ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
 Matrixheads
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/08/2017, 23:14:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τα χρώματα είναι ένα Matrix των αισθήσεών μας της όρασής μας και έχει να κάνει με την ικανότητα των επιφανειών των σωμάτων στο να απορροφούν ή να αντανακλούν διάφορες συχνότητες κύματος της ηλιακής ακτινοβολίας. Ο τελικός συνδυασμός των συχνοτήτων που τελικά φθάνει στο μάτι μας το ερεθίζει και αυτό μας δίνει τον τελικό άπειρο συνδυασμό των χρωμάτων ο οποίος είναι ένα Matrix της ηλεκτροχημικής επεξεργασίας του εγκεφάλου μας. Το χρωμα ειναι στο μυαλο μας. Η αφη ειναι στο μυαλο μας. Η οσφρηση ειναι στο μυαλο μας. Εξω απο αυτο δεν υπαρχει τιποτα. Οι αισθήσεις μας είναι μια εικονική πραγματικότητα ένα ενεργειακό Matrix ή αλλιώς μια ενεργειακά επεξεργασμένη προγραμματισμένη προσομοίωση ψευδαισθήσεων ενός εικονικού κόσμου. Βασικά έξω από τις αισθήσεις δεν υπάρχει χρώμα ούτε καινό μεταξύ των πραγμάτων. Υπάρχει απλά αυξομείωση στην πυκνότητα της ύλης η οποία εμπεριέχει την ανάλογη ενεργειακή πυκνότητα. Η πραγματικότητα και η ψευδαίσθηση των αισθήσεων εμπεριέχουν ενέργεια για την οποία δεν έχουμε ακόμα γνώση πως δημιουργείτε. Μήπως τελικά ο θεός είναι η ίδια η ενέργεια και ευρίσκετε παντού και μέσα μας Μήπως τελικά η ενέργεια είναι ζωντανή και προσομοιώνει την ζωή μας? Αν είναι έτσι δεδομένου ότι η ενέργεια δεν χάνετε αλλά απλά μεταβάλετε σε άλλης μορφής ενέργειας τότε δεν πεθαίνουμε απλά αλλάζουμε ενεργειακή θέση στο σύμπαν και πάμε σε άλλη προσομοίωση

Ο άνθρωπος είναι σαν το PC Και το PC είναι μια εικονική πραγματικότητα. Αυτά που βλέπουμε μέσα δεν υπάρχουν τουλάχιστον μέσα στο PC. Eιναι σαν το PC αλλα χιλιαδες φορες ποιο πολυπλοκο. Σκεψου εσυ εισαι ενα NPC σε ενα PCgame οπου ο προγραμματιστης σου εχει δωσει την ικανοτητα να κανεις ολα αυτα τα πραγματα αλλα και να εμπλουτιζεις τις γνωσεις σου μελετωντας το περιβαλλον που αυτος εφτιαξε για σενα. Το dna του ανθρώπινου είδους έχει προγραμματιστεί να αναβαθμίζετε συνεχώς. Ποιος το έχει προγραμματίσει... ο Θεός ή οι εξωγήινοι Πάντως είναι προγραμματισμένο και δεν είναι τυχαία μια τόσο πολύπλοκη κατασκευή σαν το ανθρώπινο είδος. Δεν υπάρχει νόμος χωρίς νομοθέτη εφεύρεση χωρίς εφευρέτη και πρόγραμμα χωρίς προγραμματιστή. Δεν αναβαθμίζεται μόνο το ανθρώπινο DNA όλα τα έμβια όντα ακόμα και τα φυτά και τα ψάρια το ίδιο αναβαθμίζονται.... αλλά αυτό έγινε μέσα σε εκατομμύρια χρόνια. Με το ανθρώπινο είδος δεν συνέβη το ίδιο. Έχει αποδειχθεί ότι ο άνθρωπος δεν υπήρξε μαζί με τους δεινόσαυρους. Είναι το νεότερο είδος του πλανήτη και όμως εξελίχθηκε ταχέος. Αυτό δεν συμβαδίζει με την εξέλιξη των ειδών του πλανήτη. Ο άνθρωπος παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά και μέσα σε λίγα χρόνια ξέφυγε τελείως Πως το εξηγείς αυτό? Εγώ αν ήμουν εξωγήινος και ήθελα να κατακτήσω τον πλανήτη Γη ή έστω να αφήσω ένα μήνυμα τότε θα άλλαζα το dna κάποιου ζώου το οποίο θα έπαιρνε εντελώς άλλη εξέλιξη και θα γινόταν σαν τους εξωγήινους.

http://antiseismic-systems.com/

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/08/2017, 06:37:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Matrixheads
Το χρώμα είναι συχνότητα και το μάτι μας ( που την στέλνει στον εγκέφαλο ) την μεταφράζει σε χρώμα. ( λάθος μετάφραση )
Η γεύση δεν υπάρχει ο εγκέφαλός μας την δημιουργεί. Αλήθεια ποιος μας λέει ότι δεν θα μπορούσαμε να είχαμε άλλες 10 ψευδές αισθήσεις και να βλέπαμε τον κόσμο διαφορετικά?
Όταν είσαι μέσα σε ένα πρόγραμμα Matrix όλα μπορούν να συμβούν ανάλογα το πρόγραμμα των αισθήσεων που σου έχουν τοποθετήσει. Το dna του ανθρώπινου είδους έχει προγραμματιστεί να αναβαθμίζετε συνεχώς. Ποιος το έχει προγραμματίσει... ο Θεός ή οι εξωγήινοι Πάντως είναι προγραμματισμένο και δεν είναι τυχαία μια τόσο πολύπλοκη κατασκευή σαν το ανθρώπινο είδος. Δεν υπάρχει νόμος χωρίς νομοθέτη εφεύρεση χωρίς εφευρέτη και πρόγραμμα χωρίς προγραμματιστή.
Η πραγματικότητα είναι ότι όλα στο σύμπαν είναι ενωμένα ... είναι σαν να κολυμπάμε μέσα σε έναν χυλό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που να του αρέσει να κολυμπά μέσα σε χυλό. Οι αισθήσεις μας είναι Matrix μεν αλλά μας βοηθούν σαν τον σκηνοθέτη που προσπαθεί να εμπλουτίσει μία ταινία με δράση να την κάνει πιο αληθινή και ενδιαφέρουσα αν και η ταινία η ίδια είναι Matrix.

http://antiseismic-systems.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2017, 21:46:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας μου απαντήσει η επιστήμη
Υπάρχει εφεύρεση χωρίς εφευρέτη? = όχι
Υπάρχει πρόγραμμα υπολογιστή χωρίς προγραμματιστή = όχι
Υπάρχει ζωή χωρίς προγραμματιστή και εφευρέτη όταν το DNA του ανθρώπου είναι ο πιο πολύπλοκος υπολογιστής?
Πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι όλο αυτό το πολύπλοκα επιστημονικό έργο του σύμπαντος που ακολουθεί νόμους έγινε στην τύχη. Υπάρχουν νόμοι χωρίς νομοθέτη κατασκευή χωρίς μάστορα. Αν ναι πέστε μου από που ψωνίζετε να πάω να ψωνίσω και εγώ!
Τι λέει η επιστήμη σήμερα ότι όλα αυτά είναι τυχαία?... γιατί υπάρχει και η άλλη επιστήμη που λέει ότι όλα αυτά είναι προγραμματισμένα. Επιστήμες είναι και οι δύο.
Και το υπάρχει θεός ή δεν υπάρχει δεν είναι μόνο θέμα πίστης είναι και θέμα λογικής πάνω στην οποία βασίζεται η επιστήμη.
Ο Δαρβίνος έγραψε για την θεωρεία της εξέλιξης όταν νομίζαμε ότι το σύμπαν ήταν σταθερό.
Από τότε μάθαμε πολλά για το σύμπαν και καταλάβαμε πόσο μικροί και ασήμαντοι είμαστε και ότι με τον νόμο των πιθανοτήτων υπάρχει σίγουρα και εξωγήινη ζωή. Πως είναι δυνατόν να ισχύει ακόμα η θεωρεία του Δαρβίνου όταν αυτή μιλάει για την ζωή πάνω στην Γη σαν η Γη να είναι το κέντρο του σύμπαντος? Είναι δυνατόν να μιλάμε για την ζωή πάνω στην Γη χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν και τους άλλους εξωγήινους πολιτισμούς?

http://antiseismic-systems.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2017, 22:23:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Σπαμ αλερτΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1623 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2017, 22:32:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Το χρώμα είναι συχνότητα και το μάτι μας ( που την στέλνει στον εγκέφαλο ) την μεταφράζει σε χρώμα. ( λάθος μετάφραση )
Η γεύση δεν υπάρχει ο εγκέφαλός μας την δημιουργεί. Αλήθεια ποιος μας λέει ότι δεν θα μπορούσαμε να είχαμε άλλες 10 ψευδές αισθήσεις και να βλέπαμε τον κόσμο διαφορετικά?
Όταν είσαι μέσα σε ένα πρόγραμμα Matrix όλα μπορούν να συμβούν ανάλογα το πρόγραμμα των αισθήσεων που σου έχουν τοποθετήσει.


Ενδιαφερουσες θεσεις

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1623 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2017, 22:48:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα ηθελα ομως να κανεις εναν συσχετισμο αναμεσα στις αισθησεις ,και αυτο που αποκαλεις ματριξ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2017, 11:44:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Θα ηθελα ομως να κανεις εναν συσχετισμο αναμεσα στις αισθησεις ,και αυτο που αποκαλεις ματριξΟλες μας οι αισθήσεις ή καλύτερα θα τις ονόμαζα ψευδαισθήσεις αποτελούνται από ένα δέκτη και ένα πομπό ο οποίος μεταφέρει στον εγκέφαλο δηλαδή στον υπολογιστή ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς. Ο δέκτης τι δέχεται από το φως = ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς Η γεύση δέχεται ηλεκτροχημικούς παλμούς. Η αφή είναι ένα είδος ραντάρ που καταλαβαίνει την καμπυλότητα και την υφή μέσο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Η ακοή τους παλμούς του αέρα τους μεταδίδει κατά τον ίδιον τρόπο Το ίδιο και η όσφρηση. Όλα είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία ο υπολογιστής εγκέφαλος τα επεξεργάζεται και έχουμε τις αισθήσεις.
Τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι τα εξής.
1) Τι σχέση έχει η ενέργεια των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με τις αισθήσεις μας ( ψευδαισθήσεις )?
2) Που ξέρουμε αν ένας διαφορετικός άλλος εγκέφαλος δεν θα μας έβγαζε διαφορετικά χρώματα, γεύσεις, ακούσματα?
3) Αν είχαμε περισσότερες αισθήσεις δεν θα αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο αλλιώς?
4) Μπορεί να υπάρχουν και να συμβαίνουν πολλά άλλα γύρο μας τα οποία εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε διότι οι αισθήσεις μας δεν μπορούν να αναλύσουν ή διότι λαμβάνουν μόνο ένα ορισμένο εύρος συχνοτήτων. Οπότε κάλλιστα ο δημιουργός του υπολογιστή του εγκεφάλου μας θα μπορούσε να τον προγραμματίσει να έχει λίγες ή πολλές δυνατότητες όπως προγραμματίζουν τα παιχνίδια Η/Υ
Ακόμα πιστεύεται ότι δεν υπάρχει δημιουργός για όλα αυτά? Ας μην αναλύσουμε και την συνείδηση η οποία είναι πολύ μεγάλη επιστήμη του υπολογιστή μας. Η λειτουργία των αισθήσεων έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι μία ψευδαίσθηση.
Και εμείς τι.... με την ψευδαίσθηση πάμε να βρούμε αλήθειες για την ζωή στην γη χωρίς να υπολογίζουμε το άλλο σύμπαν γύρο μας? Μητέρα γη πατέρα ουρανέ

http://antiseismic-systems.com/

Edited by - seismic on 31/08/2017 11:48:49

Edited by - seismic on 31/08/2017 11:54:14

Edited by - seismic on 31/08/2017 12:19:30

Edited by - seismic on 31/08/2017 12:33:00Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1623 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2017, 15:42:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
Ολες μας οι αισθήσεις ή καλύτερα θα τις ονόμαζα ψευδαισθήσεις αποτελούνται από ένα δέκτη και ένα πομπό ο οποίος μεταφέρει στον εγκέφαλο δηλαδή στον υπολογιστή ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς. Ο δέκτης τι δέχεται από το φως = ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς Η γεύση δέχεται ηλεκτροχημικούς παλμούς. Η αφή είναι ένα είδος ραντάρ που καταλαβαίνει την καμπυλότητα και την υφή μέσο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Η ακοή τους παλμούς του αέρα τους μεταδίδει κατά τον ίδιον τρόπο Το ίδιο και η όσφρηση. Όλα είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία ο υπολογιστής εγκέφαλος τα επεξεργάζεται και έχουμε τις αισθήσεις.


Καμμια αντιρηση


quote:
Τι σχέση έχει η ενέργεια των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με τις αισθήσεις μας ( ψευδαισθήσεις )?


Οι αισθησεις ειναι ακριβως αυτο ερνεργεια των ηλεκτρομαγνητικων κυμματων ,που εχει σαν πεδιο αναφορας και εφαρμογης το σωμα μας


quote:
Που ξέρουμε αν ένας διαφορετικός άλλος εγκέφαλος δεν θα μας έβγαζε διαφορετικά χρώματα, γεύσεις, ακούσματα?


Απλα δεν το ξερουμε και δεν μπορουμε να το γνωρισουμε ,

Αυτο λογω της μονιμης μας παραμονης στο ματριξ των αισθησεων που συμβαινει στο σωμα μας


Το σιγουρο ομως ειναι οτι προκειται για μια μηχανικη ,και προκαθορισμενη λειτουργια


Και αφου ειναι μηχανικη προκειται για προγραμα που ενδεχωμενως εχει και πηγη προελευσης

quote:
Αν είχαμε περισσότερες αισθήσεις δεν θα αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο αλλιώς?


Θα μπορουσαν να ειναι λιγοτερες περισσοτερες η ακομα και διαφορετικες


Το σιγουρο ομως οπως σου ειπα ειναι οτι ειναι μηχανικες και αρα εχουν προκαθορισμενο τροπο λειτουργιας

quote:
Μπορεί να υπάρχουν και να συμβαίνουν πολλά άλλα γύρο μας τα οποία εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε διότι οι αισθήσεις μας δεν μπορούν να αναλύσουν ή διότι λαμβάνουν μόνο ένα ορισμένο εύρος συχνοτήτων.


Και αυτο επισης ειναι σιγουρο αν λαβει κανεις σαν δεδομενο .....οτι λογω της απλης λειτουργιας των απλων αισθησεων επερχεται και η μειωση της αντιληπτικοτητος

quote:
Η λειτουργία των αισθήσεων έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι μία ψευδαίσθηση.

Το αν εχει..... δεν εχει ....αποδειχθει επιστημονικα θεωρω για τον μεσο ανθρωπο που θα ηθελε να κατανοηση κατι παραπανω πανω στην λειτουργια του δεν εχει την παραμικρη σημασια


Θεωρω επισης οτι το να μιλαμε με επιστημονικους ορους ειναι πηγη και αιτια αποπροσανατολισμου και παραποιησης του αληθινου και πρακτικου νοηματος αυτων στα οποια αναφερεσαι


Αυτο που εχει την πραγματικη σημασια ειναι ο καθενας απο εμας να μπορεσει να δειξει στον δικο του εαυτο την αληθεια αυτη

Ομως βιωματικα


Αν δεν συμβει κατι παρομοιο θα συνεχισουμε απλα να αναμασαμε τις θεωριεα αλλων ,χωρις να προσθετουμε ουτε μισο κοκο κατανοησης πανω σε αυτο


Και ενω μια τετοια γνωση θα μπορουσε ισως να αλλαξει ισως ,ακομα και την πορεια της ανθρωπινης συμπεριφορας και υπαρξης ,να υποβιβαζεται και να παραμεινει στο επιπεδο μιας απλης ακαδημαικης συζητησης

Και αυτο οντως θα ηταν κριμα


Και μια ακομα διευκρινιση


Ποιος πιστευεις οτι θα ηταν ο τροπος μεσω του οποιου μπορουμε να αποδειξουμε οτι οι ζουμε σε ενα ματριξ


Για να γινω πιο συγκεκριμενος


Μεσω πιας οπτικης θα μπορουσε να γινει αυτο και πως

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2017, 22:38:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συμφωνώ σε όλα που λες. Για την τελευταία ερώτηση που μου έκανες μπορώ να υποθέσω τα εξής.
Ας φανταστούμε ότι η ενέργεια είναι το πρώτο συστατικό δημιουργίας της ύλης και ότι η υπερπροσφορά της ενέργειας μπορεί να δημιουργήσει ύλη συμπυκνωμένη ( στερεά σώματα ) και η μύωση της ενέργειας άλλα σώματα μικροσκοπικά όπως είναι ο αέρας. Αν δεν είχαμε τις αισθήσεις αυτές που έχουμε θα βλέπαμε το σύμπαν σαν έναν χυλό ενέργειας χωρίς αποστάσεις και χρώματα μέσα στον οποίο ακόμα και το σώμα μας θα ήταν ένα με τον χυλό ενέργειας. Πιστεύω ότι η ενέργεια είναι αυτό που ονομάζουμε θεό και αυτή δημιουργεί την ύλη στα πάντα και ο άνθρωπος και τα άλλα ζώα είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε το διάστημα της ενέργειας να ζει μέσα από τον άνθρωπο ο οποίος βάζει μέσα σε αυτόν τον χυλό ενέργειας μέσο των αισθήσεών του αποστάσεις χρώματα κλπ. Δηλαδή είμαστε η καθ εικόνα και ομοίωση αυτής της ενέργειας. Δεν αμφισβητώ την Θεωρεία της εξέλιξης ( ΘτΕ ). Αμφισβητώ ότι όλα αυτά έγιναν τυχαία. Εγώ πιστεύω ότι η αλυσίδα του DNA έχει προγραμματιστεί από κάποιον που την έφτιαξε αρχικός να μετεξελιχθεί και να καταλήξει σε μία ολοκλήρωση.
Δεν είναι δυνατόν να δεχθώ όπως κάνει η ΘτΕ το τυχαίο σε έναν τόσο τελειοποιημένο προγραμματισμό όπως είναι αυτός του ανθρώπου αλλά και των άλλων ζώων.
Πριν λίγα χρόνια ανακάλυψαν ότι ακόμα και το τελείως κενό εμπεριέχει ενέργεια η οποία μάλιστα έχει και βάρος.
Δες το βίντεο στο 5 λεπτό. https://www.youtube.com/watch?v=2_iNzqjGQ7Q
Το ερώτημα είναι η ενέργεια που υπάρχει στο απόλυτο κενό είναι ένα τίποτα ή η ενέργεια είναι ύλη αφού μετά από κάποιο διάστημα η ενέργεια αυτή λένε ότι από το τίποτα δημιουργεί ύλη?

http://antiseismic-systems.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2017, 23:09:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μην μπερδεύετε τα πράγματα.

Η ύλη παράγει ενέργεια και η ενέργεια παράγει ύλη.

Η ενέργεια δεν είναι αντιληπτή από τις αισθήσεις μας, παρά μόνον εξ αποτελέσματος.Αντιλαμβανόμαστε το τελικό "προϊόν" της ενέργειας και όχι την ίδια.

Η μια είναι ισοδύναμη της άλλης και οι δύο αποτελούν κοινή ουσία.


Οσες πιθανότητες έχει ο ντετερμινισμός, άλλες τόσες έχει και η τυχαιότητα.Επομένως μην είστε σίγουροι για δημιουργούς και υπερνόες των υπερνοών, που έκατσαν να ασχοληθούν με την δημιουργία ηλιθίων κατοίκων, μιας κουκίδας στο χάος.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1623 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2017, 06:28:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κανετε και οι δυο σας το ιδιο σφαλμα


Υποβιβαζεται ενα ζητημα μειζονος σημασια σε ακαδημαικη συζητηση


Ειπες Νικομαχε


quote:
Η ενέργεια δεν είναι αντιληπτή από τις αισθήσεις μας, παρά μόνον εξ αποτελέσματος.Αντιλαμβανόμαστε το τελικό "προϊόν" της ενέργειας και όχι την ίδια.

Και βεβαια δεν θα διαφωνησω μαζι σου

Αυτος ακριβως ειναι ο σκοπος στον οποιο αναφερθηκα


Να μπορω να αντιληφθω τις ενεργειες που καθοριζουν την ζωη και την συμπεριφορα μου


Τωρα απο το που προηλθαμ αυες οι ενεργειες μπορουν και εκει να δοθουν επισης απαντησεις αμ κανεις το ψαξει


Αυτες ομως οι απαντησεις δεν θα προερχονται παρα μονο απο τον εαυτο μου


Και αυτο ειναι κατι που εξελισεται την καθε στιγμη


Ειναι με λιγα λογια ο ψυχισμος

Τωρα αν το προγραμα προερχεται απο καποιους υπερνοες ,εκει μπορει κανεις ,να κανει μονο υποθεσεις και να μπαινει σε ατερμονες και αγονες συζητησεις

Τα ενδεχωμενα ειναι πολλα ,αλλα να σου πω την αληθεια λιγο με ενδιαφερουν


Εγω μιλω μονο για αυτα που μπορω να ψηλαφισω


Και [ιστεψε με εχουν την δυναμη να φερουν αποτελεσματα και διαφοροποιησεις στον τροπο που αντιλαμβανομαστε την ζωη και τα πραγματα


Σε ολο αυτο δεν χωρουν υποθεσεις


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2017, 07:23:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Μην μπερδεύετε τα πράγματα.

Η ύλη παράγει ενέργεια και η ενέργεια παράγει ύλη.

Η ενέργεια δεν είναι αντιληπτή από τις αισθήσεις μας, παρά μόνον εξ αποτελέσματος.Αντιλαμβανόμαστε το τελικό "προϊόν" της ενέργειας και όχι την ίδια.

Η μια είναι ισοδύναμη της άλλης και οι δύο αποτελούν κοινή ουσία.


Οσες πιθανότητες έχει ο ντετερμινισμός, άλλες τόσες έχει και η τυχαιότητα.Επομένως μην είστε σίγουροι για δημιουργούς και υπερνόες των υπερνοών, που έκατσαν να ασχοληθούν με την δημιουργία ηλιθίων κατοίκων, μιας κουκίδας στο χάος.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Η επιστημονική θεωρία δεν είναι απλά μια θεωρεία που την είπε κάποιος και απλά την ακούμε χωρίς να ισχύει.
Ας πάρουμε ένα παράδειγμα Αν κρατάμε στα χέρια μας ένα μήλο και το αφήσουμε αυτό λόγο της βαρύτητας θα πέσει κάτω. Όσες φορές και αν αφήσουμε το μήλο αυτό θα πέσει κάτω και ποτέ δεν θα πάει προς τα επάνω. Αυτό είναι ένα γεγονός που προκύπτει από την παρατήρηση που έχουμε κάνει. Αν κάτι παρατηρούμε ότι προκύπτει πολλές φορές το θεωρούμε αλήθεια. Για να εξηγήσουμε αυτές τις αλήθειες αναπτύσσουμε υποθέσεις. Δηλαδή μια επιστημονική θεωρία βασίζεται 1) Στα δεδομένα / παρατηρήσεις τις οποίες για να εξηγήσει κάνει 2) πολλές υποθέσεις με πιθανές εξηγήσεις. Μετά 3) ελέγχει τις πιο σωστές πιθανές εξηγήσεις αν είναι σωστές. Και 4) κάνει προβλέψεις βασισμένες σε αυτές τις εξηγήσεις
Αυτή είναι όλη η ουσία όλης της επιστήμης και ονομάζετε επιστημονική μέθοδο. Μπορούμε να κάνουμε πολλές υποθέσεις αλλά στο τέλος κρατάμε αυτές που συμφωνούν απόλυτα με τα δεδομένα / παρατηρήσεις. Αφού ελέγξουμε επιστημονικά τις υποθέσεις κάνουμε κάτι πιο σοβαρό την Επιστημονική θεωρία. Η Επιστημονική θεωρία πρέπει α) να εξηγεί κάτι β) να έχει αποδείξεις και γ) να κάνει προβλέψεις. Οπότε καταλαβαίνετε ότι μία απλή θεωρία δεν είναι το ίδιο με μια Επιστημονική θεωρία.
Οπότε μια επιστημονική θεωρία προσπαθεί να εξηγήσει τα δεδομένα των φυσικών νόμων χωρίς όμως να την θεωρούμε και αλάθητη. Η επιστημονική θεωρία είναι σωστή όταν απαντά και λύνει περισσότερα προβλήματα από την προηγούμενη θεωρεία μέχρι να βρεθεί κάποια άλλη η οποία να απαντά σε ακόμα περισσότερα κ.ο.κ Η συνείδηση του κάθε ανθρώπου εξαρτάτε από την αντίληψη του καθενός (την εμπειρία που έχει) Με τους ανθρώπους που επικοινωνούμε έχουμε την ίδια αντίληψη με τους άλλους είμαστε κοντά. Πχ ένα ψάρι στα βάθη των ωκεανών δεν έχει την ίδια αντίληψη για το σύμπαν το δικό μας γιατί ζει σε άλλο σύμπαν.

http://antiseismic-systems.com/

Edited by - seismic on 01/09/2017 07:33:28

Edited by - seismic on 01/09/2017 07:47:21Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2017, 14:07:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
seismic

Εκανες κουοτ το κείμενό μου και εν συνεχεία ανέβασες το δικό σου, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υλο-ενέργεια στην οποία αναφέρθηκα.

Συνήθως, όταν κουοταρουμε κάποιο κείμενο, εισάγουμε την τοποθέτησή μας, γύρω από αυτό.
Εντός, εκτός και επί τα αυτά!

xristosxatz

quote:

Υποβιβαζεται ενα ζητημα μειζονος σημασια σε ακαδημαικη συζητηση

Χωρίς ακαδημαϊκή συζήτηση και σκέψη, πως θα εντρυφήσεις σε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα?

Ερώτηση για τροφοδοσία της...σκέψης σου!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1623 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2017, 14:43:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Χωρίς ακαδημαϊκή συζήτηση και σκέψη, πως θα εντρυφήσεις σε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα?

Ερώτηση για τροφοδοσία της...σκέψης σου!Το αντικειμενο της συζητησης ειναι το ποσο αληθεις η ψευδεις ειναι οι αισησεις μας .....Νικομαχε


Οι αισθησεις απο την αλλη μερια σχετιζονται με ολη μας την συμπεριφορα .......Νικομαχε


Εδω λοιπον για να μιλησει κανεις πρεπει να εχει την δικη του εμπειρια


Μιλαμε για το ΑΜΕΣΟ ΒΙΩΜΑ της καθε στιγμης

Μηπως φιλε μου νομιζεις οτι περιμεναμε εσενα για να εντρυφησουμε πανω σε ολα αυτα

Αν ειχες παρομοια εντυπωση εισαι ορθα ομιλεις


Αν και κατι μου λεει πως δεν εχεις; να εκθεσεις κατι αλλο απο αυτην την ακαδημαικη γνωση


Ακαδημαικε ......ε ακαδημαικε


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2017, 18:16:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σκέφθηκα, μήπως ρε χατζηχρήστο, άνοιξε λίγο ο ουρανός και άρχισες να έχεις ειρμό, αλλά...φευ!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1623 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2017, 19:39:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Σκέφθηκα, μήπως ρε χατζηχρήστο, άνοιξε λίγο ο ουρανός και άρχισες να έχεις ειρμό, αλλά...φευ!!!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2017, 20:06:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

seismic

Εκανες κουοτ το κείμενό μου και εν συνεχεία ανέβασες το δικό σου, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υλο-ενέργεια στην οποία αναφέρθηκα.

Συνήθως, όταν κουοταρουμε κάποιο κείμενο, εισάγουμε την τοποθέτησή μας, γύρω από αυτό.
Εντός, εκτός και επί τα αυτά!

xristosxatz

quote:

Υποβιβαζεται ενα ζητημα μειζονος σημασια σε ακαδημαικη συζητηση

Χωρίς ακαδημαϊκή συζήτηση και σκέψη, πως θα εντρυφήσεις σε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα?

Ερώτηση για τροφοδοσία της...σκέψης σου!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Για πιο κείμενο μιλάς δεν καταλαβαίνω ? Α... κατάλαβα.

http://antiseismic-systems.com/

Edited by - seismic on 01/09/2017 20:10:02Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/09/2017, 13:57:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω σαν σχεδιαστής ( όχι σαν επιστήμονας ) ένα πράγμα. Η επιστήμη σήμερα παραδέχεται ότι υπάρχει ύλη δύο διαστάσεων γιατί για εμένα δεν υπάρχει. Οπτικά βέβαια μπορούμε να αντιληφθούμε σχήματα όπως ένα τρίγωνο ένα τετράγωνο ή έναν κύκλο αλλά παίζει μεγάλο ρόλο η οπτική γωνία του παρατηρητή η οποία αλλάζει το σχήμα αυτών των ειδώλων όταν αλλάζει η θέση του παρατηρητή και στα δισδιάστατα αντικείμενα υπάρχει ένα σημείο που ο παρατηρητής δεν τα βλέπει καν.
1)Ένας κύβος έχει τρις διαστάσεις και απροσδιόριστο αριθμό επιπέδων με το ίδιο εμβαδόν
2)Μία σφαίρα έχει τρις διαστάσεις και απροσδιόριστο αριθμό επιπέδων με διαφορετικό όμως εμβαδών ως προς την μισή σφαίρα η οποία ταιριάζει με τα εμβαδά της άλλης μισής σφαίρας.
3) Μία πυραμίδα έχει τρις διαστάσεις με απροσδιόριστο αριθμό επιπέδων με διαφορετικό εμβαδών το κάθε ένα
Αυτά τα σχήματα είναι τρισδιάστατα μεν αλλά αν λάβουμε υπόψιν τα διαφορετικά εμβαδά των επιπέδων που σχηματίζουν δεν είναι τρισδιάστατα αλλά πολυδιάστατα.
Δηλαδή αποτελούνται από απροσδιόριστο αριθμό επιπέδων δύο διαστάσεων ιδίων ή διαφορετικών εμβαδών.
Μόνο αν προσθέσουμε στα δισδιάστατα επίπεδα την τρίτη διάσταση έχουμε την ύλη.
Εδώ μπαίνει ένα μεγάλο ερώτημα για την ύλη που δημιούργησε το σύμπαν. Πια είναι αυτή η τρίτη διάσταση που δημιουργεί την ύλη? Είναι ο χρόνος η ενέργεια ή κάτι άλλο?
Ο χρόνος δεν μπορεί για εμένα να σχηματίσει ένα βαθούλωμα πάνω σε ένα δισδιάστατο επίπεδο ώστε να του δώσει μια τρίτη διάσταση και να το κάνει ύλη την οποία μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας Η ενέργεια όμως μπορεί να παραμορφώσει ένα επίπεδο και να του δώσει την τρίτη διάσταση.
Το σχήμα που θα πάρει το επίπεδο εξαρτάτε από το σημείο εφαρμογής της ενέργειας πάνω στο επίπεδο και από την κατευθυντικότητα αυτής ως προς το επίπεδο και από την έντασή της

http://antiseismic-systems.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/09/2017, 22:05:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Η επιστήμη σήμερα παραδέχεται ότι υπάρχει ύλη δύο διαστάσεων γιατί για εμένα δεν υπάρχει.

Τι ακριβώς εννοείς?


ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2017, 06:25:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Η επιστήμη σήμερα παραδέχεται ότι υπάρχει ύλη δύο διαστάσεων γιατί για εμένα δεν υπάρχει.

Τι ακριβώς εννοείς?


ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Αναφέρομαι στην θεωρία της σχετικότητας που λέει ότι ο χώρος και ο χρόνος δημιουργούν την ύλη. Δες αυτό το βίντεο στο 26.40 λεπτά https://www.youtube.com/watch?v=ieqztNSy6CE Ή δεν έχω καταλάβει την θεωρία της σχετικότητας ή την έχω καταλάβει και διαφωνώ. Για εμένα την καμπυλότητα της τρίτης διάστασης πάνω στο δισδιάστατο επίπεδο που δημιουργεί την ύλη δεν την δημιουργεί ο χρόνος αλλά την δημιουργεί η ενέργεια.

http://antiseismic-systems.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Iptamenos paratiritis
Μέλος 2ης Βαθμίδας


206 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2017, 07:28:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τέσσερις είναι οι διαστάσεις που γνωρίζουμε, οι γνωστές τρεις του τρισδιάστατου χώρου και ο χρόνος πιθανότατα υπάρχουν και άλλες που η επιστήμη δεν έχει ανακαλύψει.
Στον υπολογιστή που είναι επίπεδος βλέπουμε τις δυο διαστάσεις βλέπουμε δηλαδή τον τρισδιάστατο χώρο σαν δυσδιάστατο, ακούγεται οτι έχουν βγει γυαλιά για να βλέπουμε και στον υπολογιστή τον χώρο σαν τρισδιάστατο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2017, 10:41:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Τέσσερις είναι οι διαστάσεις που γνωρίζουμε, οι γνωστές τρεις του τρισδιάστατου χώρου και ο χρόνος πιθανότατα υπάρχουν και άλλες που η επιστήμη δεν έχει ανακαλύψει.
Στον υπολογιστή που είναι επίπεδος βλέπουμε τις δυο διαστάσεις βλέπουμε δηλαδή τον τρισδιάστατο χώρο σαν δυσδιάστατο, ακούγεται οτι έχουν βγει γυαλιά για να βλέπουμε και στον υπολογιστή τον χώρο σαν τρισδιάστατο.Για την τηλεόραση υπάρχουν αυτά τα γυαλιά γιατί τα έχω και εγώ οπότε η τεχνολογία υπάρχει. Σε ευχαριστώ για την εξήγηση.

http://antiseismic-systems.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2017, 13:52:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
seismic

Το video σίγουρα δεν το κατάλαβες καλά.Εξέλαβες λάθος την έννοια των αισθήσεων στην οποία αναφέρεται ο Δανέζης. Θέλει να δείξει πως, ότι αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας στον παρόντα τρισδιάτατο κόσμο, είναι ένα είδος ονείρωξης.Μιας μη πραγματικότητας.
Πάνω σε αυτό το λάθος, οικοδομείς μια σειρά λανθασμένων σκέψεων, σχετικά με τις διαστάσεις και κυρίως τον τρόπο αντίληψής τους.


Υπάρχουν με απόλυτη σιγουριά τρείς διαστάσεις, εντός των οποίων περιλαμβάνονται όλα όσα μπορεί να αντιληφθεί ο τρισδιάστατος άνθρωπος.

Υπάρχει η τέταρτη διάσταση, μη επιβεβαιωμένη πλήρως, του χωροχρόνου.

Υπάρχουν όμως συγκλίνουσες θεωρίες και άλλες επτά διαστάσεις της υλοενέργειας.

Εδώ μια απλοποίηση στα ελληνικά, που ίσως σε βοηθήσει:

http://tvxs.gr/news/sci-tech/%CE%B4-%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%C2%AB%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%C2%BB

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2017, 18:35:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε ευχαριστώ πολύ ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ!

http://antiseismic-systems.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2017, 21:03:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θεωρία δική μου.
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε?
Αν τα άτομα και τα μόρια δημιουργούν την ύλη.... τότε το πιο πιθανό είναι και οι γαλαξίες με τους πλανήτες να δημιουργούν μία μεγαλύτερου μεγέθους ύλη.
Γενικά υπάρχει ομοιότητα του μεγάλου σύμπαντος και του μικροσκοπικού των μορίων και ατόμων τόσο στο σχήμα το σφαιρικό όσο και στην συμπεριφορά των κινήσεων που κάνουν και στο ότι και τα δύο ( μικρό και μεγάλο σύμπαν ) εμπεριέχουν ενέργεια και κάποιον πυρήνα. Δηλαδή το μικρό σύμπαν των μορίων δημιουργεί το μεγαλύτερο και αυτό ένα πιο μεγάλο και ούτω καθεξής... Δηλαδή τα πολλαπλά σύμπαντα δεν είναι παράλληλα αλλά ευρίσκονται το ένα μέσα στο άλλο με γεωμετρική πρόοδο. Όλα τα μικρά και μεγάλα σύμπαντα περιλαμβάνονται σε ένα τέρας σύμπαν
και δεν υπάρχει αρχή και τέλος ως προς το μικρότερο και μεγαλύτερο σύμπαν. Δηλαδή το σώμα μας έχει πολλαπλά σύμπαντα μέσα του και εξωτερικά βλέπουμε αυτό το χάος πολλαπλών συμπάντων το ένα μέσα στο άλλο. Η πυρηνική, ηλεκτρομαγνητική, βαρύτητα, είναι μορφές ενέργειας τις οποίες ενώνει η ...ενέργεια η οποία αλλάζει μορφή αλλά δεν χάνεται. Εμένα μου φαίνεται ότι όλα αυτά τα σύμπαντα αποτελούνται από ύλη η οποία όμως έχει δημιουργηθεί από την ενέργεια. Οπότε η ενέργεια είναι αυτή που δημιουργεί τα πάντα ακόμα και εμάς που σκεπτόμαστε.... η ενέργεια που μας δημιούργησε σκέπτεται ?

http://antiseismic-systems.com/

Edited by - seismic on 04/09/2017 21:15:08

Edited by - seismic on 04/09/2017 21:59:26Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2017, 23:17:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Θεωρία δική μου.

Να την εξετάσεις...καλύτερα.Μπάζει από παντού.


quote:

. η ενέργεια που μας δημιούργησε σκέπτεται ?

Η σκέψη είναι ύλη για σένα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2017, 00:21:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Θεωρία δική μου.

Να την εξετάσεις...καλύτερα.Μπάζει από παντού.


quote:

. η ενέργεια που μας δημιούργησε σκέπτεται ?

Η σκέψη είναι ύλη για σένα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Η σκέψη είναι μια μορφή ενέργειας η ύλη το μέσον μετάδοσης

http://antiseismic-systems.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2017, 01:55:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Η σκέψη είναι μια μορφή ενέργειας η ύλη το μέσον μετάδοσης

Πόσα θέλεις για να μας τρελάνεις εντελώς?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2017, 07:50:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Η σκέψη είναι μια μορφή ενέργειας η ύλη το μέσον μετάδοσης

Πόσα θέλεις για να μας τρελάνεις εντελώς?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Να σου πω... τους πολιτικούς μηχανικούς τους τρέλανα τσάμπα.
Όταν κάνουμε σεξ στην πραγματικότητα ενώνουμε διαφορετικά είδη ενέργειας μαζί ( χημική ενέργεια, ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, περιβαλλοντική ενέργεια των αισθήσεων ) και κατασκευάζουμε μια νέα ζωή. Αφού κάνουμε σεξ εμείς και αναπαραγόμαστε γιατί να μην κάνει το ίδιο και το σύμπαν? Θα μπορούσαμε κάλλιστα να είμαστε ένας κρίκος του DNA του σύμπαντος.

http://antiseismic-systems.com/

Edited by - seismic on 05/09/2017 07:54:18Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2017, 10:41:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Seismic, είναι λογικό να σε έκραξαν οι πολιτικοί μηχανικοί. Με παιδικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας δεν γίνεται δουλειά. Χρειάζεται και λίγο (έως πολύ) πέρασμα από τα θρανία. Επίσης στον μικρόκοσμο δεν υπάρχουν πια "πλανητικά μοντέλα". Τα άτομα δεν έχουν σαν πυρήνες "μπάλες του μπόουλινγκ", γύρω από τις οποίες περιστρέφονται "σφαιρίδια από ρουλεμάν", για να στο πω στη γλώσσα σου. Αυτό το "πλανητικό μοντέλο" χρησίμεψε πριν 100 περίπου χρόνια, πριν την κβαντομηχανική. Σήμερα -δυστυχώς- διδάσκεται στα σχολεία ακόμα και τα παιδιά που θα πάρουν τον θετικό κλάδο θα υποστούν ανώμαλη προσγείωση μέσα στα πανεπιστήμια.

Abyssus Abyssum Invocat

Edited by - Heretic on 05/09/2017 10:42:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

seismic
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2017, 13:58:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους seismic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Seismic, είναι λογικό να σε έκραξαν οι πολιτικοί μηχανικοί. Με παιδικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας δεν γίνεται δουλειά. Χρειάζεται και λίγο (έως πολύ) πέρασμα από τα θρανία. Επίσης στον μικρόκοσμο δεν υπάρχουν πια "πλανητικά μοντέλα". Τα άτομα δεν έχουν σαν πυρήνες "μπάλες του μπόουλινγκ", γύρω από τις οποίες περιστρέφονται "σφαιρίδια από ρουλεμάν", για να στο πω στη γλώσσα σου. Αυτό το "πλανητικό μοντέλο" χρησίμεψε πριν 100 περίπου χρόνια, πριν την κβαντομηχανική. Σήμερα -δυστυχώς- διδάσκεται στα σχολεία ακόμα και τα παιδιά που θα πάρουν τον θετικό κλάδο θα υποστούν ανώμαλη προσγείωση μέσα στα πανεπιστήμια.

Abyssus Abyssum Invocat

Edited by - Heretic on 05/09/2017 10:42:13


Δεν με έκραξαν οι πολιτικοί μηχανικοί απλά την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια. Σήμερα σε όλο τον κόσμο δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει επιστημονικά κανένας πολιτικός μηχανικός. Άλλο έμπνευση άλλο μόρφωση. Ο μορφωμένος δεν είναι απαραιτήτως και εμπνευστής Ο μορφωμένος είναι απλά ένας που μαθαίνει τις εφευρέσεις των εμπνευστών εφευρετών. Όσο εγώ δεν είμαι επιστήμονας άλλο τόσο και ο επιστήμονας δεν είναι εφευρέτης. Στον κόσμο έχουν περάσει την στρεβλή εντύπωση ότι ο αμόρφωτος δεν μπορεί να έχει έμπνευση. Λάθος. http://www.michanikos.gr/topic/9725-%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%89%CF%82/
Πολλοί επιστήμονες δεν έχουν αυτό United States Patent 9,540,783
Lymberis https://www.google.ch/patents/US9540783
ούτε καν αυτό http://file.scirp.org/pdf/OJCE_2015092414403288.pdf

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως η θεωρία της εξέλιξης δικαιολογεί τα fractals. ? https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BB


http://antiseismic-systems.com/

Edited by - seismic on 05/09/2017 15:11:54

Edited by - seismic on 05/09/2017 15:16:08Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1386719
Maintained by Digital Alchemy