ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Δημιουργία "Ομάδας Συνεργατών των Forums - Συντονιστών"
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 4
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2004, 01:48:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας!

Τοποθετούμε κι εδώ την Ανακοίνωση από τον χώρο !! Νέα των Forums !! και περιμένουμε εναγωνίως τις απόψεις σας!

Νομίζω πως ίσως αυτή είναι η πλέον κατάλληλη ημέρα(ή νύχτα καλύτερα) - καθώς και περίοδος - για να επιταχύνουμε κάπως περισσότερο τα πράγματα!!

Θα γίνω πιο συγκεκριμένος και όσο περιεκτικός μπορώ:

Η παρούσα Ανακοίνωση αναφέρεται σε ένα καινούργια άνοιγμα στην Λειτουργία και στην "Ζωή" των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA, το οποίο όμως είχαμε προβλέψει να πάρει "σάρκα και οστά" μετά το 2ο(μεγάλο) μέρος της Αναβάθμισής τους, δηλαδή αμέσως μετά την ύπαρξη ενός πλήρους περιβάλλοντος(τεχνικού και λειτουργικού) για να το υποστηρίξει.

Όμως επειδή πάντα(και για εμάς ειδικότερα) έχουν μεγαλύτερη Σημασία οι Άνθρωποι, το Πνεύμα(με τα κατάλληλα "οχήματά" του) και η "κόρη" του, η Ανάγκη(η οποία, ως γνωστόν θεωρούνταν ανώτερη Δύναμη στην αρχαία Ελλάδα και στην οποία υποκλίνονταν οι ίδιοι οι Θεοί) τελικά αποφασίζουμε και βάζουμε σε εφαρμογή σήμερα τη διαδικασία αυτή! Ή μάλλον την ανακοινώνουμε.

Τα Forums του ESOTERICA έχουν μεγαλώσει περισσότερο από κάθε προσδοκία! Σύντομα τα Μέλη τους θα ξεπεράσουν τους 10.000 ανθρώπους! Ο αριθμός των μηνυμάτων που αποστέλλονται σε αυτά καθημερινά, καθώς και ο συνολικός αριθμός των Θεμάτων Συζήτησης είναι μεγάλος, σίγουρα αρκετά μεγαλύτερος από αυτόν που μία μικρή Ομάδα ανθρώπων που αποτελούν τη "Συντοφιά του ESOTERICA"(οι οποίοι εκτός από την προσωπική τους ζωή ασχολούνται επιπλέον και με ένα μεγάλο αριθμό άλλων Δράσεων που αφορούν την προσπάθεια του ESOTERICA) θα μπορούσαν να διαχειριστούν και να συντονίσουν με απόλυτη επάρκεια.

Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις Ομάδες Συζήτησης και την σχεδόν καθημερινή τριβή μαζί τους, έχει αναδειχθεί ένας ικανός αριθμός ανθρώπων που αγαπούν τον χώρο αυτό, αγαπούν να συμμετέχουν σε αυτόν και αγαπούν να συνευρίσκονται(τουλάχιστον Διαδικτυακά) μαζί με άλλους ανθρώπους, να βοηθούνται στην Αναζήτησή τους και να βοηθούν τους άλλους! Εξάλλου από αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους είναι που αποτελείται αυτήν τη στιγμή ολόκληρη η "Συντροφιά του ESOTERICA"(εκτός από τον γράφοντα που προυπήρχε των Forums, ευτυχώς ή... δυστυχώς ).

Κατά καιρούς έχουμε τονίσει την αναγκαιότητα του έργου "συντονιστικού" τύπου από όσο το δυνατόν περισσότερα Μέλη, σίγουρα από τους αρχικούς δημιουργούς των Θεμάτων και πολύ περισσότερο από τα Μέλη με την μεγαλύτερη Συμμετοχή, τόσο σε παλαιότητα όσο και ποσοτικά. Σε αυτήν την "πρόκληση" έχουν ανταποκριθεί κατά καιρούς πολλά από τα Μέλη των Forums και πολλά συνεχίζουν να το κάνουν σε πείσμα οποιονδήποτε κελευσμάτων της εποχής μας για αποστασιοποίηση, για ατομικισμό, για "προστασία" του κύρους και της αίγλης ...

Τους έχουμε ευχαριστήσει αρκετές φορές εώς τώρα και θα το κάνουμε άλλη μία φορά!

Όμως θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό πιο... επίσημο, να το "ενσαρκώσουμε" πιο πιστά στον "κόσμο" του ESOTERICA και των Forums του!

Γι'αυτό και προτείνουμε να δημιουργηθεί μία "Ομάδα Συνεργατών των Forums" από αυτά τα Μέλη που έμπρακτα έχουν αποδείξει την καλοπροαίρετη διάθεσή τους(ή που θα ήθελαν να το κάνουν καλύτερα) η οποία να συμμετέχει ταυτόχρονα με τους Συντονιστές της "Συντροφιάς" στο έργο του Συντονισμού των Συζητήσεων.

Ξαναλέω σε αυτό το σημείο, ότι η πλήρης εφαρμογή αυτού του κύκλου Μελών - Συνεργατών(μαζί και με άλλους Κύκλους που έχουν προβλεφθεί) θα υπάρξει όταν το τεχνικό/λειτουργικό περιβάλλον που διαθέτουμε μας παρέχει όλες τις ανάλογες δυνατότητες.

Δεν υπάρχει όμως πραγματικά κάποιος λόγος που να μας αποτρέπει να ξεκινήσουμε από σήμερα. Κάθε άλλο μάλιστα!!

Εν συντομία θα αναφερθώ στα βασικά σημεία, αν και θα γίνουν περισσότερες διευκρινήσεις στη συνέχεια:

- Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν την "Ομάδα Συνεργατών των Forums" έχουν τα Πλήρη Μέλη(δηλαδή οι άνθρωποι με 800 μηνύματα και πάνω).

- Ένα όμως κριτήριο που θα πρέπει να τηρείται ταυτόχρονα είναι να έχουν συμμετάσχει ενεργά στις Συζητήσεις μας τους τελευταίους 2 μήνες.

- Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν και να συμπεριληφθούν σε αυτήν την Ομάδα δράσης θα πρέπει να αποστείλουν ένα Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) στη διεύθυνση forums@esoterica.gr όπου θα αναπτύσσουν τους λόγους για τους οποίους θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

- Η είσοδος σε αυτήν την Ομάδα προϋποθέτει την δίμηνη αρχική ανάληψη συντονιστικού ρόλου στις Συζητήσεις με τουλάχιστον 7 μηνύματα συντονιστικού τύπου κάθε εβδομάδα! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα συνοδεύει το Όνομα του κάθε συγκεκριμένου Μέλους ο τίτλος "Συντονιστής - Συνεργάτης" για να είναι εμφανής(αυτός και ο ρόλος) σε όλους τους συμμετέχοντες στις Συζητήσεις. Η συνεργασία ως Συντονιστής δεν αποτρέπει στο ελάχιστο την παράλληλη κανονική συμμετοχή στις Συζητήσεις(με προσωπικές απόψεις επί των θεμάτων), όπως ακριβώς δηλαδή γίνεται για όλους τους Συντονιστές. Το ζητούμενο όμως είναι τα μέλη της Ομάδας των Συνεργατών των Forums να τηρούν με πολύ μεγαλύτερη προσοχή από τα υπόλοιπα Μέλη τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Συζητήσεων, καταγεγραμμένους επίσημα ή μη.

- Η επανειλημένη παραβίαση των Kανoνισμών των Forums και των Καταστατικών Αρχών του ESOTERICA θα σημαίνει και το πέρας της Συνεργασίας(ως ενεργής συντονιστικής ή όχι).

- Μετά το πέρας του Δίμηνου Συντονιστικού έργου, το Όνομα του Συνεργάτη των Forums θα συνοδεύεται από τον τίτλο "Συνεργάτης Forums" συνεχώς(εκτός εάν το προηγούμενο ακριβώς σημείο δεν εκπληρούται). Κατά τη διάρκεια που ένα Μέλος της "Ομάδας των Συνεργατών των Forums" δεν έχει ενεργό συντονιστικό ρόλο θα πρέπει να θεωρείται από τα υπόλοιπα Μέλη ότι τον διαθέτει "άτυπα" και ότι τον ασκεί κατά βούληση και κατ'ανάγκη.

- Μετά το πέρας της Δίμηνης Συντονιστικής "θητείας" αυτή μπορεί να ανανεωθεί(και αυτό θα γίνεται με κυκλικό τρόπο ούτως ή άλλως), όμως θα πρέπει να υπάρχει ένα "ανενεργό" μεσοδιάστημα 1 τουλάχιστον μηνός. Σε περίπτωση που κάποιο Μέλος δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί για κάποιον λόγο να συμμετάσχει στην Κυκλική ανάληψη ενεργού συντονιστικού ρόλου(ή όταν υπάρξει σαφής ανάγκη) δεν θα χάνει την ιδιότητά του ως Μέλος αυτής της Όμάδας, όμως αυτό δεν θα μπορεί να συμβεί για περισσότερες από δύο συνεχόμενες φορές. Εάν κάποιο Μέλος της Ομάδας των Συνεργατών των Forums επιθυμεί να συνεχίσει πέραν του Διμήνου ή να αναλάβει ξανά δράση πριν δοθεί η ευκαιρία της "κυκλικής" ενεργοποίησης αυτό θα είναι εφικτό κατά περίπτωση και πάντα σύμφωνα με τις συνθήκες και τις ανάγκες(γι'αυτό και παρακαλούμε εκ των προτέρων να υπάρξει κατανόηση - δεν θα πρόκειται βέβαια για "απόρριψη" από πλευράς μας).

- Δεν θα γίνονται όλες οι "αιτήσεις" για συμμετοχή στην Ομάδα αυτήν αποδεκτές και για τους λόγους θα ενημερώνουμε προσωπικά τα ενδιαφερόμενα Μέλη. Επίσης θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους Φίλους/ες που ενδιαφέρονται να μην εκλάβουν οποιαδήποτε μη δεκτή αίτηση ως απόρριψη ή κατάκριση. Τίποτε από τις προσωπικές επικοινωνίες μεταξύ μας και των ενδιαφερομένων δεν θα ανακοινώνονται στα Forums. Ελπίζουμε να τηρηθεί το ίδιο και από την πλευρά των Μελών μας, ειδάλλως δεν απομένει κάτι άλλο παρά να το θεωρήσουμε επιθετική συμπεριφορά καθώς και παραβιάζουσα την ιδιωτικότητα.

- Επιπλέον, και από τους ανθρώπους που οι "αιτήσεις" τους για Συνεργασία θα γίνονται αποδεκτές, δεν θα μπορούν όλοι να συμμετάσχουν κατευθείαν σε αυτή την διαδικασία. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ταυτόχρονα ένας μεγάλος αριθμός Συντονιστών στα Forums, οπότε είναι, φανταζόμαστε, κατανοητή αυτή η αδυναμία μαζικής εισόδου καθώς η αρχική Δίμηνη ανάληψη Συντονιστικού ρόλου είναι απαραίτητη.

- Επεξεργαζόμαστε την πιθανότητα να ανακοινώνονται τα Ονόματα Μελών των οποίων οι "αιτήσεις" γίνονται δεκτές συνολικά σε κάποιον χώρο, είτε πρόκειται να αναλάβουν κατευθείαν συντονιστική δράση είτε όχι. Δεν ξέρουμε ακόμην εάν αυτό θα είναι πρέπον ή δόκιμο και γι'αυτό ζητάμε και την δική σας άποψη.

- Οι "Συνεργάτες των Forums" θα πρέπει να συμμετάσχουν παράλληλα σε κάποιον ειδικό χώρο(αφανή για τα υπόλοιπα Μέλη) που θα δημιουργηθεί με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση μεταξύ μας καθώς και να φροντίζουν για την όσο δυνατόν άμεση ενημέρωση(με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) στην περίπτωση "εκτάκτων" αναγκών. Δεν υπάρχει κάποια άλλη υποχρέωση, όπως συναντήσεις με κάποιο Μέλος της "Συντροφιάς", τηλεφωνήματα κ.ο.κ.

- Σε περίπτωση που η αρχική δίμηνη συντονιστική περίοδος δεν μπορεί να συμπληρωθεί λόγω δυσκολιών που παρουσιάζονται έκτακτα στο Μέλος, δεν χάνεται το δικαίωμα συμμετοχής του/της στην διαδικασία, όταν ξαναδοθεί χρονικά η ευκαιρία και καθόσον φυσικά το Μέλος εξακολουθεί να το επιθυμεί.

- Οι δυνατότητες τροποποίησης Μηνυμάτων και τεχνικής επέμβασης στις Συζητήσεις των "Συντονιστών - Συνεργατών" δεν είναι οι ίδιες με αυτές των Συντονιστών της "Συντροφιάς του ESOTERICA"(όπως εξάλλου και οι υποχρεώσεις όπως είναι προφανές), ξεκινάμε όμως αυτήν τη στιγμή με τα ίδια ακριβώς "δικαιώματα" καθώς μόνον οι Διαχειριστές διαθέτουν δυνατότητα τροποποίησης/και διαγραφής Μηνυμάτων και Λογαριασμών. Στο μέλλον όμως, και μετά το πέρας των εργασιών της "τελικής" μεγάλης αναβάθμισης του χώρου θα υπάρξουν το πιθανότερο τέτοιες δυνατότητες και για τους "Συντονιστές - Συνεργάτες" σε μικρότερη κλίμακα και σε συγκεκριμένα όρια(δυνατότητες επέμβασης επί συγκεκριμένων Θεμάτων, Forums ή Υπό-Forums).

- Είναι προφανές ότι ίσως δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις(και από πλευράς τους και από πλευράς μας) για τη συμμετοχή και στη "Συντροφιά του ESOTERICA" και για κάποια από τα Μέλη της "Ομάδας των Συνεργατών των Forums".

- Η ύπαρξη "Συντονιστών - Συνεργατών" μέσα από την ευρύτερη Ομάδα των Μελών των Forums δε σημαίνει με κανέναν τρόπο ότι καταργείται η αναγκαιότητα του "συντονιστικού" τύπου δράσης για όλα τα Μέλη, οπωσδήποτε στα Θέματα Συζήτησης που ξεκινούν οι ίδιοι/ες ή και όπου θεωρήσουν ότι μπορούν και πρέπει.

- Σε περίπτωση που η "Ομάδα των Συνεργατών των Forums" Θελήσει συνολικά να κάνει κάποια Συνάντηση μεταξύ των Μελών της θα θεωρούσαμε καλό, θα θέλαμε και θα ήταν τιμή μας να συμμετέχει ένα τουλάχιστον μέλος της Συντροφιάς του ESOTERICA σ'αυτήν(εάν υπάρχει βέβαια η δυνατότητα χρόνου και τόπου).

- Η αποδοχή e-mails εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τα Μέλη που έχουν έχουν 800 μηνύματα(με ενεργή συμμετοχή τους τελευταίους 2 μήνες) και πάνω("Πλήρη Μέλη" και "ΜΕΛΗ "FORUMS ESOTERICA"") δεν αποτρέπει την εκδήλωση ενδιαφέροντος(καθώς και την πιθανή αποδοχή από πλευράς μας) και από άλλα Μέλη που δεν εκπληρούν αυτά τα κριτήρια, όπως "Μέλη 3ης Βαθμίδας" κατά βάση, Μέλη που εξαιτίας κάποιας δυσκολίας δεν τους ήταν δυνατόν να συμμετάσχουν τον τελευταίο καιρό ή και από Μέλη που δεν εμπίπτουν σε κάποια "κατηγορία" που μπορούμε να προβλέψουμε αυτήν τη στιγμή.

- Αυτό πρόκειται για ένα καινούργιο, άγνωστο ακόμη, "άνοιγμα" που επιχειρούν οι Ομάδες Συζήτησης, ίσως και ένας πραγματικός "Σταθμός", και θα θέλαμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο προσεκτικοί και σώφρονες. Γι'αυτό και επιλέξαμε να ξεκινήσουμε με τον αριθμό των 5 "Συντονιστών - Συνεργατών". Ζητάμε εκ των προτέρων και τη δική σας προσοχή καθώς και κατανόηση για οποιαδήποτε λάθη μπορεί να γίνουν μέχρι να κατανοηθεί καλύτερα το όλο σχήμα.

- Σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις σχετικά με τα σημεία αυτά, τις διάφορες προϋποθέσεις κ.ο.κ.(που παραλείψαμε ή δεν σκεφτήκαμε ακόμη) και μετά και την δική σας επανατροφοδότηση, θα υπάρξουν καινούργιες, εμφανείς, ανακοινώσεις στο αντίστοιχο Θέμα από τον χώρο "!! Νέα των Forums !!" καθώς και στο παρόν ενεργό(του Forum "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά."). Ανακοίνωση επίσης θα υπάρξει για την επίσημη έναρξη εφαρμογής της διαδικασίας.

Περιμένουμε λοιπόν τα e-mail σας καθώς και τις απόψεις ή τις προτάσεις σας σχετικά με την "Ομάδα των Συνεργατών των Forums"!!


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

Glasya Labolas
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/01/2005, 11:50:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Glasya Labolas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγω μπορω να βαλω υποψηφιοτητα gia συνεργατις? *Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Glasya Labolas
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/01/2005, 11:51:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Glasya Labolas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τα παλια μου μυνηματα ηταν καμια 300αρα. Δε γινεται να μου τα προσθεσετε στο νεο νικνειμ? *Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/01/2005, 20:24:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εγω μπορω να βαλω υποψηφιοτητα gia συνεργατις?

Πρότεινετο.. μπορεί και να γίνεις.. και να προσφέρεις περισσότερα απο οσα μέχρι τώρα...

quote:
Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις Ομάδες Συζήτησης και την σχεδόν καθημερινή τριβή μαζί τους, έχει αναδειχθεί ένας ικανός αριθμός ανθρώπων που αγαπούν τον χώρο αυτό, αγαπούν να συμμετέχουν σε αυτόν και αγαπούν να συνευρίσκονται(τουλάχιστον Διαδικτυακά) μαζί με άλλους ανθρώπους, να βοηθούνται στην Αναζήτησή τους και να βοηθούν τους άλλους!

Νομίζω admin οτι σε τιμά η ενέργεια αυτή ώστε να δώσεις την ευκαιρία σε μέλη που αξίζουν να είναι στην ``ομάδα`` και θα τηρούν τις προυποθέσεις που θέτεις. Παράλληλα θα ήθελα να επισημάνω στα μέλη που θα επιθυμούσαν να λάβουν τέτοιους είδους δραστηριότητες οτι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να τιμήσουν και αυτοί με τη σειρά τους την απόφαση αυτή οποια και αν είναι..

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω οτι υπάρχουν πολλά και αξιόλογα μέλη τα οποία πραγματικά θαυμάζω.. για την ολη συμπεριφορά τους στις ομάδες συζήτησης καθώς και στην αξιόλογη συνεισφορά τους στις ομάδες συζήτησης.
Τα μέλη αυτά είναι πολλά και θα χαρώ πολύ να δηλώσουν συμμετοχή και να διακριθούν.
Νομίζω admin οτι οι αποφάσεις θα είναι δύσκολες αλλά είμαι σίγουρος οτι θα είναι αμερόληπτες και αξιοκρατικές.
Ευχομαι η απόφαση να εχει καλή επιτυχία, οι ομάδες συζήτησης να γίνουν πιο ειρηνικές , πιο φιλικές, πιο δημιουργικές, οπως ακριβώς αρμόζει στο χώρο του esoterica.


Μπράβο παιδιά...

Edited by - allzzaro on 01/01/2005 20:29:29Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2005, 15:24:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Ευχομαι η απόφαση να εχει καλή επιτυχία, οι ομάδες συζήτησης να γίνουν πιο ειρηνικές , πιο φιλικές, πιο δημιουργικές, οπως ακριβώς αρμόζει στο χώρο του esoterica."

Ευχαριστούμε ειλικρινά για την ευχή αυτή αγαπητέ allzzaro!

Φυσικά, συνυπογράφω.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2005, 18:47:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
"Ευχομαι η απόφαση να εχει καλή επιτυχία, οι ομάδες συζήτησης να γίνουν πιο ειρηνικές , πιο φιλικές, πιο δημιουργικές, οπως ακριβώς αρμόζει στο χώρο του esoterica."


φως+αγαπη
Αtma


aum mani padme hum

Edited by - ΑΤΜΑ on 02/01/2005 18:49:47Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/01/2005, 17:16:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επαναφέρω αυτό το Θέμα στην κορυφή της λίστας του συγκεκριμένου χώρου.
(δυστυχώς στην παρούσα δομή, δεν έχουμε την δυνατότητα να εμφανίζονται συγκεκριμένα Θέματα, ως ανακοινώσεις ή σημαντικά ζητήματα σε συγκεκριμένες θέσεις στον κατάλογο αυτό... στην επερχόμενη δομή θα υπάρχει)

Υπενθυμίζω ότι θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε όσες περισσότερες απόψεις και γνώμες γι'αυτό το Θέμα, από εσάς!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Telxinas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


331 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/01/2005, 17:53:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Telxinas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όπως σου είχα ξαναπεί και στο παρελθόν, αν χρειαστείτε κάτι σε τεχνικό κομμάτι, πες μου.


Επιχείρησης Γης Μαδειάμ

Telxinas - Φρουτεμπορική

Edited by - Telxinas on 11/01/2005 17:54:56Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2005, 17:12:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Namaste:)
Μετα απο πολυ προβληματισμο για τη σταση μου απεναντι στα ανηλικα(γενικως--αφου τα παω υπεροχα με τα πανεξυπνα που συναναστρεφομαι) θα το θεσω /μετα απο δυο περιπου χρονια περιπου/ εδω...
Τι θα κανουμε με τα "ανηλικα" του φορουμ;
Πως θα τα προστατευσουμε απο το θρασσος λογω αγνοιας που διακρινει μερικα απο αυτα;
+ενταξει εκεινα τα ευγενικα τεκνα του εσωτερισμου, του παραξενου και της αναζητησης /ειναι εκεινα που συζητας μαζι τους + οταν πια σου φανερωνουν τη "νηπιακη" ηλικια τους θυμασαι παλι τα λογια του Ιησου που ελεγε να τα αφησουμε να ερθουν προς εμας...//αυτα δεν ειναι στα οποια αναφερομαι...κι εδω ειναι το δυσκολο του ζητηματος/
Τα ζιζανια ομως;
Αυτα τα απροβλεπτως θρασυτατα τεκνα του υλισμου και του διογκωμενου απο τοξινες "Εγω"...τα μελλοντικα "κουφαρια φερεφωνα";
Τι θα κανουμε με αυτα;
Θυμαμαι παραυτα μια φραση:
"Μερικα πργμτ τα σκοτωνεις μικρα ...σαν θεριεψουν...ειναι αργα...
σε τρωνε."

Ο καιρος περασε απο τοτε που ειχαμε σενα αλλο τοπικ αναφερθει για την ελευθερια εισοδου σε παιδια μικροτερα των 16 ετων..//θα πω ..η ηλικια ειναι σχετικη --αντιστοιχει στην εμπειρια των ψυχων/την εκπαιδευση απο τους γονεις και αλλα γνωστα...//τωρα ομως εδω ετσι που εγινε ...

Δυο "ΛΥΣΕΙΣ" διαβλεπω...:
(αντι "συντονιστων" για ολα αυτα τ'ανηλικα..που εμποδιζουν αποτελεσματικα την ροη των θεματων...)

-ΗΡΩΔΗΣ('Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ" Σ' ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ "ΜΗΤΡΕΣ" ΠΟΥ ΤΑ "ΕΚΠΟΡΕΥΟΥΝ")

-ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ*(ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΛΥΣΗ)

(*..ΞΕΡΕΤΕ..ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΝΔΥΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΣΗΜΑ "ΣΤΟΠ" ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΛΟΥΠΑ..ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ..ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ(ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ:ΕΠΙΠΕΔΟ...)


THINK ABOUT IT..ΣΕΙΡΙ-US.LY
(ΞΕΡΩ ΠΩς ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ/ΠΟΣΩς ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ/ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ :)


Hail the jewel in the lotus!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2005, 21:10:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τί συντονίζουν οι συντονιστές;

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
CYBERMASTER
Πλήρες Μέλος

Greece
1404 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2005, 21:25:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CYBERMASTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τί συντονίζουν οι συντονιστές;

ΖΗΛΙΑ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!


ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2005, 21:35:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Από ότι θυμάμαι είμαι ο μόνος που είχε προτείνει τα μέλη να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι αντιδράσεις βέβαια ήταν οι αναμενόμενες….
Οφείλω να ομολογήσω βέβαια πως και να ίσχυε αυτό δεν υπάρχει τρόπος να το διασφαλίσουμε.
Όσον αναφορά την συνεισφορά των συντονιστών ξέρετε παιδία δεν πληρωνόμαστε. Το κέφι μας κάνουμε στον ελάχιστο χρόνο που έχουμε…
Δεν ξέρω πόσοι εθελοντές εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν πιο ενεργά ως συντονιστές στις συζητήσεις αλλά υποψιάζομαι πως μάλλον δεν θα είναι πολλοί. Είναι πολλοί όμως που εκφέρουν γνώμη εύκολα και για όλους. Προσωπικά πραγματικά επιθυμώ να συμμετάσχουν πιο ενεργά βοηθώντας όσο το δυνατόν περισσότεροι, και δείχνοντας έμπρακτα την καλή τους διάθεση.
Αγαπητή Ατμα δεν λέω πως έχεις άδικο. Δίκιο έχεις !! Έχω λοιπόν μία ιδέα αφού λοιπόν δεν μπορούμε να πείσουμε τα παιδία να παίξουν στο προαύλιο, ας τα αγνοήσουμε…


«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2005, 22:35:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ μου ΠΛΩΤΙΝΟΣ,

το δικό μου ερώτημα δεν ήταν κριτική προς τους συντονιστές.

Ήταν ένα ειλικρινές ερώτημα και δε θα ήθελα επ' ουδενί να παρερμηνευθεί ως κριτική.

Με όλο το σεβασμό τον οποίο σου τρέφω και κάθε εκτίμηση προς αυτή τη συνολική προσπάθεια η οποία ακούει στο όνομα esoterica, αισθάνομαι (όπως έγραψα και σε άλλο αντίστοιχο θέμα) ότι δεν υπάρχει στόχος και δεδομένο διάγραμμα.

Μακάρι να είμαι λάθος, αλλά η πρακτική αυτό αναδεικνύει.

Δεν ξέρω ποιοί θα ήθελαν ή μπορούν να αναλάβουν συντονιστικό ρόλο και πότε θα εκδηλώσουν τέτοιο ενδιαφέρον, αλλά ελπίζω βασικά να υπάρχει "γραμμή πλεύσης" κι όχι "άντε, μαζευτήκαμε, κοτσάραμε τους τίτλους" και συνεχίζει ο χώρος απλά reloaded.

quote:
Οφείλω να ομολογήσω βέβαια πως και να ίσχυε αυτό δεν υπάρχει τρόπος να το διασφαλίσουμε.

Υπάρχουν δυο - τρία μέλη, τα οποία έχουν δηλώσει ηλικίες.

Τί να διασφαλίσουμε όταν ο άλλος κάνει δήλωση; Για να μην αναφερθώ σε περιπτώσεις, οι οποίες είναι προφανείς.

Ή υπάρχει όριο ή δεν υπάρχει.
"Όταν κάτι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια", πρόκειται για "σκύλο ο οποίος μιλά ξένες γλώσσες"

Είναι κι αυτό μία εκδοχή, αλλά νομίζω ότι δεν είναι το πιο πιθανό.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
CYBERMASTER
Πλήρες Μέλος

Greece
1404 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2005, 22:40:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CYBERMASTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ...
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΝΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΑΝΕ ΠΟΛΥ....
ΕΒΛΕΠΕ Μ@Λ@KeΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ???
ΕΤΣΙ Ο ΜΙΡΚΟΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΙΚΡΕ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ (ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΑΝΕ ΒΡΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΓΩΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ...
ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΙΣΜΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΩΣΠΟΥ ΔΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ
"ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ???"
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΤΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...
ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕ...
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΔΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΠΤ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΠΤ ΔΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ....
ΕΤΣΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΚΤΩΣ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝΑ ΞΥΠΝΙΟ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ....

Ε ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕς ΜΕΡΙΚΟΙ...

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!


ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2005, 22:55:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Προσωπικά δήλωσα την γνώμη μου..!!Εξάλου κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολλιός τον Αυγουστο...
Tα μάθατε στα playstation δίνουν δώρο και τιμονιέρα...!!!

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 01:10:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ...
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΝΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΑΝΕ ΠΟΛΥ....
ΕΒΛΕΠΕ Μ@Λ@KeΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ???
ΕΤΣΙ Ο ΜΙΡΚΟΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΙΚΡΕ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ (ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΑΝΕ ΒΡΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΓΩΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ...
ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΙΣΜΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΩΣΠΟΥ ΔΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ
"ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ???"
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΤΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...
ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕ...
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΔΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΠΤ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΠΤ ΔΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ....
ΕΤΣΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΚΤΩΣ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝΑ ΞΥΠΝΙΟ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ....

Ε ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕς ΜΕΡΙΚΟΙ...

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

[img]http://www.dlarc.org/n3sig/fireinthesky2.JPG" width="480" height="360">
[b]ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...</


No comment !
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 02:22:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αγαπητή Ατμα δεν λέω πως έχεις άδικο. Δίκιο έχεις !! Έχω λοιπόν μία ιδέα αφού λοιπόν δεν μπορούμε να πείσουμε τα παιδία να παίξουν στο προαύλιο, ας τα αγνοήσουμε…

ναμαι παλι να ξενυχταω εσω...(πωωω...μαλλον ειμαι ον λαιν απο τις εξι...//καλα..ολοι δεν -"πληρωνομαστε" αγαπητε + κανουμε το "κεφι" μας.../+ τα παιδακια κατα μια εννοια το ιδιο κανουν.)/αν θυμαμαι καλα ομως η "πληρωμη" ειναι η χαρα της επαληθευσης...στην αναζητηση/+ αυτην ολοι την αποζηταμε.../χμ;)

Θα ηθελα να πω οτι θυμαμαι πολυ καλα τα λογια σου τοτε/θυμαμαι και τα δικα μου και ολων των συνταξιδιωτων..στην εκεινη κουβεντα/δεν αλλαξα γνωμη/απλα τοτε ηταν διαφορετικα τα πργμτ..//

Θυμασαι εκεινη την κβαντικη ασκηση που καλειται ο ασκουμενος να δημιουργησει στο χωρο του ενα ελαφι + κατοπιν να το εξαφανισει;
Ε! λοιπον εχω καταφερει+να το δημιουργησω +βεβαια κατοπιν να το εξαφανισω!
Ελα ομως που στον ιδιο χωρο υπαρχουν και αλλοι ασκουμενοι!
και μερικοι απο αυτους παρατησαν τα ελαφια τους...να τα διωξουν αλλοι...επειδη ενδιαφερονταν στο να δειξουν πως..μπρουν να δημιουργησουν !
τι λες ατμα;
αυτο που λεω !
το δυσκολο δεν ειναι να δειξεις στους αλλους πως δημιουργησες ενα ελαφι!
το δυσκολο ειναι ...('η μαλλον τα δυσκολα:)
- να το εξαφανισεις
(plus:-να δειξεις στους αλλους πως δημιουργειται
-να δειξεις στους αλλους πως εξαφανιζεται...)

Eιμαι σαφης "φανταζομαι"...συγχωρηστε με αν μιλαω κωδικα//οσοι γνωριζουν τις τρεις δυσκολιες θα καταλαβουν επακριβως)
-εναν ελαφοκυνηγο παρακαλω...το θεμα ειναι σοβαρο! //το να δινω ενα αναλαφρο τονο δεν σημαινει πως δε μιλαω σοβαρα/...χμ;-

Atma, seriously Seri_us


ps.4theplaystationinformation:
καλυτερα να δωσουμε προτιστως βαση στα ..Α-λογα...αν μας ενδιαφερει η η σωστη οδηγηση//μετα βλεπουμε +για την τιμονιερα/χμ;

---δεν αναφερομαι σε τιποτε σχετικο με το εισαγωγικο μνμ του αγαπητου Αντμιν /αν +το εχω διαβασει περαν της μιας .../δεν απαντω ομως σχετικα επειδη μαλλον ειμαι στην "ομαδα υψηλου κινδυνου"...---αρκει λοιπον η σκεψη μου:"λαβε υποψιν το νηπιαγωγειο"...αναγκαιο ωστ καποιος να παει καποτε..."πανεπιστημιο" ...+ να γινει ...πραγματικος φιλοσοφος της ζωης .)

καληνυχτα :)Hail the jewel in the lotus!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PHILOSOFOS-1
Πλήρες Μέλος

Bolivia
1201 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 03:19:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PHILOSOFOS-1  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
αγαπητε cybermaster

θα σε παρακαλεσω μην υποτιμας οτι ολοι ειμαστε αυτο που ειμαστε
χωρις να κατακρινουμε μην τα παιρνεις κατακαρδα εκτος και αν τα εννοεις τοτε αυτο ειναι χειροτερο απο την πλακα αλλα το εσωτερικα δεν ειναι επιδειξη δυναμης αλλα αληθοφανειας κατανοησης απο μελη που διψουν για μαθηση και προβολη των γνωσεων !!


να σαι παντα καλα
πιστευω να μην σε θυμωσα
παντα να πηγαινεις με το ρευμα της εποχης γιατι αμα σε χτυπησει
μπορει να σου κανει ανεπανορθωτη ζημια!!
φιλικα

ο καλοκαρδος φιλοσοφος

ghΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 13:48:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Zadok Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΟΣ ESOTERICA.gr ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.....

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΟΜΙΣΘΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΣ ΦΟΡΟΥΜΣ...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ESOTERICA.gr ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ...
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ.
ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ" ΝΕΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ) ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΧΕΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ΟΧΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ)..

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ OI ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ O Admin ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ H ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ OI ΧΡΗΣΤΕΣ.

ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΟΨΗ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ...
ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ..
ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ....
ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...


ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ TOY Admin ΠΟΥ EΓINE ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ....

ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ESOTERICA.gr Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ....

ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ...
ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ..

"ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ" ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ....

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ESOTERICA.gr ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Admin ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ..
ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...

ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 14:52:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλτατε AVATARGR,

σε υπερ-ευχαριστώ και για τον κόπο τον οποίο έκανες να απαντήσεις στο ερώτημά μου και για τη σαφήνεια με την οποία διατύπωσες την τοποθέτησή σου.

Η αφορμή όμως, για το ερώτημά μου ήταν η τοποθέτηση της φίλης ΑΤΜΑ, η οποία έθεσε ένα σημαντικό κατά την άποψή μου, ζήτημα.

Θέλω να ελπίζω ότι στην επόμενη συνάντηση της συντονιστικής ομάδας, θα λάβετε υπ' όψιν τους προβληματισμούς αυτούς, διότι τους θέτουμε, ακριβώς επειδή θέλουμε ...να μπορούμε... να προσέξουμε το χώρο αυτό. Αλλιώς δε θα μας ένοιαζε.

With love from the "high danger team"

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 15:03:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ φίλε Αβατάρ,
συμφωνώ με τα γραφόμενά σου και συνυπογράφω.

Παρατηρώντας και συμμετέχοντας στις συζητήσεις των forums του
esoterica τα τελευταία 2 χρόνια, έχω να παρατηρήσω ότι είναι δύσκολο
να "ελέγξει" κάποιος αυτόν τον χώρο.

Τί εννοώ με τη λέξη "ελέγχω":
Να παρακολουθεί τις συζητήσεις σε μια σταθερή βάση, με ρυθμό,
ώστε να είναι ικανός να αντιλαμβάνεται αφενός για κάθε θέμα
το σκοπό, τη ροή, το χαρακτήρα της σηζήτησης.
Αφετέρου, να μπορεί για το σύνολο των συζητήσεων να αναγνωρίζει
τα "φλέγοντα" ζητήματα, να διαισθάνεται πού μπορεί να βοηθήσει,
να αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων κάτω από τις ταυτότητες,
ώστε να γίνεται ένας γόνιμος συζητητής, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις,
ατοπίματα, και να προσφέρει αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει.

Σε κάθε συζητητή των φόρουμς του δίνονται ευκαιρίες να ωριμάσει.
Είναι στο χέρι του να τις αρπάξει, ή να τις αγνοήσει, γιά να γίνει
όμως το πρώτο, χρειάζεται και πάλι χρόνος και εις βάθος εντρύφηση.

Για να αποκτήσει κάποιος την ικανότητα να συντονίζει συζητήσεις,
είναι αναγκαίο να αποκτήσει πείρα στη συζήτηση,
να διαθέτει ρυθμό στην ενασχόληση
και να μπορεί να ψυχολογεί τους συζητητές.
Χρειάζεται να είναι πρώτιστα ένας καλός συζητητής, και έμπειρος χρήστης των φόρουμς,
μετά ένας διπλωμάτης, ένας ψυχολόγος, ένας καλοπροαίρετος και θετικός
άνθρωπος, ένας ανιδιοτελής υπηρέτης του πνεύματος.

Μπορεί βέβαια, όλα αυτά να φαίνονται για κάποιους αυτονόητα,
για κάποιους τρομαχτικά.
Μπορεί κάποιος επιπόλαια να πιστεύει ότι μπορεί να γίνει συντονιστής,
και "θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους".
Μπορεί κάποιος να φοβάται την ευθύνη, να μη θεωρεί τον εαυτό του ικανό.
Η γνώμη μου είναι ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Χρειάζεται δηλαδή
από τη μία πλευρά τόλμη και αυτοπεποίθηση και από την άλλη πλευρά
χρειάζεται ενγρήγορση, δισταγμός, συνείδηση της σπουδαιότητας του ρόλου.

Το να μπορείς να συνδιάσεις όλα αυτά μαζί, και να είσαι ταυτόχρονα
ένας αμερόληπτος συντονιστής και ένας δημιουργικός συζητητής,
είναι πράγματι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά και ένα μεγάλο σχολείο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 15:14:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό σε όλους μας αγαπημένε φίλε AVATARGR ότι η θέση σας είναι αρκετά δύσκολη έως και ψυχοφθόρα κάποιες στιγμές.
Το έχουμε συζητήσει πολλάκις το θέμα και δε νομίζω κανένας από τα μέλη που πραγματικά αγαπούν το esoterica να διαφωνεί σε αυτό.

Η δική μας θέση σαν μέλη είναι να προσπαθούμε να συντονίζουμε τα θέματα που ανοίγουμε ή να προσπαθούμε να ηρεμούμε τα πνεύματα σε θέματα που συμμετέχουμε, όμως κάποιες στιγμές πρέπει και να μιλάμε εκφράζοντας είτε την αγανάκτηση μας για ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που παρατηρούμε, είτε για κάτι το οποίο κάνει δυσλειτουργικό το Forum.

Αυτό δεν εμπεριέχει καμία μομφή προς το έργο σας, αλλά εμπεριέχει τα όσα ένα μέλος βιώνει.
Πάντα η τελική απόφαση-λύση είναι στο χέρι του Admin και της ομάδας που ασχολείται με το Forum.

Όσο για τις κακοήθεις επιθέσεις που δέχθηκε κατά καιρούς ο χώρος, η μαζική αντίδραση από τα μέλη που πραγματικά αγαπούν το χώρο ήταν η απάντηση σε όποιον εξέφρασε αυτήν την κακοήθεια.
Εκεί ξεχάστηκαν αυτόματα οι όποιες «διαφορές» και ενιαία όλοι χωρίς καμία καθοδήγηση ή υστεροβουλία προστάτευσαν αυτό που τους φιλοξενεί και αυτούς που διαχειρίζονται.

Τώρα για τα διπλά θέματα τα οποία ανέφερες δε θα πάρω θέση …..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 18:31:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ Ramoglou ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ Zadok ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...

ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ (ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΟΝΤΕΣ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ramoglou ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ Ε ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΕΡΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Just_A_Man
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
766 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 23:17:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Just_A_Man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πριν ξεκινήσω να μοιραστώ κάποιες σκέψεις, θα ήθελα να ευχηθώ από τα βάθος της καρδιά μου Καλή και Ευλογημένη να είναι η προσπάθεια Οργάνωσης της Ομάδας συνεργασίας σε θέμα Συντονισμού και Διαχείρισης των συζητήσεων.

Και πριν ξεκινήσω θα ήθελα σας πω ότι θα ήθελα να λειτουργήσω σαν παρατηρείς και όχι σαν επικριτής

Ομάδας Συνεργατών.

Συν-ερ-γατών. Αλήθεια έχετε παρατηρήσει πώς λειτουργούν οι γάτες?
+Αέρας+Γάτες.

1+1=2
1+1+1=3
1+1+1+1=4 Σύνολο 4…
… κ.τ.λ.
Το αποτέλεσμα είναι η ενότητα των μελών μιας ομάδας.

Γιατί τελικά λόγια, σοφία, γνώση και το αποτέλεσμα ποιο είναι τελικά?

Προσωπικά από τους συντονιστές και τους διαχειριστές του συστήματος δεν έχω κανένα παράπονο. Στέκομαι απέναντι τους με Ευγνωμοσύνη για τον το Ιεραποστολικό τους έργο σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση της Αλήθειας.

Σημαντικό λοιπόν να έχουμε ενότητα.

Όλοι ένα Σώμα μια ομάδα. Ακόμα και οι φίλαθλοι σε μια ομάδα γίνονται ένα με την ομάδα, ένα σώμα για να έρθει η νίκη.

Ποια νίκη όμως ? Καλή ερώτηση.
Την δικιά μου, την δικιά σου, της πατρίδας μας, της Γης μας (Δημιουργίας μας), του Δημιουργού μας, της ανθρωπότητας,
η του Δημιουργού της Δημιουργίας και της Ανθρωπότητας μαζί?

Και οι φίλαθλοι ανήκουν όλοι στην ίδια ομάδα?
Έχουν όλοι το ίδιο όραμα? Η ο καθένας έχει το προσωπικό του. Η και καμιά φορά και καθόλου που απλά το esoterica γίνεται ένας χώρος για να περνάμε την ώρα μας επειδή είμαστε αδύνατοι να έχουμε φίλους.
Γιατί οι φιλίες πληγούν και μας καλούν να υπερβούμε τον εαυτό μας.
Άσε που πολλές φορές είναι μια εξομοίωση όπως με όσους είναι κλισμένοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, βρίζουν ο ένας τον άλλον μέσα από το αυτοκίνητο(πίσω από τον υπολογιστή) εκ του ασφαλούς.
Και αυτοί οι λόγοι δεν απευθύνεται στους συντονιστές και ούτε σε κάποιο συγκεκριμένο μέλος. Μιλάω γενικά.

Ενότητα.

Μοιραζόμαστε την ίδια Γη, τον ίδιο αέρα, το ίδιο νερό, το ίδιο Φως (Ήλιο) την ίδια φωτιά.

Και η αλήθεια έχει πολλές φορές την μορφή της φωτιάς. Μια αλήθεια μας καεί όλους το ίδιο. Αλλά κάποια άλλη αλήθεια μπορεί να έχει την μορφή του νερού και να σβήνει την φωτιά που μας άναψε μια αλήθεια.

Μα τελικά αυτά τα φυσικά στοιχεία δεν καταφέρνουν να μας ενώσουνε.
Ίσως γιατί μάλλον λειτουργούμε παρά φύση… παρά ψυχολογικά και ένα σωρό άλλα και δεν λειτουργούμε φυσιολογικά. Το υπέρ φυσικά δεν το ακουμπά καν, γιατί γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι χωρίς την βοήθεια του Δημιουργού.

Θα λέγαμε ότι στο δια δίκτυο ενώ υπάρχει όλη η Κοσμική Σοφία (και όχι του Θεού Σοφία, γιατί αυτή υπάρχει μέσα μας) του κόσμου τούτου, που αντικειμενικά μια ζωή να έχουμε ο καθένας μας δεν μας φτάνει να την αναλύσουμε.

Αρά δεν χρειάζεται μόνο η Σοφία. Αλλά και τη λογική, το μυαλό να την χρησιμοποιούμε με αγάπη και όχι με φόβο. Η λογική μας λείπει. Το μυαλό. Ο Νους!!!

Αλλά είναι γνωστό ποια ότι όλοι θέλουν το Νου μας. Και το θέλουν να είναι διασπασμένος.


Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι, η Ψυχή του ανθρώπου ένα μόνο είναι το φάρμακο που χρειαζόμαστε. Και είναι η Εν Χριστώ Αγάπη.
Δηλαδή Α3. Δεν μιλάω για το Audi το αυτοκίνητο. Δηλαδή, Αγία Τριάδα.

Ομολογώ ότι μου δώσατε μια πολύ καλή πάσα για να καταγράψω κάποια βιώματα στο Ημερολόγιο του Just στην Ενότητα Ψυχή σε ότι έχει να κάνει με την ελευθερία την δυαδικότητα και το χάσμα των γενεών. Κάποια στιγμή θα καταγράψω κάποιες σκέψεις με σχόλια από το παρόν μήνυμα στο βιωματικό μου Ημερολόγιο.

Και επειδή το θέμα θα το αναπτύξω σε σχέση με την Ορθοδοξία, μάλλον δεν είναι σωστό να το αναλύσω από εδώ γιατί κάποιοι συνάνθρωποι μας από φόβο καρδιάς θα πουν ότι δογματίζω, προσηλυτίζω …


Για όσους από εμάς θέλουμε να ανυψωθούμε πνευματικά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο διατηρούμε στο μυαλό και στην καρδιά μας συναισθήματα Ζήλεια όπως είπε πολύ εύστοχα ο μικρός της παρέας, καθώς επίσης φόβο, θυμό, οργή, υπερβολική λύπη, υπερηφάνεια, κενοδοξία, αλαζονεία, κακία, απληστία, πολυφαγία… και ένα σωρό άλλα, είναι σαν να ένα πουλί που έχει φορτωμένο με πέτρες το στομάχι του και με αυτό το βάρος προσπαθεί να πετάξει.
Μάταια θα έλεγα.

Η εν Χριστώ συχώρεση είναι το φάρμακο για όλα.

Κάνει τις πέτρες σκόνη. Όπως το πολύ νερό τις πέτρες στα νεφρά. Λίγο το σώμα μας να παρατηρούσαμε και να το φροντίζαμε θα είχαμε την καλύτερη ομάδα συντονισμού. Πνεύματος Ψυχής και Σώματος.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν.

Συν+χωρέστε+με (στο μυαλό – και + στην καρδιά σας) αν έγραψα κάτι που αδίκησα κάποιον χωρίς να το θέλω. Αν αισθάνεστε ότι ήμουν δίκαιος σε όσα έγραψα, ας βοηθήσουμε όλοι να αλλάξει αυτή η κατάσταση στο Forum και στην Μητέρα Γη μας.
Καμιά φορά βοηθάμε ποιο πολύ με την σιωπή παρά με την γραφή.

Να είστε όλοι καλά ευλογημένοι και αγαπημένοι.

Με αγαθή Αγάπη Ιησού Χριστού 7Χ7,

just a man.

999Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 23:48:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Συν+χωρέστε+με (στο μυαλό – και + στην καρδιά σας) αν έγραψα κάτι που αδίκησα κάποιον χωρίς να το θέλω.

Πάντα έτσι... Να ΄μαι καλά, να μπορώ να σε συγχωρώ όπως εσύ ζητάς.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2005, 17:18:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Just_A_Man ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΣΟΥ....

quote:
Μοιραζόμαστε την ίδια Γη, τον ίδιο αέρα, το ίδιο νερό, το ίδιο Φως (Ήλιο) την ίδια φωτιά.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

prince_of_pentacles
Νέο Μέλος

Greece
48 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2005, 15:16:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους prince_of_pentacles  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι

Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι για το Esoterica σύντομα, αλλά τώρα ‘άκουσα’ το ‘κάλεσμα’ του Admin, και τώρα ήρθα (delay time λέγεται το εφφέ).

Μπορεί μεν να μην έχω αρκετή πείρα σους χώρους του Esoterica, αλλά θα επιχειρήσω να κάνω κάποιες προτάσεις, πάνω στην προσπάθεια να βρεθούν λύσεις λειτουργικές, που να ωφελούν το ‘Σύνολο’ των μελών.

Κατ’ αρχήν, (και ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι στην ‘παρέα’ σας) θεωρώ ότι ο ‘Πυρήνας’ του site απαρτίζεται από Ανθρώπους, που συνδέονται με δεσμούς Αληθινής Φιλίας. Μιλάω για τους δημιουργούς, τους διαχειριστές και γενικώς, όλους όσους έχουν αναλάβει ‘ουσιαστικό έργο’ που αφορά τους σκοπούς και τα μέσα του Esoterica.

Εφόσον έχει έτσι, (πράγμα για το οποίο θα λεγα ότι είμαι πεπεισμένος) δεν έχετε/έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα. Έχει ήδη κερδιθεί μιά μεγάλη μάχη για όλους μας. Οι μακροχρόνιες, δοκιμασμένες, προσωπικές σχέσεις φιλίας, είναι η ‘Μεγάλη Πανάκεια’ που θα μας θεραπεύσει όλους μας.

Πιστεύω πως πάνω σε αυτή την βάση, μπορούν να οικοδομηθούν πολύ όμορφα πράγματα, και τέτοιου είδους ‘φλόγα’ θα πρέπει να θερμαίνει τις ‘ψυχές’ όσων έχουν σκοπό να ‘παίξουν’ λειτουργικούς ‘ρόλους’ εντός αυτού του χώρου.

Μία οποιδήποτε ομάδα Συνεργασίας-Συντονισμού, θα πρέπει να αποτελείται από μέλη που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και είναι βεβαιωμένοι ο ένας για τις προθέσεις (τουλάχιστον) του άλλου. (Απαιτείται χρόνος και μόχθος, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ‘σπεύδετε βραδέως’).

Όσον αφορά εργασίες λειτουργικού τύπου, πάνω σε μιά προσπάθεια να ενισχυθούν κάποιοι τομείς όπου ‘υστερεί’ το site, από ανθρώπους που το εγκολπώνουν, αλλά δεν τους έχετε γνωρίσει αρκετά (προσωπικά), θα πρότεινα τα εξής:

Άσχετα με τους αριθμούς μηνυμάτων (εφόσον έχει σημασία η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα) θα μπορούσατε να ζητάτε ένα mail με ένα μικρό βιογραφικό, των ατόμων που θέλουν να δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Δηλαδή ονοματεπώνυμο, ηλικία, επαγγελματική ενασχόληση και προσόντα, καθώς και πέντε λόγια που να αναφέρονται στους λόγους για τους οποίους θέλει κάποιος να βοηθήσει.

Αυτό το λέω από την άποψη του ότι πρώτα βρίσκουμε τα κατάλληλα άτομα και μετά προχωράμε σε σχεδιασμούς εργασιών. Αν κάποιοι θα δίσταζαν να δώσουν προσωπικά στοιχεία, αυτό που έχω να πώ είναι: ‘Εμπιστευόμαστε όσους μας εμπιστεύονται και ακούμε όσους μας ακούνε’.

Όσον αφορά την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα (όπως προανέφερα), νομίζω ότι μας ‘έχουν πάρει τα αυτιά’ κάποιες ‘κραυγές’ όπως ‘Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις απαντήσεις, να τις παρακολουθήσω και να επέμβω, όπου υπάρχει πρόβλημα’...’Με συγχωρείτε, δεν ήξερα ότι το θέμα που έθιξα έχει ξανασυζητηθεί σε άλλα 23 topics με διαφορετικό τίτλο και σε 128 απαντήσεις με χίλιους δυό τρόπους (αν τα έχουμε πεί όλα, τί άλλο να πούμε;’...’Τί θα γίνει με την ωριμότητα ή ανωριμότητα κάποιων, καθώς και τους άσχετους χαοτικούς σχολιασμούς, όπου ο καθένας/καθεμιά γράφει ότι του/τις κατέβει με προσβλητικό τρόπο;’

Πιστεύω ότι επικρατεί κάποιου είδους χάος (ευτυχώς, όχι σε τραγικά επίπεδα), το οποίο δημιουργεί σύγχυση σε όλους μας. Θα τολμούσα, λοιπόν, να προτείνω τα εξής:

Να μην θέτονται όρια σε αριθμούς μηνυμάτων, ώστε κάποιος να μπορεί να θεωρηθεί ικανός να συμμετάσχει ενεργά στις εργασίες του site. Φαίνεται πως υπάρχουν αρκετά καινούρια μέλη που στοχεύουν να ‘χτυπήσουν αριθμούς’, με τη σκέψη ότι ‘κάποια στιγμή θα μπορώ να μιλάω για δικαιώματα που έχω κερδίσει’.

Ξέρω, θα μου πείτε ότι τέτοιου είδους νοοτροπίες εντοπίζονται εύκολα και τα δικαιώματα δίνονται βάσει της εμπράκτως αποδεδειγμένης ποιότητας, αλλά τί γίνεται όταν τα topics γεμίζουν με ασυνάρτητες απαντήσεις λόγω αυτών των ανώριμων σκέψεων; (Έχω μιλήσει αρκετές φορές με άτομα, πρώην μέλη ή μη του site και μου έχουν πεί: ‘άσε ρε φίλε, χαμός γίνεται εκεί μέσα, ότι θέλει γράφει ο καθένας και μας πιάνει πονοκέφαλος).

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα έπρεπε εκτώς από τα προσβλητικά μηνύματα, να διαγράφονται και κείμενα, τα οποία έχουν χάσει την ουσία τους. Φυσικά, μετά από συνεννόηση των διαχειριστών με τα άτομα που τα έγραψαν και αποκλειστικά σύμφωνα με την κρίση του Admin, για να μην υπάρξει καν η υπόνοια της ‘ρουφιανιάς’, της ‘προπαγάνδας’ και του ‘αθέμιτου ανταγωνισμού’ μεταξύ των μελών (γι’ αυτό και θίγω αυτό το θέμα εδώ, μπροστά σε όλους, χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένους ανθρώπους...όλοι κάνουμε τα λάθη μας και είναι κρίμα να καταδικάζεται ο άνθρωπος...καταδικάζονται οι καταστασεις).

Θα μου πείτε, κρατάμε κάποια ανούσια κείμενα online ως ‘παραδείγματα προς αποφυγήν’, αλλά σημασία έχει ότι εκ των πραγμάτων αποτελούν μέρος της εικόνας του Esoterica. Κάποιοι μπαίνουν στο site, τυγχάνει να δούν μόνο αυτά τα μέρη του συνόλου και μας κακοχαρακτηρίζουν ‘όλους μας’. Κρατήστε αρχείο με τα ‘κακώς κείμενα’ σε περίπτωση που ζητηθούν λόγοι για κάτι σχετικό, αλλά ας μην προβάλονται online...δεν είναι θέμα εικόνας, αλλά ουσίας...και είμαστε, και φαινόμαστε.

Σε περιόδους όπου υπάρχουν εντάσεις και γενικώς έντονοι προβληματισμοί, θεωρώ ότι θα πρέπει από την πλευρά των διαχειριστών να ακολουθούνται αυστηρά μέτρα και αλλαγές στους κανονισμούς. Φυσικά, οι κανονισμοί θα πρέπει να είναι τρέχοντες και ευέλικτοι, ανάλογα με τις καταστάσεις και τους ανθρώπους. Όσο εύκολα εφαρμόζουμε έναν κανονισμό, τόσο εύκολα θα πρέπει και να τον αποσύρουμε, αν συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον δεν είναι αναγκαίος ή χρήσιμος.

Εδώ θα προτείνω κάτι ακόμη πιό τολμηρό. Πώς θα σας φαινόταν να υπήρχε συγκεκριμένος αριθμός μηνυμάτων την ημέρα, που θα έχει το δικαίωμα να κάνει post το κάθε μέλος. Ας πούμε π.χ. 4 μηνύματα την ημέρα. Με αυτό τον τρόπο, ο καθένας/ καθε μία από εμάς, θα σκεφτόταν καλά πριν γράψει κάτι...το πώς...το πού και το γιατί. (εννοείται ότι αυτό δεν αφορά διαχειριστές και συντονιστές που πρέπει να έχουν το απεριόριστο για ευνόητους λόγους).

Νομίζω ότι όσοι διαθέτουν αρκετή σοβαρότητα και ωριμότητα (άσχετα με την παλαιότητα) δε θα δυσανασχετούσαν εάν εφαρμοζόταν κάτι τέτοιο, διότι ήδη γνωρίζουν από μόνοι τους να βάζουν κάποιο μέτρο στο λόγο τους. Η ελευθερία του λόγου δε βασίζεται στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα αυτών των οποίων λέμε και γράφουμε.

Φυσικά θα κάνουμε και την πλάκα μας, και τα πειράγματά μας, και θα πούμε και τις βλακιούλες μας, για να ξεκολάμε όταν υπάρχουν έντονες λεκτικές συγκρούσεις (εννοείται ότι ‘ο καθένας ξέρει καλύτερα από τον άλλο’ και ‘Εγώ καλύτερα απ’ όλους σας’)...υπάρχει όμως και το mail, και το icq και το ‘φραπεδάκι στη γωνία’ για να αναλύσουμε με τις ώρες εάν ο Christian Rosenkreutz ήταν πιό σωστός από τον Καζαντζίδη ή ο Πλάτων πιό δυνατός από τον Batman.

Αν και θα ήθελα να πω και άλλα πολλά (όχι φίλε λυπήσου μας), για μην καταλήξω σαν τον Κακοφωνίξ δεμένος σε κάνα δέντρο, θα ήθελα να πώ κάτι τελευταίο σε όλους μας:

Αυτά που πάνω απ’ όλα χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμη΄, είναι συμπαράσταση και θετικότητα. Έχουμε ακόμη μιά αιωνιότητα για να διαφωνούμε και να αμφισβητούμε...όλα μέσα στο ‘παιχνίδι’ της εξέλιξης βρίσκονται...ας το κάνουμε με χιούμορ και καλή διάθεση.

Όσοι νομίζετε ότι είμαι αυστηρός, απαιτητικός και ιδιότροπος, μην ανησυχείτε. Έχετε και εσείς ‘ταλέντα’ που μπορείτε να ανακαλύψετε. Εγώ έτυχε να είμαι πάνσοφος, καλόκαρδος, πανεπιστήμων, ωραίος (τσσσς!!!!) και μετριόφρων πάνω απ’ όλα...κάτι θα τύγχει και σε σας...προσέξτε τι έυχεστε.

Η ‘αναζήτηση’, η ‘διάδοση’ και η ‘προάσπιση’ της Αλήθειας μέσω του internet (που ως γνωστόν είναι το θηρίο, είναι ίβολ, σιξ-σιξ-σιξ-σιξ-σιξ...) είναι μεγάλο εγχείρημα που δύναται να μας ‘πλακώσει’ όλους μας...προσοχή και καλοσύνη χρειάζεται...οι Γνώσεις και η Αγάπη είναι μεγάλες κουβέντες.

Σας Ευχαριστώ
The Prince (κυρία Λουκά του Εσωτερισμού) of Pentacles

‘Quaero non pono, nihil hic determino dictans. Coniicio, conor, confero, tento, rogo…Ερευνώ, δεν επιβεβαιώνω. Δεν προσδιορίζω εδώ τίποτε με τελική βεβαιότητα. Υποθέτω, προσπαθώ, συγκρίνω, επιχειρώ, ρωτώ...’

Edited by - prince_of_pentacles on 05/02/2005 15:36:41Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Gothic
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
747 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2005, 15:34:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Gothic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ ωραίες οι απόψεις σου Πρίγκηπα και ήρθα και γω για να κάνω εξέδρα

Σε δύο μόνο πράγματα διαφωνώ,στον αριθμό των μηνυμάτων που κάποιος θα μπορούσε να στείλει και προτείνω απεριόριστα όπως είναι και στη διαγραφή.
Για μένα καλά η κακά είναι η "ιστορία του σάιτ.
Δεν πειράζει αν φαίνονται,γιατί εξ άλλου να προβάλλουμε μια εικόνα τελειότητος;

Κατά τα άλλα επικροτώ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
prince_of_pentacles
Νέο Μέλος

Greece
48 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2005, 15:41:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους prince_of_pentacles  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Αγαπητέ Gothic

Κι εγώ σου δίνω φιλικά το χέρι . Προτάσεις κάνουμε μέχρι να βρούμε τη χρυσή τομή...να αναθεωρήσουμε...να διαφωνήσουμε...να ξαναβρούμε τη χρυσή τομή...και γενικώς, έρευνα κάνουμε...όσο μπορούμε.

Πολλά Φιλιά σε όλους!!!

Υ.Γ. Ααααα, ναι, μην το ξεχάσω...δεν μιλάω για τελειότητα, κανείς μας δεν είναι τέλειος...μιλάω για 'αρμονική συνύπαρξη'...εξέδρα?...ελπίζω να μιλάς για τη Πανάθα

‘Quaero non pono, nihil hic determino dictans. Coniicio, conor, confero, tento, rogo…Ερευνώ, δεν επιβεβαιώνω. Δεν προσδιορίζω εδώ τίποτε με τελική βεβαιότητα. Υποθέτω, προσπαθώ, συγκρίνω, επιχειρώ, ρωτώ...’

Edited by - prince_of_pentacles on 05/02/2005 15:48:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Gothic
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
747 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2005, 16:00:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Gothic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ελπίζω να μιλάς για τη Πανάθα

ΠΑΝΤΑ!!!!!
Ό,τιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού.....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
prince_of_pentacles
Νέο Μέλος

Greece
48 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2005, 17:30:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους prince_of_pentacles  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Φίλτατε Gothic

Απ’ την αρχή το είχα καταλάβει ότι είσαι ‘δικό μας παιδί’...γιατί κάτι γαύροι νομίζουν ότι με πονηρά μέσα θα παίρνουν πάντα πρωταθλήματα.

Λοιπόν, παιδιά, επειδή συν τοις άλλοις είμαι και διαισθητικός, και οραματιστής (ομολογώ ότι μόνο η αγαπητή Zadok το συνέλλαβε εξ αρχής)... θα μοιραστώ μαζί σας ένα ‘όραμα’ που είδα τις προάλλες...Ναι, έχω ένα όραμα (αχ, πάντα δακρύζω όταν λέω κάτι τέτοια).

Το Όραμα:

‘Κάθονταν, λέει, πάνω σε ένα συννεφάκι, ο Christian Rosenkreutz και ο Καζαντζίδης (διόλου τυγχαία αυτά που προανέφερα για αυτούς τους δύο νωρίτερα) και μιλούσαν για μας εδώ κάτω. Ο διάλογος είχε ως εξής:

Christian Rosenkreutz: (ρίχνοντας μια πενιά στο μπαγλαμαδάκι του) Πω ρε μάγκα, τι λένε τούτοι εκεί κάτου...θα μας τρελλάνουνε, ωρέ!

Καζαντζίδης: (κλείνοντας το εγχειρίδιο με τις αλχημιστικές φόρμουλες που κρατούσε) Έχεις δίκιο Αδελφέ, η μεταστοιχείωσις δεν επετεύχθη ακόμα.

Εκεί ψηλά στους Ουρανούς, όπου τα πάνω έρχονται κάτω και ο τελευταίος γίνεται πρώτος, κάποιοι συνεχίζουν να μας παρατηρούν με θαυμασμό και αναρωτιούνται.’

Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να βρούμε ουσιαστικές λύσεις που να είναι ωφέλιμες για όλους μας, όσο υπάρχει σύγχυση και μέσα μας και έξω από εμάς.

Αυτό που μέχρι στιγμής έχω καταλάβει είναι ότι, Α) Δεν είναι δυνατόν όλα να βρίσκονται έξω από εμάς...το ‘καλό’ και το ‘κακό’...οι γνώσεις, οι απαντήσεις, η παιδική αγνότητα, οι θεοί. Αν όλα είναι έξω, τότε εμείς τί είμαστε...κούφια σαρκία?

Β) Αν, πάλι, όλα είναι μέσα μας...αν η εξέλιξη αφορά αποκλειστικά το άτομο, τότε γιατί υπάρχει ένας ολόκληρος ανεξερεύνητος Κόσμος που μας περιβάλλει? Γιατί δεν ζούμε ο καθένας μόνος του, στον πλανήτη του?

Αυτά που είπα δεν είναι βεβαιώσεις, αλλά απορρίες, πιστεύοντας ότι οι λύσεις που αναζητούμε, θα πρέπει να στοχεύουν συγχρόνως και ‘εσωτερικά’ και ‘εξωτερικά’. Αλλιώς, είτε θα καταντήσουμε εγκλωβισμένοι στον ‘μοναχισμό’, ή θα πνιγούμε σε αυτό που έχω προαναφέρει, ως Συλλογικό Ασυνείδητο και θα μαζοποιηθούμε.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πιστεύω ότι μέσω του εαυτού προσεγγίζουμε την τελειότητα και συνεργαζόμενοι, την πληρότητα.

Αλλά αυτό είναι ένα topic που πρόκειται να δημιουργήσω όσο πιό σύντομα μπορώ, με τίτλο ‘Νοοτροπίες Που Στοιχειώνουν Τον Δυτικό Άνθρωπο’, βασισμένο στα έργα και τις μελέτες του Carl Gustav Jung (να ναι καλά ο θείος Κάρολος...εμείς να δούμε τί κάνουμε).

Μετά Τιμής
The Prince of Pentacles

Υ.Γ. Πάλι τα κατάφερα και ξέφυγα από την ουσία του θέματος. Μήπως θα πρέπει τελικά να ακολουθήσω την οδό που προτείνουν οι Monty Pythons? Δηλαδή, να παρω τη Βίβλο και να αρχίσω να την κοπανάω το κεφάλι μου ψέλνοντας ‘Pie Jesu Domine, Dona Eis Requiem’, μπας και χωρέσουν κάποιες έννοιες στο μυαλό μου. Άβυσσος η Ψυχή του Ανθρώπου.

‘Quaero non pono, nihil hic determino dictans. Coniicio, conor, confero, tento, rogo…Ερευνώ, δεν επιβεβαιώνω. Δεν προσδιορίζω εδώ τίποτε με τελική βεβαιότητα. Υποθέτω, προσπαθώ, συγκρίνω, επιχειρώ, ρωτώ...’Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 4 Σελίδες:
  1  2  3  4
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy