ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Γήινοι και Εξωγήινοι
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 41
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2016, 17:38:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μα είναι το αναγκαίο κακό. Υπήρξε ποτέ κοινωνία πραγματικά α-ταξικη η 'αυτοδιαχειριζομενη' που λένε κάποιοι; Παντα ή πυραμίδα ίσχυε...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2016, 18:11:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Υπηρξε στο απωτερο παρελθον αλλά ειναι μεγαλη συζητηση για να την θιξω τωρα. Η αληθεια ειναι οτι η ιδανικη αταξικη κοινωνια του μελλοντος μας δεν θα ειναι η ιδια με του παρελθοντος. Η Μεγαλη Μητερα της προιστοριας μας, θα ειναι ενας μελλοντικος κυβερνητικος οργανισμος, στον οποιο θα συμμετεχουν ολοι οι ζωντες οργανισμοι. Το κυβερνητικος σχετιζεται με το cybernetics, παρα με το government.

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2016, 20:22:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
Η Μεγαλη Μητερα της προιστοριας μας, θα ειναι ενας μελλοντικος κυβερνητικος οργανισμος, στον οποιο θα συμμετεχουν ολοι οι ζωντες οργανισμοι. Το κυβερνητικος σχετιζεται με το cybernetics, παρα με το government.

Νομίζω καλά το πας. Και ό,τι λέγαμε πριν: "η αδικία και το κακό θα εκλείψουν μονάχα όταν θα πάψουν να κυβερνάνε οι μαλάκες οι άνθρωποι...welcome to the machine" Πώς όμως φαντάζεσαι αυτό το "θα συμμετέχουν όλοι οι ζώντες οργανισμοί;". Χωμένοι στην ίδια Μήτρα, υπό το διαρκή έλεγχο της μάνας, σαν κοινωνία μυρμηγκιών και μελισσών μού ακούγεται!

H πλάκα είναι ότι για το μεγάλο κακό των κοινωνιών την μεγάλη ευθύνη την έχουν συνήθως τα αρσενικά με την επιθετικότητά τους. Οι κοινωνίες των εντόμων σού λέει, καθώς και άλλες μητριαρχικές κοινωνίες, την έχουν βρει τη λύση: έλεγχος του πληθυσμού διά του φύλου. Σού λέει δεν υπάρχει άλλη λύση, θα περιορίσουμε αυτά τα τρσικατάρατα σερνικά, κρατώντας μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό για την εύρεση τροφής και την αναπαραγωγή! Και μονάχα έτσι εξασφαλίζουν την αρμονική διαβίωση και ειρήνη. Και το ίδιο ακριβώς θα γίνει και εδώ με εμάς...το αρσενικό γένος σταδιακά όλο και θα αποδυναμώνεται...

Τα'χει γράψει βέβαια αυτά ο Αριστοφάνης στη Λυσιστράτη (σιγά μην δε παρέπεμπα στους αρχαίους πάλι)...γι'αυτό σας λέμε, κορίτσια δέστε μας και αναλάβετε πόστο, άλλη λύση δεν υπάρχειΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2016, 21:26:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μην αφήνεις να σε επηρεάζει η ποπ κουλτούρα και οι κινηματογραφικές ταινίες που δημιούργησαν κάποια σούργελα, παρουσιάζοντας την κυβερνητική σαν τον δυνάστη του ανθρώπου. Ο κυβερνητικός οργανισμός που αναφέρομαι είναι συμμετοχικός, δηλαδή ενσωματώνει την συλλογική βούληση των υπαρχόντων ανθρώπων και όχι κάποιον τρίτο που θα χρίσουν να τους διοικεί. Τώρα θεωρούμε πως έχουμε δημοκρατία, μια διαχρονική απάτη όπου κάποια κλίκα καταφέρνει να κλέψει πάντα την ψήφο μιας αφελούς πλειοψηφίας και να προωθήσει τελικά τα δικά της συμφέροντα. Όταν αναφερόμαστε σε κυβερνητικό οργανισμό, αυτός δρα σαν βελτιστοποιητής, δηλαδή ικανοποιεί τις ανάγκες όλων, όχι καν μόνο την εκάστοτε πλειοψηφία.

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2016, 23:29:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Κάπως έτσι θέλω να σκέφτομαι και εγώ, ένα τέτοιο μέλλον, συμμετοχικό, συλλογικό και τα λοιπά, με τις μηχανές να μην διοικούν αλλά να βελτιστοποιούν...απλά αυτό ακούγεται too good to be true, και ξέρεις δεν έχουμε αντίστοιχο προηγούμενο να ξέρουμε πώς λειτουργεί. Οπότε υπάρχει η πιθανότητα όλα αυτά να είναι ένα ακόμα new age παραμύθιασμα με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα καλωδιωμένο πλάσμα, πλήρως ελεγχόμενο και selfless.

Σχετικά με τις ταινίες εξαρτάται ποιες εννοείς, πχ. το Μάτριξ αυτοί που το γράψανε πρέπει να ξέρουν πολλά πράγματα...και δεν εννοώ τους Watchofski brothers, αυτοί αποκλείεται να το γράψανε.

Kατά τ'άλλα μητριαρχική κοινωνία -με την κυριολεκτική σημασία του όρου- ουδέποτε υπήρξε στην γνωστή ιστορία μας, έτσι δεν είναι; Eπίσης η 'μητριαρχία' που συναντάται σε διάφορα είδη δεν συνεπάγεται καθόλου αταξικές κοινωνίες, ίσα-ίσα, αυτές είναι πιο ιεραρχικές, πας εκεί να σηκώσεις κεφάλι και έρχεται η άλλη με το μαστίγιο και σε βάζει στη θέση σου γι'αυτό σού λέω άντε να ξεφύγεις από την πυραμίδα, έυκολο είναι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/07/2016, 00:17:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μητριαρχία υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις προϊστορικές εποχές και κάπου ίσως να επιβίωσε μέχρι την πρώιμη ιστορική. Ξεκίνησε από την εποχή της αυγής της ανθρώπινης συνείδησης και είναι ουσιαστικά ο λόγος που ο άνθρωπος "κατέβηκε από τα δέντρα". Σταμάτησε η φαγωμάρα των θηλαστικών για την αναπαραγωγή και τις περιοχές ελέγχου, τα λεγόμενα Revir (Σουηδικά). Η μητριαρχία τελειώνει με την απαρχή της ιδιωτικής κατοχής, όπου κυριαρχεί ξανά το αρσενικό και σχηματίζει οικογένεια, σαν μέσο για την μεταβίβαση των κεκτημένων του στους απογόνους του.

Το matrix, που δυστυχώς έγινε ποπ κουλτούρα και ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για την δαιμονοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης, είναι αποκλειστικό δημιούργημα των αδερφών Watchovsky. Αυτοί οι "πρώην οραματιστές σκηνοθέτες" που θα έχεις δει να αναφέρω. Αυτοί που μόλις έπιασαν λεφτά στα χέρια τους (άλλοι το ρίχνουν στο ποτό, τα ναρκωτικά και τις π...), αυτοί τα έκαναν ορμόνες και στα 50 τους αποφάσισαν να γίνουν τραβέλια (ακούγεται ομοφοβικό; Πιστεύω πως δεν είναι, γιατί διαχωρίζω ρητά τους αξιοπρεπείς ανθρώπους με σεξουαλικές επιλογές από τα σούργελα)

To matrix στηρίχθηκε στο υποείδος του cyberpunk, το οποίο btw θεοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη, δες την τριλογία του Νευρομάντη, W.Gibson) και κυρίως σε ένα κακοερμηνευμένο φιλοσοφικό δοκίμιο γύρω από τη κυβερνητική, το Simulacra and Simulation. Οι W bros το ανέστρεψαν αυτό, βάζοντας τον άνθρωπο στο ρόλο του θύματος, για να αναδειχτεί μια μεσσιανική φιγούρα (ο Neo), σωτήρας του είδους, κάτι που πουλάει πάντα.

Εγώ αναφέρομαι σε αντικείμενα απλά και εφικτά, όπως πχ έμπειρα συστήματα που κάνουν υπολογιστικό προσδιορισμό του φορολογητέου εισοδήματος των φορολογουμένων, εκτιμήσεις για την πορεία της υγείας των ασφαλισμένων, να δίνουν συμβουλές διαβίωσης και πρόληψης ατυχημάτων και όλα αυτά για αρχή. Με την σημερινή τεχνολογία-τεχνογνωσία. Απλά πρέπει να ξεβολευτούμε για να εφαρμοστούν. Η ανωριμότητα του μέσου πολίτη όμως θα φέρει αντίσταση.

Αυτού που θα αρχίσει να πιστεύει μαζικά και να αναμεταδίδει τις άναρθρες κραυγές ενός κατεστημένου που θα καταρρέει, για τα 666 σε barcode, για νεοταξίτικες πρακτικές, για τα πρωτόκολλα της Σιών. Πίσω από αυτά το ξεβόλεμα και το χάσιμο των προβάτων από το άρμεγμα. Τα πρόβατα δεν καταλαβαίνουν ότι είναι όλοι φακελωμένοι και ελεγχόμενοι εδώ και δεκαετίες, και νομίζουν ότι το σύστημα χρειάζεται εμφυτευμένα τσιπάκια για αυτό. Απλά πρέπει το μικρό ποσοστό που ανέφερα, να διαβρώσει το σύστημα, για να σταματήσει να αποτελεί πολυτελές όχημα για συγκεκριμένους.

Τελειώνοντας, για να προσεγγίσω ξανά το θέμα του φίλου μας sol-mix, θέλω να πω πως η έμπνευση που ξεκίνησε ήταν ενδιαφέρουσα, το νόημα χάθηκε όταν άρχισε τα "εγώ θα σας σώσω". Εκεί βρίσκεται το πρόβλημα, και κυρίως στο "εγώ". Ας τα βρούμε με το Εγώ μας πρώτα και μετά βλέπουμε πως θα σώσουμε τον κόσμο.

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/07/2016, 11:41:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να συμπληρώσω επίσης Κώστα ότι θέμα "μητριαρχίας" κυριολεκτικά, δεν μπορεί να υπάρξει ξανά στις κοινωνίες μας. Απλά θα πρέπει να καταργηθεί και η "πατριαρχία". Το πρόβλημα που υφίσταται σήμερα είναι πως αν το δεις από πλευράς επικράτησης φύλων, και οι γυναίκες έχουν ενταχθεί στο σύστημα της πατριαρχίας, δηλαδή συναγωνίζονται τους άνδρες στο ποιος θα κάνει κουμάντο, ποιος θα έχει το πάνω χέρι, ποιανού η γνώμη θα επικρατήσει. Αυτά είναι τα κατάλοιπα ενός κακά εννοούμενου φεμινισμού, όπου οι γυναίκες δεν επέβαλαν τελικά τα ευγενικά ένστικτά, αλλά αφομοίωσαν τα επιθετικά. Φυσικά έλεγχος φύλου και τέτοια είναι αστεία, εγώ μιλάω για αλλαγή νοοτροπίας. Αυτή ρυθμίζει τις συμπεριφορές, που κακώς θεωρούμε ότι ευθύνονται οι ορμόνες.

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/07/2016, 12:21:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Γιάννη το Μάτριξ αποκλείεται να το έχουν γράψει τα δύο αδέρφια...πέρα από τις επιρροές που αναφέρεις το Μάτριξ έχει καθαρές αναφορές σε Πλατωνισμό, Χριστιανισμό, Γνωστικισμό, Ερμητισμό, μυθολογία, αστρολογία, Ταοϊσμό και Ζεν, Ινδουϊσμό, πολεμικές τέχνες και ένα σωρό άλλα πράγματα...έχοντας δει και άλλες ταινίες τους το αποκλείω εξορισμού...το σενάριο του Μάτριξ υπαγορεύτηκε από αλλού. Θυμίσου ότι όποτε τούς ρωτάγανε σε συνεντεύξεις για το τι σημαίνει το σενάριο εκείνοι το μόνο που απαντούσαν ήταν: "Oυδέν σχόλιον. Το μόνο που θα πούμε είναι ότι η ταινία αυτή περιέχει πολύ περισσότερα πράγματα απ'όσο φαντάζεστε".

Επίσης η δαιμονοποίηση των μηχανών είχε ξεκινήσει από παλιότερα στο σινεμά. Θυμίσου τον Εξολοθρευτή (ταινιάρα). Και είναι αναπόφευκτο, διότι είπαμε, όταν για πρώτη φορά ένα άλλο είδος αρχίζει να σε ξεπερνάει τότε εννοείται πολλοί θα χτυπήσουν προειδοποιητικά καμπανάκια (με τον Χώκινγκ να είναι ένας από αυτούς)...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/07/2016, 13:47:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα με τους W Bros, επισήμως το έχουν γράψει αυτοί. Άσχετα αν συνηθίζουν να πετάνε διάφορα μυστικιστικά σχόλια για εντυπωσιασμό. Έγραφαν το σενάριο αυτό για χρόνια, όλα αυτά που αναφέρεις τουρλουμπούκι μέσα, τους βγήκε μια καλή ταινία (μην ξεχνάς ότι είναι καλοί σκηνοθέτες, και παραμένουν καλοί, παρόλη την ξεφτίλα). Το ευρύ κοινό δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο και η ταινία έγινε cult. Η εμφανής έλλειψη έμπνευσης έγινε αισθητή στα δυο sequel που ακολούθησαν.


Αυτό που είναι σχετικά άγνωστο και δείχνει κάποιες πηγές τους, και πιθανούς συνεργάτες-εμπνευστές, είναι το Animatrix.

Αλλά τι να μας πούνε οι W bros, όταν έχουν υπάρξει κάτι τέτοια:

http://www.imdb.com/title/tt0113568/
http://www.imdb.com/title/tt0347246/

για να πάρεις μια ιδέα:

https://www.youtube.com/watch?v=XHfs7OQ_Cwk
https://www.youtube.com/watch?v=3IGTiFuDjTI

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/07/2016, 16:10:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Μητριαρχία υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις προϊστορικές εποχές και κάπου ίσως να επιβίωσε μέχρι την πρώιμη ιστορική. ...
https://www.nytimes.com/books/first/e/eller-myth.html

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

NyxNicolaytan
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/07/2016, 16:47:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NyxNicolaytan  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
____________________________________
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο.
11/07/2016
_____________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/07/2016, 17:07:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Μητριαρχία υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις προϊστορικές εποχές και κάπου ίσως να επιβίωσε μέχρι την πρώιμη ιστορική. ...
https://www.nytimes.com/books/first/e/eller-myth.html


Panpam, να πας να διαβάσεις πρώτα συγγραφείς κοινωνικής ανθρωπολογίας, αντί να κάνεις googling στο ίντερνετ για να βρεις πάτημα στον πρώτο τυχόντα θεολόγο.

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/07/2016, 00:04:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επιτρέψτε μου μερικά σχόλια στον πολύ ωραίο διάλογό σας.

Εξωγήινοι υπάρχουν οπωσδήποτε. Εκ των πραγμάτων και σε επίπεδο άμεσου ενδιαφέροντος, μας αφορούν εκείνοι που θα μπορούσαν να νταραβεριστούν μαζί μας. Αυτοί λοιπόν, δεν μπορούν να είναι 'καλοί' ή 'κακοί', 'φιλικοί' ή 'εχθρικοί'. Αυτές είναι τραγικές απλοποιήσεις, βασισμένες στο ενδεχόμενο αποτέλεσμα της επαφής και της σχέσης μας.

Οι επαφές και οι σχέσεις όμως, ασχέτως εξωγήινων, μπορούν να είναι, ή να μην είναι συμβατές και λειτουργικές αντιστοίχως. Οι υπόλοιποι επιθετικοί προσδιορισμοί είναι άσχετοι και παραπλανητικοί.

Το 'ασχέτως εξωγήινων' είναι πολύ σημαντικό. Το κατανοείτε κι εσείς, για αυτό και γυρίσατε την κουβέντα στα ανθρώπινα συστήματα εξουσίας και αρχής.

Οποιοδήποτε τέτοιο ανθρώπινο σύστημα θα πρέπει να είναι συμβατό με την ανθρώπινη φύση και λειτουργικό ως προς την ευημερία του είδους. Συνολικά.

Δεν έχει μεγάλη σημασία το όνομα που θα πάρει, ούτε και οι αναφορές του σε παρελθούσες καταστάσεις. Σημασία έχει η σύμβαση να λειτουργεί. Αν με ρωτούσατε, οποιαδήποτε σύμβαση μπορεί να λειτουργήσει, αρκεί να βασίζεται στο δίκαιο του μέτρου.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/07/2016, 00:30:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάντως θα μπορούσαν να υπάρχουν "χρήσιμοι" εξωγήινοι, όπως και "επιβλαβείς". Αν ένα κομμάτι της ατζέντας τους μας κάνει ή δεν μας κάνει. Θεωρώ πάντως ότι τα βασικά τους προβλήματα τα έχουν λυμένα, γι αυτό και ξαμολήθηκαν σε διαστρικά ταξίδια, οπότε επιδρομές για πλιάτσικο λίγο δύσκολο να προκύψουν. Αυτοί που θα το έκαναν πρέπει να είναι σαν κι εμάς, κολλημένοι στους πλανήτες τους, απο έλλειψη τεχνογνωσίας. Καθαρή λογική χρησιμοποιώ...

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/07/2016, 00:46:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιάννη, όταν τα αδέρφια μας οι Μικρασιάτες, ή οι Πολίτες, ή οι Πόντιοι έκαναν το ταξίδι τους προς την Ελλάδα, κανένα πρόβλημα δεν είχαν λύσει. Τα προβλήματα τους έφεραν στην πατρίδα. Αντιστρόφως, όταν οι Έλληνες πήγαν στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Αμερική και την Αυστραλία, στις βαλίτσες τους κουβαλούσαν προβλήματα και όχι λύσεις.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το ταξίδι αποδείχθηκε χρήσιμο. Τόσο για τους ταξιδιώτες, όσο και για τον προορισμό τους.

Γενικά, ταξίδι δεν κάνει μόνο αυτός που αναζητά αναψυχή, αλλά κι αυτός που αναζητά λύτρωση. Ίσως κιόλας, ένα ταξίδι να είναι η τελευταία, κι όχι η πρώτη επιλογή.

Η σημασία εστιάζεται στο δίκαιο του μέτρου, στη λειτουργική συμβατότητα.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/07/2016, 12:21:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
Εξωγήινοι υπάρχουν οπωσδήποτε. Εκ των πραγμάτων και σε επίπεδο άμεσου ενδιαφέροντος, μας αφορούν εκείνοι που θα μπορούσαν να νταραβεριστούν μαζί μας. Αυτοί λοιπόν, δεν μπορούν να είναι 'καλοί' ή 'κακοί', 'φιλικοί' ή 'εχθρικοί'. Αυτές είναι τραγικές απλοποιήσεις, βασισμένες στο ενδεχόμενο αποτέλεσμα της επαφής και της σχέσης μας.

Οι επαφές και οι σχέσεις όμως, ασχέτως εξωγήινων, μπορούν να είναι, ή να μην είναι συμβατές και λειτουργικές αντιστοίχως. Οι υπόλοιποι επιθετικοί προσδιορισμοί είναι άσχετοι και παραπλανητικοί.


Σωστό DSM. Πχ. η καρτουνίστικη εικόνα του εχθρικού Αρειανού είναι μία αστεία ανθρώπινη φαντασία. Κρίνουμε όμως εκ του υποκειμενικού αποτελέσματος. Ο ελέφαντας δεν ποδοπατάει το μυρμήγκι από 'κακία', ούτε εμείς καταβροχθίζουμε το κατσικάκι από 'επιθετικότητα'. Ποιός ξέρει τι χρησιμότητα ή ενδιαφέρον μπορεί να βρει ένα υπέρτερο είδος στο δικό μας; Και ακόμα και αν υποθέσουμε ότι υπάρχει μία ανώτερη ηθική τάξη και νοημοσύνη εκεί έξω τότε μπορεί να ισχύει αυτό το "σε αλυσοδένω για να σε σώσω από τον εαυτό σου και για το καλό σου" που είναι και αρκετά επίκαιρο. Οι πολιτισμοί που ξαφνικά πετυχαίνουν τεχνολογική και επιστημονική ανάπτυξη κινδυνεύουν να αυτοκαταστραφούν.

Το έχουμε πει πάντως και παλιά. Εάν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω τότε μάς έχουν εντοπίσει από πολύ παλιά...οπότε εκεί δύο ενδεχόμενα: 1) δεδομένης της ασημαντότητάς μας μάς έχουν αφήσει εντελώς στη μοίρα μας, ή επειδή όπου να'ναι θα μπορούμε να κάνουμε διαστρικά ταξίδια έχουν το νου τους και μάς παρακολουθούν αθόρυβα, 2) εάν έχουν αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον για εμάς τότε μπορεί να παρεμβαίνουν ποικιλοτρόπως στο ανθρώπινο ασυνείδητο ή και να επικοινωνούν σε συνειδητό επίπεδο με έναν πολύ περιορισμένο ανθρώπων. Το τελευταίο σενάριο δίνει πάτημα σε μία σειρά από μυστήριες θεωρίες περί ολίγων εκλεκτών που δέχονται υποδείξεις, οδηγίες και τα λοιπά, και που αυτοί είναι ουσιαστικά που κατευθύνουν το παιχνίδι στη Γη. Το ίδιο σενάριο όμως υποδεικνύει σχέση ιεραρχική. Η επικοινωνία αυτή δεν μπορεί να είναι επί ίσοις όροις. Όσο εξελιγμένη και να είναι μία ανθρώπινη διάνοια, όσο ανοικτές και αν έχει τις κεραίες της πάντα θα υπολείπεται σε σχέση με τις διάνοιες ενός πιο προηγμένου πολιτισμού, μοιραία λοιπόν θα πρόκειται για σχέση πομπού-δέκτη...για να το δώσω με μία γνώριμη εικόνα, όταν πχ. η θεά Αθηνά κατεβαίνει να συμβουλεύσει τον Οδυσσέα τότε εκεί το πράγμα δεν σηκώνει πολύ συζήτηση και διαπραγμάτευση...η Αθηνά γνωρίζει καλύτερα και ο Οδυσσέας θέλει δεν θέλει θα υπακούσει στο κέλευσμά της.

Δεν αναφέρω τυχαία τους παλιούς μύθους. Θεωρώ ότι η σοφία του 'Ομήρου' έφτασε υψηλά επίπεδα σε πολλούς τομείς. Και μία από τις πολλές σκέψεις του είναι ότι οι 'θεοί' προτιμούν να χρησιμοποιούν την πειθώ παρά τη βία. Εννοείται μπορούν ανά πάσα στιγμή να γίνουν άκρως επιβλαβείς και καταστροφικοί ωστόσο οι βέλτιστες λύσεις εφαρμόζονται διά αθόρυβων παρεμβάσεων. Και η μέθοδος αυτή ισχύει τόσο για τους 'εγχώριους' επικυρίαρχους όσο και για τυχόν 'εξωγήινους'.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Emerson
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
55 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/07/2016, 17:52:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θέμα είναι, γνωρίζουν οι εξωγήινοι ποιοι πραγματικά τους περιμένουν με ανυπομονησία στη Γή;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Numenius
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/07/2016, 19:55:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οταν ο Όμηρος βάζει τους θεούς να συνομιλούν με τους ανθρώπους, πιθανόν δεν είναι απλά προιόν της φαντασίας του αλλά απηχεί παλιότερες μνήμες και καταγραφές...
Θεωρώ για τους εξωγήινους ότι πολιτισμός με τόσο ανεπτυγμένη τεχνολογία που είναι σε θέση να κάνει διαγαλαξιακά ταξίδια, κατά 99,9% (εντάξει το ποσοστό είναι αυθαίρετο, διαισθητικά μιλάω)θα μπορεί με την τεχνολογία του αυτή να λύσει κάθε πρόβλημα επιβίωσης που θα του παρουσιαστεί.
Άσχετο με το θέμα αλλά -επειδή ανφέρθηκε προηγουμένως- σχετικά με τους αδελφούς Wachowski που γίναν αδελφές Wachowski (αδελφές και με τις δύο έννοιες του όρου κυριολεκτικά) προσωπικά τους βγάζω το καπέλο. Νοιώθω μεγάλο σεβασμό γιά τους ανθρώπους εκείνους που κυνηγούν τα όνειρα τους -άσχετα ποιά είναι αυτά, άλλωστε η ευτυχία είναι κάτι απόλυτα προσωπικό γιά τον καθένα- αρκεί βέβαια αυτά τα όνειρα να μην είναι επιβλαβή γιά τους άλλους. Ιδίως όταν ξέρουν ότι προκειμένου να πετύχουν τα όνειρά τους θα έρθουν αντιμέτωποι με την κοινωνική κριτική ή στην καλύτερη με τα ειρωνικά γελάκια από πίσω τους.

Edited by - Numenius on 12/07/2016 20:13:24

Edited by - Numenius on 12/07/2016 20:14:58

Edited by - Numenius on 12/07/2016 20:15:38

Edited by - Numenius on 12/07/2016 20:24:02Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2016, 10:27:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

quote:

Μητριαρχία υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις προϊστορικές εποχές και κάπου ίσως να επιβίωσε μέχρι την πρώιμη ιστορική. ...
https://www.nytimes.com/books/first/e/eller-myth.html


Panpam, να πας να διαβάσεις πρώτα συγγραφείς κοινωνικής ανθρωπολογίας, αντί να κάνεις googling στο ίντερνετ για να βρεις πάτημα στον πρώτο τυχόντα θεολόγο.

Abyssus Abyssum Invocat


Η "μητριαρχική" φάση της ανθρωπότητας όπως διατυπώθηκε και διαδόθηκε κατά τον 20ο αιώνα αποδείχτηκε πατάτα. Ανύπαρκτη. Αν θέλεις να κάνεις τον έξυπνο (που δε το καταφέρνεις και καλά τη σχέση έχει το google?) δεν την κάνεις πιο υπαρκτή από όσο είναι: δηλαδή καθόλου.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/07/2016, 01:25:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε κάτι πράγματα...!

http://www.tribune.gr/weird/news/article/265004/exogiini-zitisan-apo-ti-mistiki-kivernisi-na-pi-stous-anthropous-tin-alithia.html

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2052 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2016, 13:17:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ρε κάτι πράγματα...!

http://www.tribune.gr/weird/news/article/265004/exogiini-zitisan-apo-ti-mistiki-kivernisi-na-pi-stous-anthropous-tin-alithia.html


Μες στο 2016 είπαμε???

χμμ....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/08/2016, 00:48:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο τύπος έπεσε από την κούνια, αλλά δεν...ξανασηκώθηκε!


ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΑΘΗΝΑΙ – ΙΩΛΚΟΣ 11/8/2016

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
1] ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
2] ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
3] ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
4] Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΙΩΛΚΟΥ

1] ΑΠΟ ΤΟ «ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (NETRINO-NASER) ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣ «ΤΔΕ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΩΝ «ΘΕΩΝ», ΗΤΟΙ 4 Χ 13 = 52 ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΕΜΠΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ 11.500 ΠΡΟ «ΧΡΙΣΤΟΥ» (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΓΙΑΧ-Ο-ΣΟΥΒΑ) ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ «ΦΑΕΘΩΝΑ» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΣΕ «ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ, ΩΣ ΕΞΩΤΑΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ._
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΤΙ «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ»._
ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΩΣ «ΥΠΕΡΙΩΝΟΣ» ΥΠΕΡ-ΗΛΙΟΥ._
ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΗΔΗ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΦΙΧΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΚΡΟΝΟ-ΟΥΡΑΝΟ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΝΤΕ «ΘΕΩΝ», ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ._
ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 «ΘΕΟΥΣ» ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΓΗΪΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΚΙΝΕΖΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ «ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ» ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΓΗ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΟΜΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΚΗΝ «ΦΑΕΘΩΝΟΣ»._

2] Η ΠΟΛΙΣ «ΑΣΤΑΝΑ» ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΟΡΕΑΣ-ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666», ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ «ΤΟΥΡΑΝΙΚΗΣ», ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ – ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥ ΒΛΑΚΟΣ ΝΤΟΥΓΚΙΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΟΣ 777-888 ΚΙΝΑΣ-ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΚΟΥ ΗΤΟΙ ΠΑΝΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΙΑΠΩΝΙΑ-ΘΙΒΕΤ-ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΑΞΟΝΕΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΜΕ ΜΙΚΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ «ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΥ 666» ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝΙΚΟΥ – ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ 666 «Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» ΑΞΟΝΑ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ._

3] ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ._

4] Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΝΩ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΤΥΠΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ._

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ !!! END STARS WAR !! STOP THIRD WORLD WAR !!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ – ONU ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ!! ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ Ε.Ε.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/05/end-stars-war-stop-third-word-war-onu.html

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Aβαρής
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/01/2017, 16:37:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Aβαρής  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
https://www.cia.gov/library/readingroom/collection/crest-25-year-program-archiveΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/06/2017, 18:25:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γήινοι, και το μέλλον που έρχεται

Το εκρηκτικό μίγμα του μέλλοντος

Παράμετρος 1 «Αύξηση του πληθυσμού της Γης»: Ο πληθυσμός της Ινδίας αναμένεται να ξεπεράσει της Κίνας εντός περίπου επτά ετών και ο παγκόσμιος πληθυσμός θα εκτιναχθεί στα 9,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους έως τα μέσα του αιώνα, προβλέπει έκθεση του ΟΗΕ. Μέχρι τότε, η Νιγηρία θα έχει εκτοπίσει τις ΗΠΑ από την τρίτη θέση και ο ευρωπαϊκός πληθυσμός μπορεί να έχει συρρικνωθεί.

Η έκθεση της Υπηρεσίας Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του οργανισμού προβλέπει ότι ο σημερινός παγκόσμιος πληθυσμός των σχεδόν 7,6 δισ κατοίκων θα αυξηθεί σε 8,6 δισ μέχρι το 2030, σε 9,8 δισ το 2050 και σε 11,2 δισ το 2.100.

Όπως αναφέρει, σχεδόν 83 εκατομμύρια άνθρωποι προστίθενται κάθε χρόνο στον παγκόσμιο πληθυσμό και η ανοδική αυτή τάση αναμένεται να συνεχιστεί ακόμη και με την συνεχιζόμενη μείωση των γεννήσεων, που γνωρίζουν σταθερή πτώση από την δεκαετία του '60.

Ο Τζον Γουίλμοτ, διευθυντής του τμήματος της συγκεκριμένης υπηρεσίας του ΟΗΕ που αφορά τον πληθυσμό, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η έκθεση περιλαμβάνει πληροφορίες για τους πληθυσμούς 233 χωρών και περιοχών του κόσμου.

Η υπηρεσία του ΟΗΕ προβλέπει ότι από τώρα ως το 2050 η μισή παγκόσμια πληθυσμιακή ανάπτυξη θα είναι συγκεντρωμένη σε μόλις εννέα χώρες: Ινδία, Νιγηρία, Κογκό, Πακιστάν, Αιθιοπία, Τανζανία, ΗΠΑ, Ουγκάντα και Ινδονησία. Αυτές οι χώρες, σύμφωνα με την έκθεση, αναφέρονται με τη σειρά «της αναμενόμενης συμμετοχής στην συνολική αύξηση».
«Η Ευρώπη έχει τον χαμηλότερο δείκτη γεννητικότητας--1,6 γεννήσεις ανά γυναίκα την τελευταία περίοδο--ενώ η Αφρική με σχεδόν 4,7 έχει τον υψηλότερο» είπε ο ίδιος.

Παράμετρος 2 «Μείωση των τροφίμων»: Οι μεγαλύτερες μειώσεις ψαριών και θαλάσσιων θηλαστικών έχουν υπάρξει στη Δυτική Μεσόγειο και στην Αδριατική (περίπου 50% μέσα στην τελευταία 50ετία), ενώ οι μικρότερες απώλειες υπήρξαν στο Ιόνιο (μόνο 8%), η θάλασσα του οποίου φαίνεται πως βρίσκεται σε συγκριτικά καλύτερη κατάσταση.

Δεν συμφέρει να ζεις στη Μεσόγειο, αν είσαι ψάρι. Το 41% των θαλάσσιων θηλαστικών (δελφίνια, φάλαινες, φώκιες κ.α.) και το 34% των συνολικών πληθυσμών ψαριών (εμπορικών και μη) χάθηκαν από τη Μεσόγειο κατά τα τελευταία 50 χρόνια, σύμφωνα με μια νέα ευρωπαϊκή επιστημονική μελέτη, η οποία χαρακτηρίζει «υπό πολιορκία» την κλειστή θάλασσα μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής.

Οι ερευνητές του Κοινού Ερευνητικού Κέντρου (JRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με επικεφαλής την Κιάρα Πιρόντι του JRC και του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Επιστήμης της Βαρκελώνης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Nature Scientific Reports», προειδοποιούν ότι οι πιέσεις στη Μεσόγειο ωθούν τα οικοσυστήματά της πέρα από το σημείο χωρίς επιστροφή, οπότε η κατάσταση πλέον θα είναι μη αναστρέψιμη.

Οι μεγαλύτερες μειώσεις ψαριών και θαλάσσιων θηλαστικών έχουν υπάρξει στη Δυτική Μεσόγειο και στην Αδριατική (περίπου 50% μέσα στην τελευταία 50ετία), ενώ οι μικρότερες απώλειες υπήρξαν στο Ιόνιο (μόνο 8%), η θάλασσα του οποίου φαίνεται πως βρίσκεται σε συγκριτικά καλύτερη κατάσταση.

Το 93% των ιχθυαποθεμάτων, δηλαδή των πληθυσμών των ψαριών της Μεσογείου που αποτελούν αλιευτικούς πόρους, αντιμετωπίζουν υπερεκμετάλλευση, δηλαδή αλιεύονται περισσότερο από όσο μπορούν να αναπαραχθούν, με συνέπεια αρκετά να βρίσκονται πλέον στο χείλος της εξαφάνισης.

Παράμετρος 3 «Τεχνητή νοημοσύνη, ρομποτική και καινοτομίες»: Μία από τις πρώτες καινοτομίες που εισέβαλαν στην αγορά εργασίας είναι τα βιομηχανικά ρομπότ. Κοινή μελέτη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) και του Πανεπιστημίου της Βοστώνης καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: την περίοδο 1993-2007 προσετίθετο ένα νέο ρομπότ ανά 1.000 εργαζομένους. «Οι συνέπειες των βιομηχανικών ρομπότ στην απασχόληση είναι περισσότερο ορατές στη μεταποίηση», αναφέρει η μελέτη. Το μεγαλύτερο πλήγμα καταγράφηκε στη χειρωνακτική εργασία. Με τη χρήση ρομπότ, ένας εργοδότης απαλλάσσεται από ημερομίσθια, άδειες διακοπών, αναρρωτικές άδειες και κάθε άλλη νομική υποχρέωση που συσχετίζεται με την ανθρώπινη εργασία.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι πως δεν αναγνωρίζονται, παράλληλα, οφέλη σε κανέναν κλάδο της οικονομίας που να υπερκαλύπτουν τη βαθμιαία μείωση των θέσεων εργασίας και τις πιέσεις που ασκούνται στα ημερομίσθια. Οι καθηγητές Ασεμόγλου και Ρεστρέπο των πανεπιστημίων ΜΙΤ και Βοστώνης υπολογίζουν πως τα ρομπότ, ενδεχομένως, να έχουν διευρύνει κατά μία ποσοστιαία μονάδα τη μισθολογική ψαλίδα ανάμεσα στο 90% των εργαζομένων και του υπολειπόμενου και πιο χαμηλόμισθου 10% την περίοδο 1990-2007. Μπορεί οι μεταβολές αυτές να φαίνονται ανεπαίσθητες και αμελητέες, αλλά λειτουργούν συσσωρευτικά όλα αυτά τα χρόνια. Συν τοις άλλοις, η τεχνολογική πρόοδος αναπτύσσεται σε υψηλότερες ταχύτητες από τη μια μέρα στην άλλη και έτσι προβλέπονται μεγαλύτερες αλλαγές τις επόμενες δεκαετίες.

Βάσει έρευνας της εταιρείας ορκωτών λογιστών PriceWaterhouseCoopers, περίπου 38% των θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ μπορεί να κινδυνέψουν από τον αυτοματισμό μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2030. Μαζί με τη μεταποίηση, οι πιο εκτεθειμένοι κλάδοι είναι το λιανικό και χονδρικό εμπόριο, οι μεταφορές και η αποθήκευση αγαθών. Το 2016 οι πωλήσεις μέσω του Διαδικτύου στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 15,6% στα 394,86 δισ. δολάρια, αντανακλώντας το υψηλότερο ποσοστό από το 2013. Οι συνολικές λιανικές πωλήσεις διαμορφώθηκαν στα 3,375 τρισ. δολάρια το 2016 και το Διαδίκτυο αντικατόπτριζε το 11,7% του συνόλου από το 10,5% ένα χρόνο πριν. «Ο αυτοματισμός είναι αδυσώπητος και οι ρυθμοί του θα επιταχύνονται», είχε δηλώσει ο Μπαράκ Ομπάμα. «Είδατε τι συνέβη με τις λιανικές πωλήσεις τα περασμένα Χριστούγεννα. Η Amazon και οι πωλήσεις μέσω του Διαδικτύου σκοτώνουν το παραδοσιακό εμπόριο».

Τις μεγαλύτερες προκλήσεις αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε θέσεις εργασίας χαμηλών δεξιοτήτων. Αλλά όχι μόνον αυτοί. Η αυτοματοποίηση της εργασίας δεν περιορίζεται στα βιομηχανικά ρομπότ, αλλά επεκτείνεται σε ολοένα και περισσότερους τομείς της οικονομικής ζωής.
Η ψηφιοποίηση και ο αυτοματισμός ήταν κάποια από τα κίνητρα της Commerzbank για την περικοπή 10.000 θέσεων εργασίας, όπως ανακοίνωσε η ίδια η γερμανική τράπεζα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πέρυσι τον Μάρτιο, η Royal Bank of Scotland ανακοίνωσε την κατάργηση 550 θέσεων εργασίας και την αντικατάστασή τους από «αυτοματοποιημένους συμβούλους». Ερευνα της CIPD, μιας βρετανικής εταιρείας ανθρωπίνου δυναμικού, που δημοσιοποιήθηκε τον Απρίλιο, αποκάλυψε πως το ένα τρίτο των εργαζομένων σε χρηματοοικονομικούς διαμεσολαβητές από τράπεζες μέχρι ασφαλιστικές εταιρείες ανησυχούν μήπως χάσουν τη δουλειά τους λόγω αυτοματισμού. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου περιοριζόταν στο 14%.

Ανάλογη έρευνα της Παγκόσμιας Τράπεζας προβλέπει πως το 47% των θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ κινδυνεύει από τον αυτοματισμό. Τα αντίστοιχα ποσοστά στην Κίνα και στην Ινδία φθάνουν το 77% και 69%. «Εάν σήμερα δεν ληφθούν επειγόντως συγκεκριμένα μέτρα για να γίνει ομαλά η μετάβαση και δεν δημιουργηθεί ένα ανθεκτικό εργατικό δυναμικό με τις κατάλληλες ικανότητες, οι κυβερνήσεις θα είναι αντιμέτωπες με αυξανόμενη ανεργία και μεγαλύτερη ανισότητα, όπως και με μια συρρικνούμενη βάση καταναλωτών», αναφερόταν στην έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Ο ιδρυτής του κολοσσού ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba, Τζακ Μα, είναι ακόμη πιο ευθύς και σαφής στις προειδοποιήσεις του. «Μέσα στην επόμενη 30ετία, ο κόσμος θα βιώνει πολύ περισσότερο πόνο απ’ ό,τι ευτυχία», δήλωσε τον Απρίλιο σε συνέδριο στην Κίνα, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg. «Οι κοινωνικές αναταραχές μέσα στις επόμενες τρεις δεκαετίες θα επηρεάσουν κάθε βιομηχανία και έκφανση της ζωής», συμπλήρωσε ο κ. Μα, αποδίδοντας αυτές τις...μακάβριες προβλέψεις στον αυτοματισμό, την τεχνητή νοημοσύνη και την προηγμένη μεταποίηση. «Οι μηχανές θα πρέπει να εκτελούν εργασίες που αδυνατούν να κάνουν οι άνθρωποι, μόνον με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε ως συνεταίρους τις μηχανές και όχι ως αντικαταστάτες», τόνισε ο Κινέζος μεγαλοεπιχειρηματίας.

Ένα νέο σπίτι στα περίχωρα της Μόσχας δεν κτίστηκε με τον παραδοσιακό τρόπο: «Βγήκε» από τρισδιάστατο εκτυπωτή σε λιγότερο από 24 ώρες.
Πρόκειται για την πρώτη πλήρως εκτυπωμένη κατοικία, εμβαδού 37 τετραγωνικών μέτρων, δημιούργημα της νεοσύστατης τεχνολογικής εταιρείας Apis Cor. Το σπίτι κόστισε 10.134 δολάρια ή 275 δολάρια ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ο εκτυπωτής μεταφέρθηκε επί τόπου, όπου δημιούργησε τους τσιμεντένιους τοίχους και τα εσωτερικά χωρίσματα ως μια ενιαία δομή, αντί το σπίτι να εκτυπωθεί σε επιμέρους τμήματα σε μια άλλη εγκατάσταση και μετά αυτά να μεταφερθούν για συναρμολόγηση στο σημείο ανέγερσης.

Μετά την εκτύπωση, ο εκτυπωτής απομακρύνθηκε από το σπίτι, όπως ένας γερανός. Στη συνέχεια, μια ομάδα εργατών ολοκλήρωσε το σπίτι, προσθέτοντας τη στέγη, τα παράθυρα και ό,τι άλλο χρειαζόταν στο εσωτερικό του. Το σπίτι δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από ένα παραδοσιακό σπίτι, ενώ η Samsung συνεργάσθηκε με την Apis Cor για να παρέχει τον οικιακό εξοπλισμό του σπιτιού σε λευκές συσκευές και ηλεκτρονικά.

Η Apis Cor έκανε λόγο για μια μέθοδο «γρήγορη, φιλική στο περιβάλλον, αποτελεσματική και αξιόπιστη». Όπως είπε, ανάλογα με το αρχιτεκτονικό σχέδιο, ο εκτυπωτής μπορεί να δώσει διάφορα σχήματα στα σπίτια που παράγει.

Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους. Γι’ αυτό, η κατασκευαστική διαδικασία χρειάζεται να γίνει γρήγορη, αποδοτική και ταυτόχρονα άκρως ποιοτική. Προκειμένου αυτό να συμβεί, είναι ανάγκη να οι έξυπνες μηχανές να αναλάβουν τον κύριο όγκο της δουλειάς, δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρείας και εφευρέτης του μεταφερόμενου εκτυπωτή, Nikita Chen-yun-tai.

Και όλα αυτά δεν έρχονται κάποτε στο μακρινό μέλλον αλλά σε περίπου 30 χρόνια, δηλαδή όταν σημερινοί 50αριδες ή ακόμη και μεγαλύτεροι σε ηλικία θα βρίσκονται εν ζωή.

Ξεκινήστε κάντε κάτι, σε περίπου 30 χρόνια από σήμερα ο μισός πληθυσμός περίπου του πλανήτη θα είναι στα συσσίτια, συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ που με διαβάζεις και τα παιδιά σου μέσα σε αυτούς.

Έχω επεξεργαστεί περισσότερα από 300 κοινωνικά – πολιτικά συστήματα, αλλά δυστυχώς στο σύνολο τους είναι «μη ανθρωποκεντρικά», εντόπισα μόνο ένα κοινωνικό – πολιτικό σύστημα που ίσως είναι, κανείς δεν ξέρει, δεν έχει ποτέ εφαρμοστεί στον πλανήτη, η λύση σε αυτό που αναπόφευκτα, θέλουμε δεν θέλουμε έρχεται

Δυστυχώς αλλά το μέλλον αν δεν τροποποιήσουμε άμεσα το σημερινό το κοινωνικό – πολιτικό μοντέλο είναι «πειρατικός νεοφιλελευθερισμός» που αναπόφευκτα φέρνει μαζί του φτώχια, ενεργεία, ανέχεια, εξευτελισμό και συσσίτια.

Τώρα πλέον ξέρεις, δεν μπορείς να την αράζεις στον καναπέ σου και να σφυρίζεις αδιάφορα, αδιαφορώντας για το μέλλον των παιδιών σου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/06/2017, 23:51:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Γνωστές κουβέντες και προειδοποιήσεις Sol-Mix οι οποίες όμως φαντάζουν ρομαντικές και αφελείς. Kαι πες ότι σηκώθηκες από τον καναπέ, εσύ και μιλιούνια ακόμη, πες ρε παιδί μου ότι μαζεύονται όλοι ταυτόχρονα στον πλανήτη να διαδηλώσουν εναντίον της φτώχειας, του υπερπληθυσμού, του αυτοματισμού κτλ....δεν θα καταφέρουν τίποτα. Το ποτάμι της εξέλιξης δεν λογαριάζει τίποτα και ούτε ακόμα και οι ισχυροί αυτού του κόσμου μπορούν να το ελέγξουν. Όταν για πρώτη φορά ο άνθρωπος ξεπερνιέται από ένα άλλο είδος τότε μοιραία μπαίνει στο περιθώριο της εξέλιξης. Επίσης από εκεί που μετράγαμε ένα δισεκατομμύριο μονάδες (τον 19ο αιώνα) όπου να'ναι θα μετράμε δέκα δισεκατομμύρια και η φύση κάτι τέτοιες ανωμαλίες δεν τις γουστάρει. Το που θα πάει το πράγμα άγνωστο αλλά απ'ότι φαίνεται μπαίνουμε σταδιακά σε οργουελική εποπτεία με απατηλό αντάλλαγμα σε εικονικές ουτοπίες. Και πιθανόν από ένα σημείο και έπειτα όσοι πατάνε την ηλικία πχ. των 70 να τερματίζονται γλυκά και ανώδυνα (όσο έζησε ο καθένας έζησε και άντε στο καλό). Σενάρια και αυτά, και η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ πιο τρελή. Διότι έτσι είναι sol-mix μου, διαρκώς τα ίδια λέμε όλοι ότι πάμε κατά διαόλου αλλά το 'γενικό καλό', όποιο κι αν είναι αυτό, χρειάζεται μια απόσταση για να το δει κανείς.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/06/2017, 13:49:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μπράβο αστρολόγε μας.
Παρ'όλο που είσαι εντελώς ψυχάκιας, για τα σίδερα λέμε, ( ), μερικές φορές με εκπλήσσεις ευχάριστα, με την αντίληψή σου.

Προσυπογράφω ( αν θέλεις βέβαια ), το ανωτέρω κείμενό σου επαυξάνοντας στο ότι, ο μελλοντικός ηγέτης της Γης, εκεί γύρω στο 2100, θα είναι άνθρωπος μεν, υποτελής δε σε.....ποιός ξέρει τι!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/06/2017, 20:53:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Mε την καλή σου την κουβέντα πάντα

Και γιατί να είναι άνθρωπος ο μελλοντικός αρχηγός και όχι βιονικός ανθρωποειδής;;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/06/2017, 22:13:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επειδή πρέπει να κρατηθούν τα προσχήματα, θεωρώ πως θα είναι άνθρωπος.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2017, 09:03:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kost: το παιχνίδι παίζετε εντός του γηπέδου, το να πετάς την μπάλα στον καναπέ της εξέδρας δεν προσφέρει κάτι.

Το ζητούμενο δεν είναι να τροποποιήσεις ή να φρενάρεις την όποια εξέλιξη, αλλά το ποίος ή ποίοι αναλαμβάνουν την διαχείριση της όποιας εξέλιξης, και η μέχρι σήμερα διαχείριση των ολίγων μόνο άσχημα αποτελέσματα για τους πολλούς έχει να επιδείξει.

Για αυτό Kost αν είναι όπως γράφεις «να πάμε κατά διαόλου» ας το αποφασίσουμε μόνοι μας, ας μην αφήσουμε για μια ακόμα φορά να το αποφασίσουν άλλοι για το καλό μας.

Νικόμαχε: το χρονοορόσημο που θέτεις (2100) δεν υπάρχει πουθενά στα κιτάπια μου, μεταξύ 2060 και 2090 αν δεν ξεκινήσει κάτι από τώρα, ούτε ψήλος στον κόρφο τους. (τους: γιατί εγώ σίγουρα δεν θα υπάρχω και μάλλον κ’ εσύ δεν θα υπάρχεις)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ilias1990
Μέλος 2ης Βαθμίδας


168 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2017, 09:16:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ilias1990  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

(τους: γιατί εγώ σίγουρα δεν θα υπάρχω και μάλλον κ’ εσύ δεν θα υπάρχεις)Το ότι δεν θα ζούμε τότε, δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουμε κιόλας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 41 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.21875
Maintained by Digital Alchemy