ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Μακεδονία Ελλάδα ή όχι?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
GreekLover
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2004, 02:46:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GreekLover  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εδώ θέλω να παρακαλέσω τους αγαπητούς φίλους και Συνέλληνες να συμβάλλουν στη συλλογή προϊστορικών και ιστορικών στοιχείων που αποδεικνύουν και αποστομώνουν κάθε αδαή που υιοθετεί και διαδίδει ανθελληνικές αντιλήψεις που στόχο έχουν την απελληνοποίηση της Μακεδονίας.

Ποιοι είναι αυτοί που "σπέρνουν" τέτοιες αντιλήψεις?
Που αποσκοπούν?
Ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν?
Γιατί το ελληνικό κράτος και η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση επιτρέπει την διακίνηση και διασπορά τέτοιων αντιλήψεων?
Μήπως η απραξία, η αδιαφορία και η αταραξία τους απέναντι στο θέμα αυτό πηγάζει από την άγνοιά τους απέναντι στην ελληνική ιστορία?
Ή μήπως πηγάζει από το γεγονός πως έχουν βολευτεί στην καρεκλίτσα τους και δεν έχουν την πυγμή και την τόλμη να αντιμετωπίσουν και να καταδικάσουν αλλά και να τιμωρήσουν κάθε έναν που προσπαθεί ανοήτως και ανιστορήτως να αποδείξουν και να επιβάλλουν τα οικονομικά συμφέροντα αλλοδαπών και μη μεγαλοκαρχαριών?

Περιμένω εναγωνιωδώς τη φιλική συμμετοχή σας και πιθανώς τις αντικρουόμενες απόψεις και θέσεις.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

GreekLover
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2004, 04:27:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GreekLover  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολιτική οργάνωση Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Μακεδονία
Έτος Ίδρυτικής Πράξης: Ιούνιος 2000


Βασικές Καταστατικές Αρχές
1.Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος στη βόρεια Ελλάδα[...]
2.Υφίστανται καταπίεση της πολυάριθμης βουλγαρικής τόσον στην Ελλάδα όσον και στη Δημοκρατία της ΜΑκεδονίας[...]
3.Η Δημοκρατία Μακεδονίας θα παραμείνει ανεξάρτητο κράτος υπό την κηδεμονία και προστασία της μητέρας-Βουλγαρίας, κατάσταση ανάλογη με τη σχέση Ελλάδος-Κύπρου!
4.Το κίνημα των Αλβανών εξτρεμιστών UCK μπορεί να καταπνιγεί μόνον από το βουλγαρικό στρατό.
5.Η Ελλάδα που το 1924 ανεγνώρισε επίσημα την ύπαρξη βουλγαρικής μειονότητας στην βόρεια Ελλάδα[...]και να εισάγει τη διδασκαλία της βουλγαρικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία.
6.Οιπεριουσίες των δήθεν δοσιλόγων γηγενών Βουλγαρομακεδόνων ύψους 1 τρισεκατομμυρίου δραχμών που δημεύθηκαν το 1945 με βάη τη Συντακτική Πράξη 6/1945 πρέπει να επιστραφούν στους δικαιούχους και τους κληρονόμους αυτών με ταυτόχρονη αποζημίωση για τα δαφυγόντα έσοδα 57 ετών.
7.Όλα τα απαράδεκτα μνημείατου αντιβουλγαρισμού που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος(μνημεία Μακεδονομάχων κτλ.) πρέπει να απαλειφτούν ώστε να αποκατασταθή η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δυο χώρες

[είπατε τίποτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;]

10.Αναγνώριση από την Ελληνική Βουλή της γενοκτονίας των Βουλγαρομακεδόνων από τις ελληνικές αρχές στις σκοτεινές περιόδους 1912-1919 και 1944-1950 ιστορική αποκατάσταση της δικαιοσύνης.
11.Ελευθέρα επάνοδος των 500.000 προσφύγων Βουλγαρομακεδονικής καταγωγής που ζουν στην Βουλγαρία και δημοκρατία Μακεδονίας με ταυτόχρονη απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας και επιστροφή των δημευμένων περιουσιών.
13.Αξιοποίηση και προβολή του αμερικανικού σχεδίου Κίζιγκερ για επαναχάραξη των βαλκανικών συνόρων και άσκηση πίεσης προς το ΝΑΤΟ και την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την σταδιακή και ειρηνική υλοποίησή του.Εφαρμογή της παγκοσμοιοποίησης σε βαλκανικό επίπεδο.

Είναι πασίδηλο πως η εν λόγω οργάνωση προσπαθεί να προωθήσει την παραιστορία στη συμβατική ιστορία,προσπαθεί να κάνει ο μαύρο άσπρο.
Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτή η διαστρέβλωση της αλήθειας?
Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις........
Γίνεται σύγκριση Βουλγαρίας-Δημοκρατία Μακεδονίας με Ελλάδα-Κύπρο...
Αποκαλούνται απαράδεκτα τα ιερά μνημεία των Μακεδονομάχων........
[όταν οι Βούλγαροι έσφαζαν και λεηλατούσαν ελληνικά χωριά τότε ήταν καλά,να τους κάνουμε και ήρωες.Έτσι και αλλίως ελάχιστα μαθαίνουμε για την Ελληνική επανάσταση στα ελληνικά σχολεία καιρός λοιπόν είναι να αρχίσουμε να μαθαίνουμε για τις βουλγάρικες λεηλασίες και μάλιστα να επιτρέπουμε την δικαιολόγηση των....................
Έλεος πια.............


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.078125
Maintained by Digital Alchemy