ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
 Forums Reloaded!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2004, 22:41:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πως σας φαίνεται; Νομίζω ότι έχει επιταχυνθεί αρκετά το forum!! Άντε και εις ανώτερα ΕSOTERICA!! Πάντως refresh της αρχικής σελίδας των forum σε 1,57'' είχα αρκετό καιρό να δω ειδικότερα αυτή την ώρα (22:30)!!!


Edited by - Jejeje on 14/12/2004 22:43:39

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2004, 23:21:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το έγραψα και αλλού, το επαναλαμβάνω:

Συγχαρητήρια σε όσους κοπίασαν!

Καλή (& πλήρη) "αναγέννηση"!

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Gothic
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
747 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2004, 01:53:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Gothic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ! ! ! ! ! ! !

Το λιγότερο που μπορώ να πω.

Και εις άλλα με υγεία !

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2004, 08:17:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Jejeje θα ήθελα στο σημείο αυτό να σε ευχαριστήσω θερμότατα για την βοήθειά και την έμπρακτη συμβολή σου σε αυτή την αναβάθμιση, οι οποίες υπήρξαν καταλυτικές!

Ευχαριστούμε επίσης τους συμμετέχοντες για τα καλά τους λόγια και για το ενδιαφέρον τους καθώς και όλα τα Μέλη των Forums που μας εμψύχωνουν τόσον καιρό τώρα σε αυτή τη δύσκολη ομολογουμένως(όμως άξια) προσπάθεια!

Λοιπόν: "FORUMS Reloaded !! (μέρος 1ο)"

(ή ίδια ανακοίνωση έχει αναρτηθεί και στα Forums Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. και !! Νέα των Forums !!)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, οι τρέχουσες εργασίες Αναβάθμισης των Forums που περιλαμβάνουν κυρίως την μετατροπή της Βάσης Δεδομένων που τα υποστηρίζουν σε άλλον, πολύ ταχύτερο τύπο, αλλά και την προσθήκη κάποιων λειτουργιών έχουν ολοκληρωθεί!

Ελπίζουμε ότι σε αυτήν την πρώτη Φάση της ευρύτατης Αναδιάρθωσης των Forums(δομικά, λειτουργικά, αισθητικά, στους τρόπους αλληλεπίδρασης μέσα από τις Συζητήσεις μας αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό), θα παρατηρήσουμε όλοι μία αύξηση στην ταχύτητα λειτουργίας τους(ελπίζουμε σημαντική).

Εν συντομία, θα αναφερθώ στις, φανερές, αλλαγές που αφορούν τη λειτουργία των Forums και την αλληλεπίδραση με αυτά:

- Στην λειτουργία Αναζήτησης έχει προστεθεί ένα βοήθημα κατάδειξης των Λέξεων που εισάγουν οι χρήστες της. Δηλαδή, όταν ανοίγει κάποιος μία σελίδα από τα αποτελέσματα Αναζήτησης θα μπορεί να βλέπει πλέον με εύκολο τρόπο που εμφανίζεται η λέξη ή οι λέξεις τις οποίες αναζήτησε. Αυτές καταδεικνύονται σε κίτρινο φόντο.

- Η δυνατότητα Τροποποίησης και Διαγραφής (των καινούργιων) μηνυμάτων έχει επανέλθει, με τρόπο όμως χρονο-περιοριζόμενο. Αυτό σημαίνει ότι ένα καινούργιο μήνυμα μπορεί να τροποποιηθεί(διορθωτικά) από τον Συγγραφέα του μέσα σε 3 ώρες από την αρχική ώρα αποστολής του και να διαγραφεί(ΜΟΝΟΝ σε περίπτωση όπου κατα λάθος έχει απεσταλή δύο φορές το ίδιο μήνυμα) μέσα σε 15'. Πιστεύουμε πως οι χρόνοι αυτοί είναι αρκετοί για τις συνήθεις ανάγκες των Συζητήσεων. Εξακολουθούμε πάντως να συνιστούμε την χρήση της λειτουργίας Προεπισκόπησης, ανεπιφύλακτα! Σε περίπτωση βέβαια που η άποψη αυτή αποδειχθεί εσφαλμένη μπορούμε να κάνουμε περαιτέρω ρυθμίσεις.

- Κατά τη συγγραφή καινούργιου μηνύματος σε μία υπάρχουσα Συζήτηση δεν φαίνονται πλέον όλα τα προηγούμενα μηνύματά της. Στην σχετική Ανασκόπηση, αναγράφεται πρώτα το Αρχικό της μήνυμα και στη συνέχεια τα 7 πιο πρόσφατα(εάν υπάρχουν) με σειρά χρονολογική, από το Νεώτερο στο Παλαιότερο. Μάλιστα πλέον στα μηνύματα της Ανασκόπησης αναγράφεται και η ημερομηνία συγγραφής/αποστολής(πράγμα που δε συνέβαινε έως τώρα). Αυτό πιστεύουμε πως θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ταχύτητα λειτουργίας καθώς δεν θα επιβαρύνεται η Βάση Δεδομένων με την καταγραφή όλων των μηνυμάτων, που ως γνωστόν πολλές φορές φτάνουν τις εκατοντάδες, κατά την Συγγραφή Νέων. Επίσης θα διευκολύνει και την ίδια την εποπτεία του Συγγραφέα όσον αφορά την απάντηση στα πλέον πρόσφατα μηνύματα.
Για τις περιπτώσεις που κάποιος/α θα ήθελε να βλέπει και κατά τη συγγραφή του Νέου μηνύματος παλαιότερα από τα 7 τελευταία, το Link για ολόκληρη τη Συζήτηση είναι ενεργό πάνω ακριβώς από το Πεδίο Συγγραφής Νέου Μηνύματος(ο Τίτλος δηλαδή της Συζήτησης) και αυτό μπορεί να ανοίξει σε καινούργιο παράθυρο πολύ εύκολα(δεξί κλικ και σχετική επιλογή του μενού στον MS IExplorer ή στο Firefox). θα προσπαθήσουμε, εάν είναι εφικτό, να αναγράφονται εκεί και οι διαφορετικές σελίδες της Συζήτησης (σε περίπτωση που είναι πάνω από μία) σε αριθμούς που λειτουργούν ως Links(όπως και κατά την κανονική ανάγνωση ενός Θέματος).

- Αρκετές μικρο-αλλαγές σε στοιχεία του περιβάλλοντος, κάποιες μεταγλωττίσεις που δεν είχαν γίνει κ.ο.κ.

- Αρκετές αλλαγές στον Κώδικα της εφαρμογής που δεν εκφράζονται σε παρατηρήσιμα στοιχεία στους χρήστες των Forums.

... και όπως αναφέρω και παραπάνω, έπεται συνέχεια! Αυτό δεν είναι παρά το πρώτο μέρος μίας πολύ μεγαλύτερης αναδιάρθωσης, σχεδόν σε όλα τα σημεία! Θα προσπαθούμε να σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τις εργασίες και τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα.

Ένα πρόβλημα που πιθανώς θα παρατηρηθεί είναι να μην λειτουργούν κάποιο Κωδικοί Εισόδου, στις περιπτώσεις όπου το Μέλος είχε τροποποιήσει τον κωδικό του με τέτοιον τρόπο που να περιλαμβάνει ελληνικούς(ή άλλους) χαρακτήρες. Οι περιπτώσεις αυτές είναι ελάχιστες οπωσδήποτε, όμως παρακαλούνται τα Μέλη που αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα να στείλουν σχετικό μήνυμα στο e-mail: forums@esoterica.gr

Στην ίδια διεύθυνση επίσης παρακαλούμε να αποστέλονται μηνύματα που αφορούν οποιαδήποτε άλλα προβλήματα που παρατηρείτε ύστερα από την μετατροπή αυτή.

Περιμένουμε λοιπόν εναγωνίως τις εντυπώσεις σας και την επανατροφοδότησή σας την οποία και σαφώς χρειαζόμαστε! (Προβλήματα, τεχνικές παρατηρήσεις κ.λπ. σε αυτή τη Συζήτηση και απόψεις, ιδέες, προτάσεις κ.ο.κ. στη Συζήτηση του Forum Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.)


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2004, 06:46:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε μου Admin
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι να βλέπω τους ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι ευτυχισμένοι. Όταν μπορώ να προσφέρω αισθάνομαι ότι ζω και παράλληλα ότι δίνω ζωή. Χαίρομαι που μέσα από την επιλογή μου αυτή μπόρεσα να τοποθετήσω ένα μικρό κομμάτι σε αυτό που ονομάζεις αναδιάρθρωση του ESOTERICA.

Να σε ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου σαν συν-ιδρυτή αυτού του τόπου αφού πραγματικά πιστεύω ότι αυτά που έχω λάβει είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά που έχω έως τώρα προσφέρει.

Αλλά όπως λες και εσύ αυτό είναι μόνο η αρχή!!
Καλή συνέχεια

--Je^3--
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2004, 09:28:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι "ξενύχτησαν" για εβδομάδες για να γίνει αυτή η αλλαγή.

Ποιες άλλες αλλαγές έχετε κατά νου για το άμεσο χρονικό διάστημα;


Ω, Θεέ μου, συγνώμη. Ξέρεις... ήμουν τόσο απορροφημένος να σε σκέπτομαι, που δεν πρόσεξα ότι ήσουν πάντα, εδώ, μπροστά μου.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2004, 15:07:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και κάτι που μόλις παρατήρησα.

Στην σελίδα της λίστας μελών γράφει:

quote:

Υπάρχουν έως τώρα -1 Μέλη

-1 μέλη αποκλείεται να έχουμε. Τι δηλώνει άραγε το - ; Αρνητική στροφορμή;
Βαρεθήκαμε να έχουμε φυσιολογικά μέλη και είπαμε να πρωτοτυπήσουμε... κάνοντας μέλη από αντιύλη;

Ω, Θεέ μου, συγνώμη. Ξέρεις... ήμουν τόσο απορροφημένος να σε σκέπτομαι, που δεν πρόσεξα ότι ήσουν πάντα, εδώ, μπροστά μου.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
CYBERMASTER
Πλήρες Μέλος

Greece
1404 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2004, 15:23:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CYBERMASTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΠΑΡΑΠΤΗΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΧΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.........
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΕΣ ΕΣΥ ΚΑΚΕ JEJEJE ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΘAIΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΡΕΤΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΥΕΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΔΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΜΙΝ????
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο JEJEJE ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.......

ΥΓ:ΚΑΙ ΔΝ ΑΣΤΕΙΟΜΑΙ........ :)))))))))

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

[img]http://www.dlarc.org/n3sig/fireinthesky2.JPG" width="480" height="360">

Edited by - CYBERMASTER on 16/12/2004 15:24:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2004, 01:33:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ thoth
quote:

-1 μέλη αποκλείεται να έχουμε. Τι δηλώνει άραγε το - ; Αρνητική στροφορμή;
Βαρεθήκαμε να έχουμε φυσιολογικά μέλη και είπαμε να πρωτοτυπήσουμε... κάνοντας μέλη από αντιύλη;


Το παρατήρησα και εγώ χθες το βράδυ. Δεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να διορθωθεί. Μάλλον κάποιο λάθος στο βρόχο ή στην εντολή υπολογισμού του πλήθους των μελών. Αχ τι "τραβάμε" με την ASP!!! Αλλά τελικά μπορεί να έχεις δίκιο!!! 8238 = -1

--Je^3--


--Je^3--
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kynikos
Πλήρες Μέλος

United Kingdom
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2004, 06:17:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kynikos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου (je){3}

Τα συγχαρητήρια μου στο esoterica τα μεταβίβασα ήδη.

Αυτό το ποστ είναι ειδικά για εσένα. Το φαντάστηκα οτι μπορει να είχες βάλει εσύ το χεράκι σου.

Well done mate.

KΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΑΟ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
504 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/12/2004, 15:46:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΑΟ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγχαρητήρια -αν και καθυστερημένα-σε όλους!
Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνετε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Krisnna
Πλήρες Μέλος

Greece
1040 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/12/2004, 18:45:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krisnna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγχαρητήρια JeJeJe!
Εγώ έχω έναν λόγο περισσότερο να σε Ευχαριστήσω
Τα Forums ειδικά τις Μεσημεριανές Ώρες που πρίν έκαναν ατελείωτες ώρες να ανοίξουν, κυριολεκτικά βράδιαζε μέχρι ν'ανοίξουν, τώρα ανοίγουν σχεδόν αμέσως!
Την Αλήθεια δέν μπορούμε να την κρύψουμε εμφανίζεται μόνη της!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2004, 16:34:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπόν μάλλον έχουμε μία εκκρεμότητα σε σχέση με το άθροισμα των μελών στη σελίδα members.asp (βλέπε το σχόλιο του thoth). Από ότι φαίνεται το rs.RecordCount μετρά πάντα -1. Κατά την εκτέλεση των SQL εντολών ο cursor type, αν δεν οριστεί με άλλο τρόπο (δηλαδή by default), ορίζεται σαν forward only. Επιπλέον σαν default CursorLocation property ορίζεται η adUseServer. Το manual της SQL αναφέρει ότι η χρήση server-side cursors (όπως η adUseServer) δεν υποστηρίζει διάφορες λειτουργικότητες όπως την RecordCount property. Πιστεύω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σαν cursor location ο τύπος adOpenStatic (client side). Οπότε στην περίπτωση αυτή πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο συνδυασμός adUseClient/adOpenStatic, δηλαδή ο συνδυασμός 3,1 των σταθερών της ADO στο rs.open.

Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου γνώστη της SQL (μαθαίνω) και περισσότερο της ASP οπότε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Θα προσπαθήσω να ασχοληθώ με το θέμα το συντομότερο δυνατόν αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν περιορίσει τον ελεύθερό μου χρόνο στο ελάχιστο.

Πάντως μέχρι να λυθεί το πρόβλημα αγαπητέ Admin μπορείς να απενεργοποιήσεις τη σχετική γραμμή της σελίδας members.asp.

Φιλικά
--Je^3--Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2004, 02:29:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εντάξει, φίλε Jejeje, το "πρόβλημα", όπως φαίνεται, θα λυθεί όπως και νά'χει! Οι πληροφορίες που βρήκες έως τώρα είναι οπωσδήποτε χρησιμότατες!!

Πάντως, προσωπικά μπορώ να πω μέχρι και ότι με θέλγει περιέργως η ύπαρξη Μελών από αντιύλη!! (Α, βρε thoth, πάλι ενεργοποίησες αυτή τη "διαστροφική" σου ικανότητα να κάνεις τα καλύτερα σχόλια... )

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2004, 07:59:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε μου Admin έγραψες,
quote:

...με θέλγει περιέργως η ύπαρξη Μελών από αντιύλη!!

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατό να συνυπάρχουν μέλη από αντιύλη με μέλη από ύλη, αφού -από ότι διάβασα- η αλληλεπίδρασή τους (σωματίδια με αντισωματίδια) έχει την αμοιβαία καταστροφή τους και την απελευθέρωση τεράστιων ποσοτήτων ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Ή μήπως όλα τα μέλη είναι από αντιύλη και τότε σκέψου το μέγεθος της ενέργειας που θα απελευθερωθεί όταν τα 8500 μέλη του Esoterica από αντισωματίδια αλληλεπιδράσουν με τον υπόλοιπο κόσμο από ύλη!!!

Πραγματικά εντυπωσιακό το μέγεθος της ενέργειας (αντιγράφω):

quote:

Η αντίδραση 1 kg αντιύλης με 1 kg ύλης θα παρήγαγε 1.8×1017 J ενέργειας.
Aντίστοιχα η καύση 1 kg πετρελαίου παράγει 4.2×107 J ενώ η πυρηνική σύντηξη 1 kg υδρογόνου 2.6×1015 J.

Τελικά thoth ότι και να γράψεις αποτελεί από μόνο του ένα θέμα για έρευνα και εξέταση. Να' σαι καλά!!

Φιλικά
--Je^3--

--Je^3--
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2004, 09:50:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατό να συνυπάρχουν μέλη από αντιύλη με μέλη από ύλη, αφού -από ότι διάβασα- η αλληλεπίδρασή τους (σωματίδια με αντισωματίδια) έχει την αμοιβαία καταστροφή τους και την απελευθέρωση τεράστιων ποσοτήτων ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

Μα για αυτό υπάρχει το "Τυράχλαδο"... Εκεί να δεις τεράστια απελευθέρωση ενέργειας μέσω συγκρούσεων. Φαίνεται ότι ο δείκτης πλέον δείχνει την συνισταμένη της αλληλεπίδρασης μελών και αντί-μελών.

Ω, Θεέ μου, συγνώμη. Ξέρεις... ήμουν τόσο απορροφημένος να σε σκέπτομαι, που δεν πρόσεξα ότι ήσουν πάντα, εδώ, μπροστά μου.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2004, 12:32:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η αλληλεπίδραση σωματιδίων με αντι-σωματίδια έχει σαν αποτέλεσμα την αμοιβαία καταστροφή τους.
Η αλληλεπίδραση μελών με αντι-μέλη λες να έχει το ίδιο αποτέλεσμα; Εκτός από την απελευθέρωση ενέργειας!

--Je^3--
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

1900
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Cuba
1904 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2004, 13:56:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 1900  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
μελών και αντί-μελών

Συντονιστών κι αποσυντονιστών
Το θέμα είναι ποιος είναι τι;
Γιατι τα φαινόμενα πολλές φορες απατούν


Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2004, 14:29:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν με πρόσεξες ε?

θα ήταν επειδή ήσουν απασχολημένος με τις φωτοτυπίες φαίνεται....


G.

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

lamogio
Μέλος 3ης Βαθμίδας


560 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2004, 15:16:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους lamogio  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είπα να μην ανοίξω θέμα για μια ερώτηση και τη σφηνάρω εδώ:

Ξέρει κανείς τί παίζει με το hotmail?
Εδώ και κάτι μέρες δε μπορώ να μπω.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2004, 15:25:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
έχει πολλά μέλη και βαρεμένο server...

αγνόησε την όπως μας αγνοεί και αυτή...


επιδεικτικά!


WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

lamogio
Μέλος 3ης Βαθμίδας


560 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2004, 16:44:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους lamogio  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θενξ Γκαλ.
οκέι, θα της φερθώ ανάλογα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2004, 11:12:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Δεν με πρόσεξες ε?

θα ήταν επειδή ήσουν απασχολημένος με τις φωτοτυπίες φαίνεται....


G.

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!


Έχεις δίκιο, έχω πάψει να σε προσέχω εδώ και καιρό. Άραγε γιατί να νομίζεις ότι θα έπρεπε να σε προσέχω; Δεν μου έστειλες κι εσύ καλέ, καμιά... φωτοτυπία σου, για να σε προσέξω; Αφού τα ξέρεις τα βίτσια μου. εκμεταλλεύσου τα. Βέβαια αρχίζω να αισθάνομαι ενοχές γιατί από ό,τι βλέπω εσύ συνεχίζεις να με... προσέχεις.

Τέλος πάντων, για να μη μου παραπονιέσαι, ξαναλέω κάτι (για όποιον το διαβάσει εξάλλου) που είπα και πριν λίγο καιρό, (μμμμ... δεν με πρόσεχες φαίνεται ).

Η συμμετοχή μου στο forum του Esoterica έχει τελειώσει. Έχει κλείσει ένας μεγάλος ευχάριστος και γεμάτος κύκλος στη ζωή μου, και ξεκινώ για "άλλες πολιτείες" και νέες προκλήσεις, πιο προσωπικές.

Εύχομαι σε όλους καλές και δημιουργικές συζητήσεις. Καλό κουράγιο και δύναμη σε αυτούς που εργάζονται για να υπάρχει αυτό το site. Καλή φώτιση στο νου και πολλή αγάπη και σεβασμό στον συνομιλητή, για όλα τα μέλη.

Για όσους λείψω αλλά και σε όσους... δεν λείψω, εύχομαι, τέλος, καλές γιορτές.

Ω, Θεέ μου, συγνώμη. Ξέρεις... ήμουν τόσο απορροφημένος να σε σκέπτομαι, που δεν πρόσεξα ότι ήσουν πάντα, εδώ, μπροστά μου.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2004, 12:17:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Who cares?

και κοίτα να συνηθίζεις σ'αυτό....


G.

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2004, 18:39:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή galadriel, στην υπογραφή σου μας προειδοποιείς:
quote:

I have an attitude and I know how to use it!


Δεν έχω παρακολουθήσει συζητήσεις σου στο forum αλλά μου φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι λίγο άδικη με τον thoth. Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος αναγνώρισης της προσφοράς κάποιου στο esoterica;
Ίσως βέβαια να έχω χάσει κάποια επεισόδια, ίσως να μην έχω καταλάβει τους απώτερους σκοπούς των μηνυμάτων σου, οπότε συγχώρεσέ με για την παρέμβαση.

Με φιλική διάθεση
--Je^3--Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2004, 20:21:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγχωρεμένος τέκνον μου


γιατί όντως έχεις χάσει επεισόδια και είναι και άγιες μέρες τούτες...

Φιλικά, Galadriel


WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2004, 14:09:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου (αν και καθυστερημένα) όλους όσους απάντησαν σε εμένα προσωπικά μέσω του topic.

Τώρα θα ήθελα να αποτυπώσω μια-δυο σκέψεις μου. Γενικά δεν μου αρέσει να επεμβαίνω σε συζητήσεις/διενέξεις άλλων γιατί τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει κατάληξη, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μου φαίνεται ότι θα το κάνω. Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν προσπαθώ να παίξω το ρόλο του αυτόκλητου δικηγόρου για κανέναν, όχι μόνο γιατί δεν μου αρέσει ο ρόλος αυτός, αλλά κυρίως γιατί είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν τον χρειάζεται.

Απλά φίλη μου galadriel θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι η άποψή σου για τις έννοιες διάκριση και ευθυκρισία. Να ξανα-επαναλάβω ότι δεν έχω διαβάσει τα topics στα οποία αναφέρεσαι «ότι έχω χάσει κάποια επεισόδια» σε ότι αφορά τη σχέση σου με τον thoth, οπότε θεώρησε σαν βάση αυτό το γεγονός.

Αλήθεια, έχεις διαβάσει κάποιο από τα topics που έχει ανοίξει και συντηρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ο thoth; Έχεις προβληματιστεί για κάποιο από αυτά έστω και λίγο; Σε έχει κάνει να σκεφθείς τη ζωή λίγο διαφορετικά; Αν ναι, πιστεύω ότι ο έμμεσος χαρακτηρισμός...

quote:

Who cares?
και κοίτα να συνηθίζεις σ'αυτό....


...δεν θα έπρεπε να αποδοθεί. Και όμως διαβάζω σε άλλο topic να γράφεις:
quote:

αν πιστεύουμε όλοι στη δύναμη της Αγάπης, έχουμε αγγίξει την ουσία...


Δεν είναι Αγάπη αυτό!!! Προφανώς μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ της θεωρίας από την πράξη.
Πάντα καλοπροαίρετα.
--Je^3--Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2004, 16:16:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ jejeje,

πράγματι όπως είπα και παραπάνω έχεις χάσει επεισόδια...

μου κάνει εντύπωση όμως πως ενώ έχεις χάσει αυτά τα επεισόδια από τα θέματα στα οποία αναφέρομαι, δεν χάνεις κανένα επεισόδιο όταν πρόκειται για απόψεις δικές μου ....

θα σου απαντήσω λοιπόν....

ναι, έχω μπει στον κόπο και τα έχω διαβάσει τα θέματα στα οποία συμβάλλει το μέλος thoth...

και εδώ θα μεταφέρω μία σκέψη όπως αυτή διατυπώνεται από ένα άλλο μέλος και σε άλλο θέμα...

"όταν έχεις 1200 ποστ, σημαίνει ότι έχεις διαβάσει τουλάχιστον 3000"...

στη δική μου περίπτωση μάλιστα ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος αν κρίνεις από τις ώρες που βρίσκομαι μέσα στο φόρουμ.... ακόμα και αν δεν δημοσιεύω κανένα μήνυμα...

προφανώς κάτι κάνω αυτές τις ώρες εδώ μέσα... και αυτό που κάνω είναι να διαβάζω φυσικά, μια και δεν βλέπω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω από "τεχνικής" τουλάχιστον άποψης...

αυτός που πολλές φορές δεν τα διαβάζει είναι ο ίδιος ο "αναδημιουργός" τους και εκεί βρίσκεται η βασική μου διαφωνία μαζί του...

όσο για την παράθεση λόγων μου από άλλο θέμα θα την θεωρούσα επιεικώς αποτυχημένη, δεδομένου ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις σε τι αναφέρομαι εκεί και να μεταφέρεις τις λέξεις με ένα νόημα που θέλεις να καταδείξεις εδώ...

πράγματι, πιστεύω ότι ειδικά το μέλος thoth, το οποίο εκτιμώ και σέβομαι για την συνολική προσφορά του στο φόρουμ, ανεξάρτητα από το αν διαφωνώ μαζί του σε συγκεκριμένα θέματα, δεν νομίζω πως έχει την ανάγκη κανενός συνήγορου υπεράσπισης...

εκτός αυτού, γνωρίζω από τις λίγες φορές που έχουν συναντηθεί οι δρόμοι μας εδώ μέσα ότι έχει και χιούμορ....

λέξης της οποίας την ετυμολογική ανάλυση έχει κάνει πολύ πετυχημένα ο διαχειριστής του χώρου μας, στο θέμα "την κατάρα μου ν'έχεις!"...

εκεί θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το όλο θέμα και με τις απαραίτητες δόσεις χιούμορ...

σου εύχομαι καλές γιορτές
και εύχομαι σε όλους να του χρόνου να μην είναι γιορτές της ανθρώπινης υποκρισίας αλλά πραγματικά της αγάπης...


Galadriel, Reloaded

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2004, 18:50:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε ευχαριστώ για την ...άμεση απάντηση αγαπητή galadriel. Από ότι φαίνεται είσαι αρκετές ώρες στο forum την ημέρα, και ελπίζω να τις εκμεταλλεύεσαι με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Θα απαντήσω μονολεκτικά σε κάποια σχόλιά σου. Λοιπόν γράφεις:

quote:

μου κάνει εντύπωση όμως πως ενώ έχεις χάσει αυτά τα επεισόδια από τα θέματα στα οποία αναφέρομαι, δεν χάνεις κανένα επεισόδιο όταν πρόκειται για απόψεις δικές μου ....


Πως το συμπέρανες αυτό; Μία αναφορά σε μήνυμά σου έκανα και να σου πω την αλήθεια το συγκεκριμένο topic το διάβασα καθαρά από τύχη, πες από περιέργεια και όχι για να ψάξω να βρω μηνύματά σου. Έχω πολύ σπουδαιότερα πράγματα να κάνω φίλη μου. Πάντως δεν είμαι από τους φανατικότερους οπαδούς των topics της θεματικής περιοχής «Μεταξύ τυρού και αχλαδιού».

quote:

αυτός που πολλές φορές δεν τα διαβάζει είναι ο ίδιος ο "αναδημιουργός" τους και εκεί βρίσκεται η βασική μου διαφωνία μαζί του...


Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις αυτές. Εννοείς ότι ο thoth δεν ξαναδιαβάζει τα μηνύματά του με αποτέλεσμα να πέφτει σε αντιφάσεις;

quote:

όσο για την παράθεση λόγων μου από άλλο θέμα θα την θεωρούσα επιεικώς αποτυχημένη, δεδομένου ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις σε τι αναφέρομαι εκεί και να μεταφέρεις τις λέξεις με ένα νόημα που θέλεις να καταδείξεις εδώ...


Τότε σε παρακαλώ μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοούσες στο συγκεκριμένο μήνυμα και σε τι αναφέρεσαι; Για να σε βοηθήσω το μήνυμα βρίσκεται εδώ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει σχέση! Και επί ευκαιρίας ποιο πιστεύεις ότι είναι το νόημα που θέλω να καταδείξω; Μάλλον ορίζουμε την Αγάπη διαφορετικά!!

quote:

εκεί θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το όλο θέμα και με τις απαραίτητες δόσεις χιούμορ...


Σε ευχαριστώ για την παραπομπή. Θα το διαβάσω το συντομότερο δυνατόν.

Τέλος να σου ευχηθώ με τη σειρά μου καλές γιορτές προσυπογράφοντας την τελευταία σου πρόταση!!

quote:

και εύχομαι σε όλους να του χρόνου να μην είναι γιορτές της ανθρώπινης υποκρισίας αλλά πραγματικά της αγάπης...

Φιλικά


--Je^3--
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Telxinas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


331 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2005, 13:27:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Telxinas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Λοιπόν μάλλον έχουμε μία εκκρεμότητα σε σχέση με το άθροισμα των μελών στη σελίδα members.asp (βλέπε το σχόλιο του thoth). Από ότι φαίνεται το rs.RecordCount μετρά πάντα -1. Κατά την εκτέλεση των SQL εντολών ο cursor type, αν δεν οριστεί με άλλο τρόπο (δηλαδή by default), ορίζεται σαν forward only. Επιπλέον σαν default CursorLocation property ορίζεται η adUseServer. Το manual της SQL αναφέρει ότι η χρήση server-side cursors (όπως η adUseServer) δεν υποστηρίζει διάφορες λειτουργικότητες όπως την RecordCount property. Πιστεύω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σαν cursor location ο τύπος adOpenStatic (client side). Οπότε στην περίπτωση αυτή πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο συνδυασμός adUseClient/adOpenStatic, δηλαδή ο συνδυασμός 3,1 των σταθερών της ADO στο rs.open.

Δοκίμασε:

aSQL = "SELECT count(Members) as Meli FROM Members"
ars.Open aSQL, aConn, adOpenForwardOnly , adLockOptimistic
Total_Members=ars.fields("Meli")
ars.Close

*count(Members) : Μέσα στην παρένθεση βάζεις ένα οποιοδήποτε field του table Members(αν λέγεται έτσι το table φυσικά). Αν υπάρχει Username, βάλε αυτό για παράδειγμα.


Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την δουλειά σας, το forum τυχαίνει πολλές φορές πάλι να αργεί να ανοίξει. Δική μου πρόταση είναι να νοικιάσετε έναν νεό server για έναν μήνα, να αγοράσετε ένα οποιοδήποτε domain για τον server αυτό, να ανεβάσεται εκεί τα αρχεία του forum μαζί με τα δεδομένα και να ξαναδοκιμάσετε. Είμαι 100% σίγουρος ότι ο server που πέζει εδώ είναι για κλάματα.


Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)

Telxinas - Καθαρισμοί ΧαλιώνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2005, 18:29:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Telxinas
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση στο πρόβλημα με το rs.RecordCount. Δυστυχώς προσωπικά δεν γνωρίζω ASP (λιγάκι μόνο) αλλά νομίζω ότι για το πλήθος των χρηστών του esoterica θα αργεί λίγο να γίνει ο υπολογισμός. Μία δοκιμή θα μας πείσει!! Επειδή φαίνεται να γνωρίζεις ASP και SQL, πιστεύεις ότι η πρότασή μου για τροποποίηση των σταθερών του rs.Open δεν θα βοηθήσει;

Σε σχέση με τη μετάπτωση σε νέο server. Νομίζω ότι το forum, μετά την εγκατάσταση και λειτουργία της νέας βάσης δεδομένων, ως προς την ταχύτητα ανάγνωσης και προσπέλασης έχει βελτιωθεί αισθητά. Σίγουρα η μετάπτωση σε ένα νέο server μπορεί να βοηθήσει, σίγουρα η ταχύτητα μπορούσε να είναι γρηγορότερη, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι με λίγη βελτιστοποίηση στη βάση δεδομένων η κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη.

Τα σχόλιά σου είναι ευπρόσδεκτα.
Με εκτίμηση
--Je^3--Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.109375
Maintained by Digital Alchemy