ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Γήινοι και Εξωγήινοι
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 41
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2014, 13:47:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
panpam, killuminati, panosfromlydian something

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2014, 14:47:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

panpam, killuminati, panosfromlydian something

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


Έχει πλάκα και το πως αρχίζει το παραμιλητό μετά το κακάρισμα

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/05/2014, 20:07:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σας παρακαλώ αν κανείς γνωρίζει, με όση ακρίβεια μπορεί να υπάρχει, κάτι σε σχέση με του Ανδρομαίδιους ( πιθανούς κατοίκους του γαλαξία της Ανδρομέδας ), με ενδιαφέρει οτιδήποτε διασταυρωμένο και αν γνωρίζετε, παράδειγμα: εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, αν είναι μιας μορφής, πολιτισμός τους, τεχνολογία τους κλπ., σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υστερόγραφο: Δυστυχώς αλλά αυτά που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και είναι πραγματικά πάρα-πάρα πολλά, πάσχουν σοβαρότητας, κατά την άποψη μου, με αποτέλεσμα να μην εξάγετε κάποιο σοβαρό συμπέρασμα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2014, 07:46:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι Ανδρομέδιοι, ζουν σε μία πόλη με πάρα πολύ ψιλά τοίχοι, σαν φρούριο δηλαδή, έχουν γκρι-γαλάζια μαλλιά μέχρι την μέση, αμυγδαλωτά μάτια διαπεραστικά, είναι αρκετά λευκοί με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, μπορούν και αιωρούνται, τα ενδύματα τους και για τους άνδρες και τις γυναίκες είναι σαν ρόμπες χωρίς κουμπιά μακριές.

Πριν περάσεις μέσα από τα τοίχοι γίνεται έλεγχος στα μάτια από τους φύλακες, δύο είναι συνήθως εκτός κτηρίου, μάλλον δεν είναι ακριβώς έλεγχος, σε βλέπουν στα μάτια και μπαίνεις στην κύρια αίθουσα της τεχνολογίας, χωρίς να βλέπεις τον δρόμο, είναι σαν να σε υπνωτίζουν.

Όταν γίνει αυτό βλέπεις το παζάρι της τεχνολογίας, με τα δρομάκια και την κύρια αίθουσα, ότι μπορείς να φανταστείς, μέχρι και καλούπι ανθρώπινο για συντήρηση.

Λέω παζάρι γιατί μπορείς να μπεις μέσα, να δεις να επιλέξεις, το τι θέλεις και παίζει ρόλο μάλλον η φύση του είδους, δεν ξέρω αν μπαίνουν όλοι, οι αυτοί που έχουν προσκληθεί και στο παρελθόν.

Αυτά, τώρα τι εννοείς λέγοντας διασταυρωμένο;

Πως μπορεί να διασταυρώσει κάποιος το οτιδήποτε;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2014, 13:01:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Maria3 Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ για όλες τις άλλες εξωγήινες φυλές υπάρχουν στοιχεία και καλά και κακά, για τους Ανδρομέδιους υπάρχουν στοιχεία μόνο καλά, παρ’ ότι ανακατεύονται στα πάντα, σε όλους τους πολέμους, σε χιλιάδες δεν ξέρω πόσες κλωνοποιήσεις, παριστάνουν τον χωροφύλακα του Σύμπαντος κλπ. απλά μου θυμίζουν λίγο τους Αμερικάνους στον πλανήτη μας και αυτό δεν με πείθει ιδιαιτέρα για τις προθέσεις τους, η ερώτηση ίσως ήταν ΛΑΘΟΣ, απλά ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο που να μπορεί να με πείσει για την αγνές «φωτεινές» προθέσεις τους.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2014, 19:48:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sol-mix, κανείς δεν ξέρει να σου απαντήσει με σιγουριά υποθέσεις κάνουμε, τώρα για τις κλωνοποιήσεις την βοήθεια κτλ.

Η άποψη μου είναι ότι υπάρχουν επιστήμονες βιολόγοι που αναγνωρίζονται και παίρνουν Νόμπελ για τις έρευνες τους, όλες αυτές οι έρευνες δεν περνάν και από πειραματικό στάδιο;

Βλέπουμε εξάλλου και τους επιστήμονες πάλη τους ζωολόγους, όπου ξέρουμε πως άρχισαν οι πρώτες αναπαραγωγές για να μην εξαφανιστούν κάποια είδη και μέσα σε ζωολογικούς κήπους.

Η όταν ο γιατρός (και η ιατρική επιστήμη θεωρείτε) χωρίς σύνορα πηγαίνει αφιλοκερδώς να βοηθήσει ευπαθείς κοινωνίες, όπως τα παιδιά στην Αιθιοπία, στους πολέμους, ή σε φονικές φυσικές καταστροφές γιατί το κάνει πιστεύεις;

Για αυτούς όμως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αλλά γιατί λοιπόν πρέπει να απορούμε με τους Ανδρομέδιους;

Το μόνο πάντως που μπορώ να σου πω ήταν η φυσιολογικοί εξέλιξη τους, έγιναν οι χωροφύλακες του σύμπαντος λόγο της τεχνολογίας και της ανάπτυξης τους και εφόσον έχουμε και τόσα κοινά χαρακτηριστικά, είναι φυσικό και αυτοί άσχετα από πόσες χιλιάδες χρόνια πριν, να πέρασαν στο περίπου από το δικό μας στάδιο, με ότι συνεπάγεται από αυτό, λάθη, πόλεμοι, ευημερία, ισοπέδωση του πολιτισμού τους και πάλι από την αρχή.

Ναι είναι σαν τους Αμερικάνους, γιατί λογικά κρατάν τις πύλες της τεχνολογίας, άρα και φυσικό επακόλουθο για το ποιος ηγείται.

Αλλά θέλω να σου θέσω και ένα ερώτημα, μέσα από τα δικά μου μάτια βέβαια, οι άνθρωποι όλοι μας δηλαδή, ξεχωρίζουμε τα είδη, για παράδειγμα βλέπουμε μία πεταλούδα και χαμογελάμε, μία μύγα και μας εκνευρίζει, μία κατσαρίδα και συχαινόμαστε, μία μέλισσα και φοβόμαστε, εφόσον το κάνουμε εμείς γιατί έτσι ήμαστε, όσο και να εξελιχθούμε αυτά θα είναι τα ανθρώπινα γνωρίσματα επιβιώσεις ίσως, άρα λοιπόν γιατί περιμένουμε κάτι ποιο εξελιγμένο από εμάς να είναι και ανώτερο και να μην έχει αυτά τα γνωρίσματα και την κριτική, γιατί πιστεύουμε όλοι, αν όχι οι περισσότεροι ότι εξελιγμένοι πολιτισμοί και τα άλλα είδα θα είναι αυτό που λέμε Άγιοι, Άγγελοι και το εξιδανικεύουμε τόσο έντονα με τόσα στάνταρ και τα πουλιά είναι ποιο εξελιγμένα από εμάς ως προ το ότι πετάνε, ενώ εμείς περπατάμε, αλλά δεν σημαίνει ότι έχουν μεγαλύτερη νοημοσύνη.

Μετά από χιλιάδες χρόνια αν εξελιχθεί ο πυθικός, ή μάλλον τον αφήσουμε, πόσο ποιο μπροστά θα ήμαστε από αυτόν, θα πάψουμε να τον θεωρούμε όμως πυθικό επειδή εξελίχθηκε;

Άρα ποιο γνώρισμα θα σε έκανε να πιστέψεις σε ένα ανώτερο πολιτισμό, μόνο η τεχνολογία;

Η παρουσία τους ανά τους αιώνες;

H κοσμογονική δημιουργία και η γνώση αναπάντητων ερωτημάτων και η ανωτερότητα του τι αλήθειά;


Edited by - maria3 on 28/05/2014 19:56:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2014, 18:50:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Maria3

Όχι δεν νομίζω ότι φτάνει μόνο η τεχνολογική ανάπτυξη για να προχωρήσει ένα νοήμον είδος, όπως είμαστε εμείς οι Άνθρωποι, τα υπόλοιπα που αναφέρεις απλά ακολουθούν, είναι «αυτονόητος ερχόμενα».

Νομίζω ότι και αν κάνει η ανθρωπότητα θα αναγκαστεί να καταλήξει κάποτε στο μέλλον σε ένα κοινωνικό σύστημα που θα εφαρμόζει, να διέπετε από τα εξής: (με αλφαβητική σειρά)

1./ Αγάπη(σε μια κοινωνία ζούμε όλοι μαζί και αλληλοβοηθούμε ο ένας τον άλλον)

2./ Δικαιοσύνη (η ισονομία είναι απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση)

3./ Δημοκρατία (κανένας μη δημοψηφισμένος νόμος δεν ισχύει)

4./ Ελευθερία (αρκεί να μην στερεί την ελευθερία του άλλου)

5./ Κατάργηση ιδιοκτησία (σε κανένα δεν ανήκει τίποτα, όλα ανήκουν σε όλους)

6./ Κατάργηση χρήματος (η κοινωνία υποχρεούται να προσφέρει τα πάντα)

7./ Σεβασμός στην φύση (απόλυτος σεβασμός σε κάθε είδος και μορφής ζωής)

Αυτά πρέπει να εφαρμόζονται με απαράκλητο τρόπο.

Για κανέναν λόγο και για κανέναν σκοπό δεν πρέπει να επιτρέπεται η μη δημοψηφική διαφοροποίηση των ποίο πάνω επτά περιγραφόμενων αρχών.

Το κοινωνικό σύστημα δεν είναι πολιτικό σύστημα, το κοινωνικό σύστημα αφορά τα εντός μιας κοινωνίας δρώμενα, τα οποία πρέπει να αποφασίζονται μόνο με δημοψηφίσματα , το πολιτικό σύστημα αφορά τα εκτός μιας κοινωνίας δρώμενα και τις σχέσεις μιας κοινωνίας με μια άλλη κοινωνία.

Φυσικά μπορούν να επιτευχθούν τα ποίο πάνω μόνο με πνευματική ανάπτυξη, έχουμε αρκετά ιστορικά παραδείγματα, απλά η τεχνολογική ανάπτυξη σπρώχνει γρηγορότερα ένα νοήμον είδος προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2014, 13:05:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sol-mix ευχαριστώ, αυτό ήθελα να θέσω με δικά μου λόγια και μου το έκανες πολύ ποιο εύκολο.

Ωραία τα λέμε εμείς εδώ αλλά δεν μας ακούει και κανείς, δυστυχώς στον πλανήτη μας δεν υπάρχει αυτό που λέμε αλληλεγγύη και δυστυχώς δεν υπάρχει η γη και ο άνθρωπος, αλλά οι ήπειροι και τα κράτη, κάθισαν ποτέ τα ισχυρά κράτη μέσα από τις εικονικές συναντήσεις των G20, να βάλουν κάτω τα πράγματα και τις κρυφές επιστημονικές εφευρέσεις και να αποφασίσουν για μία παγκόσμια επιστημονική συνάντηση, όπου να ξεκινάν με λύσεις για το περιβάλλον, την οικονομία, την βαρύτητα και την ύλη;

Και λέω εικονική, γιατί μιλούν για διάφορα πράγματα, (χωρίς βέβαια να ξέρουμε τι λένε, κεκλεισμένων των θυρών, ότι ακούμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γνωρίζουμε) όπως η ρύπανση του πλανήτη και βάζουν όρια στην Κίνα αλλά βλέπουμε τι συνεχίζει και δημιουργείται εκεί, οι άνθρωποι δεν μπορούν να αναπνεύσουν, συνεχίζουν να τρώνε αδέσποτα κτλ και βάζω τα αδέσποτα γιατί από αυτά τα ζώα ξεκινήσαμε σαν άνθρωποι να ευαισθητοποιούμαστε και είναι τα ζώα που τα έχουμε δίπλα μας.

Συμφώνησαν ποτέ για μία επιστημονική συνάντηση για την οικονομία του πλανήτη;

Για τους πόρους και τι πρέπει να κάνουν με την Αφρική;

Όχι γιατί οι πάντες έχουν συμφέροντα, οπότε τους ενδιαφέρει μόνο η επιβίωση τους και το πως να ηγηθούν, με οικονομικό πάντα όφελος.

Και όταν λέω γι αυτές τις συναντήσεις, πρέπει να γίνουν δυστυχώς με επιδότηση της πρώτης και καλύτερης έρευνας, όπου η επιδότηση θα ελέγχεται από αυτά τα είκοσι κράτη και θα είναι δωρεάν ως προς την φιλοξενία και τα μεταφορικά έξοδα, χωρίς να βάζουν υπερπολυτελή ξενοδοχεία και πάλι συμφέροντα για το ποιος θα πάρει την διαμονή ή τα μεταφορικά κτλ.

Ανοιχτά όλα για το κοινό καλό.

Και βάζω τους G20 για αρχή τουλάχιστον ας τα βρουν αυτοί που επιβάλλουν τα καθεστώτα στο πλανήτη και μετά βλέπουμε.

Ο άνθρωπος πάντως για να εξελιχθεί, ακραία η άποψη μου βέβαια, πρέπει να έχει έναν φύλακα μέσα στο μυαλό του για να του μάθει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψεις, από εκεί ξεκινάν όλα και έτσι μας έμαθαν να σκεφτόμαστε, γιατί πραγματικά αν το συνειδητοποιήσουμε άλλα σκεφτόμαστε, άλλα λέμε και άλλα πράττουμε.

Ναι να έχουμε τον δήμιο δηλαδή που φανταζόμαστε όταν πεθαίνουμε ότι μας κρίνει, σε όλη την διάρκεια της ζωής μας και να μας δείχνει, ή να ακούγεται το wrong.

Και μάλλον αυτό κάνουν οι Ανδρομέδιοι, με τις κλονοποιήσεις όπως λες, παίρνουν για παράδειγμα εκατό, διακόσιους, πεντακόσιους ανθρώπους και τους διαμορφώνουν με αυτό το σύστημα και τους αναπτύσσουν, τώρα με τι μέσα, με πειράματα, με τσιπ που δημιουργεί ρεύμα, με κολάρο όπως κάνουμε εμείς με τα ζώα για να τους θυμούνται και συνεχίσεις παρακολούθηση;

Έλεγχος δηλαδή, μέχρι να αρχίσουν να μπαίνουν δομές από καινούργια ανθρώπινα είδη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2014, 12:38:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Maria3

Υπάρχουν 240 κράτη στον πλανήτη (στοιχεία 2013 από Wikipedia) με συνολικό πληθυσμό πάνω από 7 δισεκατομμύρια.

Μέσα στα κράτη αυτά υπάρχει και ένα κράτος με πληθυσμό 8.136.700, απογραφή 31 Δεκεμβρίου 2013, κοντά στο δικό μας, που έχει ένα διαφορετικό κοινωνικό σύστημα, όχι πολιτικό, από τα υπόλοιπα.
Δεν λέω ότι το σύστημα τους είναι τέλειο, αλλά είναι καλό για μία νέα αρχή.

Πρόσφατα σε δημοψήφισμα απέρριψαν, το να γίνει ο βασικός μισθός τους 3750 ευρώ περίπου, γιατί απλά έχουν Δημοκρατική παιδεία, δηλαδή απλά σε αυτούς υπερισχύει το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ.

Δεν λέω να φύγουμε και να πάμε να ζήσουμε εκεί, απλά λέω ότι εδώ στον τόπο μας γράψαμε και εφαρμόσαμε για πρώτη φορά την Δημοκρατία, μήπως με ένα νέο Σύνταγμα, το περιγράφω ποίο πάνω, με μονοψήφια άρθρα, για να ξέρουμε απ’ έξω από την ηλικία του σχολείου τις υποχρεώσεις μας και τα δικαιώματα μας, πρέπει να την ξαναγράψουμε την Δημοκρατία;

Ελβετική Δημοκρατία

Το κλειδί που κάνει την Ελβετία διαφορετική είναι η άμεση δημοκρατία, καθώς αρκετά συχνά γίνονται δημοψηφίσματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο για ποικίλα θέματα που αφορούν την χώρα. Οι πολίτες μπορούν να αποφασίσουν αν θα χτιστεί ένα νέο σχολείο, αν δεν θα πρέπει να περάσει κάποιος νόμος ή και αν θα εγκριθεί κάποια αλλαγή στο Σύνταγμα.

Σε μία χώρα με άμεση δημοκρατία, ο λαός μπορεί να συμμετέχει άμεσα στην πολιτική. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση της χώρας, των καντονιών και των δήμων.

Μία από τις παλαιότερες εκφάνσεις της άμεσης δημοκρατίας είναι το αποκαλούμενο "Landsgemeinde" (Εκκλησία του Δήμου). Το Appenzell Innerrhoden και το Glarus είναι τα δύο τελευταία καντόνια όπου οι κάτοικοι που έχουν δικαίωμα ψήφου συγκεντρώνονται κάθε άνοιξη σε ανοιχτό χώρο για να αποφασίσουν για τους νόμους και τις δαπάνες τους.
Σε όλη την Ελβετία, οι πολίτες ψηφίζουν κατά μέσο όρο τέσσερις (4) φορές τον χρόνο σε ποικίλα θέματα που αφορούν τον δήμο τους, το καντόνι τους, αλλά και όλη την χώρα. Για παράδειγμα, μπορούν να ψηφίσουν αν θα χτιστεί ένα νέο σχολείο στο χωριό τους, ή πώς το Καντόνι τους θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια, ή αλλαγές στο εθνικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

Επιπροσθέτως, κάθε τέσσερα χρόνια οι πολίτες εκλέγουν τα 246 μέλη της Εθνικής Βουλής, η οποία αποτελείται από δύο τμήματα: την Βουλή των Αντιπροσώπων (200 μέλη) που εκπροσωπεί τον λαό και την Γερουσία (46 μέλη) που εκπροσωπεί τα Καντόνια. Αυτό το σύστημα παρέχει στα αραιοκατοικημένα Καντόνια μεγαλύτερη πολιτική ισχύ. Η Βουλή θεσπίζει νόμους και εκλέγει την εθνική κυβέρνηση, η οποία αποτελείται από 7 μέλη από διάφορα κόμματα.

Οι πολίτες μπορούν να ανατρέψουν νόμους που προτείνει η Βουλή, διενεργώντας δημοψήφισμα. Αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν 50,000 υπογραφές εντός 100 ημερών, ο νόμος θα πρέπει να ψηφιστεί από τον λαό. Τα λαϊκά κινήματα επιτρέπουν στους πολίτες να εισάγουν αλλαγές στο Ελβετικό Σύνταγμα. Για να προωθηθεί ένα κίνημα σε επίπεδο δημοψηφίσματος, θα πρέπει να συγκεντρωθούν 100,000 υπογραφές εντός 18 μηνών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του συστήματος; Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι δίνει στους Ελβετούς πολίτες μεγάλη ισχύ στην λήψη αποφάσεων. Έτσι, μπορούν πολλές φορές τον χρόνο να λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις, όχι μόνο στο ποιος κυβερνά την χώρα αλλά και σε απτές προτάσεις. Ένα απ' τα βασικά μειονεκτήματα είναι πως η διαδικασία λήψης αποφάσεων γίνεται πιο αργή και συμπεριλαμβάνει πολλά επίπεδα σε αυτήν: την βουλή, τις διοικήσεις, την κυβέρνηση, ομάδες συμφερόντων, αλλά και τον λαό, με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανές στο τέλος ποιος είναι υπεύθυνος.
Κάποιοι επικρίνουν το σύστημα γιατί επιτρέπει στους πολίτες να δέχονται ζητήματα τα οποία συγκρούονται με το Σύνταγμα ή με διεθνείς συστάσεις. Τα επόμενα δύο παραδείγματα προσφάτων δημοψηφισμάτων πόλωσαν τους πολίτες της Ελβετίας και του εξωτερικού.

1. Τον Νοέμβριο του 2009, ένα λαϊκό κίνημα για την απαγόρευση των μινεράδων στην Ελβετία έγινε δεκτό από το 58% των ψηφοφόρων, παρά τις ξεκάθαρες συστάσεις τόσο της Βουλής όσο και της Κυβέρνησης ότι θα απορριπτόταν.

2. Ένα χρόνο αργότερα, ένα λαϊκό κίνημα για την απέλαση των αλλοδαπών εγκληματιών έγινε δεκτό με πλειοψηφία 53%.

Κατά συνέπεια, η απαγόρευση των μινεράδων και ο νόμος της απέλασης προστέθηκαν στο Ελβετικό Σύνταγμα. Είναι ευθύνη της Βουλής να προσαρμόζει τους νόμους ώστε να συμφωνούν με διεθνείς νόμους και συστάσεις. Έχουν εκφραστεί διάφορες απόψεις σχετικά με το κατά πόσον αυτό είναι εφικτό, ανάλογα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του κόσμου.
Πόσο καλά δουλεύει δημοκρατία στην Ελβετία; Λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ποικίλλες δυνατότητες για πολιτική εκπροσώπηση σε αυτή τη χώρα, θα μπορούσε να υπάρξει ένα πιο δημοκρατικό σύστημα; Στις αρχές του 2011, πολιτικοί αναλυτές του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης αλλά και το ερευνητικό κέντρο κοινωνικών επιστημών στο Βερολίνο της Γερμανίας ανέπτυξαν ένα δημοκρατικό βαρόμετρο για 30 χώρες. Προς έκπληξη, η Ελβετία κατετάχθη μόλις 14η. Η μελέτη είναι αμφιλεγόμενη, ωστόσο εξετάζει και άλλα κριτήρια που ορίζουν την δημοκρατία, πέρα από την ενεργή συμμετοχή στις πολιτικές διαδικασίες.

Στην Ελβετία παρατηρούνται ελλείψεις, για παράδειγμα η έλλειψη Συνταγματικού Δικαστηρίου, η επιχορήγηση των κομμάτων, η οποία δεν είναι διαφανής αλλά και η ασθενής συμμετοχή σε δημόσιες ψηφοφορίες και εκλογές. Κατά μέσο όρο, μόνο δύο (2) στους πέντε ψηφοφόρους εξασκούν τα πολιτικά τους δικαιώματα.

Παρά τις ορισμένες ελλείψεις, η άμεση δημοκρατία της Ελβετίας είναι μοναδική. Η Ελβετία είναι η μοναδική χώρα με άμεση δημοκρατία.
Μαζί με το Ομοσπονδιακό Σύστημα και την ουδετερότητα, η άμεση δημοκρατία αποτελεί τμήμα της Ελβετικής Εθνικής Ταυτότητας. Πόσο μάλλον, που το ιδιαίτερο αυτό πολιτικό σύστημα, συμβάλλει στην ενότητα διαφορετικών γλωσσών, θρησκειών και πολιτισμών στην Ελβετία.
Από την Ιρλανδία έως την Κύπρο, ολόκληρη η Ευρώπη φαίνεται να είναι εγκλωβισμένη στην οικονομική και πολιτική κρίση. Αλλά υπάρχει μια μικρή περιοχή ηρεμίας στον πυρήνα της ηπείρου: η Ελβετία.

Το μυστικό της Ελβετίας είναι ότι αποτελεί μέλος της Ευρώπης - και ταυτόχρονα δεν είναι. Από τη μία πλευρά, έχει υπογράψει την Συνθήκη Σένγκεν, και ως εκ τούτου εκχώρησε την προστασία των συνόρων της την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχει μια συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών με χώρες της ΕΕ από το 1972. Ως εκ τούτου, στέλνει το 60% των εξαγωγών της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και πραγματοποιεί το 80% των εισαγωγών της από αυτήν. Η χώρα είναι μέλος του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών Ευρώ (Single Euro Payments Area, SEPA), ο οποίος ενοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική βιομηχανία, και το νόμισμά της είναι συνδεδεμένο σταθερά με το ευρώ από το 2011. Ταυτόχρονα, όμως, η Ελβετία δεν είναι μέρος της ηπείρου: δεν ανήκει ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε στην ευρωζώνη, οπότε ακολουθεί τη δική της δημοσιονομική πολιτική και παραμένει οικονομικά και πολιτικά ανεξάρτητη.

Η μέση οδός της Ελβετίας είναι πιθανόν ο λόγος για τον οποίο η χώρα τα έχει πάει τόσο καλά. Μεταξύ του 2007 και του πρώτου τριμήνου του 2012, η οικονομία της αναπτύχθηκε με σταθερό ρυθμό 2% - 3% ανά έτος, με μια μικρή επιβράδυνση στο 1,9% κατά την κορύφωση της χρηματοπιστωτικής κρίσης το 2009. Το ΑΕΠ συρρικνώθηκε επίσης ελαφρώς κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2012, αλλά αναμένεται να αυξηθεί και πάλι κατά περισσότερο από 1% το 2013. Επιπλέον, η κυβέρνηση είναι απίστευτα σταθερή. Η βασική ισορροπία των κομμάτων στην εκτελεστική εξουσία έχει παραμείνει σταθερή τα τελευταία 50 χρόνια.

Η επιτυχία της Ελβετίας έρχεται σε αντίθεση με τους αγώνες πολλών από τους γείτονές της, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι σε βαθιά ύφεση, να αντιμετωπίζουν βαθείς κοινωνικούς διχασμούς και έχουν κυβερνήσεις που αγωνίζονται να παραμείνουν στην εξουσία. Το γεγονός αυτό και μόνο θα πρέπει να κάνει το «ελβετικό φαινόμενο» αντικείμενο διεθνούς μελέτης. Όμως, μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει. Ο κόσμος μόνο περιστασιακά συζητάει σχετικά με αυτό το περίκλειστο «νησί των ευλογημένων» στην μέση της Ευρώπης. Και ακόμα και τότε, οι ιστορίες θα αφορούν κυρίως ηθικά προβληματικά τραπεζικά μυστικά ή την επιβολή των διεθνών αυστηρών νομικών κανονισμών για εταιρείες που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο στην Ελβετία από αυτό. Κάτω από την σχετική επιτυχία της χώρας βρίσκεται ένα μοναδικό πολιτικό σύστημα, ορισμένα στοιχεία του οποίου η Ευρώπη θα έπρεπε να υιοθετήσει.

Στη ρίζα τους, τα οικονομικά και πολιτικά προβλήματα της Ευρώπης προκύπτουν από μια κρίση νομιμοποίησης. Στην Ευρώπη, η κοινή οικονομική ζώνη και το νόμισμα δημιουργήθηκαν χωρίς μια συνοδευτική ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Και η ίδια η Ένωση ελέγχει λιγότερο από το 2% των εθνικών ΑΕΠ των 27 κρατών μελών της ΕΕ και ως εκ τούτου είναι σε μεγάλο βαθμό μη λειτουργικές. Οι εθνικές κυβερνήσεις έχουν διατηρήσει τη νομιμοποίησή τους, αλλά είναι δεσμευμένες σε μια δύσμοιρη και αντιλαϊκή ένωση. Όπως έδειξαν οι πρόσφατες ιταλικές εκλογές, οι Ευρωπαίοι αισθάνονται να ασφυκτιούν λόγω μιας υπερβολικά πολύπλοκης γραφειοκρατίας και ενός κενού εξουσίας. Αυτό, με τη σειρά του, οδήγησε σε απώλεια εμπιστοσύνης στα παραδοσιακά κόμματα και στις θεσμικές πολιτικές.

Τίποτα από αυτά δεν ισχύει στην Ελβετία, όμως, η οποία αποτελεί το πρότυπο της άμεσης δημοκρατίας που κρατά την πολιτική, το κεφάλαιο και τον πληθυσμό σε συνεχή διάλογο. Με λίγα λόγια, η εκτελεστική εξουσία της κυβέρνησης της Ελβετίας δεν αποτελείται από έναν πρόεδρο και έναν πρωθυπουργό, αλλά από κάτι που ονομάζεται «Ομοσπονδιακό Συμβούλιο», το οποίο εκλέγεται από το ελβετικό κοινοβούλιο. Το συμβούλιο αυτό αποτελείται από επτά μέλη και σε αυτό πρέπει να εκπροσωπούνται και τα πέντε μεγάλα κόμματα και η γερμανική και η γαλλική γλώσσα. Η διάκριση μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και της αντιπολίτευσης είναι δυσδιάκριτη, αφού και οι δύο συμμετέχουν στο εκτελεστικό σκέλος της κυβέρνησης.

Μια άλλη διαφορά είναι ότι τα περίπου οκτώ εκατομμύρια πολίτες της Ελβετίας καλούνται στις κάλπες μέχρι και τέσσερις φορές τον χρόνο σε εθνικές ψηφοφορίες. Η συχνότητα των ψηφοφοριών αφορά σε δύο γεγονότα: συνταγματικές τροποποιήσεις μπορεί να υποβληθούν στην κυβέρνηση μέσω λαϊκής πρωτοβουλίας (100.000 υπογραφές μέσα σε 18 μήνες) και όλες οι συνταγματικές αλλαγές υπόκεινται σε υποχρεωτικά δημόσια δημοψηφίσματα. Επιπλέον, οι Ελβετοί πολίτες μπορούν να ξεκινήσουν ένα δημοψήφισμα για οποιοδήποτε κομμάτι της νομοθεσίας, συγκεντρώνοντας 50.000 υπογραφές μέσα σε 100 ημέρες. Κατά τα τελευταία χρόνια, οι Ελβετοί πολίτες έχουν ψηφίσει για συνταγματικές αλλαγές που σχετίζονται με την προστασία από την ένοπλη βία, την καθιέρωση της διαχειριζόμενης περίθαλψης, την προστασία από το παθητικό κάπνισμα, την απαίτηση να τεθούν συμφωνίες με άλλες χώρες σε μια δημόσια ψηφοφορία και έναν νόμο κατά τον οποίο σε μια εταιρεία κανείς δεν μπορεί να κερδίζει λιγότερα σε ένα έτος από όσα κερδίζει ένας ανώτατος διευθυντής σε έναν μήνα.

Η συνεχής πολιτική συζήτηση έχει δημιουργήσει μια σπάνια ισορροπία μεταξύ των πολιτών και της κυβέρνησης. Οι κυβερνητικές επιτροπές έχουν κίνητρο να αναπτύξουν μια νομοθεσία που θα περάσει τον άμεσο έλεγχο του κοινοβουλίου και των πολιτών. Και η κυβέρνηση ξοδεύει σημαντικό μέρος του χρόνου της επικοινωνώντας τις πολιτικές αποφάσεις της στο κοινό. Δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός ότι η επικοινωνία μεταξύ των πολιτικών ελέγχεται συστηματικά: ένα ηχηρό τμήμα των πολιτών απαίτησε από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να απέχουν από την προεκλογική εκστρατεία και να αφήσουν τον λαό να αποφασίσει για ορισμένα θέματα χωρίς καμία κυβερνητική επιρροή. Ομοίως, οι δαπάνες της προεκλογικής εκστρατείας, ιδιαίτερα όταν γίνονται από εμπορικές συμμαχίες, έχουν τεθεί υπό αυστηρό έλεγχο και τα μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από δημόσια ιδρύματα και από το ευρύ κοινό έχουν αυξήσει την ευαισθητοποίηση για την αύξηση των ανισοτήτων στον τομέα των δαπανών. Επιπλέον, η ελβετική νομοθεσία απαγορεύει τις πολιτικές διαφημίσεις στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολίτες είναι απόλυτα ενημερωμένοι: η καθιέρωση των δωρεάν εφημερίδων στην αγορά, οι πιέσεις στα έντυπα μέσα και η στροφή στις ειδήσεις ως ψυχαγωγία στην τηλεόραση έχουν απειλήσει όλη την ποιότητα την ποικιλία των πληροφοριών.

Ως αποτέλεσμα του ελβετικού πολιτικού συστήματος, το σύνταγμα υπόκειται σε συνεχείς τροπολογίες από τους πολίτες- νομοθέτες. Βεβαίως, η έμφαση στο δικαίωμα των Ελβετών πολιτών να αναθεωρούν το σύνταγμα σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους, κατά καιρούς οδηγεί σε αντιφάσεις στην ανώτατη νομοθεσία και, μερικές φορές σε ένταση με τους διεθνής νόμους για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι λαϊκές πρωτοβουλίες από την δεξιά, για παράδειγμα, οδήγησαν στην απαγόρευση των μιναρέδων στην Ελβετία (η οποία έρχεται σε αντίθεση με την εγγύηση του Ελβετικού συντάγματος για την ελευθερία της θρησκείας) και στους νέους νόμους για την απέλαση των αλλοδαπών που έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα (οι οποίοι θεωρείται ότι έρχονται σε αντίθεση με τις διεθνείς συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα). Το συνταγματικό δικαστήριο, που έχει αναλάβει την εκδίκαση τέτοιων διαφορών, παρουσιάζει σημαντική συγκράτηση στο να αποφασίζει κατά της άμεσης δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το 1990, παρέκαμψε άνδρες πολίτες σε ένα καντόνι (κρατίδιο) που επανειλημμένα καταψήφισαν το δικαίωμα ψήφου των γυναικών. Από τότε, έχει παρέμβει λίγες φορές, αποφεύγοντας να αναφέρεται στην απόφαση του 2009 για τους μιναρέδες στα τζαμιά. Από την άλλη πλευρά, η νοοτροπία ότι «βασιλιάς είναι ο λαός» οδήγησε κατά καιρούς σε αποδυνάμωση της έννοιας του κράτους δικαίου.

Παρ’ όλα αυτά, βάζοντας στην άκρη τις εντάσεις μεταξύ της άμεσης δημοκρατίας και του κράτους δικαίου, το πρότυπο της διακυβέρνησης της Ελβετίας έχει προκαλέσει μια ισχυρή αίσθηση ταύτισης των πολιτών με το πολιτικό σύστημα. Σε αντίθεση με άλλες χώρες, οι δημοσκοπήσεις σπάνια χρησιμοποιούνται ως διαμαρτυρία εναντίον της Βέρνης.
Οπότε, θα πρέπει η υπόλοιπη Ευρώπη να υιοθετήσει το ελβετικό μοντέλο; Για να λειτουργήσει η κυβέρνηση χρειάζεται νομιμοποίηση. Αυτό επιτυγχάνεται με την συμπερίληψη όσων περισσότερων φωνών είναι δυνατόν, και πολιτική αποτελεσματικότητα, η οποία επιτυγχάνεται όταν η κοινή γνώμη εγκρίνει πραγματικά την νομοθεσία. Η Ελβετία παίρνει καλή βαθμολογία στην κλίμακα της αποτελεσματικότητας. Επίσης, πάει αρκετά καλά και στην κλίμακα της νομιμοποίησης. Η πρόσφατη μεταμόρφωση του τοπίου των μέσων ενημέρωσης με την εισαγωγή των δωρεάν πολιτικών εφημερίδων για τους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς (ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού) και άλλα λαϊκιστικά μέσα ενημέρωσης έχουν οπωσδήποτε επηρεάσει αρνητικά, αλλά η χώρα υποφέρει πολύ λιγότερο από την έλλειψη νομιμοποίησης από ό, τι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ορισμένα στοιχεία του ελβετικού μοντέλου δεν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η Ελβετία είναι συγκριτικά μικρή και αποτελείται από ένα, εθνικά και πολιτισμικά ομοιογενή πληθυσμό. (Στην πραγματικότητα, έγινε ολοένα και πιο ομοιογενής κατά τα τελευταία 150 χρόνια, καθώς οι διάφορες θρησκείες και η γαλλική, γερμανική, ιταλική και ελβετική κουλτούρα συγχωνεύθηκαν). Η χώρα κερδίζει περαιτέρω από ιδιαίτερα κερδοφόρα κομμάτια της παγκόσμιας οικονομίας, όπως η φαρμακευτική βιομηχανία, τα μέταλλα, τα ρολόγια και τα γεωργικά προϊόντα. Χάρη σε αυτές τις βιομηχανίες, χρηματοδοτούνται γενναιόδωρα το κράτος πρόνοιας της χώρας και το εκπαιδευτικό σύστημα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν απολαμβάνει κανένα από αυτά τα οφέλη. Όμως, η Ελβετία όντως έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες και έναν αστικό - αγροτικό διαχωρισμό σε πολλά πολιτικά ζητήματα, ιδίως εκείνα που σχετίζονται με τη μετανάστευση, την ενσωμάτωση και την πολιτιστική πολυμορφία.

Το ελβετικό σύστημα προσφέρει τέσσερα μαθήματα στο ευρωπαϊκό σχέδιο. Κατ’ αρχάς, «το μικρό είναι όμορφο» (small is beautiful). Η έμφαση της Ελβετίας σε αυτόνομες μικρής κλίμακας διοικητικές οντότητες στα διάφορα καντόνια θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πρότυπο για μια «Ευρώπη των περιφερειών». Ο τρόπος που χειρίζεται η Ελβετία τις τέσσερις γλώσσες και τις αντίστοιχες εθνότητες είναι ένα παράδειγμα ενότητας που επιδιώκει η Ευρώπη της πολυμορφίας. Δεύτερον, οι άμεση και συχνή προσφυγή στην κοινή γνώμη κάνει την κυβέρνηση πιο ευπρόσωπη. Η Ευρώπη πρέπει να βελτιώσει δραματικά τις σχέσεις κυβέρνησης-πολιτών, αν θέλει να αποφύγει την περαιτέρω απώλεια της εμπιστοσύνης του ευρωπαϊκού πληθυσμού. Τρίτον, η συχνή προσφυγή στους πολίτες δεν κάνει απλώς την κυβέρνηση πιο αποδεκτή, αλλά, επίσης, κάνει τους πολίτες να αισθάνονται πιο υπεύθυνοι για τη λειτουργία της κυβέρνησης και πιο πιθανό να συμμετάσχουν σε αυτήν. Τέταρτον, η επιτυχία σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο εξαρτάται από το μείγμα της ενσωμάτωσης με την αυτονομία. Η Ελβετία είναι επιτυχής επειδή έχει ενσωματωθεί με την Ευρώπη, αλλά έχει διατηρήσει και την αυτονομία της. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αυτό θα σημαίνει την εγκατάλειψη του στόχου της πλήρους ένταξης και την αυξημένη αποδοχή ημίμετρων, όπως κάνει η Ελβετία - αν όχι ως μια οριστική λύση, τότε σίγουρα ως ένα βιώσιμο μονοπάτι σε εποχές κρίσης και μετάβασης.

Με άλλα λόγια, η Ελβετία θα μπορούσε να αποτελέσει πρότυπο για τις δυνητικές Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, τις οποίες πολλοί σχολιαστές, όπως οι θεωρητικοί της πολιτικής Γιούργκεν Χάμπερμας και Ουμπέρτο Έκο και οι πολιτικοί Φρανσουά Ολάντ, Μάριο Μόντι και Άνγκελα Μέρκελ, πιστεύουν ότι είναι αναγκαίες προκειμένου να ξεπεραστεί η Ευρωπαϊκή κρίση. Σε υπερ-εθνικό επίπεδο, το ελβετικό μοντέλο θα μπορούσε να δημιουργήσει μια πολιτική ένωση, χωρίς ομογενοποίηση των πολιτισμών, των εθνικών ταυτοτήτων και των νόμων. Η ΕΕ θα μπορούσε να διευθύνεται από ένα συμβούλιο, όπως της Ελβετίας, χωρίς έναν συγκεκριμένο ηγέτη. Αντί να κυβερνάται από καθέδρας - έτη φωτός μακριά από τους Ευρωπαίους πολίτες - οι κυβερνήσεις θα μπορούσαν να φέρνουν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα σε μια κοινή ψηφοφορία από όλους τους Ευρωπαίους πολίτες και από τα 27 κράτη-μέλη. Τέτοιες ψηφοφορίες θα ενίσχυαν το αίσθημα της κοινότητας, της κοινής μοίρας και της κοινής ταυτότητας. Επίσης, θα βοηθούσαν στη δημιουργία μιας πιο συγκεκριμένης κοινής ιστορικής μνήμης. Αν η σταθερότητα, η ειρήνη και η ευημερία της Ελβετίας είναι ο στόχος, ήρθε η ώρα να βάλει η Ευρώπη στην καρδιά της το μοντέλο αυτής της χώρας.

Υστερόγραφο: τα ποίο πάνω που αφορούν την Ελβετία, δεν τα έγραψα εγώ, απλά τα βρήκα και σας δημοσιεύω.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2014, 18:43:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sol-mix σου μεταφέρω και εγώ, κάτι που έχει γράψει ο διακεκριμένος επιστήμονας οικονομικών, Κώστας Λάμπος, απόσπασμα δηλαδή, από το βιβλίο του «Άμεση Δημοκρατία και Αταξική Κοινωνία. Η μεγάλη πορεία της ανθρωπότητας προς την κοινωνική ισότητα και τον Ουμανισμό»

Σύμφωνα με αυτά που γράφει, καταλαβαίνουμε γιατί δουλεύει το συγκεκριμένο μοντέλο τόσο άρτια και οργανωτικά, σε σχέση με αυτά που αναφέρεις παραπάνω.

Πρωτοβουλία διαλόγου, για την άμεση Δημοκρατία και τον ουμανισμό.

Ecumenical humanism

Για τον προσεχτικό αναγνώστη, (σύμφωνα με αυτά που έγραψε παραπάνω) γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ελβετικού τύπου ‘Άμεση Δημοκρατία’, δεν είναι παρά μια στολισμένη αστικοδημοκρατική μαϊμού, αλλά στο βαθμό που κάποια στοιχεία της δικαιολογούν αυτό το χαρακτηρισμό, είναι δεμένη χειροπόδαρα, σε τέτοιο βαθμό, ώστε τελικά να καταντάει διακοσμητικό στοιχείο ενός τμήματος του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος, που λειτουργεί ως κλεπταποδόχος της λεηλασίας του πλούτου όλων των χωρών του πλανήτη και ως πλυντήριο όλου του βρώμικου χρήματος που συγκεντρώνουν όλες οι εθνικές και διεθνείς μαφίες από τη διαπλοκή, από τις μίζες και το εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, πορνείας, Trafficking, αρχαιοκαπηλίας κ.λπ..

Και είναι αυτός ο ρόλος του κοινού θησαυροφυλακίου όλων των διαπλεκόμενων ελίτ, μεγαλοκλεπτών, ληστών και καταχραστών του πλανήτη, ο λόγος που επιβάλλει τη διατήρηση της ‘ουδετερότητας’ της Ελβετίας, για την οποία ο παραπλανημένος λαός της Ελβετίας νοιώθει υπερήφανος, γιατί ακριβώς δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να πιστέψει πως είναι κάλπικη.

Ο γνωστός Ελβετός κοινωνιολόγος Jean Ziegler είναι αποκαλυπτικός για τα έργα και τις ημέρες της ‘ελβετικής άμεσης δημοκρατίας’ στα χρόνια της ακμής του χιτλερισμού: «Χωρίς τη βοήθεια της Ελβετίας, η Γερμανία θα είχε ηττηθεί από τον Οκτώβρη  του 1944.(…)

Η Ελβετία υποστήριξε ενεργά τη ναζιστική Γερμανία, αφήνοντας ανοιχτές στους Γερμανούς τις συγκοινωνίες βορρά-νότου μέσω του περάσματος του Saint Gothard, παραδίδοντάς τους ποσότητες εξοπλισμού ακριβείας, οπτικών εργαλείων κ.λπ. και ‘ξεπλένοντας’ τα λάφυρα από τις ναζιστικές λεηλασίες, ιδιαίτερα με την ανταλλαγή κλεμμένου χρυσού έναντι χρήσιμου συναλλάγματος (…) To 1941-42 υπολογίζεται ότι το 60% της βιομηχανίας όπλων , το 50% της βιομηχανίας οπτικών οργάνων και το 40% της βιομηχανίας μηχανημάτων εργαζόταν για το Γ Ράιχ (…) Η Ελβετία είχε μια ιδιαίτερη σημασία για το Γ Ράιχ εξαιτίας του ρόλου της στην αγορά χρήματος (…) Ένα μεγάλο μέρος του γερμανικού χρυσού ήταν προϊόν αρπαγών…

Οι Ελβετοί αρμόδιοι δεν αγνοούσαν το πρόβλημα του κλεμμένου πολύτιμου μετάλλου (…) Η Ελβετία γλίτωσε από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο χάρις στην ενεργητική, επιτήδεια και οργανωμένη συνενοχή της με το Γ ΄Ράιχ. Από το 1940 έως το 1945, η ελβετική οικονομία εντάχθηκε σε μεγάλο βαθμό στον οικονομικό χώρο της Μεγάλης Γερμανίας[12]». Ο ρόλος του ελβετικού τραπεζικού συστήματος ήταν πάντα και παραμένει αυτός του κλεπταποδόχου και του πλυντηρίου βρώμικου χρήματος. Αυτός όμως ο ρόλος προϋποθέτει σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με την παγκόσμια μαφιόζικη καπιταλιστική ολιγαρχία, πράγμα που προφανώς έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της κυρίαρχης ελβετικής ελίτ περί ελβετικής ουδετερότητας και Άμεσης Δημοκρατίας.

Η μονόπλευρη ουδετερότητα απέναντι στο δίκαιο και στους Λαούς θύματα του Κεφαλαίου, προϊόν της στενής συνεργασίας με τους θύτες, μπορεί να προσφέρει ακόμα στους Ελβετούς κάποιο επίπεδο ευημερίας, επανάπαυσης και συντηρητικών ψευδαισθήσεων, αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει το χαρακτηρισμό της ιδιόμορφης αστικής-κοινοβουλευτικής, καπιταλιστικής δημοκρατίας τους, ως Άμεση Δημοκρατία, για τον απλούστατο λόγο, πως δεν φτάνει η ‘δημοκρατική γυμναστική’, με κάποια στημένα δημοψηφίσματα για οριακές τροποποιήσεις νόμων ή ακόμα και για επουσιώδεις αλλαγές του Συντάγματός τους, να εμφανίσει τις όποιες ‘αμεσοδημοκρατικές ψευδαισθήσεις’ της κλεπτοκρατίας και των αφελών οπαδών της, ως Άμεση Δημοκρατία. Το Ελβετικό Κόμμα της Εργασίας και πολλοί Ελβετοί που βλέπουν τον κόσμο χωρίς καπιταλιστικές ιδεολογικές παρωπίδες, αγωνίζονται «μαζί με όλες τις δυνάμεις που αντιστέκονται στον καπιταλισμό για να απαλλάξουν την ανθρωπότητα από την εκμετάλλευση και υποστηρίζουν όλους τους ανθρώπους και τις οργανώσεις που είναι πεπεισμένοι πως ένας καλύτερος κόσμος είναι εφικτός…».

Από τα όσα προηγήθηκαν προκύπτει πως καπιταλισμός και Άμεση Δημοκρατία δεν μπορούν, ως αλληλοαποκλειόμενα κοινωνικά συστήματα, να συνυπάρξουν, όσο κι’ αν η προπαγάνδα και η άγνοια προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.


Edited by - maria3 on 31/05/2014 18:45:53Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/06/2014, 12:05:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όταν συνέβη το περιστατικό – συνάντηση που περιγραφώ σε αυτήν την ενότητα άρθρων, την επόμενη και την μεθεπόμενη ημέρα πήρα την φωτογραφική μηχανή μου, μια ημι-επαγγελματική SLR και τράβηξα αρκετές φωτογραφίες του χώρου, απλές και σύνθετες (με μεγάλες ταχύτητες και ανοικτό διάφραγμα) μήπως υπάρχει κάτι στον χώρο που δεν το βλέπω, δυστυχώς αλλά δεν είδα κάτι διαφορετικό από αυτά που έβλεπα με τα ματια μου.

Επίσης ερευνήθηκε ο χώρος εξονυχιστικά, πόντο – πόντο, το μόνο που βρήκα ήταν κάτι σας να προέρχεται από παιδικό κοριτσίστικο παιχνίδι, μια πολύ μικρή πλεξούδα.
Το είχα αγνόηση μέχρι πριν από μερικές ημέρες, όπου το ξαναθυμήθηκα, η κατασκευή είναι αρκετά περίεργη, αν κάποιος από εσάς έχει χημικό εργαστήριο ή έχει κάποιον φύλο η φίλη με χημικό εργαστήριο θα ήθελα να μου πει τα στοιχεία του για να το αναλύσουμε.
Μην αρχίσω πάλι να φαντάζομαι διάφορα πριν επιβεβαιωθεί ο τόπος κατασκευής του.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2052 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/06/2014, 23:31:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Sol-Mix,

το μοντέλο της Ελβετίας είναι ένα καλό μοντέλο,
αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ή δεν είναι μόνο εξ αυτού και δι'αυτού το ότι η Ελβετία είναι αυτή που είναι και κατέχει αυτή την περίποτη θέση ανάμεσα στα κράτη/παραδείσους.

Οπως ήδη αναφέρθηκε και η Μαρία3, πρέπει να εξετάζεται όλη η ιστορία και όλο το πλαίσιο.

Μπορώ κι εγώ να σου δώσω ένα παράδειγμα σε αυτό
(που αν και υποθετικό, έχει συμβεί και πολλές φορές στην πραγματικότητα):

Έστω ένας Χ πρόγονος κάποιου κυρίου Υ που με κάποιο τρόπο (και κατά κύριο λόγο όχι τίμιο ή από ...λαχείο) απέκτησε μια τεράστια περιουσία.

Το ότι ο Υ έστησε, εδραιώνει, διευθύνει, οργανώνει και αυγατίζει με υγιείς επιχειρηματικούς και κοινωνικούς όρους μια ωραία νομοταγή και καθ'όλα σωστή επιχείρηση μετέπειτα (πληρώνει φόρους μεχρι τελευταίου σεντ, δίνει μπονους σε όλους τους υπαλληλους, χτίζει σχολεία κι εκκλησιές, κλπ,κλπ) δεν αναιρεί το μερίδιο της επιτυχίας και της υγείας του ιδίου που αποπνέει,
αλλά ταυτόχρονα να ξέρουμε και πώς έγινε, και σε τι βασίστηκε.

Και δυστυχώς, τα περισσότερα κράτη και οι περισσότερες εταιρείες, ακόμα και αυτά που "ζηλεύουμε" ή που θαυμάζουμε, ή που θεωρούμε για κάποιον λόγο ελίτ και οδηγούς,
έχουν πολλούς σκελετούς κρυμμένους στη ντουλάπα....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2014, 13:04:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Maria3

Δεν υπάρχει κάτι που να διαφωνούμε

quote:

Δεν λέω ότι το σύστημα τους είναι τέλειο, αλλά είναι καλό για μία νέα αρχή.

Και συμπληρώνω δεν είναι το ζητούμενο, δεν είναι ο στόχος.

Το ζητούμενο είναι:

quote:

3./ Δημοκρατία (κανένας μη δημοψηφισμένος νόμος δεν ισχύει)

Και τα άλλα 7 που περιγράφω ποιο πάνω.

PY8AGORAS

Αμέλησες να συμπληρώσεις ότι κάθε μορφή ιδιοκτησίας, κάθε κράτος προήλθε από σφαγές ανθρώπων.

Αλλά ας ξανά επιστρέψουνε στο θέμα της παρούσης ενότητας.

Όπως στην επιστήμη η επιβεβαίωση μιας συνθήκης είναι η επανάληψη του πειράματος που μας οδήγησε στην συνθήκη, έτσι και στην κοινωνιολογία ο καλλίτερος τρόπος μελέτης ενός πολιτισμού είναι η εξωτερική παρατήρηση.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι είσαι ένας «εξωγήινος» και προσπαθείς να μελετήσεις τον πολιτισμό μας, τον πολιτισμό που υπάρχει στον πλανήτη Γή.

Θα έβλεπες λοιπόν ότι το τελικό συμπέρασμα που έχει κάποιο νόημα είναι το ότι εδώ σε αυτόν τον πλανήτη θεωρούν κάτι σαν Θεό, Αυτοκράτορα, Βασιλιά, πες το όπως θέλεις το ΧΡΗΜΑ.

Δεν έχουν νόημα τα διαφορετικά Κράτη, οι διαφορετικές γλώσσες κλπ. αυτά είναι μικρά επί μέρους στοιχεία του πολιτισμού του πλανήτη, είναι τα δένδρα, το δάσος είναι το ΧΡΗΜΑ.

Προσπαθώντας να καταλάβεις γιατί είναι το ΧΡΗΜΑ, πρέπει να φτιάξεις μια λίστα, του από πού προέρχεται το ΧΡΗΜΑ για να έχει την αξία αυτή.

Τότε θα έβλεπες ότι το πρώτο στην λίστα για την δημιουργία ΧΡΗΜΑΤΟΣ είναι τα ναρκωτικά, το δεύτερο η πορνεία, το τρίτο το εμπόριο όπλων το τέταρτο οι Τράπεζες (διαχείριση – αγορά – πώληση χρήματος) και λοιπά.

Αλήθεια τι ακριβώς θα έκανες, θα προσπαθούσες να έλθεις σε επαφή μαζί μας ή απλά θα την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια. (προσωπικά θα εξαφανιζόμουνα).

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους αυτούς (μικρή μειοψηφία ελπίζω) που έχουν μετατρέψει τον πλανήτη μας σε ένα τεράστιο «ντεκέ» και σε ένα τεράστιο «πορνείο».


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3360 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2014, 16:46:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δεν έχουν νόημα τα διαφορετικά Κράτη, οι διαφορετικές γλώσσες κλπ. αυτά είναι μικρά επί μέρους στοιχεία του πολιτισμού του πλανήτη, είναι τα δένδρα, το δάσος είναι το ΧΡΗΜΑ.

Προσπαθώντας να καταλάβεις γιατί είναι το ΧΡΗΜΑ, πρέπει να φτιάξεις μια λίστα, του από πού προέρχεται το ΧΡΗΜΑ για να έχει την αξία αυτή.

Τότε θα έβλεπες ότι το πρώτο στην λίστα για την δημιουργία ΧΡΗΜΑΤΟΣ είναι τα ναρκωτικά, το δεύτερο η πορνεία, το τρίτο το εμπόριο όπλων το τέταρτο οι Τράπεζες (διαχείριση – αγορά – πώληση χρήματος) και λοιπά.Εχω διαφωνήσει και στο παρελθόν μαζί σου Sol-Mix
αλλη μια δεν βλαπτει.

Μιλάς ως ιεροκήρυκας εκ άμβονος, για ολα φταίει η πορνεία, τα ναρκωτικά
και τα παιδιά σας θα γίνουν πόρνες και πρεζάκια, αν δεν πάρουν τον δρόμο του "θεού"...

Οκ, η κρίση, έχει χτυπήσει κάθε πόρτα στην Ελλάδα, αλλά μην τρελαθούμε και απο μόνοι μας στο τέλος!

Οσον αφορά το χρήμα, δεν έχει παραπάνω άξια... απο αυτή που του δίνεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2014, 19:00:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
AitheroVamon

Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια διαφωνία, ίσως να υπάρχει κάποια παρανόηση, όπως και την προηγούμενη φορά.

quote:

Οσον αφορά το χρήμα, δεν έχει παραπάνω άξια... απο αυτή που του δίνεις.

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά αυτό ισχύει σε ατομικό πλαίσιο, σε συλλογικό ;;;

Σου έχουν δώσει ποτέ την ελευθερία να ψηφίσεις για την αξία αυτή ;;;

Τώρα ως αναφορά τον Θεό, είμαι ο κατ’ εξοχήν αναρμόδιος να σου απαντήσω, στο θέμα αυτό έχω φτάσει μόνο στο ότι σε αυτόν τον πλανήτη οι άνθρωποι πιστεύουν σε αρκετούς διαφορετικούς Θεούς, πάντως στατιστικά, αριθμητικά, οι περισσότεροι είναι Ταοϊστές, τώρα αν αυτοί είναι «ηλίθιοι» και οι υπόλοιποι είμαστε «έξυπνοι», δεν γνωρίζω.

Για το «ΧΡΗΜΑ» τώρα, για μένα το «ΧΡΗΜΑ» είναι μία από τις βασικές αιτίες της αφαίρεσης, της Ελευθερίας των ανθρώπων, ποίο πάνω παρέλειψα το λαθρεμπόριο, τον τζόγο κλπ. αν όλα αυτά δεν γίνονται για το χρήμα, τότε για τι γίνονται ;;;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2052 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/06/2014, 22:23:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι είσαι ένας «εξωγήινος» και προσπαθείς να μελετήσεις τον πολιτισμό μας, τον πολιτισμό που υπάρχει στον πλανήτη Γή.

Θα έβλεπες λοιπόν ότι το τελικό συμπέρασμα που έχει κάποιο νόημα είναι το ότι εδώ σε αυτόν τον πλανήτη θεωρούν κάτι σαν Θεό, Αυτοκράτορα, Βασιλιά, πες το όπως θέλεις το ΧΡΗΜΑ.


Προφανώς.
Εφόσον με το Χρήμα όλα (σχεδόν) πωλούνται και αγοράζονται.
Για την ακρίβεια με την αγοραστική ή ανταλλακτική δύναμη που αντιπροσωπεύει το χρήμα, και στο πλαίσιο (χρηματοπιστωτικό σύστημα) όπου αυτό γίνεται αποδεκτό.

quote:
Δεν έχουν νόημα τα διαφορετικά Κράτη, οι διαφορετικές γλώσσες κλπ. αυτά είναι μικρά επί μέρους στοιχεία του πολιτισμού του πλανήτη, είναι τα δένδρα, το δάσος είναι το ΧΡΗΜΑ.

Προσπαθώντας να καταλάβεις γιατί είναι το ΧΡΗΜΑ, πρέπει να φτιάξεις μια λίστα, του από πού προέρχεται το ΧΡΗΜΑ για να έχει την αξία αυτή.


Παρακολουθώ το συλλογισμό σου, και είμαι μαζί σου σε αυτό το τμήμα.

quote:
Τότε θα έβλεπες ότι το πρώτο στην λίστα για την δημιουργία ΧΡΗΜΑΤΟΣ είναι τα ναρκωτικά, το δεύτερο η πορνεία, το τρίτο το εμπόριο όπλων το τέταρτο οι Τράπεζες (διαχείριση – αγορά – πώληση χρήματος) και λοιπά.

Εδώ ήδη κάνεις μερικά "φάουλ".

Καταρχήν έχεις....λάθος σειρά κατάταξης.
Εάν επρόκειτο περί αυτών των τεσσάρων που αναφέρεις, πρώτα θα ερχόταν οι Τράπεζες (FED, EKT, funds, etc), δευτερο το Εμπόριο όπλων, πολεμικών υλικών, και πολεμικής-κατασκοπευτικής τεχνολογίας, και τριτοτέταρτα τα ναρκωτικά και οι πορνείες.

quote:

Αλήθεια τι ακριβώς θα έκανες, θα προσπαθούσες να έλθεις σε επαφή μαζί μας ή απλά θα την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια. (προσωπικά θα εξαφανιζόμουνα).

Εδώ υπάρχουν πολλά σενάρια/απαντήσεις.
Ενα είναι και αυτό που λες (να την κάνω, εάν και εφόσον "τα'παιζα" με όλα αυτά, και φοβόβουν διότι ίσως θα ήμουν αδύναμος ή το πολύ ίσος με όλον αυτό το συρφετό των "ανθρώπων" -γήινων)
Υπάρχουν και άλλα σεναρια όμως:

1) Το "πονηρό" σενάριο: Δες πώς δουλεύει το "συστημα" και γίνε μέρος του. Ήτοι, Τραπεζικός, Πολιτικός, Νταβατζής, Σωματέμπορας, Νονός, Βαρώνος Κοκαϊνης, Οπλέμπορας, κλπ για να τα κονομήσεις

2) Το διαφωτιστικό/πατερναλιστικό σενάριο: Δες πάλι πώς δουλευει το σύστημα, και εάν έχεις τα κότσια και τα φόντα μπές μέσα και κάντα όλα λίμπα! Χαλασε την πιάτσα και τα κυκλώματα, εντοπίζοντας το πρόβλημα και διαλύοντας τον ιστό που το συντηρεί. Ήτοι, κατάργησε το Χρήμα (αν γίνεται) τις Τράπεζες, και τον τρόπο λειτουργίας τους, καταργησε το κερδοφόρο εμπόριο ναρκωτικών (είτε καταστρεφοντας τα κυκλώματα πραγματικά -από το κεφάλι- κι όχι πιάνοντας ...βαποράκια του 1 γραμμαρίου για το θεαθήναι....είτε νομιμοποιώντας και ελέγχοντας νομιμως και ξεκάθαρα την παραγωγή/διακίνηση και ως ένα μετρο την κατανάλωση, κλπ,κλπ.

Εννοείται ότι αναλόγως της ισχύος σου (σαν "εξωγήινος" -"από μηχανής Θεός" ή οτιδήποτε άλλο, εν συγκρίσει με τον άνθρωπο και τα "συστήματά " του θα διάλεγες και τρόπο αντίδρασης/σενάριο....)

quote:

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους αυτούς (μικρή μειοψηφία ελπίζω) που έχουν μετατρέψει τον πλανήτη μας σε ένα τεράστιο «ντεκέ» και σε ένα τεράστιο «πορνείο».

Και μόνο η εμμονή σου σε αυτά τα 2, που ενώ είναι προβλήματα δεν είναι όμως τα κυριότερα (οι Τράπεζες, το Χρηματοπιστωτικό σύστημα, ο ακρατος και ανεξελεγκτος Καπιταλισμός, και το Εμπόριο Οπλων (και μισθοφορικών στρατών ή τεχνηέντως προκληθέντων ανταρτικων ομάδων ανα τον κόσμο) είναι απείρως μεγαλύτερες και χειρότερες απειλές)
με κάνει να συμφωνήσω με τον Αιθεροβάμμωνα στα περί νεο-πουριτανισμού Αμερικανικής κοπής, με την περίφημη δαιμονοποίηση των sex & drugs.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2014, 08:27:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η κινητήρια δύναμη, αυτό δεν είναι το χρήμα;

Δηλαδή από αυτούς που μας κυβερνούν και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα, αυτούς που είναι στο προσκήνιο, αλλά προ παντός αυτούς που δεν ξέρουμε και χειρίζωντε καταστάσεις από το παρασκήνιο, έχετε δει κανένα να πεινάει, ή να μην έχει χρήματα;

Εκτός αν πιστεύετε, ότι κινούμαστε από την κοινωνία των σοφών, όπου το μέλημα τους είναι η ψυχική ισορροπία του ανθρώπου, Δαλάι Λάμα κτλ.

Στην τελική αυτό δεν προωθούν στην νεολαία και με την κρίση, όταν το παιδί βλέπει τηλεόραση και αρχίζει και καταλαβαίνει, το γιατί δημιουργήθηκε και ότι η Ελλάδα, χρωστάει, άρα το χρήμα μετέπειτα γιαυτό το παιδί, δεν θα είναι η κινητήριος δύναμη;

Βλέπουμε το τι γίνεται και τι θέλουν να μας πλασάρουν, το πως να αποκτήσεις το εύκολο χρήμα και τι πρέπει να κάνεις.

Σε όλα αυτά που λέτε, το πρώτο που προωθούν είναι η πορνεία και μετά όλα, τα άλλα, ή μάλλον το πρώτο που μας μαστίζει και μας αγγίζει περισσότερο το βλέπουμε.

Ναι οι τράπεζες με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τα όπλα, η πορνεία τα ναρκωτικά, όλα αυτά είναι αλληλένδετα, παζάρι είναι και τίποτα παραπάνω.

Δεν υπάρχει σειρά κατάταξης σε αυτά και αν υπήρχε θα έβαζα πρώτη την πορνεία, ως προς τις μάζες, γιατί τα παραπάνω δύο, δεν είναι ως προς τις μάζες, ως προς τους πολλούς, άλλα εμπόριο μερικών και αυτό λέει και ο sol-mix, μιλάω για τον απλό άνθρωπο, τον Ευρωπαίο, δεν μιλάμε για τα κριμένα, αλλά για τα φανερά που τα βλέπουμε, μας αγγίζουν.

Και δίνω κάποια παραδείγματα, μιλάω για την γυναίκα που βρίσκεται σε κάποια σχετικά νεαρή ηλικία, που σκέφτεται το εύκολο χρήμα, θέλει να επιβιώσει και να έχει μία καλύτερη ζωή και δημιουργεί μία σχέση για την συντηρεί κτλ.

Και αυτό μες τις άκρες πορνεία δεν είναι;

Παλιότερα αυτές τις γυναίκες τις δείχνανε με το δάχτυλο, τώρα θεωρείτε μαγκιά και όλες αυτό θέλουν και τους έχουν μάθει να ονειρεύονται το πλούσιο πρίγκιπα, που θα της βγάλει από την φτώχεια, πόσες όμως από αυτές θα το πετύχουν;

Βλέπουμε μετά, ακόμα και σε μία προώθηση με αυτοκίνητα, με τσιγάρα, με ποτά, οι κοπέλες που προωθούν αυτά τα προϊόντα, για να πάρουν την συγκεκριμένη δουλεία, πρέπει να είναι πάνω από 1,75 και να έχουν και την ανάλογη εμφάνιση, αυτό δεν προσπαθούν να περάσουν την αίγλη των παραπάνω προϊόντων;

Ή το παιδί που βλέπει τα προβλήματα μέσα στην οικογένεια του και θέλει να ξεφύγει, δεν διαλέγει τον κόσμο των ναρκωτικών, όπως του το έχουν περάσει, των ονείρων, της φαντασίας κτλ. Όλα αυτά είναι δίπλα μας, μην κοιτάτε μεγαλύτερες ηλικίες, η δομή είναι από τα δέκα οκτώ μέχρι και τα είκοσι οκτώ.

Όταν βγαίνουν φήμες και τις ακούμε η τάδε σταρ, κάνει αποτοξίνωση, τώρα βγήκε, τώρα ξανά εθίστηκε κτλ. Τι προκαλούν;

Αποτρέπουν ένα νεαρό παιδί, ή το ωθούν προς τα εκεί;

Και υπάρχει και η νέα μόδα, που τους περνούν, κάνε και ένα συμβόλαιο και με τον <<διάβολο>> και θα σου έρθει η επιτυχία και όσα επιθυμείς, αυτά τα έχουν πει κατά καιρούς και άτομα διάσημα, που δεν είναι ευκαταφρόνητα από νεαρά άτομα.

Αυτά υπάρχουν και εδώ τα βλέπουμε, δεν είναι μόνο Αμερικάνικο στοιχείο.


Edited by - maria3 on 12/06/2014 08:35:06Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2014, 12:12:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
PY8AGORAS

quote:

Εδώ υπάρχουν πολλά σενάρια/απαντήσεις.
Ενα είναι και αυτό που λες (να την κάνω, εάν και εφόσον "τα'παιζα" με όλα αυτά, και φοβόβουν διότι ίσως θα ήμουν αδύναμος ή το πολύ ίσος με όλον αυτό το συρφετό των "ανθρώπων" -γήινων)
Υπάρχουν και άλλα σεναρια όμως:
1) Το "πονηρό" σενάριο: Δες πώς δουλεύει το "συστημα" και γίνε μέρος του. Ήτοι, Τραπεζικός, Πολιτικός, Νταβατζής, Σωματέμπορας, Νονός, Βαρώνος Κοκαϊνης, Οπλέμπορας, κλπ για να τα κονομήσεις
2) Το διαφωτιστικό/πατερναλιστικό σενάριο: Δες πάλι πώς δουλευει το σύστημα, και εάν έχεις τα κότσια και τα φόντα μπές μέσα και κάντα όλα λίμπα! Χαλασε την πιάτσα και τα κυκλώματα, εντοπίζοντας το πρόβλημα και διαλύοντας τον ιστό που το συντηρεί. Ήτοι, κατάργησε το Χρήμα (αν γίνεται) τις Τράπεζες, και τον τρόπο λειτουργίας τους, καταργησε το κερδοφόρο εμπόριο ναρκωτικών (είτε καταστρεφοντας τα κυκλώματα πραγματικά -από το κεφάλι- κι όχι πιάνοντας ...βαποράκια του 1 γραμμαρίου για το θεαθήναι....είτε νομιμοποιώντας και ελέγχοντας νομιμως και ξεκάθαρα την παραγωγή/διακίνηση και ως ένα μετρο την κατανάλωση, κλπ,κλπ.
Εννοείται ότι αναλόγως της ισχύος σου (σαν "εξωγήινος" -"από μηχανής Θεός" ή οτιδήποτε άλλο, εν συγκρίσει με τον άνθρωπο και τα "συστήματά " του θα διάλεγες και τρόπο αντίδρασης/σενάριο....)

Μάλλον εννοείς μια άλλη κοινωνία, έναν άλλο πολιτισμό, σε αντίθεση με μένα που εννοούσα έναν, η μια παρέα συμπαντοπόρων (από θαλασσοπόρος), τουρίστες δηλαδή, με αυτό το σκεπτικό θα εξαφανιζόμουν.

Τώρα για την κατάταξη, σαφώς και δεν είναι ακριβής, δεν υπάρχουν και πολλά αξιόπιστα στοιχεία.

Η παρανόηση

quote:

Και μόνο η εμμονή σου σε αυτά τα 2, που ενώ είναι προβλήματα δεν είναι όμως τα κυριότερα (οι Τράπεζες, το Χρηματοπιστωτικό σύστημα, ο ακρατος και ανεξελεγκτος Καπιταλισμός, και το Εμπόριο Οπλων (και μισθοφορικών στρατών ή τεχνηέντως προκληθέντων ανταρτικων ομάδων ανα τον κόσμο) είναι απείρως μεγαλύτερες και χειρότερες απειλές)
με κάνει να συμφωνήσω με τον Αιθεροβάμμωνα στα περί νεο-πουριτανισμού Αμερικανικής κοπής, με την περίφημη δαιμονοποίηση των sex & drugs.

Καμία σχέση, η εξήγηση είναι απλή, και αφορά όλα τα άρθρα που έχω γράψει και αυτά που πιθανόν γράψω μελλοντικά, απλά βαρέθηκα να γράψω τα υπόλοιπα όπως πετρέλαια, αέρια, νερό, τροφές κλπ. κλπ. κλπ.......

Στα 40 χρόνια τις πληροφορικής, ενώ όταν ανέπτυσσα και έλεγχα την οποιαδήποτε εφαρμογή / ες……, αισθανόμουν καλά, όταν έφτανε η ώρα του οδηγού χρήσεως της εφαρμογής, αισθανόμουν ότι ήμουν σε καταναγκαστικά έργα, αν δεν ήταν έτσι, αν δεν σιχαινόμουν το να γράφω, αν δεν γράφω κάτι μόνο όταν δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, θα είχα τελειώσει και το βιβλίο που προσπαθώ εδώ και 5 χρόνια, τους άθλους του Ηρακλή που περιγράφουν όλα αυτά που γράφουμε εδώ.

Υστερόγραφο: προς τους διαχειριστές, γιατί δεν βάζετε κάτι σαν το skype στο φόρουν να συζητούμε, εκτός από το να γράφουμε μόνο, για να αποφεύγονται και οι παρανοήσεις, υπάρχει ένα αρχαίο της Intel το iparty, που και άνευ κόστους είναι και καλή δουλεία κάνει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Fvendal
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/07/2014, 15:45:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
αφου διαβασα με προσοχη ολες τις σελιδες του θεματος, θα ηθελα να πω οτι οντως υπαρχουν πολλα πραγματα που δεν μπορουν να αποδειχτουν αλλα ουτε να μην τα λαβεις υποψιν...καθε θεωρια ή καθε τι καινουριο κ διαφορετικο παντα ξενιζει..σκοπος ειναι να ανοιξουμε το μυαλο μας κ να το αφησουμε να δεχτει καποια πραγματα οπως ερχονται..αλλιως δεν θα μπορεσουμε να παμε παρακατω ποτε!!


απο την αλλη θα ηθελα την γνωμη σας για το Blue Beam Project...

To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών, την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "κάστας των ισχυρών".

Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90'. Ο καναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam. Ο Monast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγω άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση ανακοπή καρδιάς σε έναν υγιή άνθρωπο, πέθανε απο ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά απο τον θάνατο του Μonast! Αυτοί οι δύο (τρομερά συμτωματικοί) θάνατοι ήταν απο μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του Monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι.. Το project blue beam βάση των όσων είπε ο Monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης.

1ο Στάδιο:

Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με την χρήση τεχνολογίας τεχνητών σεισμών αλλιώς γνωστό ως HAARP που κατέχουν οι αμερικάνοι με σκοπό την πρόκληση σεισμών σε διάφορα σημεία του πλανήτη και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι, επιγραφές, αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα καταρρίπτουν τις τωρινές θρησκείες! Δηλαδή πως ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ, ότι το Κοράνι δεν γράφτηκε απο τον Μωάμεθ και πάει λέγοντας... Μερικοί λένε ότι η ανακάλυψη του (πιθανώς) τάφου του Ιησού απο τον James Cameron ανήκει στο πρώτο στάδιο του project blue beam όπως και το βιβλίο "κώδικας ντα βίντσι". Ο Μonast επίσης είπε (το 1994 μην ξεχνάτε!) ότι το hollywood θα προκάλεσει με ταινίες την πεποίθηση ότι μόνο με μία θρησκεία και μία κυβέρνηση μπορούμε να νικήσουμε μία επικείμενη εισβολή εξωγήινων (βλ. independence day -1996!).

2o Στάδιο:

Σύμφωνα πάντα με τον Μonast, η NASA αυτή την στιγμή που διαβάζετε, έχει βάλει μυστικά πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω απο την γή, μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων! Ο Μonast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό και ίσως εκεί "κολάνε" οι τόσες μαρτυρίες ανθρώπων για Α.Τ.Ι.Α. που έχουν αλλόκοτη κίνηση, υψηλές ταχύτητες, τα διαφορετικά σχήματα η τις εξαφανίσεις ξαφνικά. Είναι όλα εικόνες ψεύτικες, ολογράμματα! Ακόμα έλεγε πως ο σκοπός των μηχανημάτων αυτών είναι να προβάλουν εικόνες Ιερών προσώπων με σκοπό την αναταραχή..

3ο Στάδιο:

Φανταστείτε, έλεγε, να εμφανιστεί πάνω απο την Βαγδάτη μία στρατιά Αγγέλων καλώντας τους πιστούς Μουσουλμάνους να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ! Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα συμβεί... Παρομοίως θα πράξουν και με τα άλλα κράτη "πατώντας" πάνω στην δύμαμη υποβολής που έχουν οι Θρησκείες παγκοσμίως. Τα μικροτσίπ που ακούμε τόσα χρόνια παίζουν και αυτά μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου αφού μέσα απο αυτά -με χρήση χαμηλών hz όπως E.L.F.- όχι μόνο θα βλέπουμε τους Θεούς μας στον ουρανό απο τους δορυφόρους, αλλά θα ακούμε και την φωνή τους μέσα στο κεφάλι μας! Καταλαβαίνετε σε μία κοινωνία που το 85%+ πιστεύει σε θρησκείες πόσο μεγάλες θα ήταν οι συνέπειες...

4ο Στάδιο:

Αυτό είναι και το πιό τολμηρό! Ο Μonast είπε πως μετά τις "προβολές" και το Θρησκευτικό χάος θα μεταδοθεί ψευδό μήνυμα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη! Όταν γίνει αυτό θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτη (φυσικό φαίνεται με τα 2/3 των ισχυρών χωρών να είναι Χριστιανοί) κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας, θα νομίζουν ότι Σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους, με απότερω σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας. Το τελικό χτύπημα θα είναι όταν οι δορυφόροι θα εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν εικόνες απο αποκρουστικά όντα, φαντάσματα και κάθε συσκευή που μπορεί, θα αναπαράγει ήχους τρομακτικούς και απόκοσμους ώστε να σπρώξουν τα έθνη στην παράκρουση και σε μαζικές αυτοκτονίες και στην τελική επικράτηση της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" (η αλλιώς New World Order που λέγεται ότι είναι υποκινούμενη απο τον Αντίχριστο)...

Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε, το 1994 λίγο πριν πεθάνει κάτω απο πέπλο μυστηρίου, υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος. Σήμερα αυτοί που το στηρίζουν λένε ότι είμαστε ακομά στο πρώτο. Εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε στο δεύτερο προς τρίτο βάση των όσων βλέπουμε και όσων ακούμε πάνω στα τεράστια άλματα της τεχνολογίας. Π.χ. τα ολογράμματα είναι πλέον γεγονός, άσχετως αν δεν τα βλέπουμε εμείς ..Υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αμερικάνοι έχουν αναπτύξει τεχνολογίες που κάνουν τον τυφλό να δεί, τον κουφό να ακούει και την αποκατάσταση του ασθενούς χωρίς την χρήση χειρουργικών εργαλείων η φαρμάκων... Ο Μonast παρέθεσε και στοιχεία όσο αναφορά τον έλεγχο του νού του ανθρώπου.Είπε πως ο δέκτης έχει κατασκευαστεί απο την Loral Electro-Optical system, βιομηχανία όπλων στην καλιφόρνια.

Η εν λόγω εταιρεία είχε κάνει έρευνες για χάρη του στρατηγού της αμερικάνικης αεροπορίας Leonard Perez την δεκαετία του 80' ο οποίος είχε ζητήσει όπλα που θα μπορούν να "φυτεύουν" μηνύματα στο κεφάλι του εχθρού! Αυτό είναι εφικτό με ραδιενεργούς παλμούς και πολύ χαμηλές συχνότητες ( ELF, VLF, and LF) όπως προείπαμε. Ο Μonast aκόμα ανέφερε μία σειρά απο μυστηριώδεις αυτοκτονίες βρετανών επιστημόνων που σχετίζονται άμεσα με το project blue beam αφού όλοι αυτοί δούλευαν για το αμερικάνικο ναυτικό.
(www.katohika.gr)

Edited by - Fvendal on 17/07/2014 15:48:47Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/07/2014, 17:42:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Fvendal Καταρχήν καλωσόρισες.

Όλα αυτά δεν δημιουργήθηκαν τώρα υπάρχουν από το ογδόντα και ποιο νωρίς και είναι τα ψυχοτρονικά όπλα.

Διάβασα προσεχτικά το άρθρο που παρέθεσες οι συχνότητες ξεκινάν από 105 Hz και κορυφώνονται στα 360 Hz.

Οι εικόνες και τα ολογράμματα είναι όμως τόσο μηδαμινά για κάποιο που ξέρει από το αιθερικό, φαίνονται σαν φωτογραφίες, εικόνες κτλ...

Πάντως δε ένα θα διαφωνήσω με το άρθρο δεν χρειάζονται τα τσιπάκια για να ακούς φωνές μέσα στο μυαλό σου γίνεται και χωρίς αυτά, έχουν κώδικες βλέπεις...

Edited by - maria3 on 17/07/2014 17:44:43Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Fvendal
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/07/2014, 18:18:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλως σας βρηκα, εδω σε αυτo to site μας δειχνει που εχουν θεαθει Α.Τ.Ι.Α. για την Ελλαδα δειχνει μονο 3 σημεια με αυτο της Λαμιας να ειναι το πιο αξιοπιστο μια που το εχουν καλυψει κ τα media οπως το τσεκαρει στο site!!


http://www.ufostalker.com/

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

iready
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2014, 16:01:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα βοήθεια σας, στο περιστατικό που μου συνέβη, ίσως μερικοί από εσάς να μην καταλάβατε το μέγεθος της βοήθειας που μου προσφέρατε, αλλά ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο.

Τον Ιούνιο του 2006 κατέθεσα μια ευρεσιτεχνία στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Τον Ιανουάριο του 2009, αφού η ευρεσιτεχνία πέρασε από σαράντα κύματα, Ευρωπαϊκό γραφείο ευρεσιτεχνιών σίγουρα, έτσι τουλάχιστον μου είπαν, και δεν ξέρω και από πού αλλού, αφού με κάλεσαν 3 φορές για επεξηγήσεις, αφού μου έστειλαν και μου ζήτησαν να αξιολογήσω κάποιες εργασίες του Αρχιμήδη σε σχέση με την ευρεσιτεχνία μου, τα πρωτότυπα κείμενα υπάρχουν μόνο σε βιβλιοθήκη Αμερικάνικου πανεπιστημίου, ας είναι καλά το διαδίκτυο, μου έδωσαν τελικά το Ελληνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό 1006249 και ημερομηνία εκδόσεως 30 Ιανουαρίου 2009 (31 μήνες μετά την κατάθεση !!!).

Το 2011 συμπληρώθηκε η θεωρία, με τους τύπους της «Συμπαντικής Φυσικής» και τον «Μαθηματικό τύπο της Ελευθερίας» και πρόσφατα, πριν από μερικές ημέρες το 2013, με μερικά επί πλέον στοιχεία, που απλά κολλάνε στην θεωρία.

Σας την αναδημοσιεύω ολοκληρωμένη με τα σχέδια και τις προσθήκες που έχω κάνει μέχρι σήμερα, για να μπορέσετε να έχετε μια πληρέστερη εικόνα της ευρεσιτεχνίας και της θεωρίας που ακολουθεί στην προσπάθεια της να αποδείξει ότι δουλεύει.

2006 - Παραγωγή Ηλεκτρικής ενέργειας, και δημιουργία “αντί βαρύτητας“ και “υπέρ βαρύτητας“ και “ενοποιημένου πεδίου“.

Η Εφεύρεση είναι ένας κυκλικός μηχανισμός αποτελούμενος από (7) επτά ως και εννέα (9) δακτυλίους, αναλόγως του τρόπου κατασκευής του και των σημείων στηρίξεων της εφεύρεσης (περιγράφετε η εφεύρεση με οκτώ (8) δακτυλίους).

Ο εξωτερικός και ο εσωτερικός δακτύλιος, πρώτος και όγδοος δακτύλιος (σχέδιο 1 και σχέδιο 2), αποτελούν τις βάσεις στηρίξεως της εφεύρεσης και αποτελούνται, όπως και ο υπόλοιπος μηχανισμός, από αντί μαγνητικό σκληρό και ανθεκτικό υλικό ( π.χ. τετρατεφλόν ή οποιοδήποτε άλλο αντί μαγνητικό υλικό).

Ο Δεύτερος, ο τέταρτος, ο πέμπτος και ο έβδομος δακτύλιος βλέποντας την εφεύρεση από έξω προς τα μέσα αποτελούνται από παραλληλόγραμμους μαγνήτες με κατάλληλες (κάθετες) μαγνητικής γραμμές.

Η εφεύρεση μπορεί να κατασκευαστεί είτε ομοκεντρική και ιδίου ύψους είτε ομοκεντρική και διαφορετικού ύψους είτε ομοκεντρική και διαφορετικού επιπέδου είτε ομοκεντρική και διαφορετικού επιπέδου και ύψους (σχέδιο 3 και σχέδιο 4 και σχέδιο 5 και σχέδιο 6).

Κάθε παραλληλόγραμμος μαγνήτης φέρει 2 γρανάζια που του επιτρέπουν, με την χρήση κυκλικών εκκεντροφόρων, το κάτω μέρος των εκκεντροφόρων είναι συνεχόμενο γρανάζι, να μετακινείται δεξιά ή αριστερά ως και 45 μοίρες, καθώς επίσης και 3 βίδες που του επιτρέπουν, με την χρήση κυκλικών εκκεντροφόρων με συνεχόμενο γρανάζι (ίδιους με τους προηγούμενους), να κινούνται 2 πόντους μέσα - έξω προς τα κανάλια με τους κινητούς περιστρεφόμενους κυκλικούς μαγνήτες (σχέδιο 7 και σχέδιο 8 και σχέδιο 9 και σχέδιο 10).

Τα δύο (2) γρανάζια που επιτρέπουν την περιστροφή των μαγνητών κατά 45 μοίρες δεξιά ή αριστερά είναι σταθερά προσαρμοσμένα (κολλημένα) πάνω στους μαγνήτες (Σχέδιο 11).

Οι τρεις (3) βίδες, για να μπορούν να μετακινούν τους παραλληλόγραμμους μαγνήτες προς το κέντρο του καναλιού, με τους κινητούς περιστρεφόμενους μαγνήτες, κατά 2 πόντους μέσα – έξω, με την βοήθεια των ειδικών εκκεντροφόρων, στηρίζονται και κινούνται σε ειδικές εγκοπές και από την εσωτερική και από την εξωτερική πλευρά τους.

Οι τρεις (3) βίδες αυτές σε συνεργασία με τα γρανάζια, εκτός της μετακινήσεως των μαγνητών μέσα - έξω, κρατούν σταθερούς τους παραλληλόγραμμους μαγνήτες και κατά την διάρκεια ηρεμίας και κατά την διάρκεια λειτουργίας της εφεύρεσης (Σχέδιο 12).

Οι δακτύλιοι μεταξύ του δεύτερου και τέταρτου δακτυλίου και μεταξύ του πέμπτου και έβδομου δακτυλίου, δηλαδή ο τρίτος και ο έκτος δακτύλιος είναι κανάλια, στα οποία τοποθετούμε σε προκαθορισμένη θέση ηρεμίας κυλινδρικούς περιστρεφόμενους μαγνήτες, με κατάλληλες (κάθετες) μαγνητικές γραμμές, το φάρδος αυτών των μαγνητών είναι 4 ως 8 χιλιοστών μικρότερο, συνήθως 6 χιλιοστά, από το κενό που δημιουργείται μεταξύ των δακτυλίων των παραλληλόγραμμων μαγνητών (κανάλι), το ύψος τους δε είναι κατά 14 ως 16 χιλιοστά, συνήθως 12 χιλιοστά, μικρότερο από το ύψος των παραλληλόγραμμων μαγνητών (σχέδιο 13 και σχέδιο 14).

Στην βάση της εφεύρεσης και κάτω από τα δύο κανάλια των περιστρεφόμενων κυλινδρικών μαγνητών υπάρχουν μετακινούμενες ως προς το ύψος τους βάσεις με εγκοπές, σε προκαθορισμένα σημεία, για την στήριξη και την ισορροπία των κινητών περιστρεφόμενων κυλινδρικών μαγνητών, σε κατάσταση μη λειτουργίας (σχέδιο 15 και σχέδιο 16).

Το σύνολο της εφεύρεσης είναι κατασκευασμένο από αντί μαγνητικό σκληρό και ανθεκτικό υλικό, βίδες, γρανάζια, βάσεις, εκκεντροφόροι κλπ. (π.χ. τετρατεφλόν ή οποιοδήποτε άλλο αντί μαγνητικό υλικό με παρόμοιες ιδιότητες).

Πάνω και κάτω και στηριζόμενα στο αντί μαγνητικό υλικό, δηλαδή πάνω και κάτω από τα κανάλια, και στις θέσεις ισορροπίας των κυκλικών περιστρεφόμενων μαγνητών, προσαρμόζουμε πηνία, σε σχήμα καμάρας ή ελλείψεως (σχέδιο 17 και σχέδιο 18).

Από την μεσαία λήψη των πηνίων αυτών, και από το κέντρο της καμάρας και από κάθε πηνίο λαμβάνουμε την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια (σχέδιο 19 και σχέδιο 20).

Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια είναι ανάλογη της ταχύτητας περιστροφής των εσωτερικών μαγνητών, η δε φορά περιστροφής τους και η ταχύτητα περιστροφής τους εξαρτάται από την κλίση των σταθερών παραλληλόγραμμων μαγνητών.

Το μέγεθος της εφεύρεσης μπορεί να είναι οποιοδήποτε μεγέθους, οι δε αποστάσεις και το μέγεθος όλων των μαγνητών είναι απολύτως σχετικές ως προς το μέγεθος της εφεύρεσης.

Ο αριθμός των κυλινδρικών περιστρεφόμενων μαγνητών, ανά κανάλι, εξαρτάται από το μέγεθος του μηχανισμού και από το μέγεθος των σταθερών παραλληλόγραμμων μαγνητών.

Το πάχος των κινητών παραλληλογράμμων μαγνητών πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία (3) εκατοστά, για να μπορούμε να τους μετακινούμε μέσα – έξω με τις τρεις (3) βίδες στηρίξεως τους.

Τους κυλινδρικούς μαγνήτες των εσωτερικών καναλιών τους περιστρέφουμε, δίνοντας την κατάλληλη απόσταση και κλήση, στους εξωτερικούς σταθερούς παραλληλόγραμμους μαγνήτες με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε το κάθε κανάλι να έχει διαφορετική φορά περιστροφής από το άλλο (το ένα δεξιόστροφα και το άλλο αριστερόστροφα).

Ταυτόχρονα με την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια και μετά από κάποια ταχύτητα περιστροφής στην εφεύρεση παρατηρούνται ισχυρότατα φαινόμενα “αντί βαρύτητας“ και μετά από μεγαλύτερη κλίση των σταθερών παραλληλόγραμμων μαγνητών και αυξάνοντας την ταχύτητα περιστροφής των κινητών κυλινδρικών περιστρεφόμενων μαγνητών παρουσιάζονται φαινόμενα “υπέρ βαρύτητας“ και “ενοποιημένου πεδίου“.

Η Συνολική ενέργεια που χρειάζεται η εφεύρεση για να ξεκινήσει την λειτουργία της είναι μόνον η μικρή απαιτούμενη ενέργεια για τους δύο (2) μικρούς κινητήρες που θα περιστρέψουν δεξιά ή αριστερά και που θα μετακινήσουν μέσα – έξω τους σταθερούς παραλληλόγραμμους μαγνήτες, δια μέσου των κυκλικών με γρανάζια εκκεντροφόρων, και του μικρού κινητήρα που θα απελευθερώσει τους κινητούς περιστρεφόμενους κυλινδρικούς μαγνήτες από τις βάσεις στηρίξεως τους.

Το όλο σύστημα χρειάζεται οπωσδήποτε οδήγηση και παρακολούθηση από Ηλεκτρονικό υπολογιστή και κατάλληλο λογισμικό, οι αποστάσεις δραστικών αντιδράσεων του, μετά από την κατάσταση ηρεμίας του είναι παρά πολύ μικρές (λίγα εκατοστά του χιλιοστού είναι αρκετά για να περάσει η εφεύρεση σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις).

ΜΟΡΦΕΣ ΥΛΗΣ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ / ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Μία Σταθερή μορφή παντού και πάντα η ίδια (“σκοτεινή ενέργεια“ ή “Πρωτενέργεια“ κλπ.).

ΔΥΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μία Σταθερή και μία κεντρικά Γραμμική ή ελλειπτική ή άλλη ανοικτή εναλλασσόμενη (“ταλαντώσεις“ ή “συχνότητα“ κλπ.) , (“σκοτεινή ύλη“ ή “Πρωτύλη“ κλπ.).

ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μία Σταθερή και μία κεντρικά Γραμμική ή ελλειπτική ή άλλη ανοικτή εναλλασσόμενη και δύο γραμμικές ή ελλειπτικές ή άλλες ανοικτές πλευρικές Εναλλασσόμενες δυνάμεις (“ασθενής πυρηνική“ και “ισχυρή πυρηνική“) και δύο σταθερές (“ηλεκτρομαγνητισμός“ και “βαρύτητα“) Χωροταξικά Μετακινούμενες δυνάμεις (κλειστή βρόχοι) , (γνωστή “ύλη“, γνωστή “ενέργεια“ κλπ.).

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μία Σταθερή και μία κεντρικά Γραμμική η ελλειπτική ή άλλη ανοικτή εναλλασσόμενη και τέσσερις πλευρικές Γραμμικές ή ελλειπτικές ή άλλες ανοικτές εναλλασσόμενες δυνάμεις (“ασθενής πυρηνική“ και “ισχυρή πυρηνική“) και τέσσερις σταθερές Χωροταξικά Μετακινούμενες δυνάμεις (κλειστοί βρόχοι) , (“ηλεκτρομαγνητισμός“ και “βαρύτητα“).
Προσοχή πιθανότατη εμπλοκή των δύο νέων, σε σχέση με την τρίτη διάσταση, Γραμμικών εναλλασσομένων δυνάμεων και των δύο νέων σταθερών χωροταξικά μετακινουμένων δυνάμεων.

ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μία Σταθερή και μία κεντρικά Γραμμική η ελλειπτική ή άλλη ανοικτή εναλλασσόμενη και έξι πλευρικές Γραμμικά ή άλλες ανοικτές εναλλασσόμενες δυνάμεις (“ασθενής πυρηνική“ και “ισχυρή πυρηνική“) και έξι σταθερές Χωροταξικά Μετακινούμενες δυνάμεις (κλειστοί βρόχοι) , (“ηλεκτρομαγνητισμός“ και “βαρύτητα“).
Προσοχή πιθανότατη εμπλοκή των δύο νέων, σε σχέση με την τέταρτη διάσταση, Γραμμικά εναλλασσομένων δυνάμεων και των δύο νέων σταθερών χωροταξικά μετακινουμένων δυνάμεων.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣ ΑΠΕΙΡΕΣ

Για όλες τις υπόλοιπες φυσικές ή τεχνητές Διαστάσεις ακολουθείται η ίδια μεθοδολογία, και για κάθε επί πλέον Διάσταση, έχουμε από την προηγούμενη διάσταση συν δύο (2) πλευρικές Γραμμικές ή ελλειπτικές Εναλλασσόμενες δυνάμεις και συν δύο (2) κυκλικές χωροταξικά μετακινούμενες δυνάμεις.

ΣΧΕΣΗ ΘΕΣΕΩΣ Α’ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΣ Β’

Στην Β’ Μορφή εκτός της μίας Διαστάσεως, όπου η θέση “χ” ισούται πάντα με την θέση “ψ”, σε όλες τις άλλες διαστάσεις και μέσα σ’ αυτές, η θέση (“χ“ ,“ψ“) ισούται με την θέση (“ψ“ ,“χ“) αλλά με αντιστραμμένη πόλωση.

ΕΥΡΕΣΗ ΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

1)Το σύνολο των πρώτων σωματιδίων στην Α’ Μορφή της κατώτερης Βρίσκονται στην ίδια θέση και στην Α’ Μορφή της ανώτερη Διάστασης.

2)Το υπολειπόμενο πρώτο σωματίδιο της Α’ Μορφής της ανώτερης Διάστασης Βρίσκεται στην θέση “χ“ = 1 και “ψ“ = Διάσταση.

3)Τα επόμενα σωματίδια στην Α’ Μορφή και ως Διάσταση * 2 βρίσκονται στην θέση “χ“ = 2 , “ψ“ = επόμενο ως Διάσταση * 2.

4)Τα επόμενα σωματίδια στην Α’ Μορφή και ως Διάσταση * 3 βρίσκονται στην θέση “χ“ = 3 , “ψ“ = επόμενο ως Διάσταση * 3.


5)Και ούτω καθ’ εξής μέχρι το τέλος της Α’ Μορφής στην Ανώτερη Διάσταση.

6)Η Β’ Μορφή ακολουθεί τον γενικό κανόνα των θέσεων, σε κάθε Ανώτερη Διάσταση.

Σχέδια και Χρωματισμοί.

Τα σχέδια και οι άξονες “χ“ και “ψ“ είναι μία προσπάθεια γραφικής αποτύπωσης (ομολογουμένως πολύ εκλαϊκευμένη) για να γίνει το κατά το δυνατόν ευκολότερη η κατανόηση των θέσεως της ύλης, των ενεργειών, των υπαρχόντων δυνάμεων και των διαστάσεων.

Μαύρο = “ Πρωτενέργεια” ή “σκοτεινή ενέργεια“.

Μπλε = Γραμμικό ή ελλειπτικό “Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μεταβαλλόμενης πολώσεως“ ή “Πρωτύλη“ ή “σκοτεινή ύλη“ (“ταλαντώσεις“ ή “συχνότητα“ κλπ.)
Πλευρικές Γραμμικές ή ελλειπτικές Εναλλασσόμενες δυνάμεις (“ασθενής πυρηνική“ και “ισχυρή πυρηνική“)

Κόκκινο = Ηλεκτρομαγνητικό κυκλικό πεδίο ή μετατόπιση δυνάμεων / ενέργειας (“ηλεκτρομαγνητισμός“ και “βαρύτητα“).

Η φορά των δυνάμεων μπορεί να είναι είτε δεξιόστροφη είτε αριστερόστροφη από πουθενά δεν προκύπτει ότι μπορεί να έχουν συγκεκριμένη φορά (δεξιόστροφη).

Πράσινο = Σχέδιο + Διάσταση + Αύξων αριθμός σχεδίου στην διάσταση.

Μορφές ύλης, διαστάσεις και επεξηγήσεις.

Πρώτη Διάσταση / μορφή = Πρωτενέργεια.

Δεύτερη Διάσταση / μορφή = Πρωτύλη.

Τρίτη Διάσταση / μορφή = Ασθενής Δύναμη +Ισχυρή Πυρηνική Δύναμη + Ηλεκτρομαγνητισμός + Βαρύτητα.

Τέταρτη Διάσταση / μορφή = Ασθενής Δύναμη +Ισχυρή Πυρηνική Δύναμη + Ηλεκτρομαγνητισμός + Βαρύτητα + Υπέρ Ασθενής Δύναμη + Υπέρ Ισχυρή Πυρηνική Δύναμη + Ενοποιημένο Πεδίο + Υπέρ Βαρύτητα.

Πέμπτη Διάσταση / μορφή = Ασθενής Δύναμη +Ισχυρή Πυρηνική Δύναμη + Ηλεκτρομαγνητισμός + Βαρύτητα + Υπέρ Ασθενής Δύναμη + Υπέρ Ισχυρή Πυρηνική Δύναμη + Ενοποιημένο Πεδίο + Υπέρ Βαρύτητα + (Οι τέσσερις επί πλέον εμφανιζόμενες δυνάμεις (πεδία) πρέπει ή να προέρχονται από επέκταση - μετάσταση των : Υπέρ Ασθενή Δύναμη, Υπέρ Ισχυρή Πυρηνική Δύναμη, Ενοποιημένο Πεδίο και Υπέρ Βαρύτητα ή πρέπει να είναι αρνητικές δυνάμεις).

Έκτη Διάσταση / μορφή = Το ψάχνω.

Εβδόμη Διάσταση / μορφή = Το ψάχνω.

Όγδοη Διάσταση / μορφή = Το ψάχνω.

Ένατη Διάσταση / μορφή = Το ψάχνω.

Δέκατη Διάσταση / μορφή = Το ψάχνω.

Εντέκατη Διάσταση / μορφή = Το ψάχνω.

Δωδέκατη Διάσταση / μορφή = Το ψάχνω.
Επεξηγήσεις των χρησιμοποιούμενων ονομάτων.

“ Πρωτενέργεια” = Η Ασθενής δύναμη (σήμερα ονομάζεται και σκοτεινή ενέργεια) που υπάρχει παντού στο Σύμπαν.

“ Πρωτύλη” = Η πάρα πολύ μικρή ύλη (δηλαδή σε μήκος Πλανκ κάτω από 10 στην -33 εκατοστά) και με απειροελάχιστο χρονικό μήκος κύματος (κάτω από 10 στην -43 δευτερόλεπτα), (σήμερα ονομάζεται και σκοτεινή ύλη).

“Ασθενής Δύναμη” = Η δύναμη που ευθύνεται για την διάσπαση των σωματιδίων και στην έκλυση ραδιενέργειας από αυτά.

“Ισχυρή Πυρηνική Δύναμη” = Η δύναμη που συγκρατεί τα πρωτόνια και τα νετρόνια στο εσωτερικό των πυρήνων των ατόμων και είναι υπεύθυνη για την εκλυόμενη ενέργεια που παράγεται από την διάσπαση των ατόμων.

“Ηλεκτρομαγνητισμός” = Η δύναμη που παράγει όλα τα ηλεκτρικά και τα μαγνητικά φαινόμενα.

“Βαρύτητα” = Η δύναμη που συγκρατεί να ουράνια σώματα στις αποστάσεις που τα χωρίζουν και την ύλη τους πάνω σε αυτά.

“Υπέρ Ασθενής Δύναμη” = Η δύναμη που ευθύνεται για την τροποποίηση και μεταβολή της συχνότητας πεδίου της πρωτύλη (σκοτεινής ύλης).

“Υπέρ Ισχυρή Πυρηνική Δύναμη” = Η δύναμη που συγκρατεί την πρωτύλη στην σημερινή υπάρχουσα κατάσταση και είναι υπεύθυνη για την διάσπαση αυτής.

“Ενοποιημένο Πεδίο” = Η υπέρ συγκέντρωση ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων σε συγκεκριμένη χωροχρονική στιγμή και τοποθεσία.

“Υπέρ Βαρύτητα” = Το αποτέλεσμα που εμφανίζεται ξαφνικά και το βαρυτόνιο πρέπει να είναι ένα υπερπολυπλεξικό σωματίδιο (δηλαδή το βαρυτόνιο είναι ένα μποζόνιο με spin 2, και ταυτόχρονα υπάρχει το φερμιονικό αντίστοιχο του με spin 3/2 το "βαρυτίνο").

Σημείωση: Όλα τα ονόματα μέσα σε “εισαγωγικά” είναι απλά ενδεικτικά και τοποθετήθηκαν για να υπάρχει κάποιος τρόπος συνεννοήσεως.

Ποσοστά του Σύμπαντος ανά Διάσταση

Πρώτη Διάσταση - Πρωτενέργεια = 61,80469715698390 %
Δεύτερη Διάσταση – Πρωτύλη = 23,60649125031900 %
Τρίτη Διάσταση - Γνωστή ύλη, ενέργεια = 9,01657082366942 %
Τέταρτη Διάσταση - Μαύρες Τρύπες = 3,44390653215556 %
Πέμπτη Διάσταση = 1,31541052958723 %
Έκτη Διάσταση = 0,50242503540476 %
Έβδομη Διάσταση = 0,19190276383198 %
Όγδοη Διάσταση = 0,07329784180974 %
Ένατη Διάσταση = 0,02799633265663 %
Δέκατη Διάσταση = 0,01069328404314 %
Ενδέκατη Διάσταση = 0,00408433222414 %
Δωδέκατη Διάσταση = 0,00156002306213 %
Σύνολο Ενέργειας και Ύλης = 99,99903590574760 %

Συνολικά ποσοστά ύλης, ενέργειας, υλοενέργειας

Σύνολο Ενεργειακής κατάστασης Σύμπαντος = 62,61665677001640 %
Σύνολο Ύλης Σύμπαντος = 32,62306207398840 %
Σύνολο συνενωμένης υλοενέργειας Σύμπαντος = 4,75931706174279 %
Υπόλοιπο στατιστικού λάθους = 0,00096409425240 %

ή αναλόγως από ποια σκοπιά το βλέπουμε, πως το υπολογίζουμε

Σύνολο ενέργειας Σύμπαντος (Πρωτενέργεια)= 72,94665457772480 %
Πρωτύλη (σκοτεινή ύλη) = 23,60649125031900 %
Σύνολο σημερινά αντιληπτής ύλης Σύμπαντος = 3,44685417195624 %

Σημειώσεις – Επισυνάψεις

Για να μπορέσουν να γίνουν αντιληπτά τα πιο πάνω, νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό να γίνουν μερικές διευκρινήσεις.

Πρωτενέργεια ή σκοτεινή ενέργεια

Πρωτύλη ή σκοτεινή ύλη ή Αιθήρ ή Πράνα ή Τσι

Η πρώτη διάσταση η πρωτενέργεια έχει απωθητικά χαρακτηριστικά, από τη δεύτερη ως και την πέμπτη διάσταση έχουμε ελκτικά χαρακτηριστικά, από την έκτη διάσταση και πάνω δεν γνωρίζω ακόμα.

Η δεύτερη διάσταση προέρχεται από την συμπύκνωση και την μετάλλαξη των πεδίων της πρώτης διάστασης (τριών διαφορετικών ειδών ενέργειας), όταν βρει τις κατάλληλες συνθήκες.

Η τρίτη διάσταση προέρχεται από την συμπύκνωση και την μετάλλαξη των πεδίων της δεύτερης διάστασης, όταν βρει τις κατάλληλες συνθήκες (τριών διαφορετικών ειδών ύλης (quarks)), και γίνεται αντιληπτή από εμάς, ως ύλη που βλέπουμε γύρω μας.

Η τέταρτη διάσταση προέρχεται από συμπύκνωση και την μετάλλαξη των πεδίων της τρίτης διάστασης, όταν βρει τις κατάλληλες συνθήκες και γίνεται αντιληπτή από εμάς, από τις μαύρες τρύπες.

Η πέμπτη διάσταση προέρχεται από συμπύκνωση και την μετάλλαξη των πεδίων της τέταρτης διάστασης, όταν βρει τις κατάλληλες συνθήκες, δηλαδή την συνένωση και συμπύκνωση μαύρων τρυπών.

Η συνένωση και συμπύκνωση των μαύρων τρυπών, δημιουργεί με την μετάλλαξη των πεδίων της τέταρτης διάστασης ένα μέρος πέμπτης διάστασης (ακόμη δεν έχω εντοπίσει τον τρόπο, που να γίνεται αντιληπτή η πέμπτη διάσταση) και ένα μέρος απελευθερώνει ενέργεια και ύλη που αφορούν τις τρεις πρώτες διαστάσεις, δηλαδή εδώ έχουμε μια ανακύκλωση το μέγεθος της οποίας δεν έχω, επακριβώς ανά είδος μορφής ενέργειας / ύλης, προσδιορίσει ακόμα.

Ο τερματισμός των διαστάσεων στις 12 γίνετε γιατί το ποσοστό του σύμπαντος που καλύπτει η δωδέκατη διάσταση είναι παρά πολύ μικρό και πέραν αυτού δεν έχει νόημα.

Ευνόητο είναι ότι μετά την έβδομη διάσταση και μέχρι την δωδέκατη μπορούν είτε να υπάρχουν είτε να μην υπάρχουν οι διαστάσεις, δηλαδή η δομή του σύμπαντος μπορεί κάλλιστα να σταματά στην έβδομη διάσταση, ή σε οποιαδήποτε άλλη διάσταση μεταξύ της έβδομης και της δωδέκατης.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι μορφές ύλης – ενέργειας, «διαστάσεις» είναι 11 και ότι η 12η, διάσταση είναι ο «Θεός».

2011 - Συμπαντική φυσική: Μαθηματικοί τύποι Πυκνότητας Χρόνου – Πυκνότητας Χώρου.

πχ = π * {ρίζα} 3 / (ω * ψ)

Η πυκνότητα Χρόνου είναι η Τωρινή κατάσταση ύλης (πυκνότητα χώρου) επί την τετραγωνική ρίζα του 3 και διαιρείται με «ω» ωμέγα επί «ψ», όπου ωμέγα είναι το άθροισμα των αλλαγών της ύλης, και «ψ» ο αριθμός μεταβολών αναλογίας από την πρωτογενή μορφή της ύλης. Έτσι, από τον προηγούμενο τύπο μπορούμε να πάμε στον τύπο του χρόνου, δηλαδή ο χρόνος είναι το υπολογίσιμο μέγεθος που έγινε στο πλαίσιο των αλλαγών των μορφών της ύλης δηλαδή:

μ – Σ = (γχ * γν) + δε

Μάζα ύλης μείων συχνότητα ύλης ίσον με «γχ» γάμμα χ, πυκνότητα ύλης επί «γν» γάμμα ν, αλλαγές ύλης συν δέλτα έψιλον «δε».

Ανάλυση του «δ»: «δ» δέλτα είναι η αναλογία της πυκνότητας της ύλης (παράγεται δε από «δχ» που είναι το άθροισμα των αλλαγών του χρόνου συν «δν» που είναι ο αριθμός των μεταβολών της ύλης), και το «ε» έψιλον είναι ο συντελεστή βαρύτητας. Ο τύπος της σταθερότητας της ύλης, για κάθε σημείο του γαλαξία μας, έχει ως εξής:

Υ = σφ / λΜ

Η Σταθερότητα της ύλης είναι ίση με το άθροισμα της αποσύνθεσης της ύλης (επί «φ» φορές αποσύνθεσης) από την αρχική δομή της (Μάζα επί την αρχική μορφή σύνθεσης). Δηλαδή: Η ενέργεια είναι ίση με την αλλαγή πυκνότητας ύλης, δια της μάζας της ύλης στον μείον δέκατο έκτο βαθμό:

Ε = πχ / μ [-16]

(ο συντελεστής -16 είναι σχετικός ως προς την πυκνότητα ύλης του γαλαξία αναφοράς το -16 αφορά τον γαλαξία μας, ίσως να είναι -17).

Ο τύπος για την σταθερότητα της ύλης, συνδέει τις βασικές παραμέτρους για την ύπαρξη του δικού μας γαλαξία και του σύμπαντος γενικά. Αυτός ο τύπος είναι ο εξής:

ΤΕ = Υ / Σ (αμ * φτ)

Η ενέργεια είναι το άθροισμα των μονάδων μετατροπής ύλης πολλαπλασιαζόμενο με το διάνυσμα της βαρύτητας σε στρέβλωση του χρόνου, ο τύπος είναι γενικός επειδή λαμβάνει υπόψη του μια τεράστια ποικιλία από επιλογές, που αφορούν την δομή της ύλης.

Επεξήγηση 1: (Το διάνυσμα της βαρύτητας είναι το άθροισμα των μη αλληλοαναιρούμενων δυνάμεων μεταξύ δύο σωματιδίων οποιασδήποτε μορφής ύλης.)

Επεξήγηση 2: (Η στρέβλωση του χρόνου είναι η διαφορά της πρωτογενούς κατάστασης της ύλης από τις μεταβολές που υπέστη μέχρι να φτάσει στην τωρινή κατάσταση της).

Ο τύπος για την αύξηση της πυκνότητας, ύλης - χρόνου έχει ως εξής:

ςσΘ = (ςσΨ / ΕΔ) * [Ζ]

«ςσΘ» = Η αναλογία πυκνότητας του χρόνου αναφοράς.

«ςσΨ» = Η αναλογία πυκνότητα του χώρου αναφοράς.

«ΕΔ» = Διαιρούμενο με τον ρυθμό μεταβολής του χώρου του Σύμπαντος αναφοράς.

«[Ζ]» = Πολλαπλασιαζόμενο με την μέση συχνότητα (πυκνότητα) αλλαγών της ύλης αναφοράς.

Πυκνότητα χώρου: πΧ = μ / Ο δηλαδή η πυκνότητα χώρου είναι η μάζα δια τον όγκο. Πυκνότητα χρόνου:

πχ = π * {ρίζα} 3 / (ω * ψ)

δηλαδή η πυκνότητα του χώρου «π», επί την τετραγωνική ρίζα του 3 και διαιρούμενο από «ω» που είναι το άθροισμα των αλλαγών της ύλης (φορές), επί «ψ» που είναι ο αριθμός μεταβολών αναλογίας από «π» (πόσο μεταβλήθηκε).

2013 - Γενικά στοιχεία Συμπαντικής Φυσικής.

1./ Ο Σύμπαν μας αποτελείται από 60 διαφορετικά είδη της ύλης.

2./ Η ύλη έχει μόνο τέσσερα βασικά στοιχεία (Quarks , Quants , Lang και Jong).

3./ Τα τέσσερα βασικά στοιχεία της ύλης, δημιουργούν μέχρι (17) δέκα επτά διαφορετικά «δομικά στοιχεία».

4./ Κάθε μονάδα «δομικού στοιχείου» αποτελείτε από συνδυασμούς των Quarks , Quants , Lang και Jong.

5./ Τα Quarks , Quants, Lang και Jong, τα τέσσερα αυτά δομικά στοιχεία αποτελούν το βασικό υλικό που δημιουργεί το σύμπαν, αλλά και κάθε μορφή ύλης.

6./ Όλες οι μορφές ύλης είναι διπολικές, και πάντα είναι ζευγαρωμένες, αυτές οι διπολικές καταστάσεις είναι τα αποτελέσματα που προέρχονται από τα Quants και τα Quarks.

7./ Τα συμπλέγματα που δημιουργούνται από τις διάφορες μορφές ύλης είναι δισεκατομμύρια.

Υστερόγραφο: Έχω εδώ και αρκετό καιρό σχεδιάσει άλλους (2) δύο μηχανισμούς που ακολουθούν τα ποίο πάνω περιγραφόμενα, θεωρητικά δουλεύουν και παράγουν με μικρό κόστος ενέργεια, ό ένας μοιάζει με «ντόνατς» και ο άλλος αποτελείτε από αντίστροφους «κώνους», πριν λίγο καιρό ανακάλυψα ότι παρόμοιο σχέδιο του δεύτερου με τους αντίστροφους «κώνους» υπάρχει σε σχέδιο και σε μία από τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Κλείνοντας, θέλω να σας ζητήσω ξανά την βοήθεια σας, όχι μόνο για την υλοποίηση της ευρεσιτεχνίας, αλλά προπαντός για την μετά την υλοποίηση πορεία, εποχή της ευρεσιτεχνίας, σε οποιοδήποτε επίπεδο νομίζετε εσείς, ότι μπορείτε να προσφέρετε, να την υλοποιήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, και να την διαχειριστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, είτε την συγκεκριμένη ευρεσιτεχνία που περιγράφω είτε κάποιο άλλο από τα άλλα δύο σχέδια που ήδη κατέχω, είτε κάποιο σχέδιο δικό σας,( θεωρητικά τα σχέδια μπορούν να είναι άπειρα, για την άνευ κόστους παραγωγή άπειρης θεωρητικά ενέργειας ), που να ακολουθεί την θεωρία, δηλαδή τον δρόμο που προσπαθεί να χαράξει η θεωρία που περιγράφετε στην ευρεσιτεχνία.

Ευνόητο είναι ότι ο τρόπος της συνεργασία μας θα εξακολουθήσει την «Ιδέα» και τις «Αρχές» που περιγράφονται στην «ΗθοΔημοκρατία».


Edited by - Sol-Mix on 13/11/2013 12:31:24


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

iready
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2014, 16:07:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σας ! Ειμαι νέο μέλος ! Μπορείτε να μου στείλετε σε καποιο e-mail μου τα σχέδια για την ευρεσιτεχνία γιατι η ιστοσελίδα
είναι υπο κατασκευή ! Σας ευχαριστω εκ των προτέρων !

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/08/2014, 11:25:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
iready

Δυστυχώς αλλά ο «server» κάηκε !!

Πήγαινε στο http://solomakakis.blogspot.gr/

Εκεί θα βρεις αυτά που θέλεις.

Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης, αλλά έλλειπα.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/08/2014, 11:47:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ζητείτε Μηχανολόγος Μηχανικός

Προσόντα

1./ Πτυχίο Ελληνικού πανεπιστημίου
2./ Εχέμυθος
3./ Νέος μέχρι 28 ετών περίπου
4./ Τελειωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
5./ Προϋπηρεσία δεν χρειάζεται

Αρχίζει η κατασκευή και πιστοποίηση της ευρεσιτεχνίας μου, Οικολογικός Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, η εργασία του θα έχει άμεση σχέση και με βιομάζα.

Edited by - Sol-Mix on 04/08/2014 12:31:21Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/08/2014, 15:25:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο DSM είναι κατάλληλος Sol-Mix.
Μόνο στην ηλικία θα τα χαλάσετε!!
Αλλά είναι πιό έμπειρος από τον 28χρονο.
Εχει ολοκληρώσει στρατιωτικές υποχρεώσεις προ 20ετίας και έχει κάνει 45 φορές την περιφορά γύρω από τον ήλιο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2052 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/08/2014, 15:36:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
Ο DSM είναι κατάλληλος Sol-Mix.
Μόνο στην ηλικία θα τα χαλάσετε!!
Αλλά είναι πιό έμπειρος από τον 28χρονο.
Εχει ολοκληρώσει στρατιωτικές υποχρεώσεις προ 20ετίας και έχει κάνει 45 φορές την περιφορά γύρω από τον ήλιο.

Μηχανολόγος είναι?
Πτυχίο από Ελληνικό πανεπιστήμιο έχει?

Για την ηλικία δεν τίθεται θέμα:

http://www.youtube.com/watch?v=qsh-ZgZxZrg

Είμαστε "όσο δείχνουμε"

(Σολ-Μιχ, πλερώνεις καλά? Ή με το ...νέο μισθολόγιο? )


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pan_ths
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
70 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/08/2014, 20:03:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
'εχετε ακούσει ότι έχουμε κάποιο στοιχείο στο σώμα μας που δεν υπάρχει στη φύση;;;;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
pan_ths
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
70 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/08/2014, 20:08:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

καλως σας βρηκα, εδω σε αυτo to site μας δειχνει που εχουν θεαθει Α.Τ.Ι.Α. για την Ελλαδα δειχνει μονο 3 σημεια με αυτο της Λαμιας να ειναι το πιο αξιοπιστο μια που το εχουν καλυψει κ τα media οπως το τσεκαρει στο site!!


http://www.ufostalker.com/

Δεν αναφέρουν την Πάτρα. Και μάλιστα 3-4 φορές μετά το 1981


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/08/2014, 03:24:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sol-Mix

quote:
Ζητείτε Μηχανολόγος Μηχανικός

Προσόντα

1./ Πτυχίο Ελληνικού πανεπιστημίου
2./ Εχέμυθος
3./ Νέος μέχρι 28 ετών περίπου
4./ Τελειωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
5./ Προϋπηρεσία δεν χρειάζεται


Χωρίς ίχνος κακίας, αλλά με πολλή διάθεση για χιούμορ, ειδικά αυτό το εχέμυθος, με έστειλε.

Αν το δεις κι εσύ κάπως χαλαρά, περισσότερο μοιάζει με αγγελία συνοικεσίων, παρά για πρόταση επιστημονικής συνεργασίας!

Υ.Γ. Sol-Mix, ξέρεις οτι σε εκτιμώ, αλλά είχα και δύσκολη μέρα, είπα να το χαβαλέψω λίγο. Αν σε ενόχλησε το ποστάρισμά μου, ζητάω συγγνώμη, και δεν έχω πρόβλημα να το κάνω και σε ξεχωριστή αναφορά.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 41 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.265625
Maintained by Digital Alchemy