ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Οι περίεργοι διαχειριστές
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
retronio22
Νέο Μέλος

Greece
35 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 00:31:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους retronio22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καταρχάς γεια σας!Είμαι νέο μέλος!Παρακολουθώ καιρό το forum σας,αλλά τις τελευταίες μέρες που προσπαθούσα να εγγραφώ δεν έμπαινε!

Λοιπόν,στην πολυκατοικία που μένω κάτι δε μου κολλάει στους διαχειριστές!Δεν ξέρω αν έχει σχέση με μεταφυσικό,αλλά και οι δικοί μου τους βρίσκουν παράξενους

Είναι 2 μεγάλοι άνθρωποι,ο άντρας γύρω 85 η γυναίκα γύρω στα 80.Παιδιά δεν έχουν.Μένουν από πάνω μου (αυτοί 5ο όροφο,τελευταίο δηλαδή,εγώ 4ο).Κάθε βράδυ μετά τη 1 ακούμε βήματα,βάζουν τέρμα τηλεόραση,δεν μπορούμε να κοιμηθούμε!Οι γονείς μου όσες φορές έχουν έρθει θέλουν να τους κάνουν παρατήρηση!Ο άντρας αυτός έχει πει στους δικούς μου ότι πολέμησε το 1940 εναντίον των Γερμανών,αλλά εμένα κάτι τέτοιο μου είναι εντελώς ψέμα,ή τουλάχιστον δε στέκει...Λέει ότι έχασε το πόδι του στον πόλεμο,κι όμως περπατάει,και οδηγεί,φαίνεται σαν να έχει κανονικό πόδι και όχι ψεύτικο.
Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι εμφανίζονται εκεί που δεν τους περιμένεις...αρκετές φορές που καλώ το ασανσέρ να πάω κάτω πετυχαίνω μέσα έναν από τους δύο...ακόμα,αποφάσισα να κατέβω με τις σκάλες,και πετυχαίνω το διαχειριστή να καλεί το ασανσέρ από το 2ο όροφο...
Προσπαθώ να τους αποφύγω,και μια άλλη φορά πετυχαίνω τη γυναίκα του από μακριά,αυτή με είδε και προσπάθησα να την αποφύγω,και άρχισε να περπατάει αργά αργα...προκειμένου να την αποφύγω τελείως,δεν πήγα αμέσως σπίτι,αλλά πήγα σε ένα videoclub της γειτονιάς,και όταν γυρίζω την πετυχαίνω να καλεί το ασανσέρ
Άλλες φορές όταν μπαίνω σπίτι τους για να πληρώσω κοινόχρηστα νιώθω ένα πλάκωμα...τα έπιπλά τους παλιά,τηλεόραση έχουν ξύλινη,από αυτές στα τέλη δεκαετίας 80,έγχρωμη βέβαια.Ακόμα και το αυτοκίνητό του είναι αντίκα.Δεν σας κάνει εντύπωση το οτι ενώ έχουν το οικόπεδο,2 διαμερίσματα της πολυκατοικίας και ένα κτίριο καταστήματος (όπως ισχυρίζονται τουλάχιστον) μένουν σε ένα 2άρι και έχουν παλιά έπιπλα?

Οποιαδήποτε άποψη δεκτή,απλά τόσες συμπτώσεις με έχουν βάλει σε σκέψη!

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 02:25:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εφοδιάσου με μπόλικο χιούμορ, κατά προτίμηση black και δές το με άλλο μάτι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 06:54:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε retronio22 καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή παραμονή.

Μερικές επισημάνσεις πάνω σ'αυτά που είπες:

1) Για την ένταση της τηλεόρασης δεν βρίσκω κάτι παράξενο. Ανθρωποι ηλικιωμένοι γύρω στα 80-85 όπως ανέφερες μπορεί συχνά να έχουν μειωμένη δυνατότητα ακοής και γι'αυτό βάζουν δυνατά την τηλεόραση. Το έκανε και η γιαγιά μου αυτό, με την τηλεόραση να ακούγεται μέχρι την απέναντι πολυκατοικία.

2) Τα βήματα μετά τις 01:00 δεν με παραξενεύουν. Επισκέψεις στην τουαλέτα λόγω οργανικών προβλημάτων που φέρνουν τα γηρατειά μπορούν να τα ερμηνεύσουν, αλλά θα μπορούσαν να μετακινούνται και οπουδήποτε αλλού στο σπίτι τους. Η αντίληψή τους εκ μέρους σου προφανώς οφείλεται στην ησυχία που επικρατεί εκείνη τη μεταμεσονύκτια ώρα όπου και ο παραμιρκός ήχος γίνεται εύκολα αντιληπτός.

3) Η ιστορία με το χαμένο πόδι, μπορεί να είναι φανταστική, αλλά και αληθινή να είναι δεν γνωρίζω αν μπορεί κάποιος εύκολα να οδηγήσει με τεχνητό μέλος, ειδικά σε τέτοια ηλικία. Πάντως η σημερινή τεχνολογία έχει προσφέρει πολλές βελτιώσεις στον τομέα αυτό και μερικοί άνθρωποι με παρόμοια προβλήματα μπορούν να χρησιμοποιούν αρκετά αποτελεσματικά το τεχνητό μέλος τους.
http://www.astepaheadonline.com/

4) Για τις περιπτώσεις που συνάντησες τους διαχειριστές (έναν από τους δύο) στο ασανσέρ ίσως θα πρέπει να σκεφτείς αν την ώρα που το χρησιμοποιείς για κάποιο τακτικό λόγο (π.χ. να πας στη σχολή, στη δουλειά), έχουν κι αυτοί μια δουλειά την ίδια περίπου ώρα γι'αυτό και τους συναντάς αρκετές φορές. Η μία φορά που τον συνάντησες στον 2ο όροφο προφανώς ήταν μια σύμπτωση που της έδωσες ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω των υπόλοιπων παράξενων γεγονότων που έχεις συνδέσει με αυτούς. Θα μπορούσε ο διαχειριστής να πίνει τσάι με κάποιον ένοικο του 2ου ορόφου...

5) Η μοναδική φορά που είδες τη γυναίκα του διαχειριστή στο ισόγειο προσπαθώντας να την αποφύγεις ενώ αυτή άρχισε να περπατάει αργά πάλι δεν μου προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση. Αφού σε είδε όπως μας λες, μπορεί να ήθελε για λόγους ευγένειας να σε περιμένει να ανεβείτε μαζί. Πρόκειται για μια ευγενική κίνηση που συχνά μπορεί να συμβεί στις πολυκατοικίες μεταξύ των κατοίκων. Οταν ξαναγύρισες και την συνάντησες πάλι στο ίδιο σημείο, ε τότε μάλλον κάποια δουλειά θα είχε (π.χ. μπορεί να φρόντιζε τα φυτά της πιλοτής , να ξανακατέβηκε στο υπόγειο αν εκεί υπάρχουν οι αποθήκες για να πάρει κάτι κλπ.). Τέτοιες συμπτώσεις συμβαίνουν. Εμένα π.χ. μου έχει τύχει να δω τον ίδιο γνωστό μου τη μία μέρα στο πλοίο ερχόμενος από νησί των Κυκλάδων, και την ακριβώς επόμενη μέρα στο διπλανό αμάξι στην Κατεχάκη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παράξενο. Απλά εμείς εντυπωσιαζόμαστε με καταστάσεις που μας φαίνονται αρκετά απίθανες να συμβούν.

6) Για τα παλιά έπιπλα και τα σχετικά που ανέφερες μην προβληματίζεσαι. Ορισμένοι άνθρωποι προτιμούν το "παλιό" και δεν αλλάζουν εύκολα τα υπάρχοντά τους(ειδικά αν αποτελούν και κληρονομιά) και τον εξοπλισμό τους εφόσον αυτός μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους. Εχω δει ακόμα και σήμερα -λίγες φορές βέβαια- σπίτια με παλιές τηλεοράσεις που αν και προβληματικές, καταφέρνουν να διατηρηθούν σε μια υποφερτή κατάσταση και λειτουργικότητα. Ισως οι διαχειριστές να μην νοιάζονται για κρυστάλλινη εικόνα σύγχρονης τηλεόρασης και να βολεύονται με την μέτρια απόδοση της παλιάς. Εγώ μέχρι και το 2001 χρησιμοποιούσα αμάξι της δεκαετίας 70 (μέχρι να ζεσταθεί πήγαινες για καφέ και ξαναρχόσουνα). Προφανώς όταν τα φτύσει ο εξοπλισμός τους θα αναγκαστούν να προμηθευτούν καινούριο. Αφήνω βέβαια ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχει πιο σύγχρονη τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά τους ή κάπου αλλού που δεν το έχεις παρατηρήσει όταν πληρώνεις τα κοινόχρηστα χωρίς προφανώς να μπαίνεις σε κάθε χώρο του σπιτιού τους. Τέλος πάντων, ούτε εδώ βρίσκω κάτι παράξενο απλά ορισμένες παλιές τεχνολογίες μας ξενίζουν όταν τις συναντάμε μέχρι και σήμερα.

Lost in Necropolis

La ville de la mort


Edited by - Agnostic on 05/02/2010 06:58:51Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

XD
Πλήρες Μέλος

Greece
889 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 09:57:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χμ..

Όσον αφορά την αναπηρία, γνώριζα πριν αρκετά χρόνια έναν γείτονα, μεγάλο σε ηλικία, ο οποίος κατά τον ΔΠΠ είχε χάσει το πόδι του, όπως ισχυρίζεται δηλαδή και ο διαχειριστής σου. Ο άνθρωπος αυτός σε πληροφορώ ότι διέθετε αυτοκίνητο, περπατούσε κανονικά και κολυμπούσε και όλα αυτά με ένα προσθετικό μέλος της τεχνολογίας του 1980. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθώς είχε χάσει το δεξί του πόδι το αυτοκίνητο του είχε αυτόματο κιβώτιο πράγμα που εκείνη την εποχή (καθώς το αυτόματα αυτοκίνητα δεν ήταν διαδεδομένα όπως σήμερα) ξένιζε.

Σχετικά με την ένταση της τηλεόρασης συμφωνώ με τον Agnostic. Από εκεί και πέρα όμως πρόσεξε όταν μιλάνε μεταξύ τους ή αν απευθύνονται σε κάποιον αν χρησιμοποιούν αυξημένο τόνο στην φωνή τους και αν κάποιος από αυτούς φορά εσωτερικό ακουστικό καθώς έχω συναντήσει τέτοιο άτομο και είδα το εμφύτευμα στο αυτί του τυχαία λόγο της θέσης που βρισκόμουν (διαφορετικά δεν θα το καταλάβαινα ποτέ). Σε κάθε άλλη περίπτωση είτε δυναμώνουν την τηλεόραση από κακό συνήθειο (99%) είτε διότι πράγματι θέλουν να συζητήσουν κάτι προσωπικό και λόγο ελλιπής ηχομόνωσης δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά (1%).

Όσον αφορά τις τυχαίες συναντήσεις - δοκίμασε απλά να αλλάξεις για ένα διάστημα (αν μπορείς) τις ώρες που κυκλοφορείς ή δοκίμασε να κυκλοφορήσεις ασυνήθιστες ώρες. Αν τους συναντήσεις και τότε, ε.. αυτό θα είναι πραγματικά ασυνήθιστο .

Σχετικά με το πλάκωμα.. μπορεί να φταίει το ντεκόρ όπως παρατηρεί ο φίλος Agnostic μπορεί να είναι και βαρύς ο ίσκιος που λέμε του διαμερίσματος (μην ψάξεις πως & γιατί, μεγάλο θέμα). Γενικά αφού δεν μπορείς να ζήσεις σε αυτό το διαμέρισμα με ένα νέο μοντέρνο ντεκόρ ώστε να σχηματίσεις σαφή άποψη αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τέλος, περί της επίπλωσης κτλ. Αρκετοί ηλικιωμένοι αναπτύσσουν μια παθολογική αφοσίωση στις παλιατζούρες και στην συλλογή κομποδέματος για τα γερατειά τους οπότε ουδέν περίεργο επ’ αυτής της συμπεριφοράς .Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

retronio22
Νέο Μέλος

Greece
35 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2010, 21:19:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους retronio22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Περίεργο δεν είναι,αν είναι αυτός όντως 85,να είχε πολεμήσει το 1940?Δεν φαίνεται παραπάνω,είναι καλοστεκούμενος.Το κακό είναι ότι καταλαβαίνουν πότε φεύγω και πότε έρχομαι σπίτι,δηλαδή και ένα συγκεκριμένο περιστατικό,γύριζα ξημερώματα κάποιες φορές,αυτός δεν ξέρω πως,με καταλάβαινε,και ας μένει από πάνω μου.Το κακό είναι ότι το κάρφωσε στους δικούς μου,ότι πολλές φορές γυρνάω πρωί!Γενικά προσπαθώντας να τους αποφύγω (γιατί γίνονται αδιάκριτοι με τις ερωτήσεις τους πχ με ρωτάνε αν ακόμα δεν τέλειωσα τη σχολή μου,αν παίζει καμία σχέση).Εγώ δεν θέλω να τους απαντήσω,είναι εντελώς προσωπικά.Ίσως είναι και ιδέα μου,ίσως είναι και αυθυποβολή...αλλά τους συναντάω πολύ συχνά,σε διαφορετικές ώρες (εκτός από νύχτα).Έχει τύχει να τους συναντήσω και πρωί 9,που έφευγα για τη σχολή,και μεσημέρι σε ώρες κοινής ησυχίας όμως!Και απορώ,αυτοί δεν κοιμούνται ποτέ?Αν τα μεσημέρια βγαίνουν,αν το βράδυ κάνουν φασαρία με βήματα,και βάζοντας πλυντήρια,αυτό είναι άξιο απορίας!Και δεν μπορώ να τους κάνω παρατήρηση!
Οκ,μου είχε φανεί παράξενο,αλλά έχω να αναφέρω και άλλα πιο σημαντικά,μεταφυσικά,σε αντίστοιχα threads!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2010, 09:55:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εχω την εντύπωση ότι αρκετοί ηλικιωμένοι κοιμούνται λίγες ώρες. Πάντως έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα, πιθανόν να έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που γενικά θέλουν να ασχολούνται με όλους και με όλα, αυτούς που στην καθομιλουμένη αποκαλούμε κατίνες, κουτσομπόλιδες και τα σχετικά. Μπορεί επίσης να είναι υπερπροστατευτικοί και λόγω του νεαρού της ηλικίας σου να τους θυμίζεις ένα δικό τους παιδί ενδεχομένως, γι'αυτό και ενημέρωσαν τους δικούς σου ότι γυρνάς τα ξημερώματα. Προσπάθησε δοκιμαστικά όταν επιστρέφεις σπίτι να παρατηρήσεις αν σε έχουν δει από το μπαλκόνι (ένας τρόπος να ξέρουν πότε επιστρέφεις στο διαμέρισμα), όταν μπαινοβγαίνεις στο διαμέρισμα να το κάνεις αθόρυβα (π.χ. μην φωνάξεις "μάνα φεύγω για σχολή", να ανοιγοκλείνεις απαλά την πόρτα, να στρίβεις αθόρυβα τα κλειδιά ώστε να μην ακούγονται πολύ) και κάνε έναν πρόχειρο υπολογισμό των συναντήσεων σου με άλλους ενοίκους που συναντάς ή όταν δεν συναντάς κανέναν ώστε να τσεκάρεις τη συχνότητα των συναντήσεων και αν αυτή κινείται σε "φυσιολογικά" επίπεδα. Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι παράξενο, αλλά αφού σε προβληματίζει το θέμα καλό θα ήταν να δοκιμάσεις τα παραπάνω για το δικό σου ψυχολογικό όφελος.

Lost in Necropolis

La ville de la mort


Edited by - Agnostic on 06/02/2010 10:00:36Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2010, 11:08:30  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Περίεργο δεν είναι,αν είναι αυτός όντως 85,να είχε πολεμήσει το 1940?Δεν φαίνεται παραπάνω,είναι καλοστεκούμενος


πολλες φορες τα φαινομενα απατουν! υπαρχουν περιπτωσεις που δεν ειμαστε οσο φαινομαστε!

quote:
Το κακό είναι ότι καταλαβαίνουν πότε φεύγω και πότε έρχομαι σπίτι,δηλαδή και ένα συγκεκριμένο περιστατικό,γύριζα ξημερώματα κάποιες φορές,αυτός δεν ξέρω πως,με καταλάβαινε,και ας μένει από πάνω μου.Το κακό είναι ότι το κάρφωσε στους δικούς μου,ότι πολλές φορές γυρνάω πρωί!Γενικά προσπαθώντας να τους αποφύγω (γιατί γίνονται αδιάκριτοι με τις ερωτήσεις τους πχ με ρωτάνε αν ακόμα δεν τέλειωσα τη σχολή μου,αν παίζει καμία σχέση).Εγώ δεν θέλω να τους απαντήσω,είναι εντελώς προσωπικά.Ίσως είναι και ιδέα μου,ίσως είναι και αυθυποβολή...αλλά τους συναντάω πολύ συχνά,σε διαφορετικές ώρες (εκτός από νύχτα).Έχει τύχει να τους συναντήσω και πρωί 9,που έφευγα για τη σχολή,και μεσημέρι σε ώρες κοινής ησυχίας όμως!Και απορώ,αυτοί δεν κοιμούνται ποτέ?Αν τα μεσημέρια βγαίνουν,αν το βράδυ κάνουν φασαρία με βήματα,και βάζοντας πλυντήρια,αυτό είναι άξιο απορίας!Και δεν μπορώ να τους κάνω παρατήρηση!
Οκ,μου είχε φανεί παράξενο,αλλά έχω να αναφέρω και άλλα πιο σημαντικά,μεταφυσικά,σε αντίστοιχα threads!


κοιταξε... λογο της ηλικιας τους, και επειδη δεν θελουν να κλειστουν μεσα στο σπιτι τους, ασχολουνται με τους παντες και τα παντα! ειναι (σχεδον) τις περισσοτερες φορες "αδιακριτοι"... ζητανε παρεα για συζητηση (αμα ειναι μονοι τους, ακομα περισσοτερο)... γενικοτερα θελουν να ασχολουνται με κατι, για να περνανε την ωρα τους... οταν λειπεις εσυ, προφανως εχουν καποιον αλλο να ασχολουνται... δεν πιστευω οτι εχουν μονο εσενα στο "ματι"

quote:
Εχω την εντύπωση ότι αρκετοί ηλικιωμένοι κοιμούνται λίγες ώρες.


οντως αυτο ισχυει... και επειδη βαριουνται τις πολλες ωρες που ειναι ξυπνιοι... θελουν "παιχνιδακια"


Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
retronio22
Νέο Μέλος

Greece
35 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2010, 19:29:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους retronio22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να με βλέπουν από το μπαλκόνι αποκλείεται...το διαμέρισμά τους βλέπει από πίσω και έχουν μόνο ένα μπαλκόνι.Και εγώ επιστρέφω σπίτι από μπροστά.Γενικά με ενοίκους της πολυκατοικίας δεν έχω επαφή,απλά λέω ένα γεια!Αλλά είναι και το άλλο...Μένω 2 χρόνια,και αυτοί οι διαχειριστές ήρθαν πριν 6 μήνες περίπου (γιατί έλειπαν στον Καναδά).Παλιά ήταν άλλοι διαχειριστές.Και είχα την εντύπωση ότι όλα τα διαμερίσματα όλα ήταν γεμάτα!Επιπλέον εκτός από το διαμέρισμά τους,έχουν κι άλλα 2 που τα νοικιάζουν.Ας υποθέσουμε ότι στα 2 διαμερίσματα έμεναν άνθρωποι,πώς πλήρωναν το ενοίκιο?(που έχω την εντύπωση,επειδή τόσο καιρό που μένω δεν είδα αγγελία για κανένα διαμέρισμα να πωλείται ή να ενοικιάζεται!)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Milkyway
Νέο Μέλος


29 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2010, 03:04:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Milkyway  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ας υποθέσουμε ότι στα 2 διαμερίσματα έμεναν άνθρωποι,πώς πλήρωναν το ενοίκιο?(που έχω την εντύπωση,επειδή τόσο καιρό που μένω δεν είδα αγγελία για κανένα διαμέρισμα να πωλείται ή να ενοικιάζεται!)

Με καταθεση σε τραπεζα ισως; Κι εγω ετσι πληρωνω ;)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
retronio22
Νέο Μέλος

Greece
35 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2010, 14:44:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους retronio22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δίκιο έχετε όλοι!Μπορεί να είναι η ιδέα μου!Αλλά και οι δικοί μου τους βρίσκουν κάπως παράξενους.Η όλη τους συμπεριφορά,με κάνει να τους εντάσσω σε παράξενους ανθρώπους.Το καλό είναι ότι τις 2 τελευταίες μέρες δεν τους έχω δει!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2010, 20:24:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μάλλον τα καινούρια έπιπλα, τις σύγχρονες οικοσυσκευές και το ωραίο αυτοκίνητο τα άφησαν στον Καναδά.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2010, 09:08:00  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Δίκιο έχετε όλοι!Μπορεί να είναι η ιδέα μου!Αλλά και οι δικοί μου τους βρίσκουν κάπως παράξενους.Η όλη τους συμπεριφορά,με κάνει να τους εντάσσω σε παράξενους ανθρώπους.Το καλό είναι ότι τις 2 τελευταίες μέρες δεν τους έχω δει!


η ηλικια τους "παιζει" σημαντικο ρολο στη συμπεριφορα τους! πιστεψεμαι γιατι εχω παππουδες σχεδον στην ηλικια τους (5 - 7 χρονια μικροτεροι) που συμπεριφερονται ακομα πιο περιεργαΗ Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy