ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 τριγωνο των βερμουδων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 3
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
OTEIO
Νέο Μέλος

Greece
37 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2003, 22:20:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OTEIO  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

AS

OTEIO
Νέο Μέλος

Greece
37 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2003, 22:43:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OTEIO  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καντε εναν κοπο ρε παιδια

ASΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matrix_ghost
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
154 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2003, 23:18:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matrix_ghost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το τριγωνο των βερμουδων και; Τι περιμενεις να σου πουμε αν δεν μιλησεις λιγο σχετικα με το θεμα σου; Τι ζητας πληροφοριες; Αν πιστευουμε; τι; Καλωσορισες κιολας

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Spiral
Πλήρες Μέλος


826 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2003, 12:02:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Spiral  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1072

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/09/2003, 03:57:58  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΝΑΙ ΒΡΕ ΟΤΕΙΟ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΩΣ!!!
ΦΙΛΕ/ΦΙΛΗ SPIRAL, ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤ' ΕΜΕ ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trigital
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/09/2003, 12:24:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trigital  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το μυστικό κρυβόταν τόσα χρόνια στον πάτο της θάλασσας
Η θάλασσα ξέρει να κρατάει τα μυστικά της καλά. Το διάσημο τρίγωνο των Βερμούδων είναι η νοητή περιοχή νοτιοανατολικά του Μαϊάμι των ΗΠΑ όπου έχουν χαθεί αρκετά πλοία και αεροσκάφη με τρόπο ανεξήγητο. Η περιοχή ορίζεται από τις Βερμούδες, το Μαϊάμι και το Σαν Χουάν στο Πόρτο Ρίκο.

Στο παρελθόν έχουν αναφερθεί περιστατικά ανεξήγητων εξαφανίσεων όπως αυτή ενός ολόκληρου σμήνους μαχητικών αεροσκαφών που απογειώθηκε από τη Φλόριντα ή την πρόσφατη ξαφνική εξαφάνιση των USS Cyclops και Marine Sulphur Queen.

Γεγονός 1ο
Υπάρχουν αμέτρητες θεωρίες σχετικά με τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις, πολλές από τις οποίες είναι τουλάχιστον αστείες. Οι πιο κοντινές στην πραγματικότητα είναι αυτές που σχετίζονται με φυσικά φαινόμενα. Για παράδειγμα, ένα χαρακτηριστικό φυσικό φαινόμενο της περιοχής είναι ότι οι πυξίδες δείχνουν τον πραγματικό Βορά, ή μάλλον, ο πραγματικός Βοράς συμπίπτει με το μαγνητικό Βορά. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στη θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας. Επίσης η περιοχή φημίζεται για τις ισχυρές θαλάσσιες δίνες και τα κενά αέρος.

Γεγονός 2ο
Οι εταιρείες εξόρυξης πετρελαίου που χρησιμοποιούν πλωτές εξέδρες στη Βόρεια θάλασσα αντιμετωπίζουν πολλά χρόνια τώρα τον κίνδυνο να χτυπήσουν σε φλέβα φυσικού αερίου (μεθανίου) που βρίσκεται κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας. Το αποτέλεσμα σε μια τέτοια περίπτωση είναι καταστροφικό για την εγκατάσταση η οποία καταρρέει, ενώ στην χειρότερη περίπτωση μπορεί και να ανατιναχθεί. Εξαιτίας αυτού του φαινομένου έχουν καταστραφεί περισσότερες από 40 πλωτές εξέδρες εξόρυξης πετρελαίου σε όλο τον κόσμο.

Γεγονός 3ο
Στις Βόρειες ακτές της Βρετανίας οι ντόπιοι έχουν τις δικές τους ιστορίες για τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις στη θάλασσα, έχουν τη δική τους εκδοχή του τριγώνου των Βερμούδων. Μέχρι που επιστήμονες που εξερευνούσαν το βυθό της περιοχής -οι ντόπιοι το λένε Witch Ground (περιοχή των μαγισσών) για προφανείς λόγους- ανακάλυψαν ένα παράξενο εύρημα τριακόσια μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας: Το ναυάγιο ενός μεγάλου σιδερένιου ψαράδικου σκάφους το οποίο μάλιστα έχει επικαθίσει στο βυθό με ένα ασυνήθιστο τρόπο.

Αμέσως σχηματίστηκε μια ομάδα αποτελούμενη από επιστήμονες θαλασσίων ερευνών, γεωλόγους, συμβούλους μεγάλων ναυτιλιακών επιχειρήσεων και ένα Βρετανικό κανάλι που ειδικεύεται στα ντοκιμαντέρ. Η ομάδα έφτασε στην περιοχή με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ένα ειδικό μη-επανδρωμένο υποβρύχιο, κάμερες και το πλωτό τους εργαστήριο.

Το βαθυσκάφος εξέτασε καταρχήν το ναυάγιο και επιβεβαίωσε αυτό που είχαν δει οι πρώτοι που το ανακάλυψαν. Το πλοίο είχε βυθιστεί απότομα, σαν να είχε πέσει σε ελεύθερη πτώση από μεγάλο ύψος. Είχε δε κατακαθίσει στην πυθμένα της θάλασσας με το κύτος. Συνήθως τα ναυάγια όταν βυθίζονται κάθεται πρώτα η πρύμνη λόγω βάρους της μηχανής, ή η πλώρη αν έχει ρήγμα μπροστά όπως π.χ. έγινε στον Τιτανικό. Αυτό όμως δεν είχε ρήγμα πουθενά, δεν υπήρχε προφανής λόγος που βυθίστηκε. Πως εισχώρησε το νερό μέσα;

Και το συμπέρασμα...
Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να συνδυαστούν τα τρία παραπάνω φαινόμενα για να εξηγηθεί το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων. Η ερευνητική ομάδα έστειλε το υποβρύχιο να ψάξει για γεωλογική δραστηριότητα στην περιοχή του Witch Ground. Έψαχναν συγκεκριμένα για δείγματα θειαφιού ή βακτηρίων που αναπτύσσονται κοντά σε κοιτάσματα θειαφιού και για ανθρακικό ασβέστιο. Δεν βρέθηκε τίποτα τέτοιο, γεγονός που υποδείκνυε την απουσία φυσικού αερίου. Όμως ο βυθός ήταν ιδιαίτερα τραχύς και είχε διαφορετική μορφολογία από τη γύρω περιοχή. Αυτό ήταν κλασσικό σημάδι υποβρύχιας δραστηριότητας φυσικού αερίου, αερίου παγιδευμένου ίσως βαθύτερα στον πυθμένα.

Με βάση αυτά τα στοιχεία λοιπόν οι επιστήμονες ανέπτυξαν την εξής θεωρία: Μεγάλες ποσότητες μεθανίου (φυσικό αέριο) παγιδεύονται σε υπόγειες στοές, αρκετά κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας. Η πίεση σιγά σιγά ανεβαίνει μέχρι που φτάνει σε τέτοιο σημείο που διασπά τα πετρώματα που συγκρατούν το αέριο παγιδευμένο. Η μεγάλη ποσότητα του αερίου απελευθερώνεται ξαφνικά αλλά χωρίς προηγούμενα σημάδια ή προειδοποίηση. Τα πλοία που πλέουν στην περιοχή βρίσκονται ξαφνικά κυριολεκτικά σε ένα κενό αέρος, χάνεται η θάλασσα από κάτω τους με αποτέλεσμα να κάνουν ελεύθερη πτώση προς το βυθό μέσα σε δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά η θάλασσα κλείνει από πάνω τους μην αφήνοντας κανένα ίχνος του τι έγινε.

Οι φυσαλίδες του φυσικού αερίου όμως δεν σταματούν εκεί. Επειδή το μεθάνιο είναι ελαφρύτερο από τον αέρα συνεχίζει την πορεία του στον ουρανό. Έτσι και τα αεροπλάνα που πετούν στην περιοχή βρίσκονται ξαφνικά και αυτά μέσα στο απόλυτο κενό αέρος. Αν το μεθάνιο έχει μεγάλη πυκνότητα οι κινητήρες του αεροσκάφους σταματούν να λειτουργούν λόγω έλλειψης οξυγόνου. Αν πάλι το μεθάνιο έχει μικρή πυκνότητα είναι πολύ πιο εύφλεκτο με αποτέλεσμα να εκρήγνυται ακαριαία λόγω της θερμότητας από τους κινητήρες του αεροσκάφους.

Όλα τα στοιχεία που μπορεί να διασώθηκαν μετά από ένα τέτοιο γεγονός, από σωσίβια, υλικά μέχρι επιζώντες βρίσκονται και αυτά στον πάτο της θάλασσας, ίσως και κάτω από τον πυθμένα που βρίσκεται σε κατάσταση βρασμού εκείνη τη στιγμή.

Η θεωρία αυτή επιβεβαιώνεται από περιστατικά πλοίων τα οποία βρέθηκαν σε περιοχή διαρροής μεθανίου σε μικρότερη ποσότητα και διαπίστωσαν ότι η ίσαλός τους κατέβηκε αρκετά μέτρα.

Είναι αυτή η ανακάλυψη και η λύση του μυστηρίου; Αν και είναι η επικρατέστερη θεωρία μέχρι σήμερα που εξηγείται επιστημονικά, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Μερικές φορές όμως τα μεγάλα μυστήρια αποκαλύπτονται εντελώς τυχαία.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OTEIO
Νέο Μέλος

Greece
37 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/09/2003, 21:03:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OTEIO  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
θελω να μαθω τον τροπο συνθηκες οπου εξαφανιζονται .το ιστορεικο του
τι πειστευουν γιεα αυτον ερευνες εχουν γεινει ξαναεμφανειζονται?

ASΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2003, 19:56:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...


Πέθανε μια άλλη μέραΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
oneiric1
Πλήρες Μέλος

Greece
1229 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2003, 16:57:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλοι μου, κάπου στο internet είχα διαβάσει ότι πριν μερικά χρόνια έγινε το εξής: "Έπιασαν" στον ασύρματο κάποιον από τους πιλότους που είχαν εξαφανιστεί πριν 30 χρόνια!!!

Έχετε ακούσει κάτι γι'αυτό?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2003, 19:17:13  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΒΑΣΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.Η ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ '45, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ "Ο ΗΛΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ" ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ "ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΜΟΥ" "ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ" Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΑΡΣΕΣ Η ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΝΕΣ ΚΤΛ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΕΝΩ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

8odwris
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
323 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2003, 20:51:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 8odwris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
LIPON POLI KALO TO 8EMATAKI AYTO!! EGW AYTO POU YPOPSIAZOME EINAI OTI STO TRIGWNO TWN VERMOUDWN(H ALIOS TRIGWNO TOU DIAVOLOU) KATI PREPEI NA PEZETE ME ANIGMA PYLIS...... KAPIA PYLH PRPEI NA YPARXEI EKEI(KAT EME) tWRA aYTO POU EIXA DIAVASEI POLY PLAIA DE KSERW AN 8IMASTE I AN EXETE DIAVASEI gIA TO PEIRAMA tIS FILADELFIAS....AN 8IMAME KALA EKSAFANISTIKAN OLOI OI EPIVATES APO ENA PLIO EKEI KAI TO PLIO KSANAEMFANISTIKE XWRIs AYTOUS VEVEA...ALI MIA sKEPSI POU EXW KANEI EINAI MIPWS eKEI VRISKOTAN i LEGOMENI//// xAMENI aTLANTIdA//// AYTA TA OLIGA pedia gia oti alo neotero kai otidipote kai seis gnorizete sxetika me to 8ema na vriskomaste na ta leme......me Agapi 8odwRis

8.nΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2003, 04:53:08  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ,ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΕΣ-ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ-ΑΠΙΘΑΝΕΣ.

1)ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ(ΠΤΩΜΑΤΑ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΟΙΩΝ/ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ,ΚΗΛΙΔΕΣ ΛΑΔΙΟΥ/ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΤΛ).
2)ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΚΑΦΗ.
3)ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ ΠΟΥ "ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ" ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
4)ΣΤΑ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΒΑΘΗ ΖΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ.
5)ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ/ΑΣΚΕΙ ΕΛΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΥΘΟ/ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ.
6)ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ/ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΕΝΑ ΑΕΡΟΣ/ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ/ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ/ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
7)ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ/ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ/ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ/ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ...
8)Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ/ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΤΟΠΟΥΣ/ΧΡΟΝΟΥΣ.
9)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
10).......

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matrix_ghost
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
154 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2003, 00:16:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matrix_ghost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Το «Πείραμα της Φιλαδέλφειας» - Η μυστηριώδης ιστορία του πλοίου Έλντριτζ (DE 127) και της εξαφάνισης του - Ίσως ένα επιτυχημένο πείραμα «αφάνειας»


Κατά πόσο μπορεί να είναι δυνατόν να εξαφανιστεί ένα ολόκληρο αντιτορπιλικό, μέσα σε λίγα λεπτά να εμφανιστεί σε ένα άλλο μακρινό σημείο και μετά να επιστέψει στην αρχική του θέση χωρίς να περάσει εμφανώς από κανένα ενδιάμεσο σημείο;
Την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, τον Οκτώβριο του 1943, το πολεμικό ναυτικό των Η.Π.Α. εκτέλεσε μυστικά ένα πείραμα «αφάνειας». Με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων κατάφεραν να εξαφανίσουν ένα ολόκληρο αντιτορπιλικό με το πλήρωμα του από τη ναυτική βάση της Φιλαδέλφειας, να το εμφανίσουν στη ναυτική βάση του Νόρφολκ και μετά να το επαναφέρουν στη Φιλαδέλφεια. Και όλα αυτά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά της ώρας. Όμως οι παρενέργειες που είχε το πείραμα στο πλήρωμα του πλοίου είναι εφιαλτικές. Πολλοί από το πλήρωμα γίνονταν αόρατοι και δεν μπορούσαν να αισθανθούν το περιβάλλον τους. Αρκετοί από αυτούς εξαφανίστηκαν και χάθηκαν για πάντα, χωρίς κανένας να τους βρει. Το πολεμικό ναυτικό μετά από αυτό απέκρυψε το γεγονός και το θεώρησε ως μη γενόμενο. Αντίθετα, παρέμειναν οι μαρτυρίες. Αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είδαν το αντιτορπιλικό μέσα στη βάση του Νόρφολκ, χωρίς όμως κανένας τους να το έχει δει να εισέρχεται ή να εξέρχεται από τη ναυτική βάση. Πρακτικά το πείραμα στέφθηκε από επιτυχία, αν και μετά από τα αποτελέσματα του στο πλήρωμα επισκιάστηκε και καλύφθηκε.
Η υπόθεση ερευνήθηκε πρώτα από τον Dr Jessup. O Jessup έκανε έρευνα πάνω στην ύπαρξη και τη λειτουργία των UFO όταν έλαβε ένα γράμμα από κάποιον άγνωστο του που υπόγραφε ως Κάρλος Μιγκουέλ Αλλέντε. Μεταξύ άλλων ο Αλλέντε αναφέρθηκε και σε ένα πείραμα το οποίο συνέβη στη ναυτική βάση της Φιλαδέλφειας, το οποίο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το παρακολούθησε βρισκόμενος σε άλλο πλοίο της βάσης. Αρχικά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, μέχρι που έλαβε δύο ακόμη γράμματα από τον Αλλέντε καθώς και από τον εκδότη του ένα βιβλίο του πάνω στα UFO γεμάτο διορθώσεις, σημειώσεις και παρατηρήσεις οι οποίες ήταν γραμμένες από τον Αλλέντε. Αυτό κέντρισε το ενδιαφέρον του συγγραφέα για να ξεκινήσει μια έρευνα πάνω στο θέμα.
Αρκετά χρόνια αργότερα ο Δρ. Τζήσαπ βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο θάνατος του θεωρήθηκε αυτοκτονία. Ειπώθηκε ότι αυτοκτόνησε με τις αναθυμιάσεις της μηχανής του αυτοκινήτου, συνδέοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου με την εξάτμιση. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και ένα σημείωμα που λέγεται ότι έγραψε ο Τζήσαπ πριν αυτοκτονήσει. Νεκροψία στο πτώμα του για διαπίστωση των αληθινών αιτίων του θανάτου του δεν έγινε ποτέ ενώ στο αίμα ου βρέθηκε αρκετή ποσότητα οινοπνεύματος η οποία ήταν αρκετή για να τον οδηγήσει από μόνη της στον θάνατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιρνε ψυχικά φάρμακα για μεγάλο χρονικό διάστημα κάτι το οποίο σε συνδυασμό με το οινόπνευμα μπορούσε επίσης να του επιφέρει τον θάνατο. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν λοιπόν το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή ο Τζήσαπ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης είναι λίγο δύσκολο να υποθέσουμε ότι αυτοκτόνησε με τον τρόπο που περιγράφεται. Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο της πλαστογράφησης του σημειώματος και της δολοφονίας του. Μπορεί λοιπόν ο Δρ. Τζήσαπ να έχει δολοφονηθεί λόγω των ερευνών που έκανε πάνω στο θέμα και οι οποίες ήταν σε προχωρημένο στάδιο; Πολύ πιθανό κατά την άποψη μου.
Ο Κάρλος Αλλέντε ήταν ένας παράξενος άνθρωπος για τον οποίο δεν υπάρχουν αρκετά προσωπικά στοιχεία που να τον αφορούν, όπως καταγωγή και τόπος διαμονής. Το πραγματικό του όνομα μπορεί να είναι άλλωστε και το πιο απλό Κάρλ Άλλεν. Οι επιστολές του είναι δυσανάγνωστες, αποτέλεσμα του ιδιαίτερου χαρακτήρα με τον οποίο έχουν γραφτεί. Αυτές οι επιστολές έχουν γραφτεί με χρήση μελανιών διαφορετικών χρωμάτων καθως και χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων όχι σε συγκεκριμένα σημεία αλλά ασυνάρτητα και πολλές φορές παρεμβάλλονταν στο μέσον των λέξεων. Χρήση τουλάχιστον 3 διαφορετικών χρωμάτων μελάνης έχουν γίνει και στις διορθώσεις του βιβλίου του Δρ. Τζήσαπ. Πολλοί πιστέυουν λογικά ότι οι διορθώσεις έχουν γίνει από 3 διαφορετικά άτομα αλλά μελετώντας και τα γράμματα του Αλλέντε μπορούμε να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι ο συντάκτης όλων των διορθώσεων ίσως να ήταν ο Αλλέντε.
Ο Κάρλος Αλλέντε, όπως ισχυρίζεται, βρισκόταν τη στιγμή του πειράματος πάνω σε άλλο πλοίο, το Άντριου Φάρασεθ το οποίο βρισκόταν στη βάση την στιγμή του πειράματος. Στην περιγραφή του ο Αλλέντε αναφέρει ότι είδε να δημιουργείται ένα πράσινο σύννεφο γύρω από το πλοίο Έλντριτζ . Στη συνέχεια το πλοίο άρχισε να εξαφανίζεται και το μόνο πού έμενε ορατό ήταν μόνο το περίγραμμα του πλοίου μέσα από το σύννεφο, και αυτό εφ’ όσον βρισκόσουν κοντά στο πεδίο, ενώ μπορούσε να διακρίνει λεπτομέρειες που βρίσκονταν πίσω από το πλοίο. Ο Αλλέντε περιγράφει ότι όσοι ήταν πάνω στο πλοίο ένιωθαν σαν να μεταφέρθηκαν σε έναν άλλο κόσμο. Δεν έβλεπάν τίποτα από το πλοίο γύρω τους και ένιωθαν να αιωρούνται. Οι παρενέργειες του πειράματος πάνω στο πλήρωμα ήταν διαφορετικές και η διάρκεια επίδρασης διέφερε σε πολλές περιπτώσεις. Όλοι όσοι ήταν πάνω στο πλοίο τρελάθηκαν. Πολλοί γίνοντάν αόρατοι, ακόμα και όταν δεν ήταν κάτω από την επίδραση του πεδίου. Ο μόνος τρόπος επαναφοράς τους ήταν να έρθουν σε επαφή με άλλα μέλη του πληρώματος. Μερικοί επανεμφανίστηκαν σύντομα αλλά άλλοι έμειναν σε αυτή την κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να τους βρουν και να τους επαναφέρουν, ενω μερικοί χάθηκαν για πάντα, χωρίς να τους βρει ποτέ κανείς. Κάποιος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γνωστών και συγγενών του πέρασε μέσα από τον τοίχο του σπιτιού του. Σε τοπική εφημερίδα της Φιλαδέλφειας λέγεται ότι υπήρξε αναφορά σε ένα περιστατικό σε μπαρ της περιοχής αρκετό καιρό μετά το πείραμα. Η σερβιτόρα αναφέρει ότι είδε μπροστά στα μάτια της να εξαφανίζονται δύο ναύτες όταν έπαιρναν το ποτό τους.
Έγινε προσπάθεια να ερευνηθεί το ιστορικο τω δύο πλοίων, του Έλντριτζ και του Άντριου Φάρασεθ. Ακριβές αποτέλεσμα για το που βρίσκονταν τα δύο πλοία τη χρονική περίοδο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πείραμα. Ο λόγος είναι ότι υπήρχαν ελλείψεις στα ημερολόγια των δύο πλοίων. Συγκεκριμένα λείπουν οι σελίδες στο ημερολόγιο του Έλντριτζ για την χρονική περίοδο που μας ενδιαφέρει (27 Αυγούστου - 1 Δεκεμβρίου 1943) ενώ το ημερολόγιο του Άντριου Φάρασεθ έχει καταστραφεί. Τα επίσημα στοιχεία του Πολεμικού ναυτικού αναφέρουν ότι το πλοίο DE 127 είχε μήκος 306 πόδια και εκτόπισμα 1240 τόνους και 1520 τόνους με πλήρες φορτίο. Το πλοίο μεταπωλήθηκε στο Ελληνικό ναυτικό, ετονομάστηκε σε «Λέων» και υπάρχει μέχρι σήμερα. Μελετώντας τα ελληνικά στοιχεία βρίσκουμε ότι το εκτόπισμα του πλοίου είναι 1240 τόνοι και 1900 τόνοι με πλήρες φορτίο. Δημιουργείται εδώ το παράδοξο για το πώς αυξήθηκε το συνολικό εκτόπισμα του πλοίου κατά 380 τόνους κατά τη μεταπώλησή του. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που αφαιρείται εξοπλισμός μέσα από το πλοίο. Θα μπορούσαμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι αφαιρέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός από το πλοίο πρίν αυτό μεταπωληθεί στο ελληνικό ναυτικό; Τα ελληνικά αρχεία επίσης αναφέρουν ως ημερομηνία ολοκλήρωσης και ναύλωσης του πλοίου ακριβώς έναν μήνα πριν την επίσημη ημερομηνία που αναφέρεται στο ημερολόγιο και στα επίσημα αρχεία.
Γίνεται αναφορά από τον Αλλέντε ακόμα και στο όνομα του Άλμπερτ Αινστάιν και στην εργασία του πάνω στη θεωρία του Ενιαίου πεδίου. Ο Αινστάιν εξέδωσε την θεωρία του Ενιαίου πεδίου το 1925 και την απέσυρε δύο χρονια αργότερα, το 1927, για «ανθρωπιστικούς» λόγους. Ο Αινστάιν είχε επίγνωση του πόσο καταστεπτική θα ήταν η εφαρμογή της θεωρίας του. Παράδειγμα της επίγνωσης της επικινδυνότητας των θεωριών του αποτελεί και το γεγονός ότι ο Αινστάιν προσπάθησε με κάθε μέσο να αποτρέψει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών από την εφαρμογή των αποδεδειγμένων θεωριών του,και έτσι να αποτρέψει έναν πυρηνικό πόλεμο. Το πείραμα της Φιλαδέλφειας ίσως είναι έμμεσα μία εφαρμογή της θεωρίας του ενιαίου πεδίου.
Το Πολεμικό ναυτικό εξέδωσε μια επιστολή την οποία έστελνε σε οποιονδήποτε ζητούσε πληροφορίες σχετικά με το πείραμα της Φιλαδέλφειας, και το οποίο ήταν το ακόλουθο:
DEPARTMENT OF THE NAVY
OFFICE OF INFORMATION
WASHINGTON DC 20350
2 3 July 1975
Over the years we have received innumerable queries about the so-called "Philadelphia experiment" or "Project" and the alleged role of the office of naval research (ONR) in it. The frequency of these queries predictably intensifies each time the experiment is mentioned by the popular press, often in a science fiction book.
The genesis of the Philadelphia experiment myth dates back to 1955 with the publication of "The case for UFO’s" by the late Dr. Morris k. Jessup, a scientist with a Ph.D. in astrophysics and a varied career background.
Some time after the publication of the book, Dr Jessup received a letter by a Carlos Miguel Allende, who gave his address as R.D. #1 Box 223, New Kensington, PA. In the letter, Allende commented on Dr Jessup’s book and gave details of an alleged secret naval experiment in Philadelphia in 1943. During the experiment, according to Allende, a ship was rendered invisible and tele-ported to and from Norfolk in a few minutes, with some terrible after-effects for the crew members. Supposedly, this incredible feat was accomplished by applying Einstein’s never-completed "unified field" theory.
Allende claimed that he had witnessed the experiment from another ship and that the incident was reported in a Philadelphia newspaper. Neither the identify of Allende, nor that of the newspaper has never been established.
In 1956 a copy of Jessup’s book was mailed anonymously to Admiral Furth, the chief of Naval research. The pages of the book were interspersed with hand-written annotations and marginalia apparently made by three different persons as they passed the book back and forth among them. The notations implied a knowledge of UFO’s, their means of mention and generally, the culture and ethos of the being occupying these UFO’s
The book came to the attention of two officers then assigned to ONR who happened to have a personal interest in the subject. It was they who contacted Dr Jessup and asked him to take a look at his book. By the wording and style of one of the writers of the notations, Dr Jessup concluded that the writer was the same person who had written hi about the Philadelphia experiment. It was also these two officers who personally had the book retyped and who arranged for the publication, in typewritten form of 25 copies. The officers and their personal belongings have left ONR many years ago, and we do not have even a file copy of the annotated book.
The Office of Naval Research never conducted an official study of the manuscript. As for the Philadelphia experiment itself, ONR has never conducted any investigations on invisibility either in 1943 or at any other time. (ONR was established in 1946.) In view of present scientific knowledge, our scientists do not believe that such an experiment could be possible except in the realm of science fiction. A scientific discovery of such import, if it had in fact occurred, could hardly remain secret for such a long time.
I hope this provides a satisfactory answer to your inquiry.

Το «Πείραμα της Φιλαδέλφειας» μπορεί πράγματι κάποτε να εκτελέστηκε με «επιτυχία», μπορεί όμως να μη συνέβη ποτέ και να είναι απλά μια φάρσα. Τα γεγονότα και τα στοιχεία και από τις δυο πλευρές είναι πολλά και πολλές φορές έρχονται σε αντιφάσεις. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα στοιχεία πάνω στο πείραμα τα οποία δεν αναφέρονται και τα οποία πρέπε να μελετηθουν απ όλες τις οπτικές γωνίες όσον αφορά την εγκυρότητα των ίδιων των στοιχείων αλλά και των πηγών τους.

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OTEIO
Νέο Μέλος

Greece
37 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2003, 13:10:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OTEIO  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
εχω ακουση οτι ειναι αστρικη πυλι και συνδεετε με το stonhetz και με της πυραμιδες τις εγυπτου δεν ξερω αν ισχιουν ολα αυτα.


NO MONEY NO FUNNY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/09/2003, 21:24:25  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΕΙΟ ΠΕΡΙ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ,ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Α.Τ.Ι.Α. , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΩΔΥΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ (ΑΠΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ) ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΕΝΩ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ Π.Χ.10 ΛΕΠΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΙΣΩ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Warface
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
247 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2003, 00:27:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Warface  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ (ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜ ΜΥΣΤΗΚΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ (Η ΚΑΙ ΕΣΩΓΗΙΝΕΣ-ΥΠΟΧΘΩΝΙΕΣ) ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΥΞΙΔΕΣ ΧΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ-ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Η ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ) ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ Χ-FILES ΠΟΥ Ο MULDER ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ 45.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΧΕΣ (ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2003, 01:02:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

εχω ακουση οτι ειναι αστρικη πυλι και συνδεετε με το stonhetz και με της πυραμιδες τις εγυπτου δεν ξερω αν ισχιουν ολα αυτα.

νομίζω ότι οι εικασίες αυτές θα ταιριάζανε μούρλια στο ακόλουθο τόπικ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1995

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2003, 12:44:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.
Η ΠΥΛΗ... ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ!


Πέθανε μια άλλη μέραΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2003, 12:47:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!


Πέθανε μια άλλη μέραΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2003, 23:28:39  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ΟΡΙΣΤΕ ΚΙ ΕΝΑ LINK...

www.e-telescope.gr/gr/cat06/art06_030913/art06_030913_01.htm

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

paratiritis
Νέο Μέλος


26 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2003, 16:19:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους paratiritis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ

1975:
25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Comanche
22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Το αλιευτικό Dawn
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Το πλοιάριο magnum (βρέθηκε εγκαταλελειμμένο με
αναμμένη μηχανή)
2 ΜΑΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 337D
24 ΙΟΥΝΙΟΥ: Το ιστιοφόρο Meridian
2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Το ρυμουλκό Boundless
9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 172
10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Το ακτοπλοϊκό Speed Artist
18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Tο τάνκερ Imbros

1976:
ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Η μηχανότρατα High Flight
4 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Beech Bonanza
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Το ιστιοφόρο Sylvia L. Ossa
24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Beech Bonanza
28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Cherokee

1977:
20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Το πλοίο L’ Avenir

1978:
22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Το στρατιωτικό αεροπλάνο Ιπτάμενος Τίγρης 524
25 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Aerocommander 680
27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Ted Smith 601
30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 172
19 ΜΑΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cherokee Arrow 3
26 ΜΑΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Beech Queen Air
18 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Navajo
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Chieftain
21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Douglas DC-3
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Aztec

1979:
2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Το ρυμουλκό King Cobre
18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Beech Musketeer
2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Beech E18s
24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cherokee Arrow
30 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 150j
4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Aerocommander 500
27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Aztec
19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Beech D50b
21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Aztec

1980:
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Beech 58 Baron
12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Το ιστιοφόρο Sea Quest
ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Το ιστιοφόρο Polymer 3
ΜΑΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Ercoupe 415D
28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Tο φορτηγό πλοίο Poet

1981:
ΑΠΡΙΛΙΟΣ:` Ένα αεροπλάνο τύπου Beech Bonanza

1982:
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper turbo Arrow
26 ΙΟΥΛΙΟΥ: Το ιστιοφόρο Penetration
28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Beech H35
20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Navajo
5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Beech Queen Air

1983:
26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Το αλιευτικό Sea Lure
4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna T210j
5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 340A

1984:
ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 402B
4/5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Το αλιευτικό Real Fine
22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Μια μηχανότρατα με 4 άτομα

1985:
14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 337 Skymaster
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna Centurion
ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Cherokee Lance
3 ΜΑΙΟΥ: 6 άτομα εξαφανίστηκαν σε παραλία της Νότιας Καρολίνας
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Cherokee

1986:
ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Navajo
4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Το αεροπλάνο Twin Otter

1987:
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 402C
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 401
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 152

1988:
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Beech Queen Air

1990:
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 152
ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Cherokee

1991:
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Comanche
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Grumman Cougar

1992:
27 ΟΚΤΟΜΒΡΙΟΥ: Το φορτηγό πλοίο Mae Doris

1993:
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cessna 152

1994:
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Cherokee 6
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Aztec
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Cherokee Warrior 2

1995:
19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Το αλιευτικό Fou de Bassan 3

1996:
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Aerocommander 500b
14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Το ιστιοφόρο Interpid

1997:
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Το ιστιοπλοϊκό σκάφος Robalo

1998:
2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Το φορτηγό πλοίο Grumpy
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Piper Cherokee
1 ΜΑΙΟΥ: Το αλιευτικό Miss Charlotte
10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Το ιστιοφόρο Erica Lynn
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Το σκάφος Carolina
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Το ιστιοπλοϊκό Interlude

1999:
15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Το κότερο Miss Fernandina
23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Το φορτηγό πλοίο Genesis
15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: 2 άτομα σε σκάφος 9 μέτρων
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ένα αεροπλάνο τύπου Aerocommander 500


"The Truth Is Out There"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Capitain
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 10:15:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Capitain  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τι να σας πω ρε παιδια,εγω σαν ναυτικος εχω περασει πολλες φορες απο το τριγωνο των Βερμουδων και απο την ευρυτερη περιοχη και δεν εχω νιωσει το παραμικρο...
Ακουω βεβαια με σεβασμο ολες αυτες τις θεωριες που ομως παραμενουν εικασιες και αθεμελιωτες μαλιστα..
Αναμενω..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 14:14:26  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΝΑΙ ΦΙΛΕ CAPITAIN , Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΝ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΝΑΥΑΓΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ,ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΕΜΑ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΜΒΑΝΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ,ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ...
ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 14:44:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πιστεύω ότι το φαινόμενο είναι περιοδικό όπως και τα φαινόμενα της Πεντέλης. Είναι ξεκάθαρο αυτό αφού υπάρχει συνέπεια στο χρόνο που επαναλαμβάνονται...


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
OTEIO
Νέο Μέλος

Greece
37 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2003, 13:12:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OTEIO  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

NO MONEY NO FUNNY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2003, 03:25:00  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΕ ΟΤΕΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ Η ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Warface
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
247 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2003, 03:51:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Warface  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΜ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

endorama
Πλήρες Μέλος


1296 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2003, 03:04:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους endorama  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
εκτος ομως απο της βερμουδες υπαρχει και αλλου ενα παρομοιο τριγωνο στον καναδα "νομιζω δεν ειμαι απολυτα σιγουρος λογω μνημης" οπου εχουν γινει αρκετες εξαφανισεις πλοιων γιατι μεσα σε αυτο το τριγωνο υπαρχει μια μεγαλη λιμνη και επισης εξαφανισεις αεροπλανων και μαλιστα ενα απο τα περιστατικα που μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση ηταν το εξης

καποιο πλοιο επαθε βλαβη στην μεση της λιμνης και καλεσε σε βοηθεια τοτε ενα αλλο πλοιο πηγε για βοηθεια και πραγματι το πλησιασε το εδεσε με σκοινια και το ρυμουλκησε στην πορεια ομως επεσαν σε πυκνη ομιχλη και μολις βγηκαν απο την ομιχλη το ενα πλοιο ειχε εξαφανιστει και ειχε μεινει μονο η ακρη του σκοινιου βυθισμενο μεσα στο νερο "δεν θυμαμαι πιο απο τα δυο εξαφανιστηκε sorry" στην αρχη ομως νομιζαν οτι βυθιστικε γιατι το σκοινι ηταν τεντωμενο δυστυχως ομως δεν θυμαμαι αλλες λεπτομερειες και εψαξαν για ναυαγιο αλλα δεν βρηκαν τιποτα.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2003, 03:12:18  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"καποιο πλοιο επαθε βλαβη στην μεση της λιμνης και καλεσε σε βοηθεια τοτε ενα αλλο πλοιο πηγε για βοηθεια και πραγματι το πλησιασε το εδεσε με σκοινια και το ρυμουλκησε στην πορεια ομως επεσαν σε πυκνη ομιχλη και μολις βγηκαν απο την ομιχλη το ενα πλοιο ειχε εξαφανιστει και ειχε μεινει μονο η ακρη του σκοινιου βυθισμενο μεσα στο νερο "

ΧΜ!ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ...
ΝΑΙ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ.
ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΓΙΑ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ" ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΤΛ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

endorama
Πλήρες Μέλος


1296 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2003, 04:08:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους endorama  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΧΜ!ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ...
ΝΑΙ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ.

σε εκεινο το σημειο παρατηρουνται ακριβως τα ιδια φαινομενα με το τριγωνο των βερμουδων αν και εκει εμφανιζεται συνηθως αυτη η ομιχλη που δεν ειναι παραξενο φαινομενο αλλα ολα τα παραξενα γινονται συνηθως με την εμφανιση της.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2003, 12:22:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
To δεύτερο πιο διάσημο τρίγωνο βρίσκεται στην Ιαπωνία και λέγεται Τρίγωνο του Διαβόλου...

Φίλε endorama συγκλονιστικά αυτά που μας είπες... ποιές οι πηγές σου?


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 3 Σελίδες:
  1  2  3
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy