ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ???
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 6
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2013, 17:23:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ κουβέντα έχει γίνει τελευταία για το περίφημο αντιρατσιστικο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί.

Ήδη υπήρξαν αντιδράσεις τόσο από δεξιά - όσο και από αριστερά (βλέπε τοποθετήσεις Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ).

Ίσως θα ήταν καλύτερο να δούμε την τελική μορφή του νομοσχεδίου, διαβάζοντας όμως το προσχέδιό του ( http://newpost.gr/var/files/blog/newpost/sxedionoumou.newpost.pdf) μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες....

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2013, 17:42:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καταρχήν να διευκρινίσω πως είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή βίας, συμπεριλαμβανομένης και της βίας που απορρέει από "το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου" ενός ανθρώπου.

Και πολύ ορθώς αναφέρεται στο άρθρο 2 ότι"Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000– 20.000) ευρώ."

Προσωπικά στο ραδιόφωνο και στο διαδύκτιο δεν έχω αντιληφθεί παρότρυνση - πρόκληση ή διέγερση σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπων κλπ κλπ.... Πέραν των σχολίων (επώνυμα ή ανώνυμα) σε ειδήσεις που αφορούν εγκληματικές πράξεις αλλοδαπών (ανεξάρτητα αν είναι μετανάστες ή λαθρομετανάστες), όπου ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και υπάρχουν σχόλια για άμεση απέλαση ή πιο βαριές εκφράσεις του τύπου "να φύγουν τα σκουπίδια"... Να υποθέσω ότι τα σχόλια αυτά θα θεωρούνται πλέον παράνομα ???

Επίσης, κάτω από τον μανδύα της σάτιρας, παρατηρείται παρότρυνση - πρόκληση ή διέγερση σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπων. Συγκεκριμένα, σε εκπομπές τύπου "ελληνοφρένεια" συχνα-πυκνά ο "δημοσιογράφος" παροτρύνει το κοινό του "να βρει και να τσακίσει τον φασίστα της γειτονιάς του".... Ο νομοθέτης εδώ κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει ???

Edited by - KERRY KING on 12/05/2013 17:43:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2013, 17:55:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάμε παρακάτω....

Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται στα
άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου που κυρώθηκε με το ν.3003/2002(Α’75)ή των εγκλημάτων που ορίζονται στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945, καθώς και των εγκλημάτων του ναζισμού, και η πράξη αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, κατά τρόπο που μπορεί να διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά μιας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.

Οπότε κομμένα τα ανέκδοτα με τους Εβραίους....

Εύλογες οι απορίες για τους αρνητές της γενοκτονίας των Ποντίων ή της τουρκικής θηριωδίας στην Σμύρνη, εμένα από το παραππανω άρθρο άλλο με απασχολεί...

Υπήρξε θέμα στο ESOTERICA για το ολοκαύωμα των εβραίων και ορισμένα μέλη με επιχειρήματα αρνούνται την ύπαρξη του ολοκαυτώματος. Με βάση το παραπάνω άρθρο, ο κάθε μισαλόδοξος εδώ μέσα θα μπορεί να στραφεί νομικά στον οποιδήποτε ???Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2013, 18:14:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ψάχνωντας το εν λόγω θέμα, έπεσα στο παρακάτω :

http://elawyer.blogspot.gr/2009/03/9271979.html

Αφορά "μερικές σκέψεις για τον αντιρατσιστικό Ν.927/1979" ο οποίος και θα καταργηθεί με τον επερχόμενο νόμο.

Αναφέρει λοιπόν η εν λόγω παραπομπή :

Στο πεδίο των πολιτικών ιδεών μπορεί βέβαια οποιοσδήποτε να υιοθετεί και να προπαγανδίζει οποιαδήποτε πολιτική στάση επιλέγει: δεν πρόκειται να βρει εμπόδια στον Ν.927/1979, ούτε στην παραπάνω νομοθεσία. Αντιθέτως, προστατεύεται από το άρθρο 5 παρ. 2 του Συντάγματος. Δεν απαγορεύεται στην Ελλάδα να είναι κάποιος σταλινικός ή ναζιστής. Απαγορεύεται να καλεί σε πράξεις βίας εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, απαγορεύεται να στοχοποιεί άτομα ή ολόκληρες ομάδες πληθυσμού λόγω ενός σωματικού ή πνευματικού τους χαρακτηριστικού.

(Σύμφωνα, το άρθρο 5 παρ. 2 "Όλoι όσoι βρίσκoνται στην Eλληνική Eπικράτεια απoλαµβάνoυν την απόλυτη πρoστασία της ζωής, της τιµής και της ελευθερίας τoυς, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πoλιτικών πεπoιθήσεων. Eξαιρέσεις επιτρέπoνται στις περιπτώσεις πoυ πρoβλέπει τo διεθνές δίκαιo.
Aπαγoρεύεται η έκδoση αλλoδαπoύ πoυ διώκεται για τη δράση τoυ υπέρ της ελευθερίας.")


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2013, 18:32:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Περιμένωντας τις τοποθετήσεις σας θα κλείσω λέγωντας ότι σε ένα σωστά οργανωμένο κράτος που σέβεται και προστατεύει τους πολίτες του, τέτοια νομοσχέδια θα ήταν αυτονόητα. Οι έλληνες μπορεί να είμαστε από την φύση μας ρατσιστές - μισάνθρωποι όμως δεν υπήρξαμε ποτέ. Ίσα-ίσα που πολίτες από τρίτες χώρες (άραβες, αφρικάνοι, ασιάτες) γίνονταν πάντα αντικείμενο συμπάθειας και αποδοχής. Θυμηθείτε αρχές της δεκαετίας του '80 με την εκγατάσταση Λιβανέζων ή τους Ιρακινούς πρόσφυγες πως τους δέχτηκαν στα δυτικά προάστεια...

Όλα ξεκίνησαν όταν χάθηκε το μέτρο, η χώρα μας έγινε ένα ξέφραγκο αμπέλι και πλέον αρχίσαμε να νοιώθουμε την απειλή.

Είμαι ρατσισής, πότε μου δεν το αρνήθηκα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να στοχοποιηθώ γι'αυτό. Είμαι λάτρης των καυκάσιων χαρακτηριστικών μου, γουστάρω το χρώμα και τα φυλέτικά μου χαρακτηριστικά και θεωρώ ιερή μου υποχρέωση την συνέχεια τους. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. Ούτε τον αφανισμό ζητάω κανενός, ούτε την επιβολή μου στον συνάνθρωπό μου. Δεν γουστάρω τα ασιατικά χαρακτηριστικά, έχω όμως κινέζους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ! Και τους αποκαλώ αδελφούς μου και ανατριχιάζω (όχι από απέχθεια). "Σιχαίνομαι" (τρόπος του λέγειν) τις φάτσες τους, θα τους αγκαλιάσω όμως σφικτά και θα τους ασπαστώ όποτε συναντιόμαστε γιατί είναι αδέλφια μου.

Δεν γουστάρω τζαμί στον τόπο μου. Δεν είναι δυνατόν να μου επιβάλουν τζαμί για να εξυπηρετηθούν μουσουλμάνοι που στην συντριπτική τους πλειοψηφία μπούκαραν παράνομα στην χώρα μου. Δεν έχω τίποτα με την θρησκεία τους (αν και τους θεωρώ την μέγιστη απειλή για την ανθρωπότητα), δεν δέχομαι όμως την επιβολή της κουλτούρας τους στο όνομα της παγκοσμιοποίησης. Γουστάρετε Ελλάδα κύριοι, κόψτε τον λαιμό σας να ασπαστήτε εσείς την κουλτούρα μας, αν δεν σας γουστάρει, στρίψτε ανατολικά και βουρ για τα "αδέλφια" σας τους Τούρκους...

Αλήθεια, πόσες παραβάσεις εμπεριέχουν οι παραπάνω τοποθετήσεις μου ???Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2013, 21:51:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
KERRY KING

Ενα και μοναδικό έχω να πώ.

Τα πάντα είναι οργανωμένα απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων,συνεπικουρούμενη,απο τους τοπικούς κυβερνήτες όλων των χωρών.Τα πάντα εξυπηρετούν το ενα και μοναδικό σχέδιό τους.Την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού,μέσω πολέμων,εξεγέρσεων και ασθενειών.

Οι γρανίτινες πλάκες στην Τζώρτζια,αυτο ακριβώς μας λένε.Αλλο αν κάνουμε πώς δεν το βλέπουμε.Αυτοί,όπως είναι υποχρεωμένοι,κοινοποίησαν τα σχέδιά τους.

Εμείς αντι να είμαστε ήδη με τα όπλα στους δρόμους,πάμε και ψηφίζουμε τους ίδιους προδότες επι μια 40εντία.Ολοι οι λαοί.

Το 1821 έπρεπε να είναι οδηγός μας.Ζυγός τότε,ζυγός και τώρα.

Είναι δυνατόν το επίσημο κράτος,να έχει τέτοια 'δουλεία" προς τους φονιάδες ισλαμοφασίστες,χωρίς άνωθεν εντολή?Δεν νομίζω.

Θεωρώ πώς η χώρα μας,θα είναι η πρώτη που θα ξεσηκωθεί.Το ξέσπασμα θα είναι άγριο.Αρχισαν ήδη τα όργανα στις Σκουριές.

Ο πρώτος Ελληνας που θα καταδικασθεί με τον νέο νόμο,θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι.Εδω θα είμαστε και θα το δούμε.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2013, 22:02:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και για του λόγου το αληθές:

http://www.katohika.gr/2013/05/antartis-troei-kardia-siriou-stratioti.html

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3346 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2013, 16:06:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν και το παραπάνω νομοσχέδιο έχει ήδη αποσυρθεί για "επανεξέταση"
(μπήκε στο συρτάρι δηλαδή) εδω και πέντε μερες αν θυμάμαι καλα
Η προσωπική μου άποψη ειναι λίγο διαφορετική απο του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ

Το εν λόγο νομοσχέδιο, δεν ήταν τίποτα άλλο
απο μια (πρόχειρη και σπασμωδική) κίνηση του εγχώριου συστήματος
που ένιωσε να απειλείτε απο την Χρυσή Αύγη, τοσο απο τα καμώματα της
οσο και απο την δυναμική που αποκτά
(οσο ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται)
Χωρίς βέβαια να υπολογίσουν(εν μέσω τσαπατσουλιάς που τους διακρίνει) οτι ακόμα και βάση το προσχέδιο νόμου,
αυτομάτως θέτουν ολόκληρη την Αριστερά στα όρια τις νομιμότητας
για τα γεγονότα του ΚΚΕ την περίοδο '46-'49
(μην μπερδευτείτε, ο κατα τ'αλλα συμπαθέστατος Αλεξ ΔΕΝ ειναι "Αριστερός")

Αφήστε που η ψήφιση ενος τέτοιου νόμου θα οδηγούσε σε διάφορες αλλες κωμικοτραγικές καταστάσεις, οπως αναφέρθηκε στον Τύπο,
χαρακτηριστικό είναι ότι εντοπίστηκαν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κοινωνικό και πολιτικό χάος, από την εφαρμογή των διατάξεων του νομοσχεδίου όταν π.χ οι Ιεχωβάδες θα μπορούν να μηνύσουν την Εκκλησία...(!?)

Όπως επίσης σε παράγραφο του, επιχειρούσε να καλύψει το αμίμητο που ειχε πει ο Δενδιας οταν κατα την επίσκεψη του στο περιστατικό με τις "ματωμένες φράουλες", ειχε υποσχεθεί την μη απέλαση των λαθρομεταναστών
με την δακρύβρεχτη ατάκα του: "μη φοβάσαι, δεν θα απελαθείς"
(και μου ερχεται στο νου η σοφή ρήση του Μένανδρου
"Νόμος πονηρός ανομίαν παρεισφέρει"...)


Κατα τ'αλλα δεν ηταν τίποτα αλλο, απο άλλη μια "τυπική" διαδικασία του νομοπαρασκευαστικού εργου
του "εργοστασίου" παραγωγής νόμων (βλέπε Βουλή)

Νόμοι υπάρχουν στην Ελλάδα και μάλιστα πληθώρα,
το πρόβλημα είναι οτι ΔΕΝ εφαρμόζονται,
απεναντίας, δημιουργώντας συνεχώς νέους το μονο που κάνεις ειναι να ανοίγεις διαρκώς νεα "παράθυρα".

Τελος, οσον αφορά το κομμάτι του internet KERRY KING
είναι λογικό η πλειοψηφία των νόμων (πλέον)
να αναφέρονται και στο διαδίκτυο.


ΥΓ
Και μια και ανέφερα παραπάνω τον Μένανδρο,
στην αναζήτηση μου (για την ορθή διατύπωση της παραπάνω ρήσης)
έπεσα πανω σε άλλον ενα σοφό λόγο του...
"Ουδείς ανάγκης μείζον ισχύει νόμος"
μετάφραση: δεν υπάρχει νόμος που να υπερισχύει της ανάγκης....
χμμμ ... λες με αυτο τωρα να κατηγορηθώ ως... αντισυνταγματικός στο σύνολο !?


not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1759 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2013, 00:32:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aitherovamon,

Όταν η κυβέρνησή αποτελείται από τσαπατσούληδες,πρόχειρους,σπασμωδικούς τύπους, που οδηγούν σε κωμικοτραγικές καταστάσεις τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό (κατά δική σου δήλωση, )
και επιπροσθέτως -και σωστότατα- τονίζεις και την ρήση του Μενάνδρου: "Ουδείς ανάγκης μείζον ισχύει νόμος"

τότε μη παραξενευτείς και πολύ, αν η ανάγκη καταλήξει,υπερβαίνοντας τους νόμους(αλλά όχι απαραίτητα και το Σύνταγμα..) , στο άγριο ξέσπασμα που περιγράφει ο Νικόμαχος...

Συμφωνείτε στην περιγραφή της κατάστασης λίγο πολύ....
Διαφωνείτε στην εξέλιξή της..

Ερώτημα:

Πιστεύεις ότι θα συνεχίσει για πολύ το γ@μήσι χωρίς τιμωρία που επιβάλλει ο πολιτικός κόσμος της χώρας (με τις όποιες εντολές από τα όποια κέντρα),στην ίδια τη χώρα και το λαό της;

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3346 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2013, 11:55:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Το ερώτημα που μου βάζεις σηκώνει πολλά "σεντόνια"
τα οποία θα οδηγήσουν σε ατέρμονες συζητήσεις
κι αυτο, γιατί δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν
α) τα πράγματα ειναι πολύ απλα, και τα κάνουμε δύσκολα
β) τα πράγματα ειναι πραγματικά δύσκολα, και τα βλέπουμε απλά.
αλλα θα σου δώσω τις (προσωπικές πάντα) εκτιμήσεις, συμπυκνωμένες
και θα καταλάβεις τον δικό μου τρόπο σκέψεις.

Κατ'αρχην σε καθε παραμύθι (που ζούσαμε) υπάρχει κι ενας "δράκος"
ε, σε αυτο το σημείο του παραμυθιού βρισκόμαστε τωρα.

"Μαζί τα φάγαμε" (δήλωση Πάγκαλου) με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο,
χωρίς βέβαια αυτο να μειώνει την απόλυτη ευθύνη της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας
που επέτρεψε, οδήγησε αν θες σε αυτό το Λουκούλλειο φαγοπότι.
(το ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο, είναι νομίζω αυτονόητο)

Μοιρασμένες οι φωνές, που ζητούν παράκαμψη αυτού του σημείο του παραμυθιού, εν μέρη σωστό,
αλλα ελα που εμείς ΔΕΝ είμαστε Αργεντινή
(με όλες τις γνωστές παραμέτρους)

Η Παγκοσμιοποίηση είναι εδω (μονοί μας την επιδιώξαμε)
απο την άλλη, δεν μπορεί να θες να κάνεις χρήση μονο των καλών που σου προσφέρει,
θα υποστείς και τα μειονεκτήματα της.

Σωτηρία δεν υπάρχει, η όποια μεταρρύθμιση σκοντάφτει στο σάπιο σύστημα που μόνοι μας επίσης έχουμε στήσει
(η νοοτροπία που ποτέ δεν αλλάξαμε, ακόμα και σήμερα)

Φιλοσοφικές αναζητήσεις του τύπου, "ο άνθρωπος πρέπει να εργάζεται για να ζει, και οχι να ζει για να εργάζεται"
απορρίπτονται ως ουτοπικές.

Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να κάνει σκέψεις,
"στα άρματα στα άρματα"...
αλλα οσο και να φαντάζει εξοργιστικά δίκαιο,
με μια πιο ορθολογική ματιά, απορρίπτεται κι αυτο
μια και θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απο αυτα που θα λύσει.

θα κλείσω αυτο το (για πολλούς ίσως) συνονθύλευμα σκέψεων, με ενα ρητορικό ερώτημα,
το ζητούμενο για ολα τα παραπάνω είναι το ΧΡΗΜΑ
αλήθεια, υπάρχει χρήμα (?)
ή ολα αυτά γίνονται για κάποια άυλα μηδενικά σε κάποια καντράν...
Μήπως η λάθος λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος που οικοδομήθηκε (ουσιαστικά "τυχαία") τον τελευταίο αιώνα+ είναι η αιτία όλων αυτών (?) και οχι κάποια σχέδια που κληροδοτεί μια ελίτ απο γενιά σε γενιά (?)

ΥΓ
Ανέφερα στην προηγούμενη τοποθέτηση μου επι του ουσιαστικού θέματος του KERRY KING, οτι το Νομοσχέδιο αποσύρθηκε
(ετσι είχα διαβάσει)
χθες, σε συνέντευξη του κ. Ρουπακιώτη τον άκουσα να επιμένει οτι θα το καταθέσει στην ολομέλεια (με πολλές διορθώσεις βέβαια)
οπου ουσιαστικά θα ειναι μια προσαρμογή του υπάρχοντος Ν.927/79
στα σημερινά δεδομένα.


not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1759 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2013, 14:21:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aitherovammon,

quote:
ολα αυτά γίνονται για κάποια άυλα μηδενικά σε κάποια καντράν...

κι αυτά τα άυλα μηδενικά,μαζί τα φτιάξαμε;;;;;;;;

τυχαία κι όλας όπως λες;

έλεος με αυτή μας την τύχη...

Κι οι άλλοι που επωφελούνται από όλα αυτά τα τυχαία;;;

Ένα πράγμα θα σου πω αγαπητέ:

f o l l o w t h e m o n e y. Αυτό το άυλο έστω..

Σε τεράστιες ποσότητες αυτό το χρήμα παραπέμπει σε απόλυτες εξουσίες.
Από αυτές που καταργούν τη δημοκρατία,την ισονομία και που οδηγούν σε σύγχρονου τύπου σκλαβιά.
Ίσως έτσι καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω:
Άλλο ορθολογισμός κι άλλο αξιοπρέπεια.
Με την έννοια της μη αποδοχής της στέρησης της ελευθερίας.
Εκεί είναι που συμφωνώ με τον Νικόμαχο.
Που ως γνωστόν, τα λέει με τον δικό του τρόπο,που πολλούς τους ξενίζει.

Φαντάσου κιόλας ότι είμαι υπέρ της ελεύθερης αγοράς ως ιδεολογία...

Δεν είμαι υπέρ του "μαζί τα φάγαμε" Εγώ δεν έφαγα τίποτα.
Να σου κάνω μήνυση,για συκοφαντία;;;; ()

Πάνω στην δική σου αγανάκτηση,αναγνωρίζεις ότι σε πνίγει το δίκιο.Μετά η ορθολογική σου πλευρά υπαναχωρεί..

Δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο για την απόφασή σου να φέρεσαι ορθολογικά.
Ίσως το αντίθετο να φέρνει όντως χειρότερα αποτελέσματα.

Αυτό που με χαλάει είναι ότι έστω θεωρητικά δεν βλέπεις(;) που οφείλεται το 90% της ευθύνης..
Και να ήταν μόνο αυτό...

Σε ποια μορφή δικαιοσύνης πληρώνει πρώτα ο κατά 10% φταίχτης και ο κατά 90% ποτέ;

Μήπως ειδωμένη κατά αυτό το πρίσμα η ρήση Πάγκαλου είναι για κλωτσιές;;;; λέμε τώρα ε;

Το γεγονός δε, ότι την ξεστόμισε θρασύτατα μέρος του πολιτικού συστήματος που κατέκλεψε και κατέστρεψε τα πάντα,το κάνει ακόμα πιο εκνευριστικό.

Μη με παρεξηγείς.
Αν μετά από αυτά συνεχίζεις να λες ότι μαζί τα φάγαμε,όχι μόνο είναι δικαίωμά σου,αλλά είναι και σεβαστό.

Διότι εσένα σε σέβομαι,ως συμπολίτη μου.

Τον Πάγκαλο και τον κάθε Πάγκαλο δεν τον θεωρώ άξιο όχι να μιλάει αλλά ούτε να καθαρίζει τα παπούτσια του όποιου Έλληνα πολίτη.
Ακόμα και αυτού που έστω ένα μερτικό της πίτας το φάγανε παρέα.
Διότι ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση ισχύει το 90%-10% .....

Την καλησπέρα μου σε όλους.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1759 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2013, 14:31:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και για να επαναφέρω το ερώτημα που καίει..

Οι εξελίξεις δεν θα δρομολογηθούν από τον Νικόμαχο,τον Aitherovammon,τον Kerry,ή εμένα.
Το τι θα αποφασίσουμε εμείς στην κουβεντούλα μας εδώ,για το τι είναι θεωρητικά σωστό,τι είναι ορθολογικά εφικτό,και τι θα έπρεπε να είναι η χρυσή τομή,θα μείνει -δυστυχώς εδώ...

Αυτό που θα παρασυρθεί να πράξει η μάζα του κόσμου, θα είναι μια ΤΥΧΑΙΑ συνισταμένη της στιγμής (καλής ή κακής) και θα είναι ΜΗ ελεγχόμενο.

Αυτό είναι το πρόβλημα που προσπαθώ να αποφύγω με τα λεγόμενα μου τόσο καιρό στο Forum.
Γι' αυτό γίνομαι κουραστικά και φορτικά ίσως ενωτικός και "δημαγωγικός"

Το βλέπω να 'ρχεται...Και δεν θα είναι αναίμακτο.Δυστυχώς.

Όταν ρωτάς σαν την Μαρία -Αντουαννέτα τον κοσμάκη μήπως θέλει παντεσπάνι,όταν δεν έχει να φάει ψωμί....πέφτουν κεφάλια.
Δικαίων και αδίκων.


Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3346 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2013, 17:17:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
η ατάκα του Πάγκαλου συνεχίζει να με βρίσκει σύμφωνο
(αν ξεπεράσεις το θεμα του προσώπου που την είπε)
σε καμιά περίπτωση δεν εξυμνώ το πρόσωπο αλλα την αλήθεια,
το οτι εχει πει ενα εκατομμύριο αλλά ψέματα αυτο δε μειώνει την αλήθεια που κρύβει η ατάκα του
(κοινό μυστικό βέβαια, αλλα κανείς δεν την ξεστόμισε παλιότερα)

τωρα αν πειράχτηκες για το "μαζί" (λεμε τωρα)
μου δίνεις την αφορμή και ξέρεις πολύ καλά οτι πρέπει επιτέλους να ξεφύγουμε απο το "εγω" και να σκεφτόμαστε το "εμείς"
Αν δεν ανήκεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους αγρότες, και όλους τους υπολοίπους
(εκτος των ιδιωτικών υπάλληλων)
δικαιολογημένα το λες, αλλα ελα που τωρα δεν μιλάμε για προσωπικές καταστάσεις, αλλα για Εθνικές!

Και κάτι ακόμα
το παντεσπάνι δεν το έδωσαν μόνοι τους , το απαιτούσαν ξανα και ξανα μια απο τις μεγαλύτερες πληγές που ακούει στο όνομα... συνδικαλιστές
(τους οποίους τους εξέλεξε ο λαος, όπως και τους Κυβερνήτες του)
Σε καμιά περίπτωση δεν τους ρίχνω δίκιο,
αλλα πως να το κάνουμε, δε μπορεί να βγαίνω στους δρόμους, να κλείνω δρόμους, να κάνω απεργίες χροοονια τώρα,
να τα παίρνω
και ξαφνικά οταν έρχεται ο λογαριασμός να ψάχνω πως θα αποποιηθώ τις ευθύνες μου.

εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα
στα υπόλοιπα που λες, συμφωνούμε (περίπου)
Αλλα οπως ειπε και ο Μαρκεζίνης ( ο νεότερος)
αν αρχίσουμε να αναζητούμε ευθύνες, θα φτάσουμε στον Αδάμ και την Εύα.
Το δυστύχημα ειναι οτι ακόμα και σήμερα, αρνούμαστε πεισματικά να αλλάξουμε!


not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1759 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2013, 17:59:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θεωρώ τον συνδικαλισμό με τη μορφή που πήρε στην Ελλάδα των τελευταίων χρόνων πληγή.Αναντίρρητα.ΟΚ;

Το μόνο μεν,αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα που βρίσκω στην ανάρτησή σου είναι ότι εξακολουθείς να εστιάζεις στο 10% των ευθυνών.
Τιμωρείται το 90% των πολιτών για ένα μερτικό ευθύνης 10%,
και το 10% των πολιτών-πολιτικών για το μερτικό του 90% ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ.

Για την ιστορία,αλλά και για να καταλάβεις επιτέλους που εστιάζω,εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα να ξεφύγουμε από το "εγώ" κλαι να πάμε στο "εμείς" ακόμα και με τις αδικίες που αυτό εμπεριέχει.

Δες όμως τη συνισταμένη της δυναμικής που βράζει(είτε το θέλουμε είτε όχι).
Αυτή απαιτεί να πάψει η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ πρώτα για το μεγάλο μερτικό ευθύνης του 90%.
Πέραν ότι αντικειμενικά είναι και πιο δίκαιο,ο πολύς κόσμος δεν θα προχωρήσει μπροστά χωρίς αυτό.Πράγμα που είναι το ζητούμενο.

Αν αναζητήσουμε ευθύνες όντως θα φτάσουμε στον Αδάμ και στην Εύα.
Σωστό.ΟΜΩΣ:
Μην τις ψάχνουμε όμως μονάχα στο 10% επειδή είναι εύκολο και politically correct-doable.

Aitherovammon,με κόβεις για Συριζαίο;;;;; ( )
Αν όχι,μη μου αντιτάσσεις αυτονόητα που συμφωνώ εκ των προτέρων.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1759 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2013, 18:39:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παράδειγμα:

Παραμυθάκι.
Έχουμε έναν δικαστή που είναι ταυτόχρονα και ο εγκέφαλος συμμορίας.
Έχουμε και 5 μέλη συμμορίας.
Έχουμε και τους κατοίκους της περιοχής που ζουν οι συμμορίτες.

Γίνεται μια ληστεία τραπέζης.Χοντρή.

Η συμμορία αφού πάρει τα μερτικά της,αρχίζει και ξοδεύει μέρος τους στην τοπική κοινωνία.
Μερικοί μαγαζάτορες υποψιάζονται ότι αυτοί οι πελάτες τους είναι ύποπτοι.
Κάποιοι άλλοι το έχουν kαι σχεδόν σίγουρο ότι η προέλευση των χρημάτων είναι βρώμικη.
Κάποιοι δεν το υποψιάζονται καν.

Αφού περνάει κάποιος καιρός και η τοπική κοινωνία έχει απορροφήσει ένα μικρό ποσοστό των χρημάτων,το πράγμα στραβώνει.
Ένα μέλος της συμμορίας το παραξεφτιλίζει και γίνεται τσακωτός.

Οι αρχές της πολιτείας αποφασίζουν έκτακτο φόρο επί των πολιτών,για να αποζημιωθεί η τράπεζα.
Παράλληλα συλλαμβάνουν τον συμμορίτη που εκτέθηκε και τον ρίχνουν στη φυλακή.

Τελειώσαμε;;;;;;;;
Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα άλλο;;;;;;
Πάμε μπροστά τώρα;;;;;;

Ο δικαστής,ο δήμαρχος και τέσσερα μέλη της συμμορίας χαίρονται την ζωή τους....
Ο δήμαρχος βγήκε και είπε κιόλας για να βάλει στη θέση τους, τους φορολογούμενους ότι μαζί τα φάγαμε τα κλοπιμαία....
Εν μέρει σωστό δε λέω....
Τελειώσαμε με την απονομή δικαιοσύνης;;;;;;;;;;;;;;

To politically doable βασιλεύει στο 99% της ιστορίας του πλανήτη.

Είναι γεγονός που νομιμοποιεί τα politically corect άτομα να εκφράζονται και να έχουν και συνήθως δίκιο.Το αποδέχομαι.

Όσο ήμουν σίγουρος ότι μια τέτοια θέση θα απέτρεπε την αιματοχυσία,την πρέσβευα κι εγώ.Ήμουν μαζί με τη λογική του φίλου Aitherovammon.Εντελώς ειλικρινά το καταθέτω.

Όσο η παραπάνω φανταστική πολιτεία θα ήταν διατεθειμένη στο όνομα της συνοχής να συγχωρήσει το δήμαρχο,τον δικαστή-εγκέφαλο και τα τέσσερα μέλη,θα ψήφιζα κι εγώ να πάει και το παλιάμπελο.....

Το βλέπετε μωρέ να κάθεται αυτό το σενάριο;;;;
Βλέπετε μωρέ τους γύρω σας να έχουν διάθεση να συγχωρήσουν την κοροιδία;;;

Αν ναι,πάω πάσο.
Όμως αυτό που βλέπω είναι ότι πάμε σε επικίνδυνες εκδοχές.
Που είτε αποδώσουν δικαιοσύνη είτε όχι θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ θυσίες αθώων.
Όσο δεν το βλέπετε, θα συνεχίσετε να ψάχνετε να βρείτε το κομμάτι της αλήθειας στα λόγια του ...Πάγκαλου.
Και θα το βρίσκετε.Όντως.Και μετά;

ΥΣ: Βρισκόμαστε κατά τη γνώμη μου,στο 1% των περιπτώσεων,που το politically correct εξωθεί την κοινωνία σε χάος.Ρωτήστε και την Αντουαννέτα...

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3346 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2013, 20:49:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το ειπα παραπανω αλλα δεν του εδωσες την δεουσα προσοχη...
"οπως τους συνδικαλιστες ετσι και τους κυβερνητες τους εκλεγει αυτος ο λαος που βραζει . Οπως ειπες...
Ποτε ειχαμε εκλογες ?
Ποιος κυβερνα ?
Αυριο οταν ξανα χουμε εκλογες οι ιδιοι θα ειναι !
(κι ο Τσιπρας μεσα)


( Αυτα εν κινησει .. Αυριο τα υπολοιπα. Απο pc


not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1759 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2013, 23:32:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο λαός είπα όντως ότι βράζει.Δεν είπα ότι δεν αποτελείται από μαλάκες...

Θα σε περιμένω να αναρτήσεις κανονικά.Δεν σου παίρνω τη σειρά...

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 00:06:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η κατάργηση του λόγου, προς χάριν της ελευθερίας του.

Δεν είχα πρόθεση να ασχοληθώ με το παρόν θέμα. Όχι επειδή απαξιώνω το θεματοθέτη, ή τους υπόλοιπους συνομιλητές. Κάθε άλλο. Σκεφτόμουν κυρίως, πως από τη στιγμή που συμμετέχω επωνύμως στο forum, κάποια πράγματα θα ήταν άβολα, σε σχέση με τις παρατηρήσεις και τις τοποθετήσεις μου.
Συνειδητοποίησα όμως, πως ακριβώς αυτή η ιδιαιτερότητα, με υποχρεώνει τελικά να πάρω θέση. Χωρίς φόβο, με πολύ πάθος και θυμό ωστόσο.

Προ των σχολίων μου περί Παγκάλου και Ρουπακιώτη, θεωρώ απολύτως χρήσιμο να παραθέσω και να υπενθυμίσω μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας:

Ανδρέας Παπανδρέου.
Καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης, Βουλευτής, Ιδρυτής-Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ, Πρωθυπουργός.
(Αναφερόμενος σε υπουργό του):

«Είπαμε να πάρει ένα δωράκι, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια…»


Giorgos Παπανδρέου.
Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ, Βουλευτής, Υφυπουργός Πολιτισμού, Εξωτερικών, Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εξωτερικών, Πρωθυπουργός.
(Προς τον Επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ):

«…κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα…»


Ευάγγελος Γιαννόπουλος.
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βουλευτής, Υπουργός Συγκοινωνιών, Εργασίας, Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου, Δικαιοσύνης.
(Για την ύποπτη χρηματοδότηση της βίλας του Ανδρέα Παπανδρέου στην Εκάλη):

«ένα κωλόσπιτο δεν θα μας ρίξει»


Γιάννης Στουρνάρας.
Οικονομολόγος Καθηγητής Πανεπιστημίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Εμπορικής Τράπεζας, Γενικός Επιστημονικός Διευθυντής ΙΟΒΕ, Υπουργός Οικονομικών.
(Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν μπορεί πραγματικά να ζήσει με 500 ευρώ):

«Όχι βέβαια !»


Ανδρέας Λοβέρδος.
Βουλευτής, Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ιδρυτής του ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. :

"Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας, ζουν πολλά χρόνια μετά την συνταξιοδότηση τους."


Γεώργιος Μέργος.
Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών, Οικονομολόγος - Ερευνητής στην Παγκόσμια Τράπεζα, Διευθυντής Κλαδικών Ερευνών στο ΙΟΒΕ, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών:

«Το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα αλλά ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αυτό πρέπει να το προσέξουμε στην ανάπτυξη»


Γιώργος Αλογοσκούφης.
Βουλευτής, Καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.
(Στην ερώτηση συνταξιούχου: Μπορώ να ζήσω κύριε υπουργέ με 250 ευρώ σύνταξη το μήνα;):

«Ε, δεν θα ζήσετε»


Όλες οι παραπάνω φράσεις είναι ακριβείς, στη συντριπτική τους δε πλειοψηφία, έχουν καταγραφεί και από κάμερες. Επέμεινα και στην ακριβή καταγραφή των κυριώτερων βιογραφικών στοιχείων των εκστομισάντων. Θεωρώ πως κι αυτό έχει την ειδική του βαρύτητα, άσε που φρεσκάρει και τη μνήμη, ενώ για κάποιους δημιουργεί και πολύ ενδιαφέροντες συνειρμούς.

Οπωσδήποτε, το (ε)ξε(φ)ρατό Παγκάλου, αποτελεί επιτομή όλων των παραπάνω, όχι τόσο ακριβολογικά, όσο σαφέστατα εννοιολογικά και κοινωνιολογικά. Όχι βεβαίως με αναφορά στην ελληνική κοινωνία, αλλά κυρίως αναφορικά με την πολιτική νομενκλατούρα-σαβούρα του τόπου. Ακόμα κι αν όλες οι επιστημονικές μελέτες, κατάφερναν να αποδείξουν την ασυνέχεια των Ελλήνων στην ιστορία, η Αριστοφανικής αποκάλυψης αγάπη των πολιτικών αρχόντων, προς τους πολιτικά αρχόμενους του τόπου, εξασφαλίζει την ιστορική συνέχεια του λαού μας.

Κι ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο.
Η νεότευκτα, δημοκρατικά κοινοβουλευτική, Χρυσή Αυγή, επέλεξε ως πρώτη της πολιτική κίνηση, άμα τη ορκομωσία των βουλευτών της, τον εφοδιασμό τους με άδειες οπλοφορίας, και κατ' επέκταση με οπλισμό. Νόμιμο πλέον.
Από την άλλη, οι λοιπές, παλαιόθεν δημοκρατικά κοινοβουλευτικές δυνάμεις, περιστοιχίζονται διαρκώς από σιδερόφρακτες ειδικές αστυνομοστρατιωτικές δυνάμεις. Τόσο εντός του "Ναού της Δημοκρατίας", όσο και σε στιγμές πιό ιδιωτικών περιπτύξεων στη Βουλιαγμένη και αλλαχού.
Το άγρυπνο βλέμα των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας, όταν δεν χαριεντίζεται με τα αυγά του Μίδα, εποπτεύει από απόσταση τρυφερής διακριτικότητας, τα ερυθρά, Μαοϊκής προέλευσης ρο-μπανιερά.

Στο σύνολό τους οι πολιτικοί ταγοί του τόπου, ιδιωτικώς ή και δημοσίοις εξόδοις, φροντίζουν την ένοπλη προστασία τους. Έναντι ποίων?

Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Βουλευτής, Υφυπουργός Εμπορίου, Εξωτερικών, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Εξωτερικών, Πολιτισμού, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης.
(Σχετικά με τα αίτια της ελληνικής πτώχευσης):

«Όλοι μαζί τα φάγαμε»


Κατά γενική παραδοχή, αλλά κατόπιν και δικών του διευκρινίσεων, η παραπάνω ρήση-ρεύση, σημαίνει, πως μέσω του πελατειακού πολιτικού συστήματος και των κομματικών διορισμών στο δημόσιο, εξαφανίστηκαν όλα τα πακέτα στήριξης της Ελλάδας, από την εποχή της εισδοχής της στην ΕΟΚ, αλλά επιπλέον και όλες οι κατά καιρούς δανειοδοτήσεις του κράτους από τις ιδιωτικές ξένες αγορές.

Λαμπρά. Όμορφα και τετραγωνισμένα. Μόνο που:

Η βαλίτσα με το ένα εκατομμύριο μάρκα του κυρίου Τσουκάτου εξαφανίστηκε. Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ο κύριος Τσουκάτος είναι ελεύθερος. Αυτά μάλλον ήταν χρήματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος 135 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία κανείς δεν γνωρίζει που και πόσα έχουν μοιραστεί. Αυτά μάλλον ήταν χρήματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Οι προμήθειες άνευ διαγωνισμού για τους Ο.Α. 2004, έγιναν αδιαφανώς, με αποτέλεσμα, δέκα χρόνια μετά, να μην υπάρχει σαφής απολογισμός. Αυτά μάλλον ήταν χρήματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Τα έργα για τους Ο.Α. 2004, παραμένουν ρημαζόμενα, παρά τις διαβεβαιώσεις περί μετέπειτα αξιοποίησής τους, προς όφελος του λαού. Αυτά μάλλον ήταν χρήματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Τα 8 δισεκατομμύρια του υποβρυχιΆκη, συνεχίζουμε να τα πληρώνουμε, κι ας μην παραλάβαμε ούτε κουπί. Αυτά μάλλον ήταν χρήματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Το περίφημο σύστημα ασφαλείας της Siemens, ακόμα το πληρώνουμε, κι ας μην ολοκληρώθηκε ποτέ. Αυτά μάλλον ήταν χρήματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Τις οδικές αρτηρίες, που θα κατασκευαστούν κάποτε, ακόμα συνεχίζουμε να τις πληρώνουμε, μαζί με τα πρόστιμα (400 εκατομμύρια) υπέρ των κατασκευαστών. Αυτά μάλλον ήταν χρήματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Τις κατά καιρούς υποχρεωτικές διευκολύνσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας προς τα κόμματα, ακόμα τις πληρώνουμε ως πρόστιμα στην Ε.Ε. Αυτά μάλλον ήταν χρήματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Το κλείσιμο όλων των μονάδων παραγωγής (υφαντουργία, ελαστικά, σωληνουργία, οχήματα, στρατιωτική τεχνολογία, τρόφιμα), ακόμα το πληρώνουμε σε εισαγωγές. Αυτά μάλλον ήταν χρήματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.

Την εγκατάλειψη των ηρώων του Κυπριακού αγώνα, ακόμα την πληρώνουμε. Αυτά μάλλον ήταν αίματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο και την Εύβοια, ακόμα τις πληρώνουμε. Αυτά μάλλον ήταν αίματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Τον Καραθανάση, τον Γιαλοψό και τον Βλαχάκο, ακόμα τους πληρώνουμε. Αυτά μάλλον ήταν αίματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Τον Ηλιάκη ακόμα τον πληρώνουμε. Αυτά μάλλον ήταν αίματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Την ανεμίζουσα και ταξιδιάρα σημαία των Ιμίων, ακόμα την πληρώνουμε. Αυτά μάλλον ήταν αίματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Την εναπόθεση του Οτσαλάν στα χέρια των φίλων και κουμπάρων Τούρκων, ακόμα την πληρώνουμε. Αυτά μάλλον ήταν αίματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Τη σιωπή για τα Καλάβρυτα, το Δίστομο, τον Χορτιάτη, την Κλεισούρα, την Κοκκινιά και τη Καισαριανή, ακόμα την πληρώνουμε. Αυτά μάλλον ήταν αίματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.
Τις 4000 αυτοκτονίες από το 2008 και εντεύθεν, ακόμα τις πληρώνουμε. Αυτά μάλλον ήταν αίματα που μας έφαγαν. Δεν τα φάγαμε.

Κατόπιν αυτών, οι "καινοφανείς" παρακρούσεις του φασίζοντα εγγονού, πέφτουν στο απόλυτο κενό. Αυτό της προσωπικής και ιδιωτικής του ανυπαρξίας. Και τον αποκαλώ φασίζοντα και όχι φασίστα, γιατί αντιθέτως με τον φασίστα παππού του, αυτός δεν τόλμησε να αποδεχτεί τις επιλογές του. Επέλεξε λοιπόν να ελίσσεται μεταξύ Δημοκρατίας και Φασισμού, επειδή ελλείψει προσωπικού θάρρους, αλλά και με περίσσεια πολιτικού οπορτουνισμού, έτσι τον βόλευε.

Κι εν τοιαύτη περιπτώσει, ακόμα και οι αδίκως υπεράριθμα διορισμένοι του δημοσίου, κύριε Αντιπρόεδρε, ήταν εκεί. Στη διάθεση κάθε υπευθύνου Υπουργού να τους αξιοποιήσει. Κανείς σας δεν το έπραξε, για τον προφανέστατο λόγο πως είσαστε άχρηστοι. Διανοητικά κουρέλια. Παρωχημένα τσατάλια. Βασιλικές, αριστερές, μαοϊκές, κομμουνιστικές, σοσιαλιστικές, φασιστικές, ναζιστικές και δεξιές εμέσεις. Διεστραμένες σεξουαλικά, και απότιστες πολιτικές καρικατούρες. Συμπλεγματικοί σαλτιμπάγκοι, καταχραστές και μικρόνοες. Αυνανικά εξαρτημένοι, μικροτσούτσουνοι εξουσιοθήρες. Σιδερόφρακτα και δια παντός εγκιβωτισμένοι στον συντεχνιακό Οίκο της Απωλείας σας.

Τώρα λοιπόν, που εξόφλησα μέρος από τα πουστριλίκια που σας χρωστάω, θα πούμε και για τον κύριο Ρουπακιώτη και τον αντιρατσιστικό του νόμο. Που κατατέθηκε για να αποσυρθεί, πριν την επανακατάθεσή του.

Με εμφανοκεκαλυμμένο τον κίνδυνο των αυγών του Μίδα, ο αριστεροδέξιος κύριος Ρουπακιώτης, εισηγείται την ουσιαστική κατάργηση της Δημοκρατίας. Μάλιστα. Όποιος με τα λόγια και τις πράξεις του εξεγήρει το πόπολο, θα τίθεται εκτός νόμου.

Γαμιέται ο ΠΑΟ και η Λεωφόρος? Γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς? Έσφαξε ο Κλάρας? Κομμούνια κομμούνια, θα γίνεται σαπούνια? Δεξιέ, μπινέ, πουτάνας γιέ? Φασίστα *****, δυό μέτρα μες' τη γη? Στη Γυάρο στη Γυάρο, κι κώλος σας φουγάρο? Λούγκρες ενωμένες, ποτέ νικημένες?

Όλοι μέσα ρε καργιόληδες. Αφού δεν είσαστε άξιοι της Δημοκρατίας, μέσα. Ή μάλλον έξω. Με βραχιολάκια ηλεκτρονικά, να ξέρουμε, μη και γαμείτε και πολλαπλασιάζεστε.
Γιατί οι Κινέζοι είναι ηλίθιοι. Έχουν κόψει την πρόσβαση στα μισά sites του κόσμου, για να μη διαφθαρούν οι πολίτες τους. Εμείς σου λέει, δεν είμαστε ολοκληρωτικό καθεστώς. Θα επιτρέπουμε την πρόσβαση και τον ελεύθερο λόγο σε όλα. Διαδικτυακά και μη.
Θες ρε παιδί μου να μιλήσεις για τον Justin Bieber? Ελεύθερα!
Θες να μιλήσεις για το πως πηδιούνται οι αδερφές Kardashian? Ελεύθερα!
Θες να υπερασπιστείς τους gay γάμους? Ελεύθερα!
Και τσόντα ελεύθερα. Πάρε xhamster νά' χεις. Και μπάλα. Πολύ μπάλα. Όχι στο γήπεδο όμως. Στο σπίτι σου. Τζάμπα. Magicgoals.com. Θα μάθεις και κρίκετ. Εκεί που πηδάνε οι προπονητές τα παιδάκια. Free.
Και Μενεγάκη. Που πήγε στην Άνδρο. Που τηγανίζει καλαμαράκια για τον Ματέο. Που έχει κι αυτή τσίμπλες στα μάτια όταν ξυπνάει. Που έχασε τον σκύλο της, αλλά μετά της τον βρήκαν και της τον έστειλαν πακέτο στην Αθήνα, και τόσο είχαν λυπηθεί τα κακόμοιρα τα παιδάκια της. Free Μενεγάκη γαμώ το κέρατό μου.

Ελευθερία Επιτέλους. Όχι Αρβανιτάκη.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 00:20:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
dsm
Κι εν τοιαύτη περιπτώσει, ακόμα και οι αδίκως υπεράριθμα διορισμένοι του δημοσίου, κύριε Αντιπρόεδρε, ήταν εκεί. Στη διάθεση κάθε υπευθύνου Υπουργού να τους αξιοποιήσει. Κανείς σας δεν το έπραξε, για τον προφανέστατο λόγο πως είσαστε άχρηστοι. Διανοητικά κουρέλια. Παρωχημένα τσατάλια. Βασιλικές, αριστερές, μαοϊκές, κομμουνιστικές, σοσιαλιστικές, φασιστικές, ναζιστικές και δεξιές εμέσεις. Διεστραμένες σεξουαλικά, και απότιστες πολιτικές καρικατούρες. Συμπλεγματικοί σαλτιμπάγκοι, καταχραστές και μικρόνοες. Αυνανικά εξαρτημένοι, μικροτσούτσουνοι εξουσιοθήρες. Σιδερόφρακτα και δια παντός εγκιβωτισμένοι στον συντεχνιακό Οίκο της Απωλείας σας.

...ΕΝΑΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...!!!!

respect φίλε μου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 00:55:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
http://www.youtube.com/watch?v=C85jZwlDcpo

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1759 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 01:26:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλοι,

Ανέκαθεν ήμουν της άποψης ότι:

Οι κατέχοντες μυαλό,δύναμη,εξουσία,ιεραρχικούς βαθμούς της όποιας τάξης,πόστα που καθορίζουν ζωές ανθρώπων,θα έπρεπε εκ συνειδήσεως και προσωπικών αρχών,ΧΩΡΙΣ καν την ανάγκη νομοθεσίας, να αναλαμβάνουν την ευθύνη,για τα αποτελέσματα που έλαχαν στην βάρδιά τους,όποιου τύπου κι αν ήταν αυτή η βάρδια.Και ας κριθούν ακολούθως.

-Βάρδια κάνεις όταν είσαι λοχίας σε αποστολή και οδηγείς καμμιά δεκαριά φαντάρους σε επικίνδυνα μονοπάτια.

-Βάρδια κάνεις όταν είσαι δάσκαλος και καθοδηγείς παιδάκια στα πιο νευραλγικά χρόνια της ζωής τους.

-Βάρδια κάνεις όταν είσαι γιατρός εφημερίας και έχεις στην ευθύνη σου μια πτέρυγα νοσοκομείου, για ένα βράδυ.

-Βάρδια κάνεις όταν είσαι μηχανικός εργοταξίου και δίνεις οδηγίες στο συνεργείο σου, που αποτελείται από ανθρώπους του μόχθου.

-Βάρδια κάνεις όταν είσαι οδηγός λεωφορείου και μεταφέρεις ανθρώπους που σου εμπιστεύονται την ζωή τους,για να τους πας σπίτι τους.

-Βάρδια κάνουν και οι πολιτικοί σε μια χώρα.......

Όλους αυτούς, κάποιοι τους επέλεξαν για τη θέση που κατέχουν.
Είτε με ανάθεση,είτε με διαγωνισμό,είτε με διορισμό,είτε-στην περίπτωση των πολιτικών-με εκλογές.

Όταν διαθέτεις φιλότιμο και @ρχίδια,και γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να επιτελέσεις το έργο που σου υποδεικνύουν,τότε ΑΡΝΕΙΣΑΙ τη θέση.

Δέχομαι ότι ο Ελληνικός λαός είναι απαίδευτος,επιπόλαιος,ακόμα και συμφεροντολόγος.
Δέχομαι ότι ψήφισε επανειλημμένως κατά του γενικού συμφέροντος.
Δέχομαι ότι του αναλογεί μερίδιο τιμωρίας για τις επιλογές του.
ΟΜΩΣ:

Αυτοί που πρόδωσαν την ΒΑΡΔΙΑ τους,θα έπρεπε να αναλάβουν την ευθύνη της θέσης τους.
Αντί γι' αυτό το αποφεύγουν κι έχουν ήδη κριθεί και γι' αυτό.

Ο λαός θα πληρώσει και αναγκαστικά αν θέλετε, τα σπασμένα που δεν μπορούν να πληρώσουν αυτοί.
Είναι αυτονόητο.

Πρώτα όμως πρέπει αυτοί να "εκποιηθούν" ολοκληρωτικά.
Όταν πουλήσουμε και τις "στάχτες" τους,για να εκταμιευτεί έστω κι ένα παραπάνω ευρώ,τότε θα χρειάζονται ακόμα πολλά δισεκατομμύρια για να ξεπληρωθούν οι μ@λακίες.
Και τότε θα πληρώσει αναγκαστικά και ο λαός.
Και κάτι μου λέει, ότι τότε θα βάλει πλάτη με όλη του την ψυχή.
Είτε θεωρεί ότι έχει φάει ένα κομμάτι από τα χαμένα ,είτε όχι.
Και έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο.

Ο διοικητής ορμά πρώτος στη μάχη,και αναλαμβάνει τις ευθύνες μετά το πέρας της.
Αν είναι άμεμπτος,και μόνο τότε, αρχίζει τις καμπάνες και τις τιμωρίες σε όσους υφισταμένους του(που πάντα υπάρχουν),δεν έπραξαν τα δέοντα.
Όποτε αυτό δεν έχει τηρηθεί,υπήρχαν πάντα δυσαρέσκειες.
Όταν και αν ,αυτές έφταναν στο ζενίθ,συνέβαιναν ανταρσίες,επαναστάσεις,αναρχία και τελικά η κατάληξη ήταν αιματοχυσία.
Εμφύλιου τύπου.

Πολλές φορές οι ευθύνες των κατεχόντων της όποιας τύπου βάρδιας,είναι αμφισβητήσιμες.Το αντιλαμβάνομαι προφανώς.

Ο DSM κατέγραψε κάποιες περιπτώσεις που δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης των ευθυνών.

Η ετυμηγορία έχει βγει σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού ιστού.

Όταν αυτό λαμβάνει χώρα,πρέπει η συντεταγμένη πολιτεία,να βρει τρόπο και άφθαρτα πρόσωπα,που να δρομολογήσουν την τιμωρία με νόμιμο και θεσμικό τρόπο.

Αν αυτό δεν συμβεί,θα επακολουθήσουν έκτροπα.
Δίκαια κάποιες φορές,άδικα σε άλλες.
Και στην δίκαια περίπτωση και στην άδικη, θα είναι παράνομα και εξωθεσμικά.

Και όταν συμβαίνει αυτό, τότε οι κοινωνίες πλήττονται με πληγές που αργούν να επουλωθούν.
Υπόκεινται ακαριαία,σε μια κάθαρση που εγγυάται μεν νέα αρχή,αλλά με βαρύτατο τίμημα.
------------------------------------------------------------------

Κ α λ ώ τον όποιο θεωρεί, ότι τίθεται θέμα αμφισβήτισης των ευθυνών της διοίκησης της χώρας,είτε στα σημεία που υπέδειξε ο DSM,είτε σε όποια άλλα,να μας "διαφωτίσει" όλους.

Ας μην κουραστεί να μας υποδείξει τα λάθη των υφισταμένων.(του λαού,δηλαδή).Τα παραδέχομαι από τώρα.

Θα πληρωθούν ούτως ή άλλως,αναγκαστικά.
Δεν θα τη γλυτώσει ο λαουτζίκος,ας μη το "φοβάται" κανείς.

Η εκποίηση των περιουσιών των ηγεσιών που έφταιξαν και κατέστρεψαν τις χώρες τους και τους λαούς τους,ποτέ δεν έφτασε για να πληρωθεί ο λογαριασμός.
Το έχει αποδείξει η Ιστορία.
Διαβάστε την.
Βοηθάει.

ΥΣ: Φίλε Aitherovammon.
Είπα ότι δεν θα σου πάρω τη σειρά,και στην πήρα.
Δεν κρατήθηκα.Παρασύρθηκα και από το παλιόπαιδο τον DSM.
Ζητώ συγνώμη, και επιφυλάσσομαι να ξεχρεώσω στην πορεία.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 15/05/2013 01:27:01Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1996 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 01:41:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

To θέμα που ξεκινησε ο Κέρρυ αν και είχε άλλη αφετηρία, ή εστω πιο στενά ορισμένη και συγκεκριμένη, πήρε άλλη τροπή και γενικεύτηκε, αλλά εντούτοις δεν μπορούν να θεωρηθούν τελείως άσχετες οι προεκτάσεις.

Εγώ έχω μια θεώρηση ίσως 'αιρετική' ίσως 'πολύ προχώ- ' (για τα στάνταρτς του politically correct).

Ως εκ βάθρων υποστηρικτής της απολύτου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σκέψεως-ιδεών-έκφρασης και των λειτουργιών του Νοός, δεν μπορώ να δεχτώ κανένα γελοίο 'νομοσχέδιο', νόμο, κανόνα ή ρέγουλο που προσπαθεί να 'πακετάρει' αυτή την Ελευθερία κατά το δοκούν.

Καμία Ιδέα και καμία έκφρασή της (πάντα σε θεωρητικό επίπεδο) δεν έκανε ποτέ κακό και σε κανέναν.
Οι ιδέες και οι (προ)θέσεις δεν μπορούν να ποινικοποιούνται.

Κάτι τέτοια μου θυμίζουν το καραγκιοζιλίκι μερικών δυτικοευρωπαϊκών κρατών με την περίφημη ποινικοποίηση της "άρνησης του ολοκαυτώματος" ή κάτι σχολεία στη Σουηδία, που λένε να απαλείψουν το φύλο των γονέων και το κλασσικό οικογενειακό πρότυπο, από τις ιστορίες και τα παιδικά βιβλία για να μην θίξουνε ντεμέκ τους γκέηδες, τους μπάη-δες τους τρανς και τις κυλότες της κυρα-Μαριώς.

Ακόμα ακόμα και αυτό περί της 'παρότρυνσης' δηλαδή, τί πάει να πει?
Προσβάλλει καταρχήν την έννοια του Πολίτη,ως αυτόβουλου και σκεπτόμενου όντος. Εκτός αν νομικά θεωρείται (και αντιμετωπίζεται) εξ ορισμού ο Πολίτης ως ένα άβουλο (λοβοτομημένο) ον που άγεται και φέρεται κατά την 'παρότρυνση' του καθενός Μεσσία, Σάι-Μπάμπα, Αντωνάκη, Γιωργάκη, Κωστάκη, Κασιδιαράκη, κλπ,κλπ.

Δηλαδή, έστω πχ. ότι εγώ 'παροτρύνω' κάποιον να πάει να καθαρίσει τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε, και βρεθεί κάποιος ή κάποιοι και το κάνουν. Εγώ αυτόματα θεωρούμαι ηθικός αυτουργός, ας πούμε? Εγώ φταίω αν οι άλλοι λίγοι ή πολλοί πίστεψαν ή ενστερνίστηκαν για τους δικούς τους λόγους αυτή την 'ιδέα'? Αν είχαν τα δικά τους απωθημένα ή αντιπάθεια για τα εν λόγω πρόσωπα?

Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα. Η Ελευθερία λόγου, θέσεων, πεποιθήσεων είναι αδιαπραγμάτευτη.
Κάθε θέση, ιδέα ή και παρότρυνση, βεβαίως υπόκειται στην κρίση των άλλων, και γίνεται δεκτή από πολλούς, λίγους ή κανέναν και απορρίπτεται, αλλά ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Αυτό ήταν το ένα που ήθελα να καταθέσω.

Στα υπόλοιπα έχετε ανοίξει ήδη πολλά μέτωπα.
Συμφωνώ σχεδόν απολύτως με τον αγαπητό Αμεινία, και εν μέρει με τον Αιθεροβάμων, ενώ με εκφράζει και η αγανάκτηση του DSM και ιδίως το επιστέγασμά της περί 'Ελευθερίας' και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ....

quote:
....θα πούμε και για τον κύριο Ρουπακιώτη και τον αντιρατσιστικό του νόμο. Που κατατέθηκε για να αποσυρθεί, πριν την επανακατάθεσή του.

Με εμφανοκεκαλυμμένο τον κίνδυνο των αυγών του Μίδα, ο αριστεροδέξιος κύριος Ρουπακιώτης, εισηγείται την ουσιαστική κατάργηση της Δημοκρατίας. Μάλιστα. Όποιος με τα λόγια και τις πράξεις του εξεγήρει το πόπολο, θα τίθεται εκτός νόμου.

Γαμιέται ο ΠΑΟ και η Λεωφόρος? Γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς? Έσφαξε ο Κλάρας? Κομμούνια κομμούνια, θα γίνεται σαπούνια? Δεξιέ, μπινέ, πουτάνας γιέ? Φασίστα *****, δυό μέτρα μες' τη γη? Στη Γυάρο στη Γυάρο, κι κώλος σας φουγάρο? Λούγκρες ενωμένες, ποτέ νικημένες?

Όλοι μέσα ρε καργιόληδες. Αφού δεν είσαστε άξιοι της Δημοκρατίας, μέσα. Ή μάλλον έξω. Με βραχιολάκια ηλεκτρονικά, να ξέρουμε, μη και γαμείτε και πολλαπλασιάζεστε.
Γιατί οι Κινέζοι είναι ηλίθιοι. Έχουν κόψει την πρόσβαση στα μισά sites του κόσμου, για να μη διαφθαρούν οι πολίτες τους. Εμείς σου λέει, δεν είμαστε ολοκληρωτικό καθεστώς. Θα επιτρέπουμε την πρόσβαση και τον ελεύθερο λόγο σε όλα. Διαδικτυακά και μη.
Θες ρε παιδί μου να μιλήσεις για τον Justin Bieber? Ελεύθερα!
Θες να μιλήσεις για το πως πηδιούνται οι αδερφές Kardashian? Ελεύθερα!
Θες να υπερασπιστείς τους gay γάμους? Ελεύθερα!
Και τσόντα ελεύθερα. Πάρε xhamster νά' χεις. Και μπάλα. Πολύ μπάλα. Όχι στο γήπεδο όμως. Στο σπίτι σου. Τζάμπα. Magicgoals.com. Θα μάθεις και κρίκετ. Εκεί που πηδάνε οι προπονητές τα παιδάκια. Free.
Και Μενεγάκη. Που πήγε στην Άνδρο. Που τηγανίζει καλαμαράκια για τον Ματέο. Που έχει κι αυτή τσίμπλες στα μάτια όταν ξυπνάει. Που έχασε τον σκύλο της, αλλά μετά της τον βρήκαν και της τον έστειλαν πακέτο στην Αθήνα, και τόσο είχαν λυπηθεί τα κακόμοιρα τα παιδάκια της. Free Μενεγάκη γαμώ το κέρατό μου.

Ελευθερία Επιτέλους. Όχι Αρβανιτάκη.γιατί περί αυτού πρόκειται, και αυτό ήταν ανέκαθεν το Ιστορικό διακύβευμα όλων των εποχών.

Τα υπόλοιπα, με την Κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και τα γνωστά τσίρκο του πολιτικού σκηνικού απλώς ήρθαν κι έδεσαν, όπως το παραμύθι του Αμεινία...
και μια και λέμε για παραμυθια, και το ρίξαμε και στα τραγούδια
ας βάλουμε ένα ακόμα:

http://www.youtube.com/watch?v=YV0DEVXGh0c


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 01:58:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επειδή βαρυέμαι να επαναλαμβάνομαι και να γράφω σεντόνια,ενω τα είπα σε τρείς γραμμές,οφείλω να υποβάλλω τα σέβη μου εκτός του DSM και στους ΑΜΕΙΝΙΑ και φυσικά στον εν ολίγοις εξαφανισμένο φίλο μου τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ.

Συμπέρασμα:
Ανεξαρτήτως ευθυνών,τώρα πλέον η λύση δεν μπορεί να είναι...αναίμακτη!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1759 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 02:10:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ακούσαμε Dire Straits και Γιάννη Λεμπέση.Ταίριαξε.
Ας διαβάσουμε και λίγο Παλαμά.

""Ὦ λιγοστοί, ὦ διαλεχτοί!""

Ὦ λιγοστοὶ κι ὦ διαλεχτοὶ κι ἀρίφνητοι αὔριο ἴσως!

Εἶναι μία ἀλήθεια κάτου ἐδῶ ποὺ τὴ χτυπάει τὸ μίσος,

εἶν᾿ ἐδῶ πέρα μία Ὀμορφιὰ ποὺ ἡ καταφρόνια δένει,

κι εἶν᾿ ἐδῶ πέρα μία Ἀρετὴ δειλὴ καὶ ντροπιασμένη.

Ὦ νέοι, ὦ πρωτοξύπνητοι στὸ φῶς, χαρὲς τ᾿ Ἀπρίλη,

ἀπὸ τοὺς πράσινους κορμοὺς γίνοντ᾿ οἱ ἄσπροι στύλοι!

Στὴ χώρα ἐσεῖς οἱ λειτουργοὶ κι οἱ λατρευτάδες εἶστε·

δὲ φτάνει· ἐμπρὸς! γιὰ τοὺς Θεούς, ὦ νέοι, πολεμεῖστε.

-------------------------------------------------------

Πυθαγόρα,

Έλλειψες πολύ.Παίρνεις απουσία.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 03:20:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πρίν απο 3 χρόνια,είχα ανοίξει ένα θέμα,το οποίο φαίνεται εξακολουθεί να είναι...επίκαιρο.

Ας κάνω μια αναδρομή.

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ 8-12-2010 ΓΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...


ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΑ ΤΟΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ?

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΩΙΚΑ ΜΕ ΣΤΥΛ ΓΚΑΝΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ?

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΕΧΟΥΜΕ?60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.80% ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΕΝΕΙ 20%.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 8%ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΜΕΝΕΙ 12%.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ 4% ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ,ΜΕΝΕΙ 8%.ΑΠΟ ΑΥΤΟ 3%ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.ΜΕΝΕΙ 5% ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΓΝΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΜΑΣ.

ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ.

ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ.ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ 98%ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΗΛΙΘΙΟΙ,ΗΛΙΘΙΟΙ.

ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2% ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ,ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ,ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ,ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ,ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΝΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ 98%.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ.quote:
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Νικόμαχε,καλησπέρα και Καλώς όρισες !
Αυτή η αγωνία που βγαίνει μέσα από
τον λόγο σου,την κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και
την συμμερίζομαι!!!
Δεν το κρύβω ότι μια παρόμοια αγωνία νοιώθω
τα τελευταία 15 χρόνια!
Μια αγωνία που κυρίως έχει να κάνει με το :

quote:ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ...

Ναι,αναρωτιέμαι πάρα πολύ συχνά γι' αυτό...

Τώρα πιθανώς να με ρωτήσεις εσύ ή κανείς άλλος:
"Και τι έκανες όλα αυτά τα χρόνια";

Κι'όμως έχω κάνει αρκετά πρός την κατεύθυνση εκείνη
που μέσα από πολιτισμένες,αντιδράσεις-αντιστάσεις,
μπορούσαν να ελπίζουν σε κάτι ...καλύτερο!
Όμως ...
Όμως,ξέρεις αυτό το βόλεμα του έλληνα στην βλακεία
της σύγχρονης βίωσης,δυστυχώς δεν επιτρέπει
ελπίδες !!!

Θαρρώ πως σε απογοητεύω έ ;
Πιθανώς, αλλά ένα είναι σίγουρο που μέσα από
την εμπειρία έρχεται ως συμπέρασμα,τραγικό ίσως,
ότι ο Έλληνας μάλλον πρέπει να πιάσει ΠΑΤΟ για
να αντιδράσει!!!
Και σ'αυτό στηρίζονται και όλες αυτές οι
τακτικές και μέθοδοι του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

Μήπως όμως δεν είμαστε ήδη στον ...ΠΑΤΟ ;;;


quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ 15-12-10

Εγω θα προτεινα να δοκιμασουμε κατι καινουργιο μακρυα απο επαγγελματιες πολιτικους.
Μια ομαδα επιστημονων και μονο να παρει απο τον λαο το χρισμα να κυβερνησει με γνωμονα την εξυπναδα,την λογικη,μακρυα απο οικονομικα συμφεροντα και χωρις διακρισεις.Ουτοπια?Μπορει.Ας το δοκιμασουμε ομως.Ελπιζω καποια στιγμη οταν γινουμε πολλοι να το καταφερουμε.ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ο...διαχρονικός!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αιθέρας
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 09:17:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και μην ξεχνάς και το ότι κάποιος δικαστής είναι που θα αποφασίσει εαν η όποια επίμαχη έκφραση κάποιου "μπορεί" ή "δεν μπορεί" (θεωρητικά βεβαίως) να αποτελεί "διέγερση σε βιαιοπραγίες" τρίτων εναντίον κάποιας ομάδας και κατά συνέπεια να είναι κολάσιμη...
Σε μια χώρα στης οποίας τα δικαστήρια (και όχι μόνο), το φυσικό δίκαιο υπερισχύει του θετικού δικαίου που πλέον μόνο θεωρητικά ισχύει, αυτά θα είναι αναμενόμενα...


quote:

To θέμα που ξεκινησε ο Κέρρυ αν και είχε άλλη αφετηρία, ή εστω πιο στενά ορισμένη και συγκεκριμένη, πήρε άλλη τροπή και γενικεύτηκε, αλλά εντούτοις δεν μπορούν να θεωρηθούν τελείως άσχετες οι προεκτάσεις.

Εγώ έχω μια θεώρηση ίσως 'αιρετική' ίσως 'πολύ προχώ- ' (για τα στάνταρτς του politically correct).

Ως εκ βάθρων υποστηρικτής της απολύτου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σκέψεως-ιδεών-έκφρασης και των λειτουργιών του Νοός, δεν μπορώ να δεχτώ κανένα γελοίο 'νομοσχέδιο', νόμο, κανόνα ή ρέγουλο που προσπαθεί να 'πακετάρει' αυτή την Ελευθερία κατά το δοκούν.

Καμία Ιδέα και καμία έκφρασή της (πάντα σε θεωρητικό επίπεδο) δεν έκανε ποτέ κακό και σε κανέναν.
Οι ιδέες και οι (προ)θέσεις δεν μπορούν να ποινικοποιούνται.

Κάτι τέτοια μου θυμίζουν το καραγκιοζιλίκι μερικών δυτικοευρωπαϊκών κρατών με την περίφημη ποινικοποίηση της "άρνησης του ολοκαυτώματος" ή κάτι σχολεία στη Σουηδία, που λένε να απαλείψουν το φύλο των γονέων και το κλασσικό οικογενειακό πρότυπο, από τις ιστορίες και τα παιδικά βιβλία για να μην θίξουνε ντεμέκ τους γκέηδες, τους μπάη-δες τους τρανς και τις κυλότες της κυρα-Μαριώς.

Ακόμα ακόμα και αυτό περί της 'παρότρυνσης' δηλαδή, τί πάει να πει?
Προσβάλλει καταρχήν την έννοια του Πολίτη,ως αυτόβουλου και σκεπτόμενου όντος. Εκτός αν νομικά θεωρείται (και αντιμετωπίζεται) εξ ορισμού ο Πολίτης ως ένα άβουλο (λοβοτομημένο) ον που άγεται και φέρεται κατά την 'παρότρυνση' του καθενός Μεσσία, Σάι-Μπάμπα, Αντωνάκη, Γιωργάκη, Κωστάκη, Κασιδιαράκη, κλπ,κλπ.

Δηλαδή, έστω πχ. ότι εγώ 'παροτρύνω' κάποιον να πάει να καθαρίσει τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε, και βρεθεί κάποιος ή κάποιοι και το κάνουν. Εγώ αυτόματα θεωρούμαι ηθικός αυτουργός, ας πούμε? Εγώ φταίω αν οι άλλοι λίγοι ή πολλοί πίστεψαν ή ενστερνίστηκαν για τους δικούς τους λόγους αυτή την 'ιδέα'? Αν είχαν τα δικά τους απωθημένα ή αντιπάθεια για τα εν λόγω πρόσωπα?

Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα. Η Ελευθερία λόγου, θέσεων, πεποιθήσεων είναι αδιαπραγμάτευτη.
Κάθε θέση, ιδέα ή και παρότρυνση, βεβαίως υπόκειται στην κρίση των άλλων, και γίνεται δεκτή από πολλούς, λίγους ή κανέναν και απορρίπτεται, αλλά ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Αυτό ήταν το ένα που ήθελα να καταθέσω.

Στα υπόλοιπα έχετε ανοίξει ήδη πολλά μέτωπα.
Συμφωνώ σχεδόν απολύτως με τον αγαπητό Αμεινία, και εν μέρει με τον Αιθεροβάμων, ενώ με εκφράζει και η αγανάκτηση του DSM και ιδίως το επιστέγασμά της περί 'Ελευθερίας' και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ....

quote:
....θα πούμε και για τον κύριο Ρουπακιώτη και τον αντιρατσιστικό του νόμο. Που κατατέθηκε για να αποσυρθεί, πριν την επανακατάθεσή του.

Με εμφανοκεκαλυμμένο τον κίνδυνο των αυγών του Μίδα, ο αριστεροδέξιος κύριος Ρουπακιώτης, εισηγείται την ουσιαστική κατάργηση της Δημοκρατίας. Μάλιστα. Όποιος με τα λόγια και τις πράξεις του εξεγήρει το πόπολο, θα τίθεται εκτός νόμου.

Γαμιέται ο ΠΑΟ και η Λεωφόρος? Γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς? Έσφαξε ο Κλάρας? Κομμούνια κομμούνια, θα γίνεται σαπούνια? Δεξιέ, μπινέ, πουτάνας γιέ? Φασίστα *****, δυό μέτρα μες' τη γη? Στη Γυάρο στη Γυάρο, κι κώλος σας φουγάρο? Λούγκρες ενωμένες, ποτέ νικημένες?

Όλοι μέσα ρε καργιόληδες. Αφού δεν είσαστε άξιοι της Δημοκρατίας, μέσα. Ή μάλλον έξω. Με βραχιολάκια ηλεκτρονικά, να ξέρουμε, μη και γαμείτε και πολλαπλασιάζεστε.
Γιατί οι Κινέζοι είναι ηλίθιοι. Έχουν κόψει την πρόσβαση στα μισά sites του κόσμου, για να μη διαφθαρούν οι πολίτες τους. Εμείς σου λέει, δεν είμαστε ολοκληρωτικό καθεστώς. Θα επιτρέπουμε την πρόσβαση και τον ελεύθερο λόγο σε όλα. Διαδικτυακά και μη.
Θες ρε παιδί μου να μιλήσεις για τον Justin Bieber? Ελεύθερα!
Θες να μιλήσεις για το πως πηδιούνται οι αδερφές Kardashian? Ελεύθερα!
Θες να υπερασπιστείς τους gay γάμους? Ελεύθερα!
Και τσόντα ελεύθερα. Πάρε xhamster νά' χεις. Και μπάλα. Πολύ μπάλα. Όχι στο γήπεδο όμως. Στο σπίτι σου. Τζάμπα. Magicgoals.com. Θα μάθεις και κρίκετ. Εκεί που πηδάνε οι προπονητές τα παιδάκια. Free.
Και Μενεγάκη. Που πήγε στην Άνδρο. Που τηγανίζει καλαμαράκια για τον Ματέο. Που έχει κι αυτή τσίμπλες στα μάτια όταν ξυπνάει. Που έχασε τον σκύλο της, αλλά μετά της τον βρήκαν και της τον έστειλαν πακέτο στην Αθήνα, και τόσο είχαν λυπηθεί τα κακόμοιρα τα παιδάκια της. Free Μενεγάκη γαμώ το κέρατό μου.

Ελευθερία Επιτέλους. Όχι Αρβανιτάκη.γιατί περί αυτού πρόκειται, και αυτό ήταν ανέκαθεν το Ιστορικό διακύβευμα όλων των εποχών.

Τα υπόλοιπα, με την Κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και τα γνωστά τσίρκο του πολιτικού σκηνικού απλώς ήρθαν κι έδεσαν, όπως το παραμύθι του Αμεινία...
και μια και λέμε για παραμυθια, και το ρίξαμε και στα τραγούδια
ας βάλουμε ένα ακόμα:

http://www.youtube.com/watch?v=YV0DEVXGh0c


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "


Edited by - Αιθέρας on 15/05/2013 09:19:19

Edited by - Αιθέρας on 15/05/2013 09:20:43Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3346 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 17:32:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μάλλον παρεξηγήθηκαν τα γραφόμενα μου
σε καμιά περίπτωση δεν με βρίσκουν αντίθετο οι απόψεις του @ΑΜΕΙΝΙΑΣ και του DSM, απεναντίας!
ειναι ορθοτατα τα οσα λενε, απλα το πρόβλημα ειναι πολυσύνθετο
και πάνω απ'ολα συστημικό

Εγω αυτό που ήθελα να αναδείξω ήταν οτι ο Λαος έχει ΚΑΙ αυτός μερίδιο ευθύνης
ή αν θέλετε, δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης, απο τη στιγμή που και αύριο να γίνουν εκλογές, μια απο τα ίδια θα έχουμε
επομένως γιατί το περνάμε στα ψιλά με ενα <οκ ο λαός είναι "βλάκας">

το μέγα θέμα είναι οτι δεν υπάρχει εναλλακτική στον ορίζοντα
επομένως, απουσία Ηγέτη
(πραγματικού με όραμα και οχι άλλος ενας λαοπλάνος)
αυτό που εχει να κάνει ο Λαος, είναι να δώσει ξεκάθαρο μήνυμα στους ήδη υπάρχοντες

Ενα απλό παράδειγμα:
αν ο επόμενος δημοσκόπος παρουσιάσει στον εντολέα του τα παρακάτω αποτελέσματα
ΝΔ - 0
ΣΥΡΙΖΑ - 0
ΠΑΣΟΚ - 0
ΑνΕλλ - 0
ΧΑ - 0
κτλ κτλ
εσείς λέτε οτι δεν θα πάρει φωτιά ο απ'αυτος τους ?
αν ολοι, και οταν λέμε ολοι το εννοούμε
στην ερώτηση "ποιον θα ψηφίσετε στις εκλογές",
η απάντηση ήταν "ΚΑΝΕΝΑΝ"

εκτός κι αν βγάλουμε το (παντα λαδωμένο) benelli
που υπάρχει για ωρα "ανάγκης", και το με αυτο τον τρόπο νομίζουμε οτι τα πράγματα θα πανε προς το καλύτερο (αλλα Σκουριές)

Οταν ομως βλέπουν οτι ακόμα υπάρχουν κοπάδια
τοτε ολα ωραία, βάζουν και τους δικούς τους να κάνουν αλλα 2-3 κόμματα για να μαζέψουν τις διαρροές, και όταν έρθει η ώρα ολα καλά, κυβέρνηση θα κάνουν ...

ΥΓ
ο PY8AGORAS σωστά μας θύμισε, οτι άλλη ειναι η βάση που εχει θέσει ο θεματοθετης, ας κάνει ο καθένας την τελευταία του τοποθέτηση, για να επανέρθουμε επι του θέματος και αν πιστεύετε οτι δεν θα καταντήσει "γραφικό" ας ανοίξει κάποιο νεο με θέμα την αναζήτηση των ευθυνών...


edit: επι του θέματος
η Οργάνωση "Γιατροί του Κόσμου" ανέβασε χθες ενα video
οπου στην προσπάθεια της κατα της βίας και της ξενοφοβίας
(εν οψη νομοσχεδίου)
μάλλον βάζει στον ιδιο σάκο ολη την χώρα ...
YouTube


not asked to learn how deep the secrets ... there are no

Edited by - AitheroVamon on 15/05/2013 18:03:39Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 21:05:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aitherovamon

Εχω αρχίσει να φοβάμαι,πώς η ανοχή και η κάθε είδους πολυπολιτισμικότητα,σε συνδυασμό με την προδοτική διακυβέρνηση της χώρας,δεν διορθώνεται με κανένα γνωστό ειρηνικό τρόπο.

Χάθηκε το τραίνο,της δια των εκλογών εκπόρθησης,των δοσίλογων πολυτομαριών.Αφού 40 χρόνια δεν ήταν αρκετά,ας δούμε και την άλλη πλευρά.

Την πλευρά του αγανακτισμένου οικογενειάρχη,που έχει αποφασίσει να τα παίξει όλα για όλα με το μπενέλι του.Αυτοί ή αυτός!

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Και όσοι δεν το βλέπουν,καλή ώρα όπως εσυ,θα υποδουλωθούν δια παντός,επειδή θα μείνουν αμέτοχοι.

Απορώ ακόμη,πώς παρακείμενα χωριά στις Σκουριές,αλλά και απο όλη την Ελλάδσα δεν βρίσκονται ήδη εκεί.

Τώρα για το θέμα του Κερυ,ουδόλως έχουμε ξεφύγει.
Είναι μια ακόμη παρενέργεια των προδοτών που κυβερνούν,έχοντας εξασφαλίσει τα ελικόπτερά τους,για την ύστατη ώρα.
Τουλάχιστον έτσι νομίζουν.

Προσωπικά,δεν βλέπω άλλη λύση.Διαιωνίζεται η παρούσα κατάσταση,ή αποτινάσεται βιαίως.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 23:00:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Aitherovamon
αυτό που εχει να κάνει ο Λαος, είναι να δώσει ξεκάθαρο μήνυμα στους ήδη υπάρχοντες

Ποιός λαός Aitherovamon?

O ηλίθιος λαός?

Πώς θα γλυτώσεις απο την τυραννία, όταν στις κάλπες,εκτός απο σένα προσέρχονται και οι regulus και οι Χριστος Ελ,όλης της χώρας?

Και επιτέλους,δεν μπορεί να είσαι τόσο τυφλός και να μην βλέπεις,τον μακροπρόθεσμο στόχο αυτού του νομοσχεδίου.

Αν το βλέπεις και προτείνεις ώς μέσο αντιμετώπισης τις κάλπες,τότε μας δουλεύεις αγρίως.

Αν δεν το βλέπεις, τότε θα αναλάβεις τις ευθύνες σου,αλλά θα είναι πλέον αργά.Θα έρθει το παιδί σου στο σπίτι και θα σου πεί: Αλλάχ Ακμπάρ!

Και θα ζωσθεί το γιλέκο με την βόμβα,ψάχνοντας τον παράδεισο.


Και για να μην ξεχνιόμαστε...

http://www.katohika.gr/2013/05/antartis-troei-kardia-siriou-stratioti.html

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2013, 23:27:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
AitheroVamon

quote:
άλλη ειναι η βάση που εχει θέσει ο θεματοθετης, ας κάνει ο καθένας την τελευταία του τοποθέτηση, για να επανέρθουμε επι του θέματος και αν πιστεύετε οτι δεν θα καταντήσει "γραφικό" ας ανοίξει κάποιο νεο με θέμα την αναζήτηση των ευθυνών...

Ασφαλώς, δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που μπόρεσαν ποτέ να πουν, πως οι τοποθετήσεις μου είναι εκτός θέματος. Είτε σε αυτό το forum, είτε γενικώς στη ζωή μου.

Ακόμα κι έτσι όμως, αν θέση της ΔΟ είναι αυτό που έχω τονίσει στην παραπάνω τοποθέτηση του Συντονιστή, τότε με λύπη μου θα αποχωρήσω από τις συζητήσεις του esoterica.

Οπωσδήποτε, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τόσο για την υπομονή, όσο και για την κατανόηση.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2013, 04:02:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
DSM

Συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά δεν νομίζω πώς ο Aitherovamon,προέβει σε κάποια δήλωση,εκφράζοντας την ΔΟ.

Απλές προσωπικές του θέσεις εκφράζει.

Για αυτο κι εγω του την...λέω,όπως σε κάθε άλλον συνδίκτυο.

Επιπροσθέτως,η "απειλή" περι αποχώρησης δεν συλλαμβάνεται επαρκώς απο τα...ώτα μου.Μάλλον αντιαισθητική μου φαντάζει.

Ελα τώρα πες μας ότι λές χαζομάρες!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 6 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy