ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3".
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 49
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/05/2008, 09:33:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus
Από τα πλέον απαράδεκτα μηνύματα που διάβασα στις 2 τελευταίες σελίδες του θέματος ήταν αυτά στα οποία ο Ιππόνοος στις 21/05/2008, 21:17:57 υπαινίσσεται ότι η medtech θα πρέπει να ασκήσει το αρχαιότερο επάγγελμα, στις 21/05/2008, 21:55:25 η medtech κάνει τον ίδιο υπαινιγμό για τη μητέρα του και στις 22/05/2008, 01:22:45 της ανταπαντά με τον ίδιο τρόπο.

Για την ώρα, θα πρέπει να πω πως κι οι δύο σας θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτή την κατάντια που αντίκρυσα και για αυτό τον τρόπο που επιλέξατε να επιτεθείτε ο ένας στον άλλον.

Το θέμα απενεργοποιείται προσωρινά και θα γίνουν οι σχετικές επεμβάσεις σε διάφορα επίπεδα...
In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 03:55:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Ο λογαριασμός Ιππόνοος απενεργοποιείται για 1 εβδομάδα.

Και η φράση της medtech που ακολούθησε ήταν εξίσου προσβλητική αν και αποτέλεσε μια απάντηση στην εντελώς άδικη και αναίτια προσβολή που δέχτηκε από τον Ιπόνοο. Όντας ένα μέλος με σοβαρή και αξιόλογη συμμετοχή, θεωρούμε medtech πως μπορείς να αντιληφθείς που μπορεί να φτάσει η υπέρβαση των ορίων σε μια συζήτηση και πως τέτοιες εκφράσεις εκτός από ανεπίτρεπτες, προσβάλλουν τον διάλογο αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο που τις εκφράζει. Θα επαναλάβω όμως, πως βρισκόσουν σε θέση άμυνας απέναντι σε μια επίθεση επί προσωπικού για την οποία δεν είχες δώσει αφορμή.

Και κάποια γενικότερη σημείωση για το θέμα:
Παλιότερα σε παρόμοιο θέμα είχαμε αναγκαστεί να το απενεργοποιήσουμε και μάλιστα να μην επιτρέψουμε να δημιουργηθεί κάποιο παρόμοιο θέμα για ένα χρονικό διάστημα. Ο λόγος ήταν ότι σε πολλές περιπτώσεις είχαν ξεπεραστεί τα όρια και ο τρόπος της συζήτησης δεν αποτελούσε πλέον διάλογο αλλά ανταλλαγή επιθετικών εκφράσεων και μια χωρίς νόημα διαμάχη.
Δε συμβαίνει το ίδιο στο παρόν θέμα, οι απόψεις που παρατίθενται από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι ενδιαφέρουσες και μπορούν κάλλιστα να συνυπάρξουν και οι αντίθετες απόψεις. Το πρόβλημα δημιουργείται στην μη αποδοχή του ελεύθερου διαλόγου από κάποιους ανθρώπους που συμμετέχουν στο θέμα αυτό προσπαθώντας με έναν αρκετά παιδιάστικο τρόπο να αποθαρρύνουν τις όποιες αμφισβητήσεις επί των γραφομένων τους. Ομολογώ, πως σε κάποιες περιπτώσεις οι αντιδράσεις αυτές είναι αρκετά αστείες, φέρνουν δε στο νου αναμνήσεις από τα σχολικά χρόνια (δεν εννοώ βέβαια ότι διακρίνονται από νεανική φρεσκάδα )...

Επειδή λοιπόν τη θέση μας επί του ελεύθερου στις απόψεις διαλόγου την έχουμε πολλάκις εκφράσει
και επειδή καταντάει κάπως κουραστική η όλη υπόθεση με όσους προσπαθούν να εμποδίσουν έναν τέτοιο διάλογο (εννοώ εδώ όλους όσους αντιδρούν με υπερβολικό και μη διαλεκτικό τρόπο σε κάθε αμφισβήτηση του πιστεύω τους)
θα ήθελα να σκεφτείτε πως εάν σας αρέσει να συζητάτε σ' αυτό το θέμα και να παραμείνει ενεργό χωρίς άλλες προσωρινές ή και μόνιμη απενεργοποίηση...
καλό θα είναι να λήξουν οι μικρές αυτές "κόντρες". Άλλωστε, είναι οι μόνες που πραγματικά χαλάνε το θέμα!

Το θέμα αυτό επανενεργοποιείται.
Στα μηνύματα που έχει παραθέσει σε link ο Dying_Incubus έχουν γίνει οι κατάλληλες επεμβάσεις.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 04:06:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Και δύο άλλες σημειώσεις:

1). Προς Marco_Hietala_:
Η HTML είναι όντως απενεργοποιημένη, οπότε δεν μπορείς να μικρύνεις την εικόνα της ψηφιακής σου υπογραφής χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο κώδικα. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις μια από τις δύο μικρότερες εικόνες που ανέβασε ο macedon (τον οποίο ευχαριστούμε για τη βοήθεια).
Μπορείς να το κάνεις αυτό με edit στο προφίλ σου και αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούμε να βοηθήσουμε - απλά επικοινώνησε μαζί μου.

Δίνω ξανά τα link από τις εικόνες που έφτιαξε ο macedon:
http://www.greekeducation.org/images/1.jpg
http://www.greekeducation.org/images/2.jpg

1). Προς medtech:

quote:
medtech - Απεστάλη 21/05/2008, 20:19:51

Πρεπει επισης να σε πληροφορησω οτι οποιαδηποτε αποπειρα συσχετησης του θεοφιστικου κινηματος με τους Μασωνους δεν αντιμετωπιζεται με καλο ματι απο τους διαχειριστες και τα μελη που τολμουν τετοιες διασυνδεσεις βλεπουν συχνα την πορτα της εξοδου.Δεν αντιμετωπίζεται "με καλό μάτι" από τους Υπευθύνους του Χώρου, οποιαδήποτε προσπάθεια τσουβαλοποίησης ανθρώπων, ιδεολογιών ή απόψεων. Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη "ευαισθησία" στους μασώνους, τους θεόσοφους, τους χριστιανούς ή οποιονδήποτε άλλον.
Θα έπρεπε πιθανόν medtech να επανεξετάσεις το παραπάνω συμπέρασμά σου, άλλωστε δεν βλέπω σε ποια γεγονότα θα μπορούσε να στηριχτεί.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 05:02:13  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
amalia
Στα μηνύματα που έχει παραθέσει σε link ο Dying_Incubus έχουν γίνει οι κατάλληλες επεμβάσεις.

Δυστυχώς, μόνο σ'αυτά...

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 05:05:44  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
ELLHNAS
Ύστερα , αν δεν το έχεις καταλάβει έπεσες στην παγίδα ......

λές για απατεώνες.....

όποιος και να ήτανε πως ήξεραν τις προφητείες του πατροκοσμά.....μας το εξηγείς........


Αυτό δεν το ισχυρίστηκα εγώ. Αυτό περί προφητειών το είπες εσύ, χωρίς να προσκομίσεις ούτε ένα στοιχείο που να το πιστοποιεί. Η αλήθεια είναι πως ο Παπουλάκος ασχολούνταν με τις "προφητείες" του Αγαθάγγελου και όχι του Κοσμά.

quote:
ELLHNAS
Φίλε μακεδών , όχι δεν μιλάω για αυτόν

A, λες για τον άλλον. Ας το δούμε και τον άλλο.

ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ Ο Β΄

Ο Παπουλάκος ο Β΄ έζησε 20 χρόνια μετά τον Α΄ και ήταν τελείως αγράμματος (Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό Ηλιου). Επρόκειτο για έναν κοινό απατεώνα, που "πουλούσε" θαύματα στους επίσης αγράμματους χωρικούς, που έφτασαν να τον πιστεύουν σαν "θαυματουργό", όπως περιγράφει ο Φωτιάδης στο έργο του "Οθωνας - Η έξωση".

Για το ίδιο άτομο, ο Μπάμπης Αννινος (που έγραψε γι'αυτόν 30 χρόνια μετά το θάνατό του) λέει: "Αλλά η κύρια δύναμις του Παπουλάκου ενέκειτο εις το γυναικείον στοιχείον... αυτό διετήρει αμείωτον την μαγγανείαν, την οποίαν ο πονηρός καλόγερος εξήσκει επί του πλήθους" (Μπάμπης Άννινος, "Ιστορικά σημειώματα", σελ. 137)

Για το πώς ξεγελούσε το πλήθος, μας το περιγράφει ο Κωστής Μπαστιάς: "Κατά τη διάρκεια των κηρυγμάτων του χρησιμοποιούσε διάφορες μικροπονηριές για να ξεγελά και να ξαφνιάζει το πλήθος. Για παράδειγμα, φώναζε ξαφνικά: "Γιάννη, φέρε μου ένα ποτήρι νερό". Και βέβαια κάποιος που λεγόταν Γιάννης, έτρεχε να του φέρει νερό. Αλλοτε πάλι, ανάφερε ότι ανάμεσα στο πλήθος, υπήρχαν ζωοκλέφτες και όλοι απορούσαν πώς το ήξερε. Φυσικά, εκείνα τα χρόνια, οι περισσότεροι χωριάτες ήταν ζωοκλέφτες" (Κωστής Μπαστιάς, "Ο Παπουλάκος", Αθήνα 1999)

Για τον Παπουλάκο ο μεγαλύτερος εχθρός ήταν η μόρφωση. Κήρυττε ότι έπρεπε να κλείσουν όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας για να μην μαθαίνουν τα παιδιά τα "άθεα γράμματα".΄Η ιδέα των κηρυγμάτων του βασίστηκε κυρίως στις "προφητείες" του Αγαθάγγελου περί "ξανθού γένους" (αυτές που ανάφερε η medtech στην καταστροφή των Ορλωφικών).

Ο ιδρυτής της Φιλορθοδόξου Εταιρίας, Κοσμάς Φλαμιάτος, προσεγγίζει τότε τον Παπουλάκο, και οργανώνεται από κοινού το καλογέρικο κίνημα ενάντια στον Οθωνα. Για τον Φλαμιάτο μας πληροφορεί ο Αννινος: "Ανήρ ξεροκέφαλος, μετριοτάτης εκπαιδεύσεως, θρησκομανής, υποκείμενος εις ασκητικάς εξάψεις και εσκοτισμένον έχων τον νουν, εκ της ενδελεχούς αναγνώσεως της δυσπέπτου των συναξαρίων ύλης και εκ της ασχολίας αυτού περί της εξηγήσεως των χρησμών του Αγαθαγγέλου". (Μπάμπης Άννινος, ό.π. σελ. 401)

Τα ίδια λέει και ο Φωτιάδης:
"Ο στενοκέφαλος και θρησκόληπτος αυτός άνθρωπος είχε τυπώσει και δύο βιβλιαράκια, την "Φωνή της Ορθοδοξίας" και την "Ερμηνεία των χρησμών του Αγαθάγγελου". Μ'αυτό κοιμόταν, μ'αυτό ξυπνούσε, γυρεύοντας στις προφητικές ασυναρτησίες του να βρει λύσεις για όλα τα προβλήματα που βασάνιζαν όχι μονάχα τον τόπο μας παρά κι όλον τον κόσμο" (Δημήτρης Φωτιάδης, "Οθων-Η έξωση", σελ. 172)

Το κέντρο της Ανθελληνικής Συνωμοσίας της "Φιλορθοδόξου Εταιρίας", αποτέλεσε η Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, που χρηματοδοτούνταν από Ρώσους και Τούρκους, όπως μνημονεύει ο Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματά του.

Οταν ο Παπουλάκος διαπίστωσε ότι το αγράμματο πλήθος τον είχε αναγορεύσει σε "προφήτη", αποφάσισε να κάνει επανάσταση. Την απόφασή του την διακήρυξε στη Λακωνία, την οποία ονόμαζε "Ισραήλ". Εστειλε μάλιστα και επιστολή στον Οθωνα, "γυρεύοντάς του να κλείσει τα σχολειά, να αλλάξει τους δεσποτάδες, να διώξει από το παλάτι τον καθολικό παπά που είχε ο ίδιος και τον προτεστάντη της Αμαλίας" (Φωτιάδης, ό.π. σελ. 173)

O Οθωνας διέταξε τη σύλληψη του Παπουλάκου, του Φλαμιάτου και 50 ακόμη καλόγερων. Ο Παπουλάκος αντιδρώντας, επιτέθηκε με 2000 πιστούς του εναντίον της Καλαμάτας στις 27 Μαϊου 1852. Ο ασύντακτος "στρατός" του διαλύθηκε από τις δυνάμεις της κυβέρνησης.

Στις 30 Μαϊου 1852, έφτασε στο λιμάνι του Αγίου Δημητρίου η κορβέτα "Αμαλία" για να αποβιβάσει ένα τμήμα του στρατού. Σε χαιρετισμό τους έριξε μερικές κανονιές. Εκεί κοντά, στα Λογνά βρισκόταν ο Παπουλάκος με τους οπαδούς του. "Τόση εντύπωση του κάνανε οι κανονιές, που πρώτος τόσκασε τρέχοντας. Και στάθηκε τέτοιος ο φόβος και ο πανικός του που πέταξε το ράσο του και φόρεσε φουστανέλες και με λιγοστούς δικούς του κρύφτηκε στα φαράγγια του Ταϋγετου" (Φωτιάδης, ό.π. σελ. 175)

Ο Παπουλάκος συνελήφθη, αμνηστεύθηκε για πολιτικούς λόγους και περιορίστηκε στο μοναστήρι της Παναχράντου στην Ανδρο.

Η ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ

Ενώ όλες οι ιστορικές αναφορές μιλούν για έναν αγύρτη, η ελλαδική εκκλησία το 1953 διά στόματος του Αυγουστίνου Καντιώτη έκανε πρόταση για αγιοποίησή του. Στη δεκαετία του '80 ο υπέρμαχος της αγιοποίησης αυτού του απατεώνα ήταν ο παπαροκάς Μουλατσιώτης ενώ ο μακαρίτης Χριστόδουλος (αυτός που διάβαζε στη χούντα και δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε) τον θεωρούσε "άγιο του αντιευρωπαϊσμού". Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η σκοταδιστική γραμμή και η απαξιωτική θέση της ελλαδικής εκκλησίας κατά της εκπαίδευσης είναι διαχρονική:

Οικονόμου --> Φλαμιάτος --> Παπουλάκος --> Κοσμάς Αιτωλός --> Καντιώτης -->
--> Μουλατσιώτης --> Χριστόδουλος.

Γι'αυτόν τον απατεώνα λες;


macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

MIXAHL32
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 05:39:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους MIXAHL32
Τι ωραια.Καποια δηλαδη εχει το ελευθερο να βριζει μαναδες.Μαλιστα.Ουδεμια τιμωρια στην κλικοπαρεα.Τσακαλια ειστε.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 05:54:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
MIXAHL32 δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι, αλλά δυναμιτίζεις το θέμα.

Να είσαι πάντως σίγουρος, πως πριν φτάσουμε σε κάποια λύση του τύπου της απενεργοποίησης του θέματος, θα εξαντλήσουμε πρώτα τις εκδοχές για διαφόρων τύπων επεμβάσεις στους λογαριασμούς που δεν το αφήνουν να "αγιάσει"...

(Να το προσέξεις αυτό, γιατί ακούω κάτι καμπάνες και δεν είναι Κυριακή σήμερα)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Marco_Hietala_
Μέλος 1ης Βαθμίδας


89 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 06:09:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Marco_Hietala_
quote:
1). Προς Marco_Hietala_:
Η HTML είναι όντως απενεργοποιημένη, οπότε δεν μπορείς να μικρύνεις την εικόνα της ψηφιακής σου υπογραφής χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο κώδικα. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις μια από τις δύο μικρότερες εικόνες που ανέβασε ο macedon (τον οποίο ευχαριστούμε για τη βοήθεια).

Got it!

Macedon, thanks για την τροποποίηση, μάλλον μου διέφυγε το post σου νωρίτερα!


-----------


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
May the Force be with you...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dimitris213
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
157 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 07:20:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dimitris213
Σας παρακαλώ να κάνετε ένα edit και στο ποστ που βρίζω τον Macedon.
Και να ορίσετε και κάποια ποινή.
Είναι αδικία να περάσει έτσι.Πάνω απόλα είμαστε άνθρωποι και λογω συγκυριών φερθήκαμε σαν ζώα.

Δεν αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αλλα στο δικό μου μέρισμα -για το οποίο μπορώ να μιλήσω- θα ήταν δίκαιη κάποια ποινή.

Macedon ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για τα όποια ξεσπάσματα οργής απεναντί σου (τα οποία εγώ θεωρώ δικαιολογημένα) αλλα απ την στιγμή που δεν συνάδουν με τους κανονισμούς του φόρουμ οφείλω να σου ζητήσω συγγνώμη.Δεν θεωρώ οτι έβριζα εσένα αλλα τις απόψεις σου και τον τρόπο που τις καταθέτεις.

Δηλώνω πάντως υπέυθυνα οτι δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με μηνύματα που θεωρώ προκλητικά.Και οτι με τα συγκεκριμένα άτομα (Macedon και Medtech)δεν θέλω να έχω καμμία είδους συζήτηση εσαει είτε διαφωνία είτε συμφωνία.Είναι ολα αποκλειστικά στην ευθύνη των διαχειριστών.Αρκετό πονοκέφαλο τους προκαλέσαμε ήδη δεν χρειάζονται και τις συστάσεις μας.

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βοανεργές 5
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
67 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 09:42:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βοανεργές 5
quote:

Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα δάσος ζούσε ένα κοριτσάκι που το λέγανε Κοκκινοσκουφίτσα. Το κοριτσάκι αυτό είχε μια γιαγιά που ζούσε στην άλλη πλευρά του δάσους...


macedon


Έχεις διαβάσει πολλά βιβλία με παραμύθια! Φαίνεται, ότι τα ξέρεις όλα! Εύγε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

comer
Μέλος 1ης Βαθμίδας


123 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 09:50:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους comer
Οι προφητείες είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της εποχής μας. Ο άνθρωπος ανησυχεί για το τι θα συμβεί στο μέλλον και αναζητά διαρκώς από κάπου να γαντζωθεί ώστε να νιώσει ασφαλής. Εάν κάποιος κάνει μια βιαστική έρευνα θα διαπιστώσει πως υπάρχουν πάμπολλες προφητείες προερχόμενες από διαφόρους προφήτες ποικίλων θρησκευτικών χώρων. Ασφαλώς δεν είναι δυνατόν όλες οι προφητείες να είναι αληθινές. Πολλοί είναι οι ψευδοπροφήτες που κορόιδεψαν ή ακόμη και οδήγησαν ανθρώπους στον όλεθρο, είτε προς χάριν του κέρδους είτε εξαιτίας προσωπικής τους παράνοιας (βλ. ομαδικές αυτοκτονίες υπακούοντας σε «προρρήσεις» γκουρού). Το ζητούμενο λοιπόν είναι να εξετάσουμε προσεκτικά από πού προέρχονται οι προφητείες και εάν ο προφήτης είναι αληθινός.

Η Εκκλησία του Χριστού (δηλ. η Ορθοδοξία) διδάσκει ξεκάθαρα πως κανείς άλλος δεν μπορεί να προγνωρίζει το μέλλον εκτός από τον Θεό, αφού Αυτός είναι ο δημιουργός και προνοητής του παντός. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις χιλιάδες προφητείες που καταγράφτηκαν στην Παλαιά Διαθήκη εκατοντάδες χρόνους προ της ελεύσεως του Κυρίου Ιησού Χριστού και επαληθεύθηκαν κατά γράμμα κατά την επί γής βιοτή Του. Οι λόγοι αυτοί των Προφητών είναι ακόμη μια αναντίρρητη απόδειξη για την θεότητα του Χριστού αλλά και φραγή προς τα στόματα που βλασφημούν κατά της Π. Διαθήκης. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με προφητείες της Καινής Διαθήκης (π.χ. λόγοι της Παναγίας).

Έτσι λοιπόν κατανοούμε ότι μπορεί να προφητέψει αληθινά μόνον όποιος έχει τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος. Κανένας άλλος! Και φυσικά ούτε αυτοί που με πονηρία επικαλούνται το όνομα του Κυρίου (π.χ. μέντιουμ). Η αλήθεια για τα όσα πρόκειται να συμβούν αποκαλύπτεται από τον Θεό μόνον σ' αυτούς που βίωσαν την ζωή του Ευαγγελίου και φωτίσθηκαν από το Άγιο Πνεύμα (δηλ. οι Άγιοι).

Πρέπει να σημειωθεί πως καμμία αληθινή προφητεία δεν αποκαλύπτεται προς όφελος του Προφήτη (κέρδος βιβλια, διαφημίσεως του ονόματος κτλ.)- όπως γίνεται αναμφισβήτητα με τα μέντιουμ, ,εκδοτες, αστρολόγους, μάγους κτλ.- ούτε προς ικανοποίηση της περιέργειας ή των σκοπών του ενδιαφερομένου. Η προφητεία εκφράζεται όταν θέλει ο Θεός προς πνευματική ωφέλεια των πιστών (ενίσχυση στην πίστη και στην ελπίδα, πνευματική προετοιμασία για το επερχόμενο, οδήγηση στην μετάνοια). Άλλωστε αυτό που επιθυμεί ο Κύριος και αυτό που πρέπει να ποθήσει ο καθένας μας είναι η σωτηρία της ψυχής μας. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής! Όχι η ενασχόληση με διάφορα κείμενα που τρέφουν την περιέργεια και την φαντασία.

"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βοανεργές 5
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
67 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 10:42:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βοανεργές 5
quote:


Και μια και μιλάμε για προφητείες, να σου δείξω μια πραγματική προφητεία:
*****************************************************************
οπα του ...αλα του ...πιπερι του...και ριγανα του...
Στις 7 Ιουλίου του 2005, ένα χρόνο πριν το πάγωμα των διαπραγματεύσεων της Ε.Ε. με την Τουρκία, είχα "προφητέψει"...
*****************************************************************
έλα "προφήτη"...με τη Καλομοίρα τι θα γίνει...θα κερδίσει τη γιουροβίζιον?

...πως η Τουρκία δεν πρόκειται να μπει στην Ευρωπαϊκή Ενωση πριν το 2016 (αν μπει τελικά και δεν αποσυρθεί μόνη της).
*****************************************************************
Ένστανση, κύριε Πρόεδρε...ο δημόσιος κατήγορος προκαταβάλλει τους ενόρκους... με ασάφειες...

Σήμερα, 3 χρόνια μετά, οι εμπειρογνώμονες θεωρούν πως η Τουρκία θα μπει στην Ε.Ε. γύρω στο 2019 ενώ ένα ποσοστό 25% υποστηρίζουν ότι η Τουρκία θα αποσύρει το αίτημά της για ένταξη.
*****************************************************************
εεε...εδώ τέλειωσε το παιχνίδι...και ήρθε η ώρα να παραδεχτείς...ότι δεν είσαι πιο έξυπνος από 1 δεκάχρονο...χάσατε...

Αυτές αγαπητέ μου είναι προφητείες,
*****************************************************************
πες και τίποτα για το ΠΑΟΚ? όλο πολιτικά μιλάς...αθλητικά δεν έχει?

...όχι οι "γιαλαντζή". Και χωρίς φώτιση
*****************************************************************
ααα...και πεφωτισμένος...

Σύμφωνα με τις πηγές μου,...
*****************************************************************
...τις προφητικές?

...δεν υπάρχει καμία δημοσιευμένη προφητεία του Κοσμά πριν τα μέσα του 20ού αιώνα (πολύ μετά την ύπαρξη του γεγονότος που υποτίθεται ότι "προφητεύει")...
*****************************************************************
...ενώ εσύ τολμάς και τις δημοσιεύεις ε...

...ενώ οι διδαχές του είχαν ήδη κυκλοφορήσει πλήρεις από το 1865 (χωρίς προφητείες μέσα). Χώρια που δεν υπάρχει κανένα χειρόγραφο επ'αυτών (σε αντίθεση με τις "Διδαχές" του).
*****************************************************************
να πα να ρωτήσεις στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στα Γενικά Κρατικά αρχεία του...Ελληνικού έτσι... αλλά πρόσεχε μη σε περάσουν για λωποδύτη και κλέφτη...

Φυσικά, αν έχεις υπόψη σου κάποια σχετική αναφορά περί ύπαρξης των προφητειών πριν τον 20ό αιώνα, θα χαρώ να με διαψεύσεις.
*****************************************************************
γεια σου προφήτη...σου αποδίδεται το χάρισμα της προφητείας...με ψήφους 9 έναντι 6...σε σένα και στα υπόλοιπα 6,5 - 7 δις ανθρώπων που λέγαν φωναχτά... όχι γραπτά... ότι η Τουρκία δεν θα μπει ποτέ στην Ένωση...
η άμυνα στο πόλεμο σας...θα είναι η επίθεση στην ειρήνη σας...έτσι και η παξ αμερικάνα... καταρρέει και ο κρότος ακούγεται σε ...όλο το κόσμο...εγγυητές στο συμβόλαιο της κατάρρευσης...υπογράφουν τελευταίοι...οι Έλληνες...

macedon


από εκρηκτικά σι φορ ξέρεις...προφήτης είσαι...και από απαταιώνες ξερεις...ενημερωμένο σε κόβουμε...από μαγειρική πως τα πας? δεν μας λες κανα φαγητο με ...κημα?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βοανεργές 5
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
67 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 11:44:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βοανεργές 5
quote:

... όπως περιγράφει ο Φωτιάδης στο έργο του "Οθωνας - Η έξωση".

Για το ίδιο άτομο, ο Μπάμπης Αννινος ... (Μπάμπης Άννινος, "Ιστορικά σημειώματα", σελ. 137)

...(Μπάμπης Άννινος, ό.π. σελ. 401)

Τα ίδια λέει και ο Φωτιάδης:...
(Δημήτρης Φωτιάδης, "Οθων-Η έξωση", σελ. 172)


...(Φωτιάδης, ό.π. σελ. 173)

...(Φωτιάδης, ό.π. σελ. 175)


Γι'αυτόν τον απατεώνα λες;
*****************************************************************
χαλάρωσε...


macedon


εσύ ...αυτούς τους μασώνους εννοείς σαν "πηγές"? http://www.grandlodge.gr/Famous_gr_home.htmlΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pamavol
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 12:10:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pamavol
quote:

από εκρηκτικά σι φορ ξέρεις...προφήτης είσαι...και από απαταιώνες ξερεις...ενημερωμένο σε κόβουμε...από μαγειρική πως τα πας? δεν μας λες κανα φαγητο με ...κημα?


Βοανεργές 5,
Συνχώρεσέ με για αυτό που θα σου πώ άν σε προσβάλει, δεν είναι η πρόθεσή μου τέτοια αλλά νομίζω πως αντιμετωπίζεις με τέτοιο τρόπο την συζήτηση με τους macedon κτλ, που τους δίνει την δυνατότητα να επανέρχονται διαρκώς στα γραφόμενά σου κάνοντας το topic να γεμίζει με πολύ ελαφρύ περιεχόμενο. Άν έχεις την καλοσύνη, μήν απαντάς ειρωνικά σε σχόλιά τους ή κάνε λίγο περισσότερο υπομονή ώστε να συντάξεις καλύτερα επιχειρήματά σου αν και εγώ συμφωνώ πως δέν πρέπει να απαντάμε σε σχόλια εκτός θέματος.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dimitris213
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
157 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 12:10:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dimitris213
Έχουμε τίποτα καινούργιο;

Ο Γράψας καθ'οδόν προς Τουρκία.
Για να δούμε , για να δούμε.

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

comer
Μέλος 1ης Βαθμίδας


123 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 12:31:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους comer
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ "ΠΑΠΟΥΛΑΚΟ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

http://www.egolpio.com/PLOUTOS_ORTHOD/papoulakos.htm

O ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.


ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΑΨΑ.

http://greece-salonika.blogspot.com/2008/05/blog-post_1711.html

"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

NonFactor
Νέο Μέλος

Greece
6 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 14:54:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NonFactor
Παρακολουθω αυτη τη συζητηση καιρο και απο τοτε που αρχισε η αντιπαραθεση για το αν ισχυουν οι προφητειες και αν υπαρχει θεος το θεμα χαλασε, και απο οτι εχω καταλαβει καποιοι αφησαν να χαλασει το θεμα.Ελπιζω απο δω και περα να μιλαμε μονο για "Ελλάδα - Τουρκια Προφητειες για κοντινο Πολεμο" και οχι Για "Προφητειες Ισχυουν - Δεν ισχυουν" και "Υπαρχει Τελικα Θεός?".Αυτοι που θελουν να μιλισουν για αυτα μπορουν να ανοιξουν μια συζυτηση αλλου και να μην γραφουν ασχετα πραγματα τα οποια χαλανε την συζητηση.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stavros77
Μέλος 2ης Βαθμίδας


421 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 15:11:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stavros77
Dimitris213 σου είχα στείλει προσωπικό μήνυμα το πήρες?

Η Τουρκία βρίσκεται ένα βήμα πριν τον εμφύλιο και σαφώς θα προσπαθήσει να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο (προσωπικά πιστεύω αυτό το καλοκαίρι). Είναι η μόνη της διέξοδος ειδικά μετά τη χθεσινή χαστούκα από το ευρωκοινοβούλιο όπου ούτε λίγο ούτε πολύ τους την λένε σε ΟΛΑ τα θέματα (από Χάλκη μέχρι υφαλοκρηπίδα και Κυπριακό).
Ο Ερντογάν είναι σε δεινή θέση. Οι κεμαλιστές ξαναγίνονται πανίσχυροι (αν σταματήσανε να είναι ποτέ).

Το άλλο που διάβασα σήμερα σε εφημερίδα και το θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι πλέον η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της Αμερικής λέει ξεκάθαρα σε ερευνα που έγινε ότι η αμερικανική πολεμική μηχανή ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ νέο μέτωπο και ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε σίγουρη ήττα. Κοινώς το ηθικό του αμερικανικού στρατού είναι sub zero. Μάλιστα, οι αμερικανοί βετεράνοι των 2 πολέμων (Αφγανιστάν, Ιρακ) αυτοκτονούν με τόσο συχνού ρυθμούς που ο αριθμός τους έχει φτάσει τον αριθμό των απωλειών στα πεδία μάχης (4.000 αυτοκτονίες).

Κοινώς, δεν υφίσταται το εμπόδιο της Αμερικής και πάρα πολύ όπως καταλαβάινετε όταν κατεβεί η Ρωσία. Εγώ το έχω πει και το ξαναλέω, δεν θα σπεύσει να βοηθήσει κανένας τη Τουρκία στην αρχή γιατί δεν δίνουν δεκάρα για αυτήν. Μετά από κανά εξάμηνο και όταν θα ελέγχει η Ρωσία όλους τους ενεργειακούς δρόμους, τότε θα πάει η Δύση να συγκρουστεί μαζί τους γιατί δεν θα έχει άλλη επιλογή λόγω της ενεργειακής πολιορκίας των Ρώσων.

Όσο προχωρούμε, τόσο οι προφητείες φωτίζονται περισσότερο.
Αύριο αρχίζει και το κεφάλαιο Γράψα.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

MIXAHL32
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 16:13:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους MIXAHL32
Προσυπογραφω το ποστ του NonFactor.
Εδω λεμε προφητειες για πιθανο κοντινο πολεμο μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας,οχι αν υπαρχει θεος ή αν ισχυουν γενικα οι προφητειες.Το φορουμ ειναι ελευθερο,οσοι θελουν μπορουν ανετα να ανοιξουν νεο τοπικ.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 16:58:37  Εμφάνιση Προφίλ
Αγαπητέ Βοανεργές5, είναι φανερό πως τα μηνύματά σου δεν αποτελούν προϊόν διεργασίας του εγκεφάλου σου αλλά μάλλον του παχέος εντέρου σου.

Γιατί δεν με εκπλήσσει όμως;

macedon

Edited by - macedon on 24/05/2008 18:03:43

_____________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

24/5/2008
_____________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

spyros76
Νέο Μέλος

Greece
48 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 17:28:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους spyros76
Αγαπητοι συντονιστες και κυριως εσυ αμαλια,
παρακαλω για την ομαλη συνεχιση του θεματος να επιπληξετε (τουλαχιστον) τον λογαριασμο macedon για το εξευτελιστικο εις βαρος του βοανεργες5 ποστ του.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dimitris213
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
157 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 17:55:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dimitris213
Όχι φίλε Σταύρο δυστυχώς δεν παρέλαβα κανένα Π.Μ.
Αν θέλεις για σιγουριά μπορείς να μου στείλεις απευθείας e-mail στο
e-mail μου που θα βρείς στο προφιλ μου.


"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "

Edited by - Dimitris213 on 24/05/2008 20:27:01Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 18:12:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

Τι ωραια.Καποια δηλαδη εχει το ελευθερο να βριζει μαναδες.Μαλιστα.Ουδεμια τιμωρια στην κλικοπαρεα.Τσακαλια ειστε.

Προφανώς φίλε άλλους τους έπλασε και αλλούς τους εκλ...

quote:

Αγαπητέ Βοανεργές5, είναι φανερό πως τα μηνύματά σου δεν αποτελούν δεν αποτελούν προϊόν διεργασίας του εγκεφάλου σου αλλά μάλλοντου παχέος εντέρου σου.


Όταν δεν υπάρχουν τιμωρίες "σου βγαίνει κι ο χωριάτης στο κρεβάτι"


ΕΛΛΗΝ

_____________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ
ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

24/5/2008
_____________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pamavol
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 18:12:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pamavol
quote:

Δε συμβαίνει το ίδιο στο παρόν θέμα, οι απόψεις που παρατίθενται από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι ενδιαφέρουσες και μπορούν κάλλιστα να συνυπάρξουν και οι αντίθετες απόψεις. Το πρόβλημα δημιουργείται στην μη αποδοχή του ελεύθερου διαλόγου από κάποιους ανθρώπους που συμμετέχουν στο θέμα αυτό προσπαθώντας με έναν αρκετά παιδιάστικο τρόπο να αποθαρρύνουν τις όποιες αμφισβητήσεις επί των γραφομένων τους. Ομολογώ, πως σε κάποιες περιπτώσεις οι αντιδράσεις αυτές είναι αρκετά αστείες, φέρνουν δε στο νου αναμνήσεις από τα σχολικά χρόνια (δεν εννοώ βέβαια ότι διακρίνονται από νεανική φρεσκάδα )...

Επειδή λοιπόν τη θέση μας επί του ελεύθερου στις απόψεις διαλόγου την έχουμε πολλάκις εκφράσει
και επειδή καταντάει κάπως κουραστική η όλη υπόθεση με όσους προσπαθούν να εμποδίσουν έναν τέτοιο διάλογο (εννοώ εδώ όλους όσους αντιδρούν με υπερβολικό και μη διαλεκτικό τρόπο σε κάθε αμφισβήτηση του πιστεύω τους)
θα ήθελα να σκεφτείτε πως εάν σας αρέσει να συζητάτε σ' αυτό το θέμα και να παραμείνει ενεργό χωρίς άλλες προσωρινές ή και μόνιμη απενεργοποίηση...
καλό θα είναι να λήξουν οι μικρές αυτές "κόντρες". Άλλωστε, είναι οι μόνες που πραγματικά χαλάνε το θέμα!


amalia,

Επίδειξέ μας τον διαλλακτικό σου τρόπο στα σχόλια του macedon για να μήν χαλάσει το θέμα σε παρακαλώ.Εκτός και άν επαφίεται στα πλαίσια του «ελεύθερου διαλόγου» το σχόλιό του, πρέπει να στηρίξεις τα λόγια σου.

Edited by - Pamavol on 24/05/2008 18:16:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pamavol
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 18:43:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pamavol
Πιθανός λόγος να κοπούν τα νερά του Εφράτη?

Η Συρία υποστηρίζει: Χεζμπολάχ, Χαμάς Ιράν, Λίβανο, Παλαιστίνη και
είναι παραδοσιακός εχθρός του Ισραήλ. Παρόλα αυτά το Ισραήλ διαπραγματεύεται
τα υψίπεδα του Γκολάν παρά τις αμερικανικές πιέσεις με αντάλλαγμα την ουδετερότητά της.

Οι Σύριοι βγαίνουν κερδισμένοι από μία πιθανή συμφωνία από δύο μεριές:
τα υψίπεδα του Γκολάν και την εξασφάλιση του νερού του Εφράτη. Για τον
δεύτερο λόγο διαμεσολαβεί επίσημα η Τουρκία.

Έτσι κρατούν στο χέρι την Συρία που άν αθετήσει τον λόγο της θα χάσει
την πρόσβαση σε νερό (80% των αναγκών της έρχεται από τον Εφράτη) και
τα πολυπόθητα υψίπεδα.

Αν όμως γίνει κάτι κατάφορο για την κοινή γνώμη της Συρίας και του
κόσμου όπως πχ το πιθανό χτύπημα του Ιράν?

http://www.nytimes.com/2008/05/22/world/middleeast/22mideast.html?_r=1&ref=world&oref=slogin

http://news.yahoo.com/s/nm/20080521/ts_nm/israel_syria_dc_7

link


Edited by - Pamavol on 24/05/2008 18:53:55

___________________________________________
Έγινε επέμβαση στο 3ο link του μηνύματος
ώστε να επανέλθει το format της σελίδας

24/5/2008
___________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 18:48:22  Εμφάνιση Προφίλ
Βοανεργούς5 κενώσεων απάνθισμα

Κένωση 1
Κένωση 2
Κένωση 3
Κένωση 4
Κένωση 5
Κένωση 6
Κένωση 7
Κένωση 8
Κένωση 9

quote:
Βυζαντινός
Όταν δεν υπάρχουν τιμωρίες "σου βγαίνει κι ο χωριάτης στο κρεβάτι"

Όντως!

macedon

_____________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ
ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ

24/5/2008
_____________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

spyros76
Νέο Μέλος

Greece
48 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 19:01:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους spyros76
Μπραβο φιλε παμαβολ πολυ καλη ερευνα.

Φιλη αμαλια οπως βλεπεις παραπανω απο ενα ατομα ζητουν την επεμβαση σου για την ομαλη διεξαγωγη της συζητησης σχετικα με το μελος macedon.
Eιναι μια μεγαλη ευκαιρια να αποδειξεις οτι δεν εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα οπως πολλοι σε κατηγορουν.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 20:16:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Amalia

Και η φράση της medtech που ακολούθησε ήταν εξίσου προσβλητική αν και αποτέλεσε μια απάντηση στην εντελώς άδικη και αναίτια προσβολή που δέχτηκε από τον Ιπόνοο. Όντας ένα μέλος με σοβαρή και αξιόλογη συμμετοχή, θεωρούμε medtech πως μπορείς να αντιληφθείς που μπορεί να φτάσει η υπέρβαση των ορίων σε μια συζήτηση και πως τέτοιες εκφράσεις εκτός από ανεπίτρεπτες, προσβάλλουν τον διάλογο αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο που τις εκφράζει. Θα επαναλάβω όμως, πως βρισκόσουν σε θέση άμυνας απέναντι σε μια επίθεση επί προσωπικού για την οποία δεν είχες δώσει αφορμή.Ναι Αμαλια καταλαβαινω.Φυσικα οταν ο Ιπονοος εφτασε (μετα απο πολλες και επανειλημενες προσβλητικες εκφρασεις πχ συχνα πριν φτασει στην εσχατη εκεινη προσβολη που προκαλεσε την υβριστικη αντιδραση μου,υπονοησε οτι εχω μυαλο 16 χρονης) σε αυτη την προσβολη που ειναι απο τις χειροτερες που μπορεις να κανεις σε μια γυναικα,θα μπορουσα να ειχα ειδοποιησει τους διαχειριστες να επεμβουν και να τακτοποιησουν το ζητημα.Αντ αυτου ομως εχασα την ψυχραιμια μου και απαντησα εξισου χυδαια.Λυπαμαι που επεσα τοσο χαμηλα,λυπαμαι που παρεβηκα τους κανονες του forum και ζηταω συγνωμη απο τους διαχειριστες και τα μελη του forum που επιθυμουν εναν ευπρεπη και δημιουργικο διαλογο.

quote:
Δεν αντιμετωπίζεται "με καλό μάτι" από τους Υπευθύνους του Χώρου, οποιαδήποτε προσπάθεια τσουβαλοποίησης ανθρώπων, ιδεολογιών ή απόψεων. Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη "ευαισθησία" στους μασώνους, τους θεόσοφους, τους χριστιανούς ή οποιονδήποτε άλλον.
Θα έπρεπε πιθανόν medtech να επανεξετάσεις το παραπάνω συμπέρασμά σου, άλλωστε δεν βλέπω σε ποια γεγονότα θα μπορούσε να στηριχτεί.Το συμπερασμα μου βασιζονταν στην (προσωπικη μου) παρατηρηση οτι οποιος συσχετιζε τους υπευθυνους του esoterica.gr με την Μασωνια ή τον θεοσοφισμο με την Μασωνια απενεργοποιουνταν ο λογαριασμος του ή γινοταν επεμβασεις στο μηνυμα του.

Σε ευχαριστω για την διευκρινηση παντως.Θα σκεφτω οσα ειπες.

quote:
mixahl

ωραια.Καποια δηλαδη εχει το ελευθερο να βριζει μαναδες.Μαλιστα.Ουδεμια τιμωρια στην κλικοπαρεα.Τσακαλια ειστε.


Σε παροτρυνω να γυρισεις στην σελιδα οπου εγω εβρισα την μητερα του Ιππονου,να διαβασεις το μηνυμα του Ιππονοου και να παρατηρησεις οτι η αντιδραση μου προηλθε απο το γεγονος οτι ο Ιππονοος απροκλητα με παροτρυνε να ασχοληθω με το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου.Μαθε να εισαι δικαιος.

quote:
Βοανεργούς5 κενώσεων απάνθισμα

Macedon παρεκτρεπεσαι.Σε παρακαλω εως τωρα ειχες μια πολυ αξιολογη συμμετοχη στο θεμα.Θα λυπηθω πολυ εαν δω τον λογαριασμο σου να απενεργοποιειται.Η καλυτερη απαντηση στα λεγομενα του boanerges που δεν επιθυμει εναν σωστο διαλογο οπως ξεκαθαρα φαινεται απο τα μηνυματα του ειναι να τον αγνοησεις.H καλυτερη απαντηση ειναι να συνεχισεις να παραθετεις τις καλα τεκμηριωμενες απαντησεις σου.

Boανεργες προσφερομαι να σου μαθω πως να κανεις σωστα quote ωστε να μπορουμε να απολαυσουμε ολοι (και οι διαχειριστες) χωρις να πονανε τα ματια μας τα πνευματικα σου πονηματα.


quote:
Byzantinos

Προφανώς φίλε άλλους τους έπλασε και αλλούς τους εκλ...Ε καλα...

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 24/05/2008 20:42:51Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dimitris213
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
157 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 20:35:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dimitris213
Τελικά όσο και να προσπαθούμε συνέχεια για κάποιο λόγο θα είμαστε εκτός θέματος.
Μερικοί δε θα ησυχάσουν αν δεν τσακωθούν με όλους εδω μέσα.

Κατα τα άλλα μάθατε τίποτα για την Νατοική άσκηση που αναβλήθηκε;
Πότε τελικά θα ολοκληρωθεί;

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στώμεν Καλώς
Μέλος 1ης Βαθμίδας


91 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 21:18:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Στώμεν Καλώς
Καλησπέρα σε όλους,
Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ αλλά και να ευχαριστήσω τους Δημήτρη213, Μιχαήλ32, Σταύρος77 και τους άλλους φίλος του θέματος που το κρατάνε ζωντανό σε αντίθεση με άλλους που το καταστρέφουν.
Λέμε πώς η Τουρκία καταρρέει με πιθανότητα εμφυλίου πολέμου και ΣΙΓΟΥΡΗ εξαγωγή του προβλήματος στο Αιγαίο με πολύ θερμό επεισόδιο και κάποιοι όπως ο Βιοανεργές5, Μακεδών και Medtech καταναλώνονται σε άσκοπες διαμάχες και προσβολές σαν μωρά παιδιά. Ξυπνάτε και ωριμάστε λίγο επιτέλους!

Η πραγματικότητα είναι ζοφερή στην γείτονα χώρα και εγκυρότατο οι Τούρκοι δημοσιογράφοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πώς το καλοκαίρι θα προκληθεί επικίνδυνο επεισόδιο στο Αιγαίο προκειμένου να κερδίσουν έδαφος οι στρατηγοί έναντι του Ερντογάν ο οποίος είναι στα δικαστήρια! Οι προκλήσεις στη θάλασσά μας αυξάνονται και γίνονται ολοένα και πιό επικίνδυνες. Μία σπίθα και όλα μπορούν κάλλιστα να αναφλεγούν. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέπτεται την Τουρκία με πολύ βαρύ πρόγραμμα και ας ευχηθούμε να σταθεί στο ύψος του αξιώματός του παρά τις όποιες αντικρίσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.
Σε λίγα εικοσιτετράωρα πιστεύω να έχουμε κάποιες πληροφορίες που πιθανόν να δείξουν κάποιες πιθανές μελλοντικές κινήσεις εκατέρωθεν του Αιγαίου.
Αξιότιμοι συνδαιτυμόνες, ασχοληθείτε λίγο με το τι συμβαίνει στο γεωπολιτικό γίγνεσθαι, προσφέρετε πληροφορίες σχετικά με το θέμα και αφήστε επιμέρους όλα τα άλλα.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 49 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy