ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Κανονισμοί Εγγραφής και Δήλωση Συμφωνίας με τον Τρόπο Λειτουργίας του ESOTERICA.gr
Δήλωση Μυστικότητας για τα ESOTERICA.gr Forums !

Εάν συμφωνείτε με τους όρους και τις συνθήκες που δηλώνονται παρακάτω, πατήστε το κουμπί "Συμφωνώ!". Ειδάλλως, πατήστε "Ακύρωση".

Για να χρησιμοποιήσετε με πλήρη δικαιώματα εγγεγραμένου μέλους αυτά τα Forums απαιτείται να εισάγετε ένα "Όνομα Μέλους" (UserName), ένα password(που αρχικά δημιουργείται αυτόματα για σας από το πρόγραμμα των Forums) και την e-mail σας διεύθυνση η οποία πρέπει να είναι έγκυρη και ισχύουσα.

Πρέπει πάντως να θυμάστε ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχετε σ'αυτήν την περιοχή του ESOTERICA.gr κοινοποιούνται(εκτός εάν οι ίδιοι το δηλώνετε διαφορετικά με τις αντίστοιχες επιλογές, όπου υπάρχουν) και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να μοιραστείτε κάποιο προσωπικό στοιχείο.

Οι υπεύθυνοι αυτών των Forums δεσμεύονται πως δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσουν στοιχεία που τα μέλη δεν επιθυμούν να γίνει έτσι και φυσικά ούτε να κοινοποιήσουμε πληροφορίες προς τρίτα μέρη χωρίς τη σαφή συγκατάθεση του μέλους.

Οποιοσδήποτε επισκέπτης του τόπου θεωρεί υλικό που παρέχεται από μέλος των Forums ως εξευτελιστικό, υβριστικό κ.λπ. ενθαρύνεται ανοικτά από την ομάδα του ESOTERICA.gr να επικοινωνήσει με τους Διαχειριστές ή τους Συντονιστές μέσω e-mail ή μέσω των Forums συζήτησης. Οι τελευταίοι είναι από εσάς τους ίδιους δικαιοδοτημένοι να αφαιρούν ή να τροποποιούν στοιχεία που υποβάλλονται από εσάς για λόγους που καθιστούν παραβίαση των κανονισμών και των αρχών λειτουργίας, είτε δηλώνονται/εννοούνται είτε όχι.

Αυτός ο τόπος πιθανώς να περιέχει links προς άλλους δικτυακούς τόπους και αρχεία. Δεν έχουμε έλεγχο πάνω στο περιεχόμενο και δεν μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα είναι επίθετικό, ενοχλητικό ή δυσάρεστο. Πάντως θα αφαιρούμε links σε υλικό που θεωρούμε ακατάλληλο μόλις το αντιλαμβανόμαστε.

Τα παραπάνω δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως προσπάθεια λογοκρισίας (καθώς οι υπεύθυνοι του ESOTERICA.gr επιθυμούν ακριβώς το αντίθετο: την πραγματική ελευθερία του λόγου και των ιδεών)αλλά σαν εγγύηση προστασίας της αξιοπρέπειας και της νοημοσύνης όλων ανεξαιρέτως των καλοπροαίρετων επισκεπτών του τόπου

Αυτά τα Forums συζήτησης δίνουν στους χρήστες δύο επιλογές για να αλλάξουν ή να τροποποιήσουν πληροφορίες που περιέχονται στο "Προφίλ" τους:

  1. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν Login με το "Όνομα Μέλους" και το password που τους αντιστοιχεί για να αλλάξουν τις πληροφορίες στο "Προφίλ" τους.
  2. Σε περίπτωση απώλειας του password, τα μέλη μπορούν να στείλουν e-mail στο forums@esoterica.gr ή να χρησιμοποιήσουν το βοήθημα "Ξεχάσατε τον Κωδικό;".

Τα Cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα στον browser που χρησιμοποιήτε για να συμμετάσχετε ώς εγγεγραμένο μέλος σ'αυτά τα Forums συζήτησης. Τα Cookies χρησιμοποιούνται στην επιτυχή ταυτοποίηση του εγγεγραμένου μέλους κατά την είσοδό του στα Forums από την εφαρμογή που τα υποστηρίζει, για την φύλαξη του password μόνον στον δικό σας υπολογιστή, την φύλαξη επιλογών διαμόρφωσης των forums που εσείς κάνετε (πάλι στον δικό σας υπολογιστή) και μόνον γι'αυτόν το σκοπό.

Με το πάτημα του κουμπιού "Συμφωνώ!" δηλώνετε ότι έχετε την πλήρη και έννομη ευθύνη για τη συμμετοχή σας. Δηλώνετε επίσης ότι είστε πλήρως υπεύθυνοι για κάθε πληροφορία ή αρχείο που υποβάλλετε. Συμφωνείτε επίσης ότι δεν θα αποστείλετε οποιοδήποτε υλικό δεν ανήκει σε εσάς ή στους υπεύθυνους του τόπου.

Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες

Εάν όντως συμφωνείτε με τους Κανονισμούς και τις Πολιτικές που δηλώνονται σ'αυτήν την συμφωνία καθώς και με τα κριτήρια που αναφέρονται, προχωρήστε πατώντας το κουμπί "Συμφωνώ!" παρακάτω, ειδάλλως πατήστε "Ακύρωση".Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη Δήλωση Μυστικότητας χρήσης των Forums, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Διαχειριστή (administrator) στη διεύθυνση: forums@esoterica.gr

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0
Maintained by Digital Alchemy