ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3".
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 49
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Stvd
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 10:43:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Stvd
Σωστά φίλε Δημήτρη

"Απερίγραπτη χαρά διακατείχε τον λαό, καθώς ύστερα από 2.000 χρόνια υπήρχε πάλι για τους Εβραίους δικό τους ξεχωριστό κράτος."

(http://redskywarning.blogspot.com/2008/03/blog-post_17.html)


Για να δούμε...

Απο το Δευτερονόμιο

Ο Μωυσής Προς τους Ισραηλίτες

"Εάν δεν ακούσης και δεν υπακούσης εις την φωνήν Κυρίου του Θεού σου, ώστε να φυλάττης και να εφαρμόζης όλας τας εντολάς αυτού, τας οποίας εγώ σήμερον σου δίδω, θα έλθουν και θα ξεσπάσουν εναντίον σου όλαι αυταί αι κατάραι."

"Κυριος ο Θεός σας θα σας διασκορπίση εις όλα τα έθνη, από το ένα έως το άλλο άκρον της γης, και θα γίνετε εκεί δούλοι εις άλλους θεούς ψευδείς, εις ξυλίνους και λιθίνους, τους οποίους δεν εγνώριζες ούτε συ ούτε οι προπάτορές σου."

"Τοτε δε θα οργισθώ οργήν μεγάλην εναντίον των κατά την ημέραν εκείνην, θα τους εγκαταλείψω, θα αποστρέψω από αυτούς το πρόσωπόν μου και αβοήθητοι πλέον αυτοί από εμέ, θα καταφαγωθούν και θα καταστραφούν από τους εχθρούς των. Θα τους εύρουν πολλά κακά και πολλαί θλίψεις, και τότε θα είπουν· Μας ευρήκαν αυταί αι συμφοραί, διότι δεν υπάρχει πλέον μαζή μας Κυριος ο Θεός μας."

Και Ζαχαρίας τώρα...
"Και θα τους σπείρω ανάμεσα στους λαούς ... και θα επιστρέψουν"

" και θα τους επαναφέρω από τη γη τής Αιγύπτου, και θα τους συγκεντρώσω ... *και δεν θα επαρκέσει σ' αυτούς."

* Ήδη μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το σιωνιστικό κίνημα (που είχε ιδρυθεί το 1897 στην ελβετική πόλη Βασιλεία, από τον Theodor Herzl, με σκοπό την ίδρυση του Ισραήλ), απαίτησε την δημιουργία ενός αυτοδιαχειριζόμενου εβραϊκού κράτους, ενώ ανέλαβε την παράνομη μετανάστευση των Εβραίων στην Παλαιστίνη, την οποία προσπαθούσαν να σταματήσουν οι Βρετανοί.

Αυτά πρόλαβα και μάζεψα αλλά ο Ιερεμίας και ο Ιεζεκιήλ είχαν και αυτοί τέτοιου τύπου [b]θεάσεις Medtech[b/], αξίζει να το ψάξεις...

Στο θέμα μας τώρα...
"Και κατά την ημέρα εκείνη θα κάνω την Ιερουσαλήμ πέτρα που καταβαραίνει σε όλους τους λαούς όλοι όσοι την επιφορτιστούν, θα κατασυντριφτούν, όταν όλα τα έθνη τής γης θα συγκεντρωθούν εναντίον της."

όπως και

Και ο Ιησούς είπε σ' αυτούς: Δεν βλέπετε όλα αυτά; Σας διαβεβαιώνω, δεν θα αφεθεί εδώ πέτρα επάνω σε πέτρα, που δεν θα καταγκρεμιστεί». (Ματθαίος 24;1,2)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stavros77
Μέλος 2ης Βαθμίδας


421 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 13:48:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stavros77
Παιδάκια να σας δώσω μια συμβουλή αν επιτρέπετε?

Τα τελευταία post των συνομιλητών που θέλουν με αγενή και ανεπιτυχή τρόπο να πείσουν ότι δεν υπάρχει ο Θεός δεν τα διαβάζω καν οπότε έχω ηρεμήσει και μπορώ να συκεντρωθώ στα πράγματα που με ενδιαφέρουν.

Σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο. Αν θέλουνε μπορούν να δημιουργήσουν μια υποσυζήτηση (μεταξύ τους) μέσα στη συζήτηση. Σαν μηχανικός τηλεπικοινωνιών σας λέω ότι το φιλτράρισμα είναι μεγάλη υπόθεση. Στο τέλος φεύγει ότι δεν οικοδομεί.

Μπορεί να έχουνε το δικαίωμα να λένε ότι θέλουνε αλλά και εμείς έχουμε το δικαίωμα να φιλτράρουμε ό,τι θεωρούμε ασόβαρο.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 14:25:17  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

... αλλά και στον ισχυρισμό ότι η Ελλάδα απεργάζεται τον διαμελισμό της Τουρκίας.


O ισχυρισμός μου φαίνεται δικαιολογημένος. Τι νομίζεις ότι θα καταλάβαινε ένας Τούρκος (οποιοσδήποτε, από έναν απλό άνθρωπο ως έναν αξιωματούχο) εάν κάποιος φίλος του μετέφραζε όσα γράφονται εδώ περί ελληνοτουρκικού πολέμου βάσει προφητειών; Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
vrase_rizi
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 17:08:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους vrase_rizi
Αερομαχίες στον Εύξεινο Πόντο!

Τα ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη αλωνίζουν στον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Η Τουρκία διαμαρτύρεται στο ΝΑΤΟ για τις παραβιάσεις και απογειώνει τα μαχητικά της για να αναχαιτίσουν τους προκλητικούς εισβολείς. Εις μάτην…


Πληρώνει με το ίδιο νόμισμα τις δικές της παραβιάσεις στο Αιγαίο. Πάντα υπάρχει κάποιος ισχυρότερος…

Τρεις φορές ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά, τύπου Tu-22M3 Backfire, παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, στις 21-9-2007, στις 13-3-2008 και στις 10-4-2008. Παρά το γεγονός ότι μαχητικά της γείτονος απογειώθηκαν για να τα αναχαιτίσουν, οι Ρώσοι συνέχισαν αδιάφοροι την πορεία τους εντός του τουρκικού FIR.


Η πλέον εντυπωσιακή κίνηση των Ρώσων ήταν η τελευταία, που έγινε αμέσως μετά την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ και τη συνάντηση Πούτιν - Μπούς στη Μαύρη Θάλασσα. Η Μόσχα έστειλε έτσι σαφές μήνυμα κυρίως στις ΗΠΑ, ότι ο στενός σύμμαχος τους, η Τουρκία, είναι πάρα πολύ κοντά στη Ρωσία, για να σχεδιάζει η Ουάσιγκτον να αναπτύξει εκεί δίκτυο αντιπυραυλικής «άμυνας».

Πολύ περισσότερο, ότι η Πολεμική Αεροπορία της χώρας διαθέτει τα κατάλληλα μέσα για να πετύχει τα πλήγματα που θέλει. Το σημαντικότερο όμως που ήθελαν να πουν οι Ρώσοι είναι ότι δεν θα επιτρέψουν να μπει στο ΝΑΤΟ η Ουκρανία και η Γεωργία.


Πόσο μάλλον, να μετατραπεί έτσι, η Μαύρη Θάλασσα σε κλειστή-ΝΑΤΟϊκή λίμνη (ουρανός και θάλασσα). Το ΝΑΤΟ στο σχετικό έγγραφό του σημειώνει ότι η «ρωσική κινητικότητα στη Μαύρη Θάλασσα, είναι χωρίς προηγούμενο την τελευταία δεκαετία, δείχνει διαρκώς να μεγαλώνει και πρέπει να δοθούν απαντήσεις».


Πηγή:voukino - lupuscynodictus


http://hellenicrevenge.blogspot.com/200 ... _5662.htmlΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

40palikj
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
59 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 17:19:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 40palikj
Να πω και εγω ενα παραξενο; Δηλ, σιγα μην ερθουν οι τουρκοι στα 6νμ και εμεις τους επιτεθούμε...το πολυ πολυ να 'μετακινησουμε' τα νησια πιο περα για να απεχουν πιο πολυ απο 6νμ!!! λολ (δες σημαια που την παιρνει ο ανεμος!!!)

Σοβαρα τωρα, να τους κανουμε ντου ενω ειναι στα 6νμ ΔΕΝ παιζει τετοιες κοτες που ειμαστε...αλλα να παρουνε τιποτα βραχονησιδες(1,2) ή νησια μη κατοικημενα(η με 5-10 κατοικους το πολυ) παίζει!!!! και ερχονται ως τα 6 νμ (αλλα οχι πιο μεσα) και μετα τσουπ....νατα τα προβληματα!!!
Δηλαδη τι κακο κάνανε οι ανθρωποι; Παραβιασαν τα 6νμ; Οχι, ειναι στα 6νμ και καθονται εκει.....τσιμπησαν και 1,2 βραχους που εχουν εστω και 'καποιο' νομικο δικαιωμα να τους αμφισβητησουν...και τελεια...στηθηκε το παιχνιδι στο αψε-σβησε!!!!
Οταν λεω νομικο δικαιωμα εννοω οτι για καποια νησια η βραχονησιδες ειναι πιθανον να ΜΗΝ ειναι 100% διατυπωμενο οτι ανηκουν σε εμας, αυτο προς αποφυγη παρεξηγησεων!!

Α....οσο για τους εξοπλισμους(rafale)...μην ξεχνατε οτι η Γαλλια ειναι μονιμο μελός στο συμβουλιο ασφαλειας(1 απο τα 5 συνολικα) και η βοηθεια τους ειναι υπερπολυτιμη σε τετοια κριση, ποσο μαλλον οταν ολοι ξερουν οτι θα γινει το μπαμ!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

GRIGORIANOS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
445 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 17:55:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GRIGORIANOS
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ 2012, ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΦΗΜΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΤΟ 1912 Η ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΑΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΥΚ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ (("ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ")) ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ.
ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΥΤΟ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ 1912 ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΕ ΤΑΧΙΣΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1896 ΕΩΣ ΤΟ 1912 Η ΚΡΗΤΗ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑ.

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΤΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΤΑΝ ΚΑΤΑ 3/4 ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 1/4 ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ Η ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....


----------------------------
ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ..

----------------------------

Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΣΤΙΧΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

"ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο???"

--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
απόσπασμα από τον Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό που τα περιγράφει επ’ακριβώς:

Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία
/ κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.

Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία
/ και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.

Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη
/ Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη.

Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη
/ ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.

Με λύσσα αμύνεται σκληρά η Αρκτος (Ρωσία) στην Τουρκία
/ που αδίκησε την Ελλάδα και όλη αναφλέγεται και καίει σα λαμπάδα.

Ματαίως αγωνίζεται η Άρκτος να κράτηση
/ τα περιβόητα Στενά(Σουέζ) στο τέλος θ' απηυδήσει.

Γιατί από την Ανατολή, Κορέα, Μαντζουρία
/ εισβάλλει η Αμερική με την Ιαπωνία
/ και προχωρεί ολοταχώς γραμμή στη Σιβηρία
/ ενώ στη Δυτική πλευρά νικά η Γερμανία
/ και τότε είναι αδύνατον να κρατηθή η Ρωσία
/ και εγκαταλείπει τα Στενά, Αίγυπτον και Τουρκία.

Κτυπιέται η Άρκτος πανταχού και φεύγει προτροπάδην
/όπως διασκορπίζεται ένα άτακτο κοπάδι.

Τότε ομού θα ητηθή και η δόλιος Τουρκία
/ γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία.

Γιατί αφού καταβληθή όλη από τη Ρωσία
/ Θα συμμαχήσει μετ'αυτής και με την Βουλγαρία.
Για τούτο όσοι χριστιανοί ευρίσκονται στην Πόλη
/ και στα περίχωρα αυτής,πρέπει να φύγουν όλοι.

Γιατί η Πόλις (=Κωνσταντινούπολη) θα καή και ουδείς θα απομείνη
/κάτοικος ζων εντός αυτής.

Μον' ο Ναός θα μείνη
/(ο οίκος ούτος και Ναός της του Θεού Σοφίας
/όστις θα μείνει αείφωτος φάρος της Ορθοδόξου Εκκλησίας
/ εξ ού το φως θα ξαπλωθή σ' όλη την Οικουμένη
/ της Βασιλείας του Χριστού που ο κόσμος αναμένει).

Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου
/ τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου;
/ κι πάλιν νέος πόλεμος θ' αρχίση να ξεσπάση
/αλλοίμονο στον άνθρωπο τι έχει να περάση.

Το ζήτημα της Πόλεως πάλι θα βγει στη μέση
/κι ο κόσμος θα περιπλεχθεί και δε θα ξεμπερδεύση.

Αμέσως η διχόνοια ενσκήπτει εις την Κρήτη
/και ανάπτουν εις τα αυθωρεί (αμέσως) τα μίση και τα πάθη.

Αφού οι ισχυροί της γης απογοητευθώσιν
/ τότε θα γίνη πόλεμος, που ουδέποτε έχει γίνει,
αλλοιμονον στους ασεβείς κανείς δε θα απομείνη.
Τότε η Ελλάς ουδέτερη και πάντα αδικημένη
/το δίκαιο της θα ζητή
και έτοιμη θα αναμένη/χωρίς ν' αναμιχθή.

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ

"....
Αμέσως η διχόνοια ενσκήπτει εις την Κρήτη
/και ανάπτουν εις τα αυθωρεί (αμέσως) τα μίση και τα πάθη
...."

ΕΔΩ Ο ΙΩΣΗΦ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΟΛΗ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ) ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΙΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΘΟΤΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΣΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...

--------------------
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΗΜΗ....
--------------------

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Ή ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.....

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΘΑ ΑΡΕΣΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΑΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ....


-------------------------
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ......
-------------------------

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Ή ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΦΟΡΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΠΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...

ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΟΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΞΕΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΛΟ,
ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΥΧΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,
ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΝ.


-------------------
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΨΕΜΑ....
-------------------

Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟ 2000 Π.Χ. 4000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΣΑΝ ΦΥΛΗ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ DNA ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΓΕΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ..
ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ..
ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΛΛΑΓΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΩΙΤΕΣ.
ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΠΑΡΑΛΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΧΑΜΙΝΤΙΕ.
ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩ ΑΙΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ 1900 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΝΤΙΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ...

ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ...
ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ....

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΥΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ (ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΒΕΝΕΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ 1896-1912 ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΕΤ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ.

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ή ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟ.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ή ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΨΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΠΛΟΥΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π., ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ..

Ο ΙΩΣΗΦ ΤΟ ΕΙΠΕ...

ΜΕ ΜΙΑΝ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ.

ΕΤΣΙ ΜΕΜΟΙΑΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΧΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

1 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
2 "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 1".
3 "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2".
4 "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3".
5 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ;

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ...


ΕΔΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕ ΓΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ...


2012 Μ.Χ. ΚΡΗΤΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
Η ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
.............
............
...........
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.


ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 19:21:53  Εμφάνιση Προφίλ
Η "ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑ" ΤΗΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ" (2)


1. ΟΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΣ"

Θα μπορούσε να πει κάποιος "και εφ'όσον δεν υπάρχουν προφήτες, ποιό λόγο ύπαρξης εξυπηρετούσαν οι διάφοροι εμφανιζόμενοι ως τέτοιοι;"

Αν δει κανείς προσεκτικά τους διάφορους "προφήτες", με προεξάρχοντα τον Κοσμά των Αιτωλό, το λόγο τους και τη δράση τους, μπορεί να απαντήσει με ασφάλεια στο παραπάνω ερώτημα.

Οι άνθρωποι αυτοί ήταν συνήθως, χωρίς εθνική συνείδηση και πατρίδα (αν δεν ήταν "νεο-προφήτες" που πουλάνε βιβλία μέσω του Λιακόπουλου, όπως ο Μάξιμος) που έχουν αντικαταστήσει την εθνική συνείδηση με τη θρησκευτική, που θεωρούν την πατρίδα τους "ψεύτικη" (σε αντιδιαστολή με τον "Παράδεισο" που τον θεωρούν αληθινό).

"Η πατρίδα μου η ψεύτικη, η γήϊνος και ματαία, είνε από του αγίου Άρτης και από την επαρχίαν Απόκουρο." λέει ο Κοσμάς.

Και για να μη μείνει καμία λανθασμένη εντύπωση, κάνει το διαχωρισμό:

"δεν είσθε Έλληνες, δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είσθε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί

Οχι Ελληνες αλλά χριστιανοί! Προφανώς, γιατί τα δύο αυτά δεν μπορούν να συνυπάρχουν. Αλλωστε, η πατρίδα αυτή για την οποία χύθηκαν ποταμοί αίματος για να γίνει ελεύθερη, είναι "ψεύτικη". Και όπως φέρεται να είπε ο Ιησούς, δεν μπορεί κανείς να υπηρετεί δύο θεούς (εν προκειμένω δύο πατρίδες).

Οι "προφήτες" αυτού του είδους χρησιμοποίησαν τη θρησκεία τους για ένα και μοναδικό σκοπό: Τη διατήρηση της "θεόσταλτης" δουλείας (όπως υποστήριζε επίσημα το πατριαρχείο από το 1454 μέχρι σήμερα), την τήρηση των υποδούλων στη θέση που βρισκόταν και την εξυπηρέτηση έτσι των σχεδίων του Σουλτάνου. Αυτός ήταν και ο λόγος που αργότερα αγιοποιήθηκαν από το πατριαρχείο. Δύο πράγματα είναι φανερά μέσα στις διδαχές του Κοσμά. Η πλήρης υποταγή στη δουλεία (που εμφανίζεται ως θέλημα θεού) και η αποχή από οποιαδήποτε μορφή "βλαπτικής" μόρφωσης (που θα είχε σαν αποτέλεσμα την αφύπνιση του ραγιά). Μόνον την ελληνική γλώσσα θα έπρεπε να μαθαίνει κανείς κι αυτό, όχι για άλλο λόγο αλλά για να μπορεί να διαβάζει το ευαγγέλιο. Ακόμη και ο ιδρυτής του Ελληνοχριστιανισμού, ο Παπαρρηγόπουλος, αναφέρει γι'αυτόν: "Εθνεγέρτης δεν ήταν".

Την ίδια στιγμή, άνθρωποι της εκκλησίας που προτίμησαν να υπερασπίσουν την πατρίδα τους από τους Τούρκους και είχαν τραγικότερο τέλος από τον οποιονδήποτε Κοσμά, όπως για παράδειγμα ο επίσκοπος Λάρισας Διονύσιος ο Φιλόσοφος, που γθάρθηκε ζωντανός από τους Τούρκους στα 1611, ουδέποτε αγιοποιήθηκε. Ο λόγος προφανής: Δεν εκτέλεσε το θέλημα του πατριαρχείου και του Σουλτάνου. Αντί να στέλνει τους φόρους στον τουρκορθόδοξο πατριάρχη, αυτός τα κρατούσε και αγόραζε όπλα. Αντί να προπαγανδίζει το θεόσταλτο της οθωμανικής σκλαβιάς, αυτός έκανε κινήματα κατά των Τούρκων (1600 και 1611). Πώς να περιμένει κανείς να αγιοποιηθεί; Ούτε καν μνημονεύεται από την εκκλησία!

Αλλωστε στους αμέτρητους "άγιους" και "προφήτες" της ελλαδικής εκκλησίας και του πατριαρχείου, δεν θα βρεί κανείς ούτε έναν "εθνομάρτυρα".


2. Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ"

Οι προφητείες γενικά εξυπηρετούν δύο σκοπούς (τώρα τελευταία έχει προστεθεί κι ένας τρίτος: Η πώληση του βιβλίου): Αφ'ενός προκύπτει σαν λογικό επακόλουθο της τουρκόδουλης διδασκαλίας των "προφητών". Διδάσκοντας την υποταγή στο σουλτάνο και προτρέποντας τους πιστούς να μην προβούν σε καμία επαναστατική ενέργεια (που φυσικά θα ήταν ενάντια στο θέλημα του θεού) πρέπει να τους δώσουν και κάτι να ελπίζουν. Με το πνεύμα αυτό, τους τάζουν "διαμελισμούς της Τουρκίας", "σφαγή των απίστων", "επιστροφή της Κωνσταντινούπολης"... όλα με το θέλημα του θεού. Πότε; Σε τρία τέρμενα!

Ο δεύτερος λόγος ύπαρξης των προφητειών είναι η προσπάθεια διατήρησης του ποιμνίου μέσα στο μαντρί, ενδυναμώνοντας το φόβο του γι'αυτά που θα γίνουν όταν επαληθευτούν οι "προφητείες". Επειδή συνήθως οι προφητείες αυτού του είδους περιέχουν και ολίγον από εσχατολογία μέσα, αναμιγνύοντας τούρκους, αντίχριστους, σφαγές, τελικές κρίσεις, μαρμαρωμένους βασιλιάδες, σοβατισμένους αυτοκράτορες, κτλ. κτλ. Ας μην ξεχνάμε πως οι προφητείες απευθύνονταν σε ανθρώπους που οι πλέον μορφωμένοι εξ'αυτών ήξεραν με το ζόρι ανάγνωση και ίσως γραφή, ζώντας μέσα στη δεισιδαιμονία. Δεν ήταν παράξενο λοιπόν που αντί να πάρουν με τα γιαούρτια τον κάθε αποσταλμένο του Σουλτάνου που τους έλεγε "ο θεός μας ευλόγησε στέλνοντάς μας τον Τούρκο", καθόταν και τον άκουγαν...

Εν ολίγοις, οι "προφητείες" του Κοσμά και των υπόλοιπων "προφητών" του είδους δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η μακρινή υπόσχεση που τους έδιναν οι τουρκόδουλοι και υποτακτικοί του σουλτάνου χριστιανοί ώστε να εξασφαλίσουν την υποταγή των ραγιάδων τώρα με αντάλλαγμα κάποια μακρινή, αβέβαιη και απροσδιόριστη τιμωρία των "απίστων" από το θεό.

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dimitris213
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
157 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 19:31:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dimitris213
Φίλε Γρηγοριανέ λες τα πράγματα με το ονομά τους.

Ασχολούμαι με το θέμα της ανεξαρτησίας απο τον Νοέμβριο.Ξεκίνησα να το ψάχνω εξαιτίας μιας δήλωσης του προέδρου των Ζωνιανών τότε που γινόταν το "σκηνικό" και γέμιζαν τα παράθυρα των δελτίων ειδήσεων.Χαρακτηριστικά είχε πεί πως όλος αυτός ο χαμός γίνεται "στο πλαίσιο της προώθησης της ανεξαρτησίας της Κρήτης το 2012".Η Τρέμη ούτε καν τον ρώτησε τι εννοούσε.Σαν μιλημένα μου φάνηκαν τα πράγματα.
Είχα ανοίξει και θέμα στο φόρουμ που σύχναζα τότε:
το παραθέτω ως πειστήριο (δε θα ήθελα να γράψετε σας παρακαλώ αλλιώς θα κατηγορηθώ για διαφήμιση του παρακάτω φόρουμ.Εξάλλου το έχω φτιάξει απο τον Νοέμβριο):
http://thesoccers.forumup.gr/viewtopic.php?t=4357&mforum=thesoccers

Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα έγραψες.Έχει ξεκινήσει μια τρομακτική προπαγάνδα για Ανεξαρτησία.Θα ξέρεις σίγουρα και ένα περιστατικό που τα παιδιά ενός σχολείου της Κρήτης επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα και φορούσαν μπλουζάκια με τυπωμένη την σημαία της Κρητικής Πολιτείας. (Κρητική Πολιτεία την ήξερα ως τώρα , αλλα να θες να την αποκαλώ Κοινοπολιτεία ουδέν πρόβλημα).

Επίσης σε Μεσογειακούς αγώνες που έγιναν στην Ιταλία η Κρητική αποστολή εκπροσωπήθηκε απο αυτή τη σημαία.(με ευθύνη των διοργανωτών)
http://www.madata.gr/index.php?news=3139

Εχω μιλήσει με πολλούς Κρητικούς οι οποίοι καλοβλέπουν την ιδέα της αυτονομίας καθώς η αλήθεια είναι οτι το Ελληνικό Κράτος ληστεύει την Κρήτη πολλά χρόνια τώρα.Προφανώς νομίζουν οτι κάτι τέτοιο θα σώσει την κατάσταση , δεν φαντάζονται όμως πως θα γίνουν τα πράγματα αν πετύχει το σχέδιο των "ισχυρών".Στο inout.gr υπάρχει εκτεταμένη συζήτηση για το θέμα καθώς και στο greekalert. (περισσότερες πληροφορίες στο google δεν είναι σωστό να γεμίζω λινκς άλλων φόρουμ το ESOTERICA , έχω ήδη βάλει αρκετά)

Σχετικά με την προφητεία , όντως μοιάζει να συμπληρώνεται το παζλ , αλλα το 2012 μου φαίνεται μακρυνο για όλα αυτά τα γεγονότα...
Όμως επειδή δε γνωρίζω ωστέ να τοποθετηθώ με σιγουριά για την προφητεία , θα περιμένω και τα σχόλια των υπολοίπων.

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dimitris213
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
157 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 19:49:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dimitris213
Macedon η αναλυσή σου είναι όντως έξυπνη και έχει λογικά πατήματα.

Έχει ανακρίβειες όμως και κρύβει πράγματα.Κάποιος που απλά προφητεύει και ζητά να σκύψουν οι υπόδουλοι το κεφάλι όντως υπάγεται στην κατηγορία προφητών που αναφέρεις.

Τι συμβαίνει όμως όταν υπάρχουν προφητείες επαληθευμένες;

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ

Σημείωσις: Οἱ προφητεῖες αὐτούσιες καὶ τὰ σχόλια στὶς παρενθέσεις ἐλήφθησαν ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Αὐγουστίνου Καντιώτου.

1. «Αὐτὸ μιὰ μέρα θὰ γίνη Ρωμαίϊκο καὶ καλότυχος ὅποιος ζήση σὲ ἐκεῖνο τὸ βασίλειο».
(Συνήθιζε νὰ λέγη εἰς διάφορα μέρη τῆς ὑποδούλου Ἑλλάδος, τὰ ὁποῖα μετὰ ταῦτα ἀπηλευθηρώθησαν).

2. Ὦ εὐλογημένο βουνό, πόσες ψυχὲς γυναικόπαιδα θὰ σώσης ὅταν ἔλθουν τὰ χαλεπὰ χρόνια!».
(Εἶπε τὴν προφητεία αὐτὴν ἐν Σιατίστῃ καὶ ἀλλαχοῦ ἀντικρύζων τὰ βουνά, τὰ ὁποῖα κατὰ τοὺς χρόνους τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως ἔγιναν κρησφύγετα τῶν γυναικοπαίδων).

3. «Καλότυχοι σεῖς, οἱ ὁποῖοι εὑρέθητε ἐδῶ πάνω εἰς τὰ ψηλὰ βουνά, διότι αὐτὰ θὰ σᾶς φυλάξουν ἀπὸ πολλὰ δεινά. Θὰ ἀκοῦτε καὶ δὲν θὰ βλέπετε τὸν κίνδυνο. Τρεῖς ὦρες ἢ τρεῖς μέρες θὰ ὑποφέρετε».
(Ἐλέχθη εἰς τὴν περιφέρειαν Σιατίστης).

4. «Τὸ ποθούμενο θὰ γίνη στὴν τρίτη γενεά. Θὰ τὸ ἰδοῦν τὰ ἐγγόνια σας».
(Ἐλέχθη ἐν Χειμάρρᾳ).

5. «Θἄρθη καιρὸς νὰ σᾶς πάρουν οἱ ἐχθροὶ σας καὶ τὴ στάχτη ἀπὸ τὴ φωτιά, ἀλλὰ σεῖς νὰ μὴν ἀλλάξετε τὴν πίστιν σας, ὅπως θὰ κάμουν οἱ ἄλλοι».
(Ἐλέχθη ἐν Σιατίστῃ).

6. «Σᾶς λυπᾶμαι γιὰ τὴν περηφάνεια, ὁποὺ ἔχετε. Τὸ ποδάρι μου ἐδῶ δὲν θὰ ξαναπατήση. Καὶ ἐὰν δὲν ἀφήσετε αὐτὰ τὰ πράγματα ποὺ κάνετε, τὴν αὐθαιρεσία καὶ ληστεία, θὰ καταστραφῆτε. Σὲ κεῖνο τὸ κλαρί, ποὺ κρεμᾶτε τὰ σπαθιὰ σας, θαρθῆ μιὰ μέρα ποὺ θὰ κρεμάσουν οἱ γύφτοι τὰ ὄργανά τους».
(Ἐλέχθη εἰς χωρίον Ἅγιος Δονάτος Σουλίου).

7. «Θἄρθουν οἱ κόκκινοι σκοῦφοι κι᾿ ὕστερα οἱ Ἄγγλοι ἐπὶ 54 χρόνια, καὶ κατόπιν θὰ γίνη Ρωμαίϊκο».
(Ἐλέχθη ἐν Κεφαλληνίᾳ περὶ τῆς ἀπελευθερώσεως τῆς Ἑπτανήσου).

8. «Τὰ ὅρια τοῦ Ρωμαίϊκου θἆνε ἡ Βωβοῦσα (ὁ ποταμὸς Ἀῶος)».
(Ἐλέχθη ἐν Παλαιᾷ Ἄρτη).

9. «Ἐκεῖθε θἄρθη τὸ Ρωμαίϊκο».
(Τὴν προφητεία ταύτην εἶπεν ὁ Ἅγιος ἐν Πρεβέζῃ δεικνύων τὸ μέρος τῆς Στερεᾶς, ἀπὸ τὸ ὁποῖον θὰ προήρχετο ὁ στρατὸς τῆς ἐλευθερίας. Ἡ προφητεία ἐπραγματοποιήθη τῷ 1912).

10. «Τὰ βάσανα εἶνε ἀκόμη πολλά. Θυμηθῆτε τὰ λόγια μου· προσεύχεσθε, ἐνεργεῖτε καὶ ὑπομένετε στερεά. Ἕως ὅτου νὰ κλείση αὐτὴ ἡ πληγὴ τοῦ πλατάνου, τὸ χωριό σας θἆνε σκλαβωμένο καὶ δυστυχισμένο».
(Ἐλέχθη εἰς Τσαραπλανά, τὸ σημερινὸν Βασιλικὸν τῆς Ἠπείρου. Ἡ πληγὴ τοῦ πλατάνου ἔκλεισε τῷ 1912, ἔτος ἀπελευθερώσεως τῆς Ἠπείρου).

11. «Πότε θαρθῆ τὸ ποθούμενον;», ἠρώτησαν τὸν Ἅγιον εἰς Τσαραπλανὰ τῆς Ἠπείρου. «Ὅταν σμίξουν αὐτά», ἀπήντησεν ὁ Ἅγιος δεικνύων δυὸ δενδρύλια.
(Τὰ δενδρύλια ἐμεγάλωσαν, ἐπάχυναν καὶ ἔσμιξαν τῷ 1912).

12. «Τὸ ποθούμενον θὰ ἔρθη ὅταν θαρθοῦν δυὸ πασχαλιὲς μαζί».
(Πράγματι τῷ 1912 αἱ ἐορταὶ Εὐαγγελισμοῦ καὶ Πάσχα συνέπεσαν).

13. «Ἅμα κλείση τὸ δένδρον καὶ κλεισθῆ μέσα τὸ παλούκι, τότε θὰ ἔλθη τὸ ποθούμενον. Θὰ γίνη κάποιο σημάδι καὶ νὰ μὴ φοβηθῆτε. Νὰ πηγαίνετε βασίλεμα ἡλιοῦ σ᾿ ἐκεῖνα τὰ βουνὰ (τῆς Ὁμάλιας καὶ τῆς Μερόπης), ὅπου θὰ γλυτώσουν πολλὲς ψυχές. Μαζί σας μὴ πάρετε τίποτε, μόνον τὶς ψυχές σας νὰ γλυτώσετε. Καὶ δὲν θὰ βαστάξη τὸ κακὸ περισσότερο ἀπὸ 24 ὦρες».

14. «Τὰ χωριὰ τοῦ κάμπου θὰ πάθουν χαλάστρα, ἐνῶ στὶς ποδιὲς τοῦ Κισσάβου θὰ κοιμηθοῦν σκλάβοι καὶ θὰ ξυπνήσουν ἐλεύθεροι».
(Ἐλέχθη ἐν Λαρίσῃ).

15. «Ἂν τὸ κυπαρίσσι αὐτὸ ξεραθῆ ἀπὸ τὴν κορυφή, ἡ Ἑλλὰς θὰ ἐλευθερωθῆ· ἂν ξεραθῆ ἀπὸ κάτω, δὲν θὰ ἐλευθερωθῆ».
(Ἐλέχθη ἐν Ζελενίτσᾳ (Πρασιά) τῆς Εὐρυτανίας).
------------------------------------------
(στο ενδιάμεσο υπάρχουν προφητείες που αφορούν τις μέρες μας ..προφανώς)
------------------------------------------
111. «Πήγαινε καὶ στὸ δρόμο θ᾿ ἀνταμειφθῆς».

(Ἐλέχθη ἐν Δερβιστάνῃ περὶ τίνος, ὅστις εἰρωνεύθη τὸν Ἅγιον. Οὗτος μετ᾿ ὀλίγον ἐτραυματίσθη καθ᾿ ὁδὸν ὑπό τινος ἐχθροῦ του).

112. «Εἰπὲ εἰς τὰ εἴδωλα ἐκεῖνα νὰ μὴν ἔρθουν ἐδῶ, ἀλλὰ νὰ γυρίσουν εἰς τὰ ὀπίσω».

(Καθὼς ὁ Ἅγιος ἐδίδασκεν εἰς Ἄσσον τῆς Κεφαλληνίας, διέκοψε μίαν στιγμὴν τὸ κήρυγμά του καὶ ἀπέστειλεν ἕνα ἀκροατήν του εἰς τὴν οἰκίαν τοῦ ἄρχοντος τοῦ τόπου εἰπὼν τοὺς λόγους τούτους. Οὗτος ἀπελθὼν εὗρε 4 κυρίας τῆς ἀριστοκρατίας ἀσέμνως ἐνδεδυμένας, «κατὰ τὸν τότε ἑνετικὸν συρμὸν ξεστήθωτες», αἱ ὁποῖαι ἦσαν ἕτοιμοι νὰ ἔλθουν καὶ νὰ παρακολουθήσουν τὸ κήρυγμα τοῦ Ἁγίου).

113. «Φτιάνετε σπίτια τορνευτὰ καὶ δὲν πρόκειται νὰ κατοικήσετε σ᾿ αὐτά».
(Εἶπε τοὺς λόγους τούτους ὁ ἅγιος εἰς Ἄσσον τῆς Κεφαλληνίας, ὅταν μίαν ἡμέραν διήρχετο πρὸ μιᾶς νεοκτίστου οἰκίας. Μετ᾿ ὀλίγον ὅλοι οἱ ἰδιοκτῆται ἀπέθανον πλὴν μιᾶς μοναχῆς).

114. «Τὸ παιδὶ αὐτὸ θὰ προκόψη, θὰ κυβερνήση τὴν Ἑλλάδα καὶ θὰ δοξασθῆ».
(Ἐλέχθη περὶ τοῦ Ἰωάννου Κωλέττη).

115. «Θὰ γίνης μεγάλος ἄνθρωπος, θὰ κυριεύσης ὅλη τὴν Ἀρβανιτιά, θὰ ὑποτάξης τὴν Πρέβεζα, τὴν Πάργα, τὸ Σούλι, τὸ Δελβίνο, τὸ Γαρδίκι καὶ αὐτὸ τὸ τάχτι τοῦ Κούτρ πασᾶ. Θὰ ἀφήσης μεγάλο ὄνομα στὴν οἰκουμένη. Καὶ στὴν Πόλι θὰ πᾶς, μὰ μὲ κόκκινα γένεια. Αὐτὴ εἶνε ἡ θέλησι τῆς θείας προνοίας. Ἐνθυμοῦ ὅμως εἰς ὅλην τὴν διάρκειαν τῆς ἐξουσίας σου νὰ ἀγαπᾶς καὶ νὰ ὑπερασπίζεσαι τοὺς χριστιανούς, ἂν θέλης νὰ μείνη ἡ ἐξουσία εἰς τοὺς διαδόχους σου».
(Ἐλέχθη ἐν Τεπελενίῳ περὶ τοῦ Ἀλῆ πασᾶ).

116. «Θὰ βγοῦν πράγματα ἀπὸ τὰ σχολεῖα ποὺ ὁ νοῦς σας δὲν φαντάζεται».

117. «Θὰ δῆτε στὸν κάμπο ἁμάξι χωρὶς ἄλογα νὰ τρέχη γρηγορώτερα ἀπὸ τὸν λαγό».

(Ἐλέχθη ἐν Βουλιαράταις παρὰ τὴν Δρόπολιν).

118. «Θαρθῆ καιρὸς ποὺ θὰ ζωσθῆ ὁ τόπος μὲ μιὰ κλωστή».
(Ἐλέχθη ἐν Ἄσσῳ τῆς Κεφαλληνίας).

119. «Θαρθῆ καιρὸς ποὺ οἱ ἄνθρωποι θὰ ὁμιλοῦν ἀπὸ ἕνα μακρυνὸ μέρος σὲ ἄλλο, σὰν νἆνε σὲ πλαγιανὰ δωμάτια, π.χ. ἀπὸ τὴν Πόλι στὴ Ρωσία».

120. «Θὰ δῆτε νὰ πετᾶνε ἄνθρωποι στὸν οὐρανὸ σὰν μαυροπούλια καὶ νὰ ρίχνουν φωτιὰ στὸν κόσμο. Ὅσοι θὰ ζοῦν τότε θὰ τρέξουν στὰ μνήματα καὶ θὰ φωνάζουν: Ἐβγᾶτε σεῖς οἱ πεθαμένοι νὰ μποῦμε μεῖς οἱ ζωντανοί».

121. «Τὸ κακὸ θὰ ἔλθη μέχρι τὸν Σταυρὸν καὶ δὲν θὰ μπορέση νὰ πάη κάτω. Μὴ φοβηθῆτε. Μὴ φύγετε ἀπὸ τὰ σπίτια σας».
(Ἐλέχθη εἰς τὴν περιοχὴν Πολυνερίου Γρεβενῶν. Πράγματι τῷ 1940 οἱ Ἰταλοὶ ἔφθασαν μέχρι τὴν τοποθεσίαν Σταυρός, ὅπου εἶχε κηρύξει ὁ Ἅγιος, καὶ ἐσταμάτησαν).

122. «Ὅταν θὰ πέση ὁ κλῶνος (ποὺ εἶνε στημένος ὁ Σταυρός), θὰ γίνη μεγάλο κακόν, ποὺ θὰ ἔλθη ἀπὸ τὸ μέρος ὅπου θὰ δείξη ὁ κλῶνος· καὶ ὅταν θὰ πέση τὸ δένδρον, θὰ γίνη ἕνα μεγαλύτερον κακόν».
(Ἐλέχθη εἰς χωρίον Τσιράκι (σήμερον Ἅγιος Κοσμᾶς) Γρεβενῶν. Πράγματι τῷ 1940 ἔπεσεν ὁ κλῶνος καὶ ὁ Σταυρὸς πρὸς τὸ μέρος τῆς Ἀλβανίας, ὅθεν ἐπετέθησαν οἱ Ἰταλοί, καὶ τῷ 1947 τὸ δένδρον, ὄτε ἡ περιοχὴ κατεστράφη ἐντελῶς λόγῳ τοῦ ἐμφυλίου πολέμου).

Μετά και απο αυτό εγω προσωπικά ότι "επιχείρημα" και αν παραθέσεις θα το δω βλέπω σαν παραλήρημα πλέον και όχι σαν αντίλογο.Δεν υπάρχει κάτι που να διαψέυδει τα παραπάνω γιατί μεταφέρθηκαν απο στομα σε στόμα ως την εποχή μας.Και ο λαός ξέρεις πολύ καλά πως εκτός απο τους μύθους και τους θρύλους κρατάει και τις αλήθειες επτασφράγιστες.


Απόσπασμα:
Ἡ προφητεία στὴν Ἁγία Γραφὴ ἔχει τὸ χαρακτηριστικὸ γνώρισμα ὅτι συμπλέκεται μὲ ἱστορικὰ γεγονότα, συνδέεται μὲ πρόσωπα καὶ πράγματα τῆς ἱστορίας καὶ ἐκπληρώνεται σταδιακὰ μὲ τὸ πέρασμα τοῦ χρόνου. «Ἡ προφητεία ποὺ λέγεται συγκαλυμμένα, ξεκαθαρίζεται μετὰ ἀπὸ τὴν ἔκβασι τῶν πραγμάτων καὶ ποτὲ πρὶν ἀπὸ αὐτά», σχολιάζει ὁ ἱερὸς Χρυσόστομος. Καὶ ἀλλοῦ παρατηρεῖ· «Ὁ Θεὸς συνδέει τὴ μία προφητεία μὲ ἄλλες, τὴν ἐγγύτερη μὲ τὶς ἀπώτερες. Ἔτσι παρέχει ὡς μέγιστη ἀπόδειξι τῶν μελλόντων τὴν προφητεία ποὺ πραγματοποιεῖται στὴν παροῦσα γενιά». Ἔχουμε δηλαδὴ μία ἁλυσίδα ἀλληλένδετων προφητειῶν, στὴν ὁποία ἡ τελευταία προφητεία ἀναφέρεται στὸ μεγάλο σχέδιο τῆς θείας οἰκονομίας, ἐνῶ οἱ προηγούμενες ἀφοροῦν σὲ διάφορα περιστατικὰ τῆς ἱστορίας. Ἔτσι, καθὼς ἐκπληρώνονται μία μία με τὴ σειρὰ οἱ προφητεῖες σ᾿ αὐτὴ τὴν ἁλυσίδα, χαλκεύεται ἡ ἐγγύησι καὶ ἡ βεβαιότητα ὅτι καὶ ἡ τελευταία, ἡ ἐσχάτη μεγάλη προφητεία, εἶνε γνήσια καὶ θὰ ἐκπληρωθῆ ὁπωσδήποτε. Ἐξ ἄλλου, καθὼς κάθε προφητεία τῆς σειρᾶς ἐκπληρώνεται σὲ διαδοχικὲς γενιὲς καὶ ἐποχές, ἡ δύναμι τῆς προφητείας διατηρεῖται ἀκέραιη ἀπὸ τὴν πρώτη στιγμὴ ποὺ διατυπώθηκε, μέχρι τὴν τελευταία ὥρα ποὺ θὰ ὁλοκληρωθῆ.

Πλήρες κείμενο και προφητείες:
http://www.phys.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/patrokosmas/profhteiai.htm

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Σάκης 68
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 20:41:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Σάκης 68
Φίλε macedon μην πλανάσε ο Αγιος Κοσμάς λέγοντας
("δεν είσθε Έλληνες, δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είσθε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί)εννοεί τους αρχαίους Ελληνες που πίστευαν στα είδωλα και κανείς δεν λέει οτι αν δεν είσαι Ελληνας δεν μπορείς να είσαι Χριστιανός . Επίσης εδώ( "Η πατρίδα μου η ψεύτικη, η γήϊνος και ματαία, είνε από του αγίου Άρτης και από την επαρχίαν Απόκουρο." )εννοεί την ζωή στην ΓΗ που είναι προσωρινή γιατι πλαστήκαμε για την αιώνια ζωή.
Επειδή ξεπέρασες (όπως λες)τον καρκίνο χάρη στον γιατρό σου θα σου πω αυτά:O Γιατρός αυτός είναι Αθεος;,πως ξέρεις οτι δεν παρακάλεσαν οι συγγενείς και φίλοι σου τον ΘΕΟ να σε βοηθήσει;
Ποιός σου είπε οτι επειδή εσύ δεν πιστέυεις ο ΘΕΟΣ δεν σε αγαπά;
Απλά περιμένει με υπομονή να γυρίσεις.
Σε αυτά που γράφω και δεν γράφεις κάποιο σχόλιο σημαίνει οτι έχω δίκαιο, ή τουλάχιστον, σε προβλημάτισαν;

Πραγματικά αυτό με την Κρήτη το έχω ακούσει εδώ και πολυ καιρό και όντως τα κανάλια το κάνανε γαργάρα όπως και πολλά άλλα.

Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 20:46:08  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Dimitris213
Τι συμβαίνει όμως όταν υπάρχουν προφητείες επαληθευμένες;

Δεν υπάρχουν προφητείες επαληθευμένες για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν "προφήτες" αγαπητέ Δημήτρη.

Επειδή ακριβώς η προφητεία είναι ασαφής και απροσδιόριστη, χωρίς χρονικό προσδιορισμό, ο πιστός μπορεί να εφαρμόσει επάνω της ένα σωρό ερμηνείες.

Λες για παράδειγμα:

4. «Τὸ ποθούμενο θὰ γίνη στὴν τρίτη γενεά. Θὰ τὸ ἰδοῦν τὰ ἐγγόνια σας».

Ποιό είναι το ποθούμενο; Η επανάσταση; Η ανεξαρτησία; Η σφαγή των απίστων; Η απόκτηση της Κωνσταντινούπολης; Η Ευρωπαϊκή Ένωση;

Πόσες ερμηνείες μπορεί να δώσει κανείς σ'αυτήν την προφητεία; Τουλάχιστον μερικές χιλιάδες. Οποιαδήποτε γεγονός και να συμβεί, μπορεί κάλλιστα να αποδοθεί σαν "εκπλήρωση" της προφητείας.

Οπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα, η προφητεία είναι αυτή που λέει: "Τότε θα γίνει αυτό". Και αν γίνει μιλάμε για προφήτη, αν δε γίνει μιλάμε για απατεώνα.

Λέει επίσης για παράδειγμα:
"8. «Τὰ ὅρια τοῦ Ρωμαίϊκου θἆνε ἡ Βωβοῦσα"

Δυστυχώς γι'αυτόν ρωμέικο δεν υπάρχει και τα σύνορα του ελληνικού κράτους είναι ο Εβρος.

Ας αναλύσουμε όμως μια από τις προφητείες που παραθέτεις:

9. «Ἐκεῖθε θἄρθη τὸ Ρωμαίϊκο».
(Τὴν προφητεία ταύτην εἶπεν ὁ Ἅγιος ἐν Πρεβέζῃ δεικνύων τὸ μέρος τῆς Στερεᾶς, ἀπὸ τὸ ὁποῖον θὰ προήρχετο ὁ στρατὸς τῆς ἐλευθερίας. Ἡ προφητεία ἐπραγματοποιήθη τῷ 1912)

και ας υποθέσουμε πως την προφητεία αυτή την έλεγε στο Βουκουρέστι. Θα είχε εκπληρωθεί η προφητεία ή όχι;

Οχι, θα μπορούσαν να πουν μερικοί, καθώς με τη λέξη "ρωμέικο" ο Κοσμάς εννοούσε τη μετέπειτα Ελλάδα.

Ναι, θα μπορούσαν να πουν μερικοί άλλοι, καθώς με τη λέξη Ρωμέικο ο Κοσμάς εννοούσε την επανασύσταση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και η Ρουμανία χρησιμοποιώντας το όνομα "Ρωμανία" (που ήταν ουσιαστικά το όνομα του Βυζαντίου) σαν όνομα του κράτους, επαληθεύει την προφητεία του Κοσμά.

Η ίδια προφητεία μπορούσε να θεωρηθεί ως επαληθευθείσα, ακόμη κι αν την είχε πει ο Κοσμάς "δεικνύων το λιμένα της Νέας Υόρκης", καθώς τα καράβια που έρχονταν καθημερινά από τις αρχές του 1900 στη Νέα Υόρκη γεμάτα Ελληνες θα μπορούσαν "ασφαλέστατα" να θεωρηθεί ότι εκπληρώνουν την "προφητεία".

Είναι απίθανοι οι λογικοί ακροβατισμοί που μπορεί κανείς να εφαρμόσει προκειμένου να αποδείξει ότι μια "προφητεία" εκπληρώθηκε ή όχι, καθώς ουσιαστικά δεν ξέρει τι ακριβώς λέει μια προφητεία.

Εχουμε λοιπόν από τη μία την προσπάθεια ερμηνείας της ίδιας της "προφητείας" (η οποία ερμηνεύεται ανάλογα με τις ιδέες, πεποιθήσεις, προσωπικά απωθημένα, θρησκευτικές απόψεις, πολιτικές ενδεχομένως πεποιθήσεις του καθενός) προσπαθώντας να βρούμε τι θέλει να πει ο ποιητής.

Κατόπιν ψάχνουμε να βρούμε κάτι που να ταιριάζει στην ερμηνεία που δίνουμε ώστε να μιλήσουμε για επαλήθευση. Και αν δεν βρίσκουμε κάτι, μπορούμε θαυμάσια να πούμε πως "η προφητεία δεν επαληθεύθηκε ακόμη" (την ώρα που κάποιοι άλλοι που την έχουν ερμηνεύσει αλλιώς, θα πουν ότι έχει ήδη επαληθευτεί).

Συνήθως (αλλά όχι πάντοτε) η πορεία είναι αντίστροφη. Παίρνουμε ένα δεδομένο, ένα γεγονός και προσπαθούμε να βρούμε μια προφητεία που να ταιριάζει ή που μπορεί να ταιριάξει τεντώνοντάς την κατά μήκος και πλάτος και δίνοντάς της μια ερμηνεία που ταιριάζει.

Στην ουσία, μια προφητεία ένα πράγμα μόνον επαληθεύει: Πως όσο υπάρχει αφέλεια και ευπιστία ανάμεσα στους πιστούς, θα υπάρχουν πάντοτε αγύρτες και απατεώνες που θα την εκμεταλλεύονται για διάφορους λόγους.

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OmasEpsilon
Μέλος 2ης Βαθμίδας

n/a
216 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 20:58:33  Εμφάνιση Προφίλ
Γρηγοριανέ και Δημητρης

Είδατε ότι όλα ξεσκεπάζοντε με τον καιρό? αποδυκνύετε τελικά όσο περνάει ο καιρός το σχέδιο "overkill" της Ελλάδας? Δηλαδή διάλυση της πατρίδας μας από μέσα προς τα έξω? Δες μειονότητες Θράκη, δωδεκάννησα κινήματα κατά της Μακεδονίας, Κρήτης και πόσα άλλα σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Και ενώ κάποιοι προσπαθούν να μας αφυπνήσουν εμείς τους λέμε μπουρδολόγους.

Για την κρήτη φίλε Γρηγοριανέ έχω ακούσει από πολλούς κρητικούς όταν είμουν στον στρατό ότι θα μπορούσε να ζήσει ανεξάρτητη. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι το έλεγαν με καμάρι οι κρητικοί πως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα ούτε τους λείπει τίποτα για να γίνουν ανεξάρτητο κράτος. Δικιά τους μουσική έχουν, δικιά τους κουλτούρα έχουν, δικιά τους οικονομία έχουν.. κλπ κλπ

Φίλε μου πρέπει να προσέξετε εκεί κάτω γιατί όλα τα κινήματα στην Ελλάδα που είναι κατά της Ελλάδας υποκινούντε από ξένο δάχτυλο με τις ανοχές των "σάπιων" Ελληνικών κυβερνήσεων.

Θα προσθέσω ότι όλα συγκλίνουν προς το 2012 και όλα είναι ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ.

Λίγος καιρός έμεινε για να μάθουμε τι θα γίνει.

8 Μαίου, Μέρα μεσσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

casius
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 21:13:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους casius
quote:

quote:

... αλλά και στον ισχυρισμό ότι η Ελλάδα απεργάζεται τον διαμελισμό της Τουρκίας.


O ισχυρισμός μου φαίνεται δικαιολογημένος. Τι νομίζεις ότι θα καταλάβαινε ένας Τούρκος (οποιοσδήποτε, από έναν απλό άνθρωπο ως έναν αξιωματούχο) εάν κάποιος φίλος του μετέφραζε όσα γράφονται εδώ περί ελληνοτουρκικού πολέμου βάσει προφητειών;


Θες να πείς πως το esoterica εκτελει χρέη Υπουγείου Εξωτερικών?

Σε παραπέμπω στην στην σελίδα του Τουρκικού ΥΠΕΞ να δεις ποιος έχει πραγματικές βλέψεις και απεργάζεται σενάρια διαμελισμού άλλης χώρας.

Έλεος έχουμε εξισώσει τον κλέφτη με τον νοικοκύρη.!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 21:15:18  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Σάκης 68
πως ξέρεις οτι δεν παρακάλεσαν οι συγγενείς και φίλοι σου τον ΘΕΟ να σε βοηθήσει;

Η αλήθεια είναι ότι μου έγινε μια παρόμοια προσφορά. Μου είπε η μάνα μου να πάει να ανάψει ένα κερί για μένα. Και της είπα πως αν νομίζει ότι μπορεί ο θεός της να με κάνει καλά, να καθήσω σπίτι περιμένοντας να γιατρευτώ από το κερί ή/και την προσευχή της. Πανικοβλήθηκε μόλις της το είπα.

Γιατί βλέπεις, χωρίς προσευχή αλλά με φάρμακα γίνεσαι καλά. Χωρίς φάρμακα αλλά με προσευχή.... δύσκολα.

quote:
Σάκης 68
Ποιός σου είπε οτι επειδή εσύ δεν πιστέυεις ο ΘΕΟΣ δεν σε αγαπά;

Ποιός θεός; Ο δικός σου; Ο δικός μου; Του γιατρού;

Το να μ'αγαπάει ο θεός αγαπητέ μου Σάκη το θεωρώ το ίδιο πιθανό όσο να μ'αγαπάει το αυτοκίνητό μου.

quote:
Σάκης 68
Απλά περιμένει με υπομονή να γυρίσεις.

Α, καλά.

quote:
Σάκης 68
Σε αυτά που γράφω και δεν γράφεις κάποιο σχόλιο σημαίνει οτι έχω δίκαιο, ή τουλάχιστον, σε προβλημάτισαν;

Φίλε μου, προσπαθώ να απαντάω σ'αυτά που έχει νόημα για μένα να απαντάω. Αν συμφωνώ πάντως, δεν θα διστάσω να στο πώ


macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heartbroken
Νέο Μέλος

Greece
47 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 21:45:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Heartbroken
Αμα ειναι να λεται ασχετα με το θεμα πραγματα πηγαινται καπου αλλου να τα πειται και μην μας ζαλιζεται τον ερωτα.Το αν υπαρχει θεος θα φανει συντομα.

"Greeks do not fight as heroes, heroes fight like Greeks" (Winston Churchill,1941)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OmasEpsilon
Μέλος 2ης Βαθμίδας

n/a
216 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 21:54:33  Εμφάνιση Προφίλ
αν κάποιοι έχουν βάλει στον στόχο τους να εξαφανίσουν τους Έλληνες εγώ θα δανειστώ τα παρακάτω από τον Χένρι Κίσινγκερ (που έλεγε πως η Ελλάδα πρέπει να καταστραφεί) παραμένει μέχρι σήμερα αινιγματική. Όπως και ένα χωρίο της Παλαιάς Διαθήκης (Ζαχαρίας Θ, 13-15), «και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων σου Ελλάς...».
«διότι τέντωσα σαν τόξο μου τον Ιούδα και εξήγειρα τα τέκνα σου Σιών κατά των τέκνων των Ελλήνων και ο Κύριος θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα» (Ζαχαρίας 9.13-15).

Μπορείτε να μου εξηγήσετε την τελευταία φράση στα εισαγωγικά ?


8 Μαίου, Μέρα μεσσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dimitris213
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
157 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 22:28:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dimitris213
Φαίνεται πως τσάμπα κάνουμε διάλογο.Έπρεπε να μείνω στην αρχική μου απόφαση να σιωπώ.Θα προσπαθήσω για αλλη μια φορά να όμως να σου δώσω να καταλάβεις οτι δεν μιλάς αντικειμενικά.Πιάνεις αυτό που σε βολεύει και το φέρνεις όπως σε βολέψει.Κάνεις 2 υποθέσεις (αναπόδεικτες) και θεωρείς έπειτα οτι καταρίπτεις τα πιστεύω μας.

"Αν υποθέσουμε αυτό και αν υποθέσουμε εκείνο"
Μα τι να υποθέσουμε;Το είπε σε Έλληνες σε συγκεκριμένο μέρος.Γιατί να υποθέσουμε;Αν βρεις παρόμοιες προφητείες του ιδίου προς Ρουμάνους τότε ίσως υποθέταμε.

Αν εγώ ακολουθούσα τετοια λογική θα με απέρριπτες ως αφελή πάντως.

Εν κατακλείδι αυτό που εννοώ είναι πως με έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια και δνε έριξες ούτε μια ματιά στο λινκ με τις προφητείες.Γιατί αν το έκανες θα έβλεπες προφητείες με ακρίβεια -εκπληρωμένες με ακρίβεια:

«Τὰ βάσανα εἶνε ἀκόμη πολλά. Θυμηθῆτε τὰ λόγια μου· προσεύχεσθε, ἐνεργεῖτε καὶ ὑπομένετε στερεά. Ἕως ὅτου νὰ κλείση αὐτὴ ἡ πληγὴ τοῦ πλατάνου, τὸ χωριό σας θἆνε σκλαβωμένο καὶ δυστυχισμένο».
(Ἐλέχθη εἰς Τσαραπλανά, τὸ σημερινὸν Βασιλικὸν τῆς Ἠπείρου. Ἡ πληγὴ τοῦ πλατάνου ἔκλεισε τῷ 1912, ἔτος ἀπελευθερώσεως τῆς Ἠπείρου).

«Πότε θαρθῆ τὸ ποθούμενον;», ἠρώτησαν τὸν Ἅγιον εἰς Τσαραπλανὰ τῆς Ἠπείρου. «Ὅταν σμίξουν αὐτά», ἀπήντησεν ὁ Ἅγιος δεικνύων δυὸ δενδρύλια.(Τὰ δενδρύλια ἐμεγάλωσαν, ἐπάχυναν καὶ ἔσμιξαν τῷ 1912).

«Θἄρθουν οἱ κόκκινοι σκοῦφοι κι᾿ ὕστερα οἱ Ἄγγλοι ἐπὶ 54 χρόνια, καὶ κατόπιν θὰ γίνη Ρωμαίϊκο».
(Ἐλέχθη ἐν Κεφαλληνίᾳ περὶ τῆς ἀπελευθερώσεως τῆς Ἑπτανήσου).

Συγγνώμη αλλα δεν έχουν αυτές οι προφητείες ακρίβεια;Δηλαδή τι άλλο ήθελες φίλε μου;Να μας πει και ακριβή ώρα;
Πρόσεξε για τα επτάνησα ακόμη και την Αγγλοκρατία αναφέρει !!Και τα 54 χρόνια!Δηλαδή ήμαρτον!


"Το 1797, έπειτα από 411 χρόνια κατοχής, οι Ενετοί παρέδωσαν τους Παξούς στους Δημοκρατικούς Γάλλους. Η γαλλική κατοχή κράτησε περίπου 2 χρόνια. Το 1799, μετά από τρίμηνη πολιορκία, η Κέρκυρα καταλήφθηκε απδ τους Ρωσοτουρκους και με το σύνταγμα του 1800 τα Επτάνησα - και φυσικά οι Παξοί -κηρύχτηκαν "Επτάνησος Δημοκρατία" κάτω από την επικυριαρχία της Τουρκίας και την προστασία της Ρωσίας. Το πρώτο όμως αυτό ελληνικό κράτος είχε μόνο 7 χρόνια ζωής. Σύμφωνα με τα μυστικά άρθρα της συνθήκης του Τιλσίτ στις 8 Ιουλίου 1807, τα Επτάνησα παραχωρήθηκαν στους Αυτοκρατορικούς Γάλλους. Η κατοχή τους κράτησε μέχρι το 1814. Στο διάστημα αυτό, εξαιτίας του αγγλικού αποκλεισμού, στο νησί δημιουργήθηκε μεγάλη έλλειψη τροφίμων, με αποτέλεσμα το 1810 να στασιάσουν οι Παξινοί κατά των Γάλλων και να σκοτώσουν το Διοικητή, Κόμη Δημάκη Μακρή, το Λάσκαρη Γραμματικό και να κακοποιήσουν άλλους. Οι Γάλλοι όμως σε λίγες μέρες κατέστειλαν τη στάση και τιμώρησαν αυστηρά τους στασιαστές. Εφτά από αυτούς τουφεκίστηκαν το 1811 στο φρούριο της Κέρκυρας, πολλοί έφυγαν από το νησί και άλλοι φυλακίστηκαν. Μείνανε όμως αρκετοί ελπίζοντας πως ο αγγλικός στρατός σύντομα θα καταλάβει το νησί. Πραγματικά το 1814 ο αγγλικός στρατός, με διοικητή τον Church και ταγματάρχη το Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, κατέλαβε το φρούριο και εξουδετέρωσε τη Φρουρά χωρίς να χρειαστεί να δώσει μάχη- Το 1817 υπογράφτηκε το σύνταγμα και τα Ιόνια Νησιά αποτελέσανε το "Ηνωμένο Κράτος των Ιονίων Νήσων", κάτω από την αγγλική προστασία, με Άγγλο αρμοστή που συγκέντρωνε όλες τις εξουσίες. Η 'Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα συντελέστηκε το 1864."

Τώρα θα μου πείς , ο Κοσμάς είπε για 54 χρόνια Αγγλοκρατίας ενω εδώ φαίνεται να τα κράτησαν 50...Αν όμως διαβάσεις προσεκτικά απο το 1810 έχουν γίνει οι πρώτες επαναστάσεις στο νησί και αναφέρεται χαρακτηριστικά "πολλοί έφυγαν από το νησί και άλλοι φυλακίστηκαν. Μείνανε όμως αρκετοί ελπίζοντας πως ο αγγλικός στρατός σύντομα θα καταλάβει το νησί"..

Δεν νομίζω οτι χωράει λοιπόν άλλη απόδειξη το αν ήταν όντως ΚΑΙ προφήτης ο Κοσμάς ο Αιτωλός.Και καθώς μίλησες και άσχημα για αυτόν χαρακτηρίζοντάς τον ούτε λίγο ούτε πολύ προδότη ας δούμε το τέλος του:

"Μετά την Ελληνική επανάσταση του 1770 στην Πελοπόννησο (που υποκινήθηκε από τους αδελφούς Ορλώφ με την υποστήριξη της Ρωσίας), οι Τούρκοι τον υποπτεύονταν ως πράκτορα των Ρώσων. Με την κατηγορία αυτή συνελήφθη και εκτελέστηκε στις 24 Αυγούστου του 1779 στην πόλη Μπεράτ της Αλβανίας."
Τελικά αυτοί που κατα τη γνώμη σου εξυπηρετούσε τον εκτέλεσαν φίλε μου..

Καλό θα ήταν να δωθεί ένα τέλος.Όπως βλεπεις εσύ επιλέγεις αυτά που σε βολεύουν για να καταρίψεις ακλόνητες αλήθειες, εγώ παραθέτω αυτά που νομίζω οτι θα σε πείσουν να δείς τα πράγματα όπως εγώ και η ιστορία επαναλαμβάνεται 3-4 μέρες τώρα.Μάταια...

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2008, 22:34:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

Το αν υπαρχει θεος θα φανει συντομα.

Δεν θα φανεί μόνο επειδή θα γίνουν αυτά που περιμένουμε..

ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Stvd
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 00:35:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Stvd
Θα κάνω μια θεωρία και το μόνο που μένει είναι να με επαληθεύσεις φιλε Macedon... Οτι και να σου πω εγω , ο αναρμόδιος, δεν πρόκειται να σου αλλάξω άποψη.Εσυ θες να σου εμφανιστεί ο Χριστός και να σου ρίξει σφαλιάρα.Δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει κατι τέτοιο οσο και να το εύχομαι.

Ακόμα αυτό που είπες είχε σημασία "Γιατί βλέπεις, χωρίς προσευχή αλλά με φάρμακα γίνεσαι καλά. Χωρίς φάρμακα αλλά με προσευχή.... δύσκολα."

Δύσκολα βέβαια φίλε μου, θέλει πίστη στον εαυτό σου και στο Θεο...
Δεν ειναι οι προφητείες για όλους, και δεν είναι ανάγκη να τις καταλαβαίνουν όλοι(ποσο δε εγω κ συ)...επιασες όμως τις γενεες.

1.«Θαρθῆ καιρὸς ποὺ οἱ ἄνθρωποι θὰ ὁμιλοῦν ἀπὸ ἕνα μακρυνὸ μέρος σὲ ἄλλο, σὰν νἆνε σὲ πλαγιανὰ δωμάτια, π.χ. ἀπὸ τὴν Πόλι στὴ Ρωσία».
2.«Θὰ δῆτε νὰ πετᾶνε ἄνθρωποι στὸν οὐρανὸ σὰν μαυροπούλια καὶ νὰ ρίχνουν φωτιὰ στὸν κόσμο. Ὅσοι θὰ ζοῦν τότε θὰ τρέξουν στὰ μνήματα καὶ θὰ φωνάζουν: Ἐβγᾶτε σεῖς οἱ πεθαμένοι νὰ μποῦμε μεῖς οἱ ζωντανοί».
3.«Θὰ δῆτε στὸν κάμπο ἁμάξι χωρὶς ἄλογα νὰ τρέχη γρηγορώτερα ἀπὸ τὸν λαγό».

Αυτές ούτε που τις άγγιξες, δεν θέλω την άποψη σου απλά κάποιοι άνθρωποι της λογικής όπως εσυ δίνουν εξηγήσεις τοσο ανόητες που παιδί νηπιαγωγίου δεν θα έδινε(πχ τα έλεγε και κάποιο θα καθόταν ή έβλεπε την εξέλιξη των πραγμάτων)

(Εστω η προφητεία ελέχθει το 1810 και το πρώτο ΜΗ πολεμικο αεροπλάνο πέταξε 100 χρόνια μετα)Πριν απαντήσεις σκέψου γιατί έχω πολλά παραδείγματα σου που προτρέχει η γλώττα της διανοίας...
ΕυχαριστωΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 00:42:10  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Dimitris213
Κάνεις 2 υποθέσεις (αναπόδεικτες) και θεωρείς έπειτα οτι καταρίπτεις τα πιστεύω μας.

Τα πιστεύω "σας" ούτε τα γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρει να τα καταρρίψω. Οι υποθέσεις που κάνω είναι "υποθέσεις εργασίας".

quote:
Dimitris213
Μα τι να υποθέσουμε;Το είπε σε Έλληνες σε συγκεκριμένο μέρος

Κι όμως ο ίδιος λέει ότι σ'αυτούς που μιλούσε δεν είναι Ελληνες. Ηταν χριστιανοί.

Οσο για το "συγκεκριμένο μέρος" αποτελεί το θέμα του επόμενου μηνύματός μου.

quote:
Dimitris213
Αν εγώ ακολουθούσα τετοια λογική θα με απέρριπτες ως αφελή πάντως.

Είναι χαρά μου να βλέπω οποιονδήποτε να ακολουθεί έστω και τη στοιχειώδη λογική. Η αφέλεια έχει να κάνει μόνον με την ευπιστία.

quote:
Dimitris213
Γιατί να υποθέσουμε;Αν βρεις παρόμοιες προφητείες του ιδίου προς Ρουμάνους τότε ίσως υποθέταμε.

Προφανώς και δεν κατανόησες τι έγραψα. Η υπόθεση είχε να κάνει πως ανεξάρτητα με το πού απευθυνόταν η συγκεκριμένη προφητεία θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι εκπληρώθηκε.

Με άλλα λόγια για οποιοδήποτε γεγονός της σημερινής εποχής, ακόμη κι αν το διαλέξεις από τη σημερινή εφημερίδα, μπορείς να το αποδόσεις σε μια "προφητεία" που εκπληρώνεται.

quote:
Dimitris213
Εν κατακλείδι αυτό που εννοώ είναι πως με έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια και δνε έριξες ούτε μια ματιά στο λινκ με τις προφητείες

Η αλήθεια είναι πως με βολεύει περισσότερο το λινκ www.patrokosmas.gr αλλά σήμερα το χάκεψαν οι Τούρκοι...


macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 00:55:29  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Stvd
Οτι και να σου πω εγω , ο αναρμόδιος, δεν πρόκειται να σου αλλάξω άποψη

Δεν είχα διαπιστώσει πως αντικειμενικός σκοπός σου εδώ μέσα είναι ο προσηλυτισμός. Νόμιζα πως είναι η ανταλλαγή απόψεων.

quote:
Stvd
Εσυ θες να σου εμφανιστεί ο Χριστός και να σου ρίξει σφαλιάρα.

Δύσκολο, δεν παίρνω ναρκωτικά

quote:
Stvd
Δύσκολα βέβαια φίλε μου, θέλει πίστη στον εαυτό σου και στο Θεο...

Το "δύσκολα" είχε την έννοια του "αδύνατου". Βλέπεις, κανείς δεν έχει καταγραφεί να έχει καρκίνο ή οποιαδήποτε άλλη αρρώστια και να κάθεται σπίτι του περιμένοντας το θεό να τον κάνει καλά. Στα νοσοκομεία τρέχει.

Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι όσοι είναι χριστιανοί και αρρωσταίνουν να κάθονται σπίτια τους και να περιμένουν να γίνουν καλά με τα κεριά και τις προσευχές. Ετσι, θα υπάρξει μεγάλη αποσυμφόρηση στα νοσοκομεία για όλους εμάς που εμπιστευόμαστε την επιστήμη για την ίασή μας και όχι τίποτε κόκκαλα, μούμιες, κομπολόγια, φυλαχτά, κομμένα δάχτυλα, βαμμένα ξύλα, χάντρες, φυλαχτά, κτλ. κτλ.

quote:
Stvd
Δεν ειναι οι προφητείες για όλους, και δεν είναι ανάγκη να τις καταλαβαίνουν όλοι

Προφανώς οι προφητείες δεν είναι για όλους. Μόνο για τους χριστιανούς και μάλιστα μόνον για τους εύπιστους εξ αυτών.

quote:
Stvd
Αυτές ούτε που τις άγγιξες,

Υπομονή, θα τις πιάσουμε όλες με τη σειρά, μην αγχώνεσαι. Αφού πρώτα λύσουμε ορισμένα άλλα "προφητολογικά" προβλήματα

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Stvd
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 01:06:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Stvd
lol
LOL
Οτι θα ασχολούνταν hackers με την σελίδα του Μάξιμου ούτε που το φανταζόμουν...:P
Οχι τίποτα αλλο αλλά τώρα να δεις...οι πωλήσεις στο ζενίθ...

Λοιπόν ας επικεντρωθούμε στα σημεία που έχουμε....
Διάβασα οι Τουρκία συζητά αγορά ρωσικών S-300, αυτό κάπως δεσμέυει τους Ρώσους, σωστά?

[Φίλε Stavros κ OmasE θα σας πω μια εμπειρία μου που κάθε άλλο παρα κοιμισμένοι είναι η ΕΛ.ΑΣ. το θέμα είναι πως χειρίζετε το πράγματα το ΥΠ.ΕΣ.

Το 2004 μετα των αγώνα με την Τσεχία στο Euro όντας εκεί κοντά κατέβηκα ως ορίζει το έθιμο στην Ομόνοια.Κατέληξα στη Βουλή μαζί με τους τσολιάδες φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα...Κάποιοι είχαν προλάβει και είχαν γεμίζει τους δρόμους με χαρτάκια τυπωμένα πάνω moto πχ "Ελληνες ειστε και φαίνεστε" κ άλλα τέτοια υβριστικά περισσότερο παρα εμπαιχτηκά. Έπιασα κουβέντα με κάποιο Αξιωματικό της Αστυνομίας που ητο εκεί και μας παρακάλεσε τέτοια συνθήματα να μην ακούγονται γιατί όπως είπε ήταν ντροπή.Του απάντησα οτι τα χαρτάκια είναι μεγαλύτερη ντροπή και οτι οι αλλοδαποί έχουν φτάσει να μας πουλάνε και να μας αγοράζουν.ΚΑΙ ΕΔΩ έσκασε η προφητεία!:P
Μου λέει"Να σου πω κατι...περιμένουμε στα επόμενα 10 χρόνια να έχουμε θέμα με τους Αλβανούς και με τις μειονότητες της Θράκης, ετσι ακούγεται και μάλλον θα είναι μεγάλο". Ας με συγχωρέσει αμα το διατύπωσα διαφορετικά αλλά αυτά ήταν τα λόγια του.Και σκέφτομαι, ήταν μια εικασία, κατι θα ξέρει παραπάνω αυτός, αλλά για να λέει περιμένουμε(ή ετοιμαζόμαστε) σημαίνει οτι υπάρχει γραμμή.Αυτό μου έδειξε οτι δεν κοιμόνται όπως κάποιοι νομίζουμε, αλλά κάπου αλλού κολλάει το θέμα.]

Edited by - Stvd on 17/05/2008 01:24:15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dimitris213
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
157 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 01:11:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dimitris213

quote:
"Υπομονή, θα τις πιάσουμε όλες με τη σειρά, μην αγχώνεσαι. Αφού πρώτα λύσουμε ορισμένα άλλα "προφητολογικά" προβλήματα "

Μ'αρέσει που βάζεις πληθυντικό ενώ ουσιαστικά μόνο εσύ ικανοποιείσαι απο τις απαντήσεις και τις εξηγήσεις που δίνεις στα θέματα που θίχτηκαν εως τώρα.

Μου επιτρέπεις να κάνω λίγη πλάκα;

Μόλις τελειώνεις κάθε ποστ και πατάς "αποστολή" τρίβεις τα χέρια σου κοιτώντας με το ανάλογο θριαμβευτικό βλέμμα , μονολογώντας "μουαχαχα πάλι τους αποστόμωσα!!" ;;;

Φιλικά πάντα!

----------------------------------------

Άσχετο αλλα πήγα να μπώ στο λινκ που παραπέμπει ο Macedon και όντως το έχουν χακάρει Τούρκοι.Το περίεργο είναι οτι βρίζουν τους Κούρδους και το ΠΚΚ παρότι η σελίδα είναι Ελληνική.
Τι φρίκη έχουν φάει να χακάρουν σελίδες μας;Πιο παλιά θυμάμαι το είχαν πράξει και στην σελίδα της ΕΠΟ.

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 01:20:08  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Θες να πείς πως το esoterica εκτελει χρέη Υπουγείου Εξωτερικών?Δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο από αυτό που γράφω. Και ειδικά σε σχέση με το Υπουργείο Εξωτερικών.

quote:

Σε παραπέμπω στην στην σελίδα του Τουρκικού ΥΠΕΞ να δεις ποιος έχει πραγματικές βλέψεις και απεργάζεται σενάρια διαμελισμού άλλης χώρας.

Έλεος έχουμε εξισώσει τον κλέφτη με τον νοικοκύρη.!!!!!Είδες πουθενά να αμφιβάλλω για τις προθέσεις της Τουρκίας;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dimitris213
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
157 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 01:20:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dimitris213
Γιατί τους δεσμέυει;
Μπορεί άνετα να αδειάσει τις αποθήκες της η Ρωσσία χωρίς να σημαίνει οτι τους χρωστά και χαρη.

Δεν υπάρχει ούτε η ελάχιστη περίπτωση αυτες οι 2 χώρες να ανπτύξουν διπλωματικές σχέσεις πέραν των τυπικών.Το ίδιο θα συνέβαινε και με εμάς αν τώρα τελευταίως δεν κάναμε ναζάκια στις ΗΠΑ αλλα δόξα το Θεο μας έφεξε.

Κοίτα πόσο άγρια την έχουν βάλει στο μάτι οι Rώσσοι:
Αναφέρει ΗΠΑ , Τσεχία , Βουλγαρία , Τουρκία

http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20080516/20.jpg

Οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο κεφάλι.
Η Τσεχία ακίνδυνη.
Η Βουλγαρία εχει τους αγωγούς.
Ποιος λες να την πληρώσει αμα το πάρουν απόφαση οι Ρώσσοι;

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

casius
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 01:30:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους casius
quote:

quote:

Θες να πείς πως το esoterica εκτελει χρέη Υπουγείου Εξωτερικών?Δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο από αυτό που γράφω. Και ειδικά σε σχέση με το Υπουργείο Εξωτερικών.

quote:

Σε παραπέμπω στην στην σελίδα του Τουρκικού ΥΠΕΞ να δεις ποιος έχει πραγματικές βλέψεις και απεργάζεται σενάρια διαμελισμού άλλης χώρας.

Έλεος έχουμε εξισώσει τον κλέφτη με τον νοικοκύρη.!!!!!Είδες πουθενά να αμφιβάλλω για τις προθέσεις της Τουρκίας;


Μα, πως είναι δυνατό να μιλάς για συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κάποιος ΑΝ διαβάσει την όποια φιλολογική συζήτηση που έχουμε είτε συμφωνόντας είτε διαφωνόντας εξισόνωντας το με επισημότερο όργανο ασκησης εξωτερικής πολιτικής της χώρας του που επισήμως κάνει αυτό που λές ότι συζητούμε εμείς για αυτούς(διαμελισμό).

Ούτε σου είπα πως δεν αμφιβάλεις για τις προθέσεις τους.
Δεν είμαστε Άγιοι αλλά αυτοί είναι η αιτία για πολλά δεινά στην περιοχή υπαρκτά ήδη και αυτά που θα ακολουθήσουν αργότερα (πέρα απο προφητείες)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Stvd
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 01:44:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Stvd
Ούτε προσυλητισμό κάνω ούτε κατήχηση(και επειδή διώκετε ελάττωσε λίγο το εφε κ μίλα στην ουσία )...αν το εννοείς ή δεν τα διαβάζεις αυτά που σου γράφω ή έχουμε κλασσική περίπτωση βλάκα.Μην βιάζεσαι να κάνεις quote στο λέω πάλι...
Οταν κόλλαγε το PC του ριχνα και μια και ερχόταν πάλι στα καλά του, για τέτοια σφαλιάρα μιλάω.Δεν ψάχνομαι για να μου πεις τα πιστεύω σου, αν έχεις κατι να πεις τεκμηρίωσε το.

Όσο για τα ναρκωτικά που αποδεδειγμένα προκαλούν παραισθήσεις είναι πολυ λιγότερα τα συμπτώματα ΘΕΑΣΕΩΝ απ οτι πιστών που βοηθήθηκαν με τη χάρη του Θεού. Δεν θέλεις να το ψάξεις γιατι μάλλον θα σε βάλει σε σκέψεις,και δεν πρέπει!Δεν πρέπει να γίνεις πρόβατο μαζί με τα άλλα...
Anyway σταματώ εδω να μην κάνεις και πολλά quotes και σε κουράζωΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 01:56:28  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Dimitris213
Μ'αρέσει που βάζεις πληθυντικό ενώ ουσιαστικά μόνο εσύ ικανοποιείσαι απο τις απαντήσεις και τις εξηγήσεις που δίνεις στα θέματα που θίχτηκαν εως τώρα.

Είναι κανόνας όταν γράφει κανείς από μια έκθεση ιδεών μέχρι μια επιστημονική εργασία να μην λέει "εγώ" αλλά "εμείς". Με το πνεύμα αυτό χρησιμοποιώ τον όρο.

Οσο για την ικανοποίηση... Οπως είπα πάμπολλες φορές, καταθέτω τις απόψεις μου όπως πιστεύω ότι κάνει ο καθένας, χωρίς να έχω ούτε διάθεση ούτε επιθυμία ούτε σκοπό την ικανοποίηση οποιουδήποτε (ή τον προσηλυτισμό του). Τώρα, αν κάποιος ικανοποιείται ή όχι απ'αυτές ή αυτοϊκανοποιείται από κάποιες άλλες, αυτό μάλλον είναι πρόβλημα του ιδίου, δε νομίζεις;

quote:
Dimitris213
Μου επιτρέπεις να κάνω λίγη πλάκα;

Μέχρι τώρα δεν είδα να κάνεις τίποτε άλλο.

quote:
Dimitris213
Μόλις τελειώνεις κάθε ποστ και πατάς "αποστολή" τρίβεις τα χέρια σου κοιτώντας με το ανάλογο θριαμβευτικό βλέμμα , μονολογώντας "μουαχαχα πάλι τους αποστόμωσα!!" ;;;

Αυτό μοιάζει πιο πολύ σαν δική σου διαπίστωση παρά δική μου σκέψη.

Η αλήθεια πάντως είναι πως κάνω μία συγκεκριμένη σκέψη, πολύ πριν πατήσω το "Αποστολή", όταν διαβάζω πολλά από τα μηνύματα διαφόρων εδώ μέσα. Και η σκέψη αυτή είναι: "Είναι δυνατόν; Στον 21ο αιώνα; Στην Ελλάδα;"

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Stvd
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 02:23:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Stvd
Και κατι ακόμα πριν πέσω για ύπνο,

"Είναι δυνατόν; Στον 21ο αιώνα; Στην Ελλάδα;"

Α.Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανέναν που κοιμάται τον υπνο του δικαίου:
Τι σε κάνει να πιστεύεις φίλε Macedon οτι τον 21αιωνα τα πράγματα κατα κανόνα είναι καλύτερα?
Σίγουρα δέχομαι οτι οι Μεσσιανικές θρησκείες αν τηρούνται κατα γράμμα αφήνουν πολιτισμό κ εξέλιξη πίσω...Αυτό δεν είναι το ζητούμενο.Δεν μιλάμε για σαιεντολογία μιλάμε για τη μια και αληθινή θρησκεία που τόσο σε πειράζει.
Β.Η γνώση σήμερα είναι άφθονη...βλέπεις να αξιοποιείται?Η επιστήμη προοδεύει όχι όμως και η ζωή του ανθρώπου.

Να σου θυμίσω 3 προφητείες στο ράφι περιμένουν...:DΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Συντονιστής

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2008, 03:56:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic
Ποιες προφητείες ρε συ Stvd? Λόγια που υποτίθεται ότι είπε κάποιος πριν 3 αιώνες χωρίς καν να έχουν διασωθεί πρωτότυπα κείμενα από τα ίδια πρόσωπα που τάχα μου διατύπωσαν τις σχετικές προφητείες.

Η τσαπατσούλικη τακτική σας είναι να κάνετε copy paste από χριστιανικές ιστοσελίδες που προσφέορυν online προφητείες(για όλα τα γούστα), χωρίς καν να εξετάζετε το ενδεχόμενο οι σχετικές προφητείες να είναι μεταγενέστερες προσθήκες και μεταγενέστερη παραφιλολογία της εκκλησίας στα πλαίσια κατασκευής δήθεν διορατικών θρησκευτικών ηρώων και αλίευσης πιστών.

Αλλωστε κάθε θρησκεία έχει ανάγκη από τέτοιου είδους ήρωες για να μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να εντυπωσιάζει τους εύπιστους οπαδούς της. Δες και την περίπτωσή σας. Αποδέχεστε τόσο εύκολα ότι κάποιος πριν 2-3 αιώνες είπε το τάδε χωρίς κανένα περαιτέρω αποδεικτικό στοιχείο. Αλήθεια γιατί στις σχετικές προφητείες συναντάμε το ρήμα "ελέχθη" και όχι "κατεγράφη"? Μήπως γιατί το "κατεγράφη" απαιτεί χειροπιαστή απόδειξη ενώ το "ελέχθη" όχι(αρκεί να είσαι πιστός και να καταπίνεις αμάσητες τις προφητείες)? Για σκεψου το λίγο.

Πού είναι τα πρωτότυπα κείμενα ή οι περγαμηνές των προφητειών? Γιατί ποτέ δεν βρίσκουμε βιβλία ή περγαμηνές που να χρονολογούνται στην εποχή που υποτίθεται ότι διατυπώθηκαν οι σχετικές προφητείες που τάχα μου προβλέπουν τα...αεροπλάνα και τα αυτοκίνητα...?
Γιατί οι μοναδικές πηγές είναι από χριστιανικες ιστοσελίδες ή νεότερα χριστιανικά βιβλία και περιοδικά?

Η απάντηση κρίνεται προφανής

Πώς ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν τόσο απροκάλυπτα εκμεταλλευόμενοι την πίστη σας?

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 49 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.234375
Maintained by Digital Alchemy