ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Συνομωσιολογία κατά των Ελλήνων!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 6
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Eliathor_Elf
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2005, 19:35:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Eliathor_Elf  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλο το δικτυακό χωριό του esoterica.

Σε αυτό το topic θα κάνω μερικές αποκαλύψεις οι οποίες σε μερικούς ίσως είναι γνωστές, αλλά σε κάποιους θα είναι ανύκουστα! Εμένα πάντως μου έκαναν εντύπωση!!!
(Το γράφω όπως το έχω ετοιμάσει σε μορφή άρθρου, επίσης θα ήθελα να με συγχωρέσετε για τον τρόπο γραφής και καάποιες λέξεις απρεπείς αλλά οφείλονται στην αγανάκτησή μου)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το θέμα των βαλκανίων. Το θέμα ίσως είναι άσχετο με την αναζήτηση του ανεξήγητου, αλλά θεωρώ πως είναι σχετικό με την αναζήτηση της αλήθειας.
Ξεκινώ λοιπόν πρώτα με τους Σκοπιανούς που προσπαθούν απεγνωσμένα οι καημένοι να αποκτήσουν πολιστισμική ταυτότητα, χρησημοποιόντας ανορθόδοξα μέσα. Λέγοντας πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός!!! (Η Μακεδονία μετά τον ξεφτιλισμό που δέχτηκε απο τους Αμερικάνους σχετικά με το όνομα των Π.Γ.Μ.Δ. τώρα δέχεται και άλλο ράπισμα, στην ιστορία της αυτή την φορά). Έχουν φανατίσει και έχουν προπαγανδίσει στη χώρα τους όλους τους ανθρώπους, ακόμη και Έλληνες που ζουν εκεί οι οποίοι δεν έχουν το δικαίωμα να αντισταθούν!! Αντε καλά δικιά τους είναι η χώρα μπορούν να την κάνουν ότι σκ... θέλουν!!! Άλλα σα να μην έφτανε αυτό, κατάφεραν οι άχρηστοι να προπαγανδίσουν και τις άλλες χώρες π.χ. ΗΠΑ έχοντας ως μέσα τις εγκυκλοπαίδειες αυτών. Δηλαδή μέσα σε μια εγκυκλοπαίδεια της Αμερικής στο όνομα Μέγας Αλέξανδρος έχουν συνδέσει την χώρα τους. Με αυτόν τον τρόπο όμως έγιναν πιστευτοί και απο τους πολλούς Έλληνες της ξενιτιάς οι οποίοι τα πιστεύουν αυτα που λένε!!!

Άντε καλά οι Σκοπιανοί, κατα κάποιο τρόπο μπορούν να συγχωρηθούν αν επανορθώσουν.
Έχουμε όμως και τους Αμερικάνους! Α!! άλλη ιστορία αυτοί... αυτοί όπως πάντα στο δικό τους βιολί περί "παγκόσμιας κυριαρχίας" και περί "Νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων" Λοιπόν αυτοί θέλουν να φτιάξουν ένα κράτος το οποίο θα ονομάζεται Μακεδονία και το οποίο θα περιέχει τις εξής περιοχές: Όλη την Μακεδονία, την Αλβανία, την νότια Γιουγκοσκλαβία, την νότια Βουλγαρία και την Θράκη!!!!!! Με απώτερο σκοπό να γίνειένα μεγάλο οικονομικά κράτος και το οποίο θα είναι κυρίαρχο στρατιωτικά και το οποίο θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο και το οποίο φυσικά θα ελέγχεται απο τους Αμερικάνους. Το γιατί δεν το γνωρίζω αλλά αυτό δείχνει στα μάτια ενός απλού σαν και εμάς ότι οι Αμερικάνοι είναι φαντασιόπληκτοι όπως πάντα. (μας το δείχνει εξάλου και το Hollywood)!!!

Άντε καλά και οι Αμερικάνοι ζουν στον κόσμο τον δικό τους. Πετάγονται και τα άλλα τα "τσουτσέκια" που νομίζουν πως κάνουν κάτι. Ποιοι; η Αλβανία, η Fyrom (η κατα Αμερικανούς Μακεδονία), η Βουλγαρία και η Ρωσία. Που ποιος είναι ο κρυφός πόθος αυτών; Προσέχτε μην γελάσετε!!! Που λέτε η Αλβανία ήθελε και θέλει να κατακτήσει την Μακεδονία και την Ήπειρο για να δει περρισότερο θάλασσα και να μπορεί να ελέγχει το Αιγαίο και το Ιόνιο και να έχει και αυτή περισσότερο μερίδιο στον έλεγχο της Μεσογείου (Γέλια).
Οι Γιουγκοσκλάβοι θέλουν να κατακτήσουν την Μακεδονία ΟΛΗ, για να δούνε και αυτοί λίγο θάλασσα! (Ε, κάποτε πρέπει να πλυθούν και αυτοί) Και αυτοί θέλουν να έχουν πρόσβαση σε Μεσόγειο και να ελέγχουν τα στενά του Βοσπόρου. Αυτοί όμως παραλίγο να το πετύχουν αφού μας πήραν πολλά εδάφη κατα τον Μακεδονικό αγώνα, ας θυμηθούμε το Μοναστήρι τη μεγάλη κάποτε εμπορική πόλη που βρίκεται τώρα στα χέρια αυτών!!! (πάλι γέλια)
Να σου πετάγονται και οι βούλγαροι όπου αυτοί θέλουν να κατακ΄τησουν όλη την Μακεδονία ή τουλάχιστον μέχρι και την Θεσσαλονίκη και όλη την Θράκη για να έλέγχουν και αυτοί εκτός το Αιγαίο και τα στενά του βσοσπόρου και την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.
Να 'σου πετάγονται και οι Μοσκοβίτες, με μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Αυτοί λοιπόν θα κατακτήσουν την Ουκρανία, την Ρουμανία, την Βουλγαρία και μετά θα κατέβουν στην Ελλάδα για να ελέγχουν εκτός του Ευξείνου πόντου και την δίοδο προς αυτόν και φυσικά το Αιγαίο!!!

Αυτά τα λίγα περι συνομοσιολογίας κατα της Ελλάδας. Και μην πει κανείς πως δεν είναι συνομοσιολογία γιατί δεν θα έχει δίκιο, αφού πολλές χώρες έχουν βάλει στο μάτι τον ωραίο δικό μας τόπο και ιστορία!!!

Φιλικά Eliathor (Η δύναμη των ξωτικών είναι μεγάλη)

Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. Elorot

valgraph
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Cyprus
294 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2005, 20:02:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους valgraph  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σωστά όλα αυτά μόνο που κάνεις ένα λάθος... Kολάς τη λέξη "συνομοσία" και χάνουν την όλη πραγματικότητα αυτά τα γεγονότα/ντοκουμέντα, κατακτητικών αληθηνών βλέψεων των χωρών αυτών...

ValGraphΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

junk95
Πλήρες Μέλος

Greece
1327 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2005, 23:33:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους junk95  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αυτά τα λίγα περι συνομοσιολογίας κατα της Ελλάδας. Και μην πει κανείς πως δεν είναι συνομοσιολογία γιατί δεν θα έχει δίκιο, αφού πολλές χώρες έχουν βάλει στο μάτι τον ωραίο δικό μας τόπο και ιστορία!!!

Φυσικά και είναι συνωμοσιολογία. Αν όμως κοιτάξεις ένα λεξικό, σε περιμένει μία έκπληξη. Γλώττα λανθάνουσα...

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry PratchettΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kostino
Μέλος 1ης Βαθμίδας

China
52 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2005, 23:47:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostino  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
AMA KOITAEI KANEIS TO LEXIKO GIA NA KATALAVEI TO MEANING TWN OSWN LEEI O ELIATHOR, TOTE EXEI PROVLHMA!

ASFALWS ETSI EINAI .. YPARXEI SYNOMVSIA ENANTIVN THS ELLADAS.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loco
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
429 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2005, 06:45:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loco  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σας!

Φίλτατε Eliathor τα όσα γράφεις είναι λίγο-πολύ γνωστά αν και οχι όλα βάσιμα. Ειδικά τα όσα γράφεις για την Βουλγαρία και την Γιουγκοσλαβία (που δεν υφίσταται πλέον) είναι σχέδια που υπάρχουν απο την εποχή των Βαλκανικών πολέμων. Πιστεύω όμως πως τα έχουν εγκαταλήψει οριστικά μιας και αυτές οι χώρες έχουν σημαντικότερα προβλήματα να λύσουν στο εσωτερικό τους. Η επεκτατική πολιτική τους έλειπε!

Έχει όμως δίκαιο ο Junk με την "συνομωσιολογία" που αναφέρεις ακυρώνεις την αξιοπιστία των λεγόμενων σου. Και για να συμπληρώσω : Γλώττα λανθάνουσα ....αλήθεια λέγει. Όχι όμως πάντα.

Eliathor η δύναμη των ξωτικών είναι όντως μεγάλη, η δύναμη τους όμως είναι η Σοφία!I 'm Big in Japan!!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Eliathor_Elf
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2005, 10:14:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Eliathor_Elf  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φυσικά και είναι συνωμοσιολογία. Αν όμως κοιτάξεις ένα λεξικό, σε περιμένει μία έκπληξη. Γλώττα λανθάνουσα...

quote:

Έχει όμως δίκαιο ο Junk με την "συνομωσιολογία" που αναφέρεις ακυρώνεις την αξιοπιστία των λεγόμενων σου. Και για να συμπληρώσω : Γλώττα λανθάνουσα ....αλήθεια λέγει. Όχι όμως πάντα.

quote:

ASFALWS ETSI EINAI .. YPARXEI SYNOMVSIA ENANTIVN THS ELLADAS.

Φίλοι και φίλες
Κολλάτε σε λεπτομέριες!!! Κοιτάτε ην χρήση της Ελληνικής γλώσσας που φυσικό είναι για μένα να την χρησιμοποιώ λάθος, αφού όντως έχω δυσλεξία!
Εντάξει το ξέρω δεν μπορώ να χρησημοποιήσω το λεξιλόγιο σωστά αλλά το νόημα αφού το πιάσατε, τι τα θέλετε όλα τα άλλα;


quote:

Eliathor η δύναμη των ξωτικών είναι όντως μεγάλη, η δύναμη τους όμως είναι η Σοφία!

Η δύναμη τους μπορεί να είναι οποιαδήποτε, είτε η σοφία, είτε η μαγεία ή οποιαδήποτε άλλη υπάρχει στον κόσμο, σημασία έχει όμως ότι όντως είναι μεγάλη και πως αν κάποιος άνθρωπος την μάθει τότε...

Φιλικά Eliathor (Η δύναμη των ξωτικών είναι μεγάλη)

Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. ElorotΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZΩΕΛ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
401 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2005, 17:55:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZΩΕΛ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ΦΙΛΕ, ELIATHOR ELF…
KAI ΛΙΓΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ…
ΚΑΠΟΤΕ, ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ. ΤΗΝ ΧΩΡΙΖΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ.
ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η’ ΑΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΣ Η’ ΑΛΒΑΝΟΣ (ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ), Η’ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΠΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ…
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΟΝΤΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΥΓΧΑΝΕΙ… ΕΒΡΑΙΑ.
ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΣ.
(ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΜΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!)
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΙΛΑ.
ΤΟ 1490-1500, ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΥΣ 11.000 ΜΕ 14.000 ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ.
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΛΑΒΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΡΩΣΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ… ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ. ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ; «Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!» ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ 60.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. (ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΤΣΙ;)
«ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ!» ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ UC-ΚΑΔΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!
«ΕΞΩ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!» ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!
Η’ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ… ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΔΕΝ ΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ! ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΥΣΗ-ΑΝΑΚΩΧΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η’ ΟΠΟΥ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΥΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ; ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
ΑΛΗΘΕΙΑ… ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ;
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ, ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΟΡΤΗ…… ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ… ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. Και πήγαν!!!!!!
Η’ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ), ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡΑΤΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ‘ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ’… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ!
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ, ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ.
ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.
ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ… Ο Λ Ο Ι ……. ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ, (ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ!) ΤΟ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ!
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΠΛΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ!
ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΛΛΑ… Ο ΕΛΛΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ… ΜΙΑ ΠΟΝΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ…
(ΤΟ –92 ΠΟΥ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΟΥΣ ΔΟΝΤΙΑ…)
… ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, 4 ‘ΑΝΤΡΕΣ’ ΜΠΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ………
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ; «ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΩ ΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ, ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥ. ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ, ΚΑΚΟΣ ΡΩΣΟΣ, ΚΑΚΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ (ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»
ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΛΑΨΑ. ΜΑ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟ-ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΥΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ (ΑΝ ΑΚΟΥΝ!) ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΥΛΟΓΙΕΣ!!!!) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΜΟΥΡΑΝ ΑΜΗΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ! ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝ Θεό ΣΦΑΓΕΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΙΣ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΡΙΕΥΩ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΚΑΜΑΡΙ.
ΕΓΙΝΑ ΘΕΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.
ΕΓΙΝΑ ΘΕΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ (ΚΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!) ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟ «ΈΛΛΗΝΑΣ»
ΕΓΙΝΑ ΘΕΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ‘ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ’ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ, «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΣΕΙΣ!»
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ; ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ, ΜΑ ΚΑΛΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.
ΓΙΝΟΜΑΙ ΘΗΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ!
ΓΙΝΟΜΑΙ ΘΗΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΧΤΙΖΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!
«ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…» ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
(ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΤΗ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ;)
ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΦΥΛΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ…
«ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ!»

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!


ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZΩΕΛ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
401 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2005, 17:56:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZΩΕΛ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
…………..ΟΤΑΝ ΟΙ ‘ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ’ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ, (ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ!) ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΡΑΧΜΗ…… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.


ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εχετλαίος
Μέλος 1ης Βαθμίδας


141 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2005, 22:57:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Εχετλαίος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Η’ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ… ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΔΕΝ ΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ! ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΥΣΗ-ΑΝΑΚΩΧΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!

ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΖΩΕΛ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (ΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΠ) ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ,
ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

junk95
Πλήρες Μέλος

Greece
1327 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2005, 23:12:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους junk95  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΛΑΨΑ. ΜΑ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΑ.


QED.-

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry PratchettΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Eliathor_Elf
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/01/2005, 10:09:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Eliathor_Elf  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη ΑΩΖΕΛ

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, έμεινα άφωνος!!!
Ειλικρινά σου μιλώ την ώρα που τα διάβαζα όλα αυτά, εκτός του ότι τα περρισότερα δεν τα ήξερα, ένα δάκρυ έτρεξε στο μάτι, είμαι και σε internet cafe, έγινα και ρεζίλι!!
Έγινα και εγώ θεριό ακούγοντας όλα αυτά που λες!!! Αν και έχω κουμουνιστικά πρότυπα, πιστεύω ακράδαντα πως το Ελληνικό έθνος (που παρεπιπτόντως είναι ένα διαλειμένο ταξικό Ελληνικό έθνος) είναι το καλύτερο στον κόσμο. Αν υπάρχει ενότητα στην θρησκεία, στην γνώση και στις ιδέες, τότε έχει δίκιο ο Κισσινγκερ να μας φοβάται!
Εύγε λοιπόν που υπάρχει ένας άνθρωπος που τα "ρίχνει" κανονικά σε όλους τους άλλους που λιγουρεύονται την Ελλάδα, την Ελλάδα την δικιά μας, Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!!
Και εγώ ως θρακιώτης και ως Μικρασιάτης, γίνομαι θεριό στο άκουσμα και μόνο της Τουρκίας!!!
Κατα κύριο λόγο είμαι απο τους Επιβάτες έξω απο την Κωσταντινούπολη. Όταν είχαμε οργανώσει εκδρομή στο χωριό μου είμουν όλο χαρά γιατί θα αξιονώμουν να δω τα σπίτια και τις εκκλησιές των προγόνων μου. Έφυγα με χαρα, αλλά γύρισα γεμάτος απογοήτευση, αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται τίποτα!!! είδα ένα χωριό σκέτη απογοήτευση!!! Δεν μπόρεσα να τα πιστέψω αυτά που έβλεπα!!! Να μην μιλήσω για την φιλοξενία τους...

Φιλικά Eliathor ( Η δύναμη των ξωτικών είναι μεγάλη)!

Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. ElorotΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZΩΕΛ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
401 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/01/2005, 18:52:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZΩΕΛ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ MOUGIN, ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1923, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΠΩΣ Ο ΚΕΜΑΛ (ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ!) ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΞΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΛΑΜΠΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ!»

1998…

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 75 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!).
ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ…
1) ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ!
2) ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ!
3) ΤΟΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο.
4) ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΣ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
5) ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ 500 ΧΡΟΝΙΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ
(ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ)
ΑΝΤΙΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
NEW YORK TIMES 11-8-98

ΆΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ……
ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ;
ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΩΣ (ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΕΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ;) ΠΩΣ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ (!) ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΘΕΣΕΙ… ΘΕΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΤΙ ΒΡΗΚΑ;
ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΙΑΜΟΝΗ, ΦΑΓΗΤΟ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ… ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ… ΔΩΡΕΑΝ!
ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…………
ΕΦ ΟΣΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ, ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΙ…… ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΒΛΑΧΙΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ……
ΩΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕ! ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ;
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟΠΑΙΧΝΙΔΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ;
ΩΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕ! ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;
ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ;

ΤΡΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ Σ, Η’ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΣ;

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ…
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ-Η ΓΙΑ ΟΛΑ!
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ.)

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟΣ-Η ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΨΑΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΩ Η’ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΘΟΣ) ΤΟΤΕ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΣΩΣΤΑ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ.

ΦΙΛΕ ΕΧΕΤΛΑΙΕ… ΑΝ ΣΤΗΝ ‘ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ’, ΔΩΣΕΙΣ ‘ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΣ’, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.
ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;
ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΣΤΟ www.geocities.com/apelasis/albania
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Η’ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΆΣΧΕΤΟ!
ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ, ΒΡΕΙΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ… ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.


ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vulpia
Νέο Μέλος


28 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/01/2005, 23:12:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Vulpia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 75 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!).

Γιατι οχι? Ειναι συνηθισμενο φαινομενο πολιτικοι/πρεσβεις/lobbymen να συγχαιρουν κρατη στις επισημες επαιτιους. Τουρκος αρχηγος στρατου (=real goverment) ειχε παρεβρεθει στην δεξιωση της Ελληνικης πρεσβειας στην Αγκυρα για την Ελληνικη επανασταση απο τους....Τουρκους
quote:
ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ…
1) ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ!

Δημοκρατικη η Τουρκια οχι, αλλα κοσμικη, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο την Ελλαδα
quote:
2) ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ!

κι εμεις το ιδιο. Μαλλον συναγωνιζομαστε ποιος θα εχει τις πιο στενες.
quote:
3) ΤΟΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο.

Μαγκια της που τον ειχε στον ψυχρο πολεμο και τον διατηρει. Ο δικος μας ποιος ειναι αραγε

quote:
4) ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΣ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Προτιμουν σχεσεις με το Ισραηλ απ'οτι εμεις με τη Συρια...Ποιος κερδιζει αραγε?

quote:
5) ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ 500 ΧΡΟΝΙΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Και πολυ καλα κανανε


quote:
ΆΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ……
ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ;
ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΩΣ (ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΕΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ;) ΠΩΣ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ (!) ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΘΕΣΕΙ… ΘΕΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΤΙ ΒΡΗΚΑ;
ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΙΑΜΟΝΗ, ΦΑΓΗΤΟ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ… ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ… ΔΩΡΕΑΝ!
ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…………
ΕΦ ΟΣΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ, ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΙ…… ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΒΛΑΧΙΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ……
ΩΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕ! ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ;
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟΠΑΙΧΝΙΔΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ;
ΩΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕ! ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;
ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ;


Πασιγνωστα γεγονοτα απο την εποχη των βαλκανικων πολεμων, κορυφωθηκαν στην κατοχη με την ανακυρηξη "Ρουμανο-Βλαχικου" κρατους στην Πινδο με πρωτευουσα τη Σαμαρινα, συνεχιστηκε μεταπολεμικα με τις υποτροφιες που αναφερεις.
Ε, το Ελληνικο κρατος προσπαθησε να εξαφανισει τη Βλαχικη γλωσσα, το Ρουμανικο καθεστως ταυτισε τη γλωσσα με εθνος (κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει), αρα με μειονοτητα.
Ομως, αν ολοι αυτοι περνουν τα φραγκα των Ρουμανων και ευκολα δηλωνουν "μειονοτικοι" το Ελλ. κρατος τι να κανει? Να μπει σε πληστηριασμο χρηματων? Εχω γνωστους (κι αυτο συνεβαινε μεχρι το 85) που οταν δεν περναγανε Πανελληνιες , υπογραφαν τα χαρτια που λες και πηγαιναν Ρουμανια για σπουδες. Το Ελλ. κρατος τι θα επρεπε να κανει σε αυτο τον εκβιασμο? Να τους βαλει στα Πανεπιστημια?
Τελος παντων το θεμα μετα το 85 εξαφανιστηκε και δεν ισχυει πια....
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stemix
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
629 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2005, 20:25:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stemix  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις ΑΖΩΕΛ, αλλά θα συμφωνήσω με τον φίλο/η Vulpia, εκτός από το πρώτο περί κοσμικού…
Πάντως, θα σου έλεγα να μην ανησυχείς και τόσο πολύ. Κακό θα σου κάνει.
Σχέδια υπάρχουν πάρα πολλά (και εναλλακτικά). Τα πάντα όμως εξαρτώνται ΚΑΙ από εμάς. Οι πολιτικοί μας μπορεί να είναι δυστυχώς για τα μπάζα, αν εμείς όμως δεν έχουμε διαθέσεις αυτοκαταστροφής, δεν με φοβίζουν τα σενάρια που ανάφερες.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
skeptic
Πλήρες Μέλος

Greece
1434 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2005, 21:02:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skeptic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φυσικά και είναι συνωμοσιολογία. Αν όμως κοιτάξεις ένα λεξικό, σε περιμένει μία έκπληξη.

Γλώττα λανθάνουσα...


...την αλήθεια λέει...

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantismΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skeptic
Πλήρες Μέλος

Greece
1434 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2005, 21:07:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skeptic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάντως για τους ξελιγωμένους και εξαθλιωμένους της Αλβανίας, όπως και για Σκόπια μην ανησυχείς. Αν κουνήσουν το δαχτυλάκι τους σε λίγες ώρες πατάμε Τίρανα και Σκόπια αντίστοιχα.

Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι κυρίως οι εσωτερικοί εχθροί ..... οι εφιάλτες .....

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantismΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

junk95
Πλήρες Μέλος

Greece
1327 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2005, 23:15:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους junk95  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Φυσικά και είναι συνωμοσιολογία. Αν όμως κοιτάξεις ένα λεξικό, σε περιμένει μία έκπληξη.

Γλώττα λανθάνουσα...


...την αλήθεια λέει...


Ακριβώς. Όλα αυτά λοιπόν είναι συνωμοσιολογία (δηλαδή ατελείωτη μπουρδολογία για δήθεν κακούς εχθρούς με σκοτεινά σχέδια που παρεμπιπτόντως αγνοεί τις ιστορικές εξελίξεις των τελευταίων 50 χρόνων) και είναι κατά της Ελλάδας γιατί συσκοτίζει τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, τρελαίνει το λαό και τον μεταβάλλει σε πανικόβλητο όχλο και επιτρέπει σε διάφορα φασιστοειδή με κατακτητικές βλέψεις εις βάρος των "κατώτερων" εθνών να ζητάνε το κεφάλι των "εσωτερικών εχθρών".

Που φαντάζομαι δεν είναι ακριβώς αυτό που είχε κατά νου ο φίλος Eliathor_Elf όταν ονομάτιζε το θέμα του, ούτε βέβαια αυτό που είχες στο μυαλό σου όταν συμπλήρωσες αυτό που απλά βαρέθηκα να γράψω.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry PratchettΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

beyond
Πλήρες Μέλος

Greece
1446 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2005, 08:01:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους beyond  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος beyond  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Πάντως για τους ξελιγωμένους και εξαθλιωμένους της Αλβανίας, όπως και για Σκόπια μην ανησυχείς. Αν κουνήσουν το δαχτυλάκι τους σε λίγες ώρες πατάμε Τίρανα και Σκόπια αντίστοιχα."

ΟΝΤΩΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ..ΒΟΛΤΑΣ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφοςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Eliathor_Elf
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2005, 10:33:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Eliathor_Elf  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στμφωνώ με την ιδέα ότι δεν κινδυνεύουμε απο τις μικρές χώρες, γιατί αν αβάλουμε κάτω και μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, τότε θα δούμε ότι ο στρατός της Ελλάδας είναι ίσος με τους στρατούς της Αλβανίας, Fyrom και Βουλγαρίας μαζί.

Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω πως, ότι έχω γράψει το εννοώ και πως όλα τα είχα "κατα νου" πρίν ανοίξω το θέμα. Τα έγραψα όπως τα είχα σχεδιάσει!!!
Εξάλου όταν κάποιος πολύ έξυπνος λέει κάτι πολύ απλό για τα δικά του δεδομένα, οι κατώτεροι νοηματικά άνθρωποι απο αυτόν, δεν μπορούν να τα καταλάβουν, θεωρόντας τα "μπουρδολογίες"

Φιλικότατα Eliathor (Η δύναμη των ξωτικών είναι μεγάλη)

Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. ElorotΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

tpt
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
323 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2005, 11:16:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους tpt  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ...............!!!
ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ,ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ,ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AZΩΕΛ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
401 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2005, 16:40:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZΩΕΛ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
JUNK95… ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ;
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ. Η ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;

Tpt… ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ! ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΞΥΠΝΑΩ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ! ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! (ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ. ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΝ ΧΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…ΕΠΙΤΗΔΕΣ!)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η… ΧΑΙΣΑΠΑΡΑΛ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.

VULPIA, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ… ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΦΤΩΧΙΑ-ΠΕΙΝΑ, ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΩΣ… ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΜΕ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ (ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ(ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ)), ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ.

………και επιτρέπει σε διάφορα φασιστοειδή με κατακτητικές βλέψεις εις βάρος των "κατώτερων" εθνών να ζητάνε το κεφάλι των "εσωτερικών εχθρών".

ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΕΘΝΩΝ;
ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ… ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΘΝΗ;
Η ΑΓΝΟΙΑ, Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ, Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ. (ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ!)
ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΦΥΛΗ (ΙΛΛΥΡΙΟΙ… ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣΠΟΥ; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΝΟΜΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ;) ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ… ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ! (ΔΙΟΤΙ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΡΑΔΑ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ (ΟΙ ΌΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ) ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ! ΤΑ ΠΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ;
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ (ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΥ ΦΙΑΣΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ –ΧΟΛΗΓΟΥΝΤΙΑΝΗΣ).
ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ-ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΠΙΣΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΛΑΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ;
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ;
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΕΘΝΩΝ;
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ; ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΣΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ;
ΠΟΤΕ ΦΕΡΘΗΚΕ ΩΣ ΔΙΚΤΑΚΤΩΡ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ;

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ, ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΑΝΘΙΣΑΝ, ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΓΝΩΣΗ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ… ΜΑ ΣΥΝΕΒΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ… ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ;
ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ.
ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ; Η’ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ;
ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ, ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΕΛΛΗΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
ΒΡΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ… Ε Ν Α ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ… ΕΝΑΝ… Ε Ν Α Ν ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ‘ΠΕΡΑΣΕ’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ… ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΜΕΑ ΘΕΛΕΤΕ…


ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skeptic
Πλήρες Μέλος

Greece
1434 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2005, 21:16:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skeptic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

"Πάντως για τους ξελιγωμένους και εξαθλιωμένους της Αλβανίας, όπως και για Σκόπια μην ανησυχείς. Αν κουνήσουν το δαχτυλάκι τους σε λίγες ώρες πατάμε Τίρανα και Σκόπια αντίστοιχα."

ΟΝΤΩΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ..ΒΟΛΤΑΣ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ..


Αγνόησες και παρέλειψες την τελευταία φράση μου ήταν και η σημαντικότερη.

Όσο για το πρώτο έχω να πω το εξής:

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.


...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantismΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

junk95
Πλήρες Μέλος

Greece
1327 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2005, 23:31:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους junk95  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΜΕ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ (ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ(ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ)), ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ.
....
ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ… ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΘΝΗ;

'nough said.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

Edited by - junk95 on 27/01/2005 23:32:50Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

tpt
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
323 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2005, 08:48:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους tpt  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
AΧ ΒΡΕ ΑΖΩΕΛ!ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ.
ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ UCK AΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ KAΦE ANANA(KOΦI ANAN) KAI TOYΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΗΣΟΥΝ.ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΙΘΑΝΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΣΠΑΘΙ ΑΚΟΝΙΖΕΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ(ΕΣΕΝΑ ΕΝΝΟΩ ΑΖΩΕΛ).ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
valgraph
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Cyprus
294 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2005, 10:59:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους valgraph  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
AΣXOΛOYMAΣTE KAI XAPAMIZOYME THN ENEPΓEIA MAΣ ΣE AΛΛOY EIΔOYΣ ΘEMATA KAI ΔEN BΛEΠOYME THN AΔPANEIA MAΣ ΓIA TO BAΣIKO ΘEMA, THN ΠAΓKOΣMIOΠOIHΣH ΠOY EPXETE. ENAΣ ΠΛANHTAPXHΣ, ENA EΘNOΣ ME KPATH/EΠAPXIEΣ KAI EΠAPXOYΣ, EΛEΓXOΣ TOY ANΘPΩΠOY K.A.
EMEIΣ, ΣYNEXOZOYME NA KOITAME TO ΦEΓΓAPI...
Στο μέλλον θα δούμε και συνέντευξη με αριανό, με δρακονιανό εχθρό της Eλλάδας, υπόνοιες επίθεσης κατά της Eλλάδας, Pώσους και Aσιάτες σωτήρες, μελέτες και πορίσματα για θέματα που απασχόλησαν τον κόσμο, συνομοσίες και ότι άλλου είδους όμορφο ή άσχημο μας φανατίζει για να μην δούμε τι γίνεται από πίσω:
Πίσω από αυτά οι μηχανισμοί της παγκόσμιας χειραφέτησης δουλεύει ανενόχλητα...

ValGraphΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

junk95
Πλήρες Μέλος

Greece
1327 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2005, 12:30:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους junk95  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΙΘΑΝΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

...οι ιστορικές εξελίξεις των τελευταίων 50 χρόνων που λέγαμε. (ή τουλάχιστον ένα σημαντικό μέρος τους)

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry PratchettΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Eliathor_Elf
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2005, 14:21:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Eliathor_Elf  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όσον αφορά την ΕΕ, είστε πολύ γελασμένοι ότι θα έρθουν με χαρά να μας βοηθήσουν σε μια επικείμενη επίθεση. Θυμηθείτε τα γεγονότα στην Κύπρο, που βρίσκονταν οι Ευρωπαίοι στην τότε κρίσιμη στιγμή;;;

Φιλικά Eliathor (Η δύναμη των ξωτικών είναι μεγάλη)

Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο ότι θέλουν, έχουν κλειστά τα μάτια. Όταν θα τα ανοίξουν δε θέλω να βρίσκομαι εν ζωή για να δω τις συνέπειες.
Arthour J. ElorotΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

valgraph
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Cyprus
294 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2005, 15:30:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους valgraph  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

MIA ΦΩTOΓPAΦIA THΣ OMOPΦHΣ KOZANHΣ (...ΓIA KAΠOIOYΣ AΛΛOYΣ OXI) ΠOY MΠHKE ΣTO MATI TΩN ΣKOΠIANΩN, AΛBANΩN KAI AΛΛΩN ΠONHPΩN...
ΠANTOΣ ΔIAΛEΞAN ΠOΛEIΣ ME ΠOΛY ΛIΓNITH, ΛIMANIA, NAYTIΛIAKOYΣ KOMBOYΣ... OTI BOΛEΨEI ΣTON KAΘENA - EΛATE ΠAPTE.
AΣ MEINOYME ENΩMENOI - OI ΣEPBOI MOΛIΣ EMΦANIΣTHKAN ΣTA ΔIEΘNH MME ΣKOPΠIOI, AMEΣΩΣ ΔEXTHKAN THN EΠEMBAΣH TOY "ΣΩTHPA" KAI ΣKOPΠIΣAN ΠPAΓMATIKA. ΓIA NA AΠOΦYΓOYME KINΔYNOYΣ KAI EΠEMBAΣEIΣ AYTO EINAI TO MYΣTIKO - NA EIMAΣTE ENΩMENOI...
AKOMH KAI OI ΔIAMAXEΣ ΓIA TO ΠOΔOΣΦAIPO "BOPPA KAI NOTOY" ΦANTAZEI ΣTA MATIA TΩN ΞENΩN ΣAN... YΠΩXPEΩTIKH ΔIXOTOMHΣH...
AΣ EIMAΣTE ΠPOΣEKTIKH - AΦOPMH ΨAXNOYN KAΠOIOI ΓIA NA MAΣ ΠPOΣΦEPOYN TO MEΛΛON THΣ ΣEPBIAΣ KAI AΛΛΩN XΩPΩN. OYTE H PΩΣIA ΔEN ΓΛYTΩΣE - EMEIΣ EIMAΣTE TYXEPOI AKOMH ΓIATI TA ΓEPAKIA TPΩNE ΨOΦHMIA APKETA MAKPYA AΠO ΔΩ... H XOΛEPA OMΩΣ (AΛBANOI K.Λ.Π.) EXEI MΠEI ΣTH ΣAPKA THΣ EΛΛAΔAΣ - O ΘANATOΣ ΠΛHΣIAZEI APΓA MA ΣTAΘEPA.
AΣ BPOYME TO ANTIBIΩTIKO.
H XOΛEPA ΠOY ΣAΠIΣE TH ΓIOYΓKOΣΛABIA H IΔIA ΘA EINAI KI EΔΩ... ΠPOΣOXH.

ValGraphΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

junk95
Πλήρες Μέλος

Greece
1327 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2005, 16:40:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους junk95  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Όσον αφορά την ΕΕ, είστε πολύ γελασμένοι ότι θα έρθουν με χαρά να μας βοηθήσουν σε μια επικείμενη επίθεση.

Μου φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις (όχι ότι σε κατηγορώ, γενικά ένα 99% των Ελλήνων -και εγώ- είχε ακριβώς την ίδια εντύπωση τουλάχιστον τα πρώτα 20 χρόνια που ανήκαμε στην ΕΕ). Η κεντρική ιδέα της ΕΕ είναι να μην υπάρξει ποτέ επικείμενη επίθεση. Όχι γιατί θα κάνουνε νταντά όποιον επιτεθεί, αλλά γιατί το όλο σύστημα είναι δομημένο ώστε όλοι να κερδίζουν περισσότερα άμα δεν πολεμάνε. Για την ακρίβεια η κεντρική ιδέα της ΕΕ είναι τα λεφτά: να έχει όλη η Ευρώπη. Χορτάτο αρκούδι δεν ξεκινάει για κατακτήσεις. Χορτάτο αρκούδι δεν κρατάει και πολύ κακία στο γείτονά του για κάτι που έγινε πριν 1000 χρόνια.

Και αυτό έχει δουλέψει μέχρι στιγμής άψογα για τους Γερμανούς και τους Γάλλους, που μπροστά στη δική τους έχθρα (μέχρι πριν 50 χρόνια) η δική μας "προαιώνια" έχθρα με τους Τούρκους είναι συγκριτικά αδερφικό καβγαδάκι. Και μην ακούσω μαλακίες του τύπου "πριν χίλια χρόνια οι Τούρκοι μας έκαναν αυτό". Κανείς δεν ζούσε 1000 χρόνια πριν. Αντίθετα, οι Γερμανοί του 1950 είχαν κάθε λόγο να μισούν τους Γάλλους, αφού είχαν περάσει μόλις 5 χρόνια από την πλήρη ισοπέδωση (για δεύτερη φορά σε λιγότερο από 30 χρόνια) και διαμελισμό της χώρας τους σε έναν πόλεμο με 45.000.000 νεκρούς. Και το αντίστροφο βέβαια. Και σήμερα Γερμανοί και Γάλλοι είναι οι πιο απόλυτοι σύμμαχοι, με τεράστια κοινά συμφέροντα και κανένα λόγο να πολεμήσουν μεταξύ τους.

Ο σκοπός της ΕΕ δεν είναι να υπερασπιστεί τους "καλούς"[*] ενάντια στους "κακούς". Ο σκοπός της ΕΕ είναι "καλοί" και "κακοί" να ξεπεράσουν επιτέλους αυτές τις ηλιθιότητες και να ζήσουν σαν άνθρωποι. Οι Σέρβοι απλά πλήρωσαν την εναντίωσή τους στο ρεύμα της ιστορίας. Όποιος ξεκινά να κατακτήσει άλλους λαούς με Μεγάλες Ιδέες σε λιγότερο από 10 χρόνια αντιμετωπίζει Μικρασιατικές Καταστροφές. Και πολύ δίκαια, κατά τη γνώμη μου. Αει στο διάολο πια με τους μεγαλοϊδεατισμούς. Αν δεν είσαι στ' αλήθεια μεγάλος, καλύτερα να μην έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.

[*] [Και μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι έξω από τα σύνορά μας ελάχιστοι μας κατατάσσουν αυτομάτως στους "καλούς". Π.χ. για την Κύπρο που λες, ο υπόλοιπος κόσμος προτιμά να μην κάνει πως δε θυμάται ότι οι Τουρκοκύπριοι ήταν γκετοποιημένοι και στα όρια της γενοκτονίας και να μην κάνει πως δε θυμάται ότι η Τουρκία είχε κάθε δικαίωμα από το Διεθνές Δίκαιο να επέμβει στρατιωτικά σε περίπτωση πραξικοπήματος -αν και δεν είχε βέβαια κανένα δικαίωμα ούτε να παραμείνει ούτε να ξεριζώσει 200.000 άτομα. Για το Αιγαίο, είναι πολύ μεγαλύτερες οι αντιρρήσεις της Ρωσίας και της Δυτικής Ευρώπης στο να γίνει ελληνική λίμνη -πολέμησαν επανειλημμένα και λυσσασμένα τους Τούρκους για να εξασφαλίσουν ελεύθερη ναυσιπλοϊα στα Στενά του Βοσπόρου, δεν έχουν καμία όρεξη να τους την κλείσουμε εμείς 100 χιλιόμετρα πιο κάτω- παρά της Τουρκίας.]

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry PratchettΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2005, 18:45:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Junk περιέγραψες τα πράγματα σωστά..
Η γερμανική ατμομηχανή έσυρε (και κατέκτησε )την Ευρώπη ξανά αλλά αυτή την φορά με το χρήμα και όχι με το όπλο.
Το τέταρτο ράιχ είναι κυριολεκτικά εδώ.


----


Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Hermes
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
640 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/01/2005, 15:56:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Hermes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοι φιλοι μου...ενα κακο υπαρχει στον διαλογο
σας, παραμενει διαολογος...
Και τι θελω να πω, αυτο που ενδεχομενως τωρα συζητατε εσεις,
το ιδιο πραγμα το εχουν ξανακανει αλλοι Ελληνες πριν απο χρονια...
Και...ολο αυτο θα γινεται?
Μονο θα συζηταμε και θα διαπιστωνουμε τον βιασμο που δεχεται ο Ελληνισμος...Ποτε θα τελιωσουν τα λογια και θα αρχισουν η πραξεις...

Παντα Φιλικα.

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 6 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy