ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3".
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 49
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 21:56:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
macedon πράγματι στα 2 τελευταία μηνύματά σου έχεις υπερβεί τα όρια!
Θα μπορούσες να γράψεις με έναν καλύτερο τρόπο στον Βοανεργές 5 ότι και ο τρόπος με τον οποίο γράφει (αναφέρομαι στο πως παραθέτει τα quote και τις απαντήσεις του επί αυτών) αλλά και το περιεχόμενο των γραφομένων του δεν θυμίζει και πολύ συζήτηση. Σίγουρα όμως δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τις όποιες προσπάθειές του να μποϊκοτάρει τις απόψεις στις οποίες δεν συμφωνεί, με τον τρόπο που τις χαρακτήρισες.
Κίτρινη κάρτα λοιπόν εδώ...

Και στον Βοανεργές 5 απευθύνω μια σύσταση να προσπαθήσει:

1. Να γράφει χρησιμοποιώντας σωστά τα quote ώστε να μπορεί κανείς να καταλάβει ποιος είπε τι και ποιο είναι το σχόλιό του επί των γραφομένων. Η medtech έχει ήδη προσφέρει τη βοήθειά της.

2. Να αντιληφθεί ότι ο παρόντας χώρος δεν προσφέρεται για "καζούρα" αλλά για ανταλλαγή επιχειρημάτων. Υπάρχουν ωστόσο άλλοι χώροι, στους οποίους μπορεί να επιδοθεί στο "ευγενές άθλημα της καζούρας".

Προς Marco_Hietala_:
όλα εντάξει με την αλλαγή του μεγέθους της ψηφιακής σου υπογραφής.
good job

Ακόμα...

quote:
Pamavol:

amalia,

Επίδειξέ μας τον διαλλακτικό σου τρόπο στα σχόλια του macedon για να μήν χαλάσει το θέμα σε παρακαλώ.Εκτός και άν επαφίεται στα πλαίσια του «ελεύθερου διαλόγου» το σχόλιό του, πρέπει να στηρίξεις τα λόγια σου.Επειδή δεν υπάρχει κανένας πραγματικός λόγος για να θεωρείτε ότι κάποια πράγματα τα βλέπουμε και κάποια άλλα δεν τα βλέπουμε, παρά μόνο μπορεί να υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που να μην έχουμε τον χρόνο να ελέγχουμε σε πολύ τακτικό χρονικό διάστημα όλη την πορεία ενός θέματος (π.χ. κάθε μέρα ή 2 και 3 φορές κατά τη διάρκεια μιας ίδιας ημέρας), το ότι δεν έχουμε επέμβει σε κάποια μηνύματα λίγα λεπτά μετά την ανάρτησή τους, το μοναδικό που αποδεικνύει είναι ότι δεν έχουμε συνδέσει μέσω USB τον εγκέφαλό μας με το διαδίκτυο. Δεν είναι κακό λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις, αντί να γράφετε επιδεικτικά ότι περιμένετε να δείτε κατά πόσον οι συντονιστές και διαχειριστές είναι αμερόληπτοι και θα κάνουν κάποια επέμβαση, να στείλετε κάποιο ευγενικό email και να μας βοηθήσετε να εντοπίσουμε κάποιο προβληματικό σημείο που μπορεί να υπάρχει σε μια συζήτηση. Και όταν μπορέσουμε (μέσα στα πλαίσια του ανθρωπίνως δυνατού) θα γίνει η επέμβαση, στην περίπτωση βέβαια που κρίνεται αναγκαίο να γίνει κάποια επέμβαση.

Τέλος,
προς Βυζαντινό:
Έχεις ήδη υπερβεί κατ' επανάληψιν τα όρια. Όπως και ο MIXAHL32 στον οποίο αναφέρθηκα σε προηγούμενο μήνυμά μου και το οποίο (μήνυμά μου - Απεστάλη: 24/05/2008, 05:54:30) μπορείς να διαβάσεις κι εσύ, ώστε να γνωρίζεις ποιες θα είναι οι συνέπειες εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 22:16:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Ακόμα...

Μια ευγενική χορηγία για οποιονδήποτε σχολιαστή των τεκτενόμενων στο παρόν θέμα:

(χωρίς άλλο σχόλιο)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 22:32:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

προς Βυζαντινό:
Έχεις ήδη υπερβεί κατ' επανάληψιν τα όρια.....
ώστε να γνωρίζεις ποιες θα είναι οι συνέπειες εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά.

Κατ επανάληψιν???

Ποιά συμπεριφορά??πραγματικά δεν ειρωνεύομαι.Δεν νομίζω να έχω παρεκτραπεί σε κανένα πόστ μου(εκτός απο το τελευταίο και ζητώ συγνώμη αν και δεν ηταν και τοοοοσο προκλητικο btw)

ΕΛΛΗΝ

Edited by - Βυζαντινός on 24/05/2008 22:38:59

Edited by - Βυζαντινός on 24/05/2008 22:40:08Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Σάκης 68
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 23:04:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Σάκης 68
Φίλοι comer, NonFactor, Pamavol, Στώμεν Καλώς ,πολύ σωστά τα λέτε.

Εχει ακούσει κάποιος κάτι για την νέα πρόκληση των Τούρκων σήμερα ;
Ακουσα πως η αντιπολίτευση ζήτησε να μην πάει ο Γράψας στην Τουρκία.
Γιατί; Μήπως φοβούνται για κάποια χοντρή πρόκληση των τούρκων κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Γράψα και απότομη αντίδρασή του με διακοπή της επίσκεψής του;
Θα παρακαλέσω και όλους τους φίλους να είναι πιο κόσμιοι στις εκφράσεις τους γιατί θα είναι κρίμα κάποια στιγμή να γίνει και μόνιμη απενεργοποίηση του θέματος,όπως σωστά λέει η Αμαλία.
Δεν νομίζω πως έχουμε να μοιράσουμε μεταξύ μας και τίποτα εδώ παρα μόνο σκέψεις και πιστέυω.Αντίθετα μπορούμε να μάθουμε πολλά.
Καλή μας συνέχεια.


Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 23:20:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
Φίλε Σάκης 68 ο στρατηγός Γράψας απο όσο γνωρίζω θα πάει σίγουρα αυριο στην Τουρκία.Και πιστέυω οτι εκεί θα ανοίξει το θέμα.

Όσο για το αν φοβάται η αντιπολίτευση,...ίσως


Όσο για τις παραβιάσεις..
http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20080524/35.jpg

ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dnike
Νέο Μέλος

Greece
33 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2008, 23:55:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dnike
Παιδιά να παρακαλέσω και εγώ με την σειρά μου να σταματήσουν οι όποιες διαμάχες! Υπάρχουν και οι "ενδιάμεσοι" παρατηρητές οι οποίοι παρακολουθούν το θέμα αυτό οι οποίοι δεν ανήκουν ούτε στους φανατικούς θρησκομανείς αλλά και ούτε στους ακραία υλιστές (των οποίων τα επιχειρήματα παρακολουθώ με ενδιαφέρουσα προσοχή). Σε κάθε περίπτωση η Τουρκία είναι σε κρίση και πρέπει να αναμένουμε εξελίξεις στο Αιγαίο. Αυτό που θα ήθελα να πω με την σειρά μου είναι κάτι που δεν το έχει αναφέρει κανείς ως τα τώρα...

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ οι Προφητείες για πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας να είναι υποβολιμαίες από "ΓΝΩΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ" κέντρα τα οποία θέλουν να προετοιμάσουν την Ελληνική (και όχι μόνο) κοινή γνώμη για όσα θα επακολουθήσουν...Τι εννοώ? Θέλει ας πούμε ο Bush να κάνει επίθεση στο Ιράν..Και θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις ασχέτως νίκης ή ήττας του... Το πιο απλό από όλα είναι να προετοιμάσει το έδαφος με 2-3 "τοποθετημένους" και "μιλημένους" προφητοπάστορες οι οποίοι θα λένε ότι είναι θέλημα του Ιησού η Αμερική να κάνει πόλεμο με τους απίστους..Και προετοιμάζουν την κοινή (και εξαιρετικά συντηρητική) κοινή γνώμη...Σε αυτήν την περίπτωση θα πανηγυρίσουν όσα μέλη μας κοιμούνται και ξυπνάνε με τις προφητείες των Γεροντάδων αλλά το αφανές δίκιο θα το έχουν οι σκεπτικοί ορθολογιστές μας φίλοι οι οποίοι...ποντάρουν στην Ειρήνη...Ας σκεφτούμε και αυτό το ενδεχόμενο!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

40palikj
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
59 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 02:15:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 40palikj
Ρε παιδια, το ειπε ο π.Παισιος, ο οποιος φυσικα δεν ηταν βαλτος κανενος, οτι οταν ακουσετε να γινεται λογος για να ναυτικα μιλια, τοτε αυτος κοντα ειναι. Απλα πραγματα, οταν ακουσετε στην τηλεοραση κατι τετοιο(γιατι αυτα ειναι πολυ χοντρα και δεν κρυβονται) παντε καμια βολτα απο το χωριο να καθαρισετε το παλιο σπιτι, παρτε και κανενα σακι αλευρι, αλατι και λιγο λαδακι(οχι απο αυτο με το ορυκτελαιο!!!) και ολα εντονε τσιπ καλα!
Τωρα για τα υπολοιπα, εγω το πιστευω(κρινοντας απο τα σημερινα γεγονοτα-συγκυριες) οτι οι προφητειες θα μας βρουν σε καποια παραλια, φετος ομως οχι ...next year. Απλα πραγματα..
α και κατι αλλο, αν δειτε την κυβερνηση να κλεινει τα κοινωνια-οικονομικα-πασης φυσεως προβληματα 'οπως-οπως' δηλαδη κακην κακως και την αντιπολιτευση να μην λεει τιποτα η να ειναι προκλητικα χλιαρη, τοτε να ξερετε....προετοιμαζομαστε για πολεμο αλλα δεν το λεμε ευθεως στο λαο μας...για να μην πανικοβληθει...
Φυσικα τυχον 'κρυφη' προετοιμασια μας, σημαινει οτι ξαφνικα υπουργοι-υφυπουργοι κ.α. θα επισκεπτοναι συνεχως τα νησια ταχα μου για τιποτα εγκαινια ή ως επιτιμοι προσκεκλημενοι, αλλα ο σκοπος θα ειναι η τονωση του ηθικου του νησιωτων μας χωρις φυσικα αυτοι να αντιληφθουν τιποτα ευθεως, αλλα 'πλαγιως'
Α ναι και το πιο σημαντικο, αν τυχον ακουσετε για καμια κατοιδιαν συναντηση καραμανλη-παπανδρεου(αν το παιξουν τα μμε) να ξερετε...ειναι 'μιλημενιδης' η υποθεση...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
fosekfotos
Νέο Μέλος


21 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 02:22:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους fosekfotos
Ύστερα από όλα αυτά εγώ εξέρχομαι του Forum.Η κυρία διαχειριστής με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ.Και τα γυαλιά να τα βάλει εκεί που ξέρει.Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που έφτασαν το θέμα ως εδώ.Για μένα υπήρξε μια ωραία και ευχάριστη απασχόληση.

Φίλε makedon(για εμένα είσαι makedon και όχι macedon) και φίλη medtech, βασική αρχή όλων μας πρέπει να είναι το "μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν". Φανταστείτε να είχατε ανοίξει ένα θέμα, να το είχατε φτάσει σε ένα σημείο με το ζήλο σας και να σας έκαναν ό,τι κάνατε.Ο σκοπός των μελών που συμμετέχουν πρέπει να είναι εποικοδομητικός και όχι καταστροφικός.Αν διαφωνούμε με τον πυρήνα του δεν συμμετέχουμε.Δεν είναι θέμα ελευθερίας του λόγου και μαλακίες.Είναι θέμα σεβασμού στα πιστεύω του άλλου.Αυτό πρέπει να προστατεύεται.

Γεια και χαρά σε όλους.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 02:42:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Φίλε makedon(για εμένα είσαι makedon και όχι macedon) και φίλη medtech, βασική αρχή όλων μας πρέπει να είναι το "μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν". Φανταστείτε να είχατε ανοίξει ένα θέμα, να το είχατε φτάσει σε ένα σημείο με το ζήλο σας και να σας έκαναν ό,τι κάνατε


Ωστε θεωρεις καταστροφη το γεγονος οτι καποιοι διαφωνουν για την γνησιοτητα των προφητειων και οχι μονο διαφωνουν αλλα και παραθετουν τους λογους για τους οποιους θεωρουν τις προφητειες ως κιβδηλες.

Εαν εισουν πιο αντικειμενικος θα εβλεπες οτι το θεμα χαλασε εξαιτιας την επιθετικοτητας με την οποια αντιμετωπιστηκαν οι αντιρρησιες και οχι επειδη υπηρξαν αντιρρησεις.

The plural of anecdote is not data.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OmasEpsilon
Μέλος 2ης Βαθμίδας

n/a
216 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 03:26:17  Εμφάνιση Προφίλ
Η Τουρκία είναι αναλώσιμη χώρα, έκανε τον κύκλο της. Είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί.
Την Ελλάδα δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς. Είχαν άπειρες ευκαιρίες στο παρελθόν και το μόνο που κατάφεραν είναι μια τρύπα στο νερό. Αυτά που προσπαθούν να κάνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα για να δημιουργήσουν "θέμα" ( κυρίως μειονότητες ) είναι και το τελευταίο τους σχέδιο το οποίο φυσικά και θα αποτύχει. Όσο για τους Τούρκους πράκτορες-στρατηγούς κάνουν καλά την δουλειά τους. Άραγε αυτοί εκεί απέναντι ενδιαφέροντε για τον λαό τους? Δεν το νομίζω... όλα είναι μελετημένα. Τόσο μελετημένα που τα γεροντάκια τα συζητούσανε απο το '80 στα καφενεία. Το '91 έπεσαν τα συρματομπλέγματα και μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο να γεμίσει η Ελλάδα αλλοδαπούς με σκοπό να δημιουργήσουν θέμα μειονότητας και μελοντικό διαλεμισμό κομματιών από την εδαφική ακαιρεότητα της Ελλάδας. Στο σχέδιο και Έλληνες πολιτικοί-προδότες.

όμως όταν έχουν γνώση οι φύλακες...

http://www.youtube.com/watch?v=e3gHiz_PZJ8

8 Μαίου, Μέρα μεσσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

40palikj
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
59 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 03:28:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 40palikj
Αντε παλι...
βρε ουστ.....εξω απο εδω...
δεν ειναι θεμα το 'δεχεστε η οχι τις προφητειες;'!!!
Πωπω, καλα μερικοι απο εσας εισασταν σιγουρα σκραπες στην εκθεση...εισαι μονιμως ΕΚΤΟΣ θεματος....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OmasEpsilon
Μέλος 2ης Βαθμίδας

n/a
216 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 04:34:35  Εμφάνιση Προφίλ
όσο τους δίνετε τροφή τόσο θα φυτρώνουν για αυτό
κόψτε το νερό να ξεραθούν τα λάχανα.
Είναι απλό 40palikj

8 Μαίου, Μέρα μεσσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

40palikj
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
59 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 04:51:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 40palikj
μπα...υπαρχουν και μερικα ξεροχορτα...φυτρωνουν στα βραχια....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 06:16:31  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
amalia
macedon πράγματι στα 2 τελευταία μηνύματά σου έχεις υπερβεί τα όρια!

Αμαλία μου, πράγματι το γνωρίζω αυτό. Μου βγήκε όμως αυθόρμητα, τόσο που σκέφτομαι ότι πλέον άρχισα να εκφράζομαι σαν χριστιανός.

quote:
amalia
Σίγουρα όμως δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τις όποιες προσπάθειές του να μποϊκοτάρει τις απόψεις στις οποίες δεν συμφωνεί, με τον τρόπο που τις χαρακτήρισες.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπόρεσα να βρω τίποτε άλλο που να περιγράφει καλύτερα το "πνευματικό του πόνημα". Φυσικά το ότι η έκφρασή μου ήταν "εκτός ορίων" (που είναι αλήθεια) δε σημαίνει ότι δεν απέδιδε την πραγματικότητα (που επίσης είναι αλήθεια). Το ένα δεν αναιρεί το άλλο

quote:
fosekfotos
Αν διαφωνούμε με τον πυρήνα του δεν συμμετέχουμε

Χμμ... θα διαφωνήσω φίλε μου. Οταν διαφωνούμε με τον πυρήνα του θέματος, καταθέτουμε τη διαφωνία μας.

quote:
fosekfotos
Είναι θέμα σεβασμού στα πιστεύω του άλλου

Οταν τα πιστεύω του άλλου βγαίνουν από τον ίδιο σε δημόσια κριτική, τότε κρίνονται δημόσια.

quote:
OmasEpsilon
Μέρα μεσσημέρι σαν να έσβησε κάποιος...

Τουλάχιστον μάθε να γράφεις το "μεσημέρι" σωστά, μια και το χρησιμοποιείς σαν υπογραφή.

quote:
40palikj
Αντε παλι...
βρε ουστ.....εξω απο εδω...

Μμμμ.... μπα!

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dimitris213
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
157 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 08:57:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dimitris213
Καλημέρα.
Μ'αρέσει που επιμένουμε δυναμικά να προσπαθούμε να συνεχίσουμε της συζητησή μας παρα τις συνθήκες.
Συγχαρητήρια σε όλους σας παιδιά!

Φίλε Fosekfotos αν παρακολουθείς ακόμη την συζήτηση σου έχω στείλει Π.Μ αν δεν το έλαβες σε παρακαλώ στείλε μου ένα e-mail (θα το βρεις στο προφιλ μου).Το ιδιο ισχύει και για Βοανεργες, Βυζαντινός,
MIXAHL32, spyros76 ,OmasEpsilon και Marco_Hietala. Δυστυχώς για κάποιο λόγο (ίσως δεν κάνατε register κάποιο έγκυρο e-mail) δεν φαίνεται να παραλαμβάνετε τα Π.Μ.

*Π.Μ =προσωπικά μηνύματα

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "

Edited by - Dimitris213 on 25/05/2008 08:59:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

orfeas7
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
322 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 09:35:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους orfeas7
quote:
OmasEpsilon
Την Ελλάδα δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς. Είχαν άπειρες ευκαιρίες στο παρελθόν και το μόνο που κατάφεραν είναι μια τρύπα στο νερό.

Δεν το νομίζω φίλε μου. Μου φαίνεται ότι την εχουν παρααγγίξει την Ελλάδα. Σ'αυτό το χάλιπου βρισκόμαστε είναι δυνατόν να φταίμε μόνο εμείς;

Όταν λέω "χάλι" βλέπε τις καλοκαιρινές φωτιές, τις απάνθρωπες μεγαλουπόλεις, την ακρίβεια, την ανεργία και χίλια τόσα άσχημα που όλοι μας βλέπουμε. Πολλές φορές ο πόλεμος γίνεται με αθόρυβο τρόπο και χωρίς στρατό.

_____________________
Στην κολυμπήθρα ρίξανε νερό αλκοολούχο και τ'ονομα που μου 'δωσαν ήταν χαμένο ρούχο...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στεφανος
Νέο Μέλος


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 10:33:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Στεφανος
amalia νομιζω οτι εξαντλησες ολη σου την αυστηροτητα με τον macedon.ηταν πολυ σκληρο να του πεις οτι έχει υπερβεί τα όρια και η τιμωρια της κιτρινης καρτας ειναι υπερβολικη(δεν θα παιξει για ποσες αγωνιστικες;).ο macedon ειναι καλοπροαιρετος και δεν ειρωνευεται ουτε προσβαλλει τους συνομιλητες του θεωρω αδικη την ποινη του.παρακολουθωντας αυτο το forum και αλλα εχω καταλαβει οτι εισαι ενας δικαιος και αμεροληπτος κριτης που διαγραφει και αυτους που προσβαλλουν αλλα και αυτους που δεν συμφωνουν μαζι του.(ξεχνω το ονομα καποιου αξιολογου μελους που εφυγε νυχτα μονο και μονο επειδη ειπε οτι δεν θελει καλα σχολια απο σενα).διευκρινιζω οτι ειμαι κατα των προφητειων(σοβαρα το λεω φαινεται απο τα λιγα μηνυματα μου) και θελω απελπισμενα να μεινω και να διαβαζω αυτα που γραφεις οποτε μην με διαγραψεις σε παρακαλω η τουλαχιστον δωσε μου κοκκινη καρτα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Στώμεν Καλώς
Μέλος 1ης Βαθμίδας


91 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 10:35:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Στώμεν Καλώς
Πρός διαχειριστές,
Παρακαλώ πολύ εάν είναι εφικτό, να με ενημερώσετε πώς μπορώ να προσθέσω εικόνα μέσα στο θέμα, αλλά και πώς μπορώ να έχω μία εικόνα στο τέλος έκαστου μηνύματος ώς υπογραφή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 11:40:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ
quote:
(ξεχνω το ονομα καποιου αξιολογου μελους που εφυγε νυχτα μονο και μονο επειδη ειπε οτι δεν θελει καλα σχολια απο σενα).


.....Trainman!!!


Λουκάς

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 25/05/2008 11:41:18Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

spyros76
Νέο Μέλος

Greece
48 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 12:26:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους spyros76
Αγαπητη Αμαλια,
μεχρι τωρα πιστευα οτι κρατας τουλαχιστον τα προσχηματα αλλα με τα "γυαλια" ξεφυγες αρκετα.
Προφανως με το ονομα αυτο γραφετε παραπανω απο ενας συντονιστες.Ισως ετσι εξηγηται η κυκλοθυμια ,τα δυο μετρα και δυο σταθμα και η ανοχη στο μακεδον που συνεχισε να ειρωνευεται ακομα και μετα τη κιτρινη καρτα.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
amalia
macedon πράγματι στα 2 τελευταία μηνύματά σου έχεις υπερβεί τα όρια!

--------------------------------------------------------------------------------


Αμαλία μου, πράγματι το γνωρίζω αυτό. Μου βγήκε όμως αυθόρμητα, τόσο που σκέφτομαι ότι πλέον άρχισα να εκφράζομαι σαν χριστιανός.


quote:
--------------------------------------------------------------------------------
amalia
Σίγουρα όμως δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τις όποιες προσπάθειές του να μποϊκοτάρει τις απόψεις στις οποίες δεν συμφωνεί, με τον τρόπο που τις χαρακτήρισες.

--------------------------------------------------------------------------------


Η αλήθεια είναι πως δεν μπόρεσα να βρω τίποτε άλλο που να περιγράφει καλύτερα το "πνευματικό του πόνημα". Φυσικά το ότι η έκφρασή μου ήταν "εκτός ορίων" (που είναι αλήθεια) δε σημαίνει ότι δεν απέδιδε την πραγματικότητα (που επίσης είναι αλήθεια). Το ένα δεν αναιρεί το άλλο

Περιμενω το νοημα των γυαλιων για να μπορεσω να το σχολιασω εγκυρα χωρις να υποθεσω κατι αλλο απο αυτο που θες να πεις.


Φιλε Δημητρης213 δεν ελαβα κατι αλλα μπορεις να μου στειλεις στο ε-μαιλ μου απο το προφιλ μου.

Φιλε fosekfotos απαραδεκτα σχολια που μονο φανατισμο προκαλουν.Επανεξετασε και επανορθωσε.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

comer
Μέλος 1ης Βαθμίδας


123 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 14:19:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους comer
Eτσι το καταντησαμε το μαγαζι :)

http://www.youtube.com/watch?v=_T3-YX2mQh8&feature=related


"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 14:58:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:
spyros76:

Περιμενω το νοημα των γυαλιων για να μπορεσω να το σχολιασω εγκυρα χωρις να υποθεσω κατι αλλο απο αυτο που θες να πεις.Ευχαρίστως

Το νόημα των γυαλιών αγαπητέ spyros76 είναι το να τα βλέπει κανείς όλα και όχι μόνο αυτά που συμφέρουν την δική του άποψη. Συμβολίζουν τη διάκριση, την προσεκτική μελέτη όσων έχουν γραφτεί και την αποφυγή βιαστικών και ανακριβών κρίσεων.

Ως αντικείμενο που θα μπορούσε να το βάλει κανείς "εκεί που ξέρει" - όπως με περισσή ευγένεια και ήθος με παρότρυνε ο fosekfotos (του οποίου ο λογαριασμός και απενεργοποιείται) θα πρότεινα να φορεθούν μπροστά από τα μάτια.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

spyros76
Νέο Μέλος

Greece
48 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 15:01:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους spyros76
Φιλε dnike δεν γινεται τον Κοσμα τον Αιτωλο να τον εβαλε ο Μπους να πει τις προφητειες αυτες.
Μου αρεσει ομως η σκεψη σου οτι μπορει καποιοι να επιχειρησουν να¨"εκπληρωσουν" τις προφητειες με δικο τους σκοπο και να παραπλανησουν τον κοσμο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 16:30:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Φιλε dnike δεν γινεται τον Κοσμα τον Αιτωλο να τον εβαλε ο Μπους να πει τις προφητειες αυτες.
Μου αρεσει ομως η σκεψη σου οτι μπορει καποιοι να επιχειρησουν να¨"εκπληρωσουν" τις προφητειες με δικο τους σκοπο και να παραπλανησουν τον κοσμο.

Χαιρομαι που καποιος αρχισε να σκεφτεται οτι ισως οι προφητειες να εξυπηρετουν οχι τους σκοπους του Θεου αλλα τους σκοπους καποιων ανθρωπων...


quote:
40palikj
Αντε παλι...
βρε ουστ.....εξω απο εδω...
δεν ειναι θεμα το 'δεχεστε η οχι τις προφητειες;'!!!
Πωπω, καλα μερικοι απο εσας εισασταν σιγουρα σκραπες στην εκθεση...εισαι μονιμως ΕΚΤΟΣ θεματος....

Αντε πάλι...

Σου υπενθυμιζω ξανα οτι αυτο ειναι ενα ελευθερο forum.Επισης οτι οι εκφρασεις σου ειναι λιαν αναγωγες...απευθυνεσαι σε ανθρωπους και οχι σε σκυλια.Την επομενη φορα που εσυ ή καποιος αλλος φερθει ετσι,θα ειδοποιησω τους διαχειριστες.

Οσο για το "ουστ" δεν θα σου κανουμε την χαρη.Και ειμαστε ΕΝΤΟΣ θεματος αφου συζητατε για εκπληρωση προφητειων δικαιουμαστε να εκφρασουμε και να αιτιολογησουμε τις αντιρρησεις μας για την υποτιθεμενη εκπληρωση τους.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 25/05/2008 17:03:24

Edited by - medtech on 25/05/2008 17:05:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

comer
Μέλος 1ης Βαθμίδας


123 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 16:59:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους comer
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΠΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 17:17:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
Διακοπη για διαφημισεις εεεε... εννοω οδηγιες.

Πως κανουμε quote:

Στο γαλαζιο παραθυρο που ανοιγει οταν παταμε απαντηση στο θεμα παρατηρηστε οτι υπαρχει ενα εικονιδιο που περιεχει ενα ασπρο ορθογωνιο με γραμμες (θυμιζει μικρογραφια γραμμενης σελιδας) και ενα κοκκινο βελακι.Βρισκεται κοντα στο εικονιδιο με το χαμογελαστο κιτρινο ανθρωπακι (που οταν το πατησουμε μας βγαζει ενα μενου με smiles).

1.Παταμε το τετραγωνακι αυτο.

Θα εμφανιστει το εξης (quote) (/quote) με μονη διαφορα οτι τα ( ειναι [.Αναγκαζομαι να αντικαταστησω τα [ με ( στο παραδειγμα μου γιατι αν βαλω [ ο HTML κωδικας θα εμφανισει το (quote) (/quote) σαν γραμμη.


2.Κανουμε copy (αντιγραφη) το κοματι του κειμενου που επιθυμουμε να αναφερουμε και το επικολουμε ΜΕΤΑΞΥ των (quote) (/quote) πχ:

(quote) ΚΕΙΜΕΝΟ(/quote).

Προσοχη να μην λειπει κανενα [ αλλιως ο κωδικας του quote δεν θα δουλεψει.

Γραφουμε την απαντηση μας απο κατω και ΕΞΩ απο το συστημα

(quote) ΚΕΙΜΕΝΟ(/quote).Δηλαδη:

(quote) ΚΕΙΜΕΝΟ(/quote) ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Εαν θελουμε να κανουμε και αλλο quote επαναλαμβανουμε τα βηματα 1 και 2 διαφορετικα παταμε αποστολη.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 25/05/2008 17:28:53Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OmasEpsilon
Μέλος 2ης Βαθμίδας

n/a
216 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 17:32:27  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
OmasEpsilon
Την Ελλάδα δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς. Είχαν άπειρες ευκαιρίες στο παρελθόν και το μόνο που κατάφεραν είναι μια τρύπα στο νερό.

Δεν το νομίζω φίλε μου. Μου φαίνεται ότι την εχουν παρααγγίξει την Ελλάδα. Σ'αυτό το χάλιπου βρισκόμαστε είναι δυνατόν να φταίμε μόνο εμείς;

Όταν λέω "χάλι" βλέπε τις καλοκαιρινές φωτιές, τις απάνθρωπες μεγαλουπόλεις, την ακρίβεια, την ανεργία και χίλια τόσα άσχημα που όλοι μας βλέπουμε. Πολλές φορές ο πόλεμος γίνεται με αθόρυβο τρόπο και χωρίς στρατό.

_____________________
Στην κολυμπήθρα ρίξανε νερό αλκοολούχο και τ'ονομα που μου 'δωσαν ήταν χαμένο ρούχο...Οι φωτιές δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτό που είχαν έχουν και θα έχουν στο μυαλό τους οι εχθροί της Ελλάδας. Ο αθόρυβος πόλεμος είναι ο λεγόμενος "silent war" και έχει να κάνει με την εσωτερική διάλυση μιας χώρας αρχής γενομένης από την οικονομία και την πολιτική. Αυτό γίνετε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Είναι το τελευταίο σχέδιο τους το οποίο θα αποτύχει.

Με τις προφητείες είμαι και εγώ επιφυλακτικός διότι είναι δύσκολο να διασταυρώσεις την εγκυρότητα αυτών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τις δέχομαι αλλά και δεν τις απορίπτω. Αυτό που δέχομε ως πληροφορία είναι η ιστορία του πλανήτη των περασμένων ετών όσο αφορά τα "συμφέροντα" και μέσα από αυτές τις πληροφορίες σε συνδιασμό με τις τρέχουσες εξελίξεις μπορείς να προβλέψεις "που το πάνε". Δυστιχώς το πάνε εκεί που συζητάμε τόσο καιρό εδώ μέσα.

@Macedon
θα διορθώσω το ορθογραφικό λάθος στην υπογραφή μου. Ομολογώ ότι δεν το πρόσεξα καν.

8 Μαίου, Μέρα μεσσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 19:14:05  Εμφάνιση Προφίλ
ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ή Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Οι δήθεν προφητείες του Παϊσιου ανάγονται στις δήθεν προφητείες του Κοσμά που ανάγονται στις δήθεν προφητείες του Αγαθάγγελου που ανάγονται στις ασυναρτησίες του Λέοντος του ΣΤ΄ και ειδικότερα στο "χρησμό περί αναστάσεως της Κωνσταντινουπόλεως".

ΟΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΣΤ

"Περί του πτωχού βασιλέως"

Ο Λέων κάνει μια αναφορά σε κάποιον βασιλιά που θα πολεμήσει τους Ισμαηλίτες (που αυθαίρετα οι χριστιανοί ταυτίζουν με τους Τούρκους). Δίνει και μάλιστα σημαντικά στοιχεία για την αναγνώρισή του από τους πιστούς (μην τυχόν τους ξεφύγει, αν και με την περιγραφή αυτή δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν πάνω από δύο σε ολόκληρο τον πλανήτη).

Από την περιγραφή του "πτωχού βασιλέως", φαίνεται πως αυτός μπορεί να περιγραφεί στο σύνολό του με δύο λέξεις: Χάλι μαύρο!. Και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΠΤΩΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ"

Σύμφωνα με τις περιγραφές του Λέοντα, ο πτωχός βασιλεύς θα αναγνωρίζεται από τα εξής σημάδια:

Θα έχει κάλο στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού
("ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων")
Θα είναι γκέυ
("το είδος αυτού γυναικείον")
μεσόκοπος
("μέσος την ηλικίαν")
φαλακρός και κοντός
("φαλακρός, μικρόν")
με καμπουρωτή μύτη
("η ρίς αυτού επικεκυφυία")
με γλαρωμένα μάτια
("οι οφθαλμοί μετέωροι")
με το δεξί μάτι αλλοίθωρο
("από του δεξιού οφθαλμού αυτού, ος έστι στρεβλός οφθαλμός")
γεμάτος ελιές στην ωμοπλάτη, στο πόδι, στο αυτί και στο δεξί φρύδι
("ελαίας έχων και μάλλον του ωμοπλάτου, επί τε του μηρού και του ωτός και επί τη δεξιάν οφρύν")

(Λέοντος Σοφού, "Απαντα", Παρίσι 1863, σελ. 1141-1145)

Αυτόν τον ταλαίπωρο γκέυ Κουασιμόδο υποτίθεται θα διαλέξει ο θεός (σύμφωνα με το Λέοντα) για να αναλάβει τον πόλεμο κατά των Ισμαηλιτών και τον εκχριστιανισμό της οικουμένης, αφού θα σφάξει όλους τους μη χριστιανούς. Θα στείλει μάλιστα ο θεός δύο αγγέλους που θα μοιάζουν με λευκοφορεμένους ευνούχους (ίσως για να ταιριάζουν με το βασιλιά) για να του πουν τι θα κάνει:

"Οδηγήσουσι δε αυτόν και δύο άγγελοι εν ομοιώματι ανθρώπου λευκοφόρου ευνούχου· και εις τα ώτα αυτού λαλήσουσι τι μέλλει πράττειν"

Από την περιγραφή που κάνει ο Λέων ο ΣΤ΄, είναι φανερό πως με έναν τέτοιο λεβέντη, οι Τούρκοι θα φύγουν πέρα από την Κόκκινη Μηλιά... από την τρομάρα τους...

(Συνεχίζεται με το "ξανθό γένος")

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 19:50:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Θα είναι γκέυ
("το είδος αυτού γυναικείον")

Η σωστη αποδωση θα ηταν "θα ειναι γυναικωτος".Το γυναικωτος δεν ταυτιζεται απαραιτητα με τον ορο "ομοφυλοφιλος" αφου υπαρχουν και αρρενοπωτατοι ομοφυλοφιλοι.

Παντως εχεις δικιο με τετοια εμφανιση οι Τουρκοι ειτε θα το βαλουν στα ποδια απο την τρομαρα τους ειτε θα πεθανουν απο τα γελια

The plural of anecdote is not data.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2008, 19:54:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα δηλαδή??Ρε παιδιά ο ένας αποχωρεί ο άλλος φεύγει.Τα καταφέρατε ρε άτιμα.....να το σταματήσετε.


Συνεχίστηκαν οι προκλησεις και σήμερα.

http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20080525/13.jpg

Δείτε και λίγο το πρόγραμμα..Στεφάνι στον Σφαγέα των λαών...

ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 49 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy