ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
 Lapis Philosophorum / Η φιλοσοφική λίθος
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/10/2003, 20:23:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπόν, λοιπόν... Η Φιλοσοφική Λίθος!
Πρώτα απ'όλα να τονίσω ότι ο σκοπός της φιλοσοφικής λίθου ΔΕΝ είναι η μετάλλαξη των μετάλλων σε χρυσό, αλλά ή δημιουργία μιας μικρογραφίας του κόσμου έτσι ώστε να κατανοήσει κανείς τη φύση του σύμπαντος και το κλειδί για τη θέωση.
Πιστεύω ότι αρκετοί την ανακάλυψαν, μεταξύ αυτών ο μέγας Αλβέρτος, Ο Ρογήρος Βάκων, ο Φλαμέλ, ο Γκέμπερ, ο Παράκελσος, οι Ινγκαλήζ (1940-60) και αρκετών άλλων των οποίων δεν ξέρουμε τα ονόματα...

Ποιά η γνώμη σας????


ΥΓ: Το δεύτερο θέμα μου... Ελπίζω να μην αχρηστευτεί και αυτό !


λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 00:09:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Πρώτα απ'όλα να τονίσω ότι ο σκοπός της φιλοσοφικής λίθου ΔΕΝ είναι η μετάλλαξη των μετάλλων σε χρυσό, αλλά ή δημιουργία μιας μικρογραφίας του κόσμου έτσι ώστε να κατανοήσει κανείς τη φύση του σύμπαντος και το κλειδί για τη θέωση.

καλησπέρα στο φίλο μας YHVH!

θα ήθελα πριν αρχίσω, να σου πω ότι βρίσκω το θέμα, που άνοιξες πολύ ενδιαφέρον!

επειδή μιλάς γιά σκοπό, θα ήθελα σε παρακαλώ να μας διευκρινήσεις τι ακριβώς -πρακτικά- καταλαβαίνεις εσύ με τη δημιουργία μιας μικρογραφίας του κόσμου.
είναι αυτό κάτι το υλικό, είναι μία φιλοσοφία, μία εσωτερική κατάσταση συνειδητοποίησης;
τι ακριβώς είναι;

όσον αφορά το ότι, όπως αναφέρεις, ο σκοπός της φιλοσοφικής λίθου ΔΕΝ είναι η ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ των μετάλλων σε ΑΣΗΜΙ και ΧΡΥΣΟ, δεν θα διαφωνίσω, όσον αφορά το σκοπό και μόνο.
αλλά θα σου πω, ότι αν η όλη παράδοση γύρω από τη φιλοσοφική λίθο ισχύει, τότε η φιλοσοφική λίθος ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΚΑΝΗ -ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- να μεταστοιχειώσει τα μέταλλα σε ασήμι και χρυσό.

πώς γίνεται;
τι συμβολίζει -σχετικό ίσως με το σκοπό.

ξεκινάμε με υδράργυρο και εξάγουμε -μη με ρωτήσετε πώς- τον "ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ" -πρώτο προιόν.
συνδέουμε -μη με ρωτήσετε πώς- τον ΥΤΦ με ασήμι και το προιόν που βγάζουμε (δεύτερο) το συνδέουμε -μη με ρωτήσετε πώς- με χρυσό- και βγάζουμε το τρίτο προιόν.
τα τρία προιόντα τα βάζουμε ανάμικτα -μη με ρωτήσετε πώς- σε δοχείο πολύ γερό που έχει σχήμα αυγού και ψηλό λαιμό και αντέχει σε μεγάλες θερμοκρασίες και γιά πολύ καιρό.
το αυγόσχημο αυτό δοχείο με το μείγμα το βάζουμε σε ειδικό φούρνο -που ονομάζεται "ΑΘΑΝΩΡ" και το ψύνουμε...
το ψύνουμε...
και το ψύνουμε...
και το ψύνουμε...

το περιεχόμενο του δοχείου αρχικά γίνεται ΜΑΥΡΟ -το πρώτο συμβολικό χρώμα της μεταστοιχείωσης και θέλει πολύ συζήτηση το τι σημαίνει- και ίσως βρομάει, ονομάζεται δε, ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑ.
μετά από καιρό το περιεχόμενο του δοχείου γίνεται ΛΕΥΚΟ -το δεύτερο συμβολικό χρώμα, που είναι και ακτινοβόλο, και εδώ χωράει συζήτηση- και ονομαζεται ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ.
εδώ σε αυτό το σημείο, μπορούμε να πάρουμε τη λίθο μας και να μεταστοιχειώσουμε μέταλλα σε ΑΣΗΜΙ.
αν δείξουμε υπομονή και συνεχίσουμε το ψύσιμο, το περιεχόμενο αλλάζει διαδοχικά χρώματα και τελικά γίνεται ΚΟΚΚΙΝΟ.
η συνολική διάρκεια που χρειάζεται γιά να πάρουμε την κόκκινη λίθο είναι ΕΝΑ ΕΤΟΣ.
αυτό το κόκκινο πράμα που βγάλαμε, είναι η φιλοσοφική λίθος, αλλά όχι στην τελειότητά της.
χρειάζεται ξαναζέσταμα της λίθου γιά ακόμη 3 φορές, σε χρονικές περιόδους ίσες με το 1/4 του προηγούμενου χρόνου ψυσίματος κάθε φορά γιά να πάρουμε την τελική ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟ, που μεταστοιχειώνει μέταλλο σε χρυσό, ίσο με 10000 φορές το βάρος της.
λέγεται ότι το τελικό προιόν είναι δε σε μορφή σκόνης, και όχι λίθου.

αυτά, όσον αφορά τη "φυσική" του πράγματος...
λέγεται, ότι έχει αποδιχθεί επιστημονικά ότι μεταστοιχείωση ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

η φιλοσοφική λίθος, μπορεί εκτός από το να μεταστοιχειώσει μέταλλα σε χρυσάφι, να γιατρέψει τις αρρώστιες και να βοηθήσει τα φυτά στην ανάπτυξή τους με τρομερά μεγάλη ταχύτητα.

δρά δηλαδή στα 3 βασίλεια, το ΟΡΥΚΤΟ, το ΦΥΤΙΚΟ και το ΖΩΙΚΟ.
αντίστοιχα, τα 3 χρώματα της λίθου -μαύρο, λευκό και κόκκινο (το τελευταίο σαφώς συμβολίζει το αίμα) είναι τα χρώματα των 3 βασιλείων.

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 04:02:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
χμ..
εχουμε μια αψογη περιγραφη της διαδικασιας
(ευγε λιλιθ η "μερεντα" βοηθαει στη μεταστοιχειωση...:)

+βεβαια το σκεπτικο η συμπερασμα απο ολη αυτη τη διαδικασια...
[ο σκοπός της φιλοσοφικής λίθου είναι η δημιουργία μιας μικρογραφίας του κόσμου έτσι ώστε να κατανοήσει κανείς τη φύση του σύμπαντος και το κλειδί για τη θέωση]

αυτα.

εν κρυπτω...;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 06:52:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πληθώρα γνώσεων στο θέμα βλέπω, λίλιθ (και το χαίρομαι!)
quote:
επειδή μιλάς γιά σκοπό, θα ήθελα σε παρακαλώ να μας διευκρινήσεις τι ακριβώς -πρακτικά- καταλαβαίνεις εσύ με τη δημιουργία μιας μικρογραφίας του κόσμου.
είναι αυτό κάτι το υλικό, είναι μία φιλοσοφία, μία εσωτερική κατάσταση συνειδητοποίησης;
τι ακριβώς είναι;

Πρώτα απ'όλα, είμαι της άποψης ότι η εξέλιξη είναι υλική και παράλληλα πνευματική. Μερικοί προσπαθούν να προβάλλουν μόνο τη μία φύση της διαδικασίας, κάτι που είναι σαν ψάρι έξω απ'το νερό.
Υποτίθεται ότι με τη δημιουργία της Λίθου ακολουθείς τα ίδια βήματα που ακολούθησε ο Θεός για να φτιάξει το μεγαλύτερο θαύμα του, το σύμπαν. Έτσι η φιλοσοφική λίθο σε βάζει ανάμεσα στους συνδημιουργούς (γι'αυτό η υλική επίτευξη δεν γίνεται χωρίς την πνευματική), άρα οδηγεί στη θέωση.

Είμαι πεπισμένος για την ύπαρξή της, επειδή έχω δει τη λίθο του Φυτικού Βασιλείου (η ΦΛ είναι του "ορυκτού" βασιλείου), η οποία γιατρεύει κάθε αρρώστια, σε λειτουργία. Τα αποτελέσματα είναι απίστευτα. Είδα καρκίνο να εξαφανίζεται σε 3 εβδομάδες, και με διαβεβαίωσαν πως είναι το λιγότερο. Κανένα μυστικό δεν σκεπάζει πια αυτή τη λίθο, και την παρασκευή της μπορείτε να τη βρείτε στη διεύθυνση http://www.levity.com/alchemy/johnreid.html , όπου βγαίνει το βιβλίο του John Reid III στο ίντερνετ. Οι πληροφορίες είναι εξακριβωμένες.

quote:
αν η όλη παράδοση γύρω από τη φιλοσοφική λίθο ισχύει, τότε η φιλοσοφική λίθος ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΚΑΝΗ -ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- να μεταστοιχειώσει τα μέταλλα σε ασήμι και χρυσό.

Έτσι πιστεύω και εγώ, αλλά αντί για θεωρητικά θα έλεγα πρακτικότατα!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

agathodaimwn
Νέο Μέλος

Greece
29 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 10:28:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους agathodaimwn  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιατί κανείς δεν σκέφτεται τις φιλοσοφικές Λιθάρες=πυραμίδες που μετουσιώνουν φως-κοσμική ενέργεια σε ζωτική ενέργεια? Ως πότε θα αναρωτιέται ο άνθρωπος γιατί ο άνθρωπος λάτρευε το χρυσάφι?

Οι απαντήσεις είναι απλές. Ας πάρουμε το απλό παράδειγμα που μας έχει δώσει η αρχαιολογία την μούμια του Τουταγχαμών!
Διαβάζω από την Ελληνική Του - Τάγχα – Άμων, τι σημαίνει αυτό είναι απλό ο άνθρωπος πίστευε ότι είναι ο Άμων ο θεός ήλιος, στην αιγυπτιακή και στην ελληνική ο ένας και μοναδικός θεός, ο θεός της δημιούργίας. Αυτός είναι κι ο λόγος που τον ντύσανε στο χρυσάφι το οποίο συμβολίζει τον μοναδικό Θεό.
Η φιλοσοφική πέτρα είναι η δημιουργία ενός σύμπαντος από τον άνθρωπο γιατί ο θεός είναι σύμπαν κι εμείς επιθυμούμε να γίνουμε ένα με την ψυχή του ή προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα είδωλο για να τον λατρέψουμε.

Πόσο μικροί είμαστε…

Ψάχνουμε τα ποιο απόκρυφα μονοπάτια και δεν βλέπουμε το προφανές που κοντεύει να μας βγάλει τα μάτια, γίνομαι σαρκαστικός μα συγχωρίστεμε.


the trouth is insideΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

agathodaimwn
Νέο Μέλος

Greece
29 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 10:29:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους agathodaimwn  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν επιτήθεμαι σε κανάναν με τον εαυτό μου τα βάζω...

the trouth is insideΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

drumx13
Πλήρες Μέλος

Greece
1049 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 11:36:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους drumx13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
H φιλοσοφικη λιθος δεν ειναι προφανως.... προφανεστατα το υλικο εκεινο που θα μετατρεψει καποια μεταλα ή υλικα σε χρυσαφι με την υλικη ενοια του ορου.
Αυτο ειναι ενα εφευρημα που βρηκαν οι μυημενοι και οι γνωστες για να αποφορτισουν την ανακαλυψη τους και να σπρωξουν τους αμυητους σε ενα κυνηγηι θυσαυρου που θα μπορουσε να χαρακτηριστει και πυρετος του χρυσου.
Η φιλοσοφικη λιθος δεν ειναι για του ασχετους χρυσοθυρες. Ειναι τοσο δυνατη που μπορει να σου σαλεψει το μυαλο και τοσο απλη και κρυσταλινη μου τυφλωνει και σε κανει να αναρωτιεσε... μα ειναι δυνατον?
Ειναι μοναδικη και οντως ειναι μια μικρογραφια του κοσμου .Επισεις μπορει να σου δωσει την δυνατοτητα υπο προυποθεσεις να "φτιαξεις" τον κοσμο ή τουλαχιστον να τον σπρωξεις εκει που εσυ θελεις.
Εκει ισως να βρισκεται και η ενοια του χρυσου με την ενοια της δυναμης.
Ο ανθρωπος που θα βρει την φιλοσοφικη λιθο απο λαθος και οντας ανωριμος για αυτην θα καει απο αυτην για αυτο και δεν λεγεται ή δειχνεται δημοσια.

Χρειαζεται εξεραιτικη ωριμοτητα στην διαχειρηση της για να μην σε μεταμορφωση σε τερας... θυμηθητε το γκολουμ απο τον Αρχοντα των δαχτυλιδιων κα θα καταλαβετε τι εννοω ακομα καλυτερα ξαναδιαβαστε τις γραμμες και θα καταλαβαιτε οτι προφανως δεν μιλαει για ενα κοινο δαχτυλιδι με καποιες μαγικες ικανοτητες.

θα μπορουσε ομως να ειναι και δαχτυλιδι.

Τα λεμε

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινειΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 13:52:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ψάχνουμε τα ποιο απόκρυφα μονοπάτια και δεν βλέπουμε το προφανές που κοντεύει να μας βγάλει τα μάτια, γίνομαι σαρκαστικός μα συγχωρίστεμε.

φίλε agathodaimwn το ότι ψάχνουμε το "απόκρυφο", δε σημαίνει ότι αγνοούμε το προφανές!

η φιλοσοφική λίθος, έχει υπόσταση και λειτουγία φυσική -μεταστοιχείωση- και πνευματική.
η φυσική διαδικασία -απόλυτα αληθινή πιστεύω- λειτουργεί σαν ένα πλαίσιο, ή κίνητρό, ή "ΔΙΚΑΙΟ-λογία" γιά να φτάσουμε το πνευματικό. γιατί το πνευματικό, μπορούμε να το προσεγγίσουμε μόνο μαζί με το φυσικό.
ο άνθρωπος καλείται να ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΣ, μάλλον να επιστρέψει στη ΘΕΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, παίρνοντας όμως μαζί του, σε αυτή την πορεία επιστροφής και το φυσικό του σώμα -(το φυσικό σώμα καλείται να συνειδητοποιήσει μαζί με το πνευματικό τη θέωση).
ο σκοπός είναι λοιπόν η επανασυνειδητοποίηση μέσα από την ένωση και όχι το διαχωρισμό του φυσικού και του πνευματικού.

γιά αυτό το λόγο, πιστεύω, η φιλοσοφική λίθος ανοίκει πρώτα από όλα στο φυσικό βασίλειο. γιά να μας δίξει ίσως το δρόμο της φύσης...

ένας γνωστός σε μιά παρέα απαντούσε πάντα με την παρακάτω φράση, όταν εμείς μιλούσαμε γιά ενέργειες, φώτηση, πνεύματα του χώρου και άλλα εσωτεριστικά.
έλεγε:

ας τα αφήσουμε αυτά, είναι εύκολα, τα πραγματικά είναι δύσκολο να αλλάξουν!...

εμένα αυτή η φράση, μου λέει πολλά...

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 14:00:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
RYCHE ΧΑΙΡΕΤΑ ΥΗVH

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ!!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...

ΛΟΙΠΟΝ...Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ...
ΚΑΙ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΓΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ
ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΦΥΣΗ...
ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ...

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΤΡΙΣ-ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ''Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ???...
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξεΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

agathodaimwn
Νέο Μέλος

Greece
29 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 14:20:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους agathodaimwn  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ίσως είναι λάθος ο τρόπος έκφρασής μου. Δεν οτι πρέπει να μην ψάχνουμε το απόκρυφο μα ότι δεν έχουμε ακόμα καταλάβει πράγματα του πραγματικού κόσμου. Δεν θα κάνω διαχωρισμό της ανθρώπινης υπόστασης απο την πνευματική, άν και αυτό επυθημώ για να ξεφύγω απο την ύλη.
Θέλω να γίνω φως.

the trouth is insideΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 17:35:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώ! Πως είστε, τι κάνετε?
Τέλος πάντων. Θα πρέπει να διαφωνίσω σε κάποια πράγματα με τον drumx13, και συγκεκριμένα στα εξής:
quote:
H φιλοσοφικη λιθος δεν ειναι προφανως.... προφανεστατα το υλικο εκεινο που θα μετατρεψει καποια μεταλα ή υλικα σε χρυσαφι με την υλικη ενοια του ορου.
Αυτο ειναι ενα εφευρημα που βρηκαν οι μυημενοι και οι γνωστες για να αποφορτισουν την ανακαλυψη τους και να σπρωξουν τους αμυητους σε ενα κυνηγηι θυσαυρου που θα μπορουσε να χαρακτηριστει και πυρετος του χρυσου.


Εδώ διαφωνώ ιδιαίτερα.
Πράγματι δεν είναι για "άσχετους χρυσοθήρες", όμως ως τέλεια κληρονομιά του Θεού, φέρνει την ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (φυσικό (χρυσός)/ ψυχικό / πνευματικό)
Είναι γεγονός ότι όσοι ακολουθούν μόνο την επιθυμία για χρυσό ΠΑΝΤΑ αποτυγχάνουν.
Επίσης "η δύναμή του θα είναι μέγιστη ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ επιστρέψει στη γη"
και "συλλέξει τη δύναμη (πεμπτουσία) των ανώτερων ΚΑΙ κατώτερων πραγμάτων"

quote:
Ο ανθρωπος που θα βρει την φιλοσοφικη λιθο απο λαθος και οντας ανωριμος για αυτην θα καει απο αυτην για αυτο και δεν λεγεται ή δειχνεται δημοσια
Μα δεν είναι δυνατόν να τη βρεί κανείς τυχαία! Ακόμα και αν τη βρει, ποτέ δεν θα καταλάβει την αξία της και η Θεια Προνοια δεν θα του επιτρέψει να τη χρησιμοποιήσει! Επίσης πιστεύω ότι είναι αδύνατον η λίθος να δημιουργηθεί από χέρια ανώριμου. Όπως υπερφυσικά ωριμάζει η Λίθος, έτσι και ο μύστης.

Όπως πάντα, αυτή είναι μόνο η γνώμη μου
Ειρήνη και Φώτιση σε όλους μας,
YHVH


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 21:35:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
θα ήθελα να συμπληρώσω το εξής:

γιά πολλούς η επιστήμη της αλχημίας -μέρος της οποίας είναι η κατασκευή της φιλοσοφικής λίθου- είναι μία καθαρά συμβολική επιστήμη.
αυτό σημαίνει, ότι όλα τα αντικείμενα -και πρώτα από όλα η λίθος- της αλχημίας, είναι συμβολικά και όχι πραγματικά.

διαφωνώ με αυτόν το ισχυρισμό.
πιστεύω ότι τα αντικείμενα είναι και πραγματικά αλλά οπωσδήποτε και συμβολικά.

πάντως, πραγματικά είναι -γιατί αυτό είναι το γεγονός που νομίζω περισσότερο αμφισβητείται...

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

drumx13
Πλήρες Μέλος

Greece
1049 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2003, 21:36:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους drumx13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φιλε μου YHVH
συμφωμω απολυτα με οσα λες στο τελευταιο μυνημα σου και κατ ουσιαν δεν διαφωνουμε καθολου .

απλως αδερφε μου συμλπηρωνεις πραγματα που επρεπε να γραψω απο το πρωτο μυνημα και για χ.....ψ.... λογους δεν βγηκαν
anyway συμφωνω και επαυξανω σε οσα λες.


Το σιγουρο ειναι οτι οποιος ξερει κατι δεν ειναι δυνατον να το μοιραστει.

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινειΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2003, 04:37:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ενας συνειρμος απο μια κουβεντα του αγαθοδαιμονα...

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ...
Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ....με αντιποδα την... σπηλια της πεντελης.
χμ!..η αλλιως:ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΑ.

φως εν σκοτει!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2003, 06:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
διαφωνώ με αυτόν το ισχυρισμό.
πιστεύω ότι τα αντικείμενα είναι και πραγματικά αλλά οπωσδήποτε και συμβολικά.
Και εγώ πιστεύω πως έχεις δίκιο, το γεγονός ότι ο αλχημικός συμβολισμός έχει μεγάλη ψυχολογική αξία (Γιουνγκ) δεν αναιρεί την πραγματικότητά του... Είναι το μόνο αντικείμενο που λειτουργεί εξίσου θαυμαστά και στα 3 επίπεδα.

May I remind you: http://www.levity.com/alchemy/johnreid.html

Τίθεται το ερώτημα: Άραγε αυτά τα τέσσερα χρόνια, 2000-2004, γεννήθηκε καμία Φιλοσοφική Λίθος σε αυτόν τον πλανήτη?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2003, 11:37:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Είναι το μόνο αντικείμενο που λειτουργεί εξίσου θαυμαστά και στα 3 επίπεδα.

αν δε λειτουργούσε και στα 3 βασίλεια, και δεν ήταν εφαρμόσιμο και σε φυσικό και σε συμβολικό επίπεδο, δεν θα ήταν τέλειο -νομίζω!

ΑΤΜΑ, συμφωνώ με αυτό που γράφεις...
δηλαδή, κατ' επέκταση, ποιός είναι ο δημιουργός της φιλοσοφικής λίθου;

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2003, 03:09:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΑΤΜΑ, συμφωνώ με αυτό που γράφεις...
δηλαδή, κατ' επέκταση, ποιός είναι ο δημιουργός της φιλοσοφικής λίθου;

ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΓΑΠΗΤΗ/
H AΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ.-


ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΣΤΟ ΛΩΤΟ
ΑΤΜΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2003, 14:43:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αναρωτιέμαι γιατί πάγωσε αυτό το όμορφο θεματάκι...

γιά να το ζεστάνουμε λίγο!

σε άλλο τόπικ, είχαμε μία συζήτηση, γιά το άν τα χρώματα της Φιλοσοφικής Λίθου είναι 3 ή 4.
αν είναι 3, είναι χρώματα καταστάσεις ή στάδια -μαύρο, λευκό και κόκκινο.
κάποιο μέλος αναφέρει ότι από αξιόπιστες πηγές συνάγεται ότι τα χρώματα της λίθου είναι 4 -μαύρο, λευκό, κίτρινο και κόκκινο.
τελικά είναι 3 ή 4 ή δεν έχει σημασία;
γιά κάποιους έχει, γιά κάποιους όχι.
ίσως πάλι και το διφορούμενο 3 προς 4 να έχει σημασία...

θα ήθελα καταρχήν ο-η φίλος-η YHVH που άνοιξε και το παρόν θέμα, αλλά και όποιος άλλος θέλει, να μας γράψει τη γνώμη του σχετικά με αυτό το ζήτημα.


Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2003, 16:52:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
γεια σου λιλιθ...
θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω με το μελος που εγραψε για τεσσερα σταδια-χρωματα...
ειναι ξεκαθαρο στην αλχημεια σχεδον σε ολες της μορφες οτι τα χρωματα στο μεγαλο εργο ειναι 3.
Το κιτρινο που αναφερει ο φιλος πρεπει να ειναι απλα η ενωση του λευκου,του μαυρου,και του κοκκινου δρακου η' λιονταριου που ολα μαζι μας δινουν το
κιτρινο η' το χρυσο που απλα μας υπενθυμιζουν τι αλλο?
μα φυσικα τον ΗΛΙΟ...ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ...
η διεργασια του ηλιου λοιπον ειναι η πηξη...του πνευματος η σωστη οργανωση του νου...


ALBENTO
RUBEDO
NIGREDO


ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2003, 20:41:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
μετά από μιά σχετική συζήτηση γιά την φιλοσοφική λίθο σε σχέση με τον αριθμό 3 ή 4, έρχομαι να αμφισβητίσω η ίδια τα προηγούμενα λεγόμενά μου, ρωτώντας ξανά:
3 ή 4;
προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να δώσω την απάντηση.

μερικά άτακτα, ίσως γιά κάποιους βοηθητικά στοιχεία...
4: αν θεωρίσουμε την υλική διάσταση της φιλοδοφικής λίθου, τότε η ύλη είναι στον αριθμό 4 -4 στοιχεία.
4 -χρώματα και αντιστοιχία στους πλανήτες: μαύρο/κρόνος/μόλυβδος, λευκό/σελήνη/άργυρος, κίτρινο/ήλιος/χρυσός, κόκκινο/άρης/σίδηρος και αντίστοιχα: μαύρο/γη-αέρας, λευκό/νερό, κίτρινο/φωτιά, κόκκινο/φωτιά-νερό.

4/3 -κατώτερα τσάκρας και ανώτερα τσάκρας.
3+1=4 -κατώτερο και ανώτερο επίπεδο.
3+4=7 -γιά κάποιους όμως 6, οπότε 2Χ3 (τότε το 4 είναι μαγικός αριθμός...)

3 -3 βασίλεια, ορυκτό, φυτικό, ζωικό -μήπως το 4 αναφέρεται στο πνεύμα;
3 -3 επίπεδα, σωματικό, ψυχικό, νοητικό...

τελικά, μου φαίνεται ότι η σημειολογία σχετικά με τους αριθμούς 3 και 4 είναι κάπως περίπλοκη...
σίγουρα η εννοιολογική μετάβαση από τον ένα στον άλλο αριθμό, έχει μεγάλη σημασία. ποιά όμως;

ήδη, εγώ που τα γράφω αυτά, έμπλεξα το μυαλό μου και αναρωτιέμαι τί νόημα μπορεί να υπάρχει.
περιμένω να ακούσω τη γνώμη σας.

φίλε ryche γιατί με τόση σιγουριά υποστηρίζεις ότι είναι 3 τα χρώματα;
αν μπορείς, θα ήθελα να διευκρινήσεις λίγο παραπάνω το σκεπτικό σου.

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2003, 23:55:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
γεια σου λιλιθ...
αναφερες το 4 μα αφησες απ εξω την πεμπτουσια που ειναι και το συμαντικοτερο...που εμπεριεχεται μεσα στο 3...
οσο για αυτο που με ρωτας νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος...τα κυρια σταδια του εργου ειναι τρια οπως και τα χρωματα...θυμισου τοο 4ο σταδιο...ειναι ο θανατος του πλανητη ηλιου...που σε ολες τις καρτες τις αλχημικες αποικονιζει το σταδιο αυτο με τα 3 κυρια χρωματα...ως κεφαλια λεοντων ασπρο,κοκκινο μαυρο και τα τρια μαζι μας δινουν το κιτρινο-χρυσο του ηλιου...μετα ακολουθει το 5ο σταδιο της αφροδιτης
η' η ουρα του παγωνιου...πολλα χρωματα λοιπον.. αλλα τα κυρια τρια καλη μου οπως και οι τρεις φιλοσοφικες αρχες...

SOLVE ET COAGULA...


ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/10/2003, 12:18:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ryche, U say So, So is IT!

σίγουρα και η πεμπτουσία...αν κατάλαβα καλά εννοείς το στάδιο μετάλλαξης από το λευκό στο κόκκινο, όπου εμφανίζονται όλα τα χρώματα, ή όχι;

τώρα, επιμένω στο ερώτημά μου γιά τη συσχέτιση 3 με 4 -στη λίθο και αλλού...αν και όπως ανέφερα θα υποστήριζα το 3 και εγώ Ryche καλέ μου,
γιατί κάποιος να υποστηρίζει ότι είναι 4; -και εννοεί 4 βασικά, είναι ξεκάθαρο αυτό, όχι 3+1. γιατί, και αφού δεχόμαστε ότι η πηγή είναι αξιόπιστη, θα ήθελα να ψάξουμε λίγο περισσότερο.

φίλη Harmonia, σε περιμένουμε με περισσότερα στοιχεία, μιάς και εσύ μας έβαλες την ιδέα με τα 4 χρώματα!
(και χάσαμε τον ύπννο μας!)

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/10/2003, 19:17:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
γεια σου λιλιθ...
εψαχνα και παλι την αραβικη και την κινεζικη αλχημεια και ειλικρινα δεν καταφερα να βρω κατι που μιλα για 4 κυρια χρωματα...η πηγη ποια ειναι αραγε καλη μου???...που μπορουμε να βρουμε σχετικες πληροφοριες
οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι σχετικο εκτοσ οτι κιτρινο=4 απο τα τρια αλλα...δεν ξερω μπερδευτηκα αρκετα...ΗΑRMONIA!!!!!!!!!!
BOHΘΕΙΑ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΙΛΙΘ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΧΗΜΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ...ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ...


ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/10/2003, 13:15:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
κι όμως...
χθές βράδυ διάβαζα σε ένα βιβλίο κάτι σχετικό με...4! και μάλιστα 4 χρώματα, μαύρο, λευκό, κίτρινο, κόκκινο!!!

4
IEVE -το όνομα του Θεού
Ανατολή - Δύση - Βορράς - Νότος -(προσανατολισμοί)
Κίτρινη - Κόκκινη - Λευκή - Μαύρη -(φιλή/χρώμα της λίθου)
ηλεκτρισμός - θερμότητα - φως - μαγνητισμός
άγγελος - αετός - λιοντάρι - ταύρος


Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/10/2003, 16:55:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΙΛΙΘ...
ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ???????...
ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΚ...

ΛΙΛΙΘ U say So, So is IT!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΕΚΑΡΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΑΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...


ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/10/2003, 17:24:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
χαχαχα Ryche, καλόοο!

τελικά αυτό που λένε ότι 1=2, 2=3. 3=4 κλπ, ισχύει!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/10/2003, 20:50:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
σημερα καλη μου λιλιθ λεω να ετοιμασω ενα πλανητικο ελιξηριο...
αν πετυχει θα το μαθουμε αυριο πια...θα τα πουμε παντως καλη μου...
λες να πετυχει?
λοιπον σκεψου θετικα...
θα βοηθησει πολυ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2003, 06:24:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απ'ότι ξέρω, τα στάδια-χρώματα είναι 3. Επίσης, όπως αναφέρθηκε, η λίθος περνάει απ'όλα τα χρώματα, ενώ πολλοί αλχημιστές είναι ευχαριστημένοι με την λίθο όσο είναι κίτρινη και δεν περιμένουν να γίνει κόκκινη, πρακτική με την οποία διαφωνώ κάθετα.

Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ααρών
Νέο Μέλος


37 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2003, 11:06:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ααρών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Είμαι πεπισμένος για την ύπαρξή της, επειδή έχω δει τη λίθο του Φυτικού Βασιλείου (η ΦΛ είναι του "ορυκτού" βασιλείου), η οποία γιατρεύει κάθε αρρώστια, σε λειτουργία. Τα αποτελέσματα είναι απίστευτα. Είδα καρκίνο να εξαφανίζεται σε 3 εβδομάδες, και με διαβεβαίωσαν πως είναι το λιγότερο. Κανένα μυστικό δεν σκεπάζει πια αυτή τη λίθο, και την παρασκευή της μπορείτε να τη βρείτε στη διεύθυνση http://www.levity.com/alchemy/johnreid.html , όπου βγαίνει το βιβλίο του John Reid III στο ίντερνετ. Οι πληροφορίες είναι εξακριβωμένες

Καλημερα φιλοι μου.Ενα πολυ καλο θεμα ανοιξε ο συνταξιδιωτης της γνωσης YHVH.
Θα ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με τα οσα εγραψες που εχεις δει την λιθο?
πως ειναι μορφικα?
πως και που ειδες καρκινο να εξαφανιζεται?

Περιμενω απαντηση σου.Φιλικα Ααρων

Ορθες σκεψεις,ορθος λογος,ορθες πραξεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/10/2003, 15:34:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μα όχι, δεν έχω δει τη Φιλοσοφική Λίθο! (που τέτοια τύχη...)
Όμως το αντίστοιχό της του φυτικού βασιλείου, δηλαδή το αποτέλεσμα του Opus Minor, όχι του Opus Magnum. Αυτή η λίθος λέγεται Circulatum (minus).Χορηγώντας αυτό το φάρμακο σε έναν γνωστό μου θεραπεύτηκε ο καρκίνος των πνευμόνων που είχε σε 23 ημέρες. Τον τρόπο παρασκευής της θα τον βρείτε στο σαιτ που υπέδειξα.
quote:
πως ειναι μορφικα?

Απ'οτι έχω διαβάσει από πολλές διαφορετικές πηγες, η πλήρως τελειοποιημένη Φιλοσοφική Λίθος έχει τη μορφή κόκκινης σκόνης και μοιάζει διάφανη.

Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/10/2003, 01:13:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
-Π-Ο-Γ-Ο-Η-Τ-Ε-Υ-Σ-Η
ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ...
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΛΙΛΙΘ...
ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ
ΚΑΙ
ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΙΣΤΗ...
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...


ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy