ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Λέσχη Bildeberg. Μύθος και Πραγματικότητα.
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Wolffaced
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
638 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/03/2003, 00:42:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λέχη Bildeberg. Εκεί οι πλούσιοι και ισχυροί μοιράζουν τον κόσμο. Το τι λαμβάνει χώρα εκεί μέσα οι καλεσμένοι έχουν την υποχρέωση να το κρατούν μυστικό. Απο τους Έλληνες καλεσμένοι της λέσχης ήταν ο Αλέξης Παπαχελάς και ο Γιωργος Παπανδρέου (ο Γιωργάκης). Σας καλώ να πείτε τις απόψεις σας και ότι ξέρετε επί του θέματος.

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2003, 09:45:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η οργάνωση πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο στο οποίο έγινε η πρώτη συνάντηση στο Οστενμπεκ της Ολλανδίας το 1954. Πρόεδρος της Λέσχης εξελέγη ο πρίγκηπας Βερνάρδος της Ολλανδίας ο οποίος και «απαλλάχθηκε» από τα «καθήκοντά» του μετά από 22 χρόνια λόγω της συμμετοχής του σε ένα σκάνδαλο το οποίο – οποία ειρωνία!- κυοφορήθηκε στα σπλάχνα της Λέσχης των ισχυρών.
Ο μακαρίτης πρόεδρος της FIAT Τζιοβάνι Ανιέλι και η οικογένεια Ροκφέλερ ως ιδιοκτήτρια της Chase Manhattan Bank αποτελούν τον πυρήνα της λέσχης. Από τα πλέον μόνιμα και δραστήρια μέλη της ο Χένρι Κίσσινγκερ καθώς και ex officio συμμετέχει στις ετήσιες συναντήσεις η εκάστοτε στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του ΝΑΤΟ. Στα βασικά στελέχη επίσης συμπεριλαμβάνονται οι διοικητές των κυριότερων τραπεζών του πλανήτη καθώς και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου στους τομείς ενέργειας και τηλεπικοινωνιών. Αρκετοί Ελληνες έχουν κατά καιρούς προσκληθεί να συμμετάσχουν σε συναντήσης της Λέσχης αλλά το μοναδικό μόνιμο μέλος είναι ο επιχειρηματίας Κώστας Καρράς, πρόεδρος των Ροταριανών Β.Ελλάδος και ιδρυτικό μέλος του φόρουμ για τη Δημοκρατία στα Βαλκάνια που διοργάνωσε την ελληνοτουρκική συνάντηση επιχειρηματιών στη Θεσ/νίκη το 1997.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καρράς είναι γιός του εφοπλιστή Γιάννη Καρρά που κάποτε χρημάτισε διοικητής της Τράπεζας Κρήτης την οποία πούλησε(;) στο διαβόητο απατεώνα και μεγαλοπράκτορα της CIA Γιώργο Κοσκωτά και ιδρυτής του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής. Σήμερα οι γιοί του βέβαια δεν κατέχουν τίποτα απ’όλα αυτά γιατί έχουν περιέλθει στην κατοχή της Εθνικής Τράπεζας εξαιτίας των χρεών τους. Και οι δυο κινούνται στο τρίγωνο Λονδίνο-Αθήνα-Θεσ/νίκη με δυσδιάκριτο αντικείμενο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων…


"Τάδε έφη Avallon"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Roth
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2003, 23:01:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Roth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

....kai ti den 8a 'dina!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nitro912gr
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
488 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2003, 22:27:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nitro912gr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
με το που ακουσα λεσχη Bildeberg μου ηρθαν στο μυαλο οι πεφωτισμενοι θα ψαξω τα βιβλια μου και θα επανελθωDon't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
nitro912gr
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
488 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2003, 23:13:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nitro912gr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καπου ειχα διαβασει για συσχετηση της λεσχης αυτης με μυστικες εταιριες αλλα δεν αταφερα να εντοπισο τιποτα ισος να βρο καποια αλλη στιγμη και να το γραψω εδω. καπου το εχω ξαναδει ομος.Don't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
sailor
Νέο Μέλος

Greece
38 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 14:11:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sailor  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αλήθεια, όλα αυτά πώς τεκμηριώνονται, ή έστω ποιές ενδείξεις υπάρχουν?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 20:13:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σήμερα οι ομάδες που κινούν τα ηνία σε παγκόσμια κλίμακα έχουν σχέση με το κεφάλαιο και την παγκοσμιοποίηση. Δύο είναι οι γνωστότερες.

Η πρώτη από αυτές είναι η λέσχη Μπίλντερμεργκ, η οποία ιδρύθηκε το 1954 με πρωτοβουλία παραγόντων που συγκροτούν τον εσώτατο πυρήνα του Αμερικάνικου καπιταλισμού, με την συμμετοχή εκπροσώπων από τις ανεπτυγμένες χώρες. Σύμφωνα με τους Timeς του Λονδίνου η λέσχη αυτή είναι μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιοτέρων ατόμων, με την μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στην Δύση, που συναντάται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που αργότερα διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν.
Η λέσχη αυτή απαρτίζεται από έναν εσωτερικό κύκλο, και από έναν εξωτερικό που αποτελούνται από τους εκάστοτε προσκεκλημένους οι οποίοι προέρχονται από το πεδίο της πολιτικής, της οικονομίας, των Μ.Μ.Ε διαφόρων χωρών, που αποτελούν και την αναγκαία βιτρίνα της λέσχης.
Η δεύτερη λέσχη είναι η Τριμερής επιτροπή που ιδρύθηκε το 1973, με τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά με την λέσχη Μπιλντερμπεργκ.
Τα μέλη της επιλέγονται αυστηρά και υποχρεούνται να παραιτούνται τις ιδιότητας τους ως μέλους όταν αναλαμβάνουν κυβερνητικές θέσεις. Σκοπός των μελών είναι να συντονίσουν τα κοινά συμφέροντα των φορέων του κεφαλαίου, προκειμένου να
διασφαλιστεί ο πλήρης έλεγχος των ανεπτυγμένων χωρών , σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Συμβουλίου Εξωτερικών σχέσεων των Η.Π.Α. Στα ιδρυτικά μέλη της τριμερούς περιλαμβάνεται ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο Ζπίγκνιου Μπρεζίνσκι , ο τέως πρόεδρος Κάρτερ, Μπούς και άλλοι..


«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 20:19:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
To γεγονός ότι μαζεύονται περίπου 100 άτομα γαλαζοαίματοι, επιχειρηματίες και πολιτικοί και περνάνε κάποια τριήμερα μαζί σε μέρη κάπως απομονωμένα(όχι σε πρωτεύουσες) παίζοντας γκόλφ, τέννις και όχι μόνο περνάει απαρατήρητο? Ιδιαίτερα όταν ο τόπος διαμονής τους φρουρείτε προσεχτικά για να εμποδίζετε η πρόσβαση των δημοσιογράφων και τα ξενοδοχεία κλείνονται εξωλοκλήρου για πάρτη τους ...

"Τάδε έφη Avallon"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

GRIGORIANOS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
445 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2009, 19:54:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GRIGORIANOS  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ MEETING, ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΜΑΣ)...

ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ...
..............
..........
.......
......
...
..
.

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.09375
Maintained by Digital Alchemy