ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Γιατί οι ΗΠΑ θέλουν μονομερώς να επιτεθούν στο Ιράκ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
bladerunner
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
391 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2003, 20:08:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους bladerunner  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
(Μου το έστειλαν και το ανέβασα...)

Εδώ και πενήντα χρόνια το δολάριο είναι το νόμισμα με το οποίο γίνονται οι εμπορικές συναλλαγές παγκόσμια. Τα αμερικάνικα χαρτονομίσματα τυπώνονται μόνο από το Federal Reserve, το οποίο βασικά, αντιπροσωπεύεται από ένα κονσόρτσιουμ εβραϊκών τραπεζών που εδρεύουν στην Αμερική.

Δηλαδή εάν η Ισπανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, ήθελε να αγοράσει κάτι αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων, έπρεπε πρώτα να παράγει και μετά να πουλήσει προϊόντα ή υπηρεσίες αντίστοιχης αξίας. Εάν οι ΗΠΑ ήθελαν το ίδιο πράγμα, το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να τυπώσουν τα χρήματα και μόνο.

Αυτό ακριβώς έκαναν οι ΗΠΑ τα τελευταία 50 χρόνια. Τύπωναν δολάρια κάθε φορά που είχαν ανάγκη, χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη κάλυψη σε χρυσό. Γι αυτό το λόγο σήμερα το εμπορικό ισοζύγιο των ΗΠΑ έχει σημειώσει ένα αρνητικότατο ρεκόρ: μείων 2,5 τρισεκατομμύρια, δηλαδή 2.500 δισεκατομμύρια δολάρια. Για τα επόμενα τρία χρόνια προβλέπεται μια δραματική κατάληξη που μπορεί να φτάσει και τα 3.500 δισεκατομμύρια δολάρια. Όσο καιρό όμως το δολάριο παραμένει το παγκόσμιο νόμισμα συναλλαγών για τις ΗΠΑ, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Κάθε φορά που η Αμερική χρειάζεται χρήματα, τα τυπώνει και έτσι πληρώνει όλα της τα χρέη. ¨Αρα οι ΗΠΑ ζουν με δανεικά σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Το πρόβλημα λοιπόν, μόλις τώρα αρχίζει. Το Ιράκ είναι η πρώτη χώρα του OPEC (Παγκόσμιος Οργανισμός Πετρελαίου) που δεν δέχεται πλέον δολάρια και πουλάει πετρέλαιο μόνο έναντι Ευρώ. Αυτό ξεκίνησε στις 6/11/2000 όταν η ισοτιμία του Ευρώ ήταν 0,8 έναντι του δολαρίου. Στην αρχή το Ιράκ είχε χάσει πάρα πολλά χρήματα από αυτή την τολμηρή ενέργεια. Σήμερα όμως το Ευρώ είναι μεγαλύτερο του δολαρίου και φυσικά τα κέρδη του Ιράκ πολύ μεγαλύτερα από την πώληση του πετρελαίου. Αυτή είναι η κίνηση του Σαντάμ που έχει εξοργίσει την Αμερική.

Το πρόβλημα γίνεται πιο σοβαρό καθώς άλλες δύο χώρες του OPEC το Ιράν και η Σαουδική Αραβία θέλουν και αυτές να εφαρμόσουν πωλήσεις σε Ευρώ, ενώ ήδη η Βενεζουέλα που κατέχει το 7 % των πετρελαϊκών αποθεμάτων παγκοσμίως, έχει αλλάξει τα μισά συναλλαγματικά της αποθέματα από δολάρια σε Ευρώ. Βασικά αυτή είναι και η τελική επιδίωξη όλων των χωρών του OPEC καθώς, το δολάριο χάνει όλο και περισσότερο έδαφος.

Οι κεντρικές τράπεζες των δύο από τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου, της Ρωσίας και της Κίνας, έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έτσι εξηγείται γιατί σήμερα υπάρχει πληθώρα δολαρίων στην παγκόσμια αγορά και ταυτόχρονα πολύ μεγάλη ζήτηση για το ευρωπαϊκό νόμισμα, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση του αμερικανικού νομίσματος.

Αυτό είναι το τελικό χτύπημα για την αμερικάνικη οικονομία για την οποία ο Alan Greenspan, ο διοικητής του Federal Reserve, προβλέπει ότι θα χαθούν δισεκατομμύρια δολάρια στους επόμενους μήνες. Εάν το Ευρώ πάρει την θέση του δολαρίου στις παγκόσμιες αγορές εκτός απ’ το ότι το δολάριο θα χάσει ακόμη περισσότερη αξία, οι ΗΠΑ δεν θα μπορέσουν πλέον να ρίχνουν δολάρια στην αγορά όπως άλλωστε έκαναν μέχρι τώρα, δηλαδή χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη κάλυψη σε χρυσό. Επομένως, όλες οι χώρες του κόσμου θα προτιμούν συναλλαγές με το ευρωπαϊκό νόμισμα κάνοντας έτσι συναλλαγματικά αποθέματα σε Ευρώ για να αγοράζουνε πετρέλαιο από τον OPEC.
Ήδη, το δολάριο διατηρείται τεχνητά από διάφορες χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας κατόπιν διάφορων πολιτικό-οικονομικών τεχνασμάτων των ΗΠΑ με τις κυβερνήσεις αυτών των κρατών. Άλλωστε, οι ΗΠΑ καταναλώνουν σχεδόν ότι παράγουν αυτές οι χώρες. Τους δανείζει χρήματα, αυτές παράγουν τα προϊόντα τους που τα απορροφούν οι ΗΠΑ και κατόπιν με το εμπορικό κέρδος πληρώνουν τα «δανεικά» στην Αμερική.
Οικονομολόγοι και τραπεζίτες προειδοποιούν ότι εάν η Ασία δεν υποστηρίξει το δολάριο έστω και τεχνητά, αυτό θα συντριβεί. Όμως πολλές χώρες στην Ασία έχουν στραφεί ήδη προς το Ευρώ διότι και αυτές χρειάζονται πετρέλαιο. Και ο OPEC σύντομα θα πουλάει πετρέλαιο μόνο σε Ευρώ.

Έτσι λοιπόν, ο Bush ονόμασε Άξονα του Κακού όλες αυτές τις χώρες που πουλάνε πετρέλαια σε Ευρώ ή θέλουν να καταργήσουν το δολάριο από τα συναλλαγματικά τους αποθέματα. Με διάφορα τεχνητά προσχήματα θέλουν να επιτεθούν εναντίον τους (π.χ. Ιράκ) ή να εγκαταστήσουν κυβερνήσεις μαριονέτες που οι ίδιοι θα ελέγχουν (π.χ. Βενεζουέλα), ώστε να επαναφέρουν την προηγούμενη κατάσταση.

Αυτός είναι ο λόγος που η Βρετανία το «παίζει» αναποφάσιστη για το Ευρώ. Εάν το έκανε, αυτομάτως θα ήταν αντίθετη προς τις ΗΠΑ. Οι Βρετανοί είναι πονηροί όπως πάντα: εάν οι ΗΠΑ τα καταφέρουν με το δολάριο, αυτοί θα κρατήσουν την λίρα – εάν η Ε.Ε. σταματήσει τον πόλεμο, σύντομα θα ακολουθήσουν το Ευρώ.

Το Ιράκ είναι μόνο το πρώτο βήμα….


lefteris
Νέο Μέλος

Greece
15 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2003, 23:53:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους lefteris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σωστος .Που το βρήκες?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χρηστος τσιρακιδης
Νέο Μέλος


38 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2003, 00:24:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χρηστος τσιρακιδης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Bladerunner πιστευω οτι κανεις λαθος και οι Η.Π.Α. προκειται να επιτεθουν στο Ιρακ γιατι πρωτον βρισκονται σε πολεμο με την τρομοκρατια και δευτερον ενδιαφερονται για την επιβολη της ειρηνης σε παγκοσμιο επιπεδο!


Υ.Γ. γιατι δεν πειθεται κανενας με αυτα τα λογια?

ViolatorΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

RMCCTR
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
79 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2003, 19:21:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλο το κειμενο αλλα πιστευω οτι οι ΗΠΑ θελουν να ξεκινησουν πολεμο μονομερως για να ελεγχουν τα πετρελαια του Ιρακ μονομερως.
Προσφατα διαβασα το βιβλιο "Η τρομακτικη απατη" του Thierry Meyssan οπου αναλυεται η 11η Σεμπτεμβριου και τα επακολουθα της.
Αλλη μια θεωρια συνομοσιας θα πειτε, αλλα το βιβλιο παρεχει πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες για τον πολεμο στο Αφγανισταν αλλα και στο Ιρακ

Φιλικα...

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2003, 20:21:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ................................... ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ(ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΛΛΗ ΓΕΛΙΟ)

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2003, 21:23:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Bladerunner πιστευω οτι κανεις λαθος και οι Η.Π.Α. προκειται να επιτεθουν στο Ιρακ γιατι πρωτον βρισκονται σε πολεμο με την τρομοκρατια και δευτερον ενδιαφερονται για την επιβολη της ειρηνης σε παγκοσμιο επιπεδο!


Υ.Γ. γιατι δεν πειθεται κανενας με αυτα τα λογια?

Violator


Eλα ντε!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

bladerunner
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
391 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2003, 21:27:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους bladerunner  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Σωστος .Που το βρήκες?
Μου το έστειλε κάποιος φίλος, που του το έστειλαν, που του το έστειλαν και πάει λέγοντας...
Πάντως το κανονικό είχε και 2 διευθύνσεις, που δεν έχω κοιτάξει για να πω την αλήθεια:

http://ist-socrates.berkeley.edu/~pdscott/iraq.html
www.ratical.org/ratville/CAH/RRiraqWar.html
και

http://www.nytimes.com/financialtimes/international/FT1045510816173.html

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2003, 21:32:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Σωστος .Που το βρήκες?

http://ist-socrates.berkeley.edu/~pdscott/iraq.html
www.ratical.org/ratville/CAH/RRiraqWar.html
" target="_blank"> http://ist-socrates.berkeley.edu/~pdscott/iraq.html
www.ratical.org/ratville/CAH/RRiraqWar.html

Eλπίζω να βοήθησα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2003, 21:36:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Oops!
Με τον φίλο bladerunner όχι μόνο έχουμε τις ίδιες πηγές αλλά απ΄ότι φαίνεται είμαστε on line στο forum την ίδια ώρα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

demosthenis
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2003, 01:40:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους demosthenis  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος demosthenis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ασφαλως και θα συμφωνησω με τον φιλο bladerunner
..χρηστο ειναι μαλλον ωρα για ξυπνημα ...φιλικα παντα

D.Β15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χρηστος τσιρακιδης
Νέο Μέλος


38 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2003, 17:34:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χρηστος τσιρακιδης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΩΡΑ ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΜΑ?demosthenis ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ?ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ!

ViolatorΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

bladerunner
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
391 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2003, 20:09:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους bladerunner  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδιά χάρηκα που το βρήκατε ενδιαφέρον....

Αντιγράψτε το και στειλτε το και σε άλλους, όπως και κάθε αξιόλογο στοιχείο βρίσκεται εδώ μέσα....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

bladerunner
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
391 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2003, 20:12:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους bladerunner  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Oops!
Με τον φίλο bladerunner όχι μόνο έχουμε τις ίδιες πηγές αλλά απ΄ότι φαίνεται είμαστε on line στο forum την ίδια ώρα
Τί νομίζεις; Μικρός είναι ο κόσμος...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

bladerunner
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
391 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2003, 19:29:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους bladerunner  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σήμερα άκουσα το χειρότερο των μπούρδων από όσα έχει πει κατά καιρούς ο Μπους για το θέμα του πολέμου στο Ιράκ.

Ότι έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση με τον Μπιν Λάντεν γιατί είχε λέει απειλήσει κάποτε τη γυναίκα του σε μια περιοδία της στη Μέση Ανατολή.

Μόνο μια φράση δικαιολογεί όλα αυτά:

Έλα $&#*&$* στον τόπο σου
και *$@*%*#@ μη γυρεύεις...


(Πιπέρι στο στόμα... )

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

indigo_boy
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Western Sahara
493 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2003, 21:36:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους indigo_boy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΡΑΓΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ
Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ?
ΦΙΛΙΚΑ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Silverwolf
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Sweden
565 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2003, 22:36:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Silverwolf  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Silverwolf  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕ ΑΡΧΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2003, 23:04:35  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ πάντος σήμερα ακουσα στο Ιταλικό κανάλι ....οτι καραδοκεί Τρίτος παγκόσμιος !!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
bladerunner
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
391 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2003, 23:32:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους bladerunner  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας μην πετάμε μια ατάκα και προκαλούμε πανικό...

Εντάξει θα δούμε αν θα εξεληχθεί σε 3ο παγκόσμιο...

Προπαντώς ψυχραιμία...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alastis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Brazil
420 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2003, 01:28:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τα πραγματα παιδια δεν πανε και τοσο καλα. Καταρχας, δεν πιστευω οτι ενας τοσο βλ@κ@ς ανθρωπος εχει στα χερια του την τυχη ολων μας. Πιστευω οτι αλλοι ειναι αυτοι που πραγματικα κυβερνουν και του δινουν εντολες.
Ενας τετοιος ,αδιαλακτης στασης και με το ετσι θελω, πολεμος θα αναψει τα αιματα επικυνδυνα και στα υπολοιπα Αραβικα κρατη και ποιος αποκλειει μια γενικευμενη συρραξη???

Μακαρι, εστω και την εσχατη ωρα να μην συμβει κατι τετοιο...Μακαρι

...open minds are better minds!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ITNOS
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
55 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2003, 01:40:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ITNOS  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος ITNOS  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
To gnwrizete oti 17/3/03 ligei h prothesmia symorfoshs toy Sadam kai oti oi Aglo-Amerikanoi tha pane na ta spasoun ola?Gia na doume ti tha ginei arage me to dollario kai thn lira!Perimenoume...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Great
Νέο Μέλος


17 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2003, 02:04:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Great  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετω τους φιλους της ενδιαφερουσας συζητησης,
Απορω πως δεν το ειχα δει νωριτερα αυτη τη συζητηση.
Πιστευω οτι ο κυριοτερος λογος ειναι τα πετρελαια του Ιρακ αλλα και η θεωρια που μας εγραψε ο φιλος bladerunner ειναι πολυ ενδιαφερουσα. Εγω ανακαλυψα ενα site το οποιο μιλαει και για τον πολεμο και γι να βοηθησω θα σας παραθεσω το link για το αρθρο και για το site γενικα.
Αρθρο : http://www.fws.gr/iraq.htm
Site : http://www.fws.gr
Εγω το βρισκω πολυ ενδιαφερον site πιστευω να αρεσει και σε σας


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy