ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Κάλεσμα Πνευμάτων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 11
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Valnta
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Vietnam
2285 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/10/2003, 18:20:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Valnta  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάλι καλά ρε Wicca που άρχισες να παίρνεις χαμπάρι...

Thothoula η κουνιστούλαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/10/2003, 20:08:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
VALNTA!!!

YΠΟΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ??


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Anounakis
Πλήρες Μέλος

Aruba
992 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2003, 01:23:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Anounakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μεταφέρω την εμπειρία μου σχεδόν αυτούσια από ένα άλλο θέμα με τίτλο Σολομωνική.


Κάποτε πριν 16-17 χρόνια , όταν ήταν αντίστοιχη και η ηλικία μου , από διάφορες κουβέντες που γινόντουσαν με τους υπολοίπους της παρέας , σχετικά με την ύπαρξη πνευμάτων , πήραμε την απόφαση να καλέσουμε κάποιο πνεύμα.

Αρχίσαμε ψάχνουμε , σχετικά με την διαδικασία.

Μάθαμε ότι για να το πετύχουμε χρειαζόμασταν την Σολομωνική.

Κάποιος την βρήκε και έτσι ένα βράδυ στο σπίτι μου , μαζευτήκαμε τέσσερα άτομα.

Μάλιστα τον τέταρτο τον επιστρατεύσαμε γιατί η διαδικασία δεν θα γινότανε με τρεις.

Μαζευτήκαμε λοιπόν 4 άτομα στο σπίτι μου για να διαβάσαμε κάποιους στίχους από την σολομωνική για να καλέσουμε κάποιο πνεύμα.
Στο τραπέζι επάνω είχαμε μόνο 1 κερί.
Δεν θυμάμαι τι χρώμα. Διάβασα ότι έχει σημασία.
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι το χρώμα του κεριού , αλλά θυμάμαι πως δεν μας είχε απασχολήσει το θέμα αυτό τότε.
Ήμασταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε αυτό που θα κάναμε. Δεν υπήρχαν δηλαδή γελάκια ή αστειότητες. Υπήρχε αγωνία ανησυχία και λίγο φόβος.
Αποφασίσαμε να καλέσουμε κάποιο πνεύμα και όχι δαίμονα. Είχαμε αυτήν την επιλογή. Μάλλον καλά κάναμε.
Όπως είπα και παραπάνω στο τραπέζι είχαμε μόνο ένα κερί. Ούτε τον πίνακα με τα γράμματα ούτε τίποτε άλλο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην επικοινωνία με το πνεύμα αργότερα.
Αφού βρήκαμε τους στίχους που έπρεπε να διαβάσουμε, έπρεπε να αποφασίσουμε πιο πνεύμα θα καλούσαμε. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω πως δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω είχε σημασία ανάλογα με την μέρα και την ώρα το ποιους στίχους (ευχή) θα διαβάζαμε για να έχουμε αποτέλεσμα. Ίσως αυτό να ήταν αναγκαίο μόνο στο κάλεσμα κάποιου δαίμονα. Τα χρόνια έχουν περάσει και κάποιες λεπτομέρειες ξεθωριάζουν. Δεν συζητώ και πολύ συχνά αυτήν την εμπειρία – λιγότερες από τα δάκτυλα του ενός χεριού οι φορές - για να μείνουν όλες οι πληροφορίες αναλλοίωτες στην μνήμη μου. Μάλιστα με τόσες λεπτομέρειες πρώτη φορά την αφηγούμαι.
Αποφασίσαμε λοιπόν μετά από κάποια ονόματα που αναφέρθηκαν από τους παρευρισκόμενους να καλέσουμε το πνεύμα του ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα , ο οποίος είχε πεθάνει πριν λίγο καιρό. Μας φαινότανε λόγω της ευχάριστης και συμπαθητικής μορφής του που είχαμε μέσω των ταινιών ως ακίνδυνη η τυχούσα επαφή μαζί του. Μάλιστα καταλήξαμε στο να καλέσουμε ένα δημόσιο πρόσωπο επειδή είχαμε διαβάσει πως έπρεπε να είναι σε όλους μας η μορφή του καλούντος γνωστή. Να κλείνουμε δηλαδή τα μάτια και να μπορούμε να σχηματίζουμε την μορφή του μες το μυαλό μας.
Την πρόταση του συγκεκριμένου προσώπου την είχα κάνει εγώ , κάτι που νομίζω ότι δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία στην εξέλιξη της ιστορίας.


Ένας από τους τέσσερις άρχισε λοιπόν να διαβάζει τους στίχους. Αυτοί δεν ήταν τίποτε περίεργες ευχές , πιο πολύ έμοιαζαν με προσευχή , κάτι σαν το πάτερ ημών .
Με την ολοκλήρωση της ανάγνωσης άκουσα από πίσω μου , έναν θόρυβο , κάτι σαν τον θόρυβο του αέρα και σφύριγμα μαζί. Δεν είναι δυνατόν μέσο του κειμένου να τον αποδώσω. Περίπου κάτι σαν φσσσσσσσσσς. Η διάρκεια του θορύβου αυτού ήταν περίπου μισό δευτερόλεπτο. Πρέπει να έγινα κάτασπρος από τον φόβο μου και οι σφυγμοί μου να ήταν περισσότεροι από 200. Πέρασε περίπου 1 λεπτό βουβαμάρας, ίσως και οι άλλοι να είχαν μεγάλη ταραχή. Πήρα το θάρρος και ρώτησα τους υπόλοιπους αν άκουσαν τον θόρυβο που σας περιέγραψα. Μου απάντησαν πως ναι.
Στην συνέχεια δεν γινόταν τίποτε. Υπολογίζαμε πως θα επικοινωνούσαμε με το πνεύμα , ζητώντας του να κτυπήσει το τραπέζι (όπως κτυπάμε με το χέρι μια πόρτα) , με το ένα κτύπημα να σημαίνει ναι και τα δύο όχι. Ρωτήσαμε λοιπόν το πνεύμα αν ήταν παρών. Αν είσαι εδώ κτύπα το τραπέζι μία φορά. Αυτό δεν έγινε. Παρατήρησα όμως πως μετά την ερώτηση , η φλόγα του κεριού άρχισε να κάνει περίεργα παιγνίδια. Το επισήμανα και στους υπολοίπους. Επαναλάβαμε την ερώτηση και κάθε φορά η φλόγα συνέχιζε να κάνει κόλπα. Από 3 με 4 πόντους που ήταν πριν την ερώτηση γινόταν περίπου 20 , μετά έφτανε ως το φυτίλι σαν να είχε σβήσει και στην συνέχεις επανερχόταν σε ηρεμία.
Μάλιστα την 4η με 5η φορά που επαναλάβαμε την ίδια ερώτηση , η φλόγα του κεριού πρέπει να ανέβηκε σε ύψος κάτι λιγότερο του μισού μέτρου. Από ένα κεράκι 10cm. Τώρα που γράφω αυτό το κείμενο το αντιλαμβάνομαι σαν να έλεγε ΝΑΙ ΡΕ εδώ είμαι με πρήξατε.
Αυτό το εκλάβαμε σαν βίαια αντίδραση.
Μάλλον δεν ήμασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα για αυτό που κάναμε.. Ίσως κατά βάθος , να μην πιστεύαμε ότι θα καταφέρναμε να έχουμε αποτέλεσμα. Ο απόλυτος πανικός. Κάποιος έκανε την αρχή και άρχισε να τρέχει. Αυτό ήταν. Ακολουθήσαμε και οι άλλοι. Τύφλα να έχει ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ που λέει και ο φίλος hel-lin πιο πάνω
Ούτε στείλαμε το πνεύμα πίσω ούτε το ρωτήσαμε τίποτε άλλο. Τρεχάτε ποδαράκια μου.
Δεύτερος όροφος – πεζοδρόμιο σε 6 με 7 sec. Ίσως να υπερβάλω δεν ξέρω , πάντως δεν πρέπει να κάνω λάθος. Είναι γνωστό άλλωστε ότι σε καταστάσεις πολύ έντονες ο άνθρωπος αποκτά τεράστιες δυνάμεις . Έχουν καταγραφεί περιστατικά όπου ένας άνθρωπος μόνος του σήκωσε ολόκληρο αυτοκίνητο για να απεγκλωβίσει την γυναίκα του. Τέλος πάντων ξεφύγαμε.
Η ιστορία δεν σταματά όμως εδώ. Εγώ γύρισα πίσω. Όλη η ιστορία εξελίχθηκε στο σπίτι μου. Μάλιστα στο δωμάτιο μου. Που να κοιμηθώ εκεί λοιπόν. Με τίποτα. Πρέπει να γύρισα στο κρεβάτι μου , καμιά εβδομάδα αργότερα. Πάντως την υπόλοιπη ημέρα χρησιμοποιούσα τον χώρο. Τα πρώτα βράδια ζοριζόμουν να κοιμηθώ. Τελικά κάποια στιγμή το ξεπέρασα.


Εκεί που έλεγα λοιπόν ότι ηρέμησα συνέβησαν τα ακόλουθα 3 περιστατικά.
Δεν θυμάμαι την σειρά , δεν έχει και σημασία , δεν είχαν σχέση το ένα με το άλλο.
Αυτά που θα σας περιγράψω συνέβησαν σε χρονικό διάστημα ενός με δύο μήνες , μετά .
Α). Μία μέρα , διάβαζα στο αρμόνιο (έπαιζα) κάποιο κομμάτι που έπρεπε να μελετήσω για το ωδείο.
Ξαφνικά άρχισαν να πατιόνται διάφορες νότες από μόνες τους. Στην αρχή μάλιστα σταμάτησα γιατί νόμισα πως εγώ έπαιζα λάθος. Τότε όμως και για μερικά δευτερόλεπτα και ενώ εγώ είχα τα χέρια μου μακριά από το όργανο , συνέχισαν να πατιόνται κάποια πλήκτρα και να ακούω τους ήχους τους.
Άσχετες νότες χωρίς κάποια μελωδική αξία. Δεν παρέπεμπε σε κάποιο τραγούδι δηλαδή , του στιλ ‘’άσε με να φύγω σε παρακαλώ’ ή κάτι παρόμοιο. Το συμβάν αυτό το αντιμετώπισα με πρωτοφανή ψυχραιμία.
Β) Ένα πρωινό , μάλιστα θυμάμαι και την ημέρα και την ώρα , ήταν Σάββατο περίπου στις 12:00 με 13:00 , έβλεπα με την αδελφή μου τηλεόραση. Ξαφνικά αλλάζει το κανάλι από μόνο του από ΕΡΤ σε ΕΡΤ2. (Δεν υπήρχαν και άλλα κανάλια τότε , 1986-1987) Παίρνω το κοντρόλ και ξαναβάζω το κανάλι που έβλεπα. Αμέσως αλλάζει το κανάλι. Το επαναλαμβάνω και ξανά το ίδιο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι το κοντρόλ κόλλησε , το παίρνω και το πάω σε ένα άλλο δωμάτιο. Ξαναγυρνάω στο σαλόνι και αλλάζω κανάλι μηχανικά από την συσκευή. Ξανά το ίδιο αποτέλεσμα. Για να μην μακρυλογώ , το επανέλαβα κάποιες φορές πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα. Στο τέλος έκλεισα την τηλεόραση. Και αυτό το συμβάν το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Η αδελφή μου – είναι και μικρότερη – όμως δεν έδειξε τον ανάλογο χαρακτήρα. Θυμάμαι ότι έκανε αρκετό καιρό να πλησιάσει το χαζοκούτι. Ε , ας μην παραπονιέται δεν της έκανε και κακό….

Τα δύο προηγούμενα γεγονότα , είχαν αρχίσει να με επηρεάζουν , ψυχολογικά , σκεπτόμενος ότι ήταν λάθος που δεν διώξαμε το πνεύμα. Ακόμα το ίδιο πιστεύω. Ίσως να το έχουμε εγκλωβίσει κάπου που δεν ανήκει. Πιστεύω όχι επ΄ άπειρον. Μάλιστα εκείνη την εποχή με προβλημάτιζε το γεγονός μίας σύμπτωσης που έμαθα μετά την συνεδρία . Το σπίτι που έμενα το είχαμε νοικιάσει. Είχε πεθάνει ο σύζυγος , και η γυναίκα για να ξεχρεώσει το υπόλοιπο του δανείου που είχε , το νοίκιασε σε εμάς .
Το όνομα της οικογένειας και του εκλιπόντος ήταν ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ. Όχι όμως Λάμπρος. Μάλλον ήταν απλή σύμπτωση.

Γ) Ένα βράδυ , πάλι μόνος στο σπίτι με την αδελφή μου , κατά τις 9:00 με 10:00 το βράδυ , κτυπάει το κουδούνι. Τότε έτσι και αλλιώς δεν φοβόμασταν , φεύγαμε και αφήναμε τα σπίτια ανοικτά , ανοίγω λοιπόν την πόρτα απευθείας χωρίς να ρωτήσω. Μάλιστα θυμάμαι ότι πίστευα πριν ανοίξω ότι θα ήταν λογικά ένας φίλος μου που έμενε στο ισόγειο μια που δεν είχε κτυπήσει και το κουδούνι της εξώπορτας πιο πριν. Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και δεν υπάρχει κανείς. Μπροστά μου υπήρχε ένας διάδρομος τεσσάρων περίπου μέτρων. Θεώρησα ότι μάλλον ο φίλος μου μου έκανε πλάκα , κτύπησε το κουδούνι και κρύφτηκε. Αμ Δε. Ξαφνικά και ενώ βρίσκομαι δίπλα στο κουδούνι και μπροστά μου δεν υπάρχει κανείς , αυτό άρχισε να κτυπά σαν τρελό. Όχι σαν να είχε κολλήσει. Δεν έκανε έναν συνεχόμενο ήχο. Εξάλλου το συγκεκριμένο και συνέχεια να το πάταγες έκανε τον θόρυβο περίπου σαν εκείνο μιας μικρής καμπάνας για μία φορά. Άρχισε να κτυπά για 20 με 30 φορές με ακανόνιστο ρυθμό. Ε , εδώ πανικοβλήθηκα. Θεωρούσα ότι τα 2 προηγούμενα γεγονότα ( Α και Β) ίσως – που δεν ήταν – είχαν να κάνουν με τα μηχανήματα που ήταν ηλεκτρονικά. Αυτή ήταν η πιο λογική εξήγηση που μπορούσα να δώσω με επιστημονικό ας πούμε τρόπο. Όμως και τα προηγούμενα ουσιαστικά δεν δικαιολογόντουσαν με την λογική.

Τέλος πάντων δεν έχω σκοπό να σας κάνω να αποδεχτείτε την όλη ιστορία αν δεν το θέλετε Εξάλλου δεν έχω κάποιο κίνητρο να το κάνω αυτό. Απλώς καταθέτω την εμπειρία μου όπως την έζησα , μια που μου ζητήθηκε.

Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα κουδούνι που αρχίζει να κτυπά από μόνο του σαν τρελό , το οποίο δεν είναι ηλεκτρονικό , αλλά 100% μηχανικό. Το γεγονός αυτό , δεν το αντιμετώπισα με καθόλου ψυχραιμία , ούτε εγώ , ούτε και η αδελφή μου. Φύγαμε αμέσως από το σπίτι και πήγαμε να βρούμε τους δικούς μας , οι οποίοι βρίσκονταν επίσκεψη σε ένα σπίτι εκεί κοντά.
Μάλιστα πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου που έμενε στο ισόγειο να ανέβει επάνω , όση ώρα η αδελφή μου ντυνότανε – ε , δεν πήγαμε και με τις πιζάμες – διότι η παρουσία ενός ακόμα ατόμου με έκανε να αισθάνομαι περισσότερη ασφάλεια κυρίως ψυχολογική.


Στην συνέχεια δεν συνέβη κάτι περίεργο που να μπορώ να το συνδυάσω με τα προηγούμενα.
Κανά χρόνο αργότερα αλλάξαμε σπίτι , και από τότε μπορώ να πω , πως ηρέμισα και από τότε δεν ξανά ασχολήθηκα με τα γεγονότα αυτά , ούτε επιχείρησα να ξανακάνω κάτι ανάλογο.

Όταν μάλιστα στην παρέα μου τυχαίνει καμιά φορά να κάνουμε παρόμοιες με το θέμα συζητήσεις , λέω πως κάτι έγινε , αλλά αποφεύγω να μπω σε λεπτομέρειες , αυτές δηλαδή που μοιράστηκα μαζί σας.
Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι την έβγαλα καθαρή , όμως συμβουλεύω όποιον θέλει να επιχειρήσει να πραγματοποιήσει κάτι ανάλογο., να το σκεφτεί καλά πριν το κάνει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Valnta
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Vietnam
2285 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2003, 12:23:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Valnta  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα πρότεινα στους επίδοξους "πνευματοκαλεστές" να δώσουν βάση στο παραπάνω κείμενο...

Avallon! Πως μπόρεσες να σκεφτείς κάτι τέτοιο;

Aπλά...με υιοθέτησε...με το ζόρι...

Thothoula η γελαστούλα

Edited by - Valnta on 03/10/2003 12:24:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2003, 13:05:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν φτάνει που έγινες αθάνατη, Valnta, με το να σε υιοθετήσω, γκρινιάζεις κιόλας που το έκανα με το... ζόρι!!!

Αν ξαναγκρινιάξεις θα σε βάλω τιμωρία.

Στέρηση σε νέκταρ και αμβροσία για 10 ημέρες του πλανήτη Ερμή (αφού ως Ερμής Τρισμέγιστος, εκεί ζω )


"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Trivil
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2003, 02:58:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Trivil  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Anounakis οι υπολοιποι 3 φιλοι σου που πραγματιποιησατε μαζι το καλεσμα του πνευματος, ειχαν και αυτοι παρομοια γεγονοτα (περιεργα) μετα απο αυτην την εμπειρια; τους ρωτησες; σου ειπαν αυτοι κατι σχετικο με το θεμα;
η αδερφη σου ποσο χρονων ηταν;

-----
Rules are made to be broken...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Anounakis
Πλήρες Μέλος

Aruba
992 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2003, 22:25:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Anounakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Trivil από την ωραία Ρόδο καλώς ήρθες στο esoterica.

Από ότι ξέρω οι υπόλοιποι 3 δεν είχαν κάποιες παρόμοιες εμπειρίες μετά.
Η αδελφή μου είναι 4 χρόνια μικρότερη , οπότε τότε ήταν 12 στα 13.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sonap
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
79 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/10/2003, 01:37:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sonap  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πιστεύω ότι δεν χρειάζονται ιδιάιτερες ικανότητες για να καλέσει κάποιος φάντασμα ή πνεύμα,εμένα μου ήταν αρκετό να τα μελετάω συνέχεια και να τα προκαλώ με απλά λόγια μεταξύ αστείου και σοβαρού,στο Λονδίνο σε ένα φιλικό σπίτι και το βράδυ το σπίτι είχε γεμίσει έντονους ήχους από βήματα σταθερά και επαναλαμβανόμενα που μάλιστα σταμάταγαν έξω από το υπνοδωμάτιό μου!Σαφώς δεν κοιμώμουν-δεν ήταν κάποιος άλλος μέσα από το σπίτι και δεν ήταν γενικά τίποτα που να το δικαιολογεέ ενώ συνέβενε επι 2 ώρες(ατέλειωτες για μένα)
Φιλικά,sonap

...απο μαυρα συννεφα , πεφτει κρυσταλινη βροχη..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

endorama
Πλήρες Μέλος


1296 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/10/2003, 18:48:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους endorama  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
οπως εχω ξαναπει το να καλεσεις ενα πνευμα δεν θελει και ιδιαιτερες γνωσεις το κανει και καποιος με το βιβλιο "πως να γινεται μαγος σε 10' " γιατι συνηθως τα πνευματα θελουν πολυ να ερθουν δεν ξερω γιατι

αλλα οταν ερθει η ωρα να τα διωξεις εχεις προβλημα σοβαρο δεν φευγουν με τιποτα και πολλες φορες κανουν και παιχνιδακια προσπαθωντας να σε πεισουν οτι τα εδιωξες αλλα φυσικα ειναι εκει


Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sansationf
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Cyprus
378 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/11/2003, 08:47:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sansationf  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΘΥΜΑΜΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΩΤΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΘΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ . ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ(ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!)Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΙΣΟΣΒΗΣΜΕΝΗ (ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΦΛΟΓΑ ΥΠΗΡΧΕ) ΑΝΑΖΩΠΗΡΩΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 3ΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΗΝ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΛΑΒΑ ΩΣ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ<<ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΤΕ??>> ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΥΧΤΑ....

respectΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Anounakis
Πλήρες Μέλος

Aruba
992 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/11/2003, 13:49:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Anounakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Αγαπητέ , sansationf
αν διάβασες την ιστορία που παραθέτω (6 μηνύματα πριν)
Θα είδες ότι σχετικά με τη φωτιά , είχα σχεδόν την ίδια εμπειρία.
Η επιβεβαίωση του ίδιου φαινομένου , και από κάποιον άλλο , έστω και τόσα χρόνια μετά , με χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Φιλικά ,Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ο ΩΝ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
71 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2003, 14:11:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ο ΩΝ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ (ΝΟΜΙΖΩ ! ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΔΑΗΣ WICCA ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΙΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ!!!!

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr. psychologos
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2003, 15:09:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dr. psychologos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΙΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ!!!!Με προβληματίζει ο τρόπος που θέτεις το όλο θέμα. Ευτυχώς όμως οι περισσότερες σκέψεις που κάνουμε παραμένουν εκεί που γεννήθηκαν, δηλαδή στο μυαλό μας. Πολλές φορές αντιμετωπίζουμε τα πράγματα πολύ απλοϊκά. Φοβάμαι πως αν ο άνθρωπος είχε την δυνατότητα να γίνει Θεός έστω και για λίγα λεπτά φοβάμαι πως θα κατάστρεφε την ίδια του την ύπαρξη.
Για σκεφτείτε να ξυπνάγατε ένα πρωί και να μπορούσατε να υλοποιήσετε ότι σκέψη περνούσε απτό μυαλό σας; Σίγουρα θα ήταν καταστροφικό για όλους μας.
Και αυτό το αναφέρω για το λόγο που προσπαθούμε πολλές φορές να βγάλουμε το "δέρμα" από πάνω μας που λέγετε άνθρωπος και γίνουμε Θεοί.
Σίγουρα η επίκληση πνευμάτων είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί αλλά αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος είναι ο λόγος που σας προτρέπει να καλέσετε ένα πνεύμα; Η περιέργεια..(πως θα σας φαινόταν αν σας ξυπνούσε κάποιος κάθε βράδυ απλά για να δει την αντίδραση σας);
Για έρευνα...(πόσοι είναι ειδικοί σαυτό, πόσο καλά γνωρίζουν τους νόμους, και όλοι αυτοί που επιχειρούν να καλέσουν ένα πνεύμα τι γνώση έχουν πάνω στο θέμα αυτό);
Πιστεύω ότι αξίζει να ερευνηθεί το όλο θέμα αλλά από μια πιο επιστημονική βάση και όχι από διάφορους περίεργους που σαν σύγχρονοι Δον Κιχώτες νομίζουν ότι θα κατακτήσουν τον κόσμο. Άλλωστε γι αυτό τα τελευταία χρόνια η παραψυχολογία αποχτά έδρες στα Πανεπιστήμια για να μπορεί να αξιολογηθεί σωστά και πάντα με αποδείξεις. Συγνώμη για αν έχει κάποια επιθετική χροιά ο γραπτός μου λόγος δεν έχω όμως αυτήν την πρόθεση.

Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. Jerome LawrenceΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Anathema
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Cyprus
68 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2003, 15:32:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Anathema  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Anathema  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ

εγώ πάλι, έχω ακούσει το χιλιοειπωμένο σώμα=σήμα=φυλακή της ψυχής


Κι ο πιο μεγάλος φόβος μου,
φοβάται.. μην και δεν τον φοβηθώ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

endorama
Πλήρες Μέλος


1296 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2003, 16:17:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους endorama  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΙΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ!!!!
θα σχολιασω και εγω με την σειρα μου αυτο που διαβαζα αλλα τα ματια μου δεν πιστευαν

φιλε μου ουτε ο "αδαης" wicca δεν ειχε την ψευδαισθηση που σε τυλιξε ακομα και ο φιλος wicca ειναι πιο προσγειωμενος

για να καταλαβεις τι ειπες και σε τι παγιδα επεσες οπως χιλιαδες ανθρωποι πριν απο εσενα θελεις να υποταξεις κατι που υπαρχει πριν απο τον ανθρωπο τωρα μας λες οτι θα πιασεις τον αερα με καλαμι ψαρεματος

μπορεις να υποταξεις την γνωση? γιατι οι δαιμονες αυτο ειναι
θελεις να υποταξεις κατι που κανενας μεχρι στιγμης δεν τα καταφερε?
αναλογισου ποσο καιρο ειναι πανω στην γη ο ανθρωπος χωρις να τα καταφερει

και οσοι εγραψαν της οδηγιες χρησης για το πως να κανεις εναν δαιμονα κατοικιδιο απλα νομιζαν οτι ηταν οι αφεντες και ξερεις γιατι? την απαντηση της εδωσες και μονος σου "ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ" εχουν την δυναμη ομως γιατι να την μοιραστουν μαζι σου? και αντε σου εδωσαν μερικα ψιχουλα γιατι να το κανουν? δεν θα θελουν καποιο ανταλλαγμα? και αφου ο ανθρωπος ειναι ανωτερος απο αυτα τα κατωτερα πλασματα τι την θελεις την δυναμη τους? και χωρις διαφημηση πως θα ερθουν οι πελατες?

εγω ξερω οτι ο κυνηγος γινεται θηραμα πολλα αφεντικα εγιναν δουλοι απο την μια στιγμη στην αλλη κοιτα λιγο ιστορια και θα δεις απειρα παραδειγματα με τετοιους αμοιρους ανθρωπους

και ας το δουμε πιο λογικα θα πηγαινες να αντιμετωπισεις σε ενα παιχνιδι γνωσεων καθηγητη πανεπιστημιου ενω εσυ δεν πηγες ακομα παιδικο σταθμο? γιατι αυτη η μικρη λεπτομερεια μας διαχωριζει απο αυτα τα πραγματα

ο ανθρωπος δεν εχει υποταξει τιποτα οσο καιρο ειναι πανω στην γη απλα νομιζει οτι υποταξε καποια πραγματα γιατι εχει μονο μια "αδεια χρησης" που του δανεισε ο δημιουργος ολων

ουτε αλλους ανθρωπους δεν μπορει να υποταξει τρανταχτο παραδειγμα βλεπε αμερικη-ιρακ δεν υπαρχει μεγαλυτερη ψευδαισθηση απο αυτην της κυριαρχιας και αν υπαρξει ειναι προσωρινη

ας πουμε οτι εισαι δαιμονας και ενας ανοητος ηθελε να σε υποταξει και ταυτοχρονα εσυ εψαχνες καποιον να σου κανει τα θεληματα τι θα εκανες? δεν θα χρησιμοποιουσες ολη σου την πονηρια για να τον κανεις να σε πλησιασει και να τον κανεις να νοιωθει την αναγκη σου για την καθε του ενεργεια? ετσι λοιπον εχεις ενα σκλαβακι χωρις βια και ορους και τρεχα μετα να πιασεις το καροτο.
δεν παιζουμε με τα σπιρτα


Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ο ΩΝ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
71 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2003, 20:50:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ο ΩΝ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΡΧΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΔΑΙΜΟΝΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΤΑΞΩ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ !!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΑΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΜΠΡΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ! ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΩ ΟΥΤΕ ΑΠΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΑΝ ΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΩΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ !ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΕΝΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟΛΟΓΟ ΣΕ ΤΕΣΤ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΩ !

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

endorama
Πλήρες Μέλος


1296 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2003, 01:46:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους endorama  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΑΡΧΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΔΑΙΜΟΝΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΤΑΞΩ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ
τα λεγομενα μου φιλε μου δεν ηταν μονο για σενα ξερεις ποσοι εκει εξω διαψανε για εξουσια? τα μεταξωτα βρακια ομως θελουν και μεταξωτους κ****ς.


Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2003, 11:07:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Oύτε εγώ την εξέλαβα ως ειρωνική...


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ο ΩΝ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
71 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2003, 12:06:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ο ΩΝ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
[quote]
τα λεγομενα μου φιλε μου δεν ηταν μονο για σενα ξερεις ποσοι εκει εξω διαψανε για εξουσια? τα μεταξωτα βρακια ομως θελουν και μεταξωτους κ****ς.

ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ..... ΤΟΥΣ !!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ (ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΥΦΑ)

ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΟΤΙ Ο ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ ΥΠΕΤΑΞΕ 70 ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ
ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ? ? ?

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑΞΟΣΚΩΛΗΚΑ

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

endorama
Πλήρες Μέλος


1296 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 04:21:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους endorama  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΟΤΙ Ο ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ ΥΠΕΤΑΞΕ 70 ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ
ημουν σιγουρος οτι καποιος θα την πεταγε αυτη την ατακα οσοι μιλανε για δαιμονες αργα η γρηγορα περναει απο το στομα τους αυτο το ονομα

οπως ξαναειπα φιλε ΩΝ

quote:
ο ανθρωπος δεν εχει υποταξει τιποτα οσο καιρο ειναι πανω στην γη απλα νομιζει οτι υποταξε καποια πραγματα γιατι εχει μονο μια "αδεια χρησης" που του δανεισε ο δημιουργος ολων

ο κυριος λοιπον που αναφερεις δεν τα καταφερε ο κυριος του τον βοηθησε με ενα δαχτυλιδι που του προσφερε και δεν του το εδωσε για να παιζει μαζι τους αλλα για να τον βοηθησουν οι δαιμονες να χτισει τον ναο

ουτε αυτος δεν του εκανε χαρη δηλαδη του εδωσε την εξουσια για να του φτιαξει τον ναο και τιποτα αλλο μηπως αυτος που τους εξουσιαζει πραγματικα δεν θελει αλλους να ανακατευονται μαζι τους?

70 λεγεωνες ε? θυμηθηκα την φραση του δαιμονισμενου δεν ειμαι ενας αλλα λεγεωνες λεγεωνων και δεν μου εκανε εντυπωση ο αριθμος (3000 η καθε λεγεωνα που εφτασε και τους 5000 επι Αυγουστου) αλλα η λεξη λεγεωνα που ειναι στρατιωτικη μοναδα των ρωμαιων.

και για επιστρεψω στο θεμα σε οποιον πεφτουν στα χερια του βιβλια σαν την σολομωνικη νομιζει οτι θα γινει ο κυριαρχος τον πνευματων αλλα συνηθως γινεται ο σημαιοφορος του τρελαδικου γιατι η αυθαιρεσια τιμωρειται πολυ ακριβα και μονο ο τυπος που ανεφερες ειχε αδεια εξασκησης επαγγελματος στην ουσια ομως και αυτος διαταγες εκτελουσε καμια εξουσια,καμια κυριαρχια

απλος επιστατης εγινε ακομα και με την βοηθεια του κυριου του και δεν ηταν και ο γαλατας της γειτονιας σου βασιλιας ηταν ο ανθρωπος

συμπερασμα για τους υποψηφιους κυριαρχους του ορατου και αορατου"ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ???????????"


Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 08:12:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
συμπερασμα για τους υποψηφιους κυριαρχους του ορατου και αορατου"ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ???????????"
.... γυμνός στ'αγγούρια????????


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ο ΩΝ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
71 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 16:46:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ο ΩΝ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ ? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΔΑΙΜΟΝΑΚΙΑ !!! ΟΥΑΑΑΑΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΩΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ! ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο <<ΒΑΣΙΛΙΑΣ>> ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΚΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

endorama
Πλήρες Μέλος


1296 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 17:26:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους endorama  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ ? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΔΑΙΜΟΝΑΚΙΑ
φιλε μου μην κοροιδευεις οτι δεν γνωριζεις δεν ειναι σωστο "οχι δεν στην λεω μια παρατηρηση εκανα"

quote:
ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΚΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!
αν ετσι νομιζεις ετσι ειναι προσωπικα νομιζω οτι το τιμονι της εξουσιας δεν ειναι κατι απλο οπως το να μοιραζεις γαλατακια εκτος απο δεξιωσεις και γαμους πρεπει να παρουν και αποφασεις για σοβαρα θεματα πολλες φορες και για θεματα επιβιωσης κοιτα λιγο την προσφατη ιστορια -βαλκανικους πολεμους Α' και Β' παγκοσμιοι,μικρασιατικη εκστρατεια- γιατι η κεφαλη του κρατους σε δυσκολες στιγμες ειναι και στρατηγος,πολιτικος και οι αποφασεις τους μπορουν να αλλαξουν το προσωπο της χωρας απο την μια στιγμη στην αλλη.

αν εχεις κανει την θητεια σου θα ξερεις τι ειναι το "οργανο" αν δεν ξερεις σε πληροφορω οτι ειναι ο αρχηγος του λοχου για μια εβδομαδα (κατι σαν υπαξιωματικος) και πρεπει να κουμανταρεις απο 20 εως και 150-200 ατομα με δικη σου ευθυνη για τυχον προβληματα και φυσικα για να γινουν ολα στην ωρα τους και σωστα

θα μου πεις δεν τρεχει τιποτα διαταζεις και εκτελουν διαταγες αν σκεφτεις ετσι η θητεια σου θα αυξηθει μερικες μερες παραπανω απο της καμπανες που θα ακους να χτυπανε γιατι απλα πρεπει να εισαι συνεχεια πανω απο 200 ατομα να ξερεις που ειναι ο καθενας,τι κανει και γιατι λειπει, να προλαβαινεις να τους μαξεψεις αν τυχον χρειαστει και να δουλευουν ολα ρολοι γιατι επειδη το ειπες δεν σημαινει οτι θα γινει και αν γινει δεν ειναι απαραιτητο να γινει και σωστα αρα τρεχεις συνεχεια απο πισω τους και πρεπει να εισαι ταυτοχρονα σε 200 σημεια δηλαδη οσοι και αυτοι που διοικεις

οι αποφασεις σου πρεπει να ειναι σωστες και δικαιες λαθος αποφαση ή διαταγη σημαινει οτι καποιος θα βγει παραπονουμενος και εσυ θα ακους καμπανακια και αντι για 20 και σημερα θα μετρας 40 και σημερα στα λεω αυτα εκ πειρας γιατι ειχα μπλεξει ασχημα σε συμβαν που δεν ημουν παρον αλλα θα επρεπε να ξερω και να ενεργησω καταλληλα

ειναι δυσκολη υπηρεσια και με πολλες ευθυνες και εχεις να κανεις με λιγα ατομα φαντασου τι γινεται οταν εχεις να κανεις με μερικα εκατομμυρια ανθρωπους στους οποιους αντιστοιχουν και μερικα εκατομμυρια διαφορετικοι χαρακτηρες,κουλτουρα,τροπος σκεψης βαλε και αυτους που ποθουν το χαος και την καταστροφη,την διαφθορα και τον φοβο εξεγερσεων αντε μετα να τους κανεις καλα μοιραζοντας γαλατακια

και ενα τελευταιο παραδειγμα ας παρουμε τον σολομωντα μιας και τον ανεφερες για ριξε μια ματια για της αποφασεις του και θα δεις οτι ειναι μανικι η διακυβερνηση

το λιγοτερο να αναφωνησεις "ΑΑΑΑ ΤΟΝ Π******Η ΜΠΡΑΒΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!"

και βαλε στην θεση του τον περιπτερα της γειτονιας και φαντασου τι αποφασεις θα επαιρνε ο ενας και ποιες ο αλλος


Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ο ΩΝ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
71 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 21:59:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ο ΩΝ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΑΡΑ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΝ ΠΩ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ 150 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ 16ΧΡΟΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΛΑΜΠΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΟΥΝΕ ΑΛΚΟΟΛ !!! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΘΕ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ??? ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ), ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ! ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ!!!

ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΟΛΟΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ! ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ! ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΙ ΠΙΟ ΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ! "ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ"

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2003, 01:02:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΜΕ **** ), ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ! ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ!!!

Παρακαλώ πολύ,να σέβεστε τον κανονισμό του Forum και να μη χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους εκφράσεις.
Σεβαστείτε το χώρο,τους αναγνώστες και τους συνομιλητές σας.

quote:
Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες

Από τη σελίδα http://www.esoterica.gr/forums/policy.asp.
Ευχαριστώ!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

endorama
Πλήρες Μέλος


1296 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2003, 01:26:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους endorama  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
συγνωμη φιλε μου αλλα νομιζω οτι μπλεξαμε τα μπουτια μας δεν εκανα διαχωρισμο ηγεμονων και πολιτικων μιλουσα γενικα για αρχηγους κρατων

quote:
"ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ"
ουτε εγω φιλε μου στην ειπα σου ειπα τα πραγματα οπως τα βλεπω ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και φυσικα δεν αναγκαζω κανεναν να τα δεχτει με το ζορι δικες μου αποψεις ειναι εξαλλου δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα

και παμε ξανα και πιο χαλαρα "δεν παιζουμε με τα σπιρτα"

quote:
ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ 16ΧΡΟΝΟΥΣ
φιλε μου προτιμω να πασαλειφτω με πισα και πουπουλα και να τρεχω στους δρομους γυμνος και να φωναζω "το κοκορακι κικιρικικι να σε ξυπναει καθε πρωι" παρα να εχω τετοια ευθυνη


Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Djin
Νέο Μέλος


8 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2006, 09:53:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Djin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημερίζω τον κοσμο του esoterica...Θελω να ρωτησω κατι: πριν λιγες μερες ακουσα τυχαια μια κουβεντα για επικληση πνευματων με την αγια γραφη και καποιο κλειδι η δαχτυλίδι....μηπως μπορειτε να μου δώσετε περισσοτερες πληροφοριες;;;;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
LordThomas
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
483 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2006, 15:47:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εχει ακουσει κανεις ή διαβασει πληροφοριες σχετικα με το καλεσμα του Αρποκρατωρα και το περασμα σε κατασταση "τζινα";Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2006, 00:16:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
σε κατασταση "τζινα";

Παρντόν?

Ποια είναι η κυρία τζίνα ή Ζίνα?

Αυτά να τα λέτε ένα - ένα όχι δυο - δυο για να μπορούμε να τα χωνεύουμε...

Μεταξύ μας... κάτι μου λέει ότι θα τριτώσει με τα ερωτηματικά...


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2006, 02:07:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

Avallon

Μεταξύ μας... κάτι μου λέει ότι θα τριτώσει με τα ερωτηματικά...τι τοθελες και τοπες???

ξερει κανεις πως να καλεσω μερικα ουρί, χωρις να με χρεωσουν?


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 11 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy