ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΑΝΤΩΝΗΣ
Νέο Μέλος

Cyprus
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2002, 13:19:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΝΤΩΝΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στην αναζήτηση απαντήσεων στα διάφορα που μας συμβαίνουν, ρωτάμε, ψάχνουμε συζητάμε, διαβάζουμε. Κάτι που μας συμβαίνει για πρώτη φορά, σε άλλους έχει ήδη συμβεί. Οι εμπειρίες των άλλων μπορούν να μας βοηθήσουν να φτάσουμε πιο γρήγορα στην απάντηση που αναζητούμε. Την σωστή απάντηση στην εσωτερική αναζήτηση πως την αναγνωρίζουμε;

Ποιά η γνώμη σας;

Φιλικά Αντώνης


Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2002, 23:11:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα Αντώνη και καλώς μας όρισες!

Η άποψή μου πάνω στην πολύ καλή ερώτηση που έκανες είναι (για μένα τουλάχιστον) απλή: Αν η απάντηση που βρήκες είναι η ΣΩΣΤΗ,τότε ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,στην καρδιά,το μυαλό,τη ψυχή σου ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ.Δεν έχει σημασία αν είναι σύμφωνη με τη λογική ή τις επιθυμίες σου,πιθονότατα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,αλλά ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..
Δεν γνωρίζω γιατί ή πώς γίνεται αυτό,αλλά εμένα μου έχει συμβεί...Δεν γνωρίζω αν είναι διαίσθηση,ένστικτο ή κάτι άλλο...
Θα τα ξαναπούμε!Σε χαιρετώ,ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2002, 01:03:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Αντώνη, καλώς όρισες στη Μεταφυσική μας παρέα.
Το θέμα που ανοίγεις είναι αρκετά πολύπλοκο, τόσο πολύπλοκο όσο και το μυαλό του ανθρώπου!
Πολλά από όσα περικλείεις στα γραφώμενά σου και ακόμα περισότερα απο όσα στριφογυρίζουν στις σκέψεις σου, έχουν να κάνουν με το ΜΥΑΛΟ και την ΛΟΓΙΚΗ.
Μας ζητάς "να σου πούμε" την γνώμη μας, αλλά αυτή τη γνώμη "μας" αυτός που θα την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ είναι ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, άρα θα πρέπει να είναι και ΛΟΓΙΚΗ!
Αν όμως μιλάμε στην ΛΟΓΙΚΗ, θα πρέπει να είμαστε τοποθετημένοι στα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ και ΟΧΙ στα εσωτερικά και μεταφυσικά, για τον απλό, απλούστατο λόγο ότι η ΛΟΓΙΚΗ όλα αυτά ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ!!!!

Αρα η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, δεν μπορεί ΟΥΤΕ να ερμηνευθεί - αξιολογηθεί αλλά και ΟΥΤΕ να γίνει αποδεχτή απο την ΛΟΓΙΚΗ.
Κατά τη ταπεινή μου άποψη, ο "κριτής" σε αυτό είναι η ΨΥΧΗ του καθενός μας! Αυτή είναι που ΓΝΩΡΙΖΕΙ και αυτή είναι που ΑΞΙΟΛΟΓΗ τις προσπάθειές μας στην δύσκολη ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ...

Ελπίζω να έδωσα μια απάντηση απο τις τόσες που υπάρχουν για αυτό το θέμα...
Και πάλι καλώς όρισες,

Κέλσος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

aenaongr
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
126 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2002, 19:25:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους aenaongr  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος aenaongr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Χωρίς ουσιαστικά να διαφωνήσω με τους προηγούμενους, προσεγγίζω το θέμα λίγο διαφορετικά.

Δεν με απασχολεί η σωστή απάντηση, μόνο τα σωστά ερωτήματα.

Π.χ. πως ξέρουμε ότι η αναζήτησή μας είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ; Τι εννοούμε να φθάσουμε ΓΡΗΓΟΡΑ, μας κυνηγάει κανείς; Πως ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι αναγνωρίζουμε; το ξέραμε και πριν; και γιατί το ξεχάσαμε ώστε να το ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ; μήπως το χάσουμε και πάλι; Γιατί ρωτάμε ότι ρωτάμε, ποιό είναι το ΚΙΝΗΤΡΟ μας, αξίζει; Μήπως είναι π.χ. ο ΦΟΒΟΣ; και από που πηγάζει ο φόβος; κλπ κλπ

Αν δεχθούμε κάποια απάντηση ως σωστή τότε εγκλωβιζόμαστε σ' αυτή, παύουμε να ρωτάμε, όχι, πάμε παρακάτω, ρωτώντας ξανά. Χτυπάμε και κανένα φραπέ να μας φύγουν τα νεύρα...

Ανδρέας


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Cyprus
156 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2002, 20:07:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
kelso, στην εσωτερική αναζήτηση δεν υπάρχει λογική. Λειτουργούν άλλα αισθητήρια. Η ΛΟΓΙΚΗ λειτουργεί μόνο στον Παράγοντα ΓΗ γιατί έτσι λειτουργούν οι Μαγνητικές ενέργειες. ΙΩΑΝΝΑ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΝΤΩΝΗΣ
Νέο Μέλος

Cyprus
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2002, 20:45:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΝΤΩΝΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σέ όλους.
Στην εσωτερική αναζήτηση, περνάς απο διάφορα στάδια μέχρι να καταλήξης σε απαντήσεις. Προσωπικά, έχω περάσει πολλές εμπειρίες στη ζωή μου. Απο αυτές διδάκτικα πάρα πολλά, όπως πιστεύω και σείς.

Στην αρχή, κάποια γεγονότα που δέν είχαν σχέση με την μέχρι τότε ζωή που έκανα, και που δέν επεδίωξα να συμβούν. Είναι το σημείο που αρχίζεις να διαιρωτάσαι τι γίνεται.

Αρχίζεις να ταξινομείς το κάθε τι, ίσως και βρείς άκρη. Ρωτάς απ΄εδώ, ρωτάς απ΄εκεί, τίποτα. Περνά ο χρόνος, αλλά οι απαντήσεις δέν ικανοποιούν.

Και όλα αυτά δέν μπορείς να τα αγνοήσεις γιατί τα ζείς. Γίνονται μέρος της καθημερινής σου ζωής. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να βρείς τι τα συνδέει με την προηγούμενη γνώση και εμπειρίες της ζωής σου. Γιατί σίγουρα υπάρχει κάποια σύνδεση.

Και πλέον φτάνεις σε ένα σημείο, που ούτε βιβλία, ούτε άνθρωποι, αλλά ούτε η γήινη λογική, μπορούν να σε βοηθήσουν.

Είναι σε αυτό το σημείο που είχα φτάσει πρίν μερικά χρόνια. Ημουνα σε αδιέξοδο. Να τα παρατούσα όλα και να παραδοθώ, ουδέποτε. Δέν είναι του χαρακτήρα μου.

Τότε ήταν που αποφάσισα να ακολουθήσω την διαίσθηση μου.Θρήσκος δέν ήμουνα, αλλά η διαίσθηση μου έλεγε συνεχώς, ρώτα τον ΘΕΟ. Εξάλλου, ήταν η μόνη πηγή που δέν είχα αποταθεί. Όλο το βράδυ δέν έκλεισα μάτι. Ρωτούσα το ένα, ρωτούσα το άλλο, με σεβασμό φυσικά.Λογικό είναι, δέν πήρα καμιά απάντηση αμέσως.

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα μου, άρχισα να τις πέρνω, απο την άλλη ημέρα, πρωϊ-πρωϊ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σου δώσει απαντήσεις. Μέ μια διαφορά όμως, πρέπει να τις κερδίσεις με την αξία σου. Εδώ είναι που πρέπει να βάλεις την διαίσθηση σου να δουλέψει. Χωρίς αυτήν ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Γιατί αυτά που θα σε οδηγίσουν να βρείς το δρόμο σου, δέν είναι γραμμένα σε βιβλία, αλλά είναι μέσα σου. Τα βιβλία θα σου δώσουν μόνο γνώσεις.

Δέν είναι εύκολος ο δρόμος, αλλά για μένα αποδείχθηκε ο μόνος αληθινός.


Φιλικά Αντώνης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ
Νέο Μέλος

Cyprus
44 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2002, 21:57:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδιά καλησπέρα σας.

Είναι μεγάλο θέμα η εσωτερική αναζήτηση και πρέπει να έχουμε ανοικτό μυαλό να μπορούμε να τα συνδέσουμε,
πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση μας για μπορέσουμε να ενωθούμε με το υποσυνείδητο μας που είναι όλες οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τον εσωτερικό μας κόσμο.
Υποσυνείδητο, διαίσθηση και διόραση όταν τα εμπιστευθούμε είναι η λογική του κάθε ανθρώπου και η ένωση της γνώσης που βρίσκεται τυποποιημένα στα περισσότερα βιβλία.


Κωνσταντίνος


Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/09/2002, 02:09:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Κωσταντίνε, θα σε παρακαλούσα να ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ και την εδώ συζήτηση με απόψεις που ακόμα δε μας έχετε παραθέσει τα ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
θεωρώ απολύτος ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ και ΨΕΥΔΕΣ να παρομοιάζεις ή ακόμα χειρότερα να ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ την χαμηλοδονούμενη ΛΟΓΙΚΗ με τις υψηλοδονούμενες ΔΙΟΡΑΣΗ, ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ και ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ!!!

Η ΟΡΘΗ διατύπωση και χρήση των ΟΡΩΝ της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του ΑΓΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ...
Μη μπερδεύεις λοιπόν τους όρους, ή αν θές να κάνεις χρήση τους, κάνε τη τουλάχιστον ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ τα λεγόμενά σου...

Πάντα φίλος και εραστής της ΧΟΧΜΑ που πάνω της υπάρχει ένα ΚΕΤΕΡ . Αλλά για να την ΜΠΙΝΑΧ χρειάζεται η ΧΕΣΕΝΤ για να έχει τη ΓΚΕΒΟΥΡΑΧ .
Η ΤΙΦΕΡΕΘ βρίσκεται παντού και η ΝΕΤΣΑΧ μετατρέπεται σε ΟΝΤ . Η σύνθεση όλων αυτών είναι το ΓΙΕΣΟΝΤ του μεγάλου ΜΑΛΧΟΥΘ του Θεού, ή ορθότερα.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ....

Το κειμενάκι αυτό το αφιερώνω ΕΙΔΙΚΑ στους δύο ΛΕΥΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ μου απο τη μεγαλόνησο. ΦΑΙΝΟΜΕΙΚΑ θα φαντάζει κάπως "άσχετο" με το θέμα μας εδώ, αλλά μετά απο τα γραφόμενα τους, ιδιαίτερα της Λευκής Κουκουβάγιας, δέν άνταξα στο να μην τους το αφιερώσω....

Φιλικά,

Κέλσος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ
Νέο Μέλος

Cyprus
44 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/09/2002, 14:46:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Κέλσο καλό μεσημέρι.

Κέλσο είσαι ο μοναδικός στα δικά μου κείμενα που δεν έδωσες την δική σου ανθεκτική γνώμη, παρά μόνο θέλεις να κάνεις επίκριση και επιθέσεις στα υπόλοιπα μέλη και μόνο εσύ ότι γράφεις και διαβάζεις είναι σωστά.

Το δεύτερο νομίζω ότι μπορώ να γράφω σε όλο το forum γιατί όπως γράφεις σαν να μου βάζεις περιορισμό και με προστάζει που να γράφω και να μου καθορίζει σε ποιο topic να χρησιμοποιώ .

Κωνσταντίνος.


Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΥΑΚΙΝΘΟΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
118 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/09/2002, 18:00:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΥΑΚΙΝΘΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όπως ήδη έγραψες φίλε Αντώνη,όλες οι απαντήσεις είναι "μέσα" σου.Εάν ήσουν ή αν δεν ήσουν θρήσκος,εάν έγινες ή αν δεν έγινες,δεν έχει σημασία,ότι σε βοηθάει να αφήνεις τον εαυτό σου να περπατά ελεύθερα στα μονοπάτια της ψυχής σου!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΝΤΩΝΗΣ
Νέο Μέλος

Cyprus
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/09/2002, 19:47:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΝΤΩΝΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλοι μου, γιά σας.
Τα μυνήματα κοντά μας, έρχονται με διάφορους τρόπους. Όμως παντα εξαρτάται απο εμάς αν θα τα αναγνωρίσουμε, ή θα τα χάσουμε. Χάνοντας ή αγνοόντας ένα μύνημα, τότε αυτόματα χάνουμε και ένα συνδετικό κρίκο.

Όταν σε κάποια στιγμή προσπαθήσουμε να συνδέσουμε τους υπόλοιπους κρίκους δέν θα βγάζουμε νόημα.

Θά σας διηγηθώ ένα περιστατικό που μου συνέβηκε πρίν μερικά χρόνια.

Ενα βράδυ πήγα σε κάποιο μπαράκι, κάθησα στο μπάρ, καθ΄ότι ήμουνα μόνος, και έπιασα κουβέντα μέ τους ιδιοκτήτες, που ήταν και φίλοι μου. Καθόταν και άλλος κόσμος στο μπαρ. Μετά απο λίγο, μπήκε και ένας γέροντας.

Αμέσως βλέπω τους διπλανούς μου να αποτραβιούνται στην άλλη άκρη του μπαρ. Τον λόγο τον κατάλαβα όταν κάθησε δίπλα μου ο γέροντας.
Η κατάσταση του ήταν πράγματι άθλια. Είχε καμπουριάση με τα χρόνια, μύριζε έντονα ποτό, και δέν πολυκαταλάβαινες τι έλεγε. Μετά δυσκολίας παράγγειλε την μπύρα του.Τά μάτια του ήταν κλειστά σχεδόν.

Με καλησπέρισε, και του το ανταπέδωσα. Του πρόσφερα τσιγάρο και το δέχθηκε με μεγάλη χαρά. Ο λόγος προφανώς, είχε συνηθήσει να τον αποφεύγουν.

Οταν είδε ότι απο μέρους μου υπήρχε απόλυτος σεβασμός, τεντόθηκε και άνοιξε τα μάτια του διάπλατα. Σάν να είχε ξυπνήσει απο νάρκη.

Τι θα έχανα αν τον απέφευγα όπως έκαναν οι υπόλοιποι; Οι γνώσεις και οι εμπειρίες του, ήταν αρκετές να γράψει ολόκληρο βιβλίο. Είχε γνώσεις μεταφυσικής. Εκείνο το βράδυ είχα κατανοήσει πραγματικά τι σημαίνει να σέβεσαι τους ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.


Κάτι που δέν μπορείς να κατανοήσεις ΤΩΡΑ, κράτα το για μετά. Η ροή της ενέργειας δέν μας φέρνει τίποτα άσχετο με μας.


Φιλικά Αντώνης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2002, 01:10:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ σωστά φίλε μου Αντώνη, έτσι είναι τα πράγματα...
Με αφορμη την ιστορία σου, θα σου πώ ότι η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ δεν έχει ΚΑΜΙΑ αξία ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΜΑΤΑ...
Η Μεταφυσική ΧΩΡΙΣ βιώματα, καταντά απλή γνώση, κενή χωρίς αξία...
Σήμερα είναι ΠΟΛΛΟΙ που μιλούν για τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ σαν να την κατέχουν (!!!) αλλά που τη γνώρισαν μέσα απο τις σελίδες βιβλίων...
Είναι ΑΣΚΟΠΟ να μιλάς για αυτήν χωρίς να έχεις ΒΙΩΜΑΤΑ....

Φίλε Κωσταντίνε, μάλλον με παρεξήγησες...
ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχω συμπεριφερθεί με τον τρόπο που παρουσιάζεις...
Το να "λές" λόγια.... είναι εύκολο, το να τα εφαρμόσεις είναι το δύσκολο.
Με χαρκατηρίζεις επικριτή (!!!). Και σε ερωτώ, ΠΟΙΟΝ ΕΠΕΚΡΙΝΑ;;;
Αν φυσικά σε ενοχλή η ΟΡΘΗ χρήση των λέξεων, αυτό λυπάμαι... είναι ένα δικό σου "πρόβλημα".
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ λοιπόν... γιατί χρησημοποιής ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΕΙΣ λέξεις που το ΜΟΝΟ που κάνουν, είναι να ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ τον συνομιλητή σου;;;

Σου ζητώ συγγνώμη αν ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τι σου είπα για το παρόν τόπικ, θα φταίει ίσως το ότι δεν το είπα με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΕΙΣ λέξεις... Και πάλι συγγνώμη, αλλά δεν φτάνει ΜΟΝΟ να γράφεις φίλε μου, θα πρέπει να μπορείς και να διαβάζεις τι σου απαντάνε οι άλλοι, αν μη τι άλλο!!!
Μην παρασύρεσαι λοιπόν... ξαναδιάβασε ΛΕΞΗ προς ΛΕΞΗ τα γραφόμενά μου και ελπίζω να καταλάβεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ...

Κέλσος


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΝΤΩΝΗΣ
Νέο Μέλος

Cyprus
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2002, 17:56:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΝΤΩΝΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλοι μου γιά σας και πάλι απο την Κύπρο. Ωραία η μέρα εδώ.

Ο Ανδρέας [aenaongr] έχει θέσει πολύ καλά ερωτήματα.

{ Π.χ. πως ξέρουμε ότι η αναζήτησή μας είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ; Τι εννοούμε να φθάσουμε ΓΡΗΓΟΡΑ, μας κυνηγάει κανείς; Πως ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι αναγνωρίζουμε; το ξέραμε και πριν; και γιατί το ξεχάσαμε ώστε να το ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ; μήπως το χάσουμε και πάλι; Γιατί ρωτάμε ότι ρωτάμε, ποιό είναι το ΚΙΝΗΤΡΟ μας, αξίζει; Μήπως είναι π.χ. ο ΦΟΒΟΣ; και από που πηγάζει ο φόβος; κλπ κλπ

Αν δεχθούμε κάποια απάντηση ως σωστή τότε εγκλωβιζόμαστε σ' αυτή, παύουμε να ρωτάμε, όχι, πάμε παρακάτω, ρωτώντας ξανά. Χτυπάμε και κανένα φραπέ να μας φύγουν τα νεύρα...]


Το θέμα είναι να θέσεις τα σωστά ερωτήματα στον εαυτό σου.

Εσωτερική αναζήτηση: Κατά την άποψη μου, νοιώθουμε έντονα την επιθυμία να απαντηθούν οι απορίες που δημιουργούνται απο την ζωή μας. Οχι με τον συνηθισμένο τρόπο που χρησημοποιούσαμε προηγουμένως , αλλά με έναν ανώτερο τρόπο σκέψης, που να μας ικανοποιεί πλήρως. Αυτή η επιθυμία, πηγάζει απο την αδυναμία του παλιού σκεπτικού μας, να μας δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις.

Στό υποσυνείδητο υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με εμάς.Οπως πολύ ορθά το έθεσε και ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ, πρέπει να εμπιστευθούμε την διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να συνδεθούμε με το υποσυνήδητο και να πάρουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

Οσο για το αν αξίζει, αυτό πρέπει να το ανακαλήψει ο καθένας προσωπικά για να μπορέσει να αντιληφθεί την αλήθεια.

Απο προσωπικήν πείρα,λέω ότι αξίζει η κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο. Ο εξαγνισμός είναι δύσκολος, αλλά οι Πνευματικές αμοιβές είναι ανυπολογίστου αξίας για αυτόν πού αγωνίζεται.

Να συμφωνήσω με τον Ανδρέα, αν κουραστής στην πορεία σου, πιές και κανένα φραπέ να τονοθείς και συνεχίζεις πάλι. Εμείς σε λίγο θα πιούμε τον καφέ μας.


Πάντα φιλικά Αντώνης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nagual
Μέλος 2ης Βαθμίδας


174 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2002, 19:28:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nagual  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κρίμα που είστε μακριά να κερνάγατε και εμένα ένα.
Το τσιγάρο επιτρέπεται;Μανιώδης καπνιστής.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΝΤΩΝΗΣ
Νέο Μέλος

Cyprus
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2002, 19:51:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΝΤΩΝΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Nagual, καλησπέρα. Και εγώ καπνίζω,κακή συνήθεια. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά, όπως και για τους υπόλοιπους, να σας βλέπαμε και απο κοντά.

Ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα.

Αντώνης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

aenaongr
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
126 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2002, 20:43:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους aenaongr  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος aenaongr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
[…να θέσεις τα σωστά ερωτήματα στον εαυτό σου…]

Κλίνω προς την θέση ότι κάθε ανιδιοτελής εσωτερική αναζήτηση, έχει την πηγή της στο πνεύμα, από αυτό πηγάζουν όλα τα σωστά ερωτήματα. Η αίσθηση του δέους απέναντι στην απεραντοσύνη του σύμπαντος είναι ένα τέτοιο σιωπηλό ερώτημα.

[…να απαντηθούν οι απορίες που δημιουργούνται από την ζωή μας. Όχι με τον συνηθισμένο τρόπο που χρησιμοποιούσαμε προηγουμένως , αλλά με έναν ανώτερο τρόπο σκέψης, που να μας ικανοποιεί πλήρως…]

Συμφωνώ και στις τρεις προτάσεις. Τι είναι ανώτερος τρόπος σκέψης όμως; Στη γαληνεμένη επιφάνεια μιας λίμνης, είτε πετάξουμε πετραδάκια, είτε πετάξουμε διαμάντια, έχουμε διασπάσει εξ ίσου την ηρεμία. Ποιο είναι το στοιχείο μέσα μας που θέλει να ικανοποιηθεί, το είναι μας ή αυτός που πετάει τις πέτρες;

[…Αυτή η επιθυμία, πηγάζει από την αδυναμία του παλιού σκεπτικού μας, να μας δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις…]

Και πάλι συμφωνώ. Ποιος νοιάζεται για τις επιθυμίες του σκεπτικού μας; Αλλάζουν συνεχώς. Ποια είναι η επιθυμία της καρδιάς μας;

[...Στο υποσυνείδητο υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με εμάς...]

Όλες; Ίσως, δεν το γνωρίζω, γι’ αυτό λέγεται και ΥΠΟ-συνείδητο… σίγουρα κάτι κρύβεται εκεί πέρα…

[…Από προσωπική πείρα, λέω ότι αξίζει η κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο. Ο εξαγνισμός είναι δύσκολος, αλλά οι Πνευματικές αμοιβές είναι ανυπολογίστου αξίας για αυτόν πού αγωνίζεται…]
Οποιοδήποτε σχόλιο θα μείωνε την αξία της παραπάνω δήλωσης.

Τώρα σοβαρά. Άφησα το σημαντικότερο για το τέλος: Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ είναι πλέον απαραίτητη για να διαλέξεις πια μάρκα καφέ να πάρεις (έχει καμιά πενηνταριά στα ράφια) και άμα ανήκεις στους φτωχούς εκείνους που δεν έχουν ΔΙΟΡΑΣΗ δεν θα μπορείς να δεις αν είναι φρέσκος. Μάλιστα, αυτή είναι η τραγωδία των ημερών μας. Γι’ αυτό χρειάζεται να έχεις ΥΠΟΜΟΝΗ. Ο καλός καφές αργεί να γίνει.

ανδρεας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΝΤΩΝΗΣ
Νέο Μέλος

Cyprus
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2002, 21:36:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΝΤΩΝΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πρίν αρκετό καιρό Ανδρέα, πήγα επίσκεψη σέ ένα φιλικό σπίτι.Μόλις είχα γνωριστεί με την οικογένεια αυτή.Μετά απο μια συζήτηση που κάναμε, σχετικά με τα βιβλία,προσφέρθηκαν να μου δείξουν και τα βιβλία που είχαν στην βιβλιοθήκη.

Μου πρότειναν να διαλέξω όποιο ήθελα, για να το πάρω μαζί μου για διάβασμα. Αγγιξα τα πρώτα, σχεδόν χωρίς να τα κοιτάξω. Με άφησαν εντελώς αδιάφορο. Μετά απο καμιά δεκαπενταριά, αγγίζοντας το αμέσως επόμενο, ένοιωσα μια ζεστασιά να διαπερνά την παλάμη του χεριού μου.

Χωρίς να το καλοκοιτάξω,τους απάντησα πως θα έπερνα εκείνο.
Ηταν η Ουράνια Προφητεία. Ενα απο τα καλύτερα βιβλία που διάβασα μέχρι σήμερα. Και να φανταστείς πως το είχαν αγοράσει απο καιρού και δέν το είχανε διαβάσει. Λές και το είχαν αγοράσει, για να περάσω όταν θα γνωριζόμασταν να το διαβάσω.

Για απόψε Καληνύχτα. Αντώνης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

aenaongr
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
126 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/09/2002, 23:24:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους aenaongr  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος aenaongr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Ένας ελεύθερος άνθρωπος καθορίζεται από αυτό που κάνει σήμερα και δεν κοιτάζει ποτέ πίσω.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nagual
Μέλος 2ης Βαθμίδας


174 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2002, 16:42:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nagual  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και οι συνετοί θέλουσιν εκλάμψει

ως η λαμπρότης του στερεώματος,

και οι επιστρέφοντες πολλούς

εις δικαιοσύνην ως οι αστέρες,

εις τους αιώνας των αιώνων.

Και συ,Δανιήλ,έγκλεισον τους

λόγους και σφράγισον το βιβλίον,

έως του εσχάτου καιρού.

τότε πολλοί θέλουσι περιτρέχει

και η γνώσις θέλει πληθυνθή.

ΔΑΝΙΗΛ ΙΒ 3-4

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

aenaongr
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
126 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2002, 23:39:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους aenaongr  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος aenaongr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Φίλε Αντώνη,

Ένας φίλος μου είχε δανείσει το βιβλίο "Ουράνια Προφητεία" και το διάβασα επίσης. Μετά πήρα τον "Οδηγό των 9 επιγνώσεων" αλλά δεν το διάβασα ποτέ, το συνειδητοποίησα τώρα που είχαμε αυτό το διάλογο και άρχισα να το ξεφυλλίζω. Από ψυχολογική σκοπιά τα βιβλία αυτά έχουν θαυμάσιες πληροφορίες, κυρίως το πρώτο γιατί είναι γραμμένο μυθιστορηματικά και περνάει το μήνυμα του εύληπτα.

Πάντως είναι μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια πως δεν μπορείς να δώσεις σε κάποιο να καταλάβει βιώματα, πρέπει να τα βιώσει και αυτός. Όσο και να μιλήσεις για αυτά δε μπορείς να τα μεταδώσεις. Για σένα π.χ. το παράξενο αίσθημα που είχες για αυτό το βιβλίο είναι ένα γεγονός, ένας σκεπτικιστής θα σου πει ότι "το χρώμα του εξώφυλλου μάλλον ανέσυρε κάποια ψευδαίσθηση από το υποσυνείδητό σου κλπ κλπ"

Σήμερα σταμάτησα σε κάποιο βιβλιοπωλείο από κάποιο εξώφυλλο, ήταν κλειστό, νωρίς το απόγευμα, το βιβλίο μου ήταν άγνωστο "Ο Δρόμος των Λευκών Νεφών" λεγόταν κάποιου Λάμα από το Θιβέτ. Σκέφτηκα ότι θα πρέπει να το πάρω και έφυγα. Στη γωνία του δρόμου κάτι με έκανε και κοίταξα πίσω και είδα ότι κάποιος άνοιγε το μαγαζί και γύρισα και το πήρα. Από αυτό το βιβλίο, ανοίγοντας στην τύχη σου διαβάζω το εξής:

..."Μέσα στην απόσπαση αυτής της μοναξιάς, μπορούσα να καταλάβω πόσο λίγο η ζωή μας εξαρτάται από τις εγκεφαλικές αποφάσεις και πόσο περισσότερο από φαινομενικά ασήμαντα συμβάντα και εντυπώσεις, που ξαφνικά αποκαλύπτουν την εσωτερική κατεύθυνση της ουσιαστικής μας ύπαρξης. Γενικά, θεωρούμε αυτές τις ασήμαντες εντυπώσεις και ασήμαντα γεγονότα σαν "τυχαία", που συμβαίνουν χωρίς να παρατηρούμε ότι αυτές οι εντυπώσεις και τα συμβάντα απέκτησαν σημασία απλώς επειδή απελευθέρωσαν δυνάμεις που λειτουργούσαν μέσα μας συνεχώς, αλλά τις οποίες δεν προσέχαμε, επειδή τα διανοητικά κατασκευασμένα σχέδια επισκίαζαν το συνεχές ρεύμα της εσωτερικής μας ζωής και τις καθοδηγητικές δυνάμεις της ψυχής μας"...

Τώρα, άν κοιτάξουμε πίσω στον θέμα της συζήτησής μας, νομίζω πως μόλις ακούσαμε και την άποψη ενός Θιβετιανού Λάμα.

Ανδρέας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΝΤΩΝΗΣ
Νέο Μέλος

Cyprus
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2002, 17:19:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΝΤΩΝΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Ανδρέα η Σοφία τής εσωτερικής αναζήτησης, είναι τόσο απλή. Το αντιλαμβάνεσαι όταν αρχίσεις να ξετυλίγεις την άκρη του νήματος.Φτάνει να κάνεις την αρχή σωστά.

Ουσιαστικά, αφού έχουμε γνωρίσει όλα τα αρνητικά, έχουμε περάσει απο ένα σωρό δοκιμασίες, αρχίζουμε να αναζητούμε την Ηρεμία, την Γαλήνη, την Αγάπη.

Το ερώτημα είναι, πώς θα ξέρουμε ποιού νήματος την άκρη να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε.Η απάντηση είναι πολύ απλή. Αν κινηθούμε με Αγάπη, συνεχόμενα, όχι διακεκομένα,τότε θα ξέρουμε ότι κρατάμε την σωστή άκρη.

Μήπως είναι τυχαίο που κάνουμε αυτή την συζήτηση; Σίγουρα όχι. Τι κερδίζουμε; Πόσες φορές πιάνουμε τον εαυτό μας να λέει πράγματα, που μας κάνουν να διερωτόμαστε απο που τα ξέρουμε. Αυτά είναι που έχουμε στο υποσυνήδητο, και τα επαναφέρουμε στο συνηδητό. Ο λόγος είναι να τα συνδέσουμε με την καινούργια γνώση που πήραμε.

Πάντα φιλικά Αντώνης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

aenaongr
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
126 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2002, 23:28:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους aenaongr  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος aenaongr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ειδικά αφιερωμένο στο nagual

............................
...“Στ’ αλήθεια σου λέγω, κανείς δεν θα σωθεί εκτός και αν πιστεύει στο σταυρό μου. Αλλά εκείνοι που έχουν πιστέψει στο σταυρό μου, σ’ αυτούς ανήκει το Βασίλειο του Θεού. Γι’ αυτό γίνετε αναζητητές του θανάτου, όπως οι νεκροί που αναζητούν τη ζωή, γιατί αυτό το οποίο ψάχνουν, αυτό τους φανερώνεται. Και τι υπάρχει για να τους στενοχωρεί; Όσο για σένα, όταν εξετάσεις το θάνατο θα σου διδάξει εκλογή. Στ’ αλήθεια σου λέγω, κανείς από κείνους που φοβούνται το θάνατο θα σωθεί, γιατί το βασίλειο του θανάτου ανήκει σε κείνους που θανατώνουν τον εαυτό τους”...
.............................

"The Apocryphon of James" - Nag Hammadi Library
από τα απόκρυφα ευαγγέλια

Edited by - aenaongr on 21/09/2002 23:53:38Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nagual
Μέλος 2ης Βαθμίδας


174 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2002, 20:41:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nagual  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σ‘ευχαριστώ πολύ aenaongr!
Πιστεύω οτι ο θάνατος είναι ο Υψιστος Διδάσκαλος του ανθρώπου.
Και ο θάνατος του εαυτού η οδός προς την λύτρωση και την ελευθερία.
Βέβαια είναι εύκολο να το γράφεις αλλά δύσκολο να το ζήσεις...
Οπως είπες χτυπάμε και κανά φραπέ στο δρόμο...
Αλλά το κακό είναι οτι έχω πιεί πολλούς φραπέδες...

Αλήθεια,θάθελα να μάθαινα τους συνειρμούς που σε οδήγησαν σ‘αυτή την αφιέρωση.
Με τη σειρά μου να στην ανταποδώσω:

Δε θα ξεκουραστείτε πάνω στο μονοπάτι σας;
Δε θα πιείτε νερά από την αγνή πηγή;
Οχι,πρέπει να φτάσουμε στον προορισμό μας.
Το λυκόφως τύλιξε κιόλας τα μακρίνά βουνά
και το αηδόνι τραγούδησε το τραγούδι του
στο πιό κοντινό δάσος
Πρέπει να βιαστούμε.

ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΑΛΑΪΑ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nagual
Μέλος 2ης Βαθμίδας


174 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2002, 14:49:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nagual  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Bέβαια υπάρχει και η λαϊκή σοφία η οποία λέει,όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Η οποία αναφέρεται πιό ποιητικά στη σοφία από τα Ιμαλάια:
Μην ασχολείσαι με τις σόλες όταν φτερά
φυτρώνουν στους ώμους σου.
Αλλά πρόσεξε μη μιμηθείς τον Ίκαρο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

serpentpan
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
177 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2002, 00:29:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους serpentpan  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοι φιλοι,μιας και συζητατε για ενα τοσο σημαντικο θεμα ,θα ηθελα κι εγω να παραθεσω την αποψη μου.
Η ισορροπημενη και υγιης ενασχοληση με τα πνευματικα ζητηματα,νομιζω οτι ειναι η ευγενεστερη ενασχοληση που μπορει να εχει ενα ανθρωπινο ον,αλλα και η πιο δυσκολη, γιατι αφορα την ουσια των πραγματων,και ως εκ τουτου προυποθετει αυτεπιγνωση,αληθεια,απλοτητα και κατανοηση που διαλυουν τις σκιες και την πλανη.
Η D.Fortune εχει γραψει οτι,για να γινει οτιδηποτε σωστο στον Εσωτερισμο,χρειαζονται σωστα κινητρα και σωστοι συνεργατες (για το ομαδικο εργο).Το πλεον σωστο κινητρο που μπορω να σκεφτω,ειναι η ανιδιοτελης υπηρεσια προς την ανθρωποτητα.Και οτι καλυτερα να πορευεται κανεις μονος παρα με κακη παρεα.
Επισης ολες μας οι μελετες και οι κατανοησεις,θα πρεπει να πραγματωνονται στην καθημερινοτητα,στο μετρο που μπορει ο καθενας μας.Ο κοσμος γυρω μας εχει πολλα και τρομακτικα προβληματα .Και μαλιστα εμεις που τσαλαβουταμε στα εσωτερικα,εχουμε μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης,γιατι υποτιθεται οτι,κατανοουμε περισσοτερα για τις αιτιες των πραγματων.
Μιας λοιπον και οι εσωτεριστες,διαβαζουν,θα ηθελα να παραθεσω εναν μικρο καταλογο απο βιβλια,που βοηθησαν εμενα και αλλους,στον αρχικο μας προσανατολισμο στον χωρο,που ...συνεχιζεται.Τα βιβλια με κεφαλαια,αποτελουν βασικα βιβλια,με τα βασικα στοιχεια του μελετωμενου ζητηματος,ενω με τα μικρα,αποτελουν συμπληρωματικα βιβλια,που μπαινουν σε περισσοτερες λεπτομερειες στο ζητημα.Ειναι μοιρασμενα κατα διδασκαλιες,και ειναι περιττο να πω οτι ειναι καθαρα προσωπικη εκτιμηση.Ελπιζω να βοηθησει καποιους,στις αναζητησεις τους...
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ
1.Κ.ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ-ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ
2.Μ.ΛΕΒΑΧΙΔΗ,ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
3.VERA STANLEY ALDER,Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ,ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
4.Λ.Ραμπα,Αποκρυφισμος,Κακτος
ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ
1.ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ,εκδ.ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
2.Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ,εκδ.ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ
3.Κ.ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΚΛΟΓΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ,(δυσευρετο).
4.Η φλογα της προσοχης,εκδ. Καστανιωτη
5.Μ.Λατιενς,Η ζωη και ο θανατος του Κρισναμουρτι,εκδ. ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ
6.Ελευθερια,η αρχη και το τελος,εκδ.Καστανιωτη
ΘΕΟΣΟΦΙΑ
1.Κ.ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΑ
2.Α.BESANT,Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΟΦΙΑ
3.C.JINARAJADASA,Η ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ,εκδ.ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ
4.A.Besant, Μετενσαρκωση,θεοσοφικες εκδοσεις
5.' ' ,Καρμα,Διον
6.' ' ,Η δυναμη της σκεψης,Τηλοριτης
7.' ' ,Η εξελιξις της ζωης και της μορφης,θεοσοφικες εκδοσεις
8.' ' ,Η Γενεαλογια του ανθρωπου,θεοσοφικες εκδ.(δυσευρετο)
9.' ' ,Οι επτα αρχες του ανθρωπου,Ιαμβλιχος
10.' ' ,Τα σωματα του ανθρωπου,Ιαμβλιχος
10.β.' ' ,Ο Αστρικος κοσμος,Διον
11.' ' και C.Leadbeater,Σκεπτομορφες,Ιαμβλιχος
12.' ',Μελετη επι της συνειδησεως,θεοσοφικες εκδ.(δυσευρετο)
13.' ',Οι βασικες αρχες της θεοσοφιας,θεοσοφικες εκδ.(δυσευρετο)
14.' ',θανατος και υπερπεραν,Τετρακτυς
15.' ',Εσωτερικος Χριστιανισμος,θεοσοφικες εκδ.
15.α.Ν.ΑΛΤΜΑΝ,Το βιβλιο των ΝΤΕΒΑ,ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
16.A.P.SINNET,Εσωτερικος Βουδδισμος,Τετρακτυς
17.X.Χριστοφοριδη,Ανθρωπος και κοσμος,ο νομος του 3 και του 7,Διον
18.Leadbeater,Οι Διδασκαλοι και η Ατραπος,Τετρακτυς
19.G.Livraga,Εισαγωγη στην Μυστικη Διδασκαλια,εκδ.ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
19.B. ' ' ,Τα στοιχειακα πνευματα της Φυσης,Ν.Α.
20.Η.Ρ.Β.,Η φωνη της σιγης,θεοσοφικες εκδ.
21.' ' ' ,Μυστικη δοξασια,εκδ.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ
21.β.' ' ',Το κλειδι της θεοσοφιας,θεοσοφικες εκδ.
21.γ. ' ' ' ,Βιβλος Αποκρυφισμου(λεξικο),ΚΕΔΡΟΣ
22.Α.ΒΑΙLΕΥ,Πραγματεια επι του Κοσμικου Πυρος A+B,LUCIS
23.' ' ,Eσωτερικη Ψυχολογια A+B,LUCIS
24.' ' ,Επιστολες επι του Αποκρυφιστικου Διαλογισμου,LUCIS
25.FRANZ HARTMANN,Μαγεια,Λευκη και Μαυρη,Διδυμοι
26.Μ.ΚΟΛΛΙΝΣ,Φως στην Ατραπο,ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
27.A.BAILEY,Η συνειδηση του ατομου,LUCIS
28. ' ' ,Aπο την Βηθλεεμ στον Γολγοθα,LUCIS
29.T.GOLAS,THE LAZY MAN'S GUIDE TO ENLIGHTEMENT,(υπαρχει ολο το βιβλιο,στο αναλογο site,βαλτε το ονομα T.Golas,στην μηχανη αναζητησης,και θα βγει η τοποθεσια,στο πρωτο ειναι το βιβλιο)
30.Τ.ΡΕΝΤΦΙΛΝΤ,Η Ουρανια Προφητεια+Οδηγος των 9 επιγνωσεων,Διοπτρα(δεν ειναι 'τυπικα'θεοσοφικο βιβλιο,οπως και το αμεσως παραπανω,αλλα ειναι 'θεοσοφικο' κατα την ουσια του αλλα και του περιεχομενου του ορου θεοσοφια)
ΓΚΟΥΡΤΖΙΕΦ
1.Π.ΟΥΣΠΕΝΣΚΥ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
2.Π.ΟΥΣΠΕΝΣΚΥ,Η ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
3.Π.ΟΥΣΠΕΝΣΚΥ,ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΟΥ,ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
4.' ' ,Ο Τεταρτος Δρομος,Πυρινος Κοσμος
5.Α.ΒENNET,Μελετες στο Εννεαγραμμο,Διον
6.A.G.E.BLAKE,Εννεαγραμμο,Αρχετυπο
7.R.BURTON,Αυτοενθυμηση,ΑLDEBARAN
8.M.NICOL,Ψυχολογικα σχολια στην διδασκαλια του Γκουρτζιεφ,Γαβριηλιδης

(συνεχιζεται...)

serpentpan

Edited by - serpentpan on 24/09/2002 00:32:01

Edited by - serpentpan on 24/09/2002 21:52:52

Edited by - serpentpan on 24/09/2002 23:27:47

Edited by - serpentpan on 26/09/2002 21:49:00

Edited by - serpentpan on 26/09/2002 23:37:39

Edited by - serpentpan on 22/12/2002 00:51:40

Edited by - serpentpan on 22/12/2002 00:59:11

Edited by - serpentpan on 27/12/2002 00:10:56Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

aenaongr
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
126 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2002, 01:01:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους aenaongr  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος aenaongr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αλήθεια,θάθελα να μάθαινα τους συνειρμούς που σε οδήγησαν σ‘αυτή την αφιέρωση.


Αυτό θα ήθελα και γω πολύ να το μάθαινα!!! πάντως δεν είναι στην τύχη είχα την αίσθηση ότι ταίριαζε απόλυτα. Χωρίς να αναλύσω, τον κυριότερο ρόλο έπαιξε η προηγούμενη "βιβλική" τοποθέτησή σου το ψευδώνυμο "nagual", και ο δαίμων της συγχρονικότητας.

Ντυμένη με γεγονότα,
η αλήθεια νιώθει καταπιεσμένη
με το ένδυμα της ποίησης,
κινείται άνετα και ελεύθερα.

- ΑΛΛΗ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ -

quote:

Bέβαια υπάρχει και η λαϊκή σοφία η οποία λέει,όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Η οποία αναφέρεται πιό ποιητικά στη σοφία από τα Ιμαλάια:
Μην ασχολείσαι με τις σόλες όταν φτερά
φυτρώνουν στους ώμους σου.
Αλλά πρόσεξε μη μιμηθείς τον Ίκαρο.

"Το σημαντικό δεν είναι να σκεφτόμαστε πολύ, αλλά να αγαπάμε πολύ.
Έτσι κάντε εκείνο που σας ωθεί καλύτερα προς την αγάπη."
- ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - (Αγία Τερέζα της Αβίλης)

ΙΜΑΛΑΪΑ - ΠΥΡΗΝΑΙΑ: 1 - 1

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

serpentpan
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
177 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2002, 23:15:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους serpentpan  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
(συνεχεια) ΚΑΒΒΑΛΑ
1.I.REGARDIE,Η ΚΑΒΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ,ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
2.D.FORTUNE,Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΒΒΑΛΑ, '
3. ' ' ,ΥΓΙΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ, '
4. ' ' ,Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥ,ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
5. ' ' ,To Koσμικο Δογμα, '
5.β. ' ' ,Ψυχικη Αυτοαμυνα, '
6.D.A.Novicki,Οι λεωφοροι του νου, '
7.Α.Crowley,777 and other kabbalistic writings,S.Wiser
8.I.Regardie,The complete Golden Down System of Magic
9.E.Levi,Δογμα και Τυπικο της Υψηλης Μαγειας,Γραβιγγερ-Διμελης
10.Papus,Καββαλα,Πυρινος Κοσμος
11.Μ.ΠΑΡΙΖΕΝ,Αγγελοι αθανατοι, ανθρωποι θνητοι,ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
12.PAPUS,Το Ταρο των Βοημων,ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
13. ' ,Αποκρυφισμος,ΒΑΣΔΕΚΗΣ
14.Ο.Μ.ΑΙΒΑΝΧΩΦ,Τα μυστηρια του Γιεσουντ,PROSVETA
15. ' ' ' Τα μεγαλεια του Τιφαρεθ, '
16. ' ' ' ,Η μαγικη και αλχημικη σημασια της διατροφης,PROSVETA
ΚΡΙΝΑΕΤΟΣ
1.Κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ,ΑΒΡΑΑΜ
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ(ΓΙΟΓΚΑ)
1.S.D.RAMAYANDAS,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΙΟΓΚΑ,ΥΔΡΙΑ
2.Τ.ΜΑΚΑΡΤΝΕΥ,ΓΙΟΓΚΑ,ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΜΠΟΥΚΟΥΜΑΝΗΣ
3.Ρ.ΝΑΤΖΕΜΥ,Γιογκα,για υγεια και ηρεμια,Καστανιωτης
4.Σ.ΚΕΡΝΕΖ,Χαθα Γιογκα,Κονιδαρης(εντελως παραπλανητικος τιτλος...)
5.S.VIVEKANANDA,Καρμα-Γκνανι-Μπακτι Γιογκα,Κονιδαρης
6.ΜΠΑΓΚΑΒΑΝΤ ΓΚΙΤΑ,ΤΑΟ ΤΕ ΚΙΝΓΚ,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ(μετ.Σ.ΑΤΖΑΚΑ)
ΑΛΛΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ(ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΣΜΟΣ,ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ,κ.α.)
1.Π.ΓΡΑΒΙΓΓΕΡ,ΘΕΜΕΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ,ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ
2. ' ' ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
3.ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ,ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
4.ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, '
5.Π.Γραβιγγερ,Εγχειριδιο Εσωτερικης Φιλοσοφιας (3 τομοι),ΔΙΜΕΛΗΣ
5.β. ' ,Βασικες ομιλιες περι Εσωτερισμου και Μυησεως, '
6.Max Heidel,Ροδοσταυρικη Κοσμοθεωρια,Ιαμβλιχος
7.C.Leadbeater,Η εσωτερικη ζωη στον Τεκτονισμο,Θεοσοφικες εκδοσεις(δυσευρετο)
7.β.C.LEADBEATER,Τεκτονισμος και Αρχαια Μυστηρια(δυσευρετο)-Η εσωτερικη ιστορια του Τεκτονισμου,Τετρακτυς
8.G.KNIGHT,Η ιστορια της Λευκης Μαγειας(η της Δυτικης Παραδοσης),Ιαμβλιχος
9.Ε.ΣΥΡΕ,Η θεια Εξελιξη,Πυρινος Κοσμος
10.Γ.ΓΙΑΚΟΜΠΙ,Βασικες αρχες της ψυχολογιας του Γιουγκ,ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
11.S.RALEIGH,Τα μυστηρια του Ερμητισμου,Ιαμβλιχος
12.Ε.FOX,Η επι του ορους Ομιλια,ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ
1.Α.ΝΤΟΚΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΛΑΔΙΑΣ
2. ' ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ,ΛΑΔΙΑΣ
3.ΤΣΕΛΛΕΡ-ΝΕΣΤΛΕ,ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,ΕΣΤΙΑ
4.ΚΕΡΕΝΥΙ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ,ΕΣΤΙΑ
5.ΣΑΛΟΥΣΤΙΟΥ,ΠΕΡΙ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ,ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ
6.Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΑΡΧΕΤΥΠΟ
7.Φ.ΡΟΣ-Τ.ΧΙΛΣ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΓΚΥΡΑ
8.Ε.ΣΥΡΕ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ,ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
9.Κ.ΓΙΟΥΓΚ,ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
10. ' ,ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ
11. ' ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ,ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
11.β.Τ.ΚΑΜΠΕΛΛ,ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
12.Ε.ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΥ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ,ΔΩΔΩΝΗ
13. ' ,ΛΟΓΙΚΗ , '
13.β.Ε.ΨΑΡΑ,Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΙΟΝ
14.Ε.ΡΑΙΡΙΧ,ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΔΙΣΜΟΥ,ΚΕΔΡΟΣ
15.Α.Ν.ΝΗΛ,ΒΟΥΔΔΙΣΜΟΣ,ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Αυτη ηταν μια παραθεση μερικων βιβλιων,που μας βοηθησαν,βοηθουν και απο οτι φαινεται θα μας βοηθουν για παντα,και βεβαια η επιλογη ηταν τελειως προσωπικη.Παντως ,για την σχετικη πληροτητα του ζητηματος,προσθεσα και βιβλια που δεν συμφωνω με τις οπτικες των συγγραφεων,για παραδειγμα ο Papus και ο Αλιστερ(ο τελευταιος γιατι περιεχει στο 777,τους κλεμμενους πινακες αντιστοιχιων του Μαδερς).Απο παντου μπορει να πληροφορηθει και να κατανοησει κανεις...


serpentpan

Edited by - serpentpan on 24/09/2002 23:29:26

Edited by - serpentpan on 26/09/2002 22:14:59

Edited by - serpentpan on 26/09/2002 22:16:30

Edited by - serpentpan on 27/12/2002 00:14:12

Edited by - serpentpan on 27/12/2002 15:53:23Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

aenaongr
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
126 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2002, 23:28:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους aenaongr  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος aenaongr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

...Και μαλιστα εμεις που τσαλαβουταμε στα εσωτερικα,εχουμε μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης,γιατι υποτιθεται οτι,κατανοουμε περισσοτερα για τις αιτιες των πραγματων...
....................
(συνεχιζεται...)

serpentpan


...αν κατανοούμε, έχουμε, αν "υποτίθεται" δεν έχουμε. Πολλές φορές κάποιος μπορεί να έχει τύψεις χωρίς λόγο επειδή "υποτίθεται"...
(αν κατανόησα σωστά την όλη τοποθέτησή σου)

Ευχαριστώ για την πλούσια συλλογή βιβλίων και πηγών (έχουμε και την έκθεση βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως, χμμ...)

ΕΡΩΤΗΣΙΣ:
Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Το θέμα είναι αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε ΕΝΑ μόνο βιβλίο από την παραπάνω λίστα και ΜΟΝΟ ΕΝΑ, ποιό θα ήταν αυτό;

Φιλικά,
Ανδρέας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

serpentpan
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
177 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2002, 23:39:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους serpentpan  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...αν κατανοουμε θα ξερουμε και τι να διαλεξουμε,φιλε Ανδρεα...
Πολλες φορες η κατανοηση προκυπτει απο διαβασμα,στοχασμο,παρατηρηση,εμπνευση,πανω σε ενα θεμα,μερικες φορες ερχεται ενω ασχολουμαστε με κατι τελειως διαφορετικο εκεινη την στιγμη,απλως,αναβει ο διακοπτης και FIAT!Εχει τους δικους της τροπους...
Ισως το πρωτο απο τα βιβλια,εχει τα βασικα για το θεμα,...ισως το τελευταιο σε διαφωτισει σε καποιο κρισιμο σημειο,...ισως γραψεις εσυ το επομενο βιβλιο...Φιλικα.

serpentpanΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2002, 00:00:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα παιδιά...
Διαβάζω προσεκτικά τα όσα γράφονται...Είμαι ίσως το πλέον ακατάλληλο άτομο να σας δώσω εξηγήσεις ή συμβουλές,αλλά το δικό μου "ένστικτο" ή διαίσθηση (ή όπως θέλετε πείτε το) μου λέει ότι ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,ακόμα και με ανθρώπους που φαινομενικά δεν έχουμε
τίποτα κοινό,συναντιόμαστε για κάποιο λόγο.Έχετε αναρωτηθεί ποτε?Μήπως υπάρχει μια "φωνούλα" κάπου μέσα μας που σιωπηρά αλλά παντοδύναμα μας οδηγεί στο δρόμο της ζωής μας??
Ειλικρινά δε ξέρω τί να πω...περιμένω τις απόψεις σας!
Ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

serpentpan
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
177 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2002, 00:14:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους serpentpan  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...συγχρονικοτητα...η αγαπη...η ενοτητα...
και παλι ισως...

serpentpanΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy