ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 Υπερφυσικές δυνάμεις
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
NonameKK
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2014, 15:40:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σας!
Είμαι 23 χρονόν, και με ενδιαφέρει το θέμα με τις "Υπερφυσικές Δυνάμεις" του ανθρώπου!
Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά πέρα από αυτά που βλέπουμε....
Το θέμα δεν είναι πως θα τις αναπτύξουμε, αλλά πως θα τις δεχθούμε.

Αυτό που μου κίνεισε το ενδιαφέρον να γράψω, είναι πως μερικές φορές νιώθω ότι έχω κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται...
Παλαιότερα, έβλεπα στον ύπνο μου πρόσωπα τα οποία είχα καιρό να τα δω ή μένανε πολύ μακριά (γνωστοί βέβαια), και στις επόμενες μέρες
έως και την επόμενη, τους έβλεπα να έρχονται στη Πόλη που μένω.
Αυτό έγινε αρκετές φορές.
Εκτός αυτού, συνέχεια βλέπω στον ύπνο μου πως έχω την δύναμη να τρέχω πάρα πολύ γρήγορα, και μόλις το αντιλαμβάνομαι στο όνειρο, μετά δε μπορώ να κάνω χρήση αυτής της ικανότητας. Νιώθω ότι είμαι πολύ αργός.
Αυτό βέβαια είναι απλά ένα όνειρο.... Αλλά στην πραγματικότητα τρέχω πολύ γρήγορα σε σχέση με άλλους ανθρώπους. Για παράδειγμα,
το ρεκόρ για τα 100 μέτρα είναι στα 9 δευτερόλεπτα "απ'ότι έχω διαβάσει", εγώ απροπόνητος το κατάφερα στα 11.
Θα μου πείτε σιγά, απλά τρέχω γρήγορα.... Το θέμα όμως, είναι πως εκείνη την μέρα είχα τράβηγμα στο πίσω μέρος του ποδιού, με αποτέλεσμα να κουτσαίνω ακόμη και όταν περπατούσα. Νιώθω ότι μπορώ να τρέξω ακόμη πιο γρήγορα, αλλά όταν το νιώθω αυτό, χάνω ταχύτητα. Υπάρχουν φίλοι μου, όπου τους λέω να πάμε κόντρα με το μηχανάκι, και στο παρελθόν είχα τρέξει με μηχανάκι, τον άφησα να ξεκινήσει πρώτος μέχρι να πάρει "ροπή" αυτός, και ήμουνα μπροστά για 80 μέτρα, και με πήρε στα 15-20 τελευταία μέτρα που όπως μου είπε, αυτός έπιασε τα 50-60 χιλιόμετρα. Υπήρχαν μπροστά παιδιά, και μου λέγανε πως δε μπορούσανε να δούνε τα πόδια μου καθαρά, αλλά θολά. Αυτό το κατάφερα μόνο εκείνη την μέρα....
Όχι πως αυτό δείχνει κάτι, αλλά πιστεύω πως αυτό είναι κάτι σπάνιο. Διότι είμαι καπνιστής 9 χρόνια και καταφέρνω αυτό....

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2014, 16:19:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Καλησπέρα σας!
Είμαι 23 χρονόν, και με ενδιαφέρει το θέμα με τις "Υπερφυσικές Δυνάμεις" του ανθρώπου!
Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά πέρα από αυτά που βλέπουμε....
Το θέμα δεν είναι πως θα τις αναπτύξουμε, αλλά πως θα τις δεχθούμε. ...
Οι "υπερφυσικές" δυνάμεις που λες - είναι ίσως δυνατότητες που βγαίνουν εκτός του (θεωρούμενου) φυσιολογικού ή "κανονικού".
Δεν είναι μόνο θέμα να "τις δεχτείς" αλλά και να "τις αναπτύξεις" - ουσιαστικά να τις ελέγχεις κι όχι να τις βλέπεις κατα λάθος και μετά ν'αναρρωτιέσαι "πως έγινε τώρα αυτό" και τέλος θέμα είναι και το πως θα τις χρησιμοποιήσεις.

Στην πράξη κάποια πράγματα είναι φαντασιώσεις και ευσεβείς πόθοι και κάποια προσιτά εφόσον τα επιδιώξεις. Αν σ'ενδιαφέρει και το βάλεις σκοπό μπορείς να καλλιεργήσεις και να βελτιώσεις την εκδήλωση εκείνων που σε σένα είναι προσιτά (πχ το τρέξιμο).

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ίσις
Νέο Μέλος

Greece
26 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/06/2014, 15:14:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για να πιστέψει κάποιος σε "υπερφυσικές" δυνάμεις πρέπει να πραγματοποιήσει ένα άλμα που τις διαχωρίζει από την ανθρώπινη λογική.

Με τους κοινωνικούς κανόνες που όλοι μας δεχόμαστε δεν μπορούμε να κατανοήσουμε σε βάθος τίποτα απο αυτά που δεν συμβαδίζουν μαζί τους.

Για αυτό το λόγο κάθε φορά που περιγράφεις πως συνειδητοποιείς εγκεφαλικά αυτό που σου συμβαίνει, η ικανότητα χάνεται. Προσπαθείς να την ελέγξεις με το μυαλό σου και ασυνείδητα την κρίνεις φωνάζοντας πως δεν γίνεται, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό!

Και κάτι που είπε ο Πυθαγόρας:
Το υπερφυσικό είναι η πιο καίρια έκφραση της αλήθειας και το φαινομενικά αδύνατο - όπως συνηθίζουν επιπόλαια να το αποκαλούν-, είναι η ουσιαστική μορφή της.

Συνεπώς, κατά τη γνώμη μου, το πρώτο βήμα είναι να δεχτείς πως υπάρχει και κάτι παραπάνω, πως υπάρχουν δυνατότητες που αποκαλούμε αδύνατες. Και το 2ο όπως ανέφερε και ο panpam είναι να τις αναπτύξεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2484 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/06/2014, 10:33:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Για να πιστέψει κάποιος σε "υπερφυσικές" δυνάμεις πρέπει να πραγματοποιήσει ένα άλμα που τις διαχωρίζει από την ανθρώπινη λογική....

Δεν ξέρω αν είναι σημαντικό ή και λογικό "να πιστέψεις" σε "δυνάμεις" που δεν ξέρεις και δεν έχεις συναντήσει. Πριν το άλμα συναντάς τις "δυνάμεις" και το άλμα είναι μόνο διαχειριστικό (δηλαδή περιγράφεις με κατανοητούς όρους το ακατανόητο).

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

Edited by - panpam on 16/06/2014 10:34:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.078125
Maintained by Digital Alchemy