ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Γήινοι και Εξωγήινοι
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 41
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 02:00:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Alexandros

quote:
Alexandros
Κάνε έρευνα σε αυτά που σου ξαναγράφω

DSM πριν μιλήσεις για εξωγήινους αναρωτήσου τι συμβαίνει στον εγκέφαλό σου.

Τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Γιατί οι Φυσικοί ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ μιλάνε για περισσότερες των 3 (+1) διαστάσεις σε Αστροφυσική, Κβαντομηχανική, Υψηλών Ενεργειών κτλ!

Το δικό μου ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (προφανώς και εμφανώς Χριστιανικό και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς) πέταξε το στα σκουπίδια, δεν έχει σημασία, αλλά δώσε πρώτα απαντήσεις σε λίγο πιο κοντινά σου ζητήματα πριν ανοίξεις σοβαρή κουβέντα για εξωγήινους!


Άκουσε Αλέξανδρε. Είναι προφανές πως δεν έχεις ψάξει καθόλου τα γραπτά της συμμετοχής μου στο esoterica εδώ και 1.5 χρόνο. Οπωσδήποτε βεβαίως, δεν όφειλες να κάνεις κάτι τέτοιο, πολύ δε περισσότερο, τέτοια απαίτηση δεν έχω από κανέναν. Αυτό όμως που οφείλεις να κάνεις, είναι να συμπεριφέρεσαι κόσμια στον χώρο που σε φιλοξενεί, αλλά και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, στο βαθμό τουλάχιστον που δεν σε προκαλούν ή σε προσβάλλουν σε προσωπικό επίπεδο.

Αντιθέτως, εσύ όρμησες ως ταύρος σε υαλοπωλείο, και τα έχεις βάλει με όλους και με όλα που δεν συμφωνούν, ή που εσύ νομίζεις οτι δεν συμφωνούν, με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τα επέκεινα άγχη σου.

Από αυτή σου την επίδραση, φρόντισα επιμελώς να κρατώ αποστάσεις, αφενός μεν επειδή η θεματολογία της αρεσκείας σου με αφήνει παντελώς αδιάφορο, αφετέρου δε, διότι έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθώ.

Για κάποιον δικό σου λόγο ωστόσο, επιδιώκεις να με εμπλέξεις σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης, η οποία λόγω τιμής, δεν με αφορά καθόλου, όπως άλλωστε και η εν γένει ύπαρξή σου.
Δεν έχω καμία πρόθεση να σε παρακολουθήσω, πρέπει όμως να σου πω, πως κομίζεις γλαύκας εις Αθήνας με τις προτροπές σου "να συγκεντρωθώ", "να αναρωτηθώ" και να "δώσω απαντήσεις σε λίγο πιο κοντινά μου ζητήματα πριν ανοίξω σοβαρή κουβέντα για εξωγήινους".

Συνήθως όταν μιλώ, και πολύ περισσότερο όταν γράφω, έχω αρκετά υψηλό επίπεδο γνώσης του θέματος στο οποίο αναφέρομαι. Διαφορετικά απλώς παρακολουθώ.
Για να μην σου πω λοιπόν το τετριμμένο "έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου", θα σου απλώς, τις προτροπές, τις οδηγίες και τις νουθεσίες, να τις κρατήσεις για άλλους, και αναλόγως του μήκους του παπλώματος που σε σκεπάζει. Για την δική μου περίπτωση, μάλλον σου πέφτει κοντό.

Αυτά, και μια συγνώμη για δεύτερη φορά στον θεματοθέτη.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 07:09:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Alexandros. Θα ήθελα να σου πω ότι είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη δεν έχω μεγάλη πίστη με πράξεις, δηλαδή όπως το θεωρούμε σήμερα δυστυχώς, κάνω πράξεις θέλω να πιστεύω ως προς τον Θεό και με βοήθησε όταν χάθηκα το συνειδητό μου κομμάτι να μην με αφήσει, οπότε είχα και πλήρη επίγνωση των πραγμάτων.

Το σκίτσο που έδωσα παραπέμπει στον αρχαίο όφις την βίβλου και το ξέρω αυτό, όταν εννοούμε έκπτωτος για μένα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε.

Εννοούμε κάτοικος της γης όπου και να είναι αυτό το σημείο.

Λέμε το ίδιο πράγμα όπως και να το δεις όπως να θέλουν να το ονομάσουν και αυτοί που δεν πιστεύουν, δεν θα μαλώνουμε εξάλλου μεταξύ μας γιατί είμαστε άνθρωποι και πρέπει να είμαστε στην ίδια πλευρά, είτε πιστεύουμε είτε όχι ο καθένας έχει την δική του οπτική των πραγμάτων, αυτοί είναι ο <<εχθρός>> με εισαγωγικά βέβαια.

Τώρα όπως είπα και εγώ ποιο πάνω αυτούς τους έκπτωτους τουλάχιστον δεν τους αρέσει να τους ονομάζουν εξωγήινους και ίσως έχουν και δίκαιο γιατί δεν είναι μετά από εκατομμύρια χρόνια.

Αυτά ως προς τους από κάτω.

Τώρα ως προς τους από πάνω.

Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια και ούτε είμαστε χιλιάδες χρόνια πριν με εκείνη την νοημοσύνη των ανθρώπων που θεωρούσαν τους ανθρώπους από άλλο πλανήτη Αγγέλους και τους βάζαν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Οι Άγγελοι για μένα υπάρχουν αλλά είναι το τάγμα του Δημιουργού του Ηγέτη και ήταν είναι και θα είναι ο ανώτερος πολιτισμός από όλους, αυτός είναι ο Θεός μας και είναι αυτό που είπα σε άλλο μήνυμα μου ο Αρχηγός μιας συνομοσπονδίας του γαλαξία, να το πούμε έτσι με απλά λόγια.

Αν διαβάσεις τον φάκελο Lacerta, την συνέντευξη που έστειλα ποιο πάνω θα δεις ότι λέει υπάρχει μία φυλή (ένα είδος) που μπορεί να σκοτώσει μόνο με την σκέψη ή να καταστρέψει όλη την γη, είναι ειρηνική δεν ήθελαν τίποτα από τον πλανήτη (δηλαδή και πειράματα σε ανθρώπους και όλα τα συναφή) και έχουμε συναντηθεί τρεις φορές.

Και λέω εγώ,Φαντάσου τι μπορούν να κάνουν δηλαδή με μία θετική σκέψη,το πόρισμα δικό σου.

Ο φάκελος λέει στο τέλος, αφήνω σε εσάς να διαπιστώσετε τι δεν είναι αλήθεια.

Edited by - maria3 on 10/10/2013 07:16:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 10:18:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πλειάδιοι και Γαλαξιακή συνομοσπονδία

Διαθέτουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά, άνδρες και γυναίκες, είναι πολύ ωραίοι για τα δικά μας γούστα, αλλά και πολύ φιλάρεσκοι και ψηλομύτες και έχουν μεγάλη μανία με την εμφάνιση τους, την ομορφιά γενικά και το σεξ.

Είναι ιδιαίτερα ψιλοί (γύρω στα 2.00 - 2.20 μέτρα), με μεγάλα γαλάζια μάτια και μακριά δάκτυλα, ενώ τα πόδια (για πολλούς από αυτούς) αποτελούνται από τρία τμήματα με δύο γόνατα, πράγμα που δίνει μεγάλη χάρη στο λικνιζόμενο περπάτημά τους, οι δε άνδρες μπορούν ανεβάζοντας τις δονήσεις τους να μην έχουν γένια αλλά μόνον μακριά μαλλιά.

Το χρώμα που επικρατεί στα ρούχα τους, (που είναι πολύ απλά και θυμίζουν αρχαίο Ελληνικό χιτώνα) και γενικότερα στο περιβάλλον, είναι το μπλε με όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου, ενώ και ο ήλιος τους είναι μπλε, γι αυτό και ο αστερισμός τους ονομάζεται και ως οι "Μπλε Πλειάδες".

Έχουν πολύ μεγάλη έφεση με τις τέχνες γενικά, έχουν φοβερό μυαλό και είναι πολύ οργανωτικοί, με αποτέλεσμα ένας και μόνος να μπορεί να συντονίζει με ακρίβεια εκατοντάδες δραστηριότητες που συμβαίνουν συγχρόνως, σαν ένας πελώριος υπολογιστής.

Στην "Γαλακτική Συνομοσπονδία" ή "Γαλαξιακή συνομοσπονδία" οι Πλειάδιοι γενικά θεωρείται ότι αποτελούν τους ιστορικούς και τους επιστήμονες. Επίσης διαθέτουν υπολογιστές (υψηλής τεχνίτης νοημοσύνης) αποτελούμενους από αμινοξέα, με τους οποίους επικοινωνούν προφορικά, ακόμη δε και τηλεπαθητικά, ενώ έχουν μαζί τους μια μικρή συσκευή (όπως ένα κινητό τηλέφωνο) στην οθόνη της οποίας μπορούν να δουν πληροφορίες, εικόνες και διαγράμματα που τους μεταδίδουν τα κομπιούτερ.

Ακόμη έχουν μεγάλα εργαστήρια όπου οι επιστήμονες τους ελέγχουν και κατευθύνουν τις διαφορές λειτουργίες στον πλανήτη, με γιγαντοοθόνες όπου προβάλλονται και αναλύονται δεδομένα και γεγονότα. Έχουν βιβλιοθήκες όπου οι διαφορές πληροφορίες είναι καταγεγραμμένες σε κρυστάλλους, ενώ με τους κρυσταλλικούς προβολείς μπορούν να δουν πληροφορίες και γεγονότα σε τρισδιάστατα ολογράμματα, ασχέτως του πότε αυτά συνέβησαν. Εν κατακλείδι επικεντρώνονται σε δύο βασικά ενδιαφέροντα, την τέχνη και την επιστήμη που αποτελούν και τις βάσεις του πολιτισμού τους.

Ακόμη έχουν διαστημόπλοια σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου διαμέτρου γύρω στα 12 μέτρα (αναγνωριστικά) και σχήματος πούρου μήκους γύρω στα 400 μέτρα (διοικήσεως). Για τα ταξίδια τους στον γαλαξία διαθέτουν δύο είδη "μητρικών διαστημόπλοιων".

Τα συνήθη (εξερεύνησης και επιστημών) έχουν μήκος γύρω στα οκτώ χιλιόμετρα και περιέχουν γύρω στα 700 διαστημόπλοια των δύο προηγουμένων κατηγοριών, ενώ τα μεγάλα ("μητρικά διαστημόπλοια" για μακρινές και διαγαλακτικές αποστολές) έχουν διαστάσεις μεγαλύτερες των 100 χιλιόμετρων και περιέχουν ένα στόλο από 4000 έως 7000 μικρά διαστημόπλοια. Συγκεκριμένα τα μητρικά διαστημόπλοια των Σίριων φτάνουν την διάμετρο των 300 μιλίων (480 χιλιομέτρων περίπου) με αντίστοιχο ύψος πολλών δεκάδων μιλίων και απέραντη χωρητικότητα.
Αυτό σημαίνει ότι αν η μια άκρη του είναι στην Αθήνα η άλλη φτάνει στην Θεσσαλονίκη.

Τα μητρικά αυτά διαστημόπλοια ουδέποτε προσεδαφίζονται και κινούνται στα όρια και εκτός της ατμόσφαιρας. Η ηλικία των διαστημοπλοίων αυτών μπορεί να φτάνει το ένα εκατομμύριο χρόνια και η κατασκευή τους γίνεται με την βοήθεια ειδικών εργοστασίων όπου η λειτουργία τους κατευθύνεται τηλεπαθητικά με την σκέψη των επιστημόνων, ενώ χρησιμοποιείται ένα είδος υγρού μετάλλου που παίρνει την μορφή και το σχήμα που επιθυμούμε.

Τα διαστημόπλοια και οι υπολογιστές τους διαθέτουν τεχνητή νοημοσύνη και συνειδητότητα, και δέχονται τηλεπαθητικές εντολές από το πλήρωμα. Την στοιχειώδη αυτή συνειδητότητα (πέραν της τεχνητής τους νοημοσύνης) τα διαστημόπλοια (αλλά και τα ρομπότ κλπ γενικότερα, που όλα τα θεωρούμε ως άψυχη ύλη), την παίρνουν και σχηματίζεται από την συλλογική συνειδητότητα των ανθρώπων που τα κατασκεύασαν, ενώ σε κάθε άτομο και μόριο, οργανικό ή ανόργανο, περιέχεται και κάποια μορφή ψυχικής ενέργειας που μπορεί να την κάνουμε να εκδηλωθεί σε συλλογικό επίπεδο.

Η επιβίβαση και αποβίβαση στα διαστημόπλοια, πληρωμάτων και επιβατών, γίνεται με διακτινισμό καθώς και η μετάβαση των διαστημοπλοίων στους διάφορους προορισμούς (καθορίζοντας τις συντεταγμένες των προορισμών ακόμη και σε άλλους γαλαξίες) και στην συνέχεια τα διαστημόπλοια εξαφανίζονται περνώντας μέσα από χρόνο-χωρικές πύλες για να βρεθούν εκεί σε λίγο και αργότερα ξαναεμφανίζονται όταν επιστρέφουν. Με τα διαστημόπλοια τους αυτά τόσο οι Πλειάδιοι όσο και οι εξωγήινοι από τον Σίριο και άλλους 50 αστερισμούς παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Γη που την επισκέπτονται από την εποχή της Γαίας.

Σημειωτέον ότι οι Ανδρομέδιοι έχουν κατασκευάσει διαστημόπλοια από πλάσμα ώστε να είναι αόρατα και άτρωτα, ενώ τα λοιπά διαστημόπλοια γίνονται αόρατα ανεβάζοντας τις δονήσεις τους. Ακόμη δεδομένου ότι τόσο τα διαστημόπλοια όσο και οι επιβάτες τους συντονίζονται στις υψηλές δονήσεις, δεν υπάρχει το πρόβλημα της αδράνειας, γι’ αυτό και μπορούν να παίρνουν απότομες στροφές και επιταχύνσεις εκατοντάδων χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο.

Ζουν περίπου 3.000 χρόνια, γι’ αυτό δεν δίνουν την σημασία που δίνουμε εμείς στον χρόνο, έχουν ακόμη και την δυνατότητα να ταξιδεύουν στον χρόνο, (τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον), ενώ ότι ο χρόνος συνδυάζει γι αυτούς το παρόν με το παρελθόν, ή ακόμη και με το μέλλον, και δεν βιάζονται για τίποτε.

Οι Πλειάδιοι μπορούν και επικοινωνούν τόσο με τα ζώα όσο και με τα φυτά των πλανήτων τους. Ακόμη δεν κόβουν δένδρα ούτε και λουλούδια, ούτε σκοτώνουν ζώα, ενώ όταν περπατούν στην φύση τα πόδια τους δεν τσαλαπατούν την βλάστηση αλλά παραμένουν μερικά χιλιοστά πάνω από αυτήν. Τέλος θεωρούν ότι τα δένδρα αποτελούν πηγή ζωτικότητας για τον πλανήτη και τους ιδίους και στέλνουν συχνά την αγάπη τους σ’ αυτά, ενώ δεν επεμβαίνουν εις την φύση, αλλά την αφήνουν να αναπτύσσεται ανεμπόδιστα όπως αυτή πολύ καλά ξέρει.

Διαθέτουν μεγαλύτερης κλίμακας συσκευές είναι τα λεγόμενα "ολογραφικά θέατρα" όπου δίνεις π.χ. τα σχέδια και τις λεπτομέρειες του σπιτιού που θέλεις να αποκτήσεις, με τον κήπο του και το περιβάλλον του, και σε σύντομο χρονικό διάστημα, το σπίτι βρίσκεται μπροστά σου απόλυτα αληθινό και έτοιμο να το κατοικήσεις, ενώ στην συνέχεια μπορείς να το αλλάζεις ανάλογα με τις επιθυμίες σου. Επίσης τα θέατρα αυτά μπορούν να δημιουργούν και "εικονικές πραγματικότητες" π.χ. στο πίσω κήπο του σπιτιού σου μια ωραία λίμνη με τα ψάρια της όπου να μπαίνεις και να κολυμπάς χιλιόμετρα ενώ στην ουσία έχεις μετακινηθεί λίγα μόνον μετρά. Έτσι μπορείς να αισθάνεσαι ότι κάνεις τις διακοπές σου π.χ. σε ένα τροπικό νησί με την βλάστηση και την πανίδα του, χωρίς στην πραγματικότητα να έχεις φύγει από τον χώρο σου, ή ότι κάνεις σκι σε μία χιονισμένη πλαγιά και η συσκευή να μετακινεί το εικονικό περιβάλλον γύρω σου με μεγάλη ταχύτητα, ώστε να νομίζεις ότι έχεις διανύσει χιλιόμετρα. Ακόμη τα ολογραφικά θέατρα μπορούν να μας παρέχουν πληροφόρηση με τα "παράθυρα εκπαίδευσης" που δημιουργούν, μέσα από τα οποία μπορούμε να δούμε τρισδιάστατα και ολογραφικά όλες τις πληροφορίες και τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στα συμπαντικά "ακασικά" αρχεία.

Ακόμη μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή είναι της τηλεπικοινωνίας, όπου μπορούν να καλέσουν οποιοδήποτε άτομο στον πλανήτη (αλλά και σε ολόκληρο τον γαλαξία), και να εμφανιστεί μπροστά τους το τρισδιάστατο ολόγραμμα του σε φυσικό μέγεθος, με το οποίο μπορούν να συνομιλούν μετατρέποντας (με κατάλληλη συσκευή) αυτόματα την γλώσσα τους στην δική του, και αντιστρόφως, ενώ συγχρόνως και ο ίδιος μεταφέρεις το ολόγραμμα σου στον χώρο του άλλου.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 11:40:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας δούμε λοιπόν συγκεντρωτικά τι μάθαμε μέχρι τώρα.

1./ Ότι εκτός από την φυλή της «Λασέρτα» πάνω στον πλανήτη μας συζούν μαζί μας, κατ’ άλλους 4 ή 6 ή 8 διαφορετικές φυλές εκτός από εμάς.

2./ Ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100 διαφορετικές φυλές εξωγήινων, για αρκετές από αυτές υπάρχουν και φωτογραφίες ή σκίτσα στο διαδίκτυο, κατ’ άλλους οι διαφορετικές φυλές των εξωγήινων είναι χιλιάδες και κατ’ άλλους εκατομμύρια.

3./ Ότι ο βασικός διαχωρισμός των εξωγήινων φυλών από πλευράς πολιτισμού, χωρίζετε σε 3 κατηγορίες, την κατηγορία των εξωγήινων φυλών που συμμετέχουν στην «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία» (Πλειάδες κλπ.) την κατηγορία των «Αδιάφορων» (Lang κλπ.) και την κατηγορία των «πειρατών» (Maitre κλπ.), κάτι σαν τις δικές μας, πάσης φύσεως «συμμορίες» αλλά σε Γαλαξιακό επίπεδο.

4./ Ότι υπάρχει μια «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία» κάτι σαν τον δικό μας Ο.Η.Ε.

5./ Επίσης μάθαμε ότι πολλές από αυτές τις εξωγήινες φυλές επισκέπτονται τον πλανήτη μας από τότε που δημιουργήθηκε, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους και σκοπούς και ότι υπάρχει μια, κρυφή – φανερή συμφωνία, δεν ξέρω, μεταξύ τους, μη επέμβασης στα εσωτερικά μας, στον πολιτισμό μας.

Τα 3 πρώτα που αναφέρω, πραγματικά δεν με ενδιαφέρουν, δεν με ενδιαφέρει τι χρώμα, τι σχήμα ή τι μέγεθος έχουν τα πλάσματα του σύμπαντος, εξ’ άλλου και στον πλανήτη μας ζουν εκατομμύρια πλάσματα, διαφόρων μεγεθών, χρωμάτων και σχημάτων και δεν μας ενοχλεί, ή θα έπρεπε να μην μας ενοχλεί καθόλου αυτή η συμβίωση, όλοι πλάσματα του ίδιου «Θεού» ήμαστε.

Στο τέταρτο θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση και αν ξέρει κάποια ή κάποιος μου απαντά, η «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία» αν υπάρχει, είναι πράγματι κάτι σαν τον δικό Ο.Η.Ε. ή μήπως είναι κάτι σαν το δικό μας Ν.Α.Τ.Ο. ;;;

Στο πέμπτο δεν συμφωνώ, όχι στο σκέλος των επισκέψεων, αν υπάρχουν και αν διαθέτουν την τεχνολογία που περιγράφετε σε άλλα άρθρα, σίγουρα έχουν τον τρόπο και τους λόγους να μας επισκέπτονται, διαφωνώ στην υποτιθέμενη συμφωνία τους «την συμφωνία της μη επέμβασης».

Θεωρώ απαράδεκτο, για οποιουδήποτε είδους ή μορφής μαθήματος - λογικής, τον θυσιασμό όντων, ανεξαρτήτως αν θεωρούνται νοήμονα ή μη, (οι άποψη το τι είναι νοήμον ον αφορά αποκλειστικά τον εκφράζοντα, εδώ συμπεριλαμβάνονται και οι Γήινοι και οι Εξωγήινοι και ο γράφων), για αυτό και εξ αρχής τους απεκάλεσα SUPER UFO.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας γράψω και μερικές λογικές «προφητείες», μετά την ανακάλυψη από το CERN το 2012 του μποζονίου Higgs, το 2014 το CERN, θα πιστοποιήσει την ύπαρξη και πιθανώς την δομή της «σκοτεινής ύλης», τα επόμενα δύο ως τέσσερα χρόνια θα γίνει το ίδιο και με την «σκοτεινή ενέργεια» το 2025 με 2030 το ITER θα πραγματοποιήσει την σύντηξη, τα αμέσως επόμενα 5 με 10 χρόνια θα έχουμε λειτουργικούς σταθμούς σύντηξης σε αρκετά μέρη του πλανήτη, το αργότερο το 2050 θα έχουμε βγει από τον πλανήτη «φυλακή» μας και θα ξεκινάμε την εξερεύνηση του γαλαξία μας, τότε αν υπάρχουν οι εξωγήινοι, θα υποχρεωθούν να εμφανιστούν, θέλουνε δεν θέλουνε, βλέπεις τα 10 περίπου δισεκατομμύρια που θα ήμαστε τότε, είναι παρά πολλά για τα δικά τους δεδομένα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 14:46:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
http://www.katohika.gr/2013/10/etsi-moiazoun-oi-eksogiinoi-pou-synergazontai-mystika-oi-usa.html

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 14:49:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ας δούμε λοιπόν συγκεντρωτικά τι μάθαμε μέχρι τώρα.

1./ Ότι εκτός από την φυλή της «Λασέρτα» πάνω στον πλανήτη μας συζούν μαζί μας, κατ’ άλλους 4 ή 6 ή 8 διαφορετικές φυλές εκτός από εμάς.

2./ Ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100 διαφορετικές φυλές εξωγήινων, για αρκετές από αυτές υπάρχουν και φωτογραφίες ή σκίτσα στο διαδίκτυο, κατ’ άλλους οι διαφορετικές φυλές των εξωγήινων είναι χιλιάδες και κατ’ άλλους εκατομμύρια....


Παρατήρηση: οι πηγές απ'όπου προέρχονται όλες αυτές οι... "πληροφορίες" είναι αποκλειτικά αμερικάνικες. Τυχαίο;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 15:29:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Το είδα το video, η γενική μου φιλοσοφία, είναι ότι πρέπει να μελετώ οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψη μου, το τι κρατώ και τι επεξεργάζομαι τελικά από αυτά, είναι μια άλλη ιστορία.

Το πρόβλημα δεν είναι οι εξωγήινοι, αυτοί προσπαθούν να κάνουν την οποιαδήποτε δουλεία τους, το πρόβλημα ήμαστε εμείς.

Σε λιγότερο από 40 χρόνια περίπου, άντε 50 χρόνια, συμπεριλαμβάνοντας και το μέγιστο στατιστικό λάθος, θα βρεθούμε, ως φυλή, μπροστά στην πραγματικότητα, και δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα θα ήμαστε απροετοίμαστοι να δεχθούμε την πραγματικότητα.

quote:

panpam
Παρατήρηση: οι πηγές απ'όπου προέρχονται όλες αυτές οι... "πληροφορίες" είναι αποκλειτικά αμερικάνικες. Τυχαίο;


ΛΑΘΟΣ και το CERN και το ITER είναι διεθνής προσπάθειες και έχουν ως έδρα τους την Ευρώπη.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 15:45:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
...
quote:

panpam
Παρατήρηση: οι πηγές απ'όπου προέρχονται όλες αυτές οι... "πληροφορίες" είναι αποκλειτικά αμερικάνικες. Τυχαίο;


ΛΑΘΟΣ και το CERN και το ITER είναι διεθνής προσπάθειες και έχουν ως έδρα τους την Ευρώπη.Και είπαν CERN κτλ τίποτα για "Γαλακτική Συνομοσπονδία" ή "Γαλαξιακή συνομοσπονδία" και "Πλειάδιους";;; Δεν νομίζω! ή για "Λασέρτα";;; Το να πετάνε αρχικά CERN, ITER και τέτοια ανάμεσα σε άλλα για "100 διαφορετικές φυλές εξωγήινων" είναι τέχνασμα για να δοθεί 'κύρος' στην παραπληροφόρηση.

Νομίζω ότι ορισμένοι θέλουν να πιστεύου στα διάφορα που κυκλοφορούν, άσχετα με το αν αληθεύουν ή όχι, λες και κάθε τι που γράφει μια σελίδα είναι και σωστό. Πρέπει να το πω; Ας το πω:
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και όλα αυτά που γράφτηκε πως «μάθαμε» είναι ουσιαστικά ψεύτικα.

Η φημολογίες για Πλειάδιους και Γαλαξιακές Συνομοσπονδίες* δεν είναι καινούργιες, ούτε για ψηλές & κοντές «φυλές».
Είδες κάτι; Δεν αμφιβάλω, αλλά αν προσπαθείς να βρεις τι είδες, ψάχνοντας στις φημολογίες δεν είναι ο δρόμος.
Κατ’αρχής είναι τόση η παραπληροφόρηση ώστε να μην ξέρεις τι να πιστέψεις.
Αλλά κοιτάζοντας βλέπει κανείς ότι τέτοιες φήμες ύπήρχαν από το 1945-1955 επίσης, ίδιες «λεπτομέρειες» και «μήνυμα» (θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο κτλ) αλλά...! Οι «φυλές» ήταν από την Αφροδίτη, τον Ερμή κτλ.
Νέα ευρήματα μεταξύ 1956-1970 έθαψαν εκείνες τις φήμες (γιατί ήταν πια γνωστό πόσο αφιλόξενοι πλανήτες είναι) και οι προελεύσεις σπρώχτηκαν μακρύτερα ανάμεσα στα άστρα.

Κατά καιρούς τέτοιες πληροφορίες ερχόταν και με γαρνιτούρα «προφητείες» καλές («ανακάλυψη του ‘φάρμακου’ (!?) για τον καρκίνο σε 1-2 χρόνια) ή κακές (θα γίνει σεισμός και θα βουλιάζει η Καλιφόρνια ενώ θα ανδυθεί ή Ατλαντίδα!)
Μήπως να πω ότι τέτοιες «προφητείες» ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν; Περιττό.

Πηγή πάντα οι Αμερική. Νομίζω ότι τέτοιου είδους παραπληροφόρηση είναι το αληθινό «ψέκασμα» κι όχι τα τρέιλς στον ουρανό...

* Αναγνωρίζω ότι ανάλογες φήμες για «Γαλαξιακές Συνομοσπονδίες» και προσπάθεια ενημέρωσης και συνεννόησης με τον ΟΗΕ έγιναν και από... Έλληνες γύρω στο 1947! Υπήρχε και κάποια σχετική δραστηριότητα με άξονα το Βόλο μέχρι πριν 20 πάνω κάτω χρόνια, συνεχίστηκε μεν και πιο πρόσφατα αλλά με παλαβωμάρες σε βαθμό γελοιότητος. Το πράγμα εκείνο «εκφυλίστηκε» αργότερα με τις φημολογίες για Ε, δρακονιανούς και ανδρομέδιους, το αφήνω με ερωτηματικό και βρίσκω ότι αξίζει εξέταση αλλά η γενική πορεία, οι λεπτομέρειες και η αποτυχία «προφητειών» μάλλον δείχνουν προς ‘φαντασίωση’ (Σημ. Δεν εννοώ ότι ο άνθρωπος δεν «είδε» πράγματα ή δεν άκουσε «φωνές». Μάλλον εκάτι είδε και άκουσε, αλλά για να δεχτούμε ότι ήταν αυτό που λέει ότι είδε και άκουσε θέλει κάτι παραπάνω από αποτυχημένες προφητείες και λεπτομέρειες ιστορίας Επιστημονικής Φαντασίας.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 15:48:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
panpam
Παρατήρηση: οι πηγές απ'όπου προέρχονται όλες αυτές οι... "πληροφορίες" είναι αποκλειτικά αμερικάνικες. Τυχαίο;

Σε HD είναι βεβαίως κυρίως αμερικανικές.

Ωστόσο, υπάρχουν Βρετανικές, Ολλανδικές, Βελγικές, Φινλανδικές, Νορβηγικές, Βραζιλιάνικες, Μεξικανικές, Πορτογαλικές, Νοτιοαφρικανικές, Αυστραλιανές, Καναδικές, Ιαπωνικές, Κορεατικές, Ρωσικές, Λιθουανικές, Ουκρανικές, Βουλγαρικές, Ιταλικές, και αυτές, όσον αφορά μόνο σε χώρες με επίσημες αναφορές μέσω αντίστοιχων κυβερνητικών και στρατιωτικών -ως εκ τούτου επίσημων- πηγών.

Επίσης δεν κάνουμε αναφορές στην πληθώρα εξομολογήσεων των καθ'ύλη αρμοδίων αστροναυτών και πάσης φύσεως συμμετεχόντων σε διαστημικά προγράμματα.

Φυσικά δεν βάζουμε στο παιχνίδι τις προιστορικές σχεδιαστικές αναφορές, αλλά και τις αναφορές αρχαίων ιστορικών και θρησκευτικών κειμένων, αλλά και πιό πρόσφατων, καθώς επίσης και τις εικαστικές υποδείξεις ανά τους αιώνες, ενώ σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουμε τις αρχιτεκτονικές και μηχανολογικές ενδείξεις.

Αυτά για αρχή. Άλλο?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 16:02:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
panpam τι ακριβώς δεν κατάλαβες; ακριβώς ποίο πάνω γράφω,

quote:

Τα 3 πρώτα που αναφέρω, πραγματικά δεν με ενδιαφέρουν, δεν με ενδιαφέρει τι χρώμα, τι σχήμα ή τι μέγεθος έχουν τα πλάσματα του σύμπαντος, εξ’ άλλου και στον πλανήτη μας ζουν εκατομμύρια πλάσματα, διαφόρων μεγεθών, χρωμάτων και σχημάτων και δεν μας ενοχλεί, ή θα έπρεπε να μην μας ενοχλεί καθόλου αυτή η συμβίωση, όλοι πλάσματα του ίδιου «Θεού» ήμαστε.

Και αμέσως μετά γράφω,

Το πρόβλημα δεν είναι οι εξωγήινοι, αυτοί προσπαθούν να κάνουν την οποιαδήποτε δουλεία τους, το πρόβλημα ήμαστε εμείς.


Σε παρακαλώ αν θέλεις μου γράφεις σε μία πρόταση τι σημαίνει, τι είναι, για σένα ο «Θεός», δεν έχω πρόβλημα αν θες πάρε την βοήθεια των φίλων σου ή ακόμη και την βοήθεια του κοινού.

Συγνώμη αλλά σε ψάχνω στα λευκά πλήκτρα του πιάνου, σε ψάχνω στα μαύρα πλήκτρα, σε ψάχνω στις χαραμάδες και δεν σε βρίσκω πουθενά.

Σου υπόσχομαι ότι μόλις μου γράψεις τι σημαίνει «Θεός» για σένα, θα σου γράψω, τι σημαίνει «Θεός» για μένα, μήπως και βρεθούμε κάπου.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 16:03:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
panpam
Παρατήρηση: οι πηγές απ'όπου προέρχονται όλες αυτές οι... "πληροφορίες" είναι αποκλειτικά αμερικάνικες. Τυχαίο;

Σε HD είναι βεβαίως κυρίως αμερικανικές.

Ωστόσο, υπάρχουν Βρετανικές, Ολλανδικές, Βελγικές, Φινλανδικές, Νορβηγικές, Βραζιλιάνικες, Μεξικανικές, Πορτογαλικές, Νοτιοαφρικανικές, Αυστραλιανές, Καναδικές, Ιαπωνικές, Κορεατικές, Ρωσικές, Λιθουανικές, Ουκρανικές, Βουλγαρικές, Ιταλικές, και αυτές, όσον αφορά μόνο σε χώρες με επίσημες αναφορές μέσω αντίστοιχων κυβερνητικών και στρατιωτικών -ως εκ τούτου επίσημων- πηγών.

Επίσης δεν κάνουμε αναφορές στην πληθώρα εξομολογήσεων των καθ'ύλη αρμοδίων αστροναυτών και πάσης φύσεως συμμετεχόντων σε διαστημικά προγράμματα.

Φυσικά δεν βάζουμε στο παιχνίδι τις προιστορικές σχεδιαστικές αναφορές, αλλά και τις αναφορές αρχαίων ιστορικών και θρησκευτικών κειμένων, αλλά και πιό πρόσφατων, καθώς επίσης και τις εικαστικές υποδείξεις ανά τους αιώνες, ενώ σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουμε τις αρχιτεκτονικές και μηχανολογικές ενδείξεις.

Αυτά για αρχή. Άλλο?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


Κανείς από αυτούς δεν λέει τίποτα για "Γαλακτική Συνομοσπονδία" ή "Γαλαξιακή συνομοσπονδία" και "Πλειάδιους" ή για "Λασέρτα";;; όλοι όσοι αναφέρεις αναπαράγουν φημολογίες που συνήθως ξεκίνησαν από την Αμερική. Αυθεντικές - προ-ιντερνετικές αναξάρτητες από ΗΠΑ πηγές έχω βρει ελάχιστες (κι αυτές βλέπω αγνοούνται)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 16:05:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
panpam
Νομίζω ότι ορισμένοι θέλουν να πιστεύου στα διάφορα που κυκλοφορούν, άσχετα με το αν αληθεύουν ή όχι, λες και κάθε τι που γράφει μια σελίδα είναι και σωστό. Πρέπει να το πω; Ας το πω:
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και όλα αυτά που γράφτηκε πως «μάθαμε» είναι ουσιαστικά ψεύτικα.

Πάρα πολύ εύστοχη παρατήρηση.

Υ.Γ. Εκτός κι αν πρέπει ο Ομπάμα να μαζέψει όλους τους επιφανείς επιστήμονες του κόσμου, να τους κλειδώσει σε ένα πανεπιστήμιο, και να τους επιτρέψει να βγούν, μόνο αν και εφόσον συναποφασίσουν τι από όλα αυτά είναι σωστό και ακριβές, και τι όχι...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 16:13:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
panpam
Νομίζω ότι ορισμένοι θέλουν να πιστεύου στα διάφορα που κυκλοφορούν, άσχετα με το αν αληθεύουν ή όχι, λες και κάθε τι που γράφει μια σελίδα είναι και σωστό. Πρέπει να το πω; Ας το πω:
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και όλα αυτά που γράφτηκε πως «μάθαμε» είναι ουσιαστικά ψεύτικα.

Πάρα πολύ εύστοχη παρατήρηση.

Υ.Γ. Εκτός κι αν πρέπει ο Ομπάμα να μαζέψει όλους τους επιφανείς επιστήμονες του κόσμου, να τους κλειδώσει σε ένα πανεπιστήμιο, και να τους επιτρέψει να βγούν, μόνο αν και εφόσον συναποφασίσουν τι από όλα αυτά είναι σωστό και ακριβές, και τι όχι...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


Στηρίζω τις παρατηρήσεις μου πιο πάνω σε κάτι χειροπιαστό - αντιφάσεις πχ μη-επιβεβαίωση 'προφητειών' - δεν επικαλέστηκα κανέναν επιστήμονα:
Αλλά κοιτάζοντας βλέπει κανείς ότι τέτοιες φήμες ύπήρχαν από το 1945-1955 επίσης, ίδιες «λεπτομέρειες» και «μήνυμα» (θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο κτλ) αλλά...! Οι «φυλές» ήταν από την Αφροδίτη, τον Ερμή κτλ.
Νέα ευρήματα μεταξύ 1956-1970 έθαψαν εκείνες τις φήμες (γιατί ήταν πια γνωστό πόσο αφιλόξενοι πλανήτες είναι) και οι προελεύσεις σπρώχτηκαν μακρύτερα ανάμεσα στα άστρα.

Κατά καιρούς τέτοιες πληροφορίες ερχόταν και με γαρνιτούρα «προφητείες» καλές («ανακάλυψη του ‘φάρμακου’ (!?) για τον καρκίνο σε 1-2 χρόνια) ή κακές (θα γίνει σεισμός και θα βουλιάζει η Καλιφόρνια ενώ θα ανδυθεί ή Ατλαντίδα!)
Μήπως να πω ότι τέτοιες «προφητείες» ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν; Περιττό.

Αν ξέρεις αλλιώς για τα πιο πάνω δεν έχεις παρά να το γράψεις.

ΥΓ Σολ - εδώ μιλάμε για άλλο θέμα τα περί Θεού στα αντίστοιχα τόπικ ευχαρίστως.

Edited by - panpam on 10/10/2013 16:14:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 16:15:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
panpam

quote:
Κανείς από αυτούς δεν λέει τίποτα για "Γαλακτική Συνομοσπονδία" ή "Γαλαξιακή συνομοσπονδία" και "Πλειάδιους" ή για "Λασέρτα";;; όλοι όσοι αναφέρεις αναπαράγουν φημολογίες που συνήθως ξεκίνησαν από την Αμερική. Αυθεντικές - προ-ιντερνετικές αναξάρτητες από ΗΠΑ πηγές έχω βρει ελάχιστες (κι αυτές βλέπω αγνοούνται)

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σου είχα πει σε προηγούμενη σελίδα, πως πριν αρχίσεις να κουτσουλίζεις και σε αυτήν την μεριά του forum, καλό θα ήταν αφού παρακολουθήσεις πρώτα, να ψάξεις. Προφανώς δεν το έκανες, κι έχεις μείνει με την εντύπωση που έχεις.
Αλλά είπαμε, οι γνώμες είναι όσες και οι κωλοτρυπίδες, ειδικά δε, στον βαθμό που είναι και τζάμπα*...

*Στις εποχές προ ίντερνετ, που τίποτα δεν ήταν τζάμπα, και όλα ήταν πιό δύσκολα και δαπανηρά, υπήρχαν άνθρωποι που κατανάλωσαν χρόνο και χρήμα για να φτάσουν στα όποια συμπεράσματά τους. Κάτι δηλαδή, που για σένα αποτελεί λεπτομέρεια.

Υ.Γ. Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω της ατμοσφαίρας ναούμ. Αθάνατος Βασίλης Τριανταφυλλίδης...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 16:18:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
panpam
quote:
Στηρίζω τις παρατηρήσεις μου πιο πάνω σε κάτι χειροπιαστό - αντιφάσεις πχ μη-επιβεβαίωση 'προφητειών' - δεν επικαλέστηκα κανέναν επιστήμονα:
Αλλά κοιτάζοντας βλέπει κανείς ότι τέτοιες φήμες ύπήρχαν από το 1945-1955 επίσης, ίδιες «λεπτομέρειες» και «μήνυμα» (θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο κτλ) αλλά...! Οι «φυλές» ήταν από την Αφροδίτη, τον Ερμή κτλ.
Νέα ευρήματα μεταξύ 1956-1970 έθαψαν εκείνες τις φήμες (γιατί ήταν πια γνωστό πόσο αφιλόξενοι πλανήτες είναι) και οι προελεύσεις σπρώχτηκαν μακρύτερα ανάμεσα στα άστρα.

Κατά καιρούς τέτοιες πληροφορίες ερχόταν και με γαρνιτούρα «προφητείες» καλές («ανακάλυψη του ‘φάρμακου’ (!?) για τον καρκίνο σε 1-2 χρόνια) ή κακές (θα γίνει σεισμός και θα βουλιάζει η Καλιφόρνια ενώ θα ανδυθεί ή Ατλαντίδα!)
Μήπως να πω ότι τέτοιες «προφητείες» ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν; Περιττό.

Αν ξέρεις αλλιώς για τα πιο πάνω δεν έχεις παρά να το γράψεις.

ΥΓ Σολ - εδώ μιλάμε για άλλο θέμα τα περί Θεού στα αντίστοιχα τόπικ ευχαρίστως.


Πόσα θες να μας τρελάνεις? Πόσα?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 16:32:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

panpam
quote:
Στηρίζω τις παρατηρήσεις μου πιο πάνω σε κάτι χειροπιαστό - αντιφάσεις πχ μη-επιβεβαίωση 'προφητειών' - δεν επικαλέστηκα κανέναν επιστήμονα:
Αλλά κοιτάζοντας βλέπει κανείς ότι τέτοιες φήμες ύπήρχαν από το 1945-1955 επίσης, ίδιες «λεπτομέρειες» και «μήνυμα» (θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο κτλ) αλλά...! Οι «φυλές» ήταν από την Αφροδίτη, τον Ερμή κτλ.
Νέα ευρήματα μεταξύ 1956-1970 έθαψαν εκείνες τις φήμες (γιατί ήταν πια γνωστό πόσο αφιλόξενοι πλανήτες είναι) και οι προελεύσεις σπρώχτηκαν μακρύτερα ανάμεσα στα άστρα.

Κατά καιρούς τέτοιες πληροφορίες ερχόταν και με γαρνιτούρα «προφητείες» καλές («ανακάλυψη του ‘φάρμακου’ (!?) για τον καρκίνο σε 1-2 χρόνια) ή κακές (θα γίνει σεισμός και θα βουλιάζει η Καλιφόρνια ενώ θα ανδυθεί ή Ατλαντίδα!)
Μήπως να πω ότι τέτοιες «προφητείες» ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν; Περιττό.

Αν ξέρεις αλλιώς για τα πιο πάνω δεν έχεις παρά να το γράψεις.

ΥΓ Σολ - εδώ μιλάμε για άλλο θέμα τα περί Θεού στα αντίστοιχα τόπικ ευχαρίστως.


Πόσα θες να μας τρελάνεις? Πόσα?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


Αν πραγματικά πιστεύεις ότι οι...
quote:

Πλειάδιοι και Γαλαξιακή συνομοσπονδία

...
Διαθέτουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά, άνδρες και γυναίκες, είναι πολύ ωραίοι για τα δικά μας γούστα, αλλά και πολύ φιλάρεσκοι και ψηλομύτες και έχουν μεγάλη μανία με την εμφάνιση τους, την ομορφιά γενικά και το σεξ....
...


Δε νομίζω να θέλεις η να χρειάζεσαι τη βοήθειά μου γι'αυτό.
Αλλά προσπάθησε να δεις τι λέω.
1955 - ψηλοί ξαθοί (και ξανθιές) "εξωγήινοι" θέλουν να σώσουν την ανθρωπότητα από την αυτοκαταστροφή - έρχονται από την Αφροδίτη!
1966 - Η Αφροδίτη αποδεικνύεται μη-κατοικήσιμη
~1985-2005 - οι ψηλοί ξαθοί (και ξανθιές) "εξωγήινοι" που θέλουν να σώσουν την ανθρωπότητα από την (αυτο;)καταστροφή ξανάρχονται αλλά τώρα είναι από τις Πλειάδες....
Δε βλέπεις κάτι που 'βρωμάει' σ'αυτά;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 16:39:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
panpam

Έχεις προγραμματίσει όλη σου την ύπαρξη, ωστε να λειτουργεί αυστηρά και μόνο εντός ενός θεολογικοθρησκευτικού νέφους. Όσον αφορά σε εμένα, καλά κάνεις, και μαγκιά σου. Αυτό όμως έχει και συνέπειες.

Από τη μία, ερμηνεύεις τα πάντα στα πλαίσια αυτού του νέφους, και από την άλλη, σε ότι και να δεις ή να ακούσεις, αναζητάς τέτοιου είδους αναφορές, μόνο και μόνο, γιατί είναι ο δικός σου νεφοσκεπής τρόπος να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Αυτό δεν είναι μαγκιά σου, αλλά απλή αναπηρία.

Είναι εντελώς χαρακτηριστικό, οτι από όλα όσα πραγματευόμαστε εδώ, το μόνο που έχεις να παρατηρήσεις, είναι οι δήθεν προφητείες κάποιων βαρεμένων. Αυτές σου είναι αρκετές για να θεωρήσεις το όλο ζήτημα παραπληροφόρηση και ψεύδος.

Διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλον.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 16:45:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

panpam

Έχεις προγραμματίσει όλη σου την ύπαρξη, ωστε να λειτουργεί αυστηρά και μόνο εντός ενός θεολογικοθρησκευτικού νέφους. Όσον αφορά σε εμένα, καλά κάνεις, και μαγκιά σου. Αυτό όμως έχει και συνέπειες.

Από τη μία, ερμηνεύεις τα πάντα στα πλαίσια αυτού του νέφους, και από την άλλη, σε ότι και να δεις ή να ακούσεις, αναζητάς τέτοιου είδους αναφορές, μόνο και μόνο, γιατί είναι ο δικός σου νεφοσκεπής τρόπος να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Αυτό δεν είναι μαγκιά σου, αλλά απλή αναπηρία.

Είναι εντελώς χαρακτηριστικό, οτι από όλα όσα πραγματευόμαστε εδώ, το μόνο που έχεις να παρατηρήσεις, είναι οι δήθεν προφητείες κάποιων βαρεμένων. Αυτές σου είναι αρκετές για να θεωρήσεις το όλο ζήτημα παραπληροφόρηση και ψεύδος.

Διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλον.
...


προσπάθησε να δεις τι λέω.
1955 - ψηλοί ξαθοί (και ξανθιές) "εξωγήινοι" θέλουν να σώσουν την ανθρωπότητα από την αυτοκαταστροφή - έρχονται από την Αφροδίτη!
1966 - Η Αφροδίτη αποδεικνύεται μη-κατοικήσιμη
~1985-2005 - οι ψηλοί ξαθοί (και ξανθιές) "εξωγήινοι" που θέλουν να σώσουν την ανθρωπότητα από την (αυτο;)καταστροφή ξανάρχονται αλλά τώρα είναι από τις Πλειάδες....
Δε βλέπεις κάτι που 'βρωμάει' σ'αυτά;

ΥΓ Επισημαίνω κάποια πράγματα από τα οποία "κρέμονται" πολλά από τα συμπεράσματα. Αφού αυτά είναι αναληθή... τι να σκεφτώ για τα συμπεράσματα;

Edited by - panpam on 10/10/2013 16:51:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 16:52:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
panpam

quote:
1955 - ψηλοί ξαθοί (και ξανθιές) "εξωγήινοι" θέλουν να σώσουν την ανθρωπότητα από την αυτοκαταστροφή - έρχονται από την Αφροδίτη!
1966 - Η Αφροδίτη αποδεικνύεται μη-κατοικήσιμη
~1985-2005 - οι ψηλοί ξαθοί (και ξανθιές) "εξωγήινοι" που θέλουν να σώσουν την ανθρωπότητα από την (αυτο;)καταστροφή ξανάρχονται αλλά τώρα είναι από τις Πλειάδες....

^
Ο κώνωπας.

Αθεράπευτος, έτσι? Εκ πεποιθήσεως...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 17:02:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

panpam

quote:
1955 - ψηλοί ξαθοί (και ξανθιές) "εξωγήινοι" θέλουν να σώσουν την ανθρωπότητα από την αυτοκαταστροφή - έρχονται από την Αφροδίτη!
1966 - Η Αφροδίτη αποδεικνύεται μη-κατοικήσιμη
~1985-2005 - οι ψηλοί ξαθοί (και ξανθιές) "εξωγήινοι" που θέλουν να σώσουν την ανθρωπότητα από την (αυτο;)καταστροφή ξανάρχονται αλλά τώρα είναι από τις Πλειάδες....

^
Ο κώνωπας.

Αθεράπευτος, έτσι? Εκ πεποιθήσεως...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


Δηλαδή δεν το βλέπεις...
μην αφήνεις να σε τυφλώνει η τυχόν διαφωνία σου με μένα σε άλλο θέμα. Σ'αυτό έκανα μια παρατήρηση και αποφεύγεις να πάρεις θέση.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 17:18:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
panpam

Δεν διαφωνώ μαζί σου σε κάποιο άλλο θέμα, ιδίως αν εννοείς τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις. Αυτές μου είναι απολύτως σεβαστές, και ποτέ εδώ μέσα δεν έχω καταφερθεί εναντίον κάποιου επειδή είναι χριστιανός, άθεος, παγανιστής ή αγνωστικιστής. Να σκεφτείς πως η ίδια μου η μητέρα είναι θρησκευόμενη καθολική, και κατά την διάρκεια της δικής τους σαρακοστής, εγώ την πηγαίνω στην εκκλησία τους. Το έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές αυτό, και πλέον με κουράζει κιόλας.

Προσπαθώ να σου πω, πως αυτού του τύπου οι αστοχίες με πράσινα ανθρωπάκια, εξωγήινες θεραπείες και σωτηρίες και ότι άλλο, είναι απλώς ο κώνωπας της γνωστής έκφρασης.
Από πίσω υπάρχει όχι απλώς μία κάμηλος, αλλά ολόκληρα καραβάνια. Στην εξέλιξη του θέματος, θα παραθέσω φωτογραφίες, πίνακες, σπηλαιογραφίες, τοπογραφικά και ότι άλλο έχω τον χρόνο να επεξεργαστώ και να σχολιάσω. Το θέμα είναι τεράστιο, τόσο σε γεωγραφική έκταση, όσο και σε χρονική.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3360 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 18:26:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πέρα απο τις "αμερικανιές" panpam υπάρχει προφανώς και η αλήθεια,
η οποία δεν έχει να κάνει με ακραίες θεωρήσεις είτε αυτές είναι θρησκευτικές είτε υπερβολικά "ελαφρές"
Όταν βέβαια λέμε "αλήθεια", δεν είναι κατ'αναγκη η "γνώση"
μια και θεωρίες υπάρχουν πολλές, και αν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο μπορεί να βρεις χιλιάδες "φυλές",
ο καθένας βλέπει ενα όνειρο, και διατυπώνει μια θεωρία,
κανείς δεν του το απαγορεύει...

Απο εκεί και πέρα (προσωπική εκτίμηση) μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να συγκατοικούμε με εξωγήινους,
ακόμα και το ότι είμαστε σε "διαπραγματεύσεις" μαζί τους, μου μοιάζει μη εφικτό.

Απο την άλλη, δεν κρύβω οτι είμαι απο τους πιο ένθερμους υποστηριχτές της ύπαρξης εξωγήινης ζωής, οχι μόνο σε μορφή μικροβίων ή πανίδας, αλλά και ανεπτυγμένων πολιτισμών.
(ανώτερων ή κατώτερων του δικού μας (?) πιστεύω και τα δυο)

Πριν απο 18 περίπου χρόνια είχα την χαρά και την τιμή να συνομιλήσω αρκετές φορές με τον αείμνηστο Σωκράτη Αικατερινίδη
έναν εραστή της έρευνας που αγαπούσε πάρα πολύ αυτο που εκανε,
πρόθυμος να σε μυήσει και να σε βάλει σε τροχιά αναζήτησης.
Για να μην πολυλογούμε, σε μια απο τις συζητήσεις μας
(εγω τοτε με πολλές πολλές ενστάσεις επι των θεωριών του)
θυμάμαι που μου έλεγε:
"ελπίζω να δικαιωθώ, και να μάθω κι εγώ, εν ζωή, τι τελικά ισχύει"

Που θέλω να καταλήξω
Για έμενα εξωγήινοι υπάρχουν, και γιατι οχι να είναι εκατομμύρια διαφορετικοί
το αν κάποιοι ήρθαν κάποτε στη γη, κι αυτο τείνω να το αποδεχτώ,
μια και υπάρχουν αρκετά στοιχεία απο το "πέρασμα" τους ή ακόμα και απο την παρέμβαση τους στην εξέλιξη μας.

Τα παραπάνω ομως, οπως και εκατοντάδες αλλα ερωτήματα, είναι δύσκολο να βρεθούν απαντήσεις,
ολα είναι στη σφαίρα της θεωρίας, κι εκει θα παραμείνουν,
μεχρι οι επόμενες γενιές να ανακαλύψουν τέτοιους πολιτισμούς ή να μας (ξανά)ανακαλύψουν αυτοίnot asked to learn how deep the secrets ... there are no
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 18:29:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
...
quote:

panpam
Παρατήρηση: οι πηγές απ'όπου προέρχονται όλες αυτές οι... "πληροφορίες" είναι αποκλειτικά αμερικάνικες. Τυχαίο;


ΛΑΘΟΣ και το CERN και το ITER είναι διεθνής προσπάθειες και έχουν ως έδρα τους την Ευρώπη.Και είπαν CERN κτλ τίποτα για "Γαλακτική Συνομοσπονδία" ή "Γαλαξιακή συνομοσπονδία" και "Πλειάδιους";;; Δεν νομίζω! ή για "Λασέρτα";;; Το να πετάνε αρχικά CERN, ITER και τέτοια ανάμεσα σε άλλα για "100 διαφορετικές φυλές εξωγήινων" είναι τέχνασμα για να δοθεί 'κύρος' στην παραπληροφόρηση.

Νομίζω ότι ορισμένοι θέλουν να πιστεύου στα διάφορα που κυκλοφορούν, άσχετα με το αν αληθεύουν ή όχι, λες και κάθε τι που γράφει μια σελίδα είναι και σωστό. Πρέπει να το πω; Ας το πω:
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και όλα αυτά που γράφτηκε πως «μάθαμε» είναι ουσιαστικά ψεύτικα.

Η φημολογίες για Πλειάδιους και Γαλαξιακές Συνομοσπονδίες* δεν είναι καινούργιες, ούτε για ψηλές & κοντές «φυλές».
Είδες κάτι; Δεν αμφιβάλω, αλλά αν προσπαθείς να βρεις τι είδες, ψάχνοντας στις φημολογίες δεν είναι ο δρόμος.
Κατ’αρχής είναι τόση η παραπληροφόρηση ώστε να μην ξέρεις τι να πιστέψεις.
Αλλά κοιτάζοντας βλέπει κανείς ότι τέτοιες φήμες ύπήρχαν από το 1945-1955 επίσης, ίδιες «λεπτομέρειες» και «μήνυμα» (θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο κτλ) αλλά...! Οι «φυλές» ήταν από την Αφροδίτη, τον Ερμή κτλ.
Νέα ευρήματα μεταξύ 1956-1970 έθαψαν εκείνες τις φήμες (γιατί ήταν πια γνωστό πόσο αφιλόξενοι πλανήτες είναι) και οι προελεύσεις σπρώχτηκαν μακρύτερα ανάμεσα στα άστρα.

Κατά καιρούς τέτοιες πληροφορίες ερχόταν και με γαρνιτούρα «προφητείες» καλές («ανακάλυψη του ‘φάρμακου’ (!?) για τον καρκίνο σε 1-2 χρόνια) ή κακές (θα γίνει σεισμός και θα βουλιάζει η Καλιφόρνια ενώ θα ανδυθεί ή Ατλαντίδα!)
Μήπως να πω ότι τέτοιες «προφητείες» ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν; Περιττό.

Πηγή πάντα οι Αμερική. Νομίζω ότι τέτοιου είδους παραπληροφόρηση είναι το αληθινό «ψέκασμα» κι όχι τα τρέιλς στον ουρανό...

* Αναγνωρίζω ότι ανάλογες φήμες για «Γαλαξιακές Συνομοσπονδίες» και προσπάθεια ενημέρωσης και συνεννόησης με τον ΟΗΕ έγιναν και από... Έλληνες γύρω στο 1947! Υπήρχε και κάποια σχετική δραστηριότητα με άξονα το Βόλο μέχρι πριν 20 πάνω κάτω χρόνια, συνεχίστηκε μεν και πιο πρόσφατα αλλά με παλαβωμάρες σε βαθμό γελοιότητος. Το πράγμα εκείνο «εκφυλίστηκε» αργότερα με τις φημολογίες για Ε, δρακονιανούς και ανδρομέδιους, το αφήνω με ερωτηματικό και βρίσκω ότι αξίζει εξέταση αλλά η γενική πορεία, οι λεπτομέρειες και η αποτυχία «προφητειών» μάλλον δείχνουν προς ‘φαντασίωση’ (Σημ. Δεν εννοώ ότι ο άνθρωπος δεν «είδε» πράγματα ή δεν άκουσε «φωνές». Μάλλον εκάτι είδε και άκουσε, αλλά για να δεχτούμε ότι ήταν αυτό που λέει ότι είδε και άκουσε θέλει κάτι παραπάνω από αποτυχημένες προφητείες και λεπτομέρειες ιστορίας Επιστημονικής Φαντασίας.


Πρώτον καταρχήν το τι είδαμε εγώ και ο sol-mix είναι μαρτυρίες για δύο διαφορετικά είδη.

Δεύτερον ο sol-mix μίλησε για δικιά του προφητεία και όχι ότι του δώσανε αυτοί.

Τρίτον θα σου μιλήσω εγώ για την δικιά μου προφητεία, δεν πιστεύω ότι ανήκουμε στους δυνατούς του γαλαξία είμαστε πάρα πολύ και είμαστε άνθρωποι.

Δυστυχώς το ότι έχουμε μείνει πίσω στην τεχνολογία πιστεύω ότι είναι ένας παράγοντας το ότι δεν ξέρουν τι να κάνουνε με εμάς, εδώ καταστρέφουμε οι ίδιοι το πλανήτης μας και δεύτερον δεν κυβερνούμαστε από Σοφούς αλλά άπληστους.

Οπότε αν ήμασταν και εμείς στην γαλαξιακή ομοσπονδία ποιος θα μας αντιπροσώπευε;

Όσο για το μπονζόνιο πριν ανακαλυφθεί το 2010 για να στηρίξω αυτό που είπα παραπάνω, είχαν πει όταν πρώτο ξεκίνησε το πείραμα, ότι μπορεί και να άνοιγε μία μικρή μαύρη τρύπα, αλλά θα ήταν ελεγχόμενη και δεν λογάριασαν τις συνέπειες και μετέπειτα δεν μάθαμε τίποτα για το τι έγινε, για το καλό της επιστήμης.

Και ναι το ανθρώπινο είδος επειδή και είναι και αδύναμο προς το παρόν πιστεύω και εγώ ότι το στηρίζουν, (βέβαια υπάρχουν και οι αντιρρησίες) μην νομίζεται όμως μεμονωμένα τον κάθε άνθρωπο όπως πιστεύουν μερικοί.

Κάτι τελευταίο το θέμα είναι τι γίνεται στην γη αν το καλοσκεφτείτε όταν αλλάζει ο αρχηγός της ομοσπονδίας, εκτός βέβαια αν δεν αλλάζει.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 21:00:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Panpam και Αλέξανδρε

Δεν έχετε τα προσόντα, να εκφράζετε, οποιαδήποτε ένσταση, διαμαρτυρία, ερώτηση περι πηγής και εν γένει, να καταφέρεσθε εναντίον οποιουδήποτε αναρτεί θέματα, περι εξωγήϊνων και άλλων νοημόνων μορφών ζωής!

Και αυτο επειδή, όπως πιο πάνω αναφέρθηκε, ζείτε, σκέπτεσθε, κρίνετε, αντιλαμβάνεσθε, μέσα σε ένα θεοκρατικό νέφος.Τα πάντα όλα για σας, αρχίζουν και τελειώνουν υπο θρησκευτικό πρίσμα.
Υπο πρίσμα super wow ανοησίας, θα έλεγα εγώ.

Αμφιβάλλετε για την ύπαρξη Πλειάδειων, ενώ δέχεσθε ανεπιφύλακτα και υπο καθεστώς λατρείας και ένθερμης πίστης, θεούς, πνεύματα, υιούς της ανθρωπότητας, αγίους, θαυματοποιούς, ιεράρχες με κλανόλα κ.λ.π.

Χρησιμοποιείτε ώς πηγές, "θεόπνευστα" κείμενα, πομπώδεις ρήσεις αμόρφωτων βοσκών και ψαράδων, κείμενα ομοίων σας θρησκόληπτων ιεραρχών, που απεβίωσαν αφήνοντας "παρακαταθήκη" τις εμφανέστατες ανοησίες τους και πάνω σε αυτά τα σαθρά οικοδομήματα, έχετε στήσει μια ολόκληρη κομπίνα παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης του ανθρωπίνου γένους.

Σε αντιδιαστολή των ανωτέρω, εμφανίζεσθε ώς επικριτές των εξωγήϊνων φυλών, αρνητές της ιστορικής παρακαταθήκης των ανθρώπων που έζησαν σε βάθος χιλιετιών στον πλανήτη, αγνοείτε ευρήματα που δεν αποδεικνύουν βέβαια 100% αυτα που λέμε εδώ, αλλά έχουν την δύναμη σε οδηγήσουν, τουλάχιστον σε αναζήτηση, σκέψη, αμφιβολία, έρευνα και πιθανές εκδοχές.
Κάτι που το νέφος σας, δεν επιτρέπει.Οτιδήποτε έξω απο την διδασκαλία των οβριών Πατεράδων σας, είναι ρηξικέλευθρο και σατανικό.

Π.χ:
Μιλάμε εδώ, για εξωγήϊνα σκάφη, με παρουσία στον πλανήτη, προ αμνημονεύτων χρόνων.
Τι είμαστε?
Τρελοί, πνευματικά ανάπηροι, αμόρφωτοι, βλάκες? Τι απο όλα αυτα?
Πως μας χαρακτηρίζετε, που ζούμε έξω απο το μολυσμένο σας νέφος?

Τα λέμε επειδή έχουμε κάποια χειροπιαστά ευρήματα, τα οποία άν δεν είναι αποδείξεις, είναι τουλάχιστον ενδείξεις!!

Παράδειγμα, οι τοιχογραφίες των σπηλαίων της "λίθινης" εποχής εμφανίζουν ιπτάμενα σκάφη.Το ίδιο αιγυπτιακοί τύμβοι και πέτρινα μνημεία της Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής κ.α.
Απλά τρισδιάτατα ευρήματα και όχι θεόπνευστες κουλτουριάκες δεσμευτικές γραφές.Αυτα ερευνούμε και πάνω σε αυτα βασίζουμε, κάποιες απο τις πιθανές υποθέσεις μας.

Εσείς έχετε ευρήματα?
Καμιά κιβωτό, τίποτα άλλα όπως Κήπους Εδέμ, παραδείσους, κολάσεις, φωτογραφίες, έστω μια απλή κοτρώνα που να δείχνει κάτι?
Δεν μιλώ για ογκώδεις κατασκευές τις οποίες μπορούμε να παρουσιάσουμε εμείς οι τρελοί, αλλά να, ένα παλιολίθαρο που να δείχνει έστω κάτι απο την διαχρονική απάτη του θεού σας?


Με ποιό δικαίωμα λοιπόν, αμφισβητείτε, τις δικές μας θέσεις, οι οποίες στηρίζονται και κάπου, σε αντίθεση με τις αερόβιες δικές σας?

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:
Εμείς δεν λατρεύουμε, δεν προσκυνάμε, δεν θυσιάζουμε, δεν πολεμάμε, υπέρ των πιθανοτήτων που διαπραγματευόμαστε στο παρόν.

Πρόκειται για εξέταση, όλων των πιθανών σεναρίων, όσων μπορούμε να σκεφθούμε, βασισμένοι σε ενδείξεις του παρελθόντος, στον νόμο των πιθανοτήτων και φυσικά στην διαίσθησή μας, περι της αλήθειας και της υποκειμενικότητας αυτής!

Δεν μπορώ να ισχυρισθώ, ούτε κανείς απο εμάς, ότι π.χ. οι Ανδρομέδιοι δεν υπάρχουν ή υπάρχουν 100% και πέραν πάσης αμφιβολίας.Μέχρις αποδείξεως, όλα τα σενάρια έχουν θέση στο τραπέζι, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμη και του Θεού σας και του Υιού του.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.
Και ένεκα αυτού, σας κατηγορώ ότι δεν έχετε τα προσόντα, να συζητήσετε μαζί μας.

Στην διάθεσή σας...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 21:17:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
...θα παραθέσω φωτογραφίες, πίνακες, σπηλαιογραφίες, τοπογραφικά και ότι άλλο έχω τον χρόνο να επεξεργαστώ και να σχολιάσω. Το θέμα είναι τεράστιο, τόσο σε γεωγραφική έκταση, όσο και σε χρονική.

Άρα ξέρεις γιατί μιλώ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 21:18:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Panpam και Αλέξανδρε

Δεν έχετε τα προσόντα, να εκφράζετε, οποιαδήποτε ένσταση, διαμαρτυρία, ερώτηση περι πηγής και εν γένει, να καταφέρεσθε εναντίον οποιουδήποτε αναρτεί θέματα, περι εξωγήϊνων και άλλων νοημόνων μορφών ζωής!
...


Good evening, Clarice.

Δεν πιστεύω να σε πειράζει να σε φωνάζω Clarice – το νικομαχος είναι τόσο...ξεπερασμένο «αρχαίο».... και αντιφατικό επίσης... νικάς τη μάχη ή μάχεσαι τη νίκη; (το δεύτερο υποθέτω βλέποντας την επιχειρηματολογία σου).

Dear Clarice, I have followed with enthusiasm the course of your disgrace and public shaming. My own never bothered me...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 21:19:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
panpam

quote:
Άρα ξέρεις γιατί μιλώ

Εγώ ξέρω πολύ καλά. Εσύ?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 21:22:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
panpam

So I am not sure how well I should wish you but I’m sure we’ll have a lot of fun.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 21:30:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sol-Mix

O πόλεμος με τους ανεγκέφαλους...esoγήϊνους, είναι αναπόφευκτος.
Σε κάθε θέμα η παρουσία του θεού είναι απαραίτητη για αυτούς.

Πάντως μπορούμε να συνεχίζουμε την συζήτησή μας και ταυτοχρόνως να...πολεμάμε.

Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν αυτοί!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 21:35:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νικόμαχε.

quote:

Δεν έχετε τα προσόντα, να εκφράζετε, οποιαδήποτε ένσταση, διαμαρτυρία, ερώτηση περι πηγής και εν γένει, να καταφέρεσθε εναντίον οποιουδήποτε αναρτεί θέματα, περι εξωγήϊνων και άλλων νοημόνων μορφών ζωής!

Προσωπικά διαφωνώ με αυτού του τύπου τις τοποθετήσεις. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφραστούν, να σχολιάσουν και να διαφωνήσουν. Ειδικά σε τόσο αιχμηρά ζητήματα, και μάλιστα σε μια περίοδο που πιθανώς να εγκυμονεί εντυπωσιακές εξελίξεις.

Θεωρώ μόνο, πως η συγκεκριμένη κουβέντα πρέπει να γίνεται με ανοιχτό μυαλό, και πέρα από αγκυλώσεις οποιασδήποτε μορφής. Διαφορετικά, το μόνο που θα πετύχουμε, θα είναι μια ακόμα επανάληψη των γνωστών ατέρμονων συζητήσεων περί όνου σκιάς.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 41 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy