ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Κάλεσμα Πνευμάτων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 11
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
filosofos7
Νέο Μέλος

Greece
47 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/05/2010, 19:55:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για ποιο λόγο ρε παιδιά θέλετε να καλέσετε πνεύματα; Τόση μοναξιά ανάμεσα στους ανθρώπους;

Πέρα απ' την πλάκα, το θέμα είναι ότι με τους διάφορους τρόπους επίκλησης που κυκλοφορούν στο εμπόριο (βλέπε ouija board) υπάρχει τεράστειος κύνδινος να καλέσεις κάποιο πνεύμα και να έρθει άλλο.

Αν θέλει το ίδιο το πνεύμα να επικοινωνήσει θα το κάνει, μέσω ονείρου ας πουμε.. Ή θα δείξει την διάθεσή του μέσα στο σπίτι ή δίπλα σας, ανάλογα την περίπτωση τέλοσπάντων..

Προσοχή με τους δαίμονες.. Έλεος δηλαδή.. Νομίζω η ιστορία μας διδάσκει αρκετά καλά πως άλλαξαν οι άνθρωποι οι οποίοι πήραν πολύ δύναμη από τη μια νύχτα στην άλλη. Θέλετε δυνάμεις;; ε.. προσπαθήστε μόνοι σας.. Δε νομίζω κάποιος βουδιστής μοναχός, για των οποίων τις δυνάμεις έχουν ειπωθεί τόσα και τόσα, να ζήτησε βοήθεια από δαιμονικές οντότητες..

Ξύδι και αλάτι.. Τα πιο απλά για αρχή.. καλά το πε ο CHARMED3..

Το θέμα έχει πολυ ενδιαφέρον, αλλά μην χαιρόμαστε και πολυ και ενθουσιαζόμαστε με τις ταινίες, μετά αν έχουμε συνεχως κάτι μαζί μας ή στο σπίτι μας δε θα μας αρέσει

Άνοιξε τα μάτια σου προτού να 'ναι αργάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

another star
Μέλος 3ης Βαθμίδας


518 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/05/2010, 13:51:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους another star  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώ σας!!

Όταν ανάβεις φωτιά, πρέπει να είσαι έτοιμος και για το κίνδυνο πυρκαγιάς. Για αυτό έχουμε τους πυροσβεστήρες ή απλά το νερό. Για αυτό όταν είναι να καλέσετε κάτι ντε και καλά, πρώτα να ξέρετε πως να προφυλαχθείτε και μετά το κάνετε. Το πάτε ανάποδα δηλαδή. Διαβάστε, ψάξτε, και μετά προσπαθήστε να γίνετε Harry Potter. Και 2 βδομάδες, σίγουρα δεν το συζητάμε. 2 χρόνια.... πάλι ....δεν!! Περάστε τουλάχιστον μία τριετία πάνω από βιβλία και ασφαλείς πειραματισμούς και μετά πάλι σκεφτείτε το. Και φυσικά όταν είμαστε σε ηλικία που το μυαλό έχει ωριμάσει δοκιμάζουμε πράγματα. Μόνο τότε!!

φιλιά στους φίλους μου που βρίσκονται εδώ μέσα και έχω καιρό να τους δω!!


**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/05/2010, 21:55:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πού χάθηκες εσύ.. Θα θέλαμε να σε βλέπουμε συχνότερα..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
another star
Μέλος 3ης Βαθμίδας


518 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2010, 08:53:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους another star  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ε τώρα που αναβαθμίστηκαν κιόλας τα forums, λέω να σας βλέπω συχνότερα! Καλημέρα


**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2010, 11:55:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μέρα καλή! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
Αλήθεια κατα τη δικιά σου άποψη φίλη another star ποιο είναι το νόημα της μαγείας; Μοιράσου τη με εμάς τα.. μειράκιαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
another star
Μέλος 3ης Βαθμίδας


518 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2010, 12:39:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους another star  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιατρέ καλημέρα, όπως και σε όλους. Και από μένα χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Σήμερα μη ξεχνάμε πως είναι και το έθιμο των αναστεναριών. Στο μέρος που ζω αυτή τη στιγμή, μεγάλωσα με αυτό το έθιμο (δεν πατάω εγώ), και αν μη τι άλλο, έστω και από περιέργεια είναι όμορφο να το δείτε.

μειράκια?? γιατι δεν το έπιασα..??? φταίει ο καφές που δεν έχει πάει ακόμα στον εγκέφαλο? (

το νόημα της μαγείας....δύσκολα μου βάζεις....
πολύ μεγάλο κεφάλαιο ανοίγεις και δεν μπορεί να απαντηθεί αυτό μέσα σε μία παράγραφο και προφανώς αυτό το ξέρεις καλά.

Όταν ρωτάμε κάποιον αν μία γυναίκα είναι όμορφη, εκείνος φυσικά κρίνει υποκειμενικά. Είναι το γνωστό "πάρε τα μάτια μου και δες". Κάτι αντίστοιχο θα απαντήσω και γω εδώ. Ότι ο καθένας κρίνει από μόνος του.

Για άλλους είναι παιχνιδάκια "άντε ρε μόρτες, να καλέσουμε κανένα δαιμονάκι να γουστάρουμε" και μόλις έρχεται....πατάτες οι μάγκες.

Για άλλους είναι ξόρκια, ευχές για να τονώσουν ίσως τον εγωισμό τους. Να γίνουν αυτά που θέλουν πραγματικότητα. Φτιάχνουν φιλτράκια με χαμομήλι για λεφτά και με κανέλα για πάθος. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λέω εγώ.

Για άλλους είναι να μάθουν τι βρίσκεται από την "άλλη" πλευρά, να λύσουν ίσως τις απορίες τους. Προσπαθούν να κάνουν αστρικά ταξίδια, να δουν με τα "μάτια" τους τι βρίσκεται εκεί. Μόνο που για να κάνεις αστρικά πρέπει πρώτα να κάνεις πολλά χιλιόμετρα διαλογισμού και να διαβάσεις πολύ (κατά τι δική μου άποψη πάντα). Οπότε και αυτοί που το καταφέρνουν είναι λίγοι.

Άλλοι πάλι θέλουν να απλώνουν το χέρι και να βγαίνει μία φωτιά από τη παλάμη τους για να ανάβουν το τζάκι. Τα προσανάμματα είναι πιο γρήγορη λύση νομίζω.

Τώρα....τι είναι για μένα..... είναι αυτό το "κάτι" που λέει και το άσμα. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω κάποια πράγματα. Η αλήθεια είναι ποτέ δεν ήμουν και καλή με τις λέξεις. Και στο κάτω κάτω πως μπορείς να εξηγήσεις και να ερμηνεύσεις το παράλογο με τη λογική των ανθρώπων, όπως μου είπε και ένας φίλος μου που έχει αρκετά χιλιόμετρα στο ενεργητικό του. Ίσως θα μπορούσα να πω ότι μαγεία, ή αποκρυφισμός, ή αυτό το πράγμα τέλος πάντων, είναι μία περίεργη αίσθηση για κάτι ιδεατό, για κάτι εξτρα που υπάρχει στον κόσμο μας, και μία θέληση να προχωρήσει παραπάνω όλο αυτό. Είναι να γίνω καλύτερη. Είναι επίσης προσπάθεια κατανόησης εννοιών. Τι είναι χαρά? Τι είναι αγάπη? Τι είναι εγωισμός? Και μετά πως να τα βρεις πραγματικά ή να τα αποβάλλεις εντελώς . Με ποιο τρόπο? ουυυυυ υπάρχουν πολλοί. Και είναι όλοι μέσα σου. Αρκεί να είσαι συνετός, και να μη τα αντιμετωπίζεις όλα αυτά με έπαρση, αλλά μόνο με δέος. Και αν είναι να σου δοθούν "απαντήσεις" θα σου δοθούν. Αλλιώς θα προσπεράσουν.

Ελπίζω να μη βγήκα από το θέμα γιατρέ.

Αν καταλάβατε καλώς, αν δεν καταλάβατε πάλι, μη τρελαίνεστε, εγώ γράφω χάλια, δεν φταίει ότι ξυπνήσατε στραβά.**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2010, 14:09:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
μειράκια?? γιατι δεν το έπιασα..??? φταίει ο καφές που δεν έχει πάει ακόμα στον εγκέφαλο?

Έλα σιγά, το είπα μιλώντας συνυποδηλωτικοκυριολεκτικοειρωνικά, γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το συλλάβεις; Απλά βρες την ερμηνεία που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω
quote:
το νόημα της μαγείας....δύσκολα μου βάζεις....
Ναι, ήθελα ουσιαστικά να ρωτήσω ποια είναι κατα τη γνώμη σου η χρησιμότητα της μαγείας. Να το πω αλλιώς, ποιος είναι ο "σκοπός' κάποιου που κάνει μαγεία, και γιατί κάποιος να επιλέξει τη μαγεία και όχι κάτι άλλο. Γιατί να μη καθήσει κάποιος να προφέρει μαντράμ ένα δίωρο ας πούμε, ή να κάνει γιόγκα, ή απλά να κάνει καλό κλασικό διαλογισμό. Φυσικά όλα αυτά που ανέφερα είναι συστατικά της μαγείας και απαραίτητες ικανότητες(διαλογισμός) για ένα καλό μάγο. Ρωτάω όμως, γιατί κάποιος να μη μείνει σε αυτά και να πάει παραπέρα σε όλη αυτή τη "συνθετότητα"; Τι επιπλεόν έχει να κερδίσει με αυτό;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/05/2010 14:11:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

another star
Μέλος 3ης Βαθμίδας


518 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2010, 18:11:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους another star  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
γιατρέ μου ήδη σου είπα τους σκοπούς του καθενός. Το τι είναι κατάλληλο για τον καθέναν, αυτό εξαρτάται από κάθε χαρακτήρα, από το πως μεγάλωσε, από το τι του είναι πιο εφικτό, από το τι του είναι πιο οικείο, από τη θρησκεία του επίσης που έχει μεγαλώσει ή έχει επιλέξει. Τρόποι είπαμε...πολλοί.

Όσο για τον διαλογισμό, ναι, συμφωνώ μαζί σου, το θεωρώ και γω απαραίτητο στοιχείο κάποιου που ασχολείται με αυτά.

Τώρα ....το γιατί να πάει παραπέρα κάποιος και να μη μείνει πχ στο διαλογισμό, αυτό έχει να κάνει με τον εγωισμό. Και αυτός θεωρώ πως είναι το κλειδί για το τι θα κάνεις , με τι θα ασχοληθείς , πόσο θα ασχοληθείς και πόσο μακρυά θα φτάσεις.

Τι έχει να κερδίσει κάποιος? ίσως και τίποτα, ίσως και πολλά, ίσως να εξελιχθεί σαν άνθρωπος, σαν προσωπικότητα, και πάλι ίσως όχι, και ίσως πάλι φτάσει τη σοφία. Εξαρτάται ίσως από τη στάση που θα δείξει. Θεωρώ πάντως πως είμαι ακατάλληλη για να απαντήσω σωστά στην ερώτηση αυτή.

Υπάρχουν πάντως άνθρωποι που θέλουν να ψάξουν για πλάκα. Ετσι στο άσχετο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που το έχουν ανάγκη, γιατί είναι στη φύση τους. Κάποιοι έχουν μέσα τους τη μουσική, κάποιοι άλλοι το γράψιμο, κάποιοι λοιπόν έχουν αυτό που εσύ αποκαλείς μαγεία. Απλά οι πρώτοι το θεωρούν κάπως πιασιάρικο το θέμα και λένε ας δούμε και δω τι παίζεται.


**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2010, 19:16:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εκεί που ήθελα κατέληξες φίλη μου... εγωισμός..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mannas
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2011, 22:51:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επειδη εχω καλεσει πνευματα ουκ ολιγες φορες στη ζωη μου θα σου πω οτι πιο σιγουρη μεθοδος ειναι με το ποτηρι.βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι προκειται για ενα παιχνιδακι. Ειναι μια παρα πολυ σοβαρη διαδικασια και πρεπει να την αντιμετοπιζεις με συννεση και με σεβασμο.

οπως όλα τα "παιχνιδια" λοιπον ετσι και αυτο εχει τους κανονες του ή αν θες οδηγιες χρησης.

1) κοβεις 24 χαρτακια με τα γραμματα της ελληνικης αλφαβητου , 10 χαρτακια με αριθμους απο το 0-9 , ενα καρτακι που λεει "ναι", ενα χαρτακι που λεει "όχι" και ενα που λεει "αντιο"

2) τοποθετεις τα χαρτια με τα γραμματα μεριμετρικα στο τραπεζι σου, τα χαρτια με τα νουμερα στο κεντρο, κατω αριστερα απο να νουμερα το ναι, κατω δεξια απο τα νουμερα το οχι και τελος μεταξυ του ναι και του οχι λιγο πιο κατω το αντιο.

3) τοποθετεις ενα κερι( κανει και το ρεσω) αριστερα πανς στο τραπεζι και ενα αλλο δεξια( σκεψου το ενα καπου μεταξυ ε και ζ, και το αλλο μεταξυ σ κ' τ).

4) τοποθετεις ενα αναμενο κερι πισω απο την καρεκλα του καθε "παιχτη".

5) βαζεις ενα ποτηρι του κρασιου στο κεντρο( περιπου πανς απο το 5)

6) καθονται ολοι στις θεσεις τους και ακουμπουν με τον δεικτη τους το ποτηρι.

7) αφου ολοι εχουν χαλαρωσει φωναζετε συντονισμενα "ειναι κανεις εδω???" μεχρι να κουνηθει το ποτηρι και να παει στο ναι.

αν το πιστεψεις θα γινει..εγω το εχω κανει παρα πολλες φορες. βεβαια δεν το κανω για να παιξω. προσπαθω να αποσπασω πληροφοριες για τη ζωη μετα το θανατο και γενικα να απαντησω σε καποια φιλοσοφικα ερωτηματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

οσο εισαι σε επικοινωνια με το πνευμα:

1)απαγορευεται να κοιταξεις πισω.

2) απαγορευεται αν δεις καποια σκια πισω απο την πλατη του συμπαιχτη σου να του το πεις.

3) απαγορευεται ακομα και να σηκωθεις να αναψεις το κερι σου αν εχει σβησει αν δεν εχεισ παρει την αδεια απο το πνευμα

4) απαγορευεται να του ζητησεις να σου δειξει την δυναμη του κανοντας κατι( ετσι του δινεις περασμα προς τον φυσικο κοσμο, στην καλυτερη περιπτωση θα στοιχειωσει ο χωροσ, στη χειροτερη θα σε κλαινε οι ρεγγες!!)

5) απαγορευεται να σηκωθειτε αν δεν το εχετε διωξει λεγοντας "αντιο" και περιμενοντας να παει και το ποτηρι στο αντιο.

6) απαγορευεται να το κανεις σε νεκροταφειο

7) ενα πατερ ημων απο ολους πριν ξεκινησει η τελετη θα ηταν πολυ αποτελεσματικο ωστε προσκαιρα να φυγουν τα κακα πνευματα απ το χωρο και να σας ερθει καποιο καλο

8) ειναι καλο μολις ερθει το πνευμα και σου πει το ονομα του να το ρωτησεις αν ειναι καλο πνευμα.αν ειναι κακο διωξτο γρηγορα.

9)αν το πνευμα δεν θελει να σου πει απο τι πεθανε μην επιμεινεις

10) να μιλας αυαρχικα χωρις ομως να το προκαλεις και καλο θα ειναι τα πρωτα λεπτα της επικοινωνιας να μην απευθυνουν ολοι ερωτησεις.

11) μην ρωτησεις ποτε θα πεθανεις, και γενικως μην το θεωρησεις μεθοδο μαντειας. τα περισσοτερα πνευματα λενε ψεμματα για το μελλον.

αυτα ειχα να πω, ελπιζω να σε φωτισα, ο,τι απορια εχεις μην διστασεις να μου στειλεις.

και κατι τελευταιο¨: να προσεχεις!!!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mannas
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2011, 22:54:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΛΩ?

Π.Χ. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΧΙΡΗ "ΚΑΛΗ" ΜΑΓΙΣΣΑ
Η' ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ?
Ε?

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη


μπορεις να επιχειρησεις να καλεσεις ενα οικειο πνευμα. αυτο που πρεπει να κανεις ειναι προτου τοποθετησεις το ποτηρι στο τραπεζι να ψυθιρισεις μεσα του το ονοματεπωνυμο του πνευματος και να φυσιξεις. αφου το τοποθετησεις στο κεντρο η επικληση θα ειναι: πχ. Μαρια Παπαδοπουλου εισαι εδω??

και παλι ομως δεν ειναι σιγουρο οτι θα ερθει. κανε πολλες διευκρινιστικες ερωτησεις για τη ζωη της. μονο ετσι θα καταλαβεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

princess of darkness
Νέο Μέλος

Greece
8 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/05/2011, 19:09:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΛΩ?

Π.Χ. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΧΙΡΗ "ΚΑΛΗ" ΜΑΓΙΣΣΑ
Η' ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ?
Ε?

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη


μπορεις να επιχειρησεις να καλεσεις ενα οικειο πνευμα. αυτο που πρεπει να κανεις ειναι προτου τοποθετησεις το ποτηρι στο τραπεζι να ψυθιρισεις μεσα του το ονοματεπωνυμο του πνευματος και να φυσιξεις. αφου το τοποθετησεις στο κεντρο η επικληση θα ειναι: πχ. Μαρια Παπαδοπουλου εισαι εδω??

και παλι ομως δεν ειναι σιγουρο οτι θα ερθει. κανε πολλες διευκρινιστικες ερωτησεις για τη ζωη της. μονο ετσι θα καταλαβεις.
Ειναι σχεδον αδυνατον να σε επισκευ8ει καποιο καλο πνευμα.. Στην καλυτερη περιπτωση θα ειναι κακο κ στη χειροτερη ... δεν θες να ξερεις! Θελω να τονισω οτι ΔΕΝ ειναι παιχνιδι και καλο ειναι να μην το δοκιμασει καποιος... Αν ομως το κανει να φροντισει να μην ειναι σε ωυχτεσ με πανσεληνο η σε μεγαλες θρησκευτικες γιορτες γιατι τοτε υπαρχει μεγαλυτερη ενεργεια απο οση χρειαζεται και ισως τα πραγματα γινουν ανεξελεγκτα.. Εχω δοκιμασει ανημερα μεγαλης γιορτης κ γλιτωσα στο τσακ! Προσοχη!!! Μη σας πιασει πανικος εκεινη την ωρα και αρχισετε να φωναζετε γιατι το πνευμα εξαγριωνεται και μπορει να σας κατσικωθει στο χωρο...Αυτα προς το παρον.. Χαιρετω!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/05/2011, 19:16:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο Ιησους Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπάαααααααααααααααααααα!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mannas
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/05/2011, 02:32:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η αληθεια ειναι οτι ως επι το πλειστον ερχονται κακα πνευματα. το θεμα ειναι να τα καταλαβαινεις πχ απο τον τροπο που πεθαναν η ακομα και να τα ρωτας ωστε να τα διωξεις εγκαιρα...και οσο ακομα μπορεις.

Επισης ισχυει αυτο με τις μεγαλες γιορτες, ειδικα οταν ειναι σαρακοστη απαγορευεται αυστηρα!!! αυτο και εγω δεν το ηξερα και ειχα κανει το λαθος να καλεσω πνευμα σαρακοστη...ευτυχως δεν ειχε γινει κατι κακο απλα το πνευμα δεν μπορουσε να μιλησει καθαρα και μου εγραφε συνεχως τη λεξη σαρακοστη...

κανουν και αυτα το ρεπο τους!!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mannas
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/05/2011, 02:36:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
επισης ξεχασα να πω οτι τα λευκα κερια που ειναι πισω απο τον καθενα λειτουργουν σαν κυκλος προστασιας. μπορει για μεγαλυτερη σιγουρια εκτος απο τα κερια καποιος να κανει κυκλο προστασιας και με αλατι. αλλα τα κερια δεν πρεπει να τα παραλειπουμε ποτε, καθως και αμα σβησει καποιο κερι το πνευμα δεν μιλαει καθαρα, οποτε πρεπεει να παρεις την αδεια του πνεθματος για να σηκωθεις και να το αντικαταστησεις.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

anastoleas1
Νέο Μέλος

Greece
31 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/05/2011, 15:23:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ?? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Κ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΥΘΕΜΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ...???

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

princess of darkness
Νέο Μέλος

Greece
8 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/05/2011, 16:19:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

επισης ξεχασα να πω οτι τα λευκα κερια που ειναι πισω απο τον καθενα λειτουργουν σαν κυκλος προστασιας. μπορει για μεγαλυτερη σιγουρια εκτος απο τα κερια καποιος να κανει κυκλο προστασιας και με αλατι. αλλα τα κερια δεν πρεπει να τα παραλειπουμε ποτε, καθως και αμα σβησει καποιο κερι το πνευμα δεν μιλαει καθαρα, οποτε πρεπεει να παρεις την αδεια του πνεθματος για να σηκωθεις και να το αντικαταστησεις.

Αυτο με τα κερια ομολογω οτι δεν το γνωριζα.. Το δικο μου λαθος ηταν να καλεσω ενα πνευμα ανημερα του Αγ. Κων/νου και της Αγ. Ελενης.. Τι το η8ελα?? Εχουν περασει 3 χρονια κ ακομα αυτες τις μερες αισθανομαι λιγο περιεργα..!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

violent king
Μέλος 1ης Βαθμίδας


90 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/05/2011, 16:27:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
υπαρχουν επισημα καταγεγραμενοι θανατοι ή τραυματισμοι απο πνευματα?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mannas
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2011, 02:36:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ?? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Κ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΥΘΕΜΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ...???Η αληθεια ειναι οτι ερχονται αλλα δεν εχουν δυναμη..τον λογο δεν τον ξερω.. ενα πνευμα που ηρθε μετα την περιοδο της σαρακοστης μου ειπε οτι μπορουν να επισκεφθουν τον κοσμο μας μονο βραδια απο τις 12-6, καθως ειναι κατι σαν "συμφωνια" που εχουν κανει με τον θεο, για να συνεχισουν να βλεπουν τα αγαπημενα τους προσωπα μεχρι να μετενσαρκωθουν. Επισης ανεφερε οτι τους απαγορευεται η διελευση και η παραμονη στον κοσμο μας την περιοδο της σαρακοστης μεχρι και την μεγαλη παρασκευη.

Αν εννοεις σχεση με τηλεπαθεια με τους αλλους παιχτες, ενεργοποιηση μνημης που βρισκεται στο υποσυνειδητο μπορω να σου απαντησω με βεβαιοτητα οχι καθως και να στο αποδειξω.

Ημασταν μια παρεα τριων ατομων και κατσαμε στο τραπεζι να καλεσουμε πνευματα. Με το που ρωταμε αν ειναι κανεις εδω πηγαινει το ποτηρι στο ναι. εν ολιγοις ηρθε το πνευμα ενος 23 χρονου ονοματι Τασος. αυτος μας ειπε ακριβως την διευθυνση στην οποια εμενε οπου ηταν κοντα στο σπιτι μιας κοπελας απο την παρεα.( αξιζει βεβαια να σημειωθει οτι η κοπελα αυτη ηρθε στην πολη φετος ως φοιτητρια, καθως και οτι το μονο που γνωριζε γι αυτην την πολυκατοικια ειναι οτι στον τριτο οροφο ζουσε ενα παιδι ονοματι Τακης που εβγαινε στο μπαλκονι με ενα λαπτοπ). Στη συνεχεια μας ανεφερε πως πεθανε πριν τρια χρονια σε τροχαιο με μηχανακι, και οτι ηταν ξανθος με γαλανα ματια.

Η κοπελα που τυχαινε να ζει στο ιδιο στενο παραξενευτηκε γιατι δεν γνωριζε πως εκεινο το παιδι με το λαπτοπ ειχε αδερφο. Την επομενη μερα πηγαμε μαζι με αυτη και πιασαμε την κουβεντα σε μια γειτονισα για να την ψαρεψουμε...τι μας ειπε?? " Σε εκεινη την πολυκατοικια ζουσε οντως ενας τασος, πεθανε πριν τρια χρονια, τρακαρε με το μηχανακι σε ενα φορτηγο οπως γυρνουσε απο ενα κλαμπ, και σημερα το πρωι πηγα στο μνημοσυνο του για τα 3 χρονια."

και ναι στην περιγρφη ηταν οπως μας ειπε και ναι αυτο το παιδι με το λαπτοπ ηταν αδερφος του, και ναι η κοπελα δεν ειχε ακουσει ποτε τιποτα και ναι εχει παθει σοκ μεχρι και σημερα.

πιστευω δεν χρειαζεται να πω και κατι αλλο για να σας πεισω.....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mannas
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2011, 02:41:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

υπαρχουν επισημα καταγεγραμενοι θανατοι ή τραυματισμοι απο πνευματα?Χτες με πηρε τηλεφωνο ενας πολυ καλος μου φιλος ο οποιος μου ανεφερε ενα περιστατικο τραυματισμου ενος γνωστου του. εκεινος οντας αρχαριος καλεσε πνευμα και ηρθε δαιμονας, και καθως δεν ηξερε πως να το χειριστει εκεινο νευριασε πεταξε κοσμο στους τειχους, εσβησε τα φωτα και οταν βρηκαν τροπο να το διωξουν ακουστηκε ενας πολυ δυνατος γδουπος στον τοιχο. Οταν ανοιξαν το φως σε εκεινο το σημειο ειχε μεινει ενα μαυρο αποτυπωμα γροθιας... τωρα τι αλλο να σου πω? παντως εχω δει πολλα τρομαγμενα ατομα με αυτο το θεμα, τα οποια δεν τολμουν να ξεστομισουν καν τις εμπειριες τους και αμα προσπαθησεις να τους αποσπασεις πληροφοριες αλλαζουν κουβεντα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2011, 11:04:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

υπαρχουν επισημα καταγεγραμενοι θανατοι ή τραυματισμοι απο πνευματα?
Μπά δεν νομίζω!!!!
Μόνο για κάποιους που τρομαγμένοι πήδησαν από τα μπαλκόνια έχω ακούσει.
Ξέρεις αυτές τις παράπλευρες απώλειες όπως και στις περιπτώσεις σεισμών.

Ποιος άλλωστε θα κινδύνευε από ένα πνεύμα όσο διαβολικό και αν θεωρηθεί πως είναι?
Δεν υπάρχουν κακά πνεύματα, Μα ούτε και καλά.

Κακοί και βλαβεροί άνθρωποι σίγουρα υπάρχουν ναααααιί!!!
Γιαυτό προσοχή από δαύτους!!!!!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2011, 11:12:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...Mην παίζετε με τα σπίρτα αν δεν ξέρετε πως να σβήσετε μια φωτιά...


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
anastoleas1
Νέο Μέλος

Greece
31 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2011, 13:42:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΣΜΑΤΑ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.
ΑΠΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ Κ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ¨ΜΟΡΙΑΣ ΕΓΚΟΜΙΑΝ¨.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΜΑΝΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ.Κ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mannas
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2011, 17:23:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πρεπει να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω ως στοχο μου να πεισω καποιους για το οτιδηποτε. εγω απλα σας παρεθεσα μια εμπειρια μου και απο κει και επειτα ο καθε ανθρωπος εχει την προσωπικη κριση ωστε να επιλεξει τι ειναι αληθεια γι αυτον και τι οχι. ολα τα σχολια ειναι σεβαστα. Παντως απο την μερια την δικη μου θελω να σας διαβεβαιωσω οτι δεν μπηκα εδω για να πουλησω ενα σκαρφημα της φαντασιας μου. Δεν περναω καποια πραγματα σαν δεδομενα. μπορει ο καθενας να διαβασει, να κρατησει αυτα που θελει, οπως ακομα να μην κρατησει και τιποτα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mannas
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/05/2011, 17:37:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και εμενα μου φαινεται οτι ειναι καππως παρατραβηγμενα ολα αυτα, αλλα αφου δεν μου εχει συμβει στον ιδιο δεν μπορω να ξερω...Παντως εχει ακουστει για διαφορους ανθρωπους που εχουν κανει σπασμωδικες κινησεις υπο την επιρεισ...πανικου! αν καποιος εχει καποια εμπειρια σχετικα με αυτο το θεμα θα μπορουσε να την μοιραστει μαζι μας..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2011, 05:53:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εάν όντως υπάρχει ο κόσμος των πνευμάτων, γιατί θα πρέπει εμείς οι ζωντανοί να παρεισφρήσουμε εφόσον δεν ανήκουμε ακόμη σε αυτόν;
Είναι σα να μπαίνουμε σε έναν κόσμο στον οποίο δεν έχουμε καμία θέση έτσι απλά για χαβαλέ.
Αλήθεια, εάν υπάρχουν πνεύματα πως θα φαινόταν σε κάποιον να παρεισφρήσουν στον δικό του κόσμο για τον δικό τους χαβαλέ;
In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 11 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy