ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
 Dr. Know (Οι απαντήσεις που ψάχνατε)
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 15
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2010, 11:41:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Πού ναι η μπάλα, ΩΩΩ, που ναι η μπάλα;...


ΝΑΤΗ,
ΦΙΛΤΑΤΕ trexagireve,
ΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ zip.
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ
...ΦΟΥΡΙΟΖΟΣ


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2010, 11:43:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλή σου μέρα αγαπητή μου Καποδίστρια...Ναι το παλικάρι ,μας
ετοιμάζεται για καμ μπάκ...
Να μην βγώ να το προυπαντήσω;...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2010, 10:33:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ο θεος εμπεριεχει το κακο ?

Αναμφίβολα. Διαφορετικά, δεν θα υπήρχε το καλό φαγητό, το καλό κρασί και το καλό σεξ.

Σημ : Καλή ερώτηση ... χε,χε

*Η ερώτηση έγινε από τον χρήστη makfor στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9157&whichpage=13

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2010, 10:53:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε τι γλώσσα είπε ο Θεός να γίνει φως;

Κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποίησε Assembly δηλ. μια γλώσσα χαμηλού επιπέδου, πολύ κοντά στην γλώσσα μηχανής. Είναι προφανές ότι η "Δημιουργία του Κόσμου" σε αυτήν την γλώσσα απαιτεί πολύ καλή γνώση της λειτουργίας ενός υπολογιστή και πολύ καλό χειρισμό της γλώσσας αυτής, καθώς συγκριτηκά με άλλες γλώσσες υψηλότερου επιπέδου (Εβραϊκά, Ελληνικά, Γαλλικά κτλ), αυτή είναι η πιο δυσνόητη από έναν ανθρώπινο νου. Τουτ' έστιν, εκείνη η 10110000 01100001 χθες το βράδυ με την πικάντικη σάλτσα, μου 'κανε το στομάχι κρεματόριο του ’ουσβιτς.

*Η ερώτηση έγινε από το μέλος Vasiliscm στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=9157

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2010, 08:29:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μπορεί ο κάθε επιδειξιμανής όταν πιστεύει ότι οι γυναίκες απέναντί του είναι πάνω από 18, να βγαίνει και να τις υποδέχεται με τα σώβρακα?

Εξαρτάται από το σώβρακο. Εννοώ δηλ. από την μάρκα του, την σύνθεσή του και το ύφος του. Αν είναι απο 'κείνα τα ελαστικά Αρμάνι, μαύρο, εξώραφο, και συνδυάζεται με το σεταρισμένο φανελάκι του, τότε κατά πάσα πιθανότητα ο υποτιθέμενος επιδειξιμανής θέλει να προσθέσει ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό και στυλιστικό ύφος στην υποδοχή του τονίζοντας το γούστο του, και - γιατί όχι ; - την κοινωνική του θέση ή την επαγγελματική του καταξίωση. Αν όμως το σώβρακο είναι από 'κείνα τα άσπρα βαμβακερά ΜINERVA, τα κιτρινο-τσούτσουνα με την χαρακτηριστική τσέπη - θήκη έμπροσθεν, που ξεχειλώνουν μετά το πρώτο πλύσιμο, τότε το πράγμα αλλάζει και φτάνει στα όρια του χυδαίου χωρίς να αποκλείουμε και την περίπτωση να διαπράττεται σοβαρότατο αδίκημα κατά της αισθητικής. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση το σώβρακο να είναι BOXER, αρχιδοχαλιαμπάλικο σωβρακάκι δηλ. συνήθως με τον Τουϊτι ή τον Τaz ζωγραφισμένους πάνω του, οπότε εκεί ο υποτιθέμενος επιδειξιμανής μόλις έχει γυρίσει από το λούνα πάρκ και θέλει να υποδηλώσει στον άνθρωπο που υποδέχεται πως είναι έτοιμος να ανέβει για άλλη μια φορά στο Τροχό και στο Τρενάκι του Τρόμου. Αν πάλι το "τ' αρχiδια μας κουνιούνται δεξιά κι αριστερά / και μοιάζουνε να είναι σακούλες με λεφτά" boxeράκι δεν έχει cartoons ζωγραφισμένα αλλά είναι τραπεζομαντιλέ καρώ, τότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο υποτιθέμενος επιδειξιμανής να είναι ένας φαλλοκράτης μεγαλωμένος σε πατριαρχική οικογένεια αυστηρών αρχών και ηθών, τηρουμένων των παραδόσεων που θέλουν σώνει και ντε τραπεζομάντιλο στο Κυριακάτικο τραπέζι από την μια και ζωή χαλίφη από την άλλη με γυναίκα και υποχρεωτική γκόμενα.

Από τα παραπάνω προκύπτει ασφαλώς, πως σε κάθε περίπτωση οι γυναίκες ,όταν τις υποδέχονται σωβρακοντυμένοι άνδρες στα κατώφλια των σπιτιών τους, θα πρέπει όπωσδήποτε να εξετάζουν εξονυχιστικά το εσώρουχο τους γιατί όπως λέει και ο λαός, από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει κι από τα μάτια στο βρακί ριζώνει και δεν βγαίνει.

Σημ : Δεν εξετάζεται η περίπτωση σώβρακου - σκελέας, μάλλινου, που πιάνει όλο το πόδι, καθώς ο υποτιθέμενος επιδειξίας ΔΕΝ υπηρετεί την θητεία του ούτε βρίσκεται σε χαράκωμα της Πίνδου.

*Η ερώτηση έγινε από το μέλος eurοpaios2 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=14&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=9157


Edited by - zip on 21/09/2010 09:33:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2010, 16:13:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ανάβεις φωτιές, ανάβεις και όλα τα καίς... μας έλειψεςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 08:53:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ κι επειδή σήμερα το κράτος θα παραλύσει - όχι δηλ. πως τις άλλες μέρες περπατάει αλλά λέμε - ο Dr. Know θα βρίσκεται σήμερα κοντά σας όλη την ημέρα, έτοιμος να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες, από το αν ο Δανιήλ είναι προφήταρος ή όχι, μέχρι το αν υπάρχουν WC στον Παράδεισο για να κάνει τσίσα και κακά του ο Χριστόδουλος. Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέσα για τις ερωτήσεις που θα διατυπωθούν (5 τμχ Prozac, 10 τμχ Hipnosedon, 5 τμχ Vulbegal), συνεπώς, οι διαγωνιζόμενοι μπορούν άφοβα να προχωρήσουν στις ερωτήσεις τους.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 10:02:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οκ ντοκ, θα 'θελα να σε ρωτήσω πόσο μεγάλο κακό είναι ή δεν είναι η μοιχεία;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 11:33:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πρωτού απαντήσω στην ερώτηση του Dr Jekyll Mr Hyde, προηγείται μία άλλη :

γιατί να καπνίζει κάποιος ;

Χε, με 15% - παίζεται αυτό, εγώ λέω να κάνει η μάνα ρε κουφάλες! - έλλειμα για το 2009, το ερώτημα δεν είναι γιατί να καπνίζει κάποιος, αλλά ΤΙ να καπνίζει κάποιος. Τι απ' όλα δηλ. : Τσιγάρο ; Πούρο ; Ναργιλέ ; Φούντα ή Πίπα ; Ιδού η απορία ...

το ερώτημα έγινε από το μέλος Jason_18 στο θέμα που ο ίδιος άνοιξε : http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5268&whichpage=1&ARCHIVE=

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 11:47:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
πόσο μεγάλο κακό είναι ή δεν είναι η μοιχεία;

H μοιχεία, δηλ. η μ(ου)- ηχεί - α δηλ. κάτι μου ηχεί στ' αυτιά κι αυτό το κάτι είναι "α!", είναι αμφισβητούμενη έννοια. Και το λέω αυτό γιατί το "α", το τελικό δηλ. είναι αυτό που καθορίζει αν είναι καλό ή κακό πράγμα. Εξαρτάται από το ποιος το λέει, πως το λέει και πότε το λέει. Μία περίπτωση είναι να το λέει μια πιτσιρίκα σε έναν ενισχυμένο σομιέ Dynaflex την στιγμή που η αρκούδα τρυπώνει από την πίσω τρύπα του φράχτη - καταλάβατε έτσι ; - Ε, τότε το "α" είναι "Αααα!!!" και συνεπώς δεν είναι κακό, είναι καλό για την πιτσιρίκα. Πολύ καλό για την πιτσιρίκα! Ε, αυτή η περίπτωση φτάνει. Τι να λέμε τώρα για άλλες ...

Από Θρησκευτικής άποψης, Χριστιανικής δηλ. η μοιχεία εμπεριέχεται στις 10 εντολές του Θεού που ο ίδιος έδωσε στον Μόουζες στο όρος Σινά. "Ου μοιχεύσεις" του έγραψε κι εκείνος τον έγραψε κανονικά. Και μαζί μ' αυτόν, τον γράψαμε κι εμείς ... "Μοιχεύσεις δεν μοιχεύσεις, την πιστωτική πάλι εσύ θα την πληρώσεις". Το ερώτημα βέβαια που πρέπει να απασχολήσει όλα τα θρησκόληπτα ψώνια, είναι γιατί ο θεός έβαλε μια τέτοια εντολή μέσα στις 10 απαγορεύσεις του. Γιατί έβαλε δηλ. την εντολή "ου μοιχεύσεις" ; Τι ήθελε να πει ή τι ήθελε να προλάβει ; Την Σούζι, την Πάολα ή μήπως τους απανταχού πηδηχταράδες και ειμαιογαμάουες ; Αυτά είναι ερωτήματα κύριοι ... αυτά ...

Το "ου μηχεύσεις" βέβαια, δεν το είπε μόνον ο God, το έχει πει και η Πέγκυ Ζήνα. Ξέρετε ... "αν πας με άλλη, θα σου σπάσω το κεφάλι", αλλά μάλλον εδώ πρόκειτε για ψυχασθένεια εκδικητικής μορφής ...

Edited by - zip on 07/10/2010 12:26:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 12:24:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Από Θρησκευτικής άποψης, Χριστιανικής δηλ. η μοιχεία εμπεριέχεται στις 10 εντολές του Θεού που ο ίδιος έδωσε στον Μόουζες στο όρος Σινά. "Ου μοιχεύσεις" του έγραψε κι εκείνος τον έγραψε κανονικά.
Δεν είμαι σίγουρος ότι καλύψαμε όλες τις απόψεις
αλλά θα συμφωνήσω ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι καλό για την πιτσιρίκα...
Αλλά η πιτσιρίκα είναι πιτσιρίκα και χωρίς να το ξέρει ίσως να βαπτίστηκε "Βάλια", όνομα που ακούγεται καλύτερα όταν μπαίνει η αρκούδα απο την πίσω πόρτα καθώς είναι και πολύ "ευηχές" στα αυτιά του μοντέρνου..αλλά όντας ώριμος...πιτσιρίκος...να είσαι ή να μην είσαι αρκούδος; Ιδού η απορίαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 12:36:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
να είσαι ή να μην είσαι αρκούδος;

Ε, τώρα ... θέλει και 'ρώτημα αυτό ; Να γίνεις αγόρι μου, να γίνεις ... Βάλια ή σάλια, δεν έχει σημασία. ’μα το τραβάει η ψυχούλα σου ... ε, γίνε για μια φορά ρε bro, κάνε ένα test δηλ. ένα πείραμα. "Πειραματίσου!" όπως θα έλεγαν και οι μεγάλοι Nick the Dick & Γκουζγκούνης.

Επειδή όμως αυτό το ερώτημα αγγίζει πολλές ευαίσθητες ψυχές, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω όπως θα σου απαντούσε - καλή της ώρα - και η Μαρία η Μαγδαληνή. Μισό λεπτό να φορέσω το στριγκ μου ...


Edited by - zip on 07/10/2010 12:47:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 12:42:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αλλά όντας ώριμος...πιτσιρίκος...να είσαι ή να μην είσαι αρκούδος; Ιδού η απορία
]

Το δύσκολο είναι να μήν είσαι.Αυτό κάτι λέει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 12:58:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έξοχα! Εισήλθαμε στην Γκουζγκούνια Ζώνη και μπροστά μας έχουμε την Μαρία την Μαγδαληνή. Εδώ και τώρα, θα λυθεί η απορία σου.

Αντιθέτως με την λαϊκή παράδοση - αυτή του strangerz2 που λέει πως το δύσκολο είναι να μην είσαι, πράγμα που σε προβληματίζει ακόμη περισσότερο αντί να σε διευκολύνει - η Μαρία η Μαγδαληνή υπήρξε το μεγαλύτερο ίσως πρότυπο γυναίκας που πήρε την εντολή "ου μοιχεύσεις" και την έκανε "να κι αν μοιχεύσεις, να κι αν δεν μοιχεύσεις". Αυτό θα πρέπει να απαλύνει κάπως τον πόνο της Βάλιας. Με εννοείς ; Το θέμα είναι το ρίσκο. Ξέρεις ... ’μλετ, "να ζει κανείς ή να μην ζει;", δηλ. "να μπει κανείς ή να μην μπει;".

Το ερώτημα αυτό είναι απο 'κείνα που πρωτού το απαντήσει κάποιος, θα πρέπει να προηγηθεί μια μεγάλη σειρά ερωτήσεων που θα έχει κάνει ο ίδιος στον εαυτό του, π.χ "Γιατί δεν μου κάθεται η γυναίκα μου ενώ μου κάθεται η Βάλια ;" ή "Γιατί δεν έχω στύση με την γυναίκα μου ενώ έχω με την Βάλια ;", τέτοια σειρά εννοώ, δύσκολων ερωτήσεων, ψυχο-ερευνητικής φύσης και υπόστασης. Κι όταν λέω "μεγάλη σειρά" εννοώ σαν αυτή του Nick the Dick. Εγώ προσωπικά θα έλεγα "να μπει". Αλλά δεν θα το άφηνα έτσι. Θα συμπλήρωνα "να μπει, να δει και να βγει κι άμα του αρέσει μέσα, να μπει και να μην ξαναβγει". Το ίδιο βέβαια θα έλεγε και η Μαρία η Μαγδαληνή ... παρ' όλο που δεν είναι η Βάλια.

Πάντως, σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί "μοιχεία" ούτε μπορεί κανένας να αναθεματίσει το σπάνιο και δυσεύρετο ερωτικό εκείνο "αχ!" που στροβιλίζει τις χιλιοτρυπημένες πια καρδιές των ανθρώπων.

Edited by - zip on 07/10/2010 13:35:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 13:39:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο καθένας είναι ελεύθερος να μοιχεύει όσο θέλει,απλά πρέπει να έχει στον νού του τις συνέπειες,γιατί απόλαυση και πόνος πάνε πακέτο.

Αυτό που χάνει κάποιος με την μοιχεία,είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο,και αυτό δέν είναι άλλο απο την αληθινή αγάπη ή μπορεί κάποιος να πεί τον ίδιο τον θεό.

Πάντως αν δέν πάθεις,δέν θα μάθεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 13:41:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΟΙΟΣ οριζει την μοιχεια και ΠΩΣ φυσικα ?

και εαν η ΜΟΙΧΕΙΑ ειναι στην φυση μας ?
και ειναι Η φυση μας τοτε?

τι να το κανω το ΟΥ αφου ΔΕΝ ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 14:03:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΟΙΟΣ οριζει την μοιχεια και ΠΩΣ φυσικα ?

τι να το κανω το ΟΥ αφου ΔΕΝ ?

Ναι, αυτές είναι δυο πολύ καλές ερωτήσεις, σπάνιες ερωτήσεις απο 'κείνες που δεν συναντάμε πια στο φόρουμ του esoterica.gr. Εγκαταλήψαμε την Γκουζγκούνια Ζώνη και εισερχόμεθα στην ζώνη του Homo Sapiens ή του Γ. Ράλλη και του ιστορικού "Δεν θέλω ου!".

Θα πρέπει λοιπόν να ανατρέξουμε πίσω στο 1981 και στις εκλογές τότε, γιατί εκεί πιθανώς να βρίσκεται η απάντησή μας και κατά πάσα πιθανότητα απο 'κει, δηλ. από τότε να ξεκίνησε αυτό το "ου" που αργότερα έγινε "ου ε", μετά "ου ρε" και έφτασε να είναι "ουστ ρε κοπρόσκυλα, καταντήσατε την χώρα ένα απέραντο μπουρδέλο!"

Ποιος ήταν ο πρώτος μοιχός τότε, ποια τα αποτελέσματα αυτής της πράξης του και γιατί εμείς τώρα πληρώνουμε αυτό το κέρατο, κερατούκληδές μου ; Το κέρατο, κέρατο δεν βγάζει, αυτό είναι γνωστό. Γνωστοί επίσης και οι κερατάδες ...

Edited by - zip on 07/10/2010 14:19:17Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 14:23:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
και εαν η ΜΟΙΧΕΙΑ ειναι στην φυση μας ? και ειναι Η φυση μας τοτε?

Ε, τότε ... κέρατο στα κέρατα / κι η Ελλάς στα τέρατα ...

σημ: τα prozac τελείωσαν ... κανόνισε ...

Edited by - zip on 07/10/2010 14:26:19Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 14:32:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
και εαν η ΜΟΙΧΕΙΑ ειναι στην φυση μας ?
και ειναι Η φυση μας τοτε?

Και ποιός σου είπε ότι πρέπει να ακολουθούμε τη φύση μας;
Νόμιζα...αυτή η ψευδαίσθηση δηλαδή μου είχε δημιουργηθεί...ότι ο άνθρωπος σε αυτό ακριβώς διέφερε: στο ότι είναι άνθρωπος, δηλ. στο ότι δεν είναι ζώο.
Γιατί τα ζώα αυτό ακριβώς κάνουν:Δεν κάνουν τίποτα. Είναι ρομποτάκια της φύσης. Δεν τίθεται θέμα ελεύθερης βούλησης για τα ζώα γιατί κάνουν ότι είναι προγραμματισμένα να κάνουν... σωστά ρομποτάκια.. σωστά ρομποτάκια..Παραγωγοί αντιδράσεων όπως εμείς.

Θεωρούσα όμως ότι ο άνθρωπος είναι κάτι ανώτερο...γιατί παρόλο που μπορεί να κλέψει προτιμά να πληρώνει..αλλά ίσως αν δεν είχαμε νόμους να μην μας είχε μείνει κ η συνηθεια..


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 14:38:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τι ειναι αυτο αραγε που κανει την "μοιχεια" κατι "κακο" ? ειναι αραγε "κακο" - απαντηση δικη μου ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ !!!

γιατι να μην ειναι "καλο" ?

η λεξη που χρησιμοποιουμε συχνα ειναι η "ΑΠΙΣΤΙΑ" γιατι αραγε ? γιατι βαζουμε μια λεξη με "αρνητικη ενεργεια" να περιγραψουμε κατι ομορφο?

τι ποιο ομορφο δυο ανθρωποι να θελουν να "βρεθουν" μαζι ? τι το κατακριτεο εχει ? γιατι "μοιχεια" ? γιατι "απιστια" ? και οχι "ΥΠΕΡ"αγαπη ?

ποιος ορισε οτι η "καρδια" χωραει μονο "μια" αγαπη μεσα ?

και αραγε τι ειναι καλυτερο ? ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΩ την φυση μου και καποια στιγμη αυτο να ερθει και να ριμαξει το συμπαν ΜΟΥ? ή να ειμαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ και ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ και να κανω αυτο που ΝΙΩΘΩ ?


"
αυτη - μαγαπας?
αυτος - σαγαπω
αυτη - και τι θα πει αγαπη?
αυτος - θα πει οτι σε θελω ευτυχισμενο και θα κανω τα παντα για σενα
αυτη - και εγω το ιδιο
αυτος - και θα σου λεω παντα την αληθεια και δεν θα σου κρυβω τιποτα και θελω και εσυ να κανεις το ιδιο
αυτη - και εγω αγαπημου

αυτος - οκ το βραδυ σε περιμενω με την φιλη σου , ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ !!!
ΠΛΑΤΣ το χαστουκι
αυτος - γιατι ρε ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ? τι λεγαμε πριν λιγο"

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 14:41:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
γιατι κανεις δεν μου ειπε οτι ΔΕΝ πρεπει να την ακουλουθω ...

τι ειναι η φυση μου ? (και δεν εννοω αυτο που εχουμε αναμεσα στα ποδια θυλικοι και αρσενικοι, γιατι ακομη και την λεξη "φυση" την εχουμε γμσει το κερατο)

και ποιος μας λεει οτι ο ανθρωπος δεν ειναι ζωο ? ποιος οριζει την διαφορα ? ποιος βαζει τους κανονες ? Γιαννης κερναει γιαννης πινει ... εκ του αποτλεσματος ειμαστε πολυ χειροτεροι απο τα ζωα

εγω ΔΕΝ ( εφαγα ενα ΔΕΝ λογω της ΩΡΑΣ ) θα πω εαν πρεπει ή οχι να ακολουθουμε την οποια φυση μας , αυτο που θα ρωτησω ειναι ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΘΕΛΩΝ ΜΑΣ (ειτε επιβαλετε ειτε την επιλεγουμε)


[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]


Edited by - makfor on 07/10/2010 14:44:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 14:48:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
πρέπει να ακολουθούμε τη φύση μας;

Μισό να πάρω ένα Hipnosedon γιατί τα Prozac μου τελείωσαν και θα σου απαντήσω ...

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης είναι το θέσφατο "ότι φάμε κι ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας". Αυτό ισχύει και για την περίπτωση της Βάλιας αλλά και για την περίπτωση αυτουνού που πηδάει ή που θα πηδήξει - το εύχομαι ολόψυχα! - την Βάλια. Συνεπώς, η απάντηση στο ερώτημά σου - και σύμφωνα με τα όσα έχουμε πει ως τώρα - είναι ένα μεγάλο, ένα πολύ μεγάλο"Ναι, όρμα ρε μάγκα μου, τι το σκέφτεσαι ;"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 14:58:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ναι ρε φιλε να ορμησω , αλλα ο αλλος ποιο πανω μου λεει να ΜΗΝ ορμησω ...τι να κανω τελικα θα μου πειτε ? :)


[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 15:02:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τι ειναι η φυση μου ?

Παρ' ότι δεν έχω πάρει τις κατάλληλες ενέσιμες προφυλάξεις γι' αυτήν την ερώτηση, θα απαντήσω θέτοντας σε κίνδυνο την προσωπική μου ασφάλεια.

Προφανώς η φύση σου δεν διαφέρει από την φύση αυτουνού που πηδάει ή που θα πηδήξει - το εύχομαι δις ολόψυχα! - την Βάλια. Για τις υπόλοιπες απορίες σου, θα σου απαντήσω αφού γεμίσω το ρυνικό μου διάφραγμα με την λευκή πυρηνική σκόνη της κολάσεως ... μισό ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 15:17:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
και ποιος μας λεει οτι ο ανθρωπος δεν ειναι ζωο ? ποιος οριζει την διαφορα ? ποιος βαζει τους κανονες ?

Σνιφ! Αααα! όλα τα λεφτά! Τελικά αυτό το γουρούνι ο Τζίμης έχει καλό πράμα ... Και δεν κάνει κι ερωτήσεις ... Θα σου απαντήσω όπως η Πυθία, παρ' ότι - εδώ που τα λέμε - και την Πυθία να 'χες θεία, οι κανόνες ίδιοι θα 'τανε. Ένα φυλλαράκι συκιάς στα γεννητικά όργανα δεν κάνει την διαφορά, αν και η Βιβλική θεώρηση μας αναφέρει πως το ντύσιμο έγινε για να καλυφθεί η γύμνια. Γυμνός ο άνθρωπος, δεν διαφέρει από ζώο. Τώρα, τι ζώο, ρώτα τον Τζίμη. Για την γύμνια και τα σύκα μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ αν θες. Κι αν σε ενδιαφέρει φυσικά ...


Edited by - zip on 07/10/2010 15:18:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 15:27:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
και λεει ο φιλος ποιο πανω " τα ζωα ειναι ρομποτακια" και ξανα ρωταω εγω τον dr know , και ποιος μας λεει οτι και εμεις δεν ειμαστε ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ? πως ξεχωριζουμε οτι οι πραξεις μας ειναι ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ επιλογες και οχι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ? μαλιστα εαν κοιταξουμε αυτο το χαζοκουτι τον εγκεφαλο θα ανακαλυψουμε οτι πολλα ειναι ΣΤΗΜΕΝΑ εκει μεσα και εαν κοιταξουμε και ποιο καλα θα ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ

εσενα παλι ελπιζω να μη σε ριξω στα βαρια αλλα εχω μια σειρα ΧΑΖΩΝ σκεψεων , απο αυτες που ερχονται οταν πειναμε γκουχ

ελευθερια και ελευθερη βουληση λεμε , οκ
και τι ειναι ελευθερια ?
ισως να κανω οτι θελω
και και τι ειναι ΟΤΙ θελω ?
οτι θελω ισως παλι ειναι ΑΥΤΟ που μου αρεσει
οκ και τι ειναι ΑΡΕΣΕΙ ?
αρεσει ειναι αυτο που με κανει να νιωθω ομορφα
και τι ειναι με κανει να νιωθω ομορφα ?
νιωθω ομορφα χμμμ ισως μια διεργασια που ριχνει λιγο ναρκωτικο σε καποια εγκεφαλικα κυτταρα και αυτο μεταφραζεται ως "ομορφα"
δηλαδη ΕΙΜΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ του εγκεφαλου μου ?
μπορει
και η ελευθερια που πηγε?
με το τζιμακο γιατι ειχε ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ !!!


[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 15:29:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τι ποιο ομορφο δυο ανθρωποι να θελουν να "βρεθουν" μαζι ? τι το κατακριτεο εχει ? γιατι "μοιχεια" ? γιατι "απιστια" ? και οχι "ΥΠΕΡ"αγαπη ?

Ε, κοίταξε τώρα ... το "υπερ" το χρησιμοποιούμε για άλλα πράγματα, π.χ για τζετς. Λέμε "υπερηχητικό τζετ" ή π.χ για ... όπλα, λέμε "υπερόπλο", ή για ψήφους π.χ λέμε "Αν μια πιτσιρίκα μπορεί να προκαλέσει τέτοια υπερένταση, ε, τότε ψηφίζω υπέρ αυτού που πηδάει ή που θα πηδήξει - τρισάκις το εύχομαι ολόψυχα! - την Βάλια!"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 15:38:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
και ποιος μας λεει οτι και εμεις δεν ειμαστε ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ?

Ρε μεγάλε, άλλος είναι αυτός που παίρνει ναρκωτικά. Μην παίρνεις κι εσύ δηλ. Δεν θα φτάσουν για μένα ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 15:44:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
πως ξεχωριζουμε οτι οι πραξεις μας ειναι ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ επιλογες και οχι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ?

Αυτά ρε φίλε που με ρωτάς είναι εύκολα ... Κοιτάξου στον καθρέφτη. Αν o καθρέφτης σπάσει, τότε εσύ πράττεις για σένα. Αν δεν σπάσει, μάλλον θα πρέπει να επισκεφτείς το πλησιέστερο συνεργείο για ρεκτιφιέ και αλλαγή λογισμικού.

Λοιπόν, επειδή μου τελείωσαν τα χάπια και οι ενέσεις, θα συνεχίσω αύριο. Ευχαριστώ όλους τους διαγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους, εύχομαι για πολλοστή φορά "μοιχεύσεις με το πιτσιρίκιον ονόματι Βάλια" και αμαρτία εξομολογημένη δεν είναι αμαρτία.

o Dr. Know σας χαιρετά και σας εύχεται καλό απόγευμα!

Edited by - zip on 07/10/2010 15:52:38Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 15:51:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ναι αλλα απο πια μερια του καθρεπτη ειμαι ? την απο δω ή την απο κει ?
και αμα ειμαι αποδω παω για ρεκτιφιε αλλα αμα ειμαι απο την αλλη και γινω ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!

χαχαχαχα
αντε καλο απογευμα σε ολους μα πανω απο ολα στις ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 15 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy