ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ: Τι γνώμη έχετε για τους ανθρώπους αυτούς;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 17
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2008, 19:21:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε ξαναρωτάω Samuel 1974, Fοράς άσπρα ράσα;;;

Μῆνιν ἄειδε θεὰ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2008, 11:32:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
To τελείος παράλογο της υπόθεσης είναι ότι τους προσκυνάμε και τους δίνουμε και λεφτά...! Αλήθεια; Μήπως είμαστε ψυχικά διαταραγμένοι και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα; ΛΈΩ ΜΗΠΩς;

Μῆνιν ἄειδε θεὰ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2008, 11:34:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Samuel 1974 kai Michael Design ta μυνήματα μου εμένα προκαλούν ΣΕΙΣΜΟ........!!!

Μῆνιν ἄειδε θεὰ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2008, 12:02:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενθυμούμαι ακόμα τον "Ιησού απο την Ναζαρέτ" που εισέβαλε στον χώρο της Εκκλησίας και τα έκανε πουτάνα.. ΟΥΠΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊΤΑΙ λαμπόγυαλο ήθελα να πώ... Το θυμάται κανένας;; Εμένα αυτή η σκηνή μου έχει μείνει εντελώς τυχαία ακόμα στο μυαλό μου...! Για όσους δεν γνωρίζουν η συγκεκριμένη σειρά προβάλλεται κάθε χρόνο το πάσχα...!

Μῆνιν ἄειδε θεὰ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2008, 15:27:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ zip

Μοναχισμός χωρίς φιλανθρωπικό έργο είναι δαιμονισμός, αυτό νομίζω το έχει πει κάποιος άγιος. Εάν τώρα κάποιοι αντί να ασχολούνται με το φιλανθρωπικό έργο ασχολούνται αποκλειστικά με τον πλουτισμό και μάλιστα τον επιδιώκουνε με παράνομα μέσα, τότε ας τους αναλάβει η δικαιοσύνη. Κουτσό στραβό έχουμε κράτος δικαίου, που θα φροντίσει να τους τιμωρήσει αν έχουνε φάει χρήματα. Το να κάνουμε λαϊκό δικαστήριο και να λιντσάρουμε όποιους καταχράσονται δημόσια περιουσία, θα είναι ίσως πολύ ακραίο μέτρο και άμα αρχίσει να εφαρμόζεται, τότε δε θα σταματήσει μόνο σε όσους καλόγερους μπορεί να βγούνε παράνομοι, αλλά η μπάλα θα πάρει και πολιτικούς και επιχειρηματίες και κρατικούς υπαλλήλους και όσους άλλους έχουνε καταχραστεί κατα καιρούς χρήματα εδώ στην Ελλάδα.

@ Richter

Άμα σου έχει φάει το οικόπεδο κανένα μοναστήρι, πάνε κάνε μήνυση. Εδω μέσα ότι και να πούμε, δε θα βγάλεις άκρη, τουλάχιστον όχι οικονομική.


Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2008, 15:39:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είναι γεγονός ότι κανένα μοναστήρι δεν μου έχει φάει εμένα προσωπικά κανένα οικόπεδο.. Μιά Κλαίρη παρολίγον να μου πάρει περιουσία δικιά μου, η οποια είχε σχέση με το Αγιο ΌΡΟς ΆΛΛΑ αυτά είναι προσωπικά δικά μου.. Δεν είναι επί του παρόντος θέματος...

Μῆνιν ἄειδε θεὰ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2008, 00:39:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
KERRY KING
Πάντως έμαθα πως στην Θεσσαλονίκη αρχίσανε και τους φτύνουν στον δρόμο... Αλλάζουν οι καιροί, εμάς μας είχανε κάνει πλύση εγκεφάλου να τους φιλάμε το χέρι......

Ψηλός
Επομένως, το σχέδιο άρχισε να αποδίδει καρπούς.
Ωραίο αυτό. Σε λίγο θα δούμε να αρχίσουν να φτύνουν και τους δασκάλους χωρίς να φοβούνται πια.Ήθελα να ήξερα Ψηλέ , σκέφτηκες αρκετά και βάσει στοιχείων πριν πετάξεις την ατάκα σου υπονοώντας ότι υπάρχει σχέδιο κατά της εκκλησίας ;
Για σένα όλα αυτά γίνονται βάσει σχεδίου ; Αν είναι έτσι μήπως αυτοί που προωθούν το σχέδιο είναι οι ίδιοι οι ιερείς ; Γιατί αυτοί με τις πράξεις τους είναι αυτοί που προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα , και δεν μιλώ μόνο για τις πάσης φύσεως αξιόποινες πράξεις που έρχονται κάθε τόσο στο φως της δημοσιότητας , αλλά και για την απληστία , την φιλοχρηματία , και την προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά των περισσοτέρων απέναντι στον κόσμο .
Το σημερινό «Ποντίκι» βγήκε με τον τίτλο «Οι παπάδες έχουν τη μισή Ελλάδα και διεκδικούν την άλλη μισή..» . Έχει άδικο ;

Σε μια εποχή που ο λαός υποφέρει από την ακρίβεια , σε μια εποχή που τα νοικοκυριά στενάζουν κάτω από το βάρος των χρεών , σε μια εποχή που η φορομπηχτική πολιτική των κυβερνώντων επέβαλλε νέους φόρους και εισπρακτικά μέτρα για να κλείση τις μαύρες τρύπες της υπερχρεωμένης οικονομίας , την ίδια στιγμή έχουμε μια κατηγορία ανθρώπων που δεν προσφέρουν παραγωγικό έργο , που μισθοδοτούνται από το κράτος , που εισπράττουν κονδύλια από το υπουργείο πολιτισμού , που έχουν ένα σωρό έσοδα από επενδύσεις ακινήτων και μετοχές σε τράπεζες , να διακινούν δισεκατομμύρια και επιπλέον να μη φορολογούνται με το πρόσχημα ότι επιτελούν φιλανθρωπικό έργο , όταν διαθέτουν κάτι λιγότερο από το 10% από τα μυθώδη ποσά που διαχειρίζονται για τον σκοπό αυτό , και όχι πάντα γιατί τις περισσότερες φορές κάνουν εράνους , όπως για τους πυρόπληκτους της Ηλείας , και ζητούν να συνεισφέρη ο κόσμος περιφέροντας λείψανα ή εικόνες για να μαζέψουν χρήματα από το υστέρημα των αφελών πιστών .

Και έχουμε τους κάθε λογής ψηλούς όχι μόνο να τα εγκρίνουν αυτά και να τα δικαιολογούν , αλλά όταν καταγγέλλονται να μιλάνε και για οργανωμένο σχέδιο των χριστιανομάχων κατά της εκκλησίας , τη στιγμή που είμαστε το μόνο κράτος στην Ε.Ε. που η εκκλησία διαπλέκεται με τους πολιτικούς γιατί τους κουβαλάει ψήφους , που το βαθύ παρακράτος της προωθεί τα συμφέροντά της μέσα από τον κρατικό μηχανισμό , και που δεν υπάρχει επιτέλους διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους .

Φυσικά το φτύσιμο των ιερωμένων στον δρόμο δεν με βρίσκει σύμφωνο και δεν το επικροτώ , γιατί στρέφεται και κατά των ελαχίστων εντίμων ιερωμένων οι οποίοι πράγματι επιτελούν κοινωφελή έργα επειδή πιστεύουν σ’ αυτά που οι ίδιοι κηρύττουν , δίχως όμως καμιά βοήθεια από την εκκλησία .
Σου θυμίζω ότι ο πατήρ Αντώνιος για τη στέγη της κιβωτού της αγάπης δεν πήρε καμιά βοήθεια από τα ταμεία της εκκλησίας , γιατί και το κτίριο προέρχεται από δωρεά , και τα έξοδα καλύπτονται από ιδιώτες .
Η μόνη σωστή μέθοδος αποδοκιμασίας και τιμωρίας είναι η αποχή των πιστών από τις λειτουργίες της Κυριακής , να λειτουργούν για τα στασίδια , άλλωστε όπως αναφέρεται στις πράξεις , ο απόστολος Παύλος είπε στους Αθηναίους κατά την υποτιθέμενη ομιλία του κάτω τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως , ότι :

«ο Θεός ο ποιήσας τον κόσμον και πάντα τα εν αυτώ, ούτως ουρανού και γης [b] Κύριος υπάρχων ουκ εν χειροποιήτοις ναοίς κατοικεί[b] , ουδέ υπό χειρών ανθρώπων θεραπεύεται προσδεόμενος τινός» (Πραξ.17:24).

Οπότε αφού ο Θεός είναι παντού δεν διαπράττουν αμαρτία αν δεν πάνε στην εκκλησία και προσευχηθούν στα σπίτια τους , από την άλλη όμως οι δεσποτάδες θα δούνε τα παγκάρια τους άδεια από χρήματα , και ίσως ταρακουνηθούν μια και οι περισσότεροι απ’ αυτούς προσκυνάνε το χρήμα για Θεό , και δεν πιστεύουν λέξη από αυτά που λένε για να παραμυθιάσουν τους αφελείς πιστούς .


Με λίγα λόγια η θρησκεία σου δεν χρειάζεται κανένα σχέδιο για να καταρρεύσει , γιατί καταρρέει από μόνη της μια και δεν κατόρθωσε ούτε τους ιερείς της να κάνη καλύτερους , όπως σημειώνει ο διαχρονικός Α. Λασκαράτος στους στοχασμούς του , από τους οποίους σου αφιερώνω το πιο πάνω χαρακτηριστικό απόσπασμα .

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Michael Design
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Uganda
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2008, 01:31:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Michael Design  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα τοποθετηθώ επιγραμματικά στο ερώτημα που έχει ανακύψει σχετικά με το αν υπάρχει σχέδιο εναντίον της θρησκείας. Από πολλές πηγές έχει προφητευτεί μια εποχή στην οποία θα καταρρεύσουν οι θρησκείες. Αφού λοιπόν υπάρχει γνώση από το παρελθόν σχετικά με την κατάρρευση των θρησκειών άρα υπάρχει και σχέδιο. Ο κλήρος από την μια με το πνευματικό του έλλειμμα, από την άλλη με την απληστία, συμμετέχει εν αγνοία του ( ή εν γνώσει του ) σε αυτό το σχέδιο. Όπως δείχνουν τα πράγματα η παγκόσμια οικονομία βαδίζει προς κατάρρευση. Όταν αυτό επιτελεστεί το επόμενο βήμα των κυβερνήσεων παγκόσμια θα είναι να βάλουν χέρι στις θρησκείες καθώς όλες ανεξαιρέτως αποτελούν πηγή μεγάλου πλούτου αλλά και διχασμού των ανθρώπων. Μια από τις ερμηνείες που δίνεται στην προφητεία της Αποκάλυψης σχετικά με το κόκκινο θηρίο και την πόρνη που το καβαλάει είναι αυτή. Το θηρίο είναι το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα, η πόρνη είναι το παγκόσμιο θρησκευτικό που συναλλάσετε με το πολιτικό, και η προφητεία λέει ότι το θηρίο θα μισήσει την πόρνη, θα την κάνει ερημωμένη και γυμνή και θα φάει τις σάρκες της. Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2008, 22:29:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Michael Design:
Θα τοποθετηθώ επιγραμματικά στο ερώτημα που έχει ανακύψει σχετικά με το αν υπάρχει σχέδιο εναντίον της θρησκείας. Από πολλές πηγές έχει προφητευτεί μια εποχή στην οποία θα καταρρεύσουν οι θρησκείες. Αφού λοιπόν υπάρχει γνώση από το παρελθόν σχετικά με την κατάρρευση των θρησκειών άρα υπάρχει και σχέδιο. Ο κλήρος από την μια με το πνευματικό του έλλειμμα, από την άλλη με την απληστία, συμμετέχει εν αγνοία του ( ή εν γνώσει του ) σε αυτό το σχέδιο. Όπως δείχνουν τα πράγματα η παγκόσμια οικονομία βαδίζει προς κατάρρευση. Όταν αυτό επιτελεστεί το επόμενο βήμα των κυβερνήσεων παγκόσμια θα είναι να βάλουν χέρι στις θρησκείες καθώς όλες ανεξαιρέτως αποτελούν πηγή μεγάλου πλούτου αλλά και διχασμού των ανθρώπων. Μια από τις ερμηνείες που δίνεται στην προφητεία της Αποκάλυψης σχετικά με το κόκκινο θηρίο και την πόρνη που το καβαλάει είναι αυτή. Το θηρίο είναι το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα, η πόρνη είναι το παγκόσμιο θρησκευτικό που συναλλάσετε με το πολιτικό, και η προφητεία λέει ότι το θηρίο θα μισήσει την πόρνη, θα την κάνει ερημωμένη και γυμνή και θα φάει τις σάρκες της.

Δυστυχώς δεν έχω ξεμπλέξει ακόμη με τις δουλειές μου. Έτσι διάβασα μόνο το δικό σου μήνυμα και θα τοποθετηθώ έχοντας χάσει πολλά επεισόδια, αλλά που εν καιρώ θα τα δω ένα ένα.
Αγαπητέ Michael Design, συμφωνώ μαζί σου.
Θέλω απλά να επισημάνω, ότι δεν υπάρχει ένα σχέδιο αλλά πολλά!
Όταν λοιπόν συγκλίνουν τα συμφέροντα τότε και τα σχέδια συμπίπτουν.
Στο χώρο της εκκλησίας των ιερωμένων, υπάρχει σίγουρα μεγάλη διαφθορά! όλοι οι θεσμοί στη χώρα μας νοσούν έτσι και στο θεσμό της εκκλησίας υπάρχει νόσος.

Η Εκκλησία όμως του Χριστού δε νοσεί και δεν έχει καμία σχέση με τη νόσο της εκκλησίας των ιερωμένων. Προσωπικά πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο και ότι ο Ιερώνυμος θα βοηθήσει.

Τα σκάνδαλα τώρα, που βγαίνουν σίγουρα είναι ένα μέρος από αυτά που υπάρχουν και που ενδεχομένως να μη βγουν ποτέ!
Μην ξεχνάμε ότι ο Ιησούς αυτούς που κυνήγησε πρώτους όταν μας επισκέφτηκε, ήσαν οι ιερείς της εποχής του! Ενδεχομένως σήμερα να έκανε πάλι το ίδιο.

Το πρόβλημα τώρα της οικονομίας έγκειται στις περίεργες ορέξεις των πλουσίων που κουμαντάρουν τη γη και αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς (Λέσχη Μπίλτεμπεργκ κ.λ.π.)
Θέλουν να αυξήσουν και άλλο τον πλούτο τους. Για να συμβεί αυτό ή θα πρέπει να αυξήσουν τα έσοδα ή να μειώσουν τα έξοδα! Το πρώτο το έκαναν.........αλλά η απληστία τους οδηγεί σήμερα και παρόλο που βρήκαν τη λύση.....να επεκταθούν και προς τη δεύτερη λύση.........μέχρι να βρεθεί ένας άλλος τρελός!!!!!!! που μαζί του όμως τώρα θα έχει ακόμη και γνωστικούς αλλά απελπισμένους εξοργισμένους ή αηδιασμένους.......

Σκέψου τώρα ότι πολλοί από αυτούς συμμετέχουν όχι μόνο σε ένα, αλλά σε πολλά σχέδια και όταν μάλιστα τα σχέδια αυτά συμπίπτουν......από φυσικής απόψεως έχουμε επιπλέον δυνάμεις που σπρώχνουν προς την ίδια κατεύθυνση.......άρα τα πάντα φαίνεται να είναι θέμα χρόνου........ όχι τόσο για να πέσουν οι θρησκείες όσο για να πέσει ο ίδιος ο άνθρωπος. Τότε όμως θα έχει "ήδη" πέσει και η κάθε θρησκεία.

Και γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά?......."η άγνοια" και........."το αγρόν ηγόραζε......."

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/12/2008, 06:59:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
***


_____________________________________________________________
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
ΛΟΓΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

8/12/2008
_____________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/12/2008, 07:00:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
***


_____________________________________________________________
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
ΛΟΓΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

8/12/2008
_____________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/12/2008, 17:01:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Richter ο λογαριασμός σου απενεργοποιήθηκε για 2 ημέρες.

Κανονικά και σύμφωνα με το προσβλητικό και εμπρηστικό περιεχόμενο των μηνυμάτων σου στο παρόν θέμα καθώς και στο θέμα Συναλλαγές μέσω ανταλλαγής υπηρεσιών - μια κοινωνία χωρίς χρήματα, θα έπρεπε η απενεργοποίηση να ήταν για περισσότερο διάστημα, αλλά προσμετράται το σύνολο της συμμετοχής σου στις συζητήσεις που εκτός από κάποιες παρατηρήσεις που είχες δεχτεί στα πρώτα σου μηνύματα, σε γενικές γραμμές είναι θετική.

Θα θέλαμε επίσης να λάβεις υπόψη σου ότι η απενεργοποίηση αυτή δεν αποτελεί κάποιου είδους "τιμωρία", αλλά ευκαιρία για σένα να σκεφτείς πως μέσα από μια διαφωνία δεν βρίσκεσαι αντιμέτωπος μόνο με απόψεις αλλά και με ανθρώπους, τους οποίους δεν δικαιούσαι να προσβάλλεις με τον τρόπο που το κάνεις γράφοντας τέτοιου περιεχομένου μηνύματα. Ελπίζουμε πως δεν είχες μια τέτοια πρόθεση...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2008, 01:46:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στο τελευταίο μήνυμά μου αναφέρω ότι ο λογαριασμός του μέλους Richter απενεργοποιήθηκε προσωρινά για 2 ημέρες.

Αν και δεν αναφέρουμε στα forums (παρά σε σπάνιες περιπτώσεις) στοιχεία από την μέσω email επικοινωνία μας με μέλη των συζητήσεων, αναγκαστικά θα πρέπει να καταθέσω εδώ, ότι το μέλος Richter μου έστειλε ως απάντηση σε email που του είχα στείλει (και που αφορούσε στην χρονική απενεργοποίηση του λογαριασμού του) ένα ιδιαίτερα προσβλητικό και μάλιστα απειλητικό μήνυμα.
Τέτοιους είδους συμπεριφορές είναι εντελώς εκτός από τη νοοτροπία του esoterica και οι άνθρωποι που τις υιοθετούν σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτοί για να συμμετάσχουν στον παρόντα χώρο.

Συνεπώς, ο λογαριασμός Richter απενεργοποιείται οριστικά και δεν επιτρέπεται στον άνθρωπο αυτό να συμμετάσχει ξανά στα forums του ESOTERICA με αυτό ή οποιοδήποτε άλλο username.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2008, 13:26:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φιλη Αμαλία εμένα μου έκανε εντυπωση που είχες πει για εκείνο το μέλος οτι "επειδη κατα τα αλλα εχει καλη συμπεριφορα.."
Καθως το ίδιο ατομο εχει γραψει κ πραματα όπως "ο Gay θεος Γιαχβε.."
κ γενικά δεν ήταν κ το πιο ευγενικο άτομο..
Επισης σε ενα μηνυμα μου εδώ πριν καμια βδομάδα είχα αναφέρει και αλλες περιπτωσεις καθαρής ασέβειας κάποιων μελών κ απο αυτο το μνμ σίγουρα θα έβγαζες παρατηρησεις αν οχι απενεργοποιησεις(τουλαχιστον προσωρινες) λογαριασμων..
Αλλα δυστυχως επειδη πια δεν μπαινουνε συχνα συντονιστες κλπ στα φόρουμ τετοια φαινόμενα μένουν καποιες φορές απαρατηρητα.. ενταξει μέχρι στιγμης όμως δεν εχουν επαναληφθει οι ασέβειες.

And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=nourmU6OSSQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2008, 02:12:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Να ένας ωραίος παπάς:
http://www.youtube.com/watch?v=8DTNMSHKaPo
Δε συμφωνείτε?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2008, 00:59:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ομοφυλοφιλία στις τάξεις των άγαμων ιερωμένων σε όλες τις βαθμίδες της ιερωσύνης σύμφωνα με τον κληρικό που γράφει με το ψευδώνυμο Αβέρκιος , αγγίζει το 90% , και σε άλλο σημείο του blogspot των ομοφυλοφίλων ιερέων , από όπου και αντέγραψα τα στοιχεία , μεταξύ άλλων σημειώνει :

Πώς εξηγείται τότε ότι οι κατά κακή συγκυρία αποκαλυπτόμενοι αδελφοποιημένοι κληρικοί γίνονται αντικείμενο μομφής και γενικής κατάκρισης, κοινωνικής απόρριψης και εκκλησιαστικής καταδίωξης; Διατί δεν τους προστατεύουν οι βαθμολογικά ανώτεροί τους, αφού κι αυτοί ανήκουν σχεδόν κατά κανόνα στην ίδια αδελφοποιημένη οικογένεια. Απλούστατα, διότι σήμερα η κοινωνική αντίληψη είναι ισχυρότερη από το θάρρος που θάπρεπε να μάς εμπνέει το Ευαγγέλιο. Σήμερα εμείς οι αδελφοποιημένοι κληρικοί, αν και αποτελούμε πλειοψηφεία μέσα στον ανύμφευτο Κλήρο, δεν έχουμε το σθένος να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να διδάξουμε το λαό μας και να μεταστρέψουμε τη δυτικόφερτη κοινωνική αντίληψη σύμφωνα με την οποία οι αδελφοποιημένοι πιστοί και κληρικοί αποτελούν τη σύγχρονη μάστιγα εντός της Εκκλησίας.

Αλλά ας δούμε τι άλλο γράφει ο πατήρ Αβέρκιος στο blogspot των «Αδελφοποιημένων Κληρικών» , για την ομοφυλοφιλία και τον Χριστιανισμό , γράφοντας μεταξύ άλλων και τα εξής :

Το ζήτημα του ερωτισμού και σεξ στον Χριστιανισμό έρχεται σε κατάφορη αντίφαση με την μητρική θρησκεία του, τον Ιουδαϊσμό, τού ιδίου Θεού πατρός Γιαχβέχ. Ζήτω η αντίφαση! Στην Παλαιά Διαθήκη επιβάλλεται ο Γάμος και επιτρέπεται το σεξ όπως και το διαζύγιο για να έλθει μετά η παράξενη αίρεση του Ιουδαϊσμού, ο Χριστιανισμός δηλαδή, και να τα καταργήσει όλα. Ο ευλογημένος χριστιανικός γάμος, το μυστήριο του γάμου, το θαύμα εν Κανά της Γαλιλαίας, κλπ. είναι μετέπειτα παραχωρήσεις που γίνονται κατ’ εξαίρεση και εξ ανάγκης. Δεν είναι οι αρχικές άμεσα εσχατολογικές θέσεις ή οι ανώτατες αρετές αυτής της καταστροφικής αιρέσεως!

Πολλοί ομοφυλόφιλοι, λαϊκοί ή κληρικοί ή μοναχοί και μοναχές, οι οποίοι επιθυμούν να είναι και χριστιανοί κάνουν μεγάλο λάθος όταν προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ιδιαιτερότητά τους μέσω του ίδιου του Χριστιανισμού. Όπως μέχρις εδώ αναπτύξαμε διά χριστιανικών θεοπνεύστων κειμένων και δογμάτων αυτό είναι αδύνατο και στην εδώ ζωή και στη μέλλουσα.. Επομένως ας λάβουν τα μέτρα τους. Δεν μπορούν να έχουν «και την πίτα γερή και τον σκύλο χορτάτο». Η τροποποίηση του Χριστιανισμού αποτελεί αίρεση και αμαρτία. Μετά οι θρησκείες δεν εξελίσσονται εκτός και εάν μεταπέσουν σε αιρέσεις. Μπορεί κανείς να φτιάξει μια νέα θρησκεία ή έστω νέα αίρεση που να του αρέσει αλλά όχι να μεταλλάξει μια ήδη υπάρχουσα και να την θεωρεί ως είχε πριν. Αλλά στον Χριστιανισμό, ύστερα από όσα είδαμε, δεν μπορούμε να δούμε ποια αίρεση θα μπορούσε να συμπεριλάβει τους ομοφυλοφίλους. Αυτή η αίρεση θα πρέπει να τα κάνει όλα άνω – κάτω. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να την βλέπαμε! Την αναμένομεν!

Για περισσότερη ανάλυση πάνω στα θέματα αυτά από τους «Θεοφόρους Πατέρες» διαβάστε: Τον Τερτυλιανό που εξυμνούσε τον ευνουχισμό, τους ευνούχους για την βασιλεία των ουρανών και τις παρθένες νύμφες του Χριστού ,

τον Ιερώνυμο , τον Βοήθιο :
«Η γυναίκα είναι ένας ναός χτισμένος πάνω σε ένα υπόνομο»

τον Χρυσόστομο :
«Η γυνή άπαξ ωμίλησε και το παν κατέστρεψε» ,

τον Ωριγένη (που αυτοευνουχίστηκε για τη βασιλεία των Ουρανών, Ματθαίος 19: 12),

τον Κλήμεντα Αλεξανδρείας :
«Κάθε γυναίκα οφείλει να είναι γεμάτη ντροπή και μόνο από τη σκέψη ότι είναι γυναίκα» ,

τον Ιγνάτιο Λογιόλα, τον Ιερό Αυγουστίνο:
«Οι γυναίκες δεν πρέπει να έχουν απολύτως καμιά διαφώτιση ή παιδεία. Αλλά πραγματικά πρέπει να απομονώνονται γιατί είναι η αιτία των μισητών και ακουσίων στύσεων στους αγίους άνδρες.» ,

τον Καλβίνο, τον Odo της Cluny :
«Το να αγκαλιάζεις μια γυναίκα είναι σαν να αγκαλιάζεις ένα τσουβάλι κοπριά»
,

τον Λούθηρο :
«Αν μια γυναίκα πεθάνει από τις πολλές γέννες δεν πειράζει. Άστε την να πεθάνει. Γι’ αυτό άλλωστε πλάστηκε.» ,

τον πουριτανισμό του Προτεσταντισμού, και άλλα πολλά.
Επίσης πολλοί από τους ανωτέρω Πατέρες και άλλοι για πολλούς αιώνες (γύρω στη χιλιετία και βάλε) διατύπωναν διάφορες γνώμες για το πότε γίνανε και που είναι οι ψυχές, πότε ενώνονται με το ανθρώπινο σώμα (ποια μέρα της κυήσεως ή ποια μέρα μετά τη γέννηση), αν οι γυναίκες έχουν ψυχή και πόσο καιρό η ψυχή μένει κοντά στο σώμα όταν ο άνθρωπος ξεψυχήσει και μετά πού πάει (και βράσε όρυζα!). Για χίλια χρόνια και βάλε οι γυναίκες δεν είχαν ψυχή, μετά όμως απέκτησαν και αυτές...!

Πώς μετά να μη βγει δικαιωμένος ο Sigmund Freud τον οποίο και πάλι η εκκλησία πολέμησε; Πώς να μην πάθουν κάτι αυτές οι γυναίκες και μαζί μ’ αυτές και οι άνδρες από όλους αυτούς τους εξαίσιους τρόπους ζωής που επεβλήθησαν από τους χριστιανούς «θεοφώτιστους» διά πυρός και σιδήρου; Πώς να μην δημιουργηθούν αμέτρητες νευρώσεις και ψυχώσεις και να μη γεμίσουν τα φρενοκομεία; Π. χ. τα παραληρήματα θρησκευτικού και σεξουαλικού τύπου, κλπ., είναι συμπτώματα σχιζοφρένειας.

Για περισσότερα στο http://www.adelfopoiemenoi.blogspot.com/


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2008, 11:12:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτό που μου κάνει εμένα φοβερή εντύπωση, είναι ότι
ενώ οι κλρικοί που λέτε, είναι μια μειοψηφία και όπως αυτοί,
οι επίορκοι και σαρκολάτρες ιερείς, υπάρχουν και πλήθη άλλων
λειτουργών του Υψίστου, ορθόδοξοι, που έχουν ανεβάσει την έννοια
άνθρωπος σε επίπεδα κοντά στον Θεό, εσείς κοιτάτε μόνο αυτούς που
αποτελούν τμήμα και εικόνα της σημερινής κοινωνίας και των ηθών της
εποχής μας..
Δεν είδα κανέναν να μιλάει για τους ιερείς που έχουν οικογένειες
και δίνουν ένα καλό παράδειγμα στην διεφθαρμένη καθημερινότητα μας,
αλλά ώς συνήθως, κοιτάτε μόνο τα σαπρά δένδρα που δεν αποφέρουν καρπούς...
Δεν αναλύει κανείς έτσι το θέμα ιερείς, αλλά μόνο τους εκφυλισμένους ιερείς
και εμμέσως, πλήν σαφώς, εννοείτε ότι όλοι έτσι ειναι( αγαπητέ sesostris, μην
επηρεάζεσαι τόσο παο τον καθολικιοσμό, έχιε πουληθεί στον διάβολο εδώ κα καιρόΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2008, 11:14:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτό που μου κάνει εμένα φοβερή εντύπωση, είναι ότι
ενώ οι κλρικοί που λέτε, είναι μια μειοψηφία και όπως αυτοί,
οι επίορκοι και σαρκολάτρες ιερείς, υπάρχουν και πλήθη άλλων
λειτουργών του Υψίστου, ορθόδοξοι, που έχουν ανεβάσει την έννοια
άνθρωπος σε επίπεδα κοντά στον Θεό, εσείς κοιτάτε μόνο αυτούς που
αποτελούν τμήμα και εικόνα της σημερινής κοινωνίας και των ηθών της
εποχής μας..
Δεν είδα κανέναν να μιλάει για τους ιερείς που έχουν οικογένειες
και δίνουν ένα καλό παράδειγμα στην διεφθαρμένη καθημερινότητα μας,
αλλά ώς συνήθως, κοιτάτε μόνο τα σαπρά δένδρα που δεν αποφέρουν καρπούς...
Δεν αναλύει κανείς έτσι το θέμα ιερείς, αλλά μόνο τους εκφυλισμένους ιερείς
και εμμέσως, πλήν σαφώς, εννοείτε ότι όλοι έτσι ειναι( αγαπητέ sesostris, μην
επηρεάζεσαι τόσο παο τον καθολικιοσμό, έχιε πουληθεί στον διάβολο εδώ κα καιρόΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2008, 00:39:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
trexagireve
Αυτό που μου κάνει εμένα φοβερή εντύπωση, είναι ότι
ενώ οι κλρικοί που λέτε, είναι μια μειοψηφία και όπως αυτοί,
οι επίορκοι και σαρκολάτρες ιερείς, υπάρχουν και πλήθη άλλων
λειτουργών του Υψίστου, ορθόδοξοι, που έχουν ανεβάσει την έννοια
άνθρωπος σε επίπεδα κοντά στον Θεό, εσείς κοιτάτε μόνο αυτούς που
αποτελούν τμήμα και εικόνα της σημερινής κοινωνίας και των ηθών της
εποχής μας..

Φίλε trexagireve , Πρώτον το 90% των αγάμων ιερωμένων που είναι παθητικοί ομοφυλόφιλοι δεν είναι μειοψηφία , και δεύτερον εγώ δεν καταδικάζω την ιδιαιτερότητά τους αυτή , αλλά την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό τους να καταδικάζουν , να μέμφονται , και να καταδιώκουν τους ομοίους τους , υποδυόμενοι τους ενάρετους .
Όπως επίσης καταδικάζω και την αισχρή κατηγορία των παιδεραστών ιερέων , που βιάζουν τα παιδάκια του κατηχητικού , και ενίοτε συγκαλύπτονται από τους προϊσταμένους τους .
Φυσικά για να μη παρεξηγούμαι στην κατηγορία της μειοψηφίας κατατάσσω και τον νυν Αρχιεπίσκοπο τον οποίο εκτιμώ ως άτομο .
quote:
trexagireve
Δεν είδα κανέναν να μιλάει για τους ιερείς που έχουν οικογένειες
και δίνουν ένα καλό παράδειγμα στην διεφθαρμένη καθημερινότητα μας,
αλλά ώς συνήθως, κοιτάτε μόνο τα σαπρά δένδρα που δεν αποφέρουν καρπούς...


Εδώ φίλε trexagireve , βλέπω ότι συγχέεις δύο διαφορετικά πράγματα . Θεωρείς ότι οι έγγαμοι κληρικοί είναι έντιμοι ενώ οι έχοντες τη ιδιαιτερότητα είναι σαπρά δέντρα .
Φίλτατε υπάρχουν ανάμεσα και στους έγγαμους οικογενειάρχες κληρικούς , κάποιοι , οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με παιδεραστίες , με κλοπές , με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών , και με παράνομο χρηματισμό . Και από την άλλη υπάρχουν και ορισμένοι ιερείς οι οποίοι άσχετα με την ομοφυλοφιλική τους ιδιαιτερότητα , επιτελούν κοινωνικό έργο . Ας μη μπερδεύουμε λοιπόν τα πράγματα .
quote:
trexagireve
Δεν αναλύει κανείς έτσι το θέμα ιερείς, αλλά μόνο τους εκφυλισμένους ιερείς
και εμμέσως, πλήν σαφώς, εννοείτε ότι όλοι έτσι ειναι( αγαπητέ sesostris, μην
επηρεάζεσαι τόσο παο τον καθολικιοσμό, έχιε πουληθεί στον διάβολο εδώ κα καιρό

Κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι φίλε trexagireve , το καλιτεχνικό του Πάπα Βενέδικτου είναι «Μπέτυ» και του μακαριστού ήταν «Μπέμπα Μπλάνς» , τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα , τι πάπας τι παπάς , η θέση του τόνου αλλάζει και αν τηρηθούν οι αναλογίες του πλήθους των πιστών της κάθε εκκλησίας , η Εκκλησία της Ελλάδος είναι κατά πολύ πλουσιότερη από το Βατικανό .

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2008, 11:17:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολλές φορές έχω γράψει και με αναγκάζεις να το ξανακάνω
φίλε sesostris, ότι η συλλήβδην ομαδοποίηση, δεν ειναι δημοκρατική
έκφραση, αλλά και ότι ο χριστιανισμός δεν είναι αδελφάτο μυστικιστών,
σαν τους ναίτες ή τους scull & bones, να έχουν τέτοιους παραφυσικούς
νόμους...Οι ιερείς του Θεού, θα κριθούν απο το Θεό και, βέβαια, ανάμεσα τους,
υπάρχουν και μισθωτοί επαγγελματίες, αλλά και άλλοι ανώμαλοι,
αλλά δεν είναι αυτό το σύνολο τους...Και οι κολιοί, δεν είναι όλοι
στο ίδιο βαρέλι...Βαρέλια με κολιούς υπάρχουν αλλού, όχι στον χριστιανισμό,
εδώ έχουμε θάλασσα, όπου κολυμπανε πολλά ψάρια....
Τα μεγέθη που φέρνεις, ξέρεις ότι δεν αφορούν στους ορθόδοξους ιερείς, αλλά το
αναφέρεις μόνο και μονο γιατί αλλοιώς, θα πρέπει να παραδεχτείς ότι έχω
δίκιο κι αυτό πειράζει..nest pas?
Η τσουβαλοποίηση που επιχειρείς, είναι εξ ορισμού, απαράδεκτη...
Πάντα μιλάς για μια μειοψηφία παραδόπιστων και διεφθαρμένων ιερέων τελευταία
και δεν αναφέρεις καθόλου ότι αυτό γίνεται απο τότε
που επαγγελματοποιήθηκε η ιεροσύνη, απο μασώνους πολιτικούς, που θέλανε να
ελέγξουν την εκκλησία...
Η διαφθορά που επήλθε ήταν αναμενόμενη, μετα την επίθεση των νεοεποχιτικών
οργανώσεων, μέσα απο πλήθος νέες αιρέσεις και θρησκείες, που σκοπό έχουν να
ενωθούν όλες κάποια στιγμή, υπο το πρίσμα μιας παγκόσμιας ειδωλολατρικής και
υλιστικής θρησκείας...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2008, 23:17:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
trexagireve
Πολλές φορές έχω γράψει και με αναγκάζεις να το ξανακάνω
φίλε sesostris, ότι η συλλήβδην ομαδοποίηση, δεν ειναι δημοκρατική
έκφραση, αλλά και ότι ο χριστιανισμός δεν είναι αδελφάτο μυστικιστών,
σαν τους ναίτες ή τους scull & bones, να έχουν τέτοιους παραφυσικούς
νόμους...

Το ότι το ιερατείο έχει μετατρέψει την συντεχνία τους σε αδελφάτο είναι κοινό μυστικό φίλε μου , και οι λίγες εξαιρέσεις που πρώτος τις ανέφερα απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα . Το αν εσύ τώρα δεν θέλεις να το παραδεχθής αυτό είναι άλλο θέμα .
quote:
trexagireve
Οι ιερείς του Θεού, θα κριθούν απο το Θεό και, βέβαια, ανάμεσα τους,
υπάρχουν και μισθωτοί επαγγελματίες, αλλά και άλλοι ανώμαλοι,
αλλά δεν είναι αυτό το σύνολο τους...Και οι κολιοί, δεν είναι όλοι
στο ίδιο βαρέλι...Βαρέλια με κολιούς υπάρχουν αλλού, όχι στον χριστιανισμό,
εδώ έχουμε θάλασσα, όπου κολυμπανε πολλά ψάρια....

Δηλαδή με λίγα λόγια και σύμφωνα πάντα με τη δική σου λογική , επειδή υπάρχουν κλέφτες , απατεώνες , τοκογλύφοι , έμποροι ναρκωτικών , και κάθε είδους παράνομοι στον κόσμο , δικαιλογούνται κατ’ επέκταση και οι ρασοφόροι που κλέβουν την περιουσία του ελληνικού λαού , που ξεσπιτώνουν φτωχούς παίρνοντάς τους πίσω τη γη που οι ίδιοι τους πούλησαν , που εξαπατούν τον κόσμο , που διατηρούν οίκους ανοχής , που αποθησαυρίζουν αμύθητα πλούτη εις το όνομα της πενίας και της ακτημοσύνης για τις οποίες υποτίθεται ότι έδωσαν όρκο , και για όλα αυτά θα κριθούν από τον Θεό στην μέλλουσα ζωή ενώ μπορούν ασύδοτοι και ακατάκριτοι να γλεντούν εις υγείαν των κορόιδων στην παρούσα .
quote:
trexagireve
Τα μεγέθη που φέρνεις, ξέρεις ότι δεν αφορούν στους ορθόδοξους ιερείς, αλλά το
αναφέρεις μόνο και μονο γιατί αλλοιώς, θα πρέπει να παραδεχτείς ότι έχω
δίκιο κι αυτό πειράζει..nest pas?
Η τσουβαλοποίηση που επιχειρείς, είναι εξ ορισμού, απαράδεκτη...
Πάντα μιλάς για μια μειοψηφία παραδόπιστων και διεφθαρμένων ιερέων τελευταία
και δεν αναφέρεις καθόλου ότι αυτό γίνεται απο τότε
που επαγγελματοποιήθηκε η ιεροσύνη, απο μασώνους πολιτικούς, που θέλανε να
ελέγξουν την εκκλησία...

Τα μεγέθη που αναφέρω αφορούν και τους ορθοδόξους , και ειδικά τους Έλληνες οι οποίοι έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές στην απληστία και την απάτη μεταξύ όλων των χριστιανικών εκκλησιών . Και δεν τους τσουβάλιασα εγώ , μόνοι τους τσουβαλιάστηκαν , μόνο που εσύ και μια μερίδα φανατικών χριστιανών που δεν το παραδέχονται και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα .
Πάντως η απληστία των κληρικών είναι διαχρονική , και την βλέπουμε να εκδηλώνεται από τα πρώτα κιόλας χρόνια της επιβολής της νέας θρησκείας , όπου ο Θεοδόσιος Β’ αναγκάστηκε να θεσπίση διάταγμα με το οποίο απαγόρευε τον πλουτισμό των κληρικών , και αυτό γιατί οι Επίσκοποι έπειθαν τις πλούσιες Ρωμαίες ότι ήταν θεάρεστο και σύμφωνο με τις επιταγές του Ευαγγελίου , το να μεταβιβάζουν τις περιουσίες τους στην εκκλησία .
quote:
trexagireve
Η διαφθορά που επήλθε ήταν αναμενόμενη, μετα την επίθεση των νεοεποχιτικών
οργανώσεων, μέσα απο πλήθος νέες αιρέσεις και θρησκείες, που σκοπό έχουν να
ενωθούν όλες κάποια στιγμή, υπο το πρίσμα μιας παγκόσμιας ειδωλολατρικής και
υλιστικής θρησκείας...

Αυτές οι ενδοχριστιανικές διενέξεις που αφορούν αποκλειστικά τους χριστιανούς , και δεν με αφορούν αλλά ούτε και με ενδιαφέρουν , αρκεί με τις επεμβάσεις τους και τις διαπλοκές τους με τους εκπροσώπους της Βουλής να μην δημιουργούν προβλήματα στην ζωή και τις θεμιτές επιλογές μου .

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2008, 09:50:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μα καλέ μου sesostris, εσύ μπερδεύεις το ανθρώπινο
στοιχείο που επηρεάζει σαφώς μεγάλο πσοστό των ιερέων, αφού
πληρώνονται κι είναι μισθωτοί,με την διαφθορά και το έγκλημα, η την
ανήθικη πράξη...
Δεν υπάρχει διαχωρισμός; Άνθρωποι είναι κι αυτοί, σε μια κοινωνία, που
μας έχει κάνει όλους, λίγο πολύ, το ίδιο, ένα αμάλγαμα θέσεων και αντιφατικών
κινήσεων....Όλοι επηρεάζονται και οι ιερείς στην υλιστική εποχή μας...ο
άνθρωπος, έχει ελαττώματα...Το ξέρεις...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2008, 12:22:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
και οι λίγες εξαιρέσεις που πρώτος τις ανέφερα απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα .

Και ποιός το λέει αυτο?

And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=nourmU6OSSQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2008, 17:30:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Sesostris:
Η ομοφυλοφιλία στις τάξεις των άγαμων ιερωμένων σε όλες τις βαθμίδες της ιερωσύνης σύμφωνα με τον κληρικό που γράφει με το ψευδώνυμο Αβέρκιος , αγγίζει το 90% , και σε άλλο σημείο του blogspot των ομοφυλοφίλων ιερέων , από όπου και αντέγραψα τα στοιχεία , μεταξύ άλλων σημειώνει :

Kαι οι παράνομοι πιστεύουν ότι οι παράνομοι αγγίζουν το 90% κάνε ένα γκάλοπ στις φυλακές και θα δεις τι θα σου πουν........
Επειδή ένας τοιούτος! και «ίσως» ιερωμένος!.....αφού δεν έγραψε το επώνυμό του...............(και σίγουρα είναι προβοκάτορας ένας από τους πολλούς!), έγραψε ότι έγραψε εσύ αγαπητέ sesostris τον πίστεψες? γιατί το υιοθέτησες ελαφρά την καρδία?..........κάνεις για εισαγγελέας!!!!!!

Τη θέση της γυναίκας τη γνωρίζουμε ποια είναι μέσα από την Καινή Διαθήκη και τις πράξεις των Αποστόλων! πολλές φορές έχετε αναφερθεί εσείς οι Χριστιανομάχοι και τις ίδιες φορές απαντήθηκε με εδάφια μέσα από τα Θεάρεστα αυτά έργα και τονίστηκε η ισότητα που πηγάζει κατ΄ εντολή του Κυρίου ημών Χριστού! από κει και έπειτα ίσως θα έπρεπε όλοι αυτοί που ανέφερες τις απόψεις τους σχετικά με τη γυναίκα, να ερωτηθούν σήμερα!

Επειδή όμως αυτό είναι αδύνατο και επειδή δυστυχώς δεν μπορούν να απολογηθούν καλά θα κάνεις να μας φέρεις ολόκληρο το κείμενο και όχι ένα απλό απόσπασμα το οποίο ενδεχομένως να αλλοιώνει το νόημα! κάτι που πολλές φορές έχει αποδειχθεί όταν τελικά μελετάμε ολόκληρο το κείμενο και όχι ένα μικρό απόσπασμα! Όπως ακριβώς συνέβη με το δήθεν ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ «ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ», το πρώτο Άουσβιτς της ιστορίας και Άουτσιβιτς του Χριστιανισμού που ήταν η Σκυθούπολη!.........ενώ μόλις εμφανίστηκε ολόκληρο το κείμενο αποδείχτηκε το "καμία απολύτως σχέση"......ένα ψέμα του Δαυλού! και τίποτα περισσότερο!

Εγώ από μεριάς μου δεν είμαι μέσα στα σώβρακα των ιερωμένων για να δω τι μπαίνει και τι βγαίνει!

Θεωρώ όμως λάθος την αγαμία στις τάξεις της εκκλησίας και σε όλους τους βαθμούς!

Θα πρέπει κατ' εμέ να καθιερωθεί ο ευνουχισμός!
Αφού ο Δεσπότης ή ο Αρχιεπίσκοπος ή ο μοναχός! (εξαιρούνται όσοι αποφασίσουν να μονιάσουν σε μεγάλη ηλικία!), θέλουν να είναι ανύπαντροι αυτό συνεπάγεται και το ότι το εργαλείο τους, βγαίνει σε αχρηστία!
Άρα δε χρειάζεται!........άρα ευνουχισμός! με αυτόν τον τρόπο θα κλείσουνε όλα τα "κακά" στόματα. Από κει και έπειτα η επιστήμη στις μέρες μας έχει προχωρήσει ώστε αυτό να γίνει τελείως ανώδυνα! Οπότε δεν τίθεται θέμα πόνου!

Εδώ να επισημάνω και ότι θα πρέπει να υπάρχει μια δοκιμή (1-2 ετών) και μόνο για τους μοναχούς! για το αν όντως θέλει κάποιος να μονιάσει
Γιατί στη δοκιμαστική αυτή πορεία μπορεί να το μετανιώσει και θέλει να φύγει!

Ώσπου να συμβεί αυτό όμως, «δικαιούται» ο κάθε Χριστιανομάχος να κατηγορεί ασύστολα! αφού του δίνεται (από τους κανόνες των ιερωμένων)το δικαίωμα!)

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Michael Design
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Uganda
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2008, 20:07:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Michael Design  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

europaios2
.....Θα πρέπει κατ' εμέ να καθιερωθεί ο ευνουχισμός!
Αφού ο Δεσπότης ή ο Αρχιεπίσκοπος ή ο μοναχός! (εξαιρούνται όσοι αποφασίσουν να μονιάσουν σε μεγάλη ηλικία!), θέλουν να είναι ανύπαντροι αυτό συνεπάγεται και το ότι το εργαλείο τους, βγαίνει σε αχρηστία!
Άρα δε χρειάζεται!........άρα ευνουχισμός!.....


Παρεμπιπτόντως…. μήπως γνωρίζεις τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος Ηγούμενος;;

•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2008, 20:24:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ παππα-ροσυζήτηση έχει πέσει στο φόρουμ. Και στο θέμα με τα θύματα μιλάνε για "δίδυμα".
Θα πέσει φωτιά να σας κάψει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2008, 22:31:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Πολύ παππα-ροσυζήτηση έχει πέσει στο φόρουμ.

Συμφωνώ. Κι από τους ίδιους παππά-ρες.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 00:06:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
trexagireve
Μα καλέ μου sesostris, εσύ μπερδεύεις το ανθρώπινο
στοιχείο που επηρεάζει σαφώς μεγάλο πσοστό των ιερέων, αφού
πληρώνονται κι είναι μισθωτοί,με την διαφθορά και το έγκλημα, η την
ανήθικη πράξη...
Δεν υπάρχει διαχωρισμός; Άνθρωποι είναι κι αυτοί, σε μια κοινωνία, που
μας έχει κάνει όλους, λίγο πολύ, το ίδιο, ένα αμάλγαμα θέσεων και αντιφατικών
κινήσεων....Όλοι επηρεάζονται και οι ιερείς στην υλιστική εποχή μας...ο
άνθρωπος, έχει ελαττώματα...Το ξέρεις...

Και η ηγεσία της εκκλησίας φίλε trexagireve τι κάνει με αυτούς τους επίορκους ρασοφόρους που την διασύρουν με τις πράξεις τους ;
Τους ανέχεται , προσπαθεί να τους καλύψει , κάνει πως δεν καταλαβαίνει , και μόνο όταν θα φθάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο και δεν μπορεί να κάνη αλλιώς , τότε μόνο κάνει δηλώσεις και καταδικάζει τις πράξεις τους , αλλά και πάλι όταν ασχοληθεί η δικαιοσύνη μ’ αυτούς επεμβαίνει παρασκηνιακά για να πέσουν στα μαλακά και έτσι έχουμε δικαιοσύνη δυο ταχυτήτων , μια για σένα και για μένα και όλους τους ανώνυμους πολίτες , και μια για τους επώνυμους απατεώνες , τους κληρικούς και τους αστυνομικούς . Για τους πολιτικούς υπάρχει ατιμωρησία .

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 00:55:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
europaios2
Επειδή όμως αυτό είναι αδύνατο και επειδή δυστυχώς δεν μπορούν να απολογηθούν καλά θα κάνεις να μας φέρεις ολόκληρο το κείμενο και όχι ένα απλό απόσπασμα το οποίο ενδεχομένως να αλλοιώνει το νόημα! κάτι που πολλές φορές έχει αποδειχθεί όταν τελικά μελετάμε ολόκληρο το κείμενο και όχι ένα μικρό απόσπασμα! Όπως ακριβώς συνέβη με το δήθεν ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ «ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ», το πρώτο Άουσβιτς της ιστορίας και Άουτσιβιτς του Χριστιανισμού που ήταν η Σκυθούπολη!.........ενώ μόλις εμφανίστηκε ολόκληρο το κείμενο αποδείχτηκε το "καμία απολύτως σχέση"......ένα ψέμα του Δαυλού! και τίποτα περισσότερο!

Επειδή αυτές είναι απόψεις του πατρός Αβέρκιου αγαπητοί europaioi (οριτζιναλ και ινστρούχτορα), γι' αυτό παρέθεσα και το link της σελίδας οπότε μπορείτε να απευθυνθείτε στον ίδιο τον πατέρα Αβέρκιο να σας λύση τις απορίες σας . Όσο για την Σκυθούπολη το (δήθεν) είναι άποψη δική σας και των απολογητών , όχι των ιστορικών .
quote:
europaios2
Θεωρώ όμως λάθος την αγαμία στις τάξεις της εκκλησίας και σε όλους τους βαθμούς!

Θα πρέπει κατ' εμέ να καθιερωθεί ο ευνουχισμός!
Αφού ο Δεσπότης ή ο Αρχιεπίσκοπος ή ο μοναχός! (εξαιρούνται όσοι αποφασίσουν να μονιάσουν σε μεγάλη ηλικία!), θέλουν να είναι ανύπαντροι αυτό συνεπάγεται και το ότι το εργαλείο τους, βγαίνει σε αχρηστία!
Άρα δε χρειάζεται!........άρα ευνουχισμός! με αυτόν τον τρόπο θα κλείσουνε όλα τα "κακά" στόματα. Από κει και έπειτα η επιστήμη στις μέρες μας έχει προχωρήσει ώστε αυτό να γίνει τελείως ανώδυνα! Οπότε δεν τίθεται θέμα πόνου!Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Ωριγένης λοιπόν .... Μετά από αυτό ίσως οι Αρχιμανδρίτες θα πρέπη να απόκαλούνται σκέτοι Μανδρίτες .

Παπά μου αγωνίσου
πριν χάσης το κ@βλί σου
Δίχως τα εργαλεία
τι θες τα μεγαλεία ;

Γειά σας europaioi με τις ιδέες σας .


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 01:10:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sesostris

Παπά μου αγωνίσου
πριν χάσης το κ@βλί σου
Δίχως τα εργαλεία
τι θες τα μεγαλεία ;

Φίλε μου Sesostris, δεν είναι δυνατόν να "περάσει" η πρόταση των ευρω--παίων, δίοτι οι άγαμοι παπάδες θα χάσουν τη... μισή δραστηριότητά τους και μεγάλο μέρος της άλλης μισής...
Δεν θα τολμάει κανείς να περάσει ούτε απ' έξω από ναό ή μοναστήρι...


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 17 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy