ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Μετανάστες-Τι πιστεύετε;
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2011, 17:23:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Δείτε τι κάνουν οι ισλαμιστές σε όσους μοιχεύουν....
5/30/2011 04:15:00 μμ EGLIMATIKOTITA.GR

Αυτά θέλετε?
Γιατί αν νομίζετε ότι θα τους αλλάξετε προτείνοντας τους τον Δυτικό πολιτισμό,ξεχάστε το.
Τρεις γενιές μεταναστών σε Γαλλία,Γερμανία και Αγγλία ούτε το 5% δεν κατάφεραν να το αλλάξουν.Αντίθετα αλλάζει σιγά σιγά η ίδια η χώρα που τους φιλοξενεί.

http://www.youtube.com/watch?v=rnLJqQAQZsc&feature=player_embedded

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2011, 19:58:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

1,5 εκατ. ευρώ σε... άνεργους μετανάστες
5/30/2011 07:47:00 μμ area51gr

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

«Παιδιά ενός κατώτερου Θεού» είναι σύμφωνα με την κυβέρνηση οι Ελληνες άνεργοι, αφού η ίδια δίνει προτεραιότητα στην εργασιακή αποκατάσταση των μεταναστών, δαπανώντας για το σκοπό αυτό πακτωλό χρημάτων.Πράγματι, όπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, μόνο για την εξεύρεση εργασίας σε… 30 αλλοδαπούς θα διατεθούν 1,5 εκατ. ευρώ, προερχόμενα από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.Επειδή, όμως, οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση διαπίστωσαν παρατυπίες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που φέρει την ονομασία «ΣυνΑνάπτυξη» σταμάτησαν να το χρηματοδοτούν. Από την πλευρά της η κυβέρνηση συνεχίζει να πληρώνει κανονικά, όπως αποκάλυψε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Θανάσης Πλεύρης, ενώ με τα χρήματα αυτά θα μπορούσε να ανακουφίσει οικονομικά χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων ανέργων. Κι εδώ, όπως συμβαίνει με όλα τα προγράμματα που αφορούν μετανάστες, εμπλέκονται Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).
Στο σημείο αυτό εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από τους οκτώ εταίρους στο «ΣυνΑνάπτυξη» μόνο ένας, η ΜΚΟ Νόστος, έλαβε τελικά χρηματοδότηση ύψους 24.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι εφτά φαίνεται πως δεν πήραν ούτε ένα ευρώ είτε από το ελληνικό κράτος είτε από το λεγόμενο «χρηματοδοτικό Μηχανισμό Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου» της Ε.Ε.

Ο κ. Πλεύρης, με ερώτησή του προς τον αρμόδιο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ζητεί να μάθει:

* Θα υπάρξει επανέλεγχος της σκοπιμότητας χρηματοδότησης του έργου που στοχεύει στην εύρεση εργασίας σε τριάντα αλλοδαπούς αποκλείοντας μάλιστα τους Ελληνες ανέργους;
Ο ίδιος αναρωτιέται γιατί πρέπει να γίνεται τέτοια κατασπατάληση πολύτιμων εθνικών πόρων από τη στιγμή που δεν επωφελούνται οι Ελληνες πολίτες.

* Για ποιους λόγους (με εξαίρεση τη ΜΚΟ Νόστος) οι υπόλοιποι εταίροι του προγράμματος δεν έχουν λάβει χρήματα; Υπάρχει πρόβλημα με την κανονικότητα των δηλωμένων δαπανών (π.χ. με τα παραστατικά) του έργου;

* Ποια ήταν τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από το υπουργείο Ανάπτυξης, στα γραφεία της παραπάνω ΜΚΟ, η οποία συντονίζει το συγκεκριμένο έργο;

* Για ποιο λόγο ο εθνικός φορέας χρηματοδότησης του έργου είναι το υπουργείο Ανάπτυξης και όχι το υπουργείο Εργασίας που είναι το καθ’ ύλη αρμόδιο για τέτοια θέματα;

Επειδή το θέμα έχει πολλές δυσώδεις πλευρές, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του υπουργείου που, αντί να διαθέσει τα χρήματα αυτά για να απαλύνει έστω και προσωρινά τη δυστυχία που βλέπει στις στρατιές των Ελλήνων ανέργων, προτιμά, στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, να τα διαθέσει σε τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς...

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2011, 20:54:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
ένας τρόπος να πληρώσεις αυτόν που σου καθαρίζει το παρμπρίζ στο φανάρι
με ανταποδοτικότητα

http://www.youtube.com/watch?v=Tk4ldA1uJ4s&NR=1

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Edited by - αθεος on 30/05/2011 21:15:52Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2011, 21:07:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Και δεύτερο κύκλωμα Αφγανοπακιστανών που απήγαγε και βασάνιζε αλλοδαπούς στα χέρια της Αστυνομίας!
5/30/2011 08:40:00 μμ EGLIMATIKOTITA.GR
Του έσβηναν τσιγάρα στο κορμί
Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο τα κυκλώματα απαγωγέων. Συμμορίες που συνήθως απαρτίζονται από Αφγανούς ή Πακιστανούς απαγάγουν ομοεθνείς τους και ζητούν λύτρα για να τους ελευθερώσουν.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ένα τέτοιο κύκλωμα έφτασε σημείο να διαμελίσει ένα από τα θύματά του και να πετάξει το σώμα του στη χωματερή.

Χθες ένα ακόμη φρικτό περιστατικό ήρθε στο φως. Μετά από καταγγελία μετανάστη, που είπε στους αστυνομικούς ότι ένα κύκλωμα κρατά τον αδελφό του όμηρο ζητώντας 12.000 ευρώ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 14 άτομα, 10 Αφγανούς και 4 Πακιστανούς, ηλικίας από 16 έως 31 ετών.

Η συμμορία κρατούσε τον άνδρα σε ένα διαμέρισμα στην οδό Ζήνωνος στο κέντρο της Αθήνας. Ο άνθρωπος μαρτύρησε κυριολεκτικά στα χέρια τους αφού όπως αποδεικνύουν τα ίχνη από τα σβησμένα τσιγάρα στα χέρια και το κορμί του οι δράστες έκαναν τα πάντα για να ...
πείσουν το αδελφό του να πληρώσει τα λύτρα.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, μετά από έρευνα εντόπισαν την πολυκατοικία, η οποία τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση. Λίγη ώρα αργότερα είδαν τρεις αλλοδαπούς να βγαίνουν από την πολυκατοικία και να επιβιβάζονται σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Σε κοντινή απόσταση, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο και έκαναν έλεγχο στους επιβάτες, ένας από τους οποίους τους είπε ότι οι άλλοι δύο αλλοδαποί είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος και τον κρατούσαν όμηρο εκβιάζοντάς τον να τους καταβάλει 12.000 ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Παρουσία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία, όπου βρήκαν τον αδελφό του καταγγέλλοντος και συνέλαβαν όλα τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν αναλάβει διαφορετικούς-διακριτούς ρόλους ο καθένας, καθώς άλλοι πραγματοποιούσαν τις αρπαγές, άλλοι είχαν αναλάβει την φύλαξη των απαχθέντων, άλλοι την σίτισή τους και άλλοι την είσπραξη των λύτρων που κατέβαλαν οι συγγενείς των θυμάτων.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, 20 κινητά τηλέφωνα, 305 ευρώ, μία απόδειξη μεταφοράς χρημάτων και ένα δελτίο μεταφοράς εμβάσματος.

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2011, 02:04:06  Εμφάνιση Προφίλ
Αν αυτό είναι αλήθεια,θα χυθεί πολύ αίμα!!

Απο το epanastasi.gr


"Σοκαριστικές και επιβεβαιωμένες είναι πλέον οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά, (Anti-Riot Control).
Επίσης έχει ξεκινήσει σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται...
στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα.
Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους«EUROGENDFOR» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη.
Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ...το κυβερνών κόμμα, με την έντεχνη σιωπή της αντιπολίτευσης και των λοιπών ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετικές διατάξεις που θα επιτρέψουν την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς και άλλους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους.
Η κυβέρνηση και η τρόικα γνωρίζουν ότι με τα δυσβάστακτα μέτρα που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό, αλλά και με αυτά που έρχονται στο προσεχές διάστημα, ο κόσμος θα αντιδράσει και προετοιμάζουν το έδαφος για την καταστολή των αντιδράσεων αυτών με την συνδρομή του στρατού και των ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής «EUROGENDFOR». Οι αλλοδαποί και η είσοδος τους στα σώματα αυτά, πρόκειται να παίξουν καταλυτικό ρόλο αφού η μέχρι τώρα απροθυμία των σωμάτων ασφαλείας να καταστείλουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού, έχει προβληματίσει τους κυβερνώντες που ψάχνουν απεγνωσμένα την συναίνεση των σωμάτων αυτών στα σχέδια τους.
Εδώ ανακαλύπτουμε τον λόγο της μανιασμένης αγάπης του ΠΑΣΟΚ και του κατεστημένου γενικότερα, προς τους λαθρομετανάστες, αφού με την Ελληνοποίηση τους και την είσοδο τους στα σώματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την βίαιη καταστολή των όποιων αντιδράσεων υπάρξουν στα σχέδια τους. Ετοιμάζουν λοιπόν και επέμβαση του στρατού η ακόμα και των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, με την παράλληλη επιστράτευση των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα μας, εναντίων του Έλληνα πολίτη που αντιδρά στα σχέδια της νέας τάξης; Ήρθε άραγε η στιγμή που -για μια ακόμα φορά-η χώρα μας θα πνιγεί στο αίμα των Ελλήνων που αντιστέκονται στα σχέδια όσων θέλουν την υποδούλωση της;
Μην περιμένετε πλέον απαντήσεις στα ερωτήματα :
1)Γιατί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό;
2)Γιατί γίνεται αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας;
3)Γιατί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται, για επέμβαση στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;"

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2011, 13:16:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
νικομαχε το βρίσκω αρκετά υπερβολικό το δημοσίευμα που έφερες
και αρκετά αβάσιμο

quote:
Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Ο πολυπολιτισμός του Πασοκ,του Ανταρσύα και του Σύριζα..
5/31/2011 12:16:00 μμ


Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου 19χρονη μουσουλμάνα γιατί πήρε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Μια έφηβη μουσουλμάνα κοπέλα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου χάριν του «νόμου της Σαρία», επειδή συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Ουκρανία.

Η 19χρονη Katya Koren, βρέθηκε νεκρή σε ένα χωριό στην περιοχή της Κριμαίας κοντά στο σπίτι της.
Φίλοι της είπαν ότι της άρεσε να φοράει μοντέρνα ρούχα και είχε έρθει έβδομη σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Το κακοποιημένο σώμα της θάφτηκε σε ένα δάσος και βρέθηκε μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του φόνου και ισχυρίζεται ότι τρεις νεαροί μουσουλμάνοι την σκότωσαν υποστηρίζοντας ότι ο θάνατός της ήταν δικαιολογημένος βάσει του Ισλάμ.
Ένας από τους τρεις – ο 16χρονος Bihal Gaziev – έχει συλληφθεί και είπε στην αστυνομία ότι το θύμα είχε «παραβιάσει τους νόμους της σαρία».
Ο Gaziev είπε ότι δεν νιώθει καμία λύπη για το θάνατό της επειδή είχε παραβιάσει τους νόμους του Ισλάμ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣκαι όπως λένε οι αλληλέγγυοι πάντα με σεβασμό στην κουλτούρα τους
πριν λίγο καιρό είχα φέρει μια είδηση που είχαν λιθοβολήσει ένα ζευγάρι στην ινδία γιατί παντρεύτηκαν ενώ ήταν σε διαφορετικές κάστες τότε κάποιος μου είπε ότι είμαι υπερβολικός και ότι αυτά δεν θα τα κάνουν στις χώρες που θα λαθρομεταναστεύσουν ή μεταναστεύσουν
κοίτα τώρα όμως που τελικά εγώ ο φασίστας φαίνεται ότι είχα δίκιο

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2011, 23:15:01  Εμφάνιση Προφίλ
Αθεε και εγω δεν το βρίσκω εφικτό.

Και είπα αν αληθεύει...γάμα τα.

Το άλλο με εχει τρελάνει σήμερα με τα οπλα των ΤΕΑ

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2011, 23:19:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
για κάνε περίληψη

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2011, 23:30:00  Εμφάνιση Προφίλ
Εχει αναρτηθεί στο Παράξενο.

Ρίξε μια ματιά και τα λέμε εκεί.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2011, 13:47:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δικαστήριο διέταξε την άμεση απέλαση παιδόφιλου λαθρομετανάστη που έλεγε ότι αν απελαθεί παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματά του
6/02/2011 02:30:00 πμ SkyWatcher

Από Daily Mail / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένας παιδόφιλος παράνομος μετανάστης θα φύγει οριστικά από τη Βρετανία μετά από μια μακρά δικαστική μάχη κατά την οποία ισχυρίστηκε ότι με την απέλασή του παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματά του.
Μέχρι και 100.000 λίρες έχει κοστίσει στον Βρετανό φορολογούμενο ο δικαστικός αγώνας του 48χρονου Zulfar Hussain, να παραμείνει στο Blackburn του Lancashire.
Είχε φυλακιστεί για πέντε χρόνια και οκτώ μήνες, τον Αύγουστο του 2007, αφού είχε καταδικαστεί για απαγωγή παιδιών, σεξουαλική δραστηριότητα με ένα παιδί και ότι προμήθευε σε νεαρά άτομα ναρκωτικό έκσταση ενώ είχε παρασύρει δύο κορίτσια.
Είχε το δικαίωμα να παραμείνει στη Βρετανία μετά τη νίκη του σε μια δικαστική υπόθεση, το 2010, κάνοντας χρήση του «δικαιώματος στην οικογενειακή ζωή», σύμφωνα με το όγδοο άρθρο του Νόμου περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Act), επειδή έχει τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά στην Βρετανία.
Όμως, το Υπουργείο Εσωτερικών άσκησε έφεση κατά της απόφασης και κράτησε τον Hussain σε ένα κέντρο κράτησης μεταναστών μετά από την απόλυσή του από την φυλακή.
Σήμερα ανακοινώθηκε ότι Χουσεΐν είχε σταλεί πίσω στην πατρίδα του στο Πακιστάν το Σαββατοκύριακο, αφού έχασε την δίκη μετά από μια σειρά συνεδριάσεων του δικαστηρίου.
Η Αστυνομία που τον είχε εξετάσει χαιρέτησε την απόφαση ως «μια νίκη της κοινής λογικής».
Ο Υπουργός Μετανάστευσης Damian Green είπε: «Δεν θα δεχτούμε ξένους υπηκόους, σαν τον Zulfar Hussain να παραβιάζουν τους νόμους μας.
«Αυτοί που διέπραξαν σοβαρά αδικήματα θα πρέπει να απελαύνονται το συντομότερο δυνατόν.
«Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατεύσει τους πολίτες από εκείνους που καταπατούν το δικαίωμά τους να είναι εδώ."
Ο Hussain υποστήριξε το δικαίωμά του στην οικογενειακή ζωή στηριζόμενος στην επί 21 έτη σύζυγό του που είναι Βρετανίδα πολίτης και στα παιδιά που ζουν στο Blackburn για 10 χρόνια και ένα δικαστήριο δέχτηκε το αίτημά του βάσει του Νόμοτ περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που προτάθηκε από τους δικηγόρους.
Οι δικηγόροι του είπαν επίσης ότι Χουσεΐν είχε δείξει μεταμέλεια και είχε συμπεριφερθεί καλά στη φυλακή και ότι δεν είχε προηγούμενες καταδίκες στο Πακιστάν ή η Βρετανία.
Αλλά η βρετανική Υπηρεσία Διαχείρισης των Συνόρων (UKBA) έκανε έφεση τον Ιανουάριο και ο Hussain τέθηκε υπό κράτηση.
Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσφυγές του, κατά τις οποίες απέλυσε τη νομική ομάδα του, οι αξιωματικοί του UKBA με ταχείς ρυθμούς προχώρησαν την διαδικασία απέλασής του και ο Hussain απεστάλη πίσω στο Ισλαμαμπάντ το βράδυ του Σαββάτου.
Ένας εκπρόσωπος του UKBA είπε ότι δεν ήταν γνωστό εάν η οικογένειά του - οι οποίοι στάθηκαν κοντά του κατά τη διάρκεια της κράτησής του και τον επισκέπτονταν στη φυλακή - τον είχαν ακολουθήσει πίσω στην πατρίδα του.
«Η Βρετανική Υπηρεσία Συνόρων αυτόματα θα επιδιώξει να απελάσει κάθε αλλοδαπό εγκληματία που έχει φυλακιστεί για σοβαρό αδίκημα» είπε ο εκπρόσωπος.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγήοι αλληλέγγυοι φυσικά θα πουν ότι είναι φασιστική η πράξη αυτή αλλά εγώ τους λέω ότι αν θέλουν μπορούν να τον πάρουν σπίτι τους και αν έχουν και παιδιά θα μπορεί να τους τα παίζει στα γόνατα του όσο αυτοί θα εργάζονται

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2011, 18:18:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Ρουμάνοι έβρισαν και επιχείρησαν να επιτεθούν σε άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ
6/02/2011 03:45:00 μμ EGLIMATIKOTITA.GR

Ένας έλεγχος ρουτίνας των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ εξελίχθηκε σε…περιπέτεια με πρωταγωνιστές τρεις Ρουμάνους...


Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα (01-06-2011) στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρουμάνοι 40, 45 και 53 ετών. Σύμφωνα με το thebest.gr, οι επιβαίνοντες όχι μόνο δεν δέχθηκαν τον έλεγχο, αλλά έβρισαν και επιχείρησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς, οι οποίοι και τους συνέλαβαν.

Η ίδια έκρυθμη κατάσταση συνεχίστηκε τόσο στην Ασφάλεια της Πάτρας, όπου μεταφέρθηκαν οι τρεις κρατούμενοι, όσο και στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα που κρατούνται.
Οι τρεις Ρουμάνοι θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιων της Δικαιοσύνης...


μα είναι δυνατόν; τόλμησαν οι αστυνομικοί να επιχειρήσουν να κάνουν ελέγχο σε αλλοδαπούς; τι παλιοφασίστες που είναι

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2011, 18:31:32  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
Ελα ντε είδες Αθεε.............

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/06/2011, 06:54:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
ένα ενδιαφέρον βίντεο ενός "αγανακτισμένου" αστέγου δείτε το όλο αξίζει
ταίριαζε και στο άλλο θέμα με τους "αγανακτισμένους" αλλά με "δημοκρατικές" διαδικασίες το έκλεισαν το άλλο θέμα
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Edited by - αθεος on 04/06/2011 07:05:41Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/06/2011, 07:08:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:

Ελα ντε είδες Αθεε.............αν είναι δυνατόν, βρε καλά τους λένε φασίστες, άκου εκεί να μην μπορεί όποιος θέλει από όπου θέλει να κάνει ότι θέλει στην ελλάδα

εγώ τα βλέπω stiv το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να τα δουν ποτέ οι αλληλέγγυοι

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/06/2011, 16:28:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Αιτωλοακαρνανία: Είχαν απελαθεί αλλά επέστρεψαν
6/04/2011 01:17:00 μμ EGLIMATIKOTITA.GR

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού διακινητή αλλά και τριων παράνομων μεταναστών προχώρησε η αστυνομία.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, όταν στο αυτοκίνητο του αλλοδαπού εντοπίστηκαν οι τρεις λαθρομετανάστες, υπήκοοι Αλβανίας.

Τους Αλβανούς είχε παραλάβει ο...
διακινητής από την περιοχή των Ιωαννίνων, με προορισμό την Καλαμάτα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι τρεις είχαν εισέλθει παράνομα στη Χώρα από αφύλακτη συνοριακή διάβαση των Ιωαννίνων, ενώ σε βάρος τους εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου στη Χώρα λόγω διοικητικής απέλασης.
newsitείχα προτείνει

"πχ αν πιανόταν λάθρο που είχε ήδη απελαθεί τότε να έκανε 20 χρόνια κάτεργα
οι οδηγοί τους για να περάσουν τα σύνορα θα έπρεπε να εκτελούνται όπως και οι συνεργάτες τους
απλές λύσεις"

και φυσικά επιμένω σε αυτές τις προτάσεις


“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

_________________________________________
Έγινε επέμβαση στο μήνυμα
λόγω προσβλητικής έκφρασης που βάλλεται
κατά ομάδων ανθρώπων.

Οι λαθρομετανάστες είναι ανθρώπινα όντα
και η απαξιωτικού χαρακτήρα συντόμευση "λάθρο"
αποτελεί κατάφωρη προσβολή απέναντι στην
έννοια άνθρωπος.

8/6/2011
_________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/06/2011, 22:24:28  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
ειναι σκληρες πολυ κατα την γνωμη οι προτασεις αυτες Αθεε

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2011, 07:35:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
ναι ειναι σκληρα μέτρα αλλά όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει με το καλό αναγκαστικά πας σε ποιο σκληρές μεθόδους
πχ ξαδέρφη γνωστού μου είχε πάει στο ντουμπάι για διακοπές
αφού είχε βγει έξω να δει τα αξιοθέατα κάποια στιγμή κατάλαβε ότι είχε ξεχάσει την κάμερα της σε ένα από τα αξιοθέατα που είχε επισκεφτεί
ο ξεναγός της είπε ότι θα επιστρέψουν και θα βρουν την κάμερα αυτή δεν τον πίστεψε αλλά όταν επέστρεψαν η κάμερα ήταν εκεί που την είχε αφήσει
και ο λόγος είναι απλός εκεί στους κλέφτες τους κόβουν το χέρι


“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/06/2011, 13:38:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Την πυροβόλησε στο πρόσωπο και την πέταξε από το αυτοκίνητο στο δρόμο
6/06/2011 01:26:00 μμ EGLIMATIKOTITA.GR

Απίστευτο το σκηνικό που εκτυλίχθηκε ένα τέταρτο πριν τις δύο τα ξημερώματα. Η 20χρονη κοπέλα και 27χρονος φίλος βρίσκονταν μέσα στο αμάξι στην οδό Στενημάχους στο κέντρο της Αθήνας

Για άγνωστο λόγο το ζευγάρι διαπληκτίστηκε. Τότε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός Αλβανός έβγαλε ένα πιστόλι που είχε πάνω του και πυροβόλησε την 20χρονη κοπέλα που δέχθηκε τη σφαίρα στο πρόσωπο.

Ο 27χρονος σαν να μην είχε συμβεί τίποτε, απλά ....
άνοιξε την πόρτα, έσπρωξε την κοπέλα έξω απ' το αυτοκίνητο, την πέταξε στο δρόμο και πάτησε το γκάζι.

Λίγα μέτρα πιο κάτω σταμάτησε, αλλά όχι από τύψεις. Απλά θέλησε να ξεφορτωθεί το όπλο. Το πέταξε σε έναν κάδο και εξαφανίστηκε.

Οι περίοικοι που άκουσαν τον πυροβολισμό και πετάχτηκαν έξω είδαν την κοπέλα μέσα στα αίματα και ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη ήταν σε θέση να πει στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί και έτσι τώρα έχοντας τα στοιχεία του έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.


καλά δεν έγινε και τίποτα

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/06/2011, 13:41:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_6761.html
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ) ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ: ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΒΡΕΦΟΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ»
6/06/2011 03:28:00 πμ apopsis

ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (live)
Ο Πολυπολιτισμός όπως μας ήρθε στην Αθήνα.

Δείτε το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο της πολυπολιτισμικότητας : ΚΥΨΕΛΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ! Περιμένετε τώρα από αυτά τα φαινόμενα να μας σώσει η 5η υποπερίπτωση Υπουργού ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ;

Θα γράψει κανείς αύριο τίποτα γι αυτό η θα το ξεχάσουν ;;; Είναι μελαψός και αυτός ο Νεοέλληνας «κύριος», «κυρία» Τατιάνα και λοιποί προοδευτικοί ;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ε;;;


και κάτι άλλο κύριοι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ : Οι κραυγές είναι πραγματικές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕ !

ΕΦΕ είναι οι ιδέες σας και το φιλότιμο ΣΑΣ...

Ο φασιστικες κάμερες σας φταίνε που βαρα την γυναίκα με το βρέφος ρε ;

http://www.youtube.com/watch?v=&feature=player_embedded

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Edited by - αθεος on 06/06/2011 13:54:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/06/2011, 14:48:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

"ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ"
6/06/2011 01:47:00 μμ ΕΙΡΗΝΗ


"Έντεκα άτομα απαγχονίστηκαν στο Ιράν μετά από καταδίκες τους για διαφορετικά εγκλήματα।

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων IRNA, ένα από τα άτομα που απαγχονίστηκαν δημοσίως ήταν κατά συρροήν δολοφόνος, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία πέντε γυναικών μέσης ηλικίας στην πόλη Καζβίν, δυτικά της πρωτεύουσας της Τεχεράνης.
Τέσσερα ακόμη άτομα που είχαν καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες και απαγωγές απαγχονίστηκαν δημοσίως στην πόλη της Σιράζ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ। ....Επτά άνδρες που κρίθηκαν ένοχοι για διακίνηση ναρκωτικών και ένας ακόμη που καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού σήμερα στο Ιράν, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης........"

Ο ισλαμικός νόμος τιμωρεί με θάνατο το φόνο, τη μοιχεία, το βιασμό, την ένοπλη ληστεία, τη διακίνηση ναρκωτικών και την αποστασία!!!!!!!!!!


Αυτά εκεί στις χώρες τους ........εδώ όμως???????????????????????


Ας έρθουμε τώρα στην Ελλάδα ΜΑΣ........καθημερινά βιώνουμε στο "πετσί μας" πλέον το "ΙΣΛΑΜ" εν ονοματι της Πολυπολιτισμικοτητας που θέλουν με το ετσι θέλω να μας φορτώσουν......καθημερινά γινομάστε μάρτυρες κλοπών , δολοφονιών , βιασμών κτλ από κακόμοιρους ΛΑΘΡΟμετανάστες που το μόνο που ζητάνε είναι να ζήσουν να επιβιώσουν στην χώρα ΜΑΣ.......είναι σε όλους πια γνωστό ότι το σχέδιο της Ισλαμοποιησης της Ευρώπης είναι υπαρκτός κίνδυνος ...η επιβολή της Σαρίας είναι μπροστά στην πόρτα μας ...Τι θα κάνουμε λοιπόν όλοι εμείς ??????? Αν αυτοί οι "κύριοι" θέλουν να επιβάλουν την Σαρια τους σε εμας να την επιβάλλουμε και εμείς σε αυτούς ........δηλαδη???????? ΘΑΝΑΤΟΣ!!!


Βαρέθηκα πια να σκέφτομαι πονόψυχα , βαρεθηκα να διαβαζω καθημερινά για ότι συμβαίνει στους Έλληνες απο τα ανθρωπομορφα τέρατα που μας έχουν κουβαλήσει όλοι αυτοί που "θρεφονται" από αυτους και πιστέψτε με είναι πολλοί.......

Εδώ το μόνο που τους κάνουμε είναι αντε καμμια σύσταση και σε λίγο καιρό είναι πάλι ελευθεροι για "δραση" με περισσοτερη όρεξη αυτή την φορά αφού βλέπουν ότι έχουν την υποστήριξη των μεγάλων "κεφαλιών" στην Πατρίδα ΜΑΣ ...

Εως πότε ρεεεεεεεεεεε?????????? θα παιζετε με την ζωή των παιδιών μας και με την δική μας???????????

Τι τιμωρία έφαγαν οι δολοφόνοι του Μανώλη?????? οι δολοφόνοι των παιδιων της Διας????? οι δολοφόνοι των καθημερινών πολιτών ??????????Μας σκοτωνουν ,μας βιαζουν καθημερινα την ψυχη και το σώμα όλων μας !!

Όλες αυτές οι ψυχές θέλουν δικαίωση ........και η απέλαση δεν είναι πια αυτή.............


ΕΙΡΗΝΗ


συμφωνώ απόλυτα με την ειρήνη εσείς;

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/06/2011, 21:26:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα αλλοδαπών που εφοδίαζε με πλαστά διαβατήρια σε λαθρομετανάστες
6/06/2011 09:22:00 μμ EGLIMATIKOTITA.GR
Οργανωμένο κύκλωμα, το οποίο εφοδίαζε αλλοδαπούς με πλαστά διαβατήρια και άλλα έγγραφα, εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.
Αστυνομικοί έκαναν έφοδο το περασμένο Σάββατο σε σπίτι στο Νέο Κόσμο, που χρησιμοποιούνταν ως εργαστήριο κατασκευής πλαστών εγγράφων και συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Συρίας, Ιράκ και Παλαιστίνης, ηλικίας 26, 23 και 23 ετών, οι οποίοι διέθεταν αντί αμοιβής τα πλαστά σε άλλους αλλοδαπούς, με σκοπό είτε την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο από αυτή, είτε τη διευκόλυνση για μετάβασή τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Στο σπίτι που έμενε ο 26χρονος Σύριος, μέσα σε κρύπτη, οι αστυνομικοί βρήκαν: 101 πλαστά διαβατήρια αλλοδαπών αρχών τρίτων προσώπων, δύο δελτία ταυτότητας Βουλγαρίας, τέσσερις άδειες διαμονής Βελγίου, μία κάρτα πολίτη Πορτογαλίας, μία άδεια ικανότητας οδήγησης Βελγίου, μία κενή προξενική θεώρηση Γερμανίας, εννέα ελληνικές άδειες διαμονής, διάφορα σύνεργα, φωτογραφίες και μία συσκευή αναγνώρισης πλαστών εγγράφων με ακτίνες UV.

Επίσης κατασχέθηκαν, ένα καταφανώς πλαστό δελτίο αιτήσαντος άσυλο αλλοδαπού, πέντε κινητά τηλέφωνα και 140 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χτες στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για "πλαστογραφία πιστοποιητικών", "κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων", "αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος", "παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα".
newsit


η αλήθεια είναι ότι οι λάθρο δεν τα κάνουν αυτά

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

_________________________________________
Έγινε επέμβαση στο μήνυμα
λόγω προσβλητικής έκφρασης που βάλλεται
κατά ομάδων ανθρώπων.

Οι λαθρομετανάστες είναι ανθρώπινα όντα
και η απαξιωτικού χαρακτήρα συντόμευση "λάθρο"
αποτελεί κατάφωρη προσβολή απέναντι στην
έννοια άνθρωπος.

8/6/2011
_________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2011, 01:48:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
6/07/2011 12:03:00 πμ EGLIMATIKOTITA.GR

Τελευταία έκαναν την εμφάνισή τους σε κωμόπολη μια παρέα Βορειοαφρικανοί λαθρομετανάστες που είχαν μείνει κάποιο διάστημα δουλεύοντας σε ροδάκινα και μετά έφυγαν στην Ευρώπη αφού πλήρωσαν δουλέμπορους γι αυτό το σκοπό. Παραξενεύτηκαν οι κάτοικοι όταν τους είδαν και τους ρώτησαν γιατί ήρθαν πίσω.
Η απάντηση που πήραν ήταν:

- Ευρώπη πολύ ντίσκολα, δε βρίσκει δουλειά, δεν αφήνει αστυνομία να πουλάω στο ντρόμο, πολύ κτυπάει αστυνομία εκεί……Εδώ είναι παράδεισο, εδώ ντουλεύει, ντεν ντιώκνει εμένα, αν εγώ άρρωστος πάει νοσοκομείο κωρίς λεφτά, ήρτα και δε φύγει πια!
Τα λόγια αυτά ακριβώς μου μετέφερε άνθρωπος που μίλησε μαζί τους. Δεν περίμενα ότι θα έλεγε ένας λαθρομετανάστης την απόλυτη αλήθεια που βγαίνει μέσα από τα blogs, την αλήθεια που ο κάθε Έλληνας έχει μέσα του και πικραίνεται, ότι δηλαδή η Ελλάδα είναι η ώρα του «εμπάτε σκύλοι αλέσετε».


Τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια να πεισθούμε εμείς οι Έλληνες ότι η Ελλάδα δεν είναι τελικός προορισμός των λαθρομεταναστών αλλά ενδιάμεση στάση κι αυτό ως ένα σημείο ήταν αλήθεια αλλά μόνο για τα προηγούμενα χρόνια.
Σκοπός αυτής της προπαγάνδας είναι για να ενδώσουμε στο να τους δοθούν νομιμοποιητικά έγγραφα προκειμένου να εξαφανιστούν από τη χώρα μας και να πάνε στην κεντρική Ευρώπη γιατί, κυρίως, αυτός ήταν ο προορισμός τους. Σήμερα έχουν αλλάξει άρδην αυτά τα δεδομένα και η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε χώρα τελικού προορισμού.


Κάποιοι από τους λαθραίους τα καταφέρνουν με τη βοήθεια των κυκλωμάτων να πάνε σε άλλες χώρες της Ευρώπης. (Να σημειωθεί ότι όσοι προσπαθούν από μόνοι τους πιάνονται από την αστυνομία). Όσοι τα κατάφεραν και πήγαν εκεί που ήθελαν, δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι. Ο λόγος είναι ότι οι άλλες χώρες της Ευρώπης είναι σοβαρές χώρες και ξέρουν να προστατεύουν τους πολίτες τους. Οι λαθρομετανάστες εκεί δεν μπορούν να επιβιώσουν. Δυσκολεύονται πολύ να βρουν σπίτι να μείνουν, δεν τους νοικιάζουν ούτε τρώγλες επειδή φοβούνται μην τους αντιληφθούν οι αρχές κι εκεί πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα και άλλου είδους ποινές, μέχρι και φυλάκιση για τους παραβάτες ιδιοκτήτες κατοικιών.
Για εγκαταλειμμένα κτίρια ούτε λόγος, δεν είναι γελοίοι οι Ευρωπαίοι να επιτρέπουν καταστάσεις εκβιασμού τύπου Υπατίας. Από δουλειά πάλι πολύ δύσκολα. Δεν τους προσλαμβάνουν επειδή φοβούνται. Εδώ συντρέχουν πάλι οι ίδιοι λόγοι όπως και στις ενοικιάσεις κατοικιών. Η μαύρη εργασία διώκεται στην Ευρώπη για τους εργοδότες με αυστηρότατες ποινές, ιδιαίτερα αν έχουν πάρει στη δουλειά τους οικονομικούς μετανάστες χωρίς έγγραφα διαμονής και εργασίας.


Ακόμα και για τους νόμιμους μετανάστες η ζωή είναι δύσκολη επειδή τα ευρωπαϊκά κράτη (πλην Ελλάδας) έχουν καθιερώσει αυστηρές ποσοστώσεις αλλοδαπών παιδιών για εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς, φοιτητικές εστίες, κλπ. αλλά και σε χώρους εργασίας. Ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει την αρχή της ποσόστωσης στην επιχείρησή του που σημαίνει 3 μετανάστες για 10 γηγενείς. Σε ορισμένες χώρες δεν επιτρέπεται η πρόσληψη μεταναστών σε πολύ μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν 1 με 2 υπαλλήλους εκτός και αν δεν βρίσκονται ντόπιοι να δουλέψουν αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί, διαφορετικά ο εργοδότης είναι υπόλογος στην αστυνομία και στο δικαστήριο. Σε κάποιες άλλες χώρες πάλι έχουν προκαθορίσει από ποιες ακριβώς δουλειές επιτρέπεται να συγκεντρώσουν τα ένσημά τους οι μετανάστες. Κάποια επαγγέλματα όπως του δημοσιογράφου είναι εκτός λίστας. Μπορείς να είσαι δημοσιογράφος εθελοντής αλλά όχι να συγκεντρώνεις ένσημα από αυτό το επάγγελμα. Κατά τον ίδιο τρόπο είναι εκτός λίστας κι άλλα επαγγέλματα.


Με τα μάτια μου έχω δει δημοτική αστυνομία στη Γαλλία να ψεκάζει παράνομα εμπορεύματα που τα πουλούσαν μαύροι. Μιλάμε βέβαια για πολύ μικρής έκτασης παραεμπόριο. Το χάλι που έχουν οι ελληνικές πόλεις δεν περιγράφεται και είναι ντροπή για όποιους δημάρχους δεν λαμβάνουν αυστηρά μέτρα για την πάταξη του παραεμπορίου. Ελπίζουμε να εφαρμοστεί σύντομα η τροπολογία που πέρασε τη Βουλή που επιτρέπει τη χρήση σπρέυ για την πάταξη του παραεμπορίου που έχει στερήσει το ψωμί από τόσους Έλληνες εργαζομένους, έχει κλείσει τόσα μαγαζιά, έχουν οδηγηθεί σε αυτοκτονία τόσοι συμπατριώτες μας από τους λαθρομετανάστες που νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν σε μια ξένη χώρα, χωρίς να υπολογίζουν τους Έλληνες.


Συνεπώς, ούτε ένας λαθρομετανάστης να μην πάρει χαρτιά προκειμένου να πάει στην Ευρώπη γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα επιστρέψει πίσω νόμιμος αυτή τη φορά. Θα παίρνει δουλειές από Έλληνες, θα γκετοποιεί ολόκληρες περιοχές και θα προσπαθεί να ισλαμοποιήσει την περιοχή που ζει, αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Τότε θα είναι ακόμα χειρότερα γιατί δεν θα έχουν το φόβο της απέλασης ούτε στο ελάχιστο.
Μόνη λύση είναι να γίνουν απελάσεις και να μπουν αυστηρές ποσοστώσεις στην παρανομή των μεταναστών, σε εργασιακούς χώρους και σε χώρους παιδικών σταθμών και Πανεπιστημίων. Επίσης να καθιερωθεί λίστα επιτρεπόμενων επαγγελμάτων για μετανάστες όπως και στο εξωτερικό.
Έτσι μόνο θα προστατευθεί ο Έλληνας που υποφέρει από την παρουσία τους, ότι δηλαδή γίνεται και στην Ευρώπη την οποία εκπολίτισαν οι Έλληνες αλλά εξ αιτίας της κυβέρνησης του Πασόκ με τις λανθασμένες πολιτικές της και με την ανοχή της στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, η Ελλάδα που μεταλαμπάδευσε τον πολιτισμό σε όλο τον κόσμο τώρα κινδυνεύει να καταστραφεί.


Ελευθερία του Λόγου για το
eglimatikotita.gr


“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2011, 18:14:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Αποκάλυψη-Λαθρομετανάστες με... χρηματοδότηση από την εφορία!...Δείτε πως δουλεύουν τα κυκλώματα που πίνουν το αίμα των Ελλήνων φορολογουμένων...
6/07/2011 06:08:00 μμ EGLIMATIKOTITA.GR

Έναν ολόκληρο μισθό που κυμαίνεται από 300 έως 1.500 ευρώ κάθε χρόνο σε...

χιλιάδες λαθρομετανάστες ... καταβάλλει παράνομα το ελληνικό κράτος. Πρόκειται για χρήματα που δίνονται από την εφορία μέσω της επιστροφής φόρου και τα οποία καταλήγουν στις τσέπες κυκλωμάτων παράνομης μετανάστευσης αλλά και ντόπιων επιτηδείων. Μια διαδικασία που....
βρίσκεται σε εξέλιξη τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια, στοιχίζοντας στο Ελληνικό Δημόσιο άγνωστο ποσό, το οποίο, όμως, σύμφωνα με εκτιμήσεις έμπειρων στελεχών των ΔΟΥ, προσεγγίζει περίπου τα 300 με 350 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο. Ενδεικτικά να σημειώσουμε ως μέτρο σύγκρισης ότι από τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων το ελληνικό κράτος κέρδισε 350 εκατ. ευρώ ή, σε διαφορετική κλίμακα, πρόκειται για ποσό το οποίο ισούται με το ήμισυ σχεδόν των χρημάτων που βάζει στα ταμεία του το κράτος έπειτα από την αύξηση των καυσίμων κατά 50%. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, αλλά όπως προκύπτει και από τα έγγραφα που παρουσιάζουν σήμερα τα «Επίκαιρα», η πλειονότητα των αλλοδαπών, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις εμφανίζοντας εισόδημα που κυμαίνεται γύρω στα 10.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας έτσι επιστροφή φόρου, που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνά ακόμη τα 1.000 ευρώ.
Πλαστές βεβαιώσεις
Το θέμα έχει λάβει τραγικές διαστάσεις, από τη στιγμή που το κράτος επέτρεψε σε όσους αλλοδαπούς έχουν ΑΦΜ να στέλνουν τη φορολογική τους δήλωση μέσω internet, με αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός από αυτούς να κάνει πλαστές βεβαιώσεις και πλαστές παρακρατήσεις, χωρίς να υπάρχει καμία ασφαλιστική δικλίδα. Σε πάρα πολλές, δε, περιπτώσεις πάνω από πενήντα αλλοδαποί, συνήθως λαθρομετανάστες, χρησιμοποιούν το ίδιο e-mail προκειμένου να στείλουν τη φορολογική τους δήλωση. Σε κάποιες από αυτές, μάλιστα, οι παράνομοι μετανάστες όχι μόνο απομυζούν το ελληνικό κράτος, αλλά κάνουν μέχρι και... πλάκα με την ελληνική γραφειοκρατία. Ενδεικτικά να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με έγγραφο του ΚΕΠΥΟ, σε μία μόνο περίπτωση εμφανίζονται σαράντα εφτά παράνομοι μετανάστες να χρησιμοποιούν το ίδιο e-mail για την ηλεκτρονική αποστολή της φορολογικής τους δήλωσης με το ευφάνταστο πρόθεμα crazy-lina –«τρελή Λίνα»– @...com. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι αρκετοί αλλοδαποί στις φορολογικές τους δηλώσεις, ακριβώς επειδή κανείς δεν τους ελέγχει, εμφανίζουν ο καθένας από αυτούς να έχει από τρία μέχρι και εφτά παιδιά, για τα οποία, βεβαίως, το ελληνικό κράτος... μεριμνά, αυξάνοντας το ποσοστό του φόρου που τους επιστρέφει.
Για του λόγου το αληθές, τα «Επίκαιρα» έχουν στην κατοχή τους στοιχεία που αφορούν μία από τις περιπτώσεις που η εφορία έκανε έλεγχο σε φορολογική δήλωση αλλοδαπού. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είχε δηλώσει εισόδημα 10.095,37 ευρώ, λαμβάνοντας, βεβαίως, και την ανάλογη επιστροφή φόρου. Διασταυρώνοντας η εφορία τα στοιχεία του με τα στοιχεία που είχε δηλώσει στο ΙΚΑ, προέκυψε τελικά ότι ο αλλοδαπός στο ΙΚΑ είχε δηλώσει εισόδημα μόλις 1.095 ευρώ, κάτι που του επιτρέπει σε δεύτερη φάση επιδότηση ενοικίου αλλά και να κάνει χρήση του λογαριασμού του Ιδρύματος, προκειμένου να εξασφαλίσει χαρτί απορίας, το οποίο θα του δώσει στη συνέχεια το δικαίω μα δωρεάν πρόσβασης για περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία. Τα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους τα «Επίκαιρα» κάνουν ξεκάθαρα λόγο για «πλαστότητα βεβαιώσεων αποδοχών», καθώς «τα εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες που δηλώνονται δεν επαληθεύονται από τα στοιχεία της υπηρεσίας». Το ίδιο το ΚΕΠΥΟ, άλλωστε, παραδέχεται ότι η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, χωρίς το υπουργείο Οικονομικών να δείχνει στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ίδιο ζήλο για να κυνηγήσει τους φοροφυγάδες που επιδεικνύει όταν πρόκειται για Έλληνες πολίτες. Αντίθετα, αφήνει το θέμα να «σέρνεται», αναγνωρίζοντας ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες από μόνες τους αδυνατούν όχι μόνο να ελέγξουν τους αλλοδαπούς, στους οποίους αφειδώς μοιράζουν τα χρήματα των φορολογουμένων, αλλά ακόμη κι όταν βρουν κάτι δεν μπορούν να τους εντοπίσουν...
Άδεια παραμονής
Να σημειώσουμε ότι μία από τις πρώτες κινήσεις που κάνουν οι αλλοδαποί όταν φτάνουν στη χώρα μας είναι να πάνε στην εφορία και να πάρουν ΑΦΜ, προκειμένου εν συνεχεία, προσκομίζοντας το εκκαθαριστικό τους, στο οποίο έχουν από μόνοι τους δηλώσει όσο εισόδημα θέλουν, να λάβουν και την απαραίτητη άδεια νόμιμης παραμονής. Σύμφωνα με άλλο έγγραφο που έχουν στη διάθεσή τους τα «Επίκαιρα», οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμη και να... νοικιάζουν δια μερίσματα ή και ολόκληρα κτίρια ο ένας στον άλλο, προκειμένου να δείξουν στις αρμόδιες υπηρεσίες ότι έχουν λύσει το πρόβλημα στέγης, εξασφαλίζοντας έτσι μία ακόμη απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν άδεια παραμονής στη χώρα μας. Συνήθως, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε σε μία εφορία, όπου, χωρίς κανέναν σχεδόν έλεγχο, τους επικυρώνεται το σχετικό μισθωτήριο κατοικίας. Βεβαίως και σε αυτή την περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών αποφεύγει να θίξει το θέμα και να επιληφθεί της κατάστασης με όλους αυτούς τους «εισοδηματίες» και με... μεγάλη ακίνητη περιουσία παράνομους μετανάστες, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στους Έλληνες φορολογουμένους, τους οποίους και αντιμετωπίζει, σχεδόν στο σύνολό τους, περίπου σαν απατεώνες.
Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία όχι μόνο δείχνει το τεράστιο μπάχαλο που επικρατεί στη χώρα μας και εξηγεί γιατί αποτελεί τον «επίγειο παράδεισο» των απανταχού κατατρεγμένων, αλλά έχει σημαντικές συνέπειες μέχρι και στο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα χωρίς πραγματικό αντίκρισμα 10χίλιαρα που δηλώνουν ως εισόδημα οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί που βρίσκονται στη χώρα μας έχουν ως αποτέλεσμα, αφενός, την αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ, αφετέρου, τη μείωση του εξωτερικού μας χρέους ως ποσοστού επί του ΑΕΠ. Σε κάθε περίπτωση, την ίδια στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση ζητά μέχρι και τα... ρέστα από τους Έλληνες πολίτες, επικαλούμενη την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, δεν είναι δυνατό να «δωρίζει» σχεδόν μισό δις ευρώ κάθε χρόνο σε παράνομους μετανάστες – αλλά και σε μερικούς επιτήδειους ντόπιους... 
του Γιώργου Διονυσόπουλου Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Επίκαιρα: 19/05/2011τι να πει κανείς

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2011, 23:50:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Αποκλειστικό-Κυκλοφορεί στη περιοχή της Κυψέλης αλλοδαπός ληστής..Έστειλε στην εντατική ηλικιωμένη για μια αλυσίδα.
6/07/2011 11:38:00 μμ EGLIMATIKOTITA.GR

Πληθαίνουν τα ληστρικά κρούσματα βίας στη περιοχή της Κυψέλης....Τα περισσότερα θύματα των κακοποιών είναι γυναίκες και ηλικιωμένοι....
Το πρώτο περιστατικό από τον ίδιο ληστή συνέβη την προηγούμενη Τρίτη 31 Μαΐου.
Γύρω στις 10:30 πμ επί της οδού Κερκύρας κοντά στα σχολεία της Κυψέλης ο αλλοδαπός (πιθανόν Μαροκινός ή Αλγερινός όπως περιέγραψε το θύμα) πλησίασε ηλικιωμένη γυναίκα την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην είσοδο πολυκατοικίας και κάνοντας πως....
δεν γνωρίζει ελληνικά της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ένα όνομα στα κουδούνια.Η γυναίκα γύρισε να τον βοηθήσει αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της εισόδου και μόλις τον πλησίασε της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και ταυτόχρονα την έσπρωξε προς τα μέσα.Εκεί την έβαλε μέσα στο ασανσέρ και την χτυπούσε συνεχώς κλωτσιές στο πρόσωπο μέχρι να λιποθυμήσει.Κατόπιν της αφαίρεσε μια αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό και 10 ευρώ από την τσέπη της ζακέτας της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε 7 μέρες στο νοσοκομείο Γεννηματά και ήταν σε άσχημη κατάσταση μιας και τα χτυπήματα ήταν όλα στο πρόσωπο....
Επί 4 ώρες παρέμεινε στην εντατική και τις έγιναν επεμβάσεις στην άνω και κάτω γνάθο.

Η αστυνομία της Κυψέλης έχει την περιγραφή του δράστη,από την προηγούμενη εβδομάδα,αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ξανακάνει το ίδιο (ευτυχώς σε μικρότερο βαθμό βιαιοπραγίας) πάλι σε ηλικιωμένη γυναίκα κοντά στην πλατεία της Κυψέλης από την οποία αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και μια αλυσίδα...
Σύμφωνα με της περιγραφές πρόκειται για τον ίδιο δράστη και όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής ....εφόσον δεν μπορεί να τον βρει η αστυνομία θα το κάνουν οι ίδιοι...
Αυτά να τα δουν εκεί στο Α/Τ Κυψέλης γιατί είναι πολλά και μαζεμένα τα κρούσματα στην περιοχή τον τελευταίο καιρό...Αυτό σημαίνει πως κάποιος δεν κάνει καλά την δουλειά του...Και μετά ως συνήθως θα φταίνε οι κάτοικοι που αυτοδικούν..και τους κολλάτε ταμπέλες....


εντάξει τώρα, κάνουν ολόκληρο θέμα για μερικές μπουνιές
τα λέω καλά αλληλέγγυοι;;

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/06/2011, 01:32:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Λοιπόν αθεε
Στο γράφω κι εδώ, όπως στο ανέφερα και στο θέμα Διακήρυξη 32 ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών για την κρίση :

Τελευταία προειδοποίηση!
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο αυτήν την μαύρη πολεμική που εξασκείς, μια τακτική μαύρου εντυπωσιασμού προς εξυπηρέτηση της δικής σου ατζέντας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε έννοια διαλόγου. Χρησιμοποιείς σχεδόν σε όλα τα μηνύματά σου (δηλαδή τις αναρτήσεις άρθρων, συχνά από αμφιλεγόμενες ή μονομερείς πηγές, που αποτελούν όχημα της "εκστρατείας" σου) τον εντελώς απαξιωτικό χαρακτηρισμό "λάθρο" αναφερόμενος σε ανθρώπους. Έχουν γίνει επεμβάσεις, που αναφέρονται στη συγκεκριμένη απαξιωτική συντόμευση, σε πολλά από τα μηνύματά σου.

Εδώ ούτε μαζική απαξίωση ανθρώπων δε φιλοξενούμε, ούτε και ο χώρος δεν είναι ένας πίνακας να κρεμάει κανείς κάθε κείμενο που βρίσκει στο Διαδίκτυο για να καλλιεργεί το μίσος του και να προσπαθεί να το μεταδώσει και στους άλλους.

Καθώς ο παρών χώρος είναι χώρος Διαλόγου, τέτοιου είδους συμμετοχή δεν είναι φυσικά επιθυμητή αλλά επίσης θα πάψει να είναι και ανεκτή.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/06/2011, 02:12:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο αυτήν την μαύρη πολεμική που εξασκείς, μια τακτική μαύρου εντυπωσιασμού προς εξυπηρέτηση της δικής σου ατζέντας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε έννοια διαλόγου.

αρνήθηκα τον διάλογο με κανέναν;
όχι, σε κάθε θέμα επιζητώ τον διάλογο και όποτε δίνετε η ευκαιρία καταθέτω τις απόψεις μου και απαντώ σε όποιον μου απευθύνει τον λόγο
δεν βλέπω να αποφεύγω κανέναν διάλογο και φυσικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την μαύρη πολεμική και την προσωπική ατζέντα αν θες εξήγησε μου


quote:
Χρησιμοποιείς σχεδόν σε όλα τα μηνύματά σου (δηλαδή τις αναρτήσεις άρθρων, συχνά από αμφιλεγόμενες ή μονομερείς πηγές, που αποτελούν όχημα της "εκστρατείας" σου) τον εντελώς απαξιωτικό χαρακτηρισμό "λάθρο" αναφερόμενος σε ανθρώπους. Έχουν γίνει επεμβάσεις, που αναφέρονται στη συγκεκριμένη απαξιωτική συντόμευση, σε πολλά από τα μηνύματά σου.

το λάθρο είναι σύντμηση του λαθρομετανάστης έτσι ορίζεται διεθνώς(λαθρομετανάστης) όποιος περνάει τα σύνορα μιας χώρας παράνομα ή όποιος μπαίνει σε μια χώρα νόμιμα αλλά παραμένει όταν έχει λήξει η βίζα του, αν σε ενοχλεί θα γράφω λαθρομετανάστης
όσο για τις αμφιλεγόμενες πηγές που χρησιμοποιώ είναι πολύ εύκολο για τον κάθε έναν να τις ελέγξει και αν βρει κάποιο λάθος να το καταθέσει


quote:
Καθώς ο παρών χώρος είναι χώρος Διαλόγου, τέτοιου είδους συμμετοχή δεν είναι φυσικά επιθυμητή αλλά επίσης θα πάψει να είναι και ανεκτή.

περιμένω λοιπόν να γίνει ένας διάλογος πάνω σε όσα έχω ποστάρει
και αν κάποια είναι ψέματα μπορεί όποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση να το δείξει
όπως και αν αυτά που λέω είναι λάθος
περιμένω λοιπόν τον διάλογο


“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/06/2011, 02:33:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Ζαχαρίας Ρόχας: Είμαι ξένος στο ίδιο μου το σπίτι...
6/08/2011 02:06:00 πμ EGLIMATIKOTITA.GR
Το περασμένο καλοκαίρι τον μαχαίρωσαν αλλοδαποί μέσα στην πολυκατοικία του για να τον ληστέψουν. Ο Ζαχαρίας Ρόχας μιλά για το περιστατικό σε εβδομαδιαίο περιοδικό και δηλώνει πως:
«Λίγο έλειψε να χτυπήσουν την μηριαία αρτηρία και να πέθαινα από αιμορραγία. Άγιο είχα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι είναι να σου επιτίθενται μέσα στην πολυκατοικία που μένεις 10 Κούρδοι γιατί τόλμησες να ειδοποιήσεις την αστυνομία όταν αυτοί καυγάδιζαν τη νύχτα άγρια. Επιβάλλεται να κάνει κάτι σοβαρό το κράτος. Τρέμω να μπω σπίτι μου για να πάρω τους λογαριασμούς μου. Είμαι ξένος στο ίδιο μου το σπίτι.»
princeolivernews.com


και αυτός κάνει μαζί μου μαύρη πολεμική αμαλία;
είναι και αυτή η είδηση αμφιλεγόμενη;

και το βίντεο με τα όσα έγιναν
http://www.youtube.com/watch?v=f0dDP-msn7I

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Edited by - αθεος on 08/06/2011 02:36:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/06/2011, 03:18:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
quote:
1)Γιατί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό;
2)Γιατί γίνεται αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας;
3)Γιατί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται, για επέμβαση στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;"

Τότε, στα γεγονότα της Νομικής, ο Παπουτσής είχε δηλώσει ότι κάποιοι τους απειλούν. Ποιοί και με ποιό τρόπο είναι εύκολο να το καταλάβεις.

Το 2ο δεν νομίζω να γίνει ποτέ, κι αν γίνει θα αφορά μετανάστες που έχουν γεννηθεί εδώ, έχουν εκπαιδευτεί, μιλάν ελληνικά κλπ. Δεν πιστεύω ότι θα πάρουν τον κάθε τυχαίο που ήρθε πρόσφατα.
Προσωπικά έχω δεί Εύελπι χρώματος μαύρου, δηλ. νομίζω ότι ήταν Εύελπις αν κατάλαβα σωστά απο τη στολή (συνήθως τους βλέπεις τις Παρασκευές στο μετρό που τους "αμολάνε" ομαδικώς). Κι αν δεν ήταν Εύελπις, τότε απο κάποια άλλη στρατιωτική σχολή.
Πιστεύω ότι κάποιος ξένος που έχει γεννηθεί εδώ, μπορεί να αγαπήσει τη χώρα, μπορεί να σπουδάσει, και μπορεί να επιλέξει το επάγγελμά του. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι διαφορετικό χρώμα=εχθρός ή προδότης. Τουλάχιστον η ιστορία, απο την αρχαία εώς σήμερα, μας έχει διδάξει ότι οι προδότες είναι πάντα δικοί μας.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/06/2011, 03:31:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
Παρ'όλ'αυτά, πρέπει να απελαθεί μεγάλος αριθμός και να κλείσουν τα σύνορα Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/06/2011, 13:01:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
quote:

Τότε, στα γεγονότα της Νομικής, ο Παπουτσής είχε δηλώσει ότι κάποιοι τους απειλούν. Ποιοί και με ποιό τρόπο είναι εύκολο να το καταλάβεις.

όταν ξυπνά ο λαός τρέμουν τα λαμόγια

quote:
Το 2ο δεν νομίζω να γίνει ποτέ, κι αν γίνει θα αφορά μετανάστες που έχουν γεννηθεί εδώ, έχουν εκπαιδευτεί, μιλάν ελληνικά κλπ. Δεν πιστεύω ότι θα πάρουν τον κάθε τυχαίο που ήρθε πρόσφατα.

εγώ το χαρακτηρίζω ως υπερβολή, έχουν αρκετό στρατό και αστυνομία, όπως και ανάλογα την κομματική παράταξη που είναι επάνω, αρκετά κομματόσκυλα


quote:

Προσωπικά έχω δεί Εύελπι χρώματος μαύρου, δηλ. νομίζω ότι ήταν Εύελπις αν κατάλαβα σωστά απο τη στολή (συνήθως τους βλέπεις τις Παρασκευές στο μετρό που τους "αμολάνε" ομαδικώς). Κι αν δεν ήταν Εύελπις, τότε απο κάποια άλλη στρατιωτική σχολή.

το πιθανότερο να είχε έρθει εδώ για εκπαίδευση μέσω των συμμαχιών που έχουμε γίνετε από παλιά αυτό, να περνάνε τα λεγόμενα σχολεία
και εμείς στέλνουμε σε διάφορες χώρες αξιωματικούς για να εκπαιδευτούν σε διάφορα όπλα, τεχνικές κλπ


[/quote]
Πιστεύω ότι κάποιος ξένος που έχει γεννηθεί εδώ, μπορεί να αγαπήσει τη χώρα, μπορεί να σπουδάσει, και μπορεί να επιλέξει το επάγγελμά του. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι διαφορετικό χρώμα=εχθρός ή προδότης. Τουλάχιστον η ιστορία, απο την αρχαία εώς σήμερα, μας έχει διδάξει ότι οι προδότες είναι πάντα δικοί μας.
[/quote]

ως έναν βαθμό έχεις δίκιο αλλά πάντα η αγάπη προς την μαμά πατρίδα θα είναι μεγαλύτερη
και είναι φυσιολογικό
το πρόβλημα είναι ότι από την στιγμή που δεν ξέρουμε ποιος έρχεται εδώ
μπορεί να είναι οτιδήποτε και όσο αφορά το ποιον του σαν άνθρωπος(βλέπουμε όλοι την έξαρση εγκληματικότητας) και αν είναι κάποιος στρατιώτης που περιμένει εντολές για επίθεση (αλ κάιντα ,τουρκία, φανατικοί του ισλάμ κλπ)

το πρόβλημα είναι καθαρά στο ότι δεν γίνετε μετανάστευση αλλά λαθρομετανάστευση


“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.234375
Maintained by Digital Alchemy