ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
 ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΡΕΙΚΙ - ΙΩΧΡΟΥΝ ΠΥΡ Η JOHREI?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/11/2003, 03:25:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έχω εξασκήσει και τις 4 αυτές θεραπείες για αρκετά χρόνια στη ζωή μου. Πρώτα ανακάλυψα την Βιοενέργεια, στην οποία απορροφάς αρνητική ενέργεια με το ένα χέρι απο το πρόβλημα και με το άλλο την εκπέμπεις στη Γη και ύστερα απορροφάς συμπαντική ενέργεια και την δίνεις στο προβληματικό σημείο του σώματος.
Αργότερα γνώρισα το Ρέικι που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, αν και για να πω την αλήθεια κατά την γνώμη μου ήταν πολύ εμπορευματοποιημένο. Παρόλα αυτά μυήθηκα μέχρι τον δεύτερο βαθμό. Στο Ρέικι είδα πάρα πολλά θαύματα, ανθρώπους που θεραπεύονταν απο σοβαρές αρρώστιες χωρίς καμιά χρήση φαρμάκων.
Ωστόσο μόνο στο άκουσμα της τιμής της μυήσεως του τρίτου βαθμού άρχισα να αναζητώ κάτι ακόμα ανώτερο και έτσι ασχολήθηκα με το Ιώχρουν Πυρ.
Το Ιώχρουν Πυρ είναι μια πάρα πολύ ισχυρή ενέργεια που είναι σε μορφή φλόγας και διοχετεύεται στο γήινο επίπεδο απο τον Αρχάγγελο Ζακχιήλ και τον Άγιο Γερμανό. Χρησιμοποέίται και με κρυσταλλοθεραπεία και είναι ακόμα πιο δυνατή απο το ΡέικI, τόσο που αν δεν την λειτουργήσεις με τον σωστό τρόπο, μπορεί να κάνει κακό και στον θερεπευτή και στον θεραπευόμενο.
Αφού λοιπόν είχα ασχοληθεί αρκετό καιρό με αυτά έπεσα σε κάποιες συμπτώσεις που με οδήγησαν σετην ανακάλυψη μιας άλλης πολύ δυνατής ενέργειας, του Johrei, της ενέργειας του 21ου αιώνα (κατά την γνώμη μου)
Οι ερωτήσεις που θα ήθελα να συζητήσουμε (εαν και εφόσον αυτό είναι δυνατόν) είναι:
Εαν υπάρχει κάποια εμπειρία με αυτές τις ενέργειες ποιά νομίζετε οτι είναι πιο αποτελεσματική;
Υπάρχουν τελικά τόσες μέθοδοι θεραπείας ακόμα όπως: αρωματοθεραπεία, κρυσταλλοθεραπεία, aura soma, Dazira Narada, Chakras Balance κ.λ.π. που τελικά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, θα ήθελα να μου πείτε τι νομίζετε για κάποιες απο αυτέςπου μπορεί να έχετε δοκιμάσει, αξίζουν;
Και τέλος αν παραδεχτούμε οτι όλες αυτές οι ενέργειες πηγάζουν απο το σύμπαν, είναι σωστό να εμπορευματοποιούνται; Από την άλλη όμως και οι δάσκαλοι αυτών των θεραπειών πως θα ζουν;

Εποχή του Φωτός

rapunzel
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/11/2003, 03:58:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rapunzel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


Μορφέα,
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για την εμπορευματοποίηση των μεθόδων εναλλακτικής θεραπείας.Είναι κάτι που προσωπικά με έχει ενοχλήσει πολύ.Έχοντας ασχοληθεί αρχικά με τη βιοενέργεια εντωπωσιάστηκα όταν έμαθα περισσότερα για το ρέικι και έσπευσα να μυηθώ στον πρώτο βαθμό.Δυστυχώς για μένα δεν ήταν δυνατό οικονομικά να προχωρήσω στον 2ο βαθμό αν και το ήθελα.Αυτή τη στιγμή όμως δεν ξέρω αν το θέλω.Νομίζω πως οι "ρέικι μάστερς" έχουν τόσο υψηλές τις αμοιβές τους γιατί θέλουν να δημιουργήσουν έναν κλειστό κύκλο στο επάγγελμά τους.
Όσον αφορά τις λοιπές μεθόδους θεραπείας είναι όντως τόσες πολλές που πραγματικά μπερδεύεσαι.Εγώ ασχολούμαι κυρίως με την ενεργειακή αρωματοθεραπεία όμως έχω δει πως όπου κι αν θελήσεις να στραφείς η εμβάθυνση στις γνώσεις που θα πρεπε να προσφέρεται απλόχερα κατα τη γνώμη μου σε όποιον έχει την δίψα για να μάθει δυστυχως κοστίζει...
Δε νομίζω πως υπάρχουν καλές ή μέτριες μέθοδοι,είναι θέμα το τι ταιριάζει στον καθένα προσωπικά,κατα πόσο τον "τραβάει"κάποια αλλά και κατα πόσο μπορεί να τις αφομοιώσει στην καθημερινή του ζωή.Δεν μπορεί να κάνουμε εναρμονισμό των τσάκρας και να τρώμε και goody's...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

loukoulos
Νέο Μέλος


49 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/11/2003, 09:35:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους loukoulos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Υπάρχουν τελικά τόσες μέθοδοι θεραπείας ακόμα όπως: αρωματοθεραπεία, κρυσταλλοθεραπεία, aura soma, Dazira Narada, Chakras Balance

ΕΡΩΤΗΣΗ 1.Τι έχει αποδειχθεί επιστημονικά από όλα αυτά.

Στο Ρέικι είδα πάρα πολλά θαύματα, ανθρώπους που θεραπεύονταν απο σοβαρές αρρώστιες χωρίς καμιά χρήση φαρμάκων.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2.ΠΟΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΤΑΝ ΑΥΤΕΣ.

για να πω την αλήθεια κατά την γνώμη μου ήταν πολύ εμπορευματοποιημένο.

Νομίζω πως οι "ρέικι μάστερς" έχουν τόσο υψηλές τις αμοιβές τους γιατί θέλουν να δημιουργήσουν έναν κλειστό κύκλο στο επάγγελμά τους.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/11/2003, 02:38:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επιστημονικά έχουν αποδειχθεί η αρωματοθεραπεία, και το chakras balance αν και δεν δίνω σημασία στην Επιστήμη, γιατί τελικά βλέπω πως απλά η επιστήμη τα δέχεται αργότερα, αφού περάσουν καμια 30 χρόνια απο την εμφάνισή τους.
Ασθένειες: Καρκίνο, σοβαρές πνευμονικές παθήσεις, μέχρι και σκλήρυνση κατά πλάκας είχα δει να διορθώνεται απο δύο δασκάλους που έκαναν Ρέικι σε κάποιον.
Υπάρχουν βέβαια και δάσκαλοι, που δίνουν τισ μυήσεις του Ρέικι δωρεάν. Εαν θέλεις Rapunzel μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνό του να πάρεις τον δεύτερο βαθμό.
Απο τιν άλλη Λούκουλε, όμως αν το σκεφτείς, και αυτοί θα πρέπει να ζουν κάπως για να προσφέρουν αυθτέσ τισ γνώσεις τους. Πραγματικά δεν ξέρω.
Δεν μπορεί να κάνουμε εναρμονισμό των τσάκρας και να τρώμε και goody's...

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό, ειδικά όσον αφορά την διατροφή, είναι πράγματι πολύ σημαντική. Ωστόσο προσωπικά είμαι πολύ κατά τησ χορτοφαγίας, νομίζω πως η χορτοφαγία ταιριάζει περισσότερο στην ανατολή, η διατροφή στην δύση πρέπει να έχει και ζωικές πρωτεινες

Εποχή του ΦωτόςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10776 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/11/2003, 15:09:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σας.

Καταρχήν, θα ήθελα να σε παρακαλέσω Μορφέα, να μας πεις κάποια περισσότερα πράγματα για το JOHREY, γιατί προσωπικά τώρα τελευταία έχω ακούσει κόσμο να αναφέρεται σε αυτό, αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι.


Βλέπω ότι στο θέμα αυτό, αναφέρεστε για την εμπορευματοποίηση των εναλλακτικών θεραπειών. Θα το συνδέσω με μία εξίσου ενδιαφέρουσα και πολυσυζητημένη πτυχή του θέματος: Κατά πόσο, μπορεί ο καθένας να παίρνει μύηση π.χ. στο ρέϊκι, και ακολούθως να εξασκεί το "επάγγελμα" του θεραπευτή.

Επειδή το αντικείμενο το οποίο σπούδασα σχετίζεται άμεσα με το θέμα αυτό, η ερώτηση αυτή με έχει απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν, αλλά και τώρα. Πρώτη φορά είχα ακούσει για το ρέϊκι πριν από δέκα περίπου χρόνια. Την εποχή εκείνη, οι κύκλοι που ασχολούντουσαν με τη συγκεκριμένη μορφή θεραπείας, αποτελούνταν κυρίως από γιατρούς, οδοντιάτρους, ή πρακτικούς παραϊατρικών επαγγελμάτων. Με λίγα λόγια, δεν ήταν κάτι στο οποίο μπορούσε να μυηθεί ο καθένας, και σίγουρα αυτοί οι οποίοι το έκαναν, είχαν κάποιες στοιχειώδεις ή πολλές γνώσεις σχετικά με τη φυσιολογία και παθολογία του φυσικού μας σώματος τουλάχιστον.

Αρα, σε κάποιο βαθμό δεν αποτελούσε μία λύση για επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά περισσότερο ένα είδος περεταίρω επιμόρφωσης επάνω στις ήδη θεραπευτικές γνώσεις του ενδιαφερομένου. Εκτός από αυτό όμως, το να έχει κάποιος τις βασικές ιατρικές γνώσεις, είναι πιθανώς απαραίτητο, ώστε να μπορεί αφενός να αντιμετωπίσει ανεπιθύμητες παρενέργειες, να κατανοήσει τη λειτουργία των θεραπευτικών αυτών μεθόδων σε όλα τα επίπεδα (εννοώ και στο φυσικό εκτός των αοράτων), αλλά και να ασκεί την γενικότερη θεραπευτική δεοντολογία.

Στον αντίποδα αυτών των επιχειρημάτων, βρίσκεται ο χαρισματικός θεραπευτής (σπάνιο το είδος βέβαια...), ο οποίος ναι μεν δεν κατέχει τις βασικές ιατρικές γνώσεις, είναι όμως ένας πολύ καλός αγωγός και χειριστής της ενέργειας.

Επιφυλάσσομαι να συζητήσω και για τα άλλα ερωτήματα που έχεις θέσει φίλε Μορφέα.

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rapunzel
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/11/2003, 03:18:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rapunzel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Έχω να φάω κρέας δύο χρόνια και πραγματικά νιώθω τεράστια τη διαφορά όσον αφορά την επιθετικότητα τα νεύρα.Είμαι πολύ πιο ήρεμη και το καλό είναι ότι δε νιώθω να στερούμαι κάτι αφού όταν ακούς τα μηνύματα που σου στέλνει ο οργανισμός σου δεν τρως κατι που θα τον βλαψει.Πανω στο συγκεκριμένο θέμα μας κατατοπίζει απόλυτα και ο Όσσο στο "Το βιβλίο των τσάκρας" για όποιον ενδιαφέρεται.
Στο άλλο ζήτημα τώρα όσον αφορά το ρέικι 1ον Μορφέα θα σου ήμουν ευγνώμων σχετικά με το τηλέφωνο αυτού του δασκάλου.2ον Πιστεύω πως για το ρέικι συγκεκριμένα επειδή πρόκειται για την συμπαντική ενέργεια θα έπρεπε όλοι να έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σ'αυτήν και όχι απαραίτητα για να γίνουμε θεραπευτές.Βέβαια και αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να ζουν κάπως,ως εδώ καλά όμως η διόγκωση στις αμοιβές τους είναι πασιφανής και ξεπερνάει κάποια όρια και αυτό σηκώνει σκέψη όσον αφορά την προθεσή τους για θεραπεία...
Πάντως δεν τίθεται ζήτημα εκμετάλλευσης της άγνοιας του κοσμάκη όπως αναφέρεις λούκουλε,δεν μιλάμε για καφετζούδες και χαρτορίχτρες.Όποιος γνωρίζει κάποια πράγματα αυτοβούλως επιλέγει να κάνει κάποιες θεραπείες εαν το θέλει ούτε είναι κάτι το τόσο ευρέως διαδεδομένο ή διαφημισμένο.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2003, 23:23:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το Johrei Αμαλία, είναι μια μέθοδος ενεργειακις θερπαειας αλλα μέσω της πνευματικής εξέλιξης. Είναι μια πανίσχυρη ενέργεια που έχει το στοιχείο τις φωτιάς. Εκτός αυτού είναι πάρα πολύ γνωστό στο εξωτερικό, γιατί είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία, είναι ένας τρόπος ζωής για όποιον θέλει να συνεχίσει παραπέρα με το Johrei. Έχει πάρα πολλές φάρμες σε όλον τον πλανήτη και προωθεί την βιοκαλλιέργεια και τον φυσικό τρόπο ζωής. Η ενέργειά του όμως είναι πανίσχυρη, και το σπουδαιότερο είναι οτι δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Είναι πραγματικά υπηρεσία στην ανθρωπότητα.
Εαν ενδιαφέρεσαι στείλε μου e-mail να σοθ δώσω περισσότερες πληοφορίες, για το που είναι κ.λ.π. Σκοπός του είναι η αποτοξίνωση του υλικού και του πνευματικού μας σώματος

Εποχή του ΦωτόςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2003, 23:25:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ραπoυνζελ στείλε μου e-mail na sou to doso me poli megali eyxaristisi

Εποχή του ΦωτόςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Akenaton
Νέο Μέλος

Greece
32 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2004, 04:01:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Akenaton  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Morfea: Prwth fora akouw gia to Iwxroun Pyr kai fenetai endiaferon, 8a h8ela an mporeis na moy dwseis kapoies plhrofories panw se ayto.
Kata 2on, se poia geneologia reiki eisai, kai an pisteveis pws na pareis oloklhrotika ton 3o va8mo (na gineis master dld) exei ypsulo timhma (poy ontos exei), giati den pairneis apla to 1o kommati tou 3ou va8moy (thn muhsh sto sumvolo tou Master) na klhseis ton muhtiko soy kyklo?
3on, me to Iwxroyn Pyr, yparxei dinatotita anasugrotishs tou eautou sou sundeontas se me to parel8on opws me to Reiki?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Akenaton
Νέο Μέλος

Greece
32 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2004, 04:23:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Akenaton  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
To timhma poy exoun oi va8moi Reiki exei kapoion skopo kai eytixws poy yparxei! Dystixws gia'sas poy lete oti "oloi sunwmotoyn kai ola ginontai gia ta fragka etc etc" apla skefteste opws exete ma8ei na skefteste:). Yphrxe periptwsh poy enas Master Reiki eixe xamiles times, kai epikoinwnoyn mazi tou apo thn Reiki Alliance kai tou lene pws eite 8a exei ths kanonikes times poy exoun te8ei eite 8a diagrafei! Ta antitima kruvoun apo pisw ypoxrewseis, opoios leei oti den a3izei tosa lefta enas va8mos tote eytixws poy yparxei ayto to antitimo kai den 8a ton parei ayto to atomo ton va8mo, giati sigoura 8a ton xrhsimopoihsei san ena "paixnidi" poy toy to ekanan dwro (wow, energia kai den summazevete, psss). To Reiki san sunolo den exei telos, den exei va8os wste na peis meta apo kapoion kairo "twra ema8a to reiki".

Ps: H "timologish" den egine apo tous shmerinous Daskaloys, alla apo prohgoumenes genies, prin lete ahdies diavazete kai ligo pws eginan ta pragmata, oxi "To Reiki egine tis modas kai mas klevete", apo ton Hayashi (nomizw pws k apo ton Usui 3ekinise ki'ollas) pws 8a einai ta antitima twn va8mwn (o 1os va8mos kostizei oso einai o mis8os 1½ vdomadas, o 2os me ton mis8o 1½ mina kai o 3os me ton mis8o 1½ xronou)

Edited by - Akenaton on 04/01/2004 04:29:11

Edited by - Akenaton on 04/01/2004 04:32:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2004, 00:04:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Morfea: Prwth fora akouw gia to Iwxroun Pyr kai fenetai endiaferon, 8a h8ela an mporeis na moy dwseis kapoies plhrofories panw se ayto.
Kata 2on, se poia geneologia reiki eisai, kai an pisteveis pws na pareis oloklhrotika ton 3o va8mo (na gineis master dld) exei ypsulo timhma (poy ontos exei), giati den pairneis apla to 1o kommati tou 3ou va8moy (thn muhsh sto sumvolo tou Master) na klhseis ton muhtiko soy kyklo?
3on, me to Iwxroyn Pyr, yparxei dinatotita anasugrotishs tou eautou sou sundeontas se me to parel8on opws me to Reiki?

Φίλε Ακένατον, η Ιώχρους φλόγα είναι μια πάρα πολύ δυνατή ενέργεια που κατάγεται απο την ατλάντια εποχή και πηγάζει απο τον Άγιο Γερμανό και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Είναι πραγματικά πολύ ισχυρή, είναι ουσιαστικά και ο λόγος που σταμάτησα το Ρέικι γιατί με απορόφησε πραγματικά. Τώρα εγώ την Ιώχρους Φλόγα την γνωρίζω απο μία απο τις αντιπροσώπους της στην Ελλάδα, την κα Ελένη Γραμματικάκη που έχει γράψει το βιβλίο Το Ιερό Ιώχρουν Πεδίο που θα το βρεις σίγουρα στον πύρινο κόσμο. Ονομάζεται έτσι γιατί πράγματι η ενέργεια αυτή εκδηλώνεται σαν Ιωχρουν Πυρ και χρησιμοποιείται με πάρα πολλούς τρόπους, είτε απλά με προσευχές, είτε με κρύσταλλα, αιθέρια έλαια είτε και με όλα μαζί. Η κυρία αυτή είναι σε έναν σύλλογο στην Καλλιθέα και μπορείς να την βρεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή απόγευμα στο 210 9571486, όπου κάνουν και Johrei.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2004, 00:14:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Ακένατον παρέλλειψα να σου απαντήσω στην τελευταία σου ερώτηση. Προσωπικά δεν γνωρίζω για αυτήν την ιδιότητα αυτής της ενέργειας αν και ασχολούμαι αρκετό καιρό.

Όσο για το τελευταία, μπορώ να ομολογήσω οτι σε κάποια πράγματα χρειάζεται ένα ανντίτιμο, για να δουλέψεις σκληρά να το αποκτήσεις. Ωστόσο, οι συμπαντικές ενέργειες με κανέναν τρόπο δεν συμφωνώ οτι πρέπει να πληρώνονται γιατί πολύ απλά δεν ανήκουν σε κανέναν μα κανέναν για να πάρει λεφτά...
Συμφωνώ για την βιοενέργεια εν μέρει γιατί ο θεραπευτής προσφέρει και την δική του ενέργεια για να γίνει η θεραπεία. Και επειδή η τιμολόγηση έγινε απο τις παλαιότερες γενιές δεν μου λέει τίποτα. Είδα πολλούς δασκάλους να πλουταίνουν και να έχουν πολλά αυτοκίνητα απο το αντίτιμο που λες οτι έχει τόση σοβαρότητα...

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΑΟ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
504 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/01/2004, 09:20:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΑΟ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

. Η κυρία αυτή είναι σε έναν σύλλογο στην Καλλιθέα και μπορείς να την βρεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή απόγευμα στο 210 9571486, όπου κάνουν και Johrei.


Να' μαι παλι Μορφεα,απο το ενα τοπικ στο αλλο.
Κατι εχω ακουσει σχετικα...Τι χρειαζεται για να γνωρισεις το Johrei ,τοσο ωστε να μπορεσεις να βοηθησεις καποιον?Στο συλλογο αυτο ,τι ακριβως κανουν?

Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/01/2004, 00:11:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κατι εχω ακουσει σχετικα...Τι χρειαζεται για να γνωρισεις το Johrei ,τοσο ωστε να μπορεσεις να βοηθησεις καποιον?Στο συλλογο αυτο ,τι ακριβως κανουν?

Βασικά το μόνο που χρειάζεται για να γνωρίσεις το Johrei είναι απλά να περάσεις απο κει οποιαδήποτε ώρα θες απο τις 14.00 μέχρι τις 22.00, να ανεβείς στον τρίτο όροφο και να ζητήσεις να σου κάνει κάποιος Johrei το οποίο διαρκεί 20 λεπτά η κάθε συνεδρία. Και φτάνοντας στο κρίσιμο σημείο της υπόθεσης, το πόσα πληρώνεις, δεν υπάρχει καμιά τιμή. Απλά παίρνεις έναν φάκελο ανώνυμα, βάζεις μέσα ό,τι ποσό θέλεις απο 1 ευρώ μέχρι 1.000.000 και το πετάς μέσα σε μια κούτα. Τόσο απλά. Είναι μη κερδοσκοπικός σύλλογος και τα έσοδα έχουν σκοπό την συντήρηση του κέντρου και ουσιαστικά είναι ένας σύλλογος ενεργειακής θεραπείας που έχει και άλλες διάφορες δραστηριότητες αν θυμάμαι καλά: Υογκα, Τάι Τσι, Ικεμπάνα (Γιαπωνέζικη ανθοδετική) Μπατικ, ζωγραφική και γίνονται διάφορα σεμινάρια αυτογνωσίας απο διάφορα μέλη που χρησιμοποιούν τον χώρο.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΑΟ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
504 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/01/2004, 21:06:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΑΟ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα ...
Το "εκει" το μαθαινω τηλεφωνοντας, η μπορεις κι εσυ να με πληροφορησεις σχετικα?
Οταν λες "...σου κανουν Johrei " τι ακριβως εννοεις?(η απλα,πηγαινε και θα δεις...)

Σε ευχαριστω και ελπιζω να μη σε κουραζω.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/01/2004, 00:21:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Ταο φυσικά θα ήθελα να πολύ να σε πληροφορήσω, το εκεί είναι στην Καλλιθέα, είναι ένας Πολιτιστικός σύλλογος που κάνει Johrei και διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

quote:
Οταν λες "...σου κανουν Johrei " τι ακριβως εννοεις?(η απλα,πηγαινε και θα δεις...)

Χαχαχα, μη φοβάσαι, δεν θα σου κάνουν βουντού. ΛΟΛ, βασικά ότι και να σου πω είναι βιωματικό αλλά θα σου περιγράψω την τεχνική. Ο Πομπός και ο δέκτης κάθονται ο ένας απέναντι απο τον άλλον καθιστοί. Ο πομπός λοιπόν σηκώνει το χέρι του και κατευθύνει την παλάμη του ώστε να βλέπει το συγκεκριμένο σημείο που πρέπει να πάρεις Johrei. Δεν σε ακουμπάνε και υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 30 - 40 πόντων. Η συνεδρία είναι 20 λεπτά και μπορείς να κάνεις όσα Johrei τη μέρα θέλεις.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΑΟ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
504 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/01/2004, 13:01:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΑΟ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φίλε Ταο φυσικά θα ήθελα να πολύ να σε πληροφορήσω, το εκεί είναι στην Καλλιθέα, είναι ένας Πολιτιστικός σύλλογος που κάνει Johrei και διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.


Απ' ο,τι καταλαβα πρεπει να τηλεφωνησω για ακριβη διευθυνση, καθως εχω την εντυπωση οτι στην Καλλιθεα υπαρχουν δυο-τρεις Πολιτιστικοι συλλογοι.

quote:

Χαχαχα, μη φοβάσαι, δεν θα σου κάνουν βουντού


Δεν ειμαι τοσο αφελης ή τοσο ασχετη με τετοια θεματα, ωστε να φοβαμαι κατι τετοιο !
Οφειλα ομως να ρωτησω ,αλλωστε το ενδιαφερον μου ειναι μεγαλο και επειγει...

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/02/2004, 23:28:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ταο γιατί σε επείγει τόσο πολύ; (αν δεν είναι αδιάκριτη ερώτηση)

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΑΟ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
504 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2004, 21:51:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΑΟ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εαν θυμασαι Μορφεα,σε αλλο παρομοιο τοπικ ,ειχα αναρωτηθει για το αν υπαρχει δυνατοτητα θεραπειας ψυχικων ασθενειων.
Θα ηθελα να δω εναν ανθρωπο μου...καλα.

Αν χρειαζεσαι να μαθεις κι αλλα ή εχεις να προτεινεις κατι...

Χαιρετω!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2004, 00:16:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τότε είμαι σίγουρος πως το Johrei θα σε βοηθήσει πολύ. Εξάλλου εκεί έχουν και ένα πρόγραμμα που το λένε Johin (Johrei intensive) που εκεί ουσιαστικά κάνουν εντατική θεραπεία άτομα με βάρδιες σε αοβαρά και πραγματικά έχει πολλά αποτελέσματα. Πριν με ρωτήσεις για το κόσος του προγράμματος να σου πω οτι κοστίζει μόνο την ευγνωμοσύνη σου.

Εαν πάρεις Πέμπτη, Παρασκευή απόγευμα και με ζητήσεις (Μωυσής όχι Μορφέας) θα μιλήσουμε μαζί.

Ευχαριστώ πολύ!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2004, 14:15:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μορφέα ασχολούμαι με την ενεργειακή θεραπεία, έχω μυηθεί σε πολλές ενέργειες εκτός του johrei. Έχω πάρει και το τρίτο βαθμό αν και δεν με βλέπω ως δάσκαλο, συνεχώς μαθαίνω.... Ποιά είναι η διαφορά του από το ρέικι?. Πως ήρθες σε επαφή με το johrei, έχεις δώσει ποτέ συνεδρία σε βαριές περιπτώσεις?, ποιά είναι η ηλικία σου?
Ευχαριστώ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2004, 23:31:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα Yiannaka, καταρχήν να σου πω ότι είμαι πολύ τυχερός μιας και οι γονείς μου σχεδόν απο τότε που γεννήθηκα ήταν στον εσωτερισμό κι έτσι απο τα δώδεκα χρόνια μου ασχολούμαι με την ενεργειακή θεραπεία και σήμερα έχω κατασταλλάξειστο Johrei μιας και προσωπικά το θεώρησα ως την πιο δυνατή ενέργεια που έχω γνωρίσει και τηνθεωρώ ως την ενέργεια της εποχής του Υδροχόου.

quote:
Ποιά είναι η διαφορά του από το ρέικι?.

Καταρχήν υπάρχουν πολλές διαφορές, θα σου παραθέσω αυτές που είναι καθαρά πρακτικής και τεχνικής πρώτα.

1 Δεν ακουμπάς τον άλλον παρά κάνεις την θεραπεία με το χέρι σε απόσταση 30 - 40 εκατοστών
2 η συνεδρία κρατάει 20 λεπτά
3 κάνεις με το ένα χέρι μόνο κάθε φορά και όταν κουράζεται το ένα το κατεβάζεις και σηκώνεις το άλλο.
4 Δεν υπάρχουν σύμβολα, απλά σου δίνεται ένας μετασχηματιστής με σύμβολα που τον φοράς πάνω σου και σου δίνει την δυνατότητα να επικαλείσαι την ενέργεια
5 Μπορείς να κάνεις απο μακριά από τον πρώτο βαθμό
6 Υπάρχει πολύ μεγάλη φιλοσοφία και το Ίδρυμα Μοκίτι Οκάντα όπως ονομάζεται είναι πασίγνωστο στο εξωτερικό και ειδικά Βραζιλία και ανατολικές χώρες όπου έχουν δημιουργήσει πρότυπα του Ιδανικού Κόσμου για το οποίο πραγματεύεται η φιλοσοφία τους.

Τώρα προσωπικά μπορώ να πω οτι νιώθω το Johrei πολύ πιο φωτιά απο το Ρέικι και (πάντα προσωπικά) το θεωρώ δυνατότερο και πιο αποτελεσματικό από το Ρέικι.
Αυτά βασικά

quote:
Πως ήρθες σε επαφή με το johrei

Αυτό είναι πολύ μεγάλη ιστορία, θα σου πω μόνο οτι με τον τρόπο στον οποίο ήρθα πίστεψα απόλυτα στην συμπαντική συγχρονικότητα και ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

quote:
έχεις δώσει ποτέ συνεδρία σε βαριές περιπτώσεις?, ποιά είναι η ηλικία σου?

Συνήθως συνεδρίες κάνω σε βαριές περιπτώσεις και μάλιστα πολύωρες συνεδρίες.

Είμαι 21 ετών,

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2004, 13:01:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Υπάρχουν στο johrei βαθμοί σαν του Ρέικι? Μπορείς να μυήσεις εσύ? Αν ναι υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής μεταξύ μας μυήσεων?
Ευχαριστώ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2004, 00:49:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Yiannaka, στο Johrei υπάρχουν 4 βαθμοί οι οποίοι όμως δεν έχουν να κάνουν πια με την ενέργεια αλλά με την φιλοσοφία. Η ενέργεια του Johrei είναι αυτή που δίνεται στον βασικό βαθμό. Απο κει και πέρα στο Johrei πιστεύουν οτι απλά η θεραπεία δεν είναι αρκετή για να σώσει τον άνθρωπο εάν αυτός δεν αλλάξει απο μέσα και για αυτό για όποιον θέλει προσφέρει άλλους 4 βαθμούς που είναι όμως καθαρά δειύσδυση στην φιλοσοφία του Johrei και του επερχόμενου Επίγειου Παραδείσου όπως λένε. Εγώ, λυπάμαι, αλλά δεν έχω πρόσβαση στις μυήσεις και στον μετασχηματιστή (που είναι σύνδεση με το Johrei) οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο ο αντιπρόσωπος του Johrei στην Ελλάδα.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΑΟ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
504 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2004, 15:46:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΑΟ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου Μορφεα ,δυστυχως μολις σημερα ειδα την προσφατη απαντηση σου.Δηλαδη "εχασα" την Πεμπτη και την Παρασκευη...
Μπορει να γινει κατι στις επομενες ημερες?

Ευχαριστω πολυ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

aris24
Μέλος 1ης Βαθμίδας


60 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2004, 06:35:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους aris24  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
για σας και απο μενα..

η μοναδικη φορα που ειδα να πραγματοποιουνται ενεργειακες θεραπειες ηταν κατα την διαρκεια της επισκεψης μου στην βραζιλια στον θεραπευτη john of god.εμπειρια που με συγκλονισε και που μοιραστηκα μαζι σας.εκει ακουσα για πρωτη φορα για το reiki,την βιοενεργεια και αλλες μεθοδους μεταδοσης ενεργειας για θεραπευτικους σκοπους.
θυμαμαι χαρακτηριστικα καποιο περιστατικο.ενω ημασταν στην σειρα και περιμεναμε να μας δει ο θεραπευτης,ο μπροστινος μου,αγγλος στην καταγωγη αρχισε να φερεται παραξενα.ειχε πεσει στα γονατα,κλαιγωντας,το ενα του χερι ηταν σηκωμενο ψηλα και τα δαχτυλα του συσπωνταν ανεξελεγκτα.τετοια περιστατικα βεβαια ειναι συνηθισμενα σε αυτον τον χωρο λογω της παρουσιας των οντοτητων που θεραπευουν μεσω του john of god kai που πολλες φορες πραγματοποιουν αορατες εγχειρησεις και θεραπειες σε καποιους απο οσους βρισκονται εκει,με αποτελεσμα καποιοι ανυποποψιαστοι να λιποθυμουν λογω της μεγαλης ενεργειας που λαμβανουν,η να ξεσπουν σε κλαματα η να φερονται καπως παραξενα,οπως ο αγγλος φιλος μας.θυμαμαι λοιπον τη στιγμη που το παιδι αυτο ηταν πεσμενο στα γονατα και εδειχνε να υποφερει οτι τον πλησιασε καποια βοηθος του john of god για να τον βοηθησει.πηγε διπλα του και τοποθετησε τις παλαμες της καποια εκατοστα μακρυα απο το σωμα του ,αμεσως το παιδι ηρεμησε και σηκωθηκε.με το που απομακρυνε τα χερια της απο το σωμα του το παιδι ξαναπεφτει στα γονατα και αρχιζει να κλαιει.ξαναπροσπαθει παλι η βοηθος με τον ιδιο τροπο και το παιδι αμεσως συνερχεται και πεφτει στην αγκαλια της οπου και οι δυο μαζι πλεον προσπερνουν την ανθρωπινη ουρα που περιμενε και πηγαινουν κατευθειαν στον john of god oπου και εγινε ορατη εγχειρηση.αργοτερα μαθαμε οτι ο αγγλος ηταν φορεας του aids.
Μορφεα,δεν ξερω αν ηταν johrei η μεθοδος της βοηθου,η ιωχρουν πυρ αλλα με εντυπωσιασε το ποσο αλλαζαν τα συναισθηματα και η κατασταση του παιδιου οταν η γυναικα αυτη πλησιαζε η απομακρυνε τα χερια της απο κοντα του.
επισης θα ηθελα να μου πεις κατι για τον αγιο γερμανο που ανεφερες καπου γιατι δεν τον εχω ξανακουσει και για τον cryon (υπευθηνο του ηλεκτρομαγνητικου πεδιου της γης ,οπως λενε).

φιλικα...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2004, 12:29:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μορφέα έχεις πάρει και τον βαθμό του ρεικι μάστερ? ποιος σε μύησε στην violet flame? ευχαριστώ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2004, 23:09:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους...

quote:
Μπορει να γινει κατι στις επομενες ημερες?

Ταο, μέχρι τον Ιούνιο τελικά θε είμαι κάθε απόγευμα εκεί οπότε αν θες κι όποτε θες πάρε τηλέφωνο και ζήτα με.

quote:
Μορφεα,δεν ξερω αν ηταν johrei η μεθοδος της βοηθου,η ιωχρουν πυρ αλλα με εντυπωσιασε το ποσο αλλαζαν τα συναισθηματα και η κατασταση του παιδιου οταν η γυναικα αυτη πλησιαζε η απομακρυνε τα χερια της απο κοντα του.
επισης θα ηθελα να μου πεις κατι για τον αγιο γερμανο που ανεφερες καπου γιατι δεν τον εχω ξανακουσει και για τον cryon (υπευθηνο του ηλεκτρομαγνητικου πεδιου της γης ,οπως λενε).

Φίλε Άρη, την γνωρίζω αυτή τη μέθοδο θεραπείας αν και ποτέ δεν μου έχουν κάνει αλλά όχι δεν έχει να κάνει με το johrei, είναι άλλο είδος ενέργειας. Αυτό είναι ουσιαστικά βιοενέργεια αλλά όταν κάποιος είναι πολύ ισχυρό κανάλι μπορεί να κάνει τα μεγαλύτερα θαύματα. Ο Χριστός φαντάσου χρησιμοποίησε Βιοενέργεια για να κάνει όλες αυτές τις θεραπείες.

Ο Άγιος Γερμανός είναι ένα απο τα πιο γνωστά μέλη της Λευκής Αδελφότητας και μαζί με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ χειρίζονται την ενέργει της Ιώχρουν Φλόγας. Ο Άγιος Γερμανός ήταν ο φύλακας της Ιώχρουν Φλόγας στην εποχή της Ατλαντίδας και όταν άρχισαν οι καταστροφές τότε ανελήφθη και πήρε μαζί του και το Ιερό Πυρ το οποίο τώρα δίνεται μόνο σε όσους το επικαλούνται ενώ τότε ήταν ελεύθερο και διαθέσιμο σε όλους. Τώρα... περισσότερα πράγματα θα βρεις σε βιβλία, υπάρχουν πολλά βιβλία για Εκείνον.

Όσον αφορά τον Κρύον είναι ένα περίεργο ζήτημα. Ο Κρύον είναι η οντότητα που προκάλεσε τον κατακλυσό της γης πριν από κάποιες χιλιετίες και τώρα έρχεται για δεύτερη φορά να σώσει την ανθρωπότητα αλλάζοντας τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης ώστε οι καινούργιες δονήσεις που θα μπουν σύντομα να μην μας τινάξουν κυριολεκτικά στον αέρα. Ωστόσο λέγονται και πάρα πολλά αρνητικά για τον Κρύον και για αυτόν που λέει οτι επικοινωνεί μαζί του, ότι επικοιωνεί με αρνητικές οντότητες του αστρικού πεδίου κ.λ.π. Τώρα δεν ξέρω. Γι αυτό επίσης θα βρεις πολλά βιβλία τα βιβλιοπωλεία.


quote:
Μορφέα έχεις πάρει και τον βαθμό του ρεικι μάστερ? ποιος σε μύησε στην violet flame? ευχαριστώ

Όχι, σταμάτησα στον δεύτερο βαθμό μιας και μετά απο λίγο γνώρισα την Ιώχρουν Φλόγα και με απορρόφησε τελείως. Η δασκάλα που με μύησε στην Ι'ωχρους Φλόγα λέγεται Ελένη Νίτσελε Γραμματικάκη και είναι αυτή που έχει γράψει το βιβλίο " Το Ιερό Ιώχρουν Πεδίο". Κάνει σεμινάρια και βρίσκεται στον χώρο του Johrei χρόνια τώρα.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2004, 23:11:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ο Άγιος Γερμανός είναι ένα απο τα πιο γνωστά μέλη της Λευκής Αδελφότητας και μαζί με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Συγνώμη, λάθος, τον Αρχάγγελο Ζακχιήλ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

FALIRO
Νέο Μέλος

Greece
33 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/02/2004, 21:49:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους FALIRO  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιά σας. Πρώτη φορά γράφω, ελπίζω να τα καταφέρω και να εμφανισθεί το μήνυμα. Θέλω να ρωτήσω τον ari24 αλλά και όποιον άλλο ξέρει αν ο john
og god είναι ο ίδιος με τον βραζιλιάνο θεραπευτή που ήταν στο ΕΙΡΉΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Μορφέας
Πλήρες Μέλος


856 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2004, 01:42:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Μορφέας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι φίλε μου, αυτός ήταν ο John of God, ειπώθηκε οτι είναι απατεώνας και από τα ΜΜΕ αλλά και από άλλους εσωτεριστές. Ωστόσο... πολλοί είπαν οτι είδαν θαύματα. Πολλοί γνωστοί μου ήταν εκεί. Δεν του συγκίνησε ιδιαίτερα αλλά δεν αισθάνθηκαν οτι είναι και απατεώνας. Όλα παίζονται...

Γιατι ρωτάς όμως;

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy