ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
 Ο κομμήτης ELENIN και πιθανές επιπτώσεις στη Γη.
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 8
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/08/2011, 22:22:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλοι

Από καιρό τώρα περίμενα κάποια στοιχεία ώστε να ανοίξω ενα θέμα με τον εν λόγω κομμήτη.Πήρε το όνομά του απο τον Ρώσσο Λεονίντ Ελλενιν,που τον ανακάλυψε.Πρόκειται για ένα τεράστιο ουράνιο σώμα,που εχει πλησιάσει ποτε τον πλανήτη μας.

Η απόστασή του αυτή την στιγμή είναι αρκετά μεγάλη,δεν θα σας κουράσω με αστρονομικούς αριθμούς,αλλά συνεχώς μικραίνει λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που φαίνεται να εχει αναπτύξει ο κομμήτης.

Και δεν είναι μόνο η ταχύτητά του,που προκαλεί ανησυχίες αλλά και η επιβεβαίωση της υποψίας οτι συνεχώς μεγαλώνει σε ογκο.Ηδη έφθασαν οι πρώτες φωτογραφίες απο το STEREO B και με πρώτη εκτίμηση δείχνουν την διάμετρό του πάνω απο 200.000 χιλιόμετρα.Μεγαλύτερη δηλαδή και απο το μεγαλύτερο σώμα του ηλιακού μας συστήματος.

Και αυτη η διάμετρος αφορά μόνο την εξωτερική του κώμη.Το στεφάνι των αποφορτισμένων αερίων που περικλείει τον πυρήνα του,ο οποίος πυρήνας ,παραμένει αμετάβλητος πρός το παρόν.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα σχετικά με τον κομμήτη,καθώς και φωτογραφίες και video,απο την ιστοσελίδα του Ρώσσου αστρονόμου:

http://spaceobs.org/en/


Υπάρχουν αυτη τη στιγμή διάφορες απόψεις επιστημόνων σχετικά με την πορεία τού Ellenin,καθώς οι μέχρι στιγμής παρατηρήσεις δεν είναι επαρκής για τον ακριβή καθορισμό της.Οι περισσότερες συγκλίνουν στην άποψη οτι θα περάσει κοντά απο την Γη.Κάποιοι είναι πιο τολμηροί και εικάζουν την διέλευσή του σε κάποιο σημείο μεταξύ Γης και Αρη.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο,τότε οι επιπτώσεις για μας θα είναι απίστευτα καταστροφικές.
[Να είναι άραγε αυτός ο λόγος της παγκόσμιας πρεμούρας για την ύπαρξη καταφυγίων,καθώς και ο λόγος των συνεχών και πέραν των συνηθισμένων,ασκήσεων της αμερικανικής FEMA ?]

Θα υπάρξει <<βροχή>> μετεωριτών διαφόρων μεγεθών,καθώς ενα τόσο μεγάλο σώμα που τρέχει στο διάστημα δημιουργεί <<απόνερα>> σε μεγάλες αποστάσεις,καθώς και βαρυτικές επιδράσεις.

Πρός το παρόν δεν θα κάνουμε συζήτηση,σε αυτό το τόπικ,επειδή χρειάζομαι λίγο χρόνο,για περαιτέρω ενημέρωση.Το άνοιξα με σκοπό να εχουμε ενα θέμα σχετικά με αυτή την μελλούμενη απειλή,επειδή πρόκειται για κίνδυνο αρκετά υπολογίσιμο και επειδή η ελεγχόμενη πληροφόρηση,ισως δεν επιτρέψει,την έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση.

Θα επανέλθω οταν υπάρχουν νεότερα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/08/2011, 01:11:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νεώτερες πληροφορίες απο την Ισπανική ομάδα των αστρονόμων του παρατηρητηρίου Nazaret των Καναρίων Νήσσων αναφέρουν οτι,σύμφωνα με τα στοιχεία τους,τα οποία επεξεργάζονται ακόμη,όλα δείχνουν οτι η τροχιά του Ellenin,μεταβάλεται συνεχώς.

Ισως αυτο το παράδοξο,να είναι και η αιτία της παγκόσμιας διαφωνίας σχετικά με την τελική έλευση του κομήτη στο ηλιακό μας σύστημα.

Την μιά φαίνεται να κερδίζουν εδαφος οι υπολογισμοί που τον θέλουν να περνα μεταξύ Γης και Ηλίου και την άλλη μεταξύ Γής και Αρη.Υπάρχει και μερίδα επιστημόνων που,προβλέπουν [σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της τροχιας] πιθανη σύγκρουση του κομήτη, με τον αστεροειδή ΥU55 διαμέτρου 400 μετρων.

Ο εν λόγω αστεροειδής θα περάσει σε απόσταση 325.000 απο την Γη στις 8 Νοεμβρίου 2011.Η διέλευσή του είναι ακίνδυνη,αλλά αν συνδυαστει με την πιθανή τροχιά του Ellenin,ισως να υπάρχει σύγκλιση.Αποκλείοντας την μετωπική σύγκρουση,σε περίπτωση κοντινής διέλευσης του κομήτη,ο αστεροειδής θα διασχίσει κάθετα την μήκους 900.000 χιλιομέτρων,ουρά του με απρόβλεπτες συνέπειες,για τα κοντινά ουράνια σώματα.θα επηρεασθουν η Γη,ο Αρης,η Αφροδίτη και οι δορυφόροι τους.


Υπάρχει και μία ανακοίνωση της Κινεζικής Διαστημικής Υπηρεσίας,δια στόματος του Αργεντινού αστρονόμου Σερτζιο Τοσκάνο,οτι ο Ellenin επηρεάζεται απο <νοήμονα> όντα και οτι στην ουρά του κρύβονται τεράστια σκάφη.Βέβαια,είναι αρκετά παρατραβηγμένο,αλλά οταν λέγεται απο σχετικά με το αντικείμενο,άτομα προκαλεί σκεπτικισμό και οδηγεί σε σενάρια συνομωσιολογίας.Ας μην δώσουμε πολύ σημασία σε αυτή τη δήλωση.Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/08/2011, 21:46:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Υπάρχει και μία ανακοίνωση της Κινεζικής Διαστημικής Υπηρεσίας,δια στόματος του Αργεντινού αστρονόμου Σερτζιο Τοσκάνο,οτι ο Ellenin επηρεάζεται απο <νοήμονα> όντα και οτι στην ουρά του κρύβονται τεράστια σκάφη.Βέβαια,είναι αρκετά παρατραβηγμένο,αλλά οταν λέγεται απο σχετικά με το αντικείμενο,άτομα προκαλεί σκεπτικισμό και οδηγεί σε σενάρια συνομωσιολογίας.Ας μην δώσουμε πολύ σημασία σε αυτή τη δήλωση.Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Υπάρχει βέβαια και αναφορά για αυτήν την ανακοίνωση και πως προέκυψε…

"The web uproar focuses on the comet C/2010 X1, which was first discovered on December 10, 2010. Alien enthusiasts believe that it has a cluster of alien-made objects, most likely spacecraft, hiding in its tail. They fear that when the comet gets closer to Earth, the aliens will show themselves, and the first contact is likely to be a disaster. They expect doomsday on September 10.

The panic-sparking claims originate from Argentinean astronomer Sergio Toscano, whose report on the alien theory was cited by a number of Latin American media outlets. The scientist said the data came from the Chinese national space agency.But the true origin of the story comes from a British newspaper, which published it as an April Fool’s joke. The astronomer may have been misguided by the fact that the Latin American counterpart for April Fool’s Day, Feast of the Holy Innocents, is celebrated on December 28.

Nevertheless, the internet rumor mill was quick to spread the story, which mutated into an alien invasion scare. Some even matched the comet with the infamous Nibiru planet".

Online craze over looming “comet doomsday

(Μετάφραση κειμένου)

"O σάλος στο Διαδίκτυο επικεντρώνεται στον κομήτη C/2010 X1, που για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2010.
Οι ενθουσιώδεις οπαδοί με εξωγήινους πιστεύουν ότι ο κομήτης έχει ένα σύμπλεγμα ξένων αντικειμένων, το πιθανότερο διαστημόπλοια, που κρύβονται στην ουρά του.

Φοβούνται ότι, όταν ο κομήτης πλησιάζει τη Γη, οι εξωγήινοι θα αποκαλύψουν τους εαυτούς τους και η πρώτη επαφή είναι πιθανό να είναι μια καταστροφή.

Αναμένουν την Ημέρα της Κρίσεως στις 10 Σεπτεμβρίου.

Αλλά η πραγματική καταγωγή της ιστορίας προέρχεται από μια βρετανική εφημερίδα την οποία δημοσίευσε, σαν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Ο αστρονόμος μπορεί να ήταν άτυχος από το γεγονός ότι οι χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν σαν αντιστάθμισμα για την Πρωταπριλιά, την εορτή των Holy Innocents (αγαθών-αγαθιάρηδων ), που εορτάζεται στις 28 του Δεκέμβρη.

Παρ 'όλα αυτά, η φήμες στο Διαδίκτυο διέδωσαν γρήγορα την ιστορία, η οποία μετεξελίχθηκε σε μια εξωγήινη τρομακτική εισβολή. Κάποιοι ταιριάζουν ακόμα τον κομήτη με τον μη υφιστάμενο επιστημονικά πλανήτη Nibiru."


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/08/2011, 22:48:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σωστά elo
Για αυτο λέω ας μη δώσουμε σημασία.Ηταν ενα παράδειγμα της παραφιλολογίας του διαδικτύου και πρέπει να το αναφέρω για να δείξω οτι σε σοβαρά θέματα δεν πρέπει να παρασυρόμαστε απο <<αρλούμπες>>.

Και αυτο επειδη ο κομήτης αυτός,είναι πραγματικά και σοβαρά επικίνδυνος.

Σύντομα θα ξέρουμε κι άλλες λεπτομέρειες.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vitras
Μέλος 2ης Βαθμίδας


183 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/08/2011, 23:04:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εχει τοποθετηθει η στιγμη που θα εχει τη πιο κοντινη αποσταση με τη Γη; Μεσα το Νοεμβρη αν καταλαβα καλα;

Βασικα με μια μικρη ερευνα που εκανα στο διαδυκτιο, εχω καταλαβει πως ΔΕΝ ειναι ακομα σιγουρο οτι ειναι επικυνδινος... Ισως γι'αυτο δεν εχουν αναφερει ακομα πολλα πολλα..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/08/2011, 23:33:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όχι μόνο δεν είναι επικίνδυνος, αλλά όπως αναφέρεται από μέλος της NASA "το μέγεθος του είναι τόσο μικρό που το αυτοκίνητο μου ασκεί μεγαλύτερη επιρροή στις παλίρροιες των ωκεανών, από τον κομήτη Elenin"….

NASA - Comet Elenin

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 03:44:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επειδή ήξερα οτι θα λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του,ζήτησα να μην γίνει ακόμη συζήτηση για τον κομήτη,μέχρι νεώτερων πληροφοριών.

Αν προσέξατε αγαπητοί φίλοι,έκανα σαφές στο αρχικό πόστ,οτι υπάρχει τριγνωμία επιστημόνων και καμμία σιγουριά πρός το παρόν.Δεν οφελεί να αναπαράγουμε τι λέει ο ενας κι ο άλλος.

Ας περιμένουμε τα επιβεβαιωμένα γεγονότα σύντομα και θα δούμε.

Και elo,μακάρι να βγώ ψεύτης,αλλά ο c/2010 x1,είναι ακρως επικίνδυνος.
Και αν δεν αλλάξει κάτι την πορεία του...!

Και αν περιμένετε να ενημερωθείτε απο την NASA,αυτό θα γίνει αφού εχουν μπεί όλοι τους στα καταφύγια.

Οσο για το μέγεθος elo,δεν έχεις παρά να κοιτάξεις το STEREO με συντεταγμένες behind H12 ημερομηνία 20110801 και ωρα 08:32:00 slideshow 512Χ512 και αναζήτηση step by step.Αν είναι μικρότερος απο το αυτοκίνητό σου,τότε κοιμήσου ήσυχος.Αν έχει διάμετρο 200.000 χιλ.και σε ενα μήνα γίνει 300.000,τρέχα να κρυφτείς!


Ανέβασα αυτό το θέμα με απώτερο σκοπό,όταν έρθει η σίγουρη πληροφορία της έλευσης του κομήτη,να συζητήσουμε τρόπους προστασίας και επιβίωσης αν χρειαστεί.Μακάρι να μην υπάρξει κίνδυνος.Αν όμως υπάρχει ας σωθούν όσοι μπορέσουν κι ας μην ανήκουν στην ελίτ των καταφυγίων.


Vitras
Η πιό πιθανή ημερομηνία,σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις,θα είναι απο 20/10 έως 08/11 τρέχοντος έτους.Σύν-πλήν 3 μέρες.

Οταν ένα σώμα με διάμετρο αποφορτισμένων αερίων, 200.000 χιλ. πλησιάσει την Γη έστω και σε 35.000.000 χιλιόμετρα και με ταχύτητα όπως φαίνεται υπερβολική,θα έχει επιπτώσεις στην Γη και τους γύρω πλανήτες.Αν δεχθούμε την μερίδα των αστροφυσικών που <<κινδυνολογεί>> μιλώντας για πολύ μικρότερη απόσταση προσέγγισης,καλό είναι να υπάρχει ενα σημείο αναφορας,όπως αυτό το φόρουμ,ώστε να ανταλλάξουμε πληροφορίες και γνώσεις για το καλό όλων μας.


Δώστε λίγη προσοχή στα λόγια του Dr Mensur Omerbashich, PhD – Cornell University και στην ιστοσελίδα του περί Εllenin:

http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/2011/05/09/astronomical-alignments-elenin-as-the-cause-of-m6-earth


Δείτε και την γεωφυσική δραστηριότητα σχετκά με τον κομήτη και πώς επηρεάζει δυνητικά τη Γη.Πρός το παρόν το θέμα παρακολουθείται και δεν έχει πλήρως εξακριβωθεί.Καλό είναι να έχουμε μια γνώση περί τίνος πρόκειται και βλέπουμε την πορεία.
Κάθε φορά που ο κομήτης ευθυγραμμίζεται με την Γη,τον Ηλιο ή άλλους πλανήτες του συστήματός μας,λαμβάνουν χώρα γεωφυσικές μεταβολές.Στον πίνακα φαίνονται οι ευθυγραμμίσεις και οι σεισμοί με την έντασή τους.

Elenin - Earth - Sun Feb 20 2008 Indonesia 7.4
Elenin - Earth - Sun Feb 25 2008 Indonesia 7.2
Elenin - Earth - Neptune May 12 2008 China 7.9
Elenin - Earth - Sun Feb 18 2009 Kermadec Islands 7.0
Elenin - Earth -Jupiter May 18 2009 Los Angeles, US 4.7
Elenin - Mercury- Earth July 15 2009 New Zealand 7.8
Elenin - Mercury - Earth Aug 09 2009 Japan 7.1
Elenin - Sun - Earth Sept 09 2009 Sunola islands 8.1
Elenin - Earth - Venus Feb 18 2010 China/RU/N.Korea 6.9
Elenin - Earth-Sun Feb 25 2010 China 5.2
Elenin - Earth-Sun Feb 26 2010 Japan 7.0
Elenin - Earth- Sun Feb 27 2010 Chile 8.8 [Earth knocked off axis]
Elenin - Earth- Sun Feb 27 2010 Argentina 6.3
Elenin - Earth - Mercury Mar 04 2010 Taiwan 6.3
Elenin - Earth - Mercury Mar 04 2010 Vanuatu 6.5
Elenin - Earth - Mercury Mar 05 2010 Chile 6.6
Elenin - Earth - Mercury Mar 05 2010 Indonesia 6.3
Elenin - Earth - Mercury Mar 08 2010 Turkey 6.1
Elenin - Earth - Neptune May 05 2010 Indonesia 6.6
Elenin - Earth - Neptune May 06 2010 Chile 6.2
Elenin - Earth - Neptune May 09 2010 Indonesia 7.2
Elenin - Earth - Neptune May 14 2010 Algeria 5.2
Elenin - Earth - Jupiter Jan 03 2011 Chile 7.0
Elenin - Earth - Sun March 11 2011 Japan 9.0 [Earth knocked off axis]


Προσωπική μου άποψη και την παραθέτω με κάθε επιφύλαξη για του λόγου το αληθές.Θα την οριστικοποιήσω εν ευθέτω χρόνω,με τον συνυπολογισμό νεώτερων στοιχείων.
Νομίζω οτι ο κομήτης δεν θα περάσει σε απόσταση 35.000.000 χιλ.απο την Γη,αλλά σε πολύ μικρότερη.Κάπου μεταξύ Γης και Σελήνης.Οδηγούμαι στο συμπέρασμα αυτο επειδή όλα δείχνουν οτι ο αστεροειδής ΥU 55,θα διασχίσει την ουρά του Elenin.Για να γίνει αυτό,επειδή η τροχια του αστεροειδή είναι προκαθορισμένη,ο κομήτης είναι αδύνατον να βρίσκεται σε 35.000.000 χιλ. μακρυα την ωρα της σύγκλισης με τον ΥU55.


Η επίσημη θέση των αστρονόμων της NASA,οτι δεν υπάρχει κίνδυνος απο τον κομήτη,είναι σωστή.Δεν λένε ψέμματα.Αλήθεια είναι,οχι όμως ολόκληρη.Εκείνο που δεν λένε,είναι οτι ο κομήτης ακολουθείται απο ογκώδη αντικείμενα,πιθανόν διαστημικούς βράχους,προερχόμενοι εξω απο το ηλιακό μας σύστημα.Δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσουν αυτα τα αντικείμενα οταν αρχίσουν να επηρεάζονται απο τις βαρυτικές ελξεις των πλανητων και του Ηλίου.Και εκει ακριβώς παρουσιάζεται το πρόβλημα με τον ΥU55,που θα διασχίσει την ουρά του κομήτη και πιθανότατα θα συγκρουσθεί με αυτα τα αντικείμενα και θα αρχίσει ο χορος των δαιμόνων με τις παρεκλισεις και τις προπτώσεις αυτων στους γύρω πλανήτες,μεταξύ των οποίων και η Γη.

Μακάρι να μην είναι ετσι τα πράγματα,αλλά η αισιοδοξία μου μέρα με την μέρα μειώνεται.

Θα παρακαλούσα τους φίλους να ποστάρουν τις όποιες απόψεις τους,αλλά να τις φιλτράρουν και να μην αρχίσουν σε αυτο το πόστ,θεωρίες συνωμοσιών,θρησκολογιών,προφητειών και τα συναφή.Θέλω αν είναι δυνατον,να παραμείνει το θέμα αμιγώς επιστημονικό και να αναλυθεί με στοιχεία και οχι με προβλέψεις.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 06:37:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επανάληψις:

Και για να μην ξεχνιόμαστε ΝΙΚΟΜΑΧΕ,
περιμένουμε μια σαφή απάντηση για το εάν παραπλάνησες την κοινότητα σχετικά με τα στοιχεία που δήλωσες για την ταυτότητα και την ιδιότητά σου.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 13:24:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Νικομαχος

Υπάρχει και μία ανακοίνωση της Κινεζικής Διαστημικής Υπηρεσίας,δια στόματος του Αργεντινού αστρονόμου Σερτζιο Τοσκάνο,οτι ο Ellenin επηρεάζεται απο <νοήμονα> όντα και οτι στην ουρά του κρύβονται τεράστια σκάφη.Βέβαια,είναι αρκετά παρατραβηγμένο,αλλά οταν λέγεται απο σχετικά με το αντικείμενο,άτομα προκαλεί σκεπτικισμό και οδηγεί σε σενάρια συνομωσιολογίας.Ας μην δώσουμε πολύ σημασία σε αυτή τη δήλωση.Αναμένουμε περισσότερες πληρο


Βρε Μάριε αφού ξέρεις πως η συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια μεγάλη ιντερνετική “αρλούμπα”, γιατί την αναμεταδίδεις και την συντηρείς παρουσιάζοντας την σαν “επιστημονική” άποψη” δια στόματος του Αργεντινού αστρονόμου Σερτζιο Τοσκάνο.

Τι του ... βάζεις στο στόμα του?
Επιστημονική άποψη μια πρωταπριλιάτικη φάρσα?

Αμάν με αυτήν την αχαλίνωτη τρομολαγνεία.
Από την μια οι θρησκόληπτοι με τον αντίχριστο, και από την άλλη εσείς.

“Ό γαρ καιρός εγγύς” .... για την διάψευση σου

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 13:37:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αμάν Γιάννη

Σε παρακαλώ πολύ,να διαβάζεις καλά πριν γράψεις και να κατανοείς επίσης τι διαβάζεις.

Εκανα θερμή παράκληση να μην εισαχθούν στη συζήτηση κουτοπονηριές και έτρεξες να κάνεις την αρχή.Δεν αναμεταδίδω τίποτα.ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 13:43:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Επανάληψις:

Και για να μην ξεχνιόμαστε ΝΙΚΟΜΑΧΕ,
περιμένουμε μια σαφή απάντηση για το εάν παραπλάνησες την κοινότητα σχετικά με τα στοιχεία που δήλωσες για την ταυτότητα και την ιδιότητά σου.Δεν έκανα καμμία παραπλάνηση πρός την κοινότητα.
Αν η κοινότητα το βλέπει έτσι και δεν είναι δικός σας αυθαίρετος χαρακτηρισμός,ας μου το ανακοινώσει δια των μελών της.Εσείς δεν εκπροσωπείτε την κοινότητα,επειδή δεν είστε εκλεγμένοι απο αυτην.Εκπροσωπείτε την ιδιοκτησία του φόρουμ,επομένως και τις δικές σας απόψεις και οχι της κοινότητας.

Σας το ξαναλέω:
Αν ψάχνεται αφορμή να με διαγράψετε,απλά ζητείστε μου να φύγω.
Αλλοιώς σταματείστε τα <παιδιαρίσματα>.


ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 13:59:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επειδή όπως φαίνεται η δ/νση του φόρουμ επιθυμεί να βρεί αφορμή για πιθανη διαγραφή μου,όσοι φίλοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το θέμα του κομητη και επιθυμούν πληροφόρηση ας επικοινωνουν μαζί μου στο mail:

marioAtcins@yahoo.gr

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 14:32:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Βρε Μάριε εγώ αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη “νεώτερη” ενημέρωσή σου, και την οποία σου παρέθεσα.
Ο σχολιασμός μου και η απορία μου ήταν ΜΟΝΟ για αυτή σου την ανακοίνωση.
Δηλαδή με κατηγορείς για εμπάθεια?

Γιατί ανακυκλώνεις πληροφορίες που γνωρίζεις – δεν μπορεί να μην γνωρίζεις - οτι πρόκειται για αρλούμπα μεγάλου βεληνεκούς?
Γιατί δεν τοποθετήσαι κατηγορηματικά διαψεύδοντας την, αλλά σχολιάζεις “Βέβαια,είναι αρκετά παρατραβηγμένο,αλλά όταν λέγεται από σχετικά με το αντικείμενο,άτομα προκαλεί σκεπτικισμό”

Με αυτό τον τρόπο δεν δίνεις τροφή ο ίδιος σε “σενάρια συνομωσιολογίας” που όπως λες πρέπει να αποφύγουμε?

Μην ξεχνάς συζήτηση κάνουμε, δεν δικάζουμε κάποιον. Σωστά?

Εγώ σε πληροφορώ δεν έχω κάποια σχέση με τους διαχειριστές του ΦΟΡΟΥΜ, και μήτε έχω κάποιο γνωστό μου φίλο.
Είμαι μέλος “αδέσποτο” και επιθυμώ να παραμένω χωρίς δεσπότες,


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 14:51:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Εγώ σε πληροφορώ δεν έχω κάποια σχέση με τους διαχειριστές του ΦΟΡΟΥΜ, και μήτε έχω κάποιο γνωστό μου φίλο.
Είμαι μέλος “αδέσποτο” και επιθυμώ να παραμένω χωρίς δεσπότες

Το ίδιο κι εγώ,αλλά δεν με αφήνουν.


quote:

<="" font="" bgcolor="gainsboro" valign="top">Απεστάλη: 09/08/2011, 14:32:03
Βρε Μάριε εγώ αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη “νεώτερη” ενημέρωσή σου, και την οποία σου παρέθεσα.
Ο σχολιασμός μου και η απορία μου ήταν ΜΟΝΟ για αυτή σου την ανακοίνωση.
Δηλαδή με κατηγορείς για εμπάθεια?

Δεν σε κατηγορώ για καμμία εμπάθεια,χαζέ!!
Σε κατηγορώ που δεν είσαι εύστροφος.Δεν εξήγησα στον elo γιατί συμπεριέλαβα αυτη την ανακοίνωση?

Αστο να τελειώνει δεν είναι άξιο προσοχής.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 15:25:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Επειδή όπως φαίνεται η δ/νση του φόρουμ επιθυμεί να βρεί αφορμή για πιθανη διαγραφή μου, [...]


ΝΙΚΟΜΑΧΕ δεν ψάχνουμε να βρούμε αφορμή για τη διαγραφή σου και ούτε και μας χρειάζεται αφορμή.

Αυτό είναι είτε προϊόν της φαντασίας σου, είτε υπεκφυγή για να αποφύγεις και πάλι να απαντήσεις σε ότι σε ρωτήσαμε.

Δήλωσες στις συζητήσεις κατ' επανάληψη κάποια πράγματα για την ταυτότητά σου και την υποτιθέμενη επιστημονική σου ιδιότητα. Σου ζητήσαμε να επιβεβαιώσεις τα παραπάνω εφόσον υπήρξε αμφισβήτηση σχετικά με αυτά, ένα θέμα που απασχόλησε για αρκετό χρονικό διάστημα μια ολόκληρη συζήτηση στα forums και δεν έμεινε μόνο εκεί(αναφορές υπήρξαν και σε άλλα θέματα). Εσύ, αρνήθηκες να το κάνεις και για να αποφύγεις τις περαιτέρω ερωτήσεις δήλωσες ότι είσαι σχεδόν εντελώς αμόρφωτος και ότι δεν έχεις σχέση με αστροφυσική.

Και τώρα, έρχεσαι και ανοίγεις ένα θέμα παριστάνοντας και πάλι τον αστροφυσικό και όχι μόνον αυτό, αλλά επιπλήττεις και όσους έχουν παραθέσει στοιχεία για να καταδείξουν την επιστημονική ανακρίβεια και την έλλειψη στοιχειώδους έρευνας σε πράγματα που γράφεις(εμμέσως πλην σαφώς, παριστάνοντας τον αστροφυσικό).

Ε λοιπόν, αυτό είναι προσβλητικό. Γιατί μάλλον θεωρείς όσους συνομιλούν μαζί σου και όσους σε διαβάζουν ως ηλιθίους. Γιατί όχι μόνο δεν παραδέχεσαι τίμια τι είσαι και τι δεν είσαι(σύμφωνα με τις δικές σου δηλώσεις) αλλά συνεχίζεις να μας "δουλεύεις" κι από πάνω και μάλιστα με φθηνούς επιστημονικοφανείς(στην ουσία βέβαια πρόκειται κατά βάση για συνομωσιολογικές φήμες) εντυπωσιασμούς.

Περιμένουμε λοιπόν μια σαφή απάντηση και αποδείξεις από σένα.
Ειδικά και με την παρούσα περίσταση, όπου κάποιος μπορεί να διαβάσει αυτά που γράφεις και να διαδίδει ότι "τα διάβασε από αστροφυσικό"!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 17:58:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Α, ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ, τι σου 'μελε να πάθεις

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 18:35:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πές το βρε Αμαλία,αυτο είναι το πρόβλημα?
Μην το διαβάσει κάποιος και νομίζει οτι τα λέει αστροφυσικός?
Οκ.

Για σένα αναγνώστη που διάβασες μέχρι εδω,σου δηλώνω οτι δεν ειμαι κάτοχος καμμίας επίσημης ιδιότητας,ούτε καν απολυτηρίου Λυκείου.Οτι έγραψα ώς τώρα είναι μέσα απο το διεθνές ιντερνέτ,όπου μπορει ο καθένας να τα βρει.


Παρακαλώ την διαχείρηση να απενεργοποιήσει το θέμα καθ όσον δεν θα το συνεχίσω.Πραγματικά η Αμαλία εχει δίκιο.Μπορεί κάποιος να παραπλανηθεί και να εχει δυσμενεις επιπτώσεις στην υγεία του νομίζοντας οτι διαβάζει αστροφυσικό.Υπάρχουν άλλοι αστροφυσικοί στο διαδίκτυο που δεν παραπλανούν συνομιλητές καθ οσον κατέχουν την σχετική λαδόκολα κάποιου πανεπιστημίου.Υπάρχουν πολλά αστέρια της αστροφυσικής που μιλάνε χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν τίτλους,απλά τους κατέχουν.Προφανώς υπερισχύει η άποψη,οτι το πτυχίο κάνει τον επιστήμονα και οχι η γνώση.

Προτιμώ λοιπόν την ανωνυμία μου και την ησυχία μου.
Δεν θα απαντήσω ούτε στο mail που παρέθεσα,οπότε ας μην κάνει κάποιος τον κόπο να γράψει.

Νομίζω οτι εχω το δικαίωμα της ανωνυμίας,έτσι Αμαλία?
Σε παρακαλώ λοιπόν,απενεργοποίησε το θέμα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 18:42:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φιλικά Ζιπ,δεν έπαθα τίποτα.
Εχω εκ γεννετής ανοσία.
Αν θέλεις συνέχισε εσυ το θέμα,αφου εχεις δηλώσει επώνυμα τη σχετική άδεια απο το ΑΠΘ.Δεν μιλώ ειρωνικά αλλά θα προτιμούσα να το κάνεις.

Προσπάθησα και στο παρελθόν να σε κάνω να ασχοληθείς με αυτο.Ευκαιρία είναι.Τι λές?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 19:02:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επίσης Αμαλία θέλω να σου πώ και κάτι άλλο.

Οταν δήλωσα αστροφυσικός,είχα πάθει ενα είδος παράκρουσης και πρός στιγμή την είδα επιστήμονας μεγάλου βεληνεκούς.

ομως ακολούθησα θεραπεία και τώρα είμαι καλά στην ψυχική μου υγεία.

Πάντως σε ευχαριστώ για την επιμονή σου να πω την αλήθεια.Φαίνεται οτι κάτι είχες καταλάβει.

Και πάλι σε ευχαριστώ,μου έφυγε ενα βάρος,που θα είχα ακόμη χωρίς την συνδρομή σου!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 19:21:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Προφανώς υπερισχύει η άποψη,οτι το πτυχίο κάνει τον επιστήμονα και οχι η γνώση.


ΝΙΚΟΜΑΧΕ, θα εμπιστευόσουν την ζωή σου σε έναν "γιατρό" που έχει διαβάσει εκαντοντάδες βιβλία για το πως γίνεται μια εγχείριση ανοιχτής καρδιάς ή σε έναν γιατρό που έχει πτυχίο και έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 19:42:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Προφανώς υπερισχύει η άποψη,οτι το πτυχίο κάνει τον επιστήμονα και οχι η γνώση.


ΝΙΚΟΜΑΧΕ, θα εμπιστευόσουν την ζωή σου σε έναν "γιατρό" που έχει διαβάσει εκαντοντάδες βιβλία για το πως γίνεται μια εγχείριση ανοιχτής καρδιάς ή σε έναν γιατρό που έχει πτυχίο και έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο ;
Σε όποιον απο τους δύο είχε περισσότερη πρακτική εμπειρία και λιγότερο ποσοστό θανάτων.


Αλλά Ζιπ δεν εννούσα αυτο με οτι έγραψα πιο πάνω.Ξέρεις το ίδιο καλά με εμένα,οτι το πτυχίο δεν κάνει τον επιστήμονα,αλλά ο επιστήμονας το πτυχίο.Πτυχίο παίρνει κανείς με διάφορους τρόπους.Γνώση μόνο με εναν.

Τα ξέρεις Ζιπ,δεν μπορεί να μην τα ξέρεις.Δεν εχεις συναντήσει στη ζωή σου πτυχιούχους-ασχετους?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 19:46:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν θέλω να εμπλακώ σε μια νέα αντιπαράθεση αντίστοιχης με τους “ηλιακούς” εξωγήινους.

Θα επισημάνω μόνο δυο τρία σημεία προς έρευνα, για όσους τούς ενδιαφέρει το θέμα.
(προσωπικά με ενδιαφέρει και το παρακολουθώ, όχι όμως σαν το επερχόμενο τέλος του κόσμου)

Ας ξεκαθαρίσουμε πως μιλάμε για κομήτη και όχι μετεωρίτη.
Η κεφαλή ενός κομήτη μπορεί να είναι και πολλαπλάσια του μεγέθους της γης.
Οι κομήτες χαρακτηρίζονται για τον πολύ μεγάλο όγκο τους και την πολύ μικρή πυκνότητά τους.
Ένας κομήτης μεγαλύτερος της γης πάνω από 100 φορές, μπορεί να έχει μάζα μικρότερη από 200.000 φορές της γήινης.
Η πολύ μικρή πυκνότητα των κομητών καθιστά μερικές φορές δυνατή την παρατήρηση αστέρων ακόμη και πίσω από την κώμη τους.
Η ουρά ενός κομήτη μπορεί να φτάσει σε μήκος και πάνω 10 εκατ. Χιλιόμετρα.
Όσο πλησιάζουν τον ήλιο ό όγκος της κεφαλής μεγαλώνει χωρίς να μεταβάλλεται η μάζα του.
Όσο πλησιάζουν τον ήλιο η ταχύτητά τους αυξάνεται , (και όταν απομακρύνονται μειώνεται).

Η βαρύτητα ΔΕΝ σχετίζονται με τον όγκο ενός σώματος, αλλά με την ποσότητα της συνολικής μάζας του.
Η συνολική μάζα του συγκεκριμένου κομήτη θεωρείται μικρή για να διαταράξει την πλανητική ισορροπία.

Ο YU55 είναι αστεροειδής διαμέτρου περίπου 175 μέτρων και υπολογίζεται στις 8 Νοέμβρη να περάσει σε απόσταση περίπου 310.000 χιλιομέτρων από την γη.
Υπ όψιν οτι στις 28 Ιουλίου ένας αστεροειδής πέρασε δίπλα μας σε απόσταση 150.000 χιλιόμετρα

Ενδεχομένως ο YU55 να διασχίσει κάθετα σε κάποιο σημείο της πορείας του την ουρά του κομήτη (πυκνότητα ουράς μικρότερη από 10.000 του αέρα).

Τέλος για την ιστορία αναφέρω, πως την 19 Μάη του 1910 (και μάλιστα νύχτα) είχε αναγγελθεί το τέλος του κόσμου, επειδή έλεγαν, η γη θα περνούσε δια μέσου της ουράς του κομήτη Χαλλευ.
Η περίπτωση αυτή δημιούργησε φρενίτιδα ιδικά στην Αμερική.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 23:18:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
NIKOMAXOΣ

Σε όποιον απο τους δύο είχε περισσότερη πρακτική εμπειρία και λιγότερο ποσοστό θανάτων.


Αλλά Ζιπ δεν εννούσα αυτο με οτι έγραψα πιο πάνω.Ξέρεις το ίδιο καλά με εμένα,οτι το πτυχίο δεν κάνει τον επιστήμονα,αλλά ο επιστήμονας το πτυχίο.Πτυχίο παίρνει κανείς με διάφορους τρόπους.Γνώση μόνο με εναν.

Τα ξέρεις Ζιπ,δεν μπορεί να μην τα ξέρεις.Δεν εχεις συναντήσει στη ζωή σου πτυχιούχους-ασχετους?


Κοίτα, επειδή έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν αυτή την κουβέντα με διάφορους συναδέλφους, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως τίποτε από τα δύο μόνο του δεν μπορεί να σταθεί. Τι εννοώ ; Ούτε κάποιος που έχει μεν Γνώση αλλά δεν έχει πτυχίο μπορεί να σταθεί μόνος του, ούτε κάποιος που έχει μεν πτυχίο αλλά δεν έχει γνώση μπορεί να σταθεί. Νομίζω, το καλύτερο είναι ένας συνδυασμός. Ο Επιστήμονας ασφαλώς θα πρέπει να έχει γνώση της επιστήμης του. Η πιστοποίησή του όμως είναι κι αυτή μια σημαντική υπόθεση. Αλίμονο δηλ. αν δεν ήταν. Τότε δεν θα χρειαζόμασταν τα Πανεπιστήμια. Και ναι, φυσικά και υπάρχουν πτυχιούχοι - άσχετοι όπως λες. Αλλά δεν είναι η πλειοψηφία. Οι περισσότεροι πτυχιούχοι των Ελληνικών Πανεπιστημίων είναι εξαιρετικοί επιστήμονες. Αυτό τουλάχιστον ισχύει όσον αφορά την δική μου Επιστήμη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 23:41:25  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
νικ θα προσφυγω στα αστικα δικαστηρια ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ του ποσου των 1.000.000. γιουρια γιατι με παραπλανησες με δολο οτι εισαι ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ και διαβαζα τα διαφορα ποστ σου σχετικα με το θεμα και εχω λαβει λαθος γνωσεις..........αντικλειτο δικηγορα διοριζω τον ΚΟΥΓΙΑ
Μαρτυρα δε προτεινω την ΑΜΑΛΙΑ

Edited by - stiv on 09/08/2011 23:43:59Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 23:42:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Επίσης Αμαλία θέλω να σου πώ και κάτι άλλο.

Οταν δήλωσα αστροφυσικός,είχα πάθει ενα είδος παράκρουσης και πρός στιγμή την είδα επιστήμονας μεγάλου βεληνεκούς.

ομως ακολούθησα θεραπεία και τώρα είμαι καλά στην ψυχική μου υγεία.

Πάντως σε ευχαριστώ για την επιμονή σου να πω την αλήθεια.Φαίνεται οτι κάτι είχες καταλάβει.

Και πάλι σε ευχαριστώ,μου έφυγε ενα βάρος,που θα είχα ακόμη χωρίς την συνδρομή σου!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Πρεπει να σε εδωσαν καλα κοκτειλ,για να συνηλθες απο τετοια παρακρουση....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2011, 23:46:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Προφανώς υπερισχύει η άποψη,οτι το πτυχίο κάνει τον επιστήμονα και οχι η γνώση.


ΝΙΚΟΜΑΧΕ, θα εμπιστευόσουν την ζωή σου σε έναν "γιατρό" που έχει διαβάσει εκαντοντάδες βιβλία για το πως γίνεται μια εγχείριση ανοιχτής καρδιάς ή σε έναν γιατρό που έχει πτυχίο και έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο ;Παντως εγω τη ζωη μου,θα την εμπιστευομουν ανετα στον ιπποκρατη,οπως πιστευω και το συνολο του ιατρικου κοσμου αν επασχε απο ανιατη αρρωστεια και ειχε αυτη τη δυνατοτητα....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2011, 00:42:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ- Και elo,μακάρι να βγώ ψεύτης,αλλά ο c/2010 x1,είναι ακρως επικίνδυνος.
Και αν δεν αλλάξει κάτι την πορεία του...!
Και αν περιμένετε να ενημερωθείτε απο την NASA,αυτό θα γίνει αφού εχουν μπεί όλοι τους στα καταφύγια.

Νικόμαχε μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις από πού πηγάζει αυτή η σιγουριά σου πως αυτά που γράφει ο Mensur Omerbashich είναι πιο αξιόπιστα από αυτά που γράφουν οι επιστήμονες της NASA, μήπως τον γνωρίζεις και αυτόν προσωπικά…

NASA Answers Your Questions About Comet Elenin
David Morrison, Astrobiology Senior Scientist

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2011, 00:52:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Elo
Οπως ανωτέρω είπα,σταματώ το θέμα.
Μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί μόνος του και <αξιόπιστα> απο το ιντερνετ.

Το εννοώ οταν ζητώ να κλειδωθεί.Δεν θέλω να παραπλανήσω κανέναν.

Ηδη βλέπω 'αρχισαν οι αγωγές!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2011, 04:01:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί μόνος του και <αξιόπιστα> απο το ιντερνετ.Μα ΝΙΚΟΜΑΧΕ
και αυτά που μας έγραψες στο παρόν θέμα, κατά κύριο λόγο από το internet προέρχονται και μάλιστα κάποια από αυτά προέρχονται από όχι και τόσο αξιόπιστες πηγές συνομωσιολογικού και ενίοτε ασόβαρου χαρακτήρα.

Αλλά εσύ τα παρουσίασες λες και στα έχει πει ο κολλητός σου από το Palo Alto!

Σημ:
Το θέμα δε μπορεί να απενεργοποιηθεί επειδή το ζητάς εσύ ως θεματοθέτης. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να συζητήσουν.
Η συζήτηση θα συνεχιστεί και αν θες συμμετέχεις, αν δε θες δεν συμμετέχεις.
Καλό είναι βέβαια ο καθένας να ξέρει να αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του, όποιες και να είναι αυτές.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2011, 13:51:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αλλά εσύ τα παρουσίασες λες και στα έχει πει ο κολλητός σου από το Palo Alto!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/08/2011, 13:41:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σύμφωνα με πρόσφατους υπολογισμούς ο κομήτης θα ευρίσκεται στην μικρότερη του απόσταση απο την γη στις 16/10/2011

Η απόσταση αυτή έχει υπολογιστεί στα 35.000.000 χιλιόμετρα περίπου.

Στη θέση αυτή θα είναι 90 φορές μακρύτερα απο την απόσταση γης- σελήνης

Δεν έχει ακόμη γίνει εκτίμηση αν θα είναι καν ορατός με γυμνό μάτι (δυστυχώς)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 8 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy