ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ TV
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2004, 23:38:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βασάνισέ με κι άλλο! (είμαι μιά μαζόχα!)

Λοιπόν, να μπω κατευθείαν στο θέμα.

Αγαπητή Valnta,
πες ότι η "ιστορία" σου αποδεικνύεται αληθινή. Πώς γνωρίζουμε ότι δεν την έχεις ακούσει ή διαβάσει σε άσχετο χρόνο και η πληροφορία βρισκόταν ανενεργή όλον αυτό τον καιρό στο υποσυνείδητό σου;
(νομίζω πως αυτή την περίπτωση την ονομάζουν "κρυπτομνησία";)

Στο θέμα των ονομάτων, τοπονυμίων, χρονολογιών και των ιστορικών γεγονότων, νομίζω ότι σπάνια αναφέρονται στοιχεία που ίσως να μας βοηθούσαν να εξακριβώσουμε την αλήθεια των λόγων τους.
Ισως βέβαια να φταίνε και οι ερωτήσεις που γίνονται.

Πάντως δεν θυμάμαι να έχει γίνει γνωστή κάποια "τρανταχτή" περίπτωση αναδρομής σε προηγούμενη ζωή, η οποία πχ, οδήγησε στην λύση κάποιου ιστορικού "μυστηρίου" ή αποκάλυψε κάποια άγνωστη πτυχή της ιστορίας, που αργότερα επαληθεύτηκε. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα όλοι θα έπαιρναν αυτά τα περιστατικά πιό σοβαρά.

Τώρα στο μήνυμα του φίλου inandabove, σίγουρα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, που αν είναι αληθινή, αποκλείει ας πούμε το "λανθάνον ξύπνημα" κατά την διάρκεια της εγχείρησης (επειδή είναι οκ να ακούει τι λένε αλλά πώς να δει και μάλιστα τέτοιες λεπτομέρειες?)

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον εγκέφαλο κατά την διάρκεια της νάρκωσης. Ισως κάποιο φάρμακο να επηρεάζει ορισμένους εγκεφάλους με συγκεκριμένο τρόπο, να αδρανοποιεί κάποια κέντρα και ταυτόχρονα να ενεργοποιεί κάποια άλλα (για όσο διαρκεί η επίδραση του). Στην περίπτωση που η τύφλωση είχε ψυχολογικά ας πούμε αίτια, θα μπορούσε ίσως να ενεργοποιείται για λίγο η όραση (μέσω άλλων νεύρων;)

Εχω την εντύπωση πάντως ότι οι εξωσωματικές εμπειρίες πρέπει να είναι χημικής φύσεως. Εχει άραγε κάποιος (γιατρός) καταγράψει εκτός των άλλων και το είδος του ναρκωτικού φαρμάκου που έχει πάρει ο ασθενής; Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αποδεικνυόταν ότι σε όλες οι περιπτώσεις έχει χρησιμοποιηθεί ένα συγκεκριμένο είδος. Αυτό σε συνδυασμό -ίσως- με κάποια οργανική "ιδιαιτερότητα" που μπορεί να έχουν ορισμένα άτομα, μπορεί να μας δίνει μία συγκεκριμένη εγκεφαλική αντίδραση;
(Μάλλον έβαλα περισσότερα ερωτήματα ε;! LOL)

Γιά το "εγωϊστικό γονίδιο" εξαρτάται πώς το παίρνεις. Εγώ θα το ονόμαζα "οικονομία της φύσης". Θυμάμαι ένα ερώτημα "πώς επιβιώνουν τα μεταλλαγμένα γονίδια έναντι των παλιότερων τύπων;" αυτό το αποδίδουν στο "εγωιστικό γονίδιο". Ισως η επιβίωση ως σκοπός να θεωρείται εγωιστική πράξη, οπότε οι "πλεονάζουσες" πληροφορίες να είναι
άχρηστες, ίσως και βλαβερές.
Ομως, ποιά πληροφορία (στο θέμα των προηγούμενων ζωών πάντα) θεωρείται απαραίτητη και ποιά πλειονάζουσα;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Valnta
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Vietnam
2285 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2004, 12:37:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Valnta  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημέρα!! Aς μπω κ γω κατευθείαν στο θέμα μας!
quote:
πες ότι η "ιστορία" σου αποδεικνύεται αληθινή. Πώς γνωρίζουμε ότι δεν την έχεις ακούσει ή διαβάσει σε άσχετο χρόνο και η πληροφορία βρισκόταν ανενεργή όλον αυτό τον καιρό στο υποσυνείδητό σου;
(νομίζω πως αυτή την περίπτωση την ονομάζουν "κρυπτομνησία";)
Δεν διαφωνώ καθόλου μ'αυτό. Άνετα θα μπορούσε να συμβεί. Όμως οι περιπτώσεις που έχω διαβάσει δεν αναφέρονται σε κάποια "τρανταχτά" γεγονότα (όπως πολύ σωστά λες παρακάτω, η αλήθεια είναι πως δεν έχει ακουστεί μια τέτοια περίπτωση αναδρομής) αλλά είναι σχετικές με πληροφορίες (ακριβέστατες πληροφορίες) γύρω από τη ζωή απλών, καθημερινών ανθρώπων, που όντως ζούσαν στο παρελθόν. Δηλ. περιγραφή ενός αγρότη στην Aγγλία γύρω στο 1800, πως έμοιαζε το σπίτι, ποιοί ήταν οι συγγενείς του, με ποιους τα πήγαινε καλά κ με ποιούς όχι, ποιος στην οικογένεια ήταν άρρωστος, τι είδους αρρώστια είχε, διάφορα τέτοια κ στο τέλος πέθαινε πχ. επειδή τον πλάκωσε ένα άλογο. Eπειδή αυτές οι ημερομηνίες δεν είναι κ τόσο μακρυνές, αν βοηθάνε οι πληροφορίες κ αν υπάρχουν κάποια αρχεία, πολύ εύκολα διαπιστώνεις αν αληθεύει μια ιστορία ή όχι. H αλήθεια είναι ότι αν κάποιος ισχυρίζεται ότι "βρίσκεται" στο 1400, είναι λίγο δύσκολο, αν όχι αδύνατον να πεις με σιγουριά αν αυτά που λέει ισχύουν. Eγώ δεν παίρνω υπόψην μου αυτές τις περιπτώσεις, αλλά μιλάω για τις άλλες, από τις οποίες εύκολα εξακριβώνεις αν είναι υπαρκτές ή φανταστικές καταστάσεις.

Όσο για τη "χημική φύση" των εξωσωματικών εμπειριών, "με έχεις" μέχρι κάποιο σημείο.
Σχετικές απορίες έχω γράψει εδώ topic.asp?TOPIC_ID=301
όχι, θα μου γλύτωνες!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2004, 14:22:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενδιαφέρον πάντως θα είχε, να βρίσκαμε αν υπάρχουν καταγεγραμμένες εξιστορίσεις αναδρομών, που έγιναν πριν από π.χ. 50 χρόνια, τότε που δεν υπήρχε η τηλεόραση. Μέσω της τηλεόρασης, είτε συνειδητά, είτε υποσυνείδητα, έχουμε οι περισσότεροι μία πολύ μεγάλη εικόνα του κόσμου, ακόμα και για χώρες που ούτε καν υποψιαζόμασταν πως υπήρχαν στο χάρτη. Πόσες φορές άραγε, τέτοιες εικόνες δεν περνούν στο υποσυνείδητό μας, χωρίς να το καταλάβουμε;

Εύλογο είναι λοιπόν να σκεφτούμε, ότι περιγραφές από μακρυνά και άγνωστα μέρη που κάνουν διάφορα υποκείμενα σε αναδρομές, ίσως να είναι κάποιες ιστορίες που πλέκει ο νους, αντλώντας σχετικές πληροφορίες από το υποσυνείδητο. Στην προ-τηλεόρασης εποχή, η ανάλογη πληροφόρηση είναι πολύ μικρότερη, άρα οι αναφορές σε άγνωστα μέρη, στοιχεία κ.λ.π., είναι βάση αυτού του συλλογισμού, μάλλον αυθεντικότερες.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2004, 20:13:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
χμ..ωραια η κουβεντα ..να πω απλα οτι ειχα επιθανατια εμπειρια πριν απο αρκετα χρονια μα δεν εχω σκοπο να την περιγραψω.-το θεμα ειναι πως γνωριζω κι αλλα ατομα με τετοια οποτε παλιισως δεν πρεπει να το συζητησω εδω/το αναφερω ομως επειδη γνωριζω επακριβως τι μου συνεβει ενω μιλατε με οσα εχετε ακουσει η εχετε δει οποτε δεν ειναι ισοι οι οροι.-Ισως αυτη ηταν και Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ που σηματοδοτησε ολακερη την πορεια μου ως εδω...-

Σε σχεση με τα οσα λετε λοιπον..να σχολιασω κατι που διαφαινεται -εντελως- στο μηνυμα της συντονιστριας Αμαλιας.(τιποτε προσωπικο/απλα ταιριαζει απολυτα σ' αυτο που "θελω να πω"/καθοτι ενας αιγωκερος ειναι παντα απεναντι μου:)
Αν διαβασουμε το μηνυμα θα θεωρησουμε πως απορριπτεις πριν ακουσεις καν -οχι πριν δεις κιολας- επειδη υπαρχει η περιπτωση να επηρεαζεται ο νους καποιου απο το χαζοκουτι...;
Αυθυποβολη δηλαδη;...χμ,εξηγησε μου τοτε πως μπορει να πιστευουμε καποιον αν δεν εχουμε αρχικα εκεινη την εσωτερικη εμπιστοσυνη "πως λεει αληθεια"...;

-ετσι για την γονιμη ροη του θεματος....-

Τιθεται θεμα αντιδιαστολης με την υπογραφη σου,
επειδη ναι μεν "ποτε δεν πρεπει καποιος να παρεαδεχεται τα ορια του.."..αλλα υποστηριζεις πως ναι...αφου οταν καποιος το κανει θεωρεις οτι φταιει η τηλεοραση...(για παραδειγμα)
(χμ...επιθεωρησε λιγακι αυτη την αντιθεση εντος...σου/
ετσι απλα διαβασε + τα δυο + πεσμου...'η μη μου λες τιποτα,προσωπικα καταλαβα,εξαλλου εκ πειρας μιλω/τωρα σειρα σου...:)
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zagreas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
153 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2004, 22:51:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zagreas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος zagreas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για σας και απο μενα.
Ενδιαφερουσα η συζητηση που γινεται εδω.
Σε καποιο σημειο ο κυριος Βουλουκος μηλησε για τον καθηγητη Στιβεσον και στο εργο του πανω στις αυθορμητες
αναδρομες που συμβαινουν σε παιδια (5-8 ετων), πολλες απο τις οποιες εχουν αποδιχθει και πειραματικα.
Κατα την γνωμη η υπνωση επειδη εμπεριεχει το στοιχειο της υποβολης δεν ειναι το καταλληλο εργαλειο
για την μελετη των αναδρομων.
Προσοπικα ειχα μερικες αναδρομες με τη μεθοδο της ολοτροπικης αναπνοης (ιερη μουσικη+υπεροξυγονοση),
παρολα αυτα δεν πειστευω στη μετασαρκοση.Αλλα νομιζω πως κατα τις καταστασεις αυτες η ατομικη ψυχη μας
ερχεται σε επαφη με την παγκοσμια ψυχη (συλλογικο ασυνειδητο) απ οπου αντλει αυτες τις πληροφοριες.

σας χαιρετω


999Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/03/2004, 03:33:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
...νομιζω πως κατα τις καταστασεις αυτες η ατομικη ψυχη μας
ερχεται σε επαφη με την παγκοσμια ψυχη (συλλογικο ασυνειδητο) απ οπου αντλει αυτες τις πληροφοριες.

φιλε μου καλημερα,θεωρω πως τουτο ειναι ακριβως ιδιο με αυτο που αναφερει πιο πανω η Αμαλια για την τηλεοραση(εδω =συλλογικο ασυνειδητο:)
quote:
Μέσω της τηλεόρασης, είτε συνειδητά, είτε υποσυνείδητα, έχουμε οι περισσότεροι μία πολύ μεγάλη εικόνα του κόσμου, ακόμα και για χώρες που ούτε καν υποψιαζόμασταν πως υπήρχαν στο χάρτη. Πόσες φορές άραγε, τέτοιες εικόνες δεν περνούν στο υποσυνείδητό μας, χωρίς να το καταλάβουμε;
Εύλογο είναι λοιπόν να σκεφτούμε, ότι περιγραφές από μακρυνά και άγνωστα μέρη που κάνουν διάφορα υποκείμενα σε αναδρομές, ίσως να είναι κάποιες ιστορίες που πλέκει ο νους, αντλώντας σχετικές πληροφορίες από το υποσυνείδητο

-αναλογικα λοιπον-
....θα το σχολιαζα ως "χηρα Μητσου*...."
"Αν υποψιαστω οτι το χαζοκουτι ειναι
το πραγματικο συλλογικο ασυνειδητο...
θα πεθααααανωωωω!"(:D)
*(απο τους 10 Μ.Μ.του Λ.Λ.)


...ομωωως....τι εννοω;
:γιατι τοση δυσπιστια...βρε παιδια;
Η ψυχη πρεπει να ειναι αγνη για να βιωνει ο,τι
+ ενας αλλος διπλα 'η ΕΣΤΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,μεσα στο χαζοκουτι(:στην προκειμενη)
αν απορριπτεις στο 'πριν' σου..το σιγουρο ειναι πως στο 'μετα' δεν θα υπαρξει...εκτος αν επιβεβαιωνει κανεις μοναχα τους φοβους του...(ετσι κι αλλιως:)...


...ΑΩ...


Edited by - ΑΤΜΑ on 26/03/2004 03:44:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zagreas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
153 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/03/2004, 08:07:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zagreas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος zagreas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Α μπα. Νομιζω κυρια Μητσενα οτι αλλη ειναι η δουλια του ναυτη και
αλλη του καντηλαναυτη.

999Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/03/2004, 17:06:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
H αλήθεια είναι ότι αν κάποιος ισχυρίζεται ότι "βρίσκεται" στο 1400, είναι λίγο δύσκολο, αν όχι αδύνατον να πεις με σιγουριά αν αυτά που λέει ισχύουν. Eγώ δεν παίρνω υπόψην μου αυτές τις περιπτώσεις, αλλά μιλάω για τις άλλες, από τις οποίες εύκολα εξακριβώνεις αν είναι υπαρκτές ή φανταστικές καταστάσεις.

Όσο για τη "χημική φύση" των εξωσωματικών εμπειριών, "με έχεις" μέχρι κάποιο σημείο.
Σχετικές απορίες έχω γράψει εδώ topic.asp?TOPIC_ID=301
όχι, θα μου γλύτωνες!


Φτου! Δεν γλυτώνω με τίποτα από την Valnta! χεχε
Θα το δω το link
Πόσες εξακριβωμένες ιστορίες αναδρομών γνωρίζεις; Δηλαδή που να έχουν παρουσιαστεί φωτογραφίες ανθρώπων/σπιτιών/περιοχών, αρχεία του δήμου, οικογενειακά αρχεία, άρθρα εφημερίδων κλπ;
Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποκλείσουμε τελείως την "υποβολή" της ιστορίας από τον υπνωτιστή (που μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων τα στοιχεία που υπάρχουν και πάνω σε αυτά να "στήσει" την ιστορία) και την πιθανή προηγούμενη γνώση των στοιχείων από το "υποκείμενο" του υπνωτισμού.
Μακάρι να υπήρχε μία ανεξάρτητη ομάδα ερευνητών, που θα ερευνούσε με αντικειμενικότητα αυτές τις ιστορίες και να μας έδινε τα αποτελέσματά της.

Αγαπητή Αμαλία, η "εικόνα" γενικώς έχει μεγάλη δύναμη. Αλλά όχι μόνο η σημερινή, η τηλεοπτική. Φαντάσου σε προηγούμενες εποχές πόση εντύπωση έκαναν οι φωτογραφίες από άλλα μέρη, παλιότερα τα σχέδια και οι ζωγραφιές πχ των εξερευνητών. Αλλά ακόμα και η λεπτομερής περιγραφή -ενός βιβλίου ας πούμε- μπορεί να μας φέρει "εικόνες" που να μοιάζουν αρκετά με τις αληθινές.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στο φαινόμενο της "κατευθυνόμενης φαντασίας".
Παλιότερα η φαντασία των ανθρώπων ήταν περισσότερο ελεύθερη να πλάσει αυτόνομες εικόνες, χωρίς πολλές "εξωτερικές επιδράσεις". (Βέβαια αυτό δεν ισχύει για τις θρησκευτικές εμπειρίες όλων των εποχών, ο οποίες εξ αρχής ακολουθούσαν συγκεκριμένα αρχέτυπα).

Θα έλεγα λοιπόν ότι σήμερα, περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη εποχή, το μυαλό μας συντονίζεται πολύ πιό εύκολα με κάποια κατεστημένα
υποδείγματα για να ερμηνεύσει διάφορες περίεργες εμπειρίες.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/03/2004, 10:08:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έχω διαβάσει δεκάδες άρθρα για τις εμπειρίες με τα τουνελ,τα φωτα,ότι τους μίλησε ο θεός και ο διάολος μαζι.Όταν έφτασα στο κατώφλι του θανάτου μου σε
Ηλικία 12-13 χρόνων και αφού παρέμεινα εκεί επί 16ωρον,επεστρεψα χωρίς να έχω βιώσει τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται κατά καιρους.Ενιωσα τα μάτια μου να κλείνουν όπως όταν είσαι πολύ κουρασμένος και βυθίζεσαι στον ύπνο σιγά-σιγά.
Κατά τον ίδιο τρόπο ξαναξυπνησα. Μπορείτε να φαντασθείτε την έκπληξη ενός παιδιού
Που ξυπνά και βλέπει την μητέρα του στο προσκεφάλι του με τα μάτια πρησμένα από το κλάμα και τη νουνά του ντυμένη στα μαυρα!Να μαθαίνει ότι στο σπίτι του έχουν αδειάσει δωμάτιο για μπει το φέρετρο ,ότι ασπρίζουν αυλές και ο,τι άλλο προβλέπεται στα χωριά για τις κηδείες. Φαντασθείτε την έκπληξη όταν με πλησίαζαν οι γιατροί και με καλωσόριζαν πίσω!!! νοσοκόμες που σήκωναν τις μπλούζες τους για να μου δείξουν τα μέλανα σημάδια από τις κλωτσιές(βίαιη ανάνηψη!!!) που είχαν στο πάνω μέρος του σώματος τους!!και αυτές παρόλο που τις μελάνιασα από τα χτυπήματα είχαν πιο μεγάλη χαρά ακόμη!(τον μόνο που δεν είδα ήταν ο πρώτος γιατρός που όταν με πήγε
Ο θειος μου στο νοσοκομείο είπε:αυτόν τι τον φέρατε εδώ?αυτος είναι νεκρος,αυτος δεν θέλει γιατρό θέλει νεκροθαφτη!η απάντηση του θειο μου ήταν
αμεση,δυο μπουνιές στα μάτια και προχώρησε πιο μέσα με εμένα στην αγκαλιά του για να βρει τον επομενο)

Μην πιστεύεται τις βλακείες που σας πασάρουν κάποιοι για να κονομάνε.

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ασπρίγια
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Aruba
166 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/03/2004, 11:33:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ασπρίγια  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τώρα κατάλαβα γιατί σε λένε Τυχερούλη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/03/2004, 14:18:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/03/2004, 11:15:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Nομίζω ότι το πως βιώνει καθένας μια επιθανάτια εμπειρία είναι εντελώς διαφορετικό και αυτό έχει να κάνει από την ηλικία αλλά και από το κατά πόσο καλά έπαιξε το παιχνίδι για το οποίο ήταν προορισμένος... Είναι λογικό λοιπόν στα παιδιά το φαινόμενο να'ναι κάτι πιο απλό απ'ότι η εμπειρία σε κάποιον μεγαλύτερο...

Για τις αναδρομές τώρα νομίζω ότι με την διαδικασία της ύπνωσης δεν υφίστανται... περισσότερο έχει να κάνει με την υποβολή του υπνωτιστή...

Κάτια καλή μου ... αυτό για τον κρύσταλλο κάτω από την Ακρόπολη...δε σου κάνει εντύπωση ότι είπε κάτι τόσο εντυπωσιακό το οποίο όμως ποτέ δε θα μπορέσει να επαληθευτεί? Εκτός κι αν γίνουν ανασκαφές κάτω απ' τον ΠαρθενώναΟ προβληματισμός σου δείχνει ότι είσαι σε καλό δρόμο...

Τυχερούλη είσαι όνομα και πράγμα!


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/03/2004, 15:39:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 30-3

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2004, 00:36:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σας!
Δε ξέρω κατά πόσον είναι μεταφυσικό το θέμα,πάντως κατά τη γνώμη μου αξίζει να το δούμε!
Σήμερα Παρασκευή 2/04,ο Νίκος Αλιάγας φιλοξενεί στην εκπομπή του Rendez-vous,τον αγαπημένο (μου,τουλάχιστον!) Paolo Coelho.
Στις 22:00,στη ΝΕΤ.

Για περισσότερες πληροφορίες ...http://www.ert.gr/tv/
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 02/04/2004 00:38:38Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2004, 08:52:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή Darkangel με εξέπληξες για μια ακόμη φορά τόσο ευχάριστα όσο και δυσάρεστα...
Ευχάριστα γιατί έκανες κάτι που ήθελα να κάνω εγώ (ενημέρωση)και που ξεχάστηκα...
Δυσάρεστα γιατί μου θύμησες την εκπομπή που ήθελα να δω και που τελικά ξέχασα...
Νά΄σαι καλά πάντως!


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2004, 23:17:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
μου θύμησες την εκπομπή που ήθελα να δω και που τελικά ξέχασα...

Αχ αγαπητή μου,εσύ το ξέχασες,εγώ αποκοιμήθηκα στις διαφημίσεις, ελάχιστα λεπτά πριν αρχίσει η εκπομπή!!!
Επανέρχομαι με μια ακόμη πρόταση από την κρατική τηλεόραση:
Την Πέμπτη στις 18:00 στην ΕΤ1,Ο Leonardo da Vinci και η Ιερά Σινδόνη του Τορίνο.
Εμένα πάντως μου ακούγεται ενδιαφέρον,και λόγω των ημερών!!!Τί λέτε?
Αρκεί να μην ανάψει ...θρησκευτικές φωτιές μέρες που'ναι!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2004, 10:36:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΙΛΕ DARKANGEL ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΙΝΔΟΝΗ & ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2004, 11:13:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα φίλη (?) gretel!
Ναι,αν θυμάμαι καλά έχει προβληθεί ξανά στο παρελθόν και έχει ενδιαφέρον κυρίως από ιστορική σκοπιά.Καλό θα ήταν πάντως να το δούμε (ελπίζω να μην το χάσω ΚΑΙ αυτό) και γιατί όχι-να αρχίσει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση!
(Παρεπιπτόντως,είμαι φίλη!!)

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/04/2004, 02:33:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
οποιος προλαβει!
τωρα στο ΝΕΤ....ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ...
καποια σχετικα με την
" καταρα των φαραω"...στο τωρα....

φως!Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/04/2004 03:01:45Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/04/2004, 13:29:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
οποιος προλαβει!
τωρα στο ΝΕΤ....ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ...
καποια σχετικα με την
" καταρα των φαραω"...στο τωρα....

Eίχε δεν είχε η N.E.T., πάλι μας ξενύχτησε...
Eυτυχώς που αυτός ο «μεταλλάκτης ψυχοσύνθεσης» που λέγεται τηλεόραση έχει τέτοιες στιγμές...


Y.Γ. Kάποιος με καταράστηκε («να σου καεί το video») και δεν κατάφερα να το γράψω...


Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/04/2004, 14:54:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλημερα Οαννες!

το δες κι εσυ;...
θα ελεγα πως ενθουσιαστηκα μα ουτε κι εγω τογραψα...
(ντεν εχω βιντεο καρντια μου /εχω dvd ...:P)

μετα απο τη μελετη των συμβολων που ειχα αφιερωσει στο μυθος και θρησκεια..ημουνκαπως εξηκοιωμενη με τα ιερογλυφικα...
αυτο που μενθουισασε ομως ηταν τα ομορφα προσωπα της Νεφερτιτης και του Αχενατεν....(ερμαφροδιτος ουτος εντελως..:)
anywayzzzz...το 'χα ξαναδει περυσι αυτο το ντοκ...
αν προλαβαινω θα σας ξαγρυπνω/ενημερωνω με τις υπεροχες ιδεες των κρατικων..:)
-καθε βραδυ+ μια κιντερεκπληξη-


προλαβες φιλε μοθ να δεις και τα σχετικα με "την καταρα των φαραω"..;

..ειχα διαβασει -προ εικοσατιας..//γκλουρκ- ενα βιβλιο
σχετικο...και στο ενλογω ντοκ..ειδα καποιες φωτο που περιειχε το βιβλιο μα ειπαν λιγα ....

-εχμ..εχουμε θεματακι +στο φορουμ ετσι δεν ειναι; παω να δω-
Technoshamanism
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ασπρίγια
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Aruba
166 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/04/2004, 13:47:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ασπρίγια  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΤΜΑ,
αν σου πω ότι όταν σε σκέφτομαι,σε φαντάζομαι σαν τη Νεφερτίτη,
ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ????
Αν και φαντάζομαι ότι θα είσαι κλάσεις ομορφότερη!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 03:22:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ασπρίγια,
αν σου πω ότι εάν γράψεις κάποιο άλλο μήνυμα σαν το προηγούμενο θα το διαγράψω,
ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ;;;;
Αν και φαντάζομαι ότι μάλλον... ήδη θα γνωρίζεις ότι στα Forums του ESOTERICA δεν επιτρέπονται τέτοια προσωπικά μηνύματα - και μάλιστα άσχετα με την ροή της Συζήτησης και μην προσφέροντα σε αυτήν!!
Φαντάζομαι επίσης ότι θα γνωρίζεις πως υπάρχουν άλλα μέσα επικοινωνίας που ταιριάζουν σε καθαρά προσωπικά μηνύματα, τέτοια που δεν υπάρχει λόγος να προβάλλονται σε "δημόσια θέα"!
... ή μήπως υπάρχει λόγος;


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Amphipolis
Νέο Μέλος

Greece
38 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2004, 09:47:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Amphipolis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παίζει τίποτα, στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας????

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2004, 03:40:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ET1
ΤΩΡΑ..
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΓΚΟΝΤΓΟΥΙ(ΣΕΛΛΕΙ)...ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ..ΤΗΝ ΨΥΧΗ...ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ -ΠΟΥ ΤΟΤΕ,ΣΤΑ 1800- ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ...
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ...."ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ"


(...ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΔΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ...ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ....ΜΕ ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑΜΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΑΝΤΕΛΕΣ...
ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΟΙ ΡΟΛΟΓΑΔΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝ ΑΚΟΜΗ..)


ΟΣΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩ..Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 18/04/2004 04:03:29Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

athakandr
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
536 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2004, 04:16:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους athakandr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Thanx ATMA,

Τώρα τελείωσε. Όλοι ΕΤ1..!

Φιλικά

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/04/2004, 02:27:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
εχμ..τωρα εχει τη συνεχεια....
σημερα αφιερωμα στους βρυκολακες...
(simoril..exe..valnta..
που ειστε...;
-gothikaddiction's...showtime.. -)Technoshamanism
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΝΑΛΥΩΝ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
137 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2004, 02:36:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΝΑΛΥΩΝ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Είδα κι εγώ την εκπομπή του Χαρδαβέλα και πρέπει να σας πω ότι με παραξένεψε ο τρόπος του κ.Μπουλούκου.
Ήταν πολύ απότομος στις ερωτήσεις του και ενώ η εκπομπή είχε προγραμματιστεί αυτός έδειχνε σαν να έψαχνε τις ερωτήσεις που θα έκανε εκείνη τη στιγμή.Δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι βοηθούν μ'αυτό
τον τρόπο,φαντάζομαι πως μάλλον τρομάζουν τα άτομα που δέχονται να δοκιμάσουν.
Πιστεύω στη χαλάρωση καθώς και στην ύπνωση.Έχει τη δυνατότητα να κάμψει την αντίσταση του συνειδητού και να αφήσει να λειτουργήσει το υποσυνείδητο το οποίο και αντλεί εικόνες από τη μνήμη,(γιατί δεν νομίζω πως πιστεύετε ότι η μνήμη μας αφορά μόνο την παρούσα ζωή).
Όμως ο υπνωτιστής πρέπει να μιλάει αργά και ΤΡΥΦΕΡΑ στο υποκείμενο και όχι απότομα και σκληρά γιατί δεν θα μπορέσει να παρακάμψει το φόβο του συνειδητού και ότι απαντήσεις πάρει θα είναι φανταστικές.
Επίσης θα πρέπει να έχει αρκετή πείρα για να μπορέσει να επαναφέρει το υποκείμενο στο παρόν,(σε περίπτωση που θα πέσει σε βαθιά ύπνωση και θα σοκαριστεί από την αναδρομή προηγούμενης τραγωδίας).
Μετά,πρέπει να ξέρει πολύ καλή ιστορία όχι μόνο για να ελέγξει τα λεγόμενα αλλά να μπορέσει να προσδιορίσει χρόνο και εποχή ώστε να κάνει τις κατάλληλες ερωτήσεις.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι το υποσυνείδητο απαντά σωστά σε καθαρές ερωτήσεις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ και όχι ΦΛΟΥ,γιατί τότε οι απάντήσει θα είναι παραπλανητικές.
Αυτά για την ώρα και ελπίζω να βοήθησα λίγο.

ΑΝΑΛΥΩΝ.

+Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2004, 14:12:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τι συμπέρασμα θα βγάζατε αν πηγαίνατε σε έναν "φτασμένο" στο είδος του υπνωτιστή και ρίχνοντας μια ματιά στη βιβλιοθήκη του γραφείου του βλέπατε βιβλία στυλ βίπερ με τίτλους: "H ύπνωση και πω να την καταφέρετε με 5 μαθήματα"... "Μάθετε τα μυστικά της ύπνωσης σε 30 λεπτά" κ.α. βιβλιαράκια ευρέους κατανάλωσης...

Οσοι έχουν επισκεφθεί το Βουλούκο καταλαβαίνουν τι εννοώ....


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
katia
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
629 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/04/2004, 18:42:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ.ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ.


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy