ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Μυστική Πεντέλη & Ελλάδα και......Φανεροί Πίθηκοι
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Συμπάντιος
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/10/2003, 15:51:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Συμπάντιος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Περιττή σοβαροφάνεια και ελάχιστη σοβαρότητα;
Ελάχιστη γνώση και άφθονη δοκησισοφία;
Άφθονη λογοδιάρροια και στείρα διδαχή;
Στείρα σκέψη και τρωτός εντυπωσιασμός;
Τρωτός αυτοκαθορισμός και ετερόφωτη ρητορική;
Διαδοσίες, πτωχοπρόδρομοι και πτωχοδιάβολοι;

Όσο και αν προσπαθούν, οι συμπαθείς κατά τα άλλα συντάκτες του Iranon.gr, να πραγματώσουν την αυτοϋπέρβασή τους, οι παραπάνω ιδιότητες στοιχειώνουν καθοριστικά την πρόθεσή τους.

Ακροβατούν ανάμεσα σε έναν παρωχημένο «Μπαλανισμό», με όλες τις συνέπειες του κακέκτυπου, και σε αλληλοσυγκρουόμενες και ανερμάτιστες προσεγγίσεις. Παθογόνος μηρυκασμός, βερμπαλισμός, τσιτάτα, περισπούδαστες βλακειούλες, κροτίδες γεμάτες «νόημα». Αυτό μπορούν και αυτό πράττουν. Άλλωστε το επιθυμητό δεν σημαίνει κατά ανάγκη και εφικτό. Προτρέπω, λοιπόν, τους απαιτητικούς, και για αυτό δηκτικούς ερευνητές, να σταθούν μεγάθυμοι και επιεικείς απέναντί τους. Ας πνίξουμε την οργή μας και ας μην εξαντλήσουμε την αυστηρότητά μας. Επιτέλους, ας δούμε και το ωφέλιμον του φαινομένου. Ευθυμούμε, και όποιος το αρνείται, ας ρωτήσει.... τους κοιλιακούς του μυς.

Ίσως πάλι, τους αδικώ και δεν εντόπισα εγκαίρως το τολμηρό και ένδοξο της επιδίωξής τους. Η Ιστορία έχει κάμποσα γεγονότα, όπου ρακένδυτοι ιπποκόμοι, στερούμενοι ανάλογων εφοδίων, δημιουργούν επίδοξη αγέλη για να γίνουν άρχοντες στην θέση του Άρχοντα. Ας δεχτούμε τον ευσεβή πόθο κάθε μουζίκου να καταστρέψει το πρότυπο/δυνάστη του. Έχει και η ρέμβη θέση στην ζωή τους.

Ίσως πάλι, μόλις εισήλθαν στην πλατιά λεωφόρο της μετεφηβείας τους. Αν αυτό συμβαίνει, ας τους αναγνωρίσουμε το υπερενθουσιώδες, το παρορμητικό, το επιδερμικό, το υπερφίαλο, το ναρκισσιστικό της παρουσίας τους. Όλοι λίγο πολύ, σ’ αυτή την ηλικία την ψωνίζουμε με το εγώ μας.

Παρόλα αυτά, όποια και αν είναι η αιτία, έχω την γνώμη, ότι υπάρχει μονοπάτι μεταστροφής ή βελτίωσης τους. Ο χρόνος στέκεται ακόμη γενναιόδωρος απέναντί τους, και τους χαρίζει τα απαραίτητα περιθώρια. Σε διάφορη περίπτωση, ας παραμείνουν όπως τους πρωτογνωρίσαμε: Χειραφετημένοι πληβείοι, πνευματικά ακρωτηριασμένοι, να πιθηκίζουν την νοοτροπία και τις συνήθειες της παραδοσιακής μπουρζουαζίας στον χώρο της Έρευνας & του Αγνώστου. Σε όσους δεν είναι νεόκοποι στον μαγευτικό αυτόν χώρο, είναι ευδιάκριτη η κωμική εικόνα που περίτεχνα, ομολογώ, υφαίνουν.

Συμπάντιος


durden_alie
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Turkey
1532 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/10/2003, 16:06:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους durden_alie  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος durden_alie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σνιφ...σνιφ...

Οσμίζομαι ΜΠΑΡΟΥΤΙ!!!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/10/2003, 16:10:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κατάλαβα... Οπλα, μπαλάσκες, κράνη...


Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

Edited by - Oannes on 20/10/2003 16:11:29Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alati13
Μέλος 2ης Βαθμίδας


296 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/10/2003, 16:27:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alati13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πρώτα από όλα να σε καλωσορίσω στο εσωτερικά. Μετά θα ήθελα να σου πω ότι στην 7η σελίδα υπάρχει ένα θέμα που λέγεται Η ΒΛΑΣΘΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. Μπορείς να το διαβάσεις και να δεις τις θέσεις κάποιων από εμάς στο θέμα. Προσωπικά με έχει καλύψει η θέση της φίλης Ατμας και του φίλου μου ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΥ. Θα σου πρότεινα λοιπόν (μια που όπως λες το side αυτό σε κάνει μονο να Γέλας ) να μην ασχοληθείς άλλο μαζί του. Νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί στο παρελθόν και έχει πάρει την θέση που δικαιωματικά του ανήκει. (στον πάτο.) Περαιτέρω συζήτηση μόνο κόντρες και ανούσιες (ΑΝΟΥΣΙΕΣ) διαμάχες μπορεί να προσφέρει.
ΜΕΝ ΞΕΧΝΑΣ την δύναμη της δυσφήμησης. Πολλές φορές είναι η καλύτερη διαφήμιση. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει περισσότερο το Ιρανον από την Πεντέλη τότε μπορείς να συνεχίσεις αυτό το θέμα. αν παλι σε ενδιαφέρει περισσότερο η Πεντέλη τότε τα στοιχεία που θα βρεις εδώ είναι αρκετά και σημαντικά.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/10/2003, 20:04:35  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μήπως δεν κατάλαβα κάτι ??

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ghost
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
278 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 18:50:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ghost  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Ghost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...!...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy