ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 - Κινηματογράφος -
 M.Night Shyamalan
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
captain steven
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
130 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/04/2003, 23:31:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αλήθεια παιδία ξέρετε αν ετοιμάζει αυτός ο ταλαντούχος άνθρωπος καμιά καινούργια ταινία στο ίδιο στυλ με τις προηγούμενες?

οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή(ακόμα και φήμη να είναι)

Wolffaced
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
638 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/04/2003, 14:49:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
O άνθρωπος είναι κορυφή. Έχω δει τα Έκτη Αίσθηση και Unbreakable και σκοπεύω να δω και τον Οιωνό. Πιστεύω πως αυτός ο άνθρωπος ανανέωσε το είδος φαντασίας-θρίλερ. Πιστεύω πως αποτέλεσμα αυτής της ανανέωσης ήταν και το Dragon Fly και το Mothman Prophecies που πιστεύω πως είναι επηρεασμένα από τον Shyalaman.

Υπάρχουν φήμες για Unbreakable 2.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

captain steven
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
130 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/04/2003, 22:39:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να τσακιστεις να δεις τον ΟΙΩΝΟ!άλλους δεν τους εντυπωσίασε αλλά εμένα με πόρωσε!είναι πραγματικά καταπληκτικός ο τύπος!

Περιμένω εντυπώσεις μόλις το δεις!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

durden_alie
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Turkey
1532 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2003, 12:34:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους durden_alie  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος durden_alie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ captain steven,
Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τις δύο πρώτες ταινίες του ομολογουμένως ταλαντούχου αυτού σκηνοθέτη. Τόσο η Έκτη Αίσθηση όσο και ο Άφθαρτος (μία κατά τη γνώμη μου παρεξηγημένη ταινία) ήταν εκπληκτικές και, κάτι πολύ σημαντικό, ο σκηνοθέτης έβαλε την προσωπική του σφραγίδα σ' αυτές, δημιουργώντας έτσι, αν και είναι ίσως λίγο πρόωρο να το πούμε, "Σχολή" με ιδιαίτερο ύφος. Η τελευταία του ταινία όμως--ο Οιωνός--δεν έχανε κάπου σε σχέση με τις άλλες δύο; Έχω την εντύπωση ότι ο Shyalaman στην ταινία αυτή δεν προσέθεσε κάτι καινούργιο στο είδος αυτό των ταινιών, αντίθετα τη γέμισε με όλα τα κλασικά κλισέ που τις χαρακτηρίζουν. Έτσι, η ταινία μου φάνηκε ότι από κάπου έμπαζε σε όλη τη διάρκειά της και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού. Δε λέω, δεν ήταν άσχημη, βλέπεται με ευχαρίστηση, αλλά από αυτόν το συγκεκριμένο σκηνοθέτη ίσως περίμενα πολλά περισσότερα. Περιττό να σου πω ότι περίμενα ακόμη και μια άλλη ερμηνεία του φαινομένου των crop-circles που όλοι το αποδίδουν σε εξωγήινους ή ίσως μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος. Συγγνώμη για την κριτική αλλά περιμένω να ακούσω κι από εσένα τί σε εντυπωσίασε τόσο πολύ στην ταινία.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

captain steven
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
130 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2003, 22:56:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αγαπητέ captain steven,
Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τις δύο πρώτες ταινίες του ομολογουμένως ταλαντούχου αυτού σκηνοθέτη. Τόσο η Έκτη Αίσθηση όσο και ο Άφθαρτος (μία κατά τη γνώμη μου παρεξηγημένη ταινία) ήταν εκπληκτικές και, κάτι πολύ σημαντικό, ο σκηνοθέτης έβαλε την προσωπική του σφραγίδα σ' αυτές, δημιουργώντας έτσι, αν και είναι ίσως λίγο πρόωρο να το πούμε, "Σχολή" με ιδιαίτερο ύφος. Η τελευταία του ταινία όμως--ο Οιωνός--δεν έχανε κάπου σε σχέση με τις άλλες δύο; Έχω την εντύπωση ότι ο Shyalaman στην ταινία αυτή δεν προσέθεσε κάτι καινούργιο στο είδος αυτό των ταινιών, αντίθετα τη γέμισε με όλα τα κλασικά κλισέ που τις χαρακτηρίζουν. Έτσι, η ταινία μου φάνηκε ότι από κάπου έμπαζε σε όλη τη διάρκειά της και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού. Δε λέω, δεν ήταν άσχημη, βλέπεται με ευχαρίστηση, αλλά από αυτόν το συγκεκριμένο σκηνοθέτη ίσως περίμενα πολλά περισσότερα. Περιττό να σου πω ότι περίμενα ακόμη και μια άλλη ερμηνεία του φαινομένου των crop-circles που όλοι το αποδίδουν σε εξωγήινους ή ίσως μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος. Συγγνώμη για την κριτική αλλά περιμένω να ακούσω κι από εσένα τί σε εντυπωσίασε τόσο πολύ στην ταινία.Φίλε durden_alie,
Πρώτα απ'ολα συμφωνω μαζί σου σχετικάμε την ταινία ΑΦΘΑΡΤΟΣ και με το ότι θάφτηκε απο κάποιους(κυρίος απο τους κριτικούς,για πιο λόγο όμως?)
Τώρα σχετικά με την ταινία ΟΙΩΝΟΣ οι ερμηνείες ήταν άριστες(περίμενα κατι περισσότερο απο τον Mel Gibson)ακόμη αυτό που με τάραξε πάρα πολύ (μετά την σκηνή που ανοίγουν την τηλεόραση και βλέπουν τους ιπτάμενους δίσκους να στέκονται στους ουρανούς)ήταν η ιδέα πως μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο και σε εμάς!σκέψουτο λιγάκι δεν θα ήταν τρομερό?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Wolffaced
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
638 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2003, 20:29:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Να τσακιστεις να δεις τον ΟΙΩΝΟ!άλλους δεν τους εντυπωσίασε αλλά εμένα με πόρωσε

Το είδα, με πόρωσε και εμένα.

quote:
τη γέμισε με όλα τα κλασικά κλισέ

σωστό αλλά εμένα δεν με πείραξε

quote:
περίμενα ακόμη και μια άλλη ερμηνεία του φαινομένου των crop-circles που όλοι το αποδίδουν σε εξωγήινους ή ίσως μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος

παρομοίως, και εγώ το ίδιο περίμενα

quote:
οι ερμηνείες ήταν άριστες

αν και λίγο με robot έμοιαζαν οι άνθρωποι

quote:
ακόμη αυτό που με τάραξε πάρα πολύ (μετά την σκηνή που ανοίγουν την τηλεόραση και βλέπουν τους ιπτάμενους δίσκους να στέκονται στους ουρανούς)ήταν η ιδέα πως μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο και σε εμάς!σκέψουτο λιγάκι δεν θα ήταν τρομερό

μας προετοιμάζουν , μας προετοιμάζουν
σκέψου σκηνή τον Ευαγγελάτο να δείχνει live τα Α.Τ.Ι.Α και τον Κακαουνάκη να σχολιάζει

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

captain steven
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
130 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2003, 22:48:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

μας προετοιμάζουν , μας προετοιμάζουν
σκέψου σκηνή τον Ευαγγελάτο να δείχνει live τα Α.Τ.Ι.Α και τον Κακαουνάκη να σχολιάζει

Φαντάσου και τη Στεφανίδου να κουτσομπολεύει!
<<Αχ τι εξωγήιναρος ήταν τούτος καλέ!>>

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.09375
Maintained by Digital Alchemy