακτικό!)
(και χωρίς αναισθητικό!)
(και χωρίς σάλιο!)
(και χωρίς λιπαντικό!)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 16:16:39  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krios
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1951 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 20:04:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλωσορίστε βρε παιδιά το κορίτσι πρώτα, μην είστε αγενείς..

και μετά.....


Όσο θέλετε...


Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Krios
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1951 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 20:11:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δεν είναι απλά καλοί βρε φίλε μου! Μας αγαπάνε! Μας αγαπάνε τόοοοσο πολύ... που θέλουν να κάνουν σε όλους μας... έρωτα

Κάππος........έτσι μας θέλουν δηλαδήΗ αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 21:15:46  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καπως ετσι μας θελουν, αλλα επειδη εμεις ειμαστε "Ελληναρες" δεν δεχομαστε μυγα στο σπαθι μας !!


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IRIS 2012
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2007, 23:33:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους IRIS 2012  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ,ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ!!!Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΞΑΠΛΩΘΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΝ ΕΙΔΗ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ;ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ!! Ε Ρ Ρ Ω Σ Θ Ε ΚΑΙ Ε Υ Δ Α Ι Μ Ο Ν Η Τ Ε

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

hendrix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


286 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2007, 00:44:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους hendrix  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
πολλοι βρισκονται τα τελευταια χρονακια σε απευθειας συνδεση με τα ανωτατα κλιμακια της Γ.Α.Ι.Α.Σ.

(ποιο καθαρμα ειπε πως οι ελληνες ειναι ιντερνετικα αμορφωτοι να τον σκισω)

κι ενω, λοιπον, επικοινωνουν αμφιδρομα με την ταρατσα εχουν χασει την συνδεση με τον αφαλο τους

τις πταιει?

_________________________
The seething seas ceaseth
and twiceth the seething seas sufficeth us.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2007, 14:35:05  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτο ειναι το προβλημα στην αμαθεια μας! Αμα δεν ξερουμε την Ιστορια, ή τα βασικα, καθομαστε και πιστευουμε/συζηταμε τις παρλαπιπες ορισμενων ντε και καλα Ειδικων, Εψιλονητων, Ολυμπιων και δεν συμμαζευεται ομαδων, υποτηθεμενων σωτηρων του Ελληνικου Εθνους, απανταχου της Γης, που φημολογειται οτι θα εμφανηστουν το σωτηριον ετος 2012...

ΖΑΡΤ και ξανα ΖΑΡΤ... Διαβαστε Ιστορια, μορφωθειτε ολοι σας, γιατι η μορφωση θα μας σωσει


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krios
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1951 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2007, 14:41:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να καλωσορίσω τη φίλη; IRIS 2012.

quote:
Εψιλονητων, Ολυμπιων και δεν συμμαζευεται ομαδων, υποτηθεμενων σωτηρων του Ελληνικου Εθνους

Για να μην...


Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2007, 19:04:13  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιατι να θυμωσεις φιλε Krios... αυτη δεν ειναι η αληθεια, ??


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IRIS 2012
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2007, 23:21:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους IRIS 2012  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ HENDRIX & PREDATOR Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ(ΝΟΜΙΖΩ;)ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ PREDATOR ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (ΛΥΠΗΡΟ).ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ KRIOS
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

STERM
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2007, 00:09:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους STERM  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλά η φωτογραφία με τους μπαλαρίνους τσακίζει!!
Χα, χα...

Edited by - STERM on 14/01/2007 00:38:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

STERM
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2007, 00:17:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους STERM  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ πάλι κόλλησα σε αυτό...

quote:
Προσωπικά, θα συμφωνήσω με τον Πλάτωνα, ο οποίος αναφέρει στον Τίμαιο, ότι ο Δημιουργός (ή Θεός) έφτιαξε τους άλλους θεούς ή ανώτερες οντότητες και κατόπιν τους φώναξε και τους είπε ότι έπρεπε να φτιάξουν αυτοί τον άνθρωπο, γιατί αν δημιουργούσε ο ίδιος ο Δημιουργός τους ανθρώπους θα γίνονταν αθάνατοι σαν τις ανώτερες οντότητες.

Δεν κατάλαβα, δηλαδή ο Θεός ο δημιουργός του σύμπαντος που έφτιαξε τα ορατά και τα αόρατα (σ' εμάς) δεν μπορεί να φτιάξει θνητούς;
Πόσο λογικό είναι αυτό;

Όσον αφορά τους σωτήρες έχω μπερδευτεί, τελικά ποιον θα προσκυνήσω , ποιός θα μας σώσει η Διαγαλαξιακή Αυτοκρατορία, οι Ολύμπιοι, οι Έψιλον, ο Ιησούς, ο Βούδας, το Αρχαίο Φτερωτό Ερπετό, ο Baphomet, η Greenpeace, το γιαουρτι με χαμηλά λιπαρά, ο τυχερός αριθμός του Τζόκερ, ένα καλό σαμπουάν, 17 χιλιάδες ώρες και δωρεάν sms για όλο τον χρόνο.......;

Όλα αυτά δεν τα λέω για να κοροϊδέψω αλλά για να δείξω το πόσο μετέωρες είναι αυτού του τύπου οι "αλήθειες".

Edited by - STERM on 14/01/2007 00:45:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krios
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1951 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2007, 12:34:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αφού δεν είμαστε παιδάκια αγαπητή μου IRIS 2012, αυτό σημαίνει ότι και εσείς χλευάζετε τη νοημοσύνη μας, Διαφορετικά εάν το θέτετε σαν αστείο, σαν ανέκδοτο, ακούγετε καλό.
Αρκετά καλό.

quote:
Γιατι να θυμωσεις φιλε Krios... αυτη δεν ειναι η αληθεια, ??

Γιατί φίλε PREDATOR αν τα λένε σοβαρά όλα αυτά εμπαίζουν τη νοημοσύνη μας!!!
Για αυτό...


Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
OANNHSEA
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1892 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2007, 15:55:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OANNHSEA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σώπα μωρέ Krios που χλευάζουν την νοημοσύνη μας...
Επειδή δηλαδή καποιος αποφάσισε να γράψει ένα παραμύθι για μικρά παιδιά και κάποια μικρά παιδιά (στο μυαλό) πιστέψανε ότι είναι αλήθεια είναι ανάγκη να γίνεσαι κακός;
Απλός ο ρόλος αυτού του τόπικ είναι η ανάλυση και αξιολόγηση αυτού του παραμυθιού για να μπορέσει να βγει στα βιβλιοπωλεία...
Καθώς θα περιμένουμε την ανάλυση της πρακτόρου Medtech για αυτό το παραμύθι ας ακούσουμε και την γνώμη και όλων όσων λατρεύουν τα παραμύθια...

ΜΟΝΟ, ΜΟΝΟ, ΜΟΝΟ ρε παιδιά τον δημιουργό του παραμυθιού δεν βάλατε για να πάρει τα εύσημα από όλους εμάς που το διαβάσαμε...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krios
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1951 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2007, 16:51:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


Εν έτι 2007...
Νομίζετε ότι μείναμε πίσω ε;


Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2007, 17:54:39  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κανεναν δεν χλευασαμε, αλλα δεν θελουμε να μας υποτιμουνε την νοημοσυνη ετσι?


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krios
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1951 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2007, 18:04:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο Ναι... Ναι...
Το βρήκα...

http://www.withlouis.com/film/yoda/

Μη γελάσει κανείς
Τον έφαγα


Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2007, 18:35:15  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μe Jar-Jar Bings likey...

http://www.youtube.com/watch?v=z4-IlviV8Ao


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Eλλάνια
Νέο Μέλος

Greece
13 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2007, 22:06:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Eλλάνια  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά!
Πρώτον : Αυτό που έγραψα (άσχετα αν είναι ή όχι προσωπικό μου πιστεύω) δεν το έγραψα για να το εστερνηστεί ή να το πιστέψει κάποιος. Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε. Απλά βρισκόμαστε σε ένα δικτυακό τόπο, όπου μιλάμε για τέτοια θέματα και ο καθένας από μας λέει ελεύθερα την δικιά του γνώμη.
Δεύτερον : ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!!!!!
Γνωρίζετε το ρητό εκείνο που λέει : Συν Αθηνά και χείρα κίνει ?
Και τρίτον : Όσο και αν θέλουνε κάποιοι να μας βοηθήσουνε εάν δεν ανοίξουμε το πνεύμα μας ( και το μόνο που κάνουμε είναι να χλευάζουμε και να απορρίπτουμε το κάθε τι χωρίς καν να το ερευνούμε ) τότε αλήθεια γιατί υπάρχει αυτό το site και γιατί μέρα με τη μέρα εγγράφονται ακόμη περισσότερα άτομα?
Και ναι θα το πώ πάλι. Να είστε καλά και να ζείτε την κάθε μέρα της ζωή σας με περισσότερη χαρά και γέλιο.

Υ.Γ. Και δεν τα ξέρω όλα, ούτε μπορώ να έχω δίκιο για όλα. Απλά ψάχνω σαν όλους σας.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 7 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy