ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 21
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2009, 14:18:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε αθεος αν τα "παλικάρια" γουστάρουν να γίνουν και γιοσουφάκια δικό τους πρόβλημα. Όσο αποτελούν μια μικρή μειοψηφία στο σύνολο μου είναι τόσο αδιαφοροι όσο και οι γύφτοι (όσον αφορά το εθνικό τους φρόνημα).

Για τα ποσοστά του Σύριζα όμως έχω μεγάλη απορία ρε παιδιά....
Γνωρίζει κανείς ???Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2009, 14:36:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
μπορείς να βρείς αναλυτικά ανά νομό τα αποτελέσματα εδώ
http://ekloges.ypes.gr/pages/index.htmlΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2009, 15:08:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έχουμε και λέμε :

Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : 23383 (6,12%)
Β'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : 9071 (4,14%)
ΓΡΕΒΕΝΑ : 830 (2,48%)
ΔΡΑΜΑ : 2617 (3,18%)
ΗΜΑΘΙΑ : 3430 (3,15%)
ΚΑΒΑΛΑ : 3673 (3,47%)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ : 1491 (3,75%)
ΚΙΛΚΙΣ : 1928 (2,37%)
ΚΟΖΑΝΗ : 3674 (3,00%)
ΠΕΛΛΑ : 2664 (2,32%)
ΠΙΕΡΙΑ : 2710 (2,76%)
ΣΕΡΡΕΣ : 4914 (2,93%)
ΦΛΩΡΙΝΑ : 1232 (2,89%)
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ : 3142 (3,81%)

Έχουμε λοιπόν 65000 βορειοελλαδίτες που πιστεύουν τι ??????

Ότι είναι τα αλήτρωτα αδέλφια του Γκρουέφσκι ?

Ας βρεθεί ένας βορειοελλαδίτης να μου εξηγήσει ρε παιδιά....


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2009, 17:09:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
KERRY KING:
Τι ποσοστά βγάζει ο Σύριζα στην Μακεδονία ???

Να υποθέσουμε ότι τον ψηφίζουν υπόδουλοι "μακεδόνες" ή αποχαυνωμένοι έλληνες ???To δεύτερο, όσους γνωρίζω και ψηφίζουν Συνασπισμό είναι τελείως άσχετοι με την πολιτική και βλέπουν πάντα μόνο το δέντρο. Και επειδή αναφέρομαι στο σύνολο αυτών που γνωρίζω (δεν είναι πολλοί βέβαια)πιστεύω ότι, το μικρό αυτό στατιστικό στοιχείο θα πρέπει να είναι σχεδόν και γενίκευση.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2009, 21:58:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Θα ήταν αφύσικο γιά ένα εξουσιαστικό κίνημα παγκοσμίου εμβελείας, όπως ο σιωνισμός, να μην περιλαμβάνη στην επιρροή του ανθρωπιστικά κινήματα γιά να προωθή ανώδυνα τις επιδιώξεις και τα συμφέροντά του.

Με την τεχνητή ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης σε θέματα που αποκαλούνται "ρατσιστικά" ή "ανθρωπιστικά" και με ταυτοχρόνους καταλλήλους πολιτικούς χειρισμούς, επιτυγχάνεται η λήψις ευνοϊκών αποφάσεων, από τις κυβερνήσεις ανδρεικέλων του λεγομένου "δυτικού κόσμου", προς όφελος κέντρων εξουσίας όπως ο σιωνισμός.

Το σενάριο, όπως εξελίσεται μέσα από τέτοιους οργανισμούς και συγκεκριμένα το HELSINKI WATCH, ακολουθεί την παρακάτω τακτική: 1)...προσδιορίζεται το γεωγραφικό μέρος που ταυτίζεται με σιωνιστικά συμφέροντα 2)...στο μέρος αυτό προσδιορίζονται οι όποιες εκμεταλλεύσιμες αδυναμίες 3)...προσδιορίζονται προβλήματα περιβαλλοντολογικά ή μεταξύ κάποιων κοινωνικών ομάδων (άν δεν υπάρχουν τέτοια κοινωνικά προβλήματα τα δημιουργούν με κάθε τρόπο π.χ. βλαχικό) 4)...μέσα από τα αρχεία τους, εντοπίζουν άτομα με ελαστικές συνειδήσεις που πάντα και παντού υπάρχουν, χρησιμοποιώντας τους ως "Εφιάλτες" 5)...δημιουργείται μία επιστημονικοφανής μελέτη εις βάρος του "θύματος" 6)...τα ΜΜΕ που ελέγχονται σχεδόν εξ' ολοκλήρου από τον σιωνισμο, προβάλλουν αυτή την μελέτη συνεχώς 7)...η μελέτη προωθείται έντεχνα σε κυβερνητικά κλιμάκια 8 ) ...έχουν δημιουργηθεί αρκετές άλλες παρόμοιες μελέτες γιά διάφορα μέρη του κόσμου με σκοπό να "θολώσουν τα νερά".

Έτσι έγινε η "μελέτη" τους γιά τους "Τούρκους" (όπως λένε αυτοί) της Θράκης και η άλλη γιά τους Μακεδόνες της Ελλάδος!!! Φυσικά εννοείται ποιούς θεωρούν Μακεδόνες. Λόγω επικαιρότητος θα ασχοληθούμε με την "μελέτη" περί Μακεδόνων.

Δεν θα ασχοληθούμε με τους λόγους για τους οποίους επελέγη η Μακεδονία ως σιωνιστικός στόχος. Είναι παρακινδυνευμένο σ' αυτή την φάση. Οπωσδήποτε όμως θα μας απασχολήση στο μέλλον.

Η θλιβερή κατάντια της κρατικής μας μηχανής, ανίκανης να διαφυλάξη και προστατεύση τα συμφέροντα του έθνους, είναι γνωστή σε όλους τους συνομώτες. Από οργανωμένες μυστικές υπηρεσίες του όποιου κράτους έως τρομοκράτες κάθε μορφής και από ληστοσυμμορίες έως αναρχικούς, που δρουν ανενόχλητοι και κατά βούλησιν, διαπιστώνουμε την αδυναμία και καθημερινή καταρράκωση της υποστάσεως των αξιών και του ήθους του κράτους μας. Το μόνο εύκολο λοιπόν γιά τον οποιοδήποτε εχθρό μας να βρή εδώ "στέγη και τροφή". Οποιαδήποτε κατηγορία εις βάρος των εχθρών ή όποια προσπάθεια γίνει γιά αποκάλυψή τους λειτουργεί πάντα αρνητικά διότι τα ελεγχόμενα στην πλειοψηφία τους ΜΜΕ είναι έτοιμα να βρούν παντού "εθνικιστές". Η δε οποιαδήποτε κυβέρνηση, ανίκανη (όχι λόγω ανικανότητος αλλά λόγω προδοσίας) γιά αντίδραση θα βρή τους καταγγέλοντες τις προδοσίες "ρατσιστές" και "εθνικιστές" και σίγουρα θα απολογηθή στο ξένο κράτος "διότι ενοχλήσαμε τις πρακτορικές και αντιελληνικές λειτουργίες τους". Κάπως έτσι ενήργησε το ρωμαίικο κρατίδιο (γιατί το λένε Ελληνικό;) και στις μελέτες του HUMAN RIGHTS WATCH/HELSINKI.

Ας ασχοληθούμε όμως με την μελέτη περί Μακεδονίας και Μακεδόνων, σύμφωνα με το HELSINKI WATCH.

H μελέτη αυτή εμφανίζεται όπως της αξίζει. Υπό μορφή βιβλίου, με "ιλουστρασιόν" χοντρό εξώφυλλο. Πολύ προσεγμένη έκδοση αλλά ο σιωνισμός μόνο χρημάτων δεν φείδεται προκειμένου να επιτύχει του σκοπού του. Εξ' άλλου δικά τους χρήματα δεν είναι αλλά των καταθετών και επενδυτών σε ελεγχόμενους από αυτούς χρηματιστηριακούς οργανισμούς και τράπεζες....

Από το εξώφυλλό της η μελέτη όμως δεν αφήνει στον Ελληνα αναγνώστη καμμία αμφιβολία γιά το πόρισμά της. "ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" λέει, και οτι "ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ".

(DENYING ETHNIC IDENTITY, the Macedonians of Greece).Το καλοκαίρι του 1993, μία ομάδα αποτελούμενη από τον πρόεδρο της "τοπικής HELSINKI" στην Αθήνα καθηγητή Παναγιώτη Δημητρά (λέει οτι είναι Έλληνας), τον πρόεδρο του HELSINKI Δανίας και τήν περίφημη Λόις Γουίτμαν, διευθύντρια του ευρωπαϊκού HELSINKI που μένει στο Ελσίνκι αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Ιερσέη των ΗΠΑ, δημιουργούν επιτροπή επιτόπιας έρευνας γιά αποκάλυψη στοιχείων, (fact finding) στην Μακεδονία. Την εκστρατεία " ωγάνωσε και συντόνισε η ομάδα δικαιωμάτων μειονοτήτων Ελλάδος" όπως αναφέρεται στην αρχή του βιβλίου στο ευχαριστήριο.

Επίσης ευχαριστούν το ΥΠΕΞ και ιδιαίτερα τους "ακτιβιστές Μακεδόνες" που ήταν "ιδιαίτερα πρόθυμοι να δώσουν στοιχεία και μερικές φορές κάτω από σημαντικό κίνδυνο"!!!

Η εισαγωγή της μελέτης, που μάλιστα καταργεί την συνθήκη της Λωζάνης ονομάζοντας την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης Τουρκική, αποφασίζει να ονομάζη Μακεδόνες τους εντός Ελλάδος σλαβόφωνους και όχι μόνο τους υπηκόους του κρατιδίου των Σκοπίων. (Καμμία περίπτωση ελληνομακεδόνων δηλαδή). Από την πρώτη σελίδα, σε υποσημείωση, μας λένε οτι παρόμοια μελέτη γιά καταπίεση Μακεδόνων έγινε και γιά την Βουλγαρία. Αυτή η μελέτη φυσικά έγινε γιά άλλοθι (να θολώσουν τα νερά που λέγαμε πριν)

Έτσι, από την πρώτη σελίδα, ο μη γνώστης των ελληνικών θέσεων, ή ο κάθε καλόπιστος ξένος αναγνώστης δεν μπορεί να τους κατηγορήση γιά προκατάληψη κατά της Ελλάδος. Γνωστή αυτή η τακτική.

Η εισαγωγή όμως, περιλαμβάνει τα συμπεράσματα της επιτροπής, τα οποία θα δικαιολογήση μέσω των επομένων σελίδων. Όπως αναφέρεται στο ευχαριστήριο, την μελέτη "επεξεργάστηκε" ο εκτελεστικός διευθυντής του HELSINKI στο Ελσίνκι, ο Jeri Laber, ο οποίος όμως δεν συμμετείχε στην αποστολή. Με άλλα λόγια, ο σοφός αυτός, πήρε τις αναφορές των υποτακτικών του και τα ξανάγραψε όπως αυτός έκρινε. Αυτή η μεθόδευση, κατά την γνώμη μας, κρίνει την μελέτη σαν αναξιόπιστη.

Η σοβαροφανής επιτροπή λοιπόν απεφάνθη ότι:

1....υπάρχει μακεδονική μειονότητα με δική της γλώσσα και κουλτούρα, στην Βόρειο Ελλάδα

2....η Ελληνική κυβέρνηση αρνείται την μειονότητα ενάντια στους διεθνείς νόμους και συμφωνίες. Αυτό τεκμηριώνεται από λόγια πολιτικών, την άρνηση ύπαρξης της γλώσσας, την άρνηση δημιουργίας "κέντρου Μακεδονικής κουλτούρας" και την άρνηση τέλεσης χορών κατά το παρελθόν!!!!

3.....περιορίστηκε η ελευθερία έκφρασης ενάντια στους διεθνείς νόμους. Μερικοί καταδικάστηκαν γιατί

εξέφρασαν τιν απόψεις τους.

4....η ελληνική κυβέρνηση, ενάντια στους διεθνείς νόμους και συμφωνίες που υπέγραψε, φέρεται διαφορετικά στους μακεδόνες.

5....οι μακεδόνες πρόσφυγες του εμφυλίου που πήγαν βόρεια και αυτοαποκαλούνται μακεδόνες, δεν έχουν άδεια εισόδου στην Ελλάδα, ούτε υπηκοότητα ελληνική, ενώ οι πρόσφυγες που αυτοαποκαλούνται Έλληνες έχουν.

6.....απαγορεύεται διδασκαλία μακεδονικής γλώσσας.

7.....οι μακεδόνες δεν προσελαμβάνοντο στο δημόσιο στο παρελθόν και ίσως και σήμερα.

8....οι μακεδόνες και ιδιαίτερα οι ακτιβιστές παρακολουθούνται και απειλούνται από την ασφάλεια και υπόκεινται σε οικονομικές και κοινωνικές πιέσεις από την κυβέρνηση της Ελλάδος. Αυτό οδηγεί σε κλίμα φόβου που απαγορεύει σε πολλούς να δηλώσουν την μακεδονική τους ταυτότητα ή να εκφράσουν ανοικτά τις απόψεις τους.

Εδώ τελειώνουν οι ψευδείς, ανθελληνικές και ρατσιστικές διαπιστώσεις τους. Μάλιστα, η έκφραση του σιωνιστικού θράσους επιβεβαιώνεται με το ότι "στο τέλος της μελέτης κάνουν προτάσεις στην Ελληνική κυβέρνηση". Δηλαδή με ποιό δικαίωμα ο κάθε ένας ανόητος ανθέλλην προτείνει διάφορα στην κυβέρνησή μας, και έχει και το θράσος να το διαλαλή ευθέως σε όλον τον κόσμο;

Στο πιό κάτω κεφάλαιο όμως, που δίδονται "ιστορικά" στοιχεία για την Μακεδονία, μόνο μία παραπομπή αναφέρεται σε ελληνική πηγή. Οι ελληνικές θέσεις αγνοούνται ακόμη και σαν ιστορικές ή ρητορικές τοποθετήσεις. Κατηγορείται η Ελλάς οτι βιαίως άλλαξε ονόματα από σλαβικά σε ελληνικά (Μεταξάς 1936) αλλά και ότι από το 1927 απηγορεύθη η ομιλία σε σλαβικά (δηλ. τα Βουλγαρικά που μιλούν οι ψευδομακεδόνες), απηγορεύθησαν οι λειτουργίες σε σλαβικά και έσβησαν τα σλαβικά από τοίχους ναών.

Εκεί που πραγματικά καταλαβαίνει κανείς με τι αηδιαστικά κυκλώματα έχει να κάνει, είναι η κατηγορία κατα των Ελλήνων οτι βίαια άλλαξαν τα τοπονύμια. Τό θράσος βέβαια ξεπερνά και τον ορισμό του ακόμα, όταν διαβάζει κανείς στις σελίδες 6267 τα τοπονύμια που έδωσαν οι "μακεδόνες" σαν αλλαγμένα από τους Έλληνες. Μερικά παραδείγματα σλαβικών τοπονυμίων που "έγιναν" Ελληνικά: Το Σολούν έγινε Θεσσαλονίκη, το Τεκελι έγινε Σίνδος, το Ποστόλ έγινε Πέλα!!! ενώ το σλαβικότατο Κοστούρ έγινε Καστοριά.... Αλλά προκαλεί γέλωτα η αναφορά όλων των τουρκικών τοπονυμίων ως σλαβικά. π.χ. Καράκιοϊ, Καραμανλι, Καράτεπέ, Σαράι, Σαραγλί κλπ.

Αυθόρμητο γέλιο προκαλούν τα παρακάτω "αδικημένα" τοπονύμια: Κολαρίκα (Μανιάκι), Πόρνα (Γάζωρος), και Πόποβο (Μυριότηρον).Στην συνέχεια, η "μελέτη" αυτή θα ασχοληθή με τους ψευτομακεδόνες, προσπαθώντας, κόβοντας από 'δώ και ράβοντας από 'κει να τεκμηριώση την άρνηση του Ελληνικού κράτους γιά αναγνώρισή τους. Με ευγενή σχόλια όμως, όπως "στην Μελίτη άν πης σε γέρο οτι δεν είναι Μακεδών θα σε σκοτώση".

Φυσικά, οι πράκτορες/συγγραφείς της μελέτης αυτής έχουν στον υπολογιστή τους καταγραμμένους τουςδιεθνείς κανονισμούς και συνθήκες που έχει υπογράψη η Ελλάς και μας τους παραθέτουν σε δύο σελίδες, με σημειώσεις παραβιάσεων εκ μέρους μας. Και συνεχίζεται η μελέτη με αποδείξεις "περιορισμών της ελεύθερης έκφρασης" και με την καταπίεση εις βάρος των ψευτομακεδόνων. Οι συνεντεύξεις κατοίκων των Σκοπίων που δεν έχουν το δικαίωμα επιστροφής ούτε πεθαμένοι, δεν έχουν σε κανένα σημείο την παραμικρή ένδειξη μεταμέλειας γιά την εθνική προδοσία στην οποία συμμετείχαν, δηλ. την απόσπαση της Μακεδονίας από τον Εθνικό κορμό. Στην σελίδα 36 πληροφορούμεθα έκπληκτοι ότι ο Δανός Erik Siesby (μέλος της 3μελούς επιτροπής όπως είπαμε στην αρχή) δεν είναι ένας απλός πολίτης αλλά καθηγητής που μάλιστα το 1993 εξέδωσε πόνημα με τίτλο "Οι σλαβομακεδόνες της Ελλάδος" που φυσικά αποτελεί φιλοσκοπιανή μελέτη.

Και αφού τεκμηριώνεται η "Μακεδονική" γλώσσα σαν ξεχωριστή έπεται εξάψαλμος κατά της Ελλάδος γιατι δεν μαθαίνουν τα παιδιά μας "μακεδονικά " και γιατί δεν υπάρχουν κέντρα ψευδομακεδονικής κουλτούρας.

Στην σελίδα 49 όμως έχουμε την τύχη να μάθουμε γιά τους "εθνικούς αγώνες" της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, (ιδρύθηκε με έδρα την Αριδαία το 1989), που στα αιτήματά τους ζητούν γη γιά τους φτωχούς!!! Είναι απίστευτα τα όσα ακολουθούν, σε πάρα πολλές σελίδες, γιά να τεκμηριωθή κάποια καταπίεση εναντίον μιάς χούφτας προδοτών. Υπάρχει καταγγελία γιά ότι πιό ανόητο μπορεί να βάλη ο νους του ανθρώπου. Δηλώνουν ανθέλληνες, αποσχιστικοί, όργανα των οποιονδήποτε τυχάρπαστων, καιροσκόποι οι ίδιοι, που έχουν το θράσος ακόμη να κατηγορούν την Ελλάδα γιά όλα. Η έκθεση του State Department 1993 μας κατηγορεί οτι ελέγχονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών γιά να μη μπουν τα παιδιά των ψευτοΜακεδόνων στα πανεπιστήμια που είναι κρατικά. (σελ. 56).

Τέτοιου είδους κατηγορίες είναι αναμενόμενες έστω και αν είναι ανυπόστατες. Τις επιβάλλουν οι κανόνες της προπαγάνδας. Μπορεί ο απλός πολίτης να θεωρεί ανευ αξίας τους αποτελούντες μελη οργανισμών όπως το Ελσίνκι, αλλά δεν θα του πή κανείς επίσημος οτι κάποιοι Σιωνιστές, τους έδωσαν συγκεκριμένη αποστολή στην Μακεδονία.

Τα αποτελέσματα των αποστολών αυτών των επιτροπών, οι Σιωνιστές, μέσω ΜΜΕ που ελέγχουν τα προωθούν ποικιλοτρόπως. Δεν μπορεί να υποψιαστή ο απλός πολίτης το μέγεθος της προπαγάνδας που βασίζεται σε τέτοιες αναφορές, φυσικά στο εξωτερικό. Τελικά οφείλουμε να τονίσουμε στον κάθε απλό Έλληνα οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα εξελίσσονται βάσει άριστα επεξεργασμένων και μελετηθέντων σχεδίων. Ποτέ δεν πρέπει να θεωρούμε τέτοιες τάχα ανθρωπιστικές κινήσεις ως "γραφικές". Είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι κάποια από τα όπλα με τα οποία θα μας πολεμήσουν.

Τελικά γιά να συμπληρωθή η περίληψη της μελέτης αυτής πρέπει να αναφέρουμε και τις προτάσειες που ακολουθούν. Πρέπει να τονίσουμε οτι η διατύπωση μιλά γιά ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ και όχι γιά προτάσεις. Το να μιλούμε γιά προτάσεις έχει μία ίσως αφηρημένη ή ακαδημαϊκή ή έστω και ρητορική έννοια. Το να κάνουν συστάσεις όμως δείχνει το σιωνιστικό θράσος στη σχέση εξουσιαστή που "μαλώνει" πριν τιμωρήση και εξουσιαζόμενου που οφείλει να "κάτση φρόνιμα" αλλοιώς θα τιμωρηθή.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ λοιπόν.

Η Human Rights Watch/Helsinki συστήνει στην Ελληνική κυβέρνηση να:

** αναγνωρίση την ύπαρξη στην Ελλάδα "Μακεδονικής" εθνικής μειονότητος, την γλώσσα αυτής και πολιτιστική τηςπαράδοση.

** σταματήση ο περιορισμός ελεύθερης έκφρασης των "Μακεδόνων".

** επιτραπή να επιστρέψουν οι ":Μακεδόνες" πολιτικοί πρόσφυγες στην Ελλάδα γιά να ξαναπάρουν υπηκοότητα και να εγκαθίστανται ή επισκέπτονται την χώρα όπως οι Έλληνες πρόσφυγες.

** σταματήση η απαγόρευση διδασκαλίας της "Μακεδονικής" γλώσσας

** επιτραπή στους "Μακεδόνες" να ιδρύουν πολιτιστικά κέντρα και συλλόγους

** ερευνηθή κατά πόσον γίνεται διάκριση εις βάρος των "μακεδόνων" σε διορισμούς στο δημόσιο. Αν γίνεται διάκριση να σταματήση.

** σταματήσουν γενικά οι παρενοχλήσεις εις βάρος των "μακεδόνων" και ειδικά των "πρακτόρων" που παρακολουθούν τα δικαιώματα των "μακεδόνων".

** Η Human Rights Watch/Helsinki συστήνει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να αναγνωρίση τις ελληνικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως παρουσιάζονται σε αυτήν την αναφορά και να κάνει την καλύτερη προσπάθεια να πείση την Ελληνική κυβέρνηση να ακολουθήση τις συστάσεις της.

** Η Human Rights Watch/Helsinki συστήνει στην διεθνή κοινότητα να λάβη μέτρα ώστε να σταματήσουν οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελληνική κυβέρνηση. Ειδικά προτρέπουν το συμβούλιο μειονοτήτων της ΔΑΣΕ να ερευνήση την περίπτωση των "μακεδόνων" και να λάβη μέτρα προς τερματισμό των διακρίσεων εναντίον τους.

Στο σημείο αυτό, ουσιαστικά, τελειώνει η περίφημη κατευθυνόμενη "μελέτη". Σε μας απομένει, αφού ήδη αναγνωρίσαμε τον εχθρό, να βρούμε και τους "εφιάλτες".

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Δεν θα υπήρχε λόγος να γράφουμε τόσο καυστικά κατά του Human Rights Watch/Helsinki άν δεν γνωρίζαμε τα άτομα που το υποστηρίζουν οικονομικά και το διοικούν. Επειδή είναι αρκετοί ας περιοριστούμε σε λίγους. Παραθέτουμε πρώτον τον γνωστό μας σιωνιστή ΣΟΡΟΣ, τον Αμπράμοβιτς και άλλους όπως οι Bernstein, Engelstein, Hellerstein, Goldstein, Goldman, Beerman, Nachman, Rothman, Cohen, Sheinbaum, Greenberg, Finberg, Zolberg, Rosenberg, Roth, Blumenthal, Shapiro, Wishner, Levy

κλπ κλπ. Φυσικά στην έρευνά μας δεν αμφιβάλλαμε καθόλου γιά το ποιούς θα βρούμε πίσω από αυτή την οργάνωση. Έτσι δεν μας εξέπληξε καθόλου η παρουσία του ΣΟΡΟΣ ακόμη κι' εδώ. Φυσικά ο ΣΟΡΟΣ είναι η κινητήριος δύναμις αυτής της οργανώσεως. Τουλάχιστον εμείς γνωρίζουμε. Αυτοί που ξεπούλησαν τα μεταλλεία Χαλκιδικής στούς ΣΟΡΟΥΣ γνώριζαν ή δεν ήθελαν να γνωρίζουν;

Γρηγόρης Μπέλλος
ΠΗΓΗ:
link: geocities.com/anaxfiles/forum/helwatch.html
Για την αντιγραφη απο το φορουμ ΄Η Αληθεια που κρυβουν επιμελως΄Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2009, 10:51:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξενα συμφεροντα υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα,τι ειναι αυτο που κανει ανθρωπους να υποκυπτουν σ'αυτα εχουμε αναρωτηθει;
Μηπως ανα τους αιωνες εχουμε δημιουργησει τους εφιαλτες μας που υπο το καθεστως της ανεχειας οποιασδηποτε μορφης,υλικη ή πνευματικη,δινουν το πατημα σε αυτα τα συμφεροντα να πετυχουν τους στοχους τους;
Μη ψαχνουμε παντα για θεωριες συνομωσιας,μερικες φορες οι πραξεις τους ειναι τοσο απροκαλυπτες οπως συνεβει και με τη χωρα μας που τα πρωτα κομματα,των οποιων και τη συνεχεια βιωνουμε,ηταν το ρωσικο το αγγλικο και το γαλλικο.
Προσπαθειες αφυπνισμενων ελληνων κατεληξαν απλα στις δολοφονιες τους και εμεις ακομα συνεχιζουμε να πιστευουμε οτι ειμαστε ελευθεροι,να κανουμε τι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2009, 20:14:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aγαπητέ geostat η κάθε Human Rights Watch/Helsinki καλά κάνει και δρα έτσι.
Απλά κάνει τη δουλειά της.
Η δική μας κυβέρνηση τι κάνει?
Που είναι η πυγμή της? Που είναι τ' α...δια του πρωθυπουργού μας?
Εάν είχαμε πρωθυπουργό με καμπανέλια από κάτω που θα περπάταγε και θα τα έσερνε θα τους είχε πετάξει μια μήνυση στα μούτρα για καλλιέργεια διχαστικών καταστάσεων, για παραποίηση της ιστορίας, για συκοφαντία και για σπορά ψευδών ειδήσεων.
Αλλά πες μου εσύ προσωπικά από τη φάτσα του άλλου δεν μπορείς να καταλάβεις τι καπνό φουμάρει?
-Το μια εικόνα χίλιες λέξεις?
-Είναι πασιφανές τόσο από τη φάτσα όσο και από τις κινήσεις ότι τόσο ο νυν όσο και ο επόμενος πρωθυπουργός, δεν μπορούν να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι........πως να στω πω αλλιώς?.....φαντάζομαι ότι με πιάνεις.
-Πως λοιπόν υπάρχουν "Έλληνες" που ανήκουν στο ανδρικό φύλο και τους ψηφίζουν?.....

Σε μία χώρα το σημαντικότερο ρόλο προάσπισης των Εθνικών της Συμφερόντων τον παίζουν οι μυστικές της Υπηρεσίες και ο στρατός (βλέπε mosad, Iσραήλ) υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο (Στα Άδυτα της MOSAD)γραμμένο πάνω σε μαρτυρίες πρώην πράκτορά της, που δείχνουν το ρόλο μιας πραγματικά υγιούς μυστικής υπηρεσίας.

-Οι δικές μας είναι άστα να πάνε.......για γέλια και για κλάματα.
Σε εκλογές (απίστευτο και όμως αληθινό) είχαν αναρτήσει τα ονόματα των υποψηφίων σε κοινή θέα.

Ήταν πολύ απλό και όμως κατάφερε να μας κουνιέται μια πορδή (το ουράνιο τόξο).
5-10 δολοφονίες αυτών που κινούν τα νήματα στη Βόρεια Ελλάδα πολύ πριν ο Διαμαντής γίνει Βόας, θα ήσαν αρκετές για να τους στείλουμε στ' ανάθεμα.

-Όμως, οι μυστικές μας υπηρεσίες δίνουν σχεδόν στο σύνολό τους αναφορά στους Αμερικανούς, πλαισιομένες με "πράκτορες" να τα τσεπώνουν όχι μόνο από Ισραηλινούς και Αμερικανούς αλλά ακόμη και από τους Τούρκους.

-Μια ανίκανη Ελληνική κυβέρνηση που τελευταία φορά είδε τα μπεγλέρια της επί Ανδρέα Παπανδρέου........έκτοτε κυλόττες και ζαρτιέρες.

-Έναν Ελληνικό λαό χωρισμένο σε δύο ομάδες, στους κοιμισμένους και στους ρουσφετολόγους-συμφεροντολόγους που μέχρι και εις γνώσιν τους βγάζουν τη γυναίκα τους στο κλαρί για να φάνε λίγο από την πίτα (γείτονάς μου.......του την κουτούπωνε Υπουργός.....και αυτός το είχε κρυφό καμάρι).

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι όχι μόνο πάμε κατά διαόλου, αλλά και ότι η κατάσταση είναι μή αναστρέψιμη.

Γι' αυτό και το προσωπικό μου απόφθεγμα στην αρχή ήταν "Καημένε γιε μου τι σε περιμένει", γιατί γνωρίζω ότι δεν μπορώ ν να κάνω τίποτα γι' αυτόν.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2009, 03:46:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μη το λες,εκανα πολλα πραγματα με το γιο μου και εχουν πολλα ακομα να τον περιμενουν,για τον καημενε ζουμε στη χωρα του ωχου καημενε και το αυτο εχουν παρει χαμπαρι,αντι για κεχρι-μπαριΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2009, 09:36:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για να δούμε λίγο το πως γίνεται η διπλωματία όταν από κάτω υπάρχει ανδρικό μόριο.


Σε ομόφωνη συμφωνία για το διορισμό του Αντερς Φογκ Ράσμουσεν στη θέση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ κατέληξαν οι ηγέτες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής στο Στρασβούργο, μετά την κάμψη των αντιρρήσεων της Τουρκίας έπειτα από καθοριστική μεσολάβηση του Μπαράκ Ομπάμα.

Την ομόφωνη συμφωνία των 28 κρατών-μελών της Συμμαχίας στο πρόσωπο του Δανού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ο νυν γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γιαπ ντε Χοπ Σέφερ, η θητεία του οποίου εκπνέει στις 31 Ιουλίου. Ο Αντερς Φογκ Ράσμουσεν δήλωσε ότι η σημερινή ημέρα είναι ιστορική για τον ίδιο και για τη Δανία.

«Η αίσθηση της ανάγκης για ενότητα ήταν αυτή που μας οδήγησε στην επίτευξη συμφωνίας στο πρόσωπο του Ράσμουσεν» σχολίασε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ενώ ο απερχόμενος γενικός γραμματέας προσέθεσε ότι όλοι οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της Συμμαχίας έχουν πειστεί για την καταλληλόλητα του Δανού πρωθυπουργού για τη θέση.

Η απειλή του τουρκικού βέτου «αιωρείτο» από την Παρασκευή πάνω από τις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της Συμμαχίας και η τουρκική «γκρίνια» σφράγισε το δείπνο των ηγετών.

Το πρωί του Σαββάτου το ζήτημα της διαδοχής συζητήθηκεσε συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με τον Τούρκο ομόλογό του Αμπντουλάχ Γκιουλ, παρουσία του ίδιου του Ράσμουσεν.

Μετά την ανακοίνωση της επίσημης συμφωνίας, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη από την Κωνσταντινούπολη ότι η Αγκυρα στήριξε τον Αντερς Φογκ Ράσμουσεν μετά τις «εγγυήσεις» που έλαβε από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν έδωσε διευκρινίσεις για τις «εγγυήσεις», πάντως
Ταυτόχρονη, μεσολάβηση είχε αναλάβει ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος όπως τελικά επιβεβαιώθηκε μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Ταγίπ Ερντογάν όταν είχε γυρισμένη την πλάτη στην Ανγκελα Μέρκελ την ώρα που η Γερμανίδα καγκελάριος υποδεχόταν τους ηγέτες του ΝΑΤΟ για να διασχίσουν τη γέφυρα του Ρήνου.

«Η κυρία Μέρκελ γνώριζε καλά ότι μέσα στο αυτοκίνητο μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Ερντογάν και πήγα παράμερα για να
συνεχίσω τη δουλειά μου» είπε ο Ιταλός πρωθυπουργός, δίνοντας τέλος στην παρεξήγηση με το επίμαχο τηλεφώνημα κράτησε 32 λεπτά...

«Χάπενινγκ» Μπερλουσκόνι στην έναρξη της Συνόδου του ΝΑΤΟ

Η Τουρκία αντιδρούσε στο διορισμό του Δανού πρωθυπουργού εξαιτίας της στάσης που είχε κρατήσει ο Ράσμουσεν στην υπόθεση της δημοσίευσης σειράς σκίτσων με τον προφήτη Μωάμεθ από εφημερίδα της Δανίας το 2006, αλλά και της αρνητικής στάσης που έχει κρατήσει στην προοπτική ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ.

Τα σκίτσα του Μωάμεθ είχαν οδηγήσει σε διαδηλώσεις και επιθέσεις εναντίον των πρεσβειών της Δανίας σε αρκετές μουσουλμανικές χώρες. Ο Δανός πρωθυπουργός είχε αρνηθεί να απολογηθεί για τη δημοσίευση των σκίτσων και αρκετές δυτικές κυβερνήσεις είχαν υπερασπιστεί τη δημοσίευση των σκίτσων στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης.

Αλλοι υποψήφιοι για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ ήταν ο Νορβηγός υπουργός Εξωτερικών Γιόνας Γκαρ Στόερε και ο Σκωτσέζος πρώην υπουργός Αμυνας της Βρετανίας Ντες Μπράουνι.

* Ο 56χρονος Αντερς Φογκ Ράσμουσεν πρόκειται να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία της Δανίας την ερχόμενη εβδομάδα και τη θέση του αναλαμβάνει πιθανότητα ο στενός συνεργάτης του από το Φιλελεύθερο Κόμμα, Λαρς Λόκε Ράσμουσεν, νυν υπουργός Οικονομικών.

Το αποτέλεσμα:
....πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Τουρκία θα δοθούν τρεις επιτελικές θέσεις στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2009, 14:14:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ελληνες η λίστα των προδοτών μεγαλώνει. Προσθέστε άλλο ένα όνομα. Αλέξης Ηρακλείδης.

Ο καθηγητής της Παντείου κ. Αλέξης Ηρακλείδης, ο οποίος μιλά για εθνοκάθαρση των Τούρκων από τους Ελληνες το 1919 και δηλώνει ότι ντρέπεται που είναι Ελληνας, έχει επιτύχει και την έγκριση διατριβής για τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» προς χρηματοδότηση με 50.000 ευρώ από το υπουργείο Παιδείας!
Ο άνθρωπος που αμείβεται από το ελληνικό Δημόσιο για να διδάσκει τα παιδιά μας, ο υποστηρικτής του ανιστόρητου βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού -μέσω του οποίου η συγγραφέας του κυρία Μαρία Ρεπούση μάθαινε στα Ελληνόπουλα ότι η Σφαγή της Σμύρνης δεν ήταν παρά συνωστισμός των Ελλήνων στην προβλήτα της πόλης- θα επιδοτηθεί για εργασία που ουσιαστικά υιοθετεί την προπαγάνδα των Σκοπίων!

Συγκεκριμένα, έχει υποβάλει στην Επιτροπή Ελέγχου του πανεπιστημίου διδακτορική διατριβή φοιτήτριάς του με τίτλο «Οι εθνοτικές διενέξεις της Δημοκρατίας της Μακεδονίας», ώστε να ενταχθεί στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Ηράκλειτος ΙΙ» στο οποίο συμμετέχει και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μάλιστα, η επιτροπή δεν εντόπισε κανένα πρόβλημα στον τίτλο της διατριβής και ενέκρινε το προκλητικά ανθελληνικό πόνημα σχεδόν παμψηφεί. Ο ίδιος ο καθηγητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας ανέφερε ότι ο χαρακτηρισμός των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» ήταν δική του έμπνευση και όχι της φοιτήτριάς του. Η δε χρηματοδότηση συνίσταται σε 4.000 ευρώ για τον καθηγητή και 1.250 ευρώ μηνιαίως επί τριετία για τη φοιτήτρια.

Μάλιστα, ο κ. Ηρακλείδης βρήκε συμπαραστάτη τον διευθυντή του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου του Παντείου κ. Στέφανο Παπαγεωργίου. «Οπως περνάνε διδακτορικά που στον τίτλο τους περιέχουν τον όρο "Δημοκρατία των Σκοπίων", με τον ίδιο τρόπο μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τον όρο "Δημοκρατία της Μακεδονίας"», ομολόγησε κυνικά ο κ. Παπαγεωργίου μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η επιστημονική του άποψη, δεν είναι ανάγκη να συμφωνεί κάποιος ή να διαφωνεί, δεν υπάρχει μία άποψη για το τι είναι σωστό ή λάθος για το έθνος». Μάλιστα, ο ίδιος ο διευθυντής του τμήματος είναι επίσης υπέρμαχος της κυρίας Ρεπούση, ενώ πριν από περίπου έναν χρόνο διοργάνωσε και συντόνισε την περίφημη ημερίδα για δήθεν μειονοτικό ζήτημα Τσάμηδων στην Ελλάδα («ΘΕΜΑ», 2/3/2008). Η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί σε αμφιθέατρο του Παντείου, με το κοινό να αποδοκιμάζει έντονα τους οργανωτές. Σα να μην έφταναν αυτά, ο κ. Παπαγεωργίου -όπως επισημαίνει ο συνάδελφός του στο Πάντειο κ. Νεοκλής Σαρρής- έχει γράψει μελέτη όπου ισχυρίζεται ότι οι Κύπριοι δεν είναι Ελληνες και ότι αναγκάστηκαν να δηλώσουν Ελληνες το 1912!

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΡΟΝΕΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ...

«Υπάρχουν γεγονότα τα οποία εάν τα διάβαζε ένα παιδί ή και ένας μεγαλύτερος θα αισθανόταν ντροπή που είναι Ελληνας. Η επίθεση, το 1919, κατά τη Μικρασιατική Εκστρατεία έγινε από τους Ελληνες οι οποίοι έκαναν μεγάλα έκτροπα. Σκότωναν παιδιά, γυναίκες, βίαζαν. Καίγανε το ένα χωριό και τη μια κωμόπολη μετά την άλλη. Ουσιαστικά έγινε εθνοκάθαρση εναντίον των Τούρκων, περίπου ό,τι έκαναν οι Σέρβοι στη Βοσνία. Οι Ελληνες ήταν οι επιτιθέμενοι. Φωτιά και μπούρμπερη έως την Αγκυρα. Σκοτώνουν, σφάζουν, η απόλυτη φρίκη, η απόλυτη ντροπή. Ντρέπεσαι που είσαι Ελληνας. Εθνοκάθαρση σημαίνει ότι δημιουργείς τις συνθήκες εκείνες που αναγκάζεις έναν άλλο λαό να φύγει από έναν τόπο. Το ότι φύγαμε εμείς δεν ήταν επειδή μας έκαναν εθνοκάθαρση οι Τούρκοι αλλά επειδή τους προκαλέσαμε. Οσο για τη “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, στον ΟΗΕ μόνο εμείς χρησιμοποιούμε τον όρο FYROM. Ολοι οι άλλοι λένε “Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Ακόμα και για την Κύπρο δεν χρησιμοποιείται ο όρος “ψευδοκράτος” αλλά εντός εισαγωγικών “Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”».

Αντί για σχόλιο προτιμώ να μεταφέρω τις απόψεις δύο σεβαστών διαπρεπών Ελλήνων του Αντιστράτηγου Ευάγγελου Τσίρκα, Προέδρου της Ενωσης Σμυρναίων και του Κωνσταντινουπολίτη Καθηγητή ΕΜΠ κ. Νίκου Ουζούνογλου.

«Παραχαράσσουν την Ιστορία» «Ο καθηγητής από θύματα μας μετατρέπει σε θύτες. Αντί να μιλάει για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και τον μεγάλο ξεριζωμό, ανακαλύπτει εθνοκάθαρση εναντίον των Τούρκων. Στην αρχή ήταν η κυρία Ρεπούση που περιέγραφε την Καταστροφή της Σμύρνης ως απλό συνωστισμό και τώρα ήρθε ο κ. Ηρακλείδης να παραχαράξει εντελώς την Ιστορία. Οσα ισχυρίζεται ο κ. Ηρακλείδης είναι ιστορικά και επιστημονικά ατεκμηρίωτα. Παρουσιάζει τα θέματα όχι βεβαίως όπως έγιναν, αλλά όπως κάποιες σκοπιμότητες του επιβάλλουν. Οσο για την υπόθεση περί "Δημοκρατίας της Μακεδονίας", δεν ξέρω αν ο κ. Ηρακλείδης κυνηγά με αυτό τον τρόπο χρηματοδοτήσεις από διάφορα κέντρα, γνωρίζω όμως ότι τα Σκόπια ιδιοποιούνται ξένη Ιστορία». ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ, πρόεδρος της Ενωσης Σμυρναίων, αντιστράτηγος ε.α.

«Ο κ. Ηρακλείδης δεν γνωρίζει την Ιστορία, γι’ αυτό μιλάει. Οι διωγμοί, ο αφανισμός και ο αφελληνισμός ξεκινούν τέλη του 1913, πρώτα στην Ανατολική Θράκη, μετά στη Δυτική Μικρά Ασία και συνεχίζουν το 1916 στον Πόντο. Αλλωστε τα ιστορικά δεδομένα που αποδεικνύουν σχέδιο εξόντωσης του Ελληνισμού της Ανατολής είναι ξεκάθαρα. Ο Μόργκεταουν, Αμερικανός πρέσβης στην Κωνσταντινούπολη, καταγράφει από το τέλος του 1913 τι έχει γίνει στους Ελληνες, στους Αρμένιους και στους άλλους χριστιανικούς πληθυσμούς, γεγονότα που ακόμα και Τούρκοι διαπρεπείς ιστορικοί τα έχουν αναγνωρίσει». ΝΙΚΟΣ ΟΥZΟΥΝΟΓΛΟΥ, καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Κωνσταντινουπολίτης

αποσπάσματα από το Π.Σ. Θερμοπύλαι

Πηγή: Πρώτο Θέμα, Κυριακή 5/2/2009Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2009, 20:23:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Σα να μην έφταναν αυτά, ο κ. Παπαγεωργίου -όπως επισημαίνει ο συνάδελφός του στο Πάντειο κ. Νεοκλής Σαρρής- έχει γράψει μελέτη όπου ισχυρίζεται ότι οι Κύπριοι δεν είναι Ελληνες και ότι αναγκάστηκαν να δηλώσουν Ελληνες το 1912!


- Δεν υπάρχει περίπτωση ο Νεοκλής Σαρρής να έχει γράψει ότι οι Κύπριοι δεν είναι Έλληνες.

Εφόσον αληθεύουν αυτά, (γιατί διατηρώ τις επιφυλάξεις μου) τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρουν οι φοιτητές της Παντείου.............


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/05/2009, 10:40:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2007 22:44

Θεματικές - Διεθνείς Σχέσεις

Δεκαπέντε χρόνια μετά τα συλλαλητήρια, τα μποϋκοτάζ και τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών, είναι πια φανερό πόση ζημιά έχει κάνει στη χώρα η σταυροφορία για το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Μακεδονίας:
Διεθνώς η Ελλάδα εμφανίζεται ως χώρα που δεν μπορεί να πείσει κανέναν. Πάνω από 120 χώρες, η απόλυτη πλειοψηφία των κρατών-μελών του ΟΗΕ (192 μέλη), αναγνωρίζουν τη γειτονική χώρα με το συνταγματικό της όνομα, ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», η διεθνής κοινή γνώμη την ξέρει αποκλειστικά ως «Macedonia», όλο και συχνότερα αναφέρεται η ελληνική Μακεδονία ως Βόρεια Ελλάδα.
Σπαταλήθηκαν οι σημαντικότερες ευκαιρίες για ένα «συμβατικό» όνομα, αποκλείστηκε μια απευθείας διακριτή συνεννόηση για το όνομα όσο οι γείτονες χρειάζονταν τη στήριξη της Ελλάδας και το όνομα ήταν ακόμη ρευστό, απορρίφθηκε η ευρωπαϊκή διαμεσολάβηση και το Πακέτο Πινέιρο με την πρόταση για «Νέα Μακεδονία».
Διαμορφώθηκε μια κοινή γνώμη χωρίς ενημέρωση και μια πολιτική ηγεσία ανίκανη να πει στους πολίτες την αλήθεια για τα βασικά δεδομένα του ζητήματος, τα πραγματικά συμφέροντα της χώρας και τις δυνατότητες να επηρεάσουμε τις εξελίξεις.
Αφέθηκε η ελληνική Μακεδονία χωρίς την πολιτική οντότητα και αυτοδιοίκηση που έχει κάθε περιφέρεια σε όλη την Ευρώπη, εγκαταλειμμένη σε μια αργή αλλά σταθερή περιθωριοποίηση, με οικολογική υποβάθμιση, υψηλή ανεργία και μαζική διαρροή θέσεων εργασίας.
Τώρα πλέον, κύρια στρατηγική της ελληνικής πολιτικής είναι να περιμένει τα πάντα από τις Η.Π.Α., χώρα που ήδη αναγνωρίζει τους γείτονες ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», με την ελπίδα ότι τώρα θα τους πιέσει για υποχωρήσεις στο θέμα του ονόματος.

Φαίνεται λοιπόν ότι πάλι κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, αφήνοντας αναπάντητα μια σειρά ερωτήματα:

Ακόμα και μια ενδεχόμενη ελληνική επιτυχία στο θέμα του ονόματος, τι διάρκεια θα μπορούσε να έχει αν στηρίζεται μόνο σε πιέσεις και όχι σε ουσιαστική συνεννόηση των δύο χωρών;
Με τι τρόπο θα μάθουμε αν προσφέρονται από την κυβέρνηση υπόγεια ανταλλάγματα, από τους εξοπλισμούς μέχρι τη «διευκόλυνση» της εισβολής των μεταλλαγμένων, σε θέματα δηλ. που οι ΗΠΑ έχουν ζωτικά συμφέροντα;
Υπάρχει εναλλακτική στρατηγική για τη (σφόδρα πιθανή) περίπτωση να μην υπάρξει υποχώρηση της άλλης πλευράς στο θέμα του ονόματος;
Μπορεί η ασφάλεια στα Βαλκάνια να εκφράζεται πια με στρατιωτικούς όρους και με μηχανισμούς όπως το ΝΑΤΟ;
Γιατί αποκρύπτεται από την κοινή γνώμη ότι, βάσει της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995, η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει βέτο σε διεθνείς οργανισμούς, αν η γειτονική χώρα ζητήσει να γίνει δεκτή;
Όταν η περιβαλλοντική υποβάθμιση -από την ποιότητα και τη διαχείριση των νερών του Αξιού ποταμού μέχρι την κλιματική αλλαγή- επιβάλλει την κατά προτεραιότητα συνεργασία με τους γείτονες, αποτελεί επικίνδυνη πολυτέλεια να σκεφτόμαστε και εμείς και οι γείτονες με όρους του παρελθόντος. Κανένα ηθικό δικαίωμα δεν έχουν, άλλωστε, να επικαλούνται την Ελλάδα και τη ελληνική Μακεδονία όσοι υπονομεύουν καθημερινά τη βιωσιμότητα και τις προοπτικές της χώρας μας.

Για μας είναι δεδομένο ότι η ευρύτερη Μακεδονία έχει πολυεθνική ιστορία αιώνων και καμιά εθνότητα ή χώρα δεν είναι «πιο Μακεδόνες» από τις υπόλοιπες. Παράλληλα, όμως, κάθε χώρα και κάθε περιφέρεια έχει η ίδια τον τελικό λόγο για το όνομά της. Όπου δύο κοινωνίες αυτοπροσδιορίζονται με το ίδιο όνομα, αποτελεί βασική χειρονομία καλής θέλησης να εξειδικεύσει κάθε πλευρά το δικό της αυτοπροσδιορισμό, λαμβάνοντας υπόψη την αντίστοιχη επιλογή της άλλης. Τέτοια ζητήματα, όμως, δε μπορούν να μετατρέπονται σε διπλωματική σύρραξη ούτε σε ζήτημα γοήτρου ή ταπείνωσης ολόκληρων κοινωνιών.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταδικάζουν τον εθνικισμό και τον αλυτρωτισμό από όπου κι αν προέρχεται. Η επιστροφή σε εθνοκεντρικές λογικές δεν αποτελεί ουσιαστική απάντηση στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση αλλά δημιουργεί πρώτα από όλα πρόβλημα στις χώρες που την καλλιεργούν. Η ανοικτή κοινωνία που προωθούν, συνδέεται άρρηκτα με το σεβασμό και στις ιδιαίτερες ταυτότητες όλων. Γι' αυτό πιστεύουν σε μια ανοικτή και πολυπολιτισμική κοινωνία και στο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Και βέβαια, η ευρωπαϊκή, οικολογική, δημοκρατική, ειρηνική προοπτική των Βαλκανίων και η οικοδόμηση της άλλης Ευρώπης που οραματιζόμαστε, δεν περνάει μέσα από την ενίσχυση αλλά τη διάλυση του ΝΑΤΟ.

Την ώρα που ο εθνικισμός ανοίγει χαρακώματα ανασφάλειας και μισαλλοδοξίας, οι Οικολόγοι Πράσινοι αγωνίζονται για έναν κόσμο με σταθερά αλλά ανοικτά σύνορα, πολυμερή συνεργασία, αποκεντρωμένη οικονομία, με κέντρο την τοπική και περιφερειακή κλίμακα, με ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης, ισχυρή προστασία των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, ειδική σημασία έχουν στόχοι όπως η διασυνοριακή συνεργασία για τη ρύπανση των ποταμών, το κλείσιμο των πυρηνικών εργοστασίων, η απόκρουση των μεταλλαγμένων, η προώθηση της βιολογικής γεωργίας και της ήπιας ενέργειας, η ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών, η βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων και των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, η βελτίωση των όρων ζωής των παραμεθόριων πληθυσμών.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Πηγή : http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=262:2009-04-27-20-46-29&catid=14:international&Itemid=30

Ο σοφός ελληνικός λαός στέλνει τους θιασώτες των παραπάνω, μαρς στην ευρωβουλή !!! Είμαστε λαός άξιος της μοίρας μας....
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Radmila
Νέο Μέλος

Greece
34 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2009, 10:40:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Πολιτικες σκοπιμοτητες και αλλες επιδιωξεις δημιουργησαν το 1944 την "Σοσιαλιστικη Δημοκρατια της Μακεδονιας" , οικοδομημα χωρις θεμελια αφου βασιζεται στο τεχνικο κατασκευασμα του αποκαλουμενου "Μακεδονικου εθνους", γιατι οπως γνωριζουμε εθνος με το ονομα Μακεδονικο ηταν ,ειναι και θα ειναι ανυπαρκτο. Σημειωτεον πως τα Σκοπια ουδεποτε υπηρξαν εντος του γεωγραφικου χωρου της Μακεδονιας.

Το ιδιο επιχειρησαν και οι Βουλγαροι στις αρχες του αιωνα μας , στο τελος ομως αναγνωρισαν και διακυρηξαν την αληθεια με σαφηνεια , ξεκαθαρα και δεχονται οτι ουτε υπηρξε ουτε υπαρχει Μακεδονικο εθνος .

Η παραποιηση της Ιστοριας της Μακεδονιας συνισταται στους εξης αναληθεις ισχυρισμους :

1) Οι Μακεδονες δεν ειναι Ελληνες αλλα αποτελουν χωριστη εθνοτητα.
2) Η γλωσσα τους δεν ειναι η Ελληνικη αλλα το ομιλουμενο στην περιοχη των Σκοπιων γλωσσικο ιδιωμα .
3) Η Μακεδονια εκτεινεται πολυ βορειοτερα απο τα ορια της ιστορικης Μακεδονιας.
4) Οι Μαρχαιοι Ελληνες δεν ηταν Μακεδονες αλλα φυλλα συγγενικα προς τους Θρακες και τους Ιλλυριους.
5) Οταν κατεβηκαν οι Σλαβοι στα Βαλκανια (6ο-7ο αιωνα μ.Χ.) ενωθηκαν με τους "μη Ελληνες" αρχαιους Μακεδονες και δημιουργησαν ενα νεο λαο τους Σλαβομακεδονες.
6) Απογονοι των Σλαβων Μακεδονων του μασαιωνα ειναι οι σημερινοι "Μακεδονες των σκοπιων".
7) Καθετι που αναφερεται ως Μακεδονικο - ηθη ,εθιμα,ιστορια,μνημεια,πολιτισμος κλπ - δεν ειναι ελληνικο αλλα δημιουργημα των Μακεδονων τυπου Σκοπιων ή αλλιως Σλαβομακεδονων .

Η ενεργειες αυτες σημερα επιδιωκονται συστηματικα , με καθε τροπο και με πακτωλο εκατομυριων σ΄ολον τον κοσμο για την προωθηση των . Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις ως Ελληνες μεμονωμενα και ως Οργανωμενο ελληνικο κρατος .

Μειζονος σημασιας εθνικο ζητημα . Εσεις τι λετε;

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ


Στο 1
Οι εθνότητες όπως τις αντιλαμβανόμαστε σήμερα με το πως τις αντιλαμβάνονταν τότε έχουν μια τεράστια απόσταση.
Δεν συμφωνώ με το πως το "μεταφράζουν" οι Σκοπιανοί αλλά και οι Αθηναίοι μια απ τα ίδια.
Στο 2, φαίνεται πως τα αρχαία Μακεδονίτικα ήταν γλώσσα ακατάλυπτα
απ τους λοιπούς νότιους Έλληνες.
Στο 3, τα όρια της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας έχουν αλλάξει
πολλές φορές. Επί Οθωμανικής περιόδου αν τα δεις (τα Βιλαέτια) θα
αλλάξεις γνώμη.
Στο 4. Μπορεί. Όλα αυτά είναι Ινδοευρωπαϊκά φύλλα
Στο 5. Και ο πληθυσμός της σύγχρονης ελλάδας αποτελείται κυρίως από
Αρβανίτες που εγκαταστάθηκαν στην νότια Βαλκανική τον 11ο αιώναπολύ αργότερα απ τα Σλαβικά φύλλα. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος του
πληθυσμού της Βόρειας Ελλάδας είναι από Πόντιους και Μικρασιάτες
που δεν ζουν ΟΥΤΕ 100 χρόνια εδώ.
Γιατί να μας ενοχλούν οι Σλάβοι του 7ου αιώνα και να κλείνουμε τα
μάτια σε όλα τα υπόλοιπα δημογραφικά γεγονότα που έγιναν αργότερα
και προκάλεσαν εκτεταμένες πληθυσμιακές αλλαγές;

Στο 6. Και ο σημερινός πληθυσμός της Ελλάδας αποτελείται από ανθρώπους
που το κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν η θρησκεία τους (Χριστιανοί Ορθ)
που υπάγονταν διοικητικά στο Πατριαρχείο της Κων/πολης.
Ονομάστηκαν "έλληνες" επειδή το Πατριαρχείο ήταν Ελληνόφωνο και αυτό
επειδή τα ιερά κείμενα ήταν στα ελληνικά.

Με άλλα λόγια, τα δομικά υλικά της προπαγάνδας των Σκοπιανών είναι
τα ΙΔΙΑ με αυτά των νεοελλήνων.
Υπάρχουν κάποιες επιδερμικές αλλαγές στα χρώματα που χρησιμοποίησαν
και τέλος υπάρχει ένα ζήτημα στο ζήτημα της χρησικτησίας.

Με άλλα λόγια θα έλεγα, ας αφήσουμε τις προπαγανδιστικές ανοησίες
και ας αποφασίσουμε να σκεφτούμε ορθά χωρίς ταμπού και αγκυλώσεις

---
Φιλάκια,μάτςς μούτςς ΧΧΧΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2009, 23:08:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νομίζω ότι κάποιοι πρέπει να διαβάσουν ιστορία..........


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 09:50:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Koυίζ!...... με ποιον συμφωνεί στο απόλυτο ο-η Radmila στο σχόλιο Νο6? στη θεματολογία μύθος και θρησκεία?

Radmila: "Στο 6. Και ο σημερινός πληθυσμός της Ελλάδας αποτελείται από ανθρώπους
που το κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν η θρησκεία τους (Χριστιανοί Ορθ)
που υπάγονταν διοικητικά στο Πατριαρχείο της Κων/πολης.
Ονομάστηκαν "έλληνες" επειδή το Πατριαρχείο ήταν Ελληνόφωνο και αυτό
Ονομάστηκαν "έλληνες" επειδή το Πατριαρχείο ήταν Ελληνόφωνο και αυτό
επειδή τα ιερά κείμενα ήταν στα ελληνικά."


Ειδικά αφιερωμένο στον γιαπετ......και στην παρέα του.....


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 10:03:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
europaios2,

Από τα άλλα τα θεματάκια έφυγες, ε ; Έκλασες μέντες, ε ; Τακτική του Λαγού ... εύγε αγόρι μου! εύγε ...!

υ.γ sorry για την παράφωνη, άσχετη & παρασιτική παρεμβολή, αλλά ο τύπος έχει πολύ γέλιο ...

Edited by - zip on 25/05/2009 10:06:44Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 10:56:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
θα συμφωνησω με την φιλη/ο Radmila , γιατι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως μας τα εχουν μαθει ή οτι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ εχουν παραληψει να μας μαθουν

δυστυχως στην βορεια ελλαδα οι ελληνες ηταν μειωνοτητα μεχρι και τις αρχες του αιωνα , στην θεσσαλονικη αποτελουσαν ενα 20-30% , στο νομο κιλκις κατω απο 10% ... η "ενεση" με ελληνες της μικρας ασιας και του ποντου ηταν καθοριστικη για τον πλυθησμο

ενα μεγαλο μερος "ελληνων" ηταν οι βλαχοι που δεν μιλουσαν ΚΑΝ ελληνικα καθως εχουν ενα δικο τους λατινογενες γλωσσικο ιδιωμα

φυσικα διαφωνω καθετα με τον συνοστισμο στο λιμανι της σμυρνης και τους τουρκους να σφαζουν και τις "φιλιες" δυναμεις να βγαζουν φωτογραφιες ...

ΑΛΛΑ ...

ποσοι ξερουμε οτι οταν ο ελληνικος στρατος πατησε στην μικρα ασια εσφαζε τουρκους ? (φυσικο θα απαντησω και η αντιδραση των ελληνων και των τουρκων καθως ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ!!!)

αραγε ποσοι ξερουν το ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ??? καθως εαν δεν το καναν αυτο σημερα ΠΙΘΑΝΟΝ η μικρα ασια θα ηταν ΕΛΛΑΔΑ ???

εχουμε συνδεσει την μικρασιατικη καταστροφη με τον βενιζελο , ΠΟΣΟΙ ξερουν αραγε οτι τον ειχαν διωξει και οτι η αποφαση για να προχωρησει προς την αγκυρα ηταν του βασιλια καραγκιοζη και οτι ο ιδιος ηταν αντιθετος ???

αραγε η διαφορα μας με την τουρκια ειναι η εκκλησιαστικη ΣΧΟΛΗ ???? θα μας τρελανου ? να αν ανοιξει ΝΑ και αν δεν ανοιξει!!! εδω υπαρχουν περισουσιες ελληνων , υπαρχουν ελληνες εκει , υπαρχουν τα ανθρωπινα δικαιωματα προς ολους στους τουρκους πολιτες ... και εμεις μιλαμε για μια φασιστικη ιερατικη ΣΧΟΛΗ !!!!αυτο θα λυσει φανταζομαι ολα τα προβλημα !!!!

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕ θα φωναζα σε υπουργους αλλα και στους νεο μακεδονομαχους που δεν ξερουν γιατι θελουν να πολεμησουν...ας πολεμησουν μαζι με τον ΗΡΩΑ ΜΕΤΑΞΑ που σκοτωνε ελληνες γιατι δεν συμφωνουσε με τα οσα πιστευαν ... ΗΡΩΑΣ ο μεταξας σε ολα τα βιβλια και οχι φασιστας του κερατα !!!


τι θελω να πω? ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!! το ιδιο κανουν και οι απο εκει , και ετσι βαζουν τα προβατακια να σφαζονται για να τα κονοματε αυτοι ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΑΟΙ ...

δεν ειναι το θεμα εαν μας σφαξαν και εαν σφαξαμε , το θεμα ειναι οτι α)πρεπει να ξερουμε τι εγινε β)να αντιμετωπιζουμε τα γεγονοτα με τον ιδιο τροπο ανεξαρτητα της πλευρας που ΘΕΛΟΥΜΕ να υπερασπιστουμε


οταν λοιπον η ιστορια μας ειναι "γεματη" τεχνιτα ψεματα , απο ποιους αραγε ? , τοτε πως θελουμε ΣΗΜΕΡΑ να κρινουμε ΣΩΣΤΑ την οποια αποφαση ή αντιδικια εχουμε με γειτονες ?

εχουμε δικιο αλλα και αδικο μαζι , οπως το ιδιο ισχυει και για τους γειτονες , οι λογοι που συμβαινουν τα οσα συμβαινουν ειναι γνωστοι και υπαρκτοι , ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΣΙΜΠΑΜΕ σα μαριδουλες σε οτι ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ !!!

καλα ειναι να ενημερωνομαστε απο την ΙΣΤΟΡΙΑ και οχι απο τους καραγκιοζηδες που πουλανε βιβλια για να γινουν πλουσιοι και να για κανουν κομματα ... ας επικρατησει η λογικη !!!

Edited by - makfor on 25/05/2009 10:58:01Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 12:26:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
zip:
europaios2,

Από τα άλλα τα θεματάκια έφυγες, ε ; Έκλασες μέντες, ε ; Τακτική του Λαγού ... εύγε αγόρι μου! εύγε ...!Τα τσούξαμε?......

quote:
makfor :
εχουμε συνδεσει την μικρασιατικη καταστροφη με τον βενιζελο , ΠΟΣΟΙ ξερουν αραγε οτι τον ειχαν διωξει και οτι η αποφαση για να προχωρησει προς την αγκυρα ηταν του βασιλια καραγκιοζη και οτι ο ιδιος ηταν αντιθετος ???

Όλος ο κόσμος!

quote:
makfor :
δυστυχως στην βορεια ελλαδα οι ελληνες ηταν μειωνοτητα μεχρι και τις αρχες του αιωνα , στην θεσσαλονικη αποτελουσαν ενα 20-30% , στο νομο κιλκις κατω απο 10% ... η "ενεση" με ελληνες της μικρας ασιας και του ποντου ηταν καθοριστικη για τον πλυθησμο

ενα μεγαλο μερος "ελληνων" ηταν οι βλαχοι που δεν μιλουσαν ΚΑΝ ελληνικα καθως εχουν ενα δικο τους λατινογενες γλωσσικο ιδιωμα

φυσικα διαφωνω καθετα με τον συνοστισμο στο λιμανι της σμυρνης και τους τουρκους να σφαζουν και τις "φιλιες" δυναμεις να βγαζουν φωτογραφιες ...Λάθος. Στη βόρεια Ελλάδα δεν ήταν μειονότητα πλην ελάχιστων περιοχών.
Και σε αυτές! κατόπιν διωγμών.


quote:
makfor :
ποσοι ξερουμε οτ
ι οταν ο ελληνικος στρατος πατησε στην μικρα ασια εσφαζε τουρκους ?

Τι να έσφαζε? Άγγλους? φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στους απλούς πολίτες. Σίγουρα θα έγιναν ωμότητες. Αλλά ωχριούν μπροστά σε αυτές των Τούρκων.

quote:
makfor :
αραγε ποσοι ξερουν το ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ??? καθως εαν δεν το καναν αυτο σημερα ΠΙΘΑΝΟΝ η μικρα ασια θα ηταν ΕΛΛΑΔΑ ???

Στην Άγκυρα ήθελαν να πάνε, όχι στην κόκκινη μηλιά. Στατηγικώς ήταν και η σωστή σκέψη.
Αλλά στις τότε συνθήκες ήταν καθαρή αυτοκτονία, Παρόλο που στο τσακ! και για περίπου δύο ώρες! όπως και ο ίδιος ο Κεμάλ έχει δηλώσει, αυτό δεν επιτεύχθει. Ο Κεμάλ ήταν έτοιμος να τα παρατήσει αλλά τον πρόλαβαν οι Έλληνες, οι οποίοι όπως πάντα έδωσαν στο πεδίο της μάχης, αυτά που μόνο ο Έλληνας μπορεί να δώσει.

quote:
makfor :
αραγε η διαφορα μας με την τουρκια ειναι η εκκλησιαστικη ΣΧΟΛΗ ???? θα μας τρελανου ? να αν ανοιξει ΝΑ και αν δεν ανοιξει!!!

Τόσα ξέρεις τόσα λες!.......τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

quote:
makfor :
εδω υπαρχουν περισουσιες ελληνων , υπαρχουν ελληνες εκει , υπαρχουν τα ανθρωπινα δικαιωματα προς ολους στους τουρκους πολιτες ... και εμεις μιλαμε για μια φασιστικη ιερατικη ΣΧΟΛΗ !!!!αυτο θα λυσει φανταζομαι ολα τα προβλημα !!!!

Γιατί είναι φασιστική ιερατική Σχολή?

quote:
makfor :
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕ θα φωναζα σε υπουργους αλλα και στους νεο μακεδονομαχους που δεν ξερουν γιατι θελουν να πολεμησουν...ας πολεμησουν μαζι με τον ΗΡΩΑ ΜΕΤΑΞΑ που σκοτωνε ελληνες γιατι δεν συμφωνουσε με τα οσα πιστευαν ... ΗΡΩΑΣ ο μεταξας σε ολα τα βιβλια και οχι φασιστας του κερατα !!!

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.

quote:
makfor :
τι θελω να πω? ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!! το ιδιο κανουν και οι απο εκει , και ετσι βαζουν τα προβατακια να σφαζονται για να τα κονοματε αυτοι ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΑΟΙ ...

Και πάλι δεν καταλαβαίνω.

quote:
makfor :
δεν ειναι το θεμα εαν μας σφαξαν και εαν σφαξαμε , το θεμα ειναι οτι α)πρεπει να ξερουμε τι εγινε β)να αντιμετωπιζουμε τα γεγονοτα με τον ιδιο τροπο ανεξαρτητα της πλευρας που ΘΕΛΟΥΜΕ να υπερασπιστουμε


Ποιος σου είπε ότι δεν ξέρουμε?

quote:
makfor :
οταν λοιπον η ιστορια μας ειναι "γεματη" τεχνιτα ψεματα , απο ποιους αραγε ? , τοτε πως θελουμε ΣΗΜΕΡΑ να κρινουμε ΣΩΣΤΑ την οποια αποφαση ή αντιδικια εχουμε με γειτονες ?

Ποια είναι τα ψέματα?....στοιχεία.

quote:
makfor :
εχουμε δικιο αλλα και αδικο μαζι , οπως το ιδιο ισχυει και για τους γειτονες , οι λογοι που συμβαινουν τα οσα συμβαινουν ειναι γνωστοι και υπαρκτοι , ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΣΙΜΠΑΜΕ σα μαριδουλες σε οτι ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ !!!

Έχουν δίκιο? σε τι?

quote:
makfor :
καλα ειναι να ενημερωνομαστε απο την ΙΣΤΟΡΙΑ και οχι απο τους καραγκιοζηδες που πουλανε βιβλια για να γινουν πλουσιοι και να για κανουν κομματα ... ας επικρατησει η λογικη !!!

Εσύ ας πούμε, για παράδειγμα, σε ποιο βιβλίο διάβασες αυτό με τον Βενιζέλο που ανέφερες? και όπως λες! δεν μας το έχουν μάθει?......γιατί όλα τα ιστορικά βιβλία το αναφέρουν!....... ποιο διάβασες εσύ και δεν το αναφέρει?


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 12:43:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ευροπαιος2 , ξεκολα , διαβσε και ανοιξε ... ολα τα ιστορικα το λενε , τα ιστορικα που ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ δεν ξερω που τα βρισκεις ... καλα ρε συ πιστευεις οτι ενας πολεμος χαθηκε για 2 ωρες και 3 λεπτα και 10 δευτερα ??? ο πολεμος ηταν χαμενος μετα τις εκλογες του νοεμβρη 1920 οπου εχασε ο βενιζελος, γυρισε ο κωσταντινος και ενω ο γουναρης ειχε κερδισει τις εκλογες με την υποσχεση της επιστροφης των στρατευματων , στην συνεχεια αλλαξαν τα σχεδια τους ... οι "φίλιες" δυναμεις δεν αρεστηκαν απο αυτο ... ο δε βενιζελος , λεγετε , οτι ειχε συμφωνια με τις ξενες δυναμεις που ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΡΧΙΚΑ των αγωνα των ελληνων να μεινει στην μικρα ασια και να μη προχωρησει παρα περα ... πιθανον να εκλεινε εκει το θεμα , πιθανον οχι κανεις δεν ξερει αφου μετα τις εκλογες τα πραγματα αλλαξαν !!! μαλιστα υπαρχει ΕΠΙΣΤΟΛΗ του βενιζελου προς την επομενη κυβερνηση να μη προχωρησουν και να παραμεινουν στην Μικρα Ασια !!!! συμφωνω ως προς οτι ΩΣ ελληναρες ΔΙΑΠΡΕΨΑΜΕ στο πολεμο και αυτο πληρωσαμε ... αλλα δεν φταιγαν σε αυτο ουτε οι ελληνες που ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ουτε και οι ΤΟΥΡΚΟΙ !!!


ας πουμε ποιος ξερει το παρακατω για την θεσσαλονικη ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ

"Σταθμός στην ιστορία της πόλης αποτέλεσε το έτος 1342, όταν εκδηλώθηκε το Κίνημα των Ζηλωτών. Οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις με την παρότρυνση των Ζηλωτών -ενός κινήματος με οργάνωση που επιδίωκε να φέρει τις λαϊκές μάζες από το παρασκήνιο στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής- εξεγέρθηκαν εναντίον των αρχόντων και των πλουσίων. Κατέλαβαν την εξουσία και εγκαθίδρυσαν ένα ιδιότυπο καθεστώς ισότητας και ισονομίας, αυτόνομο από την κεντρική εξουσία, με δικούς του νόμους και αρκετά στοιχεία άμεσης δημοκρατίας. Επτά χρόνια κράτησε αυτό το καθεστώς αλλά τελικά το κίνημα καταπνίγηκε στο αίμα με την είσοδο στην πόλη του αυτοκράτορα Ιωάννη Kαντακουζινού και τη βοήθεια των Τούρκων."

ιστορια της θεσσαλονικης http://www.auth.gr/univ/city/city/index_el.html , κρατηστε την τελευταια γραμμη βυζαντιο και ΤΟΥΡΚΟΙ μαζι !!!! πριν πεσει η πολη ... καθως εγινε το 1342... τι δουλεια ειχαν οι τουρκοι ? που ηταν και κολητοι με τους βυζαντινους ???? !!!!

παραξενα πραγματα εεε ??? και ομως αληθινα ...


ΔΕΝ λεω ουτε οτι εχουμε αδικο ουτε οτι εχουμε δικιο , λεω οτι πριν κρινουμε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ την ιστορια που μας ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ , εφοσον λοιπον ειμαστε σιγουροι οτι ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ τις γνωσεις για να κρινουμε ΤΟΤΕ θα πρεπει να εκφρασουμε και αποψη .. γιατι μονο ΤΟΤΕ θα ειναι ΣΩΣΤΗ και ολοκληρωμενη και ανεξαρτητη συναισθηματων ...

Edited by - makfor on 25/05/2009 12:54:58Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 13:30:51  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

Πολιτικες σκοπιμοτητες και αλλες επιδιωξεις δημιουργησαν το 1944 την "Σοσιαλιστικη Δημοκρατια της Μακεδονιας" , οικοδομημα χωρις θεμελια αφου βασιζεται στο τεχνικο κατασκευασμα του αποκαλουμενου "Μακεδονικου εθνους", γιατι οπως γνωριζουμε εθνος με το ονομα Μακεδονικο ηταν ,ειναι και θα ειναι ανυπαρκτο. Σημειωτεον πως τα Σκοπια ουδεποτε υπηρξαν εντος του γεωγραφικου χωρου της Μακεδονιας.

Το ιδιο επιχειρησαν και οι Βουλγαροι στις αρχες του αιωνα μας , στο τελος ομως αναγνωρισαν και διακυρηξαν την αληθεια με σαφηνεια , ξεκαθαρα και δεχονται οτι ουτε υπηρξε ουτε υπαρχει Μακεδονικο εθνος .

Η παραποιηση της Ιστοριας της Μακεδονιας συνισταται στους εξης αναληθεις ισχυρισμους :

1) Οι Μακεδονες δεν ειναι Ελληνες αλλα αποτελουν χωριστη εθνοτητα.
2) Η γλωσσα τους δεν ειναι η Ελληνικη αλλα το ομιλουμενο στην περιοχη των Σκοπιων γλωσσικο ιδιωμα .
3) Η Μακεδονια εκτεινεται πολυ βορειοτερα απο τα ορια της ιστορικης Μακεδονιας.
4) Οι Μαρχαιοι Ελληνες δεν ηταν Μακεδονες αλλα φυλλα συγγενικα προς τους Θρακες και τους Ιλλυριους.
5) Οταν κατεβηκαν οι Σλαβοι στα Βαλκανια (6ο-7ο αιωνα μ.Χ.) ενωθηκαν με τους "μη Ελληνες" αρχαιους Μακεδονες και δημιουργησαν ενα νεο λαο τους Σλαβομακεδονες.
6) Απογονοι των Σλαβων Μακεδονων του μασαιωνα ειναι οι σημερινοι "Μακεδονες των σκοπιων".
7) Καθετι που αναφερεται ως Μακεδονικο - ηθη ,εθιμα,ιστορια,μνημεια,πολιτισμος κλπ - δεν ειναι ελληνικο αλλα δημιουργημα των Μακεδονων τυπου Σκοπιων ή αλλιως Σλαβομακεδονων .

Η ενεργειες αυτες σημερα επιδιωκονται συστηματικα , με καθε τροπο και με πακτωλο εκατομυριων σ΄ολον τον κοσμο για την προωθηση των . Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις ως Ελληνες μεμονωμενα και ως Οργανωμενο ελληνικο κρατος .

Μειζονος σημασιας εθνικο ζητημα . Εσεις τι λετε;

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣΟι Σκοπιανοι, ηταν και παραμενουν Σλαβοι... και μαλιστα, τους περιμενουν "στη γωνια" οι Βουλγαροι απο την Ανατολη, και οι Αλβανοι (γιατι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των εποικων στα Μακεδονικα εδαφη ειναι Αλβανοι) για αλληλο-προσαρτηση, με σκοπο να εξαφανιστει αυτο το κρατιδιο-μιξ.

Οι ιδιοι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ τους, τον ορο Μακεδονια, αγραμματοι γαρ, και μονο ο Αδιστακτος Δικτατορ της Γιουγκοσλαβιας (ενωμενη Σλαβια) εξεδωσε το ενδιαφερον στον ιδιο το Χιτλερ, το κομματακι εκεινο να το ονομασει ετσι!

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΑΥΤΟ, ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ VARDASKA, ΗΤΟΙ ΒΑΡΔΑΡΗΣ. Στην Ελλαδα, φυσικα δεν κουνηθηκε ρουθουνι, γιατι ασχολιομασταν με την αδερφο-σφαγη κατα τον εμφυλιο!

Οι Σλαβοι ηρθαν σαν κατακτητες, δεν βρεθηκαν απο το πουθενα και ξαφνικα στα "χωραφια" αυτα! Κακως ο Βασιλιος δεν τους εξαφανισε τελειως απο το προσωπο της γης, καθως και τα αδερφια τους οι βουλγαροι, ειναι πολυ χειροτεροι (μην ξεχναμε τι εκαναν ολους τους αιωνες στην Ελλαδα, ακομα και τα χρονια της Κατοχης... και ακομα εχουν βλεψεις προς το Αιγαιο).


οσο αφορα την Ιστορια, οι Αρχαιοι Μακεδονες, ηταν μακρυνα ελληνικα φυλα, αποδειξη απο τα λεγομενα του Αλεξανδου του Α, οταν ηταν να πολεμησει τους Περσες, το 490 π.Χ για να τους εμποδισει να ερθουν στην Ελλαδα (παρολο που εχασε) λεγοντας οτι ειναι Ελληνες!

quote:
2) Η γλωσσα τους δεν ειναι η Ελληνικη αλλα το ομιλουμενο στην περιοχη των Σκοπιων γλωσσικο ιδιωμα .

Τα "Σκοπιανικα" ειναι Βουλγαρικα! καμια σχεσει με τα Αρχαια Μακεδονικα! Εξαλλου, ολοι οι Σκοπιανοι, εχουν Βουλγαρικα Διαβατηρια...

quote:

Στο 1
Οι εθνότητες όπως τις αντιλαμβανόμαστε σήμερα με το πως τις αντιλαμβάνονταν τότε έχουν μια τεράστια απόσταση.
Δεν συμφωνώ με το πως το "μεταφράζουν" οι Σκοπιανοί αλλά και οι Αθηναίοι μια απ τα ίδια.
Στο 2, φαίνεται πως τα αρχαία Μακεδονίτικα ήταν γλώσσα ακατάλυπτα
απ τους λοιπούς νότιους Έλληνες.
Στο 3, τα όρια της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας έχουν αλλάξει
πολλές φορές. Επί Οθωμανικής περιόδου αν τα δεις (τα Βιλαέτια) θα
αλλάξεις γνώμη.
Στο 4. Μπορεί. Όλα αυτά είναι Ινδοευρωπαϊκά φύλλα
Στο 5. Και ο πληθυσμός της σύγχρονης ελλάδας αποτελείται κυρίως από
Αρβανίτες που εγκαταστάθηκαν στην νότια Βαλκανική τον 11ο αιώναπολύ αργότερα απ τα Σλαβικά φύλλα. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος του
πληθυσμού της Βόρειας Ελλάδας είναι από Πόντιους και Μικρασιάτες
που δεν ζουν ΟΥΤΕ 100 χρόνια εδώ.
Γιατί να μας ενοχλούν οι Σλάβοι του 7ου αιώνα και να κλείνουμε τα
μάτια σε όλα τα υπόλοιπα δημογραφικά γεγονότα που έγιναν αργότερα
και προκάλεσαν εκτεταμένες πληθυσμιακές αλλαγές;

Στο 6. Και ο σημερινός πληθυσμός της Ελλάδας αποτελείται από ανθρώπους
που το κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν η θρησκεία τους (Χριστιανοί Ορθ)
που υπάγονταν διοικητικά στο Πατριαρχείο της Κων/πολης.
Ονομάστηκαν "έλληνες" επειδή το Πατριαρχείο ήταν Ελληνόφωνο και αυτό
επειδή τα ιερά κείμενα ήταν στα ελληνικά.

Με άλλα λόγια, τα δομικά υλικά της προπαγάνδας των Σκοπιανών είναι
τα ΙΔΙΑ με αυτά των νεοελλήνων.
Υπάρχουν κάποιες επιδερμικές αλλαγές στα χρώματα που χρησιμοποίησαν
και τέλος υπάρχει ένα ζήτημα στο ζήτημα της χρησικτησίας.

Με άλλα λόγια θα έλεγα, ας αφήσουμε τις προπαγανδιστικές ανοησίες
και ας αποφασίσουμε να σκεφτούμε ορθά χωρίς ταμπού και αγκυλώσεις

---
Φιλάκια,μάτςς μούτςς ΧΧΧ


οσο αφορα το 4, μυθος! Οι Ελληνες, εχει αποδειχθει απο παρα πολλους επιστημονες, οτι δεν ανηκουν στα ινδοευρωπαϊκα φυλλα!

για το 6. Το Πατριαρχειο, ως Ελληνικο, αναφερεται (τουλαχιστο) μετα το 1453!

Ηταν η Βυζαντινη Αυτοκρατορια... το ονομα Ελλας, ηταν Επαρχια, και αναφεροταν κυριως στους ανθρωπους που κατοικουσαν στην ευρυτερη περιοχη του Αιγαιου-Ιονιου (Ελλαδα, Θρακη, Ιωνια-Παραλια Μικρας Ασιας, Κυπρος).

Αρα, το ονομα Ελληνες προϋπηρχε ανεκαθεν!

Ακομα και οι Τουρκοι, μας το "αφησαν" ως ονομα


H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 14:51:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Οι Σκοπιανοι, ηταν και παραμενουν Σλαβοι... και μαλιστα, τους περιμενουν "στη γωνια" οι Βουλγαροι απο την Ανατολη, και οι Αλβανοι (γιατι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των εποικων στα Μακεδονικα εδαφη ειναι Αλβανοι) για αλληλο-προσαρτηση, με σκοπο να εξαφανιστει αυτο το κρατιδιο-μιξ.

Kακως ο Βασιλιος δεν τους εξαφανισε τελειως απο το προσωπο της γης, καθως και τα αδερφια τους οι βουλγαροι, ειναι πολυ χειροτεροι


με καθε σεβασμο σε οσα λες και πιστευεις αγαπητε Predator , τα παραπανω τα θεωρεις ανθρωπινα ? ειμαστε ανθρωποι ?? ειναι λογια ανθρωπου αυτα ?
αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν μανες γυναικες παιδια ? το παιδι σου ή η μανα σου θα ηθελες να υποστει την αντιστοιχη απανθρωπια απο ανθρωπους που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο ??? το μισος γεννάει μονο ΜΙΣΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε ολοι μας , ανθρωποι που λογο αγνοιας γινομαστε σφαγεις ανθρωπων για να ΓΙΝΟΥΝ καποιοι πλουσιοι ή να δυναμωσουν/επεκτηνουν την ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!

μιλησες ποτε με καποιον απο αυτους τους ανθρωπους ? δεν μιλαω για εθνικα θεματα ,αστο αυτο εχουμε πληρη αγνοια , αλλα για θεματα ζωης , πως την βγαζει περα, τι αναγκες και τι αγωνιες εχει ? θα δεις οτι ειναι ΙΔΙΟΣ με σενα , μοιραζομαστε τα ιδια προβληματα και αγωνιες και σφαζομαστε γιατι ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ !!!! ποναμε το ιδιο για τους νεκρους μας και χερομαστε το ιδιο με τις χαρες ...

οσο αφορα τους σλαβους που ηταν κατακτητες φυσικα και εχεις δικιο , αλλα ποιος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ? και οι δωριεις κατακτητες ηταν και γενικως ολες οι φυλες που ανεβαιναν ή κατεβαιναν ηταν κατακτητες ... δηλαδη εγω πρεπει να παω να φαω τους σπαρτιατες γιατι σφαξαν τους πελασγους ή τους ιωνες ???

φυσικα και σφαξαν , οπως σφαξαμε και εμεις και ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ... τι παει να πει οτι σημερα πρεπει να συνεχισουμε να σφαζομαστε ? δεν μαθαμε τιποτα μετα απο 10000 χρονια ??? ΤΙΠΟΤΑ ????

εγω δεν λεω οτι εχεις αδικο , τουλαχιστον οχι σε ολα , αλλα γιατι τοσο μισος φιλε μου ?

εαν φανταστω εναν κοσμο χωρις συνορα που ολοι μπορουμε να παμε παντου , χωρις να εχουμε να χωρισουμε τιποτα , αλλα αυτο που θα χαρακτηριζει την κοινωνια μας θα ειναι η συνεργασια και αλλυλεγγυη ... μας χαλαει ενα τετοιο σεναριο ???

εαν ναι , παο πασο

εαν οχι , τοτε γιατι πεφτουμε στην παγιδα ΤΟΥΣ , και εμας και αυτους ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ... γιατι δεν αντιστεκομαστε σε αυτο που ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ γιατι ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ???


και παλι με καθε σεβασμο στην αποψη σου και συγνωμη εαν κατι απο τα παραπανω σε προσβαλει , ειναι αθελα μου και δεν εχω τετοια προθεση , απλα πονεσα με οσα διαβασα ... ειμαστε ολοι ανθρωποι φιλε μου , ΟΛΟΙ ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 17:39:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
makfor:
ευροπαιος2 , ξεκολα , διαβσε και ανοιξε ... ολα τα ιστορικα το λενε , τα ιστορικα που ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ δεν ξερω που τα βρισκεις ... καλα ρε συ πιστευεις οτι ενας πολεμος χαθηκε για 2 ωρες και 3 λεπτα και 10 δευτερα ??? ο πολεμος ηταν χαμενος μετα τις εκλογες του νοεμβρη 1920 οπου εχασε ο βενιζελος, γυρισε ο κωσταντινος και ενω ο γουναρης ειχε κερδισει τις εκλογες με την υποσχεση της επιστροφης των στρατευματων , στην συνεχεια αλλαξαν τα σχεδια τους ... οι "φίλιες" δυναμεις δεν αρεστηκαν απο αυτο ... ο δε βενιζελος , λεγετε , οτι ειχε συμφωνια με τις ξενες δυναμεις που ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΡΧΙΚΑ των αγωνα των ελληνων να μεινει στην μικρα ασια και να μη προχωρησει παρα περα ... πιθανον να εκλεινε εκει το θεμα , πιθανον οχι κανεις δεν ξερει αφου μετα τις εκλογες τα πραγματα αλλαξαν !!! μαλιστα υπαρχει ΕΠΙΣΤΟΛΗ του βενιζελου προς την επομενη κυβερνηση να μη προχωρησουν και να παραμεινουν στην Μικρα Ασια !!!! συμφωνω ως προς οτι ΩΣ ελληναρες ΔΙΑΠΡΕΨΑΜΕ στο πολεμο και αυτο πληρωσαμε ... αλλα δεν φταιγαν σε αυτο ουτε οι ελληνες που ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ουτε και οι ΤΟΥΡΚΟΙ !!!

Σε έναν πόλεμο και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο! ακόμη και το δευτερόλεπτο. Για περίπου 2 ώρες διαφορά η Θεσ/κη παραδόθηκε από τους Τούρκους στους Έλληνες και όχι στους Βούλγαρους.

Διάβασε μερικά site:
http://iansta.blogspot.com/2006/04/1922_28.html
http://www.abisso.gr/index.php?itemid=72
http://www.laosver.gr/news/articles/17143.html

Από άρθρο του Γιάννη Καψή στην εφημερίδα Καθημερινή:

"Με αυτή την στρατιά των φαντασμάτων ο πρώην λοχαγός της επιμελητείας που έχει προαχθεί σε αρχιστράτηγο,ο Χατζηανέστης επιχειρεί την εγκληματική εκστρατεία του Σαγγαρίου.
Και στο Καλέ Γκρότο, στα κράσπεδα της Αγκυρας γράφεται η άγνωστη σελίδα του δράματος.

Ο βιογράφος του Κεμάλ, Γάλλος ιστορικός Μεσίν, που βρίσκεται στο στρατηγείο του Ατατούρκ, γράφει:

Ο Κεμάλ έχει καταψηφισθεί από την Μεγάλη Εθνοσυνέλευση που ζητά άμεσο τερματισμό του πολέμου και συνθηκολόγηση.
Οι Τσέτες έχουν κυκλώσει το κτίριο της Εθνοσυνέλευσης και κρατούν αιχμάλωτους τους βουλευτές. Εχουν περάσει τρεις ημέρες, κάτι πρέπει να γίνει.
Ο αρχιστράτηγος Φεβζί Πασά αναφέρει τηλεφωνικά ότι τα στρατεύματά του έχουν εξαντληθεί και ζητά την άδεια να υποχωρήσει.
Ο Κεμάλ του ζητά να κρατήσουν 15 λεπτά ακόμη. Αν η ελληνική επίθεση δεν σταματήσει, όλα θα έχουν χαθεί. Θα καταφύγει με τους πιστούς του στην Ασία.

Στην άλλη πλευρά; Οι τσολιάδες του Πλαστήρα σκαρφαλώνουν στο Καλε Γκρότο με τρομακτικές απώλειες. Στήνουν τους νεκρούς τους μετερίζια και πολεμούν.
Κάποτε όμως εξαντλούνται. Ο Πλαστήρας ζητά ενισχύσεις και ο συνταγματάρχης Φράγκου ζητά από τον μέραρχο,πρίγκηπα Ανδρέα,να ρίξει στη μάχη τις εφεδρείες.
Από την σκηνή του μεράρχου βγαίνει ο υπασπιστής του,στρατηγός Γονατάς και απαντά στον αγγελιαφόρο:
Ο στρατηγός κοιμάται, δεν μπορώ να τον ξυπνήσω.

Ο Μεσίν συνεχίζει: Ο Κεμάλ ζούσε στιγμές μεγάλης αγωνίας. Λίγα λεπτά ακόμη και θα διέτασσε γενική υποχώρηση,όταν χτυπά το τηλέφωνο.
Είναι ο αρχιστράτηγος Φεβζί που αναγγέλλει θριαμβευτικά: Η επίθεση τών Ελλήνων σταμάτησε... Ο Κεμάλ άφησε ένα μουγγρητό θηρίου. Είχε σωθεί.

Ενα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει ν’ απαντήσει κάθε αντικειμενικός σχολιαστής είναι: ποια θα ήταν η εξέλιξη του μικρασιατικού δράματος αν ο στρατηγός δεν κοιμότανε;"

==============================================================
Όταν ο Κωνσταντίνος ήρθε στην εξουσία όλοι οι Έλληνες αξιωματικοί που ήταν σε επιτελικές θέσεις υποβαθμίστηκαν αμέσως σε χαμηλότερα πόστα.
Πολλοί απ' αυτούς είχαν πάρει τα γαλόνια τους με ανδραγαθήματα στο πεδίο της μάχης.
Ήταν έξοχοι πολεμιστές και σπουδαίοι ηγέτες.

Αυτό δεν εμπόδισε το κόμμα του Κωνσταντίνου να τους διώξει και να τους αντικαταστήσει με αξιωματικούς που δεν είχαν ακούσει ποτέ τους να πέφτει ούτε μια ντουφεκιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει το μέτωπο.

Στις 27 Δεκεμβρίου του 1920, ενώ εμαίνετο ο Εμφύλιος πόλεμος στην Τουρκία μεταξύ Μουσουλμάνων πιστών στον Σουλτάνο και Κεμαλικών, ο Ετέν Πασάς που ήταν επικεφαλής των Σουλτανικών στρατευμάτων μάχεται εναντίον του Κεμάλ.

Ο Κεμάλ έχει εφεδρείες που έρχονται συνέχεια και ο Ετέν Πασάς βλέπει ότι θα ηττηθεί...
"Και ζητάει ο Ετέν Πασάς την βοήθεια του Πρώτου Ελληνικού Σώματος Στρατού, το οποίο ήταν δίπλα.
Το Πρώτο Σώμα Στρατού ζητάει από την Ελληνική Κυβέρνηση του Γούναρη και των άλλων, να του πουν τι να κάνει: Να πάει να βοηθήσει ή όχι; Αλλά τότε, οι κυβερνώντες στην Αθήνα το είχανε ρίξει στα πανηγύρια για τις Εκλογές (της 1ης Νοεμβρίου 1920 όπου οι Ενωμένοι Βασιλόφρονες νίκησαν τον Βενιζέλο).
Με αποτέλεσμα ο Ετέν Πασάς να αντέξει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 1921, οπότε παραδόθηκαν οι μισοί του άνδρες στο δικό μας το Πρώτο Σώμα Στρατού και οι άλλοι μισοί προσχώρησαν στον Κεμάλ"...

Αφιέρωσε μία δύο ημέρες για πληροφρίες σχετικά με τη Μικρασιατική κασταστροφή και δε θα χάσεις.

quote:
makfor:
ας πουμε ποιος ξερει το παρακατω για την θεσσαλονικη ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ

"Σταθμός στην ιστορία της πόλης αποτέλεσε το έτος 1342, όταν εκδηλώθηκε το Κίνημα των Ζηλωτών. Οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις με την παρότρυνση των Ζηλωτών -ενός κινήματος με οργάνωση που επιδίωκε να φέρει τις λαϊκές μάζες από το παρασκήνιο στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής- εξεγέρθηκαν εναντίον των αρχόντων και των πλουσίων. Κατέλαβαν την εξουσία και εγκαθίδρυσαν ένα ιδιότυπο καθεστώς ισότητας και ισονομίας, αυτόνομο από την κεντρική εξουσία, με δικούς του νόμους και αρκετά στοιχεία άμεσης δημοκρατίας. Επτά χρόνια κράτησε αυτό το καθεστώς αλλά τελικά το κίνημα καταπνίγηκε στο αίμα με την είσοδο στην πόλη του αυτοκράτορα Ιωάννη Kαντακουζινού και τη βοήθεια των Τούρκων."

ιστορια της θεσσαλονικης http://www.auth.gr/univ/city/city/index_el.html , κρατηστε την τελευταια γραμμη βυζαντιο και ΤΟΥΡΚΟΙ μαζι !!!! πριν πεσει η πολη ... καθως εγινε το 1342... τι δουλεια ειχαν οι τουρκοι ? που ηταν και κολητοι με τους βυζαντινους ???? !!!!

παραξενα πραγματα εεε ??? και ομως αληθινα ...
Καθόλου παράξενα! πως νομίζεις εσύ ότι ήρθε η πτώση της Πόλης? στα καλά καθούμενα?

Ποιος σου είπε ότι οι Τούρκοι ήσαν κολλητοί με τους Βυζαντινούς? Οι ζηλωτές που γράφεις τι ήσαν? Γότθοι?

Eάν εσύ κρατάς από την ιστορία μία γραμμή ή μία παράγραφο.......απλά φανερώνεις την έλλειψη του ιστορικού σου υπόβαθρου.

quote:
makfor:
ΔΕΝ λεω ουτε οτι εχουμε αδικο ουτε οτι εχουμε δικιο , λεω οτι πριν κρινουμε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ την ιστορια που μας ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ , εφοσον λοιπον ειμαστε σιγουροι οτι ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ τις γνωσεις για να κρινουμε ΤΟΤΕ θα πρεπει να εκφρασουμε και αποψη .. γιατι μονο ΤΟΤΕ θα ειναι ΣΩΣΤΗ και ολοκληρωμενη και ανεξαρτητη συναισθηματων ...


Άνθρωπέ μου γαι ποια κρυψίματα και πράσινα άλογα μιλάς?

quote:
makfor:

με καθε σεβασμο σε οσα λες και πιστευεις αγαπητε Predator , τα παραπανω τα θεωρεις ανθρωπινα ? ειμαστε ανθρωποι ?? ειναι λογια ανθρωπου αυτα ?
αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν μανες γυναικες παιδια ? το παιδι σου ή η μανα σου θα ηθελες να υποστει την αντιστοιχη απανθρωπια απο ανθρωπους που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο ??? το μισος γεννάει μονο ΜΙΣΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε ολοι μας , ανθρωποι που λογο αγνοιας γινομαστε σφαγεις ανθρωπων για να ΓΙΝΟΥΝ καποιοι πλουσιοι ή να δυναμωσουν/επεκτηνουν την ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!


? Να φανταστώ ότι πρέπει και να κάτσουμε να μας αυτόσουνε! στο όνομα της "περίεργης αυτής" ανθρωπιάς?...

quote:
makfor:
μιλησες ποτε με καποιον απο αυτους τους ανθρωπους ? δεν μιλαω για εθνικα θεματα ,αστο αυτο εχουμε πληρη αγνοια , αλλα για θεματα ζωης , πως την βγαζει περα, τι αναγκες και τι αγωνιες εχει ? θα δεις οτι ειναι ΙΔΙΟΣ με σενα , μοιραζομαστε τα ιδια προβληματα και αγωνιες και σφαζομαστε γιατι ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ !!!! ποναμε το ιδιο για τους νεκρους μας και χερομαστε το ιδιο με τις χαρες ...

Κάποιοι θέλουν? ποιοι?
Εσύ τι θέλεις δηλαδή? να ονομαστούν όπως θέλουν? δε σέβεσαι τους προγόνους σου που έδωσαν το αίμα τους για την Ελλάδα μας?.......ή δεν είναι δικοί σου?.......η πιστεύεις ότι δεν εγκυμονεί κανένας κίνδυνος εάν χάσουμε την υπόθεση του ονόματος?

quote:
makfor:
οσο αφορα τους σλαβους που ηταν κατακτητες φυσικα και εχεις δικιο , αλλα ποιος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ? και οι δωριεις κατακτητες ηταν και γενικως ολες οι φυλες που ανεβαιναν ή κατεβαιναν ηταν κατακτητες ... δηλαδη εγω πρεπει να παω να φαω τους σπαρτιατες γιατι σφαξαν τους πελασγους ή τους ιωνες ???

? και τι αντιστοιχία βρίσκεις στο τότε με το τώρα? υπήρχαν τότε τα σημερινά σύνορα και οι σημερινές φυλές? η πιστεύεις ότι η ιστορία των Πελασγών και των Ιώνων συνδέεται με αυτή των Σκοπιανών?......εάν έρθουν να σε κατακτήσουν οι Αιγύπτιοι για παράδειγμα!.......θα πεις τα ίδια και θα το δεχτείς?

quote:
makfor:
φυσικα και σφαξαν , οπως σφαξαμε και εμεις και ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ... τι παει να πει οτι σημερα πρεπει να συνεχισουμε να σφαζομαστε ? δεν μαθαμε τιποτα μετα απο 10000 χρονια ??? ΤΙΠΟΤΑ ????

εγω δεν λεω οτι εχεις αδικο , τουλαχιστον οχι σε ολα , αλλα γιατι τοσο μισος φιλε μου ?

εαν φανταστω εναν κοσμο χωρις συνορα που ολοι μπορουμε να παμε παντου , χωρις να εχουμε να χωρισουμε τιποτα , αλλα αυτο που θα χαρακτηριζει την κοινωνια μας θα ειναι η συνεργασια και αλλυλεγγυη ... μας χαλαει ενα τετοιο σεναριο ???

εαν ναι , παο πασο.Την επίθεση των Σκοπιανών στην ιστορία μας ως τι να την χαρακτηρίσουμε? ως φιλία και αγάπη σε νέα έκδοση?

Ανταπόδοση της αγάπης τους είναι και τίποτα περισσότερο.
Και με 10-20 δολοφονίες της ανύπαρκτης ΕΥΠ, θα είχαμε ξεμπερδέψει χρόνια τώρα.

Ωραίο το σενάριο που λες, αλλά επειδή είναι επιστημονικής φαντασίας, δε θα πάρω.


quote:
makfor:
εαν οχι , τοτε γιατι πεφτουμε στην παγιδα ΤΟΥΣ , και εμας και αυτους ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ... γιατι δεν αντιστεκομαστε σε αυτο που ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ γιατι ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ???


και παλι με καθε σεβασμο στην αποψη σου και συγνωμη εαν κατι απο τα παραπανω σε προσβαλει , ειναι αθελα μου και δεν εχω τετοια προθεση , απλα πονεσα με οσα διαβασα ... ειμαστε ολοι ανθρωποι φιλε μου , ΟΛΟΙ ...Άνθρωποι είμαστε! μέχρι ενός σημείου. Αυτοί θέλουν να μας πιάσουν στον ύπνο! κι εσύ ψάχνεις για δικαιολογίες?


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 18:45:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
makfor
αραγε η διαφορα μας με την τουρκια ειναι η εκκλησιαστικη ΣΧΟΛΗ ??

Είναι τόσο το ξεφτιλίκι της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής που σαν έθνος έχουμε αναγάγει τις διαφορές μας με την Τουρκία στο "ύψιστο" θέμα αν θα ανοίξει μια σχολή που θα βγάζει παπάδες.

Οταν η Τουρκία προσεταιρίζεται εταίρους και δημιουργεί στρατηγικές συμμαχίες, εμείς στους συμμάχους μας θέτουμε τη σχολή των παπάδων σαν πρόβλημα με την Τουρκία. Συνεκμετάλλευση Αιγαίου, γκρίζες ζώνες, Κύπρος, FIR, λαθρομετανάστευση, 12 μίλια, ΑΟΖ... όλα αυτά είναι σε δεύτερη μοίρα.

Για να επισκεφτεί ένας Ελληνας τα Ιμια πρέπει να πάρει ειδική άδεια, κατά παράβαση της νομοθεσίας που επιτρέπει ακώλυτη μετακίνηση των πολιτών εντός της επικράτειας (άρα τα Ιμια ΔΕΝ αποτελούν ελληνική επικράτεια) και το φλέγον θέμα της εξωτερικής πολιτικής μας ΔΕΝ είναι όλα αυτά αλλά πώς θα ανοίξει μια σχολή παπάδων.

Αφού ταϊζουμε κρυφά, από μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ και συνοδευόμενα με απόρρητα έγγραφα το τουρκορθόδοξο πατριαρχείο με εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού (μετρητά παρακαλώ, σε πακέτα των 500.000 ευρώ, χέρι-χέρι), βάζουμε όλα μας τα δυνατά σε διπλωματικό επίπεδο να ανοίξουμε και μια σχολή παπάδων στην Τουρκία. Αυτό είναι το πρόβλημα των Ρωμιών. Τι FIR και MIR και κολοκύθια τούμπανα. Τι 12 μίλια και συνεκμετάλλευση. Τη σχολή των παπάδων ν' ανοίξουμε και λύσαμε τα προβλήματά μας με την Τουρκία.

Γι'αυτό και ο μέσος σκεπτόμενος Ελληνας, λέει για τη σχολή αυτή των παπάδων, αυτό ακριβώς που λέει και ο makfor:

"να αν ανοιξει ΝΑ και αν δεν ανοιξει"

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 18:54:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ευρωπαιος2 , ελπιζω να μην εισαι χριστιανος ορθοδοξος γιατι εαν εισαι λυπαμαι αλλα θα πας στη κολαση φιλε μου , και μη ελπιζεις οτι θα διαβασεις τις 10 εντολες πριν πεθανεις και θα σωθεις !!! χαχαχα

επειδη κοιμοταν ο στατηγος ?? ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ !!! χαχαχα ρε συ και οι πετρες θα γελανε εαν τα πεις αυτα παρα εξω ... ηρεμησε !!! αλλα αυτο συμβαινει οταν υπερασπιζεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΑ που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ και αγνοεις!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 20:08:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
macedon:
Είναι τόσο το ξεφτιλίκι της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής που σαν έθνος έχουμε αναγάγει τις διαφορές μας με την Τουρκία στο "ύψιστο" θέμα αν θα ανοίξει μια σχολή που θα βγάζει παπάδες.

Οταν η Τουρκία προσεταιρίζεται εταίρους και δημιουργεί στρατηγικές συμμαχίες, εμείς στους συμμάχους μας θέτουμε τη σχολή των παπάδων σαν πρόβλημα με την Τουρκία. Συνεκμετάλλευση Αιγαίου, γκρίζες ζώνες, Κύπρος, FIR, λαθρομετανάστευση, 12 μίλια, ΑΟΖ... όλα αυτά είναι σε δεύτερη μοίρα.

Για να επισκεφτεί ένας Ελληνας τα Ιμια πρέπει να πάρει ειδική άδεια, κατά παράβαση της νομοθεσίας που επιτρέπει ακώλυτη μετακίνηση των πολιτών εντός της επικράτειας (άρα τα Ιμια ΔΕΝ αποτελούν ελληνική επικράτεια) και το φλέγον θέμα της εξωτερικής πολιτικής μας ΔΕΝ είναι όλα αυτά αλλά πώς θα ανοίξει μια σχολή παπάδων.

Αφού ταϊζουμε κρυφά, από μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ και συνοδευόμενα με απόρρητα έγγραφα το τουρκορθόδοξο πατριαρχείο με εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού (μετρητά παρακαλώ, σε πακέτα των 500.000 ευρώ, χέρι-χέρι), βάζουμε όλα μας τα δυνατά σε διπλωματικό επίπεδο να ανοίξουμε και μια σχολή παπάδων στην Τουρκία. Αυτό είναι το πρόβλημα των Ρωμιών. Τι FIR και MIR και κολοκύθια τούμπανα. Τι 12 μίλια και συνεκμετάλλευση. Τη σχολή των παπάδων ν' ανοίξουμε και λύσαμε τα προβλήματά μας με την Τουρκία.-Ποιος σου είπε εσένα ότι είναι σε δεύτερη μοίρα?

-Ώστε το ΥΠΕΞ συνομμωτεί κατά της Ελλάδας και στέλνει χέρι χέρι εκατομμύρια € για το Τουρκορθδόδοξο Πατριαρχείο?
Κι αφού είναι Τουρκορθόδοξο γιατί δεν ενδίδουν οι Τούρκοι?
-Κι έρχονται κι άλλες ζέστες!!!!!!!!!!

Είτε σ' αρέσει είτε όχι η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός πάνε πακέτο.
Και την Ελλάδα μας την ελευθέρωσαν Χριστιανοί πολεμιστές και όχι καραγκιόζηδες χριστιανομάχοι.
Αυτοί μας προέκυψαν μετά την απελευθέρωση.......στα εύκολα! στα δύσκολα είχαν βάλει την μπούργκα επάνω τους!


"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2009, 20:51:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
μακεδων , πραγματικα το λεω , δεν εχω κανενα προβλημα να υποστηριξει η ελλαδα και τα ιστορικα της και τα θρησκευτικα της κεκτημενα , αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ πρωτα τα θρησκευτικα ΤΙΠΟΤΑ και μετα τους ανθρωπους που εχασαν περιουσια αλλα κυριως τους ανθρωπους τους!!!

οπως δεν μπορω να καταλαβω τον οποιο ανθρωπο μισει αλλον ανθρωπο ... για μενα απλα παυει να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!! ολοι οι μεγαλοι δασκαλοι ειπαν ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ αγαπατε αλληλους ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΑΝ !!!!

τωρα οσο αφορα την ιστορια , τι να λεμε , δεν αρκει που την ΑΓΝΟΟΥΝ θεωρουν ιστορικο καθε ενα πατριδοκαπηλο που στο ονομα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥ θελουν να γινουν βουλευταδες - νομαρχες και δημαρχοι ... και τους λενε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ και οχι αληθειες !!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2009, 19:09:48  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

με καθε σεβασμο σε οσα λες και πιστευεις αγαπητε Predator , τα παραπανω τα θεωρεις ανθρωπινα ? ειμαστε ανθρωποι ?? ειναι λογια ανθρωπου αυτα ?
αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν μανες γυναικες παιδια ? το παιδι σου ή η μανα σου θα ηθελες να υποστει την αντιστοιχη απανθρωπια απο ανθρωπους που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο ??? το μισος γεννάει μονο ΜΙΣΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε ολοι μας , ανθρωποι που λογο αγνοιας γινομαστε σφαγεις ανθρωπων για να ΓΙΝΟΥΝ καποιοι πλουσιοι ή να δυναμωσουν/επεκτηνουν την ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!

μιλησες ποτε με καποιον απο αυτους τους ανθρωπους ? δεν μιλαω για εθνικα θεματα ,αστο αυτο εχουμε πληρη αγνοια , αλλα για θεματα ζωης , πως την βγαζει περα, τι αναγκες και τι αγωνιες εχει ? θα δεις οτι ειναι ΙΔΙΟΣ με σενα , μοιραζομαστε τα ιδια προβληματα και αγωνιες και σφαζομαστε γιατι ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ !!!! ποναμε το ιδιο για τους νεκρους μας και χερομαστε το ιδιο με τις χαρες ...

οσο αφορα τους σλαβους που ηταν κατακτητες φυσικα και εχεις δικιο , αλλα ποιος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ? και οι δωριεις κατακτητες ηταν και γενικως ολες οι φυλες που ανεβαιναν ή κατεβαιναν ηταν κατακτητες ... δηλαδη εγω πρεπει να παω να φαω τους σπαρτιατες γιατι σφαξαν τους πελασγους ή τους ιωνες ???

φυσικα και σφαξαν , οπως σφαξαμε και εμεις και ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ... τι παει να πει οτι σημερα πρεπει να συνεχισουμε να σφαζομαστε ? δεν μαθαμε τιποτα μετα απο 10000 χρονια ??? ΤΙΠΟΤΑ ????

εγω δεν λεω οτι εχεις αδικο , τουλαχιστον οχι σε ολα , αλλα γιατι τοσο μισος φιλε μου ?

εαν φανταστω εναν κοσμο χωρις συνορα που ολοι μπορουμε να παμε παντου , χωρις να εχουμε να χωρισουμε τιποτα , αλλα αυτο που θα χαρακτηριζει την κοινωνια μας θα ειναι η συνεργασια και αλλυλεγγυη ... μας χαλαει ενα τετοιο σεναριο ???

εαν ναι , παο πασο

εαν οχι , τοτε γιατι πεφτουμε στην παγιδα ΤΟΥΣ , και εμας και αυτους ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ... γιατι δεν αντιστεκομαστε σε αυτο που ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ γιατι ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ???


και παλι με καθε σεβασμο στην αποψη σου και συγνωμη εαν κατι απο τα παραπανω σε προσβαλει , ειναι αθελα μου και δεν εχω τετοια προθεση , απλα πονεσα με οσα διαβασα ... ειμαστε ολοι ανθρωποι φιλε μου , ΟΛΟΙ ...
μην στενοχωριεσαι, δεν θιχτηκα καθολου, αλλα ουτε εχω νευριασει!

Πρωτα απο ολα, εχω μιλησει με αρκετους ανθρωπους Σκοπιανους, εχω παει αρκετες φορες στο Μοναστηρι, ο παππους μου κραταει "συγγενικους" δεσμους (σαν νονος) σε μερικους.

Το θεμα ειναι Ιστορικο και Πολιτικο, και ποτε δεν αναγαγεται σε "συναισθηματικο", διαφορετικα ολες οι χωρες θα ειχαμε τα συνορα μας ανοικτα (δεν συμφωνεις?)

Απο την αλλη, εκεινοι οι φανατικοι (γιατι παντου υπαρχουν τετοιοι), δεν πιστευεις οτι υπερβαλλουν τα δεοντα, σε κατι που δεν ειναι κιολας?

Επειδη ειναι κατοικοι του "χωματος" της Μακεδονιας, τους κανει απογονους Μακεδονων? δεν το νομιζω οτι ισχυει τοσο ευκολα αυτο, οταν οι ιδιοι ειναι μεριδιο αλλων φυλων (Αλβανικων-Σλαβικων) και πραγματικα, δεν υπαρχει ξεκαθαρη εθνικη ταυτοτητα!

ΣΑυμφωνα με τη διπλωματικη, και να το ξερεις αυτο, το κρατιδιο εχει ημερομηνια ληξης. Βεβαια, αντι να προσπαθει να "προσγειωθει" και να αναζητησει βοηθεια (ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, και θα σου εξηγησω γιατι), διαφορετικα, σε πολυ λιγα χρονια, οι Αλβανοι (οπως βλεπουμε, προσβλεπουν στη Μεγαλη Αλβανια, και κατα ενα ποσοστο 75% το καταφεραν), αλλα και η Βουλγαρια, που αναφερει για "Σλαβικες Πλεονοτητες" στο μικρο κρατιδιο αυτο.


Η Ελλαδα (για να σου απαντησω), φυσικα και δεν θελει να εξαφανιστει το κρατιδιο αυτο, γιατι δεν μας συμφερει μια δυνατη Αλβανια και μια μεγαλη Βουλγαρια, ακριβως απο πανω μας...και μια Τουρκια να παραμονευει!

Αλλα και οι "Σκοπιανοι" πρεπει να γινουν πιο διαλλακτικοι!


Οι πολεμοι ξεκινανε παντα απο αυτους που διεκδικουν ή θελουν να διεκδικησουν!


H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2009, 20:45:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
συμφωνω φυσικα ...

οι ακραιες θεσεις υπαρχουν σε ολες τις πλευρες , το κακο ειναι οτι ΟΙ ΛΙΓΟΙ ακραιοι , δημιουργουν προβλημα για τους ΠΟΛΛΟΥΣ που δεν εχουν κανενα προβλημα ..

ξεχωριζω δηλαδη τον ανθρωπο , απο τα κρατη και τις θεσεις , οι ανθρωποι και εκει και εδω ειμαι 100% σιγουρος οτι θελουν το ιδιο , ειρηνη , αγαπη , δουλεια , ευτυχια ...

εμεις (ως πολιτες) πρεπει να ζητησουμε αυτο ακριβως , και εμεις (ως κρατος) θα πρεπει να ειμαστα διαλεκτικοι ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ φυσικα , δεν ειμαι του δωσε χωρις να παρεις ... αλλα οχι ΑΚΡΑ , πολεμο ή να σκοτωσουμε καμια 10ρια ... αυτα δεν ειναι "ανθρωπινα" αισθηματα

γιναν πολυ ασχημοι χειρισμοι απο την μερια της ελλαδας , ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ , και η κατασταση εχει φυγει απο τα χερια της ελλαδας πλεον .. και δεν νομιζω οτι μπορει να σωθει το πραγμα,... επισης και αυτο δεν ειναι θεμα πολεμου ομως , ομοια και απο αυτους αλλα αυτη ειχαν τον μισο βαθμο υπερ του μαθητη ως ΝΕΟ κρατος ... τους υποστηριξαν γιατι εμεις δεν υποστηριξαμε τις θεσεις μας ... και τους ξαναψηφιζουμε ...τελοςπαντων

οσο αφορα τους "μακεδωνες" ας μην παιρνουμε ορκο οτι ειμαστε αμμεσοι "συγγενεις" με τους αρχαιους μακεδωνες ... (δεν ξερω εαν εισαι θεωρω πως ειδαι οπως και εγω, απο βορειο ελλαδα) , σκεψου μονο οτι ΕΑΝ ... ΕΑΝ (υποθετικο , το λεω γιατι καποιο δεν το καταλαβαινουν) καναμε ενα τεστ και προεκυπτε οτι ειμαστε πχ αθηναιοι ελληνες ή σπαρτιατες ή σλαβοι ή τουρκοι (αυτο ποιο πιθανο , επισης δυστυχως καθως ειναι στη βορεια ελλαδα απο το 1100 με 1200 , ασε τι μας μαθαινουν) τοτε πως θα επρεπε να νιωσουμε ???

πανω απο ολα ΕΙΜΑΣΤΕ ανθρωποι και ως ανθρωπους πρεπει να δουμε και τους εντος και τους εκτος συνορων , εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα εαν θελουν να λεγονται μακεδωνες , ενα μικρο προβλημα στο ονομα "μακεδονια" ως χωρα το εχω , και πιστευω οτι θα ηταν ποιο σωστο ειτε να λεγετε "βορεια μακεδονια" ειτε "σλαβικη μακεδονια" εαν δεν υπηρχε αλλη εναλακτικη , μονο που σημερα χασαμε και τις δυο επιλογες που θα προτυνα ...

τωρα τι κανουμε ? σφαζομαστε ή απλωνουμε χερι ? με αυτους που δεν ειναι ακραιοι και εμεις απο εδω τους δικους μας ακραιους θα πρεπει να τους ηρεμισουμς ή να τους περιθοριοποιησουμε !!! ισως και σε συνεργασια οι δυο λαοι ... ειδες ομως τα κοματα (δικα μας δικα τους) ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ??? μαριονετες σε ξενα συμφεροντα...

ευχαριστω

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2009, 11:53:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
makfor το γνωρίζεις το πρόβλημα με τους σκοπιανούς ?
Συγχώρεσέ με για την ερώτηση που σου κάνω, αλλά μου δίνεις την εντύπωση πως δεν γνωρίζεις την γενική εικόνα του προβλήματος και εστιάζεις μόνο στο θέμα της ονομασίας....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2009, 15:42:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φιλε μου ,τα ξερω , το θεμα ομως για μενα ειναι οτι όσο ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ αυτα που ΛΕΝΕ το ιδιο ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ και αυτα που ΛΕΜΕ !!!

δυστυχως δεν εμπιστευομαι τους ΕΛΛΗΝΕΣ ή εαν θες τους εμπιστευομαι ΟΣΟ και τους ξενους ... ΟΣΟ σκληρο και εαν ακουγεται αυτο !!!

μας εχουν μαθει τοσα ψεματα και μας εχουν αποκρυψει ΤΟΣΕΣ αληθειες που δεν μπορει να με πεισει καποιος ευκολα. να ρωτησω κατι ? ειναι κατι που εγω το εμαθα ΠΟΛΥ μεγαλος , εσυ μπορει να το ηξερες σε μικροτερη ηλικια , οι τουρκοι (ή εαν θες οι μουσουλμανοι) ποτε ηρθαν στην ελλαδα ??? εγω ηξερα οτι ηρθαν το 1453 με την πτωση της ΠΟΛΗΣ και του βυζαντιου !!! αυτο ομως ειναι ΨΕΜΑ !!! ηταν εδω τουλαχιστον απο το 1100 και συμβιωναν με τους υπολοιπους κατοικους ... ΓΙΑΤΙ δεν μας λενε την αληθεια ? τι φοβουνται ? περασαν 500 χρονια απο τοτε ... οπως επισης εμαθα οτι τουρκοι και βυζαντινοι ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ κατα της επαναστασης των Ζηλωτων (οποιοι και εαν ειναι αυτοι , δεν παυει να ειναι ανθρωποι , ασε το γεγονος οτι ηταν οι ΦΤΩΧΟΙ της εποχης , αρα δεν αρεσε σε ποιους η επανασταση??) ΠΩΣ ειναι δυνατον ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ να γινονται ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ για να χτυπησουμε ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ???? δεν ειναι παραλογο??? για μενα ειναι

εαν λοιπον δεν ειμαι σιγουρος για το τι εγινε πριν απο 500 χρονια θα ΔΕΧΤΩ απο τους ιδιους ανθρωπους ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1500 και 2500 χρονια ???

μη με παρεξηγης , δεν λεω οτι εχουμε αδικο ουτε οτι εχουν δικιο , λεω οτι εξεταζουμε τα πραγματα σε λαθος ΒΑΣΗ , γιατι ετσι βολευει μερικους - τα συμφεροντα !!!! και εμεις απλα πεφτουμε στην παγιδα ΤΟΥΣ !!!


εγω τοποθετω το ζητημα σκοπια , αλλα και ολων των γειτονων, ως ενα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΖΗΤΗΜΑ , καθως οι ανθρωποι και οι λαοι δεν εχουν να χωρισουν τιποτα ... πολυ περισσοτερο οταν διαβαζω λεξεις οπως "να τους σκοτωσουμε , να τους σφαξουμε , να στειλουμε τα κομαντα και αλλα..."

ΕΑΝ ΛΕΩ ,, ΕΑΝ καταφερναμε (και οι δυο πλευρες οχι μονοσυμαντα γιατι τοτε δεν ξερω εαν ειχε αποτελεσμα, και οι δυο οι πλευρες , οι λαοι - οι πολιτες) να θεσουμε το ζητημα σε επιπεδο ΑΝΘΡΩΠΟΥ τοτε πιστευω οτι ολα θα ηταν ποιο απλα ... ομως ΟΠΩΣ θα ξερεις τα συμφεροντα που παιζονται ειναι ΠΟΛΛΑ και ετσι δεν αφυνουν ουτε αυτους ουτε εμας να αποφασισουμε ... μη ξεχναμε οτι μεσα απο μια τετοια "λαϊκη" να το πω συνεργασια , το κρατιδιο δεν θα κινδυνευε να διαλυθει σε μερικα χρονια ...

ΑΡΑΓΕ ποιος πρεπει να ειναι ο στοχος μας ? η ΕΙΡΗΝΗ ή ο ΠΟΛΕΜΟΣ ... θα μου πεις εδω οι δικοι μας κυβερνοντες τα εχουν σκτα θα κοιταμε και τους εξω απο εδω ??? εε σε αυτο αδικο δεν θα εχεις ...


Edited by - makfor on 28/05/2009 15:47:19Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 21 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.265625
Maintained by Digital Alchemy